Feedback
5,0

Keuken Studio Twente

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 074-3491129 | Pasmaatweg 10, 7556 PH Hengelo
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Studio Twente
Keuken Studio Twente is een gespecialiseerd, creatief en no-nonsense bedrijf
Alternatieven voor Keuken Studio Twente
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 475 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 249 ervaringen
• Ekelhoff Küchen (D)
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,8 uit 460 ervaringen
• I-Kook
   
(Hengelo OV Overijssel) score 8,7 uit 463 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,2 uit 59 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Deventer Overijssel) score 9,8 uit 286 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2165 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,8 uit 556 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Keuken Studio Twente. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goede service”
Door Emily Bor op vrijdag 15 mei 2020 20
Ik heb erg plezierige ervaringen met Keuken Studio Twente, voor zowel mijn keuken, badkamer als tegels die ik heb gekocht! Doordat we duidelijke afspraken hebben gemaakt en deze door beide partijen ook nagestreefd werden, is alles soepel en vlekkeloos verlopen! Dan praat ik over de communicatie, bestelling, betaling, levering en plaatsing. Je kunt echt alle kanten op met de eigenaar, alles is bespreekbaar. Ook als er nadien iets opgelost moet worden, is hij altijd bereidt mee te denken en komt met een goede oplossing. Zijn meedenken is sowieso een sterk pluspunt! Ik beveel zeker andere mensen aan om bij Keuken Studio Twente een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Rommelig”
Door Rychelle op maandag 7 dec 2020 20
Denk je een goeie keuken zaak gevonden te hebben, blijkt het toch meer dan waardeloos te zijn. Het is rommelig, niet geordend. Uiteindelijk toch een keuken besteld, komen ze de afspraken niet na. Waardeloze zaak! Ik zal er nooit iemand heen sturen.
Reactie of foto toevoegen
“Maken het niet waar”
Door Jaap op donderdag 5 dec 2019 19
in 1 woord...DRAMA. Een volledig gekochte keuken die in 1 week gebouwd zou worden heeft 4.5 maand in beslag genomen. Er moest zelfs een ingebrekestelling aan te pas komen om uberhaupt nog contact te krijgen met deze 1 mans zaak. Coen de eigenaar is erg goed in pre-sales en sales. maar neemt teveel hooi op zijn vork waardoor de daadwerkelijke levering loze beloftes gedaan worden. Hij leeft dan in de waan vanalles voor je gedaan te hebben en door drukte nergens aan toe te komen. maar dat is geen excuus richting de klant. Op een bepaald moment wordt hij grof en zegt hij er zelf helemaal klaar mee te zijn en krijg je hem niet meer te spreken. Mede door allerlei schades die door hem ingehuurd persooneel gemaakt heeft(ZZP inhuur). Al met al hebben we zelf erg veel eigen kosten moeten maken om de schades veroorzaakt door de ZZP-er te herstellen. Keukenstudio Twente maakt NIETS van zijn beloftes waar. Advies om echt een keukendeurtje verder te rijden en je keuken ergens anders aan te schaffen en te laten monteren. Dit puur om een complete deceptie te voorkomen. Helaas zijn wij door zijn mooie praatjes erin getuind en zit er voor altijf een smet op onze beoogde droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keuken Studio Twente
aHengelo OV , Pasmaatweg 10, 7556 PH Hengelo, tel 074 - 349 11 29
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.