Feedback
7,0

New Brand Gietvloeren

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 013-5811819 | Jules Verneweg 21-04, 5015 BE Tilburg
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van New Brand Gietvloeren
New Brand Gietvloeren biedt gietvloeren, kunststofvloeren, epoxyvloeren, betonlook, epoxy gietvloer, PU gietvloer, antislip coating, vloercoating, garagevloer coating en betonlook vloer.
Alternatieven voor New Brand Gietvloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• LAB21
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 8,0 uit 924 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 346 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 402 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 98 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over New Brand Gietvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door J. Snoeren op woensdag 9 okt 2019 19
New Brand Gietvloeren heeft bij ons een mooie gietvloer in huis gelegd. In de showroom hebben ze de tijd genomen om mee te denken en ons te adviseren en het uiteindelijke resultaat is super! Wij hebben helaas door tegenvallers de legdata van de gietvloer een aantal keer uit moeten stellen maar dit was geen probleem. Wij bevelen New Brand Gietvloeren iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Ilse op vrijdag 3 mrt 2023 23
New Brand heeft een aantal maanden geleden bij ons een gietvloer gelegd. De service bij het uitzoeken was al erg prettig. Ze hebben monsters laten maken, zodat we goed konden zien welke kleur het beste zou passen in ons huis. De heren die de vloer kwamen leggen zijn vakmannen en ook nog eens erg vriendelijk en netjes. Er was na het leggen een glimmende kleine strook zichtbaar die ze meteen hebben opgelost. Recent hadden wij door onze hond een beschadiging op de vloer. Hiervoor zijn ze terug geweest en dit hebben ze kosteloos hersteld voor ons. Wat een service! Wij zijn heel erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Betonlookvloer”
Door Marlijne Broers op woensdag 18 dec 2019 19
New Brand heeft bij mij thuis een betonlookvloer geplaatst en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Een fijn familiebedrijf wat ik iedereen aan kan bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij ermee”
Door Fam. van de Nieuwegiessen op maandag 13 nov 2017 17
Wij zijn zeer blij met de vloer! Goede communicatie, deskundig. Hadden wat putjes in de vloer,maar zijn ze meteen voor terug gekomen. Super opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Gietvloer ging niet door”
Door Vincent op donderdag 5 sep 2019 19
New Brand zou bij ons een vloer leggen, echter lieten ze na om goede specificaties voor de ondervloer aan te leveren. Ze wilden vervolgens alleen de vloer leggen zonder garantie. Toen wij daar niet mee akkoord gingen heeft Jeffrey zich op een botte manier gedragen. Onvriendelijk, niet mee willen denken, afspraken niet na komen en vooral de schuld bij ieder ander behalve zichzelf leggen. Over de kwaliteit van de vloeren kunnen we niks zeggen, maar de kwaliteit van de service is ronduit slecht. Gelukkig zijn er andere vloerenbedrijven die wel mee denken met de klant.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging New Brand Gietvloeren
  Tilburg (showroom op afspraak), Jules Verneweg 21-04, 5015 BE Tilburg, tel 013-5811819
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.