Feedback
9,7

KeukenCoach

Website: keukencoach.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
keukencoach.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van KeukenCoach
Bij KeukenCoach staat vakmanschap voorop. Onze winkels zijn onderscheidend mooi en het waard om een blokje voor om te rijden! Je vindt onze winkels in Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Bij KeukenCoach werken geen keukenverkopers maar experts die hun vak verstaan en jou begeleiden bij het samenstellen van je droomkeuken met de beste materialen en apparaten. Of zoals wij het graag zeggen: ‘Wij betoveren het hart van je huis’. We begeleiden onze klanten volledig van begin tot eind bij het advies, ontwerp en de montage en bieden voortdurend de beste service.

Premium Products, Sustainable Impact

Vraag een adviesgesprek aan.
Onze experts begeleiden je graag naar je droomkeuken.
Ervaringen
Er zijn 82 ervaringen over KeukenCoach. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren73 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Een top ervaring”
Door Youssef B op donderdag 4 jul 2024 24 | vestiging Amersfoort
Droom keuken! Top ervaring gehad met Amersfoort KeukenCoach. Hele fijne open communicatie. Dacht met ons mee. En dat is ook duidelijk te zien aan het eind resultaat. 10/10!
FOTO VAN YOUSSEF B
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door John Beukeboom op woensdag 26 jun 2024 24 | vestiging Amsterdam
Erg goed geholpen door Gino Soolsma. Onder het genot van een bakje koffie de nieuwe keuken besproken en gepland. Goeie tips gekregen van Gino waar ik op moest letten. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Dit was mijn tweede keuken van KeukenCoach binnen twee jaar en ik ben absoluut een tevreden klant.
FOTO VAN JOHN BEUKEBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Amazing”
Door Sanja op woensdag 19 jun 2024 24 | vestiging Amsterdam
The kitchen looks amazing and have fulfilled all my expectations! Gino from Amsterdam office really took an effort to design the kitchen exactly as I have imagined it! 5/5
FOTO VAN SANJA
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door S. Brouwer op dinsdag 18 jun 2024 24 | vestiging Amersfoort
We hebben een goede en leuke ervaring gehad met Keukencoach in Amersfoort. Met Walid en Mustapha is het goed en snel schakelen. Ook waren ze flexibel in het aanpassen van onze wensen. De keuken werd in één dag vakkundig geïnstalleerd. Er moeten nog een paar kleine dingen op een later moment gefixed worden, maar ik verwacht dat dit ook goed komt. Aanrader!
FOTO VAN S. BROUWER
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Arlita Velthuis op dinsdag 18 jun 2024 24 | vestiging Amersfoort
Samen met Walid, die ons alle mogelijkheden liet zien en de tijd voor ons nam, hebben we een mooie keuken uitgezocht. Daarna kwam Moustafa zelf inmeten. Door Guido en zijn zoon Sven is de keuken vakkundig gemonteerd en hij is mooier dan we ons voorstelden tijdens ons eerste bezoek aan Walid.
FOTO VAN ARLITA VELTHUIS
+ Toon extra foto van Arlita Velthuis
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door I. Tushuizen op dinsdag 18 jun 2024 24 | vestiging Amsterdam
Zeer klantvriendelijk, goede en op persoonlijke voorkeur afgestemde adviezen (de naam KeukenCoach is heel toepasselijk), veel keuze, goede kwaliteit materialen, professioneel, alles tot in de puntjes geregeld: efficiënt, snel, je wordt echt ontzorgd. Communicatie is heel goed en duidelijk. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Wouter van de Kamp op maandag 17 jun 2024 24 | vestiging Amersfoort
In 2022 kregen wij te horen dat we een nieuwbouwhuis kregen. Na een zorgvuldig traject hebben wij de keuken bij de Keukencoach gekocht. Wij werden geholpen door Mustapha, een zeer kundig persoon die niet voor ons ging invullen wat wij misschien zouden willen, maar hij sprak eerst met ons over hoe wij de keuken zien, hoe wij de keuken wensten te gebruiken, hoe wij als personen waren en wat voor ons belangrijk was. Na een grondige inventarisatie ging hij met ons aan de slag om een keuken te ontwerpen. Door zijn praktische en pragmatische ontwerpen kwam er al snel een keuken uit die wij ook voor ogen hadden. Mustapha gaf ook verbeteringen ten opzichte van ons ontwerp door, verbeteringen waardoor de offerteprijs zelfs lager kwam te liggen, maar waardoor onze keuken wel slimmer, efficiënter en dus goedkoper werd. Nadat wij de offerte hadden meegekregen dachten wij er nog even over na. Een bezoek aan een buitenlandse keukenleverancier bracht ons de overtuiging dat wij een goede keuken hadden uitgezocht die kon worden tegen dezelfde prijs als een buitenlandse keukenpartij. Wij gaven de keukencoach de opdracht voor de keuken en hebben gedurende het bouwproces hem meegenomen in de planning. Dit resulteerde in een keuken die compleet en op tijd werd geleverd en gemonteerd. Inmiddels zijn we een half jaar verder en hebben we helemaal geen problemen of wat dan ook gehad aan de keuken. Wij zijn nog steeds elke dag blij met hoe de keuken is bedacht en de slimme functies die in de keuken zijn opgenomen. Wij raden dan ook met heel ons hart en verstand Mustapha van de Keukencoach aan. Mustapha is daadwerkelijk een coach en door zijn eerlijke manier van coachen in combinatie met zijn verstand van keukens en de bouw gaat hij voor de beste oplossing van zijn klant.
FOTO VAN WOUTER VAN DE KAMP
+ Toon extra foto van Wouter van de Kamp
+ Toon extra foto van Wouter van de Kamp
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Janet en Gerard op woensdag 5 jun 2024 24 | vestiging Amersfoort
Vanaf het eerste moment dat we binnenkwamen bij Keukencoach in Amersfoort zijn we super geholpen. Walid dacht heel goed met ons mee en wees ons op alle (on)mogelijkheden. Ook na onze eerste offerte hebben we nog zonder problemen wat wijzigingen kunnen aanbrengen. Vooral het proces van het vaststellen van de kosten was heel transparant en dat waardeerden wij erg.
Mustapha kwam zelf bij ons thuis inmeten en kwam ook tijdens het plaatsen van de keuken kijken of alles naar wens verliep. Monteur Guido is een topper! Samen met zijn zoon is alles volgens plan gemonteerd. Geen stress en goed samenwerkend met onze installateur. Het kleine probleempje met 2 lades werd snel en vakkundig opgelost. Kortom: wij zijn zeer tevreden met onze mooie keuken en genieten er elke dag van!
FOTO VAN JANET EN GERARD
+ Toon extra foto van Janet en Gerard
+ Toon extra foto van Janet en Gerard
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Bea Schutten op vrijdag 24 mei 2024 24 | vestiging Amersfoort
We hebben in Amersfoort bij Mustapha onze keuken gekocht, de klik was er gelijk, hij luisterde aandachtig wat wij wilde en gaf ons goede adviezen. Hij tekende gelijk de keuken in en helemaal naar onze zin. De keuken is ook thuis echt helemaal zo uitgevallen zoals we zo graag wilden, eigenlijk nog mooier en alles in één keer goed. Over het hele proces kunnen we meer dan lovend zijn. Ook tussendoor als ik weer met mijn kleurenstaaltjes in Utrecht aan kwam, personeel altijd vriendelijk, en met een kopje koffie, niets is teveel. Een zaak waar ik zo weer mijn keuken zou gaan kopen!
FOTO VAN BEA SCHUTTEN
+ Toon extra foto van Bea Schutten
+ Toon extra foto van Bea Schutten
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Valina op maandag 20 mei 2024 24 | vestiging Amsterdam
Wat een prettig proces. Bij verschillende keukenzaken heb ik een tekening laten maken en het lukte niet qua wensen. Zelf ben ik een ontwerper dus ik weet wat ik wil wat niet altijd even makkelijk kan zijn. Met Martin was het meteen een hele fijne samenwerking qua keukenontwerp en hoe hij mijn wensen tot een ontwerp maakte. Hij dacht heel fijn mee en met zijn kennis van keukenontwerpen kon hij prettig onderbouwen waarom iets wel of niet werkte of kwam hij met een andere insteek. Hij bewaakte mijn budget en communiceerde meteen wat de impact van mijn keuzes waren op de prijs. Het hele proces tot aan de installatie vond ik best spannend. Ik heb nogal wat verhalen gehoord van installaties en afspraken die niet zo lekker liepen. Martin belde mij altijd snel op als hij merkte dat ik ergens vast liep om mij gerust te stellen :-) Mo heeft bij mij de installatie gedaan. Zo wat is dat netjes gedaan. Ook hier weer hetzelfde: ik had wat zorgen op bepaalde punten en zodra Mo dat onderdeel installeerde haalde hij mij er even bij. In 1 dag stond mijn keuken en waren alle verpakkingen netjes klaargelegd. Wat een oog voor detail heeft hij. Mijn kat heeft meteen dezelfde dag de keuken beoordeeld en ook goedgekeurd. Martin en Mo beide bedankt!
FOTO VAN VALINA
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met de nieuwe keuken”
Door Farcia Asraf op dinsdag 23 apr 2024 24 | vestiging Amsterdam
Mijn prachtige droom keuken kunnen samenstellen met Yusuf van Keukencoach erg fijn dat hij zo meedacht en alle geduld had. Vandaag is mijn keuken geplaatst door super fijne monteur Normen erg vriendelijk werkt netjes en heeft mijn keuken perfect gemonteerd en opgeleverd. Ben echt superblij.
Reactie of foto toevoegen
“Een hele goede ervaring”
Door Fam Cleveringa Amsterdam op maandag 15 apr 2024 24 | vestiging Amsterdam
Keukencoach verkoper heeft ons heel goed geadviseerd. De inmeting en plaatsing gingen ook erg snel en professioneel. Kleine correcties achteraf ook keurig en snel opgelost. Al met al een hele goede ervaring met het kopen van een keuken bij Keukencoach!
FOTO VAN FAM CLEVERINGA AMSTERDAM
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Carola Braun & Young de Ruiter op maandag 1 apr 2024 24 | vestiging Amersfoort
Zo blij dat we tijdens de aankoop van onze nieuwbouwwoning toch nog langs KeukenCoach Amersfoort zijn gegaan! Top advies, snapte precies onze persoonlijke wensen en combineerde dat met wat echt praktisch is en ook een mooi totaal voor een goede prijs. Na een reis van 2 jaar van begin tot eind uitstekende service, ook met het monteren en installeren, de plaatsing (en zo snel, binnen amper 1 dag). Wij zijn super happy en dankbaar met het resultaat: alles klopt wat ons betreft en vinden het ook gewoon erg mooi. Onze keuze was deze keuken als hart van ons huis en daarvan genieten wij nu met volle teugen.
Daarnaast vinden wij Mustapha zeer ervaren en een heel prettig persoon. Al met al zeker een dikke aanbeveling!
FOTO VAN CAROLA BRAUN & YOUNG DE RUITER
+ Toon extra foto van Carola Braun & Young de Ruiter
+ Toon extra foto van Carola Braun & Young de Ruiter
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Agatha van Zeeland op woensdag 27 mrt 2024 24 | vestiging Amersfoort
Vanaf het eerste gesprek tot en met service na levering wordt er mee gedacht, ze zijn ten alle tijden te bereiken. Ik heb zelden zo'n goede service gehad.
Aanrader!
FOTO VAN AGATHA VAN ZEELAND
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met mijn nieuwe keuken”
Door Judith Niessen op maandag 25 mrt 2024 24 | vestiging Utrecht
Ik ben goed geholpen met de praktische opbouw van de keuken en het design door medewerker Walid Asfour, hij sloot heel goed bij mijn wensen aan en kwam met goede suggesties. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken en na een kleine botsing van een deksel en de inductieplaat, heeft Walid mij supersnel geholpen.
FOTO VAN JUDITH NIESSEN
+ Toon extra foto van Judith Niessen
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten enorm van onze nieuwe keuken”
Door Fam. Van Leeuwen op maandag 25 mrt 2024 24 | vestiging Amersfoort
En dan is het zover, tijd voor een nieuwe keuken! Hoewel we diverse keukenzaken hebben bezocht, zowel in Nederland als in het buitenland, voelde het voor ons steeds niet goed. Toen kwamen we per toeval terecht bij Keukencoach in Amersfoort en ging er een andere wereld voor ons open. We werden geholpen door Mustapha, waarbij hij goed luisterde naar onze wensen en op een prettige manier met ons mee dacht. Zijn open en transparante houding, eerlijkheid en geduld was voor ons de reden om onze keuken hier te kopen. Als je dan ook nog een mooie, kwalitatieve keuken krijgt dat in het financiële plaatje past, dan is het plaatje compleet. Vanaf het tekenen van de overeenkomst, tot het plaatsen van de keuken, verliep alles soepel en op een prettige wijze. Tijdens het plaatsen van de keuken kwam Mustapha langs om polshoogte te nemen of alles naar wens verliep. Dus ja, het is absoluut mogelijk dat het kopen en plaatsen van een nieuwe keuken in één keer goed gaat. Op dit moment genieten wij enorm van onze nieuwe keuken van echte top kwaliteit. Dus wil je tijd en moeite besparen, ga direct naar Mustapha Sarti van Keukencoach Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor de mooie keuken”
Door Reinout & Maaike op woensdag 28 feb 2024 24 | vestiging Amersfoort
We zijn door Walid Asfour goed geholpen bij het ontwerp van onze keuken. Hij luisterde goed naar onze wensen en we hebben een prachtkeuken gekregen, waar we erg blij mee zijn! Er zijn nog geen dingen waarvan we nu denken dat we het toch anders hadden willen doen. Ik kan vrij perfectionistisch zijn, dus dat zegt wat ;) Ook de nazorg (nog wat vragen over de inductieplaat) en het verhelpen van een paar kleine restpuntjes verliep goed en vlot. Het contact Mustapha Sarti daarover verliep makkelijk en vlot. Dank voor de mooie keuken, we maken er dagelijks met veel plezier gebruik van!
FOTO VAN REINOUT & MAAIKE
+ Toon extra foto van Reinout & Maaike
Reactie of foto toevoegen
“Een topbedrijf”
Door Yin op woensdag 28 feb 2024 24 | vestiging Rotterdam
We hebben dankzij KeukenCoach de keuken van onze dromen! We hadden een eigen ontwerp die door onze adviseur Edwin tot in de puntjes tot leven is geroepen. We hadden bijvoorbeeld de wens om door de hele keuken een zwevende marmeren plank te hebben, en Edwin heeft heel goed meegedacht om dat op de mooiste en beste manier te realiseren. Ook ging hij speciaal voor ons op zoek naar precies de greepjes die niet standaard in het assortiment bestonden. We waren enorm onder de indruk van de flexibiliteit en keuzemogelijkheden. De installatie ging vlekkeloos door een team van zeer vakkundige mensen. Alles werd professioneel en snel gemonteerd en afgekit. We zijn zo blij met KeukenCoach dat we nu ook onze bijkeuken bij ze hebben besteld. Topbedrijf!
FOTO VAN YIN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anita Visser op maandag 12 feb 2024 24 | vestiging Amsterdam
Wij zijn ons in augustus gaan orienteren en op zoek gegaan naar een keukenwinkel. De eerste winkel waar we terecht kwamen (Villa Arena) beviel ons helemaal niet en we waren er al gauw klaar mee. Op weg naar de parkeergarage liepen we langs de winkel van Keukencoach en zijn naar binnengelopen. We werden heel vriendelijk door Kim ontvangen en er was meteen een goeie klik. Offerte gemaakt en keuken daar besteld. Keuken is vorige week geplaatst en het resultaat mag er zijn. Keuken was helemaal compleet en onbeschadigd. Monteur heeft 2 dagen nodig gehad om de keuken te plaatsen en was zeer kundig en werkte heel netjes. Al met al zijn we dus zeer tevreden en raden de Keukencoach dan ook zeker aan.
FOTO VAN ANITA VISSER
+ Toon extra foto van Anita Visser
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Anita Zwaan op donderdag 25 jan 2024 24 | vestiging Utrecht
We zijn heel blij met onze mooie, nieuwe keuken die we bij KeukenCoach in Utrecht hebben gekocht. We zijn verschillende keren langs geweest, omdat we soms toch nog wat dingen wilden aanpassen en we werden altijd heel goed en vriendelijk geholpen. Er is echt de tijd genomen om onze droomkeuken samen te stellen. Ook rondom de levering en montage was er steeds goede communicatie en een heel goede service toen e.e.a. buiten de KeukenCoach om niet liep zoals verwacht. Ook nu de keuken geplaatst is en we hier en daar nog willen uitbreiden staat KeukenCoach voor ons klaar.
FOTO VAN ANITA ZWAAN
+ Toon extra foto van Anita Zwaan
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie ruime keuken”
Door H. Anbar op zaterdag 16 dec 2023 23 | vestiging Utrecht
Na blanco binnen gekomen bij keukencoach wisten we niet echt hoe we een mooie ruime keuken konden krijgen. We zijn voorzien van super goed advies. Uiteindelijk een prachtige ruime keuken in een vrijwel kleine ruimte. In combinatie met een prachtige pvc vloer is onze droomkeuken gerealiseerd. Nogmaals bedankt voor jullie top advies. En niet te vergeten de klantvriendelijkheid en service!
FOTO VAN H. ANBAR
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel en perfecte service”
Door Maarten van Arkel op zaterdag 25 nov 2023 23 | vestiging Eindhoven
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit, installatie en service van mijn keuken door Keukencoach. Ik heb voor hen gekozen omdat de voorbereidingen (sloop, elektriciteit aanpassen, timmerwerk, stucen en schilderen) en plaatsing door dezelfde aannemer, aangedragen door Keukencoach, kon worden uitgevoerd. Dat heeft erg goed uitgepakt. Iedere afspraak om hier te klussen werd nagekomen. Het professionaliteitsgehalte was hoog. Ook heeft Keukencoach een ontwerp voorgesteld dat perfect in de beperkte ruimte past, en toch voldoende bewegingsruimte biedt. Met het resultaat ben ik erg blij! Er moeten nog wel een paar kleine werkzaamheden worden uitgevoerd, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat ook dat goed gaat komen. Ook geef ik een grote plus aan de flexibiliteit van Keukencoach. Door onverwachte ziekte van mijn kant moest de levering een paar maanden worden uitgesteld. Daar was begrip voor, ondanks dat de keuken allang besteld was.
FOTO VAN MAARTEN VAN ARKEL
+ Toon extra foto van Maarten van Arkel
+ Toon extra foto van Maarten van Arkel
Reactie of foto toevoegen
“Super advies en alles klopte”
Door Fam Lammers op zaterdag 11 nov 2023 23 | vestiging Utrecht
Zeer goed geholpen alles klopte, prachtige keuken, ga af en toe in m'n keuken kijken , hoe mooi ik hem vind, super advies gehad, kan iedereen aanraden om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke complimenten voor Walid en Mustapha”
Door Hugo en Berdien op woensdag 8 nov 2023 23 | vestiging Amersfoort
In het voorjaar een keuken uitgekozen bij Walid in Amersfoort. Super goed geholpen, Walid dacht mee en adviseerde waar nodig. Ook toen we later nog advies nodig hadden en een aanpassing wilden was dat absoluut geen probleem. Levering en montage ging ook precies zoals afgesproken. Het is nu november en wij genieten inmiddels een paar weken van onze keuken. Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken en dikke complimenten voor Walid en Mustapha!
FOTO VAN HUGO EN BERDIEN
+ Toon extra foto van Hugo en Berdien
+ Toon extra foto van Hugo en Berdien
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Tamara Said op dinsdag 7 nov 2023 23 | vestiging Amersfoort
Ontzettend blij met de hulp, meedenken, ontwerp, financiële plaatje en de nazorg! Dikke 10. Keuken gekocht bij Walid Asfour!
FOTO VAN TAMARA SAID
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie en fijne keuken”
Door Femke Smit op vrijdag 13 okt 2023 23 | vestiging Amersfoort
We hebben onze keuken bij Mustapha en Walid bij Keukencoach in Amersfoort gekocht. Met de reputatie kennende van keukenwinkels in het algemeen stapten we daar naar binnen. Maar hoe anders bleek het te zijn. Keukencoach is met recht een coach. We werden goed geadviseerd (gecoacht) en hebben achteraf gezien de goede beslissingen kunnen nemen. Zelfs bij een stressmomentje de dag voor levering, gaf Mustapha direct aan dat alles goed zou komen en dat bleek inderdaad waar te zijn! Hierin waren we volledig ontzorgd door hen. Hoe anders was het bij andere keukenwinkels waar we van te voren ook hebben gekeken. Inmiddels hebben we een collega geattendeerd op Keukencoach en genieten zij net als wij van een mooie en fijne keuken!
FOTO VAN FEMKE SMIT
+ Toon extra foto van Femke Smit
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep vlekkeloos”
Door Ali op zondag 1 okt 2023 23 | vestiging Amersfoort
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken! Het hele proces, van het ontwerp tot de installatie, verliep vlekkeloos. De kwaliteit van de materialen en het vakmanschap is uitstekend. Mijn keuken ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook zeer functioneel. Ik waardeer de aandacht voor detail en het luisteren naar mijn wensen tijdens het ontwerpproces. Kortom, ik kan mijn nieuwe keuken ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een upgrade voor hun huis!"
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Yassine Assahsah op woensdag 13 sep 2023 23 | vestiging Amersfoort
Super tevreden over de service en voornamelijk het meedenken over praktische indeling van ons droomkeuken. Advies was maatwerk! Zelfs hulp gekregen over de vloer. Contact verliep soepel en Mustapha is zelf komen kijken hoe de keuken is geïnstalleerd. Alles is gelopen zoals afgesproken en gepland.
FOTO VAN YASSINE ASSAHSAH
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Kai en Esther Zeegers - van Steenbergen op zaterdag 2 sep 2023 23 | vestiging Rotterdam
We hebben hier onze keuken gekocht voor in ons nieuwbouwhuis. Fijne service en we kregen goed advies over wat wel en niet praktisch was. We zijn erg blij met de keuken. Keukencoach raden we zeker aan om eens te bezoeken als je een nieuwe keuken zoekt. Je wordt vriendelijk ontvangen.
FOTO VAN KAI EN ESTHER ZEEGERS - VAN STEENBERGEN
+ Toon extra foto van Kai en Esther Zeegers - van Steenbergen
+ Toon extra foto van Kai en Esther Zeegers - van Steenbergen
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Rene & Thea Noordeloos op woensdag 23 aug 2023 23 | vestiging Amersfoort
Onze keuken hebben wij gekocht bij de KeukenCoach in Amersfoort. We zagen de advertentie van de KeukenCoach op facebook voorbij komen en vernomen de zeer goede referenties. Geen woord is hier aan gelogen. De gehele keuken werd compleet en in de juiste maatvoering geleverd. Wat een geweldig bedrijf. Mustapha luisterde goed naar onze wensen en kwam met en keuken opstelling die we zelf nooit bedacht hadden en binnen ons gesteld budget. Door de mooie Bora inductiekookplaat hadden we geen afzuigkap nodig. Dit creëerde optisch ruimte en rust in onze keuken. Ook de NEFF stoomoven is een plaatje. De vaatwasser en de koelkast welke wij recent hadden aangeschaft werden zonder bezwaar in onze nieuwe keuken ingetekend. Tip demonteer de deurtjes van de herplaatsbare apparatuur niet, wij hadden de deurgeleiders van de koelkastdeur weggegooid. Maar zonder probleem heeft Mustapha nieuwe geleiders besteld en later laten monteren. Tijdens de installatie kwam Mustapha nog even langs om eventuele problemen persoonlijk te bespreken. Onze droom keuken is geïnstalleerd door vakman Guido, een zeer nette, precieze werker, die plezier heeft in zijn vak en echt elke klant blij maakt met een voortreffelijk resultaat. Wij bevelen KeukenCoach Amersfoort iedereen aan.
FOTO VAN RENE & THEA NOORDELOOS
+ Toon extra foto van Rene & Thea Noordeloos
Reactie of foto toevoegen
“Een erg mooie keuken”
Door Leni Hordijk op donderdag 27 jul 2023 23 | vestiging Amersfoort
Ik ben goed geadviseerd bij alle keuzes. De keuken is erg mooi geworden.
FOTO VAN LENI HORDIJK
+ Toon extra foto van Leni Hordijk
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Marcel op donderdag 27 jul 2023 23 | vestiging Amsterdam
We zijn bij diverse keukenwinkels geweest voordat we bij de Keukencoach in Amsterdam terecht kwamen. We werden super gastvrij en vriendelijk ontvangen door Noureddine. Het enthousiasme en actief meedenken van Noureddine heeft ervoor gezorgd dat we nu onze droomkeuken hebben. Het hele traject van plaatsen is ook super prettig en glad verlopen. Zeer tevreden, de keukencoach is echt een aanrader. Super bedankt Noureddine en collega's.
FOTO VAN MARCEL
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer prettige ervaring”
Door Suzanne & Stephan op zaterdag 22 jul 2023 23 | vestiging Amersfoort
Op basis van de goede reviews en omdat het voor ons lekker dichtbij was, zonder afspraak binnengestapt bij de Keukencoach. Het eerste wat opviel was de knusse showroom, niet wat je verwacht bij een keukenzaak. Al snel werden we vriendelijk aangesproken en geholpen door Mustapha en de klik was er meteen. Een andere afspraak kon niet doorgaan, dus hij nam de tijd voor ons, wat erg prettig was. Al snel hadden we een goed beeld en een schets van onze droomkeuken, top! Na nog een paar andere keukenzaken bezocht te hebben hadden we eigenlijk al besloten, we gaan, als we eruit kunnen komen, onze keuken bij Mustapha en dus de Keukenkoach kopen. Het proces van het finetunen van het ontwerp, de keuze voor materialen en apparatuur (en hier heb je dus helemaal geen grote showroom voor nodig!) en de onderhandeling verliep prettig waardoor we met een goed gevoel de deal hebben gesloten.
Ook na de verkoop was Mustapha of Walid altijd te bereiken voor een vraag of ze belden snel terug. Het controleren van de leidingen was ook erg prettig (aangezien de loodgieter een klein, maar cruciaal, meetfoutje had gemaakt) en de montage door Guido en z'n zoon was top. Het kopen van een keuken had voor ons niet beter kunnen verlopen! We zijn superblij met onze nieuwe keuken en we zouden de Keukencoach bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN SUZANNE & STEPHAN
+ Toon extra foto van Suzanne & Stephan
+ Toon extra foto van Suzanne & Stephan
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Astrid en René op dinsdag 13 jun 2023 23 | vestiging Amersfoort
We zijn vriendelijk en vakkundig geholpen door Walid. Het 3d ontwerp laat meteen zien hoe het word, we konden haast niet wachten. De keuken werd weken eerder dan verwacht geleverd. De montage verliep netjes en professioneel. Toen de slangen net te kort bleken is de monteur de volgende dag nog even terug gekomen om de puntjes op de i te zetten, geweldig. Wij zijn heel blij met onze nieuwe bijkeuken en het hele proces. Nu nog even een mooie wasmand en prullenbak uitzoeken;-).
FOTO VAN ASTRID EN RENÉ
+ Toon extra foto van Astrid en René
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Remi Bouwmeester op donderdag 8 jun 2023 23 | vestiging Amersfoort
Eerlijk is eerlijk.. na het verkoopgesprek waarin 1 op 1 echt de tijd werd genomen waren we nog wat sceptisch. Zouden al onze wensen echt mogelijk zijn en alles goed verlopen en op tijd? We hadden een strikte deadline ivm verhuizing en verbouwing. Maar we zijn bijzonder blij met het eindresultaat en de manier waarop alles is verlopen. Alles volgens afspraak, op de afgesproken tijden geleverd en geplaatst door een echte vakman. De showroom en locatie van keukencoach kan je misschien wat op het verkeerde been zetten maar dit is echt een aanrader voor als je echt een keuken naar je eigen wens wil. Ook met een budget.
FOTO VAN REMI BOUWMEESTER
+ Toon extra foto van Remi Bouwmeester
+ Toon extra foto van Remi Bouwmeester
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door Catherina en Alexander op donderdag 18 mei 2023 23 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer positief over onze ervaring met keukencoach. Vanaf begin tot eind zijn wij goed begeleid in het ontwerp van onze "droom" keuken. En nu hij er staat, is onze droom uitgekomen. Alle mensen die geholpen hebben om onze keuken te ontwerpen/plaatsen waren oprecht en zeer vriendelijk. En er is echt geluisterd naar onze wensen. Wij zijn oprecht blij met onze nieuwe keuken. En voor een ieder die dit leest en op zoek is naar zijn of haar "droom" keuken ga naar keukencoach in Amersfoort!
FOTO VAN CATHERINA EN ALEXANDER
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze mooie keuekn”
Door Mark en Renkie Florusse op dinsdag 2 mei 2023 23 | vestiging Amersfoort
Service van A tot Z.....! Niet alleen bij de verkoop, maar ook tot aan de installatie. Ze zijn ook gewoon altijd bereikbaar (de verkopers zelf), wel zo handig als de aannemer vragen heeft en je snel kan schakelen. Niet zo als bij de grote landelijke ketens waar je een landelijk telefoonnummer hebt en je niemand te spreken krijgt. Zelfs toen door de monteur een kleinen beschadiging aan het blad werd geconstateerd meldde hij dat direct bij ons en werd er meteen een nieuw blad besteld. We zijn super blij met onze mooie nieuwe KeukenCoach keuken.
FOTO VAN MARK EN RENKIE FLORUSSE
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk tevreden”
Door Bob en Nancy op woensdag 26 apr 2023 23 | vestiging Amsterdam
Wij hebben in december 2021 een keuken gekocht bij Keukencoach Amsterdam Villa Arena. Toen geholpen door Michiel. Wij wilden heel graag een keuken met een Schiereiland. Daar dit aanrechtblad zo een 8 meter is inclusief schiereiland bestaat het blad uit 4 delen. Dit was nogal lastig om dit vrij naadloos te plaatsen. Helaas bij de 1e plaatsing waren er nogal wat beschadigingen gemaakt door een keukenbouwer van DNKZ. Dus blad opnieuw en diverse vervangingen. Voordat (helaas) het 4e aanrechtblad werd geplaatst heeft de verkoper van Keukencoach Erick Elbersen alles overgenomen en geregeld dat wij de beste keuken bouwer van DNKZ Wesley zouden krijgen om het dit keer vrij naadloos te plaatsen. Dit is Wesley goed gelukt en Erick heeft het super netjes afgerond met een mooie vergoeding. Uiteindelijk tevreden en erg blij met de keuken.
FOTO VAN BOB EN NANCY
+ Toon extra foto van Bob en Nancy
Reactie of foto toevoegen
“Materialen zijn anders en keuken nog niet af”
Door R Cortie op maandag 24 apr 2023 23 | vestiging Amsterdam
De verkoper heeft ons een andere keuken verkocht dan is geplaatst. De keuken is nooit afgemaakt en is betaald en deels geplaatst eind augustus vorig jaar. Ondertussen 6 monteurs langsgeweest die allen niks konden met de afgesproken werkzaamheden! Wij hebben nu contact met een meneer die geen enkele verstand van het installeren van keukens heeft en is net als de eerste verkoper een verkoper op commissiebasis. Wij zijn opgelicht en ik zou iedereen afraden hier een keuken te kopen.

Aanvulling 9 mei 2023:
De materialen zoals het keukenblad zijn anders, ook de dikte. De merken zijn veranderd waar wij uiteindelijk mee hebben ingestemd wij wilden alles Miele en ineens werd dat Atag, op een slinkse verkopers manier. De keuken is nog steeds niet afgemaakt en de verkeerde wandplank staat hier gewoon in de gang. Monteurs laten ons steeds zitten het is een buitengewoon waardeloos bedrijf dat zelf niks kan, alleen uitbesteden.

Aanvulling 19 mei 2023:
Vandaag is keukencoach bij ons geweest voor de achtste keer sinds de keuken volledig is betaald in augustus 2022, wederom hebben zij hun werk niet gedaan en hebben wij weer vrije dagen moeten nemen. Wij zitten in de puinhoop die zij hebben veroorzaakt! Nooit hier een keuken kopen de verkopers zijn uitsluitend om hun zakken te vullen met commissie en weten niks van installatie.

Aanvulling 21 juni 2023:
Keuken is nog niet afgemaakt en de materialen en merken van de machines zijn niet zoals afgesproken. Problemen worden niet opgelost. een waardeloos bedrijf!
REACTIE VAN ROEL OOSTRA
Wij vinden het erg spijtig dat u ontevreden bent over de geleverde service en begrijpen heel goed dat het frustrerend kan zijn wanneer iets niet aan de verwachtingen voldoet. Wij hebben onze uiterste best gedaan om de keuken naar uw wensen en zo netjes mogelijk te monteren. Nu verschillen we van mening over de levering en de service. Dat betekent echter niet dat we niets meer voor u willen en kunnen betekenen. Een positieve uitkomst kan gevonden worden door opnieuw het gesprek aan te gaan. Gelukkig zijn daarvoor nu de eerste stappen gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleiding”
Door Rob Kohlinger op zaterdag 15 apr 2023 23 | vestiging Amsterdam
Keuken gekocht bij keukencoach; prima begeleiding en service in de winkel. Plaatsing van de keuken was netjes. Planning had wat beter gekund. Alles bij elkaar erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Happy with our kitchen”
Door J SMIT op dinsdag 11 apr 2023 23 | vestiging Amsterdam
Noureddine was amazing at helping us. We came in with a clear picture of what we wanted and only toward the end, we decided to change the whole idea of the kitchen. He was extremely accommodating in making the adjustments and within 30min everything was updated. Within a short time, we had designed our kitchen and finished the deal, and locked in for delivery and installation. The day of installation came and we are so happy with our kitchen. It really rounds the house off whilst being the show-stopper piece. We have already recommended KeukenCoach and Noureddine to our friends.
FOTO VAN J SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Can op vrijdag 7 apr 2023 23 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden met onze nieuwe aanwinst, wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keukencoach Amersfoort, alles is begonnen met een prachtige 3D ontwerp wat nu gerealiseerd is. Mustapha heeft ons van begin tot eind goed geholpen en begeleid. Zijn adviezen hebben wij opgevolgd en resultaten mogen er wezen.
FOTO VAN CAN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door E.C. op woensdag 29 mrt 2023 23 | vestiging Amsterdam
Onze verkoper, Nourredine, die met ons samenwerkte om onze keuken te ontwerpen en de servicedetails te regelen, was geweldig. Hij was vooral behulpzaam toen twee van de stukken tijdens het transport beschadigd waren en vervangen moesten worden: wat ze ook waren, en snel en zonder gedoe. Je weet dat een bedrijf een goede klantenservice heeft als ze voor je zorgen nadat er iets mis is gegaan. En uiteindelijk hebben we een prachtige keuken waar we van houden!
FOTO VAN E.C.
Reactie of foto toevoegen
“Top verlopen”
Door Valk op woensdag 29 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
KeukenCoach Eindhoven. Een rustige omgeving met een luxe uitstraling. Een aanwinst voor Ekkersrijt. Ontvangst was vriendelijk en niet opdringerig. Nadat we rondgekeken hadden werden we geholpen door Martijn. Hij heeft verstand van zaken en door goed naar ons te luisteren kon hij met onze wensen en zijn input en suggesties een droomkeuken voor ons op papier zetten. Ook toen was er geen druk en pusherige houding van als u nu tekent dan....blahblah zoals je wel in vele andere keukenzaken hebt. Super goed en vakkundig advies. We hebben rustig na kunnen denken en hebben de keuken tenslotte aangekocht en zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Van advies tot verkoop tm plaatsing is alles top verlopen.
FOTO VAN VALK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Samantha op dinsdag 14 mrt 2023 23 | vestiging Amsterdam
Romana heeft ons super geholpen. De keuken is helemaal naar wens en in het echt ook een plaatje geworden! De keukenmonteur Robert was ook fijn in de communicatie en heel vakkundig. Zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door BDA de Weever op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Rotterdam
Super geholpen door Betul in de winkel. De keuken is prachtig, we zijn er erg blij mee! En mocht je echte vakmensen aan het werk willen zien in je keuken, zorg dan dat Iddo je keuken plaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Jeffrey Veenstra op donderdag 2 mrt 2023 23 | vestiging Rotterdam
Eind vorig jaar hebben wij een keuken gekocht bij Keukencoach en dat is bijzonder prettig verlopen. Ten eerste vond ik het al zeer prettig dat bij binnenkomst van de winkel we niet direct lastig werden gevallen door opdringerige verkopers. Nadat we rustig rond hadden gekeken werd zelf aangegeven dat we wellicht bij andere zaken nog wel wat inspiratie op konden doen. We zijn daarna aan tafel gegaan om het ontwerp op te maken en met een vervolg afspraak netjes geholpen. Na de puntjes op de i te hebben gezet kon het wachten beginnen. Op het afgesproken moment is de keuken vakkundig geplaatst en bij de oplevering kwam de monteur zelf met punten die onder garantie vervangen moesten worden. Ook onze eigen punten werden zeer netjes en heel snel opgepakt. De service is echt goed te noemen.

Wat ik verder prettig vond is dat we tijdens het hele proces netjes op de hoogte zijn gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Ria Hendrix op zondag 26 feb 2023 23 | vestiging Amersfoort
Wat een prachtige mensen zowel Mustapha, Walid als monteur Guido. Een applaus. Uitstekende service, tijd, luisterend oor en ideeën. Mijn wensen waren belangrijk en werden in- en aangevuld. Met ons budget werd prima rekening gehouden. Geen inspanning was ze te veel. Alles werd op tijd geleverd en de inbouw was een feestje. De montage werd netjes vakkundig uitgevoerd en met de nodige uitleg. Keukencoach Amersfoort heeft een Ambassadeurskoppel erbij. Met het resultaat ben ik super blij. Chapeau.
FOTO VAN RIA HENDRIX
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Erik Buuts op vrijdag 24 feb 2023 23 | vestiging Amsterdam
Hele fijne begeleiding in ons proces naar een nieuwe keuken. Heel fijn meegedacht in wat we wilde. Mooie opstelling met 5 hoge kasten met 2 ovens, een koelvriescombinatie en een ingebouwde apotheker kast. In het midden vak wilde e een soort lade die we konden uittrekken waar het koffiezetapparaat op kon staan. Dit hadden ze nog nooit gemaakt was het antwoord, maar we denken dat we het wel kunnen maken. Dat is dan ook buitengewoon goed gelukt. Het kookeiland ziet er ook geweldig uit met een fijne indeling en veel kastruimte. Al met al dus heel erg tevreden.
FOTO VAN ERIK BUUTS
+ Toon extra foto van Erik Buuts
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michael & Loes op dinsdag 21 feb 2023 23 | vestiging Amersfoort
Onze ervaring met Keukencoach Amersfoort is zeer positief. Mustapha heeft het traject van idee naar keuken zeer prettig begeleid. Met zijn kennis wist Mustapha goed aan te sluiten bij onze wensen. Hij gaf niet alleen onze wensen vorm maar kwam ook met alternatieven waar wij niet meteen aan dachten. Ook qua communicatie is het prettig zaken doen met Mustapha. Hij is attent, eerlijk en komt zijn afspraken na. We kunnen deze Keukencoach van harte aanbevelen. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken en de mogelijkheden. Mochten we in de toekomst weer een nieuwe keuken willen, dan is Mustapha van Keukencoach degene die wij benaderen.
FOTO VAN MICHAEL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rafi Kalloe op maandag 6 feb 2023 23 | vestiging Amsterdam
Heb een keuken gekocht bij keukencoach bij Arena Amsterdam. Ben zeer goed begeleid vanaf het begin tot eind door Romana. Ze weet veel en denkt mee bij het uiteindelijke ontwerp van de keuken. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit en nazorg van keukencoach.
FOTO VAN RAFI KALLOE
+ Toon extra foto van Rafi Kalloe
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door MK op donderdag 2 feb 2023 23 | vestiging Rotterdam
Goed, eerlijk en deskundig advies door Ralph. Goede communicatie en duidelijke afspraken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Leon op vrijdag 30 dec 2022 22 | vestiging Amersfoort
Bij Keukencoach Amersfoort door Mustapha goed en enthousiast geadviseerd. Samen met hem hebben wij onze droomkeuken samengesteld.
FOTO VAN LEON
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat”
Door Alex op donderdag 8 dec 2022 22 | vestiging Amsterdam
Wij zijn vrij kritische kopers vooral als het een product betreft waar je ruim tien jaar tegenaan kijkt. Toen wij per toeval bij de Keukencoach naar binnenstapte hadden we meteen zeer prettig contact met Michiel. Hij was zeer vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. En dat allemaal zonder pusherig over te komen. Wij zijn uiteindelijk meerdere keren bij Michiel in de winkel over de vloer gekomen om stap voor stap naar onze droomkeuken toe te werken. Michiel nam uitgebreid de tijd, gaf goede tips en begeleiding. Alles bij elkaar zijn wij zeer tevreden met het uiteindelijk resultaat. De keuken is een plaatje en voldoet aan alle wensen!
FOTO VAN ALEX
Reactie of foto toevoegen
“Niets anders dan lof”
Door Mevr. S.Y. Alkema en Dhr. H. Mink op donderdag 17 nov 2022 22 | vestiging Amsterdam
Fijne ervaring met de verkoopcoach Romana Zwitser. Heel flexibel, meedenkend, vriendelijk, open, niets was haar teveel. Ook heeft de installatie naar tevredenheid plaatsgevonden. Niets anders dan lof. De keuken zit er strak in en we kunnen ervan genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jesse op zondag 6 nov 2022 22 | vestiging Amersfoort
Wij werden heel fijn geholpen door Mustapha. Hij nam de tijd en kwam met mooie oplossingen. Er werd totaal niet gepusht om snel te kopen. De keuken is nu geplaatst en ziet er prachtig uit. Het contact met Mustapha verliep heel soepel. Echt een aanrader!
FOTO VAN JESSE
Reactie of foto toevoegen
“Sublieme service en nazorg”
Door Sven op donderdag 3 nov 2022 22 | vestiging Rotterdam
De keukens in de showroom geven goede inspiratie en tezamen met het werk van de coach kom je tot een geweldige keuken. De service en nazorg zijn ook subliem.
FOTO VAN SVEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijne ervaring”
Door Rick & Tessa op donderdag 13 okt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Erg fijne ervaring met keukencoach Amersfoort door Mustapha. Zette ons als (potentiële) klant echt centraal en nam de tijd om ons te informeren over alle mogelijkheden. Wij kwamen voor een verkennend gesprek en verlieten de zaak een paar uur later met een keuken (in bestelling). De keuken zit er inmiddels in en wij zijn meer dan happy! Een aanrader!
FOTO VAN RICK & TESSA
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top verlopen”
Door Moniek R op dinsdag 11 okt 2022 22 | vestiging Amersfoort
Mustapha via ons nichtje aanbevolen gekregen (zij werkt in dezelfde keukenbranche). En we zijn erg blij met zijn nuchtere en praktische adviezen. De uitvoering is ook helemaal top verlopen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vervaning van keukenapparatuur”
Door Willem op maandag 3 okt 2022 22 | vestiging Rotterdam
Wij hebben onze keukenapparatuur vervangen. De advisering was realistisch, sympathiek en betrokken. Een uitstekende ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne persoonlijke begeleiding”
Door Marijn op donderdag 29 sep 2022 22 | vestiging Amersfoort
Met tevredenheid kijken we terug op de aankoop van onze keuken bij Keukencoach Amersfoort. Na verschillende afspraken te hebben gehad bij andere keukenwinkels kwamen we terecht bij Mustapha (Keukencoach Amersfoort). Wat ons gelijk opviel is dat er totaal geen opdringerige verkoop sfeer hangt en er goed meegedacht wordt met het ontwerp van de keuken. Mustapha is persoonlijk betrokken bij het hele proces, van ontwerp tot het inmeten van de keuken. Daarnaast is hij goed te bereiken voor vragen. Dit maakt het kopen van een keuken bij Keukencoach Amersfoort een stuk persoonlijker.
Reactie of foto toevoegen
“Goede persoonlijke begeleiding”
Door L. Jansen op zondag 25 sep 2022 22 | vestiging Amsterdam
Bij aanschaf van de keuken goede persoonlijke begeleiding. Naast de hulp ook actief meedenken om de klant wens en ervaring te optimaliseren. Plaatsen van de keuken gebeurde professioneel, en werd er na plaatsing de nodige aandacht gegeven hoe apparatuur functioneerde. Tijdens het gehele traject werd er goed contact onderhouden met ons, en zelfs na het plaatsen was de interesse er of we nog steeds content met onze keuze waren, en de gebruikservaring.
FOTO VAN L. JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam van Lent op donderdag 22 sep 2022 22 | vestiging Rotterdam
Na geruime tijd rondkijken bij andere keukenwinkels uiteindelijk bij keukencoach terecht gekomen. Dit was een verademing! Een heel prettige winkel met mensen die goed meedenken over de mogelijkheden voor de keuken zonder opdringerig te zijn. (voor ons mw Ekici in het bijzonder) We voelden ons van planning tot plaatsing ontzettend goed geholpen. Telkens weer goede en duidelijke communicatie en afspraken worden punctueel nagekomen. De service is fantastisch! Een voorbeeld: Onze kookplaat is nog niet leverbaar maar er werd direct geregeld dat er een leenkookplaat werd geleverd die persoonlijk langs werd gebracht zodat de monteur deze nog kon monteren tijdens het plaatsen van de keuken. En zo nog meer. Kortom een echte aanrader.
REACTIE VAN KEUKENCOACH BETUL EKICI
Beste Familie van Lent,

Wat een prachtige keuken!
Heel veel plezier!

Gr, Betul Ekici Keukencoach Rotterdam
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken die bij ons past”
Door Carl Klein op dinsdag 13 sep 2022 22 | vestiging Amersfoort
Eind 2021 bij deze keukenzaak naar binnen gestapt voor nieuwe keuken. Naast de keuken waren er nog enkele andere zaken die tegelijk gedaan moesten worden (vloer, stucwerk ed). Het gesprek met de eigenaar Mustapha gaf veel vertrouwen en vooral ook duidelijkheid; Mustapha is erg goed in staat om goed te luisteren en zo duidelijk te krijgen wat de klant wil. Ook duidelijkheid over bv zaken die tegen zouden kunnen vallen (bv late levering van apparaten). Goede adviezen over indeling keuken, mogelijkheden en kleurkeuze. Keuken is in mei 2022 gemonteerd; groot compliment voor de monteur die voor deze keukenzaak de keuken plaatst; ook aftersales was erg goed. Zaken die beschadigd waren werden zonder enige discussie netjes vervangen. Enkele keukenapparaten werden later geleverd, maar in afwachting op bv de definitieve kookplaat werd er een tijdelijke kookplaat gemonteerd, zodat we in ieder geval weer konden koken. Ook tijdens het hele proces werd je goed op de hoogte gehouden. Resultaat is dat het een keuken is geworden die exact bij ons past.
FOTO VAN CARL KLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de prachtige keuken”
Door Familie de Visser op maandag 5 sep 2022 22 | vestiging Rotterdam
We zijn erg blij met de prachtige keuken van Keuken Coach, die erg mooi staat in de uitbouw die we hebben gedaan aan onze woning. We liepen rond op de woonboulevard in Rotterdam en zijn verschillende keukenzaken binnengelopen voor een eerste indruk. Bij Keuken Coach liepen we gelijk tegen een keuken aan die qua kleur en vormgeving onze interesse had. Ook werden we op een prettige manier geholpen om onze wensen op een rij te krijgen en hebben we een afspraak gemaakt om alles uitgebreid te bespreken. Er werd de tijd voor ons genomen en alles werd netjes uitgewerkt. Ook toen alles later qua maten aangepast moest worden, werd er goed meegedacht! Zoals overal tegenwoordig kan de levering wel eens later worden. Zo was de keuken op tijd, maar de apparaten lieten nog een aantal weken op zich wachten. Keuken Coach kwam toen met alternatieven en we konden apparatuur lenen om toch te kunnen koken. Ook de montage is netjes verricht. Nadat alles klaar was, kwam de verkoper onze keuken thuis bewonderen en nam een mooie bos bloemen mee om ons te feliciteren.
We zijn erg tevreden en genieten van onze mooie keuken!
FOTO VAN FAMILIE DE VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. Palmen op maandag 29 aug 2022 22 | vestiging Rotterdam
Ik heb bij Keukencoach Rotterdam een volledige keuken gekocht inclusief apparatuur. Ben zeer goed geholpen door Edwin Kollen, de verkoopadviseur. Ik voelde me geen moment ongemakkelijk of onder druk gezet, in tegenstelling tot de concurrenten. Edwin gaf nuttig advies en heeft meegedacht over het ontwerp. Er is ook duidelijk gecommuniceerd over het feit dat apparatuur (ivm chip tekort) misschien niet op tijd geleverd zou kunnen worden. Toen dit het geval bleek, heb ik zonder bijbetalen een duurdere vaatwasser gekregen en een tijdelijke kookplaat tot de mijne geleverd kon worden. Edwin was goed bereikbaar en altijd bereid vragen te beantwoorden. Montage was ook super goed en hele aardige monteurs. Kortom zeer tevreden en ik zou Keukencoach zeker aanbevelen!
FOTO VAN M. PALMEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg vlot”
Door R. Roodhorst op donderdag 4 aug 2022 22 | vestiging Rotterdam
Keuken gekocht bij Keukencoach Rotterdam. Na bij meerdere keukenzaken te hebben georiënteerd voelde we ons vertrouwd bij Keukencoach te Rotterdam. Edwin (de verkoopadviseur) heeft ons duidelijk en rustig geadviseerd (geen typische "gladde" verkoop) bij de aanschaf van onze keuken. Ook de communicatie en uitvoering rondom transport en montage verloopt erg vlot. Keukencoach is zeker een aanrader! Groeten, R. Roodhorst
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Guillermo Warner op dinsdag 19 jul 2022 22 | vestiging Amersfoort
Vanaf het begin van het traject werden we goed geholpen door Mustapha van keukencoach Amersfoort. Hij was duidelijk, gaf goede en praktische adviezen. Alle afspraken worden nagekomen. Ook was hij eerlijk dat niet bekend was of alle apparatuur er al zou zijn bij de installatie. Toen dat niet het geval bleek zorgde hij gelijk voor een tijdelijke kookplaat en oven. De keuken is heel mooi. Hij luistert goed naar je wensen en kijkt wat er mogelijk is. We zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Singh op donderdag 7 apr 2022 22 | vestiging Amsterdam
Hele fijne ervaring, onze keukenadviseur bij keukencoach Amsterdam heeft ons goed op weg geholpen. Ze wist veel van alles af, gaf ook haar eigen mening over wat mooi staat wat ik heel fijn vond. Aanpassingen maken ging flexibel, luisterde goed naar wat wij wilden en gaf daarop ook advies. Ook altijd goed te bereiken voor vragen. Over het algemeen blij met de service die wij hebben ontvangen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de aankoop”
Door Celine Schipper op zaterdag 19 feb 2022 22 | vestiging Amersfoort
Super blij met de aankoop van onze nieuwe keuken! Wordt heel fijn mee gedacht en rekening gehouden met je wensen! Ik ben super blij dat we hier terecht gekomen zijn en ik zou zo opnieuw een aankoop doen bij keukencoach! Vriendelijke man die ons geholpen heeft!
Reactie of foto toevoegen
“Een heel tevreden klant”
Door Yacmery Rodriguez op woensdag 16 feb 2022 22 | vestiging Amersfoort
Mohamed is een persoon die veel kennis heeft van koken en tegelijkertijd een goed gevoel voor humor heeft. Bij het kiezen van de keuken liet hij ons alle voor- en nadelen zien. Hij was altijd op de hoogte van onze bestelling, als we iets misten. Je kan hem altijd bereiken. Hij is ook paar keren langs geweest om de maten op te nemen, wanneer wij hem nodig hadden en op het moment van de levering. Guido, de monteur, is zeer efficiënt, profesioneel en zeer schoon in zijn werk. Bedankt voor al je werk. De enige kritiek die ik kan geven is dat een van de metingen van de kasten verkeerd was en dat ze ons een extra bedrag zouden vragen als we de juiste meting wilden hebben. Over het algemeen kregen we goede service en waren tevreden ermee. Als jullie kunnen zien heb ik een deel van de keuken gepost. Veel sucess van een heel tevreden klant uit Utrecht.
FOTO VAN YACMERY RODRIGUEZ
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Paul Janssen op donderdag 10 feb 2022 22 | vestiging Amsterdam
Door Romana zijn we bij het eerste gesprek al uitstekend geadviseerd, we kregen prima offerte met tekeningen. Ook de vele aanpassingen die we later wilden werden met veel geduld doorgevoerd en er werden creatieve oplossingen gezocht voor problemen met beperkingen in de maten van de keukenkastjes. Er werd meegedacht met leveringsproblemen door Siemens, waar Keukencoach zelf niets aan kon doen. Kortom, super. De montage door René was daarna ook zonder meer uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Marloes Regeer op zondag 26 dec 2021 21 | vestiging Amersfoort
Als je zoekt naar goede begeleiding, service en kwaliteit dan kunnen wij Keukencoach Amersfoort aanbevelen. We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Tot op de millimeter precies gemonteerd, goede kwaliteit en prachtige apparatuur. Zeer fijn geholpen in de winkel, maar ook thuis bij het plaatsen. Vakwerk!
FOTO VAN MARLOES REGEER
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Jessica Vonk & Toaufik Elfalah op zaterdag 25 dec 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wat een service en begeleiding hebben wij gekregen van Mustapha. Dit was meer dan uitmuntend! Wij zijn in onze zoektocht naar een keuken bij meerdere keukendealers geweest. Hier hadden wij totaal geen goed gevoel bij. Bij Mustapha was dat van het begin anders. Hij nam ons mee in de keukenwereld door de mogelijkheden bij het kiezen van een keuken te benoemen, door voor- en nadelen uit te leggen en do's en dont's te vertellen bij het kiezen van de keuken.
Hij legde totaal geen druk bij ons. We hebben meerdere persoonlijke gesprekken met hem gehad. De wijze waarop hij dat deed was echt uniek te noemen. Nadat wij een keuze hadden gemaakt begon zijn service pas goed. Omdat wij in een grote verbouwing zaten kwam hij persoonlijk de opgegeven maten van de keuken checken. Bij de voorbereiding voor de keuken hadden de loodgieter en elektricien diverse vragen. Hij was altijd bereikbaar en de vragen werden beantwoord. Toen kwam de keuken die geplaatst ging worden. De keuken was compleet en de monteur Guido was een zeer beleefde professionele vakman. Hij was heel behulpzaam bij het beantwoorden van onze vragen en heeft uiteindelijk een prachtige keuken geplaatst. Een keuken uit onze dromen. Prachtig. Mustapha heel, heel erg bedankt voor je service en begeleiding.
FOTO VAN JESSICA VONK & TOAUFIK ELFALAH
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
+ Toon extra foto van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de nieuwe keuken”
Door Afkir op woensdag 27 okt 2021 21 | vestiging Amersfoort
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken goede service en vakkundig advies van Mustapha.Goede kwaliteit prijsverhouding en ook de montage is snel en zeer vakkundig gedaan. Nogmaals bedankt voor de goede service.
FOTO VAN AFKIR
Reactie of foto toevoegen
“Alles werkt perfect”
Door Job Schimmer op dinsdag 19 okt 2021 21 | vestiging Amsterdam
Heel erg blij met de nieuwe keuken! We zijn door Michiel erg goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken hoe de ideale keuken er uit kon zien. Het was geen probleem om een aantal keer terug te komen om het ontwerp aan te passen. Inmiddels is de keuken geplaatst en alles werkt perfect. Absoluut een aanrader!
FOTO VAN JOB SCHIMMER
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door N de Geus op zaterdag 25 sep 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van Keukencoach in Amersfoort. Vanaf het begin was ik zeer vriendelijk en professioneel geholpen door Mustapha. De monteur die de keuken heeft geplaatst was ook zeer professioneel en heeft heel netjes gewerkt. Afspraken zijn goed na gekomen en ik ben zeer blij met het eind resultaat. Ook de nazorg was zeer goed.
FOTO VAN N DE GEUS
Reactie of foto toevoegen
“An amazing surprise”
Door Daniel Formolo & Debora Gastaldello op zaterdag 18 sep 2021 21 | vestiging Amsterdam
KeukenCoach was an amazing surprise. good and fine quality kitchen for an affordable price, which started from the design, choice of materials, montage, and post-delivery attendance. the support and flexibility in adapting to our requirements were great. An especial thanks to Michiel for all the attention and catch very well our ideas about the kitchen. we are glad about our choice.
FOTO VAN DANIEL FORMOLO & DEBORA GASTALDELLO
Reactie of foto toevoegen
“De keuken voldoet geheel aan onze verwachtingen”
Door Robert Bonke op maandag 26 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
De begeleiding van Mustapha tijdens het proces om te komen tot een afgewogen ontwerp voor onze nieuwe keuken hebben wij als zeer plezierig ervaren. De winkel is klein en er staan enkele keukens, maar alle materialen en voorbeelden zijn aanwezig, waardoor wij met de deskundige adviezen vlot tot een fraai ontwerp konden komen. De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet geheel aan onze verwachtingen. Wat wij ook heel prettig vonden was de begeleiding van de keukencoach tijdens het installatie gereedmaken van de keuken, de knelpuntjes werden deskundig opgelost. Kortom wij zijn een zeer tevreden klant en bevelen de keuken coach Amersfoort van harte aan.
FOTO VAN ROBERT BONKE
+ Toon extra foto van Robert Bonke
Reactie of foto toevoegen
“KeukenCoach”
Door Stefan van Laar op zaterdag 17 jul 2021 21 | vestiging Amersfoort
Een aantal maanden geleden bij Mustapha geweest van de Keukencoach Amersfoort. Na een warm ontvangst uitgebreid gezeten en echt een mooi ontwerp gemaakt zoals ik dat wilde. Niets van te gek en alle opties werden besproken, ik had echt het gevoel dat ik als klant centraal stond. Ik had een extra keukenblad besteld voor een eetbar, daarin was een foutieve maar doorgegeven, heel makkelijk en simpel aangepast. Op een gegeven moment was de bestelde vaatwasser niet leverbaar, dankzij Mustapha is er een prima "beter" alternatief verzorgd. Keuken snel is zeer professioneel geplaatst, het resultaat is geweldig. Tijdens de installatie kwamen we erachter dat er 1 aansluiting miste, in het moment direct opgelost en geschakeld. Mustapha kwam de volgende dag langs voor de oplevering en uitleg, heel fijn en in mijn ogen omschrijft dit precies wie Mustapha en de Keukencoach is/zijn. Snelle levering, denken in oplossingen ipv problemen tegen een eerlijke prijs.
FOTO VAN STEFAN VAN LAAR
Reactie of foto toevoegen
“Job well done”
Door Leonie op woensdag 16 jun 2021 21 | vestiging Amsterdam
Wij hebben in 2020 een keuken gekocht bij KeukenCoach. Tot volle tevredenheid hebben wij gebruikgemaakt van de keuken. Helaas is er medio maart 2021 brand ontstaan in onze woning, wat resulteerde in het leeghalen van de complete woning, welke onbewoonbaar was voor ruim 2 maanden. Ook hierna konden wij weer 'aankloppen' bij KeukenCoach. Dennis heeft ook deze keer weer heel erg z'n best gedaan, om ons tegemoet te komen in onze wensen. En voorzag ons dan ook weer van een complete, prachtige keuken, volledig naar wens. Zelfs apparatuur werd nog nagebracht voor de montagedag.
De keuken is kwalitatief van zeer hoge kwaliteit, wat in ons geval - lees: 3 kids - een echte prioriteit is. Buiten dat ik KeukenCoach aanprijs, wil ik ze dan bij deze ook heel hartelijk bedanken voor de goede en vlotte service. Job Well Done.
FOTO VAN LEONIE
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met keuken”
Door Fam. Kissami op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze nieuwe keuken bij keukencoach gekocht en zijn er Superblij mee. We hebben een losse kookeiland, een wand met kasten en een losse werkdeel. Alle lades zijn 1 m breed waardoor er veel bergruimte is. De afwerking van de kasten en keukenblad zijn van hoge kwaliteit. Wij zijn vooral erg blij met de houten deuren op de hoge kasten. De levering en plaatsing ging erg soepel en tijdig. De vriezer moest worden nageleefd, maar dit is keurig gecommuniceerd. Mustapha is een zeer kundige keukenexpert met goede inzicht en gevoel voor stijl.
FOTO VAN FAM. KISSAMI
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens KeukenCoach
Website: keukencoach.nl
  Amersfoort (41 ervaringen), Wiekenweg 40, 3815 KL Amersfoort, tel 033-3033070
  Amsterdam (24 ervaringen), Johan Cruijff Boulevard 132 (2e etage), 1101 DJ Amsterdam, tel 020–3032110
  Eindhoven (2 ervaringen), Ekkersrijt 4015, 5692 DB Son en Breugel, tel 040-3111900
  Rotterdam (11 ervaringen), Watermanweg 213, 3067 GA Rotterdam, tel 010-7402090
  Utrecht (4 ervaringen), Decimalaan 18, 3526 AJ Utrecht, tel 030-3041080
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.