Feedback
9,0

Badkamervoordeelshop

Score uit 37 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
8 vestigingen (Overijssel, Limburg, Gelderland & Flevoland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badkamervoordeelshop
Badkamervoordeelshop.nl biedt kwaliteitsadkamers tegen scherpe prijzen. Van een moderne wastafel, luxe inloopdouche en trendy tegel tot aan een complete badkamer. Wij inspireren, geven deskundig advies, leveren snel en bieden topkwaliteit voor een voordelige prijs. Of je nu op zoek bent naar een klein onderdeel, nieuw sanitair of een complete badkamer: Badkamervoordeelshop heeft het.
Alternatieven voor Badkamervoordeelshop
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2183 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Almere Flevoland) score 9,2 uit 661 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Almelo Overijssel) score 9,1 uit 3137 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 534 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 60 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 302 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 37 ervaringen over Badkamervoordeelshop. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren24 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Per vestiging:
“Bedankt”
Door Kaveh op zaterdag 11 nov 2023 23 | vestiging Almere
We zijn ontzettend blij met onze badkamer. Jullie hebben alles van A/z perfect geregeld. Marcel en zijn team hartstikke bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pascal G op woensdag 5 jul 2023 23 | vestiging Arnhem
In de winkel afspraak gemaakt en zeer fijn te woord gestaan door Robin. Zeer tevreden over de service en flexibiliteit die is geleverd. Niet moeilijk doen over meerdere aanpassingen achteraf. Uitstekende communicatie van te voren en tijdens. Levering snel en mooi op tijd!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Gerard & Melanie op zaterdag 20 mei 2023 23 | vestiging Almere
Marcel heeft ons al een jaar geleden goed geadviseerd. Voor 2 badkamers en een toilet. Stelde de goede vragen om tot een goed advies te komen. Wij erg blij met de keuzes die wij hebben gemaakt. Levering en timing van leveren was goed. Het bij bestellen van materialen ging efficiënt en volgens afspraak. Wij zijn erg tevreden met de vestiging Badkamervoordeelshop Almere. Een echte aanrader!
FOTO VAN GERARD & MELANIE
+ Toon extra foto van Gerard & Melanie
+ Toon extra foto van Gerard & Melanie
Reactie of foto toevoegen
“Goed materiaal, waardeloze service”
Door Nick op zondag 7 mei 2023 23 | vestiging Venlo
Hoeveel dingen zouden er fout kunnen gaan bij het verbouwen bij een badkamer? Niet veel, zou je zeggen. Maar dan ken je Badkamervoordeelshop nog niet.. Tijdens ons eerste bezoek werden we netjes geholpen en was er eigenlijk van alles mogelijk. We hebben hierom ook besloten om deze klus door Badkamervoordeelshop te laten doen. Bij ons tweede bezoek om de koop af te sluiten was het ook geen probleem dat we nog een aantal kleine dingen wilde aanpassen. Ook vertelde Raymond (de verkoper) voorbeelden van klanten die problemen hadden gehad (door de klant zijn eigen toedoen), dit netjes door de winkel werd verholpen en dat er altijd meegedacht werd. Dit bleek bij ons dan toch niet geheel het geval. Het begon 2 weken voor de levering. De tegels die wij graag wilden hebben waren opeens niet leverbaar meer, maar zij wilden dit oplossen door een iets andere tegel te leveren. Deze was wel een beetje duurder, maar dit prijsverschil zouden zij voor hun rekening nemen. Zeer netjes, vonden wij. Op de dag van levering kregen wij in de ochtend een telefoontje dat de tegels helaas niet geleverd konden worden, omdat zij die nog niet binnen hadden gekregen. Zij stelden voor om alles een week later te leveren (zij leveren alleen op donderdag). Ik had al een vrije dag opgenomen hiervoor en ging hier dus niet mee akkoord en heb aangegeven dat ik alles wilde krijgen wat ze momenteel wel al binnen hadden. Na de levering en de controle hiervan kwamen we tot de conclusie dat lang niet alles geleverd was. Zo misten we onze douchewand en thermosstaatkraan. Na dit aangegeven te hebben zouden ze dit de week later samen met de tegels leveren. Een week later (weer een vrije dag opgenomen uiteraard) werden de tegels en de andere ontbrekende spullen geleverd. Bij het uitladen kwamen we er achter dat de douchewand alweer vergeten was. Ook kregen we 2 verschillende soorten tegels (dit terwijl we allemaal dezelfde tegels hadden). Na alweer een telefoontje richting de winkel, zouden ze dit speciaal voor ons de dag erna komen bezorgen. Vrijdag kwamen ze dus de goede tegels brengen, er was echter al 1 tegel die gebroken was tijdens het vervoer. De chauffeur zei dat we toch een proeftegel gekregen hadden, dus dat het dan toch goed was? De verkoper had echter gezegd deze niet te gebruiken, omdat deze een klein kleurverschil kon opleveren. Dit wist mijn vader echter niet (die de bestelling aannam, omdat ik niet nog een keer een dag vrij kon pakken). Na het zetten van de tegels kwamen we er achter dat we te weinig tegels zouden hebben. Na het bekijken van de tekening, bleek deze ook niet te kloppen. Er was namelijk geen rekening gehouden met onze dakkapel. Weer een telefoontje richting de winkel en aangegeven dat we tegels te kort hadden, aangezien de tekening van hen niet klopte. Ze zouden tegels bestellen en me laten weten wanneer deze binnen waren. Tot mijn verbazing kreeg ik echter een rekening voor deze tegels. Nadat ze de tegels binnen hadden, moest ik ze zelf komen ophalen. Na de vraag waarom we deze tegels moesten betalen, omdat dit hen fout was kregen we het antwoord: 'Maar als ik de tekening wel goed had gemaakt, waren deze tegels sowieso bij de prijs gekomen'. Nadat de badkamer bijna klaar was en eigenlijk alleen de douchewand nog geplaatst moest worden, kwamen we er achter dat we de verkeerde wand geleverd gekregen hebben. Wij hadden een douchewand van 60cm besteld met een koppelstuk wat 180 graden naar binnen gedraaid kon worden. Bij het uitpakken hiervan kwamen we erachter dat we een koppelstuk geleverd gekregen hadden wat niet kon draaien. Na weer een belletje om te vragen of ik niet gewoon het geld terug kon krijgen van de gehele douchewand was dit niet mogelijk. Ze konden alleen het koppelstuk crediteren om de opmerkelijke reden dat we de doos van de douchewand zelf al hadden opengemaakt. Hoe moeten we anders zien wat er in de doos zit? Ook de installateur van de badkamer kwam vanuit hen. Dit was een gepensioneerde die 40 jaar namens hen had gewerkt en nu wat wilde bij verdienen. Deze man was een geweldige tegelzetter, echter van de installatie van het sanitair, leggen van de leidingen en aanleg van elektriciteit had hij weinig kaas gegeten. Gelukkig dat mijn vader regelmatig erbij was, zodat alles wel in goede banen gelopen is. Kortom, voor goed materiaal kun je best naar Badkamervoordeelshop. Ga er echter wel van uit dat je vaak contact kunt nemen, omdat er iets fout gegaan is. En verwacht ook geen geweldige service van deze zaak
REACTIE VAN NICK
Meteen een mailtje ontvangen van Badkamervoordeelshop dat ze contact met me willen om dit netjes op te lossen. Tot zover nog steeds niets gehoord... Ook het geld wat we zouden terugkrijgen voor de douchewand heb ik nog niet ontvangen
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne zaak”
Door Ronald Budding op zaterdag 6 mei 2023 23 | vestiging Almere
Ik heb mijn badmeubel met spiegelkast bij hun gekocht. Ook de tegels voor de gehele badcel. Helaas is er bij het leveren van de spiegel in de verpakking een stuk gebroken. Dit gemeld en er werd kordaat opgetreden. Er wordt een nw spiegel zonder problemen geleverd. Ook was er een vloertegel te kort dit voorgelegd. Uit coulance hebben ze een tegel uit de showroom geleverd. Al met al een fijne zaak, vriendelijk te woord gestaan en zeker fijn personeel en geduldig
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Henny Slagt op maandag 7 nov 2022 22 | vestiging Beuningen GLD
3 jaar geleden in Beuningen complete badkamer gekocht, onlangs ging een spotje kapot, bleek niet meer in de handel, gelukkig nog een exemplaar in een andere vestiging, kon deze een dag later ophalen, als service werd dit geheel gratis gedaan, klasse.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Roxanne op vrijdag 23 sep 2022 22 | vestiging Almere
Super service! Wij hebben onze wc hier gekocht! Na toch twijfelen van chroom naar zwart om kunnen ruilen zonder wacht tijd en kwamen een tegel te kort konden we gewoon gelijk ophalen zodat wij veder konden! Heel erg bedankt als we de badkamer gaan doen weten we je te vinden dankjewel Marcel !
Reactie of foto toevoegen
“Tegels verkeerd berekend”
Door C.D. op zaterdag 17 sep 2022 22 | vestiging Doetinchem
Helaas zijn de maten van de badkamer verkeerd opgenomen. Daardoor kwamen we tegels tekort. Die konden waren gelukkig op voorraad bij de leverancier, maar we moesten even meteen betalen en even zelf ophalen. We hadden ze snel nodig ivm de beschikbaarheid van de tegelzetter. Slecht afterservice noem ik dit, terwijl je zelf een grote fout maakt. Zal er nooit meer iets kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met resultaat”
Door Monique schmitz op vrijdag 5 aug 2022 22 | vestiging Almere
Goede ervaring met badkamervoordeelshop in Almere. Badkamer uitgezocht bij Marcel, Veel was mogelijk, Goed geinformeerd.Laten plaatsen door hun eigen aannemer Rachid. Ook zeer tevreden. ik zou deze winkel zeker aanbevelen. Wij zijn erg blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig gebaar”
Door Ronald Oeges op dinsdag 19 jul 2022 22 | vestiging Deventer
Onze chromen badstop, die hoorde bij ons vrijstaand bad dat was gekocht bij Badkamer Voordeelshop Deventer, was helaas kapot gegaan. We meldden dit telefonisch bij de vestiging Deventer en werden heel vriendelijk te woord gestaan door Koen. Na wat intern overleg kregen we te horen dat er een vervangende stop was. Op mijn vraag wat zijn de kosten, zei Koen 'daar komen we wel uit'. Op dezelfde dag reed ik naar de vestiging om het geheel op te halen. Na overhandiging en uitleg hoe het te monteren kreeg ik te horen dat ze dit graag wilden aanbieden, in de vorm van klantenbinding. Wij vinden dit een geweldig gebaar en bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Aftersales is goed geregeld”
Door Nico op dinsdag 14 jun 2022 22 | vestiging Almere
We hebben in 2020 een vrij complexe (Vijf hoekige ruimte) badkamer samen gesteld, die is in 2021 gerealiseerd. De samenwerking was prettig, de bouwploeg was kundig en netjes. Heet resultaat is uitstekend. Ook de aftersales is goed geregeld, een kleinigheid dat die recentelijk aan het light kwam is in 2022 ook naar volle tevredenheid verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd en meegedacht”
Door Charlotte op vrijdag 11 feb 2022 22 | vestiging Almere
Vorig jaar mijn badkamer aangeschaft en daarbij plezierig geholpen in de vestiging Almere. Ze namen in de winkel de tijd voor je. Anders dan in andere zaken, lieten ze je meerdere mogelijkheden zien op basis van de gekozen modelbadkamer, zodat je het gevoel kreeg dat er ook echt nog wat te kiezen viel. Er werd daarbij ook geluisterd en meegedacht. Mooi 3D-ontwerp geeft een goede impressie van je beoogde aankoop.
Ze brengen je vrijblijvend in contact met een installateur. Voordeel daarbij is dat deze korte lijntjes houdt met de winkel. Wel zo prettig om de levering goed af te stemmen. Door tegenslag hadden we extra tegels nodig; was vlot geregeld, zodat er geen vertraging ontstond.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop complete badkamer”
Door Natasha Sparing op zondag 21 nov 2021 21 | vestiging Almere
Goede service. Heel tevreden met prijs/kwaliteit van de materialen. Goed geholpen door Micheal en daarna door Marcel. Alles goed en optijd afgehandeld en geduldig tewoord gestaan

Aanvulling 22 november 2021:
Ik heb alle materialen bij BVD gekocht. Mijn aankoop is optijd op afspraak geleverd en gemonteerd. Ik ben er hartstikke blij mee!! Ik mocht wat terugbrengen en deze werd goed afgehandeld. Alleen n pak plafondplaten moet nog terugbetaald worden. Het bedrag is nog niet teruggeboekt. Dus daar wacht ik nog op. (2wk)
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Bianca Fokken op maandag 18 okt 2021 21 | vestiging Almere
Ik heb mijn hele badkamer hier gekocht en ben goed geholpen door Marcel met de after sales. Ik zat nog een beetje in de stress met mijn bouwdepot dat ik op tijd kon betalen voordat er werd geleverd maar ook hier werd er heel coulant omgegaan met de situatie. Achteraf tijdens de installatie kwam ik toch nog wat tegels tekort en die had hij binnen een uurtje voor me geregeld en kon ik ophalen. Echt super. Ben erg blij met hoe snel al mijn mailtjes en telefoontjes werden afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goede ervaring”
Door Harry Derksen op maandag 4 okt 2021 21 | vestiging Doetinchem
Onze ervaring met het personeel in Doetinchem is bijzonder goed geweest. Vakkundig advies en heel goede service. Dit bedrijf is zeker een aanrader als de badkamer moet worden gerenoveerd. Ook als de badkamer is geplaatst blijft de service optimaal, blijven zoeken naar oplossingen. In een woord TOP.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Marleen Beishuizen op vrijdag 24 sep 2021 21 | vestiging Almere
Wij hebben onze badkamer en toilet door Michael en Marcel in Almere laten renderen en het materiaal bij badkamervoordeelshop aangeschaft. We zijn ontzettend goed geholpen, er werd enorm mee gedacht, en een hartstikke goede after-Sales! Heel blij met de service en het meedenken! Wij raden iedereen aan hun badkamer/toilet via BVS aan te schaffen!

Aanvulling ontvangen 27 september 2021: Materialen/aankoop zijn/is geleverd, en inmiddels deels gemonteerd. (Maart besteld, aangezien er niet per direct een aannemer beschikbaar was, werd de aankoop in stock gehouden tot wij aan zouden geven wanneer te leveren. Dit ging allemaal bijzonder soepel. Badkamervoordeelshop heeft geen eigen aannemers, zij kunnen wel aannemers benaderen die vervolgens zelfstandig klanten bellen en 'het werk' uitvoeren. Wij hebben hier uiteindelijk niet voor gekozen en een eigen aannemer voor montage en inbouw geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Alex Seubring op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Deventer
Wij hebben sanitair en tegels gekocht in Deventer. Zijn geholpen door Thijs. Fijn gesprek, hij dacht met ons mee en gaf ons goede tips. Niet op een aandringende manier. Ze komen ook de afspraken na. Wastafel was beschadigd, maar zonder probleem is deze omgeruild. Tijdens het plaatsen kwamen we een paar vloer tegels tekort. Hebben Thijs gebeld en een paar uur later werden ze al thuis bezorgd. Top service
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie badkamer”
Door Fam Lenne op vrijdag 7 mei 2021 21 | vestiging Beuningen GLD
Fantastisch geholpen door Youri. Super mooie badkamer gecreëerd precies zoals ik had gehoopt. Ze geven goed advies en denken echt met je mee.De prijs is goed en de service is uitstekend. De persoonlijke benadering is heel prettig. Nogmaals bedankt, jullie zijn toppers ( Youri & Sjonnie)
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jesse op vrijdag 23 apr 2021 21 | vestiging Beuningen GLD
Hier eind vorig jaar een nieuwe badkamer samengesteld en begin dit jaar door Roy Jansen van RDJ bouw geïnstalleerd. De badkamer is echt top geworden! Badkamer voordeel shop had precies de dingen die wij mooi vonden en Johnny heeft een top ontwerp voor ons gemaakt. Ook de service qua levering etc is top! Echt een aanrader. We hebben bij een aantal zaken schetsen laten maken en deze winkel sprong er op alle gebieden bovenuit, qua design, service en vriendelijkheid maar ook qua prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Tegel en sanitair aankoop”
Door Aertssen op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Deventer
Tegels en sanitair gekocht voor onze nieuwe badkamer en toilet. Super service! Denken mee, snelle levering en komen afspraken na. Ook nadat de offerte was getekend en we toch nog wat dingetjes anders wilde, was dat geen probleem. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door M. Bouwmeester op maandag 15 feb 2021 21 | vestiging Deventer
Na een bezoek aan 2 andere badkamerzaken in Deventer die onze gewenste tegel van 60x120 niet konden leveren (...) ging men bij badkamervoordeelshop direct op zoek naar een leverancier. De gewenste tegels werden snel gevonden en tijdig geleverd voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Jaqueline op zaterdag 16 jan 2021 21 | vestiging Beuningen GLD
Bij de badkamervoordeelshop in Beuningen hebben we een compleet nieuwe badkamer gekocht. We hadden een afspraak gemaakt en tijdens deze afspraak werd ruim de tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen en alle mogelijke opstellingen te bespreken. De badkamer werd netjes en compleet bezorgd volgens afspraak. Tijdens de installatie bleek dat we net 1 tegel tekort kwamen. Hierover gebeld met badkamervoordeelshop; de tegels waren op voorraad en toen ik langs kwam, kreeg ik zo een pak mee! Wat een service! Tobias en Joeri zijn super vriendelijk en behulpzaam. Ik raad de badkamervoordeelshop in Beuningen zeker aan wanneer u op zoek bent naar een mooie badkamer voor een goede prijs en waar u vriendelijk geholpen wordt!
FOTO VAN JAQUELINE
Reactie of foto toevoegen
“Volledige badkamer gekocht”
Door Fam Tielkes op vrijdag 4 dec 2020 20 | vestiging Beuningen GLD
Wij zijn met geduld, passie en enthousiasme geholpen door Tobias en Yuri uit Beuningen. Wij hebben daar een volledige badkamer gekocht en werden goed geïnformeerd over de kwaliteiten en eigenschappen van de producten en al onze vragen werden eerlijk beantwoord. Er is steeds met ons meegedacht over het gebruik van de producten passend binnen de afmetingen van onze badkamer. In zijn totaliteit zijn wij tevreden, ook over de prijs kwaliteit verhouding.

Aanvulling ontvangen 4 december 2020: De aankoop is geleverd, aanleg en montage wordt verzorgd door de loodgieter en de aannemer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door van den Berg op maandag 5 okt 2020 20 | vestiging Deventer
Twee jaar geleden een badkamerinrichting in Deventer gekocht en laten installeren. De problemen die toen ontstonden zijn door Badkamervoordeelshop uit Deventer prima opgelost. Nu, twee jaar later, twee mankementen achter elkaar. Geen probleem hoor, zonder enige kosten en zeer klantvriendelijk worden er oplossingen gezocht en geboden.
Reactie of foto toevoegen
“Service was goed”
Door maikel en Bianca op zondag 16 aug 2020 20 | vestiging Beuningen GLD
Wij hebben onze wc beneden en badkamer boven bij hun gekocht. dit zijn tegels, badmeubel, 2wc's, bad, spiegel, en design radiator. wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen door Tobias. wij hadden via internet een afspraak gemaakt en er werd veel tijd voor ons genomen. het is wel belangrijk om dus een afspraak te maken. Er was vergeten een bad kraan bij de offerte te zetten en we kwamen 3 rvs hoekstrips tekort. deze hebben wij toch voor de korting gekregen die wij ook in de offerte hadden. wij hadden helaas een pak tegels waar 3 gebroken tegels in zaten. er werd ons toegezecht dat als wij een paar tegels tekort kwamen dat wij deze dan kregen. gelukkig was dit niet nodig. Wij raden de badkamervoordeelschop zeker aan bij andere mensen. er werd ons een mooie prijs aangeboden en de tegels en wc's en badmeubels zijn van goede kwaliteit.
FOTO VAN MAIKEL EN BIANCA
Zelf gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe toiletruimte”
Door Jacqueline Bijl op vrijdag 17 jul 2020 20 | vestiging Doetinchem
Aanrader! Een zaak waar persoonlijke benadering en goede service nog voorop staat. Zie je weinig meer. Met speciale dank aan Frans Robben van deze winkel, wat een prettige man die de reputatie van deze winkel echt eer aandoet!
FOTO VAN JACQUELINE BIJL
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jos van de Kamp op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Beuningen GLD
Badkamer gekocht bij Badkamervoordeelshop in Beuningen. Goede service, de verkopers hebben er verstand van en geven goed advies. Nemen de tijd om je wensen te realiseren. Netjes thuis afgeleverd vlak voordat ik ga verbouwen. Dus een aanrader wanneer je een nieuwe badkamer wilt gaan maken.

Aanvulling ontvangen 2 juli 2020: Is al geleverd en zijn bezig met monteren...........en het ziet er goed uit allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak en voldoet”
Door Geert Koster op vrijdag 24 apr 2020 20 | vestiging Doetinchem
Normaal koop ik als doe-het-zelver regelmatig online spullen zelf. Ik heb me deze keer over laten halen om voor de tegels en nog wat andere spullen in de douche bij Badkamervoordeel Doetinchem langs te gaan. Blij dat ik dat gedaan heb. Bob van Badkamervoordeel heeft ons diverse tips gegeven en ons op een paar aandachtspunten gewezen. Hij komt uit het vak en heeft duidelijk veel kennis en ervaring. Hij nam de tijd en heeft verschillende mogelijkheden met ons besproken zonder ons een bepaalde kant op te dwingen. Wij vonden het erg fijn dat Bob met de software in staat was om een paar opties te laten zien. Dankzij hem zijn we gekomen tot een ontwerp waar wij erg blij mee zijn. Bij het tekenen van de opdracht werd samen overlegd hoe en wanneer de levering zal zijn. We kijken hiernaar uit en komen in de toekomst vast weer langs.

Aanvulling ontvangen 14 juli 2020: De materialen zijn door badkamervoordeelshop geleverd. Alles volgens afspraak (4 sterren) en de materialen voldoen aan de wensen (4 sterren).
Reactie of foto toevoegen
“Schappelijk geprijsd”
Door Pieter Ronner op zondag 19 apr 2020 20 | vestiging Beuningen GLD
Materiaal voor badkamer en toiletruimte gekocht. Het personeel geeft goede adviezen en denkt goed met je mee. De levering was perfect volgens afspraak. Ook de service achteraf was prima. Service en kwaliteit voor een schappelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ingrid Hartman op woensdag 12 feb 2020 20 | vestiging Deventer
2 badkamers gekocht en sanitair voor gehele woning. Zeer goed geholpen door Hans, Menno en Evelien -Badkamervoordeelshop Deventer. Zelfs een stoomdouche kunnen regelen. De levering ging netjes en de service is top. Een betaalbare prijs voor kwaliteit. Wij zijn erg tevreden� Zeer aan te bevelen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Service was goed”
Door Schut op zaterdag 8 feb 2020 20 | vestiging Arnhem
Badkamer gekocht bij een leuke, enthousiaste, goede verkoper. In mijn onhandigheid de verkeerde vloerverwarming gekocht, zonder problemen terug kunnen brengen. Verkeerde fontein besteld, simpel en snel om kunnen ruilen. 1 Tegel tekort en de showroom in Arnhem werd voor mij afgebroken zodat ik verder kon met de badkamer! Super service voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossing”
Door Jaap op maandag 3 feb 2020 20 | vestiging Beuningen GLD
6 januari weer gaan zzper (Totaalbouw Gelderland)die de badkamer zou komen plaatsten voor de 2de keer weer niet zijn afspraak na gekomen. Badkamervoordeelshop heeft de ellende die ik had gekregen door de zzper (Totaalbouw Gelderland)waar ze mee samen werkte goed opgelost, ze hebben een andere zzper voor mij geregeld en kon meteen dezelfde week beginnen. Ik ben dik tevreden over de goede samenwerking en oplossingen van badkamervoordeelshop.

Eerdere ervaring van 26 december 2019: Completen badkamer gekocht incl. Montage. In juli offerte getekend en spullen zijn geleverd paar dagen voordat ze het zouden komen installeren, miste wat spullen zoals spiegelkastje en lamp, maar later nog geleverd. 2 december 2019 zouden ze komen installeren maar tot nu toe nog steeds niets geïnstalleerd, en een zeer slechte communicatie. Ze gooien het op de zzpers waarmee ze samenwerken en dat je bij hun moet zijn, wij verkopen alleen word gezegd. Dus tig keer bellen en voicemails inspreken maar ik word maar niet terug gebeld door de zzper en een zeer slechte communicatie. Zeer slechte zaak, zo kan ik ook een bedrijf beginnen en spullen verkopen. Nu is er een nieuwe afspraak gemaakt en op 6 januari 2020 komen ze de badkamer installeren... Ben benieuwd, Word vervolgd...
FOTO VAN JAAP
Gemonteerde douchecel
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Jip op woensdag 25 dec 2019 19 | vestiging Arnhem
In de winkel zijn we geholpen door Berry. Hij was erg vriendelijk en deskundig. De levering ging goed en netjes. Waar we van de ene tegel te veel hadden konden we die inruilen voor een andere die we net tekort kwamen. Erg behulpzaam dus. Berry raadde voor de montage ook een heel goede installateur aan. Zo hebben we nu zonder enige stress een prachtige badkamer met mooie goede spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door Marian op dinsdag 8 okt 2019 19 | vestiging Beuningen GLD
Wij zijn geholpen door Tobias. Hij pakte het heel deskundig aan en met een scherm bij de hand werd de badkamer meteen inzichtelijk voorgesteld. Prijs is ook prima, niks op aan te merken. Bij de levering bleken de kranen en doucheset te ontbreken, maar die zijn netjes nageleverd. Helaas over de afhandeling van onze opmerkingen na de montage zijn wij minder tevreden. Wij hebben veel tegels over. Die worden niet teruggenomen, omdat naar verluidt met 20% snijverlies rekening wordt gehouden. Dat was mij bij de offerte niet bekend en was dat wel zo geweest dan had ik dat even vooraf met onze monteur besproken of dat wel nodig was. Wat moet je met die tegels? Zoveel als reserve aanhouden is niet nodig. Toen de douchewand was gemonteerd, zag de monteur pas dat onderaan een kleine beschadiging zit. Dat direct gemeld en aanbod is door de winkel gedaan om een nieuwe wand te leveren. Omdat wij net uit de rotzooi zijn en het niet in het zicht zit, heb ik aangegeven dat ik geen zin om de wand er weer uit de breken en weer kosten te maken voor de monteur. Daarom heb ik gevraagd om een kleine vergoeding ter compensatie. Dat is geweigerd. Ik kan dat niet begrijpen, wat een verspilling ook om een hele nieuwe douchewand te plaatsen. Erg jammer dat het dus zo moet eindigen!
FOTO VAN MARIAN
Detail montage
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Gert van Eck op zondag 12 mei 2019 19 | vestiging Arnhem
Na bij een collega bedrijf zeer slecht ontvangen en nauwelijks geholpen te zijn stapten we de badkamervoordeelshop in Arnhem binnen omdat het vlakbij was. We zijn heel erg goed geholpen door Berry, met wie wij binnen twee uur de hele badkamer ontworpen hadden en de materialen uitgezocht hadden. Top adviseur Berry. De levering kwam op de geplande dag en was onberispelijk. Toen we later onze teleurstelling uitten over de functionaliteit van het klokthermostaat van de vloerverwarming, werd ook dit meteen opgepakt en ging Berry in overleg met de fabrikant, resulterend in een gratis nieuw thermostaat van de volgende generatie.
Wij zijn rondom tevreden met de producten en de service en genieten elke dag van onze mooie nieuwe badkamer.
FOTO VAN GERT VAN ECK
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Fam Gerretsen op maandag 21 mei 2018 18 | vestiging Doetinchem
In de winkel werden we geholpen door Frans. Hij nam alle tijd voor ons en adviseerde ons goed. Heel prettig contact. Ook later zijn we door collega Pim uitstekend geholpen. Jimbouw is het bedrijf dat vervolgens twee wkn lang bij ons in huis hft gewerkt. Ook met deze twee heren hebben we een uitstekende ervaring. Ze werken beiden heel nauwgezet en weten waar ze mee bezig zijn. Professioneel en prettig in de omgang. Ze gaan voor hun werk. Dank jullie wel voor het prachtige resultaat. Wij zijn heel blij.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Gerritsen op maandag 22 jan 2018 18 | vestiging Beuningen GLD
Badkamervoordeelshop beuningen. We zijn er prima geholpen, vriendelijk en deskundig advies. Toen ik nog wat nabestelde viel op dat men wist wie ik was en meteen op onze specifieke situatie inging.

Aanvulling ontvangen 26 januari 2018: Betreft een complete badkamer en toilet dus tegels, twee keer toilet, douche, drain etc.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 10
Vestigingen Badkamervoordeelshop
  Almelo, Woonboulevard 54, 7606 JA Almelo, tel 0546-709700
  Almere (10 ervaringen), Markerkant 11-14, 1316 AH Almere, tel 036-3033400
  Arnhem (4 ervaringen), Vlamoven 17, 6826 TM Arnhem, tel 026-3823379
  Beuningen GLD (11 ervaringen), Hadrianussingel 34, 6642 AJ Beuningen, tel 024-2049031
  Deventer (6 ervaringen), Hanzeweg 32, 7418 AT Deventer, tel 0570-745078
  Doetinchem (5 ervaringen), Transportweg 5a, 7007 CL Doetinchem, tel 0314-363680
  Enschede, Schuttersveld 13, 7514 AC Enschede, tel 053-3036100
  Venlo (1 ervaring), Nijmeegseweg 6, 5916 PT Venlo, tel 077-2083000
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.