Feedback
4,4

Nieuwenhuis Keukens

Score uit 43 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
5 vestigingen (Overijssel, Drenthe, Friesland & Groningen)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nieuwenhuis Keukens
De grootste en meest bekende keukenspeciaalzaak van Noordoost-Nederland
Alternatieven voor Nieuwenhuis Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 69 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,5 uit 27 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 44 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 110 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,6 uit 280 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 260 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Dronten Flevoland) score 9,6 uit 547 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2156 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 43 ervaringen over Nieuwenhuis Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster22 ervaringen

Per vestiging:
“Echte aanrader”
Door Justin Kamphuis op donderdag 10 mei 2018 18 | vestiging Groningen
Zeer goede ervaring gehad met Nieuwenhuis Keukens in Groningen. Nadat we langs 4 concurrenten waren gegaan en uren hadden geïnvesteerd in gesprekken, tekeningen maken en wensen afstemmen liep het telkens vast op de prijs. We wilden in communicatie vasthouden aan ons budget en waren bereid om tijdens de onderhandeling hier max. 2500 EUR op toe te leggen. Dat lukte niet bij Vison, Superkeukens, en Grando. Bij Bruijnzeel werden we niet eens aangesproken. Op weg naar Brugman keukens, gesitueerd naast Nieuwenhuis in het Vesta complex, sprak de adviseur/vestigingsmanager Stephan van Nieuwenhuis ons aan. We kregen koffie, legden uit waarnaar we op zoek waren (we konden de door de concurrent gemaakte indeling en tekeningen laten zien en wisten precies wat we wilden) en eindigden met de prijsonderhandeling. Adviseur wilde er even over nadenken. De zondag erop zijn we weer langsgeweest en hebben de deal afgetikt op ons budget+2500. Daarmee was Nieuwenhuis keukens nog steeds 3000 eur goedkoper dan de concurrent. We hebben een hoogglans afgewerkte keuken met high end Siemens studioline apparatuur zoals KK, stoomoven, inductie en vaatwasser. Ook hadden we een Quooker flex 2.2, composiet blad en semigreeploze deurtjes en lades uitgekozen.

De communicatie vanaf de handtekening verliep keurig via mail; alles wordt in stappen uitgelegd en de informatievoorziening is compleet en duidelijk. Nadat de inmeter was geweest kon de ruimte installatieklaar gemaakt worden, dat heb ik zelf gedaan op basis van het duidelijke meetrapport. Op de dag van montage waren de heren monteurs om 7 uur present. Om 17.00 waren ze klaar. Ze hebben zorgvuldig gewerkt en telkens met mij overlegd waar noodzakelijk. Ik ben een kritische koper, werk zelf in het salesvak, kan Nieuwenhuis keukens echt aanraden. Echt een super mooie keuken voor een goede prijs bomvol kwaliteitsapparatuur (Studioline Q500 of hoger).

Dit was voor ons de eerste keer dat we een keuken hebben gekocht. Je ziet echt door de bomen het bos niet. Tip: maak een lijstje van 4 keukenboeren van je voorkeur en eindig met Nieuwenhuis. Bij ons hebben ze onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Neen, ik werk niet bij Nieuwenhuis keukens en neen, ik heb er ook geen aandelen van. Ben gewoon een tevreden klant.
FOTO VAN JUSTIN KAMPHUIS
Keuken met witte fronten
Reactie of foto toevoegen
“Schoonmaak blad”
Door Ten Hoor op zaterdag 12 sep 2020 20 | vestiging Heerenveen
E aantal jaren geleden keukenapparratuur en composiet. Blad van 2500 euro gekocht met bewerkte rand. Tot drie keer het bedrijf benaderd hoe wij de rand Van het blad moesten schoonmaken, en ontdoen van vettigheden . zouden door fabriek worden gebeld, we wachten nog steeds op antwoord. Hebben ondertussen het wondermiddel gevonden op internet , en blijkbaar zitten meer mensen met dit probleem. Dit zou de fabriek En Nieuwenhuis keukens leverancier van deze dure bladen toch moeten weten . Wij weten het nu , voor advies mogen Nieuwenhuis en de fabriek de klant door sturen naar mij kost 5 euro. Per advies
Reactie of foto toevoegen
“Let goed op bij annuleringsclausule”
Door C P Schothorst op zaterdag 8 jul 2017 17 | vestiging Meppel
Te veel druk om onmiddellijk te tekenen met een annuleringsclausule die niet van toepassing was op mijn situatie. De annuleringsclausure dekt alleen het niet verkrijgen van financiering. Financiering was geen voorbehoud in mijn situatie maar de koop van het huis kon om andere redenen niet doorgaan. De keuken adviseur was hiervan op de hoogte omdat ik mijn situatie bij het begin van het gesprek duidelijk had uitgelegd. Ik had in ernstige problemen kunnen komen als ik de offerte had getekend. Advies: nooit tekenen voordat de offerte zorgvuldig is bestudeerd, met name de annuleringsclausule.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden”
Door AM op vrijdag 27 dec 2019 19 | vestiging Meppel
Zeer slechte klantenservice. Slecht bereikbaar, houdt zich niet aan afspraken en het klopt logistiek totaal niet. In winkel goed geholpen, maar daarna puinhoop.
Onderdelen misten bij Bora, maar wij keken niet goed......Na foto's gestuurd te hebben, geloofden ze ons, maar bij 2de zending nog niet compleet.
Afspraken over per post versturen van 1 handgreep, werd door klantenservice 2 keer weersproken. De koerier zou het brengen. Hoe zo efficiënt? Zeer ontevreden over klantgerichtheid.
Reactie of foto toevoegen
“Niet nakomen afspraken”
Door Bert op woensdag 16 nov 2016 16 | vestiging Groningen
Wij zijn bezig met een nieuwbouw woning. We twijfelen over de te kiezen opstelling van de keuken. In de winkel zijn we toen keurig geholpen en is er een schets gemaakt. Binnen een week zouden we de 3d tekeningen van beide opstellingen digitaal ontvangen en zou er eventueel een afspraak worden gemaakt in de winkel. Helaas niets meer vernomen.... Als je deze afspraak al niet kan nakomen, gaan wij hier natuurlijk geen keuken aanschaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Klachtenjubileum”
Door Dagmar op zondag 10 jun 2018 18 | vestiging Groningen
In december 2017 een keuken gekocht bij deze zaak in Groningen. Denk goed na als je een keuken afneemt van deze winkel. Bij mij was, na het plaatsen van de keuken, het volgende verkeerd gegaan:
- Er zit een scheur in één van mijn bovenkasten. Deze zit er nog steeds, want in de vervangende kast zaten nog meer scheuren in. Dus op naar kast nummer 3.
- Het hoekkastje (bovenkast) schraapt aan de onderkant
- De aan/uit knop van de verlichting doet het niet, waardoor alle lampjes niet gaan branden
- Een van de lampjes onderaan de kasten zit scheef, terwijl wij hadden afgesproken dat ze alle drie op een rij bevestigd moesten worden.
- Als ik wat druk op de deur van de vaatwasser, gaat de vaatwasser bewegen. Zit deze wel goed vast?
- De opstaande rand (graniet) is niet aangesloten op de muur. Er zit dus een gat tussen de muur en de opstaande rand.
- De opstaande randen rechts en links hebben niet dezelfde hoogte.
- Als het rechterkastje boven mijn vlakscherm open gaat, zoals deze nu open kan gaan, kan ik een beschadiging in de zijkant van mijn koelkast/oven krijgen. Dit komt doordat er een greep geplaatst is aan de kast. Dit kan niet in het huidige ontwerp.
- De spoelbak/gootsteen is niet goed gekit. Ga met een vinger er overheen en u voelt het verschil.
- De dikte van de kit is niet overal even groot. Er is raar gekit.
- Er zitten, door de vorige monteur, rare kitvlekken op mijn aanrecht.
- De overgang aanrechtblad en muur is niet gekit. Volgens Nieuwenhuis wordt dit niet gedaan, omdat de zuren van het kit in het aanrechtblad trekken. Echter, waarom is de overgang van het aanrechtblad en de koelkast wel gekit? En waarom was het achteraf geen probleem voor de monteur om het te kitten? Hij waarschuwde niet voor zuren die in zouden trekken in het blad.
- Alle troep is achter mijn plint geschoven door de eerste monteur. Is bestaat ook zoiets als een afvalzak?
- Lichtlijst is tot twee keer toe verkeerd geleverd (een niet afgewerkte lichtlijst).

Nieuwenhuis Keukens lost dit erg zakelijk op. Tot op heden geen 'pleister op de wond' ontvangen... Beetje bij beetje wordt alles opgelost, maar het is nu juni en de keuken is gekocht in december. Wellicht hebben wij straks samen een 1 jarig jubileum?! Want het duurt allemaal zo lang...
FOTO VAN DAGMAR
Reactie of foto toevoegen
“Geen herstel van fouten”
Door J.F.Huizing op zaterdag 7 jan 2017 17 | vestiging Groningen
Wij kochten een volledig nieuwe keuken; montage en demontage all-in. Planning: 1 juli demontage, 6 juli montage. De gestucte muren waren echter niet droog en de montage moest worden uitgesteld. Op 19 juli werd de nieuwe keuken geplaatst. (dus bijna 3 weken geen keuken!). Bij de montage bleek de oven gedeukt, zodat deze niet kon worden geplaatst; bovendien paste de la niet. Na vele telefoontjes zou 4 oktober(!) een nieuwe oven worden geplaatst en een nieuwe la (3 maanden zonder oven!). Ook deze la paste niet. Na vele telefoontjes onzerzijds zou op 9 november een nieuwe la met een nieuwe ondersteuning worden gemonteerd. De ondersteuning bleek echter niet te passen. Momenteel (7/1/17, dus na een half jaar ) hebben we nog steeds een gat in de keuken. Nieuwenhuis is niet geïnteresseerd in het herstellen van hun fouten.
Reactie of foto toevoegen
“Beloven veel maar er gebeurt niets”
Door Witvoet op maandag 30 nov 2020 20 | vestiging Meppel
Een keuken verkopen kunnen ze erg goed. Zodra de handtekening is gezet gaat het al snel bergafwaarts waarna de nazorg als de keuken staat er vrijwel niet lijkt te zijn. Beloven veel maar er gebeurt niets. Wij krijgen erg veel positieve reacties over onze Siematic keuken met de vraag waar we deze gekocht hebben. Alleen raden wij af een keuken te kopen bij nieuwenhuis keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Opeenstapeling van zaken”
Door Anne Marel van Schaik op donderdag 28 mrt 2019 19 | vestiging Meppel
Wij hebben een keuken gekocht bij Nieuwenhuis keukens, werden zeer vriendelijk geholpen en waren er al snel uit wat het moest worden. Het leveren van de keuken was ook allemaal goed geregeld, maar toen de keuken geplaatst werd, bleek het een heel ander aanrecht blad te zijn dan wij besteld hadden. Wij wilden hier nog even over na denken, maar blijkbaar had Nieuwenhuis keukens voor ons besloten dat we dit aanrechtblad zouden houden en ons ter compensatie een paar kadobonnen opgestuurd voor een winkel aan de andere kant van Nederland. Een week nadat de keuken geplaatst is, hadden wij lekkage door een slangetje die niet goed is aangesloten, ook hier zou weer contact met ons over opgenomen worden. Maar tot op heden hebben wij nog niks gehoord hierover. Als laatste missen wij ook nog steeds een handgreep van een kastje die niet mee geleverd was. Als we bellen of langs gaan, worden we weer van het kastje naar de muur gestuurd en zal er iemand contact met ons opnemen, maar vervolgens horen we weer niks tot we er zelf achteraan gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Het kastje en de muur”
Door Velderhof op vrijdag 5 jan 2018 18 | vestiging Groningen
in de winkel goed geholpen bij het uitzoeken, ook de montage was goed, maar daarna was het over met de service. Bij vragen over onderhoud, bij klachten, totaal geen begrip. Van het kastje naar de muur gestuurd. Slechte service. Ik raad dus anderen aan om NIET bij Nieuwenhuis een keuken te kopen. Want het is service tot de deur en dan zoek je het maar uit.
Reactie of foto toevoegen
“Folieproblemen”
Door L Reitsema op zaterdag 30 nov 2019 19 | vestiging Heerenveen
Hebben 6 jaar geleden nieuwe dure keuken gekocht, nu laat folie van 1 deurtje los. Nieuwenhuis Keuken vindt dit normaal en reageert dat de garantie na 5 jaar verlopen is, volgens Nieuwenhuis Keuken kan het liggen aan vocht, warmte kou. Dit slaat natuurlijk nergens op. Onze keuken is met vloerverwarming stabiel in temperatuur, tevens gebruik vochtig doekje moet kunnen met schoonmaken. Hun oplossing is nieuwe frontje uitzoeken en kopen echter onze zijn niet meer leverbaar, Moeten wij dan geheel nieuwe fronten aanschaffen! Pardon na 6 jaar halve nieuwe keuken aanschaffen op eigen kosten! Of zelf bedrijf benaderen die gespecialiseerd is in kleur inlezen ook op eigen kosten! Wij kunnen niet accepteren dat je na 6 jaar deze schade krijgt aan een keuken en zijn het niet eens met de oplossing van Nieuwenhuis Keuken, waarom wordt er bij de verkoop niet aangegeven dat dit probleem zich na 5-6 jaar al kan voordoen dan hadden wij deze keuken niet gekocht,
je mag er toch vanuit gaan dat je een keuken voor 10-15 jaar koopt. Bij deze onze waarschuwing voordat u een keuken koopt bij Nieuwenhuis Keuken.
FOTO VAN L REITSEMA
Keukenfront met bobbel
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Annie Lindeman op donderdag 20 jan 2022 22 | vestiging Heerenveen
In november keuken geplaatst. Wat wel jammer dat je zelf een monteur moet regelen voor het leidingwerk en ook de achterwand wordt niet meegenomen in het plan. Het bovenkastje dat geplaatst is had een klepkastje moeten zijn. Deurtjes zijn bovendien niet uitgelijnd. De kast boven de magnetron is van binnen beschadigd. Enkele malen gemaild naar Nieuwenhuis maar geen reactie tot nu toe. Dus ik ben helemaal niet tevreden over de service van Nieuwenhuis, jammer want in de winkel zijn we heel prettig geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Roelofs op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Deventer
4 jaar na het plaatsen van onze Sie Matic keuken ging de coating van onze kraan en liet er een klein stukje plaat van de klep kast los. Binnen korte tijd kregen we een nieuwe kraan en een nieuwe klep voor de kast.
Uitstekende service van Nieuwenhuis keukens!
FOTO VAN ROELOFS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Annulering”
Door Spoelstra op dinsdag 25 okt 2016 16 | vestiging Heerenveen
November 2015 heeft mijn zus samen met mijn zwager een keuken gekocht bij Nieuwenhuis keukens in Heerenveen. nu is mijn zwager 26 augustus jongstleden overleden. Voor hij overleed heeft hij mij gevraagd om als tussenpersoon te handelen met betrekking tot de afhandeling en plaatsing van de keuken. Na een bezoek aan de showroom waarin ik heb aangegeven de contactpersoon te worden, hebben mijn vriendin en ik zelf ook een offerte laten maken. terug bij de keuken van mijn zus waarin geen vaatwasser geplaatst zou worden, wilde mijn zus er uiteindelijk wel een vaatwasser in. Dit zou niet mogelijk zijn. Na het verhaal van mijn zwager verteld te hebben kon het plotseling wel. nadat toch een aantal keer mijn zus gebeld werd over de plaatsingsdatum (ipv ik) werd er een datum afgesproken. Er liepen alleen cv leidingen langs de muur die met een koof afgewerkt moesten worden. De verkoper die onze offerte gemaakt heeft zou er alles aan doen om dat door de monteur te laten maken. Diezelfde verkoper (Bruno) heeft ons de dagen na de offerte meerdere dagen, meerdere malen per dag gebeld om ons proberen over de streep te trekken. tot appjes sturen om 23.15 aan toe. Toen de offerte eindelijk was zoals het ons aan stond gaven wij akkoord. Daarna ging het mis..... De monteur die de keuken kwam plaatsen wist niks van een vaatwasser die nageleverd zou worden, waar hij met de plaatsing van de keuken toch wel rekening mee moest houden. Ook afspraken over de koof waren bij hem niet bekend. Waarop ik meerdere malen getracht heb om de verkoper te bereiken. Maar nadat wij ons akkoord gegeven hadden was er niemand meer bereikbaar. De verkoper was inmiddels naar een filiaal in Assen. De persoon die zijn zaken in Heerenveen heeft overgenomen (Michel) had geen goed woord over voor zijn manier van handelen en zou ook zijn uiterste best doen voor ons. Maar al gauw bleek dit ook een loze belofte want iedereen ging zich verschuilen achter zijn leidinggevende. Toen uiteindelijk de vaatwasser geleverd werd, bleek dat deze niet ingebouwd zou worden en dat er zelfs een voorkantje van de vaatwasser niet mee besteld was. Na vele telefoontjes kwam er uiteindelijk toch een monteur die de vaatwasser ging installeren.

Na al deze loze beloften en fouten was het voor ons uiteindelijk teveel en wilden wij afzien van onze keuken. Dit is aan wel 4 medewerkers doorgegeven door ons. Daar is uiteindelijk niks mee gedaan tot ik tot mijn verbazing het hoofdkantoor in Waalwijk aan de telefoon kreeg over het feit dat er een keuken voor ons op afroep zou staan. Dit is heel vreemd omdat we immers al geannuleerd hadden en zelfs nog geen kleur of grepen hadden uitgezocht. Waarop ik weer langs ben gegaan en weer met diverse mensen telefonisch contact heb gehad. Niemand wist meer van iets en het zou doorgestuurd zijn naar alweer een andere afdeling of leidinggevende. Vrijdag 21 oktober na een ochtentje zwemmen met mijn kinderen, had ik twee voicemails. Een van Michel en een van Bruno of ik hen zou willen terugbellen. Na Michel gebeld te hebben, had ik er alweer genoeg van. Hij kon wederom niks voor me betekenen en had alles doorgegeven aan zijn leidinggevende. tot mijn grote verbazing belde Bruno mij zelf weer terug en maakte de afspraak met mij dat hij mij maandag 24 oktober terug zou bellen over een kosteloze annulering. Maandagavond om half acht had ik nog niks gehoord. Aangezien Bruno mij met zijn privemobiel geappt en gebeld had om ons over de streep te trekken dacht ik, ik stuur hem een appje of er iets niet goed gegaan was. Tot mijn verbazing was ik door Bruno geblokkeerd! ik heb mijn mobiel ingesteld op nummer onbekend en hem gebeld. Toen Bruno opnam schrok hij hoorbaar. waarop ik hem confronteerde met het feit dat hij zich wederom niet aan de gemaakte afspraken had gehouden. Hij vertelde mij dat hij vrijdag alles had doorgegeven aan de manager in Heerenveen en dat zij contact met mij zouden opnemen. Omdat het allemaal al een langdurig en slepend verhaal was had ik besloten om dinsdag 25 oktober de showroom maar weer eens met een bezoekje te vereren. De manager vertelde mij doodleuk dat Bruno gisteren (maandag 24oktober) het hele verhaal gedaan had en dat zei alles door ging sturen naar de juridische afdeling om het te laten beoordelen. Hij had mij eerder verteld dat hij het verhaal vrijdag al aan haar gedaan had. Wat dus alweer niet de waarheid bleek te zijn. Waarop ik boos werd en vroeg of de manager in Heerenveen anders direct voor mij contact wilde zoeken met de juridische afdeling omdat het al zo lang duurde en ik nu wel eens een antwoord wilde. Dit was helaas niet mogelijk. Vervolgens werd ik nog bozer en heb gezegd dit conflict neer te gaan leggen bij de Arag en het daar ook niet bij zou laten.

Tot mijn verbazing werd ik amper de showroom uit gebeld door de leidinggevende van de leidinggevende dat ik mensen zou hebben bedreigd en per direct een showroom verbod opgelegd zou krijgen en er aangifte gedaan zou worden. Ik heb gezegd dat dat prima is omdat ik weet dat ik niemand persoonlijk bedreigd heb, maar inmiddels wel zover ben om ervoor te zorgen dat Nieuwenhuis dit soort praktijken niet bij toekomstige klanten zou kunnen herhalen. Na nader gezocht te hebben vond ik een site met recenties die voor zich spraken. van de 30 recenties waren er 20 zeer kritisch en bleek dat dit de normale gang van zaken is bij Nieuwenhuis. Er is mij inmiddels ook al toegezegd dat wij een brief zullen krijgen van hun juridische afdeling waarin verteld wordt dat we de keuken kunnen annuleren tegen een boete van 30% van het aankoopbedrag ter waarde van 4300 euro. U kunt zich voorstellen dat wij hier niet mee akkoord gaan. Wij hebben een zeer naar gevoel aan dit bedrijf overgehouden en voelen het zelfs zo dat zij misbruik hebben gemaakt van onze emotionele situatie. Graag vernemen wij een reactie van u.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen geen verantwoordelijkheid”
Door I. Zoethout op vrijdag 2 dec 2016 16 | vestiging Groningen
In 2014 kocht ik een keuken bij Nieuwenhuis. Omdat we zelf niet handig zijn kochten we deze in een totaalpakket met ook installatie van de keuken. Voor de installatie werd door Nieuwenhuis een bedrijf ingehuurd. Deze maakte veel fouten waar we tot op heden last van hebben. Nieuwenhuis neemt geen verantwoordelijkheid. Enkele weken geleden bleek dat het water uit de gootsteen rechtstreeks onder het huis verdwijnt, de afvoerleiding was afgebroken. Bij het plaatsen van de keuken is het water verplaats van de zijmuur naar de voorkant. Het leidingwerk is hierop aangepast. Een jaar geleden stond er schimmel op de muren. De oude leiding bleek niet afgedopt en water te lekken. Nu blijkt dit jaar dat de verlegde leiding niet gelijmd was en niet gestut of met beugels opgehangen. Elke loodgieter schijnt te weten dat een leiding dan gaat doorbuigen. Nieuwenhuis stuurt hierop keurig een deskundige langs, de heer Kremers, en deze constateert dat het leidingwerk provisorisch is gedaan. Conclusie vervolgens, kosten zijn voor eigen rekening want het leidingwerk is niet door Nieuwenhuis gedaan! Wat een afschuifsysteem! Er worden zo goedkoop mogelijk montage en installatiebedrijven ingehuurd om de kosten te drukken. Gevolg is dus prutswerk. Juist mensen die er geen verstand van hebben, zoals ik, denken het zo goed geregeld te hebben. Niets is minder waar, wees gewaarschuwd!
FOTO VAN I. ZOETHOUT
Aangebracht leidingwerk
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Wierema op dinsdag 22 nov 2016 16 | vestiging Groningen
Keuken gekocht. Prima geholpen in de winkel, alhoewel er wel wat fouten in de tekening zaten, dit is later hersteld. Verder niet goed gekeken of de bovenkastjes gingen passen, dit werd per telefoon zo eventjes door gegeven en moesten wij keuzes maken. Dit werd niet goed opgepakt, hebben tich keer moeten bellen, werden dan naar die en dan naar die doorverwezen, het was zeer rommelig ! Plaatsen en afwerking keuken prima ! Alhoewel er 1 achterwand niet paste, door een stomme fout op het hoofdkantoor (maten verkeerd opgeschreven), waardoor wij extra lang moesten wachten totdat alles helemaal klaar was.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken gekocht”
Door Ronald op woensdag 7 okt 2020 20 | vestiging Meppel
Aansluiting zeer slecht uitgevoerd. Na herhalend telefonisch contact willen ze dit herstellen. Ontkennen dat ze de aansluiting gedaan hebben, terwijl hier wel voor betaald hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Twee identieke offertes”
Door J.J. Vollema op zondag 5 nov 2017 17 | vestiging Deventer
Ben gebeld dat ik 30% korting kon krijgen op de keuken en dan nog 10% extra korting. Ben ook in de zaak geweest en een offerte laten maken. Toen we bij de spoelbak uit kwamen dacht ik dat het niet goed kwam vraagprijs van 899 euro voor de spoelbak volgens de verkoper handgemaakt uit 1 stuk. Nu google ik dat merk en type, zie ik dat deze verkocht wordt voor 169 euro in nordhorn. ja dan heb ik ook niks aan 30%korting en dan nog eens 10% korting. Nu komt het totale plaatje op ongeveer 19000 euro uit. (korting er al af). Maar nu komt het echt fraaie een maand of 8 eerder heb ik in deze zaak precies dezelfde offerte laten maken en die kwam zonder korting op hetzelfde bedrag uit. Dus het gaat helemaal niet goed bij deze zaak. erg jammer. Slechte zaak deze keuken had dus nu niet meer dan 12000 euro mogen kosten!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken niet nagekomen”
Door Wilma op zondag 4 feb 2018 18 | vestiging Groningen
Ik ben afgelopen zomer bij de vestiging in Assen geweest om een plan te maken voor de keuken voor onze nieuwbouw woning en heb daar een leuk gesprek gehad met een medewerkster. Zij zou een tekening maken en mij hierover informeren. Ik heb nooit geen reactie gehad. Op 31 december kwam ik bij toeval bij de vestiging in Groningen en heb ik een medewerker hierop aangesproken. Hij zou alles goed maken en we werden warm onthaald met een hapje en drankje. Deze medewerker verklaarde dat er een verschuiving van personeel had plaatsgevonden en dat de overdracht waarschijnlijk niet goed verlopen was. Hij ging vervolgens met ons opnieuw een plan bedenken en beloofde dat wij de eerste week van januari alsnog een tekening zouden krijgen. Tijdens ons gesprek kregen wij ook een rondleiding langs de apparatuur. Op dat moment kwam er nog klant meeluisteren die blijkbaar ook niet tevreden was over de gang van zaken bij Nieuwenhuis. Ook daar waren ze afspraken niet nagekomen. De medewerker verschoot van kleur en voelde zich erg ongemakkelijk. Op dat moment had ik al mijn twijfels. Ik wacht nog steeds op een tekening maar heb wel mijn beoordeling op de website van Nieuwenhuis gezet. Via een bureau wordt er gecommuniceerd en kreeg ik de mededeling dat mijn beoordeling werd verwijderd omdat ik nog geen factuurnummer of klantnummer had.
Op deze manier wil je ook geen klant van Nieuwenhuis worden tenzij je misschien heel veel geduld hebt. Ik zeg zoek een bedrijf die wel zijn afspraken nakomt.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Siegfried Kuipers op maandag 6 sep 2021 21 | vestiging Heerenveen
Begin dit jaar is onze Siematic keuken van Nieuwenhuis Heerenveen geplaatst en tot op de dag van vandaag zijn we nog steeds niet tevreden. De koelkast heeft veel ijsvorming/herrie omdat het deur niet goed afsluit. Nu zijn ze voor herstel geweest en is er nu verschil tussen de koelkastdeur en de deur van de vriezer deze steekt nu uit. We hebben inmiddels al genoeg problemen gekend met deze keuken van €20.000 gehad. Tip pas op als je hier een keuken koopt de service is prima maar het afleverwerk is waardeloos. Ze stoppen er een armoedige koelkast in om de marge te houden. We hadden meer verwacht van Siematic!
FOTO VAN SIEGFRIED KUIPERS
+ Toon extra foto van Siegfried Kuipers
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service”
Door jessica Plette op dinsdag 10 apr 2018 18 | vestiging Deventer
Bij Nieuwenhuis heb ik een nieuwe keuken gekocht (september) met inbouwapparaten. Koelkast, vriezer, vaatwasser, kookplaat en een wasemkap. Ik had er voor gekozen om de keuken te laten plaatsen/installeren. De keuken zag er in de eerste instantie netjes uit. Ik woonde op dit moment nog bij mijn ouders en ging een paar weken later echt over verhuizen. De keuken had ik al deze tijd nog in het beschermfolie laten zitten ( wat door de installateur niet verwijderd is), toen ik hier woonde trok ik dit eraf. Hierbij kwam ik tot de ontdekking dat er twee grote diepe krassen in mijn wasemkap zaten. Ook zat er nog blauw beschermfolie tussen de muur en wasemkap. Dit kreeg ik niet gemakkelijk verwijderd. Begin november heb ik persoonlijk de klacht gemeld bij het verkooppunt Nieuwenhuis te Deventer. Met deze klacht zouden ze hier aan de slag gaan en terugkoppelen bij mij. Ongeveer 3 weken later nog geen gehoor gehad, zelfs niet na nog een verzonden email naar Nieuwenhuis.

Inmiddels 4 weken later heb ik Nieuwenhuis zelf gebeld, met het antwoord dat dit probleem bij het servicepunt wordt opgelost en zij binnenkort contact zullen opnemen met mij. Wel werd er door Nieuwenhuis gevraagd of ik foto's van de beschadiging wilde doormailen, dit gedaan en op 16 december bevestiging gekregen dat het is doorgestuurd naar het servicepunt en er met mij contact opgenomen wordt.

Eind januari gebeld door het servicepunt dat zij niks voor mij kunnen betekenen omdat ik de schade eerder had moeten melden. ( binnen 2 werkdagen na het tekenen van akkoord keuken inbouw)

Terug gekoppeld bij Nieuwenhuis en zij zouden er alsnog achteraan gaan, om dit op te lossen. Helaas nooit meer iets vernomen van Nieuwenhuis.

Nu komt er nog bij dat half november de glasplaat van mijn wasemkap naar beneden valt, scheef zit en de lampjes hierin kapot zijn gegaan. De oven werkt niet constant en heeft soort van stroringen. Deze klachten ook gemeld, geen reactie. Zelf een monteur laten komen via de garantie van de oven en wat bleek; de stekker was niet goed gemonteerd van de oven waardoor er elke keer kortsluiting ontstond. Levensgevaarlijk!!

Weer zelf contact opgenomen met Nieuwenhuis, zij hebben contact opgenomen met het Servicepunt want zelf kunnen ze niks doen. Een week later bericht van het Servicepunt dat zij bij hun standpunt blijven en dus niks voor mij kunnen betekenen. Ook niet voor het loskomen van de glasplaat en lampjes wat volgens mij onder garantie valt en niks te maken heeft met een meldplicht binnen een bepaalde tijd!

Een nieuwe keuken die als een spoedklus is afgemaakt waardoor ik er zelf nog veel extra werk, plus kosten aan gehad heb. Daarnaast vind ik het slecht dat er verschillende keren beloofd is contact met mij op te nemen en dit niet gedaan is. Meerdere keren heb ik zelf gebeld en of persoonlijk naar Nieuwenhuis toe geweest. Na zoveel pogingen heb ik als laatste keer gevraagd om een compensatie voor al het ongemak wat ik gehad heb, ik vraag niet om een nieuwe wasemkap want ondertussen ( 7 maanden verder) heeft een kennis van mij dit probleem verholpen.
Zelfs hier krijg ik niet eens een reactie op!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste kastdeuren lijken niet op proefdeurtje”
Door T. Wiegers op donderdag 14 okt 2021 21 | vestiging Meppel
Op 16 augustus 2021 is bij ons een nieuwe keuken geplaatst door Nieuwenhuis keukens te Meppel. We zijn ontevreden over de nieuwe kastdeuren. Het merendeel van de deurtjes heeft namelijk veel en grote nerven van soms 6 millimeter breed. Er zitten splinters aan, zodat schoonmaken niet mogelijk is en de deurtjes onveilig zijn.
Op het proefdeurtje, op basis waarvan wij onze keuze gemaakt hebben, was dit allemaal niet te zien.
Het is niet de kwaliteit eikenfineer die je zou verwachten op keukenkastjes. Dit zijn niet de deurtjes die we hebben uitgezocht. We hebben bij Nieuwenhuis Keukens te Meppel aangegeven dat we niet tevreden zijn. We zijn naar de showroom geweest, daar werd gezegd dat we via de klantenservice een klacht moesten indienen. Dat hebben we gedaan, met foto's van de kastdeurtjes erbij. Er zijn daarna diverse telefoontjes gepleegd, er is gemaild. De klacht is uiteindelijk doorgezet naar de commercieel directeur; we moesten het maar oplossen met de showroom. Van de diverse medewerkers kregen we steeds hetzelfde te horen: `het is een houtproduct: dan kun je dit verwachten, wij kunnen er niets aan doen, wij hebben geleverd, nieuwe kastdeurtjes bestellen heeft geen zin want die kunnen weer hetzelfde zijn. Op ons verzoek is vervolgens een medewerker is bij ons thuis geweest. Die zou daarna contact met ons opnemen; dit gebeurde niet. Toen zelf weer gebeld. We moesten zelf maar een timmerman of houtbewerker inschakelen om te vragen wat er aan gedaan kan worden.
Toen waren we er klaar mee en hebben op 5 oktober een klacht ingediend via de website KLACHT.nl. Nog dezelfde dag werden we teruggebeld door Nieuwenhuis Keukens. Er zou (weer) iemand langskomen ter beoordeling, let wel pas op 1 november! Gevraagd of dit niet eerder kan, maar dat kan blijkbaar niet. We zijn erg ontevreden over de hele gang van zaken en de klacht is nog steeds niet verholpen. We willen graag geleverd krijgen waar we voor gekozen en betaald hebben; nieuwe deurtjes van dezelfde kwaliteit als het proefdeurtje, dus zonder splinters en met glad oppervlak.
Reactie of foto toevoegen
“Schandalig”
Door E hesse op woensdag 22 apr 2020 20 | vestiging Groningen
Afspraken worden NIET nagekomen telefoontjes ontkent. Ze sturen eerst een monteur, die maakt dan een prijsafspraak van 160.00 incl voorrijkosten uiteindelijk wordt de rekening 461.00 er wordt niet teruggebeld het is niet hun probleem. Zo kan ik ook wel keukens verkopen .service is bar slecht niet mee in zee gaan. Houden zich niet aan afspraken en al helemaal niet aan prijsafspraken. Koelkast gaat binnen de garantie stuk 200 euro bijbetalen omdat het een nieuw model is keuken wordt niet opgesteld. Natuurstenen aanrechtblad geleverd met een hoek eruit.wordt aangesmeerd alsof f het een gat in de muur is.schandalig bedrijf. Geen zaken mee doen.
Reactie of foto toevoegen
“Onbeleefd”
Door Peter Gidman op maandag 25 nov 2019 19 | vestiging Deventer
Wij hebben een keuken gekozen in januari 2019. In mei 2019 hebben wij zelf moeten vragen wanneer de levering en montage plaats zou vinden. Ons is verteld dat wegens gebrek aan elektro techneuten wij zelf zou moeten zorgen voor de noodzakelijke elektravoorzieningen (kosten 1.500,00 Euro). Dat hebben wij toen gedaan. Daarna zijn wij schandelijk bejegend als klanten met een eis over een leveringsdatum welke onmogelijk voor ons was. Recentelijk Kwai Nieuwenhuis met een dreiging. Wij moeten thuiskomen en klaarstaan voor levering. Wij zitten inmiddels met vakantie in Azie. Dus vraag ik: wacht effe, als we thuis zijn regelen we de keuken. Nee hoor: betalen en ook voor opslag.....wel meteen. Wat een stel onmensen. Onbeleefd. Cru. En vrouwen waarvoor moeder altijd zei "oppassen".
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met keuken”
Door Venema op dinsdag 10 jan 2017 17 | vestiging Assen
Afspraak gemaakt met een verkoper, blijkt die met vakantie te zijn. Door een ander geholpen maar al een naar gevoel. Keuken is geleverd, er zitten vulplaten bij die we niet besteld hebben, plint is te kort geleverd en kan ook niet langer geleverd worden..... Ze willen geen keuken blad leveren die wij willen, blij dat ik die elders gekocht heb!
Reactie of foto toevoegen
“Na stroeve start heel tevreden”
Door G v/d Sluis op zondag 13 nov 2016 16 | vestiging Meppel
Een stroeve start gehad. Daarna een medewerker ( Bruno) gesproken geweldig opgepakt. Top medewerker goed begeleid van begin tot eind. Ook de naar service was goed geregeld.Op de afgesproken tijd aanwezig. Zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door Suus op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Assen
Nooit nooit nooit meer! We kwamen om een keuken te kijken, niet om te kopen! Met de man (die prima vriendelijk was hoor) gaan zitten om een beetje te oriënteren. Tekening gemaakt. Naar ons idee duidelijk gezegd dat we nog verder gingen kijken en dat we nergens aan vast wilden zitten. Was allemaal prima. Prijs besproken voor een keuken waar we interesse in hadden. Even een krabbel gezet zodat de prijs wel vast stond mochten we terugkomen. (Dat was natuurlijk dom van ons blijkbaar) we hadden ergens anders een goede keuken gevonden waar we meer tevreden over waren. Uit goed gedrag een mailtje gestuurd dat we van de keuken bij Nieuwenhuis geen gebruikt wensten te maken. Toen begonnen de mailtjes; we zaten er aan vast, dat kon zomaar niet en ga nog maar even door. Wij waren ons van geen kwaad bewust, we hadden immers alleen een aanbieding (dachten wij) we zaten dus aan een keuken vast! Na een hele hoop gesteggel en rechtsbijstand hebben we de ellende afgekocht en zijn we gelukkig van deze ellendige winkel af! Mensen, wees gewaarschuwd; teken niks! Nooit meer Nieuwenhuis keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Cor Brouwer op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Meppel
Het voortraject en plaatsen zijn goed verlopen. Wat ik jammer vond is dat de keuken niet in 1 dag is geplaatst dit was wel zo afgesproken dit kwam omdat het teveel werk was voor 1 plaatser. Bij het plaatsen op de 2e dag liepen we tegen het feit aan dat de afwasmachine beschadigd was. Toen heeft het nog meer dan een dikke week geduurd voordat deze geplaatst en de keuken definitief klaar was. Alle losse rommel zoals dozen/ karton /plastic enz. wordt gedeponeerd in de garage en zoek het maar uit. Alles netjes meenemen na plaatsen vind ik een beter advies. Verder zijn we wel tevreden met het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door van Gorssel op dinsdag 23 aug 2016 16 | vestiging Deventer
Na aankoop van onze keuken was onze order in 1e instantie diverse malen niet te vinden in het systeem en in de ouderwetse ordner. De 1e ervaring was dus niet fantastisch. Maar gelukkig is met de levering alles prima verlopen. Plaatsen hebben wij zelf gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Janneke Bierling op dinsdag 20 dec 2016 16 | vestiging Groningen
Ik heb een keuken gekocht. Bij het uitzoeken uitgebreid begeleid. Levering was op tijd en plaatsing is prima verlopen. Alles werkt. Vraag om uitstel van levering en plaatsing werd bij kantoor planning beetje kort door de bocht beantwoord, zeker in een stressvolle tijd met allerlei tegenslag bij de verbouwing.
Reactie of foto toevoegen
“Offerte niet gehad”
Door De Vries op zaterdag 21 okt 2017 17 | vestiging Groningen
23-9-2017 bij de keukenzaak geweest en ruim 2,5 uur serieus een keuken uitgewerkt en offerte gevraagd. In de watten gelegd met hapjes en drankjes, ik werd er bijna door overdonderd. Aardige verkoper Bruno met vlotte verkoopbabbel maar hier kon ik wel doorheen kijken. Het gaat tenslotte om de keuken. Het kwam er na afloop op neer dat ik eigenlijk direct had moeten beslissen of in ieder geval een toezegging had moeten doen. Toen ik dit gewoonweg nog niet direct kon doen en de verkoper dit door kreeg omdat ik dit aangaf zag ik het gezicht vertrekken...Hij kon de offerte niet direct uitdraaien maar die zou ik dezelfde avond nog ontvangen. Ik zou tevens een presentje meekrijgen (bio pakket twv 50 euro) maar dit werd jawel: een visitekaartje. 2 weken later gebeld waar de beloofde offerte bleef, en deze zou inderdaad opgepakt worden. Niet dus. Vorige week nogmaals gebeld op een zaterdag en toen werd mij verteld dat ze ivm de drukte dit nu niet direct konden oppakken maar dat het uiteraard uitgezocht zou worden en ik snel iets zou horen. Ze hebben nu de hele week weer de tijd gehad maar u raad het al: nog steeds geen offerte! Als ik nu al een dermate slecht gevoel heb over de "afspraken" ga ik hier de keuken uiteraard niet meer bestellen. Vertrouwen is gedaald naar nul. Maar de hapjes waren heerlijk. Tja.....
Reactie of foto toevoegen
“Barst in het werkblad”
Door Sander Wolthuis op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Deventer
9 februari 2021: 2,5 na de montage van de keuken (augustus 2018) klinkt er tijdens het koken op een elektrische kookplaat een harde knal, wat blijkt, in het composieten werkblad is een barst ontstaan. Deze barst komt vanonder de kookplaat uit en loopt pakweg 20cm verder midden over het werkblad. Wij hebben natuurlijk gelijk contact gezocht met Nieuwehuis Keukens en een paar weken (26 februari) later stond er een monteur op de stoep. Zijn conclusie was dat dit te lijmen viel en hij ging aan het werk. Er werd een extra ondersteuningsbalk onder de scheur geplaatst, lijm werd verspreid en middels klemmen werd het aanrechtblad gelijk getrokken. Met de klem erop was de barst indien nauwelijks zichtbaar, en veel minder goed voelbaar. De monteur vertrok, nam uiteraard de klem mee, met de opmerking dat wij maar eens moesten kijken wat we hiervan vonden.
Dezelfde avond was de barst alweer terug, de lijm had niet gehouden. Wij weer terug bellen naar Nieuwenhuis Keukens, nu kwam de leverancier van het werkblad langs, Topline. Deze monteur (29 maart) heeft niks anders gedaan dan met een waterpas controleren of de keuken wel waterpas stond en ging vervolgens weer weg zonder een conclusie te trekken. Ook heeft hij niet onder het werkblad gekeken of de constructie wel goed was. Zijn reactie op dat ik aangaf dat een monteur van Nieuwenhuis Keukens een lijmpoging had ondernomen was een stille lach en de opmerking dat composiet lijmen niet te doen was. Wij zouden via Nieuwenhuis wel horen hoe of wat. Na wat belletjes kwam er nu een Teamleider langs (bleek dezelfde man te zijn als de eerste monteur) en deze teamleader kon gelijk beslissen op locatie of we een nieuw werkblad zouden krijgen (12 mei). De beste man kwam binnen en wilde weer gaan repareren. Toen ik aangaf dat een reparatie al gebeurd was en niet geholpen had, plus dat de monteur van Topline aangaf dat een composieten werkblad niet te lijmen viel vroeg hij wat ik wel wilde. Ik gaf aan dat ik via Nieuwenhuis te horen had gekregen dat hij zou beslissen of we een nieuw werkblad zouden krijgen; daar wist hij niks van. Hij ging wat belletjes plegen. Het resultaat was dat hij niet genoeg informatie had, nog moest overleggen met Topline en we zouden die dag, anders uiterlijk eind van de week meer horen. Na 2 weken niks gehoord te hebben ik nog maar eens bellen; er bleek een coulante offerte in de maak te zijn. 3000 euro voor een nieuw werkblad. Daar komt bij dat ik niet weet op dit een coulante prijs is, want ik weet alleen de totaalprijs van de keuken, niet wat het werkblad destijds gekost heeft. Alle opmerkingen die gebracht heb mbt de algemene voorwaardes van zowel Nieuwenhuis als Topline werd niet op gereageerd, mijn opmerking dat de barst ontstaan is tijdens het koken? Geen reactie. Het moet en zal een fout van onze kant zijn (druk op het werkblad van boven uitgeoefend).
Geen enkele andere redenering en feit die ik aanbracht wordt naar geluisterd.
- thermo shock
- barst ontstaat tijdens het keuken
- NEN voorwaarde dat een werkblad plus montage aan 10x 100kg druk moet voldoen
- het feit dat de monteur in zijn verslag zegt dat de barst zou KUNNEN zijn ontstaan door druk, nergens staat bevestigd in hun verslagen dat het IS ontstaan door druk.
- De algemene voorwaardes van Nieuwenhuis waarin staat dat de verwachte levensduur geldt als garantie termijn, en een werkblad heeft een grotere verwachte levensduur dan 2,5 jaar.
- De algemene voorwaardes van Topline waarin staat dat op product van hun 5 jaar garantie zit.
Al dit wordt aan de kant geschoven onder het nom van "dit is niet ons standpunt". Maar hun standpunt beargumenteren lukt ze niet. We lopen gewoon tegen een stenen muur op, ze houden vol totdat wij opgeven en zij de vervanging niet hoeven te betalen.
FOTO VAN SANDER WOLTHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Vincent op donderdag 3 jun 2021 21 | vestiging Deventer
Allereerst de verkoper en samensteller van de keuken in het filiaal Deventer een topper! Het plaatsen van de keuken op de juiste dag en tijd was ook goed, toen kwam er een probleem met de metalen afwerkplaat van de afzuiging, omdat de afvoer een cm verkeerd was geplaatst. De monteur had er foto's van gemaakt. Er zal een andere plaat zijn die wel zou passen, er zal contact worden opgenomen, naar weken verstreken zelf maar gebeld. De aanvraag was nog in behandeling. Oke naar weer 2 weken niks te horen weer gebeld. Iets andere toon, maar nog steeds geen duidelijkheid. En boze mail naar Deventer gestuurd. Geen reactie!!!! Week later maar weer gebeld, toen kreeg ik een ander persoon aan de lijn, die kwam met de oplossing er moest een speciale plaat op maat gemaakt worden, waar ik dan zelf voor de kosten moest gaan zorgen. Wat een service!! Ik snap dat het deels een foutje is van ons zelf, maar we praten hier over een dik bedrag wat we betalen voor een keuken, maar zodra je betaald hebt (wat vooraf gedaan moet worden). Je niet veel meer voor elkaar krijgt. Ik vind het heel jammer dat het op deze manier is gegaan. We werden zo goed onthaald en geholpen door de verkoper in Deventer, maar ga nu iedereen afraden om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN VINCENT
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop showroomkeuken”
Door Jan-Dirk van der Tol op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Groningen
We hebben hier een showroomkeuken gekocht. Tot en met de levering verliep alles soepel en prettig. Na levering en betaling ontstaan de problemen. Op 13 juni toegezegd gekregen van Nieuwehuis dat er twee fronten nageleverd zouden worden en een werkblad stopcontact. Inmiddels is het 18 oktober en ondanks vele telefoontjes gebeurd er helemaal niks. Waardeloos bedrijf die dol zijn op snelle handel en geld beuren maar je daarna simpel weg met de problemen laten zitten. Inmiddels een aangetekende brief ingebrekestelling gestuurd. Ben benieuwd of daar nog iets mee gedaan wordt. Ik frees het ergste
Reactie of foto toevoegen
“Review over Nieuwenhuis”
Door J. Schaap op woensdag 8 jun 2016 16 | vestiging Heerenveen
behoudens het aansluiten van de keuken ging alles goed. We werden daar niet goed over ingelicht. Dat hebben we zelf moeten oplossen. Binnen 2 weken waren de onvolkomenheden opgelost. Geen verder commentaar.
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte”
Door HarTenBoer op maandag 30 jan 2017 17 | vestiging Groningen
Wij hebben een bijzondere ervaring met Nieuwenhuis Keukens Groningen. We zijn ooit geweest en zijn erg vriendelijk ontvangen, zelfs met drankje en hapje. Er is een aardige meneer bij ons thuis geweest in Stadskanaal (toch een hele rit) en hij heeft een mooie tekening gemaakt. Daarna is er zelfs nog een door hem aangeraden aannemer geweest. Er zou binnen een week een offerte van beiden zijn. We zijn inmiddels een paar jaar verder en we wachten nog steeds. Natuurlijk hebben we overwogen om zelf even te bellen maar als een keukenboer het al af laat weten voordat de opdracht binnen is, hoe erg moet het dan wel zijn als we eenmaal getekend hebben?
Reactie of foto toevoegen
“Advies bepaal zelf je wensen”
Door J. Havinga-Kalkman op woensdag 12 okt 2016 16 | vestiging Groningen
De keukenadviseur heeft ons vanaf het begin bijzonder goed geadviseerd. Tijdens het ontwerpen zijn onze wensen vertaald naar een mooie ergonomische nieuwe keuken. Het resultaat is dat we een keuken hebben gekocht die voldoet aan het ontwerp. Enkel kleine dingen zijn anders dan voorzien. Hier is over gediscussieerd, oplossing zijn gevonden en goed afgerond. Bedenk in elk geval een keuken koop je niet elke dag, discrepanties tussen het ontwerp en de uiteindelijke plaatsing zijn er altijd. Advies mijnerzijds; begin zelf met het opzetten van al je wensen en maak schetsen. Deze werkwijze geeft je een goed inzicht in de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Tjitze Jansma op donderdag 24 mei 2018 18 | vestiging Heerenveen
Het is al weer een jaar geleden dat we de nieuwe keuken hebben besteld. Voor hij kon worden ingemeten moesten we zelf nog e.e.a aanpassen, nu is hij 2 weken geleden geplaatst. Superblij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak worden niet nagekomen”
Door Rob op zaterdag 18 mrt 2017 17 | vestiging Groningen
Via schoonouders kregen we een tip om bij Nieuwenhuis te informeren naar een nieuwe keuken. Het eerste gesprek was positief waarna we vrij snel in zee gingen. Achteraf te snel want daarna is geen afspraak nagekomen. We en onze schoonouders zouden een messenblok krijgen, de catalogus van keuken apparatuur zou opgestuurd worden en we zouden een uitgewerkte offerte krijgen. Helaas duurde het maar en duurde het maar. In totaal ben ik nu vijf keer in de showroom geweest waarbij ik telkens een afspraak maakte bij dezelfde persoon als om eerste gesprek. Soms was hij ziek, dan gewoon op vakantie of zonder reden afwezig waardoor we telkens door een ander zouden worden geholpen. Rond het derde gesprek moest alles weer opnieuw omdat de papieren en tekeningen weg waren. Op mailtjes wordt niet gereageerd en telefoontjes worden altijd afgesloten met dat je morgen de offerte of tekening hebt maar houdt er rekening mee dat deze dan niet komt. Denk je na maanden het papierwerk rond te hebben mist de technische tekening en dan ga je weer de malle molen weer in bij Nieuwenhuis Groningen. Morgen komt die, het wordt vandaag opgepakt, we gaan het zaterdag oppakken, voor woensdag heeft u het.... enkele voorbeelden van beloftes. Kort samengevat baal ik er van dat wij te snel hebben getekend in een eerder stadium maar adviseer ik iedereen vooral het filiaal in Groningen te mijden.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht”
Door Wiegersma op maandag 25 apr 2016 16 | vestiging Groningen
In maart 2014 nieuwe Siemens keuken van Nieuwenhuis Keukens (totaalpakket = alle werkzaamheden door Nieuwenhuis). Voor inbouw gemeld dat afvoer oude gootsteen erg slecht was. Niettemin door aannemer via 6 meter buis met 4 haakse bochten nieuwe afvoer aangesloten op oude afvoer. Geen controle riolering uitgevoerd. Nu afvoer steeds slechter.
'De Keukenman' stelt vast dat afvoer op die manier vragen om problemen is. Nieuwenhuis klantenservice zei dat in dat geval de kosten voor de aannemer zijn. Aannemer Dijkstra stelt dat het aan de riolering ligt en niet aan de afvoer want dat 'mocht' op deze manier. Offerte gekregen voor zowel verbetering afvoer als oplossen rioleringsprobleem. Nieuwenhuis stelt nu dat omdat het niet aan de aanleg van afvoer ligt de kosten voor mij zijn - aannemer zegt immers dat het mag... Voorstel om riolering te verbeteren op eigen kosten en als dat niet blijkt te werken alsnog op kosten aannemer de afvoer te verbeteren wordt niet geaccepteerd. Een zeer klantonvriendelijke benadering met een weigering de klacht op te lossen vanwege een door hen moedwillig verkeerd voorgestelde situatie - de aannemer die de afvoer goed had moeten aansluiten gaf zelf een oordeel over de wijze waarop dat was gebeurd en - o wonder - vond dat het goed was gedaan ('het mocht zo'). Nieuwenhuis Keukens gaat daar (natuurlijk) in mee ondanks het zeer uitgebreide negatieve rapport van de medewerkers van De Keukenman die de keuken hebben ingebouwd. Zeer slecht!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gemonteerd”
Door Visscher op dinsdag 20 sep 2016 16 | vestiging Meppel
Goede hulp en advies in de winkel. Flink verwend ook, het is echt een middag uit met een hapje en een drankje. De keuken is netjes op tijd afgeleverd, zonder dat er iets miste en keurig gemonteerd. Helemaal niks te klagen, prima voor elkaar!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door G.Fokkens op dinsdag 13 dec 2016 16 | vestiging Groningen
Heel gastvrij, heel erg meedenkend! Wat erg belangrijk is, en je kreeg koffie met een heerlijk broodje, frisdrank. Gewoon top en nu heb ik hele mooie keuken Daar geniet ik nu elke dag van! Erik Jan en Sandy hebben ons prettig geholpen en dan niet te vergeten de dame die ons bediende met de koffie enz..!
Reactie of foto toevoegen
“Leuke gesprekken”
Door Marlies op maandag 20 jun 2016 16 | vestiging Assen
Leuke gesprekken waarbij onze wensen en eisen vakkundig vertaald zijn in een ontwerp. Ook op een aantal onzekerheden van onze kant is flexibel gereageerd. We hebben een prachtige keuken geplaatst gekregen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met witte fronten
1 / 12
Vestigingen Nieuwenhuis Keukens
aAssen (3 ervaringen), Borgstee 14, 9403 TV Assen, tel 0592 - 37 71 80
bDeventer (7 ervaringen), Revalstraat 1, 7418 BJ Deventer, tel 0570 - 50 34 50
cGroningen (17 ervaringen), Peizerweg 80, 9727 AK Groningen, tel 050 - 526 13 20
dHeerenveen (7 ervaringen), Beurtschip 31, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 62 06 00
eMeppel (9 ervaringen), Blankenstein 440, 7943 PH Meppel, tel 0522 - 24 28 80
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.