Feedback
9,1

't Waterhuys

Score uit 47 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0513-460960 | Leitswei 6/6, 8401 CL Gorredijk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van 't Waterhuys
’t Waterhuys is een badkamerspeciaalzaak waar kwaliteit de belangrijkste norm is en het onderscheidt zich door zeer klantgericht zaken te doen
Alternatieven voor 't Waterhuys
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Drachten Friesland) score 9,3 uit 695 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 557 ervaringen
• KBC Scharnegoutum
   
(Scharnegoutum Friesland) score 9,4 uit 80 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 47 ervaringen over 't Waterhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren36 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 43 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, service
“Zeker een aanrader”
Door R. Tijssen op dinsdag 21 nov 2023 23
Vanaf het eerste moment goed persoonlijk contact met Sieta van 't Waterhuys. Alle tijd werd genomen om de mogelijkheden door te nemen. Meerdere keren zijn we langsgeweest. We waren op zoek naar een afwijkend badkamermeubel, Sieta stelde voor om eens met de meubelmaker te praten en de mogelijkheden te bekijken. Uiteindelijk een badkamer samengesteld en uiteindelijk ook de toilet op de begaande grond die voldeed aan onze wensen. Vervolgens alles door Frank geinstalleerd. Ook Frank kwam regelmatig even afstemmen zodat alles hangt en staat zoals we het graag wilden hebben. Kortom een super vriendelijk team met enthousiaste mensen. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door O van der Meer op donderdag 9 nov 2023 23
Fijn geholpen door Sieta. Niks was teveel en kon met alles aankomen! Alles werd precies op tijd geleverd en Erik Overvliet de badkamer installateur heeft er iets prachtig van gecreëerd! Super tevreden en heel blij met mijn nieuwe badkamer!
FOTO VAN O VAN DER MEER
+ Toon extra foto van O van der Meer
+ Toon extra foto van O van der Meer
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie en het resultaat mag er zijn”
Door Jan en Anja van der West op dinsdag 7 nov 2023 23
Bij binnenkomst was het gelijk zo fijn, we werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie. Er werd echt de tijd genomen voor ons en konden dus al onze ideeën voorleggen. Er werd ook meegedacht wat erg fijn is aangezien wij er verder niet bekend mee zijn. We gingen een ronde door 't Waterhuys wat we precies wouden aan kleuren en materialen, ook daarin werd mee gedacht en er werden verschillende opties voorgelegd. Toen we een keuze hadden gemaakt aan materialen en kleuren e.d. kon het worden uitgewerkt in 3D die we ook nog in onze mail kregen toegestuurd zodat we het op ons gemak thuis nog even konden doornemen. Wij konden ons er helemaal in vinden. Uiteindelijk is alles van start gegaan en we werden steeds op de hoogte gehouden wanneer alles binnen zou komen. Er was veel contact en hele fijne communicatie en het resultaat mag er dan ook absoluut zijn. De producten en de materialen zijn van goede kwaliteit. Wij noemden het vanaf die tijd onze Spa en gaan iedere dag blij onze badkamer in!
FOTO VAN JAN EN ANJA VAN DER WEST
+ Toon extra foto van Jan en Anja van der West
+ Toon extra foto van Jan en Anja van der West
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van de badkamer en de wc”
Door Gea Mulder op woensdag 1 nov 2023 23
Sieta heeft mij geholpen met de renovatie van mijn badkamer en wc. Kleine ruimtes. Samen met Sieta hebben we de ruimtes opnieuw ontworpen. Ook de monteur die Siets voor mij had geregeld was super! Als er iets was werd er direct gereageerd en opgelost door beide! Super bedankt!
FOTO VAN GEA MULDER
+ Toon extra foto van Gea Mulder
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden over het resultaat”
Door De Lange op vrijdag 29 sep 2023 23
Vorig jaar besloten we om onze toiletten te renoveren. t Waterhuys hielp ons de nodige spullen uit te zoeken en om samen een nieuwe indeling van de toiletten te maken. Hangtoilet, andere tegels, fontein en afwerking. Door ziekte werd alles uitgesteld, waarvoor we alle medewerking en begrip van het bedrijf kregen. De monteur zorgde voor een perfecte afwerking. Het is nu klaar en we zijn heel tevreden over het resultaat.
FOTO VAN DE LANGE
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Jeroen en Anya Visser op vrijdag 29 sep 2023 23
Wij kwamen binnen voor een nieuwe wc omdat de oude per ongeluk kapot was gegaan. Er zat een groot gat in. Sieta heeft super haar best gedaan om ons te helpen en binnen een paar dagen hadden we een compleet nieuwe wc met stortbak. Vlak voor mijn verjaardag was toch alles klaar. Hele vriendelijke monteur ook en Sieta heeft ons constant op de hoogte gehouden over alles. Super dat dit zo snel geregeld en klaar was. Dikke pluim voor dit bedrijf, voor Sieta en natuurlijk de monteur die alles geïnstalleerd heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Nora op dinsdag 5 sep 2023 23
In mijn te grote bijkeuken was ruimte voor een extra badkamer. Sieta heeft met haar kennis en kunde diverse opties uitgetekend en tips gegeven. Daarnaast heeft ze de kleuren van de tegels perfect "gematcht". Goede service, snelle levering van materialen en altijd een vlotte reactie terug bij vragen of andere zaken.
FOTO VAN NORA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ellen Meijer op zondag 20 aug 2023 23
Voor een upgrade van onze badkamer heeft Sieta het nodige voor ons uitgezocht. In de showroom heeft ze ons de opties laten zien. Alleen een bezoek aan de showroom is al de moeite waard geweest. Met het uiteindelijke resultaat zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer, toilet en washok”
Door Andre en Jannie op woensdag 28 jun 2023 23
Op advies van onze aannemer zijn we uitgekomen bij t-waterhuys. Bij het eerste bezoek nam Sieta alle tijd om met ons door ons wensen lijstje te gaan en waar nodig de juiste vragen en adviezen te geven. Na een heel prettig gesprek zijn we tot een overeenkomst gekomen wat het zou moeten worden. Op de afgesproken datum voor aflevering alles mooi op tijd geleverd zodat we konden beginnen met onze verbouwing. Wanneer we opmerkingen of verdere vragen hadden was Sieta vrij snel in het beantwoorden en/of regelen. Wij zouden haar ten zeerste aanraden wanneer er een nieuwe badkamer gerealiseerd zou moeten worden.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van de WC ruimte”
Door Fam. de Vries op dinsdag 18 apr 2023 23
We zijn zeer tevreden met de renovatie van de WC ruimte. Sieta heeft goed meegedacht, advies gegeven en is flexibel als er iets veranderd moet worden. De inbouw van Henk is top.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe badkamer”
Door Jan, Dienke op zaterdag 8 apr 2023 23
Wij kunnen alleen maar positief zijn over het Waterhuys. Sieta geeft prima advies en neemt de tijd voor je. Ook over het plaatsen van de badkamer door Frank zijn wij zeer tevreden! Beide denken mee en zijn kundig en creatief.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende communicatie en service”
Door Attie en Loes op dinsdag 21 mrt 2023 23
We zijn ontzettend tevreden met de badkamer en toiletruimte die we bij 't Waterhuys in Gorredijk hebben gekocht. Sieta heeft heel goed met ons meegedacht over de materialen en het ontwerp. Zij stemde bijzonder goed af op onze wensen en zorgde ervoor dat we binnen ons budget konden blijven. Frank heeft alles geheel naar wens geïnstalleerd en heeft ons tijdens het plaatsen goed op de hoogte gehouden en meegenomen in de keuzes die we ter plekke nog konden maken. We zijn heel blij met het resultaat. In het gehele proces was de communicatie en service uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het nieuwe badkamer meubel”
Door Janny Oudhuis op dinsdag 21 mrt 2023 23
Over 't Waterhuys kan ik kort zijn het was gewoon super! Ook het na traject heel goed advies. Wat is die mevrouw Sieta Prins een meedenkend, professionele en aardige vrouw
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden met de badkamerrenovatie”
Door Familie Bottinga, Beetsterzwaag op zondag 19 mrt 2023 23
We zijn supertevreden met het resultaat, mede tot stand gekomen door jou, Sieta, inspirerende inbreng. Je denkt mee, hebt verstand van zaken en dat geeft de juiste richting. Erik, die de gehele badkamer renoveerde, heeft fantastisch werk geleverd en heeft gouden handjes.

 

 
Reactie of foto toevoegen
“Ongekende service”
Door Berend Vis op woensdag 15 mrt 2023 23
Een bestaande badkamer vergroten en deels behouden is geen makkelijke ontwerpklus. Maar geweldig goed gelukt en precies in de sfeer die we wilden. Maar nog meer als door het ontwerp en de mooie producten onderscheid 't Waterhuys zich door een ongekende service. Nooit is iets teveel moeite en er wordt altijd snel gereageerd. Kortom, een zaak waar je blij van wordt!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door TPD op woensdag 25 jan 2023 23
Op zoek naar een goede èn mooie oplossing voor een aangepaste badkamer kwamen we bij het Waterhuys terecht. Wat een verademing dat men (Sieta Prins) gelijk snapte wat de bedoeling was en heel veel goede tips en oplossingen had! Dit vind je echt niet bij een doorsnee badkamerspecialist. Heel fijn ook het rechtstreekse contact wat werd gezocht met de Wmo om bepaalde keuzes te motiveren. Dat geeft een betere uitkomst en een mooiere badkamer. De service is prima en het vlotte en informele contact was heel fijn. We zijn erg tevreden.
FOTO VAN TPD
Reactie of foto toevoegen
“Een persoonlijke aanpak en goede communicatie”
Door Jae op maandag 9 jan 2023 23
't Waterhuys is een echte aanrader als je houdt van een persoonlijke aanpak en een goede heldere communicatie. We kregen prima adviezen die pasten bij wat we zelf graag wilden. De afhandeling was vlot. De sfeer erg goed. Een uitstekende combinatie van zakelijk en toch informeel. De gestelde termijnen werden gehaald waar mogelijk.
Waar dit niet lukte kregen we ruim van tevoren bericht. De monteur die de uitvoering voor zijn rekening nam (JMS) verdiende eveneens vijf sterren. Vakkundig, gemotiveerd, planmatig, vlot en communicatief uitstekend. Ons motto "Koop Lokaal" werd in beide gevallen absoluut beloond ook nog eens.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige installateur”
Door Vogelzang op dinsdag 5 jan 2021 21
Geweldige service erg blij met onze nieuwe badkamer. Heel goed advies en geweldige installateur die onze badkamer heeft geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Henk en Ellie op donderdag 6 feb 2020 20
Diederick heeft een prachtig ontwerp gemaakt. Een badkamer wat echt bij ons past. De levering was top geregeld door Sieta .Ook zij kwam steeds met goede ideeën, wat betreft kleuren van plafond en ventilator. En Frank was echt geweldig. Er was behoorlijke schade door de lekkage van de oude badkamer, dit heeft hij eerst goed verholpen. Hierdoor duurde het langer voordat de badkamer geheel klaar was. Maar Frank bleef ondanks deze onverwachte tegenslag vrolijk en optimistisch en kwam ook altijd met goede ideeën. En heeft alles tot de laatste puntjes geweldig afgeleverd. We zijn superblij met onze nieuwe badkamer. Diederick, Sieta en Frank. Hartstikke bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer geleverd en zelf gemonteerd”
Door Durkje op woensdag 15 jan 2020 20
Badkamer gekocht, zijn goed geholpen en konden altijd bellen om raad, mooie zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Open”
Door Peter Lobbes op woensdag 27 nov 2019 19
Toen we toch wel wat onverwachts een geheel nieuwe badkamer moesten laten plaatsen zijn we ontzettend goed geholpen bij 't Waterhuys. Ze nemen de tijd voor je om samen te bekijken wat de mogelijkheden en opties zijn en zetten dit in een 3d tekening. Je merkt dat ze weten waar ze het over hebben en ze zijn open en eerlijk over de producten. Ook zijn ze goed bereikbaar voor vragen of voor overleg. We zijn super tevreden over de geplaatste badkamer en over de service voor, tijdens en na de plaatsing.
FOTO VAN PETER LOBBES
Douche
Reactie of foto toevoegen
“Materiaalaankoop”
Door A.Bosma op zondag 14 jul 2019 19
We zijn bij meerdere bedrijven geweest voor we naar 't Waterhuis kwamen. Maar nergens zijn we zo fijn geholpen als daar. En alles wat we besteld hadden kwam op tijd en was voldoende om de gevraagde m2 te realiseren. Zowel van plafond panelen, lijsten als wandtegels en lijm.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Jacobi op dinsdag 9 jul 2019 19
Middels 3d tekeningen en de materialen aanwezig in de showroom hebben we een complete badkamer gekocht. Alles is mooi strak en naar wens. We zijn heel tevreden en raden 't waterhuys zeker aan.
FOTO VAN JACOBI
Deel badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Vakkennis”
Door cuno op maandag 24 jun 2019 19
Enorme vakkennis. Ze hebben de hele collecties van al hun leveranciers paraat. Daardoor zijn ze super goed en creatief met het vinden kwalitatief minimaal gelijke maar voordeligere oplossingen. Dus goedkoper maar wel met 5 sterren service want daar houden we ook van haha. We blijven toch... Carla en ik zijn onwijs blij met onze compleet vernieuwde badkamer, nu met ligbad. En een compleet vernieuwd toilet met stank hoeft niet te stinken hang pot met inbouw spoel reservoir, ventilator etc. Bedank Waterhuys!
FOTO VAN CUNO
Deel van de nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Janneke en Harry vd Kraan op vrijdag 14 jun 2019 19
Het Waterhuys heeft een overzichtelijke showroom, waar je rustig zelf kunt rondkijken. Sieta leverde, aanvullend, deskundig advies om een nieuwe inrichting van ons toilet uit te kiezen. Het computerprogramma levert een mooi beeld van hoe het in de vernieuwde situatie er uit gaat zien. Daardoor "weet je, wat je koopt". De montage door Frank gebeurde in goed overleg en werd perfect afgewerkt. Het resultaat mag zeker gezien worden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Reitsma op zondag 2 jun 2019 19
Na een tijd gedoucht te hebben in het bad werd het tijd de boel aan te pakken. Te rade gegaan bij het Waterhuys in Gorredijk. Daar zijn we vriendelijk ontvangen door Diederick die samen met zijn vrouw Sieta de zaak runt. Om alles in de beperkte ruimte te kunnen krijgen vergde wat creativiteit maar het past perfect. Frank heeft alles hier bouwtechnisch geregeld en een prachtige badkamer is het uiteindelijke resultaat.
Wij zijn er erg tevreden mee en zullen het Waterhuys zeker aanbevelen als er naar wordt gevraagd.
FOTO VAN REITSMA
Hoekdouche
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door A. Wouters op woensdag 29 mei 2019 19
wij hebben de complete badkamer met toilet en de aparte toiletruimte aangeschaft.
wij zijn zeer vriendelijk en deskundig geholpen. kwamen met goede adviezen. wij gaan nu nog een extra aanschaf voor de badkamer doen en ook die doen wij weer bij het Waterhuys. ook toen wij tussendoor van gedachten veranderden qua inrichting, kon dat altijd. kortom, een zeer positieve ervaring, met een mooi eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig volgens afspraken”
Door Mette Bierma/Hemmo Bosscher op maandag 4 mrt 2019 19
Zeer vriendelijk ontvangen, vakkundig voorgelicht en prima begeleiding. Oude badkamer tot op het beton afgebroken en door ervaren vakmensen de nieuwe badkamer opgebouwd. Alles keurig op tijd volgens afspraken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer die geheel aangepast is op onze stijgende leeftijd
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Henk en Wilma vd Veer op dinsdag 5 feb 2019 19
Een nieuwe badkamer, Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht bij , t Waterhuys. Het Waterhuys heeft ons heel goed geadviseerd met onze beperkte ruimte. Het resultaat mag er mag ...... Wij zijn super tevreden en alle dank aan Sieta en Diederick!!
FOTO VAN HENK EN WILMA VD VEER
Resultaat mag er zijn
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Anton en Hillie van Ast op dinsdag 13 nov 2018 18
Compleet nieuwe badkamer met inloop douche met alle voorzieningen voor ouderen. Fijn advies, alles op tijd geleverd en prima service!
FOTO VAN WINNY VAN AST
+ Toon extra foto van Winny van Ast
Reactie of foto toevoegen
“Goed adres”
Door Fam Slok op maandag 29 okt 2018 18
Bij het Waterhuys hebben ze ons meer dan goed geholpen ivm de aanpassingen van onze badkamer. Sita&Diederik en hun monteurs kunnen maar wat trots zijn op hun prachtige,veelzijdige bedrijf. Hun vakkennis en vakbekwaamheid komen zeker tot hun recht..ook de klantvriendelijkheid siert hun enorm! De goede adviezen en oplossingen, en het meedenken met de klant, behoort zeker ook tot een groot pluspunt van het bedrijf. Het Waterhuys werkt met mooie en zeer solide materialen en heeft een uitstekend assortiment...ook voor aangepaste hulpmiddelen waren we zeker op het goede adres! De monteur Frank heeft ook prima en netjes gewerkt.Wij zijn zeer tevreden over het waterhuys en bevelen ze dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Stoker op vrijdag 5 okt 2018 18
Een douchebak en een glazen schuifdeur. De monteur heeft goed werk geleverd en we zijn zeer tevreden over de afhandeling
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door familie Abma op donderdag 4 okt 2018 18
Met een prettige samenwerking en in goed overleg met 't Waterhuys en de timmerman/installateur hebben we een prachtige douchekamer gekregen. We hadden nog een douchebak met ondoorzichtige schuifwand erop en het lekte achter de douchewand. Nu hebben we een luxe douchewand met deur, regendouche en sunshower. Tegels gelijkvloers met de douchevloer en vloerverwarming. Een mooi meubel met spiegelkast en nog een hoge kast en toilet. Een aantal dingen had sneller afgewerkt kunnen worden als het eerder was besteld, door de bouwvak duurde dat nog langer. Al met al zijn we heel blij met onze kleine luxe badkamer, alles is weer fris en up to date.
Reactie of foto toevoegen
“Douchezitje”
Door Familie Boosman op maandag 23 jul 2018 18
Wij hebben een douchezitje gekocht. Wij werden in de winkel vriendelijk geholpen en goed van informatie voorzien. Ook de monteur heeft zijn werk goed gedaan. Wij zijn tevreden en kunnen 't Waterhuys zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Douwe en Jellie van den Berg op vrijdag 22 jun 2018 18
Hele goede ervaring met het Waterhuys. De badkamer moest vervangen en aangepast worden aan rolstoelgebruik binnen een zeer beperkte ruimte. Het meedenken, de goede adviezen en oplossingen van hun kant heeft gemaakt dat we met vertrouwen aan de slag gaan. Ook ruime keuze in het benodigde materiaal zowel in (aangepast) sanitair als in vloer en wandtegels. Tevens wordt er ruimte geboden voor evt feedback tijdens het verbouw proces . Kortom, niets dan lof. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede benadering”
Door Jaap Hartmann op donderdag 24 mei 2018 18
We hadden een vraag aan het Waterhuys nl: Een toiletzitting met douche plaatsen op een bestaande Geberit 5000 closet. Antwoord : Komt voor elkaar. Niet eenvoudig want er ontbreken div. onderdelen en bevestigingsmateriaal. Alles is goed en professioneel opgelost , mede door de vriendelijke Sieta van Het Waterhuys.
Reactie of foto toevoegen
“Aangepaste badkamer”
Door T. Hof op woensdag 23 mei 2018 18
Bij het waterhuys hebben ze ons uitstekend geholpen met een aangepaste badkamer voor onze zoon uit te zoeken. We werden goed te woord gestaan, Diderik en Sieta denken mee, en ze nemen ruim de tijd voor je en de koffie staat altijd klaar. We zijn er een keer of 4 geweest om aanpassingen door te geven of om advies in te winnen.
Het plaatsen van de badkamer doen we in eigen beheer, gaan we deze zomer doen en ook dit is uiteraard geen probleem. Zodra het klaar is zullen we een foto plaatsten.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Fam. Pool op maandag 30 apr 2018 18
Wij hebben dit jaar maart\april en badkamer\toilet laten installeren door "Het Waterhuys". Alle materialen bij elkaar gezocht met goed advies van Diederik.
Aangezien wij de 1e week tijdens de werkzaamheden op vakantie waren was het best spannend ,maar alles is perfect verlopen. De materialen waren op tijd binnen, de voorbereidingen op papier waren duidelijk en Jan Henk de monteur was al begonnen. Er werd netjes gewerkt en overlegd met ons waar nodig . Over het eindresultaat zijn we super tevreden en we genieten nog iedere dag van onze mooie badkamer.
FOTO VAN FAM. POOL
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Daniëlla Hijlkema op zaterdag 7 apr 2018 18
Prima bedrijf,geweldige service! Alles op tijd en goed geregeld met als laatste een prima en mooi afgeleverde badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gedaan”
Door Hennie en Anton van den Broek op woensdag 7 mrt 2018 18
Diderik en Sieta hebben ons geweldig geholpen met het uitzoeken van de materialen voor de nieuwe badkamer en toiletruimte. Tijdens de realisatie diverse keren een beroep op 't Waterhuys gedaan en alle keren naar volle tevredenheid opgelost. Het eindresultaat is ook nog eens helemaal naar onze wens. Kortom, 't Waterhuys heeft het voor ons perfect gedaan met super service, goede bereikbaarheid en zeer korte lijntjes.
FOTO VAN HENNIE EN ANTON VAN DEN BROEK
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Mooi en praktisch”
Door Koos Dijkshoorn op woensdag 29 nov 2017 17
Betreft het vervangen van de oude douche-inrichting voor nieuw. De ruimte is niet al te groot, maar er kwam toch een goed werkbaar plan op tafel door de tekenaar/ontwerper. Het is nu dan ook mooi en heel praktisch geworden. We zijn er erg content en blij mee. De tegelzetter, de timmerman hebben uitstekend werk geleverd. Waren ook prima in de omgang. Fijn was het ook dat alles elke dag werd opgeruimd en dat het oude sloopafval werd afgevoerd. Het enige 'maar' vonden wij wel dat niet alles voldoende aanwezig was bij het leveren van de materialen. Dus schoven de bepaalde werkzaamheden wat op in dagen. De service zelf aangaande de werkzaamheden bleek goed te werken. Toen de nieuwe douchestang los van de muur kwam te zitten werd dit in de loop van dezelfde dag nog opgelost. Puik!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door George Frankena op vrijdag 14 jul 2017 17
Mooie zaak met een uitstekend assortiment. Vriendelijke mensen met vakkennis. Communicatie liet te wensen over. Al met al tevreden over onze gerenoveerde badkamer/inloopdouche.
FOTO VAN GEORGE FRANKENA
Douchecel
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen bij vervanging tegels”
Door fam. Kroeze op woensdag 12 jul 2017 17
10 jaar geleden hebben wij naar volle tevredenheid een badkamer aangeschaft bij het Waterhuys. Nu we in december lekkage gehad hebben in de douchehoek waardoor er gesloopt en weer opgebouwd moest worden, was onze eerste gedachte dat we weer naar dit bedrijf terug wilde voor advies. We wilden het wel zo dat het nieuwe gedeelte bij het oude moest passen, maar helaas waren de wandtegels van 10 jaar geleden niet meer verkrijgbaar, dus moesten we op zoek naar een goed alternatief. zowel Diederik als Sieta dachten goed met ons mee, hadden goede ideeën en suggesties, wat wel en niet kon en hebben ons echt goed begeleidt om tot de juiste keuzes te komen. We wilde de plaatsing in eigen beheer uitvoeren, dit was ook voor hen geen enkel probleem, ze stonden ons steeds te woord als we er even niet uitkwamen, ik zou daarom dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden en familie. onze douche is weer helemaal top !!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fimke Postma op vrijdag 23 jun 2017 17
Hartelijke mensen. Goed geadviseerd met verbouw badkamer. Niet goedkoop maar zeer solide materiaal. Gegarandeerd goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Fam. Postma op zondag 12 feb 2017 17
Het Waterhuys heeft ons prima geholpen met het samenstellen van onze nieuwe badkamer. Wij hebben de verbouwing zelf gedaan en hebben dankzij de adviezen en de juiste materialen een mooie nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Mineke en Jan op zondag 22 jan 2017 17
Door lekkage in badkamer waren wij min of meer gedwongen om badkamer een grondige renovatie te geven. Met het ontwerp van Diederik waren we direct enthousiast. Michel de monteur heeft top werk geleverd! Nog elke dag blij met onze badkamer. Zouden direct weer in zee gaan met Waterhuis . Kan het iedereen aanraden. Sieta ook jij bedankt voor meedenken en tips! Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Compleet”
Door Andre en Ragna op vrijdag 9 dec 2016 16
Goed meegedacht om een badkamer 'en suite' in de slaapkamer te realiseren. Niet alleen over het sanitair maar ook over het ontwerp, de maatvoering en de plaats waar het moest komen. Compleet plaatje. Goede kwaliteit materiaal.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 29
Vestiging 't Waterhuys
Website: www.waterhuys.nl
aGorredijk , Leitswei 6/6, 8401 CL Gorredijk, tel 0513 - 46 09 60
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.