Feedback
7,0

De Spaan Showroom

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 026-3618331 | Vlamoven 7, 6826 TM Arnhem
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Spaan Showroom
De Spaan Showroom biedt hoogwaardige producten aan en zijn onderscheidend in kwaliteit en design. Naast de bekende Europese merken voert het Italiaanse en Spaanse sanitair merken die niet overal worden gepresenteerd
Alternatieven voor De Spaan Showroom
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 140 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 412 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,7 uit 84 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 429 ervaringen
• LAB21
   
(Amersfoort Utrecht) score 8,1 uit 799 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,4 uit 268 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,2 uit 49 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over De Spaan Showroom. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: vloeren, badkamers, prijs, service
“Tevreden”
Door Tonnie Bod op vrijdag 20 jan 2017 17
Een dag na offerteaanvraag bezoek gehad om metrage op te nemen. Scherpe prijs afgegeven. Volgens afspraak begonnen met afplakken door vakkundig personeel. Super vakkundig de muren gespoten. Zeer te vreden. Zeker een aanrader omdat ook het financiele gedeelte volgens afspraak was. Geen verrassingen achteraf!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Anna op maandag 5 sep 2016 16
Enige tijd geleden met mijn man bij De Spaan Showroom geweest. Ik werd vriendelijk ontvangen door een sympathieke jongeman. Na goed advies te hebben gekregen over alle mogelijkheden is een 3D ontwerp gemaakt. Wij zijn een vaste prijs voor het badkamerproject overeengekomen. Nadat een tweede gesprek had plaatsgevonden zijn we met De Spaan in zee gegaan. Niet al het personeel spreekt goed Nederlands maar doordat hard gewerkt werd vonden wij dit geen probleem. Na 2 weken werd onze badkamer netjes opgeleverd. Wij hebben gekozen voor de naadloze afwerking met microcement en zijn hier heel blij mee! Klein betrouwbaar bedrijf met veel mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door stefan geerlings op maandag 24 sep 2018 18
Na aankoop van mijn woning en enkele tegenvallers toch besloten om het stucwerk van de woonkamerwanden en plafond incl 1 slaapkamer uit te besteden. na wat zoekwerk o.a. bij de spaan uitgekomen. zij konden al snel komen kijken voor een eerste opname,er werd gelijk een prijs genoemd waarin ik mij wel kon vinden en voor mij belangrijk : het kon snel uitgevoerd worden. dus in de laatste week voor mijn overhuizing is dit toch nog gerealiseerd.het ziet er keurig uit. binnenkort wil ik nog de gang en trapopgang door de spaan laten doen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sean op vrijdag 29 sep 2017 17
2 maanden geleden langs geweest bij De Spaan Showroom. Leuke frisse zaak! Geholpen door 2 vriendelijke jongemannen, samen mijn badkamer ontworpen in 3D en mooie spullen uitgekozen. Na een scherpe offerte hebben ze mijn badkamer renovatie gerealiseerd. In 2 weken tijd een prachtige nieuwe badkamer! Personeel spreekt weinig Nederlands maar werken super hard en zijn echte vakmannen! Zeker een aanrader! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Stucwerk”
Door Roy op maandag 8 okt 2018 18
Telefonisch contact gezocht om een afspraak te maken om 2 kamers te laten stucen, dezelfde dag is er nog iemand langs geweest om samen te bespreken hoe ik het wilde hebben. 2 weken later zijn ze begonnen en in 1 dag was het af! Het ziet er prachtig uit! Ze namen het afval mee en veegde de stoep nog schoon! Ik raad ze iederaan aan!
Reactie of foto toevoegen
“Microcementvloer”
Door Oostenrijk op woensdag 21 feb 2018 18
Microcementvloer laten plaatsen. Zeer uitgebreid en gedegen advies gekregen. Murat en zijn mannen hebben echt verstand van zaken! De vloer is dan ook prachtig geworden. Ik kan dan ook niet anders dan dit bedrijf aan te bevelen! Top werk!
Reactie of foto toevoegen
“Snel gedaan”
Door Suy Canwood op dinsdag 29 mei 2018 18
Kleine kinderkamer laten stucen, op korte termijn ondanks dat ze het erg druk hadden toch nog plekje kunnen vrijmaken om te doen! Binnen 1 dag was het af!
Reactie of foto toevoegen
“Stucen van beneden verdieping”
Door Familie Verhoeven op vrijdag 21 mei 2021 21
Wij hebben onze hele beneden verdieping laten stucen, zowel muren als plafond.
Goed bereikbaar. Snelle reactie. Denken mee, geven tips. Prima offerte. Snel aan de slag
Klantvriendelijk. Mannen werken super netjes. Kortom; Wij zijn heel tevreden en raden de spaan showroom zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer laten afmaken”
Door Dennis op dinsdag 26 dec 2017 17
Via De Spaan Showroom onze badkamer af laten maken en zijn hier super blij mee. Dezelfde dag kwam er nog iemand langs om te kijken wat er zoal gedaan moest worden en kregen hiervoor een concurrerende vaste prijs waar wij ons goed in konden vinden. Na enkele dagen kon er al iemand beginnen met de badkamer. De Spaan regelde een hard werkende vakman die goed met ons mee dacht. In de dagen dat de badkamer werd afgemaakt vond er regelmatig contact plaats met De Spaan Showroom die ook nog een aantal keer kwam kijken naar de voortgang en goed in de gaten hield of de badkamer werd gerealiseerd naar onze wensen. Erg blij met het resultaat! Goede service, goede communicatie en harde werkers voor een mooie prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Correct en netjes”
Door Fred van den Hoofdakker op dinsdag 20 nov 2018 18
Dit bedrijf is super. Bij mij moest het plafond gestukadoord worden. Het werk wat geleverd is subliem en er is super netjes gewerkt dus nergens klodders geknoeid. Het plafond is super strak en de mensen zijn super aardig en correct. Ik ben dus ook heel erg tevreden.

Aanvulling ontvangen 25 november 2018: Ik ben door Murat gewoon heel correct behandeld en het personeel heeft super netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken niet nagekomen”
Door Paul op dinsdag 7 jun 2016 16
Komen afspraken keer op keer niet na. Blijkbaar geven ze garantie tot de deur. Na installatie kregen wij lekkage. Veelvuldig telefonisch contact gehad met allerlei toezeggingen die steeds weer niet nagekomen werden. Inmiddels 5 weken later maar een andere partij de zaken laten maken. Ze gaven direct aan dat er beunhazenwerk geleverd is door Spaan.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging De Spaan Showroom
aArnhem , Vlamoven 7, 6826 TM Arnhem, tel 026 - 361 83 31
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.