Feedback
7,0

De Spaan Showroom

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 026-3618331 | Vlamoven 7, 6826 TM Arnhem
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Spaan Showroom
De Spaan Showroom biedt hoogwaardige producten aan en zijn onderscheidend in kwaliteit en design. Naast de bekende Europese merken voert het Italiaanse en Spaanse sanitair merken die niet overal worden gepresenteerd
Alternatieven voor De Spaan Showroom
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 399 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 95 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 340 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 260 ervaringen
• LAB21
   
(Amersfoort Utrecht) score 8,0 uit 927 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,3 uit 32 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over De Spaan Showroom. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Stucwerk”
Door Roy op maandag 8 okt 2018 18
Telefonisch contact gezocht om een afspraak te maken om 2 kamers te laten stucen, dezelfde dag is er nog iemand langs geweest om samen te bespreken hoe ik het wilde hebben. 2 weken later zijn ze begonnen en in 1 dag was het af! Het ziet er prachtig uit! Ze namen het afval mee en veegde de stoep nog schoon! Ik raad ze iederaan aan!
Reactie of foto toevoegen
“Snel gedaan”
Door Suy Canwood op dinsdag 29 mei 2018 18
Kleine kinderkamer laten stucen, op korte termijn ondanks dat ze het erg druk hadden toch nog plekje kunnen vrijmaken om te doen! Binnen 1 dag was het af!
Reactie of foto toevoegen
“Stucen van beneden verdieping”
Door Familie Verhoeven op vrijdag 21 mei 2021 21
Wij hebben onze hele beneden verdieping laten stucen, zowel muren als plafond.
Goed bereikbaar. Snelle reactie. Denken mee, geven tips. Prima offerte. Snel aan de slag
Klantvriendelijk. Mannen werken super netjes. Kortom; Wij zijn heel tevreden en raden de spaan showroom zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Microcementvloer”
Door Oostenrijk op woensdag 21 feb 2018 18
Microcementvloer laten plaatsen. Zeer uitgebreid en gedegen advies gekregen. Murat en zijn mannen hebben echt verstand van zaken! De vloer is dan ook prachtig geworden. Ik kan dan ook niet anders dan dit bedrijf aan te bevelen! Top werk!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sean op vrijdag 29 sep 2017 17
2 maanden geleden langs geweest bij De Spaan Showroom. Leuke frisse zaak! Geholpen door 2 vriendelijke jongemannen, samen mijn badkamer ontworpen in 3D en mooie spullen uitgekozen. Na een scherpe offerte hebben ze mijn badkamer renovatie gerealiseerd. In 2 weken tijd een prachtige nieuwe badkamer! Personeel spreekt weinig Nederlands maar werken super hard en zijn echte vakmannen! Zeker een aanrader! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer laten afmaken”
Door Dennis op dinsdag 26 dec 2017 17
Via De Spaan Showroom onze badkamer af laten maken en zijn hier super blij mee. Dezelfde dag kwam er nog iemand langs om te kijken wat er zoal gedaan moest worden en kregen hiervoor een concurrerende vaste prijs waar wij ons goed in konden vinden. Na enkele dagen kon er al iemand beginnen met de badkamer. De Spaan regelde een hard werkende vakman die goed met ons mee dacht. In de dagen dat de badkamer werd afgemaakt vond er regelmatig contact plaats met De Spaan Showroom die ook nog een aantal keer kwam kijken naar de voortgang en goed in de gaten hield of de badkamer werd gerealiseerd naar onze wensen. Erg blij met het resultaat! Goede service, goede communicatie en harde werkers voor een mooie prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Correct en netjes”
Door Fred van den Hoofdakker op dinsdag 20 nov 2018 18
Dit bedrijf is super. Bij mij moest het plafond gestukadoord worden. Het werk wat geleverd is subliem en er is super netjes gewerkt dus nergens klodders geknoeid. Het plafond is super strak en de mensen zijn super aardig en correct. Ik ben dus ook heel erg tevreden.

Aanvulling ontvangen 25 november 2018: Ik ben door Murat gewoon heel correct behandeld en het personeel heeft super netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door stefan geerlings op maandag 24 sep 2018 18
Na aankoop van mijn woning en enkele tegenvallers toch besloten om het stucwerk van de woonkamerwanden en plafond incl 1 slaapkamer uit te besteden. na wat zoekwerk o.a. bij de spaan uitgekomen. zij konden al snel komen kijken voor een eerste opname,er werd gelijk een prijs genoemd waarin ik mij wel kon vinden en voor mij belangrijk : het kon snel uitgevoerd worden. dus in de laatste week voor mijn overhuizing is dit toch nog gerealiseerd.het ziet er keurig uit. binnenkort wil ik nog de gang en trapopgang door de spaan laten doen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging De Spaan Showroom
  Arnhem, Vlamoven 7, 6826 TM Arnhem, tel 026-3618331
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.