Feedback
7,0

Kooistra Keukens

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 050-5014588 | Kanaalstraat 37, 9301 LR Roden
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kooistra Keukens
Wij snappen dat een nieuwe keuken een belangrijke investering is waarvan u lang plezier moet hebben. Voor alle klanten die hier binnen komen nemen we de tijd die ze nodig hebben want wij geloven sterk in persoonlijke aandacht. Door gezamenlijk in gesprek te gaan leer je elkaar beter kennen en kom je tot de persoonlijke wensen die leiden tot dé keuken die men zoekt.
Alternatieven voor Kooistra Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Ijtsma Keukens
   
(Opende Groningen) score 9,5 uit 87 ervaringen
• I-KOOK
   
(Assen Drenthe) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2180 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Groningen Groningen) score 9,0 uit 130 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Groningen Groningen) score 9,1 uit 3152 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 238 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 530 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Kooistra Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goed gegaan”
Door Ron van den Bosch op zondag 12 jan 2020 20
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn wij na een aantal teleurstellende ervaringen toevallig bij Kooistra Keukens in Roden terecht gekomen. Heel prettig eerste gesprek met Hans Tigelaar, waarna vervolgafspraken zijn gemaakt. Omdat wij al grotendeels een plan hadden en keuzes voor apparatuur, ging het vooral om type keuken, indelingen en details. Tijdens het traject ook nog een volledig alternatief op basis van onze oude keukenopstelling laten calculeren. Alles verliep gemoedelijk, met advies waar nodig en zonder enige vorm van druk. Alternatieven in fronten, keukenbladen etc. konden in alle rust worden overdacht, waarbij de voor- en nadelen van de diverse keuzes goed werden belicht. Ook onze wens om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren was geen enkele belemmering. Uiteindelijk zijn we heel tevreden met het resultaat nu de keuken geleverd en geplaatst is en we er al twee maanden gebruik van maken.

Sterke punten:
Het nemen van de rust en ruimte om zaken door te praten met elkaar. Het niet uitoefenen van enige vorm van druk om tot een overeenkomst te komen. In onze zoektocht naar een nieuwe keuken was Kooistra het eerste keukenbedrijf dat uit zichzelf met een open calculatie werkte. Elk onderdeel in de offerte was voorzien van een duidelijke prijs. Alle andere bedrijven kwamen met een totaalprijs en specificeerden niet op onderdelen. Zelfs niet bij uitdrukkelijk verzoek hiertoe. Kooistra specificeerde alles in detail. Dat geeft zo veel inzicht als je bijvoorbeeld zoekt hoe je zou kunnen besparen. Heel prettig. De door ons gewenste planning voor installatie was eind oktober 2019, terwijl de opdracht al in april is geplaatst. Deze wat lange termijnplanning was geen enkel probleem, nota bene hebben we in die periode nog kleinen aanpassingen door kunnen voeren. Ook de samenwerking met de installateur was in ons geval uitmuntend. Omdat de plaatsing van het keukeneiland in ons geval heel nauwkeurig moest in verband met het uitzagen van een gelijmde parketvloer en het inpassen van vloertegels, was samenwerking hier cruciaal. Kooistra keukens heeft A-montage uit Groningen ingezet voor de installatie en Paul Ansmink van A-montage heeft in goede afstemming en samenwerking met mij de keuken perfect geïnstalleerd. Een betere installateur hadden we niet kunnen wensen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Kooistra Keukens
  Roden, Kanaalstraat 37, 9301 LR Roden, tel 050-5014588
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.