Feedback
9,8

George van Dijke

Klaaswaal
Website: www.georgevandijkemontage.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke en zoon kan men terecht voor de betere badkamer-installatie voor een redelijke prijs. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg. Wij zijn de ontzorgers, zie hieronder de reviews.

De badkamerlevering gaat met korting via onze groothandel.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 30 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Vlaardingen, Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, enz. Verder komen wij helaas niet, vanwege de files.

Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.


Vanwege toenemende drukte vragen wij een allround badkamermonteur / tegelzetter, en tevens een hulpmonteur. Voor meer informatie, bel/mail ons!

Wij doen geen nieuwbouwprojecten.
Meer informatie over George van Dijke
Offerte aanvraag: georgevandijkemontage.nl/contact
Onze werkwijze: georgevandijkemontage.nl/werkwijze
Over ons: georgevandijkemontage.nl/over-ons
Ervaringen
Er zijn 263 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren243 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 255 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Korte lijnen”
Door Ronald en Natascha op maandag 23 sep 2019 '19
Voor de 2e keer onze badkamer en toilet laten renoveren ivm aankoop van een ander huis. Alles onder 1 dak, duidelijke offerte na bezoek, badkamer bij firma Plieger, tegels bij Tegelhandel Numansdorp uitgezocht en tijdelijke douche vakkundig laten plaatsen door Douchrent. Tekeningen gemaakt door firma Plieger op basis metingen van hr. V Dijke, welke weer gedeeld worden met Tegelhandel Numansdorp. Elk onderdeel uitgevoerd door een specialist. Op vakantie was geen probleem, alles wordt netjes in/afgeplakt en achtergelaten. Korte lijnen, altijd overleg en advies. Achteraf tijd voor een review. Mannen weederom bedankt voor het harde werken en prachtige resultaat !
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam van Dalen op zaterdag 21 sep 2019 '19
Wat een waanzinnig goed bedrijf is dit. In September hebben ze bij ons de badkamer opgeleverd. Dit is gebeurt zonder problemen, goed tegelwerk en een perfect eindresultaat. Er werd goed overlegd wat er ging gebeuren, werd mee gedacht en er was geen uitdaging te veel. Ook de samenwerking met Plieger, tegelhandel Numansdorp en Doucherent loopt perfect. Hierbij willen we ook Remon extra bedanken. Het is een echte alles kunner en er is geen uitdaging te veel. George van Dijke en zoon is een echte aanrader.
FOTO VAN FAM VAN DALEN
+ Toon extra foto van Fam van Dalen
REACTIE VAN GEORGE
Geachte Fam. van Dalen, wij worden er verlegen van , van uw review en alle andere mooie reviews. Bij ons is vanzelfsprekend als een consument voor ons kiest dat je kwaliteit levert, het gaat om een grote uitgaven waar je zeker 20 jaar plezier van wilt hebben! Wij zeggen altijd behandel de mensen zo als je zelf behandeld wilt worden. Het is de kunst om constant alert te blijven en dat doen wij al 36 jaar. Wij wensen u succes met uw badkamer. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Michael op donderdag 19 sep 2019 '19
4 jaar geleden hebben we de badkamer en toilet laten renoveren door George van Dijke. Ze hebben toen uitstekend werk afgeleverd. Recent kregen we problemen met het softclose systeem van de V&B toiletbrillen. Na contact opgenomen te hebben met George van Dijke over dit probleem, hebben ze dit snel en vakkundig opgelost. Ze hebben de toiletbrillen gratis vervangen, en dat na 4 jaar. Top service!
REACTIE VAN GEORGE
Geachte Michael, dank voor uw review. Het is vanzelfsprekend dat je service levert, wij gaan soms verder dan de leveranciers van het geleverde materiaal. Onze gedachte is dat je langer dan 2 jaar met het materiaal moet doen! Groet George ven Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Fam. F de Groot op zondag 15 sep 2019 '19
Van 6 tm 22 augustus 2019 onze badkamer gerenoveerd door fa. van Dijke. Vooraf onze wensen kenbaar gemaakt d.m.v. 2 huisbezoeken. Duidelijke offerte ontvangen. Alles naar tevredenheid en afspraak verlopen, de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd en uitgevoerd. Vakwerk geleverd! uitgevoerd door Aad, Cor, Rob en Jaap. Onze dank voor de goede afhandeling. Wilt u uw woning met een mooie badkamer verrijken ,ga dan naar George en Rob Van Dijke.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Joey en Priscilla op maandag 2 sep 2019 '19
Het bedrijf George van Dijke is echt een aanrader! In juni 2019 is onze badkamer geheel gerenoveerd door dit bedrijf en dit verliep soepel en zorgeloos. Alles wordt je uit handen genomen door de vakkundige medewerkers (in ons geval door alleskunner Raymond). Ook de samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp is heel fijn geweest. Voor topservice en vakkundige montage moet je zeker bij George van Dijke zijn !
FOTO VAN JOEY EN PRISCILLA
Gemonteerde badkamer
+ Toon extra foto van Joey en Priscilla
+ Toon extra foto van Joey en Priscilla
Reactie of foto toevoegen
“Volledige renovatie”
Door Hans en Ymke v Rossen op maandag 2 sep 2019 '19
Na 35 jaar hebben we onze badkamer volledig laten renoveren door George van Dijke Keuken en Badkamertechniek. Vooraf duidelijke afspraken, ook het zelf komen opmeten van de ruimte en niet alleen afgaan op de bouwtekening gaf al veel vertrouwen. Bij de door George aanbevolen bedrijven voor nooddouche, sanitair en accessoires en tegels werden we prettig en met kennis van zaken geholpen. De coördinatie van de verbouwing liep allemaal via George van Dijke, dus voor ons weinig zorgen. Er is bijzonder netjes gewerkt, de toegang van voordeur tot en met de werkplek afgeplakt en plastic bescherming waar nodig aangebracht om zo stofvrij mogelijk te kunnen werken. Stofafzuiging tijdens werkzaamheden en elke dag na afloop van de werkzaamheden werden de werkruimtes opgeruimd en gestofzuigd achter gelaten. De werkzaamheden werden, zover nodig, overlegd zoals hoogte bepalen van o.a. kranen en meubilair en er werd oplossingsgericht meegedacht. Alle medewerkers zijn OP en TOP vakmensen. De controle en oplevering krijgen van ons een dikke Plus! Medewerkers van de firma's Plieger, Tegelhandel Numansdorp, DoucheRent en van Dijke zelf: Dank voor jullie prettige samenwerking, service en vakwerk! Fam. v Rossen Schiedam
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Thea en Ad Vermeeren op woensdag 28 aug 2019 '19
Wij hebben onze badkamer laten slopen en opnieuw op laten bouwen . Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij dit bedrijf . Fijne en vakkundige mensen. Steeds goed overleg tijdens de werkzaamheden en wij zijn zeer tevreden over het resultaat . Dit bedrijf is absoluut een aanrader !!
FOTO VAN THEA EN AD VERMEEREN
Dubbele wastafel
+ Toon extra foto van Thea en Ad Vermeeren
+ Toon extra foto van Ad Vermeeren
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door J.M. De Bokx op dinsdag 13 aug 2019 '19
Ik had wat problemen met het inbouwreservoir van mijn toilet, welke 7 jaar geleden is geplaatst. Monteur kwam langs en heeft het kosteloos verholpen. Hij zag ook gelijk dat de kitrand in de douchecabine aan vervanging toe is. Komt de boel binnenkort opnieuw kitten. Mensen, wat een superbedrijf is dit. Hier staat service heel hoog in het vaandel. Echt voor iedereen aan te raden.

Eerdere ervaring van 4 augustus 2017: Wat een service; wat een bedrijf. Zulke vind je er niet veel meer. Zelfs 5 jaar na installatie van de badkamer is de nazorg super.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Wim en Dinja de Geus op maandag 5 aug 2019 '19
Alweer een maand genieten we van onze nieuwe schitterende badkamer. De oude badkamer werd volledig gestript en het team van George van Dijke heeft alles weer opnieuw opgebouwd. Niets was te veel, aan het eind van de dag werd alles weer netjes achtergelaten. Het resultaat mag er dan ook zijn. Chapeau voor het zeer vakbekwame team!
FOTO VAN WIM EN DINJA DE GEUS
Douchehoek
+ Toon extra foto van Wim en Dinja de Geus
+ Toon extra foto van Wim en Dinja de Geus
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Deborah Broersma op vrijdag 2 aug 2019 '19
Afgelopen 2 weken is onze gehele badkamer gesloopt en weer opgebouwd. Wat een vakmensen! Zeer schoon en netjes gewerkt. Oog voor detail en geen vraag is teveel! Zelfs niet met de extreme hitte van afgelopen week. Wij zijn elke dag gewoon gaan werken. Dit met alle vertrouwen gedaan en thuis komen was elke dag weer een kadootje. Wij zijn weer verliefd op onze badkamer. Bedankt Raymond, Rob, Joop en Cor!
FOTO VAN DEBORAH BROERSMA
Gerealiseerde badkamer
+ Toon extra foto van Deborah Broersma
+ Toon extra foto van Deborah Broersma
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam. van den Berg op zondag 21 jul 2019 '19
We hebben de badkamer laten slopen en alles laten vernieuwen. Wij zijn super tevreden en blij met onze nieuwe badkamer. Wat een fantastisch team. Wij hadden een slechte ervaring met een andere leverancier dus waren wat sceptisch, maar echt geen woord teveel. Echt een aanrader George van Dijke.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Familie Chapman op zaterdag 20 jul 2019 '19
Een Topbedrijf met Vakmensen in huis! Wij konden het niet geloven, een bedrijf dat een 9.8 scoort! Maar nu wij het zelf ondervonden hebben, kunnen we zeggen dat het een topbedrijf is met vakmensen in huis! Wij hebben onze hele badkamer laten vervangen en van begin tot eind was alles perfect geregeld! Bij Plieger in Capelle a/d IJssel hebben we het sanitair uitgezocht en bij Tegelhandel Numansdorp de tegels. Bij beide bedrijven zijn we uitstekend geholpen. (weten nu ook wat een "gerectificeerde" tegel is!) De verbouwing verliep perfect, alles werd binnen afgeplakt, evenals de liften en de hal voor de liften. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, er wordt keurig gewerkt, al het puin en oude sanitair wordt afgevoerd en aan het eind van de dag wordt alles keurig opgeruimd. Het zijn op en top vakmensen. Wij willen dan ook Rob van Dijke, Joop, Rob en Rien heel hartelijk danken voor hun vakwerk en de gezelligheid in huis. George van Dijke, hartelijk dank voor de goede communicatie en het plannen. Kortom: Kies je voor George van Dijke dan krijg je een Top Badkamer! Wij genieten nu enorm van onze prachtige badkamer.
FOTO VAN FAMILIE CHAPMAN
Douche en radiator
+ Toon extra foto van Familie Chapman
+ Toon extra foto van Familie Chapman
+ Toon extra foto van Familie Chapman
Reactie of foto toevoegen
“Geen betere”
Door Marco Philips en Conchita Casado op dinsdag 16 jul 2019 '19
Wij zijn via Qasa uitgekomen bij fam.van Dijke. De recensies zijn niet gelogen . Onze bad en toiletkamer zijn een waar pronkstuk geworden, gemonteerd door Raymond en Rob , wat een vaklui die oog hebben voor detail en meedenken met de klant
Het was een zeer prettige ervaring voor ons . Na de aflevering van onze sleutel aan Raymond , zijn we zelf 3 weken met vakantie gegaan tijdens de verbouwing en leverde geen problemen op . De samenwerking met tegelhandel Numansdorp en sanitair van Plieger verliep perfect wat resulteerde in dit prachtig stuk vakwerk. De fam. Van Dijke is een aanrader , kan geen betere aannemer treffen. Raymond en Rob nogmaals bedankt
FOTO VAN MARCO PHILIPS EN CONCHITA CASADO
Badtafel
+ Toon extra foto van Marco Philips en Conchita Casado
Reactie of foto toevoegen
“Erg netjes afgewerkt”
Door fam Oranje op donderdag 11 jul 2019 '19
Van Dijke heeft onze badkamer en toilet vervangen en de wasmachine naar zolder verplaatst. We zijn erg tevreden over de ervaring met het bedrijf. Ook de samenwerking met Plieger en het tegelbedrijf Numansdorp hebben we als prettig ervaren. Jaap, Cor, Rob en Rien hebben vakwerk geleverd. Ondanks de zware tegels die we hadden voor de muur is er erg netjes en secuur gewerkt en we zijn blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Kluwen op dinsdag 9 jul 2019 '19
In januari 2019 badkamer en wc laten verbouwen door firma van Dijke. In 2010 de gehele keuken en beneden vloer, muren en plafond laten doen door George van Dijken nu wederom perfect werk geleverd. Zowel qua tijd,vakmanschap, budget,nazorg en meedenken is het geleverde uitmuntend.
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Familie van Keulen op maandag 17 jun 2019 '19
George van Dijke heeft ervoor gezorgd dat onze Badkamer zonder enige zorgen volledig is vervangen. Vanaf het begin een zeer goede samenwerking, alles conform afspraak en fijne werkmannen over de vloer. Ook elke dag de ruimte waar gewerkt is weer schoon achtergelaten. De verrichte werkzaamheden zijn: oude badkamer demonteren en afvoeren, diverse muurtjes plaatsen, ruimte stucen, verlaagd plafond aanbrengen, tegelen en afmonteren. Ook samenwerking met alle betrokken partijen was top: Plieger: Badkamer meubelen en scherm. Tegelhandel Numansdorp: Vloer en wandtegels. Tot slot, respect voor alle partijen omdat ze elke dag naar de 3e verdieping moesten zonder dat er een lift aanwezig was!
FOTO VAN FAMILIE VAN KEULEN
Douche met wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door Nils en Carla op vrijdag 14 jun 2019 '19
Van Dijke heeft bij ons een complete badkamer en toiletruimte geplaatst. Wij danken Raymond en Rob voor de fijne samenwerking, alle werkzaamheden zijn met veel aandacht en op een zeer hoog kwaliteitsniveau uitgevoerd. Vandaag is als laatste de douchewand geplaatst en kunnen we gaan genieten van onze nieuwe badkamer. Heren, een groot compliment voor jullie organisatie, ook de samenwerking met Plieger Rotterdam "Coby" en De Tegelhandel Numansdorp "Arjan" hebben wij als zeer prettig ervaren. Van Dijke maakt het waar! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Familie de Jonge-de Vries op maandag 10 jun 2019 '19
Wij hebben recent onze badkamer en wc volledig laten renoveren door George van Dijke. Reeds vanaf het begin prettige communicatie en kundig advies; dit is ook zo tijdens de verbouwing en bij afronding van de werkzaamheden gebleven. Er wordt erg netjes en secuur gewerkt. We zijn erg tevreden over het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Wat een vaklui”
Door Familie Mol op donderdag 30 mei 2019 '19
Toen wij in december de sleutel kregen van ons nieuwe huis stond de aannemer voor een nieuwe badkamer diezelfde dag nog op de stoep. Positief dachten we. Echter gingen er weken en helaas maanden voorbij en schoot het niet op. Toen we het idee kregen dat het werk wat ze deden ook niet professioneel was hebben we ze op straat gezet. Maar dan??? Wie wil hier zijn vingers aan branden? Verder gaan op werk van een ander?? Veel zaken zaten ook qua planning al maanden vol. Via internet bij George van Dijke terecht gekomen. We werden gebeld. Er werd meegeleefd met de nare situatie waar we in zaten. Bij hoge uitzondering wilden ze ons helpen. In eerste instantie werd gezegd buiten hun werkzaamheden om dus het zou wel 2 maanden kunnen duren. Wij waren allang blij dat ze ons wilden helpen. Want wat bleek, alles moest eruit. Er waren vele fouten gemaakt! Jaap en Rob kwamen de badkamer slopen. Jaap kwam iedere dag wat ons al verbaasde. En wat werd er netjes gewerkt zeg! Stucloop neergelegd en spullen iedere dag opruimen. Al snel kregen we door dat we niet tussendoor geholpen werden maar dat er achter elkaar doorgewerkt werd. De stucadoor kwam. Daarna tegelzetter Joop en Rien kwam om het plafond te stucen. Vakwerk! Jaap kwam daarna om het sanitair te installeren. Wat een vakwerk!! Wat zagen we goed het verschil tussen het geknoei van het vorige bedrijf en het strakke keurige werk van George van Dijke. Alleen maar lof voor dit bedrijf!! Hebben het ook als gezellig ervaren om deze mannen over de vloer te hebben!
FOTO VAN FAMILIE MOL
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Hans en Ria van Kampen op woensdag 22 mei 2019 '19
Onlangs hebben we onze badkamer en toilet beneden laten verbouwen door George en Rob van Dijke. Na het lezen van de goede rivieuws over dit bedrijf hebben we een afspraak gemaakt voor het maken van een vrijblijvende offerte. Nadat Rob van Dijke bij ons thuis de situatie had bekeken en de samenwerking met Tegelhandel Numansdorp en Plieger had uitgelegd hadden wij hier een goed gevoel bij en besloten door hun de klus te laten doen. Nadat we bij Tegelhandel Numansdorp de tegels hadden uitgezocht en bij Plieger de badkamerspullen werd alles door van Dijke geregeld en hadden wij als klant nergens geen omkijken naar. Bij aanvang van de verbouwing stonden Rob en Mitch op dinsdag 23 april 2019 om 7.30 uur voor de deur en begonnen met alles keurig af te plakken en de bouwstofzuiger te installeren om zo het stof te beperken. Alles werd iedere dag keurig schoongemaakt waardoor het stof beperkt bleef. Daarna begonnen zij met het slopen van de badkamer en het installeren van het leidingwerk. Daar mee bezig zijnde kwam Cor de tegelzetter ook al langs om de situatie te bekijken om zodoende gelijk aansluitend verder te gaan. Cor en Rob nog heel erg bedankt voor jullie advies over een andere tegel op de douchemuur en het regelen van de tegels hiervoor. Tijdens de verbouwing heeft Rob een nood toiletpot voor ons geregeld. Eigenlijk zijn we stiekem benieuwd waar deze pot overal geweest is. Alle werkzaamheden van slopen,tegelen, stukadoren, en afmonteren liepen vloeiend in elkaar over. Onze badkamer en toilet zijn prachtig geworden. Ook de deurdorpel die wat laag lag is naar alle tevredenheid vernieuwd. Voor ons is dit een top bedrijf. De planning het meedenken het uitvoeren en de vakkundigheid van de medewerkers. George en Rob nogmaals bedankt dat op het laatste moment ook de toiletverbouwing mogelijk was. Cor,Rob en Mitch,bedankt voor de goede sfeer en gezelligheid tijdens de gehele verbouwing. Dit is echt een top bedrijf wat waar maakt wat ze beloven en een aanrader voor Iedereen die zijn badkamer of toilet wil laten verbouwen.
FOTO VAN HANS EN RIA VAN KAMPEN
Badkamerrenovatie
+ Toon extra foto van Hans en Ria van Kampen
+ Toon extra foto van Hans en Ria van Kampen
Reactie of foto toevoegen
“Volledige renovatie”
Door Mevr. de Bruijn- van der Lelij op vrijdag 3 mei 2019 '19
George van Dijke heeft mijn toilet en badkamer volledig gerenoveerd. Ondanks de drukte heeft hij alles op alles gezet om mij te helpen. George en zijn zoon en kleinzoon dachten mee en deden alles in overleg. Tot in het laatste detail is alles netjes en tijdig afgewerkt. Ik zou ze zeker aanraden, leveren echt vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zorgvuldig gegaan”
Door Hans Colijn op maandag 29 apr 2019 '19
Onlangs door van Dijke een geheel vernieuwde badkamer en apart toilet laten installeren. Er wordt zeer zorgvuldig en schoon gewerkt. Alles was netjes met karton afgeplakt vanaf de voordeur van het appartementencomplex via de lift naar de voordeur van de woning en ook in de woning zelf. er werd meegedacht over de details en wat nog het allerbelangrijkst is dat er bij beschadigingen direct actie wordt ondernomen zonder enige discussie. Er kunnen zich altijd problemen voordoen, maar de manier waarop deze worden opgelost is veelzeggend over de service van het bedrijf. Er werd ook door het bedrijf zelf voorgesteld om een deel van de factuur pas te betalen nadat alles was opgelost. Wel jammer dat er bij Plieger iets minder is meegedacht zodat er op de tekening enkele dingen stonden die achteraf beter hadden gekund en dat Plieger met hun ervaring ons daar wel wat beter op had kunnen wijzen.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Erik& Tea uit Mijnsheerenland op maandag 22 apr 2019 '19
Na 6 jaar nog steeds prima service! Badkamer en toilet boven en beneden laten plaatsen door deze vaklui. Dolgelukkig waren en zijn we nog steeds. Echter na 6 jaar begaf de thermostaatkraan het. Kan gebeuren! Even met George bellen. Werd de volgende dag vervangen door een van zijn medewerkers. Top! Garantie was al voorbij maar toch geen kosten voor ons. Fijn toch. George bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marjolein Huizer op vrijdag 5 apr 2019 '19
Na 9 jaar nog steeds service. In 2010 hebben we een badkamer laten plaatsen door George van Dijke. Nu na 9 jaar hadden we een klein probleempje met de WC. Gisteren een e-mailtje gestuurd, en vanmorgen zijn ze al langs geweest. Probleem is opgelost. Echt een goede en snelle service.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door P. Osseweijer op maandag 1 apr 2019 '19
Februari 2019 is onze badkamer onder handen genomen door medewerkers van George van Dijke. Het is een geweldige manier van verbouwen. Je gaat naar Fa. Plieger om uit te zoeken welke spullen je geïnstalleerd wil hebben. Daarna zijn we naar de Tegelhal in Numansdorp gegaan om tegels uit te zoeken. Plieger maakte een 3D tekening en een paar maanden later heb je een compleet nieuwe badkamer. We hoefden er helemaal niets aan te doen. (Behalve betalen). Er is een uitstekende planning aangehouden, waardoor het mogelijk was dat elke vakman afzonderlijk en ieder op z'n tijd, de werkzaamheden kon uitvoeren. Ze hebben elkaar nooit "in de weg gelopen". Elke medewerker heeft blijk gegeven van z'n vakmanschap. We zijn zeer tevreden met het schitterende eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Joke en Ben uit Spijkenisse op maandag 25 mrt 2019 '19
In februari zowel de douche incl. toilet laten verbouwen alsmede een toiletruimte op de begane grond en alles wat op Qasa geschreven is klopt helemaal. Natuurlijk de omgekeerde wereld door een aannemer te kiezen en niet de badkamerwinkel die vervolgens een aannemer levert maar voor mij de allerbeste keuze geweest en zeker aan te raden. Niets dan lof over geleverd werk, kwaliteit van materialen , netheid van werken, afspraken nakomen en meedenken.
FOTO VAN JOKE EN BEN UIT SPIJKENISSE
Nieuwe douche
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door S. Ouwerkerk op maandag 18 mrt 2019 '19
Februari 2019 heeft de firma George van Dijke onze badkamer en toilet verbouwd. Na het lezen van al de goede recensies hebben wij contact opgenomen met George en een afspraak gemaakt. Het gesprek gaf direct al een goed gevoel waarin de mogelijkheden werden besproken. Bij de start bleek al dat het kundige werknemers zijn waarmee je goed kunt overleggen en zij werken zeer clean voorzover dit mogelijk is met een verbouwing. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten volop van onze nieuwe badkamer en toilet. Bedankt voor de leuke communicatie en het prima geleverde werk.
FOTO VAN S. OUWERKERK
Badkamerkast
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
Reactie of foto toevoegen
“Genieten volop”
Door Annemieke van der Helm op zondag 10 mrt 2019 '19
In februari 2019 hebben wij onze badkamer en ons toilet laten vernieuwen. We hebben gekozen voor het bedrijf Van Dijke omdat we goede recensies over het bedrijf lazen en de buren ook goede verhalen hadden gehoord over dit bedrijf. Vanaf het eerste moment was het contact goed. Wat zeer prettig is, is dat er vanaf het moment dat de werkzaamheden begonnen, er goed overleg was. De medewerkers zijn zeer kundig en ze komen met tips. Ook wordt er erg netjes gewerkt. We zijn iedereen erg dankbaar. We genieten volop van onze badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Service na 14 jaar”
Door Wim Dekkers op donderdag 21 feb 2019 '19
14 jaar geleden hebben wij een badkamer laten plaatsen door de firma van Dijke. Wij waren hierover toen zeer tevreden. Nu was er voor het eerst een probleem met het sluiten van de deuren van de douchecabine. Hiervoor is een monteur van de firma van Dijke langsgekomen, die het probleem feilloos heeft opgelost (het stellen van de deuren is toch een precies werkje). Zelfs na 14 jaar staat de firma van Dijke nog paraat met hun service. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 8 jaar”
Door A.F. Stuijt op woensdag 20 feb 2019 '19
Jaren geleden is bij ons de keuken vervangen door George van Dijke b.v. Dit is ons toen zo goed bevallen, dat toen de badkamer door medische omstandigheden gewijzigd moest worden wij weer zaken deden met dit bedrijf. Bij deze laatste verbouwing is op ons verzoek een elektrische vloerverwarming aangebracht. Echter na ruim 8 jaar heeft de thermostaat het begeven. Nadat wij het een en ander aan hen hadden kenbaar gemaakt werd de thermostaat vervangen door een nieuw exemplaar zonder voorrijkosten en zonder kosten van montage etc. Na acht jaar nog steeds service van hen zonder morren.
Reactie of foto toevoegen
“GIng zoals in de reviews”
Door Arno en Mirjam van de Griend op vrijdag 15 feb 2019 '19
2 Januari is het bedrijf van George van Dijke bij ons gestart met de badkamer klus. Zoals we in de reviews hadden gelezen , zo ging het ook. Netjes alles afgeplakt en alles in overleg en volgens afspraak. Er werd meegedacht en we hebben daardoor nu bijvoorbeeld een rvs nisje in de muur voor shampoo ed. Wat een vakmanschap hebben wij die 3 weken gezien! Op de foto zie je het resultaat, een complete prachtige badkamer in een betrekkelijk kleine ruimte. We zouden ieder dit bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN ARNO EN MIRJAM VAN DE GRIEND
Badhoek
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Mirco Goudriaan op vrijdag 8 feb 2019 '19
Super service van George van Dijke. 4 jaar nadat de nieuwe badkamer keurig bij ons geplaatst was hadden we een klein mankement aan de spiegelkast. We kregen direct en kosteloos een geheel nieuwe kast (van plieger en geplaatst door George). Waar zie je dat nog, top!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kerels”
Door Fred Noordijk op dinsdag 5 feb 2019 '19
Aanleg van badkamer begane grond plus wc. Verdieping aanleg 2de badkamer. Goede en ervaren vaklui ,goede kerels! Opgeleverd binnen de planning.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds heel blij”
Door A. Bonthuis op maandag 28 jan 2019 '19
Anderhalf jaar geleden heeft de firma van Dijke onze badkamer en het toilet geïnstalleerd. (Spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp). Echte ervaren, vriendelijke en zorgvuldige vakmensen die ook meedenken. Wij zijn nog steeds heel blij met onze badkamer en toilet. Vorige week bleek de sifon in de douche niet goed te werken en tot onze blijdschap kwam George van Dijke onmiddellijk een nieuwe brengen. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf!

Eerdere ervaring van 15 mei 2017: Van Dijke heeft bij ons, in Nieuwerkerk aan den IJssel, de wc, badkamer,tegels in de keuken en tegels op de haard geplaatst.De medewerkers van Plieger, waar alles besteld is, en Tegelhandel Numansdorp dachten mee over de wensen die wij hadden, en gaven deskundig advies. De medewerkers van van Dijke deden alles in goed overleg, fijn dat er zo werd meegedacht. Het prettigst was de rustige en vertrouwenwekkende manier waarop de vaklui hun werk deden. Dit is echte betrokkenheid bij de uitvoering. Met als resultaat dat alles helemaal naar onze wens is!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Marcel en Sandra op maandag 28 jan 2019 '19
4 jaar geleden hebben wij een keuken, badkamer en 2 toiletten door George van Dijke laten vervangen. Dit is toen zeer vakkundig en snel en vooral ook op een zeer prettige manier gebeurd. Nu wij wat kleine ongemakken met het toilet hadden die wij niet zelf konden oplossen, hebben wij George van Dijke geraadpleegd voor advies. Hij bood aan zelf iemand langs te sturen om hier naar te kijken. En uiteraard zo gezegd, zo gedaan! Superservice van een zeer professioneel en daarnaast prettig bedrijf! Voor ons blijft George van Dijke een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marianne Dorst op vrijdag 25 jan 2019 '19
Onlangs hebben wij ons sanitair (2 badkamers + apart toilet) laten installeren door het team van George van Dijke. De bad meubels hebben we bij Plieger aangeschaft en de tegels in Numansdorp. Wij zij zeer tevreden met het resultaat. Het tegelwerk is van hoog niveau. De communicatie verliep prima, er wordt meegedacht. Je wordt hier als klant gehoord.
FOTO VAN MARIANNE DORST
Tegelwerk van hoog niveau
Reactie of foto toevoegen
“Nog nooit tevergeefs een beroep op ze gedaan”
Door Jolanda en Hans op woensdag 2 jan 2019 '19
4 jaar na installatie van onze badkamer en 2 toiletten door de fa. Van Dijke, werd zonder problemen een verkleurde tegel in de badkamer vervangen door hun prima tegelzetter en vervingen ze ook zonder kosten de ring rond het afvoerputje van de wasbak, waarvan het metaal begon te schilferen. Nog nooit tevergeefs op hun een beroep gedaan: altijd bereid naar een oplossing te zoeken en 'het komt altijd goed'. Ook voor de 'after sales' moet je bij Van Dijke zijn !

Aanvulling van 14 oktober 2017: 3 jaar geleden tot volle tevredenheid 2 toiletten en de badkamer laten vervangen door Van Dijke. Helaas ging het verwarmingselement van de Grohe douche kapot en begon de Plieger kraan te roesten. 1 mailtje aan Van Dijke was genoeg om een nieuw verwarmingselement en een nieuwe kraan thuisbezorgd te krijgen. Met de gebruiksaanwijzing bij deze artikelen was het eenvoudig om zelf e.e.a. te vervangen, maar ook dat had Van Dijke gedaan als we dat hadden gewild. Zeer tevreden over de service ! Met recht -weer- een 'warme douche' voor dit bedrijf !

Eerdere ervaring van 2 januari 2015: Door de goede recensies op internet bij George van Dijke, Klaaswaal, en via hem bij Plieger terecht gekomen. Klantvriendelijke verkopers, die zeker niet 'pushen', maar aan ons het tempo van beslissen overlieten. Dit, alsmede de persoonlijke benadering van Van Dijke hebben wij als erg prettig ervaren. Voorafgaand aan de offerte en verbouwing is hij twee keer langs geweest en ook na het voltooien van de werkzaamhede. Over het personeel van Van Dijke zijn we ook zeer tevreden: aardig, vakkundig, netjes werkend, meedenkend. Kortom: prima !
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door C. Troost op zondag 16 dec 2018 '18
Wij zijn heel blij met onze mooie en gezellig badkamer die George van Dijke in oktober 2018 heeft verbouwd. Deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk en afspraak is afspraak! Tegelzetter Cor krijgt een extra pluim voor zijn prachtige tegelwerk. Rob 1.0 en Rob 2.0....jullie zijn ook toppertjes hoor :) Wij zouden het een volgende keer zo weer over doen!
FOTO VAN C. TROOST
Gezellige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Hanna en Jaap Linker op dinsdag 11 dec 2018 '18
In november is onze badkamer verbouwd door George van Dijke en zijn team. Van tevoren zagen we erg op tegen de klus, maar de twee weken zijn omgevlogen en het resultaat is precies zoals we ons het ons hadden voorgesteld! Wat een vakmensen!
Als je in een appartementencomplex woont ben je altijd een beetje huiverig voor overlast voor je medebewoners. Dit was totaal overbodig. Van de entree via de lift tot onze entree was alles afgeplakt en er werd iedere dag aangeveegd. In plaats van commentaar alleen maar complimenten voor Van Dijke. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt! Dat Van Dijke vakmensen in dienst heeft hadden we al gezegd, maar ook de plezierige manier van omgang willen we graag even vermelden. Bedankt mannen ( Cor, Mitchel en stukadoor Rien). Onze speciale dank gaat uit naar Aad, die de hele periode aanwezig is geweest en allerlei kleine en grote problemen perfect heeft opgelost!
FOTO VAN HANNA EN JAAP LINKER
Wastafel en douche
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Horstmann op maandag 10 dec 2018 '18
De badkamer laten verbouwen, wat een vriendelijke mensen, echte vakmensen, super tevreden met het eindresultaat,kan hun echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geoliede machine”
Door Jerry Pronk op woensdag 5 dec 2018 '18
Na een rondreis door de commerciële badkamer wereld, uiteindelijk bij George van Dijke uitgekomen . Veel aannemers en klusbedrijven in onze woonboerderij uit 1917 gehad, maar ze moeten bij George in de leer gaan. Zelden zo'n professioneel bedrijf meegemaakt met 100% vakmannen in dienst, die wij zowaar na de monsterklus even misten ( Jasp, Rob en Raymond) badkamer bij Plieger uitgezocht, waar we ook goede adviezen kregen en schitterende tegels bij tegelhandel Numansdorp. Alles werkt samen als een geoliede machine.
FOTO VAN JERRY PRONK
De nieuwe badkamer
+ Toon extra foto van Jerry Pronk
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door L. Breedveld op vrijdag 23 nov 2018 '18
In oktober j.l. hebben wij een nieuwe badkamer en toilet aangeschaft en laten plaatsen door firma George van Dijke & Zn. Wij werden naar Pflieger en tegelhandel Numansdorp verwezen voor het uitzoeken van de artikelen en tegels. Hier werden wij prima door het personeel geholpen. Zelfs twee dagen eerder dan gepland was zijn zij begonnen met het slopen van de badkamer en toilet. Netjes alles afgeplakt door Jaap en Mitchel, om stof te beperken werd een afzuigsysteem gebruikt. Aan het einde van de dag werd alles netjes opgeruimd en zoveel mogelijk leefbaar achtergelaten hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Een mobiele douche hebben wij via de website van George van Dijke besteld, zeer netjes gemonteerd en uiteindelijk weer opgehaald. Jaap en Mitchel hebben de leidingen en elektriciteit aangelegd waarna Joop het toilet en Aad de badkamer hebben getegeld. Wij vinden dit echt super gedaan, mooie dunne voegen, alles goed doordacht en zeer vakkundig getegeld. Achteraf bleek er een klein mankement te zijn dat snel en correct werd opgepakt en afgehandeld.
Wat ons betreft verdient deze firma en hun personeel een compliment, er zeker een aanrader voor wie toe is aan een nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Elbert op donderdag 22 nov 2018 '18
Erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. In ons geval was Raymond de monteur die het gehele project heeft gedaan. Een vakman en prettig persoon. Van Dijke regelt echt ontzorging voor je. Ontbrekende onderdelen of verkeerder levering worden opgelost zonder dat je er erg in hebt. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen gedaan op aanraden van Raymond. Ook de nooddouche van douchetent is een aanrader.
FOTO VAN ELBERT
Ontzorgde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Edgar en Jacqueline Choufoer, Den Haag op woensdag 21 nov 2018 '18
Vorig jaar heeft George van Dijke onze badkamer en toiletruimte vernieuwd. De toebehoren hebben we via Pflieger uitgezocht waar we uitstekend zijn geholpen. Onze smaak bleek behoorlijk prijzig te zijn en er werd goed met ons meegedacht over betaalbare alternatieven. De tegels hebben we uitgezocht bij tegelhandel Numansdorp, waar we ook goed zijn geadviseerd en wij een vloertegel vonden die we nergens anders konden vinden. Nog eerder dan aangegeven konden de medewerkers van George van Dijke beginnen. In tegenstelling tot de ervaringen van vrienden hebben we geen centje last gehad van het slopen van de badkamer. Alles werd netjes afgeplakt en iedere dag werd alles netjes achtergelaten. Het plaatsen van de nieuwe badkamer verliep sneller dan gedacht. Inmiddels genieten we alweer een jaar van onze heerlijke badkamer. Geen enkele last van bijvoorbeeld scheve tegels zoals we vaak van vrienden hoorden. Tijdens de verbouwing hebben we tevens via George van Dijke een bouwdouche gehuurd. Ook dit verliep super. De douche werd een paar dagen eerder geplaatst en ook weer netjes opgehaald. Zo hoef je niet met je toilettas bij buren of familie te douchen. Echt een aanrader. Een probleempje met de douchewand is direct de volgende dag opgelost evenals een vraag over de afvoer van de wasbak. Bij dit bedrijf zijn ze niet alleen bezig het plaatsen maar leveren ze ook geweldige en zeer snelle service als er onverhoopt iets is of als je een vraag hebt. Dit is echt een bedrijf dat wij iedereen kunnen aanraden. Jammer dat ze geen keukens meer plaatsen anders hadden we zeker weer graag van hun diensten gebruik gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Bedanken”
Door Familie van de Wijngaart op dinsdag 20 nov 2018 '18
In februari dit jaar hebben wij contact gehad met George van Dijke & Zoon voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Precies op de afgesproken datum, 2 oktober j.l., werd er gestart met het werk. De inrichting hebben wij, op advies van Rob van Dijke, bij Plieger besteld waar wij vakkundig werden geholpen door de heer Vermeer. Onze tegels hebben wij uitgezocht bij Tegelhandel Numansdorp en ook daar werden wij goed geadviseerd. De eerste ochtend werd alles netjes afgeplakt en daarna begon het demonteren van de badkamer en toilet. Wij hebben weinig last gehad van stof omdat er een afzuiger werd gebruikt en elke dag werd er aan het eind van de dag opgeruimd en gestofzuigd. Bij de sloop van de douchecel kwamen de mannen een gasbuis tegen die in de weg zat en er werd direct oplossingsgericht gedacht en gehandeld. Na een week van sloopwerk begon het opbouwen met als uiteindelijk resultaat, een prachtige badkamer en toilet. Zit er wel eens iets tegen? Ja, ook dat kan gebeuren, het blijft per slot van rekening mensenwerk. Er werd direct actie ondernomen, overlegd en gewerkt aan een zo snel mogelijke oplossing. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten nog dagelijks van onze mooie badkamer/toilet. Wij danken daarom Rob van Dijke, Michel, Fred, Jaap, Joop, Rob, Cor en Rien voor hun inzet en vakmanschap en natuurlijk niet te vergeten, George voor de planning. Wilt u uw badkamer renoveren, neem dan gerust contact op met George van Dijk & Zoon.
FOTO VAN FAMILIE VAN DE WIJNGAART
Resultaat badkamer
+ Toon extra foto van Familie van de Wijngaart
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed bedrijf”
Door L. Demper op woensdag 14 nov 2018 '18
Echt een super goed bedrijf die zijn afspraken na komt, ben echt zeer tevreden. Het personeel werkt keurig netjes, voor er begonnen was met slopen is alles keurig afgeplakt met stucloop. Personeel dacht goed mee, kwam met voorstellen hoe het beter uitgevoerd kon worden. Kortom, heel erg tevreden met de nieuwe douche. We hebben alle mooie badkamer spullen bij Plieger besteld, waar we ook met alle tevredenheid en op gemak geholpen werden. er was echt tijd voor je, De tegels hebben we bij tegelhandel in Numansdorp uitgezocht en zijn daar keurig geholpen. Ik zou zeggen ben je aan een nieuwe douche toe, ga naar George van Dijke & Zoon.
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief”
Door R.C.W.Neleman op woensdag 31 okt 2018 '18
George van Dijke heeft met zijn medewerkers waargemaakt wat hij heeft belooft. De samenwerking met de toeleveranciers (Plieger en Tegelhuis Numansdorp) is uitstekend. Het meedenken zowel tijdens de ontwerpfase als tijdens de bouw waarderen wij heel erg postief. Tijdens de sloop en opbouw van de badkamer en beneden toilet probeert het personeel de overlast zo veel mogelijk te beperken, alle kwetsbare delen in huis worden afgeplakt en beschermd, en tijdens het slopen wordt voor afzuiging gezorgd. Mede door de vakmanschap van George ,Rob, Jaap, Mitchel en Raymond zijn wij uitermate tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN R.C.W.NELEMAN
Nieuwe badkamerrruimte
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Leontine en Ebi op maandag 29 okt 2018 '18
Waarom George van Dijke? Toen wij besloten onze badkamer te vernieuwen gingen wij bij verschillende badkamer zaken langs en gingen met een onbevredigend gevoel naar huis. Wij besloten om op internet naar ervaringen van deze zaken te kijken en waren zeer teleur gesteld welke ervaringen men heeft opgedaan.Gelukkig stond ook George van Dijke er tussen, maar wel met hoge cijfers en uitstekende recensies. Ook wij hadden een positief verleden met George van Dijke, toen hij nog keukens plaatste en dit al 2 keer met vollste tevredenheid voor ons deed. Dus vroegen wij hem bij ons langs te komen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van onze nieuwe badkamer heeft George van Dijke alles tot bijna in perfectie geregeld. In kaart brengen van ons eigen wensen, nuchter aan ons aangeven wat er wel of niet kan, realistisch in kaart brengen en je niets aanpraten. Gingen, zoals iedereen bij Fa. Plieger langs, nog nooit zo een prettig bezoek aan een badkamerzaak mee gemaakt. Mee denken en je niets aanpraten, advisren en de keuze aan je zelf overlaten. Heel prettig. Zelfde geldt voor Tegelhandel Numansdorp. Offertes ontvangen, totalprijs was bekend en dan in laten plannen om te beginnen. Vanaf het begin van de werkzaamheden tot aflevering verliep alles vlekkeloos. Alles was perfect geregeld en wij hadden geen omkijken. Vriendelijk en behulpzaam personeel, schoon werkend en alles elke dag netjes opruimen en schoon maken. Wij zijn zeer kritisch in het geven van hoge cijfers, maar eerlijk is eerlijk, George van Dijke verdient het en kunnen wij alleen maar zeggen; nieuwe badkamer nodig? GEORGE VAN DIJKE bellen!
Reactie of foto toevoegen
“Superbedrijf”
Door Piet en Sylvia van der Heiden op maandag 22 okt 2018 '18
Afgelopen september hebben wij de badkamer laten verbouwen door George van Dijke. Voor aanvang van het werk werd de loop van beneden tot boven aan de badkamer zorgvuldig afgeplakt. Ook erg fijn was de stofafzuiging waardoor stof in huis tot een minimum werd beperkt. Bij Plieger zijn we ook prettig geholpen en hebben daar alles voor de badkamer gekocht. Tegels hebben we bij tegelhandel Numansdorp gekocht. Het fijne van deze 2 partners is dat je zelf niets meer hoeft te regelen, van Dijke zorgt dat de badkamermeubelen, accessories en tegels er zijn wanneer zij ze nodig hebben. Helaas liep niet alles als verwacht. Door een storing bij de fabriek die de tegels leverde kregen wij maar de helft van de wandtegels geleverd en hebben wij op de andere helft anderhalve week moeten wachten. Vervelend voor ons maar ook voor van Dijke die voor onze badkamer drie weken had gerekend. Gelukkig waren ze aan de kant van waar de douchecabine moest komen begonnen met tegelen, dus die was klaar. Van Dijke besloot toen om maar eerst het plafond te stucen, de vloertegels te leggen en de douchecabine te plaatsen zodat we in iedergeval weer konden douchen. Toen het restant van de wandtegels werd geleverd is de vloer zorgvuldig afgeplakt om schade te voorkomen. Hoewel het dus allemaal in een beetje vreemde volgorde is gedaan ziet het er keurig uit en is er alles aan gedaan om de badkamer alsnog zo snel mogelijk af te maken. Niets dan lof hiervoor! De eigenaar van Tegelhandel Numansdorp is persoonlijk bij ons langs geweest om zich te verontschuldigen voor de storing bij de fabriek al hoewel hij hier niets aan kon doen. Van hem hebben wij een compensatie gehad in de vorm van een geldbedrag waar wij uiterst tevreden over waren. Ook van George van Dijke kregen wij een tegoedbon voor een etentje. TOPPIE! Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en willen ook zeker Rob, Mitchel, Aad en Cor hartelijk bedanken voor al het werk dat zij hebben gedaan. Wij kunnen iedereen George van Dijke aanbevelen, een Superbedrijf met echte vakmensen.
FOTO VAN PIET EN SYLVIA VAN DER HEIDEN
Keurige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door E van Duin op dinsdag 16 okt 2018 '18
Wij hebben in 2015 onze badkamer laten renoveren door George van Dijke en zoon. Toen de badkamer opgeleverd werd zei George dat we altijd een beroep op hun konden doen. Dit hebben we in het begin niet nodig gehad. De badkamer is door hun met zeer veel zorg geinstalleerd. Nu na bijna 4 jaar kleine probleempjes gehad, een mengkraan en een sifon in de douche drain. Dit is tot volledige tevredenheid opgelost en bij de vraag: "wat zijn de kosten?" is het antwoord: "dit is service". George van Dijke krijgt van ons een dikke 10 en we zullen hem bij iedereen aanbevelen die een badkamer wil vernieuwen.

Eerdere ervaring van 2 april 2015: George en Rob van Dijke installeerden voor ons een verwarming in de garage, warm en koud water in de garage. Renoveerden het toilet op de begane grond en op de verdieping de badkamer. Waarom prijzen wij hen aan? Het is gewoon een TOP bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Alles werd netjes afgeplakt waar de mensen moesten lopen. Niets is teveel, er moest onder de vloer gewerkt worden waar ong. 20 cm water stond. Niet leuk maar ze doen het wel. Er is een keurige toilet ruimte opgeleverd. De planning van 4 maart j.l. voor het starten van de badkamer , maanden van te voren al gedaan, kwam precies uit. We kunnen hele verhalen schrijven over de badkamer. Van het puin naar beneden sjouwen tot alle uitdagingen die er zich opdeden, in alles meegedacht en alles keurig geregeld. We hebben een plaatje van een badkamer. Alles opgeleverd en kleine dingen die nog voor de dag kwamen geen probleem, de service blijft gewoon doorgaan. Een AANBEVELING.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door Beije op zondag 14 okt 2018 '18
Wij hebben een wc en badkamer laten installeren door George van dijk en zoon.
Echt een super bedrijf die zijn afspraken na komt , en eventuele problemen goed oplost.het personeel werkt keurig netjes, voor er begonnen was met slopen is de hele weg van voordeur tot de badkamer keurig afgeplakt met stucloop. Daar komt bovenop dat er door div personeel ( elektra, tegelzetter enz) goed meegedacht wordt over hoe een idee het beste uitgevoerd kan worden. Kortom, heel erg tevreden met onze nieuwe badkamer! We hebben de badkamer spullen bij plieger besteld en de tegels bij tegelhandel Numansdorp en zijn daar keurig geholpen.
FOTO VAN BEIJE
Geinstalleerd toilet
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Evert op dinsdag 18 sep 2018 '18
Op aanraden van George van Dijke kochten we onze badkamer bij Plieger en de tegels in Numansdorp. Van Dijke zorgde dat alles op tijd aanwezig is en dat de oude badkamer werd afgevoerd. De installatie -drie maanden eerder dan oorspronkelijk was afgesproken - werd heel professioneel uitgevoerd. Er werd van alles aan gedaan om de rest van het huis stofvrij te houden, vloerbedekking werd afgeplakt en er werd elke dag gestofzuigd. Ook een probleem bij het tegelen werd na overleg keurig opgelost. De monteur die bij ons werkte- echt een geweldige vakman-deed alle werkzaamheden, je hoefde dus niet te wachten op een aparte loodgieter o.i.d. Wij zijn meer dan tevreden met alle zorg en aandacht van George van Dijke. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hier geldt afspraak is afspraak”
Door fam. Balstra op zondag 2 sep 2018 '18
Onze oude badkamer werd door de vakmensen van George van Dijke vakkundig afgebroken. Wij zijn ten tijde van de verbouwing op vakantie gegaan. De heren ( Cor, Jaap, Mitchel en Aad) hebben binnen 4 weken tijd de badkamer vakkundig uitgebouwd met een meter en de badkamer geheel conform wens gerealiseerd. Het eindresultaat is prachtig. Gedurende de verbouwing hebben de heren zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. Ze hebben geprobeerd zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor ons en onze omgeving. Voor hen geldt echt: "afspraak is afspraak" Wij bevelen dit bedrijf ten zeerste aan.
FOTO VAN FAM. BALSTRA
Douchehoek
+ Toon extra foto van fam. Balstra
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed werk”
Door R van Noort op zondag 2 sep 2018 '18
Wij hebben in juni 2018 ons toilet en badkamer laten verbouwen door de firma George van Dijke. Van sloopwerkzaamheden tot de oplevering echt heel goed werk afgeleverd. Ze werken heel netjes en ruimen alles op na een werkdag. Ze geven goede adviezen en denken met je mee, echte professionals ! Wij hebben ons sanitair via Plieger besteld, daar hebben wij in de showroom ons sanitair uitgezocht en werden daar prima geholpen. Onze tegels hebben wij besteld via Tegelhandel Numansdorp. Ze hebben een mooie collectie aan tegels en ze geven goede adviezen mbt tegel combinaties, goede service ! Kortom, wil je echt een mooi afgewerkt toilet of badkamer hebben, laat dit dan door George van Dijke uitvoeren !
FOTO VAN R VAN NOORT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Gonny & Frits van Elten op donderdag 30 aug 2018 '18
Op advies van George van Dijke onze badkamer uitgezocht bij Plieger en bij Tegelhandel Numansdorp. Prettige mensen en goede adviezen. Daarna aan de slag, alles uit de oude badkamer alles afbreken en slopen. Dagelijks door twee vakmensen van Van Dijke. Met al onze wensen werd keurig rekening gehouden. Daarna het leidingwerk, en dat was een hele klus. Vervolgens de complete betegeling incl. Vloerverwarming installeren en de volledige plaatsing en afwerking. Niets dan lof voor deze vakmensen. Alles is uitgevoerd volgens afspraak. Wij hebben even gewacht met onze ervaring om te zien of er nog kinderziektes of gebreken na oplevering kwamen maar niets van dit alles. Wel hadden wij zelf na oplevering nog aanpassingen die echter op ons verzoek werden aangepast. Conclusie is dat wij uitermate tevreden zijn over alle mensen en materialen die door dit bedrijf zijn uitgevoerd. Hulde
FOTO VAN GONNY & FRITS VAN ELTEN
Deel van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Martha van der Molen op zaterdag 25 aug 2018 '18
Bijna drie jaar geleden werd onze badkamer gerenoveerd door de firma van Dijke. We zijn er nog steeds heel blij mee. Over de service niets dan goeds. Onze Grohe kraan geeft problemen en ook na 3 jaar komt er via George, binnen een paar dagen een monteur van Grohe. Heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Diana Bloemendal op donderdag 23 aug 2018 '18
Terwijl wij van onze vakantie in Frankrijk genoten zijn onze toiletruimte beneden en onze badkamer vakkundig gerenoveerd door de mannen van George van Dijke. Terwijl wij op vakantie waren werden we dmv appjes en foto's op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Wat is er netjes gewerkt! En wat een feest toen we thuiskwamen en de mooie nieuwe badkamer zagen. We zijn er ontzettend blij mee. Echt een aanrader!
FOTO VAN DIANA BLOEMENDAL
Netjes gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door C.Blaak uit Maasdam op dinsdag 21 aug 2018 '18
In januari heeft George van Dijke onze badkamer en toilet volledig gerenoveerd. In de periode daarvoor hebben wij via George het sanitair bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp uitgezocht. Bij beide zaken werden wij uitstekend geholpen. Daarna is de uitvoering soepel en zorgvuldig uitgevoerd. Aan het eind van elke werkdag was alles weer netjes. Wij zijn erg tevreden over de wisselwerking van alle medewerkers van George die alle niet alleen vakkundig maar ook erg betrokken waren. Een paar kleine dingetjes na afloop werden prima en snel verholpen. Wij krijgen nog regelmatig te horen dat het allemaal zo mooi geworden is.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Rob en Anja Kuijer op donderdag 16 aug 2018 '18
Vorig jaar hebben we twee toiletruimtes laten renoveren door Fa. van Dijke. We hoefden niet na te denken toen we dit jaar de badkamer wilden laten verbouwen. In januari contact opgenomen met George en in juli was het zover. 2,5 week later was de badkamer gereed en het overtrof onze verwachtingen. Zoals in overige recensies is te lezen niets dan lof voor deze firma. Raymond (installateur) heeft gouden handjes en met hem konden flexibele afspraken worden gemaakt. Deze firma begrijpt hoe het werkt en ik zou zeker weer met deze mannen in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Raden het aan”
Door c willemstein op dinsdag 14 aug 2018 '18
De reden dat we voor de badkamer en het toilet voor George van dijke kozen waren de enorm goede reviews en daar was niets van gelogen via George kwamen we bij plieger die een ruime keus heeft en waar je ook goed word geadviseerd en daarna naar tegel handel numansdorp die een grote keus aan tegels hebben en zowel plieger als de tegel handel zorgden er voor dat alles op tijd geleverd was zodat de monteur zijn werk kon afmaken wat hij overigens perfect heeft gedaan we zijn enorm tevreden over alles en raden een ieder het bedrijf van George van dijke aan.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar onze zin”
Door A. van Rijssel op donderdag 2 aug 2018 '18
Kort geleden is bij ons een compleet nieuwe badkamer geïnstalleerd door George van Dijke & Zoon. Het sanitair met toebehoren werd via bemiddeling van George van Dijke bij Plieger en de tegels bij Tegelhuis Numansdorp uitgezocht. George van Dijke zorgde ervoor dat alles op tijd geleverd werd, zodat wij daar geen omkijken naar hadden. Verder werd de vloerbedekking in het appartementsgebouw geheel afgedekt met papier, waardoor alles schoon bleef. Ook werd een afzuiginstallatie in huis geplaatst, waardoor zo min mogelijk stof in huis kwam. De installatie en het afmonteren werd door zijn medewerkers tot onze volle tevredenheid uitgevoerd en wij zijn zeer content met het eindresultaat. Ik zou George van Dijke & Zoon aan iedereen aanbevelen voor de installatie van een badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Feilloos”
Door Hans Duran op maandag 23 jul 2018 '18
Onlangs is er bij ons een nieuwe badkamer met inloopdouche en wandcloset geinstalleerd. De samenwerking met de toeleveringsbedrijven werkte feilloos. Alle materialen werden door het Tegelhuis Numansdorp & Plieger tijdig geleverd. Hier hoefden wij niets aan te doen. Het slopen van de oude badkamer ging zonder overlast. Bijna geen stof en geen schade daar alles netjes afgeplakt was. Er kwamen wat onverwachte problemen naar boven tijdens de sloop maar deze werden keurig verholpen. De installatie en het afmonteren werden door deze vakmensen uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de geleverde service. George van Dijke & Zn is zeer aan te bevelen voor de installatie van uw badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door R.Roso op vrijdag 13 jul 2018 '18
Van onze badkamer,welke 3 jaren geleden geplaatst is door de Fa.George van Dijke, bleek één van de Led verlichting spots niet meer te werken. Na overleg met de firma van Dijke, is alles naar tevredenheid opgelost. Mijn dank voor deze uitstekende service na 3 jaar.(gratis) vernieuwd!! Hulde!!

Eerdere ervaring van 5 december 2015: Kort geleden heb ik mijn badkamer laten verbouwen. In de wetenschap dat een inloopdouche gevoelig is aan lekkages, zocht ik naar een specialist na veelvuldige informaties kwam ik terecht bij de firma George.v. Dijke, wij hadden het niet beter kunnen treffen. George stelde mij gerust inzake van de lekkages. Firma van Dijke heeft de werkzaamheden uitgevoerd, de monteurs van George waren specialisten op hun eigen vakgebied alle werkzaamheden sloten netjes op elkaar aan, dit getuigt van goede planning, mijn badkamer is op de afgesproken tijd gereed gekomen hij is mooi geworden. Wij zijn er trots op. George heeft zijn woord gehouden m'n angst voor lekkage heeft hij helemaal weggehaald .Zijn monteurs zijn specialisten, dit bedrijf in zijn totaliteit is zeer aan te bevelen. Bedankt George dat je een mooie badkamer heb kunnen realiseren. Fam Roso Dordrecht
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Pieter de Mol, Dordrecht op woensdag 4 jul 2018 '18
Na 5 jaar was er onlangs lekkage in de afvoer van de wastafel op de zolderkamer. Daar voor moest ook het hangend toilet in de badkamer eerst gedemonteerd en later weer geïnstalleerd worden. Alles is, zonder dit in rekening te brengen als service, keurig opgelost door Montagebedrijf George van Dijke en Zoon uit Klaaswaal.
Dus ook na 5 jaar levert dit bedrijf een geweldige service op hun uitgevoerde werkzaamheden.

Eerdere ervaring van 4 juli 2016: Nadat in het voorjaar van 2013 door de mannen van Montagebedrijf George van Dijke en Zoon uit Klaaswaal het toilet en de badkamer al waren gerenoveerd, is er nu een nieuwe keuken (van keuken at Home uit Numansdorp) door hen geplaatst. Het werk (incl. afbraak en verwijdering oude keuken) nam ruim een week in beslag. Ook deze keer is er weer super afgewerkt werk geleverd door het Montagebedrijf. Het bedrijf is zeker een aanrader voor wie overweegt een nieuw toilet, badkamer of keuken te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Vreselijk goed werk”
Door Jan en Klazien Preesman op dinsdag 5 jun 2018 '18
Wij hebben een badkamer boven en een toilet beneden opnieuw laten doen, wij zijn door vrienden bij George van Dijke terecht gekomen, wij hebben naar de achtergrond van het bedrijf gekeken, toen een gesprek thuis, met George gelijk de situatie besproken hoe en wat we wilde hebben, alles is heel netjes gegaan en op de datum geplaatst die wij hadden aangegeven, wij kunnen niet anders zeggen, dan dat ze goed werk hebben verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Dennis Neeleman op zaterdag 19 mei 2018 '18
Wij hadden al enige tijd last van lekkage in onze badkamer. Uiteindelijk toch een nieuwe badkamer gekocht en deze door de zeer vakkundige mensen van George van Dijke laten installeren. Vrienden hadden ze aangeraden en hun hadden ook alleen maar lof over ze, en daar was echt niks van gelogen. George heeft een keurige offerte opgemaakt waar alles helder en overzichtelijk vermeld stond. Uiteindelijk hebben Jaap en Cor fantastisch werk geleverd met de installatie, ruimde alles keurig aan het einde van de dag op, denken goed mee over hoe het evt. anders en beter kon, en nu het af is ziet alles er spik en span uit. Kortom een super ervaring met van Dijke montage!!!
FOTO VAN DENNIS NEELEMAN
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Karin Alblas op donderdag 17 mei 2018 '18
George van Dijke & Zoon hebben bij ons een badkamer en wc geplaatst. Dit hebben zij bijzonder goed gedaan. Het huis is een jaren 30 huis en daarom waren er soms onverwachte zaken die zij steeds weer goed hebben opgelost. Ze hebben goed meegedacht en steeds gevraagd hoe wij iets wilden. We zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN KARIN ALBLAS
Goed meegedacht
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door j.m. den heijer op zondag 13 mei 2018 '18
In ons appartement waren wij toe aan een nieuwe badkamer en toilet maar door wie , via familie kregen wij het adres en gegevens van george van dijke,omdat het werker geweldig uit zag, namen wij ook contact op met george en kwam langs, kijken en meten.prettig gesprek en een goed gevoeler over.super materialen en geweldige vak mensen niets was teveel superschoon en opgeruimd een groot compliment george en zoon mogen trots zijn op z"n fantastisch bedrijf en vakmensen helemaal top en nogmaals bedankt wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Wat mooi”
Door Martin en Willemien op donderdag 26 apr 2018 '18
Zojuist onze nieuwe badkamer in gebruik genomen. Wat een mooie plek is dit geworden. Wij zijn heel blij met het werk van George van Dijke. Vanaf de kennismaking tot de uitvoering verliep alles goed. Wat wij erg fijn vonden, is dat je te maken hebt met 1 aannemer en dat alle zaken via hem, achter je rug om prima geregeld worden. Van het vooraf aanleveren van de bouwtekening bij de tegelzaak, tot het leveren van de spullen en het afstemmen met verschillende vakmensen. Alles liep goed. In huis werd alles netjes afgeplakt en de rommel steeds opgeruimd. Ook werd er meegedacht over handige dingen als een extra steun onder de wasbak. Kortom wij zijn ontzettend blij met hoe alles is verlopen en met het eindresultaat.
FOTO VAN MARTIN EN WILLEMIEN
Heel mooie badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Service na 6 jaar”
Door LG Stam op dinsdag 17 apr 2018 '18
Wij hebben nu ruim 6 jaar geleden de badkamer en toilet beneden laten renoveren. Dat was toen al uitstekend geregeld. Alles volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd. Nu ontstond er gisteren lekkage bij het toilet. Even bellen met George v Dijke, en de VOLGENDE dag staat er een monteur op de stoep om het probleem gelijk te verhelpen zonder kosten. Dat is een geweldige service
Reactie of foto toevoegen
“Zeer hoog serviceniveau”
Door Mevr. C. van Drielen op maandag 16 apr 2018 '18
Ik heb 8 jaar geleden een complete badkamer door George laten zetten. Echter er was een probleem met de douchedeur na 8 jaar. Er waren onderdelen kapot gegaan en moesten vervangen worden. George gebeld en die heeft Plieger gebeld en die heeft de douchedeur na 1 week al gemaakt. Zijn heel secuur te werk gegaan en wilden het afleveren als ook alles in orde was. Zij zien dingen die wij consumenten niet zien en daarom is het fijn als zij het ook kunnen herstellen.

Aanvulling ontvangen op 9 juli 2018: In april heeft George mijn douchedeur kosteloos en tot onze tevredenheid laten repareren. De verwarming begon na 8 jaar te roesten. Ook deze keer liet hij ons niet in de steek en regelde een nieuwe verwarming. Werd ook kosteloos door hem geplaatst. George is een top man. Service staat bij hem zeer hoog. Zijn klanten kunnen op hem rekenen. Gewoon naar George gaan als je een nieuwe keuken of badkamer wilt laten plaatsen want dan weet je dat je service krijgt.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door N. Don op woensdag 11 apr 2018 '18
Deze keer, na de renovatie van de toiletten door de klusjes- mannen "van "George, wederom George ingeschakeld om onze badkamer geheel opnieuw in te richten.;Geheel gestript en inmiddels weer helemaal compleet opgeleverd. Geweldig (schoon) werk !!!

Eerdere ervaring van 23 april 2015: Het is allemaal naar ons zin gegaan en wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Vanaf het eerste moment alles heel soepel en duidelijk verlopen ( heel fijn één contactpartij- u-, voor de montage, het sanitair en de levering van de tegels). Wij zijn tevreden zoals eerder gezegd over het resultaat, maar ook over de service bij Tegelhandel Numansdorp en Plieger. Daarnaast ook nog dank voor het verkregen adres (van Jaap) van Paul de Wit- heeft het plafond aangebracht in onze hal – en het meedenken voor de twee kranen. En wij zeer tevreden over de manier van werken van Ronald én Raymond. Wij zullen bij een volgende klus zeer zeker weer contact zoeken.
FOTO VAN N. DON
Compleet opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitkomst”
Door H. Dekker op woensdag 11 apr 2018 '18
Onze badkamer was toe aan een opknapbeurt en we gingen daarom op zoek naar een installateur. Via deze site hebben wij George en Rob van Dijke gevonden en er is nu een prachtige badkamer en toiletruimte gerealiseerd door vakman 1e klas Raymond die alle werkzaamheden heeft uitgevoerd en ook nog een lekkage van het riool heeft verholpen, ook Mitchel heeft zijn steentje bijgedragen. De overlast was minimaal, doordat elke dag na de werkzaamheden de boel weer netjes werd opgeruimd. De adviezen van Plieger voor het sanitair en de tegelkeuze via Tegelhandel Numansdorp hebben ook gezorgd voor het mooie resultaat. Tevens hebben wij gebruik gemaakt van het huren van een tijdelijke douche van DoucheRent wat een uitkomst is. Wij raden Van Dijke van harte aan.
FOTO VAN H. DEKKER
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Top service na plaatsing badkamer”
Door fam. Thijm op donderdag 22 mrt 2018 '18
3 jaar geleden een Schneider spiegel gekocht via en geplaatst door George van Dijke. Er ontstonden roestvlekken onder de rand van de spiegel die steeds groter werden.
George van Dijke een mail gestuurd met foto's. Binnen enkele weken had hij een nieuwe spiegel voor ons. Er zat geen garantie meer op en toch kregen wij uit coulance een nieuwe spiegel. Top service! Geen dag spijt gehad dat ik mijn badkamer door George van Dijke heb laten plaatsen
Reactie of foto toevoegen
“Goede reparatie”
Door M. Dijkshoorn op maandag 19 mrt 2018 '18
Nadat ons inbouwtoillet lekkage had veroorzaakt tussen kerst en oudjaar, stond op de 1e werkdag na de kerstvakantie een monteur op de stoep, terwijl wij eigenlijk helemaal niet ingepland stonden. Die hele week is er bij ons keurig gewerkt door de medewerkers om ons toilet weer zo spoedig mogelijk, met behoud van de tegels te repareren. Ook in het contact met de verzekering werd goed geholpen met offerte en foto. Snel, netjes en praktisch. Aan iedereen aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Aad en José van der Hoeven op zondag 18 mrt 2018 '18
Wij hebben onze badkamer laten plaatsen door George van Dijke. We hebben wat informatie ingewonnen bij die en gene ,en kwamen daardoor in contact met v Dijke. Nadat George bij ons is geweest en ons informatie had gegeven over de mogenlijk heden voor onze badkamer en hun werk wijze, was het voor duidelijk wij gaan met van Dijke in zee. Daar hebben we geen spijt van. Want wat hebben ze goed werk geleverd en wat een vakmannen zeg. Daarom willen wij deze mensen even benoemen. Rob, Mitchel,jaap,cor,Joop en de stukadoor heel erg bedankt !! Wij zullen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanraden
FOTO VAN AAD EN JOSÉ VAN DER HOEVEN
+ Toon extra foto van José van der Hoeven
+ Toon extra foto van Josevanderhoeven
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Barbara Bijl op vrijdag 16 mrt 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en zijn medewerkers. Vanaf het eerste gesprek met George over de verbouwing van de badkamer zijn wij goed geholpen en voelde het meteen vertrouwd. We zijn zeer tevreden en blij met het resultaat. Vooral hun vakmanschap is van grote klasse. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Peter schott op woensdag 14 mrt 2018 '18
Wat een vakmannen! Allemaal! Met liefde een badkamer en toilet verbouwd! Prettige medewerkers die vrolijk je badkamer slopen en weer opbouwen zonder deadlines. Gaan alleen voor het beste resultaat en dat kan je zien! Heel blij! Dank voor het team van Dijke! Heel erg tevreden en meer dan dat! Je bent gek wanneer je iemand anders neemt.
FOTO VAN PETER SCHOTT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal waar”
Door Peter en Greet Hoenderkamp op dinsdag 13 mrt 2018 '18
We hadden het al gelezen op Qasa, maar het is helemaal waar. Fantastisch bedrijf met uitstekende service en zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leon Wassenaar op maandag 12 mrt 2018 '18
Prima bedrijf! Duidelijke offerte en afspraken. Werknemers netjes en bekwaam. Badkamer en toilet keurig gemaakt en opgeleverd. Ook netjes elke dag zoveel mogelijk opgeruimd voor vertrek. Ben zelf kritisch en perfectionistisch en kan weinig negatiefs vermelden. Hoop geld maar waar voor je geld. George is een aimabele man die afspraken nakomt en je ook het gevoel geeft "Het komt goed". Alles wordt in goed overleg geïnstalleerd en het meedenken voor een perfect resultaat is wat je van professionals verwachten mag. Geen poespas maar transparantheid. Wij zijn trots op het resultaat en dankbaar. Van tevoren zorgen of het allemaal wel goed zou gaan maar het waren tevergeefse zorgen. Wat beloofd is, is uitgekomen en waar nodig een perfecte oplossing bedacht door iedere werknemer die zeer betrokken en deskundig zijn. Ik schrijf niet snel een dergelijke recensie maar dit bedrijf is aan een ieder aan te raden als je een mooie verbouwing wil.
Reactie of foto toevoegen
“Erg service gericht”
Door A.C. Meijer op vrijdag 9 mrt 2018 '18
Wij hebben onze badkamer 3 jaar geleden laten inrichten met een inloop douche en wastafelmeubel ; ook het toilet is veranderd in een hangend exemplaar. Alles aangepast voor als we ouder zijn. Dit is tot tevredenheid verricht. Recent kregen wij te maken met een thermostaat die warmte verloor tijdens het douchen. Wij hebben dit voorgelegd aan de firma. De heer Van Dijke vond dit veel te snel gebeuren en bood ons uit service aan de thermostaat gratis te vervangen. Wij vinden dit erg service gericht. Vandaar een pluim voor deze firma. Wij kunnen deze van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“De beste”
Door Familie van Efferen op maandag 19 feb 2018 '18
Omdat onze badkamer gerenoveerd moest worden, gingen wij op zoek naar een installateur. Wij zijn uitgekomen bij George van Dijke. Niet omdat zij de goedkoopste zijn, maar omdat zij de beste zijn. George en Rob van Dijke en al zijn medewerkers stralen het vertrouwen uit dat jouw badkamer bij hun in goede handen is. En dat maken zij dan ook helemaal waar. Wij zijn niet alleen vol lof over onze prachtige nieuwe badkamer, maar ook over de klantgerichtheid en de nette manier van werken door dit bedrijf. Wij kunnen dan ook George van Dijke bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte badkamer opgeleverd”
Door J.J. Doornbosch op donderdag 8 feb 2018 '18
Prettig contact met deze leverancier en zijn medewerkers. George van Dijke komt na wat hij beloofd. Heeft uitstekend personeel in dienst, kundig en ze werken netjes. Het eindresultaat mag er dan ook wezen. Prachtige badkamer waar we met plezier in douchen.
FOTO VAN J.J. DOORNBOSCH
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig werk”
Door Ingram op dinsdag 6 feb 2018 '18
Professioneel bedrijf! Wij hadden een monteur met veel kennis en hij gaf goed advies. Alles keurig op tijd opgeleverd. Erg tevreden met het mooie resultaat en de tegelzetters hebben ook prachtig werk verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Monique Lemckert/Arthur Wiashi op maandag 5 feb 2018 '18
Bijna 4 jaar geleden heeft George van Dijke naar volle tevredenheid een geweldige badkamer bij ons geïnstalleerd. Nu begon onze thermostaatkraan kuren te krijgen en heeft meneer Van Dijke ervoor gezorgd dat er nieuwe onderdelen geleverd werden. Morgenochtend komen ze het euvel verhelpen! Is dat service of niet??
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer laten monteren”
Door Robert Tunzi op vrijdag 19 jan 2018 '18
Wij hebben een badkamer laten monteren door George van Dijke, zij hebben in twee weken de oude badkamer gestript en een complete nieuwe geinstalleerd inclusief alle tegel werk,we zijn zeer tevreden over het resultaat en het vakmanschap van de monteurs en zullen dit bedrijf ook zeker aanbevelen aan ieder die van plan is een nieuwe badkamer te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Pieter Schwartz op woensdag 3 jan 2018 '18
Onze badkamer is 4,5 jaar geleden door George van Dijke gerenoveerd. Een paar weken geleden ontdekten we scheurtjes in onze wastafel en de thermostaatkraan van de douche werkte niet zoals het hoorde. We hebben na korte tijd een nieuwe wastafel gekregen en de kraan is gerepareerd. Geweldig, snel en wat een service ook na 4,5 jaar. Iedereen die denkt aan een nieuwe badkamer moet zeker naar de firma George van Dijke gaan. Ze werken super netjes en de service is geweldig.

Eerdere ervaring van 24 oktober 2013: Vakmanschap, netheid, bereidwilligheid, alles kon. Wij zijn 100% tevreden over de renovatie van onze badkamer. Stof hebben we haast niet gehad vanwege een goed werkend afzuigsysteem. De weinige klachten zijn tot in de puntjes opgelost. We zullen de verbouwing nog missen wat betreft de gesprekken en het overleg wat altijd mogelijk was. Een cijfer? Dat wordt een 10! We raden iedereen George en zijn team van harte bij u aan.
Reactie of foto toevoegen
“Service van de zaak”
Door Janny op dinsdag 26 dec 2017 '17
Mijn ervaring met dit bedrijf is echt super! Zelfs na 6,5 jaar niet moeilijk doen, dat maak je tegenwoordig niet meer mee. Mijn transformator was stuk. Na enig speurwerk waar die zat alles netjes opgelost. En als je vraagt om de rekening....dan is dat, Nee mevrouw dit is service van de zaak. Geweldig helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Geld dubbel en dwars waard”
Door J. Dirks op vrijdag 22 dec 2017 '17
George van Dijke heeft een badkamer en twee toiletten gerealiseerd in mijn nieuwe woning te Heinenoord. De communicatie was al vanaf het eerste contact goed, helder en duidelijk. De uitvoering van het werk is 100% volgens planning en afspraak verlopen. De medewerkers zijn beleefd, hulpvaardig en werken schoon en netjes. De badkamer zelf is nog mooier geworden dan vooraf verwacht, de afwerking is perfect; de mannen stoppen niet voordat jij en zijzelf tevreden zijn. Wanneer e.e.a. volledig ingericht is plaats ik foto's van het werk. Ik kan iedereen George van Dijke aanbevelen, ze zijn niet de goedkoopste (volgens mij ook niet de duurste) maar hun geld dubbel en dwars waard
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte mijnheer Dirks, dank voor uw mooie review en vertrouwen. Wij werken voor mensen die ons vakmanschap waarderen. Wij zijn trots op iedere badkamer die wij plaatsen, onze monteurs hebben liefde voor het vak. Het project was een uitdaging met stoomcabine en sunshower. Voor wat betreft de prijs, vaak is goedkoop duurkoop, vooral in onze branche, mensen hebben vaak geen idee hoeveel werk het is. Wij zijn niet voor niets 34 jaar vaak met hetzelfde bezig en op de technische problemen ingesteld. Wij wensen u heel veel woongenot in uw nieuwe woning in Heinenoord. Met vriendelijke groet, George en Rob van Dijke en ons team
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door d m melissant op donderdag 21 dec 2017 '17
Vaklui en bijzonder correcte werkwijze en vriendelijke contacten.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige renovatie”
Door Fam. van Gorkum op zondag 17 dec 2017 '17
Wij hebben onlangs onze badkamer volledig laten renoveren. George van Dijke en z'n mannen hebben echt een prachtige badkamer opgeleverd. Alles was keurig verzorgd, ze werkten netjes en hebben alles mooi afgewerkt. Echt een aanrader. George van Dijke en z'n mannen, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door Fam. Westdijk op woensdag 29 nov 2017 '17
Wij hebben van Dijke genomen omdat ze 20 jaar geleden onze keuken op een geweldige manier verbouwd hebben. Nu hebben ze onze badkamer en toilet verbouwd. Wij kunnen niet anders zeggen als dat ze weer uitstekend werk geleverd hebben. Prima vak werk en alles keurig volgens afspraak.Wij wonen in een appartementen complex. Iedereen staat er versteld van hoe geweldig netjes er gewerkt werd. Ieder avond werd alles keurig netjes opgeruimd zodat je niet elke avond in de rommel zat.Het resultaat van het werk is in een woord geweldig. Van Dijke zelf en de monteurs waren uiterst prettig in de omgang. Kortom: Uitstekend werk en voor iedereen is dit bedrijf een aanrader! Rapporcijfer: 10
Reactie of foto toevoegen
“Piekgaaf”
Door Christelle Schramade op dinsdag 28 nov 2017 '17
George en zijn mannen komen hun afspraken na, leveren puik werk en zijn betrouwbaar. Onze badkamer en wc zijn heel netjes betegeld en zien er piekgaaf uit. George is flexibel: de planning van de oplevering van onze woning werd kort van tevoren verschoven. George heeft zijn schema aangepast zodat mijn planning haalbaar bleef. Hartstikke fijn! Ik krijg veel complimenten (ook van andere vaklui die daarna in mijn woning aan het werk zijn gegaan) over de kwaliteit van het werk.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Anneke Kooijman-Noteboom op vrijdag 24 nov 2017 '17
Zelfs na 4 jaar werd mijn kapotte badkamerkraan binnen 2 dagen vervangen. Wat een service! Anneke Kooijman
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B.W.Fiere/W.krayenbrink op vrijdag 17 nov 2017 '17
We zijn zeer tevreden over de manier van werken door de monteurs
En we zijn heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Werken heel netjes”
Door A. Waardenburg / J. van Luik op donderdag 16 nov 2017 '17
Dik tevreden over de aanpak van werken! Lossen 'probleempjes' op denken mee! Werken heel netjes. Houden zich aan de afspraken. Zelfs na 2 jaar, toen er wat scheurtjes zichtbaar waren in het plafond, werd het opnieuw gestucd! Dit bedrijf raad ik iedereen aan! Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam. van Muijlwijk op zaterdag 11 nov 2017 '17
In 1 woord: Fantastisch! Zeer kundige monteurs, denken mee en werken zeer netjes. Wij raden het iedereen aan!
FOTO VAN FAM. VAN MUIJLWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Jannie van der Weezen op vrijdag 3 nov 2017 '17
Onze ervaring is super. Al heel snel kwam er iemand om samen met ons een duidelijk plan op te stellen wat we precies wilde, en zelfs nog wat advies.Snel en duidelijk een offerte. Goede afspraken voor het tijdstip van plaatsing. Voor elk onderdeel een ervaren gezellige vakman. Die ons konstant op de hoogte hielden van de werkzaamheden. Het eindresultaat is dan ook fantastisch en de service uitstekend. Wij raden iedereen dit bedrijf aan. Wij hebben dan ook totaal geen minpunten kunnen bedenken.
FOTO VAN JANNIE VAN DER WEEZEN
Badkamerhoek
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend werk”
Door Hans en Wendy Kraaijeveld op dinsdag 24 okt 2017 '17
Wij hebben twee nieuwe badkamers laten installeren door George en Rob van Dijke en zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de weg er naar toe. Coby van Plieger heeft ons goed geadviseerd over het sanitair en Arie van Tegelbedrijf Numansdorp heeft ook alle tijd voor ons genomen om tot de juiste keuze van de tegels te komen. Jaap en Cor van George van Dijke hebben uitstekend werk geleverd! Zij werken heel netjes, plakken alles af voordat zij met de klus beginnen en overleggen steeds met de klant! Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamers!
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door Thijs Leeuwenburgh op vrijdag 20 okt 2017 '17
In één woord; geweldig. Van het resultaat wordt je blij. Ben zelf als uitvoerder ruim 30 jaar in de (nieuw)bouw werkzaam en heb vele badkamers gezien maar deze kwaliteit nog niet eerder meegemaakt. Afspraak is afspraak. Kwaliteit is het motto. Communicatie perfect. Bij twijfel over uitvoering altijd contact zowel bij installatie techniek,tegelwerk, stucwerk,over alles. Medewerkers super netjes gewerkt. Gewoon ..... een aanrader als je ontzorgt wil worden.
FOTO VAN THIJS LEEUWENBURGH
Bad en wastafel
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal , Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.