Feedback
5,5

Keuken Studio Twente

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 074-3491129 | Pasmaatweg 10, 7556 PH Hengelo
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Studio Twente
Keuken Studio Twente is een gespecialiseerd, creatief en no-nonsense bedrijf
Alternatieven voor Keuken Studio Twente
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Hengelo OV Overijssel) score 9,5 uit 1318 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 250 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 552 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2177 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 62 ervaringen
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,8 uit 617 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 553 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 250 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Keuken Studio Twente. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Rommelig”
Door Rychelle op maandag 7 dec 2020 20
Denk je een goeie keuken zaak gevonden te hebben, blijkt het toch meer dan waardeloos te zijn. Het is rommelig, niet geordend. Uiteindelijk toch een keuken besteld, komen ze de afspraken niet na. Waardeloze zaak! Ik zal er nooit iemand heen sturen.
Reactie of foto toevoegen
“Maken het niet waar”
Door Jaap op donderdag 5 dec 2019 19
in 1 woord...DRAMA. Een volledig gekochte keuken die in 1 week gebouwd zou worden heeft 4.5 maand in beslag genomen. Er moest zelfs een ingebrekestelling aan te pas komen om uberhaupt nog contact te krijgen met deze 1 mans zaak. Coen de eigenaar is erg goed in pre-sales en sales. maar neemt teveel hooi op zijn vork waardoor de daadwerkelijke levering loze beloftes gedaan worden. Hij leeft dan in de waan vanalles voor je gedaan te hebben en door drukte nergens aan toe te komen. maar dat is geen excuus richting de klant. Op een bepaald moment wordt hij grof en zegt hij er zelf helemaal klaar mee te zijn en krijg je hem niet meer te spreken. Mede door allerlei schades die door hem ingehuurd persooneel gemaakt heeft(ZZP inhuur). Al met al hebben we zelf erg veel eigen kosten moeten maken om de schades veroorzaakt door de ZZP-er te herstellen. Keukenstudio Twente maakt NIETS van zijn beloftes waar. Advies om echt een keukendeurtje verder te rijden en je keuken ergens anders aan te schaffen en te laten monteren. Dit puur om een complete deceptie te voorkomen. Helaas zijn wij door zijn mooie praatjes erin getuind en zit er voor altijf een smet op onze beoogde droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Spijt”
Door Geerdink op donderdag 1 jul 2021 21
De beoogde droomkeuken is een farce geworden. Het natuurstenen blad kon niet geleverd worden (ruim een 1 jaar voor leveringsdatum besteld door ons) en we kregen te horen dat ALLES binnen was. Op de dag van plaatsing moesten wij van de monteur horen dat het blad niet binnen was. Terwijl dhr Ten Broeke die ochtend nog bij ons was heeft hij dit maar verzwegen dus geen blad maar een noodvoorziening voor ruim 6 wkn. en hij wijkt zo maar uit naar een andere leverancier die niet hetzelfde blad kon leveren en hij heeft op eigen houtje maar een ander blad voor ons uitgekozen. Deze werd geleverd en gemonteerd terwijl wij aangaven dat het niet het uitgezochte blad was. Ook de uitgezochte bijkeuken klopt van geen kant. Terwijl er wel allerlei kastenmaten in rekening zijn gebracht. Had ik deze referentie maar eerder gelezen dan hadden wij NOOIT maar dan ook NOOIT bij deze 1 mans zaak besteld. !!!!! Spijt spijt ...
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keuken Studio Twente
aHengelo OV , Pasmaatweg 10, 7556 PH Hengelo, tel 074 - 349 11 29
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.