Feedback
5,5

Excellence Badkamers

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 015-2002108 | Schieweg 71, 2627 AT Delft
Badkamerwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Excellence Badkamers
Badkamerwinkel met specialisatie in maatwerk en exclusiviteit
Alternatieven voor Excellence Badkamers
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,5 uit 190 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Excellence Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door Esther op maandag 15 jul 2019 '19
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht en zijn zeer tevreden over hoe wij geholpen zijn. Er is heel goed naar ons geluisterd en naar wat onze wensen waren. Uiteindelijk is er een prachtig ontwerp gemaakt door Rachel en hebben we daar mooie materialen voor uitgezocht. Er waren na het plaatsen wat kleine probleempjes, maar deze zijn keurig en snel verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Stress”
Door Renate Duarte op dinsdag 3 dec 2019 '19
Ruim €30K uitgegeven bij Excellence badkamers! Ik raad deze zaak aan NIEMAND aan! Slecht advies, slechte bereikbaarheid bellen niet terug, kapotte spullen geleverd, lange levertijden, komen afspraken niet na en hebben nog een arrogante houding naar de klant! Ga er niet mee in zee, je krijgt er spijt van! Heel veel hoofdpijn, stress en frustraties gehad door Excellence!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Frans Dorst op vrijdag 19 jul 2019 '19
Bij excellence een complete badkamer gekocht. Zeer tevreden met hun ideeen, ontwerpen en het meedenken. Erg mooie showroom met echte badkamers en gaaf 3D tekenprogramma. Hierdoor kregen wij een realistische weergave van onze nieuwe badkamer. Prijzen ook niet over de top voor mooie maatwerk spullen. Levering was in 2 delen. Onze aannemer was ook tevreden over het materiaal en project beschrijving. Wij kunnen iedereen excellence aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met service”
Door JSC op woensdag 15 mei 2019 '19
We hebben een badkamermeubel op maat gekocht! Het product ziet er goed uit en heeft onze loodgieter vandaag geïnstalleerd, of het verder goed blijft is dus de vraag!

Maar raad ik Excellence badkamer in Delft aan? AAN NIEMAND.. De slechtste klantenservice die je je kan bedenken. Afspraken niet nakomen, 5x beloven terug te bellen, maar elke keer niet terug bellen... loodgieters tot 3x toe terug laten komen, omdat het meubel zou komen, extra kosten moeten maken etc. etc. Koop je een badmeubel van dik €4000, moet je zelf nog een frame bouwen waar het blad in kan!
REACTIE VAN EXCELLENCE BADKAMERS
Geachte JSC, Wij waarderen elke feedback op onze service, dank daarvoor. Echter willen wij toch een kanttekening plaatsen bij uw review. Wij hebben inderdaad de wastafel 1 week later geleverd dan gepland was, dit door een uitgestelde levering van de fabrikant. Nogmaals onze excuses voor deze vertraging. Wij hebben u elke keer van de bestelling op de hoogte gehouden, zie o.a. het aantal emails wat verstuurd is. Voor wat betreft het inplannen van een aannemer adviseren wij altijd dit pas definitief te agenderen op het moment dat u het materiaal in uw bezit heeft, in uw geval een wastafel en badmeubel. Voor wat betreft het bouwen van een frame van blad zijn wij niet op de hoogte en hebt u ons hier ook niet van op de hoogte gesteld. Bovendien is de door ons geleverde badmeubel inclusief al het bevestigingsmateriaal. Ook heeft u bij ons nimmer een klacht neergelegd over 'een frame bouwen'. Wij wensen u veel plezier met uw schitterend maatwerk wastafel en badmeubel.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Excellence Badkamers
aDelft , Schieweg 71, 2627 AT Delft, tel 015 - 200 21 08
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.