Feedback
7,2

New Brand Gietvloeren

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 013-5811819 | Jules Verneweg 21-04, 5015 BE Tilburg
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van New Brand Gietvloeren
New Brand Gietvloeren biedt gietvloeren, kunststofvloeren, epoxyvloeren, betonlook, epoxy gietvloer, PU gietvloer, antislip coating, vloercoating, garagevloer coating en betonlook vloer
Alternatieven voor New Brand Gietvloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 145 ervaringen
• LAB21
   
(Breda Noord-Brabant) score 8,1 uit 679 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 424 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,5 uit 91 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Putten Gelderland) score 9,6 uit 80 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 426 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,3 uit 247 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over New Brand Gietvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goede ervaring”
Door Chris Janse op dinsdag 2 mei 2017 17
Topper in de gietvloeren. Wij hebben in Maart 2017 onze vloer laten gieten door New Brand. Contact met Jeffrey was prima. Wij hadden veel bedrijven vergeleken, ook via werkspot. We konden veel goedkopere vloeren vinden, maar we hebben echt op merk gezocht om appels met appels te vergelijken. Daar kwam New Brand qua prijs als beste uit. Het eindresultaat is super mooi. Er waren 3 plekjes in het hele huis die niet perfect waren (formaat van een vlieg). Een maand na de verbouwing is hiervoor een airbrusher gekomen om ze weg te werken. Zie je niks meer van. Top werk!
Reactie of foto toevoegen
“Gietvloer”
Door Pavel op donderdag 26 nov 2015 15
Ik heb 230m2 gietvloer gekocht voor mijn huis in Amsterdam. Zoals gebruikelijk bij renovaties, waren er enkele minpuntjes. Mijn aannemer heeft de fundamentvloer in 2 badkamers niet goed gelegd en het water in de douches stroomde stromen naar de afvoer zoals het hoort. Helaas kwamen we hier pas achter toen de gietvloer werd gedaan. Lang verhaal kort gemaakt: de aannemer moest de vloer in de badkamers helemaal opnieuw doen. New Brand legde daarna een geheel nieuwe gietvloer in de badkamers voor de tweede keer zonder extra kosten. Ik kan ze alleen maar aanbevelen.

Noot Qasa: ervaring vertaald uit het Engels.
Reactie of foto toevoegen
“Oud huis”
Door lise op maandag 13 jul 2015 15
Helaas, prijs is goed, service waardeloos. Ze zeggen veel kennis te hebben en kwaliteit te leveren, maar als je een oud huis hebt weten ze niet van te voren dat je plinten krijgt en dat het niet in een gedeelte kan , dat hoor je op de dag zelf als je je aanbetaling van % al hebt gedaan.Als je ze erop aan spreekt ligt het aan je huis...! hij voelde zich aangevallen, alle stof deeltjes en oneffenheden waren ook ons probleem, dat staat in de voorwaarden. ze hadden ons best kunnen adviseren om het misschien anders te doen ... zij zijn de deskundige! niet wij! waardeloos. 5.000 euro voor betaald! en niet eens service.

Naschrift ontvangen 30 oktober 2015: helaas, na 2 maanden enorme krassen en gebruikerssporen. We hebben geen hond en een enorm groot oppervlak, het is dus zeker niet intensief gebruikt . totaal geen service... helaas...dure vloer en onbeschofte benadering
Reactie of foto toevoegen
“Gietvloer ging niet door”
Door Vincent op donderdag 5 sep 2019 19
New Brand zou bij ons een vloer leggen, echter lieten ze na om goede specificaties voor de ondervloer aan te leveren. Ze wilden vervolgens alleen de vloer leggen zonder garantie. Toen wij daar niet mee akkoord gingen heeft Jeffrey zich op een botte manier gedragen. Onvriendelijk, niet mee willen denken, afspraken niet na komen en vooral de schuld bij ieder ander behalve zichzelf leggen. Over de kwaliteit van de vloeren kunnen we niks zeggen, maar de kwaliteit van de service is ronduit slecht. Gelukkig zijn er andere vloerenbedrijven die wel mee denken met de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Snoeren op woensdag 9 okt 2019 19
New Brand Gietvloeren heeft bij ons een mooie gietvloer in huis gelegd. In de showroom hebben ze de tijd genomen om mee te denken en ons te adviseren en het uiteindelijke resultaat is super! Wij hebben helaas door tegenvallers de legdata van de gietvloer een aantal keer uit moeten stellen maar dit was geen probleem. Wij bevelen New Brand Gietvloeren iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Betonlookvloer”
Door Marlijne Broers op woensdag 18 dec 2019 19
New Brand heeft bij mij thuis een betonlookvloer geplaatst en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Een fijn familiebedrijf wat ik iedereen aan kan bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij ermee”
Door Fam. van de Nieuwegiessen op maandag 13 nov 2017 17
Wij zijn zeer blij met de vloer! Goede communicatie, deskundig. Hadden wat putjes in de vloer,maar zijn ze meteen voor terug gekomen. Super opgelost.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging New Brand Gietvloeren
aTilburg (open op afspraak) , Jules Verneweg 21-04, 5015 BE Tilburg, tel 013 - 581 18 19
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.