Feedback
8,7

Transparant Keukens

Score uit 27 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 06-28045248 | Zomerdijk 34 B, 3143 CT Maassluis
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Transparant Keukens
Transparant Keukens. Verkoop van complete kwaliteit keukens. Complete montage mogelijk. Transparant komt op afspraak bij u thuis, zowel in de ochtend, middag en avond. Vervanging van apparatuur. Transparant streeft naar 100% tevredenheid. Normale Transparante verkoop, u mag een keuken kopen, u moet niets!
Alternatieven voor Transparant Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 360 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• Keukenvision
   
(Naaldwijk Zuid-Holland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• Keukenathome
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 100 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,7 uit 75 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Vlaardingen Zuid-Holland) score 8,9 uit 120 ervaringen
• I-KOOK
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,5 uit 1421 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 27 ervaringen over Transparant Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren24 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Goed verlopen”
Door Michael op woensdag 17 apr 2024 24
We hebben na een vrij lange zoektocht gekozen voor Transparant keukens. Er werd een kwalitatief hoogwaardige keuken aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Uiteindelijk is de levering van de keuken helemaal goed verlopen en zijn kleine restpunten goed opgepakt. Je hoort vaak dat het bestellen van een keuken altijd wel gezeur oplevert, dat is bij ons niet het geval geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Frans Van Ruyven op vrijdag 8 mrt 2024 24
Goed advies. Prijs kwaliteit goed in verhouding. Fijne verkoopsfeer, vertrouwd gevoel en resultaat zoals gewenst. Bezorging zoals afgesproken. Goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Yildirim op woensdag 3 jan 2024 24
JP is een uitzonderlijke professional. Hij komt zijn beloftes feilloos na en denkt actief met je mee, wat resulteert in verbluffende voorstellen. Het is ook belangrijk om zijn backoffice team te erkennen, die een cruciale rol spelen in het gehele proces. JP's integriteit is opvallend, net als de kwaliteit van de keukens die hij levert. Hij is zeer duidelijk over wat goed en fout is, wat de samenwerking zeer prettig maakt. Kortom, JP is een ware expert in zijn vakgebied.
FOTO VAN YILDIRIM
REACTIE VAN TRANSPARANT KEUKENS
Dank je wel voor de mooie reactie. De keuken behoort tot de buitencategorie!! De professionalisering die wij hebben toegepast werpt zijn vruchten af!!! Ook na levering kunt u altijd bellen voor nazorg!

Groet Team Transparant Keukens Maassluis
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon een fijn bedrijf”
Door Marco de Bie op donderdag 14 dec 2023 23
Transparant keukens is gewoon een heel fijn bedrijf. Met scherpe prijzen. John Patrick is zakenkundig en communiceert duidelijk. Tijdens het uitzoeken van de keuken heeft hij ons tot in detail meegenomen wat je precies krijgt voor je geld. Wij vonden dat zeer prettig. Ook de montage verliep heel soepel. Op de afgesproken dagen werd alles keurig geleverd en gemonteerd én de rotzooi opgeruimd. Wat ons betreft een aanrader! Koop lokaal!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken nodig, bij Transparant moet je zijn”
Door Edward Mulder op donderdag 21 sep 2023 23
Nieuw huis, nieuwe keuken. Wauw wat een keuken is het geworden met dank aan JP en zijn monteurs! We kunnen niet anders zeggen dan top! Prijs/kwaliteit super, service klasse! Keuken nodig, bij Transparant moet je zijn, zonder meer!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Margreet Schutte op woensdag 19 jul 2023 23
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en ben er heel blij mee. Hij is geweldig.
FOTO VAN MARGREET SCHUTTE
REACTIE VAN JOHN PATRICK VAN SON
Dank je wel voor de mooie beoordeling, wij zijn trots!
Heel veel plezier met de nieuwe keuken en tot snel, ik kom zeker even zelf een foto maken en lopen we alles nog even na!!! U de koffie, dan neem ik wat lekkers mee!

Enjoy!

Groet, Team Transparant Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Hans en Wil Hanegraaf op vrijdag 16 jun 2023 23
Prachtige keuken geleverd gekregen, tegen een zeer scherpe prijs. Eigen apparatuur werd zonder discussie gewoon ingebouwd. Foutje van de monteur door onszelf opgelost, werd in de prijs opgelost. Bij de nalevering van wat kleine onderdeeltjes vonden we als extraatje een prachtige uittrekkast voor onder de gootsteen bij de voordeur. Echt super aardig!!
FOTO VAN HANS EN WIL HANEGRAAF
+ Toon extra foto van Hans en Wil Hanegraaf
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Sing Dekker op woensdag 14 jun 2023 23
Wij hebben al behoorlijk lang onze keuken. Ontzettend tevreden. Prima kwaliteit en service. Van een kastje werkte de softclose niet meer. Even contact opgenomen om juiste scharnieren te bestellen, werden vervolgens nog dezelfde dag kosteloos 2x scharnieren geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Een mega aanrader”
Door Danique op woensdag 21 dec 2022 22
Na bij veel keukenzaken te zijn geweest kwamen wij Viavia terecht bij Transparant keukens. Super vriendelijke man, veel ervaring, eerlijk. Alles werd zorgvuldig besproken. We wisselden nog een paar keer van kastjes. Steeds opnieuw konden we langskomen, ook in de avond wat echt super fijn was. De kwaliteit van de keuken is geweldig. Communicatie vind ik heel prettig. Gewoon bellen of appen naar een mobiel nummer ipv naar een vastnummer zoals bij grote keukenzaken en dan de lozebelofte krijgen dat ze je terug bellen. En ja,soms loopt iets uit. Maar naar mijn idee is dat op het moment echt overal waar je dan ook iets besteld. Monteurs waren heel kundig, netjes en beleefd. Werkten goed, snel en netjes. Prijs is ook heel redelijk. Wij wilden graag onze eigen apparatuur houden en dat was geen probleem. Deze hebben de monteurs ook netjes geplaatst. Al met al een dikke 10 en een mega aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Karen Huizinga op donderdag 25 nov 2021 21
Goed en eerlijk advies tijdens het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Plaatsing super netjes verlopen. Goede communicatie bij vragen en/of onduidelijkheden. Resultaat een prachtige keuken die van alle gemakken is voorzien. Heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Kelly op maandag 15 nov 2021 21
De kwaliteit van de keukens zijn prachtig maar de werkwijze van dit bedrijf is erg slecht! Erg slecht in de communicatie, je moet overal zelf meerdere keren naar vragen. Ze beloven dingen die ze niet waar kunnen maken en daarnaast hebben ze ontzettend veel lever problemen waardoor ze een halve keuken plaatsen zonder dit van tevoren te communiceren. Wij hebben 17 weken met een halve keuken gezeten! Wekelijks gevraagd wat de stand was en elke keer aan het lijntje gehouden worden. Al met al zou ik dit bedrijf zeker niet aanraden.
REACTIE VAN TRANSPARANT KEUKENS
Beste Kelly, Wat jammer dat je deze reactie geeft. De keuken was gepland, maar door de verbouwing van jullie huis konden wij niet monteren. Ruim 6 weken hebben wij de keuken kosteloos opgeslagen. Jammer dat je dit vergeet te schrijven. De keuken was na montage bruikbaar. De kookplaat en 2 ovens waren inderdaad manco doordat Bauknecht niet leverde. Bauknecht, maar ook o.a. Bosch, Neff en Siemens kampen met grote problemen. Zowel Bosch, Neff als Siemens communiceren het op hun website, onder tab. Service. Ze schrijven daar dat de slechte leveringen niet aan de keukenvakhandel ligt, maar aan de fabrikanten. Wij hebben direct een leenkookplaat geleverd en heb je geaccepteerd. De leenoven wilde je niet. Iedere keukenleverancier heeft te maken met extreme manco's, Transparant helaas niet anders ondanks dat wij het 15 weken al vtv laten binnenkomen. Jammer dat je deze review schrijft ipv even samen te komen. Voor service aan de keuken kan je altijd ons benaderen. JPS
REACTIE VAN KELLY
JP, het kwam voor jullie alleen maar beter uit dat onze verbouwing uitliep want anders hadden wij nog langer met een halve keuken gezeten. Daarnaast hebben wij zovaak met u proberen te praten zonder dat er een reactie kwam. Normaal ben ik helemaal niet van de reviews schrijven maar doordat wij zo slecht zijn behandeld vind ik dat andere mensen dit best mogen weten. Daarnaast heb ik niet eens alles in de review gezet, het verhaal gaat nog veel verder dan dit!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de mooie transparant keuken”
Door Remco en Sabrina Rodenrijs op vrijdag 19 feb 2021 21
Gewoon goed! Jp doet er alles aan om alles naar wens te laten verlopen. Roland is echt een vakman! Bedankt voor de mooie transparant keuken!
REACTIE VAN TRANSPARANT KEUKENS
Dank je wel, wij waarderen je review enorm.... Enjoy!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Roland Delavigne op dinsdag 11 feb 2020 20
Luxe uitgebreiden Keuken voor ons huis gekocht. Goede kwaliteit, dikke achterwanden, alles softclose en met push to open systeem. Zeer tevreden

Aanvulling ontvangen 12 februari 2020: Keuken is gemonteerd en netjes opgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Leon op dinsdag 24 dec 2019 19
keuken gekocht voor onze nieuwbouwwoning, J.P. doet het gelukkig anders dan de reguliere keukenverkopers, doet net dat stapje extra om het helemaal naar wens te maken en kan zelfs in de avonduren langskomen, ook onze dank aan monteur Roland welke werkelijk zeer netjes en correct te werk gaat. Transparant Keukens bedankt !
Reactie of foto toevoegen
“2 keukens gekocht”
Door Barbara Oosterlee op maandag 11 nov 2019 19
Prachtige keukens, goede adviezen en fijne samenwerking. In alles transparant!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar ons wens”
Door Arnout en Robin op zaterdag 12 okt 2019 19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken, en zo kwamen we Transparant Keukens tegen. JP neemt ruim de tijd voor de klant, alles wordt netjes uitgelegd en geshowd. Keuken werd razendsnel geleverd en geïnstalleerd, helemaal naar onze wens en voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Goede afterservice”
Door Richard van der Heijden op vrijdag 4 okt 2019 19
Keuken gekocht, goed geholpen en goede afterservice.

Aanvulling ontvangen: De aankoop is geleverd en gemonteerd zomer 2018.
Reactie of foto toevoegen
“Echt vakwerk”
Door fam. Mittertreiner op zaterdag 28 sep 2019 19
Keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. We hadden al een duidelijk idee van hoe hij eruit moest komen te zien en tijdens ons gesprek met John Patrick werd het ontwerp alleen nog maar mooier en met praktische details, als dubbele lades compleet, ingebouwde stopcontacten en een Quooker flex compleet gemaakt. Ondanks dat de oplevering van ons huis meerdere malen werd uitgesteld, kon de keuken na ontvangst van de sleutel toch snel geplaatst worden. Roland heeft de volledige keuken geplaatst en aangesloten. Echt vakwerk! Ook de nazorg om de puntjes op de i te zetten verliep soepel en snel. Nu lekker genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Marco leenderts op maandag 4 mrt 2019 19
een geweldige aardige verkoper/eigenaar, goed gevoel bij deze keukenzaak, keuken goed geinstalleerd, goede monteur (frans) . jp doet werkelijk alles om de klant tevreden te houden , niets dan lof...... stoppertjes gergeld, goed werkende afzuigkap, koelkast lekker soepel open en dicht. afwerkplinten in 2 delen vastgezet , echt gweldig , is altijd netjes op tijd, komt zijn afspraak altijd na , communictie tussen jp en koper is echt heel goed. jp klasse
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Zoila van Renssen op woensdag 15 aug 2018 18
Een complete keuken laten plaatsen door Transparant keukens. De eigenaar van Transparant keukens kwam op locatie en heel actief meegedacht om de beperkte ruimte optimaal in te richten. Het resultaat was een complete luxe keuken met een hoog afwerkingsniveau voor een gezin met 4 kinderen. We hielden zelfs ruimte over! Wanneer er aanpassingen moesten komen werd dit meteen geregeld zonder bijkomende extra 'verborgen' hoge kosten. Ook bij een defect (oorzaak apparatuur) heeft Transparant keukens professioneel alles geregeld bij de leverancier. Wij zijn super blij met het resultaat. En samenwerken met JP was een verademing na alle ervaringen bij de grote keukenleveranciers. Een echte aanrader.
FOTO VAN ZOILA VAN RENSSEN
U keuken
+ Toon extra foto van Zoila van Renssen
+ Toon extra foto van Zoila van Renssen
+ Toon extra foto van Zoila van Renssen
+ Toon extra foto van Zoila van Renssen
+ Toon extra foto van Zoila van Renssen
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging apparaten”
Door Cor op zondag 1 jul 2018 18
Afwasmachine en koelkast kapot in bestaande keuken, afwasmachine nog dezelfde dag en koelkast binnen een week geleverd en geïnstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door G. Janson op donderdag 22 mrt 2018 18
Wij zijn ontzettend blij met onze keuken. Hij was compleet . Precies zo als wij hem hadden besteld. 1 kleine beschadiging wat direkt werd opgelost. Wij zijn dan ook fantastisch geholpen door patrick. Niets was teveel. Altijd even vriendelijk. Zeker een aanrader om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze keuken”
Door Fam. Van Santen op dinsdag 13 feb 2018 18
Super blij met onze mooie keuken! Fijne en transparante keukenzaak. Duidelijke uitleg van en meedenken in mogelijkheden, goed advies en een duidelijke en scherpe prijsstelling. Vooral dat laatste is erg prettig, geen gezeur over korting en dan de vraag of je wel een eerlijke prijs betaald. De keuken geplaatst door een heel goede en precieze monteur. Alles bij elkaar top! Klein minpuntje, offerte moet je zelf goed achteraan zitten.
FOTO VAN FAM. VAN SANTEN
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Transparant geholpen”
Door Marianne Koree op maandag 25 dec 2017 17
Zeer deskundig geholpen door JP. Heel transparant geholpen VWB de verschillende kwaliteiten in keukenmeubel en apparatuur. De keuken is van A tot Z fantastisch geworden. De keuken is gemonteerd door een zeer ervaren monteur die ook nog eens goed meedacht. Wij raden Transparant Keukens dan ook aan!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met eindresultaat”
Door Daniel den Daas op donderdag 14 dec 2017 17
Wat een verademing om zaken te doen met Transparant Keukens. Veel keukenboeren die niet transparant zijn en bijvoorbeeld alleen totaalprijzen geven. Als je dan de typenummers er bij zoekt op het internet moet je dan haast wel een godsvermogen voor de keukenkasten en het aanrechtblad betalen. Zo niet bij Transparant. De internetprijzen worden er al bij vermeldt en die kloppen ook gewoon. Veelal gaat Transparant hier nog weer onder zitten. De showroom zelf is klein, maar zo'n beetje alles zit er in en daarnaast is er ook gewoon heel veel mogelijk. Voor een kleine meerprijs (+/- 5-10%) heb je een premium keuken ipv de Basic. Ik zou hier zeker naar informeren, want wat ons betreft was dit het meer dan waard! Montage is ook super verlopen en ondanks het vele verschuiven (nieuwbouwhuis) werd er iedere keer weer meegepuzzeld om het toch weer in te plannen. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en bevelen Transparant Keukens dan ook van harte aan! Wel 1 punt van aandacht: Je moet soms zelf achter dingen aan blijven jagen, omdat de zaken erg goed lopen wordt nog wel eens wat vergeten. Maar voor deze prijs en kwaliteit was dit het ons het zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door John Heijboer op maandag 13 nov 2017 17
Echt een geweldige ervaring gehad met Transparant keukens. John Patrick is een kennishebber en werkt zich 10 slagen in de rondte om je zo goed mogelijk te helpen en de juiste keuken voor je te bedenken. Kwaliteit materiaal voor een redelijke prijs ook!
In de week van de montage hebben we ook een top tijd gehad met zijn monteur die altijd de tijd nam om vragen te beantwoorden en binnen de aangegeven tijd de keuken gereed had en netjes alles achter liet.
FOTO VAN JOHN HEIJBOER
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Floris Derksen op maandag 13 nov 2017 17
Alles helemaal top geregeld! Zeer scherpe prijs en alles ziet er super netjes uit :). Een plintje en balkje moeten nog vervangen worden. Dit gebeurd volgende week en ik hoef hier zelf niet achteraan te gaan. Ze kwamen er zelf mee. Top dus!
FOTO VAN FLORIS DERKSEN
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 15
Vestiging Transparant Keukens
  Maassluis (showroom uitsluitend op afspraak), Zomerdijk 34 B, 3143 CT Maassluis, tel 06-28045248
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.