Feedback
8,7

Badkamervoordeelshop

Score uit 12 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
4 vestigingen (Overijssel & Gelderland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badkamervoordeelshop
Door slimme en gerichte inkoop proberen wij van badkamervoordeelshop.nl kwalitatief goede badkamerproducten te leveren voor een betaalbare prijs. Kom kijken naar ons assortiment in de showrooms.
Alternatieven voor Badkamervoordeelshop
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 61 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Badkamervoordeelshop. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren8 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Nieuwe toiletruimte”
Door Jacqueline Bijl op vrijdag 17 jul 2020 20 | vestiging Doetinchem
Aanrader! Een zaak waar persoonlijke benadering en goede service nog voorop staat. Zie je weinig meer. Met speciale dank aan Frans Robben van deze winkel, wat een prettige man die de reputatie van deze winkel echt eer aandoet!
FOTO VAN JACQUELINE BIJL
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jos van de Kamp op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Beuningen GLD
Badkamer gekocht bij Badkamervoordeelshop in Beuningen. Goede service, de verkopers hebben er verstand van en geven goed advies. Nemen de tijd om je wensen te realiseren. Netjes thuis afgeleverd vlak voordat ik ga verbouwen. Dus een aanrader wanneer je een nieuwe badkamer wilt gaan maken.

Aanvulling ontvangen 2 juli 2020: Is al geleverd en zijn bezig met monteren...........en het ziet er goed uit allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak en voldoet”
Door Geert Koster op vrijdag 24 apr 2020 20 | vestiging Doetinchem
Normaal koop ik als doe-het-zelver regelmatig online spullen zelf. Ik heb me deze keer over laten halen om voor de tegels en nog wat andere spullen in de douche bij Badkamervoordeel Doetinchem langs te gaan. Blij dat ik dat gedaan heb. Bob van Badkamervoordeel heeft ons diverse tips gegeven en ons op een paar aandachtspunten gewezen. Hij komt uit het vak en heeft duidelijk veel kennis en ervaring. Hij nam de tijd en heeft verschillende mogelijkheden met ons besproken zonder ons een bepaalde kant op te dwingen. Wij vonden het erg fijn dat Bob met de software in staat was om een paar opties te laten zien. Dankzij hem zijn we gekomen tot een ontwerp waar wij erg blij mee zijn. Bij het tekenen van de opdracht werd samen overlegd hoe en wanneer de levering zal zijn. We kijken hiernaar uit en komen in de toekomst vast weer langs.

Aanvulling ontvangen 14 juli 2020: De materialen zijn door badkamervoordeelshop geleverd. Alles volgens afspraak (4 sterren) en de materialen voldoen aan de wensen (4 sterren).
Reactie of foto toevoegen
“Schappelijk geprijsd”
Door Pieter Ronner op zondag 19 apr 2020 20 | vestiging Beuningen GLD
Materiaal voor badkamer en toiletruimte gekocht. Het personeel geeft goede adviezen en denkt goed met je mee. De levering was perfect volgens afspraak. Ook de service achteraf was prima. Service en kwaliteit voor een schappelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ingrid Hartman op woensdag 12 feb 2020 20 | vestiging Deventer
2 badkamers gekocht en sanitair voor gehele woning. Zeer goed geholpen door Hans, Menno en Evelien -Badkamervoordeelshop Deventer. Zelfs een stoomdouche kunnen regelen. De levering ging netjes en de service is top. Een betaalbare prijs voor kwaliteit. Wij zijn erg tevreden� Zeer aan te bevelen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Service was goed”
Door Schut op zaterdag 8 feb 2020 20 | vestiging Arnhem
Badkamer gekocht bij een leuke, enthousiaste, goede verkoper. In mijn onhandigheid de verkeerde vloerverwarming gekocht, zonder problemen terug kunnen brengen. Verkeerde fontein besteld, simpel en snel om kunnen ruilen. 1 Tegel tekort en de showroom in Arnhem werd voor mij afgebroken zodat ik verder kon met de badkamer! Super service voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossing”
Door Jaap op maandag 3 feb 2020 20 | vestiging Beuningen GLD
6 januari weer gaan zzper (Totaalbouw Gelderland)die de badkamer zou komen plaatsten voor de 2de keer weer niet zijn afspraak na gekomen. Badkamervoordeelshop heeft de ellende die ik had gekregen door de zzper (Totaalbouw Gelderland)waar ze mee samen werkte goed opgelost, ze hebben een andere zzper voor mij geregeld en kon meteen dezelfde week beginnen. Ik ben dik tevreden over de goede samenwerking en oplossingen van badkamervoordeelshop.

Eerdere ervaring van 26 december 2019: Completen badkamer gekocht incl. Montage. In juli offerte getekend en spullen zijn geleverd paar dagen voordat ze het zouden komen installeren, miste wat spullen zoals spiegelkastje en lamp, maar later nog geleverd. 2 december 2019 zouden ze komen installeren maar tot nu toe nog steeds niets geïnstalleerd, en een zeer slechte communicatie. Ze gooien het op de zzpers waarmee ze samenwerken en dat je bij hun moet zijn, wij verkopen alleen word gezegd. Dus tig keer bellen en voicemails inspreken maar ik word maar niet terug gebeld door de zzper en een zeer slechte communicatie. Zeer slechte zaak, zo kan ik ook een bedrijf beginnen en spullen verkopen. Nu is er een nieuwe afspraak gemaakt en op 6 januari 2020 komen ze de badkamer installeren... Ben benieuwd, Word vervolgd...
FOTO VAN JAAP
Gemonteerde douchecel
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Jip op woensdag 25 dec 2019 19 | vestiging Arnhem
In de winkel zijn we geholpen door Berry. Hij was erg vriendelijk en deskundig. De levering ging goed en netjes. Waar we van de ene tegel te veel hadden konden we die inruilen voor een andere die we net tekort kwamen. Erg behulpzaam dus. Berry raadde voor de montage ook een heel goede installateur aan. Zo hebben we nu zonder enige stress een prachtige badkamer met mooie goede spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door Marian op dinsdag 8 okt 2019 19 | vestiging Beuningen GLD
Wij zijn geholpen door Tobias. Hij pakte het heel deskundig aan en met een scherm bij de hand werd de badkamer meteen inzichtelijk voorgesteld. Prijs is ook prima, niks op aan te merken. Bij de levering bleken de kranen en doucheset te ontbreken, maar die zijn netjes nageleverd. Helaas over de afhandeling van onze opmerkingen na de montage zijn wij minder tevreden. Wij hebben veel tegels over. Die worden niet teruggenomen, omdat naar verluidt met 20% snijverlies rekening wordt gehouden. Dat was mij bij de offerte niet bekend en was dat wel zo geweest dan had ik dat even vooraf met onze monteur besproken of dat wel nodig was. Wat moet je met die tegels? Zoveel als reserve aanhouden is niet nodig. Toen de douchewand was gemonteerd, zag de monteur pas dat onderaan een kleine beschadiging zit. Dat direct gemeld en aanbod is door de winkel gedaan om een nieuwe wand te leveren. Omdat wij net uit de rotzooi zijn en het niet in het zicht zit, heb ik aangegeven dat ik geen zin om de wand er weer uit de breken en weer kosten te maken voor de monteur. Daarom heb ik gevraagd om een kleine vergoeding ter compensatie. Dat is geweigerd. Ik kan dat niet begrijpen, wat een verspilling ook om een hele nieuwe douchewand te plaatsen. Erg jammer dat het dus zo moet eindigen!
FOTO VAN MARIAN
Detail montage
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Gert van Eck op zondag 12 mei 2019 19 | vestiging Arnhem
Na bij een collega bedrijf zeer slecht ontvangen en nauwelijks geholpen te zijn stapten we de badkamervoordeelshop in Arnhem binnen omdat het vlakbij was. We zijn heel erg goed geholpen door Berry, met wie wij binnen twee uur de hele badkamer ontworpen hadden en de materialen uitgezocht hadden. Top adviseur Berry. De levering kwam op de geplande dag en was onberispelijk. Toen we later onze teleurstelling uitten over de functionaliteit van het klokthermostaat van de vloerverwarming, werd ook dit meteen opgepakt en ging Berry in overleg met de fabrikant, resulterend in een gratis nieuw thermostaat van de volgende generatie.
Wij zijn rondom tevreden met de producten en de service en genieten elke dag van onze mooie nieuwe badkamer.
FOTO VAN GERT VAN ECK
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Fam Gerretsen op maandag 21 mei 2018 18 | vestiging Doetinchem
In de winkel werden we geholpen door Frans. Hij nam alle tijd voor ons en adviseerde ons goed. Heel prettig contact. Ook later zijn we door collega Pim uitstekend geholpen. Jimbouw is het bedrijf dat vervolgens twee wkn lang bij ons in huis hft gewerkt. Ook met deze twee heren hebben we een uitstekende ervaring. Ze werken beiden heel nauwgezet en weten waar ze mee bezig zijn. Professioneel en prettig in de omgang. Ze gaan voor hun werk. Dank jullie wel voor het prachtige resultaat. Wij zijn heel blij.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Gerritsen op maandag 22 jan 2018 18 | vestiging Beuningen GLD
Badkamervoordeelshop beuningen. We zijn er prima geholpen, vriendelijk en deskundig advies. Toen ik nog wat nabestelde viel op dat men wist wie ik was en meteen op onze specifieke situatie inging.

Aanvulling ontvangen 26 januari 2018: Betreft een complete badkamer en toilet dus tegels, twee keer toilet, douche, drain etc.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Toiletruimte
1 / 4
Vestigingen Badkamervoordeelshop
aArnhem (3 ervaringen), Vlamoven 17, 6826 TM Arnhem, tel 026 - 382 33 79
bBeuningen GLD (5 ervaringen), Hadrianussingel 34, 6642 AJ Beuningen, tel 024 - 204 90 31
cDeventer (1 ervaring), Hanzeweg 32, 7418 AT Deventer, tel 0570 - 74 50 78
dDoetinchem (3 ervaringen), Transportweg 5a, 7007 CL Doetinchem, tel 0314 - 36 36 80
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.