Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
34 ervaringen (1 maand geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
61 ervaringen (2 weken geleden)
6 vestigingen
1786 ervaringen (3 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
183 ervaringen (eergisteren)
Numansdorp (Zuid-Holland)
59 ervaringen (1 maand geleden)
Son (Noord-Brabant)
34 ervaringen (1 maand geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
56 ervaringen (3 weken geleden)
Genemuiden (Overijssel)
40 ervaringen (1 week geleden)
4,7

Bruynzeel Keukens

Score uit 128 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
36 vestigingen (heel nederland)
Gebruikersfoto: Bruynzeel keuken
1 / 10
10 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bruynzeel Keukens
Met een keuken van Bruynzeel heeft u een functionele kwaliteitskeuken voor een lage prijs. Voor hetzelfde geld heeft u een Bruynzeel Keuken.
Ervaringen
Er zijn 128 ervaringen over Bruynzeel Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren32 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren12 ervaringen
1 ster68 ervaringen

Per vestiging:
“Keuken achterwand”
Door Jaap op maandag 19 feb 2018 '18 | vestiging Den Haag Megastores
Zojuist is voor de 10 keer geprobeerd de achterwand af te werken. Ja, u leest het goed, de achterwand. De monteur is echter stomverbaasd dat hij daarvoor een ACHTERWAND bij zich zou moeten hebben. Vervolgens door een zijige service medewerker "geholpen" die niet meer kan betekenen dan "uitzoeken wat er mis is gegaan". Tja, dat kan ik je wel vertellen. De achterwand is besteld (ik heb een bestelbevestiging van het betreffende bedrijf) en waarschijnlijk ook gewoon geleverd. Bruynzeel: eens, maar nooit meer!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 34 ervaringen
8,9
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 576 ervaringen
“Lekkende kraan”
Door M. de Klerk op zaterdag 12 nov 2016 '16 | vestiging Middelburg
Wat is dit voor ongelooflijke ballenzaak? Op 2 november is onze nieuwe keuken gemonteerd en op 3 november meld ik telefonisch dat de kraan lekt. Er wordt mij verteld dat de monteur dit zo spoedig mogelijk komt verhelpen. Na een paar dagen niets gehoord te hebben heb ik nog 2 keer gebeld, er wordt weer beloofd snel actie te zullen ondernemen. Vrijdagmiddag 11 november krijg ik een e-mail waarin word gemeld dat de monteur langskomt op 6 december?
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
8,7
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 10 ervaringen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 14 ervaringen
“Uitstekend”
Door J.c. Schroot op zondag 13 jul 2014 '14 | vestiging Spijkenisse
Tot zover ben ik zeer te spreken over Bruynzeel. De door mij aangekochte keuken is geheel naar wens geleverd, snel en vakkundig geinstalleerd door Grobal installatiebedrijf Spijkenisse in opdracht van Bruynzeel. En, zoals altijd waar hard gewerkt wordt, kunnen er puntjes zijn, die niet voorzien zijn. Ook hier is snel en tot mijn volle tevredenheid actie op ondernomen. Ik twijfel er dan ook niet aan of eventuele garantie aspecten, die zich onverhoopt mochten voordoen, adequaat worden opgelost. Een professionele organisatie. Een pluim voor Bruynzeel.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Prima service”
Door Johan en Hanneke, Huizen op donderdag 7 sep 2017 '17 | vestiging Almere
In april 2017 hebben we onze Bruynzeel keuken in de zaak in Almere uitgezocht. We werden uitstekend geholpen. De verkoopster had verstand van keukens, gaf goede tips en nam uitgebreid de tijd voor ons. Nadat we een keuze hadden gemaakt, zijn we een week later terug gekomen om de puntjes op de i te zetten. Begin juni werd de oude keuken afgebroken en de nieuwe keuken geplaatst. Alles verliep soepel, volgens planning, snel en netjes. Prima installateurs! Nadat de keuken opgeleverd was, waren er zoals altijd toch nog wel een paar dingetjes die niet helemaal goed waren. De afstandbediening van de verlichting deed het niet, een plint raakte los, de koelkast deur piepte en het aanrechtblad boven de vaatwasser had wat speling. Alle punten zijn inmiddels vlot en zonder problemen verholpen. Nadat de keuken geplaatst is, zijn ze langs geweest om de punten te verhelpen. Echt prima service. We hebben een schitterende keuken en alles is nu tiptop in orde.
FOTO VAN JOHAN EN HANNEKE, HUIZEN
Bruynzeel keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Lakstift”
Door Margreet op zondag 27 sep 2015 '15 | vestiging Zaandam
Goed geholpen met aankoop, niet met klacht. Veel slag- en stootschade bij normaal gebruik. Poggenpohl weet dit, heeft een keuken ontwikkeld met een verglaasde rand om dat te voorkomen. Ondertussen, hebben wij overigens een mooie keuken met veel schade en Poggenpohl heeft alleen een lakstift in aanbieding. Niet kopen is mijn advies.

Noot Qasa: dit betreft een Poggenphol keuken geleverd door Bruynzeel Keukens.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“tegenvallend”
Door chris op dinsdag 23 sep 2014 '14 | vestiging Hengelo OV
we zijn goed en vriendelijk geholpen door de verkoopster en degene die het geplaatst heeft. De pelgrim inbouwapparatuur valt zwaar tegen. Bruynzeel kan beter overwegen om andere apparatuur in te bouwen. In de winkel konden ze geen goede prijsopgave doen van de verbouwing, benodigd voor het plaatsen van de keuken, ze dachten dat we met 500 euro wel klaar zou zijn. De goedkoopste offerte bedroeg 1100 euro, exclusief materiaal... Voor een krasje in het aanrechtblad, is een monteur langs geweest, deze heeft het krasje weggepoetst, een rekening van 115 euro was het gevolg, waarna ik van bruynzeel een rekening ontving van 139 euro de BTW was nogmaals er bij geteld. Kortom de aftersales laat te wensen over.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
8,8
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 152 ervaringen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 183 ervaringen
“Klanttevredenheid boeit ze niet”
Door FvM op donderdag 17 apr 2014 '14 | vestiging Roosendaal
Mijn keuken is voorzien van nieuwe inbouwapparatuur omdat het al 20 jaar oud was. Begin januari heb ik alles besteld en in week 12 kon geleverd worden. Omdat ik in week 13 vrij zou zijn is dat naar week 13 verplaatst. In week 12 heb ik met Bruynzeel gebeld omdat ik niets van hun gehoord had. Bleek dat er tussen afdeling verkoop en technische zaken wat onduidelijkheid was over een onderdeel van de keuken. De levering werd verschoven naar week 14 zonder dat met mij te overleggen. Vervolgens werd het week 15 maar omdat die week mij niet uitkwam is het week 16 geworden. Communiceren met Bruynzeel verloopt zeer moeizaam, wat de een zegt weet de ander de volgende dag al niet meer en mij werd dan weer wat anders verteld. Vandaag is de monteur geweest en bleek dat de handgrepen niet meegeleverd waren. Ook moet er nog een deurtje opgehangen worden. Ik heb Bruynzeel gebeld en zal nog drie(!) weken geduld moeten hebben voor ze de keuken af komen werken. Bruynzeel is erg goed in het 100% vooraf laten betalen zodat ze daarna geen druk meer hebben om klanten snel te helpen. Bruynzeel weet blijkbaar nog niet dat hun inkomsten van de klanten komen en dat je klanten daarom tevreden moet houden. Service is niet iets wat hoog in het vaandel staat. Als je een nieuwe keuken wilt zou ik alleen nog maar bij Bruynzeel gaan als je niet alles vooraf aan moet betalen zodat ze een financiele druk hebben om alles snel en goed te leveren en monteren. Beter nog ga je naar een ander waar de klant wel belangrijk is.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Vervelende ervaring”
Door Steffen op zondag 22 sep 2013 '13
Voor een nieuwbouwwoning op zoek naar een nieuwe keuken. Meteen bij begin van het eerste gesprek duidelijk gemaakt dat het voor ons belangrijk is dat we iets op papier krijgen (technisch) waar me met de aannemer over kunnen praten ivm leidingen, electra, etc. Dat bepaalt ten slotte mede de totaalprijs. In eerste instantie geen reactie, pas tijdens tweede gesprek wordt terloops gemeld dat hiervan geen sprake kan zijn zonder dat wij "ter zake komen". Wij maken nogmaals duidelijk dat dat wat ons betreft de verkeerde volgorde is, maar maken het gesprek wel af. Er volgt een keurige 3D tekening, niets op aan te merken. Vervolgens flitst in twee tellen de offerte over het scherm en blijkt het brutobedrag bijna twee keer zo hoog als aangegeven tijdens eerste gesprek. Een voorzichtige opmerking daarover leidt zonder commentaar tot een onmiddellijke korting van 40%. Inmiddels zowel geïrriteerd als verbaasd vragen wij om de (gespecificeerde) offerte om deze thuis nog eens te kunnen bekijken. Dat blijkt niet te kunnen, dat is "tegen het beleid". Op dat moment houd ik het niet meer en schiet ik gewoon in de lach! We mogen wel kopen bij Bruynzeel maar we mogen pas weten wat het kost als we de handtekening al gezet hebben. Wij hadden al heel wat nachtmerrie verhalen gehoord over keukenboeren in het algemeen, maar dit sloeg wat ons betreft alles. In plaats van de klant tegemoet te komen op zijn belangrijkste zorgenpunt, proberen om dat als chantagemiddel in te zetten. Als de klant dan niet hapt is hij niet serieus en krijgt hij ook geen offerte. Kennelijk gaat het nog steeds te goed met Bruynzeel. Wij hebben in ieder geval besloten hier geen keuken te kopen, ongeacht eventuele ervaringen elders. Helaas wel 4 uur kostbare tijd verspild.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Aanrechtblad te laat”
Door Ordenummer: 12120078 op woensdag 2 mrt 2016 '16 | vestiging Groningen
Afgelopen jaar een keuken (t.w.v. 7000,- euro) gekocht bij Bruynzeel keukens. Achteraf gezien had ik liever mijn geld uitgegeven aan een ander bedrijf. De interne communicatie van het bedrijf verloopt erg stroef. Verschillende medewerkers die telefonisch contact zoeken met de klant en weten niet waar ze het over hebben, bellen met nutteloze vragen/info. Bellen over zaken wat allang met een andere medewerker is besproken. Monteur die de keuken komt plaatsen is 45 min te vroeg (stond om 7.00 's ochtends al voor de deur) en deelt mee dat Bruynzeel dit wel vaker vergeet door te geven. De monteur zou die dag tot 17.00 uur bezig zijn (staat zwart op wit) en is vervolgens bezig tot 19.00 uur in de avond. Ook is het aanrechtblad door een monteur verkeerd ingemeten waardoor wij veel langer moeten wachten op het aanrechtblad. Ook bleek bij het leveren van de keuken dat de afzuigkap niet leverbaar was (besteld halverwege december). Deze zou geleverd worden op 23 maart. Verder zijn twee planken niet goed ingemeten, ook hier moeten we op wachten. Bruynzeel doet geen enkele moeite om ons in te lichten over de hierboven beschreven punten en de verdere verloop hiervan. Als ik wil weten 'hoe en wanneer' de overige items geleverd worden, moet ik hier zelf achteraan bellen. De klantbegeleider aan de telefoon reageert met een opmerking 'dat fouten maken menselijk is' en dat zij het werk uitbesteed hebben en dus niet precies kunnen zeggen wanneer het aanrechtblad geplaatst wordt. Ik vind het erg vervelend dat ik bijna 1,5 maand opgescheept zit met een keuken die niet af is. Op deze manier heeft het mij al 5 dagdelen gekost en wie weet, worden dit er meer. (inmeten keuken, levering keuken, plaatsing keuken, plaatsing aanrechtblad, plaatsing andere helft aanrechtblad & hopelijk plaatsing afzuigkap + ontbrekende planken) Voor ons geen Bruynzeel meer!
FOTO VAN ORDENUMMER: 12120078
Afwerking keukenblad
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Waardeloze service en verkoop”
Door Sascha en Dennis op maandag 6 feb 2012 '12 | vestiging Breda
We zijn bij Bruynzeel geweest vanwege de actie 'alle keukenapparatuur voor de helft van het geld'. We vonden de Quadro keuken mooi, met een 8 cm dik werkblad van keramiek die in de showroom van Breda stond. Het verkoopgesprek was prettig; we kwamen uit op een keuken van 7000 euro inclusief Boretti fornuis, afzuigkap, koelkast en inbouwmagnetron. Het werkblad vonden we te duur, en hebben we elders gekocht. De bouwtekening is gebaseerd op het dikke werkblad van 8 cm. Na 16 weken wachten was het zover. Helaas waren er mankementen: de keuken kon helemaal niet gebouwd worden op basis van een werkblad van 8 cm vanwege de boretti. Teleurgesteld bestelden we een dunner werkblad. De koelkast deur was krom en de magnetron was niet passend (voor een inbouwmagnetron verwacht je dit wel). Op 28 november is het 'dossier geopend' bij de klantmanager. Een monteur komt langs op een ander tijdstip dan dat ons mondeling verteld is. Deze verteld ook dat de verkoopafdeling nooit de keuken zo had kunnen ontwerpen. Na 2 weken nog geen brief en gebeld om eens te vragen wanneer de nieuwe deur geleverd wordt en magnetron passend gemaakt zou worden. Als antwoord krijg je van de klantmanager dat ' de afdeling planning niet met afdeling x heeft gecommuniceerd...' en het hele technische riedeltje erachter. Dit herhaalt zich nog 3 keer totdat we van de klantmanager te horen krijgen dat de monteur in de week van 26 jan komt. Geen brief, noch monteur. We hangen nu weer aan de lijn maar dringen nu aan om alles schriftelijk te bevestigen. Weer een belofte, weer niet nagekomen. We raden iedereen aan om gewoon een IKEA keuken te kopen; zelfde kwaliteit, maar betere service. Je weet dan tenminste wat je kunt verwachten. Nu waren de verwachtingen hoger; des te teleurstellender is het. Nu zijn we radeloos (boos zijn helpt niet) maar raden iedereen af je te laten verleiden door die mooie acties.
Reactie of foto toevoegen +98 bedankjes
“Uitstekend”
Door Alamgir op maandag 8 jul 2013 '13 | vestiging Zaandam
Zeer goed & compleet, wat een verademing om als klant serieus genomen te worden. Wij hebben onze keuken gekocht bij Bruynzeel keuken Zaandam. Wij liepen na maand onderzoek bij verschillende keuken firma’s,eindelijk bij Bruynzeel binnen. Door de vakbekwaamheid,vriendelijkheid en ervaring van de heer Klaas, hadden wij binnen half uur onze beslissing genomen. Wij kregen van Meneer Klaas best mogelijke aanbod dat voldeed aan onze wensen en viel hartstikke mee binnen onze budget. Keuken werd op exacte datum afgeleverd en dag later kwamen de vak jongens van Bruynzeel om keuken te plaatsen. Zij hebben hun werk zeer netjes en vakkundig gedaan. Binnen halve dag keuken was gebruik klaar neergezet. Wij zullen iedereen de Bruynzeel keuken aanraden en voor de Randstad regio, zeker Bruynzeel Zaandam voor de heer Klaas en de heer Remco.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Bruynzeel is niet meer wat het vroeger was!”
Door Marcel op vrijdag 16 aug 2013 '13
Als ik onze gehele ervaring met Bruynzeel moet opschrijven ben ik een heel boekwerk schrijven.
- Slechte service.
- Enigszins dringende verkoop te Groningen.
- Levering van plinten duurde 5 maanden.
- Lekkage door een bruynzeel monteur dir het kraantje niet goed had aangesloten en bij het kijken niet erkende dat de fout bij hem lag.
- Plinten geleverd na 5 maanden maar geen kopstukken erbij, weer 6 weken wachten.
- 1 plint is 4 cm te kort geleverd en ook hier moeten we weer 6 weken op wachten.
- Dhr Hobma communiceer niet met andere afdelingen waardoor de plinten werden geleverd maar de monteur 1,5 maand later pas de nieuwe plinten onder de keuken monteerde.
- 17€ hadden we nog tegoed en dit kostte meer dan 7 maanden voordat dit werd berekend, althans dit dachten wij.
- Na afspraak met dhr Hobma alsnog 2 facturen ontvangen.

Dit allemaal te hebben ervaren geef ik iedereen de tip om nooit meer in zee te gaan met dit K bedrijf. En dat voor 17000€. Bespaar je geld en kies voor een ander bedrijf. Lokaal ofzo.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
9,6
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 59 ervaringen
8,4
Ijtsma Keukens
Opende (Groningen)
“Goed” score uit 7 ervaringen
“Geen offerte”
Door S op zondag 24 mrt 2013 '13
Wij hadden een afspraak gemaakt bij Bruynzeel voor een keuken. Tijdens het gesprek kregen we al het gevoel dat de medewerker ons niet serieus nam. Hij wilde achterhalen wat ons budget was, om dan verder te kijken (wat je natuurlijk nooit moet doen!). De medewerker deed toen al moeilijk om een offerte te maken, want dat was zoveel werk en hij dacht niet dat wij het konden betalen (zei hij letterlijk; totale onterechte aannames). Er was duidelijk afgesproken dat we die week daarna twee offertes zouden krijgen van twee verschillende keukens. Aangezien we maar niets hoorden van hen, hebben we zelf gebeld. De medewerker had een duidelijke smoes waarom hij nog niets gedaan had. Aan telefoon bleef hij de houding hebben dat een offerte opstellen teveel moeite was en wij het niet konden betalen. Wij zijn daarop erg duidelijk geworden en gesteld dat als ze aan ons geen keuken wilden verkopen ze ook geen offerte moesten opstellen. Uiteindelijk draaide hij om, na overleg met de baas, en hebben we nogmaals details doorgesproken zodat hij de offerte alsnog kon maken. Ruim een maand later hebben we nog niets van hen gehoord. Kortom: ze nemen je niet serieus als klant, doen keer op keer valse beloften en mogelijk behandelen ze je alleen goed als ze denken dat je veel geld hebt.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Vooraf betalen”
Door Weeda op zaterdag 15 okt 2016 '16 | vestiging Barendrecht
Het verkooptraject hebben ze wel georganiseerd. Maar het traject daarna is drama. Keuken is in juli 2016 geplaatst. Uiteraard gaat er iets verkeerd. Dat mag ook. Maar daarna is het een drama. Gebrekkige communicatie, informatie en service. Zaken die niet worden geregistreerd en doorgegeven ook al bel je er meerdere keren over. Externe monteurs die ze niet onder controle hebben en de helft van de werkzaamheden niet op de lijst hebben staan. In september weer niet alles afgemonteerd. Na maand zelf maar weer bellen, want je hoort niks. Wordt NOVEMBER meneer. Ben ik niet mee eens. Maar je loopt tegen betonnen muur bij call center en in winkel. (niks persoonlijk klantbegeleider zoals bij verkoop wordt verteld) En vooraf betalen uiteraard. Dat snap ik nu wel. We gaan het weer beleven in november.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Tegeltjes spoelbak”
Door Bas Joosten op zondag 1 nov 2015 '15 | vestiging Waalwijk
Bruynzeel "piet zwart" keuken gekocht. hardstenenwerkblad met onderbouw "tegeltjes" spoelbak. na 4 jaar laten de tegeltjes rondom los en komt de voegmortel her en der uit de voegen. reactie van bruynzeel is kort maar krachtig, "de garantie is om". Dus als ik het goed begrijp mag ik van een dergelijke "dure" spoelbak niet verwachten dat deze het niet langer dan de garantie periode uithoud....of snap ik iets niet....
FOTO VAN BAS JOOSTEN
REACTIE VAN TK
Hallo, Iedere werkbladen leverancier geeft 5 jaar garantie, laat je niet met een kluitje in het riet sturen. Wellicht vragen wie de leveranciers is en zelf even met ze bellen!
REACTIE VAN B.H.G. JOOSTEN
Ik ben van mening dat Bruynzeel dat voor haar klant moet oplossen, waarom zou ik zelf hun werk moetten doen!?!?
REACTIE VAN TK
Bas, Helemaal eens, echter laat Bruynzeel voor wat het is, dus je zal wel moeten, anders blijft het zoals het is. Klant mag mij ook bellen hoor, regel ik het wel!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Gewoon perfect”
Door Pwm willems op woensdag 21 mei 2014 '14 | vestiging Heerlen
Keuken gekocht bij bruynzeel, was een vrij complexe groet keuken. Prima geholpen door verkoper, het enige minpuntje is dat ze je order druk willen zetten nu beslissen anders ..... Niet op ingaan. Mijn fout was dat ik met betaling vooraf akkoord was gegaan, beetje dom van mezelf. Beoordelingen gelezen daar werd je niet echt vrolijk van, het beste er maar van hopen.
Daarna contact voor levering en plaatsing met het hoofdkantoor gehad. Professioneel en vriendelijk. Alles werd geleverd op de afgesproken data, perfect. Was een beetje huiverig of alles wel klopte en paste en de geleverde apparatuur ook deze was wat ik besteld had. Op maandag kwamen de installateurs die zeer professioneel te werk gingen, hulde voor deze twee mannen. En geloof het of niet na twee dagen hard werken had ik een nieuwe keuken, geheel compleet, perfect afgewerkt en alles werkend. Samenvattend alleen maar lof voor bruynzeel en haar ingehuurde monteurs, kan er niets anders van maken
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Het enige wat telt zijn verkoopcijfers”
Door Janne op dinsdag 6 sep 2011 '11
Toen wij langs gingen werd het al snel duidelijk hoe ze te werk gingen (we baten zelf ook een zaak uit). Het enige wat telt zijn hun verkoopcijfers! Ze proberen je budget te ontfutselen binnen de eerste 10 minuten en maken daarrond je keuken op. Ze hebben helemaal geen opleiding genoten in ontwerpen, materialenkennis e.d.!!! We hebben dit gevraagd. Sommige verkopers doen alsof er niet veel prijsverschil is tussen een composieten werkblad en een kunststof werkblad!De kwaliteit is ook niet superdegelijk, vaak lelijke afwerking aan randen. Wanneer je polst naar de duurdere afwerkingen zoals de hoogglans, lijkt het alsof deze van een geheel ander bedrijf is want je kan geen combinatie maken van bepaalde types?? Als je de naamkaartjes in de toonzaal dan gaat bekijken zie je bij de duurdere afwerkingen inderdaad Optima of zoiets bijstaan. Naar ons gevoel klopt dat hele zaakje niet en hebben ze eigen keukens (de minder kwalitatieve) en een ander bedrijf. Wij hebben alleszins afgehaakt, zeker nadat ze PLOTS met prijzen konden toveren en er na de eerste 20% korting (onduidelijk vanwaar die kwam)nog eens 20% korting konden bijgeven! Dit zegt alles over hun verkoopcijfers! Bij kwalitatieve producten moet je zo niet afdingen en sta je achter je product!! Enkel de volledige korting op die goedkopere meubels (minder afgewerkte)is een goede prijsweergave in onze ogen. Ga daar niet kopen, ze willen zoveel mogelijk centen binnenhalen en het ontwerp maakt hen niets uit!!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Uitstekend”
Door G. Lommerse op woensdag 26 jul 2017 '17 | vestiging Cruquius
In de showroom uitstekend geholpen en geadviseerd door Robert-Jan. De plaatsing van de keuken (totaal zo'n 5,5 meter) is zonder enig probleem verlopen. Alleen maar complimenten dus, zowel voor de advisering als voor de plaatsing en de nazorg!!! Voor de liefhebber, de keuken is te bewonderen in Haarlem-Noord :)
FOTO VAN G. LOMMERSE
Keuken in Haarlem Noord
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 61 ervaringen
9,5
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 40 ervaringen
“uitstekende service”
Door Herman Goutier op donderdag 10 jul 2014 '14 | vestiging Spijkenisse
Wij hebben een uitstekende ervaring met Bruynzeel. In het appartement (Terras aan de Maas te Spijkenisse), dat wij huren van Humanitas stond een standaard Bruynzeel keukenblok die wij wilde aanpassen aan onze wensen en budget. Hiervoor kozen wij voor de Bruynzeel vestiging is Spijkenisse. De verkoper is een topper, die alle tijd voor je neemt. Hij inventariseert je wensen en geeft zeer goede adviezen zonder opdringerig te zijn. Hij gaat beslist niet voor de hoofdprijs.
De uiteindelijke keuze ligt bij de klant. Het gezamenlijke plan konden wij op ons gemak eerst thuis bespreken zonder dat wij "gedwongen" werden om direct te beslissen. Na in meting en uitwerking door Bruynzeel kregen wij van hem een mail met het verzoek om het oude aanrechtblad vooraf aan de uitbreiding te verwijderen. Tevens gaf hij aan dat er enige kleurverschil tussen de oude en nieuwe frontjes zou kunnen zijn. Dit kleurverschil bleek na montage nogal fors. Na zeer goed overleg met de klantenbegeleider zijn de oude frontjes vervangen en zijn de oude scharnieren vervangen door remmende. Op mijn vraag of de oude ladeblokken voorzien konden worden van dempers werd zeer goed gereageerd.
Kosteloos zijn deze aangebracht. We beseffen dat het gezicht van een bedrijf sterk afhankelijk is van de personen die werken. Met onze ervaring bevelen wij dit bedrijf dan sterk ook aan bij vrienden, kennissen enz. Vandaag hebben mijn zoon en schoondochter een afspraak met Ben Moerman van dik twee uur met dezelfde aanpak als die bij ons (een topverkoper voor de klant).
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Slecht, slechter, slechtst.”
Door Jack op maandag 30 jun 2014 '14 | vestiging Barendrecht
Bijzonder slechte ervaringen. Door verkeerde voorlichting en een opstapeling van fouten ontstond er een toenemende ergernis. Door de cynisch vijandige houding werd de irritatie alleen maar versterkt en is mijn vertrouwen in Bruynzeel tot ver onder het nulpunt gedaald. Voor aankoop beloofd men van alles, maar na ondertekening is alle klantvriendelijkheid verdwenen. Nooit eerder zoveel aankoop ellende ervaren. Uiteindelijk heb ik de koop geannuleerd. De annuleringskosten zijn slecht voor de portemonnee maar beter voor de gezondheid.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Verkeerde verlichting”
Door Fam e Klerck op vrijdag 8 jul 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom outlet
keuken staat er al een week. Verkeerde verlichting geleverd voor onder de boven kasten. Gemeld de keukenzetter en door mij telefonisch en nog eens per mail. niets laten ze horen. Alleen dat ze het druk hebben. Dat is niet mijn probleem. De fout ligt bij de verkoopster, die heeft verkeerde verlichting besteld, niet die wij uitgekozen hebben. Heb nu al spijt van de aankoop.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keuken van Bruijnzeel”
Door van Haren, Nijmegen. op dinsdag 5 apr 2016 '16 | vestiging Nijmegen
Heb een keuken van Bruijnzeel, oogt als een solide keuken behalve het antraciet blad (kunststof), de keuken is nog geen jaar oud en het blad vertoont al krassen ondanks mijn voorzichtige en zuinige behandeling, alles wat er op verwerop verplaatst wordt laat witte krassen na, wat met geen mogelijkheid te verwijderen is. Conclusie oogt mooi masr zeer onfunctioneel in gebruik, hou mijn hart al vast hoe dat er over een paar jaar uitziet
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Service”
Door Gino op donderdag 24 sep 2015 '15 | vestiging Utrecht
Wat een verschrikkelijke service, nog nooit meegemaakt dit. Eerst zaken die niet werden geleverd. Daarna bij klachten uiterst onbeschoft te woord gestaan. Vervolgens zelf in de winkel door een medewerker beschuldigt dat we een slaatje uit deze situatie probeerde te slaan.
Let op mensen: als dit bedrijf zijn geld binnen heeft zal het ze een zorg zijn of je je eten kunt bereiden in je nieuwe keuken. Een Bruynzeelkeuken. Nee. Nooit. Meer
FOTO VAN GINO
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“slechte service.”
Door peet op maandag 2 apr 2012 '12 | vestiging Hengelo OV
In Hengelo een keuken van bruynzeel gekocht. Na een paar jaar laat de folie los. Komen ze van de fabriek kijken, en ja alle deurtjes hadden het probleem volgens de monteur. Krijgen we een offerte van bijna 3000 euro bij betalen. We hadden 10 jaar garantie. Het was wel een fabrieksfout. We hebben ook in de winkel gekeken, en ook daar hadden verschillende deurtjes hetzelfde. De verkoper erbij gehaald. Zijn reactie was dat hij het nog niet gezien had, maar zou er nieuwe deurtjes in laten zetten. Voor ons geen keuken van Bruynzeel meer.
Reactie of foto toevoegen +65 bedankjes
8,3
Grando Keukens & Bad
35 vestigingen (heel Nederland)
“Goed” score uit 1076 ervaringen
9,1
Smits Keukens
2 vestigingen (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 34 ervaringen
“afspraken worden niet nagekomen”
Door F. Wiggers op donderdag 8 sep 2011 '11 | vestiging Amersfoort
Na een stellige bevestiging dat mijn keuken netjes en goed zou worden opgeleverd, ben ik zeer teleurgesteld in Bruynzeel Keukens Amersfoort. Ondanks gemaakte afspraken hoor of zie je deze mensen nooit meer terug. Telefoontjes en mails worden niet beantwoord. Zo ga je niet met je klanten om. Ik geef deze "keukenboer" dan ook een dikke onvoldoende. Ik ben er klaar mee.
Reactie of foto toevoegen +41 bedankjes
“Goede ervaring!”
Door Willems op woensdag 17 dec 2014 '14 | vestiging Nijmegen
In onze zoektocht naar een keuken kwamen wij terecht bij Bruynzeel keukens Nijmegen. Wij werden zeer klantvriendelijk ontvangen door Pascal en Sander. Laatste heeft met onze wensen en eisen een mooie keuken voor ons ontworpen. Tussendoor zijn wij nog enkele keren terug geweest in de winkel met vragen over het voorwerk. Wij werden steeds goed geholpen door de medewerkers. De keuken werd netjes op afgesproken tijd geleverd, en de volgende dag vakkundig gemonteerd door aannemersbedrijf Binnendijk uit Elst. Na enkele dagen werden wij nog gebeld of alles goed was verlopen tijdens de montage en of wij tevreden waren. Wij zijn zeer tevreden over de totale gang van zaken. Zowel in de winkel als het contact met de klantenservice bij Bruynzeel en de aannemer!
Voorlopig hebben wij nu geen keuken nodig maar een volgende keer zouden wij zo weer bij Bruynzeel naar binnen lopen!
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Koop nooit hier een keuken !”
Door Toon op donderdag 20 okt 2011 '11
Ik raad een ieder aan nooit en te never een keuken te kopen bij dit bedrijf. Afspraken worden geschonden, verkeerde leveringen, ook na 3 zendingen. Voor zoveel geld zulke slechte service en montage, weest allen gewaarschuwd.
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
“Onwaardig”
Door danny van Ginkel op woensdag 3 jan 2018 '18 | vestiging Zwolle
Tijdens het binnenhalen van ons als klant een zeer goed gesprek. Achteraf grote fouten gemaakt een keuken gemaakt wat technisch niet eens kon (kast ruimte verloren) kosten verzwegen van het leidingwerk waar wij nu voor op kunnen draaien. Wel fouten erkennen de schuld bij een onervaren verkoper leggen maar dan krijg je gewoon te horen als jullie van de keuken af willen dan cancellen we de deal toch, 12 weken voor oplevering. Een grote organisatie als Brunzeel onwaardig
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Positieve ervaring”
Door Toos op vrijdag 27 sep 2013 '13
Zag deze website pas toen we de keuken al besteld hadden en kreeg gelijk de zenuwen na het lezen van al die keuken ellende. Welnu, zonder reden dus. Onze nieuwe keuken is enkele weken geleden geïnstalleerd, ziet er prachtig uit. Goede prijs/kwaliteitverhouding, levering goed verlopen, goede service en begeleiding.
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
“klantvriendelijk”
Door Gerrit op woensdag 5 jun 2013 '13 | vestiging Duiven
Op zoek naar een nieuwe keuken was de ontvangst en de verstrekte informatie bij de Bruynzeel vestiging in Duiven uitstekend. Een en ander was voor ons een voorbeeld dat kwaliteit in product en service belangrijker zijn dan prijs. Het meedenken met onze eisen en wensen was optimaal resulterend in een passend ontwerp. Hoewel de levering nog moet plaatsvinden hebben we alle vertrouwen erin dat ook dit prima zal verlopen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
9,6
Rob Woud Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 56 ervaringen
7,2
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 19 ervaringen
“Bruynzeel keuken”
Door Ivy op maandag 1 sep 2014 '14 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Heb een keuken gekocht, geld moet 1 keer worden gestort, anders vindt de bezorging geen plaats, maar verder moet je maanden wachten tot je keuken uiteindelijk is afgerond. Heel slecht! keuken was besproken 1 dag tot ander half, maar monteur, was binnen no time klaar, alle elektrische apparaten niet aangesloten, volgend monteur gekomen, afmeting gedaan voor de achterplaat en van de afzuigkap en nu zegt bruynzeel dat ik nog een maand moet wachten, dus keuken zit erin, maar niet klaar, geen gezicht als je visite hebt...slordig!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Linda Jongbloed op woensdag 31 jan 2018 '18 | vestiging Cruquius
Heel erg tevreden over mijn Bruynzeel keuken. In de showroom goed en professioneel geholpen door Robert-Jan die door goed naar mijn wensen te luisteren echt een keuken heeft ontworpen die voor mij werkt en er ook nog eens super uitziet. De keuken is vakkundig en snel geplaatst door twee vriendelijke monteurs. Kortom een droomkeuken in alle opzichten.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Keuken niet compleet”
Door Mustafa sahin op zaterdag 5 nov 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Ik ben niet tevreden ze zijn 4 keer gekomen om te keuken als compleet te maken 4 maanden voorbij mijn keuken is niet klaar. Ik heb nu een mail geschreven en mijn mail word niet beantwoord .

Dat z'n mail. Hoi. Vandaag is weer een monteur gekomen en werk is nog steeds niet volledig klaar die kast deur is nog niet geplaatst omdat er geen goede materiaal is. Vorige keer had ik gezegd moeten we elke keer verlof vragen aan de werk dat koste alleen maar voor ons geld en komen kennissen bij ons keuken kijken en Zeggen ze dat keuken nog steeds niet klaar ik schaam me dood! Waarom is die scharnier open gelaten door de monteur het gaat niet dicht dat ding wil ik niet te lang voor me neus elke keer in keuken kom. Ik hoop dat jullie binnen 3 dagen dat klaar hebben en als ik daar voor verlof neem gaan jullie de kosten betalen. Anders ga ik hier echt een beroep aan maken.

Ik krijg automatisch bericht "L.S. Per heden ben ik niet meer per mail te bereiken. Uw mail zal niet worden behandeld en/of doorgestuurd. Vriendelijk verzoek ik u contact op te nemen met mijn collega's op kantoor, zij zijn te bereiken op: 0164-285000. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet,"
FOTO VAN MUSTAFA SAHIN
Keuken niet klaar
REACTIE VAN MUSTAFA SAHIN
Het lekt nog steeds 4 keer gekomen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“opdringerige verkoop en duur”
Door MR op zondag 22 jun 2014 '14 | vestiging Hengelo OV
Ik heb sinds een aantal jaren een Bruynzeel keuken. Ik ben naar Bruynzeel gegaan en heb een mooie keuken uitgezocht met alles erop en eraan. Het bedrijf waarmee Bruynzeel samenwerkt in Hengelo heeft een potje van het plaatsen gemaakt. Heel veel klopte niet en ik heb nog vaak een monteur van de Bruynzeel zelf moeten laten komen om het op te lossen: de deur van de oven was scheef. Volgens de monteur had ik een 'Trabantje' en dat zou nooit een Rolls Royce worden. Ik heb wel diep in de buidel moeten tasten voor dat 'trabantje'. En ik moest het doen met een scheve deur. De kookplaat was zover naar achteren geplaatst dat ik op de achterste pitten geen pannen kwijt kon, zonder dat ze tegen de achterwand aankwamen. De deur van de vaatwasser sloot niet goed. De plaatsers hebben ook veel dingen 'meegenomen' die volgens hun niet nodig waren in de keuken en die ik later tekort kwam. Ik heb spijt van mijn aankoop. De prijs/kwaliteit is absoluut niet in verhouding. Ik kwam er later achter dat er in Duitsland net over de grens prachtige keukens te koop zijn, voor veel minder geld. Ik had achteraf toch naar buiten moeten lopen, toen de opdringerige verkoper steeds achter mij aankwam en met de prijs zakte. Ik heb er weliswaar 3000 euro vanaf gepraat en volgens hun een heel scherp geprijsde keuken gekocht, maar ik had beter elders een keuken kunnen kopen. Wel is de service achteraf goed. Ik heb bijvoorbeeld geleiders in de keukenladen vervangen, omdat ze het niet goed meer deden. Dat viel onder de garantie. Wel kun je je afvragen waarom geleiders zo snel kapot gaan. Overigens heb ik al een defecte vaatwasser gehad, de plaatselijke monteur die ik zelf heb ingehuurd, moest de vaatwasser naar voren halen en weer terug naar achteren zetten. Nu blijkt ineens de deur van de vaatwasser wel goed te sluiten en is de ovendeur ook niet meer scheef (staat ernaast). Was gewoon allemaal slordig ingebouwd. Ik heb hier overigens wel melding van gemaakt bij de Bruynzeel. Mijn keuken functioneert nu wel, maar ik had veel meer kwaliteit van Bruynzeel verwacht.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“super”
Door Suzanne op zaterdag 18 mei 2013 '13 | vestiging Duiven
Van de week een keuken gekocht bij bruynzeel keukens in Duiven. Ik ben geholpen door juan Paul Fernandez en kan niet anders zeggen dat ik tot nu toe zeer tevreden ben. Ik snap dan ook niets van de negatieve berichten hier want kan daar niks in herkennen. Dit was de derde keukenzaak waar ik kwam en ben hier fantastisch geholpen. Juan heeft zeer veel tijd in mij gestoken en is samen met mij door het traject gelopen om een prachtige keuken samen te stellen. Hij luistert heel goed naar de klant een geeft zijn proffesionele aanwijzingen. Het hele filiaal sprak mij aan. Mede collega doen ook hun best om je gastvrij te ontvangen. Tijdens de meerdere gesprekken werd ik voorzien van koffie/latte, cake, hapjes en chocola en de ontspannen sfeer enn de grapjes op zijn tijd maakt het dat je je als klant zeer gewaardeerd voelt.
Nogmaals grote complimenten voor Juan! Zeer klantvriendelijk! Ik heb een prachtige keuken nu in bestelling staan en heb een mooie prijs kunnen krijgen. Niks geen opdringerige verkooptactiek. De dag erna werd ik meteen door bruynzeel gebeld voor een keukenscan, zodat nieuwe keuken perfect geinstaleerd kan worden. Ik raad iedereen aan om naar Bruynzeel Duiven te gaan!
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Credits wie credits toekomt”
Door Christian Janse op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Breda
Prachtige keuken uitgezocht met verkoper Hans Aertsen. Optima lijn. (De toplijn van Buynzeel). Na scherpe onderhandeling een zeer scherpe prijs. Alle maatwerk afspraken zijn uitgevoerd. Ik ben normaal een zeer kritische klant, maar credits wie credits toekomt.
FOTO VAN CHRISTIAN JANSE
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
9,4
Boer Staphorst
Staphorst (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 164 ervaringen
8,6
I-Kook
19 vestigingen (heel Nederland)
“Prima” score uit 251 ervaringen
“Goede begeleiding”
Door Paula Schaart op zaterdag 26 jul 2014 '14 | vestiging Zwolle
Wij hebben een Olympia keuken gekocht bij Bruynzeel in Zwolle,en zijn goed geholpen door mevr Ella.Ze heeft ons van goede ideeën voorzien om een zo mooi mogelijke combinatie en belijning te krijgen. Ook hebben we een installatiebedrijf gehad die in overleg met ons alles duidelijk heeft doorgenomen en goed heeft geadviseerd, dit bedrijf werkt al meer dan twaalf jaar voor Bruynzeel.Een aantal dingen die nog later afgemaakt moesten worden zijn na goed overleg en binnen enkele weken geplaatst. Wij zijn tevreden en hopen nog lang van onze mooie keuken te kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Winkel goed maar levering ging mis”
Door F Mebius op dinsdag 22 aug 2017 '17 | vestiging Utrecht
Tot aan het moment van levering hebben we goede ervaringen gehad met Bruynzeel. In de winkel hebben we een prettige ervaring gehad. Helaas ging het na de levering mis. Er misten deurtjes, sommige deurtjes waren niet goed en moesten terug en het keukenblad moest ter plekke kleiner gezaagd worden wat uiteindelijk schade aan onze muren heeft veroorzaakt. Degene die de keuken kwam plaatsen had er weinig kaas van gegeten. Hij liet onderdelen in de afzuigkap zitten waardoor we met een enorme zoem bleven zitten en heeft naast de schade aan de muur enorm prutserig kitwerk afgeleverd. Wij wilden dat de schade vergoed/gerepareerd zou worden en een veegplint en achterwand was hiervoor de oplossing volgens de kitter die de monteur later had langs gestuurd.
De afhandeling hiervan ging moeizaam. We kregen de juiste persoon slecht te pakken en er werden zaken beloofd maar vervolgens hoorden we weken niks. Toen ik na enkele weken weer belde bleek dat er niets was gebeurd of besteld. Ook zijn we zeer onvriendelijk bejegend door een medewerker op het hoofdkantoor die ons betichtte van het 'alleen maar willen ontvangen van gratis spullen'. Zo iemand op een klantenservice laten werken lijkt me enorm slecht voor het bedrijf.
Uiteindelijk hebben we zelf een achterwand geregeld en heeft Bruynzeel gezorgd voor veegplinten (die uiteindelijk ook weer in de verkeerde maat waren besteld waardoor er weer een nieuwe afspraak moest worden gemaakt). Al met al waren er zo'n acht afspraken nodig om de keuken te plaatsen en is de keuken pas sinds augustus naar wens. Dat terwijl de plaatsing half april heeft plaatsgevonden. Zeer slechte service en het is voor ons duidelijk dat als de koop eenmaal gesloten is en betaald dat je er als klant niet meer toe doet bij Bruynzeel.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima geholpen”
Door O. Verhoeven op dinsdag 25 jun 2013 '13
Prima geholpen, Juan heeft alle tijd voor ons genomen (6uur). Mooie tekening en tot een goede prijs gekomen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Koop hier nooit een keuken”
Door Rick van de Ven op dinsdag 20 sep 2016 '16 | vestiging Son
Al maanden aan het wachten en nog steeds is de keuken niet compleet geleverd. Er is al twee keer een monteur geweest en steeds hebben ze niet alle kastjes bij. Geen handgrepen, geen kastjes, te kleine kastjes, kastjes uit de kleur. Natuurlijk wel al betaald. Als je belt over je klachten, bellen ze je niet terug. Ik hoop dat we nog ooit een complete keuken krijgen, maar ik heb er niet veel vertrouwen meer in. De klantenbegeleider ziet het nu zelf ook niet meer zitten en geeft als advies om een brief naar de directie te schrijven. Ik zou als advies geven: Koop hier nooit een keuken !
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Mooie keuken, goed geplaatst”
Door Tjalling op maandag 22 dec 2014 '14 | vestiging Den Haag Hogewal
Keuken begin augustus besteld en eind oktober geplaatst. Bruynzeel type Pallas met Pelgrim apparatuur. Het hele traject is eigenlijk heel goed gegaan. De verkoper was vriendelijk en gaf ons alle tijd om te beslissen. Na het bestellen goede begeleiding vanuit het hoofdkantoor. De installatie gebeurde door de door Bruynzeel voorgestelde installateur, Albert Vuijk Keukenmontage, die al lang samenwerkt met Bruynzeel. Uitstekend bedrijf met ervaren installateurs. Hebben alles gedaan, inclusief betegelen. Het inmeten door Bruynzeel was goed gedaan, want het u-vormige keukenblad paste precies. Na twee weken was er een probleempje met de magnetronoven, waarvan de magnetronfunctie het begaf. Via Bruynzeel werd de servicedienst van Pelgrim ingeschakeld en die heeft het euvel verholpen (uiteraard onder de garantie). De keuken is heel mooi en we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer goed”
Door Martin Bruchner, Noordwijk op woensdag 26 okt 2016 '16 | vestiging Leiderdorp
Score moet eigenlijk zeer goed zijn. Goed is net te weinig, super iets teveel.
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Verkoper dacht echt mee en wilde verder niets opdringen. Gaf (bij het bepalen van de apparatuur) zelfs een aantal malen aan "denk goed na voordat u dat besluit". Aflevering en montage zeer professioneel en uiterst netjes. Geen haastklus. Ook de communicatie met Bruynzeel prima verlopen. Alert en snel reageren op vragen. Zaken doen met Bruynzeel is een verademing t.o.v. de schreeuwerige en opdringerige keuken-kampioenen, koningen, paleizen en wat dies meer zij!
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
9,4
Poggenpohl Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Uitstekend” score uit 21 ervaringen
7,1
Poggenpohl Amsterdam
Amsterdam (Noord-Holland)
“Redelijk” score uit 8 ervaringen
“slechte comunicatie”
Door Diane op dinsdag 1 nov 2011 '11
Zeer slechte benadering door werknemer in Leeuwarden. Deze heeft zeer zeker een cursus communicatie met klanten nodig. Het heeft gewoon mijn dag verpest!Deze werknemer werkt er niet echt met plezier. Diane
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Planning nieuwe keuken”
Door Alies. v. den Berg op woensdag 5 jun 2013 '13 | vestiging Duiven
Onze ervaring bij Bruynzeelkeukens in Duiven was voortreffelijk! Als familie werden wij ontvangen met koffie en vers gebakken cake. Tussen de middag werden wij door twee heren collega`s verwend met een kop soep en snacks en advies. Wij hebben er minstens 6 uur doorgebracht en de heer Juan Paul Fernandez heeft al die tijd geduldig naar onze wensen geluisterd en op de computer alles laten zien wat mogelijk was. Wij hebben schuine muren in de keuken, dus bij thuiskomst waren we toch bang dat het niet zou lukken. Wij hebben gevraagd of de heer Fernandez wilden komen kijken en hij heeft thuis alles weer naar onze zin veranderd. De plaatsing zal in september zijn en wij zullen dan nogmaals laten weten hoe het er dan uitziet. Voorlopig zijn wij zéér tevreden over de behandeling, want je maakt dat in winkels niet of nauwelijks meer mee. Bedankt heren!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“prettig en goed geholpen”
Door Jaap en Cherlyl op vrijdag 20 apr 2012 '12
In tegenstelling wat wij soms horen. Wij zijn prettig en goed geholpen door Bruynzeelkeukens. Alle wensen, die wij hadden t.a.v de keuken waren geen probleem. Wij hebben de afgelopen maanden een aantal probleempjes gekend en deze zijn allemaal ( vrij soepel ) goed verholpen. Tevens de laaste keer een probleem gehad met de keuken. Speolbak was spontaan losgekomen. Bruynzeel gebeld en voila...2 dagen later een monteur/ installateur voor de deur en deze heeft e.e.a. netjes verholpen. Tevens ( op zijn initiatief ) nog een paar keukenkastjes bijgesteld. (Hoezo goede service ) Top top top van Bruynzeel. Wij kunnen niet anders zeggen dat wij tot nu toe erg tevreden zijn over de service na de door ons aangegeven gebreken. Ik denk dus dat de ervaringen van de bewoners t.a.v. klachten dus duidelijk kunnen verschillen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer slechte service”
Door SvdK op donderdag 2 okt 2014 '14 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Nadat er het verkeerde keukenblad was geplaatst, heb ik alleen maar ellende meegemaakt. Wij hadden een extra breed blad besteld en ervoor betaald, maar we hebben een smal blad gekregen. Het geld was binnen. dus de service hield op. Anders kan ik het niet zien. Ik ben diverse keren voorgelogen door de zgn servicedienst en uiteindelijk, nadat ik echt maanden(!) op antwoord heb moeten wachten, ben ik afgescheept met een belachelijke schadevergoeding. Ik zou iedereen ernstig willen afraden een Bruynzeelkeuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Geen communicatie”
Door Dirk op donderdag 12 apr 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom outlet
Keuken gekocht, geplande leverdatum 13 weken , na 11 weken toch maar eens vragen bij Bruynzeel waar de keuken blijft , krijg je te horen dat de levering gepland staat voor week 19 , oftewel opeens 6 weken later! Slechte zaak zonder enige vorm van communicatie en het is dat we er zelf achteraan gegaan zijn!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“meerwerk bedrog”
Door joshe op maandag 16 jan 2012 '12
Wij hebben dezelfde ervaring als Petra en nog iemand anders op deze lijst. Men deed voorkomen dat de keuken bedrijfsklaar gezet zou worden. Leidingen aanpassen en doortrekken vielen onder de kostprijs.
Naderhand bleek dit niet zo te zijn. wij zijn herhaaldelijke malen terug geweest met de offerte. Gezegt: u zegt dit, maar er staat dat in de offerte. Wij hoefden ons nergens zorgen over te maken, achteraf blijkt dat je wel zelf alles moet gaan veranderen wat leidingen betreft. Dit is misleiding. De verkoper antwoordde: ach vergeten te vertellen...en sorry als dat ik hierin niet duidelijk ben geweest.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,8
Kex Keuken Expert Volendam
Volendam (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 34 ervaringen
9,1
Budget Select Keukens
3 vestigingen (Gelderland, Overijssel)
“Uitstekend” score uit 24 ervaringen
“Geen Bruynzeel meer”
Door Janek Szymanowski op zaterdag 8 mrt 2014 '14 | vestiging Nijmegen
In januari 2013 kochten wij een nieuwe Bruynzeelkeuken, leveringstermijn week 26 2013. Mooi, op 3 maart 2014 werd de laatste klacht verholpen. We zijn heel vaak thuis moeten blijven om de monteur de gelegenheid te bieden de schade of de niet voorhanden delen te monteren. Dan moesten er 2 nieuwe deurtjes in en werd er maar 1 geleverd, dan was dit niet in orde dan dat apparaat defect enz. enz. Het begon al na de levering, de ontwerper had geen rekening gehouden met de hoogte van de afzuiging t.o.v. de gasbranders, waardoor er een naad dwars op ooghoogte boven het kookpunt zichtbaar was, deurtjes waren niet geleverd, maar deze zouden per koerier gestuurd worden. Nou het hele weekend thuisgebleven en tot op de dag van vandaag is er geen koerier bij ons aan de deur geweest, die deze deurtjes kwam afleveren. Zijn ze ooit verstuurd? Het gesnauw aan de telefoon en dan weer een overdreven vriendelijke stem. Ik wil niet overdrijven, maar we zijn meer als 10 maal moeten thuisblijven voor de monteurs. Ik kan een boek schrijven over wat er allemaal mis is gegaan, maar dan zou niemand dit verhaal willen lezen. Maar een ding is heel zeker, GEEN BRUYNZEEL MEER. Al die ellende maar gauw vergeten. Mijn advies: Vingers weg van Bruynzeel.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Ontbrekende spullen”
Door LR op woensdag 20 jul 2016 '16 | vestiging Spijkenisse
2 laden + 3 fronten + onderkast kookplaat + spotjes ontbraken. Kraan bleek defect te zijn.
Wacht 4 weken na levering nog steeds op de spotjes en een nieuwe kraan, schijnt een enorm probleem te zijn voor een keukenzaak om een kraan te leveren. kreeg nu bericht dat het nog wel 5 weken kan duren voor de kraan en spotjes geïnstalleerd gaan worden. Weinig respons van de klantenservice. Nemen absoluut geen initiatief om met alternatieve oplossingen te komen. Doe jezelf een plezier en voorkom ergenis en hoge telefoonrekening: koop geen keuken bij Bruynzeel, je krijgt er spijt van.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Prijsbeleid bij korting”
Door Jeffrey op vrijdag 25 sep 2015 '15 | vestiging Alkmaar
Wij kwamen tijdens "kortingsdagen" vorig jaar en hebben veel keukenwinkels bezocht. Helaas bevestigde deze weer eens het vooroordeel. Zeer duidelijk dat men met verschillende prijslijsten werkt wanneer er de zgn kortingsdagen zijn. Ik bedoel, een hoekkastje voor €1250?? De dame die ons hielp " verwachtte wel dat wij gingen kopen". Tja jammer. Erg slecht, erg werd niet geluisterd en men wilde snel een order scoren. Sorry, maar hier komen we nooit meer.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Matige communicatie, afspraken worden niet nagekomen”
Door Amsterdammer op maandag 11 aug 2014 '14
Tot aan het kopen van de keuken waren de medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam. Zodra het koopcontract getekend was ging alles echter mis. Ik moest meer dan 2 weken achter ze aan gaan om een afspraak voor het inmeten in te plannen. Dit kostte veel tijd en frustratie en het hoofdkantoor en het filiaal schuiven de schuld naar elkaar toe, terwijl ik daar als klant helemaal niets mee te maken heb. Mijn advies: kies een ander!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Slechte communicatie”
Door C. Soy op maandag 11 jan 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Ik en mijn vrouw hebben voor ons nieuwbouwhuis te Dordrecht via de aannemer een Bruynzeel keuken gekocht. We werden bij de eerste uitnodiging om de keuken te ‘bezichtigen’ als ware dieren behandeld- en mochten van de verkoper niet eens (tegen betaling, aanbod van onze kant) een andere kraan kopen. Wij wilden o.a. een andere afzuigkap, kasten, draaideuren, inductie kookplaat ipv keramisch, voor ons allemaal niet mogelijk. Ik zie bij mijn buren een inductie kookplaat, anders uitgevoerde kasten en noem maar op. Al met al raad ik het iedereen af om een Bruynzeel keuken te nemen. Het communiceren met die lui slaat HELEMAAL NERGENS OP. Voor de betaling staan er een horde met soldaten klaar om je kapot te bellen, je emails te sturen- of middels brieven aan te manen. Ik stuurde de geachte heer Paul Bové een zeer nette email waarin ik verzocht de monteurs terug te laten komen voor het corrigeren van een aantal punten. Onze pas beschilderde muur (spachtelputz) is door tevens door een van monteurs beschadigd. Nu is het geen ramp, maar kom op, als ik iemand zijn auto bekras worden er toch ook schadeformulieren ingevuld?! Op 4 januari 2016 bevestigd de geachte heer Paul Bove dat er ‘zo snel mogelijk’ iemand contact met mij op zou nemen. Dit is op 11 januari 2016 nog steeds niet gedaan, en ik vind het hele proces van A tot Z van Bruynzeel één grote grap. Zodra ik er financieel ruimte voor heb gaat deze keuken er uit.
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Prima service”
Door Bonita op zaterdag 10 dec 2011 '11 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de geleverde service bij Bruynzeel Keukens in de Villa Arena. Verkoper Maarten was vriendelijk, meegaand, niet opdringerig, gaf goede adviezen en kwam op mij eerlijk over.
Reactie of foto toevoegen +43 bedankjes
“heel slecht”
Door May op zaterdag 1 dec 2012 '12
Het duurde 8 maanden voordat onze nieuwe keuken uiteindelijk werd opgeleverd. In de tussentijd ontvingen we wel facturen, aanmaningen en dreigingen met deurwaarders. Aan de telefoon werden we afgeblaft.
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door R.H. op zaterdag 11 apr 2015 '15 | vestiging Duiven
Tot de handtekening is gezet, een en al vriendelijkheid en een enorme aandacht voor de klant. Je wordt zelfs na 6 uur gebeld (zeer opdringerig) of je al hebt besloten tot aankoop. na het tekenen van het koopcontract , is de verkoper op geen enkele manier meer te bereiken,niet telefonisch of per mail. Ben erg bang dat als er een garantie geval zich voordoet het een hele lange lijdensweg word.
Reactie of foto toevoegen +32 bedankjes
“plaatsing en service”
Door rdenburg op donderdag 16 jan 2014 '14 | vestiging Alkmaar
Kwaliteit goed, klantvriendelijk en service heel goed levering goed verlopen montage wat minder veel fouten er is goed gereageerd op fouten en alles is correct opgelost je moet wel zelf goed opletten of de fouten artikelen goed zijn besteld opnieuw, kontrollen via de vele post en mail ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Mooie keuken”
Door Giel op donderdag 23 jan 2014 '14 | vestiging Nijmegen
Na een rondgang langs meerdere zaken maakten we in augustus 2013 uiteindelijk een afspraak bij Bruynzeel op de woonboulevard Dukenburg in Nijmegen. We werden uitstekend geholpen door Marc en Pascal en gingen met een mooi ontwerp naar huis. De prijs viel ons, dankzij allerlei kortingen behoorlijk mee. Na een week kwam Stef van het montagebedrijf ATM langs om te praten over het leidingwerk dat gedaan moest worden. Hij had een paar goede ideeën waardoor het plaatje er nog mooier uit ging zien. Tot zover waren we zeer tevreden. Maar dan moet je nog afwachten hoe de uitvoering gaat. Midden oktober 2013 begon Stef met het slopen van de oude keuken en het vereiste leidingwerk. Dat leverde natuurlijk een heleboel rommel en stof op. Daarna werd de vloer betegeld en muren en plafond gestuukt.
De levering van het keukenmeubilair en de apparatuur verliep precies volgens afspraak. Het plaatsen van de keuken ging ook zonder problemen. Na de tegelwerk op de muren en het benodigde schilderwerk was onze keuken klaar.
Alle lof voor Marc en Pascal van Bruynzeel Dukenburg en voor Stef van montagebedrijf ATM. Wij zijn zeer tevreden met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“wat een afgang/slechte ervaring”
Door wpe van Hoorn op woensdag 14 aug 2013 '13
Dacht er goed aan te doen nieuwe keuken bij Bruynzeel te bestellen. Duurder maar kwaliteit en service!?
Dacht dat dit beter zou zijn dan bv mandemakers/Brugman. Wat een teleurstelling! Nu na 4 x is de keuken nog steeds niet af en naar tevredenheid. Bruynzeel laat niets weten en blijft nog steeds fouten maken om ea (niet) op te lossen.

1e bezoek=keuken gezet. Niet compleet en panelen niet van zelfde materiaal/kleur!

2e bezoek=punten verbeterd maar weer verkeerd. Verschil in materiaal (glad en gebobbeld).

3e bezoek= zelfde punten verbeterd nu materiaal goed maar kleur verschil is er nog steeds. Heb dit aangegeven maar hier wordt niet op gereageerd.

4e binnenlade die niet geleverd was gezet door monteur. Lade niet kompleet,

Frontje zou na gestuurd worden. Ontvangen (op verkeerde adres). daarnaast past het niet. 15 cm te kort. 5e nieuw frontje wordt opgestuurd daar het makkelijk zelf te monteren is; i.p.v. opsturen frontje is deze naar monteur gestuurd en is er een serviceafspraak gemaakt! Niet handig daar keuken in ons vakantie huis in zeeland staat en wij in brabant wonen! (2 uur rijden). Hebben nu dus al enkele keren op en neer moeten rijden van huis naar vakantie appartement (totaal 4 uur!). In verband met uitnemen panelen /kastjes hebben wij opnieuw moeten kitten verven. Heb dit vele malen aangegeven maar dit wordt gewoon genegeerd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service”
Door Femke op vrijdag 14 okt 2011 '11 | vestiging Son
We zijn geholpen in Son door een verkoopmedewerker. We hadden eigenlijk al meteen moeten gaan, want die man was niet helemaal normaal volgens ons. Uiteindelijk hebben we een superkeuken samengesteld, en in de laatste 5 min voor de handtekening onderhandeld over een wasbak. Het was zaterdagavond en inmiddels al half 7 geweest. Ik had al vaker gezegd dat het wel erg laat werd, en we na het weekend terug zouden komen. Ook hing onze financiering af van een geldschieter, en dus hadden we geen zekerheid op het geld, maar dat kwam goed. Uiteindelijk onder dwang getekend, met de woorden: als er wat is kun je er dinsdag op terug komen. Wij gedaan, kwam in orde. Uiteindelijk kregen we het geld niet rond, en was er ineens wel een probleem. We hebben uiteindelijk 15% van de koopprijs moeten betalen, terwijl er niet eens wat besteld was. Ik vind het schandalig. Hier doen ze het voor.
Reactie of foto toevoegen +29 bedankjes
“Petje af voor Bruynzeel Duiven”
Door Ellen op maandag 15 jul 2013 '13 | vestiging Duiven
Half juni hebben we ons in het Bruynzeel filiaal Duiven georiënteerd op een nieuwe keuken. We hadden geen afspraak gemaakt maar wandelden spontaan binnen. We werden vriendelijk te woord gestaan door Pascal Brouwer die ons uitgebreid informeerde over de diverse mogelijkheden. Hoewel wij geen precieze maten bij ons hadden werd er toch een opzetje gemaakt. Er werd goed naar ons geluisterd. Later zijn we teruggekomen en werd er een serieuze opzet gemaakt. We werden totaal niet onder druk gezet en we konden de offerte op ons gemak laten bezinken. Dik een week later hebben we de puntjes op de i gezet en kon het echte onderhandelen beginnen. Wij vinden dat we een uitstekende prijs hebben kunnen bedingen voor onze droomkeuken die inmiddels al ingemeten is (door een inmeter met verstand van zake)en vermoedelijk in het najaar geplaatst gaat worden. Omdat wij de koop voor 1 juli sloten kregen wij er een Boretti buitenkeuken gratis bij. Deze werd binnen een week al aan huis geleverd (we hebben nog geen cent aanbetaald) omdat Pascal Brouwer het toch wel wenselijk vond dat wij deze buitenkeuken al gedurende de vakantie konden gaan gebruiken (en dat doen we dan ook al naar hartelust). We kijken vol vertrouwen uit naar de levering van onze droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Misleiding”
Door G.J. op donderdag 28 nov 2013 '13 | vestiging Groningen
Bij Bruynzeel Groningen hebben we een eerdere offerte laten aanpassen omdat we toch graag een andere opstelling wilden en dat door deze aanpassing het e.e.a. voordeliger zou uitvallen. We hadden een apparaat van 900 euro laten vallen, de diepte van het werkblad aangepast ( dat zou volgens de verkoper ook 600 euro schelen, de dure verlichting laten vallen en gekozen voor een goedkoper merk apparatuur op advies van de verkoper. Al met al was het verschil tussen de eerste en tweede offerte slechts 400 euro. Toen ik de verkoper er op aansprak kwam hij met allerlei voor mij onduidelijke verklaringen. De schouw zou niet meegaan in de actiekorting van 40% omdat deze speciaal besteld diende te worden. Wij gaven aan dat er toch geadverteerd werd met 40% korting op alle apparatuur. Na veel heen en weer gepraat en omdat mijn man er flauw van was en al de deur was uitgelopen. werd alsnog de 40% korting op de schouw gegeven. En als we direct zouden tekenen zou er nog eens 450 euro van af gaan. Wij hebben niet getekend omdat we niet onder druk gaan tekenen voor iets wat toch een klein kapitaal vertegenwoordigd. Thuisgekomen zagen we in de offerte dat het werkblad duurder was geworden ipv ongeveer 600 goedkoper en dat het materiaal voor de fronten melamine was in plaats van de door ons gekozen gelakte variant. Per e-mail hebben we de verkoper gevraagd naar het "duurdere" werkblad maar we hebben geen reactie gekregen. Ik ben zo blij dat we niet getekend hebben. De prijzen worden door allerlei handige trucjes hooggehouden waardoor ze dus een bepaalde marge inbouwen waarbinnen dan nog onderhandelingsruimte zit. ( Binnen een half uur kon er naast de actiekorting en de zgn. vipkorting van 10% nog zo maar 1300 euro van de prijs af). Als we wel getekend hadden, dan hadden we dus ook nog eens een keuken gekregen van materiaal waar we niet voor hadden gekozen. Ik verdenk Bruynzeel ervan dat ze dit express doen en na tekenen de klant informeren dat ze een fout hebben gemaakt waardoor je dan nog eens weer duurder uit bent. We hebben geen vertrouwen meer in Bruynzeel en gaan dus niet in zee met Bruynzeel.En al helemaal niet meer na alle slechte reviews op deze website. U bent gewaarschuwd.
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
“Tevereden”
Door a Bouwman op maandag 3 feb 2014 '14 | vestiging Duiven
Nieuwe keuken laten plaatsen door montagebedrijf De Wilde uit Vriezenveen, die in opdracht werken van Bruynzeel.
Dat is echt een vak bedrijf, alles wordt nauwkeurig en netjes geplaatst. Echt een aanrader. Met de nieuwe keuken uitzoeken, zijn wij zeer klantvriendelijk geholpen door Juan Paul Fernandez van Bruynzeel keukens uit Duiven.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door F.J.Jordans op donderdag 27 okt 2016 '16 | vestiging Spijkenisse
Onze ervaring is zeer goed, een jaar geleden we een keukenblok gekocht en gratis laten plaatsen naar onze wensen, nu hebben we een achterwand laten plaatsen, ook naar onze ervaring zeer goed, netjes geplaatst en afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Gemengde ervaring”
Door Wim Hogenbirk op maandag 16 apr 2018 '18 | vestiging Den Haag Hogewal
We hebben een mooie Piet Zwart keuken gekocht. De service in de winkel was prima. Wel werd in de winkel de keuken gespiegeld opgeslagen in de computer. Geen probleem, zei men in de winkel, dat komt vanzelf goed. Nee dus, tot vlak voor de plaatsing moest ik ingrijpen, voor de vierde keer.

Bij de plaatsing was er van alles mis:
Kastdeurtjes beschadigd (zit aan de binnenkant meneer, ziet niemand).
Koelkastdeur paste niet (werd zonder haperen vervangen),
Op het losse aanrechtblok lag een verkeerd blad, het blok zelf moest na levering nog gesteld worden, juiste plek en waterpas. De monteur vond beide niet nodig en vond het werk te zwaar voor één man*.
De plinten van het keukenblok ontbraken. Die zullen jullie wel weggemaakt hebben...om uit je vel te springen bij zo'n lomperik.
Op de muur zat een een wandcontactdoos, te gebruiken ín het keukenkastje. De monteur had het kastje over het elektrablok geplaatst...het blok was dus niet te gebruiken.
Alle klachten op een lijst gezet, alles zou hersteld worden...over acht weken. WÁT...die keuken is meer dan een jaar voor plaatsing aangeschaft. Nu we in het huis woonden, moesten we acht weken wachten. De dame van de klantenservice bleek ongeïnteresseerd en niet meegaand. Erger, ze raadde ons aan een brief te schrijven als we het niet eens waren met hun beleid. We wachten toch maar 8 weken, je wil van het geduvel af. De monteur plaatste het keukenblok*, alle kastdeurtjes werden gesteld. Klaar...helaas, nu nog gaat een aantal deurtjes niet goed dicht en/of wapperen weer open als je ze niet een goede zwieper geeft. Door persoonlijke omstandigheden schrijf ik deze review nu pas. We zijn nog steeds gepikeerd over de waardeloze service van Bruynzeel (het bedrijf dat regelmatig reclame maakt met hun zeer goede naam).

Zou ik dit bedrijf aanraden? Ja en nee: Ja, ze hebben mooie keukens, de service in de winkel is prima. Nee, de plaatsing en de service bij het hele project was/is stuitend slecht. De medewerkers bleken onwillig en chagrijnig.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“geweldig contact en goed geholpen!”
Door jordan op zaterdag 6 jul 2013 '13 | vestiging Duiven
ik heb bij de firma bruynzeel keukens in duiven een zogenaamde projectkeuken aangeschaft. dwz bij mijn koopwoning kreeg ik een keuken van bruynzeel cadeau. of ik kon het bedrag twv 8000euro besteden voor een keuken zoals ik hem graag wilde hebben. omdat er in mijn woning eerst grondig verbouwd moest worden heb ik een keuken uitgezocht die op afroep werd gezet. tussentijds moesten er een aantal dingen worden aangepast omdat de verbouwing iets anders uitpakte en de maatvoering van bestelde keuken niet meer klopte. wij hebben toen met de hr juan fernandez het plaatje weer aangepast. hij heeft ons ook volledig begeleid en bijgestaan tijdens dit hele traject. waren er vragen moesten er tekeningen komen,bellen en het werd geregeld door hem. zelfs de apparatuur die ik allemaal van siemens in de keuken had waren niet meer leverbaar toen ik de keuken afriep. deze waren nu alweer verouderd. ik kreeg zonder een meerprijs te moeten betalen alle nieuwe modellen in mijn keuken geplaatst. SUPER! kan dan ook niet anders zeggen dat ik het contact met juan als zeer prettig heb ervaren en een koffie,thee of een frisje was altijd aanwezig. ook een vers gebakte cake die heerlijk was mocht niet ontbreken. ik kan eenieder dan ook zeker aanraden om eens bij juan op de koffie te gaan voor een prachtige keuken. er zijn legio mogelijkheden. juan bedankt. mvg jordan
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Annemarie op vrijdag 2 aug 2013 '13 | vestiging Duiven
Fijne benadering door verkoper Pascal Brouwer bij Bruynzeel Duiven. Kwam met goed onderbouwde ideeën.
Werd niet over een bepaald budget gesproken. Hij liet ons in alles de keus. Ivm de actie kregen we de hoogst mogelijke korting. Er werden duidelijke afspraken gemaakt. We zijn ook bij Superkeukens geweest. Die meneer had er om 18.30 al helemaal geen zin meer in!! Bij de keukenloods zelfs een klacht ingediend. Deze verkoper zei alleen maar: ja u moet wel weten wat u wilt. Dus Pascal,complimenten voor jou. Verstand van zaken. Heel veel succes in Bruynzeel Nijmegen. Wij zijn met een goed gevoel naar huis gegaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ongelooflijk”
Door Rouw op maandag 25 mei 2015 '15 | vestiging Middelburg
Ik kom met tekeningen(afmetingen) van de oude keuken en mijn wensen voor de nieuwe keuken. Er wordt een tekening gemaakt die ook evt nog veranderd kan worden. Er moet ondertekend worden vóór 31 dec want dan geldt de korting nog. Daarna moet er nog wat veranderd worden. Ook dit kan nog. Fijn!Ook zouden grotere kasten fijner zijn maar dat zou teveel tijd kosten om te veranderen. De keuken wordt geplaatst. Drie grote bananendozen met spullen kunnen er niet meer in. kastjes blijken allemaal minder diep dan ze voorheen waren ( Dacht ik al gezien te hebben maar dat was standaard dus.....(mevrouw u kletst uit uw nek) het fornuis moest flink groter want ik wilde er meerdere grote pannen op kunnen zetten zonder dat ze eraf zouden vallen(nu wel een wokbrander maar andere pitten dichter op elkaar) ook de magnetron moest op een bepaalde plaats in de keuken want dat was mooier(?) Weer een kastje weg, de koelkast is kleiner dan we hadden(er past niet eens een grote taart in) en in de groentenla past precies een doosje aardbeien, ons kruidenrekje boven de afzuigkap(beloofd) is er niet(is ook niet mogelijk door de motor die daar zit). de dubbele spoelkast had een enkele kunnen zijn(zijn baas had het bakje nog even verplaatst naar rechts zodat er meer werkruimte op de aanrecht was) dan hadden we nog een kast gehad. Kortom een grote teleurstelling. Wij raden niemand aan om met deze man in zee te gaan. Hij kan de wensen van de klant blijkbaar niet vertalen. heeft te weinig kennis van de apparatuur weinig flexibel in het realiseren van de wensen van ons; een slecht invoelend persoon.
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Tevreden”
Door S dekkers op maandag 30 mrt 2015 '15 | vestiging Zwolle
In 2013 een keuken gekocht bij bruynzeel voor ons bedrijf. Zeer tevreden! Mooi afgewerkt, tijdige levering en na 2 jaar nog in topstaat! Recentelijk weer geholpen en zeer prettig geholpen door Tom Bonenkamp.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Nalevering”
Door v/d Kolk op woensdag 24 aug 2016 '16 | vestiging Delft
We hebben echt een mooie deal gesloten na een stevige onderhandeling. In februari 2016 wordt hij dan eindelijk geplaatst. Het plaatsen gaat allemaal soepel, totdat er 2 stollen te kort worden afgezaagd. Bij oplevering vertellen ze me dat ze die komen vervangen en checken we meteen de hele keuken. Er wordt nog een kast deurtje bijgevoegd wegens een kras. (Tot nu toe ben ik zeer positief en zou het bedrijf een 4 sterren krijgen).

Een paar weken later komen ze om het kast deurtje en de stollen te vervangen. Het kast deurtje blijkt de verkeerde draai richting te hebben. Bij de stollen is er 1 op de juiste lengte en de andere is te kort. Op mijn aandringen, meten ze de maat nog een keer na dit schrijven ze het ook op het oplever formulier. Na een paar weken komen ze weer langs. Het deurtje kan nu wel geplaatst worden en de stol vervangen ze ook. Echter zit er zit een kras op. Met opleveren hebben ze wederom de maat opgenomen en dit op het formulier gezet. (voor de zekerheid).

Na een paar weken komen ze weer langs. De mannen helen vol goede moed de koelkast uit de kast en plaatsen de stol bij de afwerking blijkt deze wederom 1,5cm te kort te zijn. Je raad het al. Ze gaan het weer opmeten en noteren dit op het opleveringsformulier. Nu komen ze eind Augustus weer langs om de stol te vervangen. Ik ben zeer benieuwd of het deze keer goed gaat.

Dat je een nalevering hebt, oke prima kan gebeuren, maar al die dagen daarna die ik vrij moet nemen beginnen wel op te tellen. Jammer dat ze je dan niet op bellen en excuus aan bieden en/of coulance aanbieden o.i.d.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“Mankementen”
Door Bianca op zondag 31 dec 2017 '17 | vestiging Den Haag Megastores
Ik koop nooit meer een keuken bij Bruynzeel. De keuken staat nu een jaar en er is geen moment geweest dat ze zonder mankementen stond. Er is altijd wat. De deur van de vaatwasser zit telkens los, de cooker is telkens kapot en plinten zitten los. De monteurs zijn bijna allemaal zzp'ers en bij de klantservice wordt niet meer gedaan dan begrip tonen. In the end heb je daar weinig aan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Garantie”
Door Raymond Hoolhorst op woensdag 22 jan 2014 '14 | vestiging Barendrecht
2 jaar geleden keuken aanschaft bij nieuwbouw appartement in Berkel en Rodenrijs. Garantie op apparatuur wordt doorverwezen naar leverancier. Lekkende kraan van het merk Franke, leverancier geeft 5 jaar garantie op kranen alleen niet op het binnenwerk omdat de hardheid van het water per regio verschilt. Uit coulance sturen ze 2x een binnenwerk op die de klant zelf dient te vervangen. Bruynzeel wil deze wel vervangen a €110,- hoe zo garantie. JE mag van een kraan verwachten dat deze langer dan 2 jaar meegaat en van Bruynzeel die de keuken heeft geleverd en gemonteerd dat zij het voortouw nemen in een oplossing. LET DUS OP bij het kopen van een keuken bij Bruynzeel hoe het zit met de garantie op apparatuur
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Veel beloven weinig presteren”
Door Peter op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Den Haag Hogewal
Bruynzeel Den Haag en Bruynzeel projecten. Veel beloven weinig presteren. Inmiddels is de halve keuken vervangen. Composietblad keukeneiland vervangen, composietblad ander deel keuken en veegplint verkeerde kleur we wachten op vervanging, stopcontact beschadigd moet worden vervangen, meerdere kastjes beschadigd en moeten worden vervangen, plank op de verkeerde hoogte opgehangen we wachten op herstel inclusief herstel gaten, behang en schilderwerk, koelkast koelt slecht monteur komt langs. Een niet aflatende stroom ellende genaamd Bruynzeel. Iedere keer nieuwe zzp'ers, iedere keer rommel want deze zzp'ers nemen het liefst zo min mogelijk mee retour want dat moeten ze zelf afvoeren. Iedere keer weer vrij moeten nemen om te constateren dat het nog steeds niet opgelost is. En dan de communicatie. Een ramp. Bruynzeel particulieren praat niet met Bruynzeel projecten en anders om. En dan een ene 'hassan' van de klantenservice in Roosendaal. Deze meneer heeft het echt niet begrepen. Hij denkt niet mee, is ronduit onbeschoft, heeft geen enkele inlevingsvermogen of begrip voor de klant. Hij is eerder onderdeel van het probleem dan de oplossing. Bruynzeel: het weinige vertrouwen dat het allemaal goed gaat komen is na een gesprek met deze man geheel weg. We zijn nu twee en een halve maand na de oplevering van de keuken en nog is het niet klaar. De juridische weg lijkt ons nog de enige methode om ons recht te halen. Mijn advies aan iedereen #nooit-meer-een-Bruynzeel-keuken. Geef het door!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Keuken kan niet geleverd maar mag niet annuleren”
Door Trudy Suijkerbuijk op vrijdag 26 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een koopovereenkomst ondertekend nav een gesprek over onze wensen en een tekening van de medewerkster van Bruynzeel keukens Bergen op Zoom). Op dat moment was er sprake van dat het rechtse kastje in de hoek waarschijnlijk niet zou lukken. Daar zouden we geen geld voor terugkrijgen maar we zouden wel een leuk item voor in een gootsteenkastje krijgen. Dat zou echter pas duidelijk zijn als de inmeter zou komen. Als het kastje inderdaad niet zou passen, zou dit netjes afgewerkt worden en zouden we dus nog 2 bruikbare kasten overhouden. We waren tot deze concessie bereid omdat daar meer kastruimte tegenover stond. Dit was op 3-7-2016 bij Bruynzeel keukens in Breda.

De dag daarvoor vond onze eerste ontmoeting plaats bij Bruynzeel keukens in Bergen op Zoom. We kwamen oriënteren omdat we een oplossing zochten voor de 3 kasten waarvan de buitenkant begon te splijten (van een hele nieuwe keuken was nog totaal geen sprake). In de eerste instantie heeft ze daarvoor een offerte gemaakt en aan ons voorgelegd. Toen we daar enthousiast over bleken, bleek ze de montagekosten vergeten te zijn. Ze spreken pas van een keuken als er een gootsteen en nog iets verkocht zou worden en dat bleek bij ons niet het geval. Ineens bleek alles honderden euro's hoger uit te vallen. Toen wij haar vroegen hoe duur we uit zouden zijn als de noodzakelijke elementen toe te voegen om het "een keuken" te maken (dus zonder montagekosten), vroeg ze ons om de dag daarna terug te komen in Breda waar ze dan aan het werk zou zijn (zo'n 80 km retour). Ze vroeg naar ons budget als we voor een volledige nieuwe keuken zou kijken en we hebben gezegd dat als we echt zouden willen, we misschien tot € 15000,- konden gaan. Ze reageerde enthousiast en zei dat ze wel héél erg haar best moet doen om zelfs in die richting te kunnen komen.

Het bezoek in Breda verliep verwarrend. Terwijl zij aan het tekenen was, zijn wij herhaaldelijk naar boven verwezen om materialen uit te kiezen. Voor ons was héél lastig te herkennen welke stalen op ons van toepassing waren en uiteindelijk bleek de gekozen kleur niet meer standaard leverbaar te zijn. De verkoopster zou de daarop volgende dinsdag uitzoeken of ze die toch nog kon leveren. Mijn voorkeur voor een dik aanrechtblad werd afgeraden omdat het aanrecht dan te hoog uit zou komen. We wilden graag stopcontacten bovenaan tegen de bovenkastje welke zij niet meer konden leveren. Als wij die elders zouden aanschaffen, zouden zij deze plaatsen. Uiteindelijk hadden we alles uitgezocht en ging ze alles berekenen. Ze kwam op een totaal uit van meer dan € 16000,- terwijl we naar onze mening helemaal niet zulke uitbundige keuzes hebben gemaakt. Hier schrokken we van gezien haar uitspraak van de dag daarvoor. Prompt kon er ineens € 3000,- af maar dan wel met een ander (goedkoper) aanrechtblad. Pas onderweg naar huis realiseerden we dat we getekend hebben voor dat aanrechtblad wat ze ons eerder afgeraden had omdat dat te hoog zou zijn...

De verkoopster wilde ons een overeenkomst laten tekenen. Wij wilden niet tekenen omdat we hadden vernomen dat er mogelijk meerwerk bij zou komen en dat zou pas duidelijk zijn als de inmeter geweest was. De inmeter kwam echter pas als we de koopovereenkomst getekend hadden wat dus in zou houden dat we in theorie voor een enorm bedrag aan meerkosten zouden komen te staan en dat wilden we niet. We besloten te vertrekken. Even later werden we gebeld, of we terug wilden komen want ze hadden een voorstel (leidinggevende was erbij die bekend is met onze wijk). Meerkosten zijn niet geheel in te schatten maar Bruynzeel was bereid nog meer korting toe te passen zodat het wel héél onwaarschijnlijk zou zijn dat de meerkosten daar bovenuit zouden komen. Het totaalbedrag voor de gehele keuken incl. plaatsing bedroeg € 10500,-.

Aangezien we tot de dag daarvoor totaal niet in de veronderstelling waren dat we een nieuwe keuken zouden kopen, hebben we dat geld niet op de plank liggen. Dit hebben we besproken waarop de verkoopster vertelde dat Bruynzeel een betalingsregeling via Santander biedt. Ook hier zou ze dinsdag achteraan gaan. We hebben de overeenkomst getekend in afwachting van de komst van de inmeter.

De inmeter (Hiep genaamd) kwam op 9-7-2016 en liet er geen twijfel over bestaan dat wat de verkoopster had getekend, helemaal niet mogelijk is in onze keuken. Inhoudelijk ging hij daar verder niet op in want het was aan de verkoopster om het ontwerp daarop aan te passen, duidelijk was wel dat het over meer ging dan alleen dat derde kastje in de hoek was inderdaad niet mogelijk bleek. De middelste kast (de koelkast) kon ook niet! Na een aantal dagen niets vernomen te hebben belde ik om te vragen hoe het nu zat. Ik kreeg ene Jeroen aan de telefoon die even de tekening erbij pakte en zei dat het wèl kan. Ik heb hem verteld dat als er dingen niet kunnen, ik graag inspraak wil in wat er dan gaat gebeuren. Weer een aantal dagen later belde de inmeter, hij was een aantal dingen vergeten te meten en kwam deze alsnog opmeten.

Na weer een tijd niets te hebben gehoord, zijn we naar Bruynzeel (Bergen op Zoom) toegegaan (23-7-2016). Die dinsdag waarop de verkoopster Santander en het gekozen materiaal uit zou zoeken (of dat toch nog geleverd kon worden), was dus al enige tijd geleden en daar hebben we niets over vernomen. Het zat ons absoluut niet lekker. We waren bang dat er al dingen besteld zouden zijn zonder overleg met ons over hoe het dan zou worden. De brief met de leverdatum was immers al binnen... De verkoopster was in gesprek en we werden te woord gestaan door een getinte man wiens naam ik niet weet. Hij begreep onze bezorgdheid en verzekerde me dat er nog niets besteld was. Hij stelde voor een mailafspraak met de verkoopster in te plannen. Ze zou ons die komende dinsdag mailen maar die mail bleef uit. Enkele dagen daarop belde ze en vertelde ze dat het hoofdkantoor er nog naar moet kijken, daar wordt alles gecontroleerd.

Op 27-7-2016 belde de verkoopster . Ze snapte er helemaal niets van. Of ik zelf nog eens wat maten op wil meten. Desnoods zou ze zelf wel langskomen met haar leidinggevende en nog iemand (3 personen in totaal). Ze zou ze dag daarop bellen om af te spreken en dit is nooit gebeurd. Op 6-8-2016 hebben we zelf contact opgenomen omdat we maar niets hoorden. De verkoopster was verbaasd dat wij niet wisten dat ze niet meer langs zouden komen, ze dacht dat ze aan ons had laten weten dat dat niet meer nodig was. Er was namelijk een oplossing! Vervolgens is er afgesproken op 13-8-2016 bij Bruynzeel in Bergen op Zoom op de oplossing te bespreken.

Hun oplossing bleek dus het gehele blok met de 3 kasten 10 cm naar voren te halen. Dan zouden de koelkast en oven/magnetroncombi passen. Waar echter geen rekening mee gehouden is, is dat direct daarachter de deur van de kelderkast zit. Áls die al open zou kunnen, zou het absoluut geen gezicht zijn. Hier gingen we dus niet mee akkoord. We hebben onze twijfel uitgesproken en onze wens om van de keuken af te zien. We hebben dit gesprek opgenomen met een mobiele telefoon en het geluidsfragment bijgevoegd. Hierin is te horen dat de verkoopster het zou bespreken met haar leidinggevende en geen problemen voorzag om de opdracht te annuleren. Wij waren opgelucht. De keuken was niet meer dan een blok aan ons been geworden en nu konden we verder met ons leven. Nu de keuken niet doorging, hebben we alle opties op een rij gezet. De kast is echter nog steeds gespleten...

We hebben ons voor laten lichten door de Hypotheker en een makelaar en willen dit huis gaan verkopen. Er is alleen nooit een echte bevestiging van Bruynzeel gekomen dan die leidinggevende akkoord was. We wilden nog wel zeker weten dat de keuken niet door zou gaan voordat het huis in de verkoop gaat omdat de financiële gevolgen anders niet te overzien zijn. Op 25-8 belde ik Bruynzeel en kreeg ik te horen dat de verkoopster in gesprek was, of ik de volgende dag rond 10 uur terug kon bellen. Dat heb ik gedaan en wéér bleek ze in gesprek. Ze zou mij terugbellen maar dat liet mijn werk niet toe. Ik liet mijn partner terugbellen waarop hij te horen kreeg dat er over 20 minuten overlegd zou worden met een collega en dat ze daarna erop terug zou komen. Het overleg met haar leidinggevende over het annuleren van onze keuken moest duidelijk nog plaatsvinden.

Na anderhalf uur heeft hij zelf gebeld omdat we niets hoorden en bleek de verkoopster weer in gesprek te zijn. Na een half uur kreeg hij haar te pakken en zei ze dat collega's oplossingen aan het bedenken waren. Daarop zei hij dat wij de keuken helemaal niet meer willen waarop zij hem in de wacht gezet heeft voor zo'n 5 minuten. Bij terugkomst zei ze dat ze de oplossingen aan ons wilde laten zien of dat we de keuken mee kunnen nemen naar het volgende huis. Toen mijn partner aangaf dat hij de keuken geannuleerd wil hebben, kreeg hij te horen dat dat niet kan. Uiteindelijk heb ik de verkoopster ook nog gesproken en heeft ze bevestigd dat ze de keuken zoals geschetst op de tekening, niet kunnen leveren. Ze weigeren de opdracht te annuleren zonder kosten.

Samenvattend kan Bruynzeel dus niet de keuken leveren waar wij mee akkoord gegaan zijn. We willen geen keuken van Bruynzeel meer en waren in de veronderstelling dat na het gesprek met haar leidinggevende de opdracht kosteloos geannuleerd zou worden. Van het begin af aan hadden wij bouwtekeningen van het huis mee en gaf de verkoopster meerdere keren aan dat het wel goed zou komen terwijl wij haar op die hoek wezen. Tussentijds bleek Bruynzeel ook geen betaling in termijnen via Santander meer aan te bieden (er is geen alternatief geboden).
Reactie of foto toevoegen +41 bedankjes
“Slechte communicatie”
Door Fam van Hamburg op maandag 11 sep 2017 '17 | vestiging Breda
Drama drama drama! Slechte kwaliteit keuken, belabberde communicatie vanuit het bedrijf en geen adequate oplossingen voor problemen. Inmiddels 17 maanden bezig alles op orde te krijgen en wij gaan nu waarschijnlijk via onze rechtsbijstand stappen ondernemen. Nooit meer Bruynzeel!

Aanvulling ontvangen 11 september 2017: Keuken is gekocht in Breda. Sales was daar prima.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Duim naar boven”
Door Alex op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Groningen
Super tevreden over de klantvriendelijkheid van Bruynzeel. Van verkoper in de winkel (Groningen) tot de klantenservice, overal vriendelijk en actief geholpen. Eerlijk verkoopverhaal met een eerlijke prijs. Gevoel dat ik waarde voor mijn geld heb gekregen. (Geen koe handel) Leveringen die niet goed waren zijn achteraf na 1 telefoontje keurig vervangen of aangepast. Dikke duim voor Bruynzeel Groningen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Lachwekkend”
Door E. Tjon op maandag 20 okt 2014 '14 | vestiging Amsterdam Westpoort
Ik heb in mijn leven "al" 2 nieuwe keukens gekocht, in mijn huidige en vorige woning en ben voor een 2e flat van mij al bij 2 keukenzaken geweest voor een offerte. Afgelopen zaterdag ook maar een afspraak bij Bruynzeel gemaakt. Bij aanvang vond ik het al vreemd dat wij aan een tafel moesten zitten zonder computer, heb altijd ervaren dat alle afmetingen, maten, soorten (kasten, bladen etc.) en modellen apparatuur exact ingevoerd moesten worden voor een prijscalculatie, en dat mede aan de hand daarvan er een offerte en, natuurlijk, een schets uit rolt. Niets van dit alles: de verkoper ging tegenover ons zitten met een bloknote en een rekenmachine, vroeg eerst naar ons budget en werd sceptisch toen hij een schets zag van een andere keukenzaak, deed ook gelijk neerbuigend t.o.v. die keukenzaak terwijl het een hele goede zaak is hetgeen ik hem ook onmiddellijk meedeelde. Daarna kwam zijn "offerte", bloknote, pen en rekenmachine in de aanslag: een koelvriescombinatie, ca. € 1000, een afwasmachine, ca. € 800, een granieten blad, ca. € 1000, en zo ging dat maar door. Zo uit zijn hoofd!? En natuurlijk zijn dat Bruto prijzen en daar gaat 50% af, conform de Bruynzeel advertentie. U wilt geen Bruynzeel apparatuur? (wie wil nu apparatuur van het merk "Bruynzeel", ik bedoel, welke kwaliteit moet ik daar in godsnaam bij verwachten): Oeps, dat wordt dan wel een meerprijs. "Bruynzeel" apparatuur is van het merk "Whirlpool", die heb ik ook thuis (uiteraard ....!) en is van een hele goede kwaliteit." Ik werd steeds sceptischer en moest eigenlijk op een gegeven moment bijna lachen. Mijn vrouw had het nog niet door. Toen kwam daar een (blijkbaar) standaardprijs van € 10.500 (voor een kleine keuken) uit rollen, met "veel moeite" zou dat nog richting € 9000 kunnen maar dan moesten wij wel Bruynzeel apparaten (U weet wel, van die fantastische Whirlpool kwaliteit :-) ) nemen. Maar hoe zit het dan met die 50% korting op de apparatuur, als er voor alle keukenopstellingen bepaalde standaardprijzen gevraagd worden? Dat zit "verwerkt" in de prijs natuurlijk. Hij liet ons toen een keuken opstelling zien die vlak daar stond voor de (standaard) prijs van € 10.500, en ik moest mij inhouden om niet gelijk uit de zaak te rennen. Wij hebben het netjes afgehandeld, elkaar de hand geschud, heb hem niet verteld dat ik nooit meer bij ze langs zou komen, en ben gelijk naar de andere keukenzaak gereden om de keuken te bestellen waarvan ik al een offerte had, nu in de overtuiging dat het een zeer goede en professionele zaak was die een top offerte had gedaan. Bruynzeel, wat een stelletje malloten, ongelooflijk!
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
“Uitstekende ervaring met filiaal Duiven van Bruynzeel keukens”
Door Carry op dinsdag 2 jul 2013 '13 | vestiging Duiven
Wij hebben een keuken besteld bij Bruynzeel keukens in Duiven en zijn daar bijzonder goed geholpen. Niets was teveel; ook niet toen wij na een week met een totaal nieuw plan voor de keuken kwamen. We werden getrakteerd op versgebakken cake en een heerlijke lunch en hebben vele uren aan tafel bij Cas Frederiks doorgebracht. Onze keuken is nu in bestelling en wij kijken met spanning uit naar de levering. Wij kunnen Bruynzeel keukens warm aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“teleurgesteld”
Door Marion op woensdag 10 jul 2013 '13
Het scharnier van de koelkast is kapot. De keuken is oktober geplaatst. Kosten maken: voorrijkosten ruim €60,-. Arbeid € 13,50 per 10 minuten en dan nog de kosten van het scharnier. Dan denk je dat je een kwalitatief goede keuken hebt gekocht. Onze dochter die spaart voor een Piet Zwart keuken ziet nu van aanschaf af. Je verwacht dit niet van Bruynzeel. Jammer.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Jose op dinsdag 28 jun 2016 '16 | vestiging Gouda
Nu 1,5 jaar in het bezit van een keuken van Bruynzeel. Bij de aanschaf ervan de enige winkel welke geen extreem slechte verkooppraatjes had. (Deze zijn er altijd maar niet zoals bij eerdere winkels bijvoorbeeld een aanbieding voor ons neus doorgescheurd aangezien wij geen directe keuze maakten) We zijn niet gegaan voor de scherpste prijs maar voor een goed gevoel. Enige minpunt was dat ze niet sneller konden leveren maar dat gaven de 4 voorgaande winkels ook aan niet te kunnen. Er werd een mooie 3d weergave gemaakt van onze mogelijkheden en mee gedacht in overwegingen van apparatuur keuze. Waarbij voors en tegens werden toegelicht. Nu nog steeds blij met onze keuze. Installatie netjes met nog een stukje extra service. Daarna zijn er een aantal kleine puntjes geweest; verkeerd geleverd plaatje, een deur die kraakte en vreemde schade aan inbouwapparatuur. Bij dit alles direct en netjes geholpen zonder berekening van kosten (welke het merk van de apparatuur ons eerst wel wilde toerekenen). We zullen deze winkel zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“scherp verkoop praatje maar kwaliteit ho maar”
Door Matthijs op vrijdag 21 nov 2014 '14 | vestiging Amsterdam Westpoort
Bij ons gesprek bij de showroom was van alles mogelijk. Hier hebben wij dan ook duidelijk onze wensen besproken met de verkoopster Sharon. (het enige waar het deze mevrouw om ging was om te bepalen wat ons budget was, waar wij dan ook niet in mee zijn gegaan). Nadat de keuken geleverd was bleek de verkeerde vaatwasser en combi magnetron geplaatst te zijn. Na overleg en een bijbetaling zou het geregeld zijn. Helaas zijn wij inmiddels 5 maanden verder en is het nog steeds niet geregeld. Wel kunnen wij nieuwe apparatuur kopen bij bruynzeel (met 40% karting) wat nog steeds neer komt op de normale marktprijs. Vragend naar wat te doen met de oude apparatuur is dat we het wel op marktplaats kunnen zetten.... Hierbij waarschuw ik eenieder om niet met Bruynzeel in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Actie”
Door A+P 102 op dinsdag 13 mrt 2012 '12 | vestiging Barendrecht
Wij zijn op afspraak geweest bij Bruijnzeel keukens in Barendrecht. Wij hebben echter afgezien om de keuken bij hen te bestellen. De keuken met onze wensen kwam ineens uit op een heel hoog bedrag ondanks dat het volgens de verkoper echt nog uitgebreid was vanuit de actiekeuken. Nergens anders zouden we hem zo goedkoop vinden. Nu hebben we onlangs een afspraak elders gehad en hebben we zelfs nog een aantal extra's tov de keuken in Barendrecht en zijn we 2000 euro goedkoper uit. Dus staar niet blind op de actie en ga vooral ook andere keukenboeren af.

Wij willen ook graag vloerverwarming en hebben van bekenden juist vernomen dat de prijs van Era scherp is, aangezien je wanneer je het na oplevering plaatst of in de dekvloer moet gaan fresen en dit veel werk is. Of je moet het op de dekvloer leggen en deuren gaan inkorten. Ik heb geen offertes hiervan aangevraagd dus prijzen hiervoor weet ik niet..

Groetjes en tot 14 april!!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Potloodschets”
Door Fred van Bentum op zaterdag 9 mei 2015 '15 | vestiging Utrecht
Geweest voor een offerte voor nieuwe keuken, ruim een uur later buiten, met een potloodschets en een mondelinge aanbieding van 16.000 euro. Wat een lachertje dit bedrijf, vroeger nummer 1, maar is niet veel meer van over, en als ze zo doorgaan, gaan ze vanzelf dicht.
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Halve montage”
Door Bianca op vrijdag 28 jul 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Ik had veel vertrouwen in bruynzeel, maar zou achteraf niemand aanraden daar een keuken te kopen. Netjes geholpen Met uitkiezen van een keuken in hengelo niks op aan te merken. Maar daarna.... monteur kwam alleen mijn man moest gewoon mee helpen met bepaalde dingen tillen, nou dat verwacht je al niet van een keuken van 11.000 euro, waren ontzettend veel dingen beschadigd monteur wou het oplossen dmv een lakstiftje. Hij heeft me ook nog veel dingen veel te kort gezaagd. Wou de tweede dag eigenlijk al na nog niet klaar te zijn al weg gaan, omdat hij ook nog een gezin had, dus kon ik nog niet koken heb daartegen geprotesteerd en gelukkig maakte hij dat nog af. Helft van de keuken werd geleverd, toen ik belde om te vragen waar de rest was vond ze het maar raar dat het niet klopte net alsof ik het zelf ...... Toen ik vroeg nadat ik het een beetje zat was wanneer het opgelost zou worden, toen werd ik ook nog letterlijk uitgelachen omdat ik een beetje boos reageerde. En deze mevrouw ging maar door. Uiteindelijk als ik geluk heb word over 2 maand de rest geplaatst.
FOTO VAN BIANCA
Halve kastjes
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niet te regelen”
Door Boon op zaterdag 4 mrt 2017 '17 | vestiging Cruquius
Het niet kunnen regelen volgens bestelling van glazen zijplaten met bevestigingmateriaal voor keukenladen. Dit loopt al vanaf oktober 2016 en is tot op heden nog niet geregeld (4-3-2017). Personeel niet behulpzaam en schuift het liefst af naar hoofdkantoor en graag zelf bellen! Advies= Bruynzeel cruquius personeel wegdoen en wel behulpzame mensen aannemen die gaan voor het bedrijf en de klant. Als het regelen van bovenstaande al niet lukt hoe moet het dat met een komplete keuken? Niet doen dus en een andere keuken aanbieder zoeken.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Offertetraject”
Door EB op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Cruquius
Vriendelijke verkoper. Nam de tijd voor ons. Dacht ook mee. Maar na 3 uur te hebben gezeten nog geen tekening of offerte. De gemaakte afspraak dat deze dezelfde dag wel op de mail verstuurd zou worden werd per email binnen 30 min al geannuleerd. Uiteindelijk pas 5 dagen later een tekening en offerte ontvangen. Als op de eerste ontmoeting de afspraken al niet na gekomen worden, wat betekend dat dan voor de rest van het proces? Offerte was wel binnen het budget gemaakt. Uiteindelijk bij een andere keukenzaak de keuken gekocht. Het was voor ons een kwestie van gevoel!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Foute info en slechte service na verkoop”
Door Ilse op zaterdag 19 okt 2013 '13
Bij de aanschaf van de keuken is ons verteld dat bij aanschaf van 5 boretti apparaten we 5 jaar garantie hadden. Na drie jaar hebben we problemen met drie van de apparaten, dus wij dachten beroep te kunnen doen op de garantie. Moesten we blijkbaar zelf de extra jaren garantie " kopen" bij boretti. Dit is ons nooit verteld, en bij onze vraag, hoe dit kan worden opgelost, kregen we een kort mailtje, dat we idd de garantie moesten kopen, en dat ze verder niets konden doen. (Zou in de voorwaarden staan) ik het regelement nagekeken,niks te vinden, waarschijnlijk in de kleine lettertjes van boretti dan) ik vind dit de taak van de verkoper om ons dat even te melden, maar na ondertekening na verkoop hebben we deze nooit meer aande lijn gekregen, zelfs niet na de belofte van een collega om hem te laten terug bellen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“folie laat los”
Door Sylvia op dinsdag 22 jan 2013 '13
Heb in 2005 een bruynzeel keuken gekocht en nu 7 jaar later alle folie van de deurtjes laten los.
Bruynzeel gebeld en hebben ons een offerte gestuurd dat we op alle deurtjes 55% korting krijgen het bedrag wat ik dan moet betalen is 1.442,00 euro. Terwijl je tien jaar garantie hebt wat bedoelen ze met garantie. Het is een fabrieksfout en nu moeten wij het gaan betalen niks geen garantie. Ik vind dat ze het moeten vergoeden. Het is een ondeugdelijk product.
Reactie of foto toevoegen +39 bedankjes
“Natuurstenen blad”
Door Pouwelse op donderdag 26 mrt 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Gekocht heb ik een natuurstenen blad met kraan en spoelbak, een nieuwe oven en een nieuwe kookplaat.
- Blad en apparatuur werden 2 aparte orders omdat we de apparatuur later bestelden. De verkoper garandeerde ons dat hij ervoor zou zorgen dat levering gelijktijdig plaats zou vinden.
- Prijs apparatuur marktconform na overleg van gangbare internetprijzen.
- De prijs van het natuurstenen blad blijkt achteraf ruim boven de markt te zijn ( l*b*h = 3000*600*40), incl 2 uitsparingen en opstaande rand ongeveer € 2000,00, inclusief inmeten en plaatsen, excl kraan en spoelbak.
- Helaas werd de apparatuur 3 weken eerder geleverd dan het blad. Ook de monteur was 3 weken te vroeg gepland. Pas na twee telefoontjes werd de monteur afgebeld, echter de vrije dag die ik moest nemen om bij de montage te zijn was nutteloos en ben ik kwijt.
- Bij montage van het blad bleek de spoelbak niet in het midden te zitten. De monteur moest ter plaatse 1,5 cm van het natuurstenen blad afslijpen

Positief:
- Monteur leverde prima werk (fa Legrand, Halsteren)
-Contactpersoon bij Bruijnzeel goed bereikbaar en correct, schriftelijke communicatie is ook prima.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne keuken”
Door P. van de Berg op woensdag 2 sep 2015 '15 | vestiging Sneek
Wij hadden vorig jaar een huis gekocht wat volledig gerenoveerd moest worden, dus ook een keuken. Uiteraard bij diverse keukenboeren naar binnen gelopen en uiteindelijk voor Bruynzeel gegaan. Bij Bruynzeel Sneek kregen wij te maken met Ben Ewald. Het contact met Ben was prettig, duidelijk en zeker niet opdringerig. Bij sommige keukenboeren was dit wel anders, en ik ben ik, zulke mensen ontwijk ik meteen. Om wel eerlijk te zijn, er liep daar nog iemand rond die ik denk ik niet had moeten treffen. Na wat tekenen (keuken op maat), fine tunen, terugkomen en keuzes maken en flink onderhandelen uiteindelijk hier de keuken gekocht. Het contact vanuit Ben én het hoofdkantoor was dikke prima. De levertijd is helemaal conform afspraak nagekomen (ca 6 weken). Ook het bezoek van de inmeter geheel conform afspraak (netjes belletje van te voren), idem voor bezorging. Nu een jaar later nog geen problemen gehad, gelukkig, dus kan niks vertellen over de after service. 1 minpunt in dit verhaal, de prijs. De vraagprijs vs de aanschafprijs scheelt heeeel veel van elkaar. Onderhandelen hoort er uiteraard bij, maar wat er mogelijk is verbaasd mij nog steeds. Bruynzeel, dank voor de fijne keuken.
FOTO VAN P. VAN DE BERG
REACTIE VAN NAOMI
Beste, Kunt u meer vertellen over de prijsverschillen? Hoeveel heeft u uiteindelijk van de prijs af gekregen? Dank namens een aanstaande koper!
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Slechte ervaring”
Door Jetske op zaterdag 9 mrt 2013 '13 | vestiging Cruquius
Slechte ervaring in Cruquius. We hadden wensen omtrent een keuken. De verkoper kwam niet verder na onze vragen waarom de vaatwasser niet onder de kookplaat gemonteerd kon worden dan dat "bergen op zoom" dat niet accepteert en dat hij al 40 jaar voor bruynzeel werkt en er verstand van heeft. Tenslotte zijn we weggestuurd door die kerel, omdat we vragen hadden waar hij geen antwoord op kon geven. Hij werd steeds nerveuzer. Onvoorstelbaar dat ze zo'n iemand nog laten " verkopen". Achteraf waren we blij dat we weggestuurd zijn want we hebben een paar deuren verderop bij Keukenkampioen een prachtige keuken besteld. En er werd keurig antwoord gegeven op onze vragen
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Niet zeuren”
Door JvdP op vrijdag 10 jul 2015 '15 | vestiging Cruquius
Na drie jaar begint een van de zijpanelen op te bollen. Bruynzeel gebeld en foto gestuurd. Volgens Bruynzeel is de schade ontstaan door verkeerd gebruik. Hoezo gebruik? Het is een paneel dat door Bruynzeel is geplaats en dat geen bewegend deel is. Er gebeurt dus niets mee. Rest van de keuken vertoont gebrek niet en wordt niet anders "gebruikt". Volgens Bruynzeel komt het door de dweilen van de vloer. Gevraagd of men denkt dat ik emmers water op de vloer gooi en als het door dweilen zou komen waarom dan de rest van de keuken het gebrek niet vertoond. Bruynzeel wil voor geen centimeter bewegen. Ik moet alles betalen. Bovendien wordt doodleuk gezegd dat ik toch al wel drie jaar zorgeloos van de keuken heb kunnen genieten. Oftewel na drie jaar kan de keuken dus allerlei gebreken gaan vertonen maar dan moet je verder niet zeuren. Uiteindelijk maar el afspraak gemaakt want paneel moet toch vervangen worden. Afspraak voor een woensdagochtend tussen 09.00 en 13.00 uur. om 13.05 is er nog niemand en heb ik ook nog niks gehoord. Zelf maar gebeld. Receptioniste probeert servicemedewerker te spreken te krijgen maar krijgt niemand te pakken. Ik heb daarop gezegd dat ik niet langer kan wachten wegens andere afspraak. vervolgens wordt ik om 13.15 door de servicemedewerker gebeld die meld op z'n snelst pas over 20 minuten er te kunnen zijn. Ik heb daarop gezegd niet langer te kunnen wachten en dat er dan maar een andere afspraak gemaakt moet worden. vervolgens heb ik Bruynzeel een mail gestuurd en daarin aangegeven dat ik de uren die ik voor niks heb zitten wachten verreken met de factuur. Krijg ik doodleuk een mail terug waarin staat dat ik Bruynzeel niet de kans heb gegeven om de fout te herstellen omdat de monteur er om 13.30 uur wel had kunnen zijn en het probleem dan had kunnen worden opgelost. Oftewel Bruynzeel komt de afspraak niet na en nu is het mijn schuld omdat ik ze niet de gelegenheid heb gegeven om als nog op dezelfde dag de schade te komen herstellen. Hoe onbeschoft kun je als bedrijf zijn? Service is erg slecht want als je een beroep doet op garantiebepalingen is men ineens niet thuis en dan vervolgens ook nog een klant schofferen terwijl men zelf de afspraken niet nakomt.
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Zeer slecht”
Door Bergen op Zoom op dinsdag 22 jul 2014 '14 | vestiging Bergen op Zoom
Omdat we ons aan het oriënteren waren op een nieuwe keuken zijn we binnengestapt in de showroom van Bruynzeel. De showroom is mooi en er is veel keus, maar de service van het verkooppersoneel is zwaar onder de maat.

We wisten al snel welke keuken het moest worden en hebben een prijs laten uitwerken door Hans. Dit verliep redelijk prettig, totdat we werden geconfronteerd met de totale prijs. Toch zijn we akkoord gegaan, omdat ons werd beloofd dat veel onderdelen op maat gemaakt konden worden. Dit was voor ons noodzakelijk, omdat ons huis gebouwd is in 1934 en daardoor geen enkele muur echt recht is en daarnaast is er bijvoorbeeld een bestaande koof waarin een deel van de keuken geplaatst moest worden.

Om alles definitief te maken, zijn we een aantal weken later weer in de showroom geweest en verkoopmedewerker Hans was al lang vergeten wie wij waren. Daarnaast hadden we per e-mail wat wijzigingen doorgegeven (o.a. aanpassing van het gasfornuis) en wij waren zeer teleurgesteld dat geen enkele aanpassing was doorgevoerd (ondanks dat er per e-mail bevestigd werd dat dit zou gebeuren).

Een aantal maanden later zou de keuken geplaatst worden en de monteurs zijn de eerste dag welgeteld 2 uur binnen geweest om vervolgens verhaal te gaan halen bij de verkoper. De tekeningen klopte totaal niet met de situatie en met hoe het moest gaan worden. Het beloofde "maatwerk" stond nergens op de tekeningen van de monteurs vermeld (op die van onszelf gelukkig wel) en daardoor duurde het uiteindelijk allemaal veel langer tot de keuken geïnstalleerd was.

De oplossing van de verkoper “dan moet de koof aangepast worden”, maar de bestaande koof was niet aan te passen en precies om die reden hadden we al in het eerste gesprek aangegeven hoe de situatie was en waar rekening mee gehouden moest worden. Ook tijdens het inmeten is dit nog eens verteld en het zou volgens het personeel van Bruynzeel allemaal wel goed komen.

Het is uiteindelijk goed gekomen door het uitstekende werk dat de ingehuurde monteurs hebben geleverd, maar wel hebben we overal zelf achteraan moeten zitten om het geheel naar wens af te krijgen. Vanuit Bruynzeel zelf was er totaal geen medewerking en de levertijd op onderdelen waarvan er te weinig geleverd waren, was met zo’n 4 weken veel en veel te lang.

Wij zijn er inmiddels van overtuigd om NOOIT meer een keuken bij Bruynzeel te kopen en wij zullen iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen, adviseren om ergens anders naartoe te gaan.
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Bruynzeel Keukens (Sneek)”
Door JP op dinsdag 19 nov 2013 '13 | vestiging Sneek
Onvakkundig personeel. Controleer alles wat zij doen en meet alles zelf na! Geloof niet in hun mooie praatjes.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“tot nu toe prima”
Door Linda op woensdag 14 aug 2013 '13 | vestiging Duiven
Wij zijn heel vriendelijk geholpen door JP Fernandez van Bruynzeel Keukens in Duiven. Hij nam alle tijd voor ons (terwijl zijn collega ons steeds verwende met b.v. versgebakken cake en een heerlijke lunch)om alles goed door te spreken. Ook spontaan binnenwandelen om nog even naar het showroommodel te kijken, kleuren te vergelijken, panelen te lenen is allemaal geen probleem geweest. Wij wachten nu vol spanning op de levering in september en merken dat wij nu ook nog steeds fijn geholpen worden voor extra vragen over afmetingen of iets dergelijks.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“slechte service + verkeerde kleur, verkeerde afzuigkap”
Door Tim op vrijdag 25 nov 2011 '11 | vestiging Den Haag Megastores
Vorig jaar naar Bruynzeel geweest voor een offerte, gelijk moest je ja of nee zeggen, anders werd er geen moeite gedaan. verkeerde beslissing genomen want de keuken was precies wat we wilden hebben, ja gezegd, binnen 2 jaar kon ik de keuken bestellen. 4 maanden terug Bruynzeel gebeld voor een afspraak te maken voor inmeten, zou geregeld worden, na 3 weken niks gehoord, weer gebeld, weer 2 weken niks gehoord, toen heel erg boos opgebeld en gezegd als er binnen een week niet word gemeten kan je die keuken afzeggen. Na een week kwam er eindelijk iemand opmeten, blijkt het dat de verkoper een meter vergeten is bij het ontwerp. Weer naar den haag Megastores, wel veranderd zonder verdere kosten, afgesproken dat de keuken in week 45 komt, dit was niet het geval, keuken werd geleverd in week 46 en geplaatst in week 47. Tijdens monteren kwamen we erachter dat we de verkeerde kleur hadden gekregen ipv. OLM staal, OLM platina gekregen. Dus weer naar bruynzeel. Ook was de verkeerde afzuigkap geleverd, i.p.v. een schuine afzuigkap een rechte gekregen, gebeld naar hoofdkantoor, daar werd ons verteld dat ons contact persoon een ander persoon is dan de verkoper, namelijk een ICTer. Rare fouten worden er gemaakt bij Bruynzeel! Uiteindelijk zitten we nu nog te wachten op de nieuwe kleur frontjes, ook staat nu een grote doos van de afzuigkap in mijn woonkamer, fijn is dat als je vrouw op het punt staat te bevallen. Ik raad iedereen aan om daar GEEN keuken te kopen. 15.500 euro betaald voor de keuken! Service krijg je alsof je een keuken koopt van 100 euro. waarschijnlijk ben ik nog de helft vergeten te vermelden maar het is zoveel dat fout is gegaan.
Reactie of foto toevoegen +43 bedankjes
“Zeer slechte service!”
Door T op donderdag 21 jul 2011 '11 | vestiging Nijmegen
We hebben een nieuwbouw keuken aangeschaft bij bruynzeel Nijmegen met een niet aangesloten/kapotte vaatwasser. We zijn al meer dan 2 weken bezig om een monteur te krijgen. Meer dan 15x gebelt en ze doen niks. Zeer onvriendelijk en arrogant personeel. Wat een aanfluiting is Bruynzeel Nijmegen. Zojuist hebben ze laten weten dat de monteur 4wkn vakantie heeft!!! Dus wachten... Dit is ongelofelijk. Zo ga je toch niet met klanten om? Schande.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“zeer slecht”
Door jolanda op maandag 15 apr 2013 '13
De keuken welke ik uitgekozen had is nooit leverbaar geweest in de kleur welke ik besteld had! Dwaling dus. Er werd gelijk een andere keuken aangeboden als ik maar weer tekende. Alle apparatuur stond verkeerd op offerte vermeld. Zeer agressieve verkoop. Zet op papier dat je betaald na goede aflevering keuken en doe dit niet mondeling. Verkopers kunnen zich dan niets meer herinneren en de administratie doet helemaal niks. Geen geld geen levering. Men dreigt niet te leveren en de kosten in rekening te brengen. Dit is nog maar een heel klein deel van wat er allemaal mis is gegaan. Bruynzeel keukens scoort bij mij onder het nul punt! Ik vind het ongelooflijk dat dit bedrijf nog steeds bestaat in deze tijden van crisis. Wat mij betreft verkopen ze geen keuken meer. Het is zielig voor een ieder welke eindelijk een keuken bij elkaar gespaard hebben en zo behandeld worden. Schandalig. Mensen wil je een keuken, koop niet bij Bruynzeel.
Reactie of foto toevoegen +53 bedankjes
“Keuken in nieuwbouwwoning”
Door Paul van Eck op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Delft
Sinds afgelopen november 2016 hebben wij een keuken laten plaatsen door Bruynzeel Delft. De keuken is geplaatst in een nieuwbouw woning. Vanaf het begin af aan verliep het contact niet goed met de klantenservice. We hebben de keuken gekocht met 10 jaar garantie op de kastjes. Echter voordat de keuken definitief werd besteld kwam bij ons de mededeling binnen dat de garantie op de hangkasten komt te vervallen. Dit had te maken met de recirculatiekap die wij nodig hadden in de woning. Ik moest hier akkoord opgeven anders werd de keuken niet besteld. Dit werd per mail gevraagd. Vervolgens kregen wij de officiële bestelling binnen en bleek het niet met de recirculatie kap te maken te hebben maar met de coocker. Hier heb ik nooit akkoord opgegeven. De keuken was wel besteld en is uiteindelijk ook gemonteerd met enkele haken en ogen. Ze zouden dinsdag komen monteren en maandag leveren. Maandag levering was gelukt alleen dinsdag monteren lukte niet i.v.m. een zieke monteur.

De keuken is uiteindelijk gemonteerd en alles werkte ook. Tot dat wij bezig waren met de vaatwasser. Wij hebben een vaatwasser besteld met een boven lade voor het bestek. Echter onze normale longdrink glazen paste daar niet meer onder, waardoor wij het glazendeel naar beneden moesten laten zakken zodat de glazen wel paste. Dit had tot gevolg dat onze avond eet borden niet meer in de vaatwasser passen. Er is een monteur langs geweest en heeft ernaar gekeken, maar gaf ook aan dat het type vaatwasser die wij nu hebben eigenlijk te klein is voor een boven lade. Dit heb ik vervolgens gemeld bij Bruynzeel dat de vaatwasser niet geschikt is voor een boven lade. Helaas kwamen ze met de melding dat wij dat hadden moeten controleren in de showroom. Echter op het moment van bestellen hadden wij nog helemaal gaan servies aangezien het onze eerste woning is. Aangezien de garantie van de bovenkasten is komen te vervallen en het niet op tijd leveren van de keuken heb ik een geld bedrag gevraagd voor het niet nakomen van de garantie van € 565,-. (gebaseerd op 2 nieuwe kastjes, extra vrije dag en het dramatisch verlopen van het contact en de afspraken) + het vervangen van onze vaatwasser naar een grotere type. Het enige voorstel waar Bruynzeel mee komt is een VVV bon van € 100,- waar ik niet mee akkoord ga. Ik zal daarom ook nooit meer een Bruynzeel keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Raar klantcontact”
Door Janneke op vrijdag 6 sep 2013 '13
Omdat ik nu een Bruynzeel keuken heb, ben ik na de koop van mijn nieuwbouwhuis als eerste bij Bruynzeel gaan kijken. Maar éénmaal daar viel het erg tegen. De keukens zien er mooi uit, maar de verkoper weigerde om een offerte te maken of een 3-D ontwerp te maken. Hij zei: Stel je voor dat wij dit voor alle klanten moesten doen, dit kost veel te veel tijd. Hij wou wel een offerte maken, maar dan moest ik gelijk tekenen, en de actiekorting was alleen vandaag geldig. Ook alle verkooptrucs werden me om de oren geslingerd. bv "dat heb ik thuis ook, prima kwaliteit". Ik heb duidelijk gemaakt dat ik een serieuze klant ben, maar dat ik pas over een week of 8 de sleutel krijg, en dat ik nu niet wil tekenen. De verkoper had wel een potloodschetsje gemaakt, en daar moest ik het maar mee doen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
Vestigingen Bruynzeel Keukens
aAlkmaar (3 ervaringen), Edisonweg 1, 1821 BN Alkmaar, tel 072 - 527 55 00
bAlmere (2 ervaringen), Bostonweg 11, 1334 KN Almere, tel 036 - 532 33 36
cAmersfoort (2 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 7, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 463 15 08
dAmsterdam Villa Arena (4 ervaringen), Arena Boulevard 102, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 365 94 82
eAmsterdam Westpoort (2 ervaringen), Sierenborch 10, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 613 67 67
fApeldoorn (1 ervaring), Het Rietveld 28, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 360 53 53
gAssen , Borgstee 10, 9403 TV Assen, tel 0592 - 26 82 27
hBarendrecht (4 ervaringen), Pesetastraat 34-36, 2991 XT Barendrecht, tel 010 - 486 86 00
iBergen op Zoom (3 ervaringen), Drebbelstraat 9, 4622 RC Bergen op Zoom, tel 0164 - 25 09 00
jBergen op Zoom outlet (2 ervaringen), Drebbelstraat 5, 4622 RC Bergen op Zoom, tel 0164 - 28 53 14
kBreda (4 ervaringen), Kruisvoort 52, 4814 RZ Breda, tel 076 - 522 13 34
lCruquius (7 ervaringen), Cruquiusplein 28-30, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 528 00 10
mDelft (2 ervaringen), Leeuwenstein 18, 2627 AM Delft, tel 015 - 256 42 99
nDen Bosch , Balkweg 29, 5232 BT Den Bosch, tel 073 - 689 50 22
oDen Haag Hogewal (4 ervaringen), Hogewal 16, 2514 HA Den Haag, tel 070 - 356 04 17
pDen Haag Megastores (3 ervaringen), Waldorpstraat 228, 2521 CE Den Haag, tel 070 - 388 90 50
qDordrecht (1 ervaring), Mijlweg 51d, 3316 BE Dordrecht, tel 078 - 750 11 80
rDuiven (13 ervaringen), Cartograaf 6, 6921 EZ Duiven, tel 026 - 311 46 57
sGouda (1 ervaring), Elburgplein 5, 2803 PX Gouda, tel 0182 - 53 39 60
tGroningen (3 ervaringen), Energieweg 12, 9743 AN Groningen, tel 050 - 311 01 24
uHaarlem , Schipholweg 1, 2034 LS Haarlem, tel 023 - 540 09 74
vHeerlen (1 ervaring), In de Cramer 164, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 400 77 80
wHengelo OV (4 ervaringen), Holtersweg 77, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 256 80 40
xLeiderdorp (1 ervaring), Meubelplein 6, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 301 63 07
yMiddelburg (4 ervaringen), Mortiereboulevard 30, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 60 66 50
zNijmegen (7 ervaringen), Wijchenseweg 160, 6538 SX Nijmegen, tel 024 - 344 73 89
a1Roosendaal (2 ervaringen), Rucphensebaan 6, 4706 PJ Roosendaal, tel 0165 - 39 10 00
b1Rotterdam Alexandrium (2 ervaringen), Watermanweg 11, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 220 18 85
c1Rotterdam Bigshops Dakpark , Vierhavensstraat 169, 3029 BB Rotterdam, tel 010 - 276 08 44
d1Sneek (2 ervaringen), Smidsstraat 10B, 8601 WB Sneek, tel 0515 - 43 90 74
e1Son (4 ervaringen), Ekkersrijt 4020, 5692 DA Son, tel 0499 - 46 09 04
f1Spijkenisse (4 ervaringen), Lucebertstraat 10, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 00 17
g1Utrecht (4 ervaringen), Hollantlaan 24, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 266 78 52
h1Waalwijk (1 ervaring), Prof. Asserweg 5a, 5144 NC Waalwijk, tel 0416 - 67 51 10
i1Zaandam (2 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 9b, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 635 61 06
j1Zwolle (3 ervaringen), Marsweg 37, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 337 67 40
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.