Feedback
4,7

Piet Klerkx Badkamers en Keukens

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Noord-Brabant & Utrecht)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Piet Klerkx Badkamers en Keukens
Piet Klerkx is met zes vestigingen en bijna 90 jaar ervaring dé woonwinkel van Nederland. Naast een grote collectie meubelen en bedden, hebben we in de filialen Waalwijk en Amersfoort een grote keuken en badkamer showroom.
Alternatieven voor Piet Klerkx Badkamers en Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 53 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 177 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 128 ervaringen
• Ekelhoff Küchen (D)
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,7 uit 439 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 68 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 492 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 323 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 361 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Piet Klerkx Badkamers en Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren0 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster9 ervaringen

Ervaringen over: keukens, badkamers, korting, prijs

Per vestiging:
“Klantcontact, klantenservice en klachtafhandeling”
Door Mirjam Boxem op dinsdag 20 sep 2016 16 | vestiging Piet Klerkx Amersfoort keukens en badkamers
Slecht, slecht, slecht. Zo ontzettend de balen van heel Piet Klerkx, afhandeling klachten, problemen. Wat zo leuk had kunnen zijn, mijn plezier van een nieuwe keuken is compleet vergalt. Eerst beginnen in de winkel met babbel van ons uit de markt halen. Nee wij zijn geen keukenkampioen of stunter. Ja wij doen alles zelf, 1 aanspreekpunt. Nou eh, dat klopt dus van geen kanten. Vervolgens een prijs afgesproken voor de keuken en er toch ingetuind, moest ik allerlei concessies doen om op de prijs uit te komen. Prima, nog niet boos, wij krijgen een mooie keuken dacht ik. Vervolgens terug van vakantie, de planning. levering week 34, maar ja er was geen personeel om de voorbereidingen uit te voeren voor de levering. Dus een zzpér door Piet ingeschakeld na 3 anderen gesproken te hebben( die alle drie niet konden). Deze man maakt een uitzondering voor ons, maar dan kan het niet anders dan dat de keuken eerst geplaatst wordt en het extra werk en pas daarna kan er worden gestucd. Wij onkundige en onwetende leken, zeggen prima. Joepie keuken komt.

Toen hadden wij een wijziging vanwege plaats vaatwasser, en eigenhandig denken van de verkoper. Hij had gezien dat wij rechtshandig waren dus vaatwasser in onmogelijke hoek getekend. Nog aangekaart tijdens gesprek, ik weet niet of dat handig is, maar door vlotte babbel en gewoon doorgaan met gesprek niet meer op terug gekomen. Moet ik eerlijk zijn dat wij er tijdens dat gesprek ook niet meer aan gedacht hebben. Zowel verkoper, als troubleshooter Piet niet tot onmogelijk bereikbaar. En omdat zowel wij als verkoper op vakantie waren konden wij het ook niet meer vroegtijdig aangeven dat wij dat gewijzigd wilde hebben. De aannemer vroeg ons of er om een speciale reden gekozen was voor deze plek van de vaatwasser. Wij oh shit nee he. Niet meer aan gedacht. Piet Klerkx was niet bereikbaar. Uiteindelijk hadden wij gesprek met badkamer man van de vestiging. Probleem aangegeven. Nee kon niet meer keuken was al klaar en werd de week daarop geleverd. Maar hij vond het ook niet netjes en er moet toch iets te regelen zijn. Fijn iemand spreekt ons. Nou als wij maar weten dat er op deze keuken bijna geen marge meer zit. Ja zeg duh, is dat ons probleem. dan had hij hem ons niet moeten verkopen. Ik heb geen zicht op marges. Ik wil een goede keuken. Betaling keuken, bij bezorging op dag van afspraak. Wij zeggen keuken is niet af, niet klaar, dus wij betalen niet alles. Er moest nog gestucd worden en kastje/deurtje en frontje nageleverd worden. Willen de bezorgers de keuken weer meenemen. Toen zat ik al ruim 2 weken zonder keuken. In ene kwam er wel een troubleshooter aan de telefoon. Nee komt allemaal goed mevrouw. Advies van hem, misschien handig om nog eens bij verkoper koffie te gaan drinken en eea uit te praten, duh daar zit ik echt niet meer op te wachten en dan weer fles wijn krijgen zeker. Ja, maar als je hem (troubleshooter) nog wilt spreken is hij met noorderzon vertrokken en weer niemand bereikbaar.

Afgesproken wij betalen een deel bij oplevering totale keuken. Komt de aannemer/zzpér en stucadoors nog afzuigkap en spotjes plaatsen. Fijn denk je dan. Stucwerk iets beschadigd en moeten stucadoors weer terugkomen, maar dat doen ze alleen als de schilder komt want anders moeten ze een halve dag inplannen. Is dat ons probleem? Vreemd. Toen kwam zzpér/aannemer, waar wij overigens heel tevreden over waren de stopcontacten en afzuigkaprooster plaatsen. Stroom eraf, stroom erop en hoppa de oven deed niks meer. Er lag gewoon bovenop de oven de electrische snoeren met zo'n zekeringsdoosje. Nou zei hij dat wordt dan even de monteur van de oven bellen. Zo gezegd en gedaan, deze meneer (monteur Kitchenaid) kwam hier gister en komt tot conclusie dat de aarde is aangesloten op de fase, of zoiets. Ik had dus met mijn kids wel onder 220 volt kunnen komen te staan. Levensgevaarlijk. Echt fijn, hij heeft het verholpen en hoop ik dat de oven die nog ik nog niet had kunnen gebruiken geen schade van dit geintje heeft opgelopen.

Nou is het afwachten of de frontjes nog komen en het kastje en deurtje en of wij dan wel even het restant willen afrekenen. Mijn man vroeg om een creatieve oplossing bij klantenservice en toen kregen wij in de mail te lezen, u kunt een bos bloemen krijgen. Huh, zijn ze bij Piet nou helemaal van lotje. Alsof ik op een bos bloemen zit te wachten en dan moet ik er ook nog om gaan vragen ook. Ik heb geen bos bloemen gezien, zoiets hoor je dan spontaan gewoon te regelen. Moet echt niet gekker worden. Ik wil een goed werkende, uitziende keuken hebben. Dat is waar ik voor betaal. De keukens komen allemaal bij Mandemakers vandaan dus stop de interessant doenerij. 1 pot nat. De keuken op zich is mooi. Het probleem zit em in jullie klantcontact, klantenservice en klachtafhandeling.

Hoe kan ik op deze manier nu goed over Piet Klerks praten. Mijn conclusie, men wil wel centen zien, maar iets gegrond serieus nemen of fout in willen zien of uberhaupt maar de klant tegemoet te komen is er dus niet bij. Hoe simpel had eea kunnen zijn, om de leverdatum aan te passen toen bleek dat week 34 niet haalbaar was qua aannemer? Een cursus klantcontact en communicatie kan voor de verkoper en overige personeel van Piet ook geen kwaad. Ik hoop dat de keuken uiteindelijk wel af komt, want ik zit nog in een keuken die niet klaar is. Ik kan dus niemand maar ook echt niemand Piet Klerkx aanbevelen. Het is nu overigens week 38. Werkelijk :-(( Ben er zo klaar mee.
Reactie of foto toevoegen
“Garantie niet nagekomen”
Door Fokje op vrijdag 10 jun 2016 16 | vestiging Piet Klerkx Amersfoort keukens en badkamers
Wij hebben een badmeubel gekocht. Mooi kast . Nu blijkt dat de onderkant los laat. De kast hangt aan de muur. We hebben nog garantie. We kunnen een nieuwe kast kopen met 20% korting. De kast was nieuw 689 euro. Belachelijk voor woorden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed voorbereid”
Door Kusters op dinsdag 2 mei 2017 17 | vestiging Piet Klerkx Amersfoort keukens en badkamers
Extreem goed voorbereid en op onze hoede in verband met alle negatieve recensies besloten wij bij Piet Klerkx binnen te lopen om te kijken naar een Next-125 keuken. Wellicht is dat het verschil met de andere verhalen. Wij kwamen specifiek voor dit (Duitse) merk en hadden heel goed in ons hoofd wat wij wilden. We zijn meerdere malen geweest en hebben besproken dat we het eng vonden om te tekenen vanwege alle negatieve recensies. Dit werd goed opgepakt en onder door ons opgestelde voorwaarden hebben we een handtekening geplaatst. Zelf hebben we extreem goed opgelet en alles dubbel nagekeken. Maar ook toen ruim 1 jaar later de keuken geleverd moest gaan worden werd in de winkel weer constructief meegedacht om de laatste snufjes er in te laten plaatsen, waarvoor dank! Het resultaat is een prachtige keuken, geheel naar onze wens. In eerste instantie waren er een paar ontbrekende zaken, zoals een scharnier een een zijwang. Deze zijn na geplaatst, zonder dat we daar actief achteraan hebben moeten zitten. Kortom: Zeer tevreden met onze prachtige Nest-125 keuken en de levering door Piet Klerkx.
Reactie of foto toevoegen
“Volledig nieuwe inrichting”
Door Kok op zaterdag 1 aug 2015 15 | vestiging Piet Klerkx Amersfoort keukens en badkamers
Volledige nieuwe inrichting gekocht voor woonkamer voor een klein vermogen. Aflevering incompleet, te laat , in delen onderdelen kwijt etc. Op zich kan dit gebeuren maar de after sales is ver te zoeken. We zitten nog steeds in conflict met ze en al vanaf april bezig onze inrichting klaar te krijgen. Prima verkopers, goede collectie maar ongelooflijk slecht en laks waar het oplossen van problemen betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Leveren niet”
Door Robin op woensdag 24 mrt 2021 21 | vestiging Piet Klerkx Waalwijk keukens en badkamers
Levering blijven ze maar uitstellen. Nu half jaar wachten op een vloerkleed, salontafel, tv meubel en stoel. Elke keer stellen ze de levering maar uit. nu al half jaar wachten. Over compensatie hoor je ze nog niet, dat doen ze pas na levering.... nou ik ben benieuwd hoe ze het gaan goedmaken als het straks eindelijk een keer geleverd gaat worden! Zal het hier ook zeker vermelden
Reactie of foto toevoegen
“Helaas een slechte ervaring”
Door M. Geerlings op zondag 31 dec 2017 17 | vestiging Piet Klerkx Waalwijk keukens en badkamers
Helaas een slechte ervaring. Onze keuken is mooi, maar de afwerking is niet zoals het behoort. Aan een kant kan ik mijn vingers tussen de wand en het keukenblad steken, aan de andere kant zit iets minder ruimte maar ook daar kan van alles tussen vallen. De mondeling afgesproken afwerklijsten staan inderdaad niet in de opdracht, maar wij hebben daar over gebeld en toen werd beloofd dat alles opgelost zou worden. Maar als je eenmaal betaald hebt wordt er een heel ander verhaal verteld. Echt waardeloos dat liegen en draaien en de enige reactie die ik nu krijg op mijn laatste mailtje was een geautomatiseerd antwoord dat de mail goed ontvangen is en dat er zsm contact zou worden opgenomen. Daar wacht ik nu nog op! Voor mij een dikke vette onvoldoende voor Piet Klerkx keukens!

Aanvulling ontvangen 2 januari 2018: Blijkbaar wordt deze pagina gelezen want hoera ik kreeg vandaag een reactie. Helaas wordt er niks opgelost, gewoon hetzelfde verhaal waar ik niks mee kan. Ik wil gewoon een keuken die past, niets meer en niets minder. Maar dat schijnt niet mogelijk te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Dressoir”
Door Ruud Groot op dinsdag 21 apr 2015 15 | vestiging Piet Klerkx Amersfoort keukens en badkamers
Dressoir gekocht. Volgens verkoper 6 a 7 weken. Levertijd. Ging hiermede ok. Direct gevraagd om aanbetaling anders ging de aankoop niet door. Aanbetaling verricht. Enkele dagen voor aflevering een email wanneer het dressoir gebracht zou worden. Oude dressoir inmiddels weggedaan. 1 dag voor aanlevering lapidair een email dat het " helaas" nog 7 weken gaat duren. Volgens bedrijf nu levering in de week van 8 juni. Totaal onbetrouwbaar bedrijf daar dit reeds de tweede keer is. Laatste aankoop geweest bij piet clerck in Amersfoort.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door H. Smolders op vrijdag 16 okt 2020 20 | vestiging Piet Klerkx Waalwijk keukens en badkamers
Ik heb in juli 2020 een complete badkamer gekocht. Helaas had de verkoper een behoorlijke inschattingsfout gemaakt en een te kleine douchecabine geadviseerd en dus besteld. Bij installatie kwamen we hier achter. Maw een grotere douchecabine had makkelijk gekund. Overal worden fouten gemaakt en dat is helemaal niet erg. Het gaat erom hoe je dat gaat oplossen. In dit geval geeft Piet Klerkx niet thuis. Ongelooflijk hoe passief zij zijn geweest. Ze kwamen na flink wat telefoontje en mailtjes maar niet met een oplossing. Uiteindelijk heb ik het er maar bij laten zitten en heb elders een oplossing gezocht. Mijn keuken ga ik daar in de ieder geval niet meer kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel misgegaan”
Door Tom op donderdag 11 jul 2019 19 | vestiging Piet Klerkx Waalwijk keukens en badkamers
Bij Piet Klerkx heb ik mijn keuken en badkamer gekocht. Helaas is hier zowel alles mis gegaan wat mis kon gaan. Maar dat er iets mis gaat vind ik geen probleem. Dat kan iedereen gebeuren. Dat er in ons aankooptraject 3 verkopers weggaan waardoor je steeds een ander contactpersoon hebt, daar kun je niet veel aan doen. Maar dat je op werkelijk alle vragen, klachten en onduidelijkheden reageert met: Dat is uw eigen schuld. Dat typeert de klantenservice van Piet Klerkx. Een wc die drie maanden in gebruik is. Waar de metalen onderdelen al van roesten en waar de hele binnenkant van de toilet pot al van aan het slijten is. Wat is het antwoord van Piet (via de telefoon, zonder foto's of wat dan ook): Jullie poetsen te weinig. Als je op deze manier met je klanten omgaat dan wil je ze niet meer terug. conclusie: De vestiging van Klerkx is super, mooie showroom, aardige verkopers en hele mooie sfeer. Het tegenovergestelde is waar op het moment dat je je handtekening zet.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk positief opgelost”
Door Richard op donderdag 30 mei 2019 19 | vestiging Piet Klerkx Waalwijk keukens en badkamers
Badkamer aangekocht, bewust op 1 adres, zodat 1 aanspreekpartner. Verkoop onvolledig, onduidelijk, slecht zonder kennis van zaken zo blijkt achteraf. Aannemer deed meer dan zijn best, glasman, trieste mentaliteit, PK uiteindelijk trekt overal zijn handen vanaf terwijl dat juridische partner is. Kranen op verkeerde plaats, deur kan niet geplaatst worden, Willen dan iets anders leveren en zaken die niet zijn gekocht, maar dan als wel verkocht blijken te zijn vlg PK omdat ze niet op tekening staan. Trieste, intrieste club die niet weet wat ze doen, verkopen en een hele keten van aannemers aan zich verbinden maar niet verantwoordelijkheid van hoofdaannemer op zich nemen. Mijn advies: ga naar specialist, is nog goedkoper ook.

Aanvulling ontvangen 5 juni 2019: Zij lossen het op zonder kosten en verder gemor.
Reactie of foto toevoegen
Vestigingen Piet Klerkx Badkamers en Keukens
aPiet Klerkx Amersfoort keukens en badkamers (5 ervaringen), De Brand 1, 3823 LA Amersfoort, tel 033 - 457 00 66
bPiet Klerkx Waalwijk keukens en badkamers (5 ervaringen), Prof. v.d. Waalsweg 2, 5144 NG Waalwijk, tel 0416 - 33 63 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.