Feedback
3,5

Bruynzeel Keukens

Score uit 124 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
34 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bruynzeel Keukens
Met een keuken van Bruynzeel heeft u een functionele kwaliteitskeuken voor een lage prijs. Voor hetzelfde geld heeft u een Bruynzeel Keuken.
Alternatieven voor Bruynzeel Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 69 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 79 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,3 uit 837 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,5 uit 27 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 146 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 44 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 295 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 110 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 124 ervaringen over Bruynzeel Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren15 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster85 ervaringen

Per vestiging:
“Slechte zaak”
Door Peter Verheijen op dinsdag 19 nov 2019 19 | vestiging Haarlem
Nog geen 3 jaar geleden keuken gekocht in de vestiging Haarlem. Tijdens de verkoop en plaatsing prima geholpen en geleverd. Echter na nog geen 3 jaar gaat de rand van het keukenblad afbrokkelen. Dit valt dan niet onder de garantie. Het lijkt mij als na nog geen 3 jaar de rand afbrokkelt, het blad van een slechte kwaliteit is. Slechte zaak van Bruynzeel.
Reactie of foto toevoegen
“Veel schade bij de levering en slechte service”
Door Peter op maandag 12 dec 2022 22 | vestiging Barendrecht
Waar zal ik beginnen. 7 maanden geleden is de keuken bezorgt in onze nieuwbouwwoning. Bij de bezorging bleek dat de oven was gevallen en weer was meegenomen De bezorgen had doodleuk hierover niets aan ons laten weten waardoor we een week aan het bellen zijn geweest van waar is onze oven. Bij het plaatsen van de keuken is veel mis gegaan. Er zijn intussen vele fronten vervangen want er is blijkbaar vanuit de fabriek geen goede controle waardoor vele fronten met schade zijn geleverd. We zijn nu 7 maanden later en veel ergernis te hebben gehad moet er nog veel vervangen worden als gevolg van schade. Men heeft ons een schadevergoeding willen doen van 200 euro. De keuken heeft ons bijna 30.000 euro gekost en is sinds het plaatsen eigenlijk altijd al 2e hands geweest. De oven was er ook pas na 4 maanden maar wel doordat ik er uiteindelijk zelf achteraan ben gegaan. Kortom de verkoop verliep goed maar dan begint pas de ellende.
Reactie of foto toevoegen
“Na betalen is niets meer mogelijk”
Door A & T op donderdag 17 feb 2022 22 | vestiging Rotterdam Bigshops Dakpark
Super aardige mensen, maar dan wel tot je hebt betaald. Daarna is niets meer mogelijk. Keuken komen ze nu voor de 4e keer terug om de zoveelste fronten te vervangen. Stellen ze niet flexibel op. Verder advies bij nieuwbouw niet volledig te betalen tot keuken volledig is geleverd. Dit is onze 4e keuken en 1e Bruynzeel keuken en hiervoor nog nooit een probleem gehad. Kwaliteit materiaal is wel goed.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Robert op donderdag 17 feb 2022 22 | vestiging Duiven
Wij hebben in mei 2021 een keuken gekocht bij Bruynzeel keukens in Duiven, welke in september werd geleverd en gemonteerd. Het aankoop proces is soepel verlopen. Het advies bij de keuze van de keuken was adequaat en op maat. Op behulpzame en rustige wijze werd de nieuwe keuken voor ons uitgetekend en in een animatie gezet en werden wij door de vele te maken keuzes mbt inrichting, accessoires en apparatuur geloodst. Nu de keuken staat (alweer bijna een half jaar) zijn we nog steeds zeer tevreden over hoe het is geworden. De indeling klopt helemaal (was best even puzzelen) en de keuken is prachtig! De afspraken mbt inmeten, levering en montage zijn allemaal keurig op tijd nagekomen. Als er toch een kritische noot moet worden gekraakt dan is het inderdaad de nazorg. Daar is Bruynzeel minder goed in. Restpunten blijven toch wel lang liggen en worden niet altijd in één keer opgelost. Ik weet niet hoe dit bij andere keukenleveranciers is, maar dit is nu onze ervaring. Daar moet wel bij gezegd worden dat Bruynzeel voor ons altijd goed bereikbaar was om hierover te communiceren. Als Bruynzeel op nazorg zou kunnen verbeteren, dan zouden ze perfect scoren. Maar ook hier: als je kijkt naar het totaal resultaat (een prachtige keuken!) en het feit dat je de keuken voor weer heel wat jaartjes hebt, dan kan ik wel door dit minpuntje heen prikken. Het waren ook geen grote dingen.
FOTO VAN ROBERT
Reactie of foto toevoegen
“Slechte kwaliteit, slechte service”
Door Mirjana Haase op maandag 8 mrt 2021 21 | vestiging Son
Een dure keuken gekocht en binnen een half jaar al veel gebreken. Hierover gebeld en als ze komen kijken krijg je hierna de rekening voor het komen kijken. Het blad is na een half jaar al niet meer zoals je verwacht. Ze gooien het dan op gebruikersschade, dus wat heb je dan aan je garantie, helemaal niets. Als je vraagt waarom je moet betalen voor het beoordelen van het blad dan wordt er gezegd dat als je dit expres zelf veroorzaakt hebt je een rekening krijgt. Deze rekening wilde ik niet betalen omdat het door een koffiezetapparaat gekomen is en dit toch echt iets is wat op een aanrecht moet kunnen staan. Als ik afzag van verdere stappen hoefde ik niet te betalen. Ik vond het niet terecht. Rekening moeten betalen. Laat alles vastleggen, ze beloven veel maar komen niets na. Nooit meer. Ben gewaarschuwd, slechte kwaliteit, slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Mis kwaliteit”
Door M.Mutluer op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Breda
in 2015 heb ik een keuken gekocht bij Bruynzeel keuken. op dat moment woonde ik nog alleen tot 27-10-2018. Daarna is mijn vrouw de keuken vaker gaan gebruiken. Daarbij zijn we erachter gekomen dat bij het in gebruik nemen van de oven heel de kast, waar de oven in is ingebouwd, heet werd. Het werd zodanig heet dat we alle producten moesten weghalen van de bovenste plank onder de oven. Ook kregen wij een een witte vlek te zien op de klep. "Gelukkig" valt de oven nog in de garantie. Na contact te hebben gehad met Bruynzeel hebben, is mij door hun verteld om zelf contact op te nemen met de leverancier. De oven is van het merk Bruynzeel alleen Whirlpool produceert deze. Ik heb toen aangegeven dat ik dat niet wilde doen, omdat ik mijn keuken inclusief apparatuur bij Bruynzeel heb gekocht en niet bij Whirlpool. Dit kon niet dus werd ik gedwongen om zelf contact op te nemen met Whirlpool. Na contact te hebben gehad met Whirlpool heb ik voorrijkosten moeten betalen wat wettelijk niet eens is toegestaan. Whirlpool heeft een monteur langs gestuurd en was van mening dat er fout zat in het constructie van de kast zelf en had niks te maken met de oven. Vervolgens heb ik weer Bruynzeel gebeld waarna die weer een andere monteur hebben gestuurd van Bruynzeel zelf. Die was van mening dat er een rooster en een strip geplaatst moest worden , waarna weer Whirlpool is ingeschakeld. Na een 3e afspraak was er een verkeerde rooster meegeleverd dus kon deze niet geinstalleerd. bij de 4e afspraak waren ze van mening dat er helemaal geen strip kon worden geplaatst. en zo waren we al 7 afspraken verder. Na de 7e afspraak werd ik het onderhand wel goed geweest. Ik vond dat ik ze genoeg kansen hebben gekregen om de boel in orde te maken. Toen heb ik Bruynzeel gebeld met de mededeling wat ze nu gaan doen om het probleem te verhelpen. Uiteindelijk mocht ik een andere oven uitzoeken voor het aankoopbedrag van de oude. En mocht ik een duurdere nemen dan kon ik bijbetalen. Op zich is dit een hele mooie deal, want we hebben de indeling ook mogen aanpassen, omdat de oude oven 45 cm is en de nieuwe 60 cm. Hierbij hebben we ongeveer 100 euro bijbetaald voor de oven en 350 euro voor een nieuwe kast. deze 350 euro zou dan arbeidsuren zijn van het personeel. Wat mij betreft een hele mooie deal en vrouwtje weer helemaal happy.

Bij de 1e afspraak om alles te monteren zijn ze erachter gekomen dat de verkeerde kast is geleverd. de kleur was wit alleen het materiaal was anders. Dit was duidelijk zichtbaar. Bij het maken van een nieuwe 2e afspraak hebben ze weer een andere kast geleverd wat helemaal niet overeenkomt met de oude en deze kast was beschadigd. Na contact te hebben gehad gaven ze ons pas aan dat ze de kast niet meer kunnen leveren, omdat ze andere soort materiaal krijgen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de kast bij de 1e leveren.

Na een week tijd kreeg ik niks te horen dus heb ik ze gebeld wanneer mijn keuken een keer in orde wordt gemaakt. Alleen tot mijn verbazing was de order niet eens aangemaakt! Toen heb ik nog een mail gestuurd met een laatste kans om alles alsnog in orde te maken. Op deze mail is niet gereageerd. Bij deze mail heb ik ze 2 weken de kans gegeven. Ik heb daarna 4x contact gehad met de klantenservice. Ik zou terug gebeld worden door Marjon van Houten. Sinds 1 juli wacht ik op het moment om terug gebeld te worden door hun. Mijn vrouw is in tussen tijd zwanger geraakt en is uitgerekend op 12 augustus. Ik vind het te gek voor woorden dat dit zolang kan duren. We zitten met een verpakte oven en planken met materieel in de woonkamer sinds de levering van de nieuwe over. Zelf heb ik 2 auto ongelukken gehad waardoor ik niet zwaar kan tillen. 2 weken geleden is de babykamer geleverd. Wij hebben extra betaald om de babykamer te laten monteren, alleen de babybox kon niet in de woonkamer worden gemonteerd, omdat we geen ruimte hebben door die dozen van Bruynzeel.

Ik heb mijn keuken bij Bruynzeel gekocht omdat ze goede service zouden hebben, alleen jammer genoeg mis ik kwaliteit hier in. Ze proberen wel en ik heb hun genoeg kansen gegeven (ben niet de moeilijkste) alleen ik zit hier al bijna een jaar met een kapotte oven.
Reactie of foto toevoegen
“Kan niet”
Door cleuren & poppelier op dinsdag 1 mei 2018 18
Keuken met apparatuur. Waardeloos geadviseerd met onzinnige adviezen. Kan niet, Kan niet etc.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut dramatisch bedrijf”
Door Walraeven op dinsdag 3 mei 2022 22 | vestiging Bergen op Zoom
Bij oplevering van de keuken bleek de vaatwasser te missen, een onjuiste prullenbak te zijn geplaatst en nog meerdere gebreken te zijn. Geen communicatie hierover vanuit Bruynzeel. De keuken werd in een nieuwbouwwoning opgeleverd en zat onder de rotzooi, waardoor het constateren van beschadigingen onmogelijk was. Vervolgens zijn alle kasten en lades niet goed afgesteld (sluiten niet goed en staan scheef). Dit allemaal laten vastleggen in een oplever rapport. 6 (!!) weken na oplevering werd de vaatwasser geïnstalleerd (na meerdere malen zélf te moeten bellen met leverancier). Ondertussen 10 (!!) weken na oplevering en de keukenkasten zijn nog steeds niet goed afgesteld, we hebben nog steeds geen nieuwe prullenbak en Bruynzeel houdt zich in de luwte qua communicatie. Absoluut dramatisch bedrijf. Nooit, maar dan ook nooit meer, bestellen wij een keuken bij Bruynzeel.
Reactie of foto toevoegen
“Waardeloze service en dienstverlening”
Door Michael Wer op woensdag 23 dec 2020 20 | vestiging Den Haag Megastores
Na 4 installatiepogingen en meerdere keren inmeten met diverse aannemers passen mijn werkbladen nog steeds niet. We zijn inmiddels 8 maanden verder en nog niet opgelost. Daarnaast geen enkele actieve communicatie en zelfs op aangetekende brief wordt niet gereageerd. Waardeloze service en dienstverlening. Overigens wel goed in de winkel geholpen
FOTO VAN MICHAEL WER
Reactie of foto toevoegen
“Slechte after sales”
Door M. van Ee op maandag 22 aug 2022 22 | vestiging Heerlen
Verkoopproces en meedenken over de keuken is erg goed. Kwaliteit van de keuken zelf is ook erg goed. Ik ben dus over de keuken zelf uiterst tevreden. Ook de kwaliteit van de montage was uitmuntend. Vakmensen. Alleen de after sales. Ronduit erbarmelijk slecht. Moeilijk bereikbaar, komen afspraken niet na, zeer trage reactie, als ze al reageren. Kortom schandalig slecht. Na vier maanden is een simpel defect geleide railtje nog steeds niet vervangen. Bruynzeel moet echt iets aan de aftersales doen!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, maar plaatsen kan netter”
Door A Koppelaar op donderdag 7 jul 2022 22 | vestiging Bergen op Zoom
De keuken is mooi. De zzp-er die hem plaatste lomp en rotzooi achter gelaten. Zaagsel gewoon onder de kosten gebezemd. Plinten zeer slordig afgezaagd en 2 zijkantplinten van het eiland kon hij niet maken. Daar moeten we dan ruim 3 maanden op wachten als ze zich aan de afspraak gaan houden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is uiteindelijk opgelost”
Door R. Tas op vrijdag 25 feb 2022 22 | vestiging Zaandam
Net voor de kerstvakantie werd mijn keuken keurig geleverd door Bruynzeel. Ik zou de keuken zelf plaatsen, dus ik bedankte de heren die het allemaal hadden gebracht en was zeer tevreden. Bij de plaatsing bleek dat Bruynzeel een aantal fouten had gemaakt. frontje miste, een flessenrekje miste, een kastdeurtje had een verkeerd geplaatst handvat en belangrijk het keukenblad was te kort. (er waren nog twee kleinere puntjes die ik hier niet verder zal vermelden) Nu twee maanden later en talloze telefoontjes, minstens 5 of zes mails, zijn er een paar dingen in orde gekomen, maar van het flessenrek heb ik nog steeds het interieur niet (wel het frontje al ontvangen) Het deurtje met de verkeerde handgreep heb ik inmiddels ontvangen, maar helaas geen plugjes bijgeleverd, zodat ik het niet kan monteren. Op mijn vragen over compensatie voor het te korte werkblad wordt niet meer gereageerd. Volgens de factuur die ik van Bruynzeel heb mogen ontvangen, moet ik ze voor de naleveringen gaan betalen (€ 170,-) Het vervelendste vind ik dat er geen case manager is voor mijn zaak. Steeds weer opnieuw moet je aan steeds andere mensen uitleggen wat er allemaal gebeurd is. Die reageren dan alleen op het laatste stukje of een willekeurig stukje en dan kun je weer opnieuw opzoek naar iemand die wel je zaak wil behandelen, maar dat gebeurd nooit echt en je wet niet wie je moet aanspreken. Het callcenter van klanten service is een ramp. Het enige wat zij doen zijn terugbel verzoeken achter laten, die dan weer niet werken.

Gewenste Oplossing
Ik wil compensatie voor mijn te korte werkblad. Ik wil de ontbrekende zaken zo spoedig mogelijk ontvangen: pluggen om mijn nageleverde deurtje te kunnen plaatsen en het interieur voor het 15cm flessenrekje met schroeven. Verder moet de factuur ingetrokken worden voor nageleverde spullen. (fact: 93419095/18832514)

Vervolg
Ik gebruikte deze review ook om een klacht in te dienen bij Bruynzeel. Ze hebben daarvoor een klachtenformulier online) De volgende dag kreeg ik een mail waarin stond dat Bruynzeel het erg vond dat ik zo behandeld was en.. ik zou meteen een casemanger krijgen die me voor dinsdag zou bellen (2 werkdagen), de factuur zou onmiddellijk worden ingetrokken. De klachtmanager (Rob Tap) beloofde dat dit keer alles in 1 x meegenomen kon worden. Na mijn casemanager gesproken te hebben, kreeg ik per omgaande de spulletjes die ik nodig had en werd er een schikking getroffen rond mijn werkblad; Ik zou € 500,- teruggestort krijgen. Dit was meer dan waar ik op gerekend had.
Het kan dus ook weldegelijk goed gaan. Ook bij Bruynzeel. Alles bij elkaar heeft het natuurlijk veel te lang geduurd en moet ik constateren dat de klantenservice van Bruynzeel alles behalve efficiënt werk levert, maar als de juiste mensen zich met je zaak gaan bemoeien verandert dat allemaal alles en word je prima geholpen. Ik wil hierdoor mijn review aan passen tot ik denk een voldoende.
Reactie of foto toevoegen
“Serviceniveau 0”
Door L. Kuiper op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Gouda
Ellende, service 0,0! Na 8 maanden nog steeds geen complete keuken. Service laat te wensen over, de factuur is betaald dus tsja het geld is inmiddels binnen, waarom nog moeite doen voor je klant. Er is een verkeerd werkblad geleverd, 4 maanden met mail verkeer bezig geweest voor de fout herkend werdt. Er was een ander artikel nummer van het werkblad in het koopcontract terrecht gekomen. De discussie die volgde, koopovereenkomst is rechtsgeldig. Ooit wel eens een koopovereenkomst gezien van een keuken, onoverzichtelijk met elle lange nummers, onmogelijk om als leek je complete keuken na te lopen op correcte nummers. Uiteindelijk een afspraak gemaakt omdat we wat uitbreiding van de keuken wilde. Bleek zowel de koelkast als vriezer niet meer te leveren te zijn, deze hadden we immers maanden ervoor al uitgezocht. Verplicht om een duurdere variant te kiezen!?! Na wat speur werk was zowel de koelkast als vriezer elders wel leverbaar. Dag van levering extra kasten waar ook het juiste werkblad bij geleverd zou worden. GEEN werkblad?!?! En de kastdeuren al beschadigd wanneer ze uit de verpakking kwamen. Vaatwasser van pelgrim reinigt matig. Was woest! Bel je klantenservice wordt je opgehangen omdat het regulier nummer blijkbaar staat doorgeschakeld naar een 06 nummer ivm corona maar mevrouw was haar kinderen ophalen op school en ging bij deze de verbinding verbreken!? Uiteindelijk naar filiaal in Gouda gegaan, bleek blad niet gemaakt te zijn en als ik een klacht had moest ik het maar op de mail zetten. Nu hopen dat half november de keuken volledig afgemaakt wordt. Na maanden van frustratie.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte klantervaring”
Door V op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam Bigshops Dakpark
Worst customer care a company can have is from Bruynzeel. Once the money is paid, no response for any calls, aggressive and angry customer care executives. No respect for customers. Doesn't have proper systems to deal with problems. Go to Bruynzeel if you do not care about your money. Kitchen got delivered on time, and found a damage during transportation. So the completely fixation was not done since the work top had to be replaced ( as per the installation company). Got a call initially from Bryunzeel that the work top will be replaced and 2 days later another customer care executive whom our case was assigned called and said the work top will be repaired and not replaced. So we asked why does this confronting opinion in 2 days – when this question was asked the executive became angry and said they have all the right to do it like that. After that so many phone call and email. No response from complaint department. Finally we had to agree on the repair on the condition that it shall look like new and the other fixation had to be completed. Bruynzeel sends a company just to repair the work top strip and was silent for few days. When we asked about the completion of the installation – the response was – "We didn't know that we had to fix the rest. Now it's holiday time so you will be contacted afterwards".
Reactie of foto toevoegen
“Duurt veel te lang”
Door keyzer op dinsdag 24 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
Verkoopproces was prima. Goed geholpen. Totdat de keuken werd geplaatst. Aantal onderdelen waren defect, beschadigd of niet geleverd. Kan op zich gebeuren maar de aftercare was dramatisch na 2,5 maand is de keuken nog steeds niet klaar. Klantenservice reageerde niet adequaat en excuses oid nooit gehad. Keuken heeft me veel vrije dagen gekost en het is nog steeds niet af. Zou verder kijken als je nog een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Een megalijst van blunders”
Door Marieke B op dinsdag 22 nov 2022 22 | vestiging Duiven
Een groot drama deze keukenboer. Ik schrijf nooit een negatieve review maar dit wil je voor iedereen voorkomen. Koop er geen keuken hier, voor je eigen geluk niet. 9 jaar geleden een keuken gekocht hier met drama maar we dachten dat het toeval was. De kwaliteit van de keuken bleek al die jaren wel goed. Maar NU weer een keuken er gekocht bij aardie verkopers. Hoe dom zijn we! De ellende na betaling hoort dus bij deze firma! We zitten er midden in al vanaf september en dan mag je geen klachtenprocedure starten van Bruynzeel. Dat mag pas als de keuken geheel geleverd is. En dat duurt nog een tijdje...100% betalen moest wel van tevoren!. Nog geen compensatie gezien In september zou de keuken komen, we koken nu nog op een tijdelijke keuken in de ijskoude garage. Zowaar kwam de keuken drie weken later dan week 40 als een geraamte zonder enig paneel of front als complete verrassing, hij zou eindelijk geplaatst worden! en nu is de keuken twee weken geleden met ( bijna alle) fronten gezet, met een spaanplaten blad dat uit stukjes bestaat, alle apparatuur gemonteerd ( het werd echt koud door de regen met 4 kids in je koude garage koken en eten). De monteurs van het ingehuurde bedrijf werkten trouwens keurig! We hebben constant contact met de vriendelijke klachtbegeleider en werkelijk alles rammelt. Hij vindt het teleurstellend maar heeft geen mandaat. Het is een megalijst van blunders. Een detail is dat er 14 dagen geleden één frontje miste, dat staat nu op levering week 3! Of we een aanrechtblad voor de Kerst krijgen is ook nog de vraag. De afzuigunit kan niet geïnstalleerd onderdeel mist. De reactie die je als klant steeds krijgt is als volgt: 'het is teleurstellend, zeg, we begrijpen u! En als je dan vraagt: 'maar zoiets kan dan bij fouten toch snel na geleverd of opgelost?' Daar hebben jullie toch een afdeling voor of beleid op. 'Nee, meneer mevrouw was het maar zo'n feest, dan zou ik ervoor tekenen.' Het zijn geen fouten of vergissingen hier. Het blijkt beleid. Zenuwslopend! Zaken als voor niets komen inmeten (de kastjes zijn niet compleet dus zo kan ik geen blad inmeten, maar dat wisten ze zelf) enz enz. Het kost ons zoveel vrije dagen en tijd en frustratie!
REACTIE VAN MARIEKE
Vandaag zijn ze dan geweest om het ontbrekende frontje te plaatsen. En ja, hoor verkeerde maat. Gaan we weer!! Dat is de keuken van september 2022, besteld in al voor de zomervakantie van 2022! Hoe lang gaat dit feest nog duren.
Reactie of foto toevoegen
“Bestel niet bij Bruynzeel”
Door Vijayalakshmy op donderdag 17 mrt 2022 22 | vestiging Den Haag Megastores
The name is only what stands. It is a lucky draw with them. sometimes everything goes well in first chance(with my friends). But if it goes wrong, it takes ages to fix it. We had ordered Kitchen in July 2021. It was supposed to be installed in October 2021. They delivered things in October end and installed in first week of November 2021. They did a bad design and measurement. So after installation we could not open the Kitchen window. The measurement guy came twice to measure the same. And the installation people did a bad job installing. Since the installation was bad, they had to order new things again which takes another 3 month to get. same time as getting a new kitchen even though they say, they make their own furniture. They came in Feb 2022 to fix the installation and window problem. Still they forgot to add push button in drawers. and side panel is still missing. Which they said would be installed in April 2022. For a mistake of Bruynzeel we still have an uncompleted Kitchen.They have stopped receiving our calls and answering our emails. Customer Support is the worst. I called the sales lady for the update of Kitchen top(which is also not installed yet).They said they all have appointments and don't even have 2 minutes to talk to a customer who ordered Kitchen with them. The Kitchen is still not complete. We hope in April it would be completed. If you want to Enjoy a new kitchen wit complete satisfaction, please don't order with Bruynzeel
Reactie of foto toevoegen
“Fronten zijn niet vochtbestendig”
Door Hortense van Larum op zondag 19 jun 2022 22 | vestiging Bergen op Zoom outlet
Vijf jaar geleden heb ik een designkeuken gekocht. Na twee jaar kreeg het front van de afwasmachine vochtplekken en bobbels. Na een nieuw front kwamen er weer vochtplekken. Nu ook in het front van het gootsteenkastje. Ik moet nu de montagekosten betalen. Conclusie de fronten van een bruynzeelkeuken zijn niet vochtbestendig. Ondertussen heb ik nu ook kleurverschillen.
FOTO VAN HORTENSE VAN LARUM
Reactie of foto toevoegen
“Montage niet goed”
Door Arnold H op donderdag 5 sep 2019 19 | vestiging Utrecht
Bij onze nieuwbouw woning (3 jaar geleden) hebben wij een keuken gekocht bij Bruynzeel, aangezien wij vanuit de bouw hierheen werden gestuurd en een korting van 5,000.- kregen. Hoewel het verkoopproces zeker niet plezierig was (veel dwang om gelijk te tekenen), is dat niet de reden van onze slechte ervaring. De plaatsing en afwerking van de keuken was ver onder de standaard die verwacht kan worden. Wij hadden veel lekkages in de keuken en de afwerking was ronduit slecht. Na 3 jaar besloten wij daarom de keuken weg te doen en ergens anders een goede keuken te kopen. Tijdens het demonteren kwamen wij erachter waarom de afwerking zo slecht was en we zoveel lekkages hadden.... Alle kasten waren voor de helft vastgemaakt, schroeven zaten los en het keukenblad was nooit afgekit. Het was duidelijk een haast klus van bruynzeel geweest. Gelukkig hebben wij de keuken na 3 jaar verwijderd en was er maar beperkte schade aan mijn vloer en muur doordat dit niet was afgekit, maar het afwerkingsniveau is belachelijk. Voor het geld wat je uitgeeft aan een keuken zijn er aanzienlijk veel betere oplossingen.
FOTO VAN ARNOLD H
Reactie of foto toevoegen
“Loze beloftes”
Door B. van den Broek op woensdag 2 dec 2020 20 | vestiging Utrecht
De medewerker Affi in de showroom/winkel belooft van alles, de montage afdeling stuurt zzp-ers die hun werk zo snel mogelijk afraffelen en de klantenservice verwijst bij klachten terug naar de winkel, die vervolgens alles ontkent. Heb een oud systeem geleverd gekregen, de accessoires zijn daardoor alleen nog maar leverbaar met dure aanpassingen. De medewerkster van de klantenservice heeft haar excuses aangeboden, ook voor de onbeschofte mail die ik van de winkelmedewerker heb gekregen, en heeft haar best gedaan maar kon/mocht zelf geen oplossing bieden. 29 september laatste telefonisch contact gehad; het zou naar de leidinggevende doorgezet worden en er zou een oplossing gezocht worden. Op 11 november nog maar eens een mail gestuurd. Tot op heden niets meer gehoord van Bruijnzeel.
Reactie of foto toevoegen
“Een organisatie waar achter de schermen niks werkt”
Door Sophie op maandag 6 sep 2021 21
Wij hebben 2,5 jaar geleden onze Bruynzeelkeuken helemaal uitgezocht, alles op tijd doorgegeven en netjes betaald (een hoop geld). Begin juni zou deze geplaatst worden. Inmiddels zijn wij 3(!) maanden verder is de keuken nog niet af (o.a. de werkbladen missen, wij koken al 3 maanden op een houten plankje) en de afzuig is nog niet aangesloten. Tot zeer recent mistte wij ook de koelkast deur, oven etc.
Vandaag zou eindelijk alles geleverd worden en gemonteerd. Wij zijn voor de 6e keer thuis gebleven voor Bruynzeel. De monteur was er maar alle missende onderdelen niet, deze zijn kwijt. Wij krijgen al 3 maanden medewerkers niet te pakken, 0 excuses, geen enkel compensatie en/of iemand die mee denkt of op zijn minst een bloemetje voor het ongemak stuurt. Echt een organisatie waar achter de schermen niks werkt en niks loopt.
Reactie of foto toevoegen
“Kampioen in het afschuiven van problemen”
Door Fam Martens op dinsdag 14 dec 2021 21 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben deze zomer een nieuwe keuken gekocht bij Bruynzeel Keukens, het plaatsen hebben we uitbesteed aan Bruynzeel, tijdens het plaatsen is door de monteur de nieuwe vloer beschadigd, omdat we het door Bruynzeel hadden laten plaatsen dachten wij dat Bruynzeel zou regelen dat de schade hersteld zou worden, foute gedachte, we moesten het zelf met de inbouwmonteur regelen.
De nieuwe oven ging de eerste keer al kapot, heel vervelend, Bruynzeel gebeld, ook nu krijgen wij het deksel op onze neus, we konden dit het beste zelf maar met de fabrikant (Etna) regelen.
De eerste keer zou het volgens de monteur aan de bedrading in de keuken liggen, bleek achteraf gecontroleerd door een elektrotechnisch installatiebureau niet het geval, de oven maakt sluiting. Tweede keer een monteur geweest, kon niets vinden, oven deed het weer. Precies één dag later oven wéér kapot, wéér een monteur geweest die eindelijk een nieuwe oven heeft besteld, als deze straks wordt geplaatst zijn we precies drie maanden verder. (van Bruynzeel hebben we niets meer gehoord)
Bruynzeel keukens is kampioen in het afschuiven van problemen en neemt niet de verantwoording op zich om een klacht op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuze voor Bruynzeel”
Door Brigitte op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Na aankoop nieuwbouwhuis bij twee keukenzaken een offerte opgevraagd. Offertes waren redelijk vergelijkbaar. Wij hebben voor Bruynzeel gekozen omdat de hoofdverkoper erg behulpzaam en zeer bekwaam overkwam. Niks was te veel, alles kon en er werd goed advies gegeven. We hebben tot 4 keer toe het ontwerp veranderd, kleuren en materialen aangepast etc. en werden iedere keer zeer vriendelijk geholpen. We hebben de verkoper gewezen op de negatieve recensies op Qasa met name waar het de plaatsing betreft en aangegeven dat dit ons zorgen baarde. Voor het plaatsen van de handtekening hebben we bedongen dat we de laatste 10% van de rekening pas zouden betalen als de keuken helemaal af zou zijn. Alhoewel dit volkomen tegen de bedrijfspolicy van Bruynzeel is ging de verkoper hiermee akkoord. Wij hebben een grote ingewikkelde keuken gekocht en tijdens de plaatsing waren er 3 monteurs 1.5 dag bezig. Deze waren zeer vakkundig en hebben de keuken op een nette manier geplaatst. Enkele kleine aanpassingen en onvolkomenheden aan keukenblad en kasten is enkele maanden later prima afgehandeld. Het enige probleem dat wij hebben ondervonden is het niet nakomen van afspraken betreffende het inmeten van de keuken. Deze is in onze afwezigheid op een verkeerd tijdstip uitgevoerd. Klachten daarover bij het onderdeel van het servicecentrum dat de inmeet planning verzorgt werden niet serieus genomen. We werden te woord gestaan door een zeer onvriendelijke dame waar niet mee te communiceren viel. Al het andere contact met het servicecentrum is prima verlopen. Verder is het heel belangrijk om alle tekeningen, maten, spullen die op de bestellijst staan heel goed na te lopen want bij het opstellen van deze lijst worden nogal wat fouten in gemaakt. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, met de verkoper en met de installateurs en snappen niet zo goed waarom Bruynzeel zo'n lage score heeft.
FOTO VAN BRIGITTE
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen goed woord voor over”
Door Ruud Souren op donderdag 27 mei 2021 21 | vestiging Heerlen
Verkopen kunnen ze, nog beter dan autoverkopers. Daarmee zijn ze dan ook te vergelijken, handtekening binnen en geld innen. Daarna is ieder contact heel moeizaam. We hebben het druk is de uitrede. Van aftersales hebben ze hier nog nooit gehoord. Klantenservice is een farce (bestaat op papier volgens mij). Geen goed woord voor over.
Reactie of foto toevoegen
“Mankementen”
Door Bianca op zondag 31 dec 2017 17 | vestiging Den Haag Megastores
Ik koop nooit meer een keuken bij Bruynzeel. De keuken staat nu een jaar en er is geen moment geweest dat ze zonder mankementen stond. Er is altijd wat. De deur van de vaatwasser zit telkens los, de cooker is telkens kapot en plinten zitten los. De monteurs zijn bijna allemaal zzp'ers en bij de klantservice wordt niet meer gedaan dan begrip tonen. In the end heb je daar weinig aan.
Reactie of foto toevoegen
“Duim naar boven”
Door Alex op vrijdag 22 dec 2017 17 | vestiging Groningen
Super tevreden over de klantvriendelijkheid van Bruynzeel. Van verkoper in de winkel (Groningen) tot de klantenservice, overal vriendelijk en actief geholpen. Eerlijk verkoopverhaal met een eerlijke prijs. Gevoel dat ik waarde voor mijn geld heb gekregen. (Geen koe handel) Leveringen die niet goed waren zijn achteraf na 1 telefoontje keurig vervangen of aangepast. Dikke duim voor Bruynzeel Groningen.
Reactie of foto toevoegen
“Service is nul”
Door B te Braake op zaterdag 18 jul 2020 20 | vestiging Barendrecht
In de winkel fijn, kundig en netjes geholpen. Er werd meegedacht, de prijs was helder en er werd niet geprobeerd extras aan te smeren etc. Daarna begon de nachtmerrie. Er zijn meer dan 10 bezoeken nodig geweest om de keuken daadwerkelijk te installeren. Dat heeft maanden gekost bovenop de wachttijd die sowieso al fors was. Panelen niet geleverd, onderdelen beschadigd geleverd, opdrachten verkeerd uitgezet waardoor monteurs niet wisten wat ze kwamen doen etc. Hier bovenop komt nog dat de door bruynzeel ingehuurde monteurs bij de eerste poging bijzonder onbeschoft waren, totaal niet meedachten om toch tot een werkbare keuken te komen en, zo begreep ik van latere monteurs, ook nog allerlei fouten hebben gemaakt die de latere montage bemoeilijkten. De sevice via de telefoon is ondertussen 0, je moet steeds zelf contact opnemen en ze doen niets. Ik kom hier nooit meer terug
Reactie of foto toevoegen
“Niet voor herhaling vatbaar”
Door Rick op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Barendrecht
Zeer slechte hulp na problemen keuken. Na plaatsing keuken snel een probleem aan een frontpaneel van onze nieuwe keuken. Deze na veel gedoe laten repareren via bruynzeel. Niet klantvriendelijk geholpen, geen goede communicatie en zeker niet voor herhaling vatbaar. Volgende keer geen Bruynzeel voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“Veel beloven weinig presteren”
Door Peter op donderdag 9 nov 2017 17 | vestiging Den Haag Hogewal
Bruynzeel Den Haag en Bruynzeel projecten. Veel beloven weinig presteren. Inmiddels is de halve keuken vervangen. Composietblad keukeneiland vervangen, composietblad ander deel keuken en veegplint verkeerde kleur we wachten op vervanging, stopcontact beschadigd moet worden vervangen, meerdere kastjes beschadigd en moeten worden vervangen, plank op de verkeerde hoogte opgehangen we wachten op herstel inclusief herstel gaten, behang en schilderwerk, koelkast koelt slecht monteur komt langs. Een niet aflatende stroom ellende genaamd Bruynzeel. Iedere keer nieuwe zzp'ers, iedere keer rommel want deze zzp'ers nemen het liefst zo min mogelijk mee retour want dat moeten ze zelf afvoeren. Iedere keer weer vrij moeten nemen om te constateren dat het nog steeds niet opgelost is. En dan de communicatie. Een ramp. Bruynzeel particulieren praat niet met Bruynzeel projecten en anders om. En dan een ene 'hassan' van de klantenservice in Roosendaal. Deze meneer heeft het echt niet begrepen. Hij denkt niet mee, is ronduit onbeschoft, heeft geen enkele inlevingsvermogen of begrip voor de klant. Hij is eerder onderdeel van het probleem dan de oplossing. Bruynzeel: het weinige vertrouwen dat het allemaal goed gaat komen is na een gesprek met deze man geheel weg. We zijn nu twee en een halve maand na de oplevering van de keuken en nog is het niet klaar. De juridische weg lijkt ons nog de enige methode om ons recht te halen. Mijn advies aan iedereen #nooit-meer-een-Bruynzeel-keuken. Geef het door!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Martin Bruchner, Noordwijk op woensdag 26 okt 2016 16 | vestiging Leiderdorp
Score moet eigenlijk zeer goed zijn. Goed is net te weinig, super iets teveel.
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Verkoper dacht echt mee en wilde verder niets opdringen. Gaf (bij het bepalen van de apparatuur) zelfs een aantal malen aan "denk goed na voordat u dat besluit". Aflevering en montage zeer professioneel en uiterst netjes. Geen haastklus. Ook de communicatie met Bruynzeel prima verlopen. Alert en snel reageren op vragen. Zaken doen met Bruynzeel is een verademing t.o.v. de schreeuwerige en opdringerige keuken-kampioenen, koningen, paleizen en wat dies meer zij!
Reactie of foto toevoegen
“Bevestigingsmateriaal van zeer slechte kwaliteit”
Door Noordermeer op dinsdag 14 feb 2023 23
2 st. keuken bovenkasten (online bij Bruynzeel Keukens) gekocht welke aan een muur dienen te worden opgehangen. Het ophangen gebeurd o.a. met 2 schroeven voor elke kast welke je in de kunststof plug draait. Wanneer je schroef bijna in de plug/muur hebt geschroefd, zeker NIET aandraaien, want je draait zo de kop van het schroef gedeelte eraf. Met als resultaat dat het schroefgedeelte in de muur zit en de kop op het aanrecht ligt. M.a.w. je kunt de kast niet ophangen. Bevestigingsmateriaal geleverd van zeer slechte kwaliteit, waarschijnlijk gewoon goedkope troep!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie witte gespoten Bruynzeel keuken”
Door Fam. Tijssen op zaterdag 12 feb 2022 22 | vestiging Son
Wij hebben 45 jaar geleden onze eerste keuken gekocht, dit was een Bruynzeel keuken, nooit problemen mee gehad, goede kwaliteit en service.
Omdat we nu weer toe waren aan een nieuwe keuken ( inmiddels de 3e ) wilden we toch graag weer een Bruynzeel keuken, eerst de reviews gelezen op diversen beoordelingen sites.

Daar schrokken we wel van, maar toch maar naar Bruynzeel keukens gegaan in Son, hier ook eerst met de verkoper over gehad, hij erkende deze slechte reviews, maar kon zich er niet helemaal in bevinden.

Nu weten wij ook wel dat als er iets fout gaat, meteen een slecht review wordt gegeven, terecht ? of onterecht ? Maar iemand die tevreden is over zijn keuken, zal in de meeste gevallen geen review schrijven.

We zijn toch overgegaan tot aankoop van een mooie witte gespoten Bruynzeel keuken, met graniet blad en achterwand. De verkoper was zeer meedenkend, vooral omdat er wat obstakels waren, na enkele weken werd de nieuwe keuken ingemeten, nog eens terug geweest bij de verkoper om de puntjes op de i te zetten.
In verband met aanpassen van de handgrepen. Tevens werd er ook de week van levering vermeld.

Op de afgesproken week, kregen we ruim voor tijd de exacte gegevens, wat betreft brengen en plaatsen van de keuken. Deze werden ook nagekomen, ondanks de corona tijd waar we inzaten. De montage werd uitgevoerd door zeer ervaren, vriendelijke en meedenkende monteur. Na ruim een week, is het granieten aanrechtblad en wand geplaatst.

Dus wij zijn zeer te vrede over onze nieuwe Bruynzeel keuken TOP !!!

Met vriendelijke groet, Fam. Tijssen Venray
FOTO VAN FAM. TIJSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde inmeting”
Door Esther Spaargaren op dinsdag 27 jul 2021 21 | vestiging Cruquius
Keuken verkeerd ingemeten, hier kwamen wij ruim een maand v levering achter, waarover direct contact gezocht. Belanden in kastje naar de muur verhaal, uiteindelijk bij levering keuken, aanrechtblad te kort, tja... Verder eea niet geleverd. Ruim 2 maanden later komt men de boel herstellen en missen er wederom 2 frontjes van de ladenkast. Ongelooflijk dit..... Fabriek sluit ivm zomervakantie, wij moeten weer vrij nemen om monteurs te kunnen ontvangen,en hoe lang dit allemaal gaat duren? Slechte communicatie, vreselijk bedrijf en ja inderdaad wij hebben natuurlijk alles al netjes en op tijd betaald.
FOTO VAN ESTHER SPAARGAREN
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door P. Verhoef op dinsdag 10 jan 2023 23 | vestiging Utrecht
Nieuwe keuken met inbouwapparatuur van Siemens. Onderdeel hiervan was een combimagnetron. In de magnetron bleek alleen een rooster aanwezig. Bijbestellen van een bakplaat oid was allemaal niet mogelijk. Net bij de vestiging geweest in Utrecht om te praten over omruilen. Als er iets zou kunnen worden omgeruild dan moest de originele verpakking er nog zijn. Beetje lastig als oven wordt afgeleverd en daarna wordt ingebouwd. Verpakking werd de dag erna opgehaald. De oven is nog nooit gebruikt, maar door de verkoper werd aangegeven dat we zelf beter hadden moeten kijken. Eigen schuld dikke bult dus. Met onze ongebruikte oven kon en wilde hij niets. Moest deze maar op Marktplaats zetten. Hij wilde nog wel een andere oven aan ons slijten en dan zou het inbouwen voor rekening van Bruynzeel zijn. Hun service is bar en boos ook de klantenservice is goed in het verzinnen van allerlei smoezen. Koop geen keuken of inbouw apparatuur bij Bruynzeel. De term klant is koning hebben ze nog nooit van gehoord.
FOTO VAN P. VERHOEF
Reactie of foto toevoegen
“Niet doen”
Door Michael op zondag 19 jan 2020 20 | vestiging Barendrecht
Mensen, koop geen keuken bij Bruynzeel Keukens! Vorig jaar is de keuken geplaatst met meerdere punten welke niet correct waren. Kan gebeuren en is ook netjes opgelost. Bij het vervangen van het werkblad hebben ze ons pas gestucte muren beschadigd door er een paar putten in te rammen. Schade is aangegeven op het opleverdocument, er is iemand wezen kijken en het zou opgelost worden. Meerdere keren telefonisch contact gehad, maar Bruynzeel Keukens schuilt zich achter het feit dat het een onderaannemer van hun is die het op moet lossen. We zijn ondertussen 7 maanden verder (waarvan 5 maanden met radiostilte vanuit Bruynzeel Keukens). Je zou zeggen dat een bedrijf als Bruynzeel Keukens dit netjes onderling achter de schermen op zou lossen. Nee hoor, ze laten je met een schadepost van zo'n € 450,- achter ....
Reactie of foto toevoegen
“Zoek een ander keukenbedrijf”
Door Palma op vrijdag 9 apr 2021 21 | vestiging Den Haag Megastores
Helaas moet je minimaal 1 ster geven. Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Bruynzeel. Het verkooptraject liep goed, maar na de handtekening begon het spektakel.
Koelkast niet leverbaar. Wijnkoeler niet leverbaar; alternatief was duurder.
Bij levering ging echt alles fout; Verkeerde kookplaat, keukenkastje beschadigd, deurtjes niet geleverd.
Bruynzeel toont zich van zijn slechtste kant als wij geschrokken Bruynzeel bellen na het zien van krassen op onze marmeren vloer na het monteren van de keuken. Dit zie je niet direct omdat er zaagsel en stof op de vloer ligt. Dus toen de monteur weg was ontdekte wij de schade. De reactie van Bruynzeel is echt tenenkrommend: 'Het is uw woord tegen dat van ons'.
Heb het hele traject als zeer vervelend ervaren en hebben nog steeds een keuken die niet aan de verwachtingen voldoet;
-Plinten tonen kieren. Reactie Bruynzeel: Vloer is scheef. Uiteraard hadden wij ook een keuken en die was keurig recht. Gekke is dat twee plinten naar elkaar toelopen, maar dat 1 plint het heeft en de ander niet.
-Wijnkoeler: Bij levering ontbraken schroeven volgens de monteur waardoor het deurtje en de greep niet gemonteerd konden worden. Deze zijn bovenop op de koelkast gelegd door de monteur en na enkele weken heb ik de geleverde schroeven erbij gelegd. Op het moment dat een andere monteur de deur en de greep zou monteren bleek de greep er niet te zijn. Bruynzeel stelt zich op het standpunt dat ze zijn geleverd. Omdat wij er niet zo strak in zitten begin je te twijfelen of wij de greep toch niet ergens hebben neergelegd. Slaat uiteraard nergens op, maar je gaat toch de berging uitkammen met nul resultaat. Kortom; Wijnkoeler is niet te gebruiken.
Ik zou echt kijken naar een ander keukenbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“De service is bar slecht”
Door Arjen Kemner op woensdag 26 jan 2022 22 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Tijdens de verkoop ging alles goed, tevreden over het meedenken om de juiste keuken aan te schaffen, prijs goed, layout netjes etc....
Echter na dat de verkoop gesloten is, is het gewoon bar slecht. Service kennen ze niet. De keuken is in de 1e week van juli 2021 geplaatst en sindsdien is het een groot drama. Er zijn restpunten die nu nog niet zijn opgelost. Er waren problemen met het composiet blad en dit zou opgelost worden. 2 keer een afspraak gemaakt en komen doodleuk niet opdagen met de juiste spullen. Ik ben nu 7 maanden verder en heb nu een losse spoelkast in de keuken staan en is het blad en de spoelkast nog steeds niet vervangen. Wel wordt er een nota gestuurd voor de onderdelen die niet geleverd zijn bij plaatsing (ik betaal dus 2 keer) en onderdelen die vervangen moeten worden omdat er krassen op zaten bij levering. Kortom nooit meer Bruynzeel ondanks dat de keuken kwalitatief goed is is de service nul.
Reactie of foto toevoegen
“Montage niet goed”
Door Boulahrouz op donderdag 24 sep 2020 20 | vestiging Bergen op Zoom outlet
Ik heb een hoekkeuken besteld bij Bruynzeel in januari 2020 daar waar ik heel veel spijt van gehad. De keuken is geleverd en geprobeerd te monteren door een Poolse prutsmonteur die Bruynzeel als zzp'er heeft ingehuurd. Deze prutser heeft de pootjes van de kookeiland vast geschroefd aan mijn nieuwe vloer waardoor er nu gaten zitten in mijn vloer. Tevens was de keuken niet helemaal compleet waardoor deze prutsmonteur de keuken niet af kon maken. Door de corona moest ik paar maanden wachten omdat ze geen monteurs hadden, waar ik nog begrip voor kan opbrengen. Eindelijk na maanden kwam de tweede monteur om de keuken af te maken, deze bleek eveneens een prutser te zijn die meer schade aanbracht aan de keuken en weg gegaan is zonder enig resultaat. Ik heb een klacht ingediend bij Bruynzeel die niet eens serieus wordt genomen. Na dreigingen een advocaat in handen te nemen werden de beschadigde onderdelen geleverd (in augustus 20202) en naderhand weer een nieuwe monteur die alles heeft geprobeerd te herstellen en de keuken op te leveren. Bij het uitpakken van de aanrechtblad bleek deze beschadigd te zijn, deze monteur heeft het aanrecht blad wel gemonteerd maar de toplaag zit los. Ik kan de keuken na 9 maanden nog steeds niet gebruiken want het water loopt onder de toplaag het blad in waardoor het gaat lekken naar de onderkasten. Bruynzeel keuken is een waardeloze keukenboer en de grootste oplichters. Ik had voor minder geld een betere kwaliteit keuken kunnen krijgen en snellere oplevering. Het mag toch niet zo zijn dat ze 1 jaar de tijd nemen voor het opleveren van de keuken!
FOTO VAN BOULAHROUZ
Gekochte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Abominabel”
Door Jacobs op woensdag 26 feb 2020 20 | vestiging Zaandam
Over de aankoop, informatie en advisering geen klachten, die was goed evenals de communicatie daaromtrent. De problemen kwamen met de levering en de montage. De spullen kwamen op het afgesproken tijdstip binnen, dat gelukkig wel, maar de montagekamer bar slecht. Twee jongens, van een ingehuurd bedrijf zouden gedurende twee dagen plaatsen en monteren, maar aan het eind van de eerste dag lieten ze weten de volgende dag niet meer terug te komen vanwege werkzaamheden elders, Bruynzeel moest het maar oplossen. Bruynzeel, stop met dat bedrijf. Met de kerstdagen voor de deur was het noodzakelijk dat de montage zou worden afgemaakt. Inderdaad heeft Bruynzeel geregeld dat een andere monteur de klus kwam afmaken, twee dagen later. Over deze mensen niets dan goeds, ze kwamen uit Naarden. Toen bleek dat de plaatsing volledig scheef was uitgevoerd, moest dus over en bovendien bleken een paar belangrijke onderdelen, zoals verlichting bijvoorbeeld, niet meegeleverd. Daarom moesten er behalve licht, dus ook nieuwe kastjes komen. Wat een verspilling!! Uiteindelijk werd het ontbrekende bijna twee maanden later geleverd en gemonteerd. Bruynzeel levert mooie keukens, dat zeker, maar waarom aflever- en montagetraject zo abominabel slecht en nonchalant ingeregeld? Dat is de reden dat ik Bruynzeel niet snel bij vrienden zal aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden niet nagekomen”
Door M Bijl op dinsdag 14 dec 2021 21 | vestiging Bergen op Zoom
Volledig nieuwe keuken gekocht bij Bruynzeel. Verkoop ging prima echter de verdere afhandeling is waardeloos! Afspraken worden niet nagekomen. Op terugbelverzoeken wordt niet gereageerd. Bruynzeel eist van de klant alles en stelt overal boetes tegenover echter zelf komen ze niets na, laten de klant in het ongewisse, liegen en bedriegen. Onbetrouwbare zaak die alleen maar uit is op het geld en geen enkele service biedt!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Roel op maandag 9 mrt 2020 20 | vestiging Apeldoorn
Eind 2017 complete keuken gekocht. Begin 2020, na 2 jaar en 2 maanden, lekt de Grohe keukenmengkraan (bekend probleem, getuige veel internetverhalen). Medewerkster van service en garantie meldt dat de 2 jaar garantie op de kraan zijn verlopen. Zelfs als er 5 jaar garantie op zou zitten, moeten nog voorrijkosten betaald worden. Waardeloze service voor een product van € 15.000,00.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Katja de Brouwer op woensdag 20 feb 2019 19 | vestiging Haarlem
Door schipholweg in Haarlem wel goed geholpen met de keuken, want 2 jaar van te voren alles moeten regelen, ivm nieuwbouw huis, maar helaas heeft 9 en 10 april 2018 bij keuken plaatsing de heer van de Linde de keuken erg slecht geplaatst, en zijn we nu tien maanden bezig geweest, schandalig hoe de service van Bruijzeel is,
Al klachten brief, 100 mails minstens en telefoontjes, 11 keer vrij moeten nemen om wat hun fout gedaan hebben weer goed te krijgen, zou iets compensatie krijgen voor het niet kunnen werken van mijn eigen bedrijf, en zou genoegen nemen met de helft, en het keukenblad van het eiland zou voor de vierde keer geplaatst worden, steeds deuken en derde keer kringen in het blad, gelukkig na 9 maanden klaar, en 11 keer vrij nemen, erg veel geld gemist en ergenissen, en zou de helft van het geld krijgen, maar nu verwacht Bruijnzeel dat ik het blad zelf ga vergoeden, terwijl zij vier keer het blad verkeerd leveren en de vier keer voor het blad vrij moet nemen, schandalig ervoor, ik heb het geprobeerd met hun te onderhandelen, hou er niet van op het te plaatsen en geen facebook, maar ik vind dit gewoon te schandalig voor woorden,service is ronduit erg erg erg erg slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Geen vooruitzicht oip levering kookplaat”
Door Ton op maandag 14 feb 2022 22 | vestiging Spijkenisse
In sept gaskookplaat gekocht 2 weken er na betaald 650 euro. Week voor levering levering uitgesteld. Begin januari bestelling gecancelled geen vooruitzicht levering
Wil geld retour, wacht nu al 5 weken op mijn geld. Krijg geen reactie op mail/ telefoon.
Reactie of foto toevoegen
“Erg ontevreden tot nu toe”
Door Mark op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Den Haag Megastores
Tot nu toe ben ik zeer ontevreden over Bruynzeel. In oktober vorig jaar hebben mijn vriendin en ik een huis gekocht waar al een Bruynzeel keuken aanwezig was. Naar onze mening was deze keuken niet compleet (geen inbouw koelkast/vriezer en iets te weinig kastruimte), en wij wilde de keuken uitbreiden. Omdat wij wel graag hetzelfde type en vooral dezelfde kleur van de panelen wilden, zijn wij naar de Bruynzeelwinkel gegaan. Daar prima geholpen door een vriendelijke medewerker, die ons de mogelijkheden van de "uitbouw" uitlegde. Daarbij werd meteen verteld dat het type keuken nog wel leverbaar was, maar dat het paneel een iets andere structuur zou hebben in vergelijking met de al aanwezige kasten. De kleur was geen probleem en kon geleverd worden, zoals wij het graag zien. Tot zover verliep het goed.

Een kleine maand na het ondertekenen van het koopcontract van de nieuwe keuken kreeg ik een e-mail van een Bruynzeelmedewerker. De door ons gekozen inbouwvriezer bleek niet in de kast te passen en zij hebben een andere vriezer voor ons gekozen. Er is niet overlegd met ons, we zijn niet gebeld om de (on)mogelijkheden met ons te bespreken. Daarbij komt dat de door Bruynzeel gekozen alternatief ook nog eens de helft zo klein is! Je zou toch zeggen dat de verkoper alle apparatuur netjes in de tekening heeft ingemeten, zodat toen al te zien was dat hij misschien niet zou passen?! Helaas was er geen andere mogelijkheid voor een inbouwvriezer en voelde wij ons verplicht om akkoord te gaan met het door hun gekozen product.

Enkele weken later kwam een vriendelijke medewerker de "nieuwe keuken" inmeten in onze nieuwe woning. Hij zette zijn laser tegen diverse muren en noteerde de afmetingen. Toen ik zei dat het niet om een nieuwe keuken ging, maar om een kleine uitbreiding keken 2 grote ogen mij opeens aan. "Ook dat wist ik niet" was de reactie. Meneer had geen idee wat hij nou eigenlijk op kwam meten en wat de precies was. Uiteindelijk zagen wij in het inmeetrapport dat de inmeter niet alleen de muur heeft opgemeten waar de keuken komt te staan, maar de complete lengte van de muur in de woonkamer... Nu snapte ik opeens ook waarom hij zó stellig zei dat de keuken wel zou passen! Want dat de keuken zou passen is een volgend kritisch punt. Bij de koop van de "aanbouw" hebben wij gezegd dat wij het nieuwe gedeelte graag net zo lang willen hebben als het bestaande, zodat ze recht tegenover elkaar eindigen. Vanuit de woonkamer heb je dan 1 mooi geheel en symmetrie. Tijdens het bestuderen van de tekeningen, die ons waren verstrekt door Bruynzeel, zagen wij dat het nieuwe gedeelte 20cm langer was dan het oude. Aangezien mijn vriendin en ik beide geen ultiem technische mensen zijn, zijn wij met de tekeningen onder de arm naar de Bruynzeelwinkel gegaan en hebben daar onze bevindingen voorgelegd. Wij kregen als reactie dat er niks meer aan te doen viel. Wij moesten de keuken gewoon betalen, laten leveren en dan tijdens of zelfs na de plaatsing moesten wij niet akkoord gaan met hetgene dat geplaatst zou worden, dit op het opleverformulier aangeven, zodat Bruynzeel een andere/kortere kast kon bestellen en na 6 weken leveren. Uiteraard was dit voor ons geen optie, omdat er meer moest gebeuren in de woning en wij afspraken gepland hebben met de bedrijven die dat zouden gaan doen (schilder, vloerlegger enz). Wij hebben wederom contact gezocht met de klantenservice van Bruynzeel, maar een goede oplossing bieden bleef uit.

De keuken werd geleverd en geplaatst. De kundige monteur heeft prima werk geleverd, ondanks dat hij 5,5 uur later kwam dan eerder afgesproken. Dit werd overigens wel een dag ervoor medegedeeld. Tijdens het plaatsen gaf de monteur al aan dat hij enig kleurverschil bemerkte tussen de al aanwezige en de nieuwe kasten. Hij kon echter niet zeggen of dit heel erg op zou vallen, omdat het inmiddels buiten al donker was en wij enkel met kunstlicht de kasten konden vergelijken. De volgende dag hebben we een aantal foto's gemaakt van het verschil en dit gedeeld met ons contactpersoon bij de klantenservice, zoals hij van ons vroeg tijdens het telefonisch contact. Het is niet een klein verschil in kleur, maar de nieuwe kasten zijn wel 2 tinten lichter! Nu zijn we bijna een week verder en is er nog geen enkele passende oplossing geboden voor bovenstaande punten. Sterker nog, op herhaaldelijke mails en verzoeken om contact wordt gewoonweg niet gereageerd. Inmiddels sta ik op het punt om rechtsbijstand in te schakelen...
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Jannie Vink op dinsdag 25 sep 2018 18 | vestiging Den Haag Hogewal
Wij hebben een keuken gekocht .Onze ervaring is heel goed goede behandeling de keuken is heel goed gezet kan het iedereen aan raden.
Reactie of foto toevoegen
“Spijt van aankoop”
Door M. Quint op vrijdag 3 sep 2021 21 | vestiging Duiven
Tot en met het ondertekenen van de koopovereenkomst van onze zeer luxe keuken hebben we goede ervaringen met Bruynzeel keukens te Duiven. Keurige behandeling, goede adviezen met goede toezeggingen. We krijgen zelfs van de verkoper de persoonlijke garantie dat we ons nergens zorgen over hoefde te maken "de klant was bij Bruynzeel Koning" en eventuele problemen zouden binnen uiterlijk 4 weken opgelost worden. Maar nadat wij de keuken 100% verplicht vooraf hadden betaald werd de "service" een groot drama. Dit omdat afspraken niet worden nagekomen, keuken onderdelen worden niet of verkeerd geleverd. Bruynzeel de afgelopen 3 maanden reeds 6x bij ons thuis is geweest en nog steeds hebben we de verkeerde (nood)apparatuur, het complete werkblad ontbreekt, kastonderdelen ontbreken en is ons niet bekend wanneer zij hun toezeggingen richting ons waar gaan maken. Kortom mijn advies aan u als koper is indien u al besluit met dit bedrijf zaken te gaan doen betaal nooit de keuken voor 100% vooraf en spreekt een opleveringstermijn af met een boete indien Brijnzeel haar afspraken richting u niet nakomt. U bent gewaarschuwd en krijgt zeker spijt indien u dit niet doet.
FOTO VAN M. QUINT
Reactie of foto toevoegen
“Niet doen”
Door Anne Henon op woensdag 19 sep 2018 18 | vestiging Apeldoorn
Een vreselijke ervaring - een keukenverkoper die niet bestelt, fouten maakt , liegt en draait . De keuken werd in januari besteld en is nog steeds niet in orde. Bijvoorbeeld twee keer een niet passende afwasmachine . Wat denken jullie van een tijdelijke aanrecht omdat de verkoper niet op tijd het blad besteld heeft ... maar dan een aanrecht zonder spoelbak ... een onbruikbare keuken dus ... De klantenservice is een puinhoop . Als klant, wordt u letterlijk afgebekt als u met een klacht komt. Uit wanhoop heb ik een aangetekende brief aan de directeur van de hoofdvestiging. Hij nam niet eens de moeite om te reageren ... Niet doen is mijn advies.
FOTO VAN ANNE HENON
Detail missende aansluiting wasmachine
Reactie of foto toevoegen
“Winkel goed maar levering ging mis”
Door F Mebius op dinsdag 22 aug 2017 17 | vestiging Utrecht
Tot aan het moment van levering hebben we goede ervaringen gehad met Bruynzeel. In de winkel hebben we een prettige ervaring gehad. Helaas ging het na de levering mis. Er misten deurtjes, sommige deurtjes waren niet goed en moesten terug en het keukenblad moest ter plekke kleiner gezaagd worden wat uiteindelijk schade aan onze muren heeft veroorzaakt. Degene die de keuken kwam plaatsen had er weinig kaas van gegeten. Hij liet onderdelen in de afzuigkap zitten waardoor we met een enorme zoem bleven zitten en heeft naast de schade aan de muur enorm prutserig kitwerk afgeleverd. Wij wilden dat de schade vergoed/gerepareerd zou worden en een veegplint en achterwand was hiervoor de oplossing volgens de kitter die de monteur later had langs gestuurd.
De afhandeling hiervan ging moeizaam. We kregen de juiste persoon slecht te pakken en er werden zaken beloofd maar vervolgens hoorden we weken niks. Toen ik na enkele weken weer belde bleek dat er niets was gebeurd of besteld. Ook zijn we zeer onvriendelijk bejegend door een medewerker op het hoofdkantoor die ons betichtte van het 'alleen maar willen ontvangen van gratis spullen'. Zo iemand op een klantenservice laten werken lijkt me enorm slecht voor het bedrijf.
Uiteindelijk hebben we zelf een achterwand geregeld en heeft Bruynzeel gezorgd voor veegplinten (die uiteindelijk ook weer in de verkeerde maat waren besteld waardoor er weer een nieuwe afspraak moest worden gemaakt). Al met al waren er zo'n acht afspraken nodig om de keuken te plaatsen en is de keuken pas sinds augustus naar wens. Dat terwijl de plaatsing half april heeft plaatsgevonden. Zeer slechte service en het is voor ons duidelijk dat als de koop eenmaal gesloten is en betaald dat je er als klant niet meer toe doet bij Bruynzeel.
Reactie of foto toevoegen
“Vernieuwing fronten”
Door Bout op vrijdag 9 jul 2021 21 | vestiging Spijkenisse
Zeer slechte ervaring met Bruynzeel weken wachten en nu wederom geen fronten die besteld zouden zijn en weer vergeten te bestellen o n g e l o o f l i j k service 0,000 we zullen weer 6 weken moeten wachten of ze er dan zijn?

Aanvulling ontvangen 23 juli 2021: Betreft complete nieuwe fronten voor de gehele keuken en nieuwe vaatwasser.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet goed”
Door Alfred Schut op vrijdag 25 mei 2018 18 | vestiging Zwolle
In oktober 2017 hebben wij een Bruynzeel keuken gekocht van het model Piet Zwart. De plaatsing heeft in januari 2018 plaatsgevonden. Nu bijna een half jaar later is de keuken nog steeds niet compleet. De levering en montage van een hoekpasstuk blijkt een groot probleem voor Bruynzeel. Dit terwijl het een normaal artikel zou moeten zijn in hun assortiment. Na 5 opleveringsbezoeken is dit nog steeds niet verholpen. Als klant heb ik verschillende servicemedewerkers gesproken. Zelf geloven ze ook niet echt in een oplossing. Een ZZP monteur moet het nu gaan oplossen. Verder problemen: waterschade aan 3 kasten bij levering, een kapotte klep van de vaatwasser als gevolg van een montagefout en onjuist afgestelde deurtjes.
FOTO VAN ALFRED SCHUT
Deurafstelling
Reactie of foto toevoegen
“Onwaardig”
Door danny van Ginkel op woensdag 3 jan 2018 18 | vestiging Zwolle
Tijdens het binnenhalen van ons als klant een zeer goed gesprek. Achteraf grote fouten gemaakt een keuken gemaakt wat technisch niet eens kon (kast ruimte verloren) kosten verzwegen van het leidingwerk waar wij nu voor op kunnen draaien. Wel fouten erkennen de schuld bij een onervaren verkoper leggen maar dan krijg je gewoon te horen als jullie van de keuken af willen dan cancellen we de deal toch, 12 weken voor oplevering. Een grote organisatie als Brunzeel onwaardig
Reactie of foto toevoegen
“Alles scheef in de keuken en lekkage”
Door Annelies op maandag 10 jan 2022 22 | vestiging Bergen op Zoom
Onze Bruynzeelkeuken gekocht in Bergen op Zoom. Er is een stopcontact "vergeten" op de tekening te zetten. Het leidingwerk wordt door een Bruynzeel dame afgekeurd vanwege het stopcontact. Wordt niet doorgeven aan de monteur. Staat wel in het systeem.
Keuken wordt geplaatst. Alles staat scheef. Blad loopt scheef. Er lekt een afvoer. Die lekkage wordt opgelost na een week. Keukendame levert keuken op. Lijst aan opleverpunten. Dan krijg een mail over 6 weken komt er iemand voor de opleverpunten. We bellen/mailen. Kan dat niet eerder. Over 2 weken willen we verhuizen naar ons nieuwe huis. Krijg je als antwoord: over 5 dagen! Wordt u teruggebeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet compleet”
Door Mustafa sahin op zaterdag 5 nov 2016 16 | vestiging Roosendaal
Ik ben niet tevreden ze zijn 4 keer gekomen om te keuken als compleet te maken 4 maanden voorbij mijn keuken is niet klaar. Ik heb nu een mail geschreven en mijn mail word niet beantwoord .

Dat z'n mail. Hoi. Vandaag is weer een monteur gekomen en werk is nog steeds niet volledig klaar die kast deur is nog niet geplaatst omdat er geen goede materiaal is. Vorige keer had ik gezegd moeten we elke keer verlof vragen aan de werk dat koste alleen maar voor ons geld en komen kennissen bij ons keuken kijken en Zeggen ze dat keuken nog steeds niet klaar ik schaam me dood! Waarom is die scharnier open gelaten door de monteur het gaat niet dicht dat ding wil ik niet te lang voor me neus elke keer in keuken kom. Ik hoop dat jullie binnen 3 dagen dat klaar hebben en als ik daar voor verlof neem gaan jullie de kosten betalen. Anders ga ik hier echt een beroep aan maken.

Ik krijg automatisch bericht "L.S. Per heden ben ik niet meer per mail te bereiken. Uw mail zal niet worden behandeld en/of doorgestuurd. Vriendelijk verzoek ik u contact op te nemen met mijn collega's op kantoor, zij zijn te bereiken op: 0164-285000. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet,"
FOTO VAN MUSTAFA SAHIN
Keuken niet klaar
REACTIE VAN MUSTAFA SAHIN
Het lekt nog steeds 4 keer gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Linda Jongbloed op woensdag 31 jan 2018 18 | vestiging Cruquius
Heel erg tevreden over mijn Bruynzeel keuken. In de showroom goed en professioneel geholpen door Robert-Jan die door goed naar mijn wensen te luisteren echt een keuken heeft ontworpen die voor mij werkt en er ook nog eens super uitziet. De keuken is vakkundig en snel geplaatst door twee vriendelijke monteurs. Kortom een droomkeuken in alle opzichten.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettende tegenvaller”
Door Vink op woensdag 11 sep 2019 19 | vestiging Gouda
Verkoopservice heel prima, vriendelijk. Maar aftersale vreselijk. Klantenservice gebeld met vraag of we inductieplaat konden ruilen (8 weken voor levering kwam hun eigen installateur met data dvies), omdat een extra groep aanleggen in onze meterkast niet mogelijk bleek. Antwoord: dat is uw probleem, moet je maar een nieuwe kopen, maar deze moet je gewoon betalen'. Geen enkele hand in eigen boezem dat ze dat niet hadden laten checken, of meedachten over een evt oplossing. echt geen stijl. Zodra de handtekening op de offerte staat, is er geen enkele prikkel meer om hun service te verlenen of mee te denken. Ontzettende tegenvaller en schril contrast met de klantgerichte verkoop in filiaal Gouda.
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting gegaan”
Door Karen op zondag 7 apr 2019 19 | vestiging Rotterdam Bigshops Dakpark
Ik heb een keuken gekocht bij Bruynzeel. Mijn budget was niet enorm en daar werd goed rekening mee gehouden. Op geen enkel moment voelde ik me gepusht om toch iets meer uit te geven. Wat ik erg prettig vond, is dat er direct een prijs uit rolt; geen gedoe met "normaal is deze keuken € ..., maar u krijgt hem voor € 500 minder. Dat vind ik namelijk echt afzetterij. De installatie is ook boven verwachting verlopen, alle afspraken werden nagekomen en de keuken ziet er heel mooi uit!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Ruurd van Uffelen op zaterdag 8 feb 2020 20 | vestiging Leiderdorp
Bruynzeel? EEN TOPPER! Wij zijn behoorlijk kritisch, letten op ieder detail en vonden het daarom spannend toen we onze keuken uitgezocht hadden. Alles ging perfect! Uitstekend advies gekregen van de heer Bulent Sahin, de communicatie verliep zeer aangenaam, geen enkel gevoel van iets opgedrongen krijgen, rustig luisteren naar onze wensen en daarop perfect inspelen, de plaatsing, de after sales alles ging fantastisch!!
Een absolute aanrader, ook voor mensen die naar het vervelende toe kritisch zijn!!
Reactie of foto toevoegen
“Precies zoals afgesproken”
Door R Artes op zondag 10 feb 2019 19 | vestiging Den Haag Megastores
Great service from Sandor. He helped me choose a kitchen very well. Grumpy guy doing the measurements, only could tell me problems and not solutions. But the kitchen installer was great, do super job so I have no complaints. Kitchen delivered exactly on time and fitted the next day. Super service, deliver exactly what they promise. Would definitely go back. A little more expensive than other kitchen stores, but made to order in The Netherlands, fitted by craftsmen, and no surprises. Top!
FOTO VAN R ARTES
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Sara op dinsdag 18 mei 2021 21 | vestiging Bergen op Zoom
Alles wat fout kon ..is fout gegaan. Vaatwasser lekte gelijk, dit duurde eerst een aantal weken voordat er iemand kwam, en diegene kon ons vertellen dat er iemand moest komen van het merk zelf. Weer wachten dus.. en ondertussen afwassen in onze nieuwe keuken. Eerst alles met foute grepen geleverd. Dat zou opgelost worden( aanzienlijke tijd later), toen hadden ze goede producten niet bij, weer een tijd later, nog steeds geen goede spullen, gelukkig had de monteur van voorheen wel de greep achtergelaten die goed was, dus hij kon door, en wat denk je? maakt de monteur een fout met boren. Ik ben er zo ontzettend klaar mee.. we hebben nu al maanden de keuken staan..en nog steeds is het niet goed. Bruynzeel is zeker geen aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service na plaatsing keuken”
Door aa lankwarden op zondag 30 jun 2019 19 | vestiging Duiven
Zeer slechte service mijn koel vries combinatie ging stuk op 22-6 -2019
met 30graden gebeld naar die zaak kon geen koel kast geven moest wachten tot maandag 35 graden woensdag pas een nieuwe ZEER slecht behandeld wie vergoed mijn de derving.

Aanvulling ontvangen 3 juli 2019: In november gekocht geplaatst februari en betaald eerst kookplaat stuk en nu was koelvries c ombinatie stuk en slecht behandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Dennis Vereijken op maandag 28 mrt 2016 16 | vestiging Son
% service, onderstaande klacht 01-03 verstuurd. Tot op de dag van vandaag geen woord over gehoord! Kansloos bedrijf.
Datum: 23-02-16 Brunzeel keukens, Drebbelstraat 7, 4622 RC Bergen op Zoom
Geachte heer/mevrouw, Via deze weg wil ik u informeren over de verloop van de aankoop van een keuken, in de vestiging Son en Breugel. En de complete gang van zaken daarna tot op dit moment. Augustus jongstleden hebben mijn partner in ik een huis gekocht. De keuken hierin was niet naar onze wens. Na het bezoeken van verschillende keuken bedrijven. Viel ons oog op de Giethoorn keuken in jullie assortiment. Enkele weken later zijn wij terug gekomen om een tekening te maken. U medewerker .......uit het betreffende filiaal heeft ons hierbij geholpen. Ze heeft ons uitstekend hierin geholpen. En onze wensen netjes uitgewerkt. Op die zelfde dag hebben we ook meteen een optie genomen op de keuken. Dit proces is verder prima verlopen. Ook het inmeten van de keuken door jullie is verder netjes verlopen.
Na het inmeten was er een 2de afspraak moment, dit om evt wijzigingen te bespreken. Dit gesprek hebben we gehad met ...., omdat ......op vakantie was. Hierin kwam naar voren dat een keuken kastje te diep was. Dit ivm een pilaar op deze loactie in de woning. Deze pilaar kon niet verwijderd worden, ivm de draagconstructie. Hier zou dus geen keuken kastje kunnen komen van 60 diep. Idee hierin was een keuken kastje van 30 diep te plaatsten(zie onderstaande afbeelding). Echter sloot deze dan niet aan op de muur. Waar door er dus een spleet tussen het kastje en de muur zat.
Ons voorstel hierin was om een zijpaneel te pakken van een kastje van 60. En deze op maat te maken, zodat het kastje optische toch netjes aansluit op de muur. Later als het blad er op zit, zou dit toch niet meer zichtbaar zijn. Er werd ons verteld in de winkel dat dit niet mogelijk was. In mijn ogen is dit slechts een simpele handeling. Dus ik ging hier niet direct mee akkoord. Tevens omdat ik 100% zeker wist dat dit wel mogelijk was. Dit gezien het feit dat in mijn vriendenkring 3 interieur bouwers zitten, waar ik dit mee heb besproken. Volgens hun is dit een simpele handeling die zo is gemaakt, en te plaatsen is. Ik heb geprobeerd de verkoper hierin te overtuigen dat dit wel mogelijk is. Aangezien ik natuurlijk een nette afgewerkte keuken wil voor het geld. Uiteindelijk kreeg ik te horen 'wij maken geen maatkeukens, hiervoor moet je bij de buuren zijn'. Hierop ben ik naar buiten gelopen om even een sigaretje te roken. Aangezien deze opmerking me in het verkeerde keelgat schoot, we betalen 12.000,00 euro. En dan z'n antwoord?
Uiteindelijk hebben mijn partner en ik toch ingestemt met het idee van de verkoper, dit omdat deze geen millimeter mee gaf in het voorstel van onze kant. Voorstel was dat wij de draag constructie maar dieper in de ruimte moesten laten komen. Zodat het uiteindelijk toch netjes aan zou sluiten. Gezien het feit dat de draag constructie 16 oktober zou worden bewerkt/aangepast. Was de afspraak gemaakt dat uiterlijk 15 oktober ik de juiste maat voering zou krijgen hiervoor. Uiteindelijk heb ik deze pas 19 oktober gekregen, en heb ik de pilaar met geluk op maat gemaakt.
Tevens is er tijdens het opmeten van de keuken besloten dat de staanders onder de hoeken van het keuken blad niet nodig waren(zie afbeelding hier beneden). Dit aangezien 2/3 van het blad vast ligt, dit is tijdens het 2de gesprek ook besproken. Vertrouwende op de kennis bij jullie zijn we hier mee akkoord gegaan. En zijn de staanders uit de order gehaald.
Tussen het 2de gesprek en de levering van de keuken, zag ik dat er in eens een actie was. Vanaf een bepaald bedrag zou er een gratis cooker(warm water kraan met boiler) bij de keuken komen. Wij zaten boven het minimaal te besteden bedrag. Echter was de keuken al reeds besteld, echter hebben wij toch gebeld. Dit in het motto 'nee heb je, ja kun je krijgen'. Uiteraard werd ons verteld dat wij niet voor deze actie in aanmerking kwamen. Dit is begrijpelijk, en hier hebben we respect voor. Echter in het zelfde telefoon gesprek werd er ons verteld dat er tijdens het aanschaffen van onze keuken een andere actie liep. Waar wij op dat moment gebruik van hadden kunnen maken. Echter zijn wij hier nooit op geatendeerd! En stond er ook geen groot doek voor de winkel zoals met de actie voor de cooker. Dus wij wisten ook niet dat er een actie was op het moment van aankoop. Ik vind dit een kwalijke zaak dat wij hier niet op zijn geattendeerd.
De dag van levering en plaatsing is aangebroken. Levering was netjes optijd en werd netjes door de chaufeur in de woning geplaatst.
Rond het aangegeven tijdstip arriveerde ook de keuken monteur. Hij maakte een opmerking over het leiding werk, dat deze niet volgens de voorschriften zijn weg verwerkt. Dit klopt, echter heb ik zowel bij het inmeten als de aanschaf van de keuken expleciet vermeld dat wij niks met het leiding werk doen. Aangezien alle apperatuur op exact de zelfde loacties terug zou komen. We hebben hier met opzet voor gekozen. Dit omdat de indeling van de oude keuken goed was, waardoor we dus ook geen extra kosten hoeven te maken. Hier is verder geen opmerking over gemaakt vanuit jullie kant, totdat de monteur hier iets van zei. Er vanuit gaande dat er vanuit jullie hier niet dieper op is ingegaan, hadden wij de indruk dat het akkoord was. En dat we de standaard documenten die jullie toesturen over het leiding werk dus konden negeren. Tevens ook omdat alle aansluitingen op de juiste locaties zaten. Uiteindelijk heeft de monteur hier verder niet moeilijk over gedaan.
In de loop van de dag kwam het onderwerp van het zijpaneel ter spraken. Dit omdat het betreffende kastje werd geplaatst door de monteur bij de pilaar. Er zat dus een spleet tussen het kastje en de muur, dit omdat ik de gewenste maten niet optijd heb door gekregen. En dit dus op de gok en eigen berekeningen heb moeten laten maken. Ik besprak het voorval met de monteur, en tijdens dit gesprek roept hij in eens 'opgelost'. Ik kijk naar het kastje en de muur. Heeft hij het opgeslost zoals we voorstellde in de winkel, wat dus niet mogelijk was volgens de verkoper! En waar ik maar voor naar de buuren moest! Ik denk laat ik er maar verder geen woorden aan vuil maken, het is onbewust zo opgeslost als dat wij wenste.
De monteur heeft tijdens de montage niet gevraagd of hij de keuken moest afkitten. Wat volgens jullie wel gevraagd dient te worden. Buiten dat om heeft de goede man van 08:00 tot 23:00 gewerkt om de keuken te plaatsten. Hij heeft dit niet in overleg gedaan, maar is gewoon door gegaan. Wat bij mij bekend is, is dat hij dit toch in overleg met de klant had moeten doen. Wat dus niet is gebeurt!
Het keukenblad zou later gemonteerd worden, dit omdat Kemie nog zou komen inmeten. Hier was vanuit jullie een noodblad en spoelbak mee geleverd. Echter kwam de monteur met een oud blad en spoelbak aanzetten die hij zelf had mee genomen. Geen probleem, als dit voor hem handiger is. En buiten dat om werd het nieuwe blad toch binnen 2weken geleverd. Echter bij het opstellen van de afleverbon aan het einde van de plaatsing wou hij het niet op de bon noteren dat deze retour zijn gegaan. Op de bon is aangegeven dat het fornuis niet geheel werkte. Dit is verder prima opgepakt.
Die zelfde week is Kemie nog langs gekomen om het blad op te meten. Zei vroegen waar zijn de staanders om het blad te ondersteunen? Wij duidelijk gemaakt dat deze uit de levering zijn gehaald. Omdat deze niet nodig zouden zijn. Kemie zei dat dit wel wenselijk is, aangezien er 2 mogelijk zwakke plekken zitten in het blad. Die toch wel wenselijk waren om te ondersteunen. Mijn parnter heeft op het moment zelf telefonish contact gehad met onze klantbegeleider, ........... Ze was gefrusteerd dat het balletje hierin bij ons neer werd gelegd door ........ Omdat wij zelf akkoord zijn gegaan met het verwijderen van de staanders. Dit vinden wij onterecht, aangezien wij jullie hierin hebben vetrouwd. Dit omdat jullie dagelijks keukens plaatsten, en wij niet de kennis en ervaring hebben om hier een ordeel over te maken. Uiteindelijk heb ik alleen nog maar contact gehad met ....... Dit omdat hij me opbelde omtrent het probleem. En ik de opmerking kreeg dat mijn partner aardig gefrusteerd was, en of het contact alleen nog via mij kon lopen. Ik vond dit geen professionele uitspraak! Uiteindelijk hebben jullie toch de verantwoording hiervoor genomen. En werden de staanders kosteloos geleverd en gemaakt. Alleen de voorgestelde opties hierin waaren niet naar onze smaak. We hebben een mooie witte landelijke keuken. En de voorstellen betrof het onderstaande:
In onze ogen past dit niet bij een landelijke keuken. Ik heb hierna telefonische contact gehad met ....... En hierin een voorstel gedaan, we kwamen er samen niet uit over de telefoon. Of ik legde het niet goed uit, of hij begreep me niet. Mijn voorstel was dat ik dan even langs de winkel reed om het daar verder af te handelen. Aangezien dit op 2min rijden van mijn werk ligt, was dit voor mij geen probleem.
Hier heb ik weer met ....... gesproken en mijn voorstel uitgelegd. Voorstel was om holle houte staanders te monteren van het zelfde materiaal en spuitwerk als de keuken. Dit was geen probleem, en kon gerealiseerd worden. Echter moesten er ijzeren steunen geplaatst worden, deze konden niet gespoten worden. Hier waren we niet blij mee, aangezien deze dan in het zicht zouden zitten. Voorstel was om deze te verwerken in het houte profielen, zoals in de onderstaande tekeningen aangegeven:
Dit zodat er toch een gedege ondersteuning is, en de ijzeren beugels uit het zicht hangen. ....... begreep mijn voorstel en zou dit verder oppakken met Hassan. Na telefonisch contact met ......bleek dat de stollen wel konden. Echter het ijzeren profiel zou wel zichtbaar zijn, en blijven. Maar dit zou minimaal zijn. We waren hier niet blij mee, aangezien de profielen zichtbaar zouden zijn. We zijn hier toch mee akkoord gegaan, aangezien we ook niet willen dat het keukenblad zou breken. Hierna is de bestelling ingezet door ....... Ik heb geduurende het bovenstaande probleem bewust gekozen om alleen nog per mail contact te hebben met ...... Dit zodat gemaakte afspraken zwart op wit staan, en niet mondeling zijn besproken. Dit om verwarring en miscommunicatie te voorkomen. En omdat telefonisch contact met ....... niet altijd een succes was, aangezien hij niet altijd bereikbaar is of terug belde. Per mail is er dit zelfde probleem, soms reageert hij niet of erg laat.
Tijdens een 2de bezoek vanuit Bruynzeel voor de montage zijn enkele openstaande items opgepakt. En zouden de stollen geplaatst worden. Echter waren deze geleverd in het materiaal van het keuken blad en niet zoals afgesproken in het materiaal en spuit werk van de kasten. Voor de 2de maal wordt er een nieuwe bestelling geplaatst voor de staanders, en worden deze tijdens een 3de bezoek geplaatst.
Tevens bleek dat de ijzeren profielen die in het zicht zouden hangen niet eens nodig waren? Dit is de 2de keer dat de monteurs en de verkopers/klantbegeleiders elkaar tegen spreken. Dit heeft voor ons vraagtekens gezet bij de vakbekwaamheid van het personeel van bruynzeel. We betallen 12.00,00 euro voor een keuken. En het personeel lijkt niet te weten wat wel en niet mogelijk is.
De monteur heeft tijdens het 2de bezoek ook de keuken gekit. Alleen moest het fornuis nog gesteld worden. Rechter zeide van het fornuis staat enigszins gelijk met het blad. Echter de linker zeide niet. Deze staat nu dus nog niet waterpas, alleen is deze wel gekit. Opnieuw een vraagteken bij het vakbekwaamheid, aangezien een monteur dit toch moet zien dat dit niet acceptabel is(zie de onderstaande afbeelding).
De monteur attendeerde ons er ook op dat er na 6maanden een afspraak gemaakt kan worden om de keuken te stellen. Hier zijn we niet op geattendeerd tijdens de aankoop. Erg netjes dat hij ons dit wel verteld! Enkele weken later ontvang ik een bevestiging voor het 3de bezoek. Hier zouden de staanders geleverd en geplaats worden. Echter stond het onderstaande in de brief:
Opnieuw contact gelegd met Hassan, wat hier mee bedoelt werd. Ik kreeg de onderstaande reactie: De afspraak was dat de staanders geleverd zouden worden in het materiaal van de keukenkastjes en het zelfde spuitwerk. Er is dus nu eenzijdig zonder overleg besloten van de gemaakte afspraak af te wijken. We zijn het hier niet mee eens. En willen de stollen geleverd hebben zoals besproken. Ik heb vermeld dat we hier niet mee akkoord gaan, en dat vanuit onze kant de gemaakte afspraak nog steeds van toepassing is. Opnieuw heb ik mijn vriedenkring geraadpleegd die in de intereuierbouw zitten. Reactie vanuit hun was dat een dergelijke staander makkelijk te realiseren is. In de tussen tijd hadden we weer een reactie dat het niet anders mogelijk was om te leveren. Ik heb opnieuw gereageerd dat we hier niet mee akkoord gaan, en dat bruynzeel dit anders maar moet uitbesteden! Ik kreeg hierop de onderstaande reactie terug:
De opmerking 'Tevens heeft u hier volgens mij gegevens niet voor betaald' is bij ons de druppel geweest. Er wordt vanuit brunzeel eerst bepaald dat de stollen niet nodig zijn. Vervolgens wijst kemie hierop dat deze wel nodig zijn. Dan wordt het balletje bij ons gelegd. Uiteindelijk nemen jullie hier de verantwoording voor. En dan komt deze opmerking, en wordt er eenzeidig besloten af te wijken van de gemaakte afspraak?
Zoals u in al het bovenstaande kunt lezen, is onze ervaring niet heel positief verlopen met bruynzeel. Bij ieder 'incident/voorval' hadden we zoiets van 'oke, kan gebeuren. Het zijn maar mensen, en fouten kunnen gemaakt worden'. We zijn ook geen mensen die snel een klacht indienen, en we hebben veel geduld. Problemen kunnen altijd ontstaan, en zijn soms onvermeidelijk. Echter gaat het er om hoe problemen worden opgelost! De laatste opmerking hierin van ........ is voor ons de druppel geweest om hier werk van te maken. Onze gehele ervaring met bruynzeel is dan ook niet positief!
Ik wil opnieuw nog benadrukken, dat ik niet akkoord ga met de stollen. Deze moeten namelijk nog gemonteerd en geleverd worden. Dit zou 9 maart gebeuren, we zijn van mening dat we inmiddels genoeg consesies hebben gedaan en geaccpeteerd. Graag ontvang ik de stollen zoals eerder afgesproken in het materiaal en spuitwerk van de keuken kastjes!
Ik wil via deze klacht het 'balletje' bij jullie neer leggen. En verwacht dan ook een passende oplossing vanuit jullie kant! Niet alleen voor de stollen maar ook voor al het andere was is voorgevallen. Afwachtend op jullie reactie!
Met vriendelijke groet,
Reactie of foto toevoegen
“Over het geheel geen aanbeveling”
Door Simon v. op vrijdag 29 mei 2020 20 | vestiging Alkmaar
Per eind dec. 2019 keuken gekocht, levering mrt 2020, keurig in orde. Echter "Corona" gooide wel wat roet in het eten. Plaatsing keuken in eigen beheer gedaan. Tijdens plaatsing kwam ik wel een paar hobbels tegen, welke ik graag in samen spraak met event. technische dienst wilde bespreken. Daar begon men niet aan. Ook een vraag (simpel) kon niet beantwoord worden. 1 onderdeel was niet geleverd en dat werd ook niet geleverd (ondanks moeite van personeel) en zelf maar in de bouwmarkt het onderdeel aangeschaft. Als ik het zo formuleer: de 1e contact is uitstekend, verdere verkoopproces is ook goed. Maar de communicatie en de zg. "aftersale" is bedroevend. Men is niet meer bereikbaar voor verzoek om contact op te nemen, je wordt afgescheept met een flauwe smoes. Het geheel genomen zal ik geen aanbeveling doen om Bruynzeel te promoten, sorry. SV.
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden”
Door J.kuipers op maandag 5 nov 2018 18 | vestiging Spijkenisse
Ruim anderhalf jaar geleden een keuken gekocht bij bruynzeel. Recent geïnstalleerd in nieuwbouwhuis. Ik ben zeer ontevreden met de keuken. De installatie was verkeerd ingepland, waardoor een extra snipperdag nodig was. De hoogte moest aangepast, anders paste de vaatwasser niet. De keuken is met een kleine plint. Dit werd verkocht als handig omdat er meer kastruimte zou zijn. Dit is niet waar! Je moet alleen dieper bukken, want alles staat lager en levert slechts meer loze ruimte op waar je niets aan hebt.de keuken was niet compleet, nalevering over 4 weken.
Reactie of foto toevoegen
“Vooraf betalen”
Door Weeda op zaterdag 15 okt 2016 16 | vestiging Barendrecht
Het verkooptraject hebben ze wel georganiseerd. Maar het traject daarna is drama. Keuken is in juli 2016 geplaatst. Uiteraard gaat er iets verkeerd. Dat mag ook. Maar daarna is het een drama. Gebrekkige communicatie, informatie en service. Zaken die niet worden geregistreerd en doorgegeven ook al bel je er meerdere keren over. Externe monteurs die ze niet onder controle hebben en de helft van de werkzaamheden niet op de lijst hebben staan. In september weer niet alles afgemonteerd. Na maand zelf maar weer bellen, want je hoort niks. Wordt NOVEMBER meneer. Ben ik niet mee eens. Maar je loopt tegen betonnen muur bij call center en in winkel. (niks persoonlijk klantbegeleider zoals bij verkoop wordt verteld) En vooraf betalen uiteraard. Dat snap ik nu wel. We gaan het weer beleven in november.
Reactie of foto toevoegen
“Vestiging goed maar hoofdkantoor werkt niet mee”
Door Van de Wal op maandag 16 nov 2020 20 | vestiging Son
Het hoofdkantoor is niet in staat mee te denken bij eventuele problemen. Tot in de kleinste details gaat het mis. We hebben een zwarte keuken die is afgewerkt met witte plint klipjes. Wat blijkt, dat enorme bedrijf is niet in staat zwarte klipjes te regelen. Daarbij nog veel andere dingen die niet lekker liepen en waarbij er geen enkele vorm van solidariteit aanwezig was. Heel vermoeiend en had gewild dat ik er nooit een keuken had gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Dure keuken”
Door C.M. van Dijk op dinsdag 12 mrt 2019 19 | vestiging Bergen op Zoom
Ik heb een zeer dure keuken gekocht bij Bruynzeel. De optima. Veel problemen met de keuken afzuigkap is niet correct veegplint niet correct de miele xxl vaatwasser niet correct schade opgelopen bij het plaatsen van de dure keuken. Bruynzeel wil niet de schade vergoeden. Radar en kassa zullen dit gaan uitzenden. Mijn advocaat zal hier werk van maken.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Ingrid Mans- van Kampen op vrijdag 3 jun 2022 22 | vestiging Alkmaar
Keuken gekocht bij Bruynzeel Alkmaar in November 2021, erg goed geholpen heel tevreden en blij met onze aankoop. Geplande oplevering in Begin April 2022, daar begon de ellende, afzuigkap werkt niet, kast element voor de oven niet geleverd, onderdeur voor de koelvriescombinatie scheef, handvat gebroken. Geen probleem mevrouw er komt een service monteur langs,1e bezoek na 4 weken, afzuigkap verkeerde motor mee. Tweede bezoek week later afzuigkap gemaakt. Servicemonteur na 7 weken eindelijk voor de kastdeur, het kastje en het handvat, maar geen kastje mee genomen en is ook niet bij ons geleverd. Klantenservice gebeld wij gaan het uitzoeken uiterlijk morgen bellen of mailen wij terug. Na drie dagen zelf maar gebeld, ja het kastje is hier geleverd maar nu is het weg dus moet opnieuw besteld worden levering eind Juli, 15 weken na plaatsing keuken! Echt te gek voor worden zo'n slechte service!
Reactie of foto toevoegen
“Credits wie credits toekomt”
Door Christian Janse op woensdag 7 jun 2017 17 | vestiging Breda
Prachtige keuken uitgezocht met verkoper Hans Aertsen. Optima lijn. (De toplijn van Buynzeel). Na scherpe onderhandeling een zeer scherpe prijs. Alle maatwerk afspraken zijn uitgevoerd. Ik ben normaal een zeer kritische klant, maar credits wie credits toekomt.
FOTO VAN CHRISTIAN JANSE
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“0 sterren”
Door Sasha op zaterdag 20 okt 2018 18 | vestiging Leiderdorp
Ga alsjeblieft nooit hierheen! Ik zou graag 0 sterren geven als deze score zou bestaan. Deze keukenboer informeert mensen verkeerd, waardoor we voor niks een week hebben moeten wachten en daarnaast ook nog eens tijd verspillen om langs te komen op een afspraak. Ik wilde komen om een inbouw inductie en inbouw oven uit te zoeken. Aan de telefoon is verteld dat het mogelijk is om een keuze te maken als we de (buiten)maten doorgeven, er zou niks besteld hoeven te worden, er zou eerst iemand langskomen om precies in te meten en een offerte te maken voor eventuele extra electra groep. Eenmaal aangekomen in de winkel is verteld dat eerst alle apparatuur besteld moest zijn voordat iemand het in zou komen meten om überhaupt te kunnen zien of het zou passen zonder in het werkblad te hoeven snijden. Er is namelijk geen garantie dat natuursteen zonder schade aangepast kan worden. Het verhaal wat in de winkel verteld is stond dus haaks op het verhaal wat aan de telefoon verteld is. Met weinig tijd voor een verbouwing kunt u zich voorstellen dat dit een ontzettende tijdverspilling is geweest om deze keukenboer in de hand te nemen. Mijn advies ga nooit hierheen.
Reactie of foto toevoegen
“Wordt niets gedaan”
Door Ivo Murris op donderdag 12 nov 2020 20 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Bij staat er op de site: "Ondanks alle zorg en aandacht voor de keuken kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig te weten dat de klantenservice zo snel mogelijk te hulp schiet. Bruynzeel Keukens is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. U kunt er dan ook altijd op vertrouwen dat wij alle zaken goed en netjes oplossen"

Mijn vrouw en ik hebben met veel zorg een keuken uitgezocht en daarbij Bruynzeel als leverancier gekozen. De ervaring in de winkel was meer dan plezierig en uiteindelijk naar ons idee de juiste keuze gemaakt. De oplevering van die keuken was echter een drama, en contact met de klantenservice zeer eenzijdig met nul response. Wanneer een keuken opgeleverd wordt zonder verlichting aan één kant, waar de door hun geleverde technische tekening fouten heeft en daarom maar in de muur gefreesd moet worden tijdens het plaatsen, met kastjes die niet juist open gaan, met kastjes waar gaten in zijn geboord voor stekkers, waar zo'n beetje alle naden verschillend zijn, met 2 cm hoogte verschil tussen fornuis en aanrecht, dan zou iedereen toch wel een zekere mate van service verwachten? Maar nee ... inmiddels alweer weken gewacht en elke keer geen antwoord. Na bellen wordt er niets gedaan, keer op keer op keer.
FOTO VAN IVO MURRIS
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd keukenblad”
Door Kaoutar op zaterdag 2 okt 2021 21 | vestiging Amsterdam Westpoort
Na 25 jaar mochten wij een keuken uitkiezen bij Bruynzeel, maar wel zelf voor betalen. Keuken uitgezocht, erg vriendelijke verkoopster Nicole, garandeert dat het juiste keukenblad wordt geleverd, maar omdat deze niet op voorraad is zet zij een ander in het schriftelijke overeenkomst.

Vervolgens bij montage; verkeerd keukenblad. 10.000 keer heen en weer mailen en bellen, maar geen hulp. Helaas moeten wij ook naar de rechter stappen. Koop uw keuken niet bij Bruynzeel!!!
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden over de service”
Door lianne Hackeng op woensdag 16 mrt 2022 22 | vestiging Heerlen
wij zijn bijzonder ontevreden over de service van Bruynzeel. In eerste instantie wilde men ons het geld van een volledig betaalde maar niet te leveren vaatwasser niet terugbetalen. Pas na diverse mails en telefoons en klachten is men daar na maanden toe over gegaan. En nu speelt dat wij maar niet de juiste plinten geleverd krijgen. Ook die plinten zijn door ons volledig betaald. Bij reclamatie wordt onzin gemaild, en wordt de schuld bij derden gelegd. "wij geven ook alleen maar door wat we horen". Bruynzeel neemt geen enkele verantwoordelijkheid en ik kan dit bedrijf bepaald niet aanbevelen. Er wordt niet, te laat en verkeerd geleverd, en Bruynzeel neemt zelf geen verantwoordelijkheid. Terugbetalen wordt botweg geweigerd en als wordt aangegeven dat de geleverde strips niet passen op de geleverde plinten wordt domweg gesteld dat dat wel zo is.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met montage”
Door Cecile Van der Poel Meijer op dinsdag 20 okt 2020 20 | vestiging Utrecht
In ons nieuwbouw appartement zat standaard een Bruyneel keuken, wij hebben er voor gekozen de keuken naar onze wensen uit te breiden. Helaas hebben we door omstandigheden 3 jaar op oplevering moeten wachten. In die periode zijn we nog een paar keer terug geweest om wat dingen te veranderen die we toch anders wilden. Dat verliep voorspoedig en we werden goed geholpen. Tot op 22 juni dit jaar de keuken werd geplaatst er bleek het één en ander mis , o.a. lekkage bij de quooker wat tot 10 september ( voorschouw ) geduurd heeft dus hardboard en houtwerk volgezogen met water, kastjes moeten vervangen worden. Verzoek van Bruyneel het volledige bedrag te voldoen alvorens plaatsing keuken!! Wij hebben v.a. 22 juni 0 , ja echt waar , reactie van Bruyneel ontvangen , dus verbazing alom toen we bericht kregen dat de keuken 14 oktober j.l. zou worden opgeleverd. De medewerker gaf aan dat hij van niets wist, terwijl wij v.a. dat we wisten dat er spullen besteld moesten wekelijks met het hoofdkantoor gebeld hebben. Gebreken: spoelbak met deuk past niet In aanrechtblad ,Accessoires niet geleverd, mantel afzuigkap zit los, verkeerd paneel aangebracht, diverse beschadigingen aan de frontjes, Plankjes met verlichting boven spoelbak hangen scheef en aansluiting is niet afgewerkt. lekkende quooker met alle gevolgen van dien! Levertijd van kastjes en frontjes minimaal 4 weken, tot paar weken terug nog niets besteld! Wij overwegen juridische stappen als we deze week weer niets horen van Bruyneel. Waardeloos bedrijf, koop geen keuken bij Bruyneel
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door Jeroen op vrijdag 2 apr 2021 21 | vestiging Cruquius
Geen service - keuken na 12 weken nog niet klaar. Geen reactie vanuit winkel of hoofdkantoor. Je moet zelf overal achter aan, want de medewerkers van Bruynzeel doen helemaal niets. Zo erg dat CBW moet worden ingeschakeld om deze lieden in beweging te krijgen. Keuken fout getekend, fout ingemeten en fout en incompleet geleverd.
FOTO VAN JEROEN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken achterwand”
Door Jaap op maandag 19 feb 2018 18 | vestiging Den Haag Megastores
Zojuist is voor de 10 keer geprobeerd de achterwand af te werken. Ja, u leest het goed, de achterwand. De monteur is echter stomverbaasd dat hij daarvoor een ACHTERWAND bij zich zou moeten hebben. Vervolgens door een zijige service medewerker "geholpen" die niet meer kan betekenen dan "uitzoeken wat er mis is gegaan". Tja, dat kan ik je wel vertellen. De achterwand is besteld (ik heb een bestelbevestiging van het betreffende bedrijf) en waarschijnlijk ook gewoon geleverd. Bruynzeel: eens, maar nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Reageren niet bij klachten”
Door T. Haring op dinsdag 10 aug 2021 21 | vestiging Bergen op Zoom outlet
Slechte service na plaatsing keuken. We zijn inmiddels bijna 7 maanden verder na het plaatsen van de keuken en nog niet opgelost. Daarnaast geen enkele actieve communicatie, telefoontjes werden niet opgenomen als ze wel werden opgenomen stond je 40 minuten in de wacht en ook werden we niet teruggebeld en zelfs op aangetekende brief wordt niet gereageerd ook niet op mail naar klachtenservice. Waardeloze service en dienstverlening.
Reactie of foto toevoegen
“Afgegleden”
Door Stap op woensdag 28 jul 2021 21 | vestiging Den Haag Hogewal
Mooi ontwerp, maar keuken-design wat technisch niet kan. Foutje van de leverancier dus. Het gaat om een keuken type met deurtjes die niet op de vaatwasser passen. Dit design is gemaakt, gecontroleerd en op het laatste moment voor levering gewijzigd omdat de Siemens-vaatwasser het gewicht van de deurpanelen niet kan dragen. Een AEG kan dat wel. Dus werd de Siemens geleverd.... jawel. een Siemens.. vreemd. Dit ging, zoals aangegeven door de leverancier, niet goed. Het past niet. Na een maand werd de vaatwasser vervangen door een AEG... En nee hoor, die kan het ook niet. Deur klapt met een rotgang open en scharnieren breken af. Dus toch ook geen goede oplossing. AEG Vaatwasser type is ook van mindere kwaliteit.
Design klopt dus niet. En dat moet worden opgelost. Maar een oplossing blijft uit.
Nu zijn we 8 maanden verder en nog steeds geen oplossing. Klantenservice reageert niet of nauwelijks. Men zegt terug te bellen, maar doen dat niet. Laat staan dat er een oplossing komt. We zijn inmiddels zover dat we rechtsbijstand gaan inschakelen. Bruynzeel..... Ooit was het een gerenommeerde zaak. Nu een afgegleden zooitje.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds erg tevreden”
Door E. Van Sintmaartensdijk op donderdag 23 jan 2020 20 | vestiging Spijkenisse
Een grote landelijke keuken, met een Falcon gasfornuis. Geweldig geholpen, vanaf het begin, tot en met de plaatsing van de keuken. Nu 4 jaar geleden. En nu nog steeds dezelfde superservice, wanneer nodig!
Reactie of foto toevoegen
“Niet best”
Door André Wijnen & Cor Stempher op maandag 5 okt 2020 20 | vestiging Den Haag Hogewal
Begin 2020 zijn we naar onze nieuwe woning verhuisd. Op 8 februari hebben we een nieuwe keuken bij Bruynzeel besteld. De behandeling in de winkel was uitermate correct en vriendelijk. Plaatsing van de keuken was op 18 mei. In de week daarvoor is een aantal voorbereidende werkzaamheden (het verwijderen van de oude keuken, stuc- en tegelwerk, installatiewerk) uitgevoerd door een door Bruynzeel voorgedragen klusbedrijf/monteur. Werkbladen konden pas worden ingemeten na plaatsing van het keukenblok (we kregen tijdelijk een noodblad) en zou pas na een paar weken geleverd worden. Dat verliep in eerste instantie al niet helemaal volgens afspraak. Een hoge kast bleek niet op de bestelbon te zijn meegenomen (je vraagt je dan af hoe dat kan ... de lijst zoals we die in de winkel hebben opgesteld, wordt toch in zijn geheel naar de fabriek gestuurd, nemen wij aan) en kon pas een week later worden geleverd. Bij gevolg kon een tweetal lage kastjes die in dezelfde lijn als die hoge kast moesten komen, ook nog niet geplaatst worden. Een paar panelen waren beschadigd (kan gebeuren) en er ontbraken wat zaken. Die zouden op korte termijn worden nageleverd / hersteld. Vanaf dat moment gaat het helemaal mis. Levering van een paar panelen blijkt (standaard) ongeveer een maand te duren. Er komen dan monteurs, maar die blijken keer op keer de benodigde spullen niet (allemaal) bij zich te hebben. Telefoontjes en mails richting Bruynzeel en een gesprek in de winkel leiden niet tot een oplossing op redelijke termijn. We zitten nu op 5 oktober 2020, er is vandaag weer een monteur geweest. Die had wéér niet de benodigde spullen bij zich. Bij een te vervangen paneel ontbrak de handgreep (hoe krijg je het voor elkaar ...). Die kon dus ook weer niet gemonteerd worden. Er zal weer een nieuwe afspraak moeten worden ingepland (over een maand?). Bruynzeel schuift nu een deel van het probleem door naar ATAG, omdat het paneel op de koelkast (deur op deur constructie) niet goed zit. ATAG stelt echter (o.i. terecht) dat de koelkast zelf prima functioneert., maar dat er met de opbouw iets niet correct is uitgevoerd. We hebben inmiddels spijt als haren op ons hoofd dat we een keuken bij Bruynzeel hebben gekocht. Het is ons niet helemaal helder wat we nu zouden moeten doen. De keuken is voor eerste levering (half mei) al helemaal betaald.
Tot "overmaat van ramp" heeft het eerder genoemde klusbedrijf, na de halfbakken installatie van de keuken, ook niets meer van zich laten horen. Terwijl er nog wat afrondende werkzaamheden moesten worden uitgevoerd. Dat hebben we nu zelf maar gedaan en het contract ontbonden (gelukkig hadden we hier nog niet alles betaald). Misschien geen directe verantwoordelijkheid van Bruynzeel, maar zij hebben ons deze klusser wel aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrechtblad mag niet vochtig worden”
Door Carla op maandag 11 okt 2021 21 | vestiging Spijkenisse
Wij kregen 5 jaar geleden via de woningstichting een nieuwe keuken, van Bruinzeel. We kregen een kunststof blad. Na 3 jaar ging het bij de kraan en naast het aanrechtblad al verkleuren. Ik heb dit direct doorgegeven aan de woningstichting en aan Bruinzeels. Maar die vertelden dat dat "normaal", het mocht ook niet vochtig worden ????????? Wij zijn een ouder echtpaar en doen echt geen rare dingen. Nee, het is duidelijk troep wat ze daar verkopen !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Probleem met frontjes”
Door Maikel R op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Delft
3 jaar geleden een keuken aangeschaft bij Bruynzeel met Whirlpool apparatuur. Voor vrijwel alle apparaten al een monteur over de vloer gehad voor reparatie en ondanks de 5 jaar garantie toch nog nota's mogen ontvangen en moeten betalen.

De frontjes van de geleverde kastjes zijn niet vlekbestendig en vuil trekt er direct in wat natuurlijk niet hoort in een Keuken. Zelfs na constatering van de eigen Bruynzeel monteur dat de vlekken in een verder brandschoon huis niet te wijden zijn aan de onze schuld weigert Bruynzeel ons tegemoet te komen. Bruynzeel staat niet in voor hun eigen kwaliteit, hun eigen garantie bepalingen en klantenservice. In de garantiebepalingen staat dat de productgarantie voor het Bruynzeel keuken assortiment 10 jaar is en dat tot en met vijf jaar na de afleverdatum de kosten voor reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten en montagekosten, volledig voor rekening van Bruynzeel Keukens is. Hier wordt totaal geen gehoor aangegeven en Bruynzeel verwijst ons leuk door naar een geschillencommissie waarvan zij weten dat 90% van de klanten hier geen tijd voor of zin in heeft.

Zeer teleurstellend dat de consument zo wordt beduveld. Ons advies: als u een keuken van goede kwaliteit wilt, is Bruynzeel NIET de plek om te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door L.D Sankovic op donderdag 27 mei 2021 21 | vestiging Spijkenisse
De keuken bestellen ging opzich goed. Maar de service erna is uitermate erg slecht. Waarvoor zal ik even vertellen, De keuken onderdelen zijn nu 2x verkeerd besteld en afgeleverd. Hierover gebeld er word gewoon erg laks met de klant om gegaan vind ik qua vragen hoe het nou precies zit en waar het nou aan ligt om keuken onderdelen op een goede manier te bestellen en te leveren zodat de monteur gewoon z'n werk kan doen ipv 2x terug te komen omdat soms de spullen er niet bij zaten van een bestelling. Het heeft one 2x een halve snipperdag gekost en en ze doen nou net of het normaal is dat je maar gewoon thuis moet zijn wanneer het hun uit komt en niet wanneer de klant evt thuis kan zijn. Dus ik zou adviseren om niet bij BRUYNZEEL Keukens Uw keuken te bestellen. Want ik ben erg ontevreden en zal nooit meer iets bij hun kopen. Oja de communicatie zou opzich geen overbodige luxe zijn om deze een keer te verbeteren bij deze keukenmaatschappij. Dit wilde ik nog even kwijt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kan niet geleverd maar mag niet annuleren”
Door Trudy Suijkerbuijk op vrijdag 26 aug 2016 16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een koopovereenkomst ondertekend nav een gesprek over onze wensen en een tekening van de medewerkster van Bruynzeel keukens Bergen op Zoom). Op dat moment was er sprake van dat het rechtse kastje in de hoek waarschijnlijk niet zou lukken. Daar zouden we geen geld voor terugkrijgen maar we zouden wel een leuk item voor in een gootsteenkastje krijgen. Dat zou echter pas duidelijk zijn als de inmeter zou komen. Als het kastje inderdaad niet zou passen, zou dit netjes afgewerkt worden en zouden we dus nog 2 bruikbare kasten overhouden. We waren tot deze concessie bereid omdat daar meer kastruimte tegenover stond. Dit was op 3-7-2016 bij Bruynzeel keukens in Breda.

De dag daarvoor vond onze eerste ontmoeting plaats bij Bruynzeel keukens in Bergen op Zoom. We kwamen oriënteren omdat we een oplossing zochten voor de 3 kasten waarvan de buitenkant begon te splijten (van een hele nieuwe keuken was nog totaal geen sprake). In de eerste instantie heeft ze daarvoor een offerte gemaakt en aan ons voorgelegd. Toen we daar enthousiast over bleken, bleek ze de montagekosten vergeten te zijn. Ze spreken pas van een keuken als er een gootsteen en nog iets verkocht zou worden en dat bleek bij ons niet het geval. Ineens bleek alles honderden euro's hoger uit te vallen. Toen wij haar vroegen hoe duur we uit zouden zijn als de noodzakelijke elementen toe te voegen om het "een keuken" te maken (dus zonder montagekosten), vroeg ze ons om de dag daarna terug te komen in Breda waar ze dan aan het werk zou zijn (zo'n 80 km retour). Ze vroeg naar ons budget als we voor een volledige nieuwe keuken zou kijken en we hebben gezegd dat als we echt zouden willen, we misschien tot € 15000,- konden gaan. Ze reageerde enthousiast en zei dat ze wel héél erg haar best moet doen om zelfs in die richting te kunnen komen.

Het bezoek in Breda verliep verwarrend. Terwijl zij aan het tekenen was, zijn wij herhaaldelijk naar boven verwezen om materialen uit te kiezen. Voor ons was héél lastig te herkennen welke stalen op ons van toepassing waren en uiteindelijk bleek de gekozen kleur niet meer standaard leverbaar te zijn. De verkoopster zou de daarop volgende dinsdag uitzoeken of ze die toch nog kon leveren. Mijn voorkeur voor een dik aanrechtblad werd afgeraden omdat het aanrecht dan te hoog uit zou komen. We wilden graag stopcontacten bovenaan tegen de bovenkastje welke zij niet meer konden leveren. Als wij die elders zouden aanschaffen, zouden zij deze plaatsen. Uiteindelijk hadden we alles uitgezocht en ging ze alles berekenen. Ze kwam op een totaal uit van meer dan € 16000,- terwijl we naar onze mening helemaal niet zulke uitbundige keuzes hebben gemaakt. Hier schrokken we van gezien haar uitspraak van de dag daarvoor. Prompt kon er ineens € 3000,- af maar dan wel met een ander (goedkoper) aanrechtblad. Pas onderweg naar huis realiseerden we dat we getekend hebben voor dat aanrechtblad wat ze ons eerder afgeraden had omdat dat te hoog zou zijn...

De verkoopster wilde ons een overeenkomst laten tekenen. Wij wilden niet tekenen omdat we hadden vernomen dat er mogelijk meerwerk bij zou komen en dat zou pas duidelijk zijn als de inmeter geweest was. De inmeter kwam echter pas als we de koopovereenkomst getekend hadden wat dus in zou houden dat we in theorie voor een enorm bedrag aan meerkosten zouden komen te staan en dat wilden we niet. We besloten te vertrekken. Even later werden we gebeld, of we terug wilden komen want ze hadden een voorstel (leidinggevende was erbij die bekend is met onze wijk). Meerkosten zijn niet geheel in te schatten maar Bruynzeel was bereid nog meer korting toe te passen zodat het wel héél onwaarschijnlijk zou zijn dat de meerkosten daar bovenuit zouden komen. Het totaalbedrag voor de gehele keuken incl. plaatsing bedroeg € 10500,-.

Aangezien we tot de dag daarvoor totaal niet in de veronderstelling waren dat we een nieuwe keuken zouden kopen, hebben we dat geld niet op de plank liggen. Dit hebben we besproken waarop de verkoopster vertelde dat Bruynzeel een betalingsregeling via Santander biedt. Ook hier zou ze dinsdag achteraan gaan. We hebben de overeenkomst getekend in afwachting van de komst van de inmeter.

De inmeter (Hiep genaamd) kwam op 9-7-2016 en liet er geen twijfel over bestaan dat wat de verkoopster had getekend, helemaal niet mogelijk is in onze keuken. Inhoudelijk ging hij daar verder niet op in want het was aan de verkoopster om het ontwerp daarop aan te passen, duidelijk was wel dat het over meer ging dan alleen dat derde kastje in de hoek was inderdaad niet mogelijk bleek. De middelste kast (de koelkast) kon ook niet! Na een aantal dagen niets vernomen te hebben belde ik om te vragen hoe het nu zat. Ik kreeg ene Jeroen aan de telefoon die even de tekening erbij pakte en zei dat het wèl kan. Ik heb hem verteld dat als er dingen niet kunnen, ik graag inspraak wil in wat er dan gaat gebeuren. Weer een aantal dagen later belde de inmeter, hij was een aantal dingen vergeten te meten en kwam deze alsnog opmeten.

Na weer een tijd niets te hebben gehoord, zijn we naar Bruynzeel (Bergen op Zoom) toegegaan (23-7-2016). Die dinsdag waarop de verkoopster Santander en het gekozen materiaal uit zou zoeken (of dat toch nog geleverd kon worden), was dus al enige tijd geleden en daar hebben we niets over vernomen. Het zat ons absoluut niet lekker. We waren bang dat er al dingen besteld zouden zijn zonder overleg met ons over hoe het dan zou worden. De brief met de leverdatum was immers al binnen... De verkoopster was in gesprek en we werden te woord gestaan door een getinte man wiens naam ik niet weet. Hij begreep onze bezorgdheid en verzekerde me dat er nog niets besteld was. Hij stelde voor een mailafspraak met de verkoopster in te plannen. Ze zou ons die komende dinsdag mailen maar die mail bleef uit. Enkele dagen daarop belde ze en vertelde ze dat het hoofdkantoor er nog naar moet kijken, daar wordt alles gecontroleerd.

Op 27-7-2016 belde de verkoopster . Ze snapte er helemaal niets van. Of ik zelf nog eens wat maten op wil meten. Desnoods zou ze zelf wel langskomen met haar leidinggevende en nog iemand (3 personen in totaal). Ze zou ze dag daarop bellen om af te spreken en dit is nooit gebeurd. Op 6-8-2016 hebben we zelf contact opgenomen omdat we maar niets hoorden. De verkoopster was verbaasd dat wij niet wisten dat ze niet meer langs zouden komen, ze dacht dat ze aan ons had laten weten dat dat niet meer nodig was. Er was namelijk een oplossing! Vervolgens is er afgesproken op 13-8-2016 bij Bruynzeel in Bergen op Zoom op de oplossing te bespreken.

Hun oplossing bleek dus het gehele blok met de 3 kasten 10 cm naar voren te halen. Dan zouden de koelkast en oven/magnetroncombi passen. Waar echter geen rekening mee gehouden is, is dat direct daarachter de deur van de kelderkast zit. Áls die al open zou kunnen, zou het absoluut geen gezicht zijn. Hier gingen we dus niet mee akkoord. We hebben onze twijfel uitgesproken en onze wens om van de keuken af te zien. We hebben dit gesprek opgenomen met een mobiele telefoon en het geluidsfragment bijgevoegd. Hierin is te horen dat de verkoopster het zou bespreken met haar leidinggevende en geen problemen voorzag om de opdracht te annuleren. Wij waren opgelucht. De keuken was niet meer dan een blok aan ons been geworden en nu konden we verder met ons leven. Nu de keuken niet doorging, hebben we alle opties op een rij gezet. De kast is echter nog steeds gespleten...

We hebben ons voor laten lichten door de Hypotheker en een makelaar en willen dit huis gaan verkopen. Er is alleen nooit een echte bevestiging van Bruynzeel gekomen dan die leidinggevende akkoord was. We wilden nog wel zeker weten dat de keuken niet door zou gaan voordat het huis in de verkoop gaat omdat de financiële gevolgen anders niet te overzien zijn. Op 25-8 belde ik Bruynzeel en kreeg ik te horen dat de verkoopster in gesprek was, of ik de volgende dag rond 10 uur terug kon bellen. Dat heb ik gedaan en wéér bleek ze in gesprek. Ze zou mij terugbellen maar dat liet mijn werk niet toe. Ik liet mijn partner terugbellen waarop hij te horen kreeg dat er over 20 minuten overlegd zou worden met een collega en dat ze daarna erop terug zou komen. Het overleg met haar leidinggevende over het annuleren van onze keuken moest duidelijk nog plaatsvinden.

Na anderhalf uur heeft hij zelf gebeld omdat we niets hoorden en bleek de verkoopster weer in gesprek te zijn. Na een half uur kreeg hij haar te pakken en zei ze dat collega's oplossingen aan het bedenken waren. Daarop zei hij dat wij de keuken helemaal niet meer willen waarop zij hem in de wacht gezet heeft voor zo'n 5 minuten. Bij terugkomst zei ze dat ze de oplossingen aan ons wilde laten zien of dat we de keuken mee kunnen nemen naar het volgende huis. Toen mijn partner aangaf dat hij de keuken geannuleerd wil hebben, kreeg hij te horen dat dat niet kan. Uiteindelijk heb ik de verkoopster ook nog gesproken en heeft ze bevestigd dat ze de keuken zoals geschetst op de tekening, niet kunnen leveren. Ze weigeren de opdracht te annuleren zonder kosten.

Samenvattend kan Bruynzeel dus niet de keuken leveren waar wij mee akkoord gegaan zijn. We willen geen keuken van Bruynzeel meer en waren in de veronderstelling dat na het gesprek met haar leidinggevende de opdracht kosteloos geannuleerd zou worden. Van het begin af aan hadden wij bouwtekeningen van het huis mee en gaf de verkoopster meerdere keren aan dat het wel goed zou komen terwijl wij haar op die hoek wezen. Tussentijds bleek Bruynzeel ook geen betaling in termijnen via Santander meer aan te bieden (er is geen alternatief geboden).
Reactie of foto toevoegen
“Mensen begin er niet aan”
Door Niels op donderdag 28 jun 2018 18 | vestiging Bergen op Zoom
ja geweldig zo een keuken van bruynzeel keukens, zeer blij mee. Het is nu inmiddels drie maanden geleden dat onze keuken is gemonteerd en toen begon het. oeps het blad is verkeerd gezaagd "wachten" er kwam een nieuw blad oeps het verkeerde blad tevens werd het inmiddels enige goede blad beschadigd "wachten". eindelijk bericht 9 juli (week 28) komt er een monteur oeps de bladen kunnen dan toch niet geleverd worden. het kan wel week 29 of 30 oke doe maar week 30 (week 29 kunnen wij niet) oeps week 30 kunnen we alleen leveren niet monteren, dus wordt het week 31. wat zou het volgende zijn? straks zitten we 4 maanden met een half afgewerkte keuken, heel kindvriendelijk ook. (reactie: Bruynzeel ik begrijp dat het lastig is maar wij kunnen er ook niet aan doen en als week 31 niet uitkomt kan het altijd nog week 35).
Reactie of foto toevoegen
“Ga hier niet mee in zee”
Door F. Jongejan op donderdag 12 sep 2019 19 | vestiging Groningen
We hebben zeer slechte ervaring met Bruynzeel Keukens, na lang wachten werd de keuken in week 30 geplaatst, scharnieren klopten niet, deurtje was niet meegeleverd, 2 glazen plaatjes zaten er niet bij. Vele malen gebeld, we werden van het kastje naar de muur gestuurd en moeten nog zeker 4 weken wachten op 1 deurtje en 2 glazen plaatjes. Ons verzoek om e.e.a dan maar op te sturen werd genegeerd. Ga niet met Bruynzeel Keukens in zee.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Dennis van Deursen op maandag 12 jul 2021 21 | vestiging Gouda
Ik raad Bruynzeel niet aan als keukenboer. Eerst werd een verkeerd keukenblad geleverd en gemonteerd, later kwamen we erachter dat de plinten aan elkaar waren gelijmd uit verschillende losse plankjes, de kast frontjes waren in verkeerde kleur en zij latten tegen muur wand waren zeer slordig gezaagd waardoor je het hout kon zien en de zwarte lak enorm was beschadigd. Ook 8 weken vertraging gehad van de vaatwasser al kan ik het probleem omtrent het Suez kanaal begrijpen. Afval materiaal moet eerst nog een week op de oprit rond zwerven voor ze het komen ophalen. Telkens weer moet je er zelf achteraan om wat gedaan te krijgen, ze trekken overal hun handen af. Uiteindelijk na 3 keer terug te moeten zijn gekomen begrepen ze dat wat extra tijd en moeite efficiënter zou zijn en is alles eindelijk (ruim 2 maanden later) hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“De serviceafdeling is om te huilen”
Door Martijn op dinsdag 29 mrt 2022 22 | vestiging Heerlen
Een kort verhaal over hoe de aankoop van een kwalitatief goede keuken eindigt in een enorme teleurstelling. Het aankoopproces verliep uitstekend via Bruynzeel filiaal Heerlen (ondanks de beperkingen van de Corona Lockdown). Ook het inmeten en de levering vanuit het hoofdkantoor c.q. de fabriek in Bergen op Zoom ging volgens het boekje, maar daarna ging werkelijk álles mis. Eén kastje bleek beschadigd bij levering (kras in houtfineer, jammer maar kan gebeuren natuurlijk). Een nieuw kastje zou worden besteld en opgehangen. Dit was eind juni 2021. Vele telefoontjes van mijn kant en enkele door het hoofdkantoor ingeplande en vervolgens last-minute weer geannuleerde leveringsafspraken later is het inmiddels eind maart 2022. 9 maanden later! En nog steeds geen kastje. Op een bepaald moment zijn telefonische excuses gewoonweg niet meer voldoende, maar op een verzoek voor restitutie van het aankoopbedrag van het kastje wordt simpelweg niet ingegaan. Doorverbinden met iemand met voldoende bevoegdheid is geen optie, net als teruggebeld worden. Na wederom een maand te hebben gewacht op een nieuwe leveringsafspraak ("we bellen u voor een nieuwe afspraak") heb ik vandaag maar zelf gebeld met het hoofdkantoor. Komende week wordt het nieuwe kastje geleverd. Of toch weer niet? Het lijkt wel een soap. Mijn vertrouwen in Bruynzeel is inmiddels tot ver onder nul gedaald. Eindconclusie: verkoop en kwaliteit is prima op orde, de serviceafhandeling is om te huilen. Hoewel de keukens technisch uitstekend zijn, voor mij nooit meer een keuken van Bruynzeel of andere zusterbedrijven van DKG. Met die serviceafdeling wil ik gewoon niks meer te maken hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken en matige service”
Door Roy op dinsdag 3 nov 2020 20 | vestiging Groningen
Voor ons nieuwbouwhuis in Groningen een keuken uitgezocht. Het aankoopproces ging goed (uiteraard is aaaaaaalles mogelijk), werd ook prima meegedacht. De keuken werd afgelopen zomer geplaatst en opgeleverd. Bij de oplevering was de projectleider ook aanwezig. Een aantal zaken moest nog aangepakt worden: kranen zaten verkeerd om, werkblad sloot in de hoek niet helemaal lekker aan en de afzuigkap moest nog geïnstalleerd worden. Dat laatste was bewust, want ons complete huis moest nog behangen en gesausd worden. Geen enkel probleem! We hebben toen de afspraak gemaakt om contact op te nemen als het behang en de verf op de muur zaten, zodat een monteur langs kon komen voor de afzuigkap en de andere kleine dingetjes. Prima afspraak. Ik heb later geappt met de projectleider dat de monteur langs kon komen. Het heeft uiteindelijk zo'n vijf weken geduurd voordat iemand langskwam en alles opgelost was. We hebben veel geappt met de projectleider om te vragen wanneer er nu eindelijk iemand langs zou komen. Uiteindelijk kregen we zelf het nummer van de monteur om een afspraak te maken. Maar ook dat verliep moeizaam. Telefoontjes werden niet opgenomen en ook werden we niet teruggebeld. Pas nadat we een klacht indienden bij Bruynzeel, werd er 'vaart' achter gezet. Uiteindelijk is een monteur langs geweest, die de werkzaamheden overigens wel netjes heeft gedaan. Conclusie: de keuken is echt super, maar de service is erg matig.
Reactie of foto toevoegen
“Koop hier nooit een keuken”
Door Rick van de Ven op dinsdag 20 sep 2016 16 | vestiging Son
Al maanden aan het wachten en nog steeds is de keuken niet compleet geleverd. Er is al twee keer een monteur geweest en steeds hebben ze niet alle kastjes bij. Geen handgrepen, geen kastjes, te kleine kastjes, kastjes uit de kleur. Natuurlijk wel al betaald. Als je belt over je klachten, bellen ze je niet terug. Ik hoop dat we nog ooit een complete keuken krijgen, maar ik heb er niet veel vertrouwen meer in. De klantenbegeleider ziet het nu zelf ook niet meer zitten en geeft als advies om een brief naar de directie te schrijven. Ik zou als advies geven: Koop hier nooit een keuken !
Reactie of foto toevoegen
“Na ruim 4 maanden is de keuken nog niet af”
Door Marco op woensdag 17 nov 2021 21 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Service tot aan de deur vd winkel. Inmiddels zijn we ruim 4 maanden na montage, en is de keuken nog niet af. Offertebedrag werd tot 2 keer toe stilzwijgend verhoogd. Ondanks toezegging geen terugkoppeling op het waarom. Wel aandringen op betaling vóór levering, ondanks dat zij deze toezegging niet nakomen. Onvolledige tekeningen, waardoor aansluitpunten in het werk nog moesten worden aangebracht, terwijl de keukenmonteur al bezig was.

De nodige opleverpunten, maar de eerst mogelijke datum voor vervolgafspraak: bijna 2 maanden later. In de tussentijd zelf actief moeten regelen dat de achtergebleven spullen uit mijn woonkamer werden gehaald, Bruynzeel zou het 2 maanden lang hebben laten liggen. Er is na ophalen van deze spullen ondubbelzinnig gecommuniceerd met de klantenservice dat er niets in de woning was achtergebleven. Desalniettemin waren niet alle spullen er bij de 2e afspraak, dus afmonteren kon niet plaats vinden.

Direct hierover gecommuniceerd met Bruynzeel, maar: klantmanager ging een dag erna met vakantie (3 weken), van overdracht werkzaamheden was geen sprake. Daarom na bijna een maand een vervolgafspraak, dit keer om te inventariseren wat er nodig was om de keuken af te maken. Na weer een maand bericht dat het nog eens 5 weken gaat duren voordat de monteur de boel af kan komen maken. Dat is dus in totaal 21 weken na eerste montage, voor dat de keuken (hopelijk) afgemonteerd is!!

In de tussentijd (inmiddels alweer twee maanden geleden) een uitgebreide klachtmail gestuurd naar Bruynzeel zelf, en meermaals contact geprobeerd te zoeken met de klantmanager. Zelfs na meerdere herinneringen van onze kant geen reactie op deze klacht. Om te huilen dergelijke service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door F.J.Jordans op donderdag 27 okt 2016 16 | vestiging Spijkenisse
Onze ervaring is zeer goed, een jaar geleden we een keukenblok gekocht en gratis laten plaatsen naar onze wensen, nu hebben we een achterwand laten plaatsen, ook naar onze ervaring zeer goed, netjes geplaatst en afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenblad dunner dan afgesproken”
Door hoebeke op maandag 8 feb 2021 21 | vestiging Groningen
Komen hun afspraken volgens koopcontract niet na, en leveren de nieuwe keuken vies af.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden maar slechte service”
Door R op donderdag 13 dec 2018 18 | vestiging Sneek
Vanaf het allereerste moment dat we de winkel in kwamen tot plaatsing van de keuken super goed geholpen en alles goed geregeld. Maar de service is echt meer dan waardeloos dik 10 maanden aan het wachten op iets wat nog steeds niet af is zoveel ellende. afspraken niet nakomen, 100 keer bellen niet terug bellen hou maar op. Erg teleurgesteld vooral in het servicecentrum.
Reactie of foto toevoegen
“Top service bij bestaande Bruynzeel keuken”
Door Jan Blom op donderdag 24 okt 2019 19 | vestiging Haarlem
Boven kast 60 x 70 gekocht. Bij aflevering bleek het het schanier gedeelte niet in orde. Heb het hoofd kantoor gebeld en deze heeft de juiste scharnieren toe gezonden . In twee dagen waren de scharnieren binnen . Top service.
Reactie of foto toevoegen
“Meer aandacht voor de factuur dan voor de order”
Door c.ambachtsheer op zaterdag 2 nov 2019 19 | vestiging Breda
we hebben een paar maanden geleden een uitbreiding van de bestaande Bruynzeel keuken besteld,so far so good behalve de extreem lange levertijd voor twee eenvoudige kastjes.Toen begon de druk van de service afdeling om te betalen, 3 keer een bericht ontvangen waarin gewezen werd op het feit dat er betaald moest worden ,twee dagen voor de aflevering,dat is duidelijk toch? Niet voor de service afdeling die drie keer moest waarschuwen dat er op tijd betaald moest worden etc.Ik vind de energie en de verspilling van tijd in schril contrast met de mogelijkheid om twee kastjes twee maanden eerder af te sturen.Ik vraag me af waar de druk vandaan komt, is Bruynzeel soms in financiële nood? Dan had ik misschien beter bij een ander bedrijf kunnen bestellen ,indien er twijfels zouden ontstaan over mijn kredietwaardigheid dan is dat een slechte methode om te ontdekken of dat zo is,is ook niet erg klantvriendelijk,kortom een vervelende ervaring,nu maar zien hoe de montage afloopt.

Aanvulling ontvangen 12 november 2019: De montage van twee kastjes heeft inmiddels plaatsgevonden.Het goede nieuws is dat er een correcte ,capabele monteur kwam om de boel te installeren,bij navraag bleek het een ZZP werker te zijn,die op zelfstandige basis dit soort werken uitvoerde,dit verklaart wellicht de bekwaamheid,daar de zaakjes van Bruynzeel niet in orde waren .
1.De onderplaat was in wit uitgevoerd alhoewel er duidelijk in de papieren was vermeld dat dit zwart zou moeten zijn.
2.De afsluitplaat werd in de verkeerde kleur wit geleverd,en ook weer werd dit in alle papieren die ik ontvangen had vermeld dat het in de zelfde kleur als de kastjes zou zijn.

Het opvallende in dit hele verhaal is dat er in de leveringsvoorwaarden van Bruynzeel artikel 5 wordt gewezen op e.v.t kosten om de ruimte in orde te brengen waar het werk zal plaatsvinden indien de ruimte niet voldoet aan de eisen die Bruynzeel hiervoor hanteert. Ja daar zit wat in als monteurs moeten wachten enz.Maar nu draaien we het om, als Bruynzeel bij de levering fouten maakt en het werk niet afgemaakt is en de monteur weer opnieuw moet komen vindt er dan ook een compensatie plaats voor de klant, die moet uiteindelijk maar weer zorgen dat hij thuisblijft en wellicht ook een vrije dag opnemen of andere prive afspraken afzeggen. Daar ben ik nou eens benieuwd naar wat het antwoord zal zijn, alhoewel ik dat waarschijnlijk al wel kan raden.
Reactie of foto toevoegen
“Ontbrekende spullen”
Door LR op woensdag 20 jul 2016 16 | vestiging Spijkenisse
2 laden + 3 fronten + onderkast kookplaat + spotjes ontbraken. Kraan bleek defect te zijn.
Wacht 4 weken na levering nog steeds op de spotjes en een nieuwe kraan, schijnt een enorm probleem te zijn voor een keukenzaak om een kraan te leveren. kreeg nu bericht dat het nog wel 5 weken kan duren voor de kraan en spotjes geïnstalleerd gaan worden. Weinig respons van de klantenservice. Nemen absoluut geen initiatief om met alternatieve oplossingen te komen. Doe jezelf een plezier en voorkom ergenis en hoge telefoonrekening: koop geen keuken bij Bruynzeel, je krijgt er spijt van.
Reactie of foto toevoegen
“Nul service”
Door GPS Bosman op dinsdag 13 jul 2021 21 | vestiging Bergen op Zoom outlet
Kwaliteit zeer slecht. Plinten zwellen op door vocht. Handgrepen lades zeer kwetsbaar evenals hoge grijze binnenlades. Overal beschadigingen. Service O. Arrogant personeel dat collega's dekt, en weigert door te verbinden. Te beroerd om twee boutjes op te sturen. Bestaat niet lang meer, volgens mij, dus vooral niet kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Klacht indienen heeft geen zin”
Door L. De Feber op vrijdag 16 mrt 2018 18 | vestiging Den Haag Hogewal
September 2017 hebben we een keuken gekocht die 11 december 2017 is geplaatst. Er waren een tweetal problemen aan waarvan er één is opgelost dat was een scheur in het aanrechtblad. Het tweede probleem, een verkeerd uitgezaagde stolp hebben we al drie afspraken voor gehad en is nog steeds niet opgelost. Zoals het er nu uitziet komen daar voor de vierde keer 28 maart twee monteurs voor langs. Wat mij stoort is dat wij nu 5 keer een dagdeel thuis hebben moeten blijven (buiten levering om) 28 maart dus voor de zesde keer en de klachtenbehandelaar hier niet wat vaart achter heeft gezet. Ondanks de vele bezoekjes gaf de monteur de laatste keer aan dat hij het niet alleen kon oplossen, wat ze natuurlijk allang hadden kunnen weten. Ik heb eerder al gevraagd om een korting voor de geleden schade en dat we het verder zelf wel oplossen. Daar werd 50 euro voor voorgesteld, door een man die toen ik hem vroeg naar zijn achternaam die niet wilde geven in angst voor represailles, aldus de medewerker zonder achternaam. Dat verbaasde mij heel erg, en vond ik ook onbeschoft. Maar de klachtenafhandeling denkt daar heel anders over, vind dit normaal en vindt ook dat ondanks dat ik al zo lang wacht en maar afspraken met ze blijf maken, ik niet zo moeilijk moet doen :"het wordt toch opgelost:" aldus Bruijnzeel. Klacht indienen bij Bruijnzeel heeft geen zin, ze kunnen werkelijk niets voor je betekenen behalve de ergernis alleen maar groter maken.
Reactie of foto toevoegen
“Bergen op Zoom is het probleem”
Door Lisa op dinsdag 22 mei 2018 18 | vestiging Zaandam
Dit is een aanvulling op mijn vorige review waarin ik heb aangegeven dat de communicatie van Bruynzeel Bergen op Zoom 0,0 is. De keuken is gekocht in Zaandam. Daar was niets mis mee. Het is probleem is Bergen op Zoom. Ik moest van de montageplanner vernemen 5 dagen voor levering wanneer de keuken geplaatst zou worden. Vrijdag (geen tijd genoemd), maar mogelijk kon het donderdag maar zou ik woensdag laat horen. Bruynzeel Bergen op Zoom heeft helemaal niets over plaatsingsdatum laten weten. Enkel dat de kraan niet op tijd geleverd kon worden, nota bene de keuken zo'n jaar geleden besteld. Woensdag niets gehoord. Bruynzeel uiteraard niet bereikbaar, die is pas vanaf 9.30 uur bereikbaar, nou ja bereikbaar. Het is dat ik een nummer van de montageplanner had en daarmee contact heb opgenomen 's avonds om te horen dat er donderdagmorgen 7.30 uur een monteur zou komen. Ik kan zeggen dat ik water zag branden, want hoe gek kun je het maken om de klant niet op de hoogte te stellen. Het betreft nieuwbouw dus ik woon er niet, daarbij op 45 km afstand. Monteur keurig op tijd en heel harde werker. Vervolgens werd ik gebeld dat de monteur de volgende dag een spoedklus had, 's middags terug zou komen(vrijdag voor Pinkster) en het zo nodig dinsdag na Pinkster afmaken. Gelukkig wilde de monteur niet gereedschap meenemen om het de volgende dag weer mee terug te nemen. Hij kwam dan ook de volgende dag om 7.30 uur en heeft het afgemaakt. De keuken is geplaatst en ziet er mooi uit. Nu zien of de keuken mooi en heel blijft. Ik heb een noodkraan die over een paar weken vervangen wordt. Helaas heb ik wel een paar beschadigen aan mijn muur (door de klepkast langs de muur omhoog te drukken) en bandenspoor vlekken op mijn vloer opgelopen. Ik vraag me af of Bruynzeel de reviews leest want er is een en ander voor verbetering vatbaar. Of ze hebben er maling aan.

Eerdere ervaring van 11 mei 2018: Ik heb bijna 1 jaar geleden een keuken gekocht bij Bruynzeel voor mijn nieuwbouw appartement op geleverd in april. De bereikbaarheid met Bruynzeel is ronduit slecht met steeds tig wachtenden voor je. Antwoord op mail (binen 5 werkdagen) krijg je niet. En pas 2 weken geleden heb ik de melding ontvangen dat deze op 14 mei wordt afgeleverd. Als je dan denkt dat ze de volgende dag gaan plaatsen. Nee dus. Dat wordt 4 dgn later op vrijdag voor het weekend en hoorde ik pas 5 dgn voor aflevering. Als klap op de vuurpijl kreeg ik 5 dgn voor aflevering te horen dat de kraan niet op tijd binnen is en ik een noodkraan krijg. 4 weken later zou dan de goede kraan moeten komen. Eerst zien dan geloven. Nee ik raad Bruynzeel niet aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in nieuwbouwwoning”
Door Paul van Eck op maandag 8 mei 2017 17 | vestiging Delft
Sinds afgelopen november 2016 hebben wij een keuken laten plaatsen door Bruynzeel Delft. De keuken is geplaatst in een nieuwbouw woning. Vanaf het begin af aan verliep het contact niet goed met de klantenservice. We hebben de keuken gekocht met 10 jaar garantie op de kastjes. Echter voordat de keuken definitief werd besteld kwam bij ons de mededeling binnen dat de garantie op de hangkasten komt te vervallen. Dit had te maken met de recirculatiekap die wij nodig hadden in de woning. Ik moest hier akkoord opgeven anders werd de keuken niet besteld. Dit werd per mail gevraagd. Vervolgens kregen wij de officiële bestelling binnen en bleek het niet met de recirculatie kap te maken te hebben maar met de coocker. Hier heb ik nooit akkoord opgegeven. De keuken was wel besteld en is uiteindelijk ook gemonteerd met enkele haken en ogen. Ze zouden dinsdag komen monteren en maandag leveren. Maandag levering was gelukt alleen dinsdag monteren lukte niet i.v.m. een zieke monteur.

De keuken is uiteindelijk gemonteerd en alles werkte ook. Tot dat wij bezig waren met de vaatwasser. Wij hebben een vaatwasser besteld met een boven lade voor het bestek. Echter onze normale longdrink glazen paste daar niet meer onder, waardoor wij het glazendeel naar beneden moesten laten zakken zodat de glazen wel paste. Dit had tot gevolg dat onze avond eet borden niet meer in de vaatwasser passen. Er is een monteur langs geweest en heeft ernaar gekeken, maar gaf ook aan dat het type vaatwasser die wij nu hebben eigenlijk te klein is voor een boven lade. Dit heb ik vervolgens gemeld bij Bruynzeel dat de vaatwasser niet geschikt is voor een boven lade. Helaas kwamen ze met de melding dat wij dat hadden moeten controleren in de showroom. Echter op het moment van bestellen hadden wij nog helemaal gaan servies aangezien het onze eerste woning is. Aangezien de garantie van de bovenkasten is komen te vervallen en het niet op tijd leveren van de keuken heb ik een geld bedrag gevraagd voor het niet nakomen van de garantie van € 565,-. (gebaseerd op 2 nieuwe kastjes, extra vrije dag en het dramatisch verlopen van het contact en de afspraken) + het vervangen van onze vaatwasser naar een grotere type. Het enige voorstel waar Bruynzeel mee komt is een VVV bon van € 100,- waar ik niet mee akkoord ga. Ik zal daarom ook nooit meer een Bruynzeel keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 35
Vestigingen Bruynzeel Keukens
aAlkmaar (3 ervaringen), Edisonweg 1, 1821 BN Alkmaar, tel 072 - 527 55 00
bAlmere (2 ervaringen), Bostonweg 11, 1334 KN Almere, tel 036 - 532 33 36
cAmersfoort , Nijverheidsweg-Noord 7, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 463 15 08
dAmsterdam Villa Arena , Arena Boulevard 102, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 365 94 82
eAmsterdam Westpoort (1 ervaring), Sierenborch 10, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 613 67 67
fApeldoorn (3 ervaringen), Het Rietveld 28, 7321 CT Apeldoorn, tel 055 - 360 53 53
gBarendrecht (6 ervaringen), Pesetastraat 34-36, 2991 XT Barendrecht, tel 010 - 486 86 00
hBergen op Zoom (9 ervaringen), Drebbelstraat 9, 4622 RC Bergen op Zoom, tel 0164 - 25 09 00
iBergen op Zoom outlet (6 ervaringen), Drebbelstraat 5, 4622 RC Bergen op Zoom, tel 0164 - 28 53 14
jBreda (4 ervaringen), Kruisvoort 52, 4814 RZ Breda, tel 076 - 522 13 34
kCruquius (6 ervaringen), Cruquiusplein 28-30, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 528 00 10
lDelft (3 ervaringen), Leeuwenstein 18, 2627 AM Delft, tel 015 - 256 42 99
mDen Bosch , Balkweg 29, 5232 BT Den Bosch, tel 073 - 689 50 22
nDen Haag Hogewal (7 ervaringen), Hogewal 16, 2514 HA Den Haag, tel 070 - 356 04 17
oDen Haag Megastores (7 ervaringen), Waldorpstraat 228, 2521 CE Den Haag, tel 070 - 388 90 50
pDordrecht , Mijlweg 51d, 3316 BE Dordrecht, tel 078 - 750 11 80
qDuiven (4 ervaringen), Cartograaf 6, 6921 EZ Duiven, tel 026 - 311 46 57
rGouda (5 ervaringen), Elburgplein 5, 2803 PX Gouda, tel 0182 - 53 39 60
sGroningen (4 ervaringen), Hoendiep 99, 9718 TE Groningen, tel 050 - 311 01 24
tHaarlem (3 ervaringen), Schipholweg 1, 2034 LS Haarlem, tel 023 - 540 09 74
uHeerlen (5 ervaringen), In de Cramer 164, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 400 77 80
vHengelo OV (1 ervaring), Holtersweg 77, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 256 80 40
wLeiderdorp (5 ervaringen), Meubelplein 6, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 301 63 07
xMiddelburg (1 ervaring), Mortiereboulevard 30, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 60 66 50
yNijmegen (1 ervaring), Wijchenseweg 160, 6538 SX Nijmegen, tel 024 - 344 73 89
zRoosendaal (2 ervaringen), Rucphensebaan 6, 4706 PJ Roosendaal, tel 0165 - 39 10 00
a1Rotterdam Alexandrium (3 ervaringen), Watermanweg 11, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 220 18 85
b1Rotterdam Bigshops Dakpark (3 ervaringen), Vierhavensstraat 169, 3029 BB Rotterdam, tel 010 - 276 08 44
c1Sneek (1 ervaring), Smidsstraat 10B, 8601 WB Sneek, tel 0515 - 43 90 74
d1Son (5 ervaringen), Ekkersrijt 4020, 5692 DA Son, tel 0499 - 46 09 04
e1Spijkenisse (8 ervaringen), Lucebertstraat 10, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 00 17
f1Utrecht (7 ervaringen), Hollantlaan 24, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 266 78 52
g1Zaandam (4 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 9b, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 635 61 06
h1Zwolle (2 ervaringen), Marsweg 37, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 337 67 40
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.