Feedback
7,7

Excellence Badkamers

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 015-2002108 | Schieweg 71, 2627 AT Delft
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Excellence Badkamers
Badkamerwinkel met specialisatie in maatwerk en exclusiviteit
Alternatieven voor Excellence Badkamers
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Sani-Dump
   
(Delft Zuid-Holland) score 9,2 uit 660 ervaringen
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,4 uit 303 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,1 uit 33 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 533 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 60 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Excellence Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Uitstekende service en vakmanschap bij Excellence”
Door Helen van der Weck op woensdag 13 mrt 2024 24
Halverwege 2023 hebben wij besloten onze badkamer te renoveren en na enige tijd zoeken kwamen we terecht bij Excellence Badkamers in Delft. Vanaf het eerste moment dat we de winkel binnenstapten, voelden we ons welkom en goed geïnformeerd. Mark Nouws nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren en bood deskundig advies over de beste oplossingen voor onze ruimte en budget. Wat echt opviel, was de persoonlijke benadering; het leek alsof hij net zo enthousiast was over het project als wij. Hij presenteerde ons een reeks opties, van tegels tot kranen, en hielp ons met het maken van keuzes die zowel stijlvol als praktisch zijn. Een speciale dank aan Richard Schungel, de badkamermonteur, voor zijn harde werk en toewijding. Het is zeldzaam om iemand te vinden die niet alleen deskundig is, maar ook zo gepassioneerd is over zijn werk. Het eindresultaat is een badkamer die onze verwachtingen overtreft; een plek van rust en ontspanning die aan al onze wensen voldoet.
Voor iedereen die overweegt de badkamer te renoveren, kan ik Excellence Badkamers in Delft van harte aanbevelen. De combinatie van klantgerichte service, uitgebreide productkennis en vakbekwame installatie maakt hen tot een topkeuze voor elke badkamerrenovatie.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Aicha van der Pas op vrijdag 16 feb 2024 24
Mijn partner en ik waren al een tijdje op zoek naar de perfecte partner om onze badkamer en toilet te vernieuwen. Na veel zoeken kwamen we bij Excellence Badkamers in Delft terecht, en ik kan niet anders zeggen dan dat onze ervaring van begin tot eind werkelijk uitmuntend was. Vanaf het eerste bezoek aan hun showroom werden we hartelijk ontvangen en kregen we deskundig advies op maat. Het personeel nam uitgebreid de tijd om onze wensen en behoeften te begrijpen, en dit resulteerde in een ontwerp dat onze verwachtingen overtrof. De combinatie van hun professionaliteit en de persoonlijke benadering maakte dat we ons direct op ons gemak voelden. Wat ons vooral opviel was de kwaliteit van de materialen die Excellence Badkamers aanbiedt. Elk product dat we hebben uitgekozen straalt luxe en duurzaamheid uit, iets wat we als zeer belangrijk beschouwen. Daarnaast was de complete montage een vlekkeloze ervaring. Het installatieteam werkte efficiënt, netjes en met oog voor detail, waardoor onze badkamer en toilet tot in de perfectie zijn afgewerkt. Dankzij Excellence Badkamers genieten we nu dagelijks van onze prachtige badkamer en toilet. Het is elke ochtend en avond een plezier om deze ruimtes te gebruiken, en we krijgen continu complimenten van bezoekers over het ontwerp en de afwerking. Ik zou Excellence Badkamers zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer en/of toilet. Hun expertise, kwaliteit van materialen en de soepele montage maken hen tot de ideale keuze voor elke badkamerrenovatie. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat echt met je meedenkt en zorgt voor een zorgeloze ervaring van begin tot eind, dan ben je bij Excellence Badkamers in Delft aan het juiste adres. Groetjes, Aicha
Reactie of foto toevoegen
“Een luxe badkamer”
Door Fam Boes op woensdag 14 feb 2024 24
Wij waren op zoek naar een luxe badkamer en kwamen bij Excellence badkamers terecht. Na een fijn gesprek met de verkoper besloten wij om ons verder te laten adviseren en hun visie te geven over onze ruimte. Wij zijn zeer tevreden over de totale afhandeling van het begin tot het eind en hebben uiteindelijk onze droom badkamer gekregen. Inmiddels genieten wij nog elke dag van onze badkamer en raden iedereen de vakmanschap en de kwaliteit van Excellence Badkamers aan!
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor de fijne service”
Door Fatiha op donderdag 6 apr 2023 23
Mijn stylist van team @studiocur.interior@gmail.com heeft deze prachtige badkamermeubel besteld met een Travertin natuursteen wasbak. De kastjes zijn van hout. Het eindresultaat is super! Dank Excellence voor de fijne service en mooie badmeubel. Keep it up! Mijn eigen mini Spa/Hamam thuis❤️ De badkamer ziet er prachtig uit.
FOTO VAN FATIHA
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door JM verboom op dinsdag 5 apr 2022 22
Bij deze badkamerzaak alles gekocht 2 badkamers en 2 toiletten prima geholpen. goed verzorgt, zou het morgen weer doen. waarde naar zijn geld. een aanrader top winkel.
Reactie of foto toevoegen
“Na 2 jaar grote en kleine scheur in wastafel”
Door Alida op zondag 21 nov 2021 21
Wastafel (2.90 m) gekocht van solid surface. Prijs 2800 euro. Wastafel vertoont kleine en 1 grote scheur na ruim 2 jaar. Excellence verwijst ons naar de producent (Marlan), omdat zij geen zaken meer doen met producent. Ontkennen de wettelijke garantie en leveren geen nieuwe wastafel. Ook niet bereid aanschafprijs (grotendeels) te vergoeden. Alternatief dat zij bieden: een nieuwe kopen tegen gereduceerde prijs. Kortom zeer slechte service.
FOTO VAN ALIDA
REACTIE VAN EXCELLENCE BADKAMERS
Geachte familie Dessing, Wij hebben kennis genomen van jullie review. Het is jammer te vernemen dat jullie ons in een kwaad daglicht willen zetten puur om het feit dat wij jullie verzoek niet kunnen inwilligen. Wij bieden juist de service welke iedereen kan verwachten. Als de fabrieksgarantie verlopen is kunnen wij helaas niet volledig gratis een nieuwe wastafel op maat laten produceren en deze ook nog eens gratis laten monteren. Dit is wettelijk geregeld middels een garantieclausule. Zoals jullie weten hebben wij juist uit service oogpunt 2 voorstellen gedaan om jullie niet in de kou te laten staan:
1. Tegen gereduceerd tarief een nieuwe wastafel op maat leveren
2. jullie kunnen zich direct wenden tot de fabrikant Marlan, wellicht dat zij een mooi voorstel kunnen doen.
Maar nee, jullie willen alleen maar jullie geld terug en de koop ontbinden wat wettelijk niet eens kan. Ons aanbod blijf in ieder geval staan.
Reactie of foto toevoegen
“Leveringen verkeerd”
Door Bastian op woensdag 30 dec 2020 20
Wij hebben een badkamer en 2 toiletten gekocht bij Excellence en laten plaatsen door een door Excellence aanbevolen aannemer. Op alles aspecten is de service van Excellence helaas ver achtergebleven op onze verwachtingen. De service was onbetrouwbaar (aan de lopende band herhaaldelijke verkeerde leveringen), non responsief (niet terugbellen, eigenaar weigert aan de telefoon te komen voor uitleg etc) en onvriendelijk over de mail (jagen op de betaling direct na de handtekening, geen verantwoording nemen). De uiteindelijke badkamer en toiletten zijn prima, maar ik zou ten zeerste aanbevelen een andere leverancier en aannemer te zoeken
REACTIE VAN EXCELLENCE BADKAMERS
Beste Bastian, Wat vervelend dat je dit zo ervaren hebt. Het is inderdaad zo dat er 1 onderdeel van de douchecabine tot 2x toe verkeerd geleverd is door de fabrikant. Dit is ook heel vervelend. Echter heeft de fabrikant dit zelf ingemeten en heeft dit daarna ook netjes opgelost. Gedurende het installatieproces kregen wij van de aannemer al te horen dat er behoorlijk wat spanningen bij jullie waren, hetgeen wel vaker voorkomt bij een verbouwing. Gezien het volume van telefoonverkeer en e-mail verkeer met jullie kunnen wij met zekerheid vaststellen dat wij zeker niet non responsief opgetreden hebben. Het is alleen een feit dat maatwerk producten niet binnen een dag opnieuw geleverd kan worden. Ook kunnen wij niet alles binnen een paar minuten oplossen. Erg fijn om te horen dat u tevreden bent over de uiteindelijke uitvoering en dat jullie kunnen genieten van een mooie nieuwe badkamer en 2 toiletten. Wij wensen jullie dan ook veel plezier hiermee. Excellence Badkamers
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Familie Bakker op woensdag 19 feb 2020 20
Wij hebben twee complete badkamers gekocht en laten leveren in het zuiden van het land. In ons geval uitvoering in eigen beheer vanwege de afstand. Prachtige zeer doordachte ontwerpen. Uitstekende maatwerktekeningen voor onze aannemer. Levering exact conform afspraak. Maatwerk solid surface prachtige kwaliteit! Meubels erg mooi. Glazen wanden door extern bedrijf via excellence meer dan top! Aftersales meer dan uitstekend. Al met al zeer de moeite waard om enkele malen naar Delft te reizen waar Freek de Bruin en zijn team steeds Voor ons klaar stonden
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Mark Blom op dinsdag 4 feb 2020 20
Onze ervaring met Excellence is erg positief te noemen. Wij hebben hier onze nieuwe badkamer uitgezocht. Bij binnenkomst waren we al verrast door de vele mooie badkamers in de showroom. De eerste afspraak liep erg goed, wij kregen goeie ideeen van onze badkamers in 3D. Hierdoor konden wij de juiste beslissingen nemen. Ook de prijs kwaliteit verhouding is prima in onze ogen. Nadat wij besteld hadden kregen we nog een projectbespreking met de aannemer erbij. Hierdoor maken ze wel het verschil. De werkzaamheden liepen vlotjes en binnen 2,5 week was onze nieuwe badkamer klaar. Levering liep ook allemaal vlotjes op schema. We kunnen Excellence iedereen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Stress”
Door Renate Duarte op dinsdag 3 dec 2019 19
Ruim €30K uitgegeven bij Excellence badkamers! Ik raad deze zaak aan NIEMAND aan! Slecht advies, slechte bereikbaarheid bellen niet terug, kapotte spullen geleverd, lange levertijden, komen afspraken niet na en hebben nog een arrogante houding naar de klant! Ga er niet mee in zee, je krijgt er spijt van! Heel veel hoofdpijn, stress en frustraties gehad door Excellence!
REACTIE VAN EXCELLENCE BADKAMERS
Geachte Renate Duarte, Normaliter wordt ons sterk afgeraden op een review zoals u geplaatst heeft te reageren. Wij nodigen iedereen van harte uit in onze showroom om onze kant van het verhaal te vertellen met juist wel onderbouwde feiten, waarvan er 1 is dat wij een loodgieter van ons de complete douche inbouwkranen opnieuw hebben moeten aansluiten door de incompetentie van jullie eigen loodgieter. In eerste instantie werd er door jullie geoordeeld dat de door ons geleverde kranen niet functioneren. Dat kan ook kloppen als jullie loodgieter een warm water leiding aansluit op een uitgang van een stopkraan.... En zo kunnen wij nog veel meer uitleggen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Frans Dorst op vrijdag 19 jul 2019 19
Bij excellence een complete badkamer gekocht. Zeer tevreden met hun ideeen, ontwerpen en het meedenken. Erg mooie showroom met echte badkamers en gaaf 3D tekenprogramma. Hierdoor kregen wij een realistische weergave van onze nieuwe badkamer. Prijzen ook niet over de top voor mooie maatwerk spullen. Levering was in 2 delen. Onze aannemer was ook tevreden over het materiaal en project beschrijving. Wij kunnen iedereen excellence aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Esther op maandag 15 jul 2019 19
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht en zijn zeer tevreden over hoe wij geholpen zijn. Er is heel goed naar ons geluisterd en naar wat onze wensen waren. Uiteindelijk is er een prachtig ontwerp gemaakt door Rachel en hebben we daar mooie materialen voor uitgezocht. Er waren na het plaatsen wat kleine probleempjes, maar deze zijn keurig en snel verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met service”
Door JSC op woensdag 15 mei 2019 19
We hebben een badkamermeubel op maat gekocht! Het product ziet er goed uit en heeft onze loodgieter vandaag geïnstalleerd, of het verder goed blijft is dus de vraag!

Maar raad ik Excellence badkamer in Delft aan? AAN NIEMAND.. De slechtste klantenservice die je je kan bedenken. Afspraken niet nakomen, 5x beloven terug te bellen, maar elke keer niet terug bellen... loodgieters tot 3x toe terug laten komen, omdat het meubel zou komen, extra kosten moeten maken etc. etc. Koop je een badmeubel van dik €4000, moet je zelf nog een frame bouwen waar het blad in kan!
REACTIE VAN EXCELLENCE BADKAMERS
Geachte JSC, Wij waarderen elke feedback op onze service, dank daarvoor. Echter willen wij toch een kanttekening plaatsen bij uw review. Wij hebben inderdaad de wastafel 1 week later geleverd dan gepland was, dit door een uitgestelde levering van de fabrikant. Nogmaals onze excuses voor deze vertraging. Wij hebben u elke keer van de bestelling op de hoogte gehouden, zie o.a. het aantal emails wat verstuurd is. Voor wat betreft het inplannen van een aannemer adviseren wij altijd dit pas definitief te agenderen op het moment dat u het materiaal in uw bezit heeft, in uw geval een wastafel en badmeubel. Voor wat betreft het bouwen van een frame van blad zijn wij niet op de hoogte en hebt u ons hier ook niet van op de hoogte gesteld. Bovendien is de door ons geleverde badmeubel inclusief al het bevestigingsmateriaal. Ook heeft u bij ons nimmer een klacht neergelegd over 'een frame bouwen'. Wij wensen u veel plezier met uw schitterend maatwerk wastafel en badmeubel.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 4
Vestiging Excellence Badkamers
  Delft, Schieweg 71, 2627 AT Delft, tel 015-2002108
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.