Feedback
5,0

Keuken Kampioen

Score uit 360 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
49 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Kampioen
Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de prijs. Want ook voor u betekent onze eigen fabriek extra voordeel. Elke Duitse keuken keuken wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak, wensen en de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs.
Alternatieven voor Keuken Kampioen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 47 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 260 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 252 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 77 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 307 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 150 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 139 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2139 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 360 ervaringen over Keuken Kampioen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren93 ervaringen
4 sterren66 ervaringen
3 sterren9 ervaringen
2 sterren20 ervaringen
1 ster153 ervaringen

Per vestiging:
“Koop nooit een keuken hier”
Door M. Brons op zondag 17 jul 2016 16 | vestiging Emmen
Jammer dat ik deze site niet eerder heb bekeken. Koop NOOIT een keuken bij de Keukenkampioen. De keuken die bij hebben besteld, met een granieten blad in 1 geheel, kan niet worden geleverd. Althans niet door de leveranciers waar Keukenkampioen zaken mee doet. Tsja, vergeten te vertellen dat een blad van iets meer dan 3 meter mogelijk een probleem zou kunnen zijn, aldus de verkoper in Emmen, Marcel van Diepen, en dus is dit een gegronde reden voor annulering. Dat doen we dan ook. Totdat maar liefst 3 maanden! nadien de juridische afdeling komt met het bericht dat wij 30 % annuleringskosten verschuldigd zijn. Uiteraard nemen wij contact op met de verkoper die zelf aangeeft zeer verbaasd te zijn en dat we maar contact moeten nemen met de juridische afdeling. 'Dat zal met een sisser aflopen' volgens dhr. Van Diepen. Hoe anders is het echter. Er wordt ons aangeboden een keuken zonder blad te kopen: daar mogen wij dan zelf voor zorgen. Dit willen we niet: we hadden een complete keuken besteld, geen halve. De verkoper verdraait zijn verhaal - kan zich niet meer herinneren gezegd te hebben dat het om een gegronde reden voor annulering ging - en wij worden gedwongen alsnog te betalen, weliswaar nu 15% ipv 30 %, zgn coulance korting. De verkoopmethode van de Keukenkampioen is misleidend en we zijn simpelweg belazerd. Inmiddels hebben wij tot volle tevredenheid een keuken gekocht in Duitsland, met een granieten blad in 1 stuk. Geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Prijs”
Door Sonja van den Bogaard op zondag 22 nov 2015 15 | vestiging Cruquius
Vorige week gebeld door de Keukenkampioen. Ik was de duizendste bezoeker en had een prijs gewonnen. Die moest ik ophalen in de showroom. Afspraak gemaakt voor vandaag 12.00 uur. Op tijd vertrokken voor de rit van 80 km. Bij aankomst vroeg men mij even te wachten met een kopje koffie. Toen er na een half uur nog niemand kwam heb ik gevraagd wat er zo moeilijk was om mij de prijs te overhandigen. Toen kwam de aap uit de mouw. De prijs bestond uit extra? Korting bij aankoop van een keuken. Maar er was niemand beschikbaar om mij te woord te staan. Hoe zo afspraak? Met Keukenkampioen valt geen afspraak te maken en ze maken je blij met een dooie mus!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste mevrouw van den Bogaard, bedankt voor het delen van uw ervaring. We betreuren het dat u deze ervaring heeft opgedaan. Excuses hiervoor, dit is absoluut niet netjes gegaan. Nogmaals excuses voor deze ongemakken, mocht ik u toch nog ergens mee van dienst kunnen zijn verneem ik dat graag. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Veel stress”
Door Oksana Harmsen op vrijdag 20 mei 2016 16 | vestiging Heerhugowaard
Als je in de omgeving van Alkmaar woont en van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen, ga dan niet naar Heerhugowaard. De vestiging van Keuken Kampioen Heerhugowaard is gewoon niet goed: er is geen service, als je eenmaal een handtekening op het contract hebt gezet. Communicatie is slecht, jouw email wordt niet beantwoord en als er al een antwoord komt dan is dat telefonisch zodat je geen schriftelijke bewijzen achteraf hebt. Als jij belt, kunnen ze je niet helpen, want "jouw" verkoper is er niet en alleen hij jou kan helpen. Wees voorzichtig: zo kregen we een order te ondertekenen, die niet op de offerte werd gebaseerd (kleinere kasten, ondiepe/lagere kasten enz.) De verkoper, die toevallig de vestiging manager is (Ja, goed in verkoop, maar niet in mensen helpen) was nalatig: ons was niet verteld, bijvoorbeeld, dat de plaatsing van de handgrepen op 3 manieren kan! Als op de order "Horizontaal" staat vermeld, ga jij ervanuit dat het goed is, maar het had "Midden" moeten zijn! (midden, horizontaal). Als gewone mens weet je toch het verschil niet?! De oplossing moet ons veel geld kosten, terwijl het fout van de verkoper is geweest. Kortom, ga ergens anders kijken. Scheelt je veel stress en nare gevoelens achteraf!
Reactie of foto toevoegen
“Annulering”
Door Klos op zondag 28 jan 2018 18 | vestiging Cruquius
Hmmm ik word wel erg verdrietig van de reacties, maar ervaar nu hetzelfde. Vandaag op afspraak geweest samen met mijn partner. We waren daar met de intentie om te kijken en ideeën op te doen. Nog niet om een beslissing te maken. We werden vriendelijk ontvangen. We hadden goed in beeld wat wij allemaal wilde. Uiteindelijk kregen wij een offerte. Deze was vele malen duurder dan wij voor ogen hadden. Maar er kon alleen nog vandaag 40% korting vanaf op het apparatuur en montage zou maar 1 euro kosten. Onder deze druk en het feit dat we haast hadden moesten we een beslissing maken. Fout van ons. We hebben een verkeerde beslissing gemaakt. Op hun website staat dat de actie geldig is tot 4 februari 2018. Dus ze hebben tegen ons gelogen. Ik voel me erg genaaid door hun als het nodig is ga ik een rechtszaak niet uit de weg.
REACTIE VAN KLOS
Inmiddels gister een reactie gekregen van het hoofdkantoor. Dit duurde erg lang omdat niemand mijn email had opgepakt. Daar heb ik echt drie keer voor moeten bellen. Nu toch uiteindelijk een reactie maar niet op de klacht en reden van annulering. Zij geven aan omdat we binnen twee dagen hebben geannuleerd kan dit gewoon kosteloos. Dus dat is goed afgelopen voor ons.
REACTIE VAN RACHEL
Beste Klos, Wij ervaren nu precies dezelfde situatie. Hoofdkantoor heb ik benaderd maar word weer teruggestuurd naar de winkel. Hoe heb jij ze zover gekregen dat je geen annuleringskosten hoefde te betalen?
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Nijenhuis op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Cruquius
Ten eerste is de klantenservice (centraal nummer) heel, heel slecht bereikbaar. Op de site wordt vermeld dat ze de gehele dag bereikbaar zijn maar telefonisch is dat na 13:00 niet meer mogelijk. Gemiddelde wachttijd bij 3 pogingen is 45 minuten per keer!!! Op mails wordt vooralsnog (na 4 dagen) niet gereageerd. Een garantiereparatie duurt 2-3 weken en na een van deze bezoekjes door de leverancier van de defecte afzuigkap werd er door hem gemeld dat deze volledig verkeerd was gemonteerd door Keukenkampioen. Dit kon/wilde hij niet fixen. Ik vermoed dat Keukenkampioen ook weer 3 weken op zich laat wachten. Ik wil hierna nooit meer iets te maken hebben met een Mandemakers winkel en raad je aan een goede winkel te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Administratief zooitje”
Door Dunx op donderdag 25 mei 2017 17 | vestiging Lelystad
Administratief een zooitje. Zeggen dingen die ze niet waar kunnen maken. Zeer onbeschoft te woord gestaan. Aftersales is schandalig. Ze maken grove fouten en niets is hun schuld. Afwerking van de keuken laat zeer te wensen over. Maw: mensen ... koop hier nooit uw keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Beschadiging werkblad”
Door Arbon op maandag 20 jun 2016 16 | vestiging Utrecht
Keuken na drie keer van tevoren opmeten nog niet goed geplaatst. Beschadiging werkblad en aantal dingen lelijk afgewerkt. Loodgieter,plaatsingsbedrijf en Keukenmpioen geven elkaar de schuld en lossen het niet op. Eindelijk na 5 maanden ia het dan geregeld. Dit heeft ons heeeel veel ergernis, tijd en belkosten gekost. Voor ons NOOIT meer keukenkampioen. Zo aan het lijntje gehouden en leugens gehoord. We zijn er gewoon ziek van. Een nieuwe keuken moet leuk zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vriendelijk”
Door Diny Eleveld op vrijdag 8 apr 2016 16 | vestiging Breda
Gewoon goed en vriendelijk. Misschien wel laten blijken dat de € 1,00 installatiekosten niet alleen toen geldig was; is bij Keukenkampioen bijna het hele jaar geldig en niet alleen toen. Dat geeft wel een beetje een vreemd gevoel. Uiteraard zit dit dan ook in de prijzen; ik snap ook wel dat dit verkooptechniek is.
Reactie of foto toevoegen
“De beste leedbesparing”
Door Floor op zaterdag 5 nov 2016 16 | vestiging Delft
Doe in deze winkel inspiratie op maar koop hier geen keuken. De KK heeft een waardeloze service na verkoop met zielige afloop. Wij hebben 6 maanden met een onafgewerkte keuken gezeten en 10 service afspraken gehad. Constant overal moeten achteraanzitten, van het kastje naar de muur gestuurd. Dit chronisch falen wil de KK na veel aandringen "goedmaken" met een dinercheque van 0,92% van het aankoopbedrag. Bespaar uzelf veel leed: koop hier geen keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geen gedegen bedrijf”
Door R Stoel op maandag 14 mei 2018 18 | vestiging Amersfoort
In oktober 2016 bij Keukenkampioen (hoezo kampioen?) een keuken besteld, inclusief apparatuur, specifieke modellen qua oven, magnetron, gaskoopplaat, afwasmachine en koel-vries combinatie, waar wij op dat moment voor gekozen hebben. Naarmate de lever datum dichterbij kwam, krijgen wij het bericht dat de door ons bestelde oven niet meer geleverd kan worden. Wij moeten akkoord gaan met een ander (niet door ons gekozen) model, want dat model wat wij hebben besteld is niet meer op voorraad. In de ogen van Keukenkampioen is dit nieuwere model beter, maar er zitten minder opties op dan het door ons gekozen model. Echter wij hebben geen keus. Exact hetzelfde gebeurde met de door ons bestelde koel-vries combinatie. Wel vreemd, waarom is op het moment van bestellen het model er wel en op het moment van leveren niet meer. Slechte logistiek planning lijkt mij.

Een soort gelijk akkevietje met de gaskookplaat. Op het moment van bestellen is deze er gewoon, en tegen het moment van leveren krijgen wij te horen dat hij er niet meer is en dat we eerst een leen gaskookplaat krijgen. Het bestelde model wordt later geleverd en geplaatst.

Vervolgens is er een kast deurtje kapot. Hiervoor komt later iemand langs om de deur te vervangen. Na het plaatsen van de keuken komen ze de tegels aanbrengen. Om te janken, wat zit dit er slordig in. Het plaatsen van de tegels kon ok niet in één keer omdat de Keukenkampioen te weinig tegels had geleverd. Ze moesten er weer voor terugkomen op een andere dag.

Beste mensen, zoek een gedegen keukenbedrijf op. Misschien betaal je dan iets meer, maar je hebt er zoveel meer profijt van en veeeeeel minder gezeik.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door Niels van Asseldonk op donderdag 31 dec 2015 15 | vestiging Son
We zijn allereerst prima ontvangen en geholpen op de vestiging van KeukenKampioen in Son. We waren er tot op het inmeetmoment altijd welkom voor eventuele aanpassingen. Het advies in zaken als werkbladhoogte en andere kleine gemakken waar de klant in eerste instantie niet heel diep over heeft nagedacht was heel goed. Er worden duidelijke tekeningen gemaakt, weliswaar nog niet digitaal of in 3D, maar de afspraken staan goed op papier. Jammer dat de klant bij een duidelijke voorkeur voor een bepaald merk apparatuur daar continu voor moet pleiten, dat zou niet nodig moeten zijn. Verder complimenten voor de communicatie door de KlantenInfo en ook het aantal bevestigingen van zaken via mail of telefoon geeft een extra gevoel van zekerheid. De keuken is reeds gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Montage erg netjes”
Door Hendrik op zondag 22 jan 2017 17 | vestiging Tiel
Wij hebben een keuken besteld bij keuken Kampioen in Tiel, na een gesprek met de heer Harm van Kerkhof de offerte getekend en een inmeetafspraak gemaakt deze kwamen ze keurig na maar er moesten wel een hoop leidingen verlegt worden, wij hebben dit door de loodgieter laten doen en toen kwamen ze de keuken brengen en de dag er na kwamen installeren, alleen hadden wij een hogere onder plint besteld zodat de keuken wat hoger komt te staan, alleen deze plint zat er niet bij. de monteur begon met het neerzetten van de keuken en ik kan niet anders zeggen dat deze jongens erg netjes werken, de hele vloer in de keuken en woonkamer was afgedekt met karton zodat ze niks konden beschadigen. de monteur heeft ook gelijk gebeld met het kantoor dat de plint niet meegeleverd was. deze hebben ze twee weken later eronder gezet en zijn ze keurig de afspraken nagekomen, ik heb nog een bos bloemen gekregen omdat het niet goed gegaan was.
FOTO VAN HENDRIK
Nieuwe keuken van Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anne-Marie van Breukelen op woensdag 25 nov 2015 15 | vestiging Spijkenisse
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken van de keukenkampioen. Het enige min puntje vonden wij dat al tijdens ons eerste bezoek om een handtekening werd gevraagd, dit hebben wij niet gedaan omdat dat gewoon tegen ons principe was. Daarna alles goed verlopen fijn advies in de winkel, afspraken zijn nagekomen en keuken is geheel naar onze zin geplaatst. Er waren een paar kleine dingen die vervangen moesten worden, klantenservice reageerde zeer adequaat. Alles naar onze zin en volgens duidelijke afspraken opgelost. Ik kan niet anders zeggen dan dat tot nu toe alles zeer prettig is verlopen en hoop de komende jaren fijn te genieten van onze mooie keuken, en mocht er iets met de keuken zijn dan vertrouw ik erop dat ook dat op een goede manier zal worden opgelost.
FOTO VAN ANNE-MARIE VAN BREUKELEN
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde boiler”
Door Pierre Sneijders op donderdag 5 okt 2017 17 | vestiging Den Bosch
Als ze een fout maken dan mag de klant opdraaien voor de kosten! Niet eens met hun eenzijdige beslissing dan moet je maar de rechtsbijstand inschakelen...zal wel veel vaker voorkomen! Erg slechte service en klantervaring. Ik hou mijn hart vast als er iets stuk gaat in garantie tijd!
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegeleefd”
Door Corry Koornneef-Snieder Schoonebeek op dinsdag 7 jun 2016 16 | vestiging Dordrecht
Afgelopen najaar kochten mijn man en ik een keuken voor ons nieuwe huis in Drenthe bij de Keukenkampioen in Dordrecht. Eenmaal in Drenthe aangekomen sloeg het noodlot toe, mijn man bleek zeer ernstig ziek en kon de voorbereidingen voor de nieuwe keuken niet meer uitvoeren. Gebeld met de Keukenkampioen. Men was vol begrip en de plaatsing werd zonder verdere extra kosten uitgesteld. Toen bleek dat mijn man niet meer beter kon worden, heb ik weer uitstel moeten vragen. Ik bood een aanbetaling aan, maar daar wilde men niet van weten. Af ten toe werd er gebeld hoe het met mijn man was. Nu is dan eindelijk de keuken geplaatst, helaas heeft mijn man het niet meer kunnen meemaken. De monteur heeft zijn werk nauwkeurig gedaan en ik ben heel tevreden met het resultaat. Ik ben zeer te spreken over de werkwijze van de Keukenkampioen, over elke stap in het proces werd ik steeds op tijd ingelicht, men leefde en dacht mee. Alles klopte en ik kwam niet voor onverwachte verrassingen te staan. Je hoort altijd veel negatiefs over de keukenbranche, maar mijn ervaring is alleen maar positief. Klasse mensen, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Annulering uiteindelijk geaccepteerd”
Door R. Jansen op donderdag 10 jan 2019 19 | vestiging Weert
We zijn op zaterdag 8 december prima geholpen in de winkel in Weert. Totdat we na ruim 4 uur en tegen sluitingstijd nog niet helemaal overtuigd waren omdat we ons huis nog moesten verkopen en we dus onder het contract OVB aankoop nieuwe woning gezet hadden. Dit vond de verkoper maar niks en wilde dat wegstrepen. Maar wij wilde eigenlijk gewoon wat bedenktijd. We hadden nml nog geen twee jaar geleden voor ons huidige huis bij hen ook al een keuken gekocht naar alle tevredenheid. Na een vermoeide middag uiteindelijk die passage laten wegstrepen. Direct na thuiskomst voelde dat niet goed. Wat als het huis niet door zou gaan. Op zondag de order meteen binnen 48 uur geannuleerd. Dat werd op maandag echter niet geaccepteerd door de verkopers van Keukenkampioen Weert. Het zou 5% van de koopsom boete opleveren volgens hen. Nu na enkele weken in onzekerheid en een aangetekende brief naar het hoofdkantoor kregen we op woensdag 9 januari de verlossende brief van de juridische afdeling . Onze keukenorder is kosteloos geannuleerd. Uiteindelijk toch goed gekomen. Onze les is ...pas tekenen als je ECHT 100% overtuigd bent.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Schotanus op maandag 7 dec 2015 15 | vestiging Leeuwarden
Wij zijn zeer tevreden over advies, planning en aflevering,c.q.plaatsing van de keuken.Het voorgestelde ontwerp van de keuken door de adviseur sprak ons zeer aan.De keuken is door de stukadoor, welke is geadviseerd door de Keukenkampioen, vakkundig gestukadoord. De monteur van de keuken verdient alle complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Carla Huisman op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Reeuwijk
Zijn binnengestapt voor een hoekkeuken, en enorm goed geholpen en meegedacht. Keuken top geleverd, dus raadt deze echt aan. :)
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede reclame”
Door Mulder op woensdag 4 jan 2017 17 | vestiging Drachten
Goed geholpen in de winkel. Medewerker kon het mooi maken precies wat ik wilde. Doordat ik zelf niet handig ben, heeft de winkel ervoor gezorgd dat het leidingwerk en stuwerk etc werd gedaan. Dit is echt slecht afgewerkt. Muren zijn niet recht, stucwerk is slecht gedaan, tussenstukjes lelijk afgezaagd. Heb er 1x achter aangebeld toen hebben ze wat bijgewerkt, maar doordat ik het eng vind om te klagen heb ik het nu zo gelaten. Dom. Bezoekers die langs komen zien het direct. Dus vanuit mij geen goede reclame wat betreft aflevering.
Reactie of foto toevoegen
“Klacht”
Door HGF Westerveld op donderdag 4 aug 2022 22 | vestiging Houten
Mijn keuken is niet op tijd geplaatst, met veel moeite 3 dagen later is de keuken geplaatst. Echter een aantal zaken waren niet goed, extra gat in aanrechtblad en een staander in de keuken niet volgens tekening en afspraak. Heb een vrije dag moeten opnemen en de aannemer van de vloerverwarming moeten afzeggen. De kosten zijn 500 Euro, dit diverse keren aangegeven bi Keukenkampioen, in eerste istantie geen enkel excuses voor het niet nakomen van de gemaakte afspraak, ik moest het er maar mee doen. Als reactie kreeg ik alleen maar te horen dat het van hun zijde overmacht was (monteur had zich een dag van te voren ziek gemeld). De kosten die ik gemaakt heb zijn niet bespreekbaar en nogmaals te horen 'overmacht', totaal geen begrip voor mijn overmacht en gemaakte kosten. Uiteindelijk wel een excuses en of ik een waardebon wilde hebben voor de gemaakte kosten van maar liefst 50 Euro.
Geen enkele andere vergoeding of aanbod die enigszins in de buurt komt van mijn gemaakte kosten. Het gat in het aanrecht wordt ergens in september geboord door het bedrijf dat de aanrecht heeft geleverd, de staander en nieuwe plinten komen mogelijk ook in september. Heb al aangegeven dat het niet meer nodig is, omdat mijn elektrische vloer er omheen is geplaatst, helaas het loshalen van de kasten en apparatuur gaat meer schade dan goed opleveren. Al met al, heb ik een incomplete keuken, met diverse problemen die niet meer opgelost kunnen worden door Keukenkampioen, het zou daarom fijn geweest zijn als dit gecompenseerd was geworden, maar tot nu toe geen enkele reactie. Het bedrijf is zeer slecht te bereiken, en krijg steeds een ander persoon aan de lijn of e-mail. Na heel veel e-mails, nog steeds geen positieve reactie van dit bedrijf, echter alleen e-mails van " we zijn er mee bezig, of zal het voorleggen aan collega's van afdeling service. Nog nooit ben ik zo behandeld door een bedrijf, het gaat om een bedrag van bijna € 20.000 Euro, dus geen kleinigheid.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop”
Door MMeije op maandag 1 aug 2016 16 | vestiging Utrecht
stap 1:Wij hebben vorig maand een keuken gekocht bij Keuken kampioen in vestiging Houten maar nog opdracht gegeven(dat volgt nog). Wij zijn het algemeen tevreden met de prijs kwaliteit verhouding na een lange zit,is er beslist, waar we toch een 3 tal dingen over het hoofd hebben gezien en waar als verkoper beter kan worden op ingespeeld en alle kaarten op tafel te leggen. Als ik dat gedeelte over mocht doen, was het toch anders geweest; dat zijn namelijk de montagekosten waar niet werd aangeboden de aansluiting te doen, dat kast nl. 375 euro, als tweede, een standaardkraan wordt erbij geleverd , maar die hebben wij nog niet gezien, en als derde zitten er lampjes bij, maar Halogeen, en achteraf had ik led gewild, dus dat zou het bedrijf ook kunnen aanbieden, en nu er getekend is is dat moeilijk hard te maken,omdat alles wat je wilt extra wordt gerekend, dus laat uw klanten alles weten en wees gewoon eerlijk, en bespreek alle opties! Stap 2 volgt als de opdracht wordt verwerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Froukje Kardinaal op maandag 12 okt 2015 15 | vestiging Purmerend
Een prachtige keuken, deskundige en vriendelijke adviseurs, en een uitstekend plaatsingstraject. Alle problemen die je zoal tegenkomt zijn op een zeer plezierige manier opgelost. Zo is het gewoon leuk om een nieuwe keuken aan te schaffen. Echt een aanrader!
FOTO VAN FROUKJE KARDINAAL
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door E.J. Webber op zaterdag 7 nov 2015 15 | vestiging Woerden
Op 30 januari werd onze keuken geplaatst. De afzuigkap,was niet in orde, plint tekort en inlegbakje verkeerde maat. 5 maart nieuwe afzuiger, plint geleverd. Opnieuw een verkeerde inlegbakje. Bij de controle van de afzuiger en gelukkig dat mijn man dit heeft geconstateerd, had de monteur het stopcontact van de muur losgemaakt en hing in het afvoerkanaal. De uitblaaskap zat niet aangesloten op de afvoer, waardoor de uitstromende lucht tegen de onderkant van de kap aanblies. Inmiddels wel verholpen. Opnieuw een klacht een vreselijke krakende koelkastdeur en een onderdeel wat los hing aan de koelkast deur. Een kromtrekkende deur van de vrieskast, maar dat is normaal. Voor de tweede keer kwam er weer een monteur kijken. Koelkast deur hersteld en hij vond wel dat we een nieuwe deur voor de vriezer moesten krijgen die is zo krom aan worden als een hoepel. Witte plekken op het aanrechtblad. Dit is normaal bij een aanrechtblad met een reliëf. Gootsteen stop die niet afsluit, water loopt weg. Je krijgt als antwoord. Geen garantie we kunnen een monteur sturen tegen betaling. Allerlei argumenten, verkeerde schoonmaak middelen gebruikt. Te scherpe servies. Een keuken van toen 7 en halve maand, toen ik de klacht indiende. Een keuken met allerlei mankementen. De leverancier van het aanrechtblad, vond ik een toppunt. Dit is bekend mevrouw, dat dit gebeurd met een aanrechtblad waar een relief inzit. Dit had de verkoper van de keukenkampioen ons moeten vertellen toen hij ons deze keuken verkocht. In dit geval hadden wij een andere keuze gemaakt. De verkoper werkt er niet meer en je wordt van het kasje naar de muur geslingerd. In deze periode hebben wij alleen maar negatieve ervaringen gehad met aardig wat mankementen aan onze keuken.

08.11.2015 aanvulling ontvangen: Nog even terugkomen op de keuken die wij in Woerden hadden gekocht en de service vanuit Waalwijk en de fabrikant Topline Maatwerkbladen. Begin oktober trokken wij gelijk aan de bel, met de klacht van het steeds meer ontstaan van witte plekjes op het werkblad. Een werkblad geleverd aan keukenkampioen van Topline fabrikant. Er werd door een vriendelijke jonge dame notities gemaakt en ik zou spoedig wat horen voor het verhelpen van het probleem en de gevraagde foto's heb ik haar toegezonden. Na een ruime week hadden wij nog niets vernomen. Weer gebeld. Toen kreeg ik een vriendelijke man aan de telefoon. Mevrouw ik ga gelijk contact opnemen met de fabrikant en binnen drie werkdagen wordt u teruggebeld. Na een week, waren wij nog steeds niet gebeld. Weer gebeld. Uw aanrechtblad?? Eerst wisten ze niets en toen werd ik maar even door verbonden met de fabrikant. Het was lunchpauze..later terugbellen. Teruggebeld...en kreeg ik een man aan de telefoon. Maar mevrouw, dit is bekend u heeft een (kunststof) blad met reliëf en dat is heel normaal. Heeft u een scherpen onderkant aan uw servies? Heeft u met hardnekkige middelen schoongemaakt. Niets van dat en ook geen hete dingen op het aanrecht gezet. Mevrouw, wij geven geen garantie u moet bij keuken kampioen zijn. Bellen naar Keukenkampioen. Vreemd, u bent doorverbonden met de fabrikant, dit was niet de bedoeling. Zij ging wel even bellen, omdat ik naar de garantie verwees die bij hun was en niet bij de fabrikant van het werkblad. Ik werd terug gebeld. Mevrouw u heeft vast met iets scherps op de aanrechtblad gewerkt, of met hardnekkige schoonmaakmiddelen gewerkt. Niets van dat. Tevens was het ons ook niet bekend, dat dit met het type werkblad die wij hadden, dit kon gebeuren, dat het reliëf beschadigen kon. Vreemd is wel dat het ook kaal wordt op plekken waar je met een schoonmaak doek komt. De manier hoe je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Beloven te bellen en niets van je laten horen. Een keukenblad die in februari geplaatst is en overal plekjes vertoond. Op onze nota staat vermeld, dat wij 1 jaar garantie hebben op het werkblad. De dames willen tegen betaling een monteur sturen om het te bekijken en het bij te werken of uit coulance een nieuw werkblad leveren tegen inkoopprijs. Over het plaatsen werd niet eens gesproken. Ik vind het te schandalig voor woorden. Slecht voorgelicht door de verkoper van Keukenkampioen. Tevens voel ik mij flink onbeschoft behandeld om maar te insinueren wat ik op het werkblad gedaan heb. Ik heb, nadat ik wist wie de werkbladen aan keukenkampioen leverde op de site van de fabrikant gekeken en een heel verhaal over het werkblad en inderdaad, kunnen daar kale plekjes op komen. Je koopt een keuken met een werkblad om te koken etc. Is dit blad bedoeld om in je keuken te plaatsen en vervolgens je keuken als pronkstuk te hebben en er niets mee te doen? Schandalig binnen een jaar hebben wij heel wat ellende met een keuken geleverd door Keukenkampioen gehad.
FOTO VAN E.J. WEBBER
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Webber, bedankt voor het delen van uw ervaring. Zoals reeds met u besproken valt de schade van uw werkblad niet onder garantie. De schade duidt op gebruikerssporen wat wij niet kosteloos kunnen oplossen. Wij bieden u graag tegen een gereduceerd bedrag een nieuw blad aan. Met vriendelijke groet, Thomas - Keuken Kampioen
REACTIE VAN E.J.WEBBER
omdat wij consu wijzer hebben benaderd en ons heeft laten weten, dat wij recht hebben op een nieuw werkblad zonder betaling, gaan wij zeker verder via juridische wegen. Het is te schandalig voor woorden. Vanmorgen heb ik het blad nog verder onderzocht. Overal waar je kijkt ontstaan witte plekjes, zelfs op plekken waar niets staat en waar ik met een sopje zonder scherpe middelen schoonmaak.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Ellen cameron op vrijdag 29 jan 2016 16 | vestiging Kaatsheuvel
Zeer tevreden zowel met de verkoper als met de monteurs, alles is volgens afspraak nagekomen en de montage was zeer vakkundig en naar tevredenheid gedaan. Wij zijn erg blij met onze keuken, en zouden dit zeker aanraden aan anderen.
FOTO VAN ELLEN CAMERON
Doorlopende hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Fam. van der Vee n op zondag 20 dec 2015 15 | vestiging Zwolle
Ik heb een Keuken gekocht bij de Keukenkampioen in Zwolle, na alle negatieve berichten over de Keukenkampioen, kan ik meedelen dat alles naar wens is verlopen, alles op tijd en correct is geleverd. Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Fam van Marle op dinsdag 12 jul 2016 16 | vestiging Delft
Absoluut geen KK meer. De verkoper zou ook de " Kleine letters" met de Kant mee moeten lezen. Voor €1,- kan de keuken geplaatst worden. Blijkt dat bij het plaatsen vd keuken " niets " wordt aangesloten. Op de dag dat de keuken wordt geplaatst komen wij er achter dat voor het aansluiten van alle apparatuur er extra €375,00 betaalt moet worden. Voor het aansluiten vh gasfornuis is een afwijkende maat aangeleverd. Zeer teleurstellend. Dit bedrijf aanraden? Née afraden!
Reactie of foto toevoegen
“Gebrek aan service na de aankoop”
Door Dhr. van Lavieren op zaterdag 4 jun 2016 16 | vestiging Amsterdam Arena
We zijn zeer tevreden over de keuken van keukenkampioen. We zijn goed geadviseerd, tevreden over de prijs en de installatie.

Helaas geeft het gebrek aan service ná de aankoop een wrange nasmaak. De verkoop gaat steeds vóór service aan bestaande klanten. Als je belt krijg je de verkoper niet te pakken, die is steeds 'even met een klant bezig'. Na vele mailtjes en telefoontjes wachten we nog altijd op de beloofde 150 euro aan cadeaubonnen voor woonaccessoires (destijds een tijdelijke actie). Ook hebben we maanden moeten wachten op ons garantiebewijs. Ik hoop dat we de waardebonnen alsnog snel ontvangen, zodat we de aankoop van de keuken positief kunnen afsluiten.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Elly Bak op woensdag 20 jul 2022 22 | vestiging Almere
Eind 2018 een keuken met apparatuur gekocht bij Keukenkampioen Almere De verkoop ging prima al hoewel achteraf bleek slecht advies. Dit bleek uit vlekken op het aanrechtblad na een aantal malen gebeld te hebben gevraagd of er iemand langs kon komen om te kijken . De vlekken gingen er niet uit maar ze kwamen niet ik moest fotos maken en opsturen daar is niets meegedaan. Uiteindelijk de fabrikant gebeld bleek dat er een sponsje meegeleverd had moeten worden. Nog een voorbeeld: de vaatwasser is naast de "natte gedeelte geplaatst " volgens keukenkampioen was dat geen probleem. Nu is na ruim 3 jaar het kastje van de "natte gedeelte" door de warmte en condens beschadigd. Op de keuken zit 5 jaar garantie, maar nu wij hier contact voor opnamen valt dit er niet onder. De service is heel slecht zodra de keuken is geplaatst zijn ze niet meedenkend, slecht bereikbaar.
Onze vorige keuken was van ikea deze heeft er 30 jaar gestaan deze was verouderd maar had geen gebreken. Wij dachten nu bij een "echte Keuken leverancier " een keuken te kopen en te laten plaatsen maar als wij hadden geweten dat de service zo slecht was hadden wij ons nog wel bedacht. Onze fout is/was dat wij geen reviews hebben gelezen, wij vol vertrouwen waren. Ons advies. Lees eerst de reviews.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkampioen Enschede”
Door Wilhelminah op zondag 18 sep 2016 16 | vestiging Enschede
Laat het gebak maar staand. Het zijn grote oplichters. Keuken wordt maar half opgeleverd waarbij door Keukenkampioen Enschede de opmerking is geplaatst dat de klant dat zo had gewild. De geleverd kwaliteit is ronduit beroerd. Afwerking ronduit belabberd. Ik heb de zaak aan mijn rechtsbijstand overhandigd want Keukenkampioen klantenservice is alles behalve klantvriendelijk. Mijn keuken is nu na maanden nog steeds een bouwplaats.
Reactie of foto toevoegen
“Afzuigkap en inductieplaat niet goed”
Door Hasmik op zondag 30 sep 2018 18 | vestiging Amsterdam Arena
Middels deze brief wil ik mijn ongenoegen delen ten aanzien van service bij het
plaatsen en herplaatsen van onze keuken. Na deze verplaatsing werkt de inductieplaat niet meer naar behoren en de afdekplaat voor de afzuigkap heeft niet de juiste maat. Na oneindig veel bellen, vragen en wachten op het afwerken en herstellen van de afzuigkap en inductieplaat ben ik nagenoeg radeloos geworden. Mijn contact persoon bent heel slecht te bereiken, en als ik hem dan eindelijk spreek weet hij niet wat hij met mij heeft afgesproken.
FOTO VAN HASMIK
Foto afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Gerard van Meurs op zaterdag 30 sep 2017 17 | vestiging Den Haag
Verschillende keren contact gehad met hr. Papadakis filiaal Maanweg. Keer op keer komt deze filiaal manager zijn afspraken niet na. Blijkbaar gaat het erg goed met de keukenkampioen en hebben zij geen nieuwe klanten meer nodig.

Aanvulling 1 oktober 2017: De keuken komt bij de Keuken Kampioen. Er was sprake van wateroverlast waarbij in de keuken schade was ontstaan. De reden om naar de Keuken Kampioen te gaan was omdat de keuken daar gekocht was en dus daar te vragen om te helpen bij de schade expertise en om zaken in de keuken te vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Vallen geen afspraken te maken”
Door Hendrik op donderdag 26 okt 2017 17 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Wat een baggertent is dit, valt geen afspraak mee te maken, keuken is opzich prima maar met het inmeten grote fouten gemaakt, nu nog steeds aan het wachten op de onderdelen. Er valt geen enkele afspraak met hen te maken, verwachten dat jij na een paar keer langs geweest te zijn nog leuk even een halve dag thuis gaat zitten wachten op een keuken. Wat een enorme bagger is dit! Nooit doen!
Reactie of foto toevoegen
“Bovenkasten met glazen klep”
Door Martin op zondag 18 jun 2017 17 | vestiging Heerhugowaard
Ontvangst in Heerhugowaard was zeer vriendelijk met slagroom soezen en koffie. Maar de offerte kwam nogal vreemd tot stand. Verkoopster had ons mee genomen om een rondje door de showroom te maken en vertelde iets over de keukens o.a. dat het carrousel in de hoekkast van een keuken wel € 3000,= kost. Naderhand tijdens de offerte bespreking kwam de filiaalmanager erbij zitten en kregen wij het carrousel gratis als wij nu besloten de keuken te nemen. Ook gaf hij ons nog een flinke korting van € 1300,= En aansluitkosten gas en water waren gratis. Toch wilde wij 3 offertes bij drie verschillende keukenleveranciers hebben en daarna pas een besluit nemen. Verder kregen wij de offerte niet mee en kregen wij de bedragen waaruit de offerte was opgebouwd niet te zien. Erg vreemd allemaal je kan nu alleen vergelijken met het eind bedrag. Later kwamen wij bij een andere leverancier er achter dan zo'n carrousel ongeveer € 600,= kost en geen € 3000,=. Ook kan de grootste keuken leverancier van Nederland zoals ze zichzelf zien niet alles leveren wat wij willen bv geen bovenkastjes met glazen klep, zit niet meer in assortiment. Wij voelen ons in de maling genomen met de carrousel prijs ook de apparatuur keuze was niet de onze. Wij hebben 2x aangeven aan de verkoopster dat Whirlpool niet onze eerste keus is in apparatuur en dat wij liever een ander merk willen hebben. Tegen dovemans oren, nou zegt de verkoopster ik schrijf deze Whirlpool toch even op want u moet weten als u 3 apparaten koopt van dit merk krijgt u 5 jaar ipv 2 jaar garantie. Wij hebben nu gekozen voor een completere keuken met betere apparatuur tegen minder geld. Nee Keuken kampioen gaat niet onze keuken leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring met gekochte keuken”
Door aan den Boom op dinsdag 13 okt 2015 15 | vestiging Weert
Keuken gekocht; Catalogus aangevraagd, toen werd ik na een tijdje gebeld voor een vrijblijvende offerte (tekening in 3D) te laten maken bij een filiaal van Keuken Kampioen. Op locatie werd echter gebruik gemaakt van potlood en papier, wat qua indeling niet uitmaakt, maar ik had geen idee hoe mijn toekomstige keuken uit zou zien. Afgezien van een staal die mij een idee van de structuur en kleur zou moeten geven. Nadat de verkoper klaar was met de tekening en andere informatie, was de prijs wel eventjes schrikken, terwijl ik had laten blijken dat mijn budget niet erg ruim was. (en dat ik een en ander ook nog heb bespaart door vaatwasser en waterkraan uit de offerte te laten). De latere montage was prima, jammer dat je het overgebleven afval zelf moet verwerken. Er bleek naderhand een deuk in de afzuigkap te zitten, na telefonisch contact werd er binnen 2 weken een nieuwe geplaatst. Ik hoop dat de service en materialen de komende 10 jaar top blijft, dan is de keuken het geld waard gebleken.
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg is niet belangrijk”
Door Alfons Velthof op maandag 19 jul 2021 21 | vestiging Almelo
Service na plaatsing slecht. Nog steeds geen oplossing. Een paar maanden geleden een keuken uitgezocht en besteld bij keuken kampioen te Almelo.Deze is geplaatst 2 weken geleden en hij ziet er erg mooi uit. Ook alles werkt nu (de stekker van de koelkast was niet aangesloten). Er zijn 2 dingetjes die niet goed zijn gegaan en die het toch een stuk minder maken. De schoof van de afzuigkap past niet. De afvoer voor de afzuigkap blijkt niet helemaal in het midden te zitten. Kan gebeuren denk je dan, niet goed ingemeten. moeten we de schoof maar omruilen voor een bredere van minimaal 36 cm. Ik heb gebeld met AEG en zij geven aan dat deze wel besteld kan worden, maar AEG mag niet leveren aan een particulier. Dit moet in mijn geval via de keuken kampioen. De keuken kampioen geeft niet thuis. Het gevolg is dat we de afzuigkap niet kunnen gebruiken om dat de aluminium afvoerslang bij het aanzetten los schiet. Het tweede punt betreft een bestelling van een extra plint van minimaal 211 cm bij 10 cm. Deze moet maar liefst 135 Euro kosten. Jammer dat Keuken Kampioen de nazorg blijkbaar niet belangrijk vindt.
Het zijn net de dingen die de keuken echt mooi en af maken. Ondanks toezegging van Keuken Kampioen nog geen oplossing geboden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service totdat je betaald hebt”
Door van Aert op vrijdag 2 mrt 2018 18 | vestiging Breda
In de winkel zijn we ontzettend goed geholpen, hele goede service en alles was mogelijk. Maar zodra je de keuken betaald hebt? Weg service. Bij levering en montage van de keuken bleek er een stuk aanrechtblad verkeerd geleverd te zijn, kan gebeuren natuurlijk. De rest van de keuken is netjes geplaatst en is geworden zoals we wilden. De keuken kon gewoon gebruikt worden, maar hij was nog niet 'af'. We zouden gebeld worden voor het afmaken van het blad. Nadat we na een week niks gehoord hadden, zijn we zelf maar gaan bellen. Ik heb de Keukenkampioen drie keer aan de lijn gehad en ik heb drie keer een ander verhaal gehoord over wanneer het geleverd werd en wanneer het gemonteerd werd. Uiteindelijk werd het keukenblad een maand (!) later geleverd en de monteur moest ik zelf maar bellen voor een afspraak. Deze monteur heeft met mij een afspraak gemaakt om 7 uur 's ochtends, maar kwam niet opdagen. Na dan nog maar een keer gebeld te hebben, kreeg ik te horen dat hij er om 10 uur zou zijn, want hij was eerst nog ergens anders bezig. Er is voor het inmeten en monteren van de keuken tot wel 6 keer toe van ons gevraagd om een hele dag thuis te zijn, vaak voor werk dat tien minuten duurt.
Samenvattend;
- de Keukenkampioen heeft een goede service, totdat je betaald hebt.
- je moet zelf overal achteraan gaan en krijgt dan steeds een ander verhaal te horen
- de Keukenkampioen houdt geen rekening met het feit dat mensen zelf ook moeten werken, het kan veel efficiënter.
- niemand heeft de verantwoordelijkheid genomen voor acties, want 'zo werkt het nu eenmaal'.
Reactie of foto toevoegen
“Kritisch blijven”
Door D. Klootwijk op zondag 31 jan 2016 16 | vestiging Delft
Keuken gekocht ter vervanging van huidige keuken. Zeer goed geholpen. Alleen dat men dezelfde dag een handtekening wilde hebben, viel niet zo goed bij ons. Goed opletten en kritisch blijven met de offerte en laat alles op papier zetten is onze ervaring. Keuken plaatsen duurde langer dan men had gezegd. Problemen tijdens het plaatsen is onvermijdelijk denk ik maar de manier waarop het allemaal opgelost is, is perfect
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door B.van der Linde op maandag 12 okt 2015 15 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Prima ervaring, goed advies gekregen verkoper was mee denkend. En niet alleen in het voordeel van de winkel . Gaf voor ons het juiste gevoel. Dus daarom geen klagen over het personeel. En zeker niet over het advies en de geleverde producten.
Reactie of foto toevoegen
“Verbazend goed”
Door Aart Bergwerff op woensdag 28 jun 2017 17 | vestiging Dordrecht
Verbazend goed. Eerder ervaring met Bruynzeel keukens leerde mij dat het niet altijd goed gaat met het kopen/plannen/plaatsen/service enz van een keuken. Gelukkig heeft Keuken Kampioen dit goed gemaakt. Alles klopte de aanschaf met een flinke aandacht voor ons als klant. Het meedenken/adviseren zonder opdringerig te zijn. In elk geval beleefd en service gericht. Ook de mensen die de leidingen komen aanleggen. Nette mensen die je in je woning alleen kan achterlaten. Vaklui die je bij de opstelling/monteren goede adviezen geven. Zelfs de bezorgers van de keuken bleken een juiste mentaliteit te hebben. Ik zou iedereen aanraden koop je keuken niet te duur en ga voor uitstekende service en vaklui naar Keuken Kampioen.....ECHT EENS DOEN!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Annuleringsperikelen”
Door Dennis op zondag 6 feb 2022 22 | vestiging Kaatsheuvel
In september 2021 een keuken laten tekenen bij de Keuken Kampioen in Kaatsheuvel, door de vestigingsmanager aldaar. Deze is na vriendelijk geholpen te zijn goed ingevuld, maar hebben we wel eerst moeten tekenen alvorens er getekend werd! De keuken zouden we pas in maart/april 2022 nodig hebben, en zijn we huiswaarts gekeerd met de mededeling dat er tegen einde jaar een afspraak gemaakt zou worden, om eventuele aanpassingen, dan nog gerealiseerd zouden kunnen worden. Dan zou er bij akkoord definitief getekend worden. Tevreden zijn we huiswaarts gekeerd, en waren wij tevreden met de keuken die gezien ons budget niet hoger dan €10.000 euro mocht zijn. Dit door dat wij eerder zijn opgelicht bij de in aanbouw zijnde nieuwbouwwoning, en eerder al een keuken hadden gekocht die tevens was aangesloten bij dat zelfde project. Aangezien deze Keukenboer ook opgelicht was, konden wij vrijblijvend de boel opzeggen. Zodoende kwamen we uit bij de Keuken kampioen,waarbij ik eigenlijk simpelweg eerst de referenties betreffende de Keuken Kampioen had moeten lezen. Na een aantal weken keerden mijn vrouw en mijn schoonmoeder zonder afspraak terug om te kijken wat we gekocht hadden, en wat er eventueel mogelijk zou zijn bij wijziging. Ik snap dat ze het druk kunnen hebben, en dat zomaar binnenlopen niet wil zeggen dat je geholpen kan worden. Nou, dat hebben ze geweten, ze werden prompt weggekeken, en bij navraag verkoper werd er kortweg gezegd, maak thuis maar telefonisch een afspraak. Er kon nog geen goedemiddag vanaf! Na deze botte ontmoeting, hebben we later met zeer veel pijn en moeite een afspraak kunnen maken in januari 2022. Daarentegen kunnen ze zelf wel bellen hetzij mailen, maar als de communicatie van onze kant af, kwam weinig reactie! Na uiteindelijk de afspraak gemaakt te hebben, bleek de desbetreffende verkoper vrij te zijn, en zouden wij een dag te vroeg zijn?? Mail betreffende deze afspraak laat hun ongelijk zien. Prompt had een andere verkoper wel tijd voor ons, al had hij eigenlijk geen zin in de door ons gevraagde na te kijken aanpassingen. We wilden eigenlijk greeploos, en een klein koffie kastje, maar lieten daar de vriezer van €600 euro voor vallen. Alleen het koffie kastje van 60 cm bleek ook plots 600 euro te kosten???? En bleek greeploos plots 15% duurder uit vallen. Ook de optie een andere vaatwasser aan te schaffen waarvan de rekjes uitgevouwen konden worden,zodat je makkelijker in kon laden bij latere leeftijd bleek €1800,- te kosten???? Die hebben we dan gelijk laten varen,en waren aan het kijken wat er nog mogelijk was. De keuken verkoper zuchtte en kreunde overduidelijk,en begon over het feit hoeveel tijd het wel niet ging kosten, en dat hij nu zelf af moest sluiten. Hij vroeg ons te vertrekken zodat de tekening morgen klaar zou zijn, niet dus. Intussen had hij het gehele aan ons eerder gegeven "concept" in handen, en konden wij deze de volgende dag, mits we akkoord waren na her tekening deze ophalen en definitief tekenen. Helaas duurde het terugbellen bijna 2 weken,waarbij ze aangaven dat er veel zieken intern waren (iets wat je veelvuldig terugleest in de referenties). De keuken bleek nu exclusief de duurdere vaatwasser, en excl vriezer a €600 euro plots €2000 euro duurder te zijn geworden. Dat gaat hem niet worden, en waren we erg verbaasd gezien deze prijs.(al was een lichte meer prijs wel te verwachten). Ik gaf aan dat mijn vrouw en mijn schoonvader de volgende dag wel even terug kwamen om dit te bespreken. Na veel zuchten en kreunen konden ze even langs komen. Bij aankomst de volgende dag werd ze nog geen blik waardig gegeven,en liep de vestigingsmanager die ons eerder geholpen had weg zonder te groeten. Ook wie hen moest gaan helpen werd een onderlinge punt van discussie, en was mijn schoonvader in staat weg te lopen. Na eindelijk geholpen te worden door de tweede verkoper, die niet meer dan duidelijk liet weten er absoluut geen zin in te hebben,is het op niets uitgelopen. Verkoper wilde geen kant meer op! Mijn vrouw en schoonvader zijn dan ook maar weggelopen, waarbij ze tevens nog beticht waren van het feit dat ze bij andere keukenboeren zouden zijn geweest. Nou,ik kan je vertellen, dat hadden we niet gedaan, maar hadden dat juist wel moeten doen! Een aantal dagen later belde de tweede (zuchtende en kreunende) verkoper mijzelf op wat het werd, gezien de laatste door ons niet geaccepteerde aanpassingen. Hierbij gaf ik aan niet meer geïnteresseerd te zijn gezien hun houdingen en gedrag ten opzichte van mijn vrouw en schoonvader. Betreffende verkoper begon dan ook meteen met de juridische afdeling op hoofdkantoor strooien, en dat wij dan 30% van het bedrag moeten gaan betalen. Het feit dat ze een juridische afdeling bezitten zegt al genoeg, maar is ook niet gek gezien de slechte referenties. Intussen heb ik natuurlijk info ingewonnen, en ben ik terecht gekomen bij een jurist,die tevens bekend is met KK. Mocht deze zaak er komen, zie ik deze met vertrouwen tegemoet komen. Intussen probeert de eerste verkoper/vestigingmanager me constant te bellen, waarbij ik de eerste 2 keer opgenomen heb. Daarbij kon er plots wel weer een keuken verkocht worden van rond de €7000 euro, en kon er wel gepraat worden, en werd mij nogmaals de juridische kant opgespeld. Na deze 2 x duidelijk vermeld te hebben klaar te zijn met de Keukenkampioen, blijven ze maar opbellen. Krijgen ze de voicemail, zeggen ze, he,neem eens op, halla,hallo., en dat zonder naam of bedrijf te benoemen, Dit begint bijna op stalking te lijken. Al met al ben ik/wij klaar met de Keuken Kampioen.
Reactie of foto toevoegen
“Klacht over tijd voor reparatiemelding”
Door Haf Hagemeijer op vrijdag 11 dec 2020 20 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Het gaat niet over de service van een vestiging maar over de aftersales van het hoofdkantoor. Ik heb voor de tweede keer op rij een keuken gekocht , tot volle tevredenheid. Maar als het gaat over de service daarna , daar ben ik erg ontevreden over , specifiek over de tijd die tussen een reparatiemelding ( klacht) zit en het moment waarop er een monteur kan komen. 5 weken , met als zwak excuus" het is coronatijd". Ik zou hierom niet meer bij keukenkampioen winkelen en anderen afraden dit ook niet te doen.

Aanvulling ontvangen 16 december 2020: De aankoop was vorig jaar, de plaatsing van mijn keuken december vorig jaar.
Reactie of foto toevoegen
“Inductiekookplaat”
Door Jean Lenoire op zaterdag 13 feb 2016 16 | vestiging Heerlen
Na aanleiding van de goede recensies, zijn wij zondag 24-1 bij Keukenkampioen Heerlen langs geweest. Wij werden geholpen door een jonge, vriendelijke verkoper. Wij gaven direct aan een idee te hebben over hoe onze keuken eruit moet komen te zien en welke apparatuur wij hierin willen. We gaven aan dan ook te komen om te kijken wat de Keukenkampioen ons te bieden heeft qua prijs en kwaliteit, daar wij al bij meerdere keukenzaken zijn geweest zodat wij het eea goed kunnen vergelijken. Het ontwerpen van de keuken verloopt voorspoedig en het ontwerp is ook naar onze smaak. Bij het uitzoeken van de inbouwapparatuur geven wij aan een 5-zone inductieplaat te willen. Dit is volgens de verkoper zeker mogelijk en we zoeken in de showroom dan ook een mooie inductieplaat uit. Echter valt ons gelijk op dat deze inductieplaat slechts 1 flexzone en 2 normale inductiezones heeft. Toen wij dit aangaven, gaf de verkoper aan dat het wel mogelijk is om hier met 5 pannen tegelijk op te koken (2 op de flex, 1 op de middelste zone en 2 op de rechter zone). Bij het maken van de offerte valt ons op dat in de prijslijst staat dat de inductieplaat slechts 4 zones heeft, ipv de door ons gewenste 5. Wederom geeft de verkoper aan dat het wel mogelijk is om op de inductieplaat met 5 pannen tegelijk te koken. Vertrouwend op de kennis van de verkoper geloven we dit dan ook.

De verkoper gaf aan dat we op een goede dag gekomen zijn want het was de laatste dag dat er een actie was waarmee hij zonder meer 40% korting mocht geven op de keuken, met daarbij de montage voor slechts 1€.
De keuken zou, zonder korting, uitkomen op een prijs van ongeveer €16.000,- maar na een tijdje onderhandelen kwamen we uit op een prijs van €6.900,-, echter moesten wij dan wel diezelfde dag nog tekenen voor de keuken (het was immers de laatste dag van de actie).

Uiteindelijk hebben we om de onderstaande redenen niet gekozen om bij de Keukenkampioen te kopen (en raden wij andere het ook zeker niet aan!).
- De inductieplaat (model FlexiCook inductiekookplaat 77 cm ACM 938/BA of NE) is een 4 zone inductieplaat, niet 5 zoals wij duidelijk wensten! Het is inderdaad wel mogelijk om op de rechterzone 2 (zeer kleine) pannen te zetten, echter zullen deze waarschijnlijk beide dan niet fatsoenlijk warm worden, het is volgens de fabrikant ook niet de bedoeling dat hierop twee pannen geplaatst worden! Wij gaven zeer duidelijk aan een 5 zone inductieplaat te willen, echter wordt geprobeerd ons een 4 zone als 5 te verkopen! Wij hebben de verkoper er zelfs 2 keer naar gevraagd omdat we onze twijfels in de zaak al hadden!
- Een startprijs van €16.000,- en een eindprijs van €6.900,-.... Dit geeft ons een beetje het 'mediamarkt'-gevoel. Prijzen kunstmatig hoog maken zodat het lijkt alsof de klant veel korting krijgt. Gelukkig waren wij al bij meerdere andere keukenzaken geweest en wisten wij dat de startprijs klinkklare lariekoek was!
Daarbij werd ons verteld dat het de laatste dag van de 40% kortingsactie was, echter op de dag dat wij onze keuken bij een andere zaak hebben gekocht (5-2, bijna 2 weken later!) werden wij op TV verrast door een mooie reclame van de Keukenkampioen (drie keer raden wat!).

Keukenkampioen? Kampioen voor de gek houden!
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer terug”
Door Eva L op donderdag 28 apr 2016 16 | vestiging Duiven
Slecht. Wij gaan hierna nooit meer terug. Hoge waardering komt omdat ze na de 3D tekening meteen vragen een score te geven. Wacht daarmee totdat je het hele traject hebt doorlopen, want zo soepel zal het verder misschien niet meer gaan. Onze verkoper werkt er niet meer, daarna met een aantal andere verkopers hebben moeten afstemmen. Ging totaal niet. Helaas. Ons betonnen aanrecht is een stuk kleiner geworden in overleg, de prijs is daarin niks aangepast. Als we een kastje willen bijbestellen moeten we daarentegen wel de volle pond betalen. Nadat je je handtekening hebt gezet valt er niks meer te overleggen. Ook was van het begin af aan onze aflever datum erg strikt. In de bevestigingsbrief staat een andere dag, moeten we weer met iemand anders regelen dat dat weer goed komt. Erg vermoeiend. Nare bijsmaak aan onze hele aankoop bij de KeukenKampioen. Let op: Na de 40% korting is nog een heel stuk onderhandeling mogelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Erg spijt”
Door Maxim op woensdag 29 dec 2021 21 | vestiging Zwaag
Keukenkampioen is de slechtste bedrijf waar ik ooit zaken mee heb gedaan geen communicatie slechte levering als je belt met ze altijd iemand anders heeft de schuld ze beloven dat zelf de manager ons gaat bellen naa een week heeft ie nog niet gedaan dan beloven ze dat de regiomanager zou gaan bellen is ook nog niet gebuurt wat een bahhh bedrijf erg spijt van ik zal nooit meer binnen lopen niet in die praatjes geloven van hun mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jan op zondag 3 jan 2016 16 | vestiging Amsterdam Arena
Wij zijn uitstekend geholpen door adviseur Marcel en de montageploeg. Er staat een prachtige keuken voor een voor ons goede prijs. Blijf het alleen raar vinden dat al het verpakkingsmateriaal niet mee wordt genomen.
FOTO VAN JAN
prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Montageproblemen”
Door j van der Vlugt op vrijdag 8 jul 2016 16 | vestiging Kaatsheuvel
In de showroom rondgekeken en goed geholpen, goed kunnen onderhandelen maar dat is geloof ik wel gebruikelijk daar. Echter bij het plaatsen van de keuken ging het mis, door de hoge werkdruk werkt de monteur slordig en maakt fouten. we vinden zelfs dagen later nog beschermfolie op kastjes en afzuigkap. als een dag later bij gebruik van de cooker het kastjes vol stoom staat bel ik op, het antwoord dit is normaal kan een paar dagen duren.2 dagen later staat het kastje vol water en hebben we dus al schade aan onze nieuwe keuken.Weer gebeld en de monteur moet langs komen. na 2 dagen wachten belt hij s'avonds op dat het wel na 22.oou kan worden., maar heeft geen materiaal bij.de volgende dag gebeld komt er een andere monteur die zegt dat alles slordig is gemaakt maar kan helaas het probleem niet verhelpen dus moet er monteur komen van de firma die de cookers levert, deze stelt vast dat boiler onderste boven ligt ondanks grote waarschuwingssticker. dan moet er nogmaals een monteur van keukenkampioen langs komen om een metalen plaat onder in het kastje te leggen omdat dat makkelijker is dan de hele hoek-onderkast te vervangen, deze monteur is erg brutaal en maakt vervelende opmerkingen.we moeten telkens vrij nemen om deze problemen te laten verhelpen maar weten pas de dag ervoor welk dagdeel de monteur komt.Al met al zijn wij dus veel duurder uit met al die snipperdagen dan de 375 euro voor aansluitkosten, maar volgens keukenkampioen moeten we blij zijn dat alles verholpen word.Ja blij zijn dat de fouten die ze zelf maken worden hersteld.uiteindelijk is alles wel goed gekomen en zijn we wel blij met onze nieuwe keuken maar dat heeft wel lang geduurd.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Muneera Ali op dinsdag 16 nov 2021 21 | vestiging Beverwijk
I ordered my kitchen in aug 2020 from keuken kampioen. Mr Mario helped me initially with the design and drawings and convinced me to sign the first contract. After signing the contract he sent an email that they will not install the freezer under my fridge but on the other side of the island. I made few changes in my designs like I wanted extra drawers and a different kitchen counter and the price was raised from 16000 to 19500. Kitchen was delivered in March 2021. Now when the kitchen was delivered my fridge door was damaged for which I had to make few calls to the service center. They delivered the fridge to the old address then I again I took a day off from my work and again a damaged door. I was quite upset and called the service center. Such a poor service. They were transferring the calls from one person to another. After more then a month I got another fridge. When I changed the design I also ordered extra drawers for which he charged me extra 1000 euros. I never got those drawers while I kept calling the customer service center and keuken kampioen Beverwijk. I also went to the showroom and checked the whole bill after changes he knew that I was charged extra and Mr Frans promised that I will receive a call from the service center and they will make an appointment with me. It's nov 2021 and no one called or contacted me yet. I feel I bought an overpriced kitchen and they charged me extra money. Fraud company. I would never suggest anyone to buy kitchen from keuken kampioen. Poor service poor quality and liars .
FOTO VAN MUNEERA ALI
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde model geleverd”
Door Aysel op zondag 5 jul 2020 20 | vestiging Beverwijk
8 juni jl. is mijn nieuwe keuken geplaatst door Keukenkampioen. Tot mijn verbazing merkte ik op dat de koelkast die geplaatst werd, niet de koelkast was die ik had besteld. Tijdens het gesprek met de adviseur hadden wij aangegeven graag een koelkast te willen waarbij ik zowel water als ijsblokjes uit kon aftappen. De adviseur liet een foto zien van een koelkast die dat zou kunnen en noteerde voor onze neus het nummer van de koelkast op het bestelformulier. Nu blijkt achteraf dat de adviseur niet de koelkast die hij had laten zien, maar een andere koelkast aan de bestelling heeft toegevoegd. Keukenkampioen biedt als alternatief mij een koelkast tegen inkoopprijs en de andere koelkast zou ik daarbij mogen houden. Dus ze zeggen eigenlijk dat ik het maar zelf moet oplossen, terwijl ze koelkast zouden moeten omruilen, omdat het hun eigen fout is geweest. Daarnaast laat de afwerking van de keuken te wensen over, maar ook hierover zegt de Keukenkampioen dat ik het zelf maar beter moet afwerken. Schandalige klantenservice en totaal niet behulpzaam. Zie foto's voor hoe slecht de service van Keukenkampioen is! De koelkast vertoont bovendien schade (!!!) waarvoor zij zich ook nog eens niet aansprakelijk achten, wat te bizar voor woorden is.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk positief”
Door M. de Wit op maandag 21 dec 2015 15 | vestiging Utrecht
Na aanvankelijk geconfronteerd te zijn met problemen bij met name de plaatsing van een keuken, is de negatieve indruk door de bereidwilligheid en doortastendheid van de vestigingsmanager omgezet in een positieve ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“A nightmare”
Door Ilan Venugopal op dinsdag 6 apr 2021 21 | vestiging Breda
Summary: Most horrible and stressful experience. No transparency. Deceptive. Inadequate advise. Apply pressure on customer. Corner the customer. Many hidden costs. No customer service. You can get much better services for lower price outside.

Full story: I am writing this at the back of a horrible and very stressful experience with this company. I visited Keuken Kampioen Breda in November 2020 to design a new kitchen for the house that I was in the process of buying. I am an expat buying first house in NL. I explained to the advisor that he needed to help me with the process as I wasn't aware of the steps involved. First visit is the only time I got treated well. Kitchen advisor spent hours trying to help me with the design. Coffee, Coke offered. At the end of conversation, we agreed on a price. The advisor explained that montage costs are included. I asked if I need to consider anything else and he said no. He said signing the order meant I have to buy a kitchen within 24 months. We could still make changes as needed. He also said their guy can go to my new house which was still occupied by sellers, to take measurements. He also said it's not necessary for me to be there to take measurements.

Measurements were taken by their guy and I went for the second appointment. The way they treated me was nothing like before. The advisor told me about removal of kitchen extra costs, power and water points extra costs and I had to sacrifice a fridge and it's cabinet to compensate the price. Before signing I told him are you sure if there's any other costs I need to consider before renovating the kitchen. I also told about my budget for the project. He was confidently saying no additional costs. I asked specifically how long I need to be without a kitchen, and he said morning we come and evening you can cook dinner in new kitchen. Again I did the mistake of trusting him. Agreed the price signed it and kitchen will come 3 months later.

After I came back home, advisor sent me a piping advise document. It was in Dutch. Easily this could have been discussed during my visit. To avoid questions from me, it is sent after I sign the agreement. But then I had included the power points and water points in the order. So I was not too bothered. 3 weeks before the kitchen was due, one guy called me and said he needed to make an appointment to check the work needed to install the kitchen. He came to my home and he spent 3 hours. He said if Keuken kampioen need to install the kitchen I need to do several things in my kitchen and all of them are not covered in my order. If that work cannot be done, they cannot install kitchen. They will just leave it and go. Plus work needed to start immediately otherwise we cannot be ready for receiving the new kitchen.

They quoted a price additional 70% more than my original order (original order already included montage, power and water points) for the extra renovation work. They took advantage of my unfamiliarity with the steps, and deceived me by not giving me the right advise. They offered a small discount for the extra renovation work if all the work is done with them, but anything beyond that is non negotiable. On top of this I decided to do the painting myself as they quoted around 1500 euro further extra for just painting the walls and ceiling of my kitchen. How come the advisor said NO extra costs expected for renovations? It's only known to him.

With proper advise, I could have saved even some renovation work for example: position of the sink. Now they did extra work to move the pipes to opposite side, which costed more. With just 3 weeks left and without any other option I had to go with them for renovations. That's how they force you. Be aware. Their prices for renovation are much much higher than you can find in the market. Then the bad experience continued. The old kitchen was removed nearly 3 weeks before the new kitchen arrived. Again misguided by the advisor that everything is arranged in short span even within a day. But that's all just sale talks! They did some damage to my meter cabinet and fixed it promptly. But they wrote it up as extra work! When I challenged it, they said ok it's our gift. As if they are doing me a favor! Unbelievable.

I had asked them not to disconnect gas connection in kitchen until new kitchen with induction arrived. They agreed. But one week later, a guy came on short notice to fit electrical points. He made appointment 8-9 am. Then he worked till 10 am. I had an important office meeting at 10 am. I informed him before about this and told him not to remove the gas connection as the kitchen wasn't coming until 2 more weeks. But this guy was adamant on removing the gas connection as he couldn't come back later to do that.

I asked him to wait for 10 minutes for my meeting to end, but he said no I have other work and he removed the gas connection. I told him they are now forcing me to buy a induction plate temporarily and I will deduct the costs of it from final bill. He said it's not possible and went one step further to advise me to eat at neighbors or friends place. That's out of line. I asked him does he understand that they are not satisfying customer at all, he said he didn't understand that. Since my meeting was ongoing at work, and our friend from keuken kampioen wasnt willing to wait even 10 minutes, I asked him to leave. After my meeting ended, I tried calling sales guy and renovation manager but they didn't pick. So I wrote an email to them explaining of my stressful experience. Within 1 hour, the same guy who worked at my house came back and connected gas connection again. He got a signature from me saying he connected the gas connection again and when kitchen is installed later they will seal it properly as agreed. I also signed it as it was correct.

The poor experience continued further. I was contacted for payment of my invoice. I asked them to confirm whether the garbage after my kitchen is installed will be cleared out. The lady who called me said her colleague will contact me. Usually nobody calls back! The kitchen was delivered and installation guy was sent. The unpleasant surprises continued. The guy who came had cold and cough. He said he isn't from keuken kampioen but someone assigned the job to him. They don't seem to check any basic things like this during the pandemic.

Again the guy who came said he won't close the gas line as it is not his job. How crazy. He said his company didn't ask him to do that job. He is not qualified for this. Again I called keuken kampioen. Response was slow and poor. First they told me they won't close gas line. Then they told me if there's any problem with cv system they won't take care. I confronted them about the commitment they gave about closing gas line they gave in writing. Finally they sent a guy. But when that person came the guy working in my house had gone out for lunch. No communication between them.

Finally the gas line was closed. For an already agreed work for which I was paying, imagine my plight. Meanwhile the work had slowed down. Around 1730 hrs the work wasn't finished. So the installation guy said he will come two days later to finish the job. I asked the guy who installed the kitchen about taking the trash away. He said he didn't know and he wasn't asked to take the trash away. Then I called customer service again. They changed 5 people on the phone. Finally they said it is not free and I didn't opt for it. My problem is not that I need to pay separately for it. But the cost wasn't disclosed despite asking their customer service many times.

Again two more days without the full new kitchen. Kitchen was installed but a chimney filter wasn't compatible with the appliance. Again poor. It's part of my order and I am paying for it. Trash was left behind. Horrible thing is even food waste was mixed with plastic. No separation of waste. One day after kitchen was installed, I got email from the company about extra 150 euros for cleaning the garbage and it will be done after Easter. I said they were too late and asked them to advise customers correctly. I cleared the garbage myself. Overall they didn't even sound sorry once and didn't care about the worst experience they were dishing out to the customer. 3+ weeks without kitchen we had to also deal with so much difficulty especially when it wasn't upfront clear. My humble advise is save yourself the trouble. I absolutely do not recommend anyone even my enemy to go here. What is supposed to be an exciting renovation project became a nightmare. I am glad it's over.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken staat ontzettend mooi!”
Door Inge Tol op woensdag 23 dec 2020 20 | vestiging Purmerend
In september werd ik bij de Keuken Kampioen (filiaal Purmerend) geholpen door Jolanda Smit-Jonk. Bij de eerste aanschaf van een keuken, komt er in één keer veel op je af en zijn er keuzes in overvloed. Jolanda heeft geweldig geholpen met het doornemen van de mogelijkheden en de opties waartussen ik kon kiezen. Ze nam echt de tijd voor ons. Ze was ook goed bereikbaar voor vragen. De keuken staat ontzettend mooi! Heel blij met de hulp en het eindresultaat. Het hele proces van keuzes, de aanschaf en de levering is fantastisch verlopen.
Inge Tol
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Paulien Nieboer op dinsdag 12 apr 2016 16 | vestiging Den Haag
Ontzettend goed geholpen om binnen mijn budget toch alles in de keuken te krijgen wat binnen de wensen was. Keuken is prima geïnstalleerd. Ik kan iedereen aanraden hier een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Ellende”
Door Fam. Elenbaas op vrijdag 26 mrt 2021 21 | vestiging Roosendaal
Communicatie heel slecht, veel beloven, weinig nakomen. In de showroom kan alles en nadien heel veel wijzigingen, dat het opeens niet kan. Keuken netjes gemonteerd, maar daar aan voorafgaand en nadien heel veel ellende.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H van DONGEN. op zondag 15 nov 2015 15 | vestiging Kaatsheuvel
Geweldig goede uitleg fijn personeel klant vriendelijk . Alles wat je vraagt of wil zien lopen ze met je mee om advies te geven. Wij hadden de keuken uit gezocht kwamen we thuis en dachten daar moet nog een servies kast bij wij terug naar de winkel geen enkel probleem weer een andere tekening gemaakt en nu is het toppy.
Reactie of foto toevoegen
“Voor herhaling vatbaar”
Door Ad op dinsdag 6 okt 2015 15 | vestiging Breda
Keuken op tijd geleverd, zeer netjes geplaatst. Granieten blad was niet compleet. 4 weken later was alles naar tevredenheid opgelost. Wij zouden er weer gaan
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk goede ervaring”
Door John Warners op maandag 11 apr 2016 16 | vestiging Groningen
goed geholpen, redelijk meegedacht. We hebben 2 keukens gekocht. 1e keuken was een onderschikte keuken maar daar hadden we toch graag wat meer aandacht voor willen hebben gehad. We hebben nooit geen goede terugkoppeling gehad over keuzes (handgrepen en kranen) Dit kwam wel weer ten goed voor de 2e keuken...al had hier ook wel wat zaken voorgesteld kunnen worden. Al met al wel een goed gevoel over deze vestiging
Reactie of foto toevoegen
“Ging goed”
Door Kamst op vrijdag 30 okt 2015 15 | vestiging Houten
We hebben voor het eerst een keuken gekocht. We zijn goed geïnformeerd en geadviseerd en hebben uiteindeljk een mooie keuken!! We wisten niet wat we konden verwachten van levering en montage maar ook dat ging goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Maxie Pavaillon op vrijdag 16 okt 2015 15 | vestiging Goes
Erg prettige ervaring. Super goede asviseur erg prettige mensen die de keuken kwamen afleveren. Ik moet nog wat na bestellen en wij verwachten dat dat ook geweldig gaat verlopen en wij heerlijk kunnen genieten van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte”
Door Johan v op zondag 17 apr 2016 16 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Op zoek naar keuken een afspraak gemaakt (via achterlaten telefoonnnummer op site wordt je veelvuldig gebeld om een afspraak). Met verkoper op zich gekomen tot een prima ontwerp. En toen de prijs. ik had aangegeven een faire prijs te verwachten zonder spelletjes. Nou, 17k was de uitkomst. Elders dus al rond 10K uitgekomen (incl. Mandemaker zelf) en bij topzaken rond 12/13K. Manager werd erbij gehaald en 12/13K was ook wel mogelijk. Uiteindelijk vertrokken met toezegging van verkoper dat hij de offerte nog ging aanpassen door composiet om te zetten naar kunststof en 10K er dan mogelijk ook wel inzat. Nooit meer iets gehoord. Nog wel 2 keer gebeld door telefoonteam. Aan hun aangegeven dat ik in afwachting was van offerte. Ze zouden het regelen. Natuurlijk weer niets meer gehoord. Ook prima, dan kopen we toch iets buiten de Mandemakers groep.
Reactie of foto toevoegen
“Niet te spreken over klantenservice”
Door carola op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Rotterdam Parkboulevard
Een nieuwe keuken gekocht bij Keukenkampioen, incl nieuwe apparaten. de oven is meteen kapot maar wordt niet vervangen, ik moet het met een monteur doen, terwijl hij nog niet eens een half uur aangestaan heeft! Een service van niks!

Naschrift: uiteindelijk is het naar tevredenheid opgelost, jammer dat je zo'n moeite doen.
Reactie of foto toevoegen
“Hoe kom je ervan af”
Door L.Y. Stols op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Een nieuwe keuken besteld. Na 2 weken bleek dat ze een afzuigkapkast hadden genoteerd die ik niet besteld volgens een door mij getoonde foto. Wilde ervan af, planken te weinig, plint te ver naar achteren en bij inmeten bleek dat de hoekkeuken totaal niet paste. Kwam aan bij zijden 5 cm te kort. En nog veel meer problemen kwamen iedere keer boven water. 3 kg afgevallen van ellende en slapeloze nachten. Ze willen alleen je handtekening hebben en de algemene voorwaarden die je zou hebben gekregen en gelezen in de zaak tref je pas thuis aan. Stiekem zonder dat je het ziet achter de getekende offerte in de envelop gestopt. Houdt in 30% betalen van het bedrag als zou de keuken zijn geplaatst. Zelfs over de btw, slopen oude keuken en plaatsen nieuwe wat nooit is gebeurd. Heeft me zo'n 2000 euro gekost om ervan af te komen. Kennissen hebben een identieke ervaring. Met een handtekening vullen ze hun zakken. Pure oplichting.
Reactie of foto toevoegen
“Garantie op montage”
Door L.Reinders op donderdag 28 jan 2016 16 | vestiging Utrecht
Na een jaar lekkage in keuken onder gootsteen alles hing los sifon niet goed gemonteerd....wat schetst mijn verbazing...garantie op montage duurt maar een half jaar ....ongelooflijk....nieuwe siffon en nieuwe korfplug moeten kopen, totaal materiaal euro 55,00 en de montage a raison euro 400,00 omdat mijn eerste lekkage op 1e kerstdag was en de 2e lekkage vorige week...schaal eronder zetten om water op te vangen. Keukenkastje nu beschadigd... ach een keuken van euro 13.500,00 waar praat je over .... klanten lokken met korting en dan dit .... nooit meer Keukenkampioen ....
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte gehad”
Door Yvonne op vrijdag 17 feb 2017 17 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Ruim 4 weken geleden hadden we een afspraak bij Keukenkampioen Alexandrium Rotterdam. Op zich een aardige verkoopster. We hebben daar een paar uur gezeten en waren heel tevreden met de tekening van onze nieuwe keuken. Eind van de week konden we de offerte verwachten. Dat werd wel erg lang wachten..... Na 4 weken nog geen offerte. Maar weer even langs gegaan bij de Keukenkampioen en de verkoopster opgezocht. " Oeps, ben jullie helemaal vergeten....., het plan ligt nog in m'n bakje, sorry". Nee voor ons dus geen Keukenkampioen!
Reactie of foto toevoegen
“35% korting vanwege 35 jaar bestaan”
Door behzad.amiry op maandag 9 nov 2015 15 | vestiging Heerhugowaard
We hebben een keuken met alles er op en eraan met 35% korting vanwege 35 jaar bestaan van hun bedrijf. Een paar dingen moest vervangen worden en ging alles perfect en uitstekende service gehad. En de personeel van de vestiging in Heerhugowaard zijn prima behulpzaam en klant gericht.

Naschrift Qasa: Edmon Keukens Heerhugowaard is opgegaan in Keuken Kampioen Heerhugowaard.
REACTIE VAN BEHZAD
Nou toen edmond keuken was konden we er op hun service rekenen,maar sinds dat ze door die vage keuken kampion zijn overgenomen ,alles is veranderend en ze bellen niet terug of geen mail en met de hoop dat je niet meer terugkomen voor klacht.maar hebben ze erg pech .ga zo vaak langs tot ik geholpen word. En mijn advies;koop geen keuken bij keuken kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Deuk in blad”
Door Miss m op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Cruquius
Wij hebben een u keuken gekocht helaas donderdag konden wij niet gelijk aan de keuken beginnen. Op zaterdag zijn we begonnen met het monteren ervan. Tot mijn schrik zag ik een put/deuk in mijn werkblad. Ik gelijk bellen klantenservice niet te bereiken. Ik de winkel gebeld en zij vertelde mij dat ik maandag naar klantenservice terug moest bellen. Ik maandag naar klantenservice bellen. Ik heb mijn verhaal uitgelegd helaas moet u het zelf oplossen een schade moet binnen 24 uur gemeld worden. Geef nog aan dat wij fulltime werken en pas in het weekend ermee bezig konden zijn. Dat maakte niemand wat uit. De oplossing was vanuit keukenkampioen om het gat te vullen. De koste daarvan zijn 250 euro. Ik vind het een slechte service. Helemaal omdat het om een keuken gaat die niet 10,- kost.
FOTO VAN MISS M
Beschadigd blad
Reactie of foto toevoegen
“Aggressieve verkoop- en afleverpraktijken”
Door Adriaan op woensdag 31 mei 2017 17 | vestiging Ede
Tot zo ver heb ik Keukenkampioen leren kennen als een keukenleverancier die zich zonder enige wroeging bedient van intens aggressieve verkoop- en afleverpraktijken die op het misdadige af zijn. Zij dupeert haar klant met onder meer ernstige ontwerpfouten, belooft valselijk kwaliteit wat niet geleverd wordt, dwingt volledige betaling af bij bezorging voordat het de vrachtwagen wordt uitgeladen, etc.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Angela op woensdag 9 mei 2018 18 | vestiging Spijkenisse
Hallo prachtige keuken gekocht. Erg blij mee. Goed geholpen door Mehmet. Alles staat of valt met service.en dat is prima. Wilt u een mooie keuken en goede service...nou ga dan naar de keukenkampioen spijkenisse.

Aanvulling ontvangen 14 mei 2018: Keuken is geleverd. Prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuze”
Door R.Heringa op dinsdag 17 nov 2015 15 | vestiging Drachten
Prima keuze: uitstekende service, vriendelijke mensen, keurige installatie. Ik heb alles laten uitvoeren door/ via Keukenkampioen. Dus ook het sloopwerk en de opbouw (stucwerk enz.) Vakkundige lui. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Joop op donderdag 5 okt 2017 17 | vestiging Duiven
Wij zijn door dit bedrijf opgelicht bij aankoop van onze keuken. Het was die actie 40% korting en 1 euro montage, zijn we ingetrapt. Allemaal flauwekul, je wordt gewoon belazerd. We zijn voorgelogen (actie eindigde helemaal niet die dag enz enz). Weigering prijzen toe te lichten (jurist ingeschakeld!). Eindeloze discussies, we werden er doodziek van. Uiteindelijk een simpele keuken voor een schoftenprijs. Kortom: een echte afrader. Als u toch besluit uw keuken hier te halen wensen we u veel sterkte... Voor ons was het een afgrijselijke ervaring.

Aanvulling ontvangen 13 februari 2018: Apparatuur als volgt:
* Koelkast Siemens, prima. Levering Keukenkampioen, zelf geselecteerd en geplaatst. Was vlgs KK niet meer leverbaar, bleek onzin te zijn, na discussies alsnog geleverd door KK.
* Afzuigkap Bauknecht, levering KK, zelf geplaatst.
* Magnetron Siemens, prima. levering KK, zelf geselecteerd en geplaatst.
* Kookplaat SMEG, levering en plaatsing door KK. De stekker was gemonteerd door KK waarbij de losse draden uit de stekker kwamen, volkomen fout dus. Zelf maar gerepareerd, we hadden onderhand meer dan genoeg van KK en hun streken.

Wij hebben KK betaald voor levering en plaatsing van apparatuur. Plaatsing grotendeels zelf uitgevoerd door omstandigheden, was niet te voorzien door ons bij aankoop keuken. KK om verrekening gevraagd. Zij hebben niets daarvoor retour gegeven, ondanks ons aandringen. Ook daarmee zijn we dus belazerd door Keukenkampioen. Net als met de rest van de keuken.
REACTIE VAN JOOP
En dan nog de nazorg en kwaliteit van de keuken-kampioen na een paar jaren gebruik als SENIOREN.
-- we hadden later nog een stukje plint nodig. daar wilden ze maar liefst 100 euro voor hebben voor dat stukje spaanplaat.
-- doorzakken kastje bij een stapeltje borden begint de plank door te zakken, belachelijk.
-- verf eraf achterplaat achter de borden is nu al wat verf eraf doordat er soms een bord even raakt.
-- kitrand achterblad al na 2 jaar begon die los te laten en te schimmelen, we hebben hem zelf maar vervangen ...
-- aanrechtblad composiet veel te vlekgevoelig we hebben grof betaald voor dit aanrechtblad maar het zou geweldig zijn .. wat blijkt : bij het minste of geringste zit er al weer een vlek op die er niet meer af gaat. ook hier hebben we ontzettend spijt van.
-- schappen kunnen totaal niet tegen een beetje water. we hadden een beetje water geknoeid. de schap begon daar meteen op te zwellen.
Gelukkig hebben we nu al 6 echtparen behoed voor deze "kampioen".
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door J.W. Van Baarle op woensdag 18 nov 2015 15 | vestiging Delft
Fijn geholpen en advies gehad. Rustig kijken in de showroom geen opdringerigheid. Vriendelijke bezorgers en een fijne monteur. Keurig en netjes werken, schoon opgeleverd en goede uitleg wat apparatuur betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Review over Keuken Kampioen”
Door T. Weerman op vrijdag 4 nov 2016 16 | vestiging Ede
Ik heb een complete exclusieve keuken gekocht die afgelopen maandag is gemonteerd. Waren nog wat probleempjes maar Achiel en Jos zullen dit doorgeven en zorgen dat het opgelost wordt. Prima service van de 2 heren. Ook de monteur Rienus uit Zwolle krijgt van mij de complimenten. Hij heeft een aantal problemen heel goed opgelost. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vestiging is aanrader”
Door H.E. Everts op woensdag 28 okt 2015 15 | vestiging Groningen
Zou niet weten hoe het beter kon. In het filiaal Groningen werden we direct goed ontvangen en onze wensen voor een keuken waren direct duidelijk. Alles is snel verlopen en de keuken was in 1x compleet. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Zeker de monteurs hebben superwerk geleverd. Geen nawerk van gehad. Keukenkampioen Groningen is zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over keuken maar korting vreemd”
Door Vermeulen op maandag 1 apr 2019 19 | vestiging Rotterdam Parkboulevard
Keuken, mooie keuken, ik heb helaas het gevoel dat wij met de 40% korting voor de gek zijn gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Punten over montage”
Door Chandra op woensdag 7 okt 2015 15 | vestiging Amsterdam Arena
Meestal was goed....alleen het montage niet echt goed. Lekkende gas, plastic folie was niet uitgehaald van de oven, klepkast deuren en stekkerdoos was slecht bevestigd! De tweede keer met keukenman monteur was een betere ervaring geweest!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Vervelend te lezen dat de montage niet goed is gegaan. Kunt u mij uw ordernummer mailen via webcare@keukenkampioen.nl? Ik help u graag verder. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Goed en duidelijk geinformeerd”
Door M.H.van Veldhoven Hersbach op zaterdag 25 feb 2017 17 | vestiging Delft
Wat byzonder vriendelijk en goed advies totaal niet opdringerig of wat dan ook is de Heer Daan Keulen en ook niet te vergeten zijn medewerkers. Mijn man en ik hebben alleen maar lof over vanaf binnenstappen keukenkampioen tot het plaatsen op ons adres. Je wordt goed en duidelijk geinformeerd . Alles verliep hoe het moest zijn. Ik kan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een nieuwe keuken ga daar heen nogmaals je voelt je totaal op je gemak ze nemen zeer e tijd voor je heel erg vriendelijk en ga zo maar door. Voor mij is de keukenkampioen in Delft nr. 1. Ga zo door Daan en medewerkers jullie doen het super.
Reactie of foto toevoegen
“Goed aangeschreven”
Door Heert en Anja van der Krogt op woensdag 4 nov 2015 15 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij zijn thuis begonnen met het zelf ontwerpen van onze keuken. Met deze plannen zijn we op zoek gegaan naar een leverancier. We hebben voor Keuken kampioen Alphen gekozen, omdat deze een hoge score krijgt bij Qasa en omdat het bij ons 'om de hoek' zit. We werden keurig ontvangen en kregen eerst de gelegenheid om rustig rond te kijken. Daarna zijn we met de verkoper (Bart Vlasman) door de zaak gegaan en hebben we verteld wat wij wilden (o.b.v. onze plannen). Bart heeft ons alle (on)mogelijkheden getoond en veel advies gegeven. We hebben er zo'n 6 uur doorgebracht en aan het eind hadden we een prachtig ontwerp, helemaal naar ons zin. We konden ook een moment van levering en montage kiezen die ons het beste uitkwam. Al het voorwerk (inmeten, weghalen, leidingen verleggen e.d.), het leveren en de montage verliep prima en zeer vakkundig. Sinds kort hebben wij een prachtige nieuwe keuken waar we volop van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Opgepompte prijzen”
Door Tycho op maandag 16 mei 2016 16 | vestiging Cruquius
Wij hebben ons georiënteerd op de boulevard in Cruquius. Wij zijn goed ontvangen en te woord gestaan door de mensen van Keuken Kampioen. Ook hebben wij genoten van de kopjes koffie, de gevulde koeken en de stukjes taart. De personeelsleden zijn enorm vriendelijk. Een glimlach kan echter veel verbergen. Helaas zorgt € 5,- aan etenswaren er bij ons niet voor om meer dan € 1000,- meer te betalen voor een keuken. De gepresenteerde prijzen waren opgepompt met stukken luchtige taart. In de showroom werd een mooie berekening gemaakt van de 'adviesprijzen' en een korting van 40% werd toegepast. Het kon niet gekker worden, want ook de montage was slechts € 1,-. Er werd heel goed meegedacht tijdens de oriëntatie en dat een keukenboer een deal wilt sluiten is ook niet onbegrijpelijk. Wat mij vooral heeft geïrriteerd is dat de prijzen enkel op een kladbriefje werden gepresenteerd en men niet bereid is om een offerte op te stellen. De actieprijs bij Keuken Kampioen bleek elders door het dak te schieten. Gelukkig hebben wij ons niet gek laten maken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door R. Wijnstra op zaterdag 3 okt 2015 15 | vestiging Leeuwarden
Goede begeleiding, duidelijke uitleg, goede planning en service, nette aflevering en plaatsing. Bij problemen een snelle reactie en service. De keuken is precies geworden zoals we met de verkoper uitgetekend hebben, wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk tevreden”
Door Kris Van Ranst op maandag 5 okt 2015 15 | vestiging Breda
Vriendelijke, vlotte bediening. Enkele misverstanden aangezien ik niet telkens door dezelfde persoon geholpen werd. Mooi aanbod van keukens. Enkele problemen gehad nadat er enkele wijzigingen werden genoteerd. Deze werden schriftelijk genoteerd maar er werd iets vergeten, wat ik zelf niet had opgemerkt. Het blad van het aanrecht werd gewijzigd maar dus niet genoteerd. Aangezien ik het zelf niet gemerkt had bij het overlopen werd het oorspronkelijk gekozen blad geleverd. Dit zorgde toch even voor teleurstelling. Uiteindelijk ben ik toch tevreden en heb ik het zo gelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Leien dakje”
Door sa van der aart op vrijdag 20 nov 2015 15 | vestiging Cruquius
onze keuken werd eerst gebracht en de volgende dag gemonteerd alles ging als van een leien dakje vriendelijke monteur, secuur en binnen een dag stond daar een gloednieuwe keuken waar echt niets aan ontbrak onze complimenten hierbij.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstelling”
Door Annika op donderdag 30 jun 2016 16 | vestiging Amsterdam Westpoort
Koop nooit een keuken bij Keuken Kampioen. Zo wel, dan staat dat garant voor vele extra kosten waar zij geen verantwoording voor zullen nemen. Wat overblijft is een teleurgestelde ontevreden klant! Een gewaarschuwd mens telt voor twee :)

De keuken is inmiddels (bijna helemaal) geplaatst. Wij zijn over de hele gang van zaken met Keuken Kampioen niet erg tevreden, zoals ook te lezen in de review. Voorheen was het Edmon waar we de keuken uit hebben gezocht, waar we terecht waren gekomen via onze architect. Dat verliep allemaal erg vriendelijke en zonder problemen. Zodra Edmon werd overgenomen door Keuken Kampioen, om welke reden dan ook, begonnen de problemen. Met Edmon waren we in overeenstemming gekomen tot een keuken naar onze wensen en precies binnen ons budget. Na de overname kwam Keuken Kampioen met de mededeling dat zij dat niet konden leveren en zeker niet voor die prijs. Super vervelend, maar afzien van de overeenkomst die we hadden kon ook niet want dat zou ons geld gaan kosten. Achteraf gezien waarschijnlijk goedkoper om er vanaf te zien en elders een keuken uit te kiezen dan te blijven bij Keuken Kampioen.

Allereerst moesten wij andere keuzes maken in ons keukenblad en kastfrontjes. Een week na onze keuze werden we gebeld dat het aanrechtblad dat wij hadden gekozen niet op die wijze leverbaar was maar alleen een dikkere variant, prima. Daarbij was de kleur voor onze frontjes toch ook niet leverbaar, anders dan eerder vermeld in de winkel. Balen. Meneer had een alternatief die er sprekend op zou lijken. Maar in het echt is dat helemaal niet zo! Voor beide onderdelen werd ook de factuur aangepast, want die waren natuurlijk duurder. Dus in de winkel werden onze keuzes al duurder, daar zij niet voor de prijsklasse konden leveren waar wij in zaten. Vervolgens kunnen zij niet leveren wat we in de winkel hebben uitgekozen en moesten we wederom bij betalen.

Redelijk ontevreden werd de keuken geleverd een dag voor plaatsing. Wij waren blij verrast met het geleverde aanrechtblad. We hadden het niet in het echt gezien, daar er in de winkel geen voorbeeld was van de matte variant van het 'motief' dat wij mooi vonden. Maar wonder boven wonder was dat eens een grote meevaller. Meteen verliefd op het blad. De heren hebben de keuken geplaatst in een dag. Tevreden over het tijdsbestek. Maar tijdens het plaatsen kwamen zij erachter dat er een frontje was beschadigd evenals beschadigingen op het blad en er niet goed is ingemeten voor de achterwand. De achterwand moet terug naar de fabriek om het te herstellen, maar daar moeten wij als klant wel even voor betalen! Hoe bizar is dat, zij meten verkeerd in en wij als klant draaien daar voor op?! We zijn de discussie nog kort aangegaan met de monteurs, maar zij waren alleen boodschapper van de regeltjes. Dat begrepen we ook wel. Dus eigenlijk hadden we geen andere keuze dan tekenen en naderhand met de klantenservice contact opnemen. Dat duurde ruim 3(!) weken tot we daarover eindelijk in contact hebben kunnen komen. Te laat, want de volgende dag zou de monteur al komen om de achterwand te plaatsen en het frontje te vervangen. Er was dus geen ontkomen aan de kosten voor het aanpassen van de achterwand. Hierover is het laatste woord dan ook nog niet gezegd. Zeker niet omdat de monteur niet eens genoeg onderdelen voor de achterwand bij zich had, dus moet er nog eens iemand langskomen om het af te maken. Ook komt er nog een keer iemand langs om de beschadigingen aan het blad te repareren. Al met al moeten wij dus 4(!) vrije dagen opnemen voor het plaatsen van de keuken. Om nog maar niet te spreken over de 6(!) keer dat wij langs moesten komen om de keuzes opnieuw te maken van dingen die zij niet konden leveren.

Volledig teleurgesteld hebben wij hier nu een keuken staan die niet is zoals wij dat ooit hebben uitgekozen en ook nog eens ruim €2000 duurder dan waar we overeenkomst hadden bij Edmon en dus ook boven ons budget.

Om deze reden hebben wij een review geplaatst op uw site, om andere klanten te voorzien van een negatief verhaal over Keuken Kampioen. En dit keer laten wij ons niet omkopen om de negatieve review te verwijderen....
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Alex D op dinsdag 1 aug 2017 17 | vestiging Amsterdam Westpoort
Prima service. Prima levering. Prima installatie. Natuurlijk willen ze graag verkopen maar dat is ook goed. Het zijn verkopers. De installateur was een fijne en goede werker. Ik ben heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zoek het maar uit”
Door G.J. Van der VEER op vrijdag 18 mrt 2016 16 | vestiging Son
de keuken die wij bij de Keukenkampioen kochten is keurig geplaatst maar bij nader inzien wilde wij nog twee kasten bij bestellen.Die werden geleverd maar niet naar de keuken gebracht maar in de tuin gezet de betaling ging per pin. Toen we het karton eraf haalde was de achterkant kapot na veel heen en weer gebel kregen we een nieuwe achterkant ! Volgens de klantenservice hebben we geen garantie op nalevering dus zoek het maar uit.ik heb dus iemand in moeten huren om de achterkant te vervangen wat extra geld kosten.Ook was er een plint bij die was gebroken op twee plaatsen.Fijne service hoor.Ik raad iedereen om niet alles vooruit te betalen dat mag ook niet volgens CBW hooguit 15 %
Reactie of foto toevoegen
“Stress en narigheid”
Door Yvon op maandag 4 jan 2021 21 | vestiging Amersfoort
In 2019 gaan kijken voor een keuken om ideeën op te doen. Daar werden we aangesproken door een verkoper die voor ons wel een tekening wilde maken. Normaal kopen wij de keuken in Duitsland (daar is de kwaliteit en service zeer goed), maar nu toch besloten bij de keukenkampioen te kopen. Thuis nog eens nagedacht over de keuken en wilde toch liever elders nog kijken. Helaas zit je er aan vast na een periode van twee weken, anders kost het je veel geld. Nu is de keuken geplaatst. Wat een slechte kwaliteit en wat een slechte service. Electra klopt niet, bij het plaatsen van de Franke kokendwatervoorziening. Er moeten twee elektrapunten zitten, maar er staat er maar één op de tekening. Door middel van een verlengsnoer van onszelf wordt er wat geknutseld, zodat het apparaat zijn werk kan doen. Daar komt bij dat de afvoer omgelegd moet worden en dat het kastje nu ongeveer vol staat. Verder was ons door de verkoper gezegd dat wij het hele kastje konden gebruiken, omdat deze boiler achter de plint ligt. Daardoor konden wij optimaal gebruik maken van het kastje onder de spoelbak. Dit was duurder, maar oké. Nu blijkt dit valse voorlichting te zijn, omdat er een filter bij hoort die het halve kastje inneemt. Hoezo meer ruimte! De zijpanelen van keuken zijn zo dun, dat de vaatwasser veel lawaai maakt. Er zit niets van isolatiemateriaal tussen en de vaatwasser staat op de kop zijn kant. De vaatwasser is een extra stille van AEG, dus daar ligt het niet aan. De keuken kraakt bij de lades en de lades zijn ook niet echt stabiel. Als je dit benoemd dan wordt er gezegd, ja het is wel hout, dat kraken.
Als je een keuken koopt voor €15.500,00, voor twee rechte stukken van 3,2 en 1,8 meter, zonder koelkast, mag je toch wel topkwaliteit verwachten. Nu al een paar maanden bezig om alles goed te krijgen. Wat een stress en narigheid. Ons advies; Koop nooit een keuken bij de keukenkampioen. Wij weten niet zo goed waar de naam vandaan komt als je troep verkoopt en tegen een muur aanloopt als je service verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Heel ontevreden”
Door Simone op zaterdag 16 sep 2017 17 | vestiging Heerlen
Onderhand al meer dan 2 jaar geleden een keuken gekocht en nog steeds niet klaar!!! Nooit meer! Het ging direct mis nadat ik mijn handtekening had gezet. Nadat er nagemeten was moest er kastje veranderd worden en ik wilde een ander blad. Zoals, tijdens de verkoop aangegeven was, kon er nog wat veranderd worden. Helaas toen ik belde gaf de telefoniste aan dat dit niet de bedoeling was en dat ik pech had. Er viel niet mee te praten. Ik vroeg of ik de persoon, die mij de keuken verkocht had, aan de lijn mocht maar daar begon ze niet aan. Ik had pech en moest maar afwachten wat ik zou krijgen?!?!!??! Later kreeg ik de manager eraan en die was nog erger, nog nooit zo'n onbeschoft iemand gesproken. Ik had aangegeven om niet meer te bellen en dat ik met mijn vader en vriend die komende zaterdag langs zou komen om te praten. Waarop de manager zei: ''dit zullen wij nog wel eens zien''. en de verbinding werd verbroken. Ik belde om iets te veranderen en word dan zo behandeld. Die zaterdag met mijn vader en vriend langs gegaan en 3x raden, geen manager daar, andere telefoniste maar wel de vrouw die mij de keuken verkocht had. Hier heb ik mijn verhaal gedaan en kon het gewoon veranderen (heel fijn gesprek). Zij gaf ook aan dat dit gedrag van de telefoniste wel vaker voorkwam en dat dit niet prettig was (waarom werkt zij er dan nog?!?). Over haar manager zei ze niets. Wel jammer dat de prijs hetzelfde bleef toen ik het blad veranderde van natuursteen naar spaanplaten, dit was normaal?!?!?!!

Ik zou nog een mail krijgen met een prijsspecificatie maar die natuurlijk tot op heden niet ontvangen. Ik had gevraagd of de achterwand wat hoger kon ivm met de stopcontacten, dit kon niet, waren alleen standaard maten, bij levering werd er wat anders verteld, zeer vervelend! Vanaf de levering ging er nog van alles fout;
- geen bevestigingsmaterialen om frontje op vaatwasser te zetten (na meerdere telefoontje en langs gaan nog steeds niet en nu maar op een andere manier bevestigd)
- 1 lade sluit niet goed, dit meteen aangegeven. (dit is nog steeds niet goed).
- De helft was voor geboord andere helft niet. (dit kon volgens hun niet en heeft mijn vader nog een deel moeten boren met natuurlijk kans op dat er iets scheef was maar gelukkig goed gegaan).
- de plint die op de grond staat is te laag dus ik kijk tegen de pootjes aan. (meerdere keren gebeld en langs gegaan en je raad het al, geen reactie).
- op muurblad zitten vlekken, niet eruit te krijgen. (dan krijg je telefonisch te horen ja dat zal u wel zelf gedaan hebben, ja natuurlijk als ik het uitpak en tref het zo aan maar ook weer niet mee te praten).

Ik ben nu meer dan 2 jaar verder en mijn keuken is nog niet af. Ik kijk tegen de pootjes aan omdat de plint te laag is, achterblad zitten vieze vlekken op wat er niet uit gaan, 1 lade sluit niet goed. Ik ben de tel kwijt zo vaak ik al gebeld heb, meerdere keren langs gegaan maar het filiaal zegt daar moet je de klantenservice voor bellen en als ik dat doe wordt ik door verbonden met het filiaal, of er wordt gezegd u wordt terug gebeld (al 11x) en natuurlijk wordt ik niet terug gebeld! Ik had mij zo verheugd op een mooie nieuwe keuken en het is een en al ellende! Nooit meer!

Aanvulling ontvangen op 24 september 2017: Na zo'n 2 jaar geen reactie te krijgen en toen maar een slechte recensie te schrijven kreeg ik ineens telefoon van.. de Keukenkampioen! Klantenservice kwam met allemaal antwoorden die niet klopte. Ik heb dit gesprek afgekapt en zij gaf aan dat filiaal Heerlen mij zelf zou bellen. Dit is ook gedaan geworden, helaas kon ik op dat moment niet telefoneren en vroeg voor een andere keer terug te bellen, dit was geen probleem. 2 dagen later werd ik gebeld toen ik in de auto zat, eenmaal thuis gekomen heb ik terug gebeld naar het nummer die in mijn lijst van gemiste oproepen stond. Helaas kon niemand mij daar helpen en niemand wist wie mij gebeld had.. vreemd! Ik hoop snel weer gebeld te worden want het is schijnbaar erg moeilijk om een onderste plank na te leveren aangezien ik nog steeds tegen de pootjes van de kasten aan kijk.

Aanvulling ontvangen 22 april 2018: Na 3 jaar nog niet af. Al die leugens wordt ik niet goed van. Nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Leveren niet”
Door Brand op vrijdag 14 feb 2020 20 | vestiging Cruquius
Wij hebben in December een hele keuken gekocht bij dit bedrijf. Na levering bleek er van alles niet te kloppen. Keuken Kampioen laat ons volledig in de kou staan en wil ons alleen helpen als we nogmaals 10% van het aankoopbedrag overmaken. We zijn voorgelogen en zeer maar dan ook zeer slecht behandeld. Vermijd deze winkel!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar wel zwaar teleurgesteld”
Door Iman huisman op woensdag 29 mrt 2017 17 | vestiging Cruquius
Ook wij zijn er in getrapt om bij het 1ste bezoek een keuken aan te schaffen bij kk je kon ondervoorbehoud de offerte tekenen maar als je daarna goed de kleine lettertjes leest zit je er gewoon aan vast maar we vinden de keuken mooi dus daar was nog wel mee te leven we hebben nog wat dingetjes aangepast en zijn bijna tevreden met onze keuken maar wat ons echt diep teleurgestelde is dat we in de showroom een 5 pits gasfornuis dachten te hadden gekocht maar bij levering bleek het een veel kleinere 4 pits na gebeld te hebben met de klantenservice die een mail heeft gestuurd naar de showroom niks meer gehoord en het gemene is dat het in de papieren ook gewoon de 4 pits gasfornuis is maar ja wr staat alleen maar een typenummer dus dit heeft de verkoper bewust gedaan en daarom zijn we zwaar teleurgesteld want is voor de rest echt een mooie keuken ook levering en installatie was goed geregeld en dan voel je je toch bedonderd helaas.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke contacten gehad”
Door Durk Tabak op woensdag 16 mrt 2016 16 | vestiging Groningen
Deskundig advies en intensieve begeleiding door John Brouwer. Contacten verlopen bijzonder vriendelijk. Afspraken worden strikt nagekomen. Prachtige kwaliteit van de geleverde keuken. We zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door familie Smit op woensdag 29 jul 2020 20 | vestiging Zwaag
Door diverse fouten van Keukenkampioen zitten we al maanden met een niet afgemaakte keuken. Om alle fouten op te noemen zou een te lang verhaal worden. Deze fouten komen vooral doordat ze niet luisteren naar ons als klant. En ze communiceren heel slecht met elkaar en met ons als klant. Ze reageren nu niet op onze email. En de klantenservice is met vakantie. Conclusie: onze nieuwe keuken is nog steeds niet goed en volledig te gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed voor elkaar”
Door H. Steijger op woensdag 14 okt 2015 15 | vestiging Delft
Tussen super en goed in. Wij hebben een keuken aangeschaft en de wijze hoe het is verlopen van ontvangst door een zeer vriendelijk dame tot en met de after sails is ons prima ervaren. Onze eigen ideeen en inbreng werd gewaardeerd en kwam niet als vreemd over. Zo hebben wij een keuken staan waarin eigen ontwerp is verwerkt. Hoe alles klopt in het proces hebben ze goed voor elkaar.
Reactie of foto toevoegen
“Geen goed woord voor over”
Door Jan op zondag 10 mrt 2019 19 | vestiging Almelo
Complete keuken incl. alle apparatuur gekocht en betaald. Bij installatie bleef ik achter met een enorme rotzooi. Afspraken worden niet nagekomen. Prijs viel hoger uit ondanks duidelijke overeenkomst. Werd gewoon gechanteerd en maaden aan het lijntje gehouden. Pas na dreigen met Kassa etc. Gedeeltelijke tegemoetkoming. Een en al leugens.
Reactie of foto toevoegen
“Geen reactie bij kleine defecten”
Door peter Willemze op zondag 10 apr 2016 16 | vestiging Utrecht
Tot en met plaatsing prima. Afhandeling kleine defecten verschrikkelijk. Geen enkele reactie meer gehad. Grootse stilte na er was toegezegd dat er een monteur zou langskomen. Mochten mensen vragen naar mijn ervaring zal ik dat ook aangeven.
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Tineke Borghart op zaterdag 17 okt 2015 15 | vestiging Woerden
Verkoopster Rita van de vestiging Woerden is een TOP verkoopster. Ze denkt mee en neemt alle tijd voor jou als klant. Is het lunch tijd dan komt er een heerlijke tosti, ook dat is service. Ze dringt je niets op. Ik ben bij een andere keukenaanbieder geweest maar werd daar zo lomp geholpen dat ik de keuken daar nog niet voor niets wilde hebben. Ook het leveren van de keuken was prima net als het plaatsen en aansluiten. Alles was er niets beschadigd dus gewoon TOP. Ik ben dan nu ook de eigenaresse van een prachtige keuken van Keukenkampioen die ik iedereen aan zou raden. Kwaliteit, service en zelfs de prijs zijn prima.
Reactie of foto toevoegen
“Met plaatsing gaat het niet goed”
Door Arie van Laar op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Almere
Keuken van bijna 25K maar men belt niet terug voor de plaatsing van de afzuiging. Weken wachten voor eindmontage. Kan niet waar zijn. Hoofdkantoor belt niet terug.
Reactie of foto toevoegen
“Verkoopsysteem”
Door Wim Polman op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Duiven
oplichting, intimidatie, leugens. Mensen let op als u op het punt staat een filiaal van de keuken kampioen binnen te lopen. De verkopers zijn getrainde specialisten om u geld af te troggelen. De periode van de mega korting duurt echt al 8 jaar en zij zeggen dat het nog slechts enkele dagen geld. Onderteken pas echt iets als u een uitgebreide offerte heeft ontvangen en deze 10x gecontroleerd heeft. De keukenkampioen is nergens bij aangesloten als het gaat om garantie fondsen, je bent minstens 30% van je eventuele koopsom kwijt bij annulering. Helaas zijn wij erin getrapt en had ik een zogenaamd koopcontract meteen bedrag van 2x ons budget.
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen het aan”
Door J.T. op vrijdag 19 okt 2018 18 | vestiging Amsterdam Westpoort
Een keuken gekocht, zeer kundig geadviseerd en onlangs werd de keuken keurig op tijd en geplaatst. Problemen echter met plankjes met spotjes boven het aanrechtblad welke op een andere datum zouden worden opgelost. Uren heeft toen monteur Roelof Wagter er alles aan gedaan om ze naar tevredenheid van ons op te hangen. Hij nam zelfs geen tijd om te lunchen. Uiteindelijk, rond 18.00 uur, lukte het hem samen met monteur Richard Klijn. Hierna moest monteur Roelof Wagter nog door naar Amsterdam naar een andere klant.Diep respect voor deze twee kanjers . Hun werkgever mag blij zijn met deze klantvriendelijke kundige werknemers! Mede dank zij hen bevelen wij Keukenkampioen aan!

Eerdere reactie van 18 december 2016: Begin november 2016 ter oriëntatie/offerte voor een nieuwe keuken binnengelopen bij Keuken Kampioen, Sierenborch 8 te Amsterdam. Hier werden we geholpen door mevrouw Mükerrem Japici. Zeer vriendelijk en bovenal zèèr veel vakkennis. Ze nam bijna 6 uur de tijd voor ons (terwijl het best druk was in de winkel). Ze begreep onze specifieke wensen, gaf goede adviezen en legde geen druk op ons. Ook naderhand konden allerlei door ons gekozen wijzigingen worden toegevoegd en werd nogmaals een afspraak gemaakt om zaken aan te passen. Altijd kregen we antwoord op onze e-mails of werden we gebeld. In een woord: uitermate tevreden! Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect in orde”
Door Daniella op zondag 29 nov 2015 15 | vestiging Kaatsheuvel
Super vriendelijk personeel, deskundig geholpen en een super eindresultaat. Kortom we zijn dik tevreden! Wij kunnen iedereen aanraden om bij keuken kampioen Kaatsheuvel een keuken te bestellen! Ook de levering en de montage zijn perfect in orde gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte levering”
Door Ewald V. op woensdag 28 sep 2016 16 | vestiging Kaatsheuvel
Samen met mijn zoon eind 2015 2 keukens gekocht en geloof me voor bij elkaar veel geld. In maart 2016 werden ze beiden geleverd en geinstalleerd. En toen begon het. Bovenkasten verkeerde front geleverd, kastdiepte kookeiland verkeerd, afzuigkap waarvan een inwendige kabelboom was doorgesneden, stuk uit 2 onderlades gezaagd, beschadiging composiet werkblad, vooraf diverse zaken verkeerd ingemeten waardoor vaatwasser niet meer open kon, deel composiet werkblad opnieuw bestellen vanwege anders plaatsen werkblad, vaatwasser en koelkast weken lang ingepakt in de gang, en nog veel meer. Bereslechte after sales, helemaal niet dus! Niet of te laat reageren op klachten, doorverwijzen naar andere collega's of fabrikanten van de keukenapparatuur. En zo nog wel meer zaken te noemen. Wij hebben absoluut spijt van onze keuze voor de Keuken Kampioen. Diverse malen met Keuken Kampioen overlegd om een redelijke vorm van compensatie voor alle gedoe die we hebben meegemaakt, nu 6 maanden verder en het heeft nergens toe geleid. Voor alle duidelijkheid nog dit: de keukenmonteurs die bij ons zijn geweest zijn een absolute toppers! Inmiddels is de vestigingsmanager vervangen en onze keukenverkoopster werkt er ook al niet meer. Mijn tekst qua ongenoegen over Keuken Kampioen is veel langer maar ik wil het voor dit moment hier even bij laten. U bent gewaarschuwd!
Reactie of foto toevoegen
“Veel bedenktijd gehad”
Door R.Maas op donderdag 5 mei 2016 16 | vestiging Middelburg
wij zijn vriendelijke en professioneel geholpen, wij zijn zeer blij dat we enige bedenktijd hadden voordat de keuken besteld zou worden, we hebben er thuis even rustig over na kunnen denken en toch uiteindelijk wat dingen aan de keuken kunnen veranderen. Het was geen probleem, wij zijn meerdere keren langs geweest, alle keren . zijn wij even vriendelijk geholpen. Klein puntje is dat wij niet wisten dat we een order hadden moeten plaatsen voor het installeren voor de keuken, uiteindelijk was dit binnen een dag geregeld maar toch was dit een kleine domper op de hele positieve gang van zaken.
FOTO VAN R.MAAS
Onze keuken
REACTIE VAN ILONKA BRUIJNS
Mag ik vragen wat voor kleur en materiaal het aanrechtblad is
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Joos op dinsdag 24 okt 2017 17 | vestiging Utrecht
Keukenkampioen, Niet doen. Zijn niet eens in staat een postadres te wijzigen. Op brieven met beschrijving van de klachten wordt niet gereageerd. Na twee maanden nog geen aktie. Zal ook niet komen. Dus.......keukenkampioen NIET doen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Nieuwe keuken van Keuken Kampioen
1 / 71
Vestigingen Keuken Kampioen
aAlmelo (3 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 74 99 91
bAlmere (18 ervaringen), Antennestraat 88, 1322 AS Almere, tel 036 - 536 63 70
cAlphen aan den Rijn (2 ervaringen), Moerbeilaan 2, 2404 XE Alphen a/d Rijn, tel 0172 - 24 00 44
dAmersfoort (14 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 465 06 36
eAmsterdam Arena (7 ervaringen), ArenA Boulevard 214, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 365 00 97
fAmsterdam Westpoort (8 ervaringen), Sierenborch 8, 1043 BA Amsterdam-Westpoort, tel 020 - 447 04 78
gAmsterdam Zuidoost (1 ervaring), Sijsjesbergweg 10a, 1105 AL in Amsterdam, tel 020 - 236 65 25
hBergen op Zoom (2 ervaringen), Burgermeester van de Laarstraat 11, 4615 PB in Bergen op Zoom, tel 0164 - 74 99 95
iBeverwijk (3 ervaringen), Parallelweg 106, 1948 NM Beverwijk, tel 0251 - 22 13 93
jBreda (14 ervaringen), Grenssteen 7, 4815 PP Breda, tel 076 - 542 29 20
kCruquius (22 ervaringen), Cruquiusplein 48, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 547 61 10
lDelft (9 ervaringen), Leeuwenstein 31, 2627 AM Delft, tel 015 - 285 57 77
mDen Bosch (7 ervaringen), Tinnegieterstraat 2, 5232 BM Den Bosch, tel 073 - 206 00 19
nDen Haag (8 ervaringen), Maanweg 22, 2516 AA Den Haag, tel 070 - 381 75 21
oDordrecht (7 ervaringen), Mijlweg 51, 3316 BE Dordrecht, tel 078 - 611 95 00
pDrachten (7 ervaringen), Doctor Martin Luther Kingsingel 48, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 53 70 16
qDuiven (9 ervaringen), Nieuwgraaf 46a, 6921 RK Duiven, tel 026 - 379 12 69
rEde (7 ervaringen), Galvanistraat 59, 6716 AE Ede, tel 0318 - 63 13 81
sEmmen (4 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41b, 7825 VH Emmen , tel 0591 - 63 51 55
tEnschede (2 ervaringen), Hengelosestraat 125, 7514 AE Enschede, tel 053 - 207 00 32
uGoes (4 ervaringen), Marconistraat 28, 4461 HH Goes, tel 0113 - 22 70 77
vGroningen (12 ervaringen), Sontweg 1, 9723 AT Groningen, tel 050 - 535 25 85
wHeerhugowaard (7 ervaringen), J.J.P. Oudweg 25, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 571 34 54
xHeerlen (15 ervaringen), In de Cramer 100, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 80 33
yHelmond (3 ervaringen), Engelseweg 202a, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 79 37 93
zHouten (7 ervaringen), Duwboot 61, 3991 CE Houten, tel 030 - 636 10 12
a1Hulst (1 ervaring), Industrieweg 4c, 4561 GH Hulst, tel 0114 - 78 40 11
b1Kaatsheuvel (12 ervaringen), Waterloop 6, 5171 PX Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 32 82
c1Leeuwarden (8 ervaringen), Schenkenschans 1, 8912 AL Leeuwarden, tel 058 - 213 37 40
d1Lelystad (3 ervaringen), Zuiderpoort 25, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 21 81 75
e1Middelburg (5 ervaringen), Mortiereboulevard 28, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 60 66 90
f1Mijdrecht (3 ervaringen), Industrieweg 38C, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 27 38 38
g1Nijmegen (6 ervaringen), Wijchenseweg 156, 6538 SX Nijmegen, tel 024 - 205 20 08
h1Purmerend (11 ervaringen), Einsteinstraat 6, 1446 VG Purmerend, tel 0299 - 46 24 20
i1Reeuwijk (3 ervaringen), Reeuwijkse Poort 304, 2811 NV Reeuwijk, tel 0182 - 30 00 06
j1Roosendaal (3 ervaringen), Rucphensebaan 1a, 4706 PH Roosendaal, tel 0165 - 74 90 06
k1Rotterdam Alexandrium (12 ervaringen), Watermanweg 227, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 209 85 65
l1Rotterdam Parkboulevard (5 ervaringen), Vierhavenstraat 29, 3029 BB Rotterdam, tel 010 - 244 00 16
m1Rotterdam Stadionweg (8 ervaringen), Stadionweg 33A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 479 69 11
n1Sneek (3 ervaringen), Smidsstraat 10C, 8601 WB Sneek, tel 0515 - 41 25 44
o1Son (16 ervaringen), Ekkersrijt 4102, 5692 DC Son, tel 0499 - 76 70 13
p1Spijkenisse (11 ervaringen), Lucebertstraat 2, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 00 55
q1Tiel (6 ervaringen), Buitenbulkweg 7, 4005 LA Tiel, tel 0344 - 62 74 10
r1Utrecht (18 ervaringen), Zeelantlaan 55, 3526 AK Utrecht, tel 030 - 267 00 06
s1Weert (4 ervaringen), Moesijk 11E, 6004 AX Weert, tel 0495 - 52 56 44
t1Woerden (4 ervaringen), Straat van Gibraltar 2, 3446 CM Woerden, tel 0348 - 42 27 22
u1Zaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21k, 1506 PW Zaandam, tel 0075 - 205 00 05
v1Zwaag (3 ervaringen), De Factorij 39, 1689 AK Hoorn-Zwaag, tel 0229 - 24 90 43
w1Zwolle (7 ervaringen), Marsweg 37B, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 466 90 21
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.