Feedback
7,0

Odink Keukens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0592-580999 | Vriezerweg 6, 9482 TB Tynaarlo
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Odink Keukens
Op nog geen 10 minuten van Groningen en Assen vindt u de meest sfeervolle winkel met de meest mooie en betaalbare keukens van Drenthe. U vindt bij ons diverse stijlen: landelijk, modern&tijdloos en design maar ook ambachtelijk houten keukens. U vindt bij ons diverse stijlen: landelijk, modern&tijdloos en design maar ook ambachtelijk houten keukens.
Alternatieven voor Odink Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Assen Drenthe) score 9,5 uit 1421 ervaringen
• Ijtsma Keukens
   
(Opende Groningen) score 9,5 uit 86 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Groningen Groningen) score 8,9 uit 120 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 242 ervaringen
• Borghuis Keukens
   
(Klazienaveen Drenthe) score 9,7 uit 46 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 65 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Odink Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Alle lof”
Door Eva op zondag 10 jun 2018 18
Op zoek naar een betrouwbare keukenzaak kwamen we terecht bij Odink Keukens in Tynaarloo. De verkopers namen royaal de tijd om alles samen goed uit te kiezen. Er werd goed meegedacht. Geen gezwaai met aanbiedingen en acties, maar in een keer voor een redelijke prijs. De monteur was fantastisch. De keuken werd zéér netjes geplaatst, de monteur maakte zelf melding van een paar kleine beschadigingen; wij hadden ze niet eens gezien. Een paar weken later werd de keuken tiptop afgerond! Alle lof voor Odink Keukens. Deze zaak verdient een dikke tien!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar geen goede aftersales service”
Door B. Romkes op maandag 15 feb 2021 21
Mooie keuken, kwaliteit is prima. Max heeft ons uitstekend geholpen met het uitzoeken en inrichten van de keuken. Ook de montage was prima verzorgd. Vakkundig en snel! Niets op aan te merken. Maar....Toen we met een klacht over één van de apparaten kwamen, was de koek op. Na heel lang duwen en trekken werd een oplossing bereikt. En toen daarna bleek dat er mogelijk nog een ander probleem speelde bij hetzelfde apparaat werd er niet meer op onze telefoon- en mailberichten gereageerd. Jammer en niet verwacht dat Odink het op dit punt heeft laten zitten.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken nog steeds niet af”
Door Jan wilting op vrijdag 19 mrt 2021 21
Keuken gekocht. Koelkast maakt te veel lawaai -> zoek het maar uit. Ik moet zelf contact maken met het merk. Zo van je koopt een fiets bij de fietsen winkel en je mag bellen met de fabriek. Zelf moet je er achteraan bellen. Doe je dit niet moet je nog langer wachten. Zo triest dit. Ze zijn inmiddels 3 maanden bezig om af te maken. Duurt zeker nog 2 maanden. Keuken half geleverd. Rommel mag je zelf opruimen. Inbouw Monteur heeft geen onderdelen bij zich. Voor de tweede keer de goede planken niet geleverd. Voor de derde keer geen goede lampen bij zich. Smet laatjes komen pas over 5 maanden...... Niet zo slim om gelijk mee te bestellen met het aanrecht. Oven kunnen ze niet leveren. Duurt gewoon 3 maanden. Als je belt standaard de persoon die je moet hebben is er niet. Heb je iemand aan de lijn dan hoor je een ander telefoon gesprek waar ook geklaagd wordt. Altijd smoesjes klaar. Alles al gehoord Corona hier Corona daar. Personeel ziek. Afzuigkap verkeerd gemonteerd. Twee maanden zonder afzuigkap gezeten. Enz enz Koop hier uw keuken niet er zijn genoeg alternatieven
Reactie of foto toevoegen
“Compacte keuken”
Door Ingrid Kars van Bergen op vrijdag 11 mei 2018 18
Kleine compacte keuken gekocht, alle ruimten zijn geweldig benut, een aanrader
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Odink Keukens
  Tynaarlo, Vriezerweg 6, 9482 TB Tynaarlo, tel 0592-580999
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.