Feedback
3,6

Keuken Kampioen

Score uit 180 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
49 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Kampioen
Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de prijs. Want ook voor u betekent onze eigen fabriek extra voordeel. Elke Duitse keuken keuken wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak, wensen en de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs.
Alternatieven voor Keuken Kampioen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2180 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 70 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 194 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,4 uit 799 ervaringen
• I-KOOK
   
(Almere Flevoland) score 9,5 uit 1307 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 552 ervaringen
• Keukenathome
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 103 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 164 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 180 ervaringen over Keuken Kampioen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren24 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren14 ervaringen
1 ster120 ervaringen

Per vestiging:
“Ga niet naar keukenkampioen”
Door Caroline op donderdag 20 jan 2022 22 | vestiging Spijkenisse
Laat je niet verleiden om gelijk te tekenen. Ze zijn hier op getraind en hebben mooie woorden maar vervolgens blijkt de helft niet waar te zijn. Afmeting van het werkblad kon niet meer zonder poot, inlegfornuis was niet mogelijk enz.
We hadden al geen goed gevoel erover en stonden binnen 24 uur weer op de stoep maar we hadden getekend dus sowieso 5% boete omdat we binnen 48 uur terug kwamen.
Er valt geen normaal gesprek te voeren. Terwijl je bij de echte keuken zaken netjes naar huis wordt gestuurd, met de opdracht denk er even rustig over na. Ohja en dit speelde in juli 2021, pas in januari 2022 krijg ik de factuur waar ik al 10x om heb gevraagd. Zo ga je niet met klanten om!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Elly Bak op woensdag 20 jul 2022 22 | vestiging Almere
Eind 2018 een keuken met apparatuur gekocht bij Keukenkampioen Almere De verkoop ging prima al hoewel achteraf bleek slecht advies. Dit bleek uit vlekken op het aanrechtblad na een aantal malen gebeld te hebben gevraagd of er iemand langs kon komen om te kijken . De vlekken gingen er niet uit maar ze kwamen niet ik moest fotos maken en opsturen daar is niets meegedaan. Uiteindelijk de fabrikant gebeld bleek dat er een sponsje meegeleverd had moeten worden. Nog een voorbeeld: de vaatwasser is naast de "natte gedeelte geplaatst " volgens keukenkampioen was dat geen probleem. Nu is na ruim 3 jaar het kastje van de "natte gedeelte" door de warmte en condens beschadigd. Op de keuken zit 5 jaar garantie, maar nu wij hier contact voor opnamen valt dit er niet onder. De service is heel slecht zodra de keuken is geplaatst zijn ze niet meedenkend, slecht bereikbaar.
Onze vorige keuken was van ikea deze heeft er 30 jaar gestaan deze was verouderd maar had geen gebreken. Wij dachten nu bij een "echte Keuken leverancier " een keuken te kopen en te laten plaatsen maar als wij hadden geweten dat de service zo slecht was hadden wij ons nog wel bedacht. Onze fout is/was dat wij geen reviews hebben gelezen, wij vol vertrouwen waren. Ons advies. Lees eerst de reviews.
Reactie of foto toevoegen
“Leveren niet”
Door Brand op vrijdag 14 feb 2020 20 | vestiging Cruquius
Wij hebben in December een hele keuken gekocht bij dit bedrijf. Na levering bleek er van alles niet te kloppen. Keuken Kampioen laat ons volledig in de kou staan en wil ons alleen helpen als we nogmaals 10% van het aankoopbedrag overmaken. We zijn voorgelogen en zeer maar dan ook zeer slecht behandeld. Vermijd deze winkel!
Reactie of foto toevoegen
“Klacht”
Door HGF Westerveld op donderdag 4 aug 2022 22 | vestiging Houten
Mijn keuken is niet op tijd geplaatst, met veel moeite 3 dagen later is de keuken geplaatst. Echter een aantal zaken waren niet goed, extra gat in aanrechtblad en een staander in de keuken niet volgens tekening en afspraak. Heb een vrije dag moeten opnemen en de aannemer van de vloerverwarming moeten afzeggen. De kosten zijn 500 Euro, dit diverse keren aangegeven bi Keukenkampioen, in eerste istantie geen enkel excuses voor het niet nakomen van de gemaakte afspraak, ik moest het er maar mee doen. Als reactie kreeg ik alleen maar te horen dat het van hun zijde overmacht was (monteur had zich een dag van te voren ziek gemeld). De kosten die ik gemaakt heb zijn niet bespreekbaar en nogmaals te horen 'overmacht', totaal geen begrip voor mijn overmacht en gemaakte kosten. Uiteindelijk wel een excuses en of ik een waardebon wilde hebben voor de gemaakte kosten van maar liefst 50 Euro.
Geen enkele andere vergoeding of aanbod die enigszins in de buurt komt van mijn gemaakte kosten. Het gat in het aanrecht wordt ergens in september geboord door het bedrijf dat de aanrecht heeft geleverd, de staander en nieuwe plinten komen mogelijk ook in september. Heb al aangegeven dat het niet meer nodig is, omdat mijn elektrische vloer er omheen is geplaatst, helaas het loshalen van de kasten en apparatuur gaat meer schade dan goed opleveren. Al met al, heb ik een incomplete keuken, met diverse problemen die niet meer opgelost kunnen worden door Keukenkampioen, het zou daarom fijn geweest zijn als dit gecompenseerd was geworden, maar tot nu toe geen enkele reactie. Het bedrijf is zeer slecht te bereiken, en krijg steeds een ander persoon aan de lijn of e-mail. Na heel veel e-mails, nog steeds geen positieve reactie van dit bedrijf, echter alleen e-mails van " we zijn er mee bezig, of zal het voorleggen aan collega's van afdeling service. Nog nooit ben ik zo behandeld door een bedrijf, het gaat om een bedrag van bijna € 20.000 Euro, dus geen kleinigheid.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Sylvia Sluijs op dinsdag 21 jun 2022 22 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Wij zijn echt heel tevreden met de keuken...vriendelijk geholpen in de winkel..ze denken met je mee en zoeken naar oplossingen om toch je wensen uit te laten komen voor het bedrag wat wij wilde uitgeven. De bezorgers werken netjes, beslist geen rauwdouwers. De monteur Ronald uit Hellevoetsluis met maatje Frank..een geweldig team. Smorgens om 7 uur begonnen en om 3 uur klaar. Alles keurig netjes. Van ons krijgt hij ook een dikke 10.
FOTO VAN SYLVIA SLUIJS
+ Toon extra foto van Sylvia Sluijs
Reactie of foto toevoegen
“Toch weer moeilijk bij annuleren”
Door Jordi Drieman op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
Let op de annulerings clausule! Trap niet in de verkooptrucs. Hartstikke nep. Tweede Kerstdag bij keuken kampioen Utrecht langs gegaan voor een oriënterend gesprek. Waren goed geholpen en kregen een nette uitleg en een schets van de keuken. Uit de optelling van de offerte kwam een zeer dure keuken tevoorschijn van €38.000. Dit is ver boven ons budget en we konden daar niks mee. De verkoper zou even kijken wat hij kon doen en binnen 2 minuten waren ze gezakt naar €20.000. Omdat we nog volledig in een oriënterende fase zitten en we totaal geen idee hadden wat voor apparatuur ze op de offerte hadden gezet mocht alles nog aangepast en gewijzigd worden. We kregen zelfs een boek mee om lekker in te bladeren. Echter als we tweede kerstdag niet zouden tekenen dan zou de keuken €26.400 kosten omdat de korting niet meer zou gelden. Aangezien alles toch gewijzigd kon worden en de keuken op afroep zou zijn hebben wij (heel stom) getekend. We hadden het zelfs nog over 2 weken bedenktijd (die je standaard via internet aankopen krijgt). Op de vraag of we bekend waren met de CBW voorwaarden antwoorden wij nee, echter werd hier niet verder op ingegaan en zeker niet over een "annuleringsclausule".... Op de terugweg naar huis zat het ons al niet lekker want waar was deze €20.000 op gebaseerd en bij wijziging van de apparatuur zou de prijs toch ook om of om laag gaan....We hebben direct gemaild dat we de aankoop wilde annuleren (binnen 4 uur na tekenen). 2 dagen later hebben wij telefonisch contact opgenomen. We kregen toen te horen dat het nu allemaal via het hoofdkantoor / juridische team loopt. En ze niets meer voor ons konden doen in het Utrecht filiaal. Vreemd natuurlijk want alles kon gewijzigd worden. Nu bijna een maand later hebben we een reactie en een factuur voor 5% van de uit de lucht gegrepen €20.000 en moeten we €1000 betalen voor niks. Wat een ellende en een nare werkwijze van de Keuken Kampioen. Als ze niet hadden gepushed om te tekenen dan hadden we zeker terug gekomen. Maar kennelijk is dit hun werkwijze met een hele nare nasmaak.
Reactie of foto toevoegen
“Niet overhaasten”
Door Marina Vita op dinsdag 19 feb 2019 19 | vestiging Rotterdam Parkboulevard
Keuken gekocht. Overhaast. Geen enkele medewerking toen ik af wilde zeggen. Moest dus wel afnemen. Met 4 verschillende verkopers te maken gekregen die steeds nieuwe tekening maakten. Geplaatst maar ontbrak stuk achterwand. Stond niet op tekening. Na contact zou het gratis alsnog gemonteerd worden. Is per mail bevestigd. Later gebeld dat niet micht van hoofdkantoor. Daar klacht ingediend maar reageren niet. Gaan ze ook niet doen volgens winkel omdat 'bestellingen' via hen lopen. Maar ik wil niets bestellen. Wil dat ze fout goedmaken. Nog steeds niets gehoord en zit mu al 3 maanden met keuken die niet af is. Interesseert hun niets. Geld is binnen. Draait alleen daar om.
Reactie of foto toevoegen
“Klacht bij keuken van 1 jaar oud”
Door Martin Bogaert op woensdag 6 dec 2017 17 | vestiging Almere
Zeer slecht er is een kwalitatief slecht aanrechtblad geleverd de rand liet los. Deze is gerepareerd echter bij de reparatie is er schade aangebracht aan het blad, dit wimpelen ze makkelijk weg. Zeer slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Annulering uiteindelijk geaccepteerd”
Door R. Jansen op donderdag 10 jan 2019 19 | vestiging Weert
We zijn op zaterdag 8 december prima geholpen in de winkel in Weert. Totdat we na ruim 4 uur en tegen sluitingstijd nog niet helemaal overtuigd waren omdat we ons huis nog moesten verkopen en we dus onder het contract OVB aankoop nieuwe woning gezet hadden. Dit vond de verkoper maar niks en wilde dat wegstrepen. Maar wij wilde eigenlijk gewoon wat bedenktijd. We hadden nml nog geen twee jaar geleden voor ons huidige huis bij hen ook al een keuken gekocht naar alle tevredenheid. Na een vermoeide middag uiteindelijk die passage laten wegstrepen. Direct na thuiskomst voelde dat niet goed. Wat als het huis niet door zou gaan. Op zondag de order meteen binnen 48 uur geannuleerd. Dat werd op maandag echter niet geaccepteerd door de verkopers van Keukenkampioen Weert. Het zou 5% van de koopsom boete opleveren volgens hen. Nu na enkele weken in onzekerheid en een aangetekende brief naar het hoofdkantoor kregen we op woensdag 9 januari de verlossende brief van de juridische afdeling . Onze keukenorder is kosteloos geannuleerd. Uiteindelijk toch goed gekomen. Onze les is ...pas tekenen als je ECHT 100% overtuigd bent.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken schildknaap”
Door Laming op donderdag 30 nov 2017 17 | vestiging Delft
Keuken kampioen? Eerder keuken schildknaap! De service van keukenkampioen is echt om te huilen. Afgesproken met de verkoper dat mijn oude keukenblad ook gedemonteerd zou worden. Maar drie weken later krijg ik telefonisch te horen dat ik het toch zelf moet doen. Maar dat is nog niet het ergste. Vandaag, 30-11-2017, komt de monteur niet alleen te laat, maar ook zonder keukenblad. Want die zou al geleverd zijn. Na een uur heen en weer bellen komen we erachter dat keukenkampioen het blad is kwijtgeraakt. Nog een uur later komen we er achter dat dat komt omdat de bezorger deze over het hoofd heeft gezien (we hebben het over een werkblad van 3 meter). Het antwoord van de keukenkampioen woordvoerster, die overigens graag door je verhaal heen blijft praten om te zeggen dat het gewoon kan gebeuren dat er 'een dingetje' mis gaat: "Ik ga even kijken wanneer iemand het blad kan komen monteren, maar daar krijgt u sowieso vandaag geen antwoord meer op want ik werk maar tot 15.00 uur." en "Er komt niet zomaar een vergoeding tegenover te staan, want dit soort dingen gebeuren nu eenmaal". Ik moet nu ten minste tot maandag wachten tot er een nieuw keukenblad komt maar waarschijnlijk wordt dat langer. In de tussentijd zit ik in een koud huis, zonder water. Update: vandaag drie keer gebeld met keukenkampioen. De eerste twee keer werd mij verteld dat ik vandaag toch echt meer te horen kreeg. De derde keer werd mij medegedeeld dat: "sorry, mijn collega is al naar huis." Hoe moeilijk is het om een nieuwe afspraak te plannen, nadat je al zulle enorme fouten hebt gemaakt? Dit is echt om te huilen. Ik zou willen dat ik 0 sterren kon geven, want de service is enorm ver te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Met plaatsing gaat het niet goed”
Door Arie van Laar op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Almere
Keuken van bijna 25K maar men belt niet terug voor de plaatsing van de afzuiging. Weken wachten voor eindmontage. Kan niet waar zijn. Hoofdkantoor belt niet terug.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken Kampioen? Niet doen!”
Door Frido op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Son
Gezien onze ervaringen met Keuken Kampioen neem ik toch de tijd om met anderen onze ervaring te delen. Normaliter ben ik niet van een publieke "schandpaal", maar met deze input kan een ieder zijn / haar keuze voor de leverancier zorgvuldig kan afwegen.

Na een prettige eerste indruk en aantal gesprekken (vestiging Son - Eindhoven) hebben we gekozen voor een keuken van de keukenkampioen. In voortraject moesten we diverse malen vragen om de 3D tekening en offerte die nog gemaild zou worden, Uiteraard geen probleem om daar herhaaldelijk om te vragen, echter met de kennis van nu waren dat toen de eerste signalen dat afspraken niet (of onvoldoende) nagekomen worden door de Keuken Kampioen. Na het eindgesprek (waarna je als klant niets meer mag aanpassen) bleken er bij de intake van de fabriek aandachtspunten te zijn die technische niet opgelost / gemaakt konden worden. Essentiële zaken zouden anders moeten worden dan initieel afgesproken. Wel de toezegging dat het zo netjes mogelijk opgelost zou worden.

Op de 1e dag van levering niets aan de hand, problemen ontstonden bij de 2e dag. Spatranden en vensterbanken bleken niet de passen (allemaal te klein / kort). Was bekend dat er nog gestuct moest worden na inmeten, maar dat zou door de monteur ter plaatse op maat gezaagd worden. Echter was alles te kort geleverd, dus dat was niet mogelijk. Zeer klantonvriendelijke benadering door de monteur te plaatse (ingehuurd). Initieel moest ik bijbetalen om de fout van Keuken Kampioen op te lossen, echter na weken lang mailen en bellen (elke keer initiatief bij mij) is eindelijk het inzicht gekomen dat ze dit toch echt zelf op dienen te lossen. Inmiddels, nu 2,5 maand verder, zou alles gerepareerd worden, is wederom verkeerd besteld en kon dus niets gemaakt worden. Nu opnieuw aan het wachten op de juiste spullen.

Elke vorm van klantgerichtheid na ondertekening van je contract lijkt bij de Keuken Kampioen te ontbreken, afspraken worden aantoonbaar niet nagekomen en oplossingen blijven uit. Responsetijden op emails is veelal een aantal werkdagen en dan nog inhoudelijk niet volledig. Verzoeken om terug te bellen om telefonisch te overleggen zodat onnodig mailverkeer wordt voorkomen, wordt genegeerd. Ondertussen diverse dagen vrij moeten nemen van het werk om aanwezig te zijn tijdens monteur-bezoeken( voor het plaatsen van een keuken waar je voor de plaatsing €3500,-- betaald). In deze tijd had ik het zelf kunnen plaatsen, dus dat is ook een aanfluiting. Geld (gedeeltelijk) terug heb ik nog niets over vernomen? Afspraken rondom acties (bij ons was het niet gratis plaatsing maar gratis pannenset) worden ook niet nagekomen. Ondanks meerdere verzoeken nog geen pannenset gezien. Gaat in de basis ook niet om een pannenset, maar om het principe dat de afspraak is gemaakt. Het gaat voor deze review te ver om alle details te noemen, echter is dit een globale opsomming van onze klantervaring.

Mocht je ondanks deze (en andere)reviews kiezen voor Keuken Kampioen (onderdeel Mandemakers dus hoeveel keus heb je....) zorg dan dat je elke, op dat moment ogenschijnlijk onbelangrijke, afspraak en toezegging op papier hebt. Er wordt door Keuken Kampioen altijd verwezen naar documenten en aan mondelinge afspraken wordt voorbij gegaan. Dus alles wat je tekent (van inmeetrapport tot bijstelling), controleer of elk detail is vastgelegd. Doe hier geen aannames in. Om positief af te sluiten: we hebben hopelijk over een maand wel een mooie keuken staan.

Update 17-06-2020 een korte aanvulling. Tot op heden helaas dit traject nog niet afgerond. Proactieve houding ontbreekt bij keukenkampioen en niemand lijkt zijn verantwoordelijkheid te pakken (ongeacht niveau).

Update 18-06-2020 Vandaag teruggebeld door de teamleider van de klantenservice...een tegoedbon van 150 euro kan ik krijgen... Ze snappen het daar echt niet. Dat valt mijn inziens niet onder "netjes afsluiten"... Advies: koop NOOIT!!! iets bij keukenkampioen...
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje”
Door Hj van Eerten op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Ede
In april 2019 hebben we een keuken besteld bij de keukenkampioen. We werden vriendelijk ontvangen en we kregen een goed voorstel waar we op in zijn gegaan. Een complete keuken met alle inbouw apparatuur. 2 weken terug is de keuken geplaatst. Een plaatje. Wij zouden zo weer een keuken bestellen bij de keukenkampioen.
FOTO VAN HJ VAN EERTEN
Keuken onder de trap
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met de stroom voor de kookplaat”
Door G vossepoel op maandag 21 jun 2021 21 | vestiging Utrecht
Mooie keuken gekocht, de 3 al. Alleen bij de kookplaat 90 cm inductie laten ze nu wel steken vallen de plaat is 11000 watt en dat moet dus achteraf op kracht stroom. Dat hadden ze zeker wel mogen vertellen bij aankoop, maar dat vinden zij niet dat moet je maar weten en willen er ook niks aan doen.
Reactie of foto toevoegen
“Hoe lang gaat dit duren!”
Door Thom de Haas op vrijdag 16 jul 2021 21 | vestiging Emmen
18 november 2020
Vandaag een keuken gekocht. We konden hier terecht zonder afspraak! Prima! Geholpen door Hendrik. Prettige sfeer, heeft goed meegedacht met onze wensen en heeft ook alles goed laten zien. Compliment!

11 december 2020
We zijn nu bijna een maand verder. De afgelopen periode ben ik zeker 3 x gebeld en zijn we nog 1 x teruggeroepen door deze zaak uit Emmen. Steeds waren er weer nieuwe punten die door het hoofdkantoor waren opgemerkt. Steeds waren het punten die dus NIET goed waren of simpelweg niet konden. Er wordt dan ook aangegeven dat de kosten voor hen zijn........uiteraard zijn die niet voor ons!!!! Ik heb aangegeven dat dit niet veel vertrouwen geeft en hoop dat de uiteindelijke levertijd niet wordt opgeschoven omdat zij dus de keuken nog niet hadden besteld!! We hebben een godsvermogen (€ 8000) betaald voor een hele kleine keuken met alleen maar een afzuigkap, een kleine inductiekookplaat en een standaard oven. Ik begin eigenlijk wel spijt te krijgen van deze aankoop. Bij een vraag van mij of ze misschien een geste kunnen maken door ons een professionele pannenset van de Sligro te vergoeden, krijgen we te horen dat er geen actie van pannen is op deze inductiekookplaat. Een pannenset zat wel bij een andere inductiekookplaat. Maar dat hebben ze ons destijds in de zaak niet laten weten! We zullen zeer kritisch de komende tijd in gaan en hopen dat het uiteindelijk goed zal komen. Zo niet, dan.....................................................

22 februari 2021
Vandaag is de keuken geplaatst. Erg vervelende en chagrijnige monteur (Wi-te-Ca uit Emmer Compascuum). Op mijn vraag of er ook gekit wordt langs het aanrechtblad en de muur krijg ik het antwoord dat ze dat niet doen omdat dat specialistisch werk is en dat ik het maar zelf moet doen. Schande!!!! Koop je een keuken van €8000!!!!

28 februari 2021
Ik heb 4 dagen geleden een antwoord gekregen van Keukenkampioen met daarin de vraag of ik mijn gegevens kon doorgeven omdat zij mijn klacht en probleem willen behandelen. Dat heb ik keurig gedaan. Ik heb tot nu toe nog steeds geen bericht weer van hen ontvangen. Geeft duidelijk aan dat ze mijn klacht helemaal NIET serieus nemen en al helemaal niet willen oplossen!!! Slechte zaak en slechte afhandeling van een klacht. Het geld is binnen (en dat is best veel) en daarmee is het wat hen betreft klaar!!!!

13 maart 2021
Keukenkampioen heeft aangegeven dat de teamleider Montage contact met mij zou opnemen vanwege mijn klacht. Ook dat laat (uiteraard) op zich wachten. Ook dit geeft weer aan dat ze mijn klacht helemaal niet serieus nemen en dat dus maar "gezeur" vinden. Nogmaals: zij hebben het geld binnen en dat is belangrijkste. Ik voel mij heel erg belazerd door deze keukenboer!!!!!

14-07-2021
Op 23-06-2021 is de teamleider monteurs bij ons geweest ivm de klachten die we hebben. Op die dag ook een rapport gekregen. Het is nu 14-07-2021 en tot op heden nog geen enkel bericht/reactie/afspraak van hen gekregen!!!!!!!!!!!!! Deze zaak is heel snel met het laten betalen van de dure keuken maar als het aankomt op het herstellen/oplossen van de fouten laten ze niets meer van zich horen. Het geld is immers binnen en de rest interesseert ze niet meer. Ik heb aangegeven dat ik een schadevergoeding eis van € 1000 maar zelfs daar reageren ze niet op. Mijn volgende stap zal zijn: inschakelen van de rechtsbijstand, consumentenbond en het programma Kassa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wellicht dat dat enig effect zal hebben.

15-07-2021
Vandaag eindelijk gebeld door Keukenkampioen. Begon gelijk over de cyberaanval en dat de collega die eerder gereageerd had er niet was waardoor het langer had geduurd dat ze konden reageren. Onzin-verhaal!!!!!!!!!!!!!!!! Degene die mij vandaag belde moest zich eerst inlezen in de zaak. Om 18.00 uur belde ze terug. Nu vertelde ze dat er een plint besteld moest worden omdat die er niet was! Dat stond ook al in het rapport dat op 23-06-2021 was opgesteld. Ze konden vandaag dus geen afspraak voor de monteur die de problemen moet oplossen. Ik ben heel benieuwd hoe lang dit nu weer gaat duren!!!!!!!!!
REACTIE VAN THOM DE HAAS
21-07-2021
Vandaag gebeld door Keukenkampioen: de monteur die de problemen moet oplossen/herstellen kan op 10-09-2021 komen!!!! Dit ga je toch niet menen!! Het rapport is van 23-06-2021. Ik dacht dat het niet erger kon met deze keukenboer, maar helaas........het kan dus wel. Ik vind dit echt onacceptabel! Het wordt tijd om rechtsbijstand en de consumentenbond in te schakelen
Reactie of foto toevoegen
“Stress en narigheid”
Door Yvon op maandag 4 jan 2021 21 | vestiging Amersfoort
In 2019 gaan kijken voor een keuken om ideeën op te doen. Daar werden we aangesproken door een verkoper die voor ons wel een tekening wilde maken. Normaal kopen wij de keuken in Duitsland (daar is de kwaliteit en service zeer goed), maar nu toch besloten bij de keukenkampioen te kopen. Thuis nog eens nagedacht over de keuken en wilde toch liever elders nog kijken. Helaas zit je er aan vast na een periode van twee weken, anders kost het je veel geld. Nu is de keuken geplaatst. Wat een slechte kwaliteit en wat een slechte service. Electra klopt niet, bij het plaatsen van de Franke kokendwatervoorziening. Er moeten twee elektrapunten zitten, maar er staat er maar één op de tekening. Door middel van een verlengsnoer van onszelf wordt er wat geknutseld, zodat het apparaat zijn werk kan doen. Daar komt bij dat de afvoer omgelegd moet worden en dat het kastje nu ongeveer vol staat. Verder was ons door de verkoper gezegd dat wij het hele kastje konden gebruiken, omdat deze boiler achter de plint ligt. Daardoor konden wij optimaal gebruik maken van het kastje onder de spoelbak. Dit was duurder, maar oké. Nu blijkt dit valse voorlichting te zijn, omdat er een filter bij hoort die het halve kastje inneemt. Hoezo meer ruimte! De zijpanelen van keuken zijn zo dun, dat de vaatwasser veel lawaai maakt. Er zit niets van isolatiemateriaal tussen en de vaatwasser staat op de kop zijn kant. De vaatwasser is een extra stille van AEG, dus daar ligt het niet aan. De keuken kraakt bij de lades en de lades zijn ook niet echt stabiel. Als je dit benoemd dan wordt er gezegd, ja het is wel hout, dat kraken.
Als je een keuken koopt voor €15.500,00, voor twee rechte stukken van 3,2 en 1,8 meter, zonder koelkast, mag je toch wel topkwaliteit verwachten. Nu al een paar maanden bezig om alles goed te krijgen. Wat een stress en narigheid. Ons advies; Koop nooit een keuken bij de keukenkampioen. Wij weten niet zo goed waar de naam vandaan komt als je troep verkoopt en tegen een muur aanloopt als je service verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer doen”
Door J&M op vrijdag 6 apr 2018 18 | vestiging Tiel
Zomer 2017 hebben wij een keuken (lage kasten, hoge kasten en een spoeleiland) gekocht bij de Keuken Kampioen te Tiel. Helaas hadden ze de keuken niet in de door ons gewenste kleur staan en daarom hebben we onze keuze gebaseerd op een enkel frontje wat ze daar hadden staan. Na een prijsonderhandeling (erg dwingende houding van de verkoper, maar goed de prijs werd voor ons acceptabel) en specifiek gevraagd te hebben of de keuken geleverd zou worden zoals het getoonde frontje, hebben we het koopcontract ondertekend.

Eind oktober werd de keuken geleverd en begin november heb ik de keuken uitgepakt om te gaan plaatsen (plaatsen in eigen beheer). Direct bij het uitpakken valt op dat: a) de panelen voor het eiland, de zichtzijde van een van de hoge kasten, de plinten en de passtroken mat zijn ipvhet door ons bestelde hoogglans b) alle frontjes/deurtjes in meer en mindere mate krom zijn, de plankdragers ontbreken. Direct, nog binnen de tijd om te reclameren, maken we hier melding van. Ons wordt verzocht om melding te doen bij het hoofdkantoor en dat doen we dan ook.

Een periode van bijna drie weken volgt waarin we meermaals foto's moeten toesturen en achter de KK aan moeten bellen (want toezeggingen dat zij ons gaan bellen worden niet nagekomen) voordat wordt toegegeven dat het geleverde inderdaad niet is zoals aan ons verkocht. Er wordt toegezegd dat er hoogglanspanelen en nieuwe fronten geleverd zullen gaan worden.
Ondanks de toezegging (alles telefonisch, niks via de mail) dat we gebeld gaan worden over een leverdatum horen we niks, dus eind december bellen we zelf maar weer eens en krijgen een leverdatum door 3e week januari. Echter worden we 4 dagen voor geplande datum gebeld dat de levering niet door zal gaan, nieuwe datum is nog niet bekend. Na meerdere telefoontjes van onze kant uit wordt er aangegeven dat de levering deels zal geschieden, panelen wel, deuren niet. Een paar dagen later mogen we de panelen dan ontvangen en constateren direct dat de kleur volledig afwijkend is van fronten en dat niet alle maatvoering juist is. Direct reclameren we weer en inschakeling van rechtsbijstand en een ingebreke stelling volgt.

Om een te lang verhaal te voorkomen en om geen gedetailleerde weergave te hoeven doen van de volledige non-communicatieve en arrogante houding van de klanten 'service', het vervolg samengevat.

Toegegeven wordt dat ze de panelen niet in de exacte zelfde hoogglans te kunnen leveren, we doen een concessie en accepteren de panelen/plinten/passtroken in mat. Deze ontvangen worden deels opnieuw geleverd ('oude' panelen waren deels gebruikt voor tijdelijke plaatsing van de keuken). Eind feb., de nieuwe fronten worden geleverd, de kleur wijkt af van de eerdere fronten en de afwerking lijkt wel een lachspiegel ipv strak hoogglans. weer reclameren we en moeten ze eerst in conclave met de leverancier voordat ze toegeven dat het fout is. Deze week (begin april) worden opnieuw fronten geleverd en wederom constateren we een kleurverschil en een brakke afwerking. Wederom reclameren we en wederom non-ractie/communicatie vanuit KK.

Ongeveer 6 maanden en 4 leveringen verder en we hebben dus nog steeds geen keuken geleverd gekregen zoals we overeengekomen met KK (zelfs ondaks dat we al concessies hebben gedaan). We hebben het vandaag uit handen gegeven aan de advocaat van de rechtsbijstand en zijn heel benieuwd hoe dit in vredesnaam ooit opgelost gaat worden. Het is in ieder geval voor ons duidelijk dat we NOOIT meer een aankoop doen bij de keuken Kampioen / Mandemakers Groep en zullen dat ook een ieder afraden.
Reactie of foto toevoegen
“Hoe kom je ervan af”
Door L.Y. Stols op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Een nieuwe keuken besteld. Na 2 weken bleek dat ze een afzuigkapkast hadden genoteerd die ik niet besteld volgens een door mij getoonde foto. Wilde ervan af, planken te weinig, plint te ver naar achteren en bij inmeten bleek dat de hoekkeuken totaal niet paste. Kwam aan bij zijden 5 cm te kort. En nog veel meer problemen kwamen iedere keer boven water. 3 kg afgevallen van ellende en slapeloze nachten. Ze willen alleen je handtekening hebben en de algemene voorwaarden die je zou hebben gekregen en gelezen in de zaak tref je pas thuis aan. Stiekem zonder dat je het ziet achter de getekende offerte in de envelop gestopt. Houdt in 30% betalen van het bedrag als zou de keuken zijn geplaatst. Zelfs over de btw, slopen oude keuken en plaatsen nieuwe wat nooit is gebeurd. Heeft me zo'n 2000 euro gekost om ervan af te komen. Kennissen hebben een identieke ervaring. Met een handtekening vullen ze hun zakken. Pure oplichting.
Reactie of foto toevoegen
“Zitten met deurtjes”
Door M.C. de Heus op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Dordrecht
Prachtige keuken besteld met o.a. 2 losse kastjes. Voordat de bestelling definitief werd, ben ik gebeld dat de kastjes wellicht niet zo mooi zouden staan en dat zwart glas toch wel aan te raden was. Dit via de telefoon besproken en jammer genoeg akkoord gegeven. Het was onder werktijd, druk druk en ik ging ervan uit dat de medewerker het wel het beste zou weten. Keuken is geleverd, maar de deurtjes van de kastjes vonden we ontzettend lelijk. Spijt dat we via de telefoon op andere gedachten waren gebracht. Dom van ons. Maar goed, gelijk nieuwe deurtjes besteld, maar we schrokken van de prijs. We moesten hiervoor € 488,- bijbetalen!!! Voor 2 nieuwe deurtjes! Belachelijk veel geld en hier was geen onderhandeling mogelijk. De deurtjes zijn inmiddels geleverd en we hebben nu de keuken die we oorspronkelijk hadden besteld, alleen zijn we € 488,= armer. Dankjewel Keukenkampioen voor het ongevraagde en verkeerde advies en voor het rekenen van de hoofdprijs voor de vervangende deurtjes. We hebben een mooie keuken maar met een bijzondere nare bijsmaak.
Reactie of foto toevoegen
“Al drie maanden met een ontbrekende kast”
Door Joanne op donderdag 13 okt 2022 22 | vestiging Heerhugowaard
Heb mijn eerste keuken hier gekocht en een enorm slechte ervaring gehad. Bij het kiezen van de keuken in de showroom heeft de verkoper mij onder druk het contract laten tekenen. Hij heeft me van alles beloofd, "we gaan dit doen, we kunnen dat zo oplossen,...". Vervolgens zijn ze de afspraken die gemaakt zijn niet nagekomen en heb ik extra kosten op me moeten nemen (bijna extra kosten 1500 euro aan loodgieter en electricien). Hierna verwacht de after 'service' dat ik ook nog extra ga betalen om de keuken af te krijgen. Ik zit nu al drie maanden met een ontbrekende kast en Keukenkampioen laat me stikken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is erg mooi”
Door Lonneke Koelman op dinsdag 2 mei 2017 17 | vestiging Purmerend
Op oriëntatie naar een nieuwe keuken bij Keuken kampioen in Purmerend. Werd geholpen door Jolanda Smit-Jonk die me zeer goede informatie gaf en allerlei mogelijkheden voorhield. Ik werd meteen enthousiast. Zij gaf me richting in wat er allemaal mogelijk was binnen mijn budget. Prettig om geholpen te worden door iemand die zeer goed wist waar ze over sprak. Een paar weken later was mijn nieuwe rode keuken besteld! Elke keer als ik kwam of belde met een vraag werd er uitgebreid de tijd genomen om deze te beantwoorden. Zeer goed en fijne hulp, ik zou iedereen aanraden om bij Jolanda informatie in te winnen. Ze is zeer deskundig en een heel prettig persoon, die alle tijd voor je neemt ook al is het druk.

Aanvulling ontvangen 3 mei 2017: Ja, mijn keuken staat al ruim een maand. De monteur is van 7.00 uur tot 19.00 uur bezig geweest en heeft alles perfect op maat gemaakt! (Terwijl de montagekosten 1 euro waren!). De keuken is erg mooi, alles werkt en ik ben er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ludwig van Dijk op donderdag 22 aug 2019 19 | vestiging Almere
Keuken gekocht en na de nodige afdingen voor een wederzijdse goede prijs gekregen. Echter, na 3 jaar ging de folie op de deurtjes los. Maar: meer dan voldoende opgepakt en opgelost. Op een manier waar anderen wat van kunnen leren! Dus inclusief vervanging voor duurdere deurtjes, een goede monteur en geen gezeur achteraf! Complimenten en welverdiende 5 sterren dus.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Denis en Anne van der Avoirt-Claes op woensdag 18 jul 2018 18 | vestiging Goes
Een nieuwe keuken van bij keukenkampioen Goes gekocht. Daan Van Keulen was onze verkoper. Wij zijn 100% tevreden van de persoonlijke begeleiding , tevens ook van de plaatsing en de kwaliteit van de keuken. Kortom , helemaal Toppie !! Dankjewel Daan !
FOTO VAN DENIS EN ANNE VAN DER AVOIRT-CLAES
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Gerrit koopmans op maandag 30 apr 2018 18 | vestiging Ede
Een keuken....werden goed en vriendelijk ontvangen ...in alle rust met goede adviezen een keuken uitgezocht.....vol spanning en met enige angst werd de keuken geplaatst....want had hier negatieve reacties gelezen....maar mijn ...onze angst was ongegrond.....super vakkundige lui hebben hem geplaatst....een goeie man ingemeten heeft het zelfs 2 x gedaan omdat ik ineens met tegels gemeten wilde hebben...al met al super tevreden ...
Reactie of foto toevoegen
“Prima bevallen”
Door Ted Greten op zondag 10 mei 2020 20 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Keuken gekocht, geholpen door verkoper Johnnie wat zeer prettig overkwam. Vakkundigheid en zeer relax en straalt vertrouwen uit. Keuken keurig gemonteerd en aangesloten. We waren al naar een paar keukenzaken geweest en afspraken gemaakt. Maar de Keukenkampioen belde mij op of ik vrijblijvend wilde langskomen nou die kans wilde ik ze wel geven. Ondanks ik al afspraken had staan. Door deze verkoper, heb ik mij toch laten overhalen om een keuken te kopen, bij de Keukenkampioen. Ons prima bevallen en alles keurig geregeld.
REACTIE VAN TED GRETEN
Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Rafal Musiolik op donderdag 16 mrt 2023 23 | vestiging Dordrecht
Helaas moet ik zeggen dat wij weer niet tevreden zijn. Ze hebben wel aantal dingen hersteld maar ze hebben daarbij mijn net gerenoveerd woning gesloopt. Nu zit er een gat in mijn nieuwe laminaat. Het lijkt erop dat op de grond een schroef lag en een van de 4 monteurs op de schroef heeft gestaan! Toen wij op de bank hebben gezeten hebben wij een aantal keer gehoord dat de schroeven op de vloer zijn gevallen. Aan de linker kant van de keuken zitten krassen op de muur en vieze vlekken. Een stukje verf is ook weg. Op de hoekstopcontact zitten ook krassen. Bij de demontage van de achterwand werd er de onderrand van de achterwand beschadigd. Zonder te vragen hebben ze de hoogte van de achterwand verlaagd. Er werd 1 cm afgezaagd. Daardoor hang nu de afzuigkap te hoog in vergelijking met de boven keukenkastjes. Aan de rechterkant van de keuken zitten ook vieze vlekken op de muur en naast de afzuigkap ook. Vieze vlekken zitten ook op de gang en beneden hebben ze de muur met de gereedschapskist geraakt. De monteurs hadden weer haast omdat ze precies om 17:00uur wilden stoppen (Weekend). Ze zijn weg gelopen en ze hebben niet gecontroleerd dat ik geen water had. Toen ik de kraantjes met warm en koud water open deed begonnen ze te lekken (Drama). Toen ik zei dat op de achterwand nog zwarte ronde vlekken zitten. Zeiden ze dat ik het schoon zal krijgen met een spons. Waarom ik? Ze waren hier om dingen te herstellen. Dus ze zouden alles netjes en schoon achter moeten laten. Maar dat deden ze niet omdat het 17:00 uur was en ze moesten met spoed naar huis(belachelijk). Ze hebben de binnen plakjes ook niet terug gelegd. De scharnierkapjes en schroefkapjes moest ik ook zelf terug plaatsen. Ze moesten de rubber onder de inductiekookplaat opnieuw plakken en de monteur is begonnen met plakken van de voorkant. Het ziet er weer niet uit. Zijn collega vond ook dat hij van de achterkant zou moeten beginnen. Ik hoor het graag hoe jullie het nu willen oplossen. Ik weet een ding. Jullie monteurs wil ik niet meer zien bij mijn huis. Ze hebben genoeg schade al gedaan.
FOTO VAN RAFAL MUSIOLIK
+ Toon extra foto van Rafal Musiolik
+ Toon extra foto van Rafal Musiolik
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkampioen gedegradeerd naar amateurdivisie”
Door Suuk op zaterdag 18 jan 2020 20 | vestiging Amsterdam Westpoort
Dat wat je van een professioneel bedrijf zou mogen verwachten, is niet uitgekomen bij Keukenkampioen. Dat wat een geweldige ervaring zou moeten worden is geeindigd in een strijd die gebaseerd was op slechts een handtekening, terwijl bewijzen van onkunde en het niet nakomen van afspraken overduidelijk was. We hadden de hoop dat dit slechts te maken had met de vestiging en personeel waarmee wij te maken hadden, maar blijkt tevens in het DNA van het bedrijf te zitten. Onze beklag bij de directie (geen enkel antwoord ontvangen op ons uitgebreide verhaal) of bij de juridische afdeling vond geen luisterend oor, maar werd continu verwezen naar de handtekening die wij op een zaterdagmiddag hadden geplaatst. Onze zogenaamde order (was nog niet eens geplaatst) bevatte veel fouten en werden vanaf dag 2 niet serieus genomen. Het opzeggen van vertrouwen na dag 5 (order was nog steeds niet geplaatst, want keuken moest uberhaupt nog ingemeten worden en def bestelling vind dan plaats), leidde tot een rekening van bijna 4.000 euro! Het gesprek van slechts 3 uur (ook onze kostbare tjd) dus snel verdiend. Een rekening van ruim 1.300 euro per uur, wie verdient dat zo snel? Kortom, wees alert en zet niet uw handtekening totdat u zeker weet dat alles klopt. Maar wij bevelen Keukenkampioen sowieso niet aan. Kies niet voor de laagste prijs... goedkoop is uiteindelijk duurkoop. Laat u niet wijsmaken door de woorden 'we zijn een groot bedrijf, dus we hebben natuurlijk klachten'. Nee, het bedrijf heeft geen oog voor haar (nieuwe) klanten. Er wordt niet serieus geluisterd door directie maar direct doorverwezen naar de afdeling Juridische Zaken.

Wat ons betreft is Keukenkampioen gedegradeerd naar de club voor amateurs.
Reactie of foto toevoegen
“Recente keuken”
Door meulenbeek op dinsdag 27 aug 2019 19
Enkele jaren geleden keuken gekocht , was afspraak massief grepen van RVS ,alles naar wens , volgens verkoper . alleen na het koopcontract getekend te hebben , heeft hij er even achter gezet << 1ock>> dat was de code , echter bleek LOOK , dus ik kreeg allum , met een look RVS uitstraling.zo wordt je bezeikt , en de geschillen commissie van het zelfde laken en pak , gaven de Mandemakers groep gelijk. en daar mag je het dan mee doen met die oplichters bende . en nu een flinke boete gerechtigheid.
REACTIE VAN HJ VAN EERTEN
Aluminium is een een heel goed RVS.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken staat ontzettend mooi!”
Door Inge Tol op woensdag 23 dec 2020 20 | vestiging Purmerend
In september werd ik bij de Keuken Kampioen (filiaal Purmerend) geholpen door Jolanda Smit-Jonk. Bij de eerste aanschaf van een keuken, komt er in één keer veel op je af en zijn er keuzes in overvloed. Jolanda heeft geweldig geholpen met het doornemen van de mogelijkheden en de opties waartussen ik kon kiezen. Ze nam echt de tijd voor ons. Ze was ook goed bereikbaar voor vragen. De keuken staat ontzettend mooi! Heel blij met de hulp en het eindresultaat. Het hele proces van keuzes, de aanschaf en de levering is fantastisch verlopen.
Inge Tol
Reactie of foto toevoegen
“Niet doen”
Door Gabrielle op donderdag 15 jul 2021 21 | vestiging Cruquius
Wat een slechte service van Keuken Kampioen. De verkoper helpt je goed, denk je althans hij was erg behulpzaam geeft zelfs een showmodel kleur kastje mee naar huis van de kleur die je besteld hebt bij hem om je vloertegels op uit te zoeken en laat het in 3d tekening zien hoe het eruit zal gaan zien. Eenmaal keuken geleverd was het een andere kleur dan dat ons gezegd werd!! Op papier staat dus andere kleur wij denken dat de verkoper een foutje heeft gemaakt met aanvinken want hij had zelf geen 1x over witte keuken kastjes gehad..! Bij winkel helpen ze je niet, al 2x zijn we weggestuurd met dat de vestigingsmanager contact met ons op zou nemen (NOU NIET DUS) Klantenservice en klantinformatie proberen te bereiken en gemaild en nu na een week nog geen reactie van beide! Bellend zeggen ze dat ze niks voor je kunnen doen terwijl een medewerker van hun een fout heeft gemaakt. Je betaalt zoveel geld voor een keuken bent dus niet tevreden en je wordt gewoon niet verder geholpen. Wat een slechte winkel is keuken kampioen in Cruqius en wat een slechte service Bah! En dat staat er nog online we doen alles voor een een tevreden klant, nou dat is te merken zeg... vreselijke winkel en gang van zaken koop daar vooral geen keuken!
FOTO VAN GABRIELLE
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde boiler”
Door Pierre Sneijders op donderdag 5 okt 2017 17 | vestiging Den Bosch
Als ze een fout maken dan mag de klant opdraaien voor de kosten! Niet eens met hun eenzijdige beslissing dan moet je maar de rechtsbijstand inschakelen...zal wel veel vaker voorkomen! Erg slechte service en klantervaring. Ik hou mijn hart vast als er iets stuk gaat in garantie tijd!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door J. Spijksma op zondag 14 jan 2018 18 | vestiging Sneek
Nieuwe keuken besteld. Zijn goed geholpen in de winkel en ook toen we nog aanpassingen wilden was dit mogelijk. Levering keuken volgens planning en compleet (heb dit ook wel eens anders meegemaakt). Alles zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Geen service”
Door M. Elfadly op vrijdag 9 dec 2022 22 | vestiging Nijmegen
Garantie is wassen neus. Het gelazer begon al net na het plaatsen. Er was een verkeerde lade geleverd. Een besteklade, terwijl ik duidelijk had aangegeven dat het een voorraad lade was voor de boodschappen. Omruilen kon alleen als we zouden bijbetalen. Daar zijn we niet uitgekomen en ik heb het uiteindelijk zo gelaten. Vandaag voor de tweede keer mijn hoofd gestoten. Binnen 2 jaar gaat de vaatwasser voor de tweede keer kapot na twee dagen na de reparatie. Begrip alom, maar daarna geen toegestoken hand; wettelijke regels zijn wettelijke regels. Eerst drie keer reparatie en dan pas gesprek over eventueel andere oplossing. De monteur had bij het terugplaatsen ook nog een pootje afgebroken. Dat komen ze 19-12 repareren. Dan zou gelijk weer naar de storing gekeken kunnen worden. Dan zit ik met Kerst ook nog zonder vaatwasser. Ik heb ze veel geluk gewenst met hun vaatwassers en reparaties en koop vandaag wel een nieuwe. Maar niet bij Keukenkampioen en dat adviseer ik voortaan iedereen die ik tegenkom en dus ook de lezers van dit review!
Reactie of foto toevoegen
“Afzuigkap en inductieplaat niet goed”
Door Hasmik op zondag 30 sep 2018 18 | vestiging Amsterdam Arena
Middels deze brief wil ik mijn ongenoegen delen ten aanzien van service bij het
plaatsen en herplaatsen van onze keuken. Na deze verplaatsing werkt de inductieplaat niet meer naar behoren en de afdekplaat voor de afzuigkap heeft niet de juiste maat. Na oneindig veel bellen, vragen en wachten op het afwerken en herstellen van de afzuigkap en inductieplaat ben ik nagenoeg radeloos geworden. Mijn contact persoon bent heel slecht te bereiken, en als ik hem dan eindelijk spreek weet hij niet wat hij met mij heeft afgesproken.
FOTO VAN HASMIK
Foto afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Werkblad 2 keer stuk gegaan”
Door Yahyai op donderdag 14 sep 2017 17 | vestiging Zaandam
Op 16 maart 2017 hebben wij ons keuken besteld en pas 5 september 2017 was hij volledig afgeleverd. De werkblad is 2 keer stuk gegaan. Door die blad kon niet de rest keuken gemonteerd worden. Ik was zonder keuken 3 manden. Omdat wij gekozen hebben voor eigen monteur, hebben ze geen normale service geboden. Elke keer krijg je verschillende medewerkers aan de lijn, de afspraken dat met de klanten worden gedaan worden niet in het systeem genoteerd. Met de ellende hebben ze toch noodblad geleverd zodat ik gas en water kon gebruiken. Ik moest zelf met de bladleverancier contact opnemen om afspraak te maken. Hoezo! Ik heb toch bij keukenkampioen besteld niet bij de bladleverancier? Tijdens de verkoop van werkblad "Angola black" was niet verteld over de eigenschappen, dat hij van natuur heeft kleine krassen en gaatjes. Het is nooit zo dat bij een keukenzaak montage is €1 euro of gratis. De kosten van montage is altijd zit er in - onzichtbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Angela op woensdag 9 mei 2018 18 | vestiging Spijkenisse
Hallo prachtige keuken gekocht. Erg blij mee. Goed geholpen door Mehmet. Alles staat of valt met service.en dat is prima. Wilt u een mooie keuken en goede service...nou ga dan naar de keukenkampioen spijkenisse.

Aanvulling ontvangen 14 mei 2018: Keuken is geleverd. Prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Offerteproces niet nagekomen”
Door Jeen van der Meer op zondag 14 mei 2017 17 | vestiging Den Haag
In eerste instantie zijn wij zeer hartelijk ontvangen op deze locatie. Een vriendelijke, joviale en jonge verkoper had tijd over en heeft ons allerlei goede adviezen gegeven. Hij gaf blijk een gevoel voor stijl te hebben die ons erg aansprak. Een eerste ontwerp werd gemaakt en hij zou ons dit nog even mailen. Indruk die het gaf was dat het snel zou komen. Wij hebben daarom in de loop van de week een paar keer gebeld. Het zou er aan komen, maar druk, druk, druk. Wij nog een week geduld en weer gebeld. De tekening was naar het verkeerde adres gestuurd. Daarna nog een gesprek over een definitief ontwerp. Wij hadden hier wat vragen over en dit duurde naar ons gevoel erg lang. We wilden al een bod. Omdat we haast hadden vanuit het project en een aanstaande bevalling hebben we zelf een nieuwe afspraak gemaakt. Dit in de hoop antwoorden te krijgen op onze vragen. De jonge joviale verkoper was helaas ziek en een collega nam het waar. Zijn vrouw had heerlijke cake gemaakt. Waarmee de sfeer weer prettig aanvoelde. Wij wilden graag eindelijk het echte bod. De manager moest erbij komen. Het spel ging op de wagen. Een koehandel kwam op de wagen (de verkoper had de keuken te luxe gemaakt en ze konden daarom niet te scherp aanbieden). We hebben hierna nog even onderhandeld en zijn uiteindelijk akkoord gegaan met hun bod. Het was voor ons een goede deal. Hierbij werd door de manager met een Griekse naam nog geprobeerd een aantal toegezegde extra's er uit te halen die eerder waren toegezegd. Mondeling hadden we immers al een overeenkomst. Echter na vele, vele malen bellen en mailen met de manager zonder response hebben wij het opgegeven bij de KeukenKampioen. Wij hebben hier de indruk gekregen dat deze manager incompetent is en niet geschikt is om een dergelijke winkel te leiden. We hebben dan ook besloten hier geen keuken te kopen, voor ons is het belangrijk dat afspraken nagekomen worden en dat zien we niet bij de Keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Alex D op dinsdag 1 aug 2017 17 | vestiging Amsterdam Westpoort
Prima service. Prima levering. Prima installatie. Natuurlijk willen ze graag verkopen maar dat is ook goed. Het zijn verkopers. De installateur was een fijne en goede werker. Ik ben heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geen goed gevoel”
Door Hans op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben hier een keuken gekocht. Achteraf is mijn ogen teveel voor betaald maar goed dat is meer mijn eigen schuld. Wat mij wel tegengevallen is, is het 'advies'. Wij kregen geen 3d tekening omdat ze dit niet konden (ik raad iedereen aan dit altijd te laten doen, kunnen ze dat niet? Dan weglopen!) hierdoor achteraf toch wel wat grotere keuken gewild. Daarnaast gaf de adviseur aan het eind aan dat alles besproken was.. Thuis bedachten wij ons dat er van alles niet besproken was zoals spotjes, extra bovenkast en een spatbord...dag erna Teruggegaan en uiteraard kon alles aangepast worden maar wel tegen een meerprijs...Al met al hebben wij nu ons gevoel een net te kleine keuken voor teveel geld en zonder voldoende advies.

Aanvulling ontvangen 26 december 2019: De keuken is al geleverd, dat ging helemaal prima. De montage hebben we zelf gedaan. Er was vrij slecht aangegeven in de handleiding wat waarbij en waar hoorde dus dat duurde even voordat we dat uitgevogeld hadden maar daarna ging ook de montage prima.
Reactie of foto toevoegen
“Van Heel Goed naar Drama”
Door Remco op zaterdag 8 apr 2017 17 | vestiging Heerhugowaard
In augustus gingen wij ons oriënteren op de keuken van onze nieuwe woning. Als eerste bij de Keukenkampioen binnengestapt en door goed handelen van de bedrijfsleider zijn wij toen naar tevredenheid tot elkaar gekomen. We hadden niet verwacht zo snel een keuken te kopen, maar als het gevoel goed waarom niet. Na 1 week kregen wij de order bevestiging en toen begon wat we toen nog niet wisten een vervelende lange weg te gaan om alles op orde te krijgen. Het begon met een simpele fout nl. de verkeerde kleur van de kasten en het verkeerde type koelkast. De verkoper wist het gesprek nog goed te herinneren maar had geen idee hoe het fout heeft kunnen gaan. Koelkast was niet meer leverbaar, op internet overal nog te vinden, en uiteindelijk bleek via het hoofdkantoor toch mogelijk om te leveren. Bij navraag of de afwerking rondom de gaskookplaat hittebestendig was bleek dit niet zo te zijn. Op het leidingschema advies (waaraan geen rechten ontleent kunnen worden) stond een WCD aansluiting op een bepaalde hoogte geadviseerd. Ik vroeg daarop hoe breed of de koof van de afzuigkap was om te zien of dit eroverheen viel. Koof??? zat niet in de order. Na diverse gesprekken en inmiddels contact met de vestigingsmanager kregen wij de hitte beschermende afwerking en de koof. Goed opgelost. Op het advies stonden 2 WCD aansluitingen achter een kast geadviseerd op 1,90 hoog, ruimte van 3cm achter de kast. Ik heb een steker opgemeten en die was ruim 3,5cm. Ik heb dit nagevraagd en de reactie van de verkoper was dat als wij een gat in onze kasten willen wij hun advies moeten volgen anders moeten beide WCD op 5cm hoogte onder de plint komen te zitten. Wat een advies ???!!?!??!?!? Zonder navragen hadden wij 2 gaten in onze nieuwe keuken gehad. Wij hebben een grote oven met daarnaast een stoomoven die kleiner is. Volgens de verkoper kon dit niet mooier afgewerkt worden, wat zelfs bij de IKEA wel kan. Ik heb ook dit uitgezocht en via een folder zag ik een afbeelding waarop een mooie afwerking stond. Dit wederom met de vestigingsmanager opgenomen en dit bleek een warmte lade te zijn. Door alles wat er al gebeurt was kregen wij deze lade van de keukenkampioen. Eerlijk gezegd vonden wij dit heel netjes. In het kader fouten kunnen gemaakt worden gingen wij met volle moed naar de levering. Op de bevestiging en tekening was alles aangepast maar bij de levering bleek toch de verkeerde kast te zijn geleverd, de lade kon niet gemonteerd worden. Ook heeft de verkoper 2 verschillende programma's verkocht waardoor er kleur- en hoogteverschil zit tussen de 2 ovens. De juiste kast wordt netjes besteld en omgeruild. Een nieuwe afspraak gemaakt en tussen 10 en 14 uur zouden de monteurs de kast komen omruilen. Ik heb om 14.15 maar eens gebeld waar ze bleven. Antwoord: ze hadden 20 min. vertraging en komen eraan. Goed, om 14.35 waren ze er en 16.50 vertrokken. Probleem kleur- en hoogteverschil is er nog steeds en de lade gemonteerd steekt ver uit t.o.v. de andere apparaten. Ook weer melding van gemaakt. Er komt een Bauknecht monteur kijken naar de lade en die was na 5 min. weer vertrokken. Hij kon hier niks aan doen, was een gammel apparaat en gaf zelf aan dat hij zijn keuken bij de IKEA heeft gekocht omdat de kwaliteit daar beter is. Deze man werkt voor Bauknecht en zegt dit !!! Het gevoel over deze keuken wordt niet echt beter. Nieuw voorstel ontvangen van een over in hetzelfde programma als de stoomoven. Daar zou je blij mee zijn zou je denken, maar het front van deze oven is compleet anders, dus geen kleurverschil maar je ziet 2 compleet verschillende apparaten naast elkaar. Dat is juist niet de bedoeling bij een compleet nieuwe keuken. Wij hebben dit voorstel geaccepteerd op de voorwaarde dat de stoomoven ook gewijzigd wordt. Heb daarop nog geen reactie ontvangen. Wij hebben onszelf door alle problemen al een aantal keer uitgenodigd in de winkel, maar dat lijkt men niet te willen. We worden doorverwezen naar het hoofdkantoor in Waalwijk. Bauknecht heeft wederom gebeld dat ze nog een keer langs willen komen, maar wat ze komen doen is ook voor hun een raadsel. De keuken is 20 feb. geleverd en we leven nu 7 april en nog steeds is het niet goed. Voor ons gevoel moeten wij veel te veel vragen en kunnen wij niet uitgaan van hun deskundigheid. Ondanks dat bepaalde zaken goed zijn opgepakt is het gewoon te veel. Veel te veel zaken gaan mis. Wij zijn dan ook heel benieuwd waar dit eindigt en vertrouwen toch op een goede afloop.

Van een Kampioen is voor deze keuken zeker geen sprake. Had ik de monteur maar eerder gesproken, hadden wij zijn advies om bij de IKEA te kopen kunnen volgen.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door A. op dinsdag 2 jul 2019 19 | vestiging Cruquius
Heb onlangs een keuken gekocht bij Keukenkampioen geholpen door de verkoper. Deze verkoper is uiterst onprofessioneel en door hem hebben wij niet de keuken die wij eigenlijk wilde hebben. Hij heeft ons zo slecht geholpen, hij hoort daar echt niet te werken. Gelukkig is onze keuken enigszins nog aangepast door zijn collega, als de keuken tekening van hem was gebruikt wat het een ramp. Het is eigenlijk te erg voor woorden dat je zo een groot aankopen doet waar je zelf weinig ervaring in hebt en je dus blind vetrouwt op de verkoper, maar de verkoper neemt je niet serieus en wil alleen maar verkopen, denkt totaal niet mee! Staat niet stil bij belangrijke zaken die bij een keuken komen kijken helemaal niets. Mijn advies ga nog een ommetje maken als je geholpen wordt door deze verkoper!!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door familie Smit op woensdag 29 jul 2020 20 | vestiging Zwaag
Door diverse fouten van Keukenkampioen zitten we al maanden met een niet afgemaakte keuken. Om alle fouten op te noemen zou een te lang verhaal worden. Deze fouten komen vooral doordat ze niet luisteren naar ons als klant. En ze communiceren heel slecht met elkaar en met ons als klant. Ze reageren nu niet op onze email. En de klantenservice is met vakantie. Conclusie: onze nieuwe keuken is nog steeds niet goed en volledig te gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte montage”
Door Colin op vrijdag 26 mei 2023 23 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij keuken kampioen de keuken verkopen kunnen ze wel alleen ze huren monteurs in die de keuken plaatsen en aansluiten nou hier ging het namelijk fout de monteur van de plaatsen en aansluiten ging mega fout dingen zijn niet goed aan gesloten en de stopcontacten schieten uit de muur de monteur zij dat morgen zijn collega het ging oplossen volgende dag kwam ze collega en wat denk je die deed alleen de leidingen dus hebben we maanden gezeten met niet aangesloten stopcontacten na dat we het bedrijf gebeld hadden kwam er een andere monteur die eigenlijk alleen maar klaagde over alles dus probleem opgelost zal je denken na een tijdje valt de magnetron uit de afzuigsysteem zuigt niet goed af apparaten vallen soms uit de leidingen van de gootsteen lekken meerdere malen gebeld zal iemand contact opnemen nooit gebeurd dus wij hebben keuken besteld van 12.000 euro en die lekt waarvan de apparatuur uitvalt afzuigsysteem niet goed werkt en keuken kampioen en de monteur zijn vingertje naar elkaar aan het wijzen en niemand die het oplost dus als je keuken bij keuken kampioen besteld denk hierover na dat je van alle soorten monteurs krijgt die ze inhuren dus als ze het verpesten zit jij er mee.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door jt op woensdag 19 jul 2017 17 | vestiging Utrecht
Totaal 10.000,- euro voor een kleine keuken van slechts 2.5 meter. Erg slechte ervaring met deze keukenleverancier.

> Krijg meerdere keer onverwachte dure kosten. (1400 euro)
Reactie van Keuken kampioen: dat zijn aparte kosten.

> Na montage: dikke kloof tussen de wand en de werkblad.
Reactie van Keuken kampioen: geen enkele reactie

> Vervangende gips wand komt niet overeen met de bestaande gipswand
Reactie van Keuken kampioen: uw oude wand is niet meer leverbaar

> Keukenkasten deuren zijn niet wat ik heb besteld.
Reactie van Keuken kampioen: uw kasten deuren zijn niet meer leverbaar.

> Email communicatie zijn erg slecht, traag en onduidelijk.
Reactie van Keuken kampioen: uw emails waren in verkeerde afdeling of misschien u de forward email zelf achteraf heeft getypt.

> Verzoek om oplossing van bovengenoemde problemen bij Keuken kampioen. -> na twee weken: geen enkele reactie.

Kortom: zaken met deze keukenleverancier betekent: frustratie, boosheid, teleurstellingen en slaaploze nachten.
Reactie of foto toevoegen
“Puntsgewijze review”
Door Buurman op vrijdag 15 dec 2017 17 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Keuken uitgezocht in Alexandrium, prima geholpen echt de tijd genomen en alles uitgezocht naar onze smaak. Uiteindelijk een prachtige keuken uitgezocht en getekend voor de opdracht. Ik hoefde alleen de oude keuken te verwijderen, de rest zou allemaal geregeld worden, aangezien ik er geen verstand van heb. Meneer maak u zich geen zorgen wij regelen alles. "Oude keuken eruit, nieuwe erin en klaar meneer"
Ik zal puntsgewijs aangeven hoe het gegaan is:
1. Keuken ingemeten, goed verlopen. 2 maal belletje dat apparatuur niet paste > meegedacht met de oplossing, prima, moest het via de mail bevestigen. Nu komt het, op de dag van levering wordt gezegd dat de gasleiding niet op de goede plek zit. (ene dag is leveren de volgende dag is plaatsing) Ik zeg: Nou dat doen ze morgen toch. Nou zo werkt het niet meneer. Ik zeg oké hoe dan verder? Nou nu is het 13 december, dan plaatsen we hem halverwege januari, want de feestdagen komen eraan he. Ik zeg wat is dit?? Schijnt een leidingschema gemailed te zijn > gevonden 18 pagina's met van alles en nog wat en idd een tekening met cijfertjes waar de leidingen moeten komen. Let op deze mail heb ik dan weer niet moeten bevestigen, dus over het hoofd gezien. (had het even gezegd) Uiteindelijk zelf een loodgieter geregeld in de avond > is 2 uur bezig geweest. * Maar het heeft me en hele dag stress gekost.
2. Installateur komt alleen de volgende dag. We hebben een composieten blad en wasbak van 3 meter > je raad het al, mijn vrouw heeft mee moeten klussen, nou ja zeg!!
3. De bovenkasten zijn groter dan de vorige > Nou dan kunnen ze niet geplaatst worden zegt ie. Ja daag, oplossen die handel. Mijn vrouw naar karwei voor multiplex platen en een stekker die er niet bij zat, ook maar doen dan > hup 30 euro
4. Uiteindelijk geplaatst, Oh ja de ruimte boven de koelkast moet u zelf doen, 1 groot gat. Hij laat planken achter. Zelf de volgende dag een koof moeten maken.
5. Het gehele blad niet afgekit, het water loopt achter de keuken, ook maar gekit dan.
6. De kartonnen dozen wil hij niet meenemen, terwijl voor het afvoeren betaald is. Er wordt een collega gebeld om het alsnog na gezeur af te voeren dat kostte me 75 euro en nog niet willen.
7. Formulier getekend dat hij geplaatst is, geen woord gesproken ove het formulier. Bij klagen bij de klantenservice zegt ze: U heeft getekend dat de keuken naar volle tevredenheid geïnstalleerd is > wat een onzinverhaal zeg.
8. De betaling > bij het kopen zei de verkoper, als hij geïnstalleerd is en u bent tevreden betaald u as. Geen probleem.
Bij aflevering zegt de chauffeur >> eerst betalen anders zetten we hem niet binnen. Ik zeg ja als hij staat. Zegt ie nou dan geen we weer. Terwijl ik me oude keuken net eruit gesloopt had. Nou dan maar eerst betalen he, het volle bedrag. Nou uiteindelijk staat ie > wel tevreden, maar met een hoop gedoe. Beloven gouden bergen, maar het geeft een hoop stress. Wat wij niet verwacht hadden. Maar het moet toch een stuk beter hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door Van den Helm op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Den Bosch
Het gevoel van genaaid te zijn overheerst door de zeer teleurstellende klacht afhandeling na plaatsen van de keuken. Een heel mooi verkooppraatje ( want wij hadden het geluk de regiomanager te treffen, en die kan echt wel meer dan een gewone verkoper.... ) en met een tevreden gevoel een schitterende keuken gekocht. TIP: 50% korting is zeker haalbaar! Tijdens de verkoop gevraagd of we zelf de aansluiting van de afvoer en kookplaat kunnen regelen. Dat konden we zelf hadden we besloten, we zaten met een flinke verbouwing en de loodgieter en electricien waren toch al druk bezig in ons huis. Daar ging het dus uiteindelijk gruwelijk mis. Eerste tekening van keuken was niet juist, dus aangepast. Door de aanpassing moest de lade met afvalbakken onder de gootsteen komen. Volgens de verkoper geen probleen. In juni is de keuken geplaatst, keurig afgeleverd. Alleen moesten we zelf dan de afvoer aansluiten, blijkt de meegeleverde afvoer onderaan de gootsteen te kort te zijn en daardoor loopt de lade ertegenaan en kan deze dus niet sluiten. Omdat het geen standaard afvoer is, is deze dus niet makkelijk te vervangen,onze loodgieter durfde het niet aan vanwege eventuele garantie problemen mocht ie ooit gaan lekken. Dus naar de Keukenkampioen in Den Bosch om te vragen hoe we dit kunnen oplossen. Daar kregen we direct te horen dat deze combinatie ( la-gootsteen) nooit zo past, maar ja, we moesten hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Dus gebeld, uitgelegd, foto's gestuurd.... er zou een monteur kunnen komen maar pas over bijna 4 weken. Niet akkoord, dus stuur maar een afvoer die wel past, sluit ik het zelf aan. Dat gebeurde uiteindelijk, maar die afvoer paste helemaal voor geen meter. Dus weer bellen, en nog meer bellen, en nog meer bellen. Van de ene medewerker naar de andere, uiteindelijk ( na duidelijk mijn ongenoegen te hebben geuit) is er een monteur gestuurd. Deze zou komen kijken, mocht het onze fout zijn dan kost het 94,--, anders niet en zou het gemaakt worden. Ondertussen waren we een maand verder, monteur kwam en deze zei direct dat het onze fout was...... natuurlijk moest ie dat zeggen. Maar goed, deze beste man was niet flauw en sloot de afvoer aan dmv tussenstukjes, koppelstukjes, bochtjes maar wel dus 94,-- kwijt. Nu doet de afvoer het, hebben we natuurlijk de garantie dat mocht het gaan lekken, dat het aangelegd is door een monteur van de Keukenkampioen en we daar dus verhaal kunnen halen. Daarna niets meer vernomen van de hele organisatie, ook niet van die geweldig sympathieke regiomanager die ons zoveel plezier beloofde maar ons een geweldige valse start liet maken. Voor ons NOOIT meer Keukenkampioen, voor een bedrag van ruim 16000,-- hadden we iets van service verwacht, en voor diegene die toch nog besluiten met ze in zee te gaan, laat alles door de monteurs aansluiten, dat kost je dan wel een paar honderd euro meer maar scheelt je gruwelijk veel ergenis en ellende.
FOTO VAN VAN DEN HELM
Reactie of foto toevoegen
“Administratief zooitje”
Door Dunx op donderdag 25 mei 2017 17 | vestiging Lelystad
Administratief een zooitje. Zeggen dingen die ze niet waar kunnen maken. Zeer onbeschoft te woord gestaan. Aftersales is schandalig. Ze maken grove fouten en niets is hun schuld. Afwerking van de keuken laat zeer te wensen over. Maw: mensen ... koop hier nooit uw keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Alex Sips op donderdag 8 jul 2021 21 | vestiging Kaatsheuvel
Wij hebben een complete keuken gekocht bij keukenkampioen. Tijdens het verkoopgesprek ging alles leuk en aardig en werd ons aangeraden om voor het merk Hoover te gaan met de apparaten. Wij hebben dit advies dan ook opgevolgd. Nadat de keuken geplaatst was op 1 december 2020 bleek er geen achterwand bij te zitten wat wel besproken was tijdens het verkoopgesprek, maar omdat de verkoper nadrukkelijk bleef herhalen tijdens ons telefoontje met de vraag waar deze was met dat we deze niet besteld hadden, hebben we de moed maar op gegeven en deze laten zitten omdat ze daar een stevige meerprijs op vroegen en ook niet mee wilde denken om onze droomkeuken compleet te maken. Na dit verlies al genomen te hebben kregen we problemen met onze vaatwasser, dit kan natuurlijk altijd eens gebeuren al vonden we het wel op een zeer korte termijn. De oplossing zou komen en er werd een bedrijf gestuurd om dit op te lossen. Maar na dat er 5 keer een monteur was geweest voor hetzelfde probleem omdat het niet te maken was mochten we een nieuwe vaatwasser uitzoeken. Natuurlijk leek ons dit een nette oplossing, dus we gingen hiermee akkoord. Wij werden uitgenodigd in de winkel en we vroegen waarom we niet gewoon dezelfde terug kregen. Bleek dat het merk Hoover wat ze ons zo nadrukkelijk aanbevolen, dat ze het niet meer leveren omdat er enkel alleen maar problemen waren met dit merk en ze hier niet meer mee samenwerken. Wij vroegen om een merk wat qua prijs hetzelfde zou zijn en dat werd door de verkoper ook gedaan. Wij zijn blij de winkel uitgegaan, wat een goede service en mooi dat ze naar een oplossing wilde zoeken na anderhalve maand geen vaatwasser meer gehad te hebben zeiden we tegen elkaar! Maar dat geluk was al snel voorbij, we krijgen een email dat we even 350 euro bij moesten betalen vanwege een prijsverschil. Dus ik belde ze op en vroeg de klantenservice ( deze zijn helemaal niet zo meedenkend en vriendelijk als de mensen in de winkel ) waarop de prijsverschil gebaseerd was, dat kon niemand me uitleggen maar er moest 350 euro bij. Dus ik vroeg nog een keer, kan iemand me uitleggen wat de prijs is van de "oude"vaatwasser ( nog geen 4 maanden oud destijds ) en de "nieuwe" was. Nog steeds geen antwoord daarop gekregen het MOEST 350 euro erbij. Wij waren niet tevreden hierover dus terug na de winkel, hier werden wij perfect geholpen door een medewerker die ging tot op het bod om het uit te zoeken, maar ook hij kreeg geen duidelijk antwoord als alleen dat wij even geduld moest hebben en ze gingen het uitzoeken hoe dit kon. En dag later kregen we weer een email. We moesten nu 145 euro bij betalen. Maar nog steeds geen antwoord op onze vraag, wat kostte dan de "oude" vaatwasser en wat kost de "nieuwe". Omdat we onderhand al 2 maanden verder waren hebben we maar besloten om dit te accepteren omdat we al die tijd zonder vaatwasser zaten. We voelden ons gewoon opgelicht! Een prijs verschil van eerst 350 euro en dan naar 145 euro ZONDER te weten wat de prijzen zijn is gewoon belachelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken niet na”
Door Jhagru op maandag 16 jul 2018 18 | vestiging Spijkenisse
Keuken gekocht in april 2017. Op afroep. Mocht er 2 jaar over te doen. Intussen tijd ben ik duizend keer binnen gelopen om verhaal te halen. Afspraken worden niet nagekomen. 40% korting actie klopt ook helemaal niet. Je wordt opgelicht waar je bij staat. Nadat ik er achter was gekomen terug geweest hebben ze 50% korting aangeboden op de kasten en apparatuur tegen internet prijzen..... Intussen een stuk of 5-6 filiaal managers gesproken en allemaal weer uitgelegd wat er allemaal gebeurd is. Geen enkele afspraken werden nagekomen door de keuken kampioen.
Uiteindelijk keuken geannuleerd ergens eind april en pas op 2 juli werd dossier doorgestuurd naar hoofdkantoor. Vervolgens brief van de juridische zaken ontvangen op 16 juli met de mededeling 1000 EURO af te rekenen ivm annulering. Dus het hele verhaal erom heen wordt nog geen eens meegenomen. Of keuken kampioen nou fout is of niet maakt niet uit. Doet er niet toe. Alle filiaal managers beloven dat het goed komt en bla bla. Uiteindelijk in deze fase weten ze van niks. Van het poes lieve verkoop zijn het opeens hyena's die je van achter besluipen. IK weiger om te betalen en laat het maar op een rechtszaak aankomen. Het is toch van de zotte dat diegene die de fouten maakt nog een vergoeding toe krijgt ipv andersom. Voor mensen die nog steeds een keuken willen kopen. Je mag van mij overnemen tegen 50% korting die ze bieden op de kasten en de apparatuur voor internet prijzen ...
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met werkblad”
Door Ton op dinsdag 30 mrt 2021 21 | vestiging Cruquius
Nooit kopen bij keuken kampioen. Onze worktop in de keuken is kapot omdat stukjes loslaten van de onderkant. Alhoewel we ruim in de garantietijd zitten wil keuken kampioen alleen repareren als we ervoor betalen. Ze zeggen namenlijk dat het onze schuld is alhoewel ze geen enkel bewijs hebben. Wat een spijt dat we naar keukenkampioen zijn gegaan en niet naar Ikea bijvoorbeeld ... ga NOOIT naar keuken kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Niet te spreken over klantenservice”
Door carola op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Rotterdam Parkboulevard
Een nieuwe keuken gekocht bij Keukenkampioen, incl nieuwe apparaten. de oven is meteen kapot maar wordt niet vervangen, ik moet het met een monteur doen, terwijl hij nog niet eens een half uur aangestaan heeft! Een service van niks!

Naschrift: uiteindelijk is het naar tevredenheid opgelost, jammer dat je zo'n moeite doen.
Reactie of foto toevoegen
“Anders geleverd”
Door Jw op donderdag 17 aug 2017 17 | vestiging Amersfoort
Niet gekregen wat we gevraagd hadden. Expliciet om Wide body kasten gevraagd. Gewone kasten gekregen. Gevraagd om een combi oven. Samen met adviseur uitgezocht. Bleek na installatie een oven zonder magnetron functie te zijn. Bij retour naar winkel kregen we te horen dat we een nieuwe keuken konden bestellen, maar dan zelf de geleverde keuken via marktplaats moesten verkopen. Nooit weer.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing niet goed”
Door Corvers op woensdag 9 mei 2018 18 | vestiging Heerlen
Bij ons is 10 april een keuken geplaatst. Keuken heel mooi.ze zijn komen opmeten. Wij alles gemaakt zoals op tekening..komen ze keuken plaatsen blijkt dat alle stopkontacten,telaag zitten gas kraan te laag..hebben we gasslang gekocht paste de koppeling niet..waterleidingzat te laag..afwasmachine op blokjes gezet..paar keer terug geweest..U word gebeld.tot nu toe nog niets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede reclame”
Door Mulder op woensdag 4 jan 2017 17 | vestiging Drachten
Goed geholpen in de winkel. Medewerker kon het mooi maken precies wat ik wilde. Doordat ik zelf niet handig ben, heeft de winkel ervoor gezorgd dat het leidingwerk en stuwerk etc werd gedaan. Dit is echt slecht afgewerkt. Muren zijn niet recht, stucwerk is slecht gedaan, tussenstukjes lelijk afgezaagd. Heb er 1x achter aangebeld toen hebben ze wat bijgewerkt, maar doordat ik het eng vind om te klagen heb ik het nu zo gelaten. Dom. Bezoekers die langs komen zien het direct. Dus vanuit mij geen goede reclame wat betreft aflevering.
Reactie of foto toevoegen
“7 keukenbladen”
Door de Vries op dinsdag 6 feb 2018 18 | vestiging Almere
Ruim twee jaar bezig geweest met een keukenblad, totaal 7 keukenbladen gekregen. Zij kunnen hun eigen facturen niet meer raadslagen. Tot op heden nog steeds geen keurig aanrechtblad. Keukenkampioen kampioen in keukens maar NIET IN AANRECHTBLADEN.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Nijenhuis op vrijdag 17 sep 2021 21 | vestiging Cruquius
Ten eerste is de klantenservice (centraal nummer) heel, heel slecht bereikbaar. Op de site wordt vermeld dat ze de gehele dag bereikbaar zijn maar telefonisch is dat na 13:00 niet meer mogelijk. Gemiddelde wachttijd bij 3 pogingen is 45 minuten per keer!!! Op mails wordt vooralsnog (na 4 dagen) niet gereageerd. Een garantiereparatie duurt 2-3 weken en na een van deze bezoekjes door de leverancier van de defecte afzuigkap werd er door hem gemeld dat deze volledig verkeerd was gemonteerd door Keukenkampioen. Dit kon/wilde hij niet fixen. Ik vermoed dat Keukenkampioen ook weer 3 weken op zich laat wachten. Ik wil hierna nooit meer iets te maken hebben met een Mandemakers winkel en raad je aan een goede winkel te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen het aan”
Door J.T. op vrijdag 19 okt 2018 18 | vestiging Amsterdam Westpoort
Een keuken gekocht, zeer kundig geadviseerd en onlangs werd de keuken keurig op tijd en geplaatst. Problemen echter met plankjes met spotjes boven het aanrechtblad welke op een andere datum zouden worden opgelost. Uren heeft toen monteur Roelof Wagter er alles aan gedaan om ze naar tevredenheid van ons op te hangen. Hij nam zelfs geen tijd om te lunchen. Uiteindelijk, rond 18.00 uur, lukte het hem samen met monteur Richard Klijn. Hierna moest monteur Roelof Wagter nog door naar Amsterdam naar een andere klant.Diep respect voor deze twee kanjers . Hun werkgever mag blij zijn met deze klantvriendelijke kundige werknemers! Mede dank zij hen bevelen wij Keukenkampioen aan!

Eerdere reactie van 18 december 2016: Begin november 2016 ter oriëntatie/offerte voor een nieuwe keuken binnengelopen bij Keuken Kampioen, Sierenborch 8 te Amsterdam. Hier werden we geholpen door mevrouw Mükerrem Japici. Zeer vriendelijk en bovenal zèèr veel vakkennis. Ze nam bijna 6 uur de tijd voor ons (terwijl het best druk was in de winkel). Ze begreep onze specifieke wensen, gaf goede adviezen en legde geen druk op ons. Ook naderhand konden allerlei door ons gekozen wijzigingen worden toegevoegd en werd nogmaals een afspraak gemaakt om zaken aan te passen. Altijd kregen we antwoord op onze e-mails of werden we gebeld. In een woord: uitermate tevreden! Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Montage erg netjes”
Door Hendrik op zondag 22 jan 2017 17 | vestiging Tiel
Wij hebben een keuken besteld bij keuken Kampioen in Tiel, na een gesprek met de heer Harm van Kerkhof de offerte getekend en een inmeetafspraak gemaakt deze kwamen ze keurig na maar er moesten wel een hoop leidingen verlegt worden, wij hebben dit door de loodgieter laten doen en toen kwamen ze de keuken brengen en de dag er na kwamen installeren, alleen hadden wij een hogere onder plint besteld zodat de keuken wat hoger komt te staan, alleen deze plint zat er niet bij. de monteur begon met het neerzetten van de keuken en ik kan niet anders zeggen dat deze jongens erg netjes werken, de hele vloer in de keuken en woonkamer was afgedekt met karton zodat ze niks konden beschadigen. de monteur heeft ook gelijk gebeld met het kantoor dat de plint niet meegeleverd was. deze hebben ze twee weken later eronder gezet en zijn ze keurig de afspraken nagekomen, ik heb nog een bos bloemen gekregen omdat het niet goed gegaan was.
FOTO VAN HENDRIK
Nieuwe keuken van Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Een drama”
Door Menno Bongers op woensdag 1 jun 2022 22 | vestiging Woerden
Onze ervaring is bij Keukenkampioen Woerden (Jaap Bijzerweg 25) bij het kopen van een nieuwe keuken. De ontvangst, na op prijs niet te zijn geslaagd bij de hartelijke buren van Tulp Keukens, was warm. Uiteindelijk was de ervaring echter te vergelijken met het plassen in je broek: eerst lekker warm, maar later wordt het koud, ongemakkelijk en gaat het stinken. Dit door:
- het niet gezamenlijk doorlopen van de offerte waardoor veel losse eindjes en een gevoel van onrust. Dit nemen we ook onszelf kwalijk want hier hadden we de verkopers op kunnen wijzen (concluderen we achteraf).
- ontzettend veel te beloven, maar in de definitieve offerte te rommelen. Dit ondanks de melding vanuit de verkoper dat er echt niks was aangepast. Gelukkig was de vestigingsmanager wel meewerkend om hier per E-mail verduidelijking/rectificatie op te geven. Feit bleef echter dat wij ons als klant niet serieus genomen voelden. Beloftes die gedaan werden bij het opstellen van de eerste offerte werden tijdens het opstellen van de definitieve offerte weggewuifd door te stellen dat er hier niks van terug te lezen was in de eerste offerte. Dat klopte niet. Achteraf, bij rustig terugkijken werd duidelijk: er was geknoeid door Keukenkampioen (lees: info was weggehaald in de definitieve offerte vergeleken met de door ons eerder getekende offerte). Hierdoor bij de levering weer moeten verwijzen naar de eerder genoemde E-mail van de vestigingsmanager. Die was voor het installatieteam gelukkig voldoende om toch bepaalde installaties te kunnen oppakken waarvan ze eerder aangaven dat deze niet op de installatie instructie stonden (communicatie vanuit vestiging dus niet goed).
- Een verkeerd geleverde maatwerkkast zou vandaag (2 maanden na de installatie van de keuken) worden vervangen, evenals nog een tweetal andere, kleinere aanpassingen. De 'ingreep' zou tussen 10:00-14:00 plaatsvinden. Net voor 14:00 gebeld dat er uitloop was tijdens de vorige klus en hij om 14:45 zou aankomen. Niet gecommuniceerd via het hoofdkantoor helaas. Bij aankomst bleek de maatwerkkast niet te zijn geleverd en ook ander materiaal te ontbreken. Hierdoor moest de hele operatie worden afgeblazen.Dit terwijl we de halve keuken al hadden uitgeruimd. Dat mag nu over 4-6 weken opnieuw. Wat een drama dit Keukenkampioen ook al vallen de jongens van de installatie absoluut niks kwalijk te nemen. Die hebben indruk gemaakt op het gebied van meedenken èn communicatie. Daar kunnen de ondersteuning in Waalwijk en de contacten bij Keukenkampioen nog een voorbeeld aan nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere fouten”
Door Robert Bijster op dinsdag 30 mei 2023 23 | vestiging Spijkenisse
Een ramp. Nooit daar kopen. Mooie praatjes tijdens de verkoop, zwarte keuken besteld, met Amerikaanse koelkast in een nis, de ruimte rond de koelkast zou 1cm zijn en dit is ruim 5cm per kant geworden zodat de kale vloer en kale wand zichtbaar is, gevraagd om dit minimaal af te werken met een afdeklat in kleur, die konden ze leveren voor €100,- maar weigeren ze te monteren, ondanks dat er een monteur moet komen om de helft van de keukenkastjes die schade hadden te vervangen. Na montage deed de vaatwasser het niet, omdat de monteur een dop in de afvoer was vergeten en de afvoer onder de gootsteen lekte als een zeef. De koelkast weigerde de monteurs recht af te stellen, staat nu een cm lager aan 1 kant en de koelkast schommelt als je de deur open en dicht doet. Schade aan koelkast en afzuigkap, wordt vervangen maar komen 3 verschillende monteurs, kost dus 3 vrije dagen op mijn werk. Achterwand mee besteld, tijdens het eerste gesprek en tijdens het tweede gesprek was die spontaan vergeten op de bon, moest dus bijna €1000,- daarvoor bijbetalen.
Het inmeten en demonteren ook laten doen door keukenkampioen, toen mijn eigen aannemer de leidingen ging verleggen waarschuwde hij mij dat de maten niet klopte, bleek dat hun slopers een voorzetwand te veel hebben weggehaald en de gene die meet, niet achter de plint heeft gekeken, keuken kampioen gebeld, maar werd afgeblaft door de manager, die vond dat dat mijn schuld was en ik moest mijn eigen aannemer een voorzetwand laten maken van €502,15. Rekening ingediend bij keuken kampioen, want hun hebben gemeten en gesloopt,nog niets van gehoord. Let ook op, nu noemen ze het inmeten "meetafspraak" mijn aannemer heeft me uitgelegd dat ze dit doen om een meetfout in de schoenen van de klant kunnen schuiven, want je tekent dan voor de maten die hun voor je meten. Mijn keuken was €15500,- zonder extra gemaakte kosten, dan mag je wel iets verwachten vind ik.
FOTO VAN ROBERT BIJSTER
+ Toon extra foto van Robert Bijster
+ Toon extra foto van Robert Bijster
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in spiegelbeeld”
Door H Jansma op maandag 6 aug 2018 18 | vestiging Leeuwarden
In 2017 een keuken besteld vanaf bouwtekening, omdat ons huis nog gebouwd moest worden. Tekening was in spiegelbeeld, dit ook vermeld aan verkoopster. Verder netjes geholpen tijdens de verkoop. Na een jaar gemeld, dat de keuken geleverd kan worden. In mijn oogpunt hoefde er niet ingeneten worden, omdat de keuken eindigt in de woonkamer, keuken komt dus niet tussen muren. Wel verder de maten gecontroleerd. Helaas is hier tijdens de eindaflevering niet gesproken over hoe de keuken komt te staan. Vervolgens zijn wij meerdere keren gebeld over maten en overige. Keurige controle. Kan in mijn ogen niet vaak genoeg gecontroleerd worden. Uiteindelijk word de keuken ter waarde van 13000 euro keurig geleverd, alleen in spiegelbeeld. Aangezien ik getekend heb voor maatvoering en er niet bij mij is ingemeten, weten ze bij de keukenkampioen gelijk hoe ze je kunnen knippen en scheren, want ze bieden een nieuwe werkblad aan voor 2250 euro. Ik begrijp dat ze niet volledig verantwoordelijk willen zijn voor deze fout, maar om je dan zo te straffen, vind ik schandalig. Voor mij dus nooit meer een Mandemaker keuken. En ik heb gelijk geleerd om nooit meer een bedrijf te helpen, door te zeggen, dat er niet hoeft te worden ingemeten. Altijd doen dus.
FOTO VAN H JANSMA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kan niet geleverd worden”
Door Redouan op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam Stadionweg
We zijn niet te spreken over de groep sturen aangetekend brief die gaag mooi terug zonder he t te openen ik wil gewoon iedereen waarschuwen want ze zijn lief alles kan daarna kan niks meer. Willen wel met boetes komen en annuleringskosten wij hebben nooit wat geannuleerd wij gaan alleen niet akkoord met de keuken die jullie willen geven. Daarnaast staat er in de overeenkomst geen handtekening als we dan toch op de regels moeten letten. nooit meer voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Linda van den Berg op woensdag 28 apr 2021 21 | vestiging Dordrecht
Hele fijne ervaring met de Keukenkampioen Dordrecht. De manager is langs geweest om alles door te spreken vanwege de complexiteit van de keuken. De monteurs (Jeffrey Valk en Carlos van den Meijdenberg) zijn drie dagen bezig geweest en werkte netjes en secuur. Helaas waren ze vergeten de stekker van de wijnkoeler vergeten erin te doen, dus wij dachten dat hij het niet deed. Maar alles is keurig opgelost, er is iemand langs geweest om dit nog te doen.
FOTO VAN LINDA VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Front niet leverbaar”
Door Matthijs op woensdag 23 jan 2019 19 | vestiging Cruquius
3 jaar geleden een keuken gekocht met heel veel problemen. Nu er een front beschadigd is geraakt en een offerte traject van 2 maanden hebben doorlopen blijkt het geoffreerde onderdeel niet meer leverbaar. Hierover ontvang je dan een mail, niet leverbaar sorry. Geen alternatief geboden. Een keuken of onderdelen kopen gaat bij deze partij niet moeiteloos dus bereid je daar op voor!
Reactie of foto toevoegen
“Veel defecten”
Door Alex op zaterdag 9 feb 2019 19 | vestiging Bergen op Zoom
Vorig jaar keuken gekocht. We werden vriendelijk geholpen. Helaas wel gesprekken met 3 verschillende werknemers gehad maar goed. Tijdens de gesprekken zijn wij overgestapt van de Quooker kraan naar een Franke kraan. Deze was immers goedkoper en gelijkwaardig. Wat men voor het gemak even niet heeft verteld is dat de franke kraan elk jaar een nieuw filter nodig heeft van 70 euro ipv. 13 euro voor een Quooker. Vervolgens begint de Bora te stinken en de vloer wordt nat tijdens koken. Wat blijkt? filter verzadigd. En dat terwijl in de winkel is gezegd dat deze 2-3 jaar mee gaat. Niet dus. De filter moet na 1 jaar vervangen worden volgens Bora, en je ziet dat dat juist is. Kosten 130 euro p/j.

Effin, de keukenwordt geleverd. Eerlijk is eerlijk. helemaal zonder problemen. Super goed gemonteerd. Maar dan.... Na 9 maanden, het RVS zeeppompje begint te roesten en de "snappers" van de kastdeurtjes begeven het. Nadat de 4e keer de "snappers" zijn vervangen en wéér een snapper de geeft heeft gegeven vroeg ik toch maar of er niet naar contructieve oplossing gezocht kon worden want dit blijven we natuurlijk niet doen. Reactie keuken kampioen: Wij kunnen niet overgaan tot nieuwe snappers. Volgens ons systeem zijn de snappers eenmaal vervangen, dat krijgen wij er niet kosteloos doorheen bij de leverancier.

Na een niet vriendelijk emailtje van mijn kant is het dan toch weer gerectificeerd en wordt er voor de 5e keer een snapper vervangen. En wat denk je ? Deze begeeft het na een week. Ik wordt hier een beetje moedeloos van. Voor de uren dat de monteur komt hadden ze allang kwalitatieve snappers kunnen plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles ging verkeerd”
Door S James op woensdag 4 mei 2022 22 | vestiging Den Haag
bought a 21k kitchen, Late reactions + sugar-coated words in their store (Den Haag) + high price + low quality + worst after sales= Keukenkampioen. None of the promises are met. This is the second kitchen we bought but we felt it's low-quality material than our cheap previous one from a non-popular store. Visit if you have money and time to spare. Everything went wrong with this company. Already visited 4 times to get some low-quality things to change. but finally, we decided to do it ourselves with our handyman.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij onderdeel”
Door F.Kruger op zaterdag 9 feb 2019 19 | vestiging Zwaag
Wij hebben 4 jaar geleden een showroom keuken gekocht bij Edmon Zwaag deze zaak heeft de keukenkampioen overgenomen. De keukenraam ging stuk het binnenwerk moest vervangen worden. Heb de keukenkampioen gebeld of zij dit onderdeel konden bestellen. Tot mijn verbazing kreeg ik het onderdeel gratis gestuurd. Dit vind ik toch eens service van de keukenkampioen terwijl het een showroom keuken was.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Frans de Rond op zaterdag 6 mrt 2021 21 | vestiging Roosendaal
Ten eerste de verkoper Bram dacht met ons mee zowel in de opstelling als de apparaatkeuze wat ons zeer is bevallen Qua prijs waren we het goed eens voor beide het traject er na Qua begeleiding was correct Daarna de montage door een bekwaam bedrijf die ook meedacht en enkele dingen veranderde in ons voordeel maar in 1 keer goed afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“A nightmare”
Door Ilan Venugopal op dinsdag 6 apr 2021 21 | vestiging Breda
Summary: Most horrible and stressful experience. No transparency. Deceptive. Inadequate advise. Apply pressure on customer. Corner the customer. Many hidden costs. No customer service. You can get much better services for lower price outside.

Full story: I am writing this at the back of a horrible and very stressful experience with this company. I visited Keuken Kampioen Breda in November 2020 to design a new kitchen for the house that I was in the process of buying. I am an expat buying first house in NL. I explained to the advisor that he needed to help me with the process as I wasn't aware of the steps involved. First visit is the only time I got treated well. Kitchen advisor spent hours trying to help me with the design. Coffee, Coke offered. At the end of conversation, we agreed on a price. The advisor explained that montage costs are included. I asked if I need to consider anything else and he said no. He said signing the order meant I have to buy a kitchen within 24 months. We could still make changes as needed. He also said their guy can go to my new house which was still occupied by sellers, to take measurements. He also said it's not necessary for me to be there to take measurements.

Measurements were taken by their guy and I went for the second appointment. The way they treated me was nothing like before. The advisor told me about removal of kitchen extra costs, power and water points extra costs and I had to sacrifice a fridge and it's cabinet to compensate the price. Before signing I told him are you sure if there's any other costs I need to consider before renovating the kitchen. I also told about my budget for the project. He was confidently saying no additional costs. I asked specifically how long I need to be without a kitchen, and he said morning we come and evening you can cook dinner in new kitchen. Again I did the mistake of trusting him. Agreed the price signed it and kitchen will come 3 months later.

After I came back home, advisor sent me a piping advise document. It was in Dutch. Easily this could have been discussed during my visit. To avoid questions from me, it is sent after I sign the agreement. But then I had included the power points and water points in the order. So I was not too bothered. 3 weeks before the kitchen was due, one guy called me and said he needed to make an appointment to check the work needed to install the kitchen. He came to my home and he spent 3 hours. He said if Keuken kampioen need to install the kitchen I need to do several things in my kitchen and all of them are not covered in my order. If that work cannot be done, they cannot install kitchen. They will just leave it and go. Plus work needed to start immediately otherwise we cannot be ready for receiving the new kitchen.

They quoted a price additional 70% more than my original order (original order already included montage, power and water points) for the extra renovation work. They took advantage of my unfamiliarity with the steps, and deceived me by not giving me the right advise. They offered a small discount for the extra renovation work if all the work is done with them, but anything beyond that is non negotiable. On top of this I decided to do the painting myself as they quoted around 1500 euro further extra for just painting the walls and ceiling of my kitchen. How come the advisor said NO extra costs expected for renovations? It's only known to him.

With proper advise, I could have saved even some renovation work for example: position of the sink. Now they did extra work to move the pipes to opposite side, which costed more. With just 3 weeks left and without any other option I had to go with them for renovations. That's how they force you. Be aware. Their prices for renovation are much much higher than you can find in the market. Then the bad experience continued. The old kitchen was removed nearly 3 weeks before the new kitchen arrived. Again misguided by the advisor that everything is arranged in short span even within a day. But that's all just sale talks! They did some damage to my meter cabinet and fixed it promptly. But they wrote it up as extra work! When I challenged it, they said ok it's our gift. As if they are doing me a favor! Unbelievable.

I had asked them not to disconnect gas connection in kitchen until new kitchen with induction arrived. They agreed. But one week later, a guy came on short notice to fit electrical points. He made appointment 8-9 am. Then he worked till 10 am. I had an important office meeting at 10 am. I informed him before about this and told him not to remove the gas connection as the kitchen wasn't coming until 2 more weeks. But this guy was adamant on removing the gas connection as he couldn't come back later to do that.

I asked him to wait for 10 minutes for my meeting to end, but he said no I have other work and he removed the gas connection. I told him they are now forcing me to buy a induction plate temporarily and I will deduct the costs of it from final bill. He said it's not possible and went one step further to advise me to eat at neighbors or friends place. That's out of line. I asked him does he understand that they are not satisfying customer at all, he said he didn't understand that. Since my meeting was ongoing at work, and our friend from keuken kampioen wasnt willing to wait even 10 minutes, I asked him to leave. After my meeting ended, I tried calling sales guy and renovation manager but they didn't pick. So I wrote an email to them explaining of my stressful experience. Within 1 hour, the same guy who worked at my house came back and connected gas connection again. He got a signature from me saying he connected the gas connection again and when kitchen is installed later they will seal it properly as agreed. I also signed it as it was correct.

The poor experience continued further. I was contacted for payment of my invoice. I asked them to confirm whether the garbage after my kitchen is installed will be cleared out. The lady who called me said her colleague will contact me. Usually nobody calls back! The kitchen was delivered and installation guy was sent. The unpleasant surprises continued. The guy who came had cold and cough. He said he isn't from keuken kampioen but someone assigned the job to him. They don't seem to check any basic things like this during the pandemic.

Again the guy who came said he won't close the gas line as it is not his job. How crazy. He said his company didn't ask him to do that job. He is not qualified for this. Again I called keuken kampioen. Response was slow and poor. First they told me they won't close gas line. Then they told me if there's any problem with cv system they won't take care. I confronted them about the commitment they gave about closing gas line they gave in writing. Finally they sent a guy. But when that person came the guy working in my house had gone out for lunch. No communication between them.

Finally the gas line was closed. For an already agreed work for which I was paying, imagine my plight. Meanwhile the work had slowed down. Around 1730 hrs the work wasn't finished. So the installation guy said he will come two days later to finish the job. I asked the guy who installed the kitchen about taking the trash away. He said he didn't know and he wasn't asked to take the trash away. Then I called customer service again. They changed 5 people on the phone. Finally they said it is not free and I didn't opt for it. My problem is not that I need to pay separately for it. But the cost wasn't disclosed despite asking their customer service many times.

Again two more days without the full new kitchen. Kitchen was installed but a chimney filter wasn't compatible with the appliance. Again poor. It's part of my order and I am paying for it. Trash was left behind. Horrible thing is even food waste was mixed with plastic. No separation of waste. One day after kitchen was installed, I got email from the company about extra 150 euros for cleaning the garbage and it will be done after Easter. I said they were too late and asked them to advise customers correctly. I cleared the garbage myself. Overall they didn't even sound sorry once and didn't care about the worst experience they were dishing out to the customer. 3+ weeks without kitchen we had to also deal with so much difficulty especially when it wasn't upfront clear. My humble advise is save yourself the trouble. I absolutely do not recommend anyone even my enemy to go here. What is supposed to be an exciting renovation project became a nightmare. I am glad it's over.
Reactie of foto toevoegen
“Kijk uit voor je iets tekent”
Door Zoon op vrijdag 11 mrt 2022 22 | vestiging Amsterdam Zuidoost
Tijdens ons 1ste gesprek gepusht om alvast te tekenen vanwege planning, omdat het zo druk was zgn. We zaten nergens aan vast en alles kon nog veranderd. Flink doorgevraagd of we echt nergens aan vast zaten en nee hoor, echt niet! Dom genoeg achteraf getekend, we hadden immers zijn woord. Na onze 2de afspraak werden er inmeet- en eindgesprekken ingepland waar wij overrompeld in mee gingen. Eenmaal thuis twijfels en waren niet tevreden hoe de keuken werd. De afspraken de volgende dag meteen verzet omdat we goed na wilden denken en de week er op zijn we heen gegaan om te annuleren. Daar kwam de onaangename verrassing dat we 30% van de offerte moesten betalen aan annuleringskosten. Veel gezeur en heen en weer gemail en tenslotte Juridische Zaken. Om een lang verhaal kort te maken, we kregen een annuleringssom van 30% t.w. bijna € 3500,- te betalen. Met juridische zaken veel gemaild, verkoper krijgt gelijk aan zijn kant, zijn mondelinge afspraak stond nergens genoteerd (? meestal niet bij mondeling) en had niet over annuleringskosten hoeven te beginnen. Ze wilden ons tegemoet komen uiteindelijk, hebben nu 20% moeten betalen nog steeds € 2305,- Wij hebben de strijd gestaakt en betaald omdat mijn man door alle stress ernstige gezondheidsproblemen kreeg (dit ook gemeld, maar geen woord reactie hierover). Mijn advies, kijk goed uit voordat je ook maar iets tekent en beloftes van verkopers die hun woord geven en "in wederzijds vertrouwen" jou de offerte laten tekenen. Je hangt en wij hebben spijt niet eerder naar reviews gekeken te hebben anders waren wij nooit naar Keukenkampioen gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Service bij kraan”
Door Erik op dinsdag 20 okt 2020 20 | vestiging Houten
Ik had een lekkende kraan en kon daar geen onderdeel voor vinden. Toen ik contact opnam met de klantenservice bleek dat ik nog garantie op de kraan had. Het onderdeel werd mij binnen 3 dagen gratis toegestuurd en het probleem was opgelost. Prima service, deskundige hulp van een dame die wist waar ze het over had. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Blad niet te leveren”
Door Scheepers op maandag 31 jul 2017 17 | vestiging Duiven
De eerste afspraak goed geholpen en door alle referenties die wij over keukenkampioen hadden gelezen hele duidelijke afspraken gemaakt. Althans dat dachten wij. 2 maanden geleden de keuken besteld, inmeter is geweest. Na het inmeten een afspraak gemaakt om alles nog eens door te nemen. En toen begon het. Op de bon stond een ander front wat gelukkig geen probleem was want die zat in dezelfde prijs klasse. Nou ja kan gebeuren dachten wij. Prima en verder. Ja nou het werkblad waar wij dus speciaal voor bij de keukenkampioen waren gekomen en waar wij onze keuken op gebaseerd hadden ja die kon opeens toch niet geleverd worden. Onze aller eerste vraag was toen wij de eerste keer binnen kwamen kunnen jullie dit werkblad leveren met foto en alles erbij wat toen nog een volmondige ja was wordt nu dus een nee. Ze kunnen dus niet leveren waar voor getekend is! Hevig teleurgesteld besluiten wij het een nachtje te laten bezinken en gaan de volgende dag terug. Na weer 2 uur in de winkel rondgekeken te hebben en werkbladen en alles opnieuw bij elkaar gezocht te hebben gaan we opnieuw aan tafel zitten. En ja hoor opeens kwam de keuken op een heel ander bedrag uit. Namelijk optie 1 €3100,- en optie 2 €1900 duurder. Plus nog eens de kosten die erbij komen voor montage aangezien je die bijna wel moet doen, omdat je anders geen enkele garantie krijgt op je apparatuur of waterschade. In onze ogen dus heel veel meer geld voor iets wat we niet hebben afgesproken en waar wij heel veel concessies hebben moeten doen om nog een beetje keuken te krijgen die wij voor ogen hadden. Beslist u zelf of dat een redelijk voorstel zou vinden. Wij vinden dat wij niet geholpen zijn en zouden dit bedrijf zeker niet aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service totdat je betaald hebt”
Door van Aert op vrijdag 2 mrt 2018 18 | vestiging Breda
In de winkel zijn we ontzettend goed geholpen, hele goede service en alles was mogelijk. Maar zodra je de keuken betaald hebt? Weg service. Bij levering en montage van de keuken bleek er een stuk aanrechtblad verkeerd geleverd te zijn, kan gebeuren natuurlijk. De rest van de keuken is netjes geplaatst en is geworden zoals we wilden. De keuken kon gewoon gebruikt worden, maar hij was nog niet 'af'. We zouden gebeld worden voor het afmaken van het blad. Nadat we na een week niks gehoord hadden, zijn we zelf maar gaan bellen. Ik heb de Keukenkampioen drie keer aan de lijn gehad en ik heb drie keer een ander verhaal gehoord over wanneer het geleverd werd en wanneer het gemonteerd werd. Uiteindelijk werd het keukenblad een maand (!) later geleverd en de monteur moest ik zelf maar bellen voor een afspraak. Deze monteur heeft met mij een afspraak gemaakt om 7 uur 's ochtends, maar kwam niet opdagen. Na dan nog maar een keer gebeld te hebben, kreeg ik te horen dat hij er om 10 uur zou zijn, want hij was eerst nog ergens anders bezig. Er is voor het inmeten en monteren van de keuken tot wel 6 keer toe van ons gevraagd om een hele dag thuis te zijn, vaak voor werk dat tien minuten duurt.
Samenvattend;
- de Keukenkampioen heeft een goede service, totdat je betaald hebt.
- je moet zelf overal achteraan gaan en krijgt dan steeds een ander verhaal te horen
- de Keukenkampioen houdt geen rekening met het feit dat mensen zelf ook moeten werken, het kan veel efficiënter.
- niemand heeft de verantwoordelijkheid genomen voor acties, want 'zo werkt het nu eenmaal'.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door Theo op zondag 27 jun 2021 21 | vestiging Almere
Keuken gekocht voor €14k in Almere. Aardige man met goed advies. Echter na het tekenen van het contract is de aardigheid direct over. Voor verdere vragen bij de klantenservice. Eén tot anderhalf uur in de wachtrij is daar normaal. Keuken wordt geleverd op een opgedrongen dag. Je hebt er er maar mee te doen. Uiteindelijke levering een kapotte en een verkeerde spoelbak. Nu 3 weken verder en loze beloften en smoesjes en ik weet nog steeds niet wanneer ik de juiste spoelbakken krijg. Veel arrogantie en van kastje naar de muur en weer anderhalf uur in de wacht. Geen enkele coulance of medeleven en als klap op de vuurpijl extra kosten voor het laten terugkomen van de monteur. Kortom: voor 14k€ een niet bruikbare keuken en geen zicht op een oplossing. Voor mij nooit meer Keukenkampioen.
REACTIE VAN THEO
Update 23/7. Weer de verkeerde spoelbak gekregen. Maar wederom gereclameerd. Ben benieuwd of ik nu weer 6 weken moet wachten terwijl de spoelbak gewoon bij Caressi op voorraad is.
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Carla Huisman op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Reeuwijk
Zijn binnengestapt voor een hoekkeuken, en enorm goed geholpen en meegedacht. Keuken top geleverd, dus raadt deze echt aan. :)
Reactie of foto toevoegen
“Klaar met Keuken Kampioen”
Door Dhr. Dekker op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Heerhugowaard
Af.schuw.lijk. Lang verhaal... echt om te huilen. Ik raad het oprecht af om bij Keukenkampioen een keuken te kopen. De aankoop, een jaar voor plaatsing, van de keuken verliep prettig. (Dat was tevens het laatste positieve). Na enkelen maanden wilde we een kleine aanpassing doen aan de keuken. Voor deze aanpassing van de keuken kregen we een nieuwe bevestiging via mail binnen. En zo begon het... De keuken was samengesteld met volledig andere apparatuur, een ander merk en andere eigenschappen. Dit ging zónder overleg met ons en op initiatief van de verkoopster. Zeer verbaasd gingen we weer naar de Keukenkampioen. Uitgelegd dat we niet blij waren met de andere apparatuur en dit terug veranderd wilde hebben. En jahoor, de factuur was natuurlijk veel duurder geworden dan die we eerder hadden afgesproken.
Enkele weken later kregen we een bericht dat er fouten zaten in de factuur en konden we weer langs de Keukenkampioen gaan. Dit keer om kort te sluiten hoe de door hun gemaakte fout juist genoteerd kon worden. Na opnieuw het document te hebben doorgenomen werd ons verteld dat twee van de vijf keukenapparaten een upgrade kregen doordat de vorige versie niet leverbaar zou zijn. Opgelost en 'opgelucht' naar huis. Denkend dat dat het zou zijn. Maar helaas, hadden tegen die tijd beter moeten weten dat Keukenkampioen er alles aan doet om meer winst te behalen en de consument zo ongelukkig mogelijk te maken. Eenmaal thuis gingen we even dieper op de nummers in van apparatuur-eigenschappen en kwamen er achter dat we voorgelogen waren en de apparatuur op géén enkel punt beter was dan de eerdere gekozen apparatuur (voorbeelden van zogenaamde verbetering: aantal lades, energielabels en dB/geluid). En daar gaan we weer. Enkele weken voor de levering kregen we een mail dat het kantoor door de factuur was gegaan en aanpassingen hadden gedaan. Het ergste/ belangrijkste was dat het blad niet in 1-deel geleverd zou worden maar in 2-delen met een groef in het midden. We namen gelijk contact op dat in de 6 (in tussen dus al 6!) eerdere facturen was afgesproken dat het blad in 1-deel zou zijn en dat niemand, ook bij niet aankoop!, heeft benoemd dat het 2-delen zouden zijn. In de jaar tijd dat we ondertussen met de keuken bezig waren, waren in alle facturen bevestigd dat het 1 blad zou zijn. Helaas werden we (indien we de keuken wilde) via de mail gedwongen om te tekenen voor een factuur waarin 2 stukken stonden, omdat ze anders niet onze keuken konden produceren.Nieuw hoofdstuk: de levering. Bij levering viel het op dat het blad niet de juiste kleur en structuur had. De bezorger noteerde 'klant twijfelt over de kleur'. Prima, zij doen er verder weinig mee en hebben het in ieder geval genoteerd. We zijn naar de Keukenkampioen gegaan (ondertussen 8e keer) om te benoemen dat er een verkeerd kleur blad was geleverd. In de winkel wilde ze niks meer voor ons doen. Op de dag van montage liet ik de monteur de sample zien van het bestelde blad en het geleverde blad. Ook de monteur bevestigde dat dit niet overeen kwam. Hij belde het kantoor om te na te gaan of het juiste blad geleverd was. "De nummers klopte dus ik moet em monteren". Een week later reageerde het kantoor op mijn mail met de foto's van de keukenbladen. Met de reactie een (2 stukken) nieuwe bladen worden in productie genomen. Na het monteren van het nieuwe blad is de keuken nog steeds niet als gewenst/ besteld. En dit alles sinds 2021. We zijn alweer halverwege 2023. Echt waar... Bedankt voor het lezen van de gehele review en hoop dat u uzelf er nuttig aan doen. Beschadiging aan de muur bij het vervangen van het keukenblad had ik zeker nog niet genoemd. Maarja dat is toch niet zo erg? Lekker muurtjes slopen, geen melding maken. Wel dikke winst. Echt echt klaar met Keukenkampioen.
FOTO VAN DHR. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door S van zanten op vrijdag 13 nov 2020 20 | vestiging Rotterdam Stadionweg
In de winkel redelijk geholpen. Sander werkte er net. Maar gelukkig wist ik zelf heel goed wat ik wilde. Vooral dat de oven kookplaat afzuigkap zwart zouden zijn. Kookplaat zou volledig zwart zijn. Maar na plaatsen was dat niet het geval. Gebeld met de klantenservice ik mocht een nieuwe uitzoeken. Moest ik met het filiaal regelen. Meneer kon geen volledig zwarte plaat vinden in mijn nis maat maar wilde dan wel als compensatie een luxe lade verdeler voor de 4 lades geven. Ik zeg nog gezocht en wel een kookplaat gevonden zoals afgesproken (wat ze ook toegeven) maar dan moest ik wel even 700 euro bijbetalen! Dat hadden wij niet meer na een totale verbouwing. Dus na veel gezeik om er van af te zijn ging ik akkoord met de luxe lade verdeler. Nou ik heb het binnen 4 antislipmatten! Een kookplaat niet naar wens. RVS min de afzuigkap wat er niet in zou zitten. 1 grote teleurstelling ga nooit naar keukenkampioen. En zo wel. Niet tekenen voordat je alles thuis heb gecontroleerd. Want mondelinge overeenkomsten hebben ze maling aan. Kotsmisselijk van.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde keuken”
Door Marc op maandag 2 apr 2018 18 | vestiging Amersfoort
Verkeerde keuken leveren qua afmetingen en daarna niet de verantwoordelijkheid nemen
Reactie of foto toevoegen
“Problemen bij montage worden niet opgelost”
Door Linda op dinsdag 17 mei 2022 22 | vestiging Enschede
Ik kan mensen niet genoeg waarschuwen! Koop geen keuken hier! Je betaald veel te veel voor een keuken en de planning is waardeloos! Ze laten je wachten op een monteur die niet ingepland is etc. Daarna beloven ze je gouden bergen en als het er op aan komt weten ze nergens meer van.
Reactie of foto toevoegen
“Verkoopsysteem”
Door Wim Polman op dinsdag 4 mei 2021 21 | vestiging Duiven
oplichting, intimidatie, leugens. Mensen let op als u op het punt staat een filiaal van de keuken kampioen binnen te lopen. De verkopers zijn getrainde specialisten om u geld af te troggelen. De periode van de mega korting duurt echt al 8 jaar en zij zeggen dat het nog slechts enkele dagen geld. Onderteken pas echt iets als u een uitgebreide offerte heeft ontvangen en deze 10x gecontroleerd heeft. De keukenkampioen is nergens bij aangesloten als het gaat om garantie fondsen, je bent minstens 30% van je eventuele koopsom kwijt bij annulering. Helaas zijn wij erin getrapt en had ik een zogenaamd koopcontract meteen bedrag van 2x ons budget.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder slechte ervaringen”
Door Harm op woensdag 14 jun 2017 17 | vestiging Zwolle
Wij hebben inmiddels bijzondere slechte ervaringen met Keukenkampioen in Zwolle en wil een ieder waarschuwen en aanraden hier geen zaken te doen. Bij deze vestiging wordt u door de verkoop(ster) Petra allemaal mooie beloftes gedaan die verder uitgewerkt zullen worden op een definitief aankoopovereenkomst. Alvorens deze uitwerking word u verzocht een document te tekenen voor de verdere administratieve verwerking op en onderbouwing voor het nog te tekening overeenkomst. Echter wordt u in deze vestiging op ordinaire wijze bedrogen als u het niet eens bent met het ontbreken van afspraken op het definitieve overeenkomst. Hierbij krijgt u op een agressieve wijze te horen dat alleen datgene wat op het administratieve document bindend is en verder juridisch afgehandeld wordt. Inmiddels een rekening/claim van €1200,00 liggen van Mandemakers voor het niet nakomen van gemaakte afspraken. Jammer dat ik nu achteraf alle slechte en misleidende verkooptechnieken van de Mandemakersgroep lees en hoe mensen hier bedrogen worden. Conclusie, doe hier geen zaken en ga hier zeker niet naar binnen en ga naar een keukenboer waar de klant koning is en respect voor de klant is.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde hoogte”
Door Ilona Vink op donderdag 29 okt 2020 20 | vestiging Son
In eerste gesprek met verkoper te veel druk ervaren keuken te kopen. In dat gesprek gesproken over hoogte werkblad, ivm mijn lengte van 1.80u 2e gesprek met andere verkoper niet meer ter sprake geweest. Wij gingen ervan uit dat de hoogte van werkblad van 91 cm aangepast was op mijn lengte. Bij plaatsing alsnog geconstateerd; gevolg monteur heeft het opgelost met extra houtblokken onder pootjes. Maar er moesten nieuwe stolwanden en plinten op goede hoogte worden besteld. Gesprek in Son, verkoper vond het ook slordig van hem zelf dat hij hier geen aandacht voor heeft gehad, ging kijken wat hij voor ons kon doen. Na 2 dagen offerte via mail: rekening van 1500 euro, geheel voor ons als klant. Op een keuken van 22.000 euro! Schandalig, geen enkel excuus of tegemoetkoming in kosten. Volgens ons toch echt nalatigheid van verkoper, van deze persoon mag je toch deskundigheid verwachten rondom hoogte werkblad!
Reactie of foto toevoegen
“Spijtig dat we hier aangeland zijn”
Door Edbroux op zaterdag 15 aug 2020 20 | vestiging Heerlen
We hadden de bedoeling een keuken te kopen bij Ikea maar omdat we geen kennis van zaken hadden zijn we spijtig genoeg bij de Keukenkampioen aangeland!ze hebben ons een keuken verkocht die zeer slecht is van kwaliteit, de service was nog erger! Men is de verkeerde koelkast na 1 mand pas komen plaatsen samen met de kraan en afvoer. Dit maakt dat we ons appartement pas een maand later konden verhuren. Dan bij de 2 de interventie hebben ze de koelkastdeur beschadigd, nog een maand wachten. De slechtste deal van mijn leven. Keukenkampioen nooit meer! Dit is géén larie , daarom zet ik er ook mijn naam en tel bij! Ed Broux.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Tonnie Hermans. Dodewaard. op woensdag 12 mei 2021 21 | vestiging Tiel
Net als en goed bedrijf moet zijn, klant vriendelijk, open voor onderhandelingen, goed advies. Alles duidelijk verder gecommuniceerd. Onderdeel van de Mandenmakers Keukengroep, Waalwijk. We hebben een mooie keuken uitgezocht met kook-eiland. Alles stipt volgens afspraak. In ons nieuwbouwhuis. Onze vorige keuken was avanti, die staat ook hoog in deze lijst, bij ons hier en de buurt, en terecht, maar daar betaal je ook voor. Keukenkast Kwaliteit van onze nieuwe keuken is ook Top. Prima apparatuur. Composiet aanrechtblad. Met een Bora inductie afzuig kook-plaat op het eiland. Voorbereiding laten doen door Sanitair-installateur. Oven was niet meer leverbaar, dus kregen we een duurdere geleverd met dezelfde functies. Ik zou de Keukenkampioen aanraden.
FOTO VAN TONNIE HERMANS. DODEWAARD.
Reactie of foto toevoegen
“Ongepast”
Door Youp Bimbergen op maandag 18 nov 2019 19 | vestiging Beverwijk
Luxe en uitgebreide keuken gekocht via KK Beverwijk, na vervelende ervaring in het offerte-traject bij vestiging Cruquius. Locatiemanager Mario uiteindelijk prima keuken getekend en geoffreerd. Na levering 7 (!) herhaalbezoeken nodig geweest om de keuken correct te plaatsen; zelfs moedwillige fouten om verschillen in afmetingen van deuren niet geschuwd. Na 10 maanden staat de keuken nu zoals getekend. Medewerker Caressa van de klantenservice doet slechts loze beloftes, het blijkt de normaalste zaak van de wereld dat je 7 keer een dag thuis moet blijven zodat montage dan eindelijk volledig afgerond kan worden. Waar in het proces nog over compensatie gepraat werd, en deze telkens vooruit geschoven werd totdat herstel afgerond zou zijn, bleek toen puntje bij paaltje kwam dat Caressa het af wilde doen met een bos bloemen.. erg ongepast en onprofessioneel!
Reactie of foto toevoegen
“Blad twee centimeter te weinig ingemeten”
Door Richard Lussenburg op donderdag 11 feb 2021 21 | vestiging Almere
Keuken Kampioen. Nou nooit maar dan ook nooit meer in zee met jullie. Na ruim 1,5 uur met een leidinggevende aan de telefoon te zitten. Is de enige opmerking die wij een uur lang horen Mevrouw en meneer u zegt heel veel. Wij vroegen of hij kon samenvatten wat we gezegd hadden. Hij kan niet herhalen wat we zeggen want hij luisterd duidelijk niet. En het enige wat wij 1,5 uur lang horen is, u heeft uw handtekening gezet onder het inmeet rapport, u had die maten moeten realiseren. Luister stelletje prutsers.. Jullie stellen een 3d schets op en een voorlopige tekening van hoe de keuken eruit komt te zien op het moment dat we in de showroom zitten. Jullie gaven aan dat de inmeter komt om de keuken op te meten en dat aan de hand van zijn rapport de definitieve maten worden doorgestuurd. De dag dat de inmeter kwam waren wij erbij. De woning was nog niet in ons bezit. Wij gaven de voorlopige schetsen en liepen met hem mee door de keuken. Meneer vroeg ons wat weg ging en wat bleef. Wij gaven aan dat ALLES weg zou gaan. De keukenkasten, aanrecht, spadwand ALLES. We gaven aan dat we de wand boven het aanrechtblad een dun laagje gingen glad stucen. De inmeter keek voor ons achter de wand van de keuken en gaf aan dat die muur keurig was en omdat daar het aanrecht en de kastjes kwamen het niet gestuucd hoefde te worden. Hij ging druk aan het meten en naderhand liet hij op z'n rapport zien wat hij gedaan had. Hij herhaalde wat wij hadden gezegd. De gehele keuken zoals hij er nu in zit gaat weg (DUS OOK DE SPATWAND) Meneer en mevrouw dit is wat ik heb opgemeten, hier komt dit, hier komt dat. Geef deze schets aan je aannemer voor de elektra en leidingwerk en dan komt het goed. Wij nogmaals gevraagd, dus zo klopt alles? Wij hoeven niets te veranderen of te doen.. Nee mevrouw, nee meneer nu is het helemaal in orde en ik ga dit doorsturen zodat de keuken de juiste maat krijgt. Hiervoor hebben wij toen getekend. De maten in de keuken zijn gerealiseerd zoals op rapport, het is alleen 2cm te kort want de inmeter heeft aan de lange kant van de L opstelling die onze keuken zou krijgen de spatwand die komt te vervallen er wel bij gerekend. Maar aan de korte kant is hij dit vergeten. Dus toen de keuken de dag van levering geplaatst werd door een aannemer gaf deze ook al aan dat er 2cm te kort kwam. En kwamen we samen met hem tot de conclusie dat het fout is gegaan bij het inmeten. Wij hebben de keuken opgeleverd met de maten zoals moest op het rapport, maar dit is dus 2cm te kort. DIT IS DE FOUT VAN DE INMETER En wat zegt keuken kampioen? Mevrouw u had het naderhand ook moeten nalopen en controleren.. EUH PARDON... Jullie sturen een inmeter een "expert" om het bij ons in te meten. Hij doet dit dagelijks en dit is zijn vak. Hij heeft het apparatuur en de kennis (mag je verwachten) om dit te doen. En dan moet ik zijn werk gaan nalopen?! En hem op de vingers gaan tikken dat hij als expert zijn werk niet goed doet? De oplossing die door keuken kampioen word geboden is een spatwand van 2cm dik te bestellen die helemaal rondom het aanrecht word geplaatst. Punt 1. Wij kochten een keuken express zonder spatwand want wij wilde zelf een mooie tegel tegen de wand laten plaatsen. Wij hebben 18000€ neergelegd voor een keuken die nu eindstand niet is wat we wilde. Punt 2 Wij hebben extra betaald zodat wij een verdiept aanrecht blad kregen, iets wat we graag wilde. Dit komt nu ook te vervallen omdat er een 2cm dikke spatwand tegen aangeklapt moet worden. Punt 3 wij hebben geen showroom model gekocht maar een hele dure keuken laten samen stellen en hier grof geld voor betaald. En uiteindelijk zal er een oplossing komen waar we in eerste instantie dus niet voor getekend hebben, maar hier moeten we wel de rest van ons leven tegen aan kijken. En dan durven jullie ook nog 700€ te vragen van ons.. En om ons tegemoet te komen doen we het Sam Sam. Wij de helft jullie de helft.. Dus ik moet nog gaan betalen voor iets waar ik niet happy van word of ben.. Voor de fout van iemand die bij jullie in dienst is? En als wij na 1,5 uur dit hebben uitgelegd aan jullie is het enige wat we te horen krijgen. Ja ik hoor jullie veel zeggen.. Wat we zeggen kon hij niet herhalen want duidelijk luisterd hij niet. Wellicht kunnen jullie een omscholing regelen voor zowel de inmeter als de leidinggevende van de klanten service. Klanten service is namelijk ver te zoeken. Jullie moeten je diep diep diep schamen als je zo met je klanten omgaat. Voor mij begint service namelijk niet bij het kopje koffie, het koekje en de gladde babbel van de verkoper, maar op dit soort momenten. Als er problemen voordoen, of als de klant niet helemaal happy is. DAT IS KLANTEN SERVICE. Dan kom je met een passende oplossing. En dat is niet mensen nog eens een klap geld laten betalen voor een "oplossing" wat voorgoed het beeld van onze keuken aantast. Dit is geen oplossing, dit is voor jullie de GOEDKOOPSTE OPLOSSING. eentje waar jullie nog steeds aan verdienen. En dat wij dan straks met een keuken zitten waar wij niet blij mee zijn zal jullie aan je reet roesten. Wij hebben rechtsbijstand ingezet en je kan er van uit gaan dat ik nooit naar dan ook nooit meer in zee gaan met jullie. Tevens zal ik een ieder die aangeeft interesse te hebben in jullie zaak dit verhaal voorleggen.. Kijken of ze dan nog zo enthausiast worden van de zaak. Nooit meer...
FOTO VAN RICHARD LUSSENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Slechte klantenservice”
Door Dennis hartman op dinsdag 29 mrt 2022 22 | vestiging Cruquius
Eerste en laatste keer een keuken bij de keuken kampioen! Hoe goed ze je van hun kant jou kunnen bereiken, zo slecht zijn hun te bereiken zodra je getekend hebt. Wanneer er maar enig probleem voordoet schuilen ze zich achter alles wat ze maar kunnen verzinnen. Een werkblad wat niet past zeggen ze letterlijk valt binnen de maattolerantie en zegt ze doodleuk schroef je toch de kasten los en schuif je ze wat uit elkaar dan past het blad er toch tussen? Bij elk ander ding is het enige wat ze zeggen je hebt getekend en daar stond het ergens die je hebt pech. Nog nooit met zulke slechte klantenservice te maken gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Heel ontevreden”
Door Simone op zaterdag 16 sep 2017 17 | vestiging Heerlen
Onderhand al meer dan 2 jaar geleden een keuken gekocht en nog steeds niet klaar!!! Nooit meer! Het ging direct mis nadat ik mijn handtekening had gezet. Nadat er nagemeten was moest er kastje veranderd worden en ik wilde een ander blad. Zoals, tijdens de verkoop aangegeven was, kon er nog wat veranderd worden. Helaas toen ik belde gaf de telefoniste aan dat dit niet de bedoeling was en dat ik pech had. Er viel niet mee te praten. Ik vroeg of ik de persoon, die mij de keuken verkocht had, aan de lijn mocht maar daar begon ze niet aan. Ik had pech en moest maar afwachten wat ik zou krijgen?!?!!??! Later kreeg ik de manager eraan en die was nog erger, nog nooit zo'n onbeschoft iemand gesproken. Ik had aangegeven om niet meer te bellen en dat ik met mijn vader en vriend die komende zaterdag langs zou komen om te praten. Waarop de manager zei: ''dit zullen wij nog wel eens zien''. en de verbinding werd verbroken. Ik belde om iets te veranderen en word dan zo behandeld. Die zaterdag met mijn vader en vriend langs gegaan en 3x raden, geen manager daar, andere telefoniste maar wel de vrouw die mij de keuken verkocht had. Hier heb ik mijn verhaal gedaan en kon het gewoon veranderen (heel fijn gesprek). Zij gaf ook aan dat dit gedrag van de telefoniste wel vaker voorkwam en dat dit niet prettig was (waarom werkt zij er dan nog?!?). Over haar manager zei ze niets. Wel jammer dat de prijs hetzelfde bleef toen ik het blad veranderde van natuursteen naar spaanplaten, dit was normaal?!?!?!!

Ik zou nog een mail krijgen met een prijsspecificatie maar die natuurlijk tot op heden niet ontvangen. Ik had gevraagd of de achterwand wat hoger kon ivm met de stopcontacten, dit kon niet, waren alleen standaard maten, bij levering werd er wat anders verteld, zeer vervelend! Vanaf de levering ging er nog van alles fout;
- geen bevestigingsmaterialen om frontje op vaatwasser te zetten (na meerdere telefoontje en langs gaan nog steeds niet en nu maar op een andere manier bevestigd)
- 1 lade sluit niet goed, dit meteen aangegeven. (dit is nog steeds niet goed).
- De helft was voor geboord andere helft niet. (dit kon volgens hun niet en heeft mijn vader nog een deel moeten boren met natuurlijk kans op dat er iets scheef was maar gelukkig goed gegaan).
- de plint die op de grond staat is te laag dus ik kijk tegen de pootjes aan. (meerdere keren gebeld en langs gegaan en je raad het al, geen reactie).
- op muurblad zitten vlekken, niet eruit te krijgen. (dan krijg je telefonisch te horen ja dat zal u wel zelf gedaan hebben, ja natuurlijk als ik het uitpak en tref het zo aan maar ook weer niet mee te praten).

Ik ben nu meer dan 2 jaar verder en mijn keuken is nog niet af. Ik kijk tegen de pootjes aan omdat de plint te laag is, achterblad zitten vieze vlekken op wat er niet uit gaan, 1 lade sluit niet goed. Ik ben de tel kwijt zo vaak ik al gebeld heb, meerdere keren langs gegaan maar het filiaal zegt daar moet je de klantenservice voor bellen en als ik dat doe wordt ik door verbonden met het filiaal, of er wordt gezegd u wordt terug gebeld (al 11x) en natuurlijk wordt ik niet terug gebeld! Ik had mij zo verheugd op een mooie nieuwe keuken en het is een en al ellende! Nooit meer!

Aanvulling ontvangen op 24 september 2017: Na zo'n 2 jaar geen reactie te krijgen en toen maar een slechte recensie te schrijven kreeg ik ineens telefoon van.. de Keukenkampioen! Klantenservice kwam met allemaal antwoorden die niet klopte. Ik heb dit gesprek afgekapt en zij gaf aan dat filiaal Heerlen mij zelf zou bellen. Dit is ook gedaan geworden, helaas kon ik op dat moment niet telefoneren en vroeg voor een andere keer terug te bellen, dit was geen probleem. 2 dagen later werd ik gebeld toen ik in de auto zat, eenmaal thuis gekomen heb ik terug gebeld naar het nummer die in mijn lijst van gemiste oproepen stond. Helaas kon niemand mij daar helpen en niemand wist wie mij gebeld had.. vreemd! Ik hoop snel weer gebeld te worden want het is schijnbaar erg moeilijk om een onderste plank na te leveren aangezien ik nog steeds tegen de pootjes van de kasten aan kijk.

Aanvulling ontvangen 22 april 2018: Na 3 jaar nog niet af. Al die leugens wordt ik niet goed van. Nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken verkeerd geleverd”
Door Cicek op donderdag 22 jun 2017 17 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Dit is de eerste en de laatste keer dat ik ooit bij keuken kampioen zal wezen... Ik had doorgegeven dat ik de kleur wit wilt maar krijg een kleur van gebroken wit.. Ja, en dan zeggen ze dat we een handtekening hebben gezet... Klopt naar een wit
kleur wel ja op de papier stond geen gebroken wit maar wit .. Wat er begrepen wordt onder wit dat weet ik dus ook niet.. De afmetingen die keuken kampioen zelf had gemeten komen niet overeen met de keuken die we hebben gekregen. We bellen en krijgen te horen dat we hem zelf moeten zagen...wat is dit ? Wauw met zo veel vestigingen ((zo veel klantvriendelijkheid)). Het was echt laatste keer nooooit meer.. En komen ze nog ook zeggen klantvriendelijkheid dat zijn jullie zeker niet... En geen 1 ster waard !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar wel zwaar teleurgesteld”
Door Iman huisman op woensdag 29 mrt 2017 17 | vestiging Cruquius
Ook wij zijn er in getrapt om bij het 1ste bezoek een keuken aan te schaffen bij kk je kon ondervoorbehoud de offerte tekenen maar als je daarna goed de kleine lettertjes leest zit je er gewoon aan vast maar we vinden de keuken mooi dus daar was nog wel mee te leven we hebben nog wat dingetjes aangepast en zijn bijna tevreden met onze keuken maar wat ons echt diep teleurgestelde is dat we in de showroom een 5 pits gasfornuis dachten te hadden gekocht maar bij levering bleek het een veel kleinere 4 pits na gebeld te hebben met de klantenservice die een mail heeft gestuurd naar de showroom niks meer gehoord en het gemene is dat het in de papieren ook gewoon de 4 pits gasfornuis is maar ja wr staat alleen maar een typenummer dus dit heeft de verkoper bewust gedaan en daarom zijn we zwaar teleurgesteld want is voor de rest echt een mooie keuken ook levering en installatie was goed geregeld en dan voel je je toch bedonderd helaas.
Reactie of foto toevoegen
“Wel beloven niet doen”
Door Bianca Pielaat op dinsdag 17 jul 2018 18 | vestiging Middelburg
Ik heb een quooker gekocht. Deze zou gratis aangesloten worden. Monteur kon quooker niet aansluiten omdat hij geen loodgieter was. Hij adviseerde mij zelf een loodgieter te bestellen voor de aansluiting. Dit gedaan. Problemenen bij klantenservice voorgelegd. Belofte teruggebeld worden. Niets vernomen. Rekening externe loodgieter opgezonden naar keukekkampioen. Wel snel bericht terug dat zij deze noto niet betaalden. Wat een baggerbedrijf. Als koper moet he overal zelf achteraan, echter zonder resultaat. Ik raad u aan : koop niet bij keukekkampioen, zij zijn kampioen on beloven naar niet on het doen.
Reactie of foto toevoegen
“Koop nooit een keuken bij Keukenkampioen”
Door Chelsea op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Son
Koop nooit een keuken bij Keukenkampioen. Je krijgt een beschadigde, verkeerd gemonteerde keuken, wat vervolgens slechts deels wordt opgelost 'omdat je ervoor hebt getekend (ik heb helaas niet iedere centimeter gecheckt) en omdat Keukenkampioen dit niet kan vergoeden omdat ze anders out of business zouden raken' (zou te veel geld kosten). Ik dacht dat ik mijn droomkeuken kocht, maar helaas heeft dit slechts een vieze nasmaak achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Scheuren in het stenen werkblad”
Door Davood op zondag 19 jun 2022 22 | vestiging Son
De keuken is geïnstalleerd door de keuken kampioen zelf. Na een week gebruik te hebben gemaakt van de keuken zijn er scheurtjes ontstaan aan de voorrand van stenen werkblad bij de kookplaat. De klantenservice zegt dat wij zelf voor de eventuele reparatie of vervanging moeten betalen. Ruim 12000 gespendeerd voor een slecht kwaliteit keuken dat na een week kapot gaat, terwijl wij helemaal geen hete pan erop hebben gezet of stoot gegeven. Nooit meer "keukenkampioen".
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer Keukenkampioen”
Door Theo op vrijdag 8 okt 2021 21 | vestiging Amsterdam Westpoort
Nooit meer bij keukenkampioen! Zeer teleurgesteld. Een top entree in zuid-oost maar eenmaal getekend dan heb je echt spijt. Keuken geleverd met schade aan de dozen. Vervolgens moeten wachten op montage die een aantal dagen later kon plaatsvinden. Dan blijkt er maar een monteur aanwezig te zijn en monteert het ook verkeerd waardoor er schade is ontstaan. Vervolgens moet ik maanden wachten voor de onderdelen en reparatie waardoor de blad is beschadigd, deze was niet recht door het gewicht. Na 5x heen en weer blijkt ook dat ze de verkeerde koelkast hebben geleverd, deze is 500 euro goedkoper. En maar blijven doorhakkenen dat ik zelf akkoord heb gegeven op de wijziging ondanks er zelf in de mail staat een wijziging vanwege voorraad voor een gelijkmatige model. Deze was echter heel wat anders maar de persoon wil het niet begrijpen ondanks je voorbeelden geeft. En je raadt het al we zijn nog steeds niet klaar en als vergoeding willen ze je een cadeukaart geven van 75euro, dit is zeer lachwekkend. We zijn nu nog steeds bezig met herstel en een passend oplossing. Ik adviseer jullie niet bij Keukenkanpioen uw keuken aan te schaffen. En heb nog veel meer op te noemen maar dan zal het een heel artikel worden. Daarnaast het lef hebben om zomaar smoesjes te verzinnen om het te lijken dat allemaal de schuld is van de klant..... (Ik hoop dat keukenkampioen nu wel met een passende voorstel komt ondanks deze moeite. Ben uiteraard bereikbaar voor een passende aanbod)
FOTO VAN THEO
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie en planning”
Door Van Pelt op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Lees vooral het laatste deel goed. Ongeveer 6 maanden geleden een kostbare keuken gekocht 22+ K. In eerste instantie prima geholpen en de eerste periode daarna ook nog wel (makkelijk aanpassingen doen e.d.). Mijn klacht betreft dan ook niet zozeer de vestiging van keukenkampioen in Rotterdam maar hetgeen daarna allemaal gebeurt of juist niet gebeurt is. Een maand of 3 geleden is er een eerste inmeting gedaan van onze U vormige keuken, alles rechttoe rechtaan. Dus wij dachten de keuken is besteld, we kunnen gaan uitkijken naar de plaatsing. Echter na een aantal weken kregen we een mail dat er een 2e meting zou plaatsvinden om vergissingen uit te sluiten, kan gebeuren dachten we nog. Vervolgens krijgen we een paar dagen voor de geplande plaatsing te horen dat er een tijdelijk keukenblad zou worden geplaatst omdat "het hoofdkantoor" het niet vertrouwde. Dus na 2 metingen van een doodgewone U vormige keuken zonder aparte hoeken e.d. was er niet voldoende vertrouwen is de 2 metingen die gedaan waren. Klagen hierover (wat ik wel gedaan heb) had weinig zin en werd afgedaan met "zo gaat dat wel vaker". Vervolgens is 3 weken geleden de keuken geplaatst (goede monteur) maar was de verkeerde plint geleverd, de verkeerde inductiekookplaat (de volgende dag opgelost) en ontbraken er nog wat kleine zaken. Geen groot probleem, immers het blad zou toch ook pas 3 weken later door dezelfde monteur (was toegezegd!) geplaatst worden, hij had de mal gemaakt dus hij zou hem plaatsen, dat gaf ons vertrouwen. Vanmorgen: eindelijk...Het granieten blad, de spatranden van graniet en de juiste plinten werden om 06.30 geleverd en hoewel ik hier geen bericht van gehad had stonden er om 07.30 uur 2 monteurs voor de deur, eind goed al goed?? Blijkt dat er geen loodgieter was ingepland om o.a. de Quooker die al geplaatst was af te koppelen en nog wat klein loodgieterswerk. Zijn de monteurs vervolgens 2,5-3 uur bij ons thuis geweest om van de planning te vernemen wanneer de loodgieter zou komen, steeds maar geen reactie. Uiteindelijk zijn de monteurs - na verwijderen van het tijdelijke blad (immers er zou een loodgieter worden gestuurd als zij bezig waren met de volgende klus) - weggegaan met de belofte "we komen straks terug" Ik zelf na een aantal uren maar gaan bellen naar de serviceafdeling van de keukenkampioen en na 25 wachttijd krijg ik iemand te spreken. "Meneer we zijn er mee bezig en u wordt teruggebeld". Na weer 2 uur ik zelf maar weer bellen.."meneer de monteur moet dit loodgieterswerk zelf kunnen uitvoeren" (terwijl de monteur al heeft aangegeven dat hij hier niet voor opgeleid was) en opnieuw quasi enthousiast "het komt vandaag nog goed, de monteurs komen er zo aan". Inmiddels is het 14.00 uur en nog niemand...Volgens de monteurs was het minimaal 4 uur werk om het e.e.a. af te maken...zonder het loodgieterswerk. Wij hebben geen enkel vertrouwen meer in "de keukenkampioen" en hopen maar dat er geen service benodigd zal zijn de komende jaren, althans als de keuken dan inmiddels wel af is. Vandaag vanuit de keukenkampioen zelf geen enkele communicatie, behalve als je zelf belt. Terwijl ze weten dat mijn nieuwe keuken voor de helft uit elkaar ligt (want dat is vanmorgen dan nog wel gebeurt). En zelfs al zou door een wonder onze keuken vandaag alsnog worden afgemaakt (maar dat lijkt er niet op, geen idee of ze nog gaan komen), ik zou de keukenkampioen zeer sterk willen afraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Safirah vd M op vrijdag 10 aug 2018 18 | vestiging Amsterdam Westpoort
De filiaal manager Rachid heeft mij super geholpen. Mijn nieuwe keuken ziet er top uit, alles past perfect & werd optijd geleverd. Een echte, servicegerichte vakman! :)
FOTO VAN SAFIRAH VD M
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niet vrolijk”
Door j verkooijen op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Kaatsheuvel
Vorig jaar een keuken gekocht bij keuken kampioen,en is in november 2019 aan geleverd,als eerste wilde ze al bij aflevering 275 euro meer af laten rekenen als dat was afgesproken,bij het plaatsen van de keuken kwamen we er achter dat er een zij paneel miste,plinten,aansluit stukken van de spoel bak en dat de spoelbak beschadigd was,en nog een aantal kleine dingen,netjes gemeld bij keuken kampioen,krijg ik 2 weken later een berichtje terug u heeft de claim periode laten verlopen,pardon wat zegt u nu,heb netjes alles binnen een week bij u aangemeld,maar hun gaan uit van de datum dat er gereageerd wordt,maar oke ze zouden het gaan regelen,4 maanden later nog steeds met een keuken die niet gebruikt kan worden,en had ze al eerder in gebreken en in verzuim gesteld,dus wij hadden er wel genoeg van ,en hebben besloten dat we een nieuwe keuken gingen kopen,en netjes keuken kampioen aangeschreven dat we een schade vergoeding eiste,omdat ze zo erg in gebreken zijn gebleven,heel veel excuses en sorry's maar ze kwamen met een aanbieding van 250 euro..absoluut ongehoord,want ze vonden dat het niet in verhouding stond met het geen wat niet geleverd was en beschadigd was..hallo de geleverde keuken voldeed niet en was niet bruikbaar,en ze hebben meer als 4 maanden de tijd gekregen om de problemen op te lossen,bij dit bedrijf gaat wel zoveel fout..en dan moet je toch eens serieus na gaan denken als een bedrijf een speciale juridische afdeling heeft om alle rechtszaken te behandelen, volgens mijn ben je vooraf al niet goed bezig want dan weet je volgens mijn al dat de toegepaste werkwijze veel juridische conflicten oplevert,of doe je deze afdeling heel bewust in het leven roepen,zodat je door kan gaan met je wanpraktijken..ik moet echt iedereen adviseren om absoluut geen zaken te doen met dit bedrijf,mooie praatjes vooraf,maar leveren ho maar,en een klanten service van lek me vesje,en een juridische afdeling die er alleen maar op uit is om een klant nog verder de grond in te stampen
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken niet nakomen”
Door Ilona Smolders op dinsdag 12 mrt 2019 19 | vestiging Utrecht
Lang verhaal kort: KK komt afspraken niet na en wijst met de vinger naar de klant. Oplichterij.

Een onwijs teleurstellende ervaring met dit bedrijf/deze vestiging. In oktober zijn wij hier voor het eerst geweest om een keuken te bespreken die in mei geplaatst moest worden. Ruim op tijd dus. Zeker 6 gesprekken gehad, steeds ruim 2 uur daar gezeten. Onze grootste zorg was dat ze onze kastjes niet in de gewenste kleur (blauw) konden leveren. Al in december werd duidelijk dat dat wel kon, we waren toen heel blij met de verkoper. Hij had, zo dachten wij, echt z'n best voor ons gedaan. In de maanden daarop de keuken tot in detail geperfectioneerd. Vorige week (2 maanden voor de montage) zouden we de keuken in orde maken en bestellen. Kregen we te horen: "de kastjes kunnen tóch niet in blauw. Er is u iets verkocht dat niet bestaat." Toen waren we dus 5 maanden (!) na ons eerste gesprek.
Er was geen optie voor onze keuken, behalve als we grof meer geld zouden betalen dan het bedrag waarvoor getekend was. Daar pasten wij voor.

De woede en teleurstelling die wij voelden na al die uren ontwerpen en doorspreken, is niet te beschrijven. Daarna werd ons zelfs nog doodleuk gemeld dat wij dit 'allang wisten', omdat het al eerder gecommuniceerd zou zijn. Heel waardeloos om dit onze schoenen te schuiven. Waarom zaten we daar anders nog, als we al wisten dat de keuken niet kon zoals wij wilden?

Dit bedrijf komt gemaakte afspraken en beloftes niet na. Ik zou iedereen afraden iets te bespreken bij KK. Het enige waar we tevreden over waren, is dat we de keuken kosteloos konden annuleren ondanks het contract.
Reactie of foto toevoegen
“Annulering”
Door Mariska Venema op maandag 16 sep 2019 19 | vestiging Groningen
We waren aan het oriënteren voor een keuken, met de hand is een opzet door de verkoper uit getekend. We konden alleen die middag dezelfde
prijs krijgen. Met de mes op de keel getekend en binnen 24 uur order geannuleerd. Dit betekent gelijk 500 euro aan kosten en een juridische afdeling die wordt ingeschakeld. Echt belachelijk gezien de effort die men in ons heeft gestoken (2 uur met bitterballen), we hebben niet eens een 3D tekening. Les geleerd: alleen een offerte laten opstellen en als je het echt zeker weet, na een nacht slapen, tot een order komen. Het enige wat telt is geld verdienen of bij mensen afhandig maken, de klant staat niet centraal!
Reactie of foto toevoegen
“Annuleringsperikelen”
Door Dennis op zondag 6 feb 2022 22 | vestiging Kaatsheuvel
In september 2021 een keuken laten tekenen bij de Keuken Kampioen in Kaatsheuvel, door de vestigingsmanager aldaar. Deze is na vriendelijk geholpen te zijn goed ingevuld, maar hebben we wel eerst moeten tekenen alvorens er getekend werd! De keuken zouden we pas in maart/april 2022 nodig hebben, en zijn we huiswaarts gekeerd met de mededeling dat er tegen einde jaar een afspraak gemaakt zou worden, om eventuele aanpassingen, dan nog gerealiseerd zouden kunnen worden. Dan zou er bij akkoord definitief getekend worden. Tevreden zijn we huiswaarts gekeerd, en waren wij tevreden met de keuken die gezien ons budget niet hoger dan €10.000 euro mocht zijn. Dit door dat wij eerder zijn opgelicht bij de in aanbouw zijnde nieuwbouwwoning, en eerder al een keuken hadden gekocht die tevens was aangesloten bij dat zelfde project. Aangezien deze Keukenboer ook opgelicht was, konden wij vrijblijvend de boel opzeggen. Zodoende kwamen we uit bij de Keuken kampioen,waarbij ik eigenlijk simpelweg eerst de referenties betreffende de Keuken Kampioen had moeten lezen. Na een aantal weken keerden mijn vrouw en mijn schoonmoeder zonder afspraak terug om te kijken wat we gekocht hadden, en wat er eventueel mogelijk zou zijn bij wijziging. Ik snap dat ze het druk kunnen hebben, en dat zomaar binnenlopen niet wil zeggen dat je geholpen kan worden. Nou, dat hebben ze geweten, ze werden prompt weggekeken, en bij navraag verkoper werd er kortweg gezegd, maak thuis maar telefonisch een afspraak. Er kon nog geen goedemiddag vanaf! Na deze botte ontmoeting, hebben we later met zeer veel pijn en moeite een afspraak kunnen maken in januari 2022. Daarentegen kunnen ze zelf wel bellen hetzij mailen, maar als de communicatie van onze kant af, kwam weinig reactie! Na uiteindelijk de afspraak gemaakt te hebben, bleek de desbetreffende verkoper vrij te zijn, en zouden wij een dag te vroeg zijn?? Mail betreffende deze afspraak laat hun ongelijk zien. Prompt had een andere verkoper wel tijd voor ons, al had hij eigenlijk geen zin in de door ons gevraagde na te kijken aanpassingen. We wilden eigenlijk greeploos, en een klein koffie kastje, maar lieten daar de vriezer van €600 euro voor vallen. Alleen het koffie kastje van 60 cm bleek ook plots 600 euro te kosten???? En bleek greeploos plots 15% duurder uit vallen. Ook de optie een andere vaatwasser aan te schaffen waarvan de rekjes uitgevouwen konden worden,zodat je makkelijker in kon laden bij latere leeftijd bleek €1800,- te kosten???? Die hebben we dan gelijk laten varen,en waren aan het kijken wat er nog mogelijk was. De keuken verkoper zuchtte en kreunde overduidelijk,en begon over het feit hoeveel tijd het wel niet ging kosten, en dat hij nu zelf af moest sluiten. Hij vroeg ons te vertrekken zodat de tekening morgen klaar zou zijn, niet dus. Intussen had hij het gehele aan ons eerder gegeven "concept" in handen, en konden wij deze de volgende dag, mits we akkoord waren na her tekening deze ophalen en definitief tekenen. Helaas duurde het terugbellen bijna 2 weken,waarbij ze aangaven dat er veel zieken intern waren (iets wat je veelvuldig terugleest in de referenties). De keuken bleek nu exclusief de duurdere vaatwasser, en excl vriezer a €600 euro plots €2000 euro duurder te zijn geworden. Dat gaat hem niet worden, en waren we erg verbaasd gezien deze prijs.(al was een lichte meer prijs wel te verwachten). Ik gaf aan dat mijn vrouw en mijn schoonvader de volgende dag wel even terug kwamen om dit te bespreken. Na veel zuchten en kreunen konden ze even langs komen. Bij aankomst de volgende dag werd ze nog geen blik waardig gegeven,en liep de vestigingsmanager die ons eerder geholpen had weg zonder te groeten. Ook wie hen moest gaan helpen werd een onderlinge punt van discussie, en was mijn schoonvader in staat weg te lopen. Na eindelijk geholpen te worden door de tweede verkoper, die niet meer dan duidelijk liet weten er absoluut geen zin in te hebben,is het op niets uitgelopen. Verkoper wilde geen kant meer op! Mijn vrouw en schoonvader zijn dan ook maar weggelopen, waarbij ze tevens nog beticht waren van het feit dat ze bij andere keukenboeren zouden zijn geweest. Nou,ik kan je vertellen, dat hadden we niet gedaan, maar hadden dat juist wel moeten doen! Een aantal dagen later belde de tweede (zuchtende en kreunende) verkoper mijzelf op wat het werd, gezien de laatste door ons niet geaccepteerde aanpassingen. Hierbij gaf ik aan niet meer geïnteresseerd te zijn gezien hun houdingen en gedrag ten opzichte van mijn vrouw en schoonvader. Betreffende verkoper begon dan ook meteen met de juridische afdeling op hoofdkantoor strooien, en dat wij dan 30% van het bedrag moeten gaan betalen. Het feit dat ze een juridische afdeling bezitten zegt al genoeg, maar is ook niet gek gezien de slechte referenties. Intussen heb ik natuurlijk info ingewonnen, en ben ik terecht gekomen bij een jurist,die tevens bekend is met KK. Mocht deze zaak er komen, zie ik deze met vertrouwen tegemoet komen. Intussen probeert de eerste verkoper/vestigingmanager me constant te bellen, waarbij ik de eerste 2 keer opgenomen heb. Daarbij kon er plots wel weer een keuken verkocht worden van rond de €7000 euro, en kon er wel gepraat worden, en werd mij nogmaals de juridische kant opgespeld. Na deze 2 x duidelijk vermeld te hebben klaar te zijn met de Keukenkampioen, blijven ze maar opbellen. Krijgen ze de voicemail, zeggen ze, he,neem eens op, halla,hallo., en dat zonder naam of bedrijf te benoemen, Dit begint bijna op stalking te lijken. Al met al ben ik/wij klaar met de Keuken Kampioen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 38
Vestigingen Keuken Kampioen
aAlmelo (2 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 74 99 91
bAlmere (10 ervaringen), Antennestraat 88, 1322 AS Almere, tel 036 - 536 63 70
cAlphen aan den Rijn , Moerbeilaan 2, 2404 XE Alphen a/d Rijn, tel 0172 - 24 00 44
dAmersfoort (6 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 465 06 36
eAmsterdam Arena (1 ervaring), ArenA Boulevard 214, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 365 00 97
fAmsterdam Westpoort (7 ervaringen), Sierenborch 8, 1043 BA Amsterdam-Westpoort, tel 020 - 447 04 78
gAmsterdam Zuidoost (1 ervaring), Sijsjesbergweg 10a, 1105 AL in Amsterdam, tel 020 - 236 65 25
hBergen op Zoom (2 ervaringen), Burgermeester van de Laarstraat 11, 4615 PB in Bergen op Zoom, tel 0164 - 74 99 95
iBeverwijk (3 ervaringen), Parallelweg 106, 1948 NM Beverwijk, tel 0251 - 22 13 93
jBreda (3 ervaringen), Grenssteen 7, 4815 PP Breda, tel 076 - 542 29 20
kCruquius (13 ervaringen), Cruquiusplein 48, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 547 61 10
lDelft (3 ervaringen), Leeuwenstein 31, 2627 AM Delft, tel 015 - 285 57 77
mDen Bosch (3 ervaringen), Tinnegieterstraat 2, 5232 BM Den Bosch, tel 073 - 206 00 19
nDen Haag (3 ervaringen), Maanweg 22, 2516 AA Den Haag, tel 070 - 381 75 21
oDordrecht (4 ervaringen), Mijlweg 51, 3316 BE Dordrecht, tel 078 - 611 95 00
pDrachten (3 ervaringen), Doctor Martin Luther Kingsingel 48, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 53 70 16
qDuiven (3 ervaringen), Nieuwgraaf 46a, 6921 RK Duiven, tel 026 - 379 12 69
rEde (5 ervaringen), Galvanistraat 59, 6716 AE Ede, tel 0318 - 63 13 81
sEmmen (2 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41b, 7825 VH Emmen , tel 0591 - 63 51 55
tEnschede (1 ervaring), Hengelosestraat 125, 7514 AE Enschede, tel 053 - 207 00 32
uGoes (1 ervaring), Marconistraat 28, 4461 HH Goes, tel 0113 - 22 70 77
vGroningen (4 ervaringen), Sontweg 1, 9723 AT Groningen, tel 050 - 535 25 85
wHeerhugowaard (7 ervaringen), J.J.P. Oudweg 25, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 571 34 54
xHeerlen (8 ervaringen), In de Cramer 100, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 80 33
yHelmond (1 ervaring), Engelseweg 202a, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 79 37 93
zHouten (3 ervaringen), Duwboot 61, 3991 CE Houten, tel 030 - 636 10 12
a1Hulst (1 ervaring), Industrieweg 4c, 4561 GH Hulst, tel 0114 - 78 40 11
b1Kaatsheuvel (4 ervaringen), Waterloop 6, 5171 PX Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 32 82
c1Leeuwarden (3 ervaringen), Schenkenschans 1, 8912 AL Leeuwarden, tel 058 - 213 37 40
d1Lelystad (1 ervaring), Zuiderpoort 25, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 21 81 75
e1Middelburg (3 ervaringen), Mortiereboulevard 28, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 60 66 90
f1Mijdrecht (2 ervaringen), Industrieweg 38C, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 27 38 38
g1Nijmegen (5 ervaringen), Wijchenseweg 156, 6538 SX Nijmegen, tel 024 - 205 20 08
h1Purmerend (3 ervaringen), Einsteinstraat 6, 1446 VG Purmerend, tel 0299 - 46 24 20
i1Reeuwijk (1 ervaring), Reeuwijkse Poort 304, 2811 NV Reeuwijk, tel 0182 - 30 00 06
j1Roosendaal (4 ervaringen), Rucphensebaan 1a, 4706 PH Roosendaal, tel 0165 - 74 90 06
k1Rotterdam Alexandrium (8 ervaringen), Watermanweg 227, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 209 85 65
l1Rotterdam Parkboulevard (4 ervaringen), Vierhavenstraat 29, 3029 BB Rotterdam, tel 010 - 244 00 16
m1Rotterdam Stadionweg (6 ervaringen), Stadionweg 33A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 479 69 11
n1Sneek (2 ervaringen), Smidsstraat 10C, 8601 WB Sneek, tel 0515 - 41 25 44
o1Son (4 ervaringen), Ekkersrijt 4102, 5692 DC Son, tel 0499 - 76 70 13
p1Spijkenisse (6 ervaringen), Lucebertstraat 2, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 00 55
q1Tiel (4 ervaringen), Buitenbulkweg 7, 4005 LA Tiel, tel 0344 - 62 74 10
r1Utrecht (7 ervaringen), Zeelantlaan 55, 3526 AK Utrecht, tel 030 - 267 00 06
s1Weert (2 ervaringen), Moesijk 11E, 6004 AX Weert, tel 0495 - 52 56 44
t1Woerden (1 ervaring), Straat van Gibraltar 2, 3446 CM Woerden, tel 0348 - 42 27 22
u1Zaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21k, 1506 PW Zaandam, tel 0075 - 205 00 05
v1Zwaag (3 ervaringen), De Factorij 39, 1689 AK Hoorn-Zwaag, tel 0229 - 24 90 43
w1Zwolle (2 ervaringen), Marsweg 37B, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 466 90 21
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.