Feedback
9,8

George van Dijke

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke en zoon kunt u terecht voor de betere badkamer-installatie tegen een redelijke prijs. Onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters zorgen ervoor dat alles in één hand is. De badkamerlevering gaat met korting via onze groothandel. Voor ons is 100% niet goed genoeg, zie hieronder de reviews.

Onze regio is ongeveer 25 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht en Ridderkerk. Verder komen wij helaas niet.

Een badkamermontage is te gecompliceerd voor een offerte via de mail. Op basis van een vrijblijvend bezoek kunnen we de technische problemen inschatten en u een correcte prijsopgave geven.

C.B.W. erkend voor uw zekerheid.
Meer informatie over George van Dijke
Offerte aanvraag: georgevandijkemontage.nl/contact
Onze werkwijze: georgevandijkemontage.nl/werkwijze
Over ons: georgevandijkemontage.nl/over-ons
Ervaringen
Er zijn 297 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren256 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 268 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Super blij met de nieuwe badkamer”
Door Hans Bouter op donderdag 1 dec 2022 22
Na iets minder dan een jaar wachten was het dan eindelijk zover de verbouwing van de badkamer. Gelukkig toch nog twee weken eerder dan gepland. Maar het was het wachten meer dan waard wat een super bedrijf. Niets wat ik de medewerker Raymond vroeg was teveel, en overleg wanneer dit aan de orde was. In veel gevallen tijdens de bouw Raymond zijn goede adviezen overgenomen en laten toepassen. Ook bij wat kleine verkeerd geleverde producten werd dit gelijk door de heer George van Dijke opgepakt en geregeld. Als laatste wij zijn super blij dat wij gewacht hebben op dit bedrijf en kan een ieder dit aanraden!
FOTO VAN HANS BOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel en denken mee”
Door Hoekman op vrijdag 25 nov 2022 22
Door de fa. V Dijke en zn is onze badkamer gesloopt en weer opgebouwd. De werknemers zijn zeer vriendelijk, staan open voor suggesties en denken mee. Ze werken stevig door en zorgen dagelijks dat het huis schoon is. Probleempjes worden direct besproken en opgelost. In de plannings periode bewezen ze hun flexibiliteit. Door een medisch probleem kon het geheel zonder problemen uitgesteld worden.
FOTO VAN HOEKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige service”
Door Olierhoek op zaterdag 19 nov 2022 22
In onze badkamer is een inbouwspot kapotgegaan. Deze was 7 jaar geleden geplaatst door de Firma George van Dijk. Wij hebben toen contact met Plieger opgenomen maar de spots waren daar niet meer leverbaar, ook bij Straluma was deze spot niet meer te krijgen. Wij hebben toen contact met de heer George van Dijk genomen en die bood direct aan om 2 spots de volgende dag naar ons te verzenden, waarvan één gratis voor de garantie! We zijn enorm blij dat de heer George van Dijk ons zo snel naar tevredenheid heeft geholpen, wat een geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met de nazorg”
Door Martin van der Does de Bye op donderdag 27 okt 2022 22
Ook nadat de badkamer een paar jaar geleden tot onze volle tevredenheid is vernieuwd door George van Dijke blijkt hij ook na al die jaren bereid om nazorg te verlenen. Het gaat dan om zaken zoals een kitrand, een loszittend onderdeel van bijv. de spiegel oid. Super tevreden, zeer aangeraden
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het eindresultaat”
Door Ernst Versteeg op zaterdag 24 sep 2022 22
Na 25 jaar waren wij toe aan een nieuwe badkamer. Via de site kwamen wij in contact met van Dijke badkamers met een hoge score. Helemaal waargemaakt! Ze denken met je mee en kwamen met oplossingen. Vaklui! Zelfs problemen worden snel opgelost. De CV werkte niet maar een dag later werd het al opgelost. Hulde! Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Nog even sparen en laten zeker onze wc beneden ook doen door van Dijke.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door M. Hummelen op maandag 19 sep 2022 22
Zeer netjes gewerkt, goede communicatie en netjes afgewerkt eindresultaat (En ik ben niet snel tevreden).
Reactie of foto toevoegen
“Hulde voor de service”
Door Frits van Elten op woensdag 24 aug 2022 22
Vier jaar geleden hebben wij een nieuwe badkamer laten plaatsen. Met behulp van hun expertise is deze volledig naar onze tevredenheid door vakmensen geplaatst. Echt door vaklui die dit werk ook als hobby zien. Tot op de dag van vandaag nog uitermate tevreden. Nu is er een plastic stripje versleten en deze wordt weer kosteloos nageleverd. Mensen Hulde voor deze service.
Reactie of foto toevoegen
“Grote dank”
Door Marian Rebers op woensdag 10 aug 2022 22
In maart 2021 hebben de mannen van het bedrijf van George en Rob van Dijke bij mij een prachtige badkamer gemaakt. Ik had nog voldoende vloer- en wandtegels over om het aparte toilet ook te laten renoveren. In 3 dagen tijd is het gefikst. Super bedankt.

Eerdere ervaring van 1 april 2021: Na 30 jaar vond ik het de hoogste tijd om de badkamer te laten renoveren! Van vrienden had ik de positieve ervaring met Badkamertechniek B.V. van George en Rob van Dijke vernomen dus in april 2020 een telefoontje gepleegd en Rob uitgenodigd om eens te komen kijken wat mogelijk is. In de zomer ben ik 3 x naar Plieger geweest en ben daar uitstekend geholpen door Jeanine bij het maken van de juiste keuzes. Voor prachtige tegels ben ik bij Ital Ceramics geslaagd. Nadat ik bij DoucheRent een huurdouche had geregeld wat een uitstekende oplossing is, kon op 24 februari 2021 gestart worden met het slopen en weer opbouwen. Er werd keurig gewerkt, de stof viel reuze mee, alles was afgedekt met stucloper en aan het eind van de werkdag werd alles opgeruimd en aangeveegd/gestofzuigd. Er werd regelmatig met mij overlegd over de materialen en het werk die dag. Na 4 weken was het klaar. Het resultaat mag er zijn: werkelijk prachtig. Ik geniet iedere dag van mijn mooie badkamer. Mijn dank is groot voor de mannen: Chapeau!
FOTO VAN MARIAN REBERS
Reactie of foto toevoegen
“Topservice na 7 jaar”
Door Eduard Stolk en Wilma Stuij op zondag 7 aug 2022 22
We waren al heel tevreden over de firma van Dijke zoals zij 7 jaar geleden naar volle tevredenheid onze douche en toiletruimte hebben gerenoveerd. We hebben nu ervaren dat zij 7 jaar na dato je niet in de kou laten staan als er een probleem ontstaan is.
Topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Kunstwerken”
Door Henk & Thea IJdo op zaterdag 6 aug 2022 22
Wij hebben vorige maand onze 27 jaar oude badkamer en toiletruimte door George van Dijke laten vernieuwen. Ik kan wel een heel verhaal gaan neerschrijven maar kort gezegd: wij zijn enorm blij dat wij dit door hen hebben laten doen. Alles werd door hen perfect geregeld en uitgevoerd en met een verbluffend mooi resultaat. George, Rob, Cor, Jaap en Brett jullie hebben binnen slechts 13 dagen 'kunstwerken' neergezet en wij zijn er enorm blij mee.
FOTO VAN HENK & THEA IJDO
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Wouter en Caroline van Leeuwen op zondag 31 jul 2022 22
Wat hebben we een prachtige badkamer gekregen. We genieten er al weer een aantal weken elke dag van. We hebben goede adviezen gekregen waardoor de kleine ruimte (195 x 180 cm) een mooi en praktisch geheel geworden is. De mooie tegels en de verdere inrichting maken het tot een prachtig geheel. De wasmachineaansluiting is in een andere kamer gemaakt. Dit is ook naar volle tevredenheid. Raymond werkt erg netjes en heeft er in goed overleg en met oog voor detail een fantastisch resultaat van gemaakt.
FOTO VAN WOUTER EN CAROLINE VAN LEEUWEN
+ Toon extra foto van Wouter en Caroline van Leeuwen
+ Toon extra foto van Wouter en Caroline van Leeuwen
+ Toon extra foto van Wouter en Caroline van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Fons van Efferen op vrijdag 1 jul 2022 22
Ook de after sales is top. Een gemeld probleem werd heel snel en vakkundig opgelost. Alle lof voor dit bedrijf.

Ervaring van 19 februari 2018:
Omdat onze badkamer gerenoveerd moest worden, gingen wij op zoek naar een installateur. Wij zijn uitgekomen bij George van Dijke. Niet omdat zij de goedkoopste zijn, maar omdat zij de beste zijn. George en Rob van Dijke en al zijn medewerkers stralen het vertrouwen uit dat jouw badkamer bij hun in goede handen is. En dat maken zij dan ook helemaal waar. Wij zijn niet alleen vol lof over onze prachtige nieuwe badkamer, maar ook over de klantgerichtheid en de nette manier van werken door dit bedrijf. Wij kunnen dan ook George van Dijke bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer en goede service”
Door Fam. Van Gilst op maandag 27 jun 2022 22
Wij hebben vorige jaar een badkamer laten plaatsen naar volle tevredenheid. Er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt. Nu een jaar later biedt het bedrijf nog gratis service op een paar kleine loszittende onderdelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie bedrijf”
Door Ricardo en Laura Vermeulen op vrijdag 27 mei 2022 22
George van dijke en zoon. Wat een mooi bedrijf! Wat een topklasse en wat een goede samenwerking met de betrokken partners Plieger en Tegelhandel numansdorp. Ook de communicatie tussen de diverse werklieden gaat fantastisch en wat een fijne mensen zijn het. De meeste met Rotterdamse roets dus dat klikt hardstikke goed. Nette mensen die staan voor kwaliteit van het werk. Wanneer je voor dit bedrijf kiest zul je zeker geen spijt krijgen! Als er tijdens de verbouwing vragen waren appte ik Rob van Dijke en beantwoorde hij vrij snel of loste het probleem op. Zo wilde ik bijv alsnog een regendouche en dit kon nog geregeld worden omdat het nog in de verpakking zat. Binnen 24 uur kwam plieger de douchekop set omruilen. Grote klasse aan monteurs Rob en Jaap en tegelzetters Cor en Joop en niet te vergeten Rien de stucadoor. Wat een vakmannen. Als er even wat tegenzat, waren deze mannen zeer probleem oplossend en zorgde altijd voor een schone werkplek als ze naar huis gingen. Ook de douche huur is prima gegaan, komen netjes op afgesproken tijd de douche instaleren en weer ophalen op verzoek. Namens mijn vrouw en mezelf heel erg veel dank aan George, Rob en zijn hele team!
FOTO VAN RICARDO EN LAURA VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes afgewerkt”
Door Fam. M.L. Kraamwinkel op woensdag 25 mei 2022 22
Ervaringen zijn heel positief. Netjes geholpen bij Plieger. Realisatie van de badkamer verliep volgens planning, ondanks het feit dat e.e.a. al een jaar van tevoren was besteld. Contacten met George van Dijke & Zoon verliepen uitstekend. Duurde wel iets langer dan de afgesproken 2 weken, maar het was het wachten waard! Keurig netjes afgewerkt, we zijn er heel blij mee!
REACTIE VAN M.L. KRAAMWINKEL
Het eindresultaat van onze mooie badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie Boone op maandag 23 mei 2022 22
Via deze positieve recensies bij George v Dijke uitgekomen. Rob is langs gekomen, heeft alles opgemeten en aan de hand van onze wensen een duidelijke offerte opgemaakt. Op de afgesproken datum werd een vuilcontainer geplaatst en overal in huis stucpapier op de grond geplakt. Alle mannen werken zeer netjes en secuur en niets wordt aan het toeval overgelaten. Via tegelhandel Numansdorp tegels besteld, deze werden netjes op de juiste datum afgeleverd. Het kost een paar duiten maar als ik in de toekomst weer een badkamer of wc moet laten doen dan twijfel ik geen moment en bellen we direct de firma George van Dijke. Bedankt Rob en iedereen die deze klus heeft geklaard.
FOTO VAN FAMILIE BOONE
+ Toon extra foto van Familie Boone
Reactie of foto toevoegen
“Een pluim”
Door Jan Fransooijs op vrijdag 20 mei 2022 22
In 2020 hebben de mannen van Rob en George van Dijke bij ons een zeer mooie badkamer gemaakt. Echter de thermostaatkraan (Hansa Wellfit) bleef problemen geven. Nadat deze 2 keer gewisseld was en de problemen bleven bestaan is in overleg een ander type geïnstalleerd. Dit heeft firma George van Dijke prima geregeld en kosteloos verzorgd. Kortom: ook voor service en nazorg staat het team van Rob en George van Dijke voor je klaar. Een pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Kees en Christof op maandag 16 mei 2022 22
Bijna een jaar geleden zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf wat onze badkamer en toilet kon renoveren en wat ons alles uit handen zou nemen. Via Qasa kwamen we bij George (en Rob) van Dijke terecht. Telefonisch met George wat zaken doorgesproken en meteen een goed gevoel bij de no-nonsense aanpak. Rob heeft alles opgemeten en we besloten ook zaken te doen met hun partners Tegelhandel Numansdorp en Plieger voor al het sanitair. Ook bij die beide zaken zijn we goed geholpen. Tip: zorg dat je ruim van tevoren een vergunning voor het plaatsen van een puincontainer aanvraagt, hier in Rotterdam neemt men daar 8 weken de tijd voor en tussentijds contact is zo goed als onmogelijk. Uiteindelijk kon er 2 weken eerder dan gepland worden gestart. De vergunning was nog niet rond, de puincontainer dus ook niet, dat is op een andere manier opgelost. Raymond heeft vrijwel alle werkzaamheden in zijn eentje uitgevoerd, een paar keer geholpen door Rob. Wat een vakman is die man. Uitermate netjes gewerkt, overleg als iets niet duidelijk was, advies als dingen soms beter anders konden. Kortom: we zijn met alle onderdelen van het proces en met alle mensen met wie we te maken hebben gehad heel erg tevreden, het wachten is zeker de moeite waard geweest.
FOTO VAN KEES EN CHRISTOF
+ Toon extra foto van Kees en Christof
+ Toon extra foto van Kees en Christof
+ Toon extra foto van Kees en Christof
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Familie van der Molen op dinsdag 10 mei 2022 22
We zijn na 7,5 jaar nog steeds blij met de mooie badkamer en het prachtige toilet. Ook buiten de garantietermijn heeft de firma van Dijke ons onlangs prima geholpen. Top George en Rob! Dank jullie wel voor de super service en de inspanningen om alles weer in orde te krijgen. De firma van Dijke = Kwaliteit en super service.
Reactie of foto toevoegen
“Een klasse bedrijf”
Door Fam. Van Herk op vrijdag 29 apr 2022 22
Opnieuw heeft de firma George van Dijk ons geholpen met een uitstekende service en topkwaliteit vakmensen, we hadden scheurtjes in het gestucte plafond en ook wat lichte herstelwerkzaamheden in de badkamer, super opgelost, een klasse bedrijf waar menigeen jaloers op kan zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer en toilet”
Door Fam Spruit op woensdag 20 apr 2022 22
Vandaag is onze nieuwe badkamer en toilet opgeleverd, het was een flinke klus maar het resultaat mag er wezen. Elke dag werd de "rommel" netjes opgeruimd, de koffie machine maakte overuren en de communicatie was zeer goed. Vanaf het begin tot oplevering is alles zeer goed verlopen, tegels uitzoeken bij Tegelhandel Numansdorp inclusief een tegelplan, badkamer spullen bij Plieger inclusief de tekeningen. De tegels en badkamerspullen werden op afroep geleverd en waren volledig en op tijd, voor het afval stond de container al klaar. Het was een mooie ervaring dat we met zo'n grote verbouwing volledig ontzorgd zijn en dat alles naar volle tevredenheid is verlopen.
FOTO VAN FAM SPRUIT
Reactie of foto toevoegen
“Geen verassingen, geen zorgen, een mooi resultaat”
Door Jan van der Heden op woensdag 20 apr 2022 22
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe badkamer en ons nieuwe toilet. Het voortraject verliep heel soepel. Ter plaatse werden door de heer Van Dijke de mogelijkheden doorgenomen met daarbij bruikbare adviezen. De geadviseerde leveranciers waar wij op afspraak terecht konden hadden inmiddels een 3D tekening van onze badkamer en toilet zodat het eenvoudig was om het gewenste eindresultaat van de gekozen materialen goed zichtbaar te maken. Complimenten ook voor hun enthousiasme en deskundigheid. De gemaakte planning werd heel goed aangehouden om het werk te realiseren. Er werd heel netjes gewerkt. Alles afgeplakt en met behulp van een afzuiginstallatie was er nauwelijks sprake van stofvorming in de woning tijdens de breekwerkzaamheden. De communicatie tussen ons en George Van Dijke verliep heel goed. Vragen werden snel beantwoord met een heldere uitleg.
Het eindresultaat is heel goed. Er is nauwkeurig gewerkt, alles zit er recht, strak en goed afgewerkt in. Wij vinden het gehele team van George van Dijke een aanrader. Geen verassingen, geen zorgen en een mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig werk geleverd”
Door Fam. van de Graaf op zaterdag 26 mrt 2022 22
Sinds een maand genieten wij van onze nieuwe badkamer. Prachtig werk geleverd en goede communicatie. Alles werd voor ons geregeld en het eindresultaat is ontzettend genieten.
FOTO VAN FAM. VAN DE GRAAF
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Fam. van Hemert op woensdag 2 mrt 2022 22
Al vanaf het eerste begin tevreden. Na informatie over badkamers via de website werden we meteen gebeld en een afspraak was snel gemaakt. De montage is heel goed verlopen, elke monteur was op de ander ingespeeld. Prettige mensen die bij ons "over de vloer" kwamen. Perfecte montage en afwerking, ook nog eens geduldig als we wat vragen of opmerkingen hadden. De monteurs waren steeds op tijd en ruimden elke avond hun eigen spullen op. Kan niet anders zeggen dan hele fijne ervaring, dus een aanbeveling waard. Een badkamer verander je ook niet elke week.
FOTO VAN FAM. VAN HEMERT
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Marcel en Heleen Koebrugge op woensdag 16 feb 2022 22
We zijn zeer tevreden met het resultaat van onze nieuwe badkamer. De samenwerking met George en Rob van Dijke en ook hun medewerkers is goed en ontspannen verlopen.
De service kan niet beter en alles wordt goed doorgesproken en uitgelegd. Alleen maar lof.
FOTO VAN MARCEL EN HELEEN KOEBRUGGE
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door fam.Batenburg op maandag 7 feb 2022 22
Gelukkig ze bestaan nog! Vakmensen die je compleet ontzorgen, en met je mee denken. Vanaf het eerste moment zeer goed en prettig geholpen, geen poespas en recht door zee. Ook bij alle andere bedrijven waar ze mee samenwerken, Plieger, Tegelhandel Numansdorp en DoucheRent, zeer goed geholpen. En dan de werkzaamheden zelf, alles netjes voorbereid en uitgevoerd. Erg prettige en zeer vakkundige medewerkers, die niet te beroerd zijn wat extra's voor je te doen. En het resultaat, en prachtige badkamer die zeker voldoet aan onze verwachtingen. Kortom een zeer positieve ervaring met George van Dijke & Zoon, echt een aanrader.
FOTO VAN FAM.BATENBURG
+ Toon extra foto van fam.Batenburg
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Familie Van den Berg op zondag 6 feb 2022 22
George van Dijke heeft in de Hoeksche Waard een goede naam opgebouwd. Door deze reputatie en de reviews op Qasa was voor ons de keuze snel gemaakt dat wij George van Dijke zouden vragen voor het vernieuwen van onze badkamer en wc.
Met Rob van Dijke hebben wij vooraf alle wensen besproken waarna wij bij Tegelhandel Numansdorp en Plieger prettig en professioneel geholpen zijn bij het uitzoeken en het afstemmen van de tegels en het sanitair.

Voordat de werkzaamheden starten wordt alles netjes afgeplakt en beschermt. Tijdens het slopen en het frezen wordt de overlast van stof zoveel mogelijk beperkt doordat er gebruik gemaakt wordt van een stofafzuiger. Aan het eind van de werkdag worden de ruimtes bezemschoon achtergelaten. Bij het installatiewerk en het tegelen is duidelijk te zien dat bij George van Dijke vakmensen werken die voor zichzelf de lat hoog hebben liggen. Wij zijn super tevreden over de samenwerking, het prettige contact en dit prachtige eindresultaat en raden George van Dijke zeker aan als installateur!
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN BERG
+ Toon extra foto van Familie Van den Berg
+ Toon extra foto van Familie Van den Berg
+ Toon extra foto van Familie Van den Berg
Reactie of foto toevoegen
“Dit bedrijf laat zijn klanten niet in de steek”
Door Pieter Schwartz op donderdag 3 feb 2022 22
Ruim 7 jaar geleden een nieuwe badkamer laten installeren door George van Dijke. Wij zijn nog steeds heel tevreden. Ook zijn service staat bij hen heel hoog in het vaandel. De rozetten van de wastafel waren stuk maar George gaat er achteraan om dat probleem op te lossen en dat na 7 jaar. Een super bedrijf om mee in zee te gaan. Dit bedrijf laat zijn klanten niet in de steek.
Reactie of foto toevoegen
“Een heerlijke badkamer”
Door D.L. op zondag 16 jan 2022 22
Het warme water wat uit de douchekop komt, spoelt de zeep van me af. Door de licht beslagen glazen deuren van de douchecabine kijk ik de badkamer voor de zoveelste keer rond, als deel van het dagelijkse ochtendritueel. Ik realiseer me dat terwijl ik dat doe, iedere keer weer er een glimlach op mijn gezicht komt. Een tevreden glimlach. De vloer- en wandtegels, het badmeubel, de spiegel—verwarmd, want die beslaat ook tijdens het douchen—en de toilet. Dat laatste is misschien wel de fijnste verandering in het ochtendritueel, want je hoeft niet meer de trap af en op voor een toiletbezoek. Gewoon alles bij elkaar in één ruimte. Heerlijk.

Ik denk nog wel eens terug aan onze oude badkamer en toilet, maar niet met weemoed. Vroeger was alles beter, zeggen ze wel, maar dat geldt voor onze badkamer en toilet niet. Door de komst van het dakkapel, als vervanging van de dakramen hadden we eindelijk een goede reden om die gedateerde badkamer-met-ligbad om te vormen tot iets waar we weer tevreden in konden verblijven. En als we dan toch bezig zijn, ook de toilet, zodat alles één geheel is. Een collega bij wie de badkamer laatst ook was vervangen, zei laatst tegen me: "Als ik nu in de badkamer van een hotelkamer ben kan ik zeggen 'Die bij ons thuis is veel mooier'." En zo is het voor ons ook.

"Als we het doen, doen we het goed en moeten het gedaan worden door vakmensen" zei mijn vrouw. En na wat zoeken op het internet had ze op Qasa een bedrijfje uit Klaaswaal gevonden: George van Dijke, score 9.8. "Dat klinkt goed. Zullen we ze eens bellen voor een afspraak?" En daar is alles mee begonnen.

De eerste kennismaking was zeer prettig en gaf ons een goed gevoel. George van Dijke werkt samen met Plieger (voor sanitaire zaken) en Tegelhandel Numansdorp (voor de tegels). De bezoeken aan deze twee firma's verliep ook erg goed. Onze badkamer is niet heel erg groot en door de indeling (deur en dakkapel) lag de indeling min of meer vast. Maar ondanks die beperking heeft Plieger toch een mooi voorstel gemaakt. Plieger liet ons in de showroom een douchecabine zien waarbij de deuren naar binnen gedraaid kunnen worden. Nou, dat was een prachtige oplossing om ruimte te "creëren".

Na lang wachten, mensen die goed werk afleveren zijn erg gewild, was het dan eindelijk zover. Met twee man sterk werd er begonnen met ... tapijt leggen. Een tapijt van stucloper. Van de voordeur door de kamer naar de trap naar de overloop. Boven werd er in de ruimtes waar de spullen zouden komen als tijdelijk opslag ook alles netjes voorzien van zo'n wit tapijt. In de weken die volgden werden er dingen afgebroken en opgebouwd, en tussendoor koffie met cake genuttigd, totdat het moment daar was: de oplevering.

"En ging alles naar tevredenheid?" Jazeker. "Ging alles goed?" Nee. Maar die paar dingetjes die niet goed gingen zijn perfect opgelost, zonder discussie, zonder eindeloos ge'heen-en-weer. De mannen van George van Dijke doen alles wat ze kunnen om tevreden klanten te krijgen.

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Ga dan zeker met de mannen van George van Dijke praten. Daar krijg je geen spijt van.
FOTO VAN D.L.
Reactie of foto toevoegen
“Ze weten wat ze doen”
Door Esther op dinsdag 28 dec 2021 21
Na meerdere badkamerzaken af te zijn gegaan hebben we ook nog contact gezocht met George om onze badkamer en toilet te laten renoveren. George kwam bij ons langs om eerst alles in kaart te brengen. Al snel merkten we dat alle zorgen rondom de renovatie bij ons weg werden gehaald. Toen het grote werk eenmaal begon werd het hele huis netjes afgeplakt. De mannen werken erg zorgvuldig en je merkt dat ze weten wat ze doen. Wat uiteindelijk een schitterend eindresultaat gaf.
FOTO VAN ESTHER
Reactie of foto toevoegen
“Klanten worden ontzorgt”
Door Paul en Yfke op dinsdag 28 dec 2021 21
Ons huis was toe aan een nieuwe badkamer. Daarvoor heb ik diverse bedrijven bezocht. Op internet heb ik rond gekeken en kwam George tegen. Wat zij op de website toonden zag er goed uit. Dus George ook gevraagd om langs te komen voor een offerte. Het duurde enkele maanden voor hij kon komen. Maar toen hij weg ging hadden we gelijk: "Dit wordt hem!" George ontzorgt zijn klanten. Dat sprak ons enorm aan. Ook is hij kundig in zijn vak. Alles wordt goed gepland. Leveringen gecontroleerd en actie ondernomen als het niet klopt.

De medewerkers die de verschillende fases van de werkzaamheden uitvoeren zijn vriendelijk, bekwaam, werken netjes en zorgvuldig, geven antwoord op vragen, luisteren naar je wensen, betrekken je bij keuzes die nog gemaakt moeten worden en geven goede praktische adviezen.

Bij Plieger en de Tegelhandel zijn we goed en plezierig geholpen. Tot slot prijzen we ons gelukkig dat er november 2021 een gaatje in de planning ontstond waardoor de nieuwe badkamer op korte termijn gerealiseerd kon worden.
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende badkamer”
Door C. Moret op dinsdag 21 dec 2021 21
Super vriendelijke service en in goed overleg kon de badkamer die eerst in het oude huis geplaatst ging worden toch in het nieuwbouw huis geplaatst worden. Leuke vakmannen met liefde voor hun werk en dat is te zien in de mooie afwerking van het stucwerk en plaatsen van de apparatuur. Door George van Dijke en zijn werknemers kunnen wij jarenlang genieten van een schitterende badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Service van de zaak”
Door Patrick Warnaar op woensdag 15 dec 2021 21
7 jaar geleden een badkamer laten plaatsen door George van Dijke. Dit is nog steeds naar volle tevredenheid. Ze denken actief mee en komen met goede oplossingen. Dankzij de tip van Rob toch nog een plafond met spotjes kunnen plaatsen.
Na 7 jaar gevraagd of ze evt tegen kosten de doucheruimte opnieuw konden kitten, aangezien ik daar zelf niet goed in ben. Inmiddels gedaan en is afgedaan als service van de zaak. Na 7 jaar nog steeds service! Kortom, ik raad iedereen George van Dijke en zijn zoon aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Familie De Man op zondag 5 dec 2021 21
Een badkamer is een investering voor jaren. Door de klantenreviews zijn we bij George van Dijke uitgekomen. De 9,8 is 100% terecht! Het team van Van Dijke heeft bij ons 2 badkamers en een wc geplaatst. De vakmensen zijn professionals en hebben oog voor detail, zowel bij het offerte traject en de verbouwing. De monteurs werken netjes en secuur. Het is een prachtig resultaat geworden! De samenwerking met Plieger en tegelhandel Numansdorp werkt prettig. Deze bedrijven leveren kwaliteit en samenwerking is prettig. Wij raden we George van Dijke met zijn team zeer sterk aan!
FOTO VAN FAMILIE DE MAN
Reactie of foto toevoegen
“Wat een vakmanschap en service”
Door Fam van Eijmeren op zondag 5 dec 2021 21
Wij zijn meer dan tevreden over de uitvoering/oplevering door George en Rob van Dijke van onze gerenoveerde badkamer. Wat een vakmanschap en service! In het bijzonder de door hen geboden totaal oplossing en de gespecialiseerde manier van werken, waardoor de rest van ons huis gedurende uitvoering voor ons bewoonbaar en leefbaar bleef.
Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Leon op vrijdag 19 nov 2021 21
Vandaag, vrijdag 19 november 2021, bijna 4 jaar na plaatsing wc en badkamer, langs geweest omdat een plafondventilator in de wc het niet meer deed. Het bleek een musje te zijn die de oorzaak was. Helaas overleden. Ook nog op verzoek twee hangende wc borstels opgehangen. Kosten? Nee, SERVICE! Nog steeds vol lof over dit Hoeksche Waardse lokale bedrijf. Kan het van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk van de bovenste plank”
Door Familie van Dalen op maandag 15 nov 2021 21
De mannen van George van Dijke hebben op bijzonder vakkundige en nette wijze onze badkamer verbouwd. Er werden duidelijke afspraken gemaakt én nagekomen. Als er gaandeweg het proces iets geconstateerd werd of als er suggesties waren om iets net even anders te doen omdat het dan nóg mooier en beter zou worden, werd dat direct met ons besproken. Wij hebben ons gedurende het hele verbouwingsproces helemaal 'ontzorgd' gevoeld. Fantastisch! Zowel de installatie als het tegelwerk zijn helemaal naar ons zin. Vakwerk van de bovenste plank. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan!
FOTO VAN FAMILIE VAN DALEN
Reactie of foto toevoegen
“De firma van Dijke ontzorgt op alle fronten”
Door Fam. van Roosendaal / Hopman op zondag 14 nov 2021 21
In april is Rob thuis geweest om te meten en ons te voorzien van informatie. Snel daarna kregen we de offerte en konden pas in januari een afspraak plannen. Kort erop werden we gebeld dat ze in september een plekje hadden en zo geschied. Bij Plieger in Capelle geweest om een een badkamer uit te zoeken en ook hier werd vol lof of de Firma va Dijke gesproken. Daarna in Numansdorp tegels wezen uitzoeken ook deze mensen vinden het een prima bedrijf om mee samen te werken. De Firma van Dijke ontzorgt op alle fronten, van idee tot oplevering. Bij ons is de badkamer geïnstalleerd door Raymond, een super aardige kerel, denkt mee, secure en levert zeer mooi werk. Daarnaast hebben we geen rommel en stof overlast gehad. George van Dijke mag trots zijn op het werk wat hij levert en raad dit bedrijf aan als je een droom badkamer wilt!
FOTO VAN FAM. VAN ROOSENDAAL / HOPMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Verstijnen op zondag 14 nov 2021 21
Wij zijn super tevreden en blij met onze nieuwe badkamer! De samenwerking met George en Rob van Dijke was soepel en goed. Alle medewerkers waren zeer professioneel maar ook heel prettig en vriendelijk. Er is heel netjes gewerkt en conform planning. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. VERSTIJNEN
REACTIE VAN FAM. VERSTIJNEN
Aanvulling:
Aan het eind van de klus ging er in een levering, volledig buiten schuld van Van Dijke, iets mis. Maar wat een topservice! Dit is zeer goed opgelost en de opvolging was super! Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Toiletrenovatie”
Door Rob Vervloet op donderdag 11 nov 2021 21
Door positieve ervaringen zijn ook wij bij George van Dijke terecht gekomen, voor de renovatie van ons toilet. De samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp is uitzonderlijk goed verlopen. 12 mei 2021 de offerte ontvangen, 15 oktober belde George van Dijke dat hij nog tijd had voor ons toilet. Er werken echte vaklui voor George van Dijke. Ze gaan heel precies en nauwkeurig te werk. Complimenten Raymond voor het mooie toilet wat je hebt afgeleverd !! Betere service en kwaliteit dan dit, ga je niet krijgen !!
FOTO VAN ROB VERVLOET
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Beste Rob .
Mooier kunnen wij het niet verwoorden .
Kort samen gevat , u omschrijft precies wat onze instelling is .
Behandel de mensen zoals je je zelf behandeld wilt worden .
Dat kunnen wij doen omdat je kleinschalig bent , wij staan dicht bij de consument !

Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het eindresultaat”
Door Tiny Lintsen op maandag 1 nov 2021 21
Oude badkamer vervangen door een nieuwe. Alles soepel verlopen. Goede vaklui. Ze overleggen vaak, zodat je zeker weet dat het gebeurt zoals jij dat wil. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Het is precies geworden zoals wij hadden bedacht.
FOTO VAN TINY LINTSEN
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige voorbereiding en uitvoering”
Door R. de Jonge op zondag 31 okt 2021 21
Door de klantenreviews zijn we voor een volledige renovatie van onze badkamer bij George van Dijke uitgekomen. En de 9,8 is terecht: een geweldige voorbereiding en uitvoering. Super vriendelijke en vakkundige mensen. Als we hoger dan een 10 konden geven, hadden we het gedaan! Als je je badkamer wilt renoveren, dan raden we George van Dijke met zijn team zeer sterk aan!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Gertjan en Jacqueline Snijders op dinsdag 19 okt 2021 21
Vrienden hebben ons getipt over George van Dijke. Zij zagen een door hen deskundig uitgevoerde badkamerrenovatie. Janine, medewerkster van Plieger informeerde ons deskundig over de materialen en indelingsmogelijkheden van onze badkamer. Dat advies is uitstekend vertaald naar de werkelijke uitvoering. De renovatie is door verschillende medewerkers van George van Dijke zeer deskundig uitgevoerd. Te beginnen bij de sloop, verleggen van het leidingwerk, opbouwen, tegelen en plaatsen van de meubels. Dit alles altijd in overleg, waarbij telkens rekening werd gehouden met onze wensen, uitvoerbaarheid en eventuele opties. De medewerkers werkten rustig, bekwaam en uiteraard professioneel. We vinden de prijs en kwaliteitsverhouding zeer goed. We adviseren George van Dijke aan iedereen in onze omgeving. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Een heel mooi resultaat”
Door Pien van der Vlist op dinsdag 19 okt 2021 21
In september 2021 heeft het bedrijf George van Dijke & Zn onze badkamer en toilet vernieuwd. Ik kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben! Wat een vakmensen en wat een vriendelijke mensen!! Zo fijn hoe er meegedacht werd door de mensen en ook heel fijn hoe keurig ons huis elke dag achter gelaten werd. Ook was ons geadviseerd om een tijdelijke douche te huren bij Doucherent. Dit hebben wij gedaan. Dit raad ik ook echt iedereen aan, die de badkamer gaat verbouwen. Heel fijn 'gewoon' thuis te kunnen douchen tijdens een verbouwing.

Samengevat: Een heel mooi resultaat en daarom raad ik dit bedrijf bij een ieder die zijn badkamer gaat verbouwen aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door fam. v.d. Laan op zaterdag 16 okt 2021 21
Service na 4 1/2 jaar!! In 2017 hebben wij door fam. v Dijke een nieuwe badkamer laten plaatsen, waar we nog elke dag van genieten. Kort geleden ontstonden er blaasjes op de radiator, die ook gingen scheuren. Na contact hierover met George van Dijke heeft hij er voor gezorgd dat er een nieuwe radiator is geplaatst zonder dat hier voor ons kosten aan verbonden zijn. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Martin van der Does de Bye op maandag 11 okt 2021 21
Van Dijke is een zeer klantgericht bedrijf. Komt afspraken na, levert goed en degelijk werk. Verleent service (in ons geval kosteloos) na ruim 5 (!) jaar. Ik beveel George van Dijke van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wim Kastelein op maandag 13 sep 2021 21
Wij hebben in Augustus 2021 een badkamer laten plaatsen door George van Dijke & Zoon. Wij kende dit bedrijf al uit de jaren 80. In 1987 werd door George zelf onze eerste keuken geplaatst. Gewoon omdat dit een zeer betrouwbaar en erkend bedrijf is en ze zeer vakkundig zijn. Daarnaast is de service die ze bieden ook goed is. Ze denken met je mee en voor eventuele nazorg zijn ze altijd bereikbaar. Het concept alles onder 1 dak bevalt ons ook zeer goed. Badkamer is ook weer vakkundig opgebouwd en overleg waar dit nodig was. We zijn weer zeer tevreden.
FOTO VAN WIM KASTELEIN
+ Toon extra foto van Wim Kastelein
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Hans en To op woensdag 25 aug 2021 21
De badkamer en het toilet van ons huis waren echt aan vervanging toe.
Maar hoe vervang je een schrootjeswand uit de jaren 60 maar behoud je toch enigszins die sfeer? Gelukkig wist de firma George en Rob van Dijke daar wel raad mee. Op hun advies konden we alles uitzoeken bij Plieger en tegelhandel Numansdorp. In vier en een halve week is alles verbouwd. De badkamer moest helemaal opnieuw opgebouwd worden met nieuwe muren en ook in het toilet moesten oude wanden vervangen worden. Maar door de deskundigheid en goede ideeën van Raymond met hulp van Rob en Jaap, is het helemaal in orde gekomen.
Toen alles klaar was, kwam George van Dijke kijken en zei: "Het lijkt wel een hotel". En zo voelt het ook! Het is net of we in ons eigen huis met vakantie zijn. We zijn enorm tevreden over onze nieuwe badkamer en het nieuwe toilet.
FOTO VAN HANS EN TO
Reactie of foto toevoegen
“Top Top Top”
Door Jos de Gelder op vrijdag 20 aug 2021 21
Wij hebben onze badkamer door Firma van Dijke laten plaatsen. Afgelopen week is de badkamer naar onze zeer tevreden opgeleverd. Opmerkelijk voor ons was de zeer positieve benadering van alle medewerkers en de klantvriendelijkheid. Daarnaast zijn alle medewerkers top vaklieden je kan geen beter bedrijf vinden die dat allemaal in zich heeft. Wij zullen dan ook een ieder die een nieuwe badkamer wenst George van Dijke aanraden. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
FOTO VAN JOS DE GELDER
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes gedaan”
Door John en Christa op zondag 8 aug 2021 21
De werkzaamheden werden ,volgens afspraak, op dinsdag gestart de loop routes en werkplek werd keurig afgeplakt. elke dag werd de werkplek en loop route schoon achtergelaten. Na Precies 3 weken was onze badkamer volgens afspraak klaar. De mensen van George van Dijke hebben keurig werk geleverd waarvoor onze complimenten en dank.
Reactie of foto toevoegen
“Dank je wel”
Door Rob Boender op donderdag 22 jul 2021 21
In de Hoeksche Waard is de naam George van Dijke een bekende naam. Toen wij besloten om onze badkamer te laten renoveren hebben wij, mede gezien de goede beoordelingen op Qasa, gekozen voor George en zijn team. Tijdens het eerste gesprek heeft George ons goed voorgelicht wat wel en zeker ook wat niet kon. Via George bij Tamara van Plieger terecht gekomen en die heeft een hele mooie badkamer voor ons ontworpen. Daarna bij Arjan van tegelhandel Numansdorp mooie wand- en vloertegels uitgezocht. George is nog een keer langs geweest om te kijken of het ontwerp uitvoerbaar was. Op maandag 21 juni heeft Koos van Doucherent een douche met boiler in onze garage geplaatst en kon de renovatie beginnen. Rob G en Cor hebben perfect werk verricht. Beide mannen werken heel rustig en heel secuur en ruimen aan het eind van de dag alle rommel op. Daarbij denken ze met je mee en passen zaken aan wanneer dat nodig is. Wij zijn ontzettend blij en tevreden met onze nieuwe badkamer en kunnen alleen maar zeggen dat George en zijn team ons ontzorgd hebben. Dank je wel!!
FOTO VAN ROB BOENDER
Reactie of foto toevoegen
“Dubbel en dwars waard”
Door Leo en Greta Gillebaard op woensdag 14 jul 2021 21
Na een jaar wachten, zijn wij sinds eind April de trotse eigenaars van een prachtige badkamer en toilet. Het was het wachten dubbel en dwars waard! Samen met Tamara, van de sanitair winkel Plieger en Arjen en Arie van de Tegelhandel Numansdorp, is het gelukt om iets moois op papier te krijgen. Rob nam de sloop van de oude badkamer en het uitzetten van de lijnen voor zijn rekening. Daarna kwam Raymond . Wat een vakman! Raymond ging voor het allerbeste resultaat en nam met minder geen genoegen. Raymond betrok ons overal bij en hielp ons ook bij het nemen van een beslissing, als wij twijfelden. Hij dacht met ons mee. Meerwerk was geen probleem en het terugdraaien van een afspraak maakte hem ook niet uit. "Als de klant blij is met het resultaat dan ben ik dat ook", zei hij dan. Tijdens die weken hebben wij ook een offerte gevraagd om het toilet beneden te vernieuwen. Tot onze verrassing kon Raymond na de badkamer gelijk doorgaan met het toilet, terwijl zij het erg druk hadden. Na een telefoontje konden wij diezelfde middag nog terecht bij PLieger en de Tegelhandel voor het nodige uit te zoeken. Omdat wij een open trap naar boven hebben , hadden wij ons ingesteld op veel stof in huis, maar niks was minder waar. Iedere avond werd alles opgeruimd en gezogen. Top! George van Dijk heeft een prachtig bedrijf met goed en beschaafd personeel! Je bent zo'n vijf weken met elkaar onder één dak, dit was beslist niet belastend. Het voelde als een feestje. Iedere was er weer iets nieuws te zien . Mannen...Bedankt!
FOTO VAN LEO EN GRETA GILLEBAARD
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Den Hoed op maandag 5 jul 2021 21
Zeer tevreden met onze badkamer. Fijne communicatie. Vakkundig personeel, meedenkend, werken heel netjes en zorgvuldig. Onze kleine badkamer in een scheef dijkhuis was een uitdaging die men goed heeft volbracht.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Paul den Boer op zondag 30 mei 2021 21
Na 2 jaar kregen wij problemen met de stankafsluiter van de douchegoot. App-je gestuurd en we werden gelijk teruggebeld voor een afspraak. De dag erna stonden ze al voor de deur. Probleem netjes verholpen. Top service!

Aanvulling ontvangen 1 juni 2021: Wij hebben 2 jaar geleden een complete badkamer aangeschaft.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Caroline op donderdag 6 mei 2021 21
Gisteren gebeld en mailtje gestuurd ivm radiator in de keuken die ineens, na 7,5 jaar van de muur af kwam zetten. Vanmiddag is de radiator door zeer vriendelijke monteur werd vast gezet en ook nog 2 afdekringen erop gezet. Top service!! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Service met hoofdletter”
Door Petra en Luc op donderdag 6 mei 2021 21
Een kleine 3 jaar geleden zijn de badkamer en het toilet vernieuwd door George van Dijke. Onlangs bleek een wandtegel gebarsten te zijn. Deze is vakkundig vervangen door de tegelzetter van George. Dit is service met een hoofdletter en George van Dijke zal ik zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer en toilet”
Door Familie Reedijk op zondag 25 apr 2021 21
Na 23 jaar was het toch wel tijd om de badkamer en het toilet te laten renoveren. Door positieve ervaringen van kennissen met George van Dijke hebben wij voor hun gekozen. Afgelopen januari is het team van George van Dijke aan de slag gegaan met de renovatie van de badkamer en het toilet. Er werd er goed gecommuniceerd voor en tijdens de werkzaamheden. Het team ging keurig te werk en had de werkomgeving zo goed mogelijk schoon gehouden gedurende het project. Na 4 weken waren de badkamer en het toilet helemaal klaar. Het was het wachten meer dan waard. Wij zijn de vakmannen ontzettend dankbaar voor het realiseren van onze nieuwe prachtige badkamer!
FOTO VAN FAMILIE REEDIJK
+ Toon extra foto van Familie Reedijk
+ Toon extra foto van Familie Reedijk
+ Toon extra foto van Familie Reedijk
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Henk en Tineke Klein op woensdag 24 mrt 2021 21
Chapeau. Begin maart begon bij ons de renovatie van de badkamer en toiletruimte.
We vreesden tijdens de voorafgaande sloop voor veel stof en overlast maar daar is, door de efficiënte en schone werkwijze van Raymond, niets van uitgekomen. Keurig binnen de planning hebben we na drieënhalve week een prachtige toiletruimte en badkamer gekregen en dat gerealiseerd door één man. De acht maanden wachttijd tussen offerte en uitvoering was het meer dan waard. We willen Raymond bedanken voor zijn inzet en vakmanschap en George van Dijk & zoon voor de planning en coördinatie.
FOTO VAN HENK EN TINEKE KLEIN
+ Toon extra foto van Henk en Tineke Klein
+ Toon extra foto van Henk Klein
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Leo Aardoom op maandag 15 mrt 2021 21
Onze badkamer was na ca. 20 gebruiksjaren toe aan vervanging. Wij hadden met Montagebedrijf George van Dijke al 3 eerdere projecten gedaan welke naar volle tevredenheid zijn afgerond. De keus voor opnieuw Montagebedrijf George van Dijk was niet moeilijk. Na het uitzoeken van de materialen bij de professionele partners van George van Dijke is het team van George eind februari gestart met onze badkamer. Alle werkzaamheden zijn keurig op elkaar afgestemd om geen tijd te verliezen. Materialen werden keurig compleet en op tijd geleverd. Kortom er is door George zijn team weer top vakwerk afgeleverd. Inmiddels is onze badkamer klaar en wordt deze naar volle tevredenheid gebruik. Ben je op zoek naar een zeer professioneel badkamer montagebedrijf waar de klant nog op de eerste plaats staat, kunnen wij George van Dijke en zijn teams zeer aanbevelen. Ook de tip voor het installeren van een tijdelijke douchecabine kunnen wij zeer aanbevelen.
FOTO VAN LEO AARDOOM
Reactie of foto toevoegen
“Top vakmannen”
Door Jan Markx op zaterdag 13 mrt 2021 21
Januari 2020 hebben wij opdracht verstrekt aan George van Dijke en zoon voor het vernieuwen en vergroten van onze badkamer. De voorbereiding, het bedenken van de lay-out van de badkamer, de keuze van het sanitair en het tegelwerk met Rob van Dijke en de heren van Plieger en Tegelhandel Numansdorp ging vlot en professioneel. Het werk stond eind oktober 2020 ingepland en men begon op het afgesproken moment. De uitvoering duurde zonder onderbreking 4 weken. Een nooddouche bij Douche Rent besteld en deze werd keurig op mijn zolder geïnstalleerd. De monteur Jaap en tegelzetter Cor zijn echte (gezellige) topvakmannen en plegen overleg als er vragen/opmerkingen zijn van weerskanten. Grandioos gedaan mannen! Regelmatig kwam George een kijkje nemen of alles naar wens verliep. Een tegenvaller was dat aan het eind van de montage de hardglazen douche wand spontaan kapot sprong (kan gebeuren!) en dat de 2 meubels in een verkeerde houtsoort zijn geleverd en na 6 weken er slechts 1 kastje in de juiste kleur werd geleverd !!??? Wederom 5/6 weken levertijd maar ook dit is goed gekomen. Blijft overeind en daar gaat het uiteindelijk om dat er een fantastisch mooi eindresultaat is ontstaan wat onze verwachting ruimschoots overtreft. Elke dag als ik onder douche sta ontstaat er een gevoel dat ik ergens in een wellness of spa ben. Leuk toch!!!
Zie de foto's.
FOTO VAN JAN MARKX
REACTIE VAN JAN MARKX
extra foto jan markx
Reactie of foto toevoegen
“Waanzinnig mooie badkamer”
Door Edwin en Anita Schot op maandag 8 feb 2021 21
Na 20 jaar werd het voor ons tijd om over een nieuwe badkamer na te denken, maar ja........... hoe ga je dit aanpakken en welke aannemer is de geschiktste hiervoor. Na eerst eens rond te hebben gekeken in verschillende badkamer speciaalzaken en op internet bij de reviews van verschillende aannemers, trokken we de stoute schoenen aan en belden we met George van Dijke. Na dit telefoongesprek was er geen twijfel meer voor ons, George van Dijke zou onze aannemer worden. Diezelfde dag stuurde hij ons de linkjes met de bedrijven waar hij mee werkt en nog diezelfde week kwam Rob bij ons inmeten en hebben wij besloten om ook het toilet beneden te laten doen.

Begin september een afspraak bij Plieger in Capelle a/d IJssel. In grote lijnen wisten wij wat we wilden, maar nu kijken of het ook zou passen, en gelukkig, wat wij wilden ging lukken. Daarna gelijk door naar Tegelhandel Numansdorp, waar we volop keus hadden en net als bij Plieger super geholpen zijn. Uiteindelijk na de zeer duidelijk verkregen offerte, akkoord gegeven. Nu wachten tot maart/april, maar dat vonden wij niet erg, we kregen er immers iets moois voor terug. Na een week werden wij door George gebeld, er viel in december een project uit en de vraag was of wij interesse hadden om de badkamer en het toilet dan te laten doen. Jaaaaaa, natuurlijk, heel graag.

30 November was het zover. Onze tijdelijke douchecabine werd door de zeer vriendelijke Koos, van Doucherent, bezorgd en op zolder geplaatst, wat een uitvinding is dit, je kan thuis gewoon douchen en bent niet afhankelijk van anderen.
1 December kwamen Rob en Raymond. Alles werd afgeplakt en na het plaatsen van een container kon het slopen beginnen. We hadden ons erop ingesteld dat we dagelijks rommel op konden ruimen, maar niets is minder waar, alles werd iedere dag netjes opgeruimd en aangezogen. Behalve dat alles afgeplakt en afgedekt was, hadden wij 's-avonds niet het idee dat er een grote verbouwing in ons huis aan de gang was. Na het slopen begon het opbouwen en iedere dag werd er een stukje meer zichtbaar. Tijdens het opbouwen werd er goed meegedacht naar de juiste oplossing waardoor ons toilet en badkamer nog mooier geworden zijn als gedacht en gepland.

Daarom willen wij George van Dijke bedanken, maar vooral Cor voor zijn mooie tegelwerk in het toilet, uiteraard Rob voor zijn bijdrage in het hele proces, maar zeker Raymond voor de waanzinnig mooi afgeleverde badkamer (wat een vakman!!!).
FOTO VAN EDWIN EN ANITA SCHOT
+ Toon extra foto van Edwin en Anita schot
+ Toon extra foto van Edwin en Anita schot
+ Toon extra foto van Edwin en Anita Schot
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en verstaan hun vak”
Door Marc en Melanie Kruidenier op zondag 7 feb 2021 21
Wij hebben onze badkamer en toilet laten verbouwen door George van Dijke. We moesten er even op wachten maar dat was het zeker waard. Het is echt super mooi geworden. De mensen die de badkamer geplaatst hebben waren deskundig en verstaan hun vak. Toppers!
FOTO VAN MARC EN MELANIE KRUIDENIER
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Edwin & Petra Bussink op donderdag 4 feb 2021 21
Na veel zoeken en vragen bij bekenden bij George van Dijke uitgekomen. Na het eerste bezoek van Rob van Dijke over inmeten en wensen, een lange tijd moeten wachten. Ondertussen tegels uitzoeken bij Tegelhuis Numansdorp, bedankt Arjan voor je advies. Bij Plieger langs voor de inrichting, met Coby alles uitgezocht.
Eindelijk telefoon! We gaan maandag beginnen. Oké mooi, kom maar langs Jaap heeft eerst alles afgedekt om te lopen. Koos van Douche -Rent heeft een goed douche neer gezet voor ons om gewoon te kunnen douchen. Container werd geplaatst en begonnen met slopen en verwijderen van oude badkamer meubels. Ondertussen nog een wijziging uit kunnen laten voeren. Cor was de volgende die langs kwam de tegelzetter. Die was niet blij toen hij onze tegels zag. Eerst maar even controleren. Maar goed ook want er zat een productiefout in de tegels. Bellen met Tegelhuis Numansdorp. Mooi op tijd opgelost. Toen Cor klaar was met tegelen kwam andere Rob langs om de meubels te plaatsen en alles in te regelen. Wij zijn heel tevreden over de badkamer. Alles is naar wens gegaan, en meegedacht in oplossingen
FOTO VAN EDWIN & PETRA BUSSINK
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg dik in orde”
Door Rob & Marlena op maandag 1 feb 2021 21
Ook de nazorg is dik in orde bij firma van Dijke ; een tijdje terug sneuvelde bij schoonmaken de kunststof sifon in de douchegoot. Gevraagd waar we evt. een nieuwe konden bestellen, maar we kregen heel snel en kosteloos een nieuwe opgestuurd! En dat ruim 3 jaar na oplevering van de badkamer, waar we nog steeds supertevreden mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice na 5 jaar”
Door Koese op maandag 4 jan 2021 21
Topservice, Radiator onder garantie vervangen, weer nette montage van Rob.
Reactie of foto toevoegen
“Dank jullie wel”
Door Familie Karreman op vrijdag 18 dec 2020 20
Door positieve ervaringen van collega's zijn ook wij bij George van Dijke terechtgekomen voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Van begin tot eind zijn we ontzorgd. De samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp is uitzonderlijk goed. We zijn daar goed geïnformeerd en geholpen. We moesten bijna 10 maanden wachten tot het zover was. Maar het was het wachten meer dan waard. 18 november was het zover. Alles werd keurig afgeplakt, vloeren, trap, kastenwand. Dat voelt dan gelijk goed. Na elke werkdag werd er keurig schoongemaakt. Er werken echte vaklui voor George van Dijke. Ze gaan heel precies en nauwkeurig te werk. Ze hebben ons overal bij betrokken en goed geïnformeerd. Ze luisterden naar onze wensen. Stuk voor stuk harde werkers. Soms zijn we volledig blind gevaren op adviezen, in het vertrouwen dat het goed zou komen en het kwam goed, fantastisch goed. Was er een probleem, die werd per direct en snel opgelost. Het was een aaneenschakeling van prettige mensen over de vloer, die voor ons een toilet en badkamer hebben gemaakt waar we alleen maar van durfden te dromen en dat hebben we nu. Ondanks dat zo'n renovatie heel heftig is, hebben wij het gezellig gehad met de mannen. We hadden met allen een prettig contact, ook de mannen onderling hadden een goede klik en werken zoals George van Dijke dat voor ogen heeft. Het team van George van Dijke heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Dank jullie wel!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door K.S. op zondag 29 nov 2020 20
We zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN K.S.
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Cees K. Huizer op vrijdag 6 nov 2020 20
Medio juli 2020 hebben wij een nieuwe badkamer laten plaatsen. Zie onze ervaringen van 27 juli. Direct een afspraak gemaakt voor de renovatie van het toilet. Wederom perfect uitgevoerd door Raymond van de groep Van Dijke. Wat is die man een kunstenaar. Creatief, zeer nauwkeurig en gezellig. Wij 'zitten' er weer mooi bij.
Top ! Wij bevelen Van Dijke Badkamertechniek van harte bij u aan. Betrouwbaar, kundig en komt alle afspraken keurig na. Zonder zorgen kunt u de renovatie van uw badkamer of toilet aan hen overlaten.

Eerdere ervaring van 27 juli 2020: Na aanvankelijk de afspraak voor de renovatie van de badkamer i.v.m. de corona perikelen te hebben afgezegd werd op 25 juni 2020 een start gemaakt. Voor ons ouwetjes (75 jaar) toch heel spannend in deze tijd. Maar de regels van het RIVM werden keurig gehandhaafd. Bij aanvang werd de grond en trap van de eerste etage tot de buitendeur afgeplakt. Voor de muren van de kamers werd plastic gehangen. Na het 'sloopwerk' werd begonnen met de opbouw en herinrichting van de badkamer. Wat een inzicht en creativiteit om er iets prachtigs van te maken. Na elke werkdag werd het traject badkamer naar de buitendeur gestofzuigd. Want netheid staat voorop. Wij hebben bewondering voor de nauwkeurigheid en precisie waarmee wordt gewerkt. Alles tot in de puntjes verzorgd. Het eindresultaat is fantastisch. Complimenten Raymond voor het mooie resultaat wat je hebt afgeleverd. Een waarderingcijfers van 10+ is zeker op zijn plaats. Wij hebben gelijk een afspraak gemaakt voor de renovatie van ons toilet. Van Dijke B.V. bevelen wij u van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische Service”
Door Familie van de Wijngaart op donderdag 29 okt 2020 20
Wij genieten nog dagelijks van onze badkamer die op een uitstekende wijze werd gerenoveerd door het team van George van Dijke & Zoon. Een klein probleem, een scheurtje in een van de deurtjes van de spiegelkast, bracht ons recent weer bij Van Dijke. En direct werd dit euvel door hen vakkundig opgelost en tot onze verrassing geheel kosteloos. Dit bevestigt opnieuw dat wij destijds een juiste keuze hebben gemaakt om ons "project" door George van Dijke en Zoon te laten uitvoeren.

Eerdere ervaring van 20 november 2018: In februari dit jaar hebben wij contact gehad met George van Dijke & Zoon voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Precies op de afgesproken datum, 2 oktober j.l., werd er gestart met het werk. De inrichting hebben wij, op advies van Rob van Dijke, bij Plieger besteld waar wij vakkundig werden geholpen door de heer Vermeer. Onze tegels hebben wij uitgezocht bij Tegelhandel Numansdorp en ook daar werden wij goed geadviseerd. De eerste ochtend werd alles netjes afgeplakt en daarna begon het demonteren van de badkamer en toilet. Wij hebben weinig last gehad van stof omdat er een afzuiger werd gebruikt en elke dag werd er aan het eind van de dag opgeruimd en gestofzuigd. Bij de sloop van de douchecel kwamen de mannen een gasbuis tegen die in de weg zat en er werd direct oplossingsgericht gedacht en gehandeld. Na een week van sloopwerk begon het opbouwen met als uiteindelijk resultaat, een prachtige badkamer en toilet. Zit er wel eens iets tegen? Ja, ook dat kan gebeuren, het blijft per slot van rekening mensenwerk. Er werd direct actie ondernomen, overlegd en gewerkt aan een zo snel mogelijke oplossing. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten nog dagelijks van onze mooie badkamer/toilet. Wij danken daarom Rob van Dijke, Michel, Fred, Jaap, Joop, Rob, Cor en Rien voor hun inzet en vakmanschap en natuurlijk niet te vergeten, George voor de planning. Wilt u uw badkamer renoveren, neem dan gerust contact op met George van Dijk & Zoon.
FOTO VAN FAMILIE VAN DE WIJNGAART
Resultaat badkamer
+ Toon extra foto van Familie van de Wijngaart
REACTIE VAN GEORGE
Geachte familie Van Wijngaart, dank voor uw lovende woorden, bij ons is het vanzelfsprekend dat je goede service levert! Daar heeft de consument recht op, wij zeggen altijd behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden. Als er in de toekomst problemen zijn altijd een mail bericht je sturen, dan komt het goed! Groet George en Rob van Dijke en onze collega's niet te vergeten.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 5 sterren”
Door Wesley op maandag 26 okt 2020 20
Het was het wachten waard, wat een fantastisch werk heeft het team van George van Dijke geleverd. Super happy met onze nieuwe badkamer en 2 toiletten, de mannen Rob, Jaap en Cor werkte nauwkeurig, netjes en zeer secuur en dat alles binnen de tijd die ze van te voren hadden aangegeven. Dikke 5 sterren voor hen en ik kan ze bij iedereen aanraden. Ook de samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp was top, allen hebben ze service hoog in het vaandel. Chapeau
FOTO VAN WESLEY
Halfvrijstaand bad
REACTIE VAN GEORGE
Fam Smit, dank voor de mooie review! Soms is het moeilijk om lang te wachten, als je kwaliteit wilt zit u bij ons goed, het gaat vaak om een flinke uitgave. Wij zijn de ontzorgers en behandelen de consument zoals wij zelf behandeld willen worden.
Onze naam staat erboven, maar de mensen op de werkvloer die maken het, daar zijn wij trots op. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Het wachten meer dan waard”
Door Fam Nix, Schiedam op donderdag 15 okt 2020 20
Goede ervaringen op een onafhankelijke site als Qasa over de firma George van Dijke, hielpen ons aan deze keuze. Rob bemiddelde ook voor ons om bij een reeds door hun verbouwde badkamer bij ons in de buurt te mogen kijken. Deze behulpzame buren trokken ons verder over de streep om voor dit bedrijf te kiezen. Vakwerk.

George van Dijke werkt met partners als Plieger en Tegelhandel Numansdorp. Een voorwaarde van hun om met perfect materiaal te werken. Rob had de formaten van de badkamer doorgegeven aan Plieger en de Tegelhandel. Plieger kon ons helpen met het inrichten van de badkamer via een handig programma zodat we een redelijk beeld hadden van het eindresultaat en we de bestellingen konden doen en we in de planning konden.

Dat dit bedrijf een topper is bleek al gauw daar we moesten rekenen op een wachttijd van inmiddels 10 maanden. Dat was wel even slikken, maar dat gaf ons nog meer de overtuiging dat dit goed zou komen, want een topbedrijf heeft het druk.
Alleen maar goede ervaringen. Van het begin tot het eindresultaat. Jaap, Cor en Rein, echte gedegen vakmensen die je nog maar zelden tegenkomt. Flexibel en klantgericht meedenkend. Toppers. Ook de nooddouche van Koos is heel goed bevallen, we hebben er drie weken veel profijt van gehad. Al met al zijn we heel tevreden over de organisatie en het werk George van Dijk en Zn. We genieten nu elke dag van onze badkamer. Nog bedankt mannen. Het was het wachten meer dan waard. Zegt het voort!
FOTO VAN FAM NIX, SCHIEDAM
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Siebe en Jolanda op vrijdag 18 sep 2020 20
Hallo zoekende naar een top bedrijf voor je badkamer verbouwing, wij hebben woensdag onze badkamer in gebruik genomen die is gerealiseerd is door George en Rob van Dijke en natuurlijk door hun installateurs, wat een Top team hebben zij toch! Alles ging keurig op afspraak en in overleg allemaal kwamen ze hun afspraken na, de mannen ruimden na hun werkzaamheden alles net op, het vuil werd verzameld de werkvloer en omstreken werden aangeveegd en soms zelfs gestofzuigd, wij willen hierbij dan ook Aad de installateur, Cor de tegelzetter en Rein de stukadoor hartelijk bedanken voor hun inzet en gezelligheid tijdens de werkzaamheden, ook de vaste leveranciers van hun ,Arjan van Tegelhuis Numansdorp en de verkoopster van firma Plieger dachten met ons mee ,zo mooi waar vindt je dit soort 1000% service nog, ik zou dan ook iedereen in hun regio de Firma George van Dijke aanbevelen. Wij zijn dan ook heel erg blij met onze fantastische nieuwe badkamer het is jammer dat we maar een tien kunnen geven ze verdienen meer! Nogmaals wat een Top organisatie en Top team van medewerkers zijn dit. Als je van kwaliteit houdt en kwaliteit wil, kies dan voor dit bedrijf!

Aanvulling ontvangen 18 september 2020: Ook wil ik graag Koos Groenendijk bedanken voor zijn perfecte oplossing voor het leveren van een nood douche, wij hebben perfect 3 weken lang kunnen douchen in onze schuur omdat Koos een douche kon leveren met boiler hier door konden wij met zijn vieren heerlijk douchen. Koos bedankt voor je perfecte oplossing , je flexibiliteit, je meedenken en je sympathie.
FOTO VAN SIEBE EN JOLANDA
Reactie of foto toevoegen
“Betere service ga je niet krijgen”
Door Fam. Boleij op woensdag 9 sep 2020 20
We wilden (moesten) een nieuwe badkamer. Lang voor gespaard. Maar waar te beginnen? Sanitair? Tegels? Was het leidingwerk nog goed? Hoe komen we aan een stucadoor? Help! Via verschillende mensen te horen gekregen dat we George en Rob moesten inschakelen. Dus dat hebben we gedaan. Resultaat? Een fantastische badkamer en geen zorgen over de uitvoering. George komt bij je thuis, maakt een offerte, meet alles op. Vervolgens hoef je alleen maar sanitair en tegels uit te zoeken en alles wordt verder voor je geregeld. Ontzorgen op hoog niveau zou ik het willen noemen. Werkzaamheden waren perfect op elkaar afgestemd. De mannen die over de vloer kwamen waren zonder uitzondering gezellig, netjes en ontzettend vakbekwaam. Elke dag werd er netjes opgeruimd, ruimtes werden afgeplakt waar nodig, de container voor het afvoeren van materiaal was geregeld... Kortom: TOP! Ik zou werkelijk geen enkel negatief punt kunnen opnoemen. Betere service en kwaliteit dan dit ga je niet krijgen.
FOTO VAN FAM BOLEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de badkamer”
Door Henk Kras op vrijdag 4 sep 2020 20
Marian en ik zijn erg blij met onze nieuwe kleine badkamer, toilet en wastafel in de slaapkamer. We hebben alle sanitair uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. Beide bedrijven gaven vakkundig advies. Raymond de monteur heeft het gehele project in 4,5 week uitgevoerd. Een vakman en prettig persoon. Wij waren zelf gedurende het grootste gedeelte van de tijd afwezig maar dat was geen enkel probleem; Raymond werkt graag zelfstandig, vakkundig en snel. Een verkeerd geleverde spiegel werd binnen 2 dagen vervangen. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen laten doen op aanraden van Raymond. Maw; wij kunnen echt iedereen aanraden; ga naar George en Rob van Dijke voor een nieuwe badkamer en/of toilet!
FOTO VAN HENK KRAS
Ons resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door C. Troost op vrijdag 21 aug 2020 20
Goede service! Is er iets defect dan wordt het opnieuw besteld en thuisbezorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door B Dambruine / M.S Moerman op vrijdag 14 aug 2020 20
Mijn moeder heeft haar badkamer en toilet laten verbouwen door George van Dijke, en is daar zeer tevreden over! Alles werd vakkundig gedaan, en het is echt prachtig geworden. Een tijdje later hebben wij ook onze badkamer en toilet door George van Dijke laten vernieuwen. Onze badkamer en toilet waren nog vanaf de bouw met donker grijze tegels met bloemetjes erop. Wij zijn echt heel tevreden over hoe dit gegaan is, inderdaad elke dag voor vertrek alles zo netjes mogelijk achter laten, overleg met ons over hoe wij bijv de spotjes in het plafond wilde hebben of de stopcontacten op welke hoogte. Ook vonden wij het heel fijn dat er rekening werdt gehouden met onze kinderen, door te zorgen dat wij niet zonder toilet kwamen te zitten tijdens het verbouwen! We konden of boven of beneden naar het toilet. Alles is zeer professioneel gedaan, wij kunnen jaren vooruit en douchen nu weer met plezier! Zeker een aanrader!
FOTO VAN B DAMBRUINE / M.S MOERMAN
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“De echte aanrader”
Door Jan en Diana Fransooijs op donderdag 6 aug 2020 20
Onze badkamer was nodig aan renovatie toe. Aangezien onze (schoon)ouders zeer positieve ervaringen hadden met George van Dijke Badkamers, besloten wij dat zij ook onze badkamer mochten renoveren. Vooraf mooie badkamerspullen uitgezocht bij firma Plieger in Capelle a/d IJssel en tegels besteld bij Tegelhandel Numansdorp. Deze bedrijven zijn beiden kwalitatieve partners van George van Dijke. Professionaliteit staat voorop! Over de wijze waarop zij de renovatie aangepakt hebben zijn we heel positief. Voor het starten van het sloopwerk werden de trap en vloerbedekking keurig afgeplakt om beschadiging te voorkomen. Ook werd er plastic opgehangen voor alle deuren om het stof zoveel mogelijk tegen te houden. Het sloopwerk was een grote klus. Niet alleen het oude badkamermeubilair werd eruit gehaald, maar ook alle leidingen (water en elektrisch). Zij willen namelijk niet bouwen op bestaande leidingen, aangezien ze de conditie hiervan niet kennen. Er werd niets aan het toeval overgelaten. Nadat alles was gesloopt, legde men nieuwe leidingen en kabels aan. Alles werd keurig volgens plan uitgevoerd. Vervolgens werden de tegels aangebracht en het plafond gestuukt, zodat tenslotte het badkamermeubel, douchesysteem en toilet met accessoires geplaatst konden worden. Het is echt prachtig geworden. Prettig is dat men de tijd neemt om de zaken professioneel uit te voeren. Geen haastwerk maar vakkundig werden alle werkzaamheden (waar nodig in overleg) uitgevoerd. Aan het eind van elke werkdag werd alles keurig opgeruimd. Kortom, George van Dijke badkamers met zijn team is een echte aanrader voor iedereen die zijn badkamer wilt renoveren.
FOTO VAN JAN EN DIANA FRANSOOIJS
+ Toon extra foto van Jan en Diana Fransooijs
+ Toon extra foto van Jan en Diana Fransooijs
Reactie of foto toevoegen
“Droom wordt werkelijkheid”
Door Nico en Leny Groenewegen op donderdag 30 jul 2020 20
Op herhaling! Omdat wij al jaren eerder een uitstekende ervaring met het plaatsen van een keuken hebben gehad, zijn wij, vanzelfsprekend, weer met George van Dijke in zee gegaan. Nadat wij in februari sanitair bij Plieger hadden uitgezocht en tegels bij Tegelhandel Numansdorp werd half juni 2020 begonnen met de verbouwing van de toilet en badkamer. Toevallig hadden wij vakantie en hebben wij , in volledig vertrouwen, de verbouwing overgelaten aan de professionele en prettige medewerkers van George van Dijke. De badkamer en toilet zijn keurig schoon en opgeruimd opgeleverd. De badkamer en toilet zijn ,zoals verwacht, volledig naar wens. Kortom voor een badkamer/toilet is het team van George van Dijke zeker een echte aanrader. Dus badkamer nodig?......Even een telefoontje naar George of Rob en uw droom wordt zomaar werkelijkheid!!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Anja Robbemont op dinsdag 28 jul 2020 20
Vorig jaar is ons toilet vernieuwd. Vorige maand onze badkamer. Heel blij met het eindresultaat. Vakwerk! Helemaal eens met alle voorgaande opmerkingen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Huub van Kempen & Bertine Koolmees op vrijdag 24 jul 2020 20
We zagen flink op tegen de verbouwing van onze wc en badkamer (vooral de gedachte aan breekwerk, herrie, stof en puin) en hebben het dus jaren uitgesteld. We hebben - mede omdat we "kritisch" zijn - veel rondgekeken, prijzen en beoordelingen vergeleken. Via een collega bij George uitgekomen. Vriendelijke man! Zijn personeel: leuk en vaklui. Jaap is door de wol geverfd, de jonge Brent een uitstekende leerling (van Jaap) en Cor de tegelzetter spant de kroon: rustig, gezellig en secuur. Natuurlijk waren er onderweg wat 'hindernissen', maar alles is naar tevredenheid opgelost. Daar moest soms wel even extra voor gebeld of gemaild worden. Uiteindelijk is het allemaal reuze meegevallen. We hebben ons thuiswerk (soms examens) gewoon voort kunnen zetten en geen overlast ervaren. Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we blij mee. Samengevat: goede keuze gemaakt!
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
Zo ziet het nu uit: prachtig!
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
De fantastische tegelzetter Cor aan het voorbereidende werk.
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
En zo is de douche geworden.....
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Fam. Bol op zondag 5 jul 2020 20
Wij hebben de badkamer laten renoveren. De vloer en de trap naar de badkamer toe wordt geheel afgeplakt om beschadigingen te voorkomen. Bij het breken wordt een afzuiger geplaatst om het stof netjes af te voeren naar buiten. Er wordt heel netjes en secuur gewerkt. Alles is naar volle tevredenheid afgeleverd. Bij de nacontrole bleek er een kras in het douchescherm te zitten. Deze werd kort daarna omgewisseld voor een nieuw scherm. Wat een vaklui en service! Wij zijn 100% tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Lydia op dinsdag 23 jun 2020 20
Wij hebben 7 jaar geleden onzer badkamer laten verbouwen door George van Dijke. Ze hebben het supergoed gedaan en prachtig afgewerkt. Wat helemaal super is, is dat ik onlangs belde dat enkele voegen niet meer zo goed waren, de wc-bril los zat en dat er een nieuwe chiffon in de wastafel gezet moest worden. Ook zaten er wat wat kapotte stukjes op het gestucte plafond. Dat kwamen ze dus allemaal geheel kosteloos repareren. Wat een geweldige service! Ik raad dit bedrijf aan al mijn kennissen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Patrick beije op maandag 8 jun 2020 20
In september 2018 een badkamer&wc laten plaatsen. Dit alles is perfect geplaatst door George van Dijke&zoon. Vorig jaar zomer terug gekomen van vakantie is de vloer van de gang naast de badkamer nat .gelijk George gebeld dat we lekkage hadden en hij is direct gekomen.hij heeft een bedrijf ingeschakeld om het lek op te sporen na lang zoeken blijkt dat het bij de buren vandaan komt! Gelukkig hadden we George die ons bij stond om alles op te lossen en hij heeft een halfjaar een droger geplaatst om het huis weer droog te krijgen. Totaal 650 liter water heeft de droger uit het huis gehaald. George belde wekelijks om te vragen hoe het er voor stond en eens in de vier weken kwam hij met of alles al droog genoeg was. Wij zijn zo blij met dit bedrijf en de service de ze geven! Ik zou iedereen aanbevelen als ze een badkamer moeten dan moeten ze bij George van dijke&zoon zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Kees en Elly van der Waal op dinsdag 19 mei 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijke service van fa. George van Dijke, zowel van vader George, als naderhand tijdens de verbouwing van zoon Rob, met assistent Bren. Zee vakkundige mensen en hebben een knap stukje werk afgeleverd i.s.m. hun metselaar en stukadoor. Levering vanuit Plieger en vanuit de Tegelhandel Numansdorp was keurig en op tijd geregeld, zodat er geen vertraging bij de werkzaamheden is ontstaan. Klasse en in 1 woord GEWELDIG. En zeker aanbevelingswaardig voor familie en/of vrienden
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Robin & Conny van Helden op woensdag 13 mei 2020 20
In 2016 twee nieuwe badkamers laten plaatsen. Tot op de dag van vandaag uitermate tevreden (en ze zien er uit alsof ze gisteren zijn geplaatst ). Gisteren kwam Rob langs om offerte te maken voor nieuw toilet. Daar ontbreekt nu een fonteintje. Rob gaf aan dat hij totaal niet begreep waarom we dat wilden omdat het toilet er nog prachtig en van deze tijd uitziet en stelde voor om een dispenser te monteren. Kijk, dat is ook George van Dijk! Meedenken met de klant! Petje af daarvoor! Ook voor het gratis verstrekken van twee wasbakdoppen nu de oude twee niet meer werkten. Als dat geen service is!

Eerdere ervaring van 1 januari 2017: Sinds afgelopen zomer zijn wij naarstig op zoek geweest naar een gedegen bedrijf (waar alle expertises onder één dak zijn ondergebracht) om onze badkamerproblemen op te lossen. Dat viel niet mee. Meerdere aannemers over de vloer gehad, maar nagenoeg niemand gaf ons echt een goed (lees: geruststellend) gevoel. Wij hebben ons huis twee jaar geleden uit een faillissement gekocht. De twee daarin aanwezige badkamers zagen er aan de buitenkant prachtig uit, maar niets was minder waar. Ernstige (vocht)problemen deden zich voor in beide badkamers en wij besloten niet voor reparatie te gaan maar voor volledige vernieuwing. Helaas kon de schade als gevolg van het faillissement niet op de voormalige bewoners worden verhaald. Wij hadden dus behoefte aan goede vaklui. De vele positieve recensies die George van Dijke heeft ontvangen van verschillende opdrachtgevers, gaven de doorslag. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Begin november 2016 is een aanvang met de werkzaamheden gemaakt. Drie weken later en een aantal onvoorziene omstandigheden verder, is badkamer 1 gereed gekomen. Direct daarna is een aanvang gemaakt met badkamer 2. Medio december was ook deze badkamer gereed. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij meer dan tevreden zijn (understatement) met de door George van Dijke geleverde service. Wij hebben ruim 6 weken zijn team over de vloer gehad. Wat een vaklui. Altijd op tijd aanwezig en hun afspraken nakomend. Strakke agenda's zodat de werkzaamheden naadloos in elkaar overliepen. Jaap, jouw werk is denk ik het meest onderschat. Het slopen en het weer opnieuw opbouwen, het aan- en verleggen van leidingen, installeren van toiletten en dat allemaal in je eentje. Een vakman met verstand van zaken. Petje af; dankzij jou kon Cor (de tegelzetter) zijn kunsten laten zien. Jouw tegelwerk is echt briljant. Zo glad als een ijsbaan. Prachtig om te zien. Daar waar nodig werden jullie terzijde gestaan door andere werknemers van George van Dijke, om te voorkomen dat een en ander te lang in beslag zou nemen. Ook jullie hartelijk dank voor jullie inspanningen. Dankzij jullie allemaal kunnen wij weer onbezorgd genieten. Ook Arjan van Tegelhandel Numansdorp: dank voor jouw inspanningen en oplossend vermogen (ook al verschilden wij van mening). En niet te vergeten Plieger: perfect geholpen. Wij zullen dan ook niet aarzelen om George van Dijke en zijn team aan te bevelen aan potentiële klanten. En George, mocht er iemand behoefte hebben om jullie werk op (onze) locatie te bekijken: neem gerust contact op. Onze deur staat altijd open!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en meedenkend”
Door Jurjen & Michelle op dinsdag 12 mei 2020 20
Een maand geleden is onze badkamer volledig vernieuwd en uitgebreid door het team van George van Dijke en wij zijn super tevreden! Er is echt prachtig werk geleverd, iedereen denkt mee aan een optimaal ontwerp en er wordt super schoon gewerkt. Op de eerste dag is de hal, vloer in de woonkamer, de gehele trap en overloop afgeplakt. Stof wordt afgezogen via een ventilatie systeem en iedere morgen netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Op deze manier hebben we heel weinig last gehad van stof en het is super fijn om een partij te hebben waar je goede afspraken kunt maken welke ook nagekomen worden. Planning en aanlevering van spullen was ook perfect geregeld, net als de samenwerking met hun partners Plieger, Tegelhuis Numansdorp en DoucheRent.

Kortom: allemaal meedenkende en fijne (vak)mensen, die wij alleen maar kunnen aanbevelen. Nogmaals bedankt en wij genieten inmiddels alweer een maand van onze nieuwe badkamer en hopen er nog heel wat jaren plezier van te hebben!
FOTO VAN JURJEN & MICHELLE
Gerealiseerde badkamer
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
Reactie of foto toevoegen
“Grote complimenten”
Door Karin Pouwe op maandag 11 mei 2020 20
Wij zochten iemand uit onze regio om de toilet te renoveren. Na het invullen van het contactformulier namen ze snel contact op om een afspraak te maken. Ondanks de drukte was een afspraak snel gemaakt. Bij Plieger snel en vakkundig geholpen. Bij tegelhandel Numansdorp heeft Arjan ons geholpen te kiezen uit een ruime keuze aan tegels. De montage is door Raymond super gedaan. Hij werkte netjes en het tegelwerk is perfect. De beschadigingen aan het sanitair waren al gemeld voor dat wij het wisten en supersnel omgeruild. Al met al grote complimenten en zijn wij heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door Astrid en Henk Smits op maandag 11 mei 2020 20
Hele goede service goede communicatie planning goede monteurs super tegelaar en ook een hele goede stucker ze weten van aanpakken en is echt Super mooi geworden een pluim voor ieder die voor dit bedrijf werkt een dikke 10 we zijn er super blij mee nogmaals bedankt allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Rob van Heijningen op zaterdag 2 mei 2020 20
Door de goede mond-op-mond reclame kwam ik in 2019 terecht bij de badkamerspecialist George van Dijke. Goed teken was dat ik wel geduld moest hebben vanwege een hele volle orderportefeuille. Afgelopen maart was ik dan aan de beurt. Eerst werden hal, trap,overloop en gereedschapskamer voorzien van stucloop en objecten afgedekt met plasticfolie. En toen begon het compleet strippen van badkamer en toilet beneden. Je merkt gelijk dat hier een goed op elkaar ingewerkt team(Brent, Rob, Cor en Jaap) bezig is. En ook wordt er rekening gehouden met de bewoner en is er altijd nog een toiletpot bruikbaar. Bij het tegelen wordt er rekening gehouden met de plaatsing van het sanitair qua tegelverhoudingen en voegen.Kortom perfect glad vakwerk. Ook gewenste aanvullingen op de offerte worden geruisloos opgepakt. Na 3 weken was de hele klus geklaard en sindsdien sta ik elke dag bij het douchen te genieten van deze mooie badkamer. En krijg ik complimenten van bezoek bij gebruik toilet beneden.
FOTO VAN ROB VAN HEIJNINGEN
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Jan W. te Spijkenisse op donderdag 19 mrt 2020 20
Najaar 2014 door Fa. George van Dijke een complete badkamer en toilet laten installeren en een separate 2e toiletruimte. Vanaf het eerste telefoontje tot de handdruk bij oplevering meer dan positief. Vriendelijke monteurs, Goed meedenken en overleggen ter plaatse. Top. Nu heden , maart 2020, zit 1 van de toiletbrillen wat los. Ik neem contact op hoe ik dit vast kan zetten, is daar een trucje voor.? Beter even vragen hoe het moet dan gaan knoeien aan het mooie materiaal. Direct werd mij aangeboden, er komt een monteur langs om het op te lossen. Dat is ruim 5,5 jaar na de installatie. Dit is best heel bijzonder. Ik was best positief verrast. De monteur is binnen 2 dagen gekomen en opgelost ! Fa. George van Dijke Bedankt !! super
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door P van Gameren op woensdag 18 mrt 2020 20
13 Jaar geleden onze badkamer en toilet door George van Dijke laten installeren. Toen al heel tevreden over het geleverde werk en de service. En dat is na 13 jaar niet veranderd. Probleem met de inbouw stortbak van het toilet (water bleef lopen). Ondanks (uiteraard) verlopen garantieperiode was het probleem binnen een uur na melding kostenloos opgelost. Topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N en T op dinsdag 10 mrt 2020 20
Onlangs hebben wij onze badkamer laten verbouwen en zijn zeer tevreden. Vanaf dat de offerte is opgemaakt, tot en met het eindresultaat en daarbij mogen de partners Plieger, Tegelhandel Numansdorp en Doucherent niet ontbreken. Iedereen denkt mee, werkt keihard, komt met opties bij onverwachte "problemen", werken schoon en netjes en de communicatie is uitstekend. We hebben nergens naar om hoeven te kijken, alles word tot in de puntjes geregeld. Het resultaat is een schitterende badkamer en heel tevreden klanten, die jullie bij anderen zullen aanbevelen! Iedreen bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende badkamer”
Door Bram en Ria den Hartog op woensdag 4 mrt 2020 20
Op 2 maart 2020 is onze badkamer gereedgekomen. Het e.e.a. Begon met een gesprek en inmeten wat betreft de mogelijkheden ( geheel vrijblijvend). Dan de offerte, die is heel duidelijk, aan werkelijk alles is gedacht, dus geen onvoorziene dingen achteraf. Februari 2020 ging het karwei beginnen. We vielen van de ene verbazing in de andere, zo rustig en toch snel, zo vakbekwaam. Hier zie je de ervaring van deze mensen. George van Dijke badkamertechniek is een topbedrijf, met stuk voor stuk vakmensen. Het bedrijf krijgt van ons een dikke 10! Nogmaals dank George, Rob, Brent, Cor, Keoma, Rob en Jaap.
FOTO VAN BRAM EN RIA DEN HARTOG
+ Toon extra foto van Bram en Ria den Hartog
Reactie of foto toevoegen
“Erg bedankt voor de inzet”
Door Fam.Baldée op dinsdag 3 mrt 2020 20
In februari heeft de firma George van Dijke onze badkamer verbouwd. Wat zijn we blij met deze keuze die we gemaakt hebben. Tegels uitgezocht in Numansdorp waar we vriendelijk en goed geholpen zijn. Bij de Plieger de badkamer uitgezocht, daar ook vriendelijk, geduldig en met juiste advies geholpen. Toen begon de verbouwing....wat een super team aan personeel! Alles werd netjes afgedekt, trap, laminaat enz. De mannen werken hard en met veel passie en kennis en alles gaat in goed onderling overleg met elkaar en met ons, geweldig!! Wat hebben jullie een super mooi werk en eindresultaat afgeleverd! Mannen...Joop,Jaap,Aad,Rob,Cor en Rien nogmaals heel heel erg bedankt voor jullie inzet!!
FOTO VAN FAM.BALDÉE
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goede service op recente badkamer”
Door Wessel Hanselaar op donderdag 6 feb 2020 20
Zeer prettig contact. Na twee lampjes boven de spiegel kapot. V Dijke zorgt voor twee nieuwe lampjes en komt ze keurig monteren. Ik ben echt blij met dit bedrijf !!!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Tak op dinsdag 4 feb 2020 20
Super aftersales en top service. Na bijna 5 jaar ging de douchekop houder kapot. George van Dijke en Zoon hebben dit kosteloos vervangen. Zo'n service maak je niet vaak mee. Zou ze zonder aarzelen weer inhuren.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Fam. Suen op zondag 19 jan 2020 20
Wij hebben een paar maanden geleden ons badkamer en toilet door George van Dijke laten renoveren. Erg tevreden erover. De afwerkingen zijn goed en ook heeft men de werkplaats tijdens de werkzaamhedengoed en verzorgd nagelaten. Kortom , goed werk geleverd! Fam. Suen
Reactie of foto toevoegen
“Merkbaar betrokken”
Door Ruben van Ardenne op maandag 30 dec 2019 19
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe badkamer. Alle medewerkers van Van Dijke (zowel eigen als ingeleend) zijn merkbaar betrokken bij een goed eindresultaat. Alles werd netjes afgedekt en dagelijks schoon achtergelaten. Over de planning en voortgang wordt prima gecommuniceerd en als wij een bepaalde voeg willen wordt deskundig afgeraden dit anders te doen. Zo wordt ook over de verschillende typen kit uitgelegd wat voor- en nadelen zijn waarna wij een goede keuze kunnen maken. Tegelzetter Cor is ook echt een topper, de visgraad die wij op de muur wilde was geen standaard werk, maar hij heeft het keurig gedaan! Na oplevering kwam Rob zelf nog even kijken of alles naar onze wens was en of hij zelf tevreden is. Helemaal top!
FOTO VAN RUBEN VAN ARDENNE
Muur met visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Willem Heskes op zondag 29 dec 2019 19
Ruim 4 jaar geleden heeft van Dijke een badkamer bij ons geplaatst. Wij wilden niet zeuren maar na elke douchebeurt kwam er water onder de douchedeur de badkamer in.Uiteindelijk toch maar eens gemaild ( in 2019!)en ze zijn geweest en na enkele uren was het probleem verholpen. Super de luxe service!!!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit voor een eerlijke prijs”
Door Familie Stemmer op zondag 29 dec 2019 19
In oktober en november 2019 heeft de firma George van Dijke ons toilet en beide badkamers gerenoveerd. We zijn hier super tevreden over. Van ons krijgen jullie een dikke 10! De firma is betrouwbaar, er wordt zeer netjes gewerkt en ook nog conform planning. Iedereen die bij ons over de vloer is geweest, hartelijk dank voor het mooie resultaat. Al met al wordt er echte kwaliteit geleverd voor een eerlijke prijs.
Fam.Stemmer
FOTO VAN FAMILIE STEMMER
Toilet
+ Toon extra foto van Familie Stemmer
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal , Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.