Feedback
5,5

Trendia

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 076-5213860 | Spinveld 60, 4815 HT Breda
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Trendia
Trendia, is de nieuwe naam van Tegelsuper Hoornick. Sinds 1939 gevestigd in Breda. Met onze nieuwe Trendia-formule zijn we úw servicezaak ! U kunt online winkelen, én ook de showroom bezoeken te Breda.
Alternatieven voor Trendia
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• LAB21
   
(Breda Noord-Brabant) score 8,1 uit 865 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,7 uit 138 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,7 uit 81 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 411 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,6 uit 426 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Trendia. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geen fijne ervaring”
Door D. van den Akker op zaterdag 28 dec 2019 19
Steenstrips Bruges gekocht. Veel kapotte strips ertussen. Hoekstukken bleken qua maatvoering groter dan de strips, waardoor een lager verbruik dan verwacht. Let dus op met de waarden die zij aangeven. 0.5m^2 per doos klopt dus niet! Retour was een probleem; "was te lang geleden, ivm zendingen" wat kolder is aangezien de hoekstukken duidelijk ook uit een andere zending komen. Zeer onbehulpzaam en ronduit vervelend aan de telefoon, direct een naar toontje. Geen fijne ervaring dus! En mocht iemand nog Bruges stukken nodig hebben. We hebben nog 7 dozen over!
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Dyana Konings op maandag 19 feb 2018 18
Al mijn vloer en wandtegels gekocht .., altijd erg behulpzaam.., vriendelijk ..goede uitleg en nemen echt de tijd voor je , prachtige winkel met uitgebreid assortiment .., geweldige service .... Een toppertje
FOTO VAN DYANA KONINGS
Verwerkte tegels
Reactie of foto toevoegen
“Tegels niet retour genomen”
Door Jacobs op donderdag 14 apr 2016 16
Getoonde tegels in de showroom waren mooier dan in de geleverde pakken. Ik wilde mijn geld terug .maar dat ging niet .uitverkoop tegels .maar dat hoorde ik pas achteraf. Tegels waren op voorraad aanwezig. Het ging om een bedrag van 31 euro. Erg onbeschoft te woord gestaan .ik kom hier nooit weer . Kijk maar goed uit met deze lui.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Bas op dinsdag 30 okt 2018 18
Hier houtstrips gekocht vriendelijk en goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Nikolas op woensdag 4 sep 2019 19
Many brocken stones, wrong colors and very different sizes. After mail and calls to resolve issues only very unfriendly reply... do not buy here unless you buy 40% more than needed. Transport costs also very high
FOTO VAN NIKOLAS
Tegels
Reactie of foto toevoegen
“Niet retour genomen”
Door B.C. op woensdag 16 nov 2016 16
Hier steenstrips en voegspecie gekocht. Voegspecie niet retour genomen. Eerst beweerde trendia dat een voeg MOEST. Dus toch maar de voeg specie erbij gekocht. Later van mijn tegelaar vernomen dat dit niet nodig was, bleek ook veel mooier te zijn zonder ... Vervolgens trendia gevraagd hoe en wat qua retourneren. Het ging mij 50 euro kosten als zij het moesten regelen (product was 30 euro..) Dus ik moest het maar langs brengen (terwijl ik het online had gekocht). Van Hsum naar Breda op en neer rijden kost me meer dan dat het oplevert aan retourgeld. Uiteindelijk geopperd zelf transport te regelen maar hier konden ze niet in schikken, sterker nog.. ze reageerde geirriteerd en verontwaardigd. Vervolgens mijn ongenoegen over al het bovenstaande uitgesproken. Slechte service < afrader, niet bezoeken deze winkel.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Verwerkte tegels
1 / 2
Vestiging Trendia
Website: www.trendia.nl
aBreda , Spinveld 60, 4815 HT Breda, tel 076 - 521 38 60
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.