Feedback
9,6

Bogaard Keukens en Badkamers

Score uit 67 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 036-5314302 | Operetteweg 8-12, 1323 VB Almere
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bogaard Keukens en Badkamers
Topkwaliteit, comfort, een tijdloos ontwerp en een vakkundige installatie; kortom een Bogaard keuken of badkamer.
Alternatieven voor Bogaard Keukens en Badkamers
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Almere Flevoland) score 9,6 uit 843 ervaringen
• I-KOOK
   
(Almere Flevoland) score 9,5 uit 1382 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 71 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,6 uit 559 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 209 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 8,8 uit 117 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 170 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 67 ervaringen over Bogaard Keukens en Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren61 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Het eindresultaat is geweldig”
Door Albert op donderdag 29 feb 2024 24
8 januari 2024 start renovatie badkamer en toilet, 19 januari volgens planning oplevering. Het eindresultaat is geweldig, de weg er naar toe was een feest. Er werd met heel veel motivatie gewerkt volgens een strak schema en vooral met veel plezier. Door allen die bij de renovatie waren betrokken. De slopers, de stucadoors, de tegelaars, de kitter, allen onder de bezielende leiding van Ab. Ook wil ik vermelden dat de communicatie van begin (aankoop) tot einde renovatie prima is verlopen. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en toilet en genieten er dagelijks van.
Reactie of foto toevoegen
“We genieten elke dag van het eindresultaat”
Door Familie Koningen op zaterdag 27 jan 2024 24
In april/mei 2023 is onze nieuwe keuken geplaatst door de firma Boogaard uit Almere. We genieten elke dag van het eindresultaat! Wij kijken terug op een kundige installatie. Een goed adviestraject bij de aankoop van keuken en apparatuur. Waarbij er volop ruimte was voor onze eigen visie op de indeling van de keuken. Naast de keuken, hebben we ook geïnvesteerd in een nieuwe keukenvloer, zijn de wanden/plafonds gestuct en gesausd en is de elektriciteit helemaal up to date gemaakt. Ook deze werkzaamheden zijn onder coördinatie van Boogaard tot onze tevredenheid uitgevoerd. Onze woonkamer is weer fris en netjes. Wij bevelen de firma Boogaard van harte aan!
FOTO VAN FAMILIE KONINGEN
+ Toon extra foto van Familie Koningen
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie badkamer en wc”
Door Frans en Jose Stecher op donderdag 2 nov 2023 23
Fijn personeel zowel winkel als installateurs, altijd fijn op tijd, mooie spullen en super netjes gewerkt en afgeleverd. Petje af. Wij zijn super blij met de mooie badkamer en wc. Bedrijf is een aanrader. Top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Van A tot Z fantastisch”
Door J.van Doorneveld op vrijdag 22 sep 2023 23
Voor de verbouwing van onze keuken wilden wij alles door één aanspreekpunt laten doen, hiervoor ben je dan ook bij Bogaard aan het juiste adres! Zij adviseren, slopen, voeren alles netjes af, monteren, installeren, stucen, schilderwerk, elektriciteit, loodgieterswerk etc. wordt allemaal voor jou uit handen genomen. Wensen waren: nieuwe keuken, nieuwe indeling, nieuwe vloer en plafond. In de showroom word je goed ontvangen en wordt de tijd genomen om jouw wensen aan te horen, hierop wordt een afspraak gemaakt om thuis de situatie te komen bekijken en in te meten. Bij een volgende afspraak in de showroom wordt een uitwerking gemaakt en in een 3D visualisatie getoond. Deze wordt gemaakt op basis van jouw wensen en adviezen vanuit Bogaard. Vanaf de start tot het einde van de verbouwing is de communicatie perfect, zij houden je netjes op de hoogte van de geplande werkzaamheden. De verkoop door Dirk is als erg prettig ervaren en ook de monteurs/installateurs zijn van een hoog premium niveau! Al met al hebben wij een zeer goede ervaring met Bogaard en is het erg prettig dat zij alles uit handen nemen voor je. Dus zoek je een nieuwe keuken ga dan zeker langs Bogaard!
FOTO VAN J.VAN DOORNEVELD
+ Toon extra foto van J.van Doorneveld
+ Toon extra foto van J.van Doorneveld
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten van onze nieuwe badkamer”
Door Monique en Leon op woensdag 5 jul 2023 23
Heel blij met onze nieuwe badkamer. Heerlijk om alles uit handen te kunnen geven met dit als resultaat! We zijn echt aan het genieten en raden Boogaard zeer zeker aan!
FOTO VAN MONIQUE EN LEON
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend werk geleverd”
Door Ronald Westerwaal op zondag 21 mei 2023 23
Goedendag, Hierbij willen wij U deelgenoot maken van onze ervaring met Bogaard Keukens en Badkamers. Het betreft een badkamer. Om deze review te beginnen bij het begin, het idee en de uitwerking. Wij hadden wel een idee hoe wij het wilden hebben, en na het goede advies van Dirk werd het op een zeer professionele manier door hem uitgewerkt. Dus wij waren zeer benieuwd. Eindelijk was het zover, 6 maart 2023. Na twee weken slopen (alles werd door hun verwijderd en opgehaald) en weer opbouwen was het eindresultaat fantastisch. Mooie was dat tussentijds bij de opbouw continue zaken zijn aangepast die het beter maakten. Er is op alle gebieden heel netjes en precies gewerkt. De professionaliteit van de harde werkers spoot eraf. Mooie is nu dat alles van de vloer is, dus veel makkelijker schoonmaken. Wij zijn dan ook zeer blij met deze badkamer. De uiteindelijke oplevering was een genot om te zien. In de nabije toekomst willen wij ook de keuken nog laten vernieuwen. Dit zal zeker weer door Bogaard Keukens en Badkamers gedaan worden. Wij kunnen deze firma dan ook van harte aanbevelen indien U wilt dat er uitmuntend werk word geleverd. Wij denken dat zij boven anderen uitstijgen.
FOTO VAN RONALD WESTERWAAL
+ Toon extra foto van Ronald Westerwaal
+ Toon extra foto van Ronald Westerwaal
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam. Volkerink op vrijdag 19 mei 2023 23
Nadat wij jaren geleden een badkamer hadden laten plaatsen door de firma Bogaard, werd het nu tijd voor een nieuwe keuken. Door de goede ervaringen van toen, was de keuze voor de firma Bogaard dus snel gemaakt. Met name de deskundige en vriendelijke begeleiding van Dirk werd door ons als zeer prettig ervaren. Ook de mannen die de keuken plaatsen getuigden van goed vakmanschap. Kortom de firma Bogaard is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M.klaasen op vrijdag 7 apr 2023 23
Verleden jaar keuken uitgezocht en laten uittekenen door Dirk Bogaard. Uitstekend vakman. Inmiddels verlies binnen ons gezin. Ik kreeg alle ruimte (om nog iets te veranderen). En veel steun. Vaklui die de keuken plaatste vakkundig, geduldig en goede uitleg. Alles is prima verlopen tijdens plaatsen. (Je hoort wel eens anders). Zeer tevreden. Service ook heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een ontzettend mooie badkamer”
Door Willem en Marcia ten Brinke op vrijdag 3 feb 2023 23
Eind 2021 hebben we met Dirk samen in de showroom een ontzettend mooi ontwerp voor de badkamer en toilet samengesteld. We wisten gelijk wel dat we ruim een jaar moesten wachten voordat er tijd was voor de verbouwing. Maar het is het wachten meer dan waard geweest. De metamorfose is geslaagd en we zijn super blij met het resultaat. Aangezien wij in een appartement wonen, is het nogal belangrijk om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Door de hele entree, lift en trappenhuis te voorzien van stucloper en alles consequent aan te vegen, hebben de mannen van Bogaard veel lof geoogst in het gebouw. Meerdere medebewoners stonden hier versteld van. De ervaring leert dat het meestal anders gaat, maar niet bij Bogaard. In ongeveer twee weken zijn de oude badkamer en toilet gesloopt, is er veel leidingwerk aangelegd en aangepast, zijn de grote tegels die we hadden uitgezocht mooi geplaatst en is alles afgemonteerd. Mochten we ooit een nieuwe keuken of iets dergelijk willen, dan weten we waar we naartoe gaan!
FOTO VAN WILLEM EN MARCIA TEN BRINKE
+ Toon extra foto van Willem en Marcia ten Brinke
+ Toon extra foto van Willem en Marcia ten Brinke
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste Willem en Marcia, Ontzettend bedankt voor jullie review!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door laura roeters snier op vrijdag 11 mrt 2022 22
We zijn erg blij met onze keuken en woonkamer, gang en toilet. Alles is met goeie wederzijdse communicatie geplaatst. Echte vakmensen! Een aanrader
FOTO VAN LAURA ROETERS SNIER
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door R.Nieuwenhuis op woensdag 23 feb 2022 22
Wij zij heel goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe badkamer & toilet. Zoveel tijd en verschillende ontwerpen gekregen waardoor we een heel goed beeld kregen van hoe onze badkamer eruit zou kunnen zien. De afspraken over levertijd en duur van het werk zijn helemaal nagekomen. Het team van Bogaard heeft vakwerk geleverd en dagelijks de boel ook weer aan kant gebracht. Het personeel is zeer professioneel, prettig in de omgang en communicatief. (bijv. goede adviezen over uitvoeringsdetails) Het resultaat is nog mooier geworden dan we hadden verwacht. Wij zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd voor het uitzoeken van een keuken”
Door Karel op vrijdag 14 jan 2022 22
Een nieuwe keuken uitzoeken en uitwerken doen wij niet graag in 1 dag. Bij Bogaard Keukens en badkamers hebben ze dan ook gelukkig alle tijd voor ons genomen. Vanaf het eerste contact, het maken van de tekening en het uitzoeken van de verschillende onderdelen zijn we in de winkel zeer goed geholpen en kregen we nooit het gevoel dat er een beslissing genomen moest worden. Er was altijd tijd, maar ook duidelijk sturing in welke keuze invloed heeft en welke mogelijke alternatieven er zijn. Dan komt de volgende stap, het verwijderen van de oude keuken en het plaatsen van de nieuwe. Ook over dit proces zijn we zeer tevreden. De heren weten waar ze het over hebben en bijna alles verliep dan ook volgens planning. Waar een enkel element niet geleverd kon worden werd dit duidelijk gezegd. Bijna altijd werd het initiatief door het installatie team genomen wanneer er weer een volgende actie uitgevoerd kon worden. Ook kleine zaken zoals bijvoorbeeld het nog even opnieuw stellen van een deur, werden netjes opgepakt. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer & toilet”
Door Familie Vinck op donderdag 25 nov 2021 21
Vanaf t begin heeft Dirk ons super geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe badkamer & toilet. Zoveel tijd en ideeën gekregen waardoor we een heel goed beeld kregen hoe onze badkamer eruit zou komen te zien en eigenlijk in het echt is t nog mooier geworden !!! Het team van Boogaard heeft vakwerk geleverd!! Netjes en op elkaar ingewerkt kun je alleen maar blij van worden ! Meer dan een tevreden klant
FOTO VAN FAMILIE VINCK
+ Toon extra foto van Familie Vinck
+ Toon extra foto van Familie Vinck
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en tegelvloer”
Door Mark op vrijdag 12 nov 2021 21
Wat zijn erg tevreden en blij met het eindresultaat van onze nieuwe keuken en tegelvloer!!! Vanaf het begin erg goed en vakkundig geholpen en geadviseerd door Dirk; komt met leuke ideeën en durft je te challengen in alle keuzes die je moet maken...is eerlijk en praat je niet dingen aan en speelt in op je smaak/voorkeur. De plaatsing van de keuken ging heel erg vakkundig en soepel onder leiding van Fons. Alle monteurs waren super vriendelijk en netjes (elke dag was alles opgeruimd en geveegd). Geen verrassingen achteraf en alles werd tijdig afgestemd. Topwerk, heel erg tevreden met oplevering en we kunnen iedereen Bogaard adviseren!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en badkamer”
Door Robert op vrijdag 5 nov 2021 21
Het is altijd een lastig om van een paar tegels en planken je nieuwe keuken en badkamer samen te stellen. Dirk is een kritische meedenker (ook op financieel vlak) in dit proces met een engelengeduld. Het resultaat mag er dan ook zijn! het vakmanschap zit hem in kleine zaken; de tegelzetters zijn bijzonder vakkundig! Tijdens de verbouwing zijn wat extra aanpassingen geweest. Daarin dacht Fons dan weer positief kritisch mee. Voorbeeld is het wegwerken van de bedrading van de luifel. Ook in de nazorg is niets te veel en wordt snel geschakeld en opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Ludo van Bergen op woensdag 3 nov 2021 21
De badkamer is zeer goed geplaatst en ziet er prachtig uit. Tevens werkt alles prima. Alleen foutieve lijsten geplaatst die niet waren besteld. Het enige minpuntje. Tevens was de stukadoor ziek op het laatste moment maar dit werd in een paar dagen opgelost door Boogaard. Wij zijn tevreden.
FOTO VAN LUDO VAN BERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Marco Veerman op woensdag 27 okt 2021 21
Wij hebben een complete woonkamer en keuken en deuren verbouwing gehad en zijn hier zeer over te spreken, er is 5 weken aaneen heel hard gewerkt, aan de timmerman, stukadoor, schilder, sloop en afbouw mannen onze complimenten voor de perfecte planning en prettige samenwerking en het meedenken Fons je hebt een top team.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer, toilet, keuken en vloer”
Door Remco op vrijdag 22 okt 2021 21
Wij kennen de firma Bogaard al lange tijd, na plaatsing van een keuken waren we bijzonder tevreden over eigenlijk alles. Al vanaf de ontwerpfase werd zeer goed meegedacht, bij de inbouw van de keuken werd ook snel duidelijk met wat voor een bedrijf je te maken hebt. Het personeel is zeer professioneel, prettig in de omgang en communicatief. Wij zijn enige tijd geleden verhuisd, en de firma Bogaard heeft bij ons de vloer gelegd en badkamer, toilet en keuken geplaatst. Dezelfde zeer goede ervaring als eerder. De service is uitstekend. Ze maken waar wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Daan Beckers op donderdag 6 mei 2021 21
Vorig jaar onze badkamer bij Dirk Bogaard besteld en met deskundige informatie uitgezocht, mooie materialen en afspraak gemaakt dat hij in week 13 en 14 van 2021 geplaatst zou worden. Dit kwam helemaal zo uit, dus afspraak is afspraak bij Bogaard. Keurige vakmensen die dagelijks de boel ook weer aan kant brachten. Verder nette afwerking niks dan tevredenheid. Ook eventuele kleine gebreken keurig opgelost.
Wij raden zeker aan om bij het vernieuwen van badkamer en of toilet eens bij Bogaard op bezoek te gaan
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Jaap en Wendy op woensdag 5 mei 2021 21
Wij zijn compleet ontzorgd door Bogaard Keukens. Nieuwe keuken laten installeren, nieuwe PVC vloer, plinten plaatsen en alle wanden op de begane grond inclusief plinten laten sausen. We zijn heel blij met het eindresultaat. Het (installatie)team van Bogaard is een mooi gezelschap waar vakmanschap de boventoon voert. De werkplek werd iedere dag keurig achter gelaten. Iedere dag even overleg voor de planning van die dag inclusief een controle of de werkzaamheden overeenkomen met onze verwachtingen. Niet uitgelopen op de initiële planning. De mannen werken hard. Ze maken tijd voor een (kort) praatje maar werken liever keihard door voor een mooi eindresultaat.
FOTO VAN JAAP EN WENDY
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Dompeling op zaterdag 20 mrt 2021 21
Wij hebben onze badkamer bij Boogaard gekocht en laten plaatsen. Het meedenken in de showroom en tijdens het plaatsen was heel fijn! Er is heel netjes gewerkt, goede service verleend en een prachtige badkamer afgeleverd!
FOTO VAN DOMPELING
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door Ryan Smart op zaterdag 6 mrt 2021 21
Badkamer, toiletruimtes en keuken compleet afgenomen inclusief apparatuur en sanitair. Topkwaliteit materiaal, goed meegedacht met ontwerp en functionaliteit en punctueel plus informatief met leveren. Ik werd proactief geïnformeerd en op de hoogte gehouden.

Aanvulling ontvangen 8 maart 2021: Aankoop is gemonteerd en goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Laatste details kwestie van een lange adem”
Door J. Stoutmeijer op dinsdag 26 jan 2021 21
Heb een badkamer en toilet door Bogaard badkamers laten doen. Goed geholpen bij uitzoeken en bedenken van de badkamer. Bij de uitvoering bleek dat de vloerverwarming niet op de stadsverwarming aangesloten kon worden omdat anders de halve vloer uitgefreesd moest worden, waardoor we voor de elektrische duurdere variant moesten gaan. Deze valt qua comfort en verbruik tegen. De badkamer en toilet zijn mooi geworden. Het personeel werkt nauwkeurig, denkt mee en is altijd vrolijk. De voorgespiegelde termijn van 2 weken werd helaas bij lange na niet gehaald, aanvang werkzaamheden 22-06-2020, oplevering 23-07-2020 (5 weken)
Op 28-01-2021 (6 maanden na oplevering) zijn er eindelijk 2 glasplaatjes in detoilet geplaatst en is de kit bij het fonteintje afgemaakt.. Als ik erover belde was er altijd wel een andere reden waarom het nog steeds niet gebeurd was. Maar ik heb nog nooit een excuus gehoord voor het feit dat alles veel langer heeft geduurd en nog steeds niet 100% klaar was. Enige empathie met de teleurgestelde klant ontbreekt totaal. Het wordt afgeschoven op degene die de onderaannemer is, maar ik heb alles bij de firma Bogaard gekocht en met hun de overeenkomst gesloten en niet bij de onderaannemer, dus de firma Bogaard had het na meerdere keren erover bellen, het probleem zelf moeten oplossen ipv de klant met een kluitje in het riet te sturen. Het is jammer dat ik deze recensie moet schrijven, we hebben dit bedrijf namelijk gekozen vanwege de goede ervaringen van meerdere vrienden. Als het binnen de voorgespiegelde termijn van 2 weken was afgeweest, en het probleem met de glasplaatjes serieus en vlot was afgehandeld en het binnen de firma Bogaard duidelijk zou zijn dat de verkopende partij eindverantwoordelijke is en niet de onderaannemer, zou dit een 5 sterren beoordeling geweest.
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste heer en mevrouw stoutmeijer, Bedankt voor uw eerlijke reactie.
Wij vinden het vervelend dat u dit zo heeft ervaren, echter wil ik iets van het hart, Wij hebben u destijds proberen te helpen omdat u diverse lekkages had, en toch nog op tijd een onder aannemer kunnen vinden die de badkamer en toilet wou bouwen. dit heeft hij volgends ons, in de afgesproken tijd ook gedaan. (met kleine uitloop) geen 5 maanden. en was het wachten alleen op een paar glas plaatjes. die nabestelt zijn.
Dit heeft inderdaad te lang geduurd. maar dat verdient niet de titel van uw reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer, keuken en toilet”
Door Anton en Karin de Tombe op zaterdag 9 jan 2021 21
In september 2019 om de tafel gaan zitten met Dirk voor een badkamer, keuken en toilet voor ons nieuwe huis in Almere, Larense veld. Met de aannemer van het bouwproject kwamen wij er niet uit omdat we toch wat specifieke eisen en wensen hadden. Dirk neemt alle tijd om de voors en tegens duidelijk te maken met als eindresultaat een prachtige indeling en verrassende indeling van de badkamer precies zoals we die voor ogen hadden. Lastig punt is en blijft altijd het plannen over een langere periode tbv een nieuwbouw project, maar de oplevergok die we destijds in 2019 namen is bijna precies op de week uitgekomen. Dan gaat eindelijk na een jaar de bedachte badkamer, keuken en toilet geplaatst worden. Een fantastisch team dat enorm goed meedenkt in de vorm van Fons, Ab, Jef en collega's komt over de vloer om alles volgens planning op te bouwen. Een aantal zeer deskundige vakmensen met als resultaat een prachtige woning met keuken, badkamer en toilet precies zoals wij het voor ogen hadden. Ik ben zeer tevreden over het meedenken bij aanschaf en de installatie met korte communicatielijnen. Ik kan iedereen Boogaard aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Michael Krijnen op dinsdag 5 jan 2021 21
Ik ken Bogaard al een tijd. Heb 18 jaar geleden mijn badkamer naar volle tevredenheid laten verbouwen, dus toen ik een jaar geleden bedacht om mijn beneden verdieping een 'upgrade' te geven was mijn eerste ingeving om naar Bogaard te gaan om te kijken met welk voorstel zij zouden komen. Het was namelijk nogal een verbouwing: complete vloer moest eruit, nieuwe vloer moest worden gestort inclusief vloerverwarming en de muren en plafonds moesten worden glad gestuct. Tevens moest er een nieuwe keuken worden geplaatst en alle deuren en kozijnen moesten worden vervangen. Ook had ik nogal wat wensen met betrekking tot het wegwerken van stopcontacten en utp kabels.

Na enkele sessies met Remi zijn we tot een mooi ontwerp gekomen waar ik me volledig in kon vinden.

Nadat Rob een inmeet-sessie bij mij thuis had verricht en er nog enkele beslissingen moesten worden genomen over welk soort plavuizen er moesten worden besteld en welke inbouwapparatuur voor de keuken ik wilde hebben, kon het wachten beginnen.

Begin September 2020 was het zover en kon de verbouwing beginnen. In ongeveer 7 weken tijd heeft het team van Bogaard mijn complete beneden verdieping verbouwd. Fons hield alles in de gaten en was mijn aanspreekpunt voor de complete verbouwing.

Het zeer professionele en vriendelijke Bogaard team heeft voor een fantastisch eind resultaat gezorgd, waarvoor dank !

Als u één aanspreekpunt en een professioneel eind resultaat wil hoeft u niet verder te zoeken.
FOTO VAN MICHAEL KRIJNEN
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijke ervaring”
Door Wilma Salome op maandag 21 dec 2020 20
Heerlijke ervaring, Bogaard neemt alles uit handen. Tijdens gesprek in showroom wordt je vriendelijk en professioneel geadviseerd. Onder het genot van een kopje koffie/thee en een eigengebakken appeltaart nemen ze alle tijd voor je en denken met je mee. Tijdens onze verbouwing hebben de mannen van Bogaard top werk afgeleverd. Zijn zeer blij met onze volledig verbouwde keuken. Bedankt Dirk Bogaard voor de goede service en prachtige keuken.
FOTO VAN WILMA SALOME
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over het eind resultaat”
Door Familie Mulders op vrijdag 11 dec 2020 20
Jaren geleden hebben wij bij Bogaard een badkamer gekocht. Hier zijn wij heel tevreden over. Daarom was voor ons de keuze niet moeilijk om voor onze nieuwe keuken weer naar Bogaard te gaan. Het concept alles in eigen beheer sprak ons erg aan en het bleef niet beperkt tot alleen een keuken, maar de hele beneden verdieping is aangepakt. Ze denken met je mee geven je tips en adviezen. Fijne vriendelijke en nette medewerkers. Over het eind resultaat zijn wij uiterst tevreden.
FOTO VAN FAMILIE MULDERS
REACTIE VAN DIRK
Ontzettend bedankt voor jullie review, en de bedankjes naar ons personeel, dit word zeer gewaardeerd!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Familie Landmeter op woensdag 18 nov 2020 20
Wij hebben badkamer en toilet boven in zijn geheel laten renoveren in oktober 2020.
In nieuwe badkamer ook enkele aanpassingen wegens handicap laten aanbrengen. Geen standaard werk dus in sommige gevallen. Een goede bouwer herken je aan een steeds opgeruimde werkplaats en dat was dan ook het geval. We waren zeer tevreden over de stakke planning. Personeel van Bogaard was prettig en dachten goed mee. Een zeer prettige samenwerking. Kleine problemen, die altijd wel voorkomen, zijn zeer goed opgelost. Kortom wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A. van Ettinger op donderdag 22 okt 2020 20
We hebben de badkamer en toilet door Bogaard laten renoveren. Nadat het sanitair uitgezocht was hebben we lang op de uitvoering moeten wachten, maar het was het wachten waard. Ondanks dat we een kleine badkamer hebben zijn al onze wensen erin verwerkt, inclusief bad. Het personeel is vakkundig, professioneel en geeft goeie adviezen om in de praktijk bepaalde dingen aan te wijzigen. Wij zijn heel tevreden.
FOTO VAN A. VAN ETTINGER
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer renovatie”
Door Petra & Iomhar Capraro op dinsdag 28 jul 2020 20
Wij hebben door Bogaard een complete badkamer renovatie uit laten voeren. De oude badkamer is er snel, en met zo min mogelijk overlast uit gesloopt. De opbouw van onze nieuwe badkamer is op een uiterst professionele manier uitgevoerd, alle werkzaamheden werden vakkundig, snel en naar onze volledige tevredenheid uitgevoerd. Wat ook mooi is, is dat de mannen met ons mee dachten, dat ze suggesties deden, dat ze ruimte boden voor verschillende opties. Het resultaat is een prachtige, kwalitatief hoogwaardige badkamer waar we ontzettend blij mee zijn, wat ons betreft is Bogaard een garantie voor het allerbeste resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Complete verbouwing”
Door Henk en Marga op maandag 6 jul 2020 20
Bij ons zijn badkamer en wc's compleet verbouwd. We hebben de sleutel afgegeven en zijn naar Drenthe vertrokken, dus we hebben het hak- en breekwerk niet meegemaakt :). Bij thuiskomst hoefden we alleen nog te overleggen over waar de accessoires geplaatst moesten worden. Nu moeten er nog een paar dingen worden afgewerkt, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat dat in orde komt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Johan Moolhuizen op donderdag 25 jun 2020 20
We hebben onze badkamer en toilet door "Bogaard badkamers" laten leveren. De adviezen, het originele ontwerp, materiaal, meubel keuze en afwerking hebben het tot een perfect eindresultaat gemaakt. Zijn zeer tevreden en genieten elke dag. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijke dank”
Door Martha en Henny Lamme op woensdag 24 jun 2020 20
Wij waren verbaasd zoals alles verlopen is in de corona tijd,vriendelijke mensen ze werkten hard.Alles is elke dag opgeruimd als ze vertrokken. Door de corona moesten we thuis blijven iedere avond was er een toilet en water.Na 14 dagen is de badkamer geheel opgeleverd zoals besproken.Heren nogmaals hartelijk bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing badkamer en toilet”
Door Richard op donderdag 18 jun 2020 20
Zeer professioneel team. Het team denkt tijdens de klus goed mee. Ze zijn flexibel en houden zich aan de gemaakte afspraken. Nazorg is ook goed geregeld. Ik kan Bogaard Keukens en Badkamers zeker aanbevelen! Het is het wachten waard. Volgend jaar zijn de woonkamer en keuken aan de beurt!

Aanvulling ontvangen 18 juni 2020: Ik heb een mijn badkamer en wc laten verbouwen door Bogaard.
FOTO VAN RICHARD
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Wij zijn trots op het resultaat! bedankt voor de review.
REACTIE VAN RICHARD
Nadat de verbouwing van de badkamer en wc goed was bevallen besloten ook de gehele begaande grond te verbouwen.
Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat. Wederom een geslaagd project. Het geen wij hadden bedacht door het team van Bogaard, met namen, Fonds en Jeffrey, zeer netjes uitgevoerd. Ik raad deze aannemer aan voor het uitvoeren van uw verbouwing!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ciska/Han Brockhoff op woensdag 29 apr 2020 20
Vorig jaar juni bij Bogaard geweest voor informatie over een badkamer verbouwing. De eerste reactie van Dirk Bogaard was "jullie zijn van harte welkom, maar er is een wachtlijst van 10 maanden". Dat was dus duidelijk. We hebben ons niet laten afschrikken, en zijn in gesprek gegaan en kregen daar een goed gevoel bij. Zijn dan ook met de firma Bogaard in zee gegaan. Hebben daar geen dag spijt van gekregen. Het hele proces, van inmeten tot de verbouwing, is vlekkeloos verlopen. De buren in ons appartement gaven ons zelfs complimenten dat er zo netjes gewerkt werd door Bogaard. Kortom, wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en toilet.
FOTO VAN CISKA/HAN BROCKHOFF
Badmeubel
+ Toon extra foto van Ciska/Han Brockhoff
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Rongen-Dieteren op woensdag 8 apr 2020 20
We hebben de badkamer laten vernieuwen. Het duurde even vanwege de lange wachttijd, maar vervolgens verliep alles volledig volgens afspraak. Er is rekening gehouden met onze wensen en ook tijdens het installeren is er voortdurend overleg geweest. De badkamer ziet er prachtig uit en wij zijn helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing is meegevallen”
Door fam. de Laat op zondag 5 apr 2020 20
Onlangs hebben wij onze badkamer en toilet laten verbouwen door Bogaard. Wij kwamen na veel rondkijken bij Bogaard langs. De eerste ontmoeting in de showroom gaf ons al een goed gevoel. We kregen duidelijke informatie, zonder opdringerige verkoop praat. We zijn zo blij dat wij met Bogaard in zee zijn gegaan. Alles bij 1 bedrijf die het allemaal regelt en uitvoert van A tot Z. De mannen die de verbouwing hebben uitgevoerd zijn zeer professioneel en hielden ons met alles op de hoogte en kwamen met goede ideeën. Ik kan niet anders zeggen dan dat de verbouwing 100% is meegevallen en het resultaat is geweldig. Wij zijn super blij met onze badkamer en toilet.
FOTO VAN FAM. DE LAAT
Resultaat badkamer
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Geachte fam. De laat, Bedankt voor jullie recensie! Wij hopen dat u heel veel plezier heeft van uw badkamer en toilet !
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door Manuela van Kuik op zondag 5 apr 2020 20
Nadat wij in 2018 een aantal offertes voor een nieuwe badkamer had op laten maken, maar daarbij geen goed gevoel hadden zijn we verder gaan kijken. In 2019 via Google terecht gekomen bij Bogaard Almere, waar ik telefonisch contact had met Dirk Bogaard over een nieuwe badkamer. Hij gaf aan dat dit wel pas eind 2019, begin 2020 zou kunnen, omdat ze tot die periode al vol zaten. Dit was echter geen probleem en toen Dirk bij ons thuis kwam om in te meten alsmede het contact in de showroom had ik daar een goed gevoel over. In juli besloten om ook meteen een nieuwe keuken te laten plaatsen en ook daarvoor bij Bogaard een offerte op te laten stellen. Omdat wij het hele appartement wilden verbouwen hebben wij ook onze pvc vloer, schilderwerk en nieuwe binnendeuren door Bogaard laten plaatsen. In januari 2020 was het zover de verbouwing begon, de planning was 4 a 5 weken en in deze tijd was het ook opgeleverd (echt snel). Er waren wel wat problemen met de levering van de spoelbak en de spiegel in de badkamer, wat een tijd op zich liet wachten, dit had wat ons betreft sneller opgelost mogen worden. De badkamer, keuken en de hele verbouwing is erg mooi geworden en wij genieten er elke dag van. Wij vinden Bogaard een goed bedrijf met betrouwbaar, vriendelijk en professioneel personeel, alleen zou soms de communicatie tijdens de verbouwing richting de klant wat duidelijker mogen.
FOTO VAN MANUELA VAN KUIK
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste manuela, inderdaad was het enorm balen van de na leveringen, bedankt voor jullie positieve recensie! Heel veel plezier, geluk met jullie "nieuwe woning"
+ Toon extra foto van Manuela van Kuik
Reactie of foto toevoegen
“Complete verbouwing”
Door André en Sacha van Mourik op maandag 27 jan 2020 20
Onze buren hadden Bogaard keukens en badkamers aanbevolen toen we jaren terug een lekkage hadden die beunhazen hadden veroorzaakt bij het aanleggen van een nieuwe badkamer. Dit hebben ze prima opgelost. Bij deze buren hadden ze de keuken verplaatst en een aanbouw gemaakt. Toen we een nieuwe keuken wilde die we naar de voorkant van ons huis wilde verplaatsen was het dus ook niet moeilijk om een goed bedrijf te zoeken. Vanaf de eerste keer dat we langs kwamen voor een vrijblijvend gesprek voelde we ons een gewaardeerde klant. Dirk Bogaard heeft ons fantastisch begeleid met de mogelijkheden. Hij dacht mee en ontwierp een prachtige keuken met het gewilde kookeiland. Ook met de uitbouw die we ook wilde werd meegedacht. Toen de handtekening gezet was duurde het wel even voor er begonnen kon worden. Maar in de week die afgesproken was werd er ook begonnen.
De medewerkers waren harde werkers. Ze werkte nauw samen met de collega´s die waren ingehuurd voor bv de uitbouw, de vloer etc. Ze werkte hard en lang. Soms waren ze om 17 uur nog bezig terwijl ze altijd al om 8 uur (soms vroeger) begonnen. Elke avond werd alles opgeruimd en de vloer aangeveegd. We werden nauw betrokken bij elke stap. Hierbij werden ook voorstellen gedaan. Na 9 weken (precies volgens planning) hebben we een prachtige beneden verdieping. Een nieuwe verplaatste keuken, een nieuw verplaatst toilet, een uitbouw, vloerverwarming, nieuwe vloer en een voorraadkast. We zijn hier erg blij mee. We kunnen Bogaard Keukens en badkamers dan ook erg aanbevelen.
FOTO VAN ANDRÉ EN SACHA VAN MOURIK
Onderdeel keuken
+ Toon extra foto van André en Sacha van Mourik
+ Toon extra foto van André en Sacha van Mourik
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door Murat en Marianne op maandag 16 dec 2019 19
Je kunt gerust stellen dat wij kritische kopers zijn en we wilden in ons nieuwe huis bovendien geen standaard inrichting. Wij hadden dan ook al een handvol badkamerspecialisten achter ons gelaten voordat we via qasa.nl op Bogaard stuitten. De reden dat we aldaar het eerste bezoek gebracht hebben, is de goede reviews op deze site, dus nu is het onze beurt om daar weer een goede review aan toe te voegen. Wij hebben door Bogaard in totaal 4 complete sanitaire ruimtes laten realiseren: een grote badkamer, een kleine badkamer die uiteindelijk een toilet met wastafel is geworden en 2 losse toiletten. Alles in dezelfde stijl met luxe douchetoiletten, mozaïek en Mortex op de wanden (stuc voor natte ruimtes). Tijdens het ontwerpproces was er veel ruimte voor eigen inbreng; ook bij Bogaard zijn we diverse malen terug geweest om dingen weer te veranderen, stalen op te vragen, en uiteindelijk de ultieme keuze te maken. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment, veel meer dan alleen in de showroom hangt, dus je kunt altijd precies het juiste kraantje of de mooiste tegel vinden. Over de monteurs niets anders dan lof. Het betreft een familie- en vriendenbedrijf en dat merk je. Ze zijn allemaal even betrokken en gaan voor perfectie. Wat ik heel prettig vond is het persoonlijke contact tijdens de installatie en montage. Zelfs tijdens onze vakantie waren zij aan het werk in de badkamers en belden op of stuurden appjes met foto's om details in het werk te bespreken. Tijdens de montage heb ik veel goede tips en ideeën gekregen en werden er maatwerkoplossingen bedacht. Het detailniveau is buitengewoon goed; bijvoorbeeld door de ventilatiebediening van het huis zelf in een ander frame te plaatsen, waardoor deze naadloos aansluit bij de lichtschakelaars. Door dit soort doordachte afwerking hebben we nu een prachtig resultaat. Voor een paar mankementen die na de verhuizing aan het licht kwamen, stonden ze de volgende dag op de stoep om deze te verhelpen, dus ook qua service een dikke 10. Dan de prijs-kwaliteitverhouding: die is vrij gunstig. Bogaard zit niet in het 'stunter' segment, maar de kwaliteit rechtvaardigt dat. Voor dit kwaliteitsniveau zijn er bovendien andere zaken die veel meer vragen.
FOTO VAN MURAT EN MARIANNE
Toilet
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste Marianne en Murat, Bedankt voor jullie positieve reactie! Weet ons te vinden wanneer u onze service nodig heeft. jullie bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut goed”
Door Twan Wilke op woensdag 20 nov 2019 19
Zowel een complete keuken als badkamer gekocht bij Dirk Bogaard. Nadat uitvoerig de tijd is genomen om het wensenpakket door te nemen heeft vervolgens in juli 2018 de plaatsing van zowel de keuken als ook de badkamer plaatsgehad. Zeer kundige werklieden met verstand van zaken en staan open voor wijzigingsverzoeken tijdens het werk. Perfecte uitvoering. Nu na ruim een jaar gebruik nog steeds erg tevreden met de gemaakte keuzes. Ook de aftersales is top te noemen. Kleine puntjes welke tijdens het gebruik aan de orde komen worden in no-time opgepakt en opgelost. Niets dan lof voor de kennis, de kunde, het vakmanschap van Bogaard Keukens en Badkamer. Een absolute aanrader.
FOTO VAN TWAN WILKE
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Twan Wilke
+ Toon extra foto van Twan Wilke
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Bedankt voor uw Review dit word door ons allen ontzettend op prijs gesteld. Het is prachtig geworden. Ook bedankt dat wij de keuken en de badkamer Professioneel op de foto mochten zetten. Nog heel veel plezier met uw keuken en badkamer. Hopelijk tot de volgende klus !
Reactie of foto toevoegen
“Veel complimenten”
Door Dirk en Marjan van aken op maandag 21 okt 2019 19
Eindelijk hadden we besloten om een nieuwe keuken aan te gaan schaffen. Op basis van ervaringen van anderen en omdat Boogaard een echt Almeers bedrijf is, besloten we daar te gaan kijken. We werden allervriendelijkst door Dirk ontvangen. Hij heeft met heel veel geduld en aandacht ons geholpen om een keuken samen te stellen die helemaal bij ons past. Op zijn aanraden zijn we bij diverse bedrijven naar apparatuur gaan kijken en hebben we een kookworkshop gedaan om te ervaren hoe nieuwe apparatuur werkt. Dit heeft geholpen bij het bepalen van de keuze voor de apparaten. Na vele besprekingen was het ontwerp gemaakt. We moesten daarna nog wel enkele maanden wachten op de verbouwing. De ontmanteling van de oude keuken verliep vlot en netjes. Natuurlijk ontstaat er stof, maar elke dag werd de ruimte weer netjes achtergelaten. De plaatsing van de nieuwe keuken is heel netjes en vakkundig gedaan door een enthousiast en uitstekend op elkaar ingewerkt team, echt een familie samen. Het is prettig dat alles in één hand zit, Fons hield het proces piekfijn in de gaten. Alle apparaten werken naar behoren. De deur van de vriezer en een brede lade vragen om extra bijstellen. Verder ziet de keuken er prachtig uit en werkt naar behoren. We krijgen er veel complimenten over.
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste Dirk en Marjan, Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om jullie ervaring te delen op deze site. Wij zijn erg benieuwd naar de foto's
FOTO VAN DIRK EN MARJAN VAN AKEN
+ Toon extra foto van Dirk en Marjan van aken
+ Toon extra foto van Dirk en Marjan van aken
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Ruud Visser en Robert Brama op maandag 7 okt 2019 19
Vanwege de beperkte mogelijkheden bij het uitkiezen van het meerwerk wat werd aangeboden bij ons nieuwe huis, zijn we gaan rondkijken naar de mogelijkheden als we zelf alles regelen. Met ' alles' bedoelen wij: vloer betegelen, wanden en plafonds stucen en sauzen, toiletten, badkamer en keuken plaatsen. Zo zijn we uiteindelijk bij Bogaard terecht gekomen en hebben we besloten om met hen verder te gaan. Er zijn meerdere redenen waarom we met hen verder zijn gegaan. Ten eerste natuurlijk omdat we er een goed gevoel bij hadden dat zij de grote klus tot een goed einde kunnen brengen. En daarnaast is het belangrijk dat je goed geholpen wordt in het bepalen van je keuzes. Tevens vonden wij het een groot voordeel dat alles via 1 contactpersoon kan worden geregeld. Zo hebben we heel wat gesprekken met Rob gehad voordat we alles bepaald en uitgezocht hadden. We zijn blij met het resultaat en de tijd die Rob ervoor heeft genomen om ons te voorzien van praktische tips, ervaring, produktkennis en de gezellige gesprekken. Daarna werd Fons onze contactpersoon voor de verdere uitvoering. Hij is goed benaderbaar, geeft goed advies en heeft alles prima geregeld. Alles is zeer vakkundig gedaan. Maar goed, oordeel zelf en zie de foto's. Bedankt team van Bogaard en voor het mooie resultaat! Wij zijn er heel blij mee! Groet, Robert en Ruud
FOTO VAN RUUD VISSER EN ROBERT BRAMA
Keuken met eiland en bardeel
+ Toon extra foto van Ruud Visser en Robert Brama
+ Toon extra foto van Ruud Visser en Robert Brama
+ Toon extra foto van Ruud Visser en Robert Brama
+ Toon extra foto van Ruud Visser en Robert Brama
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste Ruud en Robert, Bedankt voor het delen jullie ervaring, en prachtige foto's ! Groetjes Team Bogaard
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door B. Horseling op vrijdag 4 okt 2019 19
Prima meedenkend in voorfase om tot een gewenst ontwerp te komen.Ruime keus in toe te passen materialen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitvoering door prima medewerkers volgens een zeer strakke planning. Een aanrader!
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Graat tot de volgende klus! Groeten Team Bogaard
Reactie of foto toevoegen
“Beste gevoel”
Door Marcel en Ramona op woensdag 4 sep 2019 19
Na diverse badkamer showrooms bezocht te hebben kochten we uiteindelijk de badkamer bij Bogaard keukens en badkamers. Niet omdat ze de goedkoopste waren maar omdat we daar het beste gevoel bij kregen. Men beschikt over een mooie showroom waar diverse ingerichte badkamers te zien zijn. Prima uitleg en hulp bij de keuze van materialen. De uitvoering was uitstekend en volgens afspraak werd de badkamer na 2 weken opgeleverd. Na een paar weken waren er nog wat kleine dingetjes die men ook keurig heeft opgelost.
FOTO VAN MARCEL EN RAMONA
Gemonteerde
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door mw. Wil de Waal op donderdag 2 mei 2019 19
Ik heb eind vorige jaar bij Bogaard een keuken uitgezocht. Nadat de keuken door Rob was ingemeten, heb ik in de zaak het materiaal uitgezocht en samen met Remy nog allerlei dingen laten aanpassen. Dat komt doordat ik en klein en gehandicapt ben. Remy kwam en liet mij de 3D print zien van de keuken. Na drie keer was het naar mijn zin en is de keuken besteld. Op 25 februari 2019 was het zover, de oude keuken werd gesloopt door Fons en Jeffrey. Zij hebben netjes alles opgeruimd, maar ja toen bleek er achter een wand allemaal tegeltjes te zitten waar overheen dik gestuukt was. Met Fons overlegd om die tegels erachter te verwijderen. En ja hoor het stof zat in mijn oren. Daar konden ze niets aandoen, ik woon in een oud huis met nog ouderwetse sterke muren. Ondertussen had ik al twee facturen betaald. Er zou er nog een komen, maar door het meerwerk van die rot tegeltjes moest ik op het laatst toch nog een factuur betalen. Maar goed dat wist ik. Hierna ging het snel, Jeffrey (20 jr) die het vak geleerd heeft bij Bogaard vanaf zijn veertiende jaar. Wat een vakman, kan je tegenwoordig bijna niet meer vinden. Hij heeft peentjes gezweten om een paar gaten te moeten boren in zo'n dikke muur. Toen dat klaar was heeft hij de keuken helemaal ingericht. Jammer er was een beschadiging aan de koelkastdeur en ook nog op een plafond plint. Hij heeft deze laten bestellen en een aantal weken verder waren deze binnen en Jeffrey kwam ze plaatsen. Op 5 april kwam hij de laatste dingen plaatsen en nog wat kleine dingetjes die mij waren opgevallen. De keuken is helemaal op rolstoel hoogte gemaakt, wel zo fijn want ik weet niet wanneer ik in rolstoel terechtkom, maar nu is de keuken in ieder geval voorbereid. Op zaterdag 13 april is Fons geweest voor de eindcontrole, de kleine dingen die nog te doen waren heeft Jeffrey de maandag erop nog geregeld. Al met al ik had hun adres via mijn dochter, zij heeft al twee keer een keuken bij hen vandaan in twee huizen. En mond tot mond reclame doet het goed. Ik ben dik tevreden, gelukkig blijft dit bij woorden en word ik er niet echt dik van.
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste wil, Wat fijn doet u zo tevreden bent, en wij zijn ook ontzettend blij met jeffrey! Wij hopen dat u heel veel plezier beleefd aan uw keuken. Met Vriendelijke groet, Dirk Bogaard
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Fam Hensbergen op vrijdag 12 apr 2019 19
Een nieuwe badkamer moest er komen. Dan begint het traject. Wat moet er in, hoe gaan we het inrichten en vooral wat is er mogelijk. Vele showrooms gezien en als laatste kwamen we bij Bogaard. Bij de ontvangst in de showroom hadden wij een goed gevoel en dat is in het vervolgtraject gebleven. Over de begeleiding, de uitvoering, het resultaat en de nazorg kunnen wij alleen maar zeggen dat deze uitstekend is. Je zit even in de rommel maar het waren 2 fanatische weken waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken. DANK!
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Bedankt voor de recensie! Groetjes van het hele team.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Noortje van Raaijen op donderdag 7 mrt 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Bogaard, zeer vriendelijk ontvangen in de showroom en super personeel met geduld en nemen alle tijd voor je met het uitzoeken van een de keuken. De benadering is persoonlijk en er werd veel tijd en aandacht besteed voor het ontwerp van de keuken. Het plaatsen van de keuken is heel netjes gedaan. Uitvoering door een enthousiast team. Vakkundige mensen die meedenken in het hele traject en die zo nodig meerdere stappen extra zetten. Prettig in de omgang en het resultaat mag er zijn. Wij hebben nu een prachtige stijlvolle keuken! Bedankt heren.
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste Noortje, Hartelijk dank voor uw recensie, Wij zijn daar erg blij mee. Hopelijk tot de volgende klus !
Reactie of foto toevoegen
“Complete verbouwing”
Door Bonnie op vrijdag 14 dec 2018 18
We hebben onze verbouwing door Boogaard laten uitvoeren wat een top bedrijf met fijne en zeer kundige vaklui was een fijne samenwerking met een prachtig resultaat... jullie hebben er voor ons weer een thuis van gemaakt bedankt !
FOTO VAN BONNIE
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste bonnie en roel, Wij willen jullie hartelijk bedanken, niet alleen voor de opdracht en de recensie, maar ook de gastvrijheid en de verzorging die wij van jullie hebben gehad. Onze mannen voelden zich zeer gewaardeerd bij jullie. En wat is het prachtig geworden. Bedankt.!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Marcel & Stasja van Aalst op woensdag 12 dec 2018 18
Wij hebben nu een prachtige badkamer en aparte toilet. Alle lof aan de mannen van Boogaard. Heel professioneel, vakkundig en vrolijk. Ook de samenwerking met hun buitenfirma's verliep vlekkeloos, bijzonder goed! Een aanbeveling waard!!
FOTO VAN MARCEL & STASJA VAN AALST
Douche
+ Toon extra foto van Marcel & Stasja van Aalst
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste marcel en Stasja, Het resultaat mag er wezen! bedankt voor de lovende woorden. en hopelijk tot de volgende klus ! Groetjes van het hele team.
Reactie of foto toevoegen
“Allesbehalve empathisch”
Door D. Aarts op woensdag 28 nov 2018 18
Slechte communicatie, nazorg gebrekkig en weinig empathisch. Keuken in juni 2018 geplaatst. Aanloop was al niet geweldig. Twee keer fout gemeten dus hele front opnieuw bedenken. Weinig meedenkwerk aan de voorkant, geen creatief proces en daardoor wel kansen gemist. Glasrand boven het aanrecht kon niet werd gezegd, later bij vrienden bleek het gewoon wel te kunnen. Vakmensen die de keuken plaatsen maar aantal dingen die niet in orde waren maar niet gemeld. Teveel om op te noemen. Later wel hersteld na vragen. Weinig empathie met de klant, nooit een ''wat vervelend voor u'' gehoord. Afzuigkap bleek compleet niet te passen, wat een afknapper. Andere afzuigkap uitgezocht -helemaal niet onze smaak maar er was geen andere oplossing zei men en na aandringen en volhouden de meerkosten voor Bogaard. Dat ging niet vanzelf, als je niet mondig bent dan hadden we fors bij moeten betalen voor hun fout. Behoorlijk lang gewacht op de nieuwe afzuigkap wanty niet leverbaar. Na montage blijkt deze wel erg laag te hangen. Onze armen komen tegen de kap bij koken op achterste pitten en de schuine kap zuigt omdat deze te laag hangt vanaf de voorste pitten gewoon niet af. Hoop gedoe, geven geen krimp. Installatie volgens de veiligheidsregels. Sturen Siemens langs, conclusie is dat de kap precies op de veilige hoogte hangt MAAR niet op de advieshoogte die Siemens in het installatievoorschrift aangeeft. Bogaard geeft niet thuis, geen enkel gebaar. Ook afzuigkanaal naar buiten niet meer helemaal goed, hebben ze niet meegenomen tijdens de installatie, is ons eigen ding, stond niet in de offerte. Was een kleine moeite egweest deze even te controleren. Kortom, een vakkundig bedrijf, kwalitatief goede spullen maar bij ons weinig meedenkwerk (moesten alles zelf bedenken), afgepast in wat ze doen en vooral een hele slechte communicatie (overal zelf achteraan zeker in de fase van nazorg/niet tevreden zijn), antwoorden niet op emails en allesbehalve empathisch. Dat is erg jammer voor zo'n mooi familiebedrijf.
FOTO VAN D. AARTS
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Bedankt voor uw recensie en foto.
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door C.D. Doeleman op dinsdag 27 nov 2018 18
Ik heb een keuken laten plaatsen door Bogaard Keukens en Badkamers. Het was een behoorlijke puzzel, omdat ik maar een klein hokje ter beschikking had. Vanaf het begin hebben zij met me meegedacht, en ze kwamen met goede oplossingen voor diverse probleempjes. Goedkoop was het niet, maar ik heb een superkeuken, topkwaliteit, en professioneel geïnstalleerd. Het was een week werk, en later kwamen ze nog even terug voor het schilderwerk. Grote klasse.
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Geachte heer Doeleman. Bedankt voor uw recensie, fijn dat alles naar verwachting is gegaan. heel veel plezier met uw keuken. Groetjes team Bogaard
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Mirjam Hoogland op zondag 11 nov 2018 18
Al een tijdje op zoek naar de invulling van onze nieuwe badkamer, want wij hebben daar best uitgesproken ideeen over. Bij Bogaard beland en vanaf de eerste ontwerpen werd er meegedacht en mee gepuzzled. We werden gehoord in onze plannen en serieus genomen. Ook in de uitvoering werd er meegedacht. In een hoog tempo werd onze nieuwe badkamer zeer netjes en in overleg gerealiseerd. Natuurlijk: we waren 2 weken lang ons huis kwijt en het kost wat, maar het resultaat maakt alles goed. Zeer tevreden over de firma Bogaard en onze prachtige badkamer!
FOTO VAN MIRJAM HOOGLAND
Badkamer met vrijstaand bad
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste mirjam, Bedankt voor de leuke recensie, hier doen wij het voor ! Groetjes Team Bogaard
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Wim Kauffman op zondag 28 okt 2018 18
Onze badkamer was al meer dan 25 jaar oud en echt aan vervanging toe. Het oude ligbad, waarin wij ook moesten douchen, eruit en vervangen door een inloop douche. Een complete renovatie. In november vorig jaar waren wij in diverse badkamerwinkels binnen geweest. Als laatste bij Bogaard. In eerste instantie wilden we gelijk rechts om keer maken, want de showroom was volop in de stijgers.Ze waren net verhuisd naar een ander pand. Mijnheer Bogaard klom van de heftruck om ons te woord te staan. En juist dat prettige gesprek gaf ons vertrouwen met Bogaard in zee te gaan. Ter zake kundig en goed luisteren naar onze wensen. Hij legde uit hoe een badkamer kopen in zijn werk ging en stelde voor om zelf thuis de situatie te bekijken en de boel op te meten. Na meting een afspraak gemaakt om de ideeën te bekijken. Bogaard had buiten ons idee zelf ook een aantal mogelijkheden getekend. Uiteindelijk voor een mooi plan gekozen, kranen, tegels, douchewanden enz. uitzoeken. De showroom was inmiddels zo goed als klaar, dus er viel genoeg te zien. Na uitleg en tekenen van de offerte begint het lange wachten. Levertijd ongeveer een half jaar. Wat bij de verbouwing erg prettig is,is dat Bogaard volgens een strak plan werkt. Je weet precies waar je aan toe bent. Op maandag slopen, dinsdag vrezen, woensdag voorbereiden enz. Als klant weet je wat er gaat gebeuren en dat je na twee weken werk jouw badkamer klaar is. Bogaard heeft alles in eigen hand. En je merkt dat er echte vakmensen bezig zijn die keurig werk kunnen leveren.En gaat er eens wat fout, dan wordt dat in goed overleg met jouw als klant opgelost. Met als eindresultaat een prachtige badkamer. Een "tien" geef je niet gauw maar mijn vrouw en ik zijn 100% tevreden.
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste wim, Bedankt voor uw recensie , wij zijn blij om te horen dat u ons een 10 geeft. dat betekend dat wij aan uw verwachtingen en onze afspraken hebben voldaan. Hartelijk bedankt hier doen wij het voor! Groetjes Team Bogaard
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Jean Luc en Donna op woensdag 3 okt 2018 18
Compleet nieuwe badkamer gekocht bij Bogaard. Uitstekend geholpen van begin tot eind. Goede adviezen gehad, duidelijkheid over prijzen. Installatie is ook heel goed verlopen, alles precies volgens schema. We zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen dit bedrijf echt aanbevelen.
FOTO VAN JEAN LUC EN DONNA
Badkameropstelling
Reactie of foto toevoegen
“Super resultaat bij badkamer”
Door Sander en Nicole op maandag 20 aug 2018 18
Wij hebben voor de tweede keer een badkamer laten plaatsen door Bogaard en zijn weer zeer tevreden. Het eindresultaat is super en de mensen zijn goed! Vaklui, behulpzaam, betrouwbaar en komen afspraken na. Mocht er een volgende badkamer komen ......gaan wij naar Bogaard
Reactie of foto toevoegen
“Super plaatsing”
Door Deborah op maandag 30 jul 2018 18
Fantastisch! Wij hebben een.keuken laten plaatsen door bogaard badkamers&keukens. Super personeel met geduld en goede informatie nemen alle tijd voor je met het uitzoeken van een.keuken. Het plaatsen van de keuken is heel netjes gedaan met goede uitleg petje af voor de mannen die de keuken hebben geplaatst super vriendelijk.
FOTO VAN DEBORAH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamerverbouwing”
Door Familie Roodhorst op dinsdag 10 jul 2018 18
Complete badkamerverbouwing. Tijdens de orientatie-fase kregen wij al een goed gevoel bij Boogaard. Misschien niet de goedkoopste, maar het was het geld zeker waard. Vriendelijk en zeer bekwaam personeel. De afwerking is tot in de puntjes perfect. Tegelwerk, kitwerk, sanitair. Kotom, wij zijn zeer tevreden met het door Boogaard geleverde werk.
FOTO VAN FAMILIE ROODHORST
Toilet en wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamer en wc”
Door Robert Jan van Leeuwen op woensdag 14 mrt 2018 18
Wij hebben twee badkamers en een wc door Bogaard laten verbouwen, en daarover zijn we meer dan tevreden. De planning is voorbeeldig, het tussentijds overleg meer dan bevredigend, en wat er afgeleverd wordt is werkelijk vakwerk. Heerlijk dat er vakmensen bestaan die van hun werk houden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Bosman op zondag 18 feb 2018 18
Vakkundige werkwijze van de werknemers. Vak mensen werken goed samen en communiceren goed naar de klant , verder werken ze erg netjes. Ook in de showroom wordt je vakkundige geholpen , tevens als er problemen zijn worden deze spoedig opgelost. Wij zijn erg tevreden over het personeel het resultaat van de badkamer en wc.
FOTO VAN BOSMAN
Nieuw toilet
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Erg bedankt voor uw goeie recensie en wij zijn blij dat u meer dan tevreden bent met ons ! Groetjes van ons Team Bogaard Keuken, badkamers en installatietechniek
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Kool Louis op vrijdag 19 jan 2018 18
Ons toilet op de bg en badkamer met toilet laten verbouwen wat een verandering perfect. Eerst een ontwerp laten maken bij Boogaard en dat leek ons wel wat, dus besloten we het te laten uitvoeren. Nu alles klaar echt een aanrader net personeel en keurig uitgevoerd volgende badkamer weer door deze firma.
FOTO VAN KOOL LOUIS
Toiletruimte
+ Toon extra foto van Kool Louis
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste meneer Kool, Hartelijk bedankt voor uw goeie recensie. Groetjes van ons Team Bogaard Keuken, badkamers en installatietechniek
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Van den Dool op dinsdag 5 dec 2017 17
Onlangs heeft Bogaard een prachtige nieuwe badkamer en toilet afgeleverd. Van aankoop, advies, installatie en oplevering verliep alles heel plezierig en zoals afgesproken. Duidelijke communicatie, goede kwaliteit van materialen en werk, alles op tijd.
FOTO VAN VAN DEN DOOL
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Erg bedankt voor uw goeie recensie en de leuke collage van de badkamer. blij dat u tevreden bent met uw aankoop. Groetjes van ons Team Bogaard Keukens, badkamers en installatietechniek
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Pieter Schilder op vrijdag 27 okt 2017 17
Na jarenlang wikken en wegen en maar geen 'betrouwbare' partner kunnen vinden waar het eerste gevoel gewoon goed was, liepen we in april van dit jaar bij Bogaard naar binnen.Wij wilden volledig ontzorgd worden van A tot Z, dus van de eerste offerte tot en met de laatste dingetjes oplossen. En bij Bogaard hebben ze alles in eigen huis. Vanaf de allereerste minuut voelde het goed, er werd totaal geen druk uitgeoefend of over budgetten gepraat. Na een inspectie op locatie door vader en zoon Bogaard, bij ons thuis dus, konden we op zoek gaan naar de invulling van onze nieuwe badkamer en toilet. Vervolgens laten ze je lekker door de showroom scharrelen en konden we direct terugvallen op een medewerker voor tekst en uitleg. We kregen uiteindelijk 4 mogelijkheden getoond voor de badkamer en daarover hebben weer even moeten nadenken, ook toen weer geen enkele druk, we waren zeker dat we hier tot een overeenkomst wilde komen dus hebben we al wel een datum geprikt voor de verbouwing. Rob Bogaard voelde feilloos aan waar we voor kwamen en hoe we de badkamer het beste konden indelen en inrichten met de door uitgekozen materialen, in eerste instantie waren we wat huiverig maar uiteindelijk toch gekozen voor een totaal andere indeling dan de oude badkamer en tjonge wat een goede beslissing was dat.

5 Maanden later, begin oktober van dit jaar, is alles volgens de afgesproken planning uitgevoerd en de oplevering van badkamer en toilet kon na 2 weken plaatsvinden.
Voor de openstaande puntjes werden afspraken gemaakt welke keurig zijn nagekomen. De heren van Bogaard hebben fantastisch werk geleverd en het enthousiasme en vakmanschap spatte er vanaf. En ze hebben echt gebuffeld. Ook werd er volop meegedacht zodat er gedurende de bouw ook nog last minute wijzingen werden doorgevoerd wat de badkamer nóg mooier maakte. Natuurlijk ben je je huis voor twee weken 'kwijt' en moet je in het begin door de troep heen kijken, maar iedere dag werd er keurig geveegd (ook buiten!). We kijken terug op een succesvolle verbouwing van onze badkamer en toilet en bedanken alle medewerkers van Bogaard die voor ons bezig zijn geweest voor hun inzet en denken in oplossingen.
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Beste Pieter, Bedankt voor de uitgebreide recensie, zo krijgen nieuwe klanten zeker een goeie indruk van ons! Mvg Bogaard keukens en badkamers
Reactie of foto toevoegen
“Kan beter”
Door Lia Remkes op maandag 25 sep 2017 17
nazorg kan beter. Tot 2 x toe handgrepen op badkamermeubel gekregen die vrij snel aangetast werden door water en/of schoonmaakmiddelen. Beetje vreemd in een badkamer. Echte oplossing leek uitermate moeilijk (leverancier failliet, moeilijke maat etc.). Smoesjes bleek achteraf. In een goede DHZ-zaak bleken voldoende alternatieven in RVS-uitvoering beschikbaar te zijn.
REACTIE VAN DIRK BOGAARD
Geacht mevrouw Remkes, Wij zijn blij dat u een oplossing heeft gevonden met een greep van een ander materiaal. helaas hebben wij uw greep tot 2 x maal toe vervangen met het zelfde materiaal. zo dat het meubel dezelfde uitstraling zou houden. Met vriendelijke groet Team Bogaard,
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Wilma op woensdag 28 jun 2017 17
Wij zijn tevreden over de wijze waarop alles volgens planning is gedaan. Er is zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. Er was voldoende afstemming tijdens de werkzaamheden. Goede adviezen ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door Ronald op dinsdag 30 mei 2017 17
In April 2017 hebben wij een nieuwe keuken en badkamer/toilet laten aanbrengen in ons appartement. Bij Boogaard een goede voorlichting gehad en daarna is alles keurig geplaatst. Direct ook schilder- en stucwerk laten doen. Zeer professionele ploeg, prima meedenkend en klantgericht. We zijn heel blij dat we alles in een hand hebben gehouden, geen gezeur met 'losse aannemers'. Niet de goedkoopste, wel een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door thom op donderdag 18 mei 2017 17
Uitstekend advies, absoluut geen opdringerige verkoop. Goed advies, Neff blijkt veel beter dan Bosch/Siemens, Perfecte installatie. Er wordt even gevraagd als dat nodig is. Hoe prettig...Harde werkers. Alles wordt schoon achtergelaten. Wij zijn enorm blij dat we niet voor de 'keukenknaller' zijn gegaan! Voor 100% aanbevolen bedrijf. Gewoon doen dus!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 62
Vestiging Bogaard Keukens en Badkamers
  Almere, Operetteweg 8-12, 1323 VB Almere, tel 036-5314302
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.