Feedback
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam
Score 9,8 (107)
LAB21
Breda
Score 7,5 (8)
Europa Parket
Barneveld
Score 9,5 (285)
Burg en Burg
Zoetermeer
Score 8,3 (6)
Knulst Vloeren
Nunspeet
Score 9,5 (255)
Bebo Parket
Vriezenveen
Score 8,8 (169)
8,0

New Brand Gietvloeren

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 013-5811819 | Jules Verneweg 21-04, 5015 BE Tilburg
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van New Brand Gietvloeren
New Brand Gietvloeren biedt gietvloeren, kunststofvloeren, epoxyvloeren, betonlook, epoxy gietvloer, PU gietvloer, antislip coating, vloercoating, garagevloer coating en betonlook vloer
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over New Brand Gietvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer blij ermee”
Door Fam. van de Nieuwegiessen op maandag 13 nov 2017 '17
Wij zijn zeer blij met de vloer! Goede communicatie, deskundig. Hadden wat putjes in de vloer,maar zijn ze meteen voor terug gekomen. Super opgelost.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 107 ervaringen
7,5
LAB21
Breda (Noord-Brabant)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
“Goede ervaring”
Door Chris Janse op dinsdag 2 mei 2017 '17
Topper in de gietvloeren. Wij hebben in Maart 2017 onze vloer laten gieten door New Brand. Contact met Jeffrey was prima. Wij hadden veel bedrijven vergeleken, ook via werkspot. We konden veel goedkopere vloeren vinden, maar we hebben echt op merk gezocht om appels met appels te vergelijken. Daar kwam New Brand qua prijs als beste uit. Het eindresultaat is super mooi. Er waren 3 plekjes in het hele huis die niet perfect waren (formaat van een vlieg). Een maand na de verbouwing is hiervoor een airbrusher gekomen om ze weg te werken. Zie je niks meer van. Top werk!
Reactie of foto toevoegen
9,5
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 285 ervaringen
8,3
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 6 ervaringen
“Gietvloer”
Door Pavel op donderdag 26 nov 2015 '15
Ik heb 230m2 gietvloer gekocht voor mijn huis in Amsterdam. Zoals gebruikelijk bij renovaties, waren er enkele minpuntjes. Mijn aannemer heeft de fundamentvloer in 2 badkamers niet goed gelegd en het water in de douches stroomde stromen naar de afvoer zoals het hoort. Helaas kwamen we hier pas achter toen de gietvloer werd gedaan. Lang verhaal kort gemaakt: de aannemer moest de vloer in de badkamers helemaal opnieuw doen. New Brand legde daarna een geheel nieuwe gietvloer in de badkamers voor de tweede keer zonder extra kosten. Ik kan ze alleen maar aanbevelen.

Noot Qasa: ervaring vertaald uit het Engels.
Reactie of foto toevoegen
“Oud huis”
Door lise op maandag 13 jul 2015 '15
Helaas, prijs is goed, service waardeloos. Ze zeggen veel kennis te hebben en kwaliteit te leveren, maar als je een oud huis hebt weten ze niet van te voren dat je plinten krijgt en dat het niet in een gedeelte kan , dat hoor je op de dag zelf als je je aanbetaling van % al hebt gedaan.Als je ze erop aan spreekt ligt het aan je huis...! hij voelde zich aangevallen, alle stof deeltjes en oneffenheden waren ook ons probleem, dat staat in de voorwaarden. ze hadden ons best kunnen adviseren om het misschien anders te doen ... zij zijn de deskundige! niet wij! waardeloos. 5.000 euro voor betaald! en niet eens service.

Naschrift ontvangen 30 oktober 2015: helaas, na 2 maanden enorme krassen en gebruikerssporen. We hebben geen hond en een enorm groot oppervlak, het is dus zeker niet intensief gebruikt . totaal geen service... helaas...dure vloer en onbeschofte benadering
Reactie of foto toevoegen
“mooie winkel”
Door Martijn en Dagmar op dinsdag 20 dec 2011 '11
Wij hebben een gietvloer besteld bij New Brand in 's Hertogenbosch. Vanwege de hulpvaardigheid, kennis en prijs hebben wij voor New Brand gekozen. Ze hebben een hele mooie winkel met allerlei designaccessoires en keukens, maar verkopen dus ook gietvloeren. De prijs is gewoon net als overal best hoog, maar wellicht is er alsnog een projectprijs te maken als ze twee huizen moeten doen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging New Brand Gietvloeren
aTilburg (open op afspraak) , Jules Verneweg 21-04, 5015 BE Tilburg, tel 013 - 581 18 19
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.