Feedback
6,0

Excellence Badkamers

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 015-2002108 | Schieweg 71, 2627 AT Delft
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Excellence Badkamers
Badkamerwinkel met specialisatie in maatwerk en exclusiviteit
Alternatieven voor Excellence Badkamers
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Bakker Tegels & Badkamers
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 9,5 uit 161 ervaringen
• George van Dijke
   
(Klaaswaal Zuid-Holland) score 9,8 uit 249 ervaringen
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 333 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 45 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Excellence Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden met service”
Door JSC op woensdag 15 mei 2019 '19
We hebben een badkamermeubel op maat gekocht! Het product ziet er goed uit en heeft onze loodgieter vandaag geïnstalleerd, of het verder goed blijft is dus de vraag!

Maar raad ik Excellence badkamer in Delft aan? AAN NIEMAND.. De slechtste klantenservice die je je kan bedenken. Afspraken niet nakomen, 5x beloven terug te bellen, maar elke keer niet terug bellen... loodgieters tot 3x toe terug laten komen, omdat het meubel zou komen, extra kosten moeten maken etc. etc. Koop je een badmeubel van dik €4000, moet je zelf nog een frame bouwen waar het blad in kan!
REACTIE VAN EXCELLENCE BADKAMERS
Geachte JSC, Wij waarderen elke feedback op onze service, dank daarvoor. Echter willen wij toch een kanttekening plaatsen bij uw review. Wij hebben inderdaad de wastafel 1 week later geleverd dan gepland was, dit door een uitgestelde levering van de fabrikant. Nogmaals onze excuses voor deze vertraging. Wij hebben u elke keer van de bestelling op de hoogte gehouden, zie o.a. het aantal emails wat verstuurd is. Voor wat betreft het inplannen van een aannemer adviseren wij altijd dit pas definitief te agenderen op het moment dat u het materiaal in uw bezit heeft, in uw geval een wastafel en badmeubel. Voor wat betreft het bouwen van een frame van blad zijn wij niet op de hoogte en hebt u ons hier ook niet van op de hoogte gesteld. Bovendien is de door ons geleverde badmeubel inclusief al het bevestigingsmateriaal. Ook heeft u bij ons nimmer een klacht neergelegd over 'een frame bouwen'. Wij wensen u veel plezier met uw schitterend maatwerk wastafel en badmeubel.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Excellence Badkamers
aDelft , Schieweg 71, 2627 AT Delft, tel 015 - 200 21 08
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.