Feedback
3,4

Keuken Kampioen

Score uit 174 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
49 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Kampioen
Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de prijs. Want ook voor u betekent onze eigen fabriek extra voordeel. Elke Duitse keuken keuken wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak, wensen en de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs.
Alternatieven voor Keuken Kampioen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 71 ervaringen
• I-KOOK
   
(Almere Flevoland) score 9,5 uit 1382 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,4 uit 775 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Helmond Noord-Brabant) score 8,8 uit 117 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 559 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Dronten Flevoland) score 9,6 uit 843 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,5 uit 61 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 174 ervaringen over Keuken Kampioen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren21 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren13 ervaringen
1 ster121 ervaringen

Per vestiging:
“Afspraken worden niet nagekomen”
Door G.J. Fransen op vrijdag 22 dec 2023 23 | vestiging Amersfoort
Sinds 4 weken hebben we een nieuwe keuken, gekocht bij De Keukenkampioen. Tijdens de aankoop werden we vriendelijk behandeld. Zo'n beetje alles was mogelijk en aan onze wensen zou volgens de verkoper worden ruimschoots tegemoetgekomen. In de periode na de koop kregen we echter mailtjes dat een paar zaken zou moeten worden aangepast. Zo moesten we akkoord gaan met de plaatsing van een kleinere spoelbak want anders zou het niet netjes gaan passen. Ook werd de plek waar de afzuigkap oorspronkelijk zou komen 18 cm meer naar links geplaatst, waardoor we genoodzaakt werden om een tweede gat in ons plafond te zagen en een steunbalk verleggen. Ook zou onze closeinboiler niet teruggeplaatst worden, zoals eerder wel werd beloofd. Pas na veel heen- en weer gemail ging KK alsnog akkoord indien wij uiteindelijk zelf verantwoordelijk zouden zijn indien de boiler na montage defect zou blijken te zijn. We kregen een paar dagen voor de uiteindelijke plaatsing nog een mail waarin nogal dreigend stond dat, indien we niet afdoende voorwerk hadden gedaan, de monteur onverrichter zake zou vertrekken. Niet erg prettig om dat te moeten vernemen. De montage ging vlot, zij het dan dat de monteur vier uur later aan zijn werk begon dan gepland. De dag erop werd de boel aangesloten door een uiterst aardige man. Na drie weken vertoonde de RVS spoelbak echter ernstige krassen, iets wat je na zo' n korte tijd bij normaal gebruik (zo af en toe een kopje of een bordje erin zetten om naderhand even afgewassen te worden in een plastic afwasbak) niet mag verwachten. Mailtje naar KK gestuurd met een paar duidelijke foto´s erbij. Daags erna antwoord: ´De krassen waren een normaal verschijnsel. Er zouden nog veel meer krassen bijkomen, waardoor het niet meer zou opvallen.´ Teruggemaild dat we geen genoegen namen met dit antwoord omdat het niet normaal is dat de spoelbak eruit ziet alsof het al 20 jaar in gebruik is; onze oude RVS spoelbak zag er overigens na 27 jaar intensief gebruik er een stuk beter uit. We kregen hetzelfde antwoord terug. KK wenste verder er niet op in te gaan, maar konden wel tegen kostprijs de spoelbak vervangen... We gaan daar uiteraard niet op in. Een slechtere service hebben we in ons lange leven nog nooit meegemaakt. KK komt hun afspraken niet na en laat je na de verkoop in de kou staan. Heb een mail naar RADAR gestuurd en hoop op een reactie van hen. Ik roep andere gedupeerden op hetzelfde te doen. Wellicht komt er iets goeds uit. Intussen hopen we maar dat onze keuken geen verdere gebreken krijgt.
Reactie of foto toevoegen
“Spijt”
Door Inge op dinsdag 19 mrt 2024 24 | vestiging Duiven
Hier een keuken gekocht, offerte moest snel getekend, gehaaide verkoopster in Duiven. Keuken geplaatst 16 februari dit jaar en er is van alles mis! De spoelbak zit er scheef in, slecht en slordig gekit. Verkeerde maat apothekerskastje besteld, ipv schapjes een handdoekrekje waar we niets mee kunnen ook niet hebben besteld. Plint zit scheef in 2 stukken. We hebben lekkage gehad waardoor de kast is gaan bobbelen enz enz na 4,5 week iemand langs geweest die je totaal niet serieus neemt klachten worden gedeeltelijk behandeld en wanneer! Zo'n spijt dat we hier hebben gekocht.
FOTO VAN INGE
Reactie of foto toevoegen
“Afzuigkap en inductieplaat niet goed”
Door Hasmik op zondag 30 sep 2018 18 | vestiging Amsterdam Johan Cruijff Boulevard
Middels deze brief wil ik mijn ongenoegen delen ten aanzien van service bij het
plaatsen en herplaatsen van onze keuken. Na deze verplaatsing werkt de inductieplaat niet meer naar behoren en de afdekplaat voor de afzuigkap heeft niet de juiste maat. Na oneindig veel bellen, vragen en wachten op het afwerken en herstellen van de afzuigkap en inductieplaat ben ik nagenoeg radeloos geworden. Mijn contact persoon bent heel slecht te bereiken, en als ik hem dan eindelijk spreek weet hij niet wat hij met mij heeft afgesproken.
FOTO VAN HASMIK
Foto afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde boiler”
Door Pierre Sneijders op donderdag 5 okt 2017 17 | vestiging Den Bosch
Als ze een fout maken dan mag de klant opdraaien voor de kosten! Niet eens met hun eenzijdige beslissing dan moet je maar de rechtsbijstand inschakelen...zal wel veel vaker voorkomen! Erg slechte service en klantervaring. Ik hou mijn hart vast als er iets stuk gaat in garantie tijd!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte montage”
Door Colin op vrijdag 26 mei 2023 23 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij keuken kampioen de keuken verkopen kunnen ze wel alleen ze huren monteurs in die de keuken plaatsen en aansluiten nou hier ging het namelijk fout de monteur van de plaatsen en aansluiten ging mega fout dingen zijn niet goed aan gesloten en de stopcontacten schieten uit de muur de monteur zij dat morgen zijn collega het ging oplossen volgende dag kwam ze collega en wat denk je die deed alleen de leidingen dus hebben we maanden gezeten met niet aangesloten stopcontacten na dat we het bedrijf gebeld hadden kwam er een andere monteur die eigenlijk alleen maar klaagde over alles dus probleem opgelost zal je denken na een tijdje valt de magnetron uit de afzuigsysteem zuigt niet goed af apparaten vallen soms uit de leidingen van de gootsteen lekken meerdere malen gebeld zal iemand contact opnemen nooit gebeurd dus wij hebben keuken besteld van 12.000 euro en die lekt waarvan de apparatuur uitvalt afzuigsysteem niet goed werkt en keuken kampioen en de monteur zijn vingertje naar elkaar aan het wijzen en niemand die het oplost dus als je keuken bij keuken kampioen besteld denk hierover na dat je van alle soorten monteurs krijgt die ze inhuren dus als ze het verpesten zit jij er mee.
Reactie of foto toevoegen
“Anders geleverd”
Door Jw op donderdag 17 aug 2017 17 | vestiging Amersfoort
Niet gekregen wat we gevraagd hadden. Expliciet om Wide body kasten gevraagd. Gewone kasten gekregen. Gevraagd om een combi oven. Samen met adviseur uitgezocht. Bleek na installatie een oven zonder magnetron functie te zijn. Bij retour naar winkel kregen we te horen dat we een nieuwe keuken konden bestellen, maar dan zelf de geleverde keuken via marktplaats moesten verkopen. Nooit weer.
Reactie of foto toevoegen
“Recente annulering”
Door J wage op dinsdag 27 aug 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Juist niks wel betaalt ,onder druk getekend want nu geld de 40%korting ,gepaaid met appelflappen ,soep met stokbrood niks was te gek ,t ene regeltje onder voorbehou stond er voor t gemak niet in stelletje laaielichters ,schoften zijn t geen woorden voor nog steeds woest ,t is nu weer in t nieuws hoop dat ze z,on hoge boete krijgen en dat ze zaken moeten sluiten ,ik snap niet dat die medewerkers nog kunnen slapen die zijn net zo slecht ,om te kotsen ik hoop dat ze t zelf nooit meemaken om zo behandeld te worden en de kwaliteit van de keukens is ook in en in slecht en t plaatsen zeker ook t ziet er niet uit ,ben blijk dat ik nu bij een echte keukenzaak heb gekocht en kijk uit mensen eerst googlen want er vallen heel veel keukezaken onder de mandenmakers groep.
Reactie of foto toevoegen
“Erg spijt”
Door Maxim op woensdag 29 dec 2021 21 | vestiging Zwaag
Keukenkampioen is de slechtste bedrijf waar ik ooit zaken mee heb gedaan geen communicatie slechte levering als je belt met ze altijd iemand anders heeft de schuld ze beloven dat zelf de manager ons gaat bellen naa een week heeft ie nog niet gedaan dan beloven ze dat de regiomanager zou gaan bellen is ook nog niet gebuurt wat een bahhh bedrijf erg spijt van ik zal nooit meer binnen lopen niet in die praatjes geloven van hun mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Ger en Petra op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Ik was blij met mijn nieuwe keuken. Maar was minder blij met de stront en blubber die de " monteurs" mee naar binnen liepen over mijn ( gelukkig afgedekte nieuwe vloer maar toch) toen die zijn schoenen ook nog lekker schoon ging maken in mijn nieuwe wastafel in de douche op dat moment de enigste plek waar ik water kon pakken voor koffie of thee.was ik niet echt blij. Zagen konden ze op balkon ik had de schuifpui al open gezet maar nee ze deden het binnen. De afzuigkap die ik besteld had kon niet geplaatst worden . Er moest dus een andere komen. Nadat er 3 monteurs zijn geweest want hij hing scheef zat niet goed bevestigd en bleek dat hij erg veel herrie maakte. Ook bleek hij wel erg besmettelijk dat zou niet zo zijn. Ik ben ondeskundig geholpen. Ik was altijd al een quooker gewend maar ze benadrukten mij dat een Franke hetzelfde was dat bleek niet zo . Dus ook weer andere kraan maar gat nu te groot in mijn blad Quooker zit los. Dan komt er monteur zonder onderdelen.....het gat is te groot gezaagd in mijn blad dus er moet een ring geplaatst worden. Hadden ze gelijk kunnen doen nu nog even weer paar weken wachten . Groeten Petra
Reactie of foto toevoegen
“Problemen bij montage worden niet opgelost”
Door Linda op dinsdag 17 mei 2022 22 | vestiging Enschede
Ik kan mensen niet genoeg waarschuwen! Koop geen keuken hier! Je betaald veel te veel voor een keuken en de planning is waardeloos! Ze laten je wachten op een monteur die niet ingepland is etc. Daarna beloven ze je gouden bergen en als het er op aan komt weten ze nergens meer van.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer Keukenkampioen”
Door Theo op vrijdag 8 okt 2021 21 | vestiging Amsterdam Westpoort
Nooit meer bij keukenkampioen! Zeer teleurgesteld. Een top entree in zuid-oost maar eenmaal getekend dan heb je echt spijt. Keuken geleverd met schade aan de dozen. Vervolgens moeten wachten op montage die een aantal dagen later kon plaatsvinden. Dan blijkt er maar een monteur aanwezig te zijn en monteert het ook verkeerd waardoor er schade is ontstaan. Vervolgens moet ik maanden wachten voor de onderdelen en reparatie waardoor de blad is beschadigd, deze was niet recht door het gewicht. Na 5x heen en weer blijkt ook dat ze de verkeerde koelkast hebben geleverd, deze is 500 euro goedkoper. En maar blijven doorhakkenen dat ik zelf akkoord heb gegeven op de wijziging ondanks er zelf in de mail staat een wijziging vanwege voorraad voor een gelijkmatige model. Deze was echter heel wat anders maar de persoon wil het niet begrijpen ondanks je voorbeelden geeft. En je raadt het al we zijn nog steeds niet klaar en als vergoeding willen ze je een cadeukaart geven van 75euro, dit is zeer lachwekkend. We zijn nu nog steeds bezig met herstel en een passend oplossing. Ik adviseer jullie niet bij Keukenkanpioen uw keuken aan te schaffen. En heb nog veel meer op te noemen maar dan zal het een heel artikel worden. Daarnaast het lef hebben om zomaar smoesjes te verzinnen om het te lijken dat allemaal de schuld is van de klant..... (Ik hoop dat keukenkampioen nu wel met een passende voorstel komt ondanks deze moeite. Ben uiteraard bereikbaar voor een passende aanbod)
FOTO VAN THEO
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder slechte ervaringen”
Door Harm op woensdag 14 jun 2017 17 | vestiging Zwolle
Wij hebben inmiddels bijzondere slechte ervaringen met Keukenkampioen in Zwolle en wil een ieder waarschuwen en aanraden hier geen zaken te doen. Bij deze vestiging wordt u door de verkoop(ster) Petra allemaal mooie beloftes gedaan die verder uitgewerkt zullen worden op een definitief aankoopovereenkomst. Alvorens deze uitwerking word u verzocht een document te tekenen voor de verdere administratieve verwerking op en onderbouwing voor het nog te tekening overeenkomst. Echter wordt u in deze vestiging op ordinaire wijze bedrogen als u het niet eens bent met het ontbreken van afspraken op het definitieve overeenkomst. Hierbij krijgt u op een agressieve wijze te horen dat alleen datgene wat op het administratieve document bindend is en verder juridisch afgehandeld wordt. Inmiddels een rekening/claim van €1200,00 liggen van Mandemakers voor het niet nakomen van gemaakte afspraken. Jammer dat ik nu achteraf alle slechte en misleidende verkooptechnieken van de Mandemakersgroep lees en hoe mensen hier bedrogen worden. Conclusie, doe hier geen zaken en ga hier zeker niet naar binnen en ga naar een keukenboer waar de klant koning is en respect voor de klant is.
Reactie of foto toevoegen
“Annulering”
Door Mariska Venema op maandag 16 sep 2019 19 | vestiging Groningen
We waren aan het oriënteren voor een keuken, met de hand is een opzet door de verkoper uit getekend. We konden alleen die middag dezelfde
prijs krijgen. Met de mes op de keel getekend en binnen 24 uur order geannuleerd. Dit betekent gelijk 500 euro aan kosten en een juridische afdeling die wordt ingeschakeld. Echt belachelijk gezien de effort die men in ons heeft gestoken (2 uur met bitterballen), we hebben niet eens een 3D tekening. Les geleerd: alleen een offerte laten opstellen en als je het echt zeker weet, na een nacht slapen, tot een order komen. Het enige wat telt is geld verdienen of bij mensen afhandig maken, de klant staat niet centraal!
Reactie of foto toevoegen
“Puntsgewijze review”
Door Buurman op vrijdag 15 dec 2017 17 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Keuken uitgezocht in Alexandrium, prima geholpen echt de tijd genomen en alles uitgezocht naar onze smaak. Uiteindelijk een prachtige keuken uitgezocht en getekend voor de opdracht. Ik hoefde alleen de oude keuken te verwijderen, de rest zou allemaal geregeld worden, aangezien ik er geen verstand van heb. Meneer maak u zich geen zorgen wij regelen alles. "Oude keuken eruit, nieuwe erin en klaar meneer"
Ik zal puntsgewijs aangeven hoe het gegaan is:
1. Keuken ingemeten, goed verlopen. 2 maal belletje dat apparatuur niet paste > meegedacht met de oplossing, prima, moest het via de mail bevestigen. Nu komt het, op de dag van levering wordt gezegd dat de gasleiding niet op de goede plek zit. (ene dag is leveren de volgende dag is plaatsing) Ik zeg: Nou dat doen ze morgen toch. Nou zo werkt het niet meneer. Ik zeg oké hoe dan verder? Nou nu is het 13 december, dan plaatsen we hem halverwege januari, want de feestdagen komen eraan he. Ik zeg wat is dit?? Schijnt een leidingschema gemailed te zijn > gevonden 18 pagina's met van alles en nog wat en idd een tekening met cijfertjes waar de leidingen moeten komen. Let op deze mail heb ik dan weer niet moeten bevestigen, dus over het hoofd gezien. (had het even gezegd) Uiteindelijk zelf een loodgieter geregeld in de avond > is 2 uur bezig geweest. * Maar het heeft me en hele dag stress gekost.
2. Installateur komt alleen de volgende dag. We hebben een composieten blad en wasbak van 3 meter > je raad het al, mijn vrouw heeft mee moeten klussen, nou ja zeg!!
3. De bovenkasten zijn groter dan de vorige > Nou dan kunnen ze niet geplaatst worden zegt ie. Ja daag, oplossen die handel. Mijn vrouw naar karwei voor multiplex platen en een stekker die er niet bij zat, ook maar doen dan > hup 30 euro
4. Uiteindelijk geplaatst, Oh ja de ruimte boven de koelkast moet u zelf doen, 1 groot gat. Hij laat planken achter. Zelf de volgende dag een koof moeten maken.
5. Het gehele blad niet afgekit, het water loopt achter de keuken, ook maar gekit dan.
6. De kartonnen dozen wil hij niet meenemen, terwijl voor het afvoeren betaald is. Er wordt een collega gebeld om het alsnog na gezeur af te voeren dat kostte me 75 euro en nog niet willen.
7. Formulier getekend dat hij geplaatst is, geen woord gesproken ove het formulier. Bij klagen bij de klantenservice zegt ze: U heeft getekend dat de keuken naar volle tevredenheid geïnstalleerd is > wat een onzinverhaal zeg.
8. De betaling > bij het kopen zei de verkoper, als hij geïnstalleerd is en u bent tevreden betaald u as. Geen probleem.
Bij aflevering zegt de chauffeur >> eerst betalen anders zetten we hem niet binnen. Ik zeg ja als hij staat. Zegt ie nou dan geen we weer. Terwijl ik me oude keuken net eruit gesloopt had. Nou dan maar eerst betalen he, het volle bedrag. Nou uiteindelijk staat ie > wel tevreden, maar met een hoop gedoe. Beloven gouden bergen, maar het geeft een hoop stress. Wat wij niet verwacht hadden. Maar het moet toch een stuk beter hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Koop nooit een keuken bij Keukenkampioen”
Door Chelsea op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Son
Koop nooit een keuken bij Keukenkampioen. Je krijgt een beschadigde, verkeerd gemonteerde keuken, wat vervolgens slechts deels wordt opgelost 'omdat je ervoor hebt getekend (ik heb helaas niet iedere centimeter gecheckt) en omdat Keukenkampioen dit niet kan vergoeden omdat ze anders out of business zouden raken' (zou te veel geld kosten). Ik dacht dat ik mijn droomkeuken kocht, maar helaas heeft dit slechts een vieze nasmaak achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Niet aan afspraken houden”
Door hous op woensdag 26 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Ten eerste moesten wij na ondertekening en betaling een andere magnetron uitkiezen omdat de gekozen magnetron niet meer leverbaar was. Dit nadat wij 2x naar de winkel zijn geweest en alles samen hebben doorgenomen. Wij werden op de hoogte gesteld door de leverancier (bauknecht). Die hadden gezien dat wij de gekozen model niet meer leverbaar was. Wij moesten nu een andere model nemen omdat en meer betalen! Wij hebben een bepaalde keuken stijl uitgekozen en wilden niks anders. Maar goed – een menselijke fout kan gebeuren! Ten tweede - wij kwamen achter dat de verkoper stiekem (koop praatjes) niks over de deuren en carrousel had gemeld. we hebben een U keuken en dit past beter anders heb je dode hoeken. Dit was netjes geweest als de verkoper mee had geholpen. Om dit te corrigeren moesten we ruim 800 euro betalen! Nu is er bij de levering constateerde dat de magnetron niet volledig is afgeleverd ( ze hadden enkel onze oude bestelling nog- hoe dan!? - dit stond duidelijk op de factuur!) En de kasten, carrousel is niet meegeleverd (hier moesten wij juist extra voor betalen!). Na contact met keuken kampioen (ruim 15 min in de wacht!) kwamen ze met een oplossing dat ze mid/eind augustus de keuken kan herstellen. We zitten in eind juni - dus met ander woorden binnen 2 maanden kunnen ze dit voor ons oplossen! Dit vind ik onacceptabel. Ik heb een klacht bij hun ingediend en zou terug gebeld worden door mw. Sandra en dhr. Kees (twee keer hebben ze dit beloofd). Beide medewerkers hebben mij niet terug gebeld. Wat een vreselijk service is dit zegt. Keuken kampioen maken beloftes die ze niet nakomen. Hun klantenservice laat de klant 23 min in de wacht om vervolgens te melden dat ze het ene of andere nog moeten uitzoeken. Nooit meer koop ik iets bij keukenkampioen. Ze liegen tegen hun klanten en zijn absoluut niet klantgericht. Fouten kunnen gemaakt worden, maar je laat een klant geen 2 mnd wachten op een herstel. Zeker als de fout niet bij de klant ligt.
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Damien Tindemans op dinsdag 30 mei 2017 17
Begonnen als een prachtige tekening van onze droomkeuken. In de winkel supervriendelijke mensen, ook de leveranciers waren aangename mensen! Echter, de mannen die de keuken kwamen plaatsen, dat was een heel ander verhaal. Respectloos naar onze materialen (nieuwe vloer), en nét niet onbeleefd tegen mijn man. Afvoer van de spoelbak niet aangesloten, afwasmachine doet het niet, en de dampkap is stuk! We namen contact op met de Keukenkampioen, er zou met spoed contact worden opgenomen met de mannen van de montage, niet dus! Pas 2 dagen later worden we terug gecontacteerd, en wordt ons doodleuk meegedeeld dat ze dit niet in orde gaan komen maken. Ook afspraken worden niet nagekomen: een kast heeft plots een andere maat, wat niet met ons is gecommuniceerd. Apparaten besteld, dit plots niet meer leverbaar zijn. Qua klantvriendelijkheid echt top, tot het geld betaald is. Vanaf dan is er nul komma nul klantvriendelijkheid en service. Een echte afrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geen gedegen bedrijf”
Door R Stoel op maandag 14 mei 2018 18 | vestiging Amersfoort
In oktober 2016 bij Keukenkampioen (hoezo kampioen?) een keuken besteld, inclusief apparatuur, specifieke modellen qua oven, magnetron, gaskoopplaat, afwasmachine en koel-vries combinatie, waar wij op dat moment voor gekozen hebben. Naarmate de lever datum dichterbij kwam, krijgen wij het bericht dat de door ons bestelde oven niet meer geleverd kan worden. Wij moeten akkoord gaan met een ander (niet door ons gekozen) model, want dat model wat wij hebben besteld is niet meer op voorraad. In de ogen van Keukenkampioen is dit nieuwere model beter, maar er zitten minder opties op dan het door ons gekozen model. Echter wij hebben geen keus. Exact hetzelfde gebeurde met de door ons bestelde koel-vries combinatie. Wel vreemd, waarom is op het moment van bestellen het model er wel en op het moment van leveren niet meer. Slechte logistiek planning lijkt mij.

Een soort gelijk akkevietje met de gaskookplaat. Op het moment van bestellen is deze er gewoon, en tegen het moment van leveren krijgen wij te horen dat hij er niet meer is en dat we eerst een leen gaskookplaat krijgen. Het bestelde model wordt later geleverd en geplaatst.

Vervolgens is er een kast deurtje kapot. Hiervoor komt later iemand langs om de deur te vervangen. Na het plaatsen van de keuken komen ze de tegels aanbrengen. Om te janken, wat zit dit er slordig in. Het plaatsen van de tegels kon ok niet in één keer omdat de Keukenkampioen te weinig tegels had geleverd. Ze moesten er weer voor terugkomen op een andere dag.

Beste mensen, zoek een gedegen keukenbedrijf op. Misschien betaal je dan iets meer, maar je hebt er zoveel meer profijt van en veeeeeel minder gezeik.
Reactie of foto toevoegen
“Spijtig dat we hier aangeland zijn”
Door Edbroux op zaterdag 15 aug 2020 20 | vestiging Heerlen
We hadden de bedoeling een keuken te kopen bij Ikea maar omdat we geen kennis van zaken hadden zijn we spijtig genoeg bij de Keukenkampioen aangeland!ze hebben ons een keuken verkocht die zeer slecht is van kwaliteit, de service was nog erger! Men is de verkeerde koelkast na 1 mand pas komen plaatsen samen met de kraan en afvoer. Dit maakt dat we ons appartement pas een maand later konden verhuren. Dan bij de 2 de interventie hebben ze de koelkastdeur beschadigd, nog een maand wachten. De slechtste deal van mijn leven. Keukenkampioen nooit meer! Dit is géén larie , daarom zet ik er ook mijn naam en tel bij! Ed Broux.
Reactie of foto toevoegen
“Kluitje in het riet”
Door E op vrijdag 30 aug 2019 19 | vestiging Nijmegen
In de winkel goed geholpen door maray. Sinds de keuken er is en bepaalde dingen niet goed zijn, zijn we al weken aan het bellen om het goed te krijgen. Klantenservice is belabberd!!!Niemand belt terug, we worden van kastje naar de muur gestuurd en steeds wordt beloofd dat producten opgestuurd worden wat uiteindelijk niet gebeurd. Ze zeggen een monteur te sturen en de middag erop krijg je een mail dat ze geen monteur mogen sturen. We hebben een keuken van 12.000 gekocht en je wordt met een kluitje het riet ingestuurd. Het interesseert ze geen bal meer of je keuken wel of niet goed is, het geld is binnen. Medewerkers van de klantenservice zijn onbeschoft en beloven van alles. Uiteindelijk zitten wij al een maand met een keuken die niet af is. KOOP HIER NOOIT EEN KEUKEN!
Reactie of foto toevoegen
“Ga niet naar keukenkampioen”
Door Caroline op donderdag 20 jan 2022 22 | vestiging Spijkenisse
Laat je niet verleiden om gelijk te tekenen. Ze zijn hier op getraind en hebben mooie woorden maar vervolgens blijkt de helft niet waar te zijn. Afmeting van het werkblad kon niet meer zonder poot, inlegfornuis was niet mogelijk enz.
We hadden al geen goed gevoel erover en stonden binnen 24 uur weer op de stoep maar we hadden getekend dus sowieso 5% boete omdat we binnen 48 uur terug kwamen.
Er valt geen normaal gesprek te voeren. Terwijl je bij de echte keuken zaken netjes naar huis wordt gestuurd, met de opdracht denk er even rustig over na. Ohja en dit speelde in juli 2021, pas in januari 2022 krijg ik de factuur waar ik al 10x om heb gevraagd. Zo ga je niet met klanten om!
Reactie of foto toevoegen
“Niet klantvriendelijk”
Door Roland op vrijdag 12 jul 2019 19 | vestiging Utrecht
Onze ervaring is dat de verkopers mooie verhalen hebben maar dat de montage te wensen overlaat. Zeker de zogenaamde technische man die de apparatuur aansluit was een prutser. Keuken is 9 juni geplaatst met de nodige mankementen. Ondertussen heel veel telefoontjes en mailtjes verder was het pas mogelijk 22 augustus een servicemonteur langs te sturen. Dit houd in dat we twee en een halve maand twee deuren van kastjes waarin al spullen staan niet kunnen openen. Niet klantvriendelijk dus.
FOTO VAN ROLAND
Reactie of foto toevoegen
“Diep en diep trieste ervaring met KeukenKampioen!”
Door Jasper Franckaert op maandag 4 dec 2023 23 | vestiging Den Haag
Deze zomer een keuken van om de bij 12k gekocht bij KK. Keuken blijkt bij levering niet te kloppen en zodoende ook met schades geleverd, kapot blad en gat in achterwand van een van de kastjes. Niet alleen de keuken heeft schade. Bij binnenbrengen van de keuken met een transportlift hebben zij ook mijn pand beschadigd. Na lang heen en weren, 3 weken om precies te zijn, met een nog steeds niet ingebouwde keuken midden in mijn woonkamer is er eindelijk verduidelijking over de mis geleverde deurtjes. Deze worden vervangen en gemonteerd. Even voor de duidelijkheid, ik zit midden in een serieuze verbouwing en heb hierdoor enorm veel kostbare tijd verloren. Nu zijn we 8 weken verder, deurtjes zijn geleverd maar niet gemonteerd, dat mocht ik zelf doen, zowel de achterwand als alle misgeleverde deurtjes. Het blad word niet vervangen maar gerepareerd. Bij de laatste levering ontbraken nog 2 onderdelen en kan ik tot heden nog steeds mijn keuken niet afmonteren. Ik heb compensatie geeisd en het enige wat ze kunnen doen is 200e aanbieden. Dat is nog geen pleister op een zeer grote wond. Ik vind de klantenservice van KK om van te walgen, je word van het kastje naar de muur gestuurd en uiteindelijk ben je zelf financieel de dupe van een mega groot bedrijf. Ik walg hiervan en neem dan ook rechtsmatige stappen om ze hiervoor te vervolgen. Deze ervaring deel ik om mensen ervoor te waarschuwen voor ze met dit bedrijf in zee gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Al drie maanden met een ontbrekende kast”
Door Joanne op donderdag 13 okt 2022 22 | vestiging Heerhugowaard
Heb mijn eerste keuken hier gekocht en een enorm slechte ervaring gehad. Bij het kiezen van de keuken in de showroom heeft de verkoper mij onder druk het contract laten tekenen. Hij heeft me van alles beloofd, "we gaan dit doen, we kunnen dat zo oplossen,...". Vervolgens zijn ze de afspraken die gemaakt zijn niet nagekomen en heb ik extra kosten op me moeten nemen (bijna extra kosten 1500 euro aan loodgieter en electricien). Hierna verwacht de after 'service' dat ik ook nog extra ga betalen om de keuken af te krijgen. Ik zit nu al drie maanden met een ontbrekende kast en Keukenkampioen laat me stikken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg teleurgesteld”
Door J.berenman op zaterdag 27 apr 2019 19 | vestiging Spijkenisse
Prima service en erg vriendelijk, tot dat je je handtekening heb gezet en betaald hebt. Dan is de service ver te zoeken. We hebben een hoop problemen gehad met de voorbereidingen van de aannemer die door de keukenkampioen geregeld is. We moesten zelf overal achteraan bellen, er werd niets voor ons gedaan of geregeld en kregen uiteindelijk ook nog een rekening voor meerwerk terwijl wij hier niets aan kunnen doen. We zijn erg teleurgesteld en zullen er nooit meer een keuken kopen of aanbevelen bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Annulering uiteindelijk geaccepteerd”
Door R. Jansen op donderdag 10 jan 2019 19 | vestiging Weert
We zijn op zaterdag 8 december prima geholpen in de winkel in Weert. Totdat we na ruim 4 uur en tegen sluitingstijd nog niet helemaal overtuigd waren omdat we ons huis nog moesten verkopen en we dus onder het contract OVB aankoop nieuwe woning gezet hadden. Dit vond de verkoper maar niks en wilde dat wegstrepen. Maar wij wilde eigenlijk gewoon wat bedenktijd. We hadden nml nog geen twee jaar geleden voor ons huidige huis bij hen ook al een keuken gekocht naar alle tevredenheid. Na een vermoeide middag uiteindelijk die passage laten wegstrepen. Direct na thuiskomst voelde dat niet goed. Wat als het huis niet door zou gaan. Op zondag de order meteen binnen 48 uur geannuleerd. Dat werd op maandag echter niet geaccepteerd door de verkopers van Keukenkampioen Weert. Het zou 5% van de koopsom boete opleveren volgens hen. Nu na enkele weken in onzekerheid en een aangetekende brief naar het hoofdkantoor kregen we op woensdag 9 januari de verlossende brief van de juridische afdeling . Onze keukenorder is kosteloos geannuleerd. Uiteindelijk toch goed gekomen. Onze les is ...pas tekenen als je ECHT 100% overtuigd bent.
Reactie of foto toevoegen
“Niet overhaasten”
Door Marina Vita op dinsdag 19 feb 2019 19
Keuken gekocht. Overhaast. Geen enkele medewerking toen ik af wilde zeggen. Moest dus wel afnemen. Met 4 verschillende verkopers te maken gekregen die steeds nieuwe tekening maakten. Geplaatst maar ontbrak stuk achterwand. Stond niet op tekening. Na contact zou het gratis alsnog gemonteerd worden. Is per mail bevestigd. Later gebeld dat niet micht van hoofdkantoor. Daar klacht ingediend maar reageren niet. Gaan ze ook niet doen volgens winkel omdat 'bestellingen' via hen lopen. Maar ik wil niets bestellen. Wil dat ze fout goedmaken. Nog steeds niets gehoord en zit mu al 3 maanden met keuken die niet af is. Interesseert hun niets. Geld is binnen. Draait alleen daar om.
Reactie of foto toevoegen
“Service bij kraan”
Door Erik op dinsdag 20 okt 2020 20 | vestiging Houten
Ik had een lekkende kraan en kon daar geen onderdeel voor vinden. Toen ik contact opnam met de klantenservice bleek dat ik nog garantie op de kraan had. Het onderdeel werd mij binnen 3 dagen gratis toegestuurd en het probleem was opgelost. Prima service, deskundige hulp van een dame die wist waar ze het over had. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is erg mooi”
Door Lonneke Koelman op dinsdag 2 mei 2017 17 | vestiging Purmerend
Op oriëntatie naar een nieuwe keuken bij Keuken kampioen in Purmerend. Werd geholpen door Jolanda Smit-Jonk die me zeer goede informatie gaf en allerlei mogelijkheden voorhield. Ik werd meteen enthousiast. Zij gaf me richting in wat er allemaal mogelijk was binnen mijn budget. Prettig om geholpen te worden door iemand die zeer goed wist waar ze over sprak. Een paar weken later was mijn nieuwe rode keuken besteld! Elke keer als ik kwam of belde met een vraag werd er uitgebreid de tijd genomen om deze te beantwoorden. Zeer goed en fijne hulp, ik zou iedereen aanraden om bij Jolanda informatie in te winnen. Ze is zeer deskundig en een heel prettig persoon, die alle tijd voor je neemt ook al is het druk.

Aanvulling ontvangen 3 mei 2017: Ja, mijn keuken staat al ruim een maand. De monteur is van 7.00 uur tot 19.00 uur bezig geweest en heeft alles perfect op maat gemaakt! (Terwijl de montagekosten 1 euro waren!). De keuken is erg mooi, alles werkt en ik ben er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte nazorg”
Door van Winkel op donderdag 25 jul 2019 19 | vestiging Middelburg
Offerte, bestellen, opmeten, leveren en plaatsing ging goed. Wat blijft is dat we nu 12 weken moeten wachten totdat de monteur weer langs komt om een lade die aanloopt op te lossen en een plint te leveren. Reden dat dit zo lang moet duren is dat er geen monteur eerder beschikbaar is! Nazorg service is dus slecht. Telefonisch contact is ook een drama, absurd lange wachttijden.
Reactie of foto toevoegen
“Leveren niet”
Door Brand op vrijdag 14 feb 2020 20 | vestiging Cruquius
Wij hebben in December een hele keuken gekocht bij dit bedrijf. Na levering bleek er van alles niet te kloppen. Keuken Kampioen laat ons volledig in de kou staan en wil ons alleen helpen als we nogmaals 10% van het aankoopbedrag overmaken. We zijn voorgelogen en zeer maar dan ook zeer slecht behandeld. Vermijd deze winkel!
Reactie of foto toevoegen
“Productstickers verwijderd”
Door Felice K. op donderdag 10 aug 2017 17 | vestiging Groningen
Eind december 2014 is er bij ons een keuken geplaatst door Keukenkampioen, met daarin een compacte bakoven van het merk BOSCH. Deze oven is sinds enkele maanden defect. Bij bezoek van een BOSCH monteur, blijkt dat de benodigde stickers niet op het apparaat aanwezig waren, waardoor reparatie simpelweg niet mogelijk blijkt te zijn. Het apparaat is ons door Keukenkampioen geleverd zonder stickers.

Contact opgenomen met Keukenkampioen om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Kortaf nul op rekest en verwijzing naar BOSCH. BOSCH geeft in deze zaak aan dat het geld is betaald aan Keukenkampioen, Keukenkampioen het product zonder stickers heeft geleverd en het product zonder stickers simpelweg niet gerepareerd kan worden.

Wij zitten dus met een oven waar flink voor is betaald en die na twee jaren niet te repareren blijkt door de afwezigheid van twee stickers.

Kort gezegd meerdere telefoongesprekken met Keukenkampioen gevoerd, waarbij de consument in dit geval de dupe blijkt te zijn. Het enige aanbod dat Keukenkampioen na het derde telefoongesprek kan doen is een vergoeding van 150,- op een nieuw oven van 1599,-.

Dat is een bedrag van 1449,-. Logischerwijs zijn wij niet bereid om een dergelijk bedrag neer te leggen voor de fout van een ander.

BOSCH was op de hoogte van deze situatie en was in tegenstelling tot Keukenkampioen wel bereid om met ons mee te denken, ook al waren zij ons niets verschuldigd. BOSCH heeft kosteloos een monteur langs gestuurd om te bekijken wat ze konden doen. Door hem is aangegeven dat het ontbreken van de stickers EEN BEWUSTE ACTIE geweest moet zijn, zonder sticker verlaat het apparaat de fabriek namelijk niet. Door hem is eveneens aangegeven dat het best eens zou kunnen zijn dat ER EEN MINDER GOED PRODUCT IS AFGELEVERD DOOR KEUKENKAMPIOEN DAN WAAR VOOR BETAALD IS.

Dit laatste is telefonisch ontkend noch bevestigd. 'hier kan ik geen uitspraken over doen'.

BOSCH komt tegemoet door een oven aan te bieden voor een gereduceerd tarief. Na discussies van maanden lang hebben wij (moe van de situatie) besloten om dit aanbod aan te nemen. Echter, dat neemt de verantwoordelijkheid van Keukenkampioen niet weg. Bovendien moeten wij nu alsnog een flink bedrag neertellen waarvoor wij vinden dat wij (zeker als consument) niet de verantwoording dragen.

Typisch geval van de zwakke positie van de consument. Keukenkampioen is het gesprek niet aan gegaan en heeft van klantvriendelijkheid en service geen kaas gegeten.

Wij verwachten dat Keukenkampioen met een geldelijke tegemoetkoming komt voor de aankoop van een nieuwe oven, welke wij door toedoen van Keukenkampioen genoodzaakt zijn om aan te schaffen.

Ordernummer 20216058662.
Reactie of foto toevoegen
“Verkoopbenadering”
Door R.de B op vrijdag 11 aug 2017 17 | vestiging Nijmegen
Ik ben niet zo van het klagen, maar ik wil bij deze iedereen die ook maar overweegt bij de keukenkampioen naar binnen te gaan waarschuwen: niet doen! Keukenkampioen hanteert zeer agressieve verkooptechnieken met meer dan dubieuze prijzen. Wij zijn eind juli meerdere keukenzaken af gegaan op zoek naar een nieuwe keuken. De ontvangst was heel netjes, er werd ruim de tijd genomen en de verkopers waren aardig. Totdat er over de prijs van de offerte gesproken moest worden. Alle prijzen waren bruto prijzen ,dat heeft bij de keukenkampioen niks met BTW te maken, maar met het fenomeen korting. De hoogste korting krijg je als je dezelfde dag in het zelfde gesprek nog tekent. Wij hadden duidelijk aangegeven niet te willen tekenen, maar juist offertes van verschillende bedrijven te willen vergelijken. Hier was keukenkampioen niet van gediend. Toen we hierop wegliepen kwam de verkoper ineens met een 'bijzonder' en natuurlijk eenmalig aanbod: 50% van de hele keuken af incl montage. We hadden natuurlijk geluk, een ander stel had een lootje getrokken met 50% korting en hadden net voordat wij besloten weg te lopen opgebeld dat ze toch niet in zee wilden met keukenkampioen. Goed besluit van dit stel! Wij hebben het aanbod afgeslagen en zijn uiteindelijk tot volle tevredenheid in zee gegaan met een ander bedrijf. Maar toen begon het stalken. We hebben netjes per email laten weten dat we niet met keukenkampioen in zee wilden gaan. Echter, hier hebben we nooit atnwoord op gehad. We zijn in de weken hierna bijna dagelijks gebeld door keukenkampioen. Eerst door het hoofdkantoor, hier telefonisch aangegeven weer hetzelfde aangegeven. na een week begon Keukenkampioen Nijmegen te bellen en te mailen. Dat er nog een offerte open stond en dan er nog een geweldige aanbieding voor ons was. Inmiddels zijn we 5 weken verder en werd ik vandaag WEER gebeld. Deze verkooppraktijken tezamen met de reviews van andere gebruikers van qasa.nl doen me toch besluiten deze review te plaatsen en iedereen te waarschuwen om hun keuken elders te halen dan bij de keukenkampioen. Wij hebben er een bijzonder slecht gevoel aan over gehouden en zetten NOOIT meer een stap daar binnen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte montage en afhandeling”
Door Mensink op donderdag 7 dec 2023 23 | vestiging Zwolle
U- keuken aangeschaft. Slechte montage (slecht ingemeten keukenblad, hierdoor kieren. Daarnaast beschadiging aan een kastje, te korte plinten. En verkeerde montage afzuiger). Schuld bij de klanten leggen, maar uiteindelijk tijdens inmeten en plaatsen forse fouten gemaakt. Onaangename gesprekken gehad, waarbij verbetering werd beloofd. Dit werd niet nagekomen. Tijdens gesprek met uitvoerder zijn alle fouten toegegeven en werd een financiële compensatie beloofd. We kregen 150 euro aan vvv bonnen. Dit woog niet op tegen 1,5 jaar ellende met keukenkampioen en alle vrije dagen die wij moesten opnemen voor "reparaties en gesprekken". Zonde van het geld en van de tijd dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Verbazend goed”
Door Aart Bergwerff op woensdag 28 jun 2017 17 | vestiging Dordrecht
Verbazend goed. Eerder ervaring met Bruynzeel keukens leerde mij dat het niet altijd goed gaat met het kopen/plannen/plaatsen/service enz van een keuken. Gelukkig heeft Keuken Kampioen dit goed gemaakt. Alles klopte de aanschaf met een flinke aandacht voor ons als klant. Het meedenken/adviseren zonder opdringerig te zijn. In elk geval beleefd en service gericht. Ook de mensen die de leidingen komen aanleggen. Nette mensen die je in je woning alleen kan achterlaten. Vaklui die je bij de opstelling/monteren goede adviezen geven. Zelfs de bezorgers van de keuken bleken een juiste mentaliteit te hebben. Ik zou iedereen aanraden koop je keuken niet te duur en ga voor uitstekende service en vaklui naar Keuken Kampioen.....ECHT EENS DOEN!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Stress en narigheid”
Door Yvon op maandag 4 jan 2021 21 | vestiging Amersfoort
In 2019 gaan kijken voor een keuken om ideeën op te doen. Daar werden we aangesproken door een verkoper die voor ons wel een tekening wilde maken. Normaal kopen wij de keuken in Duitsland (daar is de kwaliteit en service zeer goed), maar nu toch besloten bij de keukenkampioen te kopen. Thuis nog eens nagedacht over de keuken en wilde toch liever elders nog kijken. Helaas zit je er aan vast na een periode van twee weken, anders kost het je veel geld. Nu is de keuken geplaatst. Wat een slechte kwaliteit en wat een slechte service. Electra klopt niet, bij het plaatsen van de Franke kokendwatervoorziening. Er moeten twee elektrapunten zitten, maar er staat er maar één op de tekening. Door middel van een verlengsnoer van onszelf wordt er wat geknutseld, zodat het apparaat zijn werk kan doen. Daar komt bij dat de afvoer omgelegd moet worden en dat het kastje nu ongeveer vol staat. Verder was ons door de verkoper gezegd dat wij het hele kastje konden gebruiken, omdat deze boiler achter de plint ligt. Daardoor konden wij optimaal gebruik maken van het kastje onder de spoelbak. Dit was duurder, maar oké. Nu blijkt dit valse voorlichting te zijn, omdat er een filter bij hoort die het halve kastje inneemt. Hoezo meer ruimte! De zijpanelen van keuken zijn zo dun, dat de vaatwasser veel lawaai maakt. Er zit niets van isolatiemateriaal tussen en de vaatwasser staat op de kop zijn kant. De vaatwasser is een extra stille van AEG, dus daar ligt het niet aan. De keuken kraakt bij de lades en de lades zijn ook niet echt stabiel. Als je dit benoemd dan wordt er gezegd, ja het is wel hout, dat kraken.
Als je een keuken koopt voor €15.500,00, voor twee rechte stukken van 3,2 en 1,8 meter, zonder koelkast, mag je toch wel topkwaliteit verwachten. Nu al een paar maanden bezig om alles goed te krijgen. Wat een stress en narigheid. Ons advies; Koop nooit een keuken bij de keukenkampioen. Wij weten niet zo goed waar de naam vandaan komt als je troep verkoopt en tegen een muur aanloopt als je service verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Elly Bak op woensdag 20 jul 2022 22 | vestiging Almere
Eind 2018 een keuken met apparatuur gekocht bij Keukenkampioen Almere De verkoop ging prima al hoewel achteraf bleek slecht advies. Dit bleek uit vlekken op het aanrechtblad na een aantal malen gebeld te hebben gevraagd of er iemand langs kon komen om te kijken . De vlekken gingen er niet uit maar ze kwamen niet ik moest fotos maken en opsturen daar is niets meegedaan. Uiteindelijk de fabrikant gebeld bleek dat er een sponsje meegeleverd had moeten worden. Nog een voorbeeld: de vaatwasser is naast de "natte gedeelte geplaatst " volgens keukenkampioen was dat geen probleem. Nu is na ruim 3 jaar het kastje van de "natte gedeelte" door de warmte en condens beschadigd. Op de keuken zit 5 jaar garantie, maar nu wij hier contact voor opnamen valt dit er niet onder. De service is heel slecht zodra de keuken is geplaatst zijn ze niet meedenkend, slecht bereikbaar.
Onze vorige keuken was van ikea deze heeft er 30 jaar gestaan deze was verouderd maar had geen gebreken. Wij dachten nu bij een "echte Keuken leverancier " een keuken te kopen en te laten plaatsen maar als wij hadden geweten dat de service zo slecht was hadden wij ons nog wel bedacht. Onze fout is/was dat wij geen reviews hebben gelezen, wij vol vertrouwen waren. Ons advies. Lees eerst de reviews.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken staat ontzettend mooi!”
Door Inge Tol op woensdag 23 dec 2020 20 | vestiging Purmerend
In september werd ik bij de Keuken Kampioen (filiaal Purmerend) geholpen door Jolanda Smit-Jonk. Bij de eerste aanschaf van een keuken, komt er in één keer veel op je af en zijn er keuzes in overvloed. Jolanda heeft geweldig geholpen met het doornemen van de mogelijkheden en de opties waartussen ik kon kiezen. Ze nam echt de tijd voor ons. Ze was ook goed bereikbaar voor vragen. De keuken staat ontzettend mooi! Heel blij met de hulp en het eindresultaat. Het hele proces van keuzes, de aanschaf en de levering is fantastisch verlopen.
Inge Tol
Reactie of foto toevoegen
“Montageperikelen”
Door K. Mollema op dinsdag 13 jun 2017 17 | vestiging Ede
Na aankoop is ongeveer alles misgegaan wat mis heeft kunnen gaan. De momtage van de keuken is een half jaar geleden en nog steeds is het laatste niet in orde. Verkeerd meten, beschadigingen, misverstanden (alles gaat over te veel schijven) niet leveren. Op de verkoopvestiging ben ik prima behandeld en ook door de klantenservice. In de productie en logistiek worden de fouten gemaakt en men leert er niet van. Laat staan dat men iets extra's voor de klant doet om diens leed enigszins te verzachten.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Marieke vd Berg op dinsdag 9 nov 2021 21 | vestiging Ede
Na contact te hebben opgenomen met de keukenkampioen, kregen we een huisbezoek van Brent Bleekman. Jong gastje maar hij wist heel goed waar hij het over had.
Hij had verschillende soorten deuren en werkbladvoorbeelden bij zich zodat we de kleuren en structuren goed konden bekijken. Voordeel van thuis uitzoeken is dat hij gelijk meekijkt naar de plek waar de keuken moet komen. Na een half jaar is de keuken geplaatst en we zijn heel tevreden.
FOTO VAN MARIEKE VD BERG
Reactie of foto toevoegen
“Scheuren in het stenen werkblad”
Door Davood op zondag 19 jun 2022 22 | vestiging Son
De keuken is geïnstalleerd door de keuken kampioen zelf. Na een week gebruik te hebben gemaakt van de keuken zijn er scheurtjes ontstaan aan de voorrand van stenen werkblad bij de kookplaat. De klantenservice zegt dat wij zelf voor de eventuele reparatie of vervanging moeten betalen. Ruim 12000 gespendeerd voor een slecht kwaliteit keuken dat na een week kapot gaat, terwijl wij helemaal geen hete pan erop hebben gezet of stoot gegeven. Nooit meer "keukenkampioen".
Reactie of foto toevoegen
“Slecht bij levering”
Door Hatice op dinsdag 2 mei 2017 17 | vestiging Zaandam
Dit was mijn eerste keuken waarvoor ik heel enthousiast was. Nadat ik had getekend werd er ingemeten. Hieruit bleek dat mijn graniet bij besteld moest worden, extra besteld. De levering ging slecht. Ze hebben niet kunnen inschatten dat mijn graniet gelift moest worden via het balkon. Daarvoor heb ik meerdere malen gebeld. De interne communicatie is super slecht geregeld. De medewerk aan de telefoon plant in en na kwartier wordt ik gebeld of we een afspraak kunnen maken. Dit is meerdere keren gebeurd. Mijn montage heb in gepland en na 2 dagen werd ik gebeld of wij een afspraak konden plannen voor de montage! Nu komt get ergste. De monteur heeft mijn leidingen van de elektra geraakt. GEEN STROOM OP HET APPARATUUR. Installateur moet de keuken eruit halen en stroom opnieuw installeren. Keuken Kampioen accepteert zijn schuld niet!!! Keuken Kampioen NOOIT EN NOOIT DOEN. Nu maak ik dubbele kosten om zodat de keuken gaat functioneren. Wil je een nieuwe keuken NIET BIJ KEUKEN KAMPIOEN!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kan niet geleverd worden”
Door Redouan op woensdag 15 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam Stadionweg
We zijn niet te spreken over de groep sturen aangetekend brief die gaag mooi terug zonder he t te openen ik wil gewoon iedereen waarschuwen want ze zijn lief alles kan daarna kan niks meer. Willen wel met boetes komen en annuleringskosten wij hebben nooit wat geannuleerd wij gaan alleen niet akkoord met de keuken die jullie willen geven. Daarnaast staat er in de overeenkomst geen handtekening als we dan toch op de regels moeten letten. nooit meer voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“Werkblad 2 keer stuk gegaan”
Door Yahyai op donderdag 14 sep 2017 17 | vestiging Zaandam
Op 16 maart 2017 hebben wij ons keuken besteld en pas 5 september 2017 was hij volledig afgeleverd. De werkblad is 2 keer stuk gegaan. Door die blad kon niet de rest keuken gemonteerd worden. Ik was zonder keuken 3 manden. Omdat wij gekozen hebben voor eigen monteur, hebben ze geen normale service geboden. Elke keer krijg je verschillende medewerkers aan de lijn, de afspraken dat met de klanten worden gedaan worden niet in het systeem genoteerd. Met de ellende hebben ze toch noodblad geleverd zodat ik gas en water kon gebruiken. Ik moest zelf met de bladleverancier contact opnemen om afspraak te maken. Hoezo! Ik heb toch bij keukenkampioen besteld niet bij de bladleverancier? Tijdens de verkoop van werkblad "Angola black" was niet verteld over de eigenschappen, dat hij van natuur heeft kleine krassen en gaatjes. Het is nooit zo dat bij een keukenzaak montage is €1 euro of gratis. De kosten van montage is altijd zit er in - onzichtbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg is niet belangrijk”
Door Alfons Velthof op maandag 19 jul 2021 21 | vestiging Almelo
Service na plaatsing slecht. Nog steeds geen oplossing. Een paar maanden geleden een keuken uitgezocht en besteld bij keuken kampioen te Almelo.Deze is geplaatst 2 weken geleden en hij ziet er erg mooi uit. Ook alles werkt nu (de stekker van de koelkast was niet aangesloten). Er zijn 2 dingetjes die niet goed zijn gegaan en die het toch een stuk minder maken. De schoof van de afzuigkap past niet. De afvoer voor de afzuigkap blijkt niet helemaal in het midden te zitten. Kan gebeuren denk je dan, niet goed ingemeten. moeten we de schoof maar omruilen voor een bredere van minimaal 36 cm. Ik heb gebeld met AEG en zij geven aan dat deze wel besteld kan worden, maar AEG mag niet leveren aan een particulier. Dit moet in mijn geval via de keuken kampioen. De keuken kampioen geeft niet thuis. Het gevolg is dat we de afzuigkap niet kunnen gebruiken om dat de aluminium afvoerslang bij het aanzetten los schiet. Het tweede punt betreft een bestelling van een extra plint van minimaal 211 cm bij 10 cm. Deze moet maar liefst 135 Euro kosten. Jammer dat Keuken Kampioen de nazorg blijkbaar niet belangrijk vindt.
Het zijn net de dingen die de keuken echt mooi en af maken. Ondanks toezegging van Keuken Kampioen nog geen oplossing geboden.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door Van den Helm op vrijdag 24 jul 2020 20 | vestiging Den Bosch
Het gevoel van genaaid te zijn overheerst door de zeer teleurstellende klacht afhandeling na plaatsen van de keuken. Een heel mooi verkooppraatje ( want wij hadden het geluk de regiomanager te treffen, en die kan echt wel meer dan een gewone verkoper.... ) en met een tevreden gevoel een schitterende keuken gekocht. TIP: 50% korting is zeker haalbaar! Tijdens de verkoop gevraagd of we zelf de aansluiting van de afvoer en kookplaat kunnen regelen. Dat konden we zelf hadden we besloten, we zaten met een flinke verbouwing en de loodgieter en electricien waren toch al druk bezig in ons huis. Daar ging het dus uiteindelijk gruwelijk mis. Eerste tekening van keuken was niet juist, dus aangepast. Door de aanpassing moest de lade met afvalbakken onder de gootsteen komen. Volgens de verkoper geen probleen. In juni is de keuken geplaatst, keurig afgeleverd. Alleen moesten we zelf dan de afvoer aansluiten, blijkt de meegeleverde afvoer onderaan de gootsteen te kort te zijn en daardoor loopt de lade ertegenaan en kan deze dus niet sluiten. Omdat het geen standaard afvoer is, is deze dus niet makkelijk te vervangen,onze loodgieter durfde het niet aan vanwege eventuele garantie problemen mocht ie ooit gaan lekken. Dus naar de Keukenkampioen in Den Bosch om te vragen hoe we dit kunnen oplossen. Daar kregen we direct te horen dat deze combinatie ( la-gootsteen) nooit zo past, maar ja, we moesten hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Dus gebeld, uitgelegd, foto's gestuurd.... er zou een monteur kunnen komen maar pas over bijna 4 weken. Niet akkoord, dus stuur maar een afvoer die wel past, sluit ik het zelf aan. Dat gebeurde uiteindelijk, maar die afvoer paste helemaal voor geen meter. Dus weer bellen, en nog meer bellen, en nog meer bellen. Van de ene medewerker naar de andere, uiteindelijk ( na duidelijk mijn ongenoegen te hebben geuit) is er een monteur gestuurd. Deze zou komen kijken, mocht het onze fout zijn dan kost het 94,--, anders niet en zou het gemaakt worden. Ondertussen waren we een maand verder, monteur kwam en deze zei direct dat het onze fout was...... natuurlijk moest ie dat zeggen. Maar goed, deze beste man was niet flauw en sloot de afvoer aan dmv tussenstukjes, koppelstukjes, bochtjes maar wel dus 94,-- kwijt. Nu doet de afvoer het, hebben we natuurlijk de garantie dat mocht het gaan lekken, dat het aangelegd is door een monteur van de Keukenkampioen en we daar dus verhaal kunnen halen. Daarna niets meer vernomen van de hele organisatie, ook niet van die geweldig sympathieke regiomanager die ons zoveel plezier beloofde maar ons een geweldige valse start liet maken. Voor ons NOOIT meer Keukenkampioen, voor een bedrag van ruim 16000,-- hadden we iets van service verwacht, en voor diegene die toch nog besluiten met ze in zee te gaan, laat alles door de monteurs aansluiten, dat kost je dan wel een paar honderd euro meer maar scheelt je gruwelijk veel ergenis en ellende.
FOTO VAN VAN DEN HELM
Reactie of foto toevoegen
“Slecht ingemeten”
Door AH op zaterdag 9 mrt 2024 24 | vestiging Amsterdam Johan Cruijff Boulevard
Net als bij vele anderen op dit platform, geven wij ook niet de voorkeur aan Keuken Kampioen. De ontvangst in de zaak in Amsterdam Arena en tekening van de keuken waren top. Echter laat de klantenservice en het herstellen van een fout die door Keuken Kampioen gemaakt is, te wensen over. Keuken Kampioen stuurt zelf haar vakman om de keuken op te meten. Na de levering en montage, bleek een paneel te dik te zijn ingemeten. Dit betekent dat de vakman van Keuken Kampioen de inmetingen niet nauwkeurig genoeg heeft uitgevoerd. Alle gebreken dien je binnen 5 werkdagen na levering te melden. Dit hebben wij gedaan door meermaals met deze ondernemer te mailen. Echter is Keuken Kampioen nog steeds van mening dat het onze verantwoordelijkheid is, omdat het rapport van de inmetingen dat opgemaakt is door hun vakman, door ons als consumenten op de dag van de inmetingen is getekend. Ten eerste vroeg ik ter plekke aan de beste vakman waarom ik moet tekenen als ik zijn inmetingen niet heb gecontroleerd en niet eens weet wat hij allemaal genoteerd heeft. Ik ga er tevens van uit dat hij weet wat hij doet. Ook stond in dat rapport eerst een andere naam dan de onze. Ik zei dat ik dit niet kan tekenen want is niet onze naam en niet ons adres. Volgens mij kwam de vakman in de war omdat hij eerder in dezelfde straat bij een ander huisnummer is geweest. Ten tweede dient een klant slechts te tekenen voor het feit dat de vakman is langs geweest en niet voor de inmetingen die een professionele partij hoort te doen. Als Keuken Kampioen er zeker van wil zijn dat het goed gedaan wordt, dient deze ervaren ondernemer een vierogen principe in te voeren, waarbij ze twee vakmannen stuurt die elkaars werk kunnen controleren. De verantwoordelijkheid neerleggen bij een consument voor de inmetingen die een zogenoemde vakman van de ondernemer zelf heeft uitgevoerd, is absurd en laf. Maar als je niet tekent dan krijg je de keuken ook niet. Let op: Teken dit inmeetrapport niet. Mail desnoods naar Keuken Kampioen dat hun vakman is langs geweest en je daar alleen voor tekent of dat bevestigt. Voor ons geen Keuken Kampioen meer. Ik raad ze ook niet aan. Jammer dat wij bij de verkeerde Mandemakers keukenzaak een keuken van rond de 18.000 euro hebben aangekocht. Mijn nicht kocht bij Keuken Concurrent haar keuken en hetzelfde probleem deed zich voor, echter heeft die zaak dit netjes opgelost door het verkeerd ingemeten onderdeel kosteloos te vergoeden. Hier kan Keuken Kampioen een voorbeeld aan nemen. Wat is nou een paneel vergoeden / herstellen t.o.v. de aanschaf van een keuken t.w.v. 18.000 euro? Wil deze ondernemer een slechte reputatie opbouwen? Nee, voor mij liever geen keukenzaak meer van de Mandemakers Groep. Wij laten het hier niet bij zitten en wenden ons tot de Geschillencommissie, tegenwoordig Uitgesprokenzaak.nl.
Reactie of foto toevoegen
“Geen degelijke service na aankoop”
Door Bram Beerthuizen op woensdag 11 mei 2022 22 | vestiging Almere
Het aankoopproces ging vanzelfsprekend erg snel en soepel. De keuken eenmaal geïnstalleerd merkte we wat slordige afwerkfoutjes zoals randen niet afgekit e.d. Dit konden wij beter zelf doen, want er was geen tijd meer voor. Een aantal weken verder laat het deurtje van de vaatwasser los, deze bleek al verrot te zijn en moest vervangen worden. Vervolgens begint de spoelbak na een jaar al dof en lelijk te worden. Enige geboden optie hiervoor is de spoelbak vervangen. Volgende keer word de keuken ergens anders gekocht, waar je ook na de aankoop nog degelijke service kunt verwachten.
Reactie of foto toevoegen
“Eerste keukenaankoop”
Door Junior op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Almere
Ik heb voor de eerste keer mijn keuken gekocht en dacht dat Keuken Kampioen mij kon voorzien van goede hulp. Helaas was dit niet het geval en heb ik geen goede tips en trucs gehad betreft wat haalbaar is in mijn keuken. De medewerker van de locatie in Almere (waar ik de keuken gekocht heb) leek hier en daar kennis te missen (achteraf achter gekomen) en zijn leidinggevende had het te druk hem te helpen. Ik heb helemaal geen alternatieven doorgekregen welke budgettaire mogelijkheden er waren en alles leek volgens deze medewerker heel eenvoudig te kunnen in mijn keuken, wat achteraf niet het geval was. Ook kreeg ik telkens getekende kladjes van mijn keuken en bij elke aanpassing werd er gegumd en opnieuw ingetekend. Een mooie digitale tekening van de potentiele keuken zat er niet in.

Uiteindelijk, nadat ik zelf erachter kwam dat er bepaalde dingen met mijn leidingwerk niet kon met de bestelde keuken, telefonisch vragen/aanpassingen doorgegeven. Telefonisch werd bevestigd dat dit geregeld zou worden, wat achteraf dus niet zo was. Ik had het wellicht ook beter allemaal schriftelijk moeten doen. Uiteindelijk 2 tekeningen gehad waar op 1 tekening de gootsteen goed stond en op de andere niet. Dit heb ik zelf ook niet snel genoeg gezien. De fabriek had degene gehad waar deze niet goed op zat, waardoor de monteurs op de dag van installatie/montage weer weggingen omdat het werkblad er niet op kon en gewoon weer vertrokken. Dit werkblad was namelijk gemaakt op de verkeerde schets. Terwijl ik dit drie weken van te voren nog doorgegeven had dat de vaatwasser en gootsteen verwisseld moesten worden en dit zou geregeld worden werd mij verteld, nou niet dus! Uiteindelijk kon de montage een week later plaatsvinden, als ik mijn leidingwerk maar aangepast zou hebben binnen een week. Dit kostte mij weer veel geld, maar na een maand geen keuken had ik dat er voor over en zorgde dat alles geregeld werd, dat een week later mijn keuken er alsnog in kon. Ik had natuurlijk ook al anderhalve week mijn huis vol met dozen staan (waar de keuken in zat). Moest ik €. 250,00 betalen aan de montage omdat ze een nieuwe afspraak moesten maken, wat een fout van de Keuken Kampioen zelf was! Ondanks een verstuurde mail waarin ik aangaf dat het logischer is dat Keuken Kampioen dit bedrag zelf moet betalen, heb ik hier tot op heden geen antwoord op gehad. Omdat telefonisch contact blijkbaar geen nut had en alles dan fout ging, besloot ik te mailen, Maar tevergeefs. Tot slot ook meerdere malen contact gehad met de montage-afdeling in Emmen, welke drie keer vertelde, nadat ik belde wanneer ik gebeld zou worden, dat ik teruggebeld zou worden, maar wat uiteindelijk geen 1 keer gebeurd is!

Gelukkig is de keuken mooi geworden, maar ik zal in de toekomst nooit meer naar Keuken Kampioen gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Niet vrolijk”
Door j verkooijen op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Kaatsheuvel
Vorig jaar een keuken gekocht bij keuken kampioen,en is in november 2019 aan geleverd,als eerste wilde ze al bij aflevering 275 euro meer af laten rekenen als dat was afgesproken,bij het plaatsen van de keuken kwamen we er achter dat er een zij paneel miste,plinten,aansluit stukken van de spoel bak en dat de spoelbak beschadigd was,en nog een aantal kleine dingen,netjes gemeld bij keuken kampioen,krijg ik 2 weken later een berichtje terug u heeft de claim periode laten verlopen,pardon wat zegt u nu,heb netjes alles binnen een week bij u aangemeld,maar hun gaan uit van de datum dat er gereageerd wordt,maar oke ze zouden het gaan regelen,4 maanden later nog steeds met een keuken die niet gebruikt kan worden,en had ze al eerder in gebreken en in verzuim gesteld,dus wij hadden er wel genoeg van ,en hebben besloten dat we een nieuwe keuken gingen kopen,en netjes keuken kampioen aangeschreven dat we een schade vergoeding eiste,omdat ze zo erg in gebreken zijn gebleven,heel veel excuses en sorry's maar ze kwamen met een aanbieding van 250 euro..absoluut ongehoord,want ze vonden dat het niet in verhouding stond met het geen wat niet geleverd was en beschadigd was..hallo de geleverde keuken voldeed niet en was niet bruikbaar,en ze hebben meer als 4 maanden de tijd gekregen om de problemen op te lossen,bij dit bedrijf gaat wel zoveel fout..en dan moet je toch eens serieus na gaan denken als een bedrijf een speciale juridische afdeling heeft om alle rechtszaken te behandelen, volgens mijn ben je vooraf al niet goed bezig want dan weet je volgens mijn al dat de toegepaste werkwijze veel juridische conflicten oplevert,of doe je deze afdeling heel bewust in het leven roepen,zodat je door kan gaan met je wanpraktijken..ik moet echt iedereen adviseren om absoluut geen zaken te doen met dit bedrijf,mooie praatjes vooraf,maar leveren ho maar,en een klanten service van lek me vesje,en een juridische afdeling die er alleen maar op uit is om een klant nog verder de grond in te stampen
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde model geleverd”
Door Aysel op zondag 5 jul 2020 20 | vestiging Beverwijk
8 juni jl. is mijn nieuwe keuken geplaatst door Keukenkampioen. Tot mijn verbazing merkte ik op dat de koelkast die geplaatst werd, niet de koelkast was die ik had besteld. Tijdens het gesprek met de adviseur hadden wij aangegeven graag een koelkast te willen waarbij ik zowel water als ijsblokjes uit kon aftappen. De adviseur liet een foto zien van een koelkast die dat zou kunnen en noteerde voor onze neus het nummer van de koelkast op het bestelformulier. Nu blijkt achteraf dat de adviseur niet de koelkast die hij had laten zien, maar een andere koelkast aan de bestelling heeft toegevoegd. Keukenkampioen biedt als alternatief mij een koelkast tegen inkoopprijs en de andere koelkast zou ik daarbij mogen houden. Dus ze zeggen eigenlijk dat ik het maar zelf moet oplossen, terwijl ze koelkast zouden moeten omruilen, omdat het hun eigen fout is geweest. Daarnaast laat de afwerking van de keuken te wensen over, maar ook hierover zegt de Keukenkampioen dat ik het zelf maar beter moet afwerken. Schandalige klantenservice en totaal niet behulpzaam. Zie foto's voor hoe slecht de service van Keukenkampioen is! De koelkast vertoont bovendien schade (!!!) waarvoor zij zich ook nog eens niet aansprakelijk achten, wat te bizar voor woorden is.
Reactie of foto toevoegen
“Probleem met lekkage bij nieuwe keuken”
Door Mevr. Jongman op maandag 31 dec 2018 18 | vestiging Den Bosch
Nieuwe keuken gekocht. Alles heel goed gegaan, totdat er lekkage kwam in de gootsteen! Div.keren gebeld en loodgieter geweest, maar konden het niet maken!!
Uiteindelijk zelf loodgieter gebeld en binnen 5 minuten een ontluchter geplaatst! Nu zit ik nog steeds te wachten op een klein bedrag voor herstelkosten, die zijn toegezegd door de Manager zelf. Ik zal geen vrienden/fam aanraden naar dit bedrijf toe te gaan!!
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door A. op dinsdag 2 jul 2019 19 | vestiging Cruquius
Heb onlangs een keuken gekocht bij Keukenkampioen geholpen door de verkoper. Deze verkoper is uiterst onprofessioneel en door hem hebben wij niet de keuken die wij eigenlijk wilde hebben. Hij heeft ons zo slecht geholpen, hij hoort daar echt niet te werken. Gelukkig is onze keuken enigszins nog aangepast door zijn collega, als de keuken tekening van hem was gebruikt wat het een ramp. Het is eigenlijk te erg voor woorden dat je zo een groot aankopen doet waar je zelf weinig ervaring in hebt en je dus blind vetrouwt op de verkoper, maar de verkoper neemt je niet serieus en wil alleen maar verkopen, denkt totaal niet mee! Staat niet stil bij belangrijke zaken die bij een keuken komen kijken helemaal niets. Mijn advies ga nog een ommetje maken als je geholpen wordt door deze verkoper!!
Reactie of foto toevoegen
“Schaf hier geen keuken aan”
Door Frederiks op woensdag 1 sep 2021 21 | vestiging Bergen op Zoom
22.5.21 1e gesprek keukenkampioen.

29.5.21 kk en keuken concurrent geweest. Door gunfactor en beter gevoel voor kk gekozen ondanks dat concurrent een beter aanbod in prijs gaf.

30.5.21 akkoord op offerte kk gegeven.

12.6.21 bestelgesprek. Als er wat is of als je vragen hebt kun je te allen tijde contact met mij opnemen aldus verkoper. 80% van onze keukens wordt in 1x goed geleverd waardoor wij met veel vertrouwen alle papieren ondertekende.

27.7.21 levering keuken. Bora filters niet geleverd zoals besteld. Direct gemeld.

2.8.21 gebeld dat de keuken ivm ziekte monteur nog niet geplaatst kon worden dus week later. Dit was geen probleem als wij de apparatuur op beschadiging zouden controleren (Geen beschadiging geconstateerd).

7.8.21(zaterdag) monteur komt maar de stelpoten blijken te kort. Ik bel met winkel omdat de klantenservice niet bereikbaar is op zaterdag. Filiaalleider aan de lijn alleen vond hij zijn 4 afspraken die hij die dag had belangrijker dan een klant die al betaald heeft.

8.8.21 (zondag) komt monteur terug omdat hij zelf hogere stelpoten nog op voorraad had. Monteur kon dus gaan opbouwen nadat wij deze stelpoten voor eigen kosten hebben genomen. Daarnaast rekent de monteur kosten voor de extra dag komen om de keuken zsm voor ons gebruiksklaar te maken.
In de loze hoek van onze keuken staat daarboven een opzetkast. Voor deze opzetkasten 2st. Zijn geen legplanken en steuntjes meegeleverd waardoor we daar spaak liepen op de montage. De legplanken zorgen namelijk voor stevigheid in de kast. Onder de opzetkast was in onze beleving een diepe hoekkast gekozen maar hiervoor ontvingen wij een ladekast waardoor we een loze ruimte hebben en er geen steun voor het aanrechtblad is. Na instructie van keukenkampioen zou hiervoor 1 balk meegeleverd zijn.
Onderweg naar de andere hoek. Wij ontvangen een ondiepe kast terwijl hier duidelijk ook een diepe kast voor gekozen en besteld was. Dit staat duidelijk ook op de factuur maar is verkeerd geleverd.
Diezelfde avond hebben wij een email opgesteld naar kk met daarin alle problemen benoemd.

9.8.21 (maandag) krijg ik een reactie van kk op de email om ons uit te nodigen in de winkel om de problemen te bespreken.

11.8.21 (woensdag) ga ik naar de winkel en spreek ik mijn grote frustraties uit. Voornamelijk omdat wij die zaterdag weggezet zijn of wij er totaal niet toe doen en nieuwe klanten belangrijker zijn dan het op de juiste manier afwikkelen van recent bestaande klanten. We werden die ochtend afgescheept waardoor er bij ons grote boosheid ontstaan is. Tijdens dit gesprek ga ik akkoord met de ladekast omdat ik hierin in het misverstand toegeef en ons dit dan +-800,- zou gaan kosten. Daarnaast spreken we af dat de diepe kast zoals op de offerte staat nog geleverd gaat worden.

14.8.21 komt de monteur wederom omdat hij denkt de keuken hiermee verder zo goed als af kan maken maar hier blijken weer dingen naar boven te komen die niet goed zijn gegaan met de levering...

16.8.21 (maandag) stuur ik wederom een email met daarin nog meer dingen waar wij tegenaan gelopen zijn. dat met het opbouwen van het schiereiland en het stellen hiervan het schiereiland een stuk lager uitkomt waardoor de pushdeurtjes uiteindelijk te groot zijn. Het simpel verhogen van de stelpoten gaat in deze niet op omdat de opzetkasten dan niet waterpas en symmetrisch komen te staan.

18.8.21 besluit filiaalleider kk bij ons langs te komen om eens te kijken waar het precies mis gaat. Hij verschuilt zich achter elk stukje tekst wat in het contract staat wat ondertekend is. Geeft aan dat hij wilt gaan liegen tegen zijn baas over dat de pushdeurtjes te hoog geleverd zijn. In onze beleving is dit geen liegen want dit is ook echt het geval.

23.8.21 mail kk dat hij niets voor ons kan betekenen op de legplanken en de diepe kast na. De pushdeuren kon hij ons uit coulance tegen een gereduceerd tarief opnieuw aan ons leveren wat belachelijk is.

Vandaag 1.9.21 zijn wij nog steeds niet op de hoogte gebracht wanneer de ontbrekende materialen geleverd worden. Daarnaast is er in 1 van de eerdere gesprekken gevraagd op een stuk schadevergoeding omdat er heel veel meer onkosten gemaakt zijn omdat niet alles in 1x juist geleverd is en daardoor niet gemonteerd kon worden. De monteur is totaal 5 dagen extra moeten langskomen terwijl de keuken in 1,5 dag gemonteerd had kunnen worden. Voor deze kosten kan kk ons niet tegemoetkomen in geen enkele zin van het woord.

Inmiddels loopt dit energiezuigende geschil ruim een maand. Is onze keuken nog steeds niet af en hebben we geen idee wanneer alles wat sowieso geleverd zou worden gaat komen. (3 bora filters, legplanken en steuntjes, diepe kast)
Keuken kampioen zal aan ons geen cent meer verdienen dus hebben wij gekozen om de kosten van de pushkasten elders te laten doen omdat dit bedrijf zijn afspraken wel waar maakt.
We zijn niet alleen een illusie armer maar ook een bovengemiddeld dure keuken en een hoop extra kosten die niet gemaakt had hoeven worden.
Aan iedereen die zich afvraagt of ze hun keuken moeten aanschaffen bij Keukenkampioen? Doe het niet!! Geld verdienen willen ze wel maar service verlenen wanneer je bijna 20k weg legt kunnen ze niet.
Waarom ik dit hele verhaal type? Omdat ik mensen wil waarschuwen en ik niet het gevoel heb dat ik eruit ga komen met de veel gesproken filiaalleider.
Reactie of foto toevoegen
“Aggressieve verkoop- en afleverpraktijken”
Door Adriaan op woensdag 31 mei 2017 17 | vestiging Ede
Tot zo ver heb ik Keukenkampioen leren kennen als een keukenleverancier die zich zonder enige wroeging bedient van intens aggressieve verkoop- en afleverpraktijken die op het misdadige af zijn. Zij dupeert haar klant met onder meer ernstige ontwerpfouten, belooft valselijk kwaliteit wat niet geleverd wordt, dwingt volledige betaling af bij bezorging voordat het de vrachtwagen wordt uitgeladen, etc.
Reactie of foto toevoegen
“Grote boog”
Door Robin op woensdag 16 okt 2019 19 | vestiging Heerlen
Een waardeloze ervaring, na 6 herstelpogingen en diverse loze beloftes van de keukenkampioen en Raj nog steeds geen goed afgewerkte keuken. Mijn advies voor iedereen is om met een grote boog om de keukenkampioen en andere mandemakers groep bedrijven heen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel slecht”
Door Daniel van Rij op vrijdag 30 aug 2019 19 | vestiging Roosendaal
In mei de keuken gekocht ,15 augustus geplaatst heel heel slecht te veel om op te noemen! naar veel Bellen E Mails bezoeken aan de winkel ; kregen wij te horen 3 september zou het worden opgelost !!! tot er vanmorgen 30 augustus gebeld werd dat het een maand later zou worden.Wij hebben geantwoord en gevraagd of ze wel goed bij hun hooft zijn. Als dat gebeurd ga ik echt door het lint !!! Keuken kampioen drijft mensen tot het uiterste !!! Bij deze; MENSEN KOOP NIET BIJ DE KEUKEN KAMPIOEN OF EEN ZAAK DIE OOK ONDER HUN BELIJD VALT!!! zij maken jou en je gezin totaal overspannen D.van Rij - Philippen
Reactie of foto toevoegen
“Klanten en service staan hier niet centraal”
Door Nathan Baas op woensdag 11 aug 2021 21 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Opgelicht! In de winkel kan alles, daarna begint de ellende... 24u voor levering van de keuken begon de ellende. We kregen een mail (eenzijdige communicatie) waarin werd gezegd dat er 2 apparaten niet te leveren waren. Voor 1 werd een "minder" alternatief aangeboden. Dit wilden wij niet. Helaas is de klantenservice niet telefonisch te bereiken en krijgen wij alleen contact met de planning of met iemand die ons niet verder kan helpen. In de winkel wordt je ook na aankoop niet meer verder geholpen. Jammer want daar beloven ze van alles. De dag erna staat de chauffeur op de stoep. Of we voordat alles uitgeladen kan worden het bedrag van aankoop willen pinnen. Want anders wordt er niet uitgeladen. Maar meneer zonder dat we weten wat voor apparaten u bij u heeft en zonder contact met de Keukenkampioen kunnen wij nu niet pinnen voor iets waarvan wij niet weten of u alles kan leveren. Prima dan neem ik alles weer mee terug. Gelukkig zijn wij niet onder deze druk akkoord gegaan met alternatieve apparaten en deze handelswijze. Vervolgens wordt er gemeld dat er maanden later pas plaats is voor een nieuwe plaatsingsafspraak. (Mensonterend). En het mooie komt nu. Wij moesten zelfs €250 extra betalen omdat wij de vorige keer de chauffeur terug hadden gestuurd. Maar dat was toch niet onze schuld? Wij kregen geen telefonisch contact en moesten onder druk pinnen om alternatieve apparaten te ontvangen. Wij hebben wel tientallen keren gebeld en gemaild. Ook hebben we meerdere malen het formulier op de website ingevuld. Zonder succes, er is tot op heden nog steeds niemand die ons kan helpen. Wij zijn inmiddels zover dat eindelijk de keuken is geleverd. Natuurlijk niet compleet, met extra kosten, die wij moeten betalen. De chauffeur zegt bel dit nummer 0416-539325 om 14u even als u nog niks van ons heeft gehoord dan weten we meer over de ontbrekende spullen. Bellen wij om 14:00, horen we dat ze tot 12:30 bereikbaar zijn. (We hebben inmiddels de hele situatie neergelegd bij juristen) Kortom kijk uit voor deze onbetrouwbare organisatie!
FOTO VAN NATHAN BAAS
Reactie of foto toevoegen
“Vervelende ervaring”
Door Eline op dinsdag 30 jul 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
April 2018 een keuken gekocht voor mijn appartement. Ik kwam de winkel binnen, had een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Naar mate het gesprek kwam er een steeds dwingendere toon. Had nog nooit een keuken gekocht. Voelde mij overdonderd. Met een prijs van 10.000 ging ik niet akkoord. Wat zou ik willen betalen om het wel rond te willen maken was zijn vraag. Waarop 5000 mijn antwoord was. Hoe ik het in mijn hoofd haalde om met zo'n bedrag te komen. Uiteindelijk overeengekomen. Inmeten vond plaats. Meneer trok geen kastjes open, vroeg niks over leidingwerk (best relevant in een flat). En toen werd de keuken geplaatst. Althans, dat zou gebeuren. Maar dat kon niet, want de vaatwasser ging niet passen. Ook geen oplossing voor te maken. Kortom, slechte informatie, dwingende verkoop en weinig kennis van zaken. Nu er een keuken moet komen voor een eengezinswoning ga ik zeker niet naar KeukenKampioen!
Reactie of foto toevoegen
“Kijk uit voor je iets tekent”
Door Zoon op vrijdag 11 mrt 2022 22 | vestiging Amsterdam Zuidoost
Tijdens ons 1ste gesprek gepusht om alvast te tekenen vanwege planning, omdat het zo druk was zgn. We zaten nergens aan vast en alles kon nog veranderd. Flink doorgevraagd of we echt nergens aan vast zaten en nee hoor, echt niet! Dom genoeg achteraf getekend, we hadden immers zijn woord. Na onze 2de afspraak werden er inmeet- en eindgesprekken ingepland waar wij overrompeld in mee gingen. Eenmaal thuis twijfels en waren niet tevreden hoe de keuken werd. De afspraken de volgende dag meteen verzet omdat we goed na wilden denken en de week er op zijn we heen gegaan om te annuleren. Daar kwam de onaangename verrassing dat we 30% van de offerte moesten betalen aan annuleringskosten. Veel gezeur en heen en weer gemail en tenslotte Juridische Zaken. Om een lang verhaal kort te maken, we kregen een annuleringssom van 30% t.w. bijna € 3500,- te betalen. Met juridische zaken veel gemaild, verkoper krijgt gelijk aan zijn kant, zijn mondelinge afspraak stond nergens genoteerd (? meestal niet bij mondeling) en had niet over annuleringskosten hoeven te beginnen. Ze wilden ons tegemoet komen uiteindelijk, hebben nu 20% moeten betalen nog steeds € 2305,- Wij hebben de strijd gestaakt en betaald omdat mijn man door alle stress ernstige gezondheidsproblemen kreeg (dit ook gemeld, maar geen woord reactie hierover). Mijn advies, kijk goed uit voordat je ook maar iets tekent en beloftes van verkopers die hun woord geven en "in wederzijds vertrouwen" jou de offerte laten tekenen. Je hangt en wij hebben spijt niet eerder naar reviews gekeken te hebben anders waren wij nooit naar Keukenkampioen gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Ellende”
Door Fam. Elenbaas op vrijdag 26 mrt 2021 21 | vestiging Roosendaal
Communicatie heel slecht, veel beloven, weinig nakomen. In de showroom kan alles en nadien heel veel wijzigingen, dat het opeens niet kan. Keuken netjes gemonteerd, maar daar aan voorafgaand en nadien heel veel ellende.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door S van zanten op vrijdag 13 nov 2020 20 | vestiging Rotterdam Stadionweg
In de winkel redelijk geholpen. Sander werkte er net. Maar gelukkig wist ik zelf heel goed wat ik wilde. Vooral dat de oven kookplaat afzuigkap zwart zouden zijn. Kookplaat zou volledig zwart zijn. Maar na plaatsen was dat niet het geval. Gebeld met de klantenservice ik mocht een nieuwe uitzoeken. Moest ik met het filiaal regelen. Meneer kon geen volledig zwarte plaat vinden in mijn nis maat maar wilde dan wel als compensatie een luxe lade verdeler voor de 4 lades geven. Ik zeg nog gezocht en wel een kookplaat gevonden zoals afgesproken (wat ze ook toegeven) maar dan moest ik wel even 700 euro bijbetalen! Dat hadden wij niet meer na een totale verbouwing. Dus na veel gezeik om er van af te zijn ging ik akkoord met de luxe lade verdeler. Nou ik heb het binnen 4 antislipmatten! Een kookplaat niet naar wens. RVS min de afzuigkap wat er niet in zou zitten. 1 grote teleurstelling ga nooit naar keukenkampioen. En zo wel. Niet tekenen voordat je alles thuis heb gecontroleerd. Want mondelinge overeenkomsten hebben ze maling aan. Kotsmisselijk van.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Rafal Musiolik op donderdag 16 mrt 2023 23 | vestiging Dordrecht
Helaas moet ik zeggen dat wij weer niet tevreden zijn. Ze hebben wel aantal dingen hersteld maar ze hebben daarbij mijn net gerenoveerd woning gesloopt. Nu zit er een gat in mijn nieuwe laminaat. Het lijkt erop dat op de grond een schroef lag en een van de 4 monteurs op de schroef heeft gestaan! Toen wij op de bank hebben gezeten hebben wij een aantal keer gehoord dat de schroeven op de vloer zijn gevallen. Aan de linker kant van de keuken zitten krassen op de muur en vieze vlekken. Een stukje verf is ook weg. Op de hoekstopcontact zitten ook krassen. Bij de demontage van de achterwand werd er de onderrand van de achterwand beschadigd. Zonder te vragen hebben ze de hoogte van de achterwand verlaagd. Er werd 1 cm afgezaagd. Daardoor hang nu de afzuigkap te hoog in vergelijking met de boven keukenkastjes. Aan de rechterkant van de keuken zitten ook vieze vlekken op de muur en naast de afzuigkap ook. Vieze vlekken zitten ook op de gang en beneden hebben ze de muur met de gereedschapskist geraakt. De monteurs hadden weer haast omdat ze precies om 17:00uur wilden stoppen (Weekend). Ze zijn weg gelopen en ze hebben niet gecontroleerd dat ik geen water had. Toen ik de kraantjes met warm en koud water open deed begonnen ze te lekken (Drama). Toen ik zei dat op de achterwand nog zwarte ronde vlekken zitten. Zeiden ze dat ik het schoon zal krijgen met een spons. Waarom ik? Ze waren hier om dingen te herstellen. Dus ze zouden alles netjes en schoon achter moeten laten. Maar dat deden ze niet omdat het 17:00 uur was en ze moesten met spoed naar huis(belachelijk). Ze hebben de binnen plakjes ook niet terug gelegd. De scharnierkapjes en schroefkapjes moest ik ook zelf terug plaatsen. Ze moesten de rubber onder de inductiekookplaat opnieuw plakken en de monteur is begonnen met plakken van de voorkant. Het ziet er weer niet uit. Zijn collega vond ook dat hij van de achterkant zou moeten beginnen. Ik hoor het graag hoe jullie het nu willen oplossen. Ik weet een ding. Jullie monteurs wil ik niet meer zien bij mijn huis. Ze hebben genoeg schade al gedaan.
FOTO VAN RAFAL MUSIOLIK
+ Toon extra foto van Rafal Musiolik
+ Toon extra foto van Rafal Musiolik
Reactie of foto toevoegen
“Een drama”
Door Menno Bongers op woensdag 1 jun 2022 22 | vestiging Woerden
Onze ervaring is bij Keukenkampioen Woerden (Jaap Bijzerweg 25) bij het kopen van een nieuwe keuken. De ontvangst, na op prijs niet te zijn geslaagd bij de hartelijke buren van Tulp Keukens, was warm. Uiteindelijk was de ervaring echter te vergelijken met het plassen in je broek: eerst lekker warm, maar later wordt het koud, ongemakkelijk en gaat het stinken. Dit door:
- het niet gezamenlijk doorlopen van de offerte waardoor veel losse eindjes en een gevoel van onrust. Dit nemen we ook onszelf kwalijk want hier hadden we de verkopers op kunnen wijzen (concluderen we achteraf).
- ontzettend veel te beloven, maar in de definitieve offerte te rommelen. Dit ondanks de melding vanuit de verkoper dat er echt niks was aangepast. Gelukkig was de vestigingsmanager wel meewerkend om hier per E-mail verduidelijking/rectificatie op te geven. Feit bleef echter dat wij ons als klant niet serieus genomen voelden. Beloftes die gedaan werden bij het opstellen van de eerste offerte werden tijdens het opstellen van de definitieve offerte weggewuifd door te stellen dat er hier niks van terug te lezen was in de eerste offerte. Dat klopte niet. Achteraf, bij rustig terugkijken werd duidelijk: er was geknoeid door Keukenkampioen (lees: info was weggehaald in de definitieve offerte vergeleken met de door ons eerder getekende offerte). Hierdoor bij de levering weer moeten verwijzen naar de eerder genoemde E-mail van de vestigingsmanager. Die was voor het installatieteam gelukkig voldoende om toch bepaalde installaties te kunnen oppakken waarvan ze eerder aangaven dat deze niet op de installatie instructie stonden (communicatie vanuit vestiging dus niet goed).
- Een verkeerd geleverde maatwerkkast zou vandaag (2 maanden na de installatie van de keuken) worden vervangen, evenals nog een tweetal andere, kleinere aanpassingen. De 'ingreep' zou tussen 10:00-14:00 plaatsvinden. Net voor 14:00 gebeld dat er uitloop was tijdens de vorige klus en hij om 14:45 zou aankomen. Niet gecommuniceerd via het hoofdkantoor helaas. Bij aankomst bleek de maatwerkkast niet te zijn geleverd en ook ander materiaal te ontbreken. Hierdoor moest de hele operatie worden afgeblazen.Dit terwijl we de halve keuken al hadden uitgeruimd. Dat mag nu over 4-6 weken opnieuw. Wat een drama dit Keukenkampioen ook al vallen de jongens van de installatie absoluut niks kwalijk te nemen. Die hebben indruk gemaakt op het gebied van meedenken èn communicatie. Daar kunnen de ondersteuning in Waalwijk en de contacten bij Keukenkampioen nog een voorbeeld aan nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken Kampioen? Niet doen!”
Door Frido op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Son
Gezien onze ervaringen met Keuken Kampioen neem ik toch de tijd om met anderen onze ervaring te delen. Normaliter ben ik niet van een publieke "schandpaal", maar met deze input kan een ieder zijn / haar keuze voor de leverancier zorgvuldig kan afwegen.

Na een prettige eerste indruk en aantal gesprekken (vestiging Son - Eindhoven) hebben we gekozen voor een keuken van de keukenkampioen. In voortraject moesten we diverse malen vragen om de 3D tekening en offerte die nog gemaild zou worden, Uiteraard geen probleem om daar herhaaldelijk om te vragen, echter met de kennis van nu waren dat toen de eerste signalen dat afspraken niet (of onvoldoende) nagekomen worden door de Keuken Kampioen. Na het eindgesprek (waarna je als klant niets meer mag aanpassen) bleken er bij de intake van de fabriek aandachtspunten te zijn die technische niet opgelost / gemaakt konden worden. Essentiële zaken zouden anders moeten worden dan initieel afgesproken. Wel de toezegging dat het zo netjes mogelijk opgelost zou worden.

Op de 1e dag van levering niets aan de hand, problemen ontstonden bij de 2e dag. Spatranden en vensterbanken bleken niet de passen (allemaal te klein / kort). Was bekend dat er nog gestuct moest worden na inmeten, maar dat zou door de monteur ter plaatse op maat gezaagd worden. Echter was alles te kort geleverd, dus dat was niet mogelijk. Zeer klantonvriendelijke benadering door de monteur te plaatse (ingehuurd). Initieel moest ik bijbetalen om de fout van Keuken Kampioen op te lossen, echter na weken lang mailen en bellen (elke keer initiatief bij mij) is eindelijk het inzicht gekomen dat ze dit toch echt zelf op dienen te lossen. Inmiddels, nu 2,5 maand verder, zou alles gerepareerd worden, is wederom verkeerd besteld en kon dus niets gemaakt worden. Nu opnieuw aan het wachten op de juiste spullen.

Elke vorm van klantgerichtheid na ondertekening van je contract lijkt bij de Keuken Kampioen te ontbreken, afspraken worden aantoonbaar niet nagekomen en oplossingen blijven uit. Responsetijden op emails is veelal een aantal werkdagen en dan nog inhoudelijk niet volledig. Verzoeken om terug te bellen om telefonisch te overleggen zodat onnodig mailverkeer wordt voorkomen, wordt genegeerd. Ondertussen diverse dagen vrij moeten nemen van het werk om aanwezig te zijn tijdens monteur-bezoeken( voor het plaatsen van een keuken waar je voor de plaatsing €3500,-- betaald). In deze tijd had ik het zelf kunnen plaatsen, dus dat is ook een aanfluiting. Geld (gedeeltelijk) terug heb ik nog niets over vernomen? Afspraken rondom acties (bij ons was het niet gratis plaatsing maar gratis pannenset) worden ook niet nagekomen. Ondanks meerdere verzoeken nog geen pannenset gezien. Gaat in de basis ook niet om een pannenset, maar om het principe dat de afspraak is gemaakt. Het gaat voor deze review te ver om alle details te noemen, echter is dit een globale opsomming van onze klantervaring.

Mocht je ondanks deze (en andere)reviews kiezen voor Keuken Kampioen (onderdeel Mandemakers dus hoeveel keus heb je....) zorg dan dat je elke, op dat moment ogenschijnlijk onbelangrijke, afspraak en toezegging op papier hebt. Er wordt door Keuken Kampioen altijd verwezen naar documenten en aan mondelinge afspraken wordt voorbij gegaan. Dus alles wat je tekent (van inmeetrapport tot bijstelling), controleer of elk detail is vastgelegd. Doe hier geen aannames in. Om positief af te sluiten: we hebben hopelijk over een maand wel een mooie keuken staan.

Update 17-06-2020 een korte aanvulling. Tot op heden helaas dit traject nog niet afgerond. Proactieve houding ontbreekt bij keukenkampioen en niemand lijkt zijn verantwoordelijkheid te pakken (ongeacht niveau).

Update 18-06-2020 Vandaag teruggebeld door de teamleider van de klantenservice...een tegoedbon van 150 euro kan ik krijgen... Ze snappen het daar echt niet. Dat valt mijn inziens niet onder "netjes afsluiten"... Advies: koop NOOIT!!! iets bij keukenkampioen...
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Alex Sips op donderdag 8 jul 2021 21 | vestiging Kaatsheuvel
Wij hebben een complete keuken gekocht bij keukenkampioen. Tijdens het verkoopgesprek ging alles leuk en aardig en werd ons aangeraden om voor het merk Hoover te gaan met de apparaten. Wij hebben dit advies dan ook opgevolgd. Nadat de keuken geplaatst was op 1 december 2020 bleek er geen achterwand bij te zitten wat wel besproken was tijdens het verkoopgesprek, maar omdat de verkoper nadrukkelijk bleef herhalen tijdens ons telefoontje met de vraag waar deze was met dat we deze niet besteld hadden, hebben we de moed maar op gegeven en deze laten zitten omdat ze daar een stevige meerprijs op vroegen en ook niet mee wilde denken om onze droomkeuken compleet te maken. Na dit verlies al genomen te hebben kregen we problemen met onze vaatwasser, dit kan natuurlijk altijd eens gebeuren al vonden we het wel op een zeer korte termijn. De oplossing zou komen en er werd een bedrijf gestuurd om dit op te lossen. Maar na dat er 5 keer een monteur was geweest voor hetzelfde probleem omdat het niet te maken was mochten we een nieuwe vaatwasser uitzoeken. Natuurlijk leek ons dit een nette oplossing, dus we gingen hiermee akkoord. Wij werden uitgenodigd in de winkel en we vroegen waarom we niet gewoon dezelfde terug kregen. Bleek dat het merk Hoover wat ze ons zo nadrukkelijk aanbevolen, dat ze het niet meer leveren omdat er enkel alleen maar problemen waren met dit merk en ze hier niet meer mee samenwerken. Wij vroegen om een merk wat qua prijs hetzelfde zou zijn en dat werd door de verkoper ook gedaan. Wij zijn blij de winkel uitgegaan, wat een goede service en mooi dat ze naar een oplossing wilde zoeken na anderhalve maand geen vaatwasser meer gehad te hebben zeiden we tegen elkaar! Maar dat geluk was al snel voorbij, we krijgen een email dat we even 350 euro bij moesten betalen vanwege een prijsverschil. Dus ik belde ze op en vroeg de klantenservice ( deze zijn helemaal niet zo meedenkend en vriendelijk als de mensen in de winkel ) waarop de prijsverschil gebaseerd was, dat kon niemand me uitleggen maar er moest 350 euro bij. Dus ik vroeg nog een keer, kan iemand me uitleggen wat de prijs is van de "oude"vaatwasser ( nog geen 4 maanden oud destijds ) en de "nieuwe" was. Nog steeds geen antwoord daarop gekregen het MOEST 350 euro erbij. Wij waren niet tevreden hierover dus terug na de winkel, hier werden wij perfect geholpen door een medewerker die ging tot op het bod om het uit te zoeken, maar ook hij kreeg geen duidelijk antwoord als alleen dat wij even geduld moest hebben en ze gingen het uitzoeken hoe dit kon. En dag later kregen we weer een email. We moesten nu 145 euro bij betalen. Maar nog steeds geen antwoord op onze vraag, wat kostte dan de "oude" vaatwasser en wat kost de "nieuwe". Omdat we onderhand al 2 maanden verder waren hebben we maar besloten om dit te accepteren omdat we al die tijd zonder vaatwasser zaten. We voelden ons gewoon opgelicht! Een prijs verschil van eerst 350 euro en dan naar 145 euro ZONDER te weten wat de prijzen zijn is gewoon belachelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Blad niet te leveren”
Door Scheepers op maandag 31 jul 2017 17 | vestiging Duiven
De eerste afspraak goed geholpen en door alle referenties die wij over keukenkampioen hadden gelezen hele duidelijke afspraken gemaakt. Althans dat dachten wij. 2 maanden geleden de keuken besteld, inmeter is geweest. Na het inmeten een afspraak gemaakt om alles nog eens door te nemen. En toen begon het. Op de bon stond een ander front wat gelukkig geen probleem was want die zat in dezelfde prijs klasse. Nou ja kan gebeuren dachten wij. Prima en verder. Ja nou het werkblad waar wij dus speciaal voor bij de keukenkampioen waren gekomen en waar wij onze keuken op gebaseerd hadden ja die kon opeens toch niet geleverd worden. Onze aller eerste vraag was toen wij de eerste keer binnen kwamen kunnen jullie dit werkblad leveren met foto en alles erbij wat toen nog een volmondige ja was wordt nu dus een nee. Ze kunnen dus niet leveren waar voor getekend is! Hevig teleurgesteld besluiten wij het een nachtje te laten bezinken en gaan de volgende dag terug. Na weer 2 uur in de winkel rondgekeken te hebben en werkbladen en alles opnieuw bij elkaar gezocht te hebben gaan we opnieuw aan tafel zitten. En ja hoor opeens kwam de keuken op een heel ander bedrag uit. Namelijk optie 1 €3100,- en optie 2 €1900 duurder. Plus nog eens de kosten die erbij komen voor montage aangezien je die bijna wel moet doen, omdat je anders geen enkele garantie krijgt op je apparatuur of waterschade. In onze ogen dus heel veel meer geld voor iets wat we niet hebben afgesproken en waar wij heel veel concessies hebben moeten doen om nog een beetje keuken te krijgen die wij voor ogen hadden. Beslist u zelf of dat een redelijk voorstel zou vinden. Wij vinden dat wij niet geholpen zijn en zouden dit bedrijf zeker niet aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Administratief zooitje”
Door Dunx op donderdag 25 mei 2017 17 | vestiging Lelystad
Administratief een zooitje. Zeggen dingen die ze niet waar kunnen maken. Zeer onbeschoft te woord gestaan. Aftersales is schandalig. Ze maken grove fouten en niets is hun schuld. Afwerking van de keuken laat zeer te wensen over. Maw: mensen ... koop hier nooit uw keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Niet eerlijk”
Door W.Wenting op zondag 15 dec 2019 19 | vestiging Nijmegen
In jan.2019 keuken gekocht bij Keuken Kampioen Nijmegen,helaas. Op 21 -1- 2020 vindt de afronding plaats.De keuken is mooi geworden,maar wat hebben we een spijt gehad dat we daar,veel te snel getekend hebben. Verkoper heeft alleen aan eigen belang gedacht,niet aan de koper!We hebben een advocaat ingeschakeld omdat we het niet eens werden en alle vertrouwen kwijt waren.We zijn door onvolledige informatie vele duizenden euro's boven ons budget gekomen.Ten dele door onze gebrekkige voorkennis,maar hierbij deze waarschuwing.Dus : laat je niet opjagen,geloof niet wat er even gezegd wordt.Geen eerlijk zaken doen. W.Wenting

Aanvulling ontvangen 16 december 2019: De keuken is geleverd,er moet nog een klein opstaand randje vervangen worden. Er is goed werk geleverd ,maar voor duizenden euro's meerwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Sylvia Buntinx op vrijdag 5 feb 2021 21 | vestiging Heerlen
Super tevreden! Prijs-kwaliteit klopt. Alle gemaakte afspraken zijn correct nagekomen. Naderhand heb ik nog zaken veranderd, ander merk apparatuur gekozen, was allemaal geen probleem. Dag van levering op tijd, dag van plaatsing op tijd, Belgische Nico startte om 7 uur 's morgens en heeft onafgebroken doorgewerkt met imponerend vakmanschap! Om half 5 stond de keuken, mooier dan in mijn gedachten! Dus nogmaals, Samer, Arno en andere mannelijke collega en de lieve dame die me van heerlijke koffie voorzag, bedankt! Ik ben hartstikke tevreden en kan jullie van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer Keuken Kampioen”
Door Henny op zaterdag 16 dec 2023 23 | vestiging Tiel
Tijdens Black friday een keuken gekocht in Tiel bij de Keukenkampioen. Zeer prettig geholpen door de verkoper. Moesten wel in de avond snel handelen want er stonden nog meer afspraken. We hebben na een tijd daar gezeten te hebben getekend voor de keuken. Eenmaal thuis vonden we dat het toch niet verstandig was om nu te investeren in een keuken. We hebben binnen 48 uur een mail gestuurd dat we toch van de keuken af wilden zien en uitgelegd waarom. Toen bleek de verkoper ineens niet meer zo aardig en stelde zich keihard op als een stugge verkoper. Hij vertelde ons dat hij niet zomaar kon annuleren maar dit door moest spelen aan het hoofdkantoor. Er was nl. al van alles in werking gezet. Dit laatste was zeker niet waar. Het enige wat gedaan was is een datum van inmeten gepland. Het lijkt me dat dit wel met 1 mailtje geannuleerd kan worden. Enfin, het bericht van het hk afgewacht en wat blijkt, of we even €500,00 willen betalen inzake de annulering. Dit in overeenstemming met de verkoopvoorwaarden. Nu hebben wij deze verkoopvoorwaarden nooit ontvangen maar in de orderbevestiging staat heel genieperig, dat bij ondertekening je tevens verklaard deze verkoopvoorwaarden te hebben ontvangen. Toen wij daar een mail over stuurde dat wij ze niet ontvangen hebben en dat zij dat ook niet aan konden tonen d.m.v. een paraaf of handtekening van onze kant werd dit afgedaan met "u hebt getekend en daarmee verklaart u dat u ze heeft ontvangen". Op iedere pagina van de orderbevestiging moet je een paraaf zetten maar zo'n belangrijk stuk in hun ogen, hoef je niet voor te tekenen. Ondanks dat er in de wetgeving staat dat je binnen 3 dagen ten alle tijden van een koopcontract af kunt, blijft de Keukenkampioen ofwel de Mandemakers groep zich houden aan hun algemene voorwaarden. Uiteindelijk deze €500,00 maar betaald om van het gezeur af te zijn. Maar u voelt het al wel aankomen........nooit meer iets kopen bij de Keukenkampioen of iemand van de Mandemakers groep. Als ik geen ster kon geven zou ik dat graag doen. Helaas krijgen ze minimaal 1 ster.
Reactie of foto toevoegen
“Hoe kom je ervan af”
Door L.Y. Stols op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Een nieuwe keuken besteld. Na 2 weken bleek dat ze een afzuigkapkast hadden genoteerd die ik niet besteld volgens een door mij getoonde foto. Wilde ervan af, planken te weinig, plint te ver naar achteren en bij inmeten bleek dat de hoekkeuken totaal niet paste. Kwam aan bij zijden 5 cm te kort. En nog veel meer problemen kwamen iedere keer boven water. 3 kg afgevallen van ellende en slapeloze nachten. Ze willen alleen je handtekening hebben en de algemene voorwaarden die je zou hebben gekregen en gelezen in de zaak tref je pas thuis aan. Stiekem zonder dat je het ziet achter de getekende offerte in de envelop gestopt. Houdt in 30% betalen van het bedrag als zou de keuken zijn geplaatst. Zelfs over de btw, slopen oude keuken en plaatsen nieuwe wat nooit is gebeurd. Heeft me zo'n 2000 euro gekost om ervan af te komen. Kennissen hebben een identieke ervaring. Met een handtekening vullen ze hun zakken. Pure oplichting.
Reactie of foto toevoegen
“Heel ontevreden”
Door Simone op zaterdag 16 sep 2017 17 | vestiging Heerlen
Onderhand al meer dan 2 jaar geleden een keuken gekocht en nog steeds niet klaar!!! Nooit meer! Het ging direct mis nadat ik mijn handtekening had gezet. Nadat er nagemeten was moest er kastje veranderd worden en ik wilde een ander blad. Zoals, tijdens de verkoop aangegeven was, kon er nog wat veranderd worden. Helaas toen ik belde gaf de telefoniste aan dat dit niet de bedoeling was en dat ik pech had. Er viel niet mee te praten. Ik vroeg of ik de persoon, die mij de keuken verkocht had, aan de lijn mocht maar daar begon ze niet aan. Ik had pech en moest maar afwachten wat ik zou krijgen?!?!!??! Later kreeg ik de manager eraan en die was nog erger, nog nooit zo'n onbeschoft iemand gesproken. Ik had aangegeven om niet meer te bellen en dat ik met mijn vader en vriend die komende zaterdag langs zou komen om te praten. Waarop de manager zei: ''dit zullen wij nog wel eens zien''. en de verbinding werd verbroken. Ik belde om iets te veranderen en word dan zo behandeld. Die zaterdag met mijn vader en vriend langs gegaan en 3x raden, geen manager daar, andere telefoniste maar wel de vrouw die mij de keuken verkocht had. Hier heb ik mijn verhaal gedaan en kon het gewoon veranderen (heel fijn gesprek). Zij gaf ook aan dat dit gedrag van de telefoniste wel vaker voorkwam en dat dit niet prettig was (waarom werkt zij er dan nog?!?). Over haar manager zei ze niets. Wel jammer dat de prijs hetzelfde bleef toen ik het blad veranderde van natuursteen naar spaanplaten, dit was normaal?!?!?!!

Ik zou nog een mail krijgen met een prijsspecificatie maar die natuurlijk tot op heden niet ontvangen. Ik had gevraagd of de achterwand wat hoger kon ivm met de stopcontacten, dit kon niet, waren alleen standaard maten, bij levering werd er wat anders verteld, zeer vervelend! Vanaf de levering ging er nog van alles fout;
- geen bevestigingsmaterialen om frontje op vaatwasser te zetten (na meerdere telefoontje en langs gaan nog steeds niet en nu maar op een andere manier bevestigd)
- 1 lade sluit niet goed, dit meteen aangegeven. (dit is nog steeds niet goed).
- De helft was voor geboord andere helft niet. (dit kon volgens hun niet en heeft mijn vader nog een deel moeten boren met natuurlijk kans op dat er iets scheef was maar gelukkig goed gegaan).
- de plint die op de grond staat is te laag dus ik kijk tegen de pootjes aan. (meerdere keren gebeld en langs gegaan en je raad het al, geen reactie).
- op muurblad zitten vlekken, niet eruit te krijgen. (dan krijg je telefonisch te horen ja dat zal u wel zelf gedaan hebben, ja natuurlijk als ik het uitpak en tref het zo aan maar ook weer niet mee te praten).

Ik ben nu meer dan 2 jaar verder en mijn keuken is nog niet af. Ik kijk tegen de pootjes aan omdat de plint te laag is, achterblad zitten vieze vlekken op wat er niet uit gaan, 1 lade sluit niet goed. Ik ben de tel kwijt zo vaak ik al gebeld heb, meerdere keren langs gegaan maar het filiaal zegt daar moet je de klantenservice voor bellen en als ik dat doe wordt ik door verbonden met het filiaal, of er wordt gezegd u wordt terug gebeld (al 11x) en natuurlijk wordt ik niet terug gebeld! Ik had mij zo verheugd op een mooie nieuwe keuken en het is een en al ellende! Nooit meer!

Aanvulling ontvangen op 24 september 2017: Na zo'n 2 jaar geen reactie te krijgen en toen maar een slechte recensie te schrijven kreeg ik ineens telefoon van.. de Keukenkampioen! Klantenservice kwam met allemaal antwoorden die niet klopte. Ik heb dit gesprek afgekapt en zij gaf aan dat filiaal Heerlen mij zelf zou bellen. Dit is ook gedaan geworden, helaas kon ik op dat moment niet telefoneren en vroeg voor een andere keer terug te bellen, dit was geen probleem. 2 dagen later werd ik gebeld toen ik in de auto zat, eenmaal thuis gekomen heb ik terug gebeld naar het nummer die in mijn lijst van gemiste oproepen stond. Helaas kon niemand mij daar helpen en niemand wist wie mij gebeld had.. vreemd! Ik hoop snel weer gebeld te worden want het is schijnbaar erg moeilijk om een onderste plank na te leveren aangezien ik nog steeds tegen de pootjes van de kasten aan kijk.

Aanvulling ontvangen 22 april 2018: Na 3 jaar nog niet af. Al die leugens wordt ik niet goed van. Nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“7 keukenbladen”
Door de Vries op dinsdag 6 feb 2018 18 | vestiging Almere
Ruim twee jaar bezig geweest met een keukenblad, totaal 7 keukenbladen gekregen. Zij kunnen hun eigen facturen niet meer raadslagen. Tot op heden nog steeds geen keurig aanrechtblad. Keukenkampioen kampioen in keukens maar NIET IN AANRECHTBLADEN.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Gerrit koopmans op maandag 30 apr 2018 18 | vestiging Ede
Een keuken....werden goed en vriendelijk ontvangen ...in alle rust met goede adviezen een keuken uitgezocht.....vol spanning en met enige angst werd de keuken geplaatst....want had hier negatieve reacties gelezen....maar mijn ...onze angst was ongegrond.....super vakkundige lui hebben hem geplaatst....een goeie man ingemeten heeft het zelfs 2 x gedaan omdat ik ineens met tegels gemeten wilde hebben...al met al super tevreden ...
Reactie of foto toevoegen
“Annuleringsperikelen”
Door Dennis op zondag 6 feb 2022 22 | vestiging Kaatsheuvel
In september 2021 een keuken laten tekenen bij de Keuken Kampioen in Kaatsheuvel, door de vestigingsmanager aldaar. Deze is na vriendelijk geholpen te zijn goed ingevuld, maar hebben we wel eerst moeten tekenen alvorens er getekend werd! De keuken zouden we pas in maart/april 2022 nodig hebben, en zijn we huiswaarts gekeerd met de mededeling dat er tegen einde jaar een afspraak gemaakt zou worden, om eventuele aanpassingen, dan nog gerealiseerd zouden kunnen worden. Dan zou er bij akkoord definitief getekend worden. Tevreden zijn we huiswaarts gekeerd, en waren wij tevreden met de keuken die gezien ons budget niet hoger dan €10.000 euro mocht zijn. Dit door dat wij eerder zijn opgelicht bij de in aanbouw zijnde nieuwbouwwoning, en eerder al een keuken hadden gekocht die tevens was aangesloten bij dat zelfde project. Aangezien deze Keukenboer ook opgelicht was, konden wij vrijblijvend de boel opzeggen. Zodoende kwamen we uit bij de Keuken kampioen,waarbij ik eigenlijk simpelweg eerst de referenties betreffende de Keuken Kampioen had moeten lezen. Na een aantal weken keerden mijn vrouw en mijn schoonmoeder zonder afspraak terug om te kijken wat we gekocht hadden, en wat er eventueel mogelijk zou zijn bij wijziging. Ik snap dat ze het druk kunnen hebben, en dat zomaar binnenlopen niet wil zeggen dat je geholpen kan worden. Nou, dat hebben ze geweten, ze werden prompt weggekeken, en bij navraag verkoper werd er kortweg gezegd, maak thuis maar telefonisch een afspraak. Er kon nog geen goedemiddag vanaf! Na deze botte ontmoeting, hebben we later met zeer veel pijn en moeite een afspraak kunnen maken in januari 2022. Daarentegen kunnen ze zelf wel bellen hetzij mailen, maar als de communicatie van onze kant af, kwam weinig reactie! Na uiteindelijk de afspraak gemaakt te hebben, bleek de desbetreffende verkoper vrij te zijn, en zouden wij een dag te vroeg zijn?? Mail betreffende deze afspraak laat hun ongelijk zien. Prompt had een andere verkoper wel tijd voor ons, al had hij eigenlijk geen zin in de door ons gevraagde na te kijken aanpassingen. We wilden eigenlijk greeploos, en een klein koffie kastje, maar lieten daar de vriezer van €600 euro voor vallen. Alleen het koffie kastje van 60 cm bleek ook plots 600 euro te kosten???? En bleek greeploos plots 15% duurder uit vallen. Ook de optie een andere vaatwasser aan te schaffen waarvan de rekjes uitgevouwen konden worden,zodat je makkelijker in kon laden bij latere leeftijd bleek €1800,- te kosten???? Die hebben we dan gelijk laten varen,en waren aan het kijken wat er nog mogelijk was. De keuken verkoper zuchtte en kreunde overduidelijk,en begon over het feit hoeveel tijd het wel niet ging kosten, en dat hij nu zelf af moest sluiten. Hij vroeg ons te vertrekken zodat de tekening morgen klaar zou zijn, niet dus. Intussen had hij het gehele aan ons eerder gegeven "concept" in handen, en konden wij deze de volgende dag, mits we akkoord waren na her tekening deze ophalen en definitief tekenen. Helaas duurde het terugbellen bijna 2 weken,waarbij ze aangaven dat er veel zieken intern waren (iets wat je veelvuldig terugleest in de referenties). De keuken bleek nu exclusief de duurdere vaatwasser, en excl vriezer a €600 euro plots €2000 euro duurder te zijn geworden. Dat gaat hem niet worden, en waren we erg verbaasd gezien deze prijs.(al was een lichte meer prijs wel te verwachten). Ik gaf aan dat mijn vrouw en mijn schoonvader de volgende dag wel even terug kwamen om dit te bespreken. Na veel zuchten en kreunen konden ze even langs komen. Bij aankomst de volgende dag werd ze nog geen blik waardig gegeven,en liep de vestigingsmanager die ons eerder geholpen had weg zonder te groeten. Ook wie hen moest gaan helpen werd een onderlinge punt van discussie, en was mijn schoonvader in staat weg te lopen. Na eindelijk geholpen te worden door de tweede verkoper, die niet meer dan duidelijk liet weten er absoluut geen zin in te hebben,is het op niets uitgelopen. Verkoper wilde geen kant meer op! Mijn vrouw en schoonvader zijn dan ook maar weggelopen, waarbij ze tevens nog beticht waren van het feit dat ze bij andere keukenboeren zouden zijn geweest. Nou,ik kan je vertellen, dat hadden we niet gedaan, maar hadden dat juist wel moeten doen! Een aantal dagen later belde de tweede (zuchtende en kreunende) verkoper mijzelf op wat het werd, gezien de laatste door ons niet geaccepteerde aanpassingen. Hierbij gaf ik aan niet meer geïnteresseerd te zijn gezien hun houdingen en gedrag ten opzichte van mijn vrouw en schoonvader. Betreffende verkoper begon dan ook meteen met de juridische afdeling op hoofdkantoor strooien, en dat wij dan 30% van het bedrag moeten gaan betalen. Het feit dat ze een juridische afdeling bezitten zegt al genoeg, maar is ook niet gek gezien de slechte referenties. Intussen heb ik natuurlijk info ingewonnen, en ben ik terecht gekomen bij een jurist,die tevens bekend is met KK. Mocht deze zaak er komen, zie ik deze met vertrouwen tegemoet komen. Intussen probeert de eerste verkoper/vestigingmanager me constant te bellen, waarbij ik de eerste 2 keer opgenomen heb. Daarbij kon er plots wel weer een keuken verkocht worden van rond de €7000 euro, en kon er wel gepraat worden, en werd mij nogmaals de juridische kant opgespeld. Na deze 2 x duidelijk vermeld te hebben klaar te zijn met de Keukenkampioen, blijven ze maar opbellen. Krijgen ze de voicemail, zeggen ze, he,neem eens op, halla,hallo., en dat zonder naam of bedrijf te benoemen, Dit begint bijna op stalking te lijken. Al met al ben ik/wij klaar met de Keuken Kampioen.
Reactie of foto toevoegen
“Verschrikkelijk bedrijf”
Door Van duijn op woensdag 11 sep 2019 19 | vestiging Delft
In de winkel in delft supergoed geholpen. Vervolgends met monteren alleen maar problemen. Verkeerd gemeten maar dat is onze fout. Er word verwacht dat we dingen die vast zitten in de flat verplaatsen wat niet kan. Hebben alles aangelegd volgends tekening maar toch niet goed. Effectief zij maken fouten en we worden afgescheept door een muts van de klantenservice ipv door de montage afdeling. Niemand die ons verder wil helpen of constructief mee kan denken. Verschrikkelijk bedrijf, totaal onklantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Deuk in blad”
Door Miss m op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Cruquius
Wij hebben een u keuken gekocht helaas donderdag konden wij niet gelijk aan de keuken beginnen. Op zaterdag zijn we begonnen met het monteren ervan. Tot mijn schrik zag ik een put/deuk in mijn werkblad. Ik gelijk bellen klantenservice niet te bereiken. Ik de winkel gebeld en zij vertelde mij dat ik maandag naar klantenservice terug moest bellen. Ik maandag naar klantenservice bellen. Ik heb mijn verhaal uitgelegd helaas moet u het zelf oplossen een schade moet binnen 24 uur gemeld worden. Geef nog aan dat wij fulltime werken en pas in het weekend ermee bezig konden zijn. Dat maakte niemand wat uit. De oplossing was vanuit keukenkampioen om het gat te vullen. De koste daarvan zijn 250 euro. Ik vind het een slechte service. Helemaal omdat het om een keuken gaat die niet 10,- kost.
FOTO VAN MISS M
Beschadigd blad
Reactie of foto toevoegen
“Klaar met Keuken Kampioen”
Door Dhr. Dekker op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Heerhugowaard
Af.schuw.lijk. Lang verhaal... echt om te huilen. Ik raad het oprecht af om bij Keukenkampioen een keuken te kopen. De aankoop, een jaar voor plaatsing, van de keuken verliep prettig. (Dat was tevens het laatste positieve). Na enkelen maanden wilde we een kleine aanpassing doen aan de keuken. Voor deze aanpassing van de keuken kregen we een nieuwe bevestiging via mail binnen. En zo begon het... De keuken was samengesteld met volledig andere apparatuur, een ander merk en andere eigenschappen. Dit ging zónder overleg met ons en op initiatief van de verkoopster. Zeer verbaasd gingen we weer naar de Keukenkampioen. Uitgelegd dat we niet blij waren met de andere apparatuur en dit terug veranderd wilde hebben. En jahoor, de factuur was natuurlijk veel duurder geworden dan die we eerder hadden afgesproken.
Enkele weken later kregen we een bericht dat er fouten zaten in de factuur en konden we weer langs de Keukenkampioen gaan. Dit keer om kort te sluiten hoe de door hun gemaakte fout juist genoteerd kon worden. Na opnieuw het document te hebben doorgenomen werd ons verteld dat twee van de vijf keukenapparaten een upgrade kregen doordat de vorige versie niet leverbaar zou zijn. Opgelost en 'opgelucht' naar huis. Denkend dat dat het zou zijn. Maar helaas, hadden tegen die tijd beter moeten weten dat Keukenkampioen er alles aan doet om meer winst te behalen en de consument zo ongelukkig mogelijk te maken. Eenmaal thuis gingen we even dieper op de nummers in van apparatuur-eigenschappen en kwamen er achter dat we voorgelogen waren en de apparatuur op géén enkel punt beter was dan de eerdere gekozen apparatuur (voorbeelden van zogenaamde verbetering: aantal lades, energielabels en dB/geluid). En daar gaan we weer. Enkele weken voor de levering kregen we een mail dat het kantoor door de factuur was gegaan en aanpassingen hadden gedaan. Het ergste/ belangrijkste was dat het blad niet in 1-deel geleverd zou worden maar in 2-delen met een groef in het midden. We namen gelijk contact op dat in de 6 (in tussen dus al 6!) eerdere facturen was afgesproken dat het blad in 1-deel zou zijn en dat niemand, ook bij niet aankoop!, heeft benoemd dat het 2-delen zouden zijn. In de jaar tijd dat we ondertussen met de keuken bezig waren, waren in alle facturen bevestigd dat het 1 blad zou zijn. Helaas werden we (indien we de keuken wilde) via de mail gedwongen om te tekenen voor een factuur waarin 2 stukken stonden, omdat ze anders niet onze keuken konden produceren.Nieuw hoofdstuk: de levering. Bij levering viel het op dat het blad niet de juiste kleur en structuur had. De bezorger noteerde 'klant twijfelt over de kleur'. Prima, zij doen er verder weinig mee en hebben het in ieder geval genoteerd. We zijn naar de Keukenkampioen gegaan (ondertussen 8e keer) om te benoemen dat er een verkeerd kleur blad was geleverd. In de winkel wilde ze niks meer voor ons doen. Op de dag van montage liet ik de monteur de sample zien van het bestelde blad en het geleverde blad. Ook de monteur bevestigde dat dit niet overeen kwam. Hij belde het kantoor om te na te gaan of het juiste blad geleverd was. "De nummers klopte dus ik moet em monteren". Een week later reageerde het kantoor op mijn mail met de foto's van de keukenbladen. Met de reactie een (2 stukken) nieuwe bladen worden in productie genomen. Na het monteren van het nieuwe blad is de keuken nog steeds niet als gewenst/ besteld. En dit alles sinds 2021. We zijn alweer halverwege 2023. Echt waar... Bedankt voor het lezen van de gehele review en hoop dat u uzelf er nuttig aan doen. Beschadiging aan de muur bij het vervangen van het keukenblad had ik zeker nog niet genoemd. Maarja dat is toch niet zo erg? Lekker muurtjes slopen, geen melding maken. Wel dikke winst. Echt echt klaar met Keukenkampioen.
FOTO VAN DHR. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Raad het iedereen af”
Door Zoulikha op woensdag 31 jan 2024 24 | vestiging Amsterdam Westpoort
Een paar maanden geleden heb ik een 5 gegeven, maar daar kom ik later op terug. Ik heb destijds een 5 gegeven, omdat een medewerker mij dit heeft gevraagd, aangezien ik namelijk dan een extra korting zou krijgen. Eigenlijk is dit een vorm van omkoping. Ik had de keuken nog niet, maar op mijn vervolg afspraak wilde ik alles al stopzetten. Vanwege het niet kunnen nakomen van de door ons afgesproken indeling. Aangezien ik onder druk werd gezet, vanwege de extra korting heb ik tot mijn grote spijt getekend. Op onze vervolg afspraak bleek dat de keuken zoals samengesteld niet meer mogelijk was. Echter, is er getekend, dat wil zeggen dat allebei de partijen zich aan deze verbintenis moeten houden. De spoelbak die ik heb gekregen is te groot voor mijn keuken. Ik heb in het begin aangeven, dat ik een kleine keuken heb en ruimte heel belangrijk vind. Dat hoor je als specialist weten, geen grote spoelbak te verkopen. Dit omdat men dan weinig ruimte aanrechtblad heeft. Uiteindelijk na heel veel heen en weer bellen/mailen is er uiteindelijk een oplossing gekomen, aan alles behalve mijn spoelbak waar ik al vanaf het begin aangegeven heb, dat deze niet aan de verwachtingen voldoet. De spoelbak voldoet totaal niet aan mijn verwachtingen en eisen. Ik heb vele jaren met de vorige spoelbak gedaan en hier nergens last van gehad. Dan heb ik het over vlekken, krassen en deukje. Volgens de medewerker verkoopt keukenkampioen geen andere merken en soorten. Echter vanwege mijn achterdocht in deze, ben ik een ander filiaal gaan bellen, en wat bleek, dat is dus een leugen, aangezien ik te horen kreeg dat er meerdere merken en soorten verkrijgbaar zijn bij de keukenkampioen. Waarom een klant niet tevreden stellen. Het gaat om een spoelbak en dat is wel de finishing touch voor mijn keuken. Misschien als iemand dit leest van de keukenkampioen, trek hier je conclusies uit. Laatste nieuws: bezoek gekregen van de mandemakers (12 september 2023) naar aanleiding van mijn klacht, en deze man begreep er helemaal niks van. Hij had dit nooit eerder gezien. Deze man heeft zijn bevindingen teruggekoppeld naar de keukenkampioen waarna ik een andere specialist op bezoek kreeg, te weten Topline ( 16 januari 2024). Gespecialiseerd in aanrechtbladen. Deze specialist keek ernaar en liet mij zien hoe ik mijn aanrecht moest schoonmaken. Conclusies na heel veel gedoe ben ik nog steeds niet tevreden over mijn aankoop bij de keukenkampioen en de afhandeling van de tevredenheid mijnerzijds. Als laatste wil ik in dit review er melding maken dat als er een conflict is, dat er zoals in mijn geval er al vrij snel door de medewerker werd aangegeven dat de klant toch niet zou winnen van de keukenkampioen. Deze is namelijk sterker. Nou keukenkampioen, achteraf gezien had ik die uitdaging toen wel aan willen gaan en geen keuken bij jullie moeten afnemen. Tot slot de 5 die ik gegeven heb, zou eigenlijk een 0 moeten zijn. Ben vandaag 31 jan 2024 naar aanleiding van mijn klacht, gebeld en medewerkster heeft in mijn dossier gekeken. Zo te merken, kunnen de medewerkers dreigen met juridische stappen en liegen. Zoals ik eerder had vermeld, heb ik inderdaad getekend. Ik heb getekend wat wij eerder hadden besproken, daarna was het niet mogelijk. Makkelijk om te zeggen je hebt getekend. Krijg je van de medewerkster te horen, als je iets wil, is het voor eigen kosten. Geen cent dat ik aan jullie ga uitbesteden. Jullie mogen medewerkers training geven, klanten niet op te dringen. Hier zijn ze namelijk heel erg goed in. Spijt als haren op mijn hoofd, dat ik bij jullie een keuken heb genomen. Keukenkampioen vind het blijkbaar niet erg, dat hun personeel mensen opdringerig laten tekenen en hun woord niet nakomen. Ben niet de enige. Klantenservice laat je niet eens je verhaal doen, maar zegt meteen, heb je dossier bekeken en klaar. Als er niet iets mis is met de spoelbak waarom heeft mandemakers jullie opdracht gegeven en iemand anders is geweest? Spoelbak is gewoon van zeer slechte kwaliteit. ch, geld hebben jullie ontvangen en jullie beloven klanten zoveel. Eenmaal getekend, is jullie service waardeloos. Ik raad het ook iedereen zwaar af
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ludwig van Dijk op donderdag 22 aug 2019 19 | vestiging Almere
Keuken gekocht en na de nodige afdingen voor een wederzijdse goede prijs gekregen. Echter, na 3 jaar ging de folie op de deurtjes los. Maar: meer dan voldoende opgepakt en opgelost. Op een manier waar anderen wat van kunnen leren! Dus inclusief vervanging voor duurdere deurtjes, een goede monteur en geen gezeur achteraf! Complimenten en welverdiende 5 sterren dus.
Reactie of foto toevoegen
“Los aanrechtblad en spoelbak”
Door MrH2old op vrijdag 10 nov 2017 17 | vestiging Spijkenisse
aanrechtblad en spoelbak gekocht omdat we een nieuw kookplaat wilden
5 weken wachten en blijkt na montage dat we een verkeerde kookplaat kregen, dus een hoop heisa en we hebben na het betalen nog niet wat we wilden,van te voor betalen aan monteur want ze vertrouwen je niet,normaal eerst leveren en dan betalen lijkt ons, maar inderdaad we hebben het verkeerde, wij fooi gegeven, koffie en monteur een verveelde persoon die zijn knecht de les gaf, knecht die ons nog dacht de les te moeten lezen over taal, roje i p v rode, je kan zelfs als je betaald geen goede service krijgen als je spullen koopt voor veel meer dan ergens anders(IKEA) zit jij met de stres.

Aanvulling ontvangen 11 november 2017: Wij willen onze ervaring veranderen in neutraal. na persoonlijk te zijn gaan klagen hebben we de volgende dag de juiste pannenrekjes gekregen van een showroom model. Het wokring hebben we er niet bij maar dat hoeft ook niet echt. We hadden het liever meteen goed gehad , advies kijk na opmaken van bestelling nog de model nummers na in hun boek.
Reactie of foto toevoegen
“Drammerige vestigingsmanager”
Door Willa op vrijdag 3 sep 2021 21 | vestiging Kaatsheuvel
Drammerige vestigingsmanager bij Keukenkampioen Waalwijk die zijn eigen ideeën doordramt. We zijn er nog ingetuind ook.

Aanvulling ontvangen 9 september 2021: Wij hadden aangegeven een budget van € 8000,- te hebben. Vervolgens werd er een keuken ingetekend t.w.v. € 12000,- ex BTW en ex montage. Met een opstelling die ik niet eens mooi en praktisch vond. Na 3,5 uur op ons in praten hebben wij uiteindelijk "ja" gezegd. Ja stom. Nadat ik wel zo'n 10x had gezegd dat ik er eigenlijk een nachtje over wilde slapen. Maar hij dramde maar door.... Nadat we thuis waren direct de order geannuleerd. De annuleringskosten hebben we met veel plezier betaald. Alles beter dan die keuken die de vestigingsmanager voor ons had ingetekend. Wij hadden geen ervaring met keukens kopen. Daar is op een erg vervelende manier misbruik van gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoopbegeleiding”
Door Willems op donderdag 1 nov 2018 18 | vestiging Heerlen
Slechte aankoop begeleiding, er wordt niet mee gedacht kleine woning met open keuken vaatwasser maakt erg veel kabaal, had graag meer betaald voor een stiller exemplaar. Montage keuken veel mis gegaan dit zijn ze komen oplossen. 1 kast zijwand eruit gezaagd anders paste de verwarmingsketel niet. Na herhaaldijk contact met klanten service en de vraag of er dan eens iemand komt kijken werd er vandaag gezegd dat mijn man de bon had afgetekend hij ook ervoor getekend heeft dat hij akkoord gaat met de kapotte kast. Mijn tip ga nooit bij dit bedrijf maar sowieso bij een bedrijf waar je bij levering niet alles hoeft af te rekenen want je hebt geen poot om op te staan.
FOTO VAN WILLEMS
Keukenkast
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door J.Frohn op vrijdag 12 feb 2021 21 | vestiging Heerlen
Wij hebben bij keukenkampioen een keuken gekocht van meer dan 12.000,00 euro. Wij hebben hem zelf geplaatst en ontdekten dat het keukenkastje waar de inductie kookplaat met geïntrigeerde afzuiging te klein geleverd is. Toen we het laatste van de 3 aanrechtbladen plaatsten zagen we de het blad een kleine beschadiging had en krom getrokken is. Het is een dunner blad en valt dus meteen op dat het niet mooi strak ligt. Wij hebben meteen contact opgenomen met klantenservice en hun wimpelen ons meteen af en beweren dat het blad door weersomstandigheden weer rechttrekt en de beschadiging konden we laten bijwerken maar moeten dit wel zelf betalen. Over het foute maat kastje word niet meer gesproken. Na weer een mail te hebben gestuurd krijgen wij gewoon geen antwoord meer. Heel teleurstellend en kon wel huilen. Had ik niet gedacht dat ze ons gewoon laten zitten. Het is dus geen slechte service maar gewoon helemaal geen service. Als we onze verkoper benaderen zegt hij niets voor ons te kunnen doen we moesten maar contact opnemen met het hoofdkantoor wat we hebben gedaan met dus 0 resultaat. Keukenkampioen is GEEN aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkampioen gedegradeerd naar amateurdivisie”
Door Suuk op zaterdag 18 jan 2020 20 | vestiging Amsterdam Westpoort
Dat wat je van een professioneel bedrijf zou mogen verwachten, is niet uitgekomen bij Keukenkampioen. Dat wat een geweldige ervaring zou moeten worden is geeindigd in een strijd die gebaseerd was op slechts een handtekening, terwijl bewijzen van onkunde en het niet nakomen van afspraken overduidelijk was. We hadden de hoop dat dit slechts te maken had met de vestiging en personeel waarmee wij te maken hadden, maar blijkt tevens in het DNA van het bedrijf te zitten. Onze beklag bij de directie (geen enkel antwoord ontvangen op ons uitgebreide verhaal) of bij de juridische afdeling vond geen luisterend oor, maar werd continu verwezen naar de handtekening die wij op een zaterdagmiddag hadden geplaatst. Onze zogenaamde order (was nog niet eens geplaatst) bevatte veel fouten en werden vanaf dag 2 niet serieus genomen. Het opzeggen van vertrouwen na dag 5 (order was nog steeds niet geplaatst, want keuken moest uberhaupt nog ingemeten worden en def bestelling vind dan plaats), leidde tot een rekening van bijna 4.000 euro! Het gesprek van slechts 3 uur (ook onze kostbare tjd) dus snel verdiend. Een rekening van ruim 1.300 euro per uur, wie verdient dat zo snel? Kortom, wees alert en zet niet uw handtekening totdat u zeker weet dat alles klopt. Maar wij bevelen Keukenkampioen sowieso niet aan. Kies niet voor de laagste prijs... goedkoop is uiteindelijk duurkoop. Laat u niet wijsmaken door de woorden 'we zijn een groot bedrijf, dus we hebben natuurlijk klachten'. Nee, het bedrijf heeft geen oog voor haar (nieuwe) klanten. Er wordt niet serieus geluisterd door directie maar direct doorverwezen naar de afdeling Juridische Zaken.

Wat ons betreft is Keukenkampioen gedegradeerd naar de club voor amateurs.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door Joyce De Clercq op donderdag 17 jun 2021 21 | vestiging Hulst
Op zich heel blij met de keuze van onze keuken, maar hoe alles verlopen is toch veel minder blij. We hebben de keuken niet zelf gezet, maar lieten het doen door Keukenkampioen. Enorm veel werk gehad met de voorbereidingen die we opgelegd kregen. Vervolgens wordt de keuken op een vrijdag geleverd om hem op maandag te plaatsen, kortom een heel weekend met een keuken verdeeld over je woning. Ook wordt het afval niet door Keukenkampioen afgevoerd, maar moet je vervolgens zelf naar het containerpark. Wat een uitzoekerij want het werd door de werklieden gewoon allemaal door elkaar gegooid. Ook de afwerking is niet perfect dus daar komt nog iemand voor terug, eerst zou dat op 15 juni zijn maar door een foutje in hun systeem nu pas 1 juli ( hoop ik) In het begin van de aankoop word je regelmatig gebeld om maar zo snel mogelijk tot levering over te gaan. Na plaatsing nog geen enkel telefoontje met vraag of alles naar wens is verlopen. Niet klantvriendelijk in mijn ogen....ik raad Keukenkampioen niet perse aan...
Reactie of foto toevoegen
“Blad twee centimeter te weinig ingemeten”
Door Richard Lussenburg op donderdag 11 feb 2021 21 | vestiging Almere
Keuken Kampioen. Nou nooit maar dan ook nooit meer in zee met jullie. Na ruim 1,5 uur met een leidinggevende aan de telefoon te zitten. Is de enige opmerking die wij een uur lang horen Mevrouw en meneer u zegt heel veel. Wij vroegen of hij kon samenvatten wat we gezegd hadden. Hij kan niet herhalen wat we zeggen want hij luisterd duidelijk niet. En het enige wat wij 1,5 uur lang horen is, u heeft uw handtekening gezet onder het inmeet rapport, u had die maten moeten realiseren. Luister stelletje prutsers.. Jullie stellen een 3d schets op en een voorlopige tekening van hoe de keuken eruit komt te zien op het moment dat we in de showroom zitten. Jullie gaven aan dat de inmeter komt om de keuken op te meten en dat aan de hand van zijn rapport de definitieve maten worden doorgestuurd. De dag dat de inmeter kwam waren wij erbij. De woning was nog niet in ons bezit. Wij gaven de voorlopige schetsen en liepen met hem mee door de keuken. Meneer vroeg ons wat weg ging en wat bleef. Wij gaven aan dat ALLES weg zou gaan. De keukenkasten, aanrecht, spadwand ALLES. We gaven aan dat we de wand boven het aanrechtblad een dun laagje gingen glad stucen. De inmeter keek voor ons achter de wand van de keuken en gaf aan dat die muur keurig was en omdat daar het aanrecht en de kastjes kwamen het niet gestuucd hoefde te worden. Hij ging druk aan het meten en naderhand liet hij op z'n rapport zien wat hij gedaan had. Hij herhaalde wat wij hadden gezegd. De gehele keuken zoals hij er nu in zit gaat weg (DUS OOK DE SPATWAND) Meneer en mevrouw dit is wat ik heb opgemeten, hier komt dit, hier komt dat. Geef deze schets aan je aannemer voor de elektra en leidingwerk en dan komt het goed. Wij nogmaals gevraagd, dus zo klopt alles? Wij hoeven niets te veranderen of te doen.. Nee mevrouw, nee meneer nu is het helemaal in orde en ik ga dit doorsturen zodat de keuken de juiste maat krijgt. Hiervoor hebben wij toen getekend. De maten in de keuken zijn gerealiseerd zoals op rapport, het is alleen 2cm te kort want de inmeter heeft aan de lange kant van de L opstelling die onze keuken zou krijgen de spatwand die komt te vervallen er wel bij gerekend. Maar aan de korte kant is hij dit vergeten. Dus toen de keuken de dag van levering geplaatst werd door een aannemer gaf deze ook al aan dat er 2cm te kort kwam. En kwamen we samen met hem tot de conclusie dat het fout is gegaan bij het inmeten. Wij hebben de keuken opgeleverd met de maten zoals moest op het rapport, maar dit is dus 2cm te kort. DIT IS DE FOUT VAN DE INMETER En wat zegt keuken kampioen? Mevrouw u had het naderhand ook moeten nalopen en controleren.. EUH PARDON... Jullie sturen een inmeter een "expert" om het bij ons in te meten. Hij doet dit dagelijks en dit is zijn vak. Hij heeft het apparatuur en de kennis (mag je verwachten) om dit te doen. En dan moet ik zijn werk gaan nalopen?! En hem op de vingers gaan tikken dat hij als expert zijn werk niet goed doet? De oplossing die door keuken kampioen word geboden is een spatwand van 2cm dik te bestellen die helemaal rondom het aanrecht word geplaatst. Punt 1. Wij kochten een keuken express zonder spatwand want wij wilde zelf een mooie tegel tegen de wand laten plaatsen. Wij hebben 18000€ neergelegd voor een keuken die nu eindstand niet is wat we wilde. Punt 2 Wij hebben extra betaald zodat wij een verdiept aanrecht blad kregen, iets wat we graag wilde. Dit komt nu ook te vervallen omdat er een 2cm dikke spatwand tegen aangeklapt moet worden. Punt 3 wij hebben geen showroom model gekocht maar een hele dure keuken laten samen stellen en hier grof geld voor betaald. En uiteindelijk zal er een oplossing komen waar we in eerste instantie dus niet voor getekend hebben, maar hier moeten we wel de rest van ons leven tegen aan kijken. En dan durven jullie ook nog 700€ te vragen van ons.. En om ons tegemoet te komen doen we het Sam Sam. Wij de helft jullie de helft.. Dus ik moet nog gaan betalen voor iets waar ik niet happy van word of ben.. Voor de fout van iemand die bij jullie in dienst is? En als wij na 1,5 uur dit hebben uitgelegd aan jullie is het enige wat we te horen krijgen. Ja ik hoor jullie veel zeggen.. Wat we zeggen kon hij niet herhalen want duidelijk luisterd hij niet. Wellicht kunnen jullie een omscholing regelen voor zowel de inmeter als de leidinggevende van de klanten service. Klanten service is namelijk ver te zoeken. Jullie moeten je diep diep diep schamen als je zo met je klanten omgaat. Voor mij begint service namelijk niet bij het kopje koffie, het koekje en de gladde babbel van de verkoper, maar op dit soort momenten. Als er problemen voordoen, of als de klant niet helemaal happy is. DAT IS KLANTEN SERVICE. Dan kom je met een passende oplossing. En dat is niet mensen nog eens een klap geld laten betalen voor een "oplossing" wat voorgoed het beeld van onze keuken aantast. Dit is geen oplossing, dit is voor jullie de GOEDKOOPSTE OPLOSSING. eentje waar jullie nog steeds aan verdienen. En dat wij dan straks met een keuken zitten waar wij niet blij mee zijn zal jullie aan je reet roesten. Wij hebben rechtsbijstand ingezet en je kan er van uit gaan dat ik nooit naar dan ook nooit meer in zee gaan met jullie. Tevens zal ik een ieder die aangeeft interesse te hebben in jullie zaak dit verhaal voorleggen.. Kijken of ze dan nog zo enthausiast worden van de zaak. Nooit meer...
FOTO VAN RICHARD LUSSENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede service”
Door Leon vork op vrijdag 3 mei 2019 19 | vestiging Mijdrecht
Ik heb tweeenhalfjaar geleden een keuken gekocht in Mijdrecht prima geholpen niets op aan te merken ,maar nu na ruim twee jaar mijn whirlpool magnetron / oven kapot dus gebeld en ja u hebt vijf jaar garantie waarvan drie jaar extra is omdat al mijn apparaten van whirlpool zijn maar wat schetst mijn verbazing ik moet voorrij kosten betalen en wel zestig euro voor een monteur die hier twaalf kilometer voor moet rijden terwijl de oven ook nog eens kapot was door ondeugdelijk materiaal en keukenkampioen zegt dan dat staat in de voorwaarden, maar vertel dat dan ook als je de keuken komt kopen,als je dit prima service noemt nou dan weet ik het niet meer, volgens mij weten ze daar niet eens wat service is.
REACTIE VAN LEON VORK
Mijn kritiek dat de keukenkampioen duidelijk moet vertellen hoe de garantie is blijft staan ,maar de grootste kritiek gaat uit naar whirlpool die werkelijk nergens verantwoording voor nemen en gewoon zestig euro rekenen voor twaalf kilometer rijden en een mankement dat zeker niet moet kunnen na tweeenhalf jaar ,nee voor mij geen whirlpool meer.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken niet nakomen”
Door Ilona Smolders op dinsdag 12 mrt 2019 19 | vestiging Utrecht
Lang verhaal kort: KK komt afspraken niet na en wijst met de vinger naar de klant. Oplichterij.

Een onwijs teleurstellende ervaring met dit bedrijf/deze vestiging. In oktober zijn wij hier voor het eerst geweest om een keuken te bespreken die in mei geplaatst moest worden. Ruim op tijd dus. Zeker 6 gesprekken gehad, steeds ruim 2 uur daar gezeten. Onze grootste zorg was dat ze onze kastjes niet in de gewenste kleur (blauw) konden leveren. Al in december werd duidelijk dat dat wel kon, we waren toen heel blij met de verkoper. Hij had, zo dachten wij, echt z'n best voor ons gedaan. In de maanden daarop de keuken tot in detail geperfectioneerd. Vorige week (2 maanden voor de montage) zouden we de keuken in orde maken en bestellen. Kregen we te horen: "de kastjes kunnen tóch niet in blauw. Er is u iets verkocht dat niet bestaat." Toen waren we dus 5 maanden (!) na ons eerste gesprek.
Er was geen optie voor onze keuken, behalve als we grof meer geld zouden betalen dan het bedrag waarvoor getekend was. Daar pasten wij voor.

De woede en teleurstelling die wij voelden na al die uren ontwerpen en doorspreken, is niet te beschrijven. Daarna werd ons zelfs nog doodleuk gemeld dat wij dit 'allang wisten', omdat het al eerder gecommuniceerd zou zijn. Heel waardeloos om dit onze schoenen te schuiven. Waarom zaten we daar anders nog, als we al wisten dat de keuken niet kon zoals wij wilden?

Dit bedrijf komt gemaakte afspraken en beloftes niet na. Ik zou iedereen afraden iets te bespreken bij KK. Het enige waar we tevreden over waren, is dat we de keuken kosteloos konden annuleren ondanks het contract.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie en planning”
Door Van Pelt op dinsdag 15 nov 2022 22 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Lees vooral het laatste deel goed. Ongeveer 6 maanden geleden een kostbare keuken gekocht 22+ K. In eerste instantie prima geholpen en de eerste periode daarna ook nog wel (makkelijk aanpassingen doen e.d.). Mijn klacht betreft dan ook niet zozeer de vestiging van keukenkampioen in Rotterdam maar hetgeen daarna allemaal gebeurt of juist niet gebeurt is. Een maand of 3 geleden is er een eerste inmeting gedaan van onze U vormige keuken, alles rechttoe rechtaan. Dus wij dachten de keuken is besteld, we kunnen gaan uitkijken naar de plaatsing. Echter na een aantal weken kregen we een mail dat er een 2e meting zou plaatsvinden om vergissingen uit te sluiten, kan gebeuren dachten we nog. Vervolgens krijgen we een paar dagen voor de geplande plaatsing te horen dat er een tijdelijk keukenblad zou worden geplaatst omdat "het hoofdkantoor" het niet vertrouwde. Dus na 2 metingen van een doodgewone U vormige keuken zonder aparte hoeken e.d. was er niet voldoende vertrouwen is de 2 metingen die gedaan waren. Klagen hierover (wat ik wel gedaan heb) had weinig zin en werd afgedaan met "zo gaat dat wel vaker". Vervolgens is 3 weken geleden de keuken geplaatst (goede monteur) maar was de verkeerde plint geleverd, de verkeerde inductiekookplaat (de volgende dag opgelost) en ontbraken er nog wat kleine zaken. Geen groot probleem, immers het blad zou toch ook pas 3 weken later door dezelfde monteur (was toegezegd!) geplaatst worden, hij had de mal gemaakt dus hij zou hem plaatsen, dat gaf ons vertrouwen. Vanmorgen: eindelijk...Het granieten blad, de spatranden van graniet en de juiste plinten werden om 06.30 geleverd en hoewel ik hier geen bericht van gehad had stonden er om 07.30 uur 2 monteurs voor de deur, eind goed al goed?? Blijkt dat er geen loodgieter was ingepland om o.a. de Quooker die al geplaatst was af te koppelen en nog wat klein loodgieterswerk. Zijn de monteurs vervolgens 2,5-3 uur bij ons thuis geweest om van de planning te vernemen wanneer de loodgieter zou komen, steeds maar geen reactie. Uiteindelijk zijn de monteurs - na verwijderen van het tijdelijke blad (immers er zou een loodgieter worden gestuurd als zij bezig waren met de volgende klus) - weggegaan met de belofte "we komen straks terug" Ik zelf na een aantal uren maar gaan bellen naar de serviceafdeling van de keukenkampioen en na 25 wachttijd krijg ik iemand te spreken. "Meneer we zijn er mee bezig en u wordt teruggebeld". Na weer 2 uur ik zelf maar weer bellen.."meneer de monteur moet dit loodgieterswerk zelf kunnen uitvoeren" (terwijl de monteur al heeft aangegeven dat hij hier niet voor opgeleid was) en opnieuw quasi enthousiast "het komt vandaag nog goed, de monteurs komen er zo aan". Inmiddels is het 14.00 uur en nog niemand...Volgens de monteurs was het minimaal 4 uur werk om het e.e.a. af te maken...zonder het loodgieterswerk. Wij hebben geen enkel vertrouwen meer in "de keukenkampioen" en hopen maar dat er geen service benodigd zal zijn de komende jaren, althans als de keuken dan inmiddels wel af is. Vandaag vanuit de keukenkampioen zelf geen enkele communicatie, behalve als je zelf belt. Terwijl ze weten dat mijn nieuwe keuken voor de helft uit elkaar ligt (want dat is vanmorgen dan nog wel gebeurt). En zelfs al zou door een wonder onze keuken vandaag alsnog worden afgemaakt (maar dat lijkt er niet op, geen idee of ze nog gaan komen), ik zou de keukenkampioen zeer sterk willen afraden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in spiegelbeeld”
Door H Jansma op maandag 6 aug 2018 18 | vestiging Leeuwarden
In 2017 een keuken besteld vanaf bouwtekening, omdat ons huis nog gebouwd moest worden. Tekening was in spiegelbeeld, dit ook vermeld aan verkoopster. Verder netjes geholpen tijdens de verkoop. Na een jaar gemeld, dat de keuken geleverd kan worden. In mijn oogpunt hoefde er niet ingeneten worden, omdat de keuken eindigt in de woonkamer, keuken komt dus niet tussen muren. Wel verder de maten gecontroleerd. Helaas is hier tijdens de eindaflevering niet gesproken over hoe de keuken komt te staan. Vervolgens zijn wij meerdere keren gebeld over maten en overige. Keurige controle. Kan in mijn ogen niet vaak genoeg gecontroleerd worden. Uiteindelijk word de keuken ter waarde van 13000 euro keurig geleverd, alleen in spiegelbeeld. Aangezien ik getekend heb voor maatvoering en er niet bij mij is ingemeten, weten ze bij de keukenkampioen gelijk hoe ze je kunnen knippen en scheren, want ze bieden een nieuwe werkblad aan voor 2250 euro. Ik begrijp dat ze niet volledig verantwoordelijk willen zijn voor deze fout, maar om je dan zo te straffen, vind ik schandalig. Voor mij dus nooit meer een Mandemaker keuken. En ik heb gelijk geleerd om nooit meer een bedrijf te helpen, door te zeggen, dat er niet hoeft te worden ingemeten. Altijd doen dus.
FOTO VAN H JANSMA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte klantenservice”
Door Dennis hartman op dinsdag 29 mrt 2022 22 | vestiging Cruquius
Eerste en laatste keer een keuken bij de keuken kampioen! Hoe goed ze je van hun kant jou kunnen bereiken, zo slecht zijn hun te bereiken zodra je getekend hebt. Wanneer er maar enig probleem voordoet schuilen ze zich achter alles wat ze maar kunnen verzinnen. Een werkblad wat niet past zeggen ze letterlijk valt binnen de maattolerantie en zegt ze doodleuk schroef je toch de kasten los en schuif je ze wat uit elkaar dan past het blad er toch tussen? Bij elk ander ding is het enige wat ze zeggen je hebt getekend en daar stond het ergens die je hebt pech. Nog nooit met zulke slechte klantenservice te maken gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere fouten”
Door Robert Bijster op dinsdag 30 mei 2023 23 | vestiging Spijkenisse
Een ramp. Nooit daar kopen. Mooie praatjes tijdens de verkoop, zwarte keuken besteld, met Amerikaanse koelkast in een nis, de ruimte rond de koelkast zou 1cm zijn en dit is ruim 5cm per kant geworden zodat de kale vloer en kale wand zichtbaar is, gevraagd om dit minimaal af te werken met een afdeklat in kleur, die konden ze leveren voor €100,- maar weigeren ze te monteren, ondanks dat er een monteur moet komen om de helft van de keukenkastjes die schade hadden te vervangen. Na montage deed de vaatwasser het niet, omdat de monteur een dop in de afvoer was vergeten en de afvoer onder de gootsteen lekte als een zeef. De koelkast weigerde de monteurs recht af te stellen, staat nu een cm lager aan 1 kant en de koelkast schommelt als je de deur open en dicht doet. Schade aan koelkast en afzuigkap, wordt vervangen maar komen 3 verschillende monteurs, kost dus 3 vrije dagen op mijn werk. Achterwand mee besteld, tijdens het eerste gesprek en tijdens het tweede gesprek was die spontaan vergeten op de bon, moest dus bijna €1000,- daarvoor bijbetalen.
Het inmeten en demonteren ook laten doen door keukenkampioen, toen mijn eigen aannemer de leidingen ging verleggen waarschuwde hij mij dat de maten niet klopte, bleek dat hun slopers een voorzetwand te veel hebben weggehaald en de gene die meet, niet achter de plint heeft gekeken, keuken kampioen gebeld, maar werd afgeblaft door de manager, die vond dat dat mijn schuld was en ik moest mijn eigen aannemer een voorzetwand laten maken van €502,15. Rekening ingediend bij keuken kampioen, want hun hebben gemeten en gesloopt,nog niets van gehoord. Let ook op, nu noemen ze het inmeten "meetafspraak" mijn aannemer heeft me uitgelegd dat ze dit doen om een meetfout in de schoenen van de klant kunnen schuiven, want je tekent dan voor de maten die hun voor je meten. Mijn keuken was €15500,- zonder extra gemaakte kosten, dan mag je wel iets verwachten vind ik.
FOTO VAN ROBERT BIJSTER
+ Toon extra foto van Robert Bijster
+ Toon extra foto van Robert Bijster
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door familie Smit op woensdag 29 jul 2020 20 | vestiging Zwaag
Door diverse fouten van Keukenkampioen zitten we al maanden met een niet afgemaakte keuken. Om alle fouten op te noemen zou een te lang verhaal worden. Deze fouten komen vooral doordat ze niet luisteren naar ons als klant. En ze communiceren heel slecht met elkaar en met ons als klant. Ze reageren nu niet op onze email. En de klantenservice is met vakantie. Conclusie: onze nieuwe keuken is nog steeds niet goed en volledig te gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“A nightmare”
Door Ilan Venugopal op dinsdag 6 apr 2021 21 | vestiging Breda
Summary: Most horrible and stressful experience. No transparency. Deceptive. Inadequate advise. Apply pressure on customer. Corner the customer. Many hidden costs. No customer service. You can get much better services for lower price outside.

Full story: I am writing this at the back of a horrible and very stressful experience with this company. I visited Keuken Kampioen Breda in November 2020 to design a new kitchen for the house that I was in the process of buying. I am an expat buying first house in NL. I explained to the advisor that he needed to help me with the process as I wasn't aware of the steps involved. First visit is the only time I got treated well. Kitchen advisor spent hours trying to help me with the design. Coffee, Coke offered. At the end of conversation, we agreed on a price. The advisor explained that montage costs are included. I asked if I need to consider anything else and he said no. He said signing the order meant I have to buy a kitchen within 24 months. We could still make changes as needed. He also said their guy can go to my new house which was still occupied by sellers, to take measurements. He also said it's not necessary for me to be there to take measurements.

Measurements were taken by their guy and I went for the second appointment. The way they treated me was nothing like before. The advisor told me about removal of kitchen extra costs, power and water points extra costs and I had to sacrifice a fridge and it's cabinet to compensate the price. Before signing I told him are you sure if there's any other costs I need to consider before renovating the kitchen. I also told about my budget for the project. He was confidently saying no additional costs. I asked specifically how long I need to be without a kitchen, and he said morning we come and evening you can cook dinner in new kitchen. Again I did the mistake of trusting him. Agreed the price signed it and kitchen will come 3 months later.

After I came back home, advisor sent me a piping advise document. It was in Dutch. Easily this could have been discussed during my visit. To avoid questions from me, it is sent after I sign the agreement. But then I had included the power points and water points in the order. So I was not too bothered. 3 weeks before the kitchen was due, one guy called me and said he needed to make an appointment to check the work needed to install the kitchen. He came to my home and he spent 3 hours. He said if Keuken kampioen need to install the kitchen I need to do several things in my kitchen and all of them are not covered in my order. If that work cannot be done, they cannot install kitchen. They will just leave it and go. Plus work needed to start immediately otherwise we cannot be ready for receiving the new kitchen.

They quoted a price additional 70% more than my original order (original order already included montage, power and water points) for the extra renovation work. They took advantage of my unfamiliarity with the steps, and deceived me by not giving me the right advise. They offered a small discount for the extra renovation work if all the work is done with them, but anything beyond that is non negotiable. On top of this I decided to do the painting myself as they quoted around 1500 euro further extra for just painting the walls and ceiling of my kitchen. How come the advisor said NO extra costs expected for renovations? It's only known to him.

With proper advise, I could have saved even some renovation work for example: position of the sink. Now they did extra work to move the pipes to opposite side, which costed more. With just 3 weeks left and without any other option I had to go with them for renovations. That's how they force you. Be aware. Their prices for renovation are much much higher than you can find in the market. Then the bad experience continued. The old kitchen was removed nearly 3 weeks before the new kitchen arrived. Again misguided by the advisor that everything is arranged in short span even within a day. But that's all just sale talks! They did some damage to my meter cabinet and fixed it promptly. But they wrote it up as extra work! When I challenged it, they said ok it's our gift. As if they are doing me a favor! Unbelievable.

I had asked them not to disconnect gas connection in kitchen until new kitchen with induction arrived. They agreed. But one week later, a guy came on short notice to fit electrical points. He made appointment 8-9 am. Then he worked till 10 am. I had an important office meeting at 10 am. I informed him before about this and told him not to remove the gas connection as the kitchen wasn't coming until 2 more weeks. But this guy was adamant on removing the gas connection as he couldn't come back later to do that.

I asked him to wait for 10 minutes for my meeting to end, but he said no I have other work and he removed the gas connection. I told him they are now forcing me to buy a induction plate temporarily and I will deduct the costs of it from final bill. He said it's not possible and went one step further to advise me to eat at neighbors or friends place. That's out of line. I asked him does he understand that they are not satisfying customer at all, he said he didn't understand that. Since my meeting was ongoing at work, and our friend from keuken kampioen wasnt willing to wait even 10 minutes, I asked him to leave. After my meeting ended, I tried calling sales guy and renovation manager but they didn't pick. So I wrote an email to them explaining of my stressful experience. Within 1 hour, the same guy who worked at my house came back and connected gas connection again. He got a signature from me saying he connected the gas connection again and when kitchen is installed later they will seal it properly as agreed. I also signed it as it was correct.

The poor experience continued further. I was contacted for payment of my invoice. I asked them to confirm whether the garbage after my kitchen is installed will be cleared out. The lady who called me said her colleague will contact me. Usually nobody calls back! The kitchen was delivered and installation guy was sent. The unpleasant surprises continued. The guy who came had cold and cough. He said he isn't from keuken kampioen but someone assigned the job to him. They don't seem to check any basic things like this during the pandemic.

Again the guy who came said he won't close the gas line as it is not his job. How crazy. He said his company didn't ask him to do that job. He is not qualified for this. Again I called keuken kampioen. Response was slow and poor. First they told me they won't close gas line. Then they told me if there's any problem with cv system they won't take care. I confronted them about the commitment they gave about closing gas line they gave in writing. Finally they sent a guy. But when that person came the guy working in my house had gone out for lunch. No communication between them.

Finally the gas line was closed. For an already agreed work for which I was paying, imagine my plight. Meanwhile the work had slowed down. Around 1730 hrs the work wasn't finished. So the installation guy said he will come two days later to finish the job. I asked the guy who installed the kitchen about taking the trash away. He said he didn't know and he wasn't asked to take the trash away. Then I called customer service again. They changed 5 people on the phone. Finally they said it is not free and I didn't opt for it. My problem is not that I need to pay separately for it. But the cost wasn't disclosed despite asking their customer service many times.

Again two more days without the full new kitchen. Kitchen was installed but a chimney filter wasn't compatible with the appliance. Again poor. It's part of my order and I am paying for it. Trash was left behind. Horrible thing is even food waste was mixed with plastic. No separation of waste. One day after kitchen was installed, I got email from the company about extra 150 euros for cleaning the garbage and it will be done after Easter. I said they were too late and asked them to advise customers correctly. I cleared the garbage myself. Overall they didn't even sound sorry once and didn't care about the worst experience they were dishing out to the customer. 3+ weeks without kitchen we had to also deal with so much difficulty especially when it wasn't upfront clear. My humble advise is save yourself the trouble. I absolutely do not recommend anyone even my enemy to go here. What is supposed to be an exciting renovation project became a nightmare. I am glad it's over.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service totdat je betaald hebt”
Door van Aert op vrijdag 2 mrt 2018 18 | vestiging Breda
In de winkel zijn we ontzettend goed geholpen, hele goede service en alles was mogelijk. Maar zodra je de keuken betaald hebt? Weg service. Bij levering en montage van de keuken bleek er een stuk aanrechtblad verkeerd geleverd te zijn, kan gebeuren natuurlijk. De rest van de keuken is netjes geplaatst en is geworden zoals we wilden. De keuken kon gewoon gebruikt worden, maar hij was nog niet 'af'. We zouden gebeld worden voor het afmaken van het blad. Nadat we na een week niks gehoord hadden, zijn we zelf maar gaan bellen. Ik heb de Keukenkampioen drie keer aan de lijn gehad en ik heb drie keer een ander verhaal gehoord over wanneer het geleverd werd en wanneer het gemonteerd werd. Uiteindelijk werd het keukenblad een maand (!) later geleverd en de monteur moest ik zelf maar bellen voor een afspraak. Deze monteur heeft met mij een afspraak gemaakt om 7 uur 's ochtends, maar kwam niet opdagen. Na dan nog maar een keer gebeld te hebben, kreeg ik te horen dat hij er om 10 uur zou zijn, want hij was eerst nog ergens anders bezig. Er is voor het inmeten en monteren van de keuken tot wel 6 keer toe van ons gevraagd om een hele dag thuis te zijn, vaak voor werk dat tien minuten duurt.
Samenvattend;
- de Keukenkampioen heeft een goede service, totdat je betaald hebt.
- je moet zelf overal achteraan gaan en krijgt dan steeds een ander verhaal te horen
- de Keukenkampioen houdt geen rekening met het feit dat mensen zelf ook moeten werken, het kan veel efficiënter.
- niemand heeft de verantwoordelijkheid genomen voor acties, want 'zo werkt het nu eenmaal'.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde keuken”
Door Marc op maandag 2 apr 2018 18 | vestiging Amersfoort
Verkeerde keuken leveren qua afmetingen en daarna niet de verantwoordelijkheid nemen
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje”
Door Hj van Eerten op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Ede
In april 2019 hebben we een keuken besteld bij de keukenkampioen. We werden vriendelijk ontvangen en we kregen een goed voorstel waar we op in zijn gegaan. Een complete keuken met alle inbouw apparatuur. 2 weken terug is de keuken geplaatst. Een plaatje. Wij zouden zo weer een keuken bestellen bij de keukenkampioen.
FOTO VAN HJ VAN EERTEN
Keuken onder de trap
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Tonnie Hermans. Dodewaard. op woensdag 12 mei 2021 21 | vestiging Tiel
Net als en goed bedrijf moet zijn, klant vriendelijk, open voor onderhandelingen, goed advies. Alles duidelijk verder gecommuniceerd. Onderdeel van de Mandenmakers Keukengroep, Waalwijk. We hebben een mooie keuken uitgezocht met kook-eiland. Alles stipt volgens afspraak. In ons nieuwbouwhuis. Onze vorige keuken was avanti, die staat ook hoog in deze lijst, bij ons hier en de buurt, en terecht, maar daar betaal je ook voor. Keukenkast Kwaliteit van onze nieuwe keuken is ook Top. Prima apparatuur. Composiet aanrechtblad. Met een Bora inductie afzuig kook-plaat op het eiland. Voorbereiding laten doen door Sanitair-installateur. Oven was niet meer leverbaar, dus kregen we een duurdere geleverd met dezelfde functies. Ik zou de Keukenkampioen aanraden.
FOTO VAN TONNIE HERMANS. DODEWAARD.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 39
Vestigingen Keuken Kampioen
  Almelo (2 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546-749991
  Almere (10 ervaringen), Antennestraat 88, 1322 AS Almere, tel 036-5366370
  Alphen aan den Rijn, Moerbeilaan 2, 2404 XE Alphen a/d Rijn, tel 0172-240044
  Amersfoort (7 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033-4650636
  Amstelveen, Maalderij 12, 1185 ZB Amstelveen, tel 020-8003507
  Amsterdam Johan Cruijff Boulevard (2 ervaringen), Johan Cruijff Boulevard 214, 1101 DJ Amsterdam, tel 020-3650097
  Amsterdam Westpoort (8 ervaringen), Sierenborch 8, 1043 BA Amsterdam-Westpoort, tel 020-4470478
  Amsterdam Zuidoost (1 ervaring), Sijsjesbergweg 10a, 1105 AL Amsterdam, tel 020-2366525
  Bergen op Zoom (2 ervaringen), Burgermeester van de Laarstraat 11, 4615 PB Bergen op Zoom, tel 0164-749995
  Beverwijk (3 ervaringen), Parallelweg 106, 1948 NM Beverwijk, tel 0251-221393
  Breda (3 ervaringen), Grenssteen 7, 4815 PP Breda, tel 076-5422920
  Cruquius (11 ervaringen), Cruquiusplein 48, 2142 EV Cruquius, tel 023-5476110
  Delft (2 ervaringen), Leeuwenstein 31, 2627 AM Delft, tel 015-2855777
  Den Bosch (3 ervaringen), Tinnegieterstraat 2, 5232 BM Den Bosch, tel 073-2060019
  Den Haag (4 ervaringen), Maanweg 22, 2516 AA Den Haag, tel 070-3817521
  Dordrecht (4 ervaringen), Mijlweg 51, 3316 BE Dordrecht, tel 078-6119500
  Drachten (2 ervaringen), Doctor Martin Luther Kingsingel 48, 9203 JC Drachten, tel 0512-537016
  Duiven (4 ervaringen), Nieuwgraaf 46a, 6921 RK Duiven, tel 026-3791269
  Ede (5 ervaringen), Galvanistraat 59, 6716 AE Ede, tel 0318-631381
  Emmen (2 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41b, 7825 VH Emmen, tel 0591-635155
  Enschede (1 ervaring), Hengelosestraat 125, 7514 AE Enschede, tel 053-2070032
  Goes (1 ervaring), Marconistraat 28, 4461 HH Goes, tel 0113-227077
  Groningen (3 ervaringen), Roskildeweg 5, 9723 MA Groningen, tel 050-5352585
  Heerhugowaard (6 ervaringen), J.J.P. Oudweg 25, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072-5713454
  Heerlen (8 ervaringen), In de Cramer 146b, 6412 PM Heerlen, tel 045-5748033
  Helmond (1 ervaring), Engelseweg 202a, 5705 AJ Helmond, tel 0492-793793
  Houten (3 ervaringen), Duwboot 61, 3991 CE Houten, tel 030-6361012
  Hulst (1 ervaring), Industrieweg 4c, 4561 GH Hulst, tel 0114-784011
  Kaatsheuvel (4 ervaringen), Waterloop 6, 5171 PX Kaatsheuvel, tel 0416-283282
  Leeuwarden (2 ervaringen), Schenkenschans 1, 8912 AL Leeuwarden, tel 058-2133740
  Lelystad (1 ervaring), Zuiderpoort 25, 8239 AB Lelystad, tel 0320-218175
  Middelburg (3 ervaringen), Mortiereboulevard 28, 4336 RA Middelburg, tel 0118-606690
  Mijdrecht (2 ervaringen), Industrieweg 38c, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297-273838
  Nijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 156, 6538 SX Nijmegen, tel 024-2052008
  Purmerend (2 ervaringen), Einsteinstraat 6, 1446 VG Purmerend, tel 0299-462420
  Reeuwijk (1 ervaring), Reeuwijkse Poort 304, 2811 NV Reeuwijk, tel 0182-300006
  Roosendaal (4 ervaringen), Rucphensebaan 1a, 4706 PH Roosendaal, tel 0165-749006
  Rotterdam Alexandrium (7 ervaringen), Watermanweg 227, 3067 GA Rotterdam, tel 010-2098565
  Rotterdam Stadionweg (6 ervaringen), Stadionweg 33a, 3077 AP Rotterdam, tel 010-4796911
  Sneek (1 ervaring), Smidsstraat 10c, 8601 WB Sneek, tel 0515-412544
  Son (4 ervaringen), Ekkersrijt 4102, 5692 DC Son, tel 0499-767013
  Spijkenisse (6 ervaringen), Lucebertstraat 2, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181-610055
  Tiel (4 ervaringen), Buitenbulkweg 7, 4005 LA Tiel, tel 0344-627410
  Utrecht (7 ervaringen), Zeelantlaan 55, 3526 AK Utrecht, tel 030-2670006
  Weert (2 ervaringen), Moesdijk 11, 6004 AX Weert, tel 0495-525644
  Woerden (1 ervaring), Jaap Bijzerweg 26, 3446 CR Woerden, tel 0348-422722
  Zaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21k, 1506 PW Zaandam, tel 075-2050005
  Zwaag (3 ervaringen), De Factorij 39, 1689 AK Zwaag, tel 0229-249043
  Zwolle (3 ervaringen), Marsweg 37b, 8013 PE Zwolle, tel 038-4669021
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.