Feedback
6,0

Erbee Keukens

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 040-2835735 | De Pinckart 5 - 7, 5674 CB Nuenen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Erbee Keukens
Altijd vooruitstrevend en steeds met de nieuwste keukenontwikkelingen in haar showroom. Het bedrijf is toonaangevend in de branche en voert een compleet assortiment keukenmeubelen, apparatuur, werkbladen en aanverwante artikelen. Van praktische eenvoud tot voorname exclusiviteit, van voordelige keukeninrichtingen tot exclusieve uitvoeringen, maar altijd volgens uw wensen.
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Erbee Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Garantieperikelen”
Door Cor Klomp op donderdag 20 jul 2017 17
Enkele jaren een keuken gekocht voor 20.000 Euro, na een paar jaren weliswaar kleine mankementen, een los zittende handgreep van combimagnetron van Atag, gekocht op aan raden van meen me te herinneren Michiel ( Eigenaar ) indien je een X aantal apparaten tegelijk kocht van Atag een verlengde garantie van 8 jaar, toen ik aanspraak maakte op deze garantie was de firma Erbee niet thuis, terwijl zij als leverancier aansprakelijk zijn, heb de spullen niet bij Atag gekocht, maar bij Erbee, ze deden helemaal niets, terwijl dit volgens de consumentenbond niet mag, zij zijn mijn leverancier, maar niets, schandalig, vervolgens contact op genomen met Atag, na enig zoek werk hebben ze mijn registratie, verplicht voor de verlengde garantie, gevonden, en inderdaad geen probleem, garantie, geweldig! Echter voorrijkosten 70,00 Euro, kortom nooit meer een keuken van Erbee, de keukensector heeft al geen beste naam, Erbee heeft dit bevestigd.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Erbee Keukens
aNuenen , De Pinckart 5 - 7, 5674 CB Nuenen, tel 040 - 283 57 35
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.