Feedback
7,0

Keukencoach

Website: keukencoach.com
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
keukencoach.com
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencoach
KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. Bij KeukenCoach gaat het kopen van een keuken net even anders. Bij KeukenCoach staat vakmanschap voorop. Bij ons werken geen keukenverkopers, maar experts die hun vak verstaan en jou begeleiden bij het samenstellen van je droomkeuken. Of zoals wij het graag zeggen: ‘Wij betoveren het hart van je huis’. Hoe wij dat doen? Wij begeleiden onze klanten volledig van begin tot eind bij het advies, ontwerp en de montage en bieden voortdurend onberispelijke service.
Meer informatie over Keukencoach
Winkel Amsterdam: keukencoach.com/winkels/amsterdam
Winkel Amersfoort: keukencoach.com/winkels/amersfoort
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Keukencoach. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Superblij met keuken”
Door Fam. Kissami op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze nieuwe keuken bij keukencoach gekocht en zijn er Superblij mee. We hebben een losse kookeiland, een wand met kasten en een losse werkdeel. Alle lades zijn 1 m breed waardoor er veel bergruimte is. De afwerking van de kasten en keukenblad zijn van hoge kwaliteit. Wij zijn vooral erg blij met de houten deuren op de hoge kasten. De levering en plaatsing ging erg soepel en tijdig. De vriezer moest worden nageleefd, maar dit is keurig gecommuniceerd. Mustapha is een zeer kundige keukenexpert met goede inzicht en gevoel voor stijl.
FOTO VAN FAM. KISSAMI
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
+ Toon extra foto van Fam. Kissami
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukencoach
Website: keukencoach.com
aAmersfoort (1 ervaring), Wiekenweg 40, 3815 KL Amersfoort, tel 033 - 303 30 70
bAmsterdam , Johan Cruijff Boulevard 132 (2e etage), 1101 DJ Amsterdam, tel 020 – 303 21 10
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.