Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
6 vestigingen
1979 ervaringen
Genemuiden (Overijssel)
52 ervaringen
Lelystad (Flevoland)
18 ervaringen
3 vestigingen
687 ervaringen
3 vestigingen
31 ervaringen
2 vestigingen
180 ervaringen
3 vestigingen
24 ervaringen
6,7

Keuken Kampioen

Score uit 591 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
47 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Kampioen
Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de prijs. Want ook voor u betekent onze eigen fabriek extra voordeel. Elke Duitse keuken keuken wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak, wensen en de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs.
Ervaringen
Er zijn 591 ervaringen over Keuken Kampioen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren249 ervaringen
4 sterren151 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren23 ervaringen
1 ster129 ervaringen

Per vestiging:
“Rapportcijfer”
Door Otto peterse op vrijdag 11 dec 2015 '15 | vestiging Den Bosch
We liepen zomaar binnen niet met de bedoeling om een keuken te kopen. Maar kwamen naar buiten met een koopovereenkomst. We kunnen niet anders zeggen alles klopte van aankoop tot oplevering keuken alles binnen de afgesprokken tijd. Voor ons krijgt de keuken kampioen een dikke 10 als raport cijfer.
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1979 ervaringen
9,4
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 52 ervaringen
“Tip voor nieuwe kopers: niet doen”
Door Martijn Koolloos op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Delft
In zomer 2015 bij Keukenkampioen (KK) binnen gelopen. Ze doen er alles aan om je meteen te laten kopen. Ook al beschouw ik mezelf als kritische cliënt, ik ben er toch ingestonken: meteen een op het eerste gezicht zeer hoge korting. Maar totaal geen mogelijkheid gekregen om prijsopbouw te controleren. Maar goed, dat is allemaal mijn eigen schuld. Maar toen... Ten eerste begint de ellende bij het feit dat zij niet installeren, dat moet jezelf regelen. Dat wilden we niet: we wilden één contactpunt. Uiteindelijk zouden zij dan ook de installateur sub-contracteren. Ook al wil je één contactpunt, dan nog liepen de rekeningen via die installateur en de KK. Vervolgens werd tot twee (!!!!) keer toe een verkeerde aanrechtblad geleverd, heeft de afzuigkap een te kleine (120 mm ipv 150 mm) afvoerbuis waardoor ie nou een teringherrie maakt en niet goed afzuigt, is de coating van de matchrome kraan al twee keer afgebladderd, hangt nu al een kastje scheef en zijn we er nu achter gekomen dat de gleuf tussen de achterwanden en de bovenkastjes helemaal niet moet voor de ventilatie (dat zeiden ze mij toen ik hun daar op wees), maar waarschijnlijk ook het resultaat van een opmeetfout. Telefonisch klagen helpt niet, want die arme telefoonklerk heeft 0,0 beslissingsbevoegdheid en komt altijd terug met de opmerking: ik heb met de manager gesproken en hij vindt dit en dat (altijd ten nadele van mij) . Het blijkt onmogelijk om die manager zelf te spreken ("te druk", "valt niet binnen zijn takenpakket"). Afijn, klachtenafhandeling wordt op allerlei maniertjes getraineerd en gefrustreerd in de hoop dat je het er bij laat zitten. Ik heb het idd laten lopen, maar ga nu weer vol in de aanval. 15.000 € is te veel geld om gewoon slechte kwaliteit en slechte after sale service geleverd te krijgen. Tip voor nieuwe kopers: niet doen.
Reactie of foto toevoegen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 18 ervaringen
9,1
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (o.a. Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 687 ervaringen
“Denken mee”
Door W.Binkhorst op donderdag 17 dec 2015 '15 | vestiging Duiven
Deskundig, vriendelijk, nemen de tijd, aflevering en montage goed, denken mee. Kortom super. Ruime keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Fam. Elshout op dinsdag 19 mei 2015 '15 | vestiging Purmerend
Het hele proces van uitzoeken en samenstellen van de keuken tot eindmontage was erg goed! Klantvriendelijkheid en service was super! Deze prettige manier van verkoop/overleg(communiceren) zijn we in andere keukenzaken niet tegengekomen! Keukenkampioen Purmerend en de monteurs, die de keuken plaatsten, sprongen er voor ons echt uit! Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Showroomervaring”
Door Mike op maandag 21 mrt 2016 '16 | vestiging Cruquius
Na onze negatieve ervaringen bij de Keukenconcurrent zijn we bij de Keukenkampioen binnen gestapt. Mooie showroom en mooie keukens kortom gelijk goed gevoel. Prettig geholpen met advies echter ook bij deze winkel wil men je enorm in de watten leggen, hier kon je zelfs, bier, wijn en bitterballen krijgen. Daar de kans hele klein is dat je droomkeukem in de showroom staat, eigenlijk is alles op maat. Hebben we weer geruime tijd gezeten om op de tekening en offerte te wachten. Ook hier hebben ze nog nooit van een computer gehoord. Kortom de indeling word je best duidelijk op basis van de potloodschets echter het aangezicht hoe alles in kleurstelling er uit gaat zien inclusief de apparatuur achterwanden etc echt niet. Ook bij deze winkel hanteren ze de methode heel hoog te beginnen zodat je schrikt en daarna korting op korting te geven. Ook hier geen specificatie per onderdeel Na een half uur als de offerte er is schuift de manager aan. En die gaat op je inspelen met nig meer kortingen die hij alleen op dat moment mag geven als je gelijk zal tekenen. Ze doen dit op een iets vriendelijkere manier als de Keukenconcurrent echter nogsteeds opdringerig. De offerte krijg je ook helaas in de winkel niet mee. Later via email wel op kunnen vragen. Samenvattend vriendelijk personeel keukens zien er prima uit. Echter weet je ook hier niet goed wat je koopt en iets opdringerig. Wij zouden hier dan ook niets kopen
Reactie of foto toevoegen
“Veel stress”
Door Oksana Harmsen op vrijdag 20 mei 2016 '16 | vestiging Heerhugowaard
Als je in de omgeving van Alkmaar woont en van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen, ga dan niet naar Heerhugowaard. De vestiging van Keuken Kampioen Heerhugowaard is gewoon niet goed: er is geen service, als je eenmaal een handtekening op het contract hebt gezet. Communicatie is slecht, jouw email wordt niet beantwoord en als er al een antwoord komt dan is dat telefonisch zodat je geen schriftelijke bewijzen achteraf hebt. Als jij belt, kunnen ze je niet helpen, want "jouw" verkoper is er niet en alleen hij jou kan helpen. Wees voorzichtig: zo kregen we een order te ondertekenen, die niet op de offerte werd gebaseerd (kleinere kasten, ondiepe/lagere kasten enz.) De verkoper, die toevallig de vestiging manager is (Ja, goed in verkoop, maar niet in mensen helpen) was nalatig: ons was niet verteld, bijvoorbeeld, dat de plaatsing van de handgrepen op 3 manieren kan! Als op de order "Horizontaal" staat vermeld, ga jij ervanuit dat het goed is, maar het had "Midden" moeten zijn! (midden, horizontaal). Als gewone mens weet je toch het verschil niet?! De oplossing moet ons veel geld kosten, terwijl het fout van de verkoper is geweest. Kortom, ga ergens anders kijken. Scheelt je veel stress en nare gevoelens achteraf!
Reactie of foto toevoegen
8,9
Budget Select Keukens
3 vestigingen (o.a. Overijssel)
“Prima” score uit 31 ervaringen
8,8
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 180 ervaringen
“Sceptisch begonnen maar zeer tevreden”
Door J. Schellekens op zaterdag 13 jun 2015 '15 | vestiging Son
De eerlijkheid dient mij te zeggen dat ik in eerste instantie zeer sceptisch was over de Keuken Kampioen. Echter in zowel de oriëntatie, her tweede bezoek waarin de keuken werd samengesteld, alsmede de montage en de after sales blijkt de Keuken Kampioen een ware Kampioen. Niets is te veel gevraagd, altijd wordt er alle tijd genomen een zeer duidelijke uitleg en zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding heeft er toe geresulteerd dat al 3 mensen in onze persoonlijke omgeving ook hier zijn geslaagd. Ook zij zijn allen zeer tevreden Keuken Kampioen Son bedankt voor de Service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Schotanus op maandag 7 dec 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Wij zijn zeer tevreden over advies, planning en aflevering,c.q.plaatsing van de keuken.Het voorgestelde ontwerp van de keuken door de adviseur sprak ons zeer aan.De keuken is door de stukadoor, welke is geadviseerd door de Keukenkampioen, vakkundig gestukadoord. De monteur van de keuken verdient alle complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“prima werk geleverd door Keukenkampioen”
Door Henk Krakers op donderdag 27 nov 2014 '14 | vestiging Ede
Wij hebben begin september een keuken gekocht bij de Keukenkampioen Ede, en genieten nu al volop van onze nieuwe keuken. Wij zijn geholpen door een goed en vakkundig keukenadviseur zonder "gladde verkooppraatjes". Vervolgens is het hele bestel- montage en soepel en snel verlopen, zonder problemen. Ook over de montage en aansluiting door de keukenman zijn wij zeer tevreden. Al met al een positieve ervaring met de keukenkampioen!
Fam. Krakers, Leusden
Reactie of foto toevoegen
“Super goed verlopen”
Door Plat op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Purmerend
Van eerste gesprek met Jolanda Smit van keuken kampioen tot handtekening op het plaatsing formulier is alles super goed verlopen. Daarvoor willen wij keuken kampioen hartelijk bedanken .fam plat te Volendam.
Reactie of foto toevoegen
“Super service vd keuken kampioen”
Door Bob op dinsdag 1 jul 2014 '14 | vestiging Breda
Onlangs een keuken aangeschaft bij de Keuken Kampioen te Breda: uitermate vriendelijk en vakkundig geholpen, een scherpe prijs uitonderhandeld en in korte tijd uiterst netjes en zorgvuldig bij mij thuis geïnstalleerd. De Keuken Kampioen maakt wat mij betreft haar naam meer dan waard. 100 punten en een aanrader voor eenieder.
Reactie of foto toevoegen
“Inmeten op papier”
Door M.I op maandag 30 mrt 2015 '15 | vestiging Helmond
Een keuken gekocht door mijn hoog bejaarde ouders bij de Keukenkampioen. Verkocht terwijl hun huis nog niet klaar was met de verbouwing en daardoor de keuken niet ingemeten kon worden. Het zou ook kunnen door de keuken op papier in te tekenen, vertelde de verkoper. Helaas, de keuken past totaal niet. Deze bejaarde mensen zijn er vanuit gegaan dat de service goed zou zijn en het verhaal van de verkoper zou kloppen. Keukenkampioen geeft aan dat ze er voor getekend dat ze een keuken hebben gekocht die alleen op papier is "ingemeten". Zal vast kloppen, jammer dat de verkoper geen rekening heeft gehouden met hun leeftijd en daardoor helderheid van geest:(
Reactie of foto toevoegen
8,8
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 180 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Drama na handtekening”
Door M. Jonker op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Amsterdam Westpoort
Ik weet niet wat ik moet beginnen met het vertellen van mijn naar ervaringen met keukenkampioen. Totdat we de handtekening hadden gezet werden we super vriendelijk geholpen, daarna is het drama. Ondertussen is onze keuken 3,5 week geleden geplaatst. Meer dan 12 punten hebben we nog open, dingen zoals zijkant planken vergeten te plaatsen, beschadiging bij aflevering van kasten, plinten lelijk afgezaagd, keuken anders opgeleverd dan afgesproken layout, ventilatie rooster niet geplaatst, muren beschadigd tijdens afleveren en monteren, scharnieren die niet werken en na geleverd moeten worden, schakelaars onder de bovenkasten zijn ze vergeten te bestellen en plaatsen, ga zo maar door. Ondertussen zijn we meer dan 3 weken verder en ik heb geen idee wanneer een of dit wordt opgelost. Ik wordt van de winkel naar klantenservice gestuurd maar ze bellen of mailen nooit zelf om ons een update te geven. Bij de aanvraag of ik één contact persoon mag krijgen wordt gewoon niet op in gegaan. Ook kreeg ik van een manager te horen dat ik met niet had moeten tekenen.. Maar wat doe je als die monteur, in zijn eentje, al 13u bezig is.. Dan noteer je de meeste dingen die je opvallen maar meer kun je niet doen! Ik ben in vol ongeloof hoe ongelooflijk onbeschoft we worden behandeld. Ik adviseer je: ga niet naar deze winkelketen, voor dezelfde prijs kun je bij een dergelijke zaak jou mooie keuken bestellen en bespaar je heel wat frustratie.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken schildknaap”
Door Laming op donderdag 30 nov 2017 '17 | vestiging Delft
Keuken kampioen? Eerder keuken schildknaap! De service van keukenkampioen is echt om te huilen. Afgesproken met de verkoper dat mijn oude keukenblad ook gedemonteerd zou worden. Maar drie weken later krijg ik telefonisch te horen dat ik het toch zelf moet doen. Maar dat is nog niet het ergste. Vandaag, 30-11-2017, komt de monteur niet alleen te laat, maar ook zonder keukenblad. Want die zou al geleverd zijn. Na een uur heen en weer bellen komen we erachter dat keukenkampioen het blad is kwijtgeraakt. Nog een uur later komen we er achter dat dat komt omdat de bezorger deze over het hoofd heeft gezien (we hebben het over een werkblad van 3 meter). Het antwoord van de keukenkampioen woordvoerster, die overigens graag door je verhaal heen blijft praten om te zeggen dat het gewoon kan gebeuren dat er 'een dingetje' mis gaat: "Ik ga even kijken wanneer iemand het blad kan komen monteren, maar daar krijgt u sowieso vandaag geen antwoord meer op want ik werk maar tot 15.00 uur." en "Er komt niet zomaar een vergoeding tegenover te staan, want dit soort dingen gebeuren nu eenmaal". Ik moet nu ten minste tot maandag wachten tot er een nieuw keukenblad komt maar waarschijnlijk wordt dat langer. In de tussentijd zit ik in een koud huis, zonder water. Update: vandaag drie keer gebeld met keukenkampioen. De eerste twee keer werd mij verteld dat ik vandaag toch echt meer te horen kreeg. De derde keer werd mij medegedeeld dat: "sorry, mijn collega is al naar huis." Hoe moeilijk is het om een nieuwe afspraak te plannen, nadat je al zulle enorme fouten hebt gemaakt? Dit is echt om te huilen. Ik zou willen dat ik 0 sterren kon geven, want de service is enorm ver te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken slecht advies”
Door Foekema op vrijdag 7 feb 2014 '14 | vestiging Drachten
We hebben een mooie keuken gekregen kwaliteit is goed. Alles past perfect. Maar het zwarte aanrecht van composiet is een ramp! Het valt niet schoon te houden,ik moet, het steeds nadrogen en men geeft ons tegenstrijdige adviezen. Wasbenzine, groene zeep, jif, niks doen. Al met al erger ik me kapot aan het aanrecht en de kastjes hadden na het plaatsen met Polish gewreven moet worden om uit te harden. Hier is ons niks over gezegd en ook de Polish hebben we niet gekregen met als gevolg dat er lelijke krassen zijn ontstaan op de kastjes. Voor service moet je dus niet bij de Keukenenkampioen zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Aggressieve verkoop- en afleverpraktijken”
Door Adriaan op woensdag 31 mei 2017 '17 | vestiging Ede
Tot zo ver heb ik Keukenkampioen leren kennen als een keukenleverancier die zich zonder enige wroeging bedient van intens aggressieve verkoop- en afleverpraktijken die op het misdadige af zijn. Zij dupeert haar klant met onder meer ernstige ontwerpfouten, belooft valselijk kwaliteit wat niet geleverd wordt, dwingt volledige betaling af bij bezorging voordat het de vrachtwagen wordt uitgeladen, etc.
Reactie of foto toevoegen
“Service? Beloftes nakomen? Niet relevant voor Keukenkampioen Almere”
Door R. van der Ven op zondag 25 mei 2014 '14 | vestiging Almere
Eind 2010 keuken aangeschaft bij keukenkampioen Almere. Ruim 20.000 euro, want de keuken moest ons sieraad in huis worden. Binnen een jaar een scharnier kapot van de vriezer, op naar de winkel. Doorverwijzing naar de leverancier van de apparatuur, want die leveren ook de scharnieren. Enfin, na vier keer heen- en weer te zijn gestuurd de moed opgegeven.
Uiteindelijk vonden we het te gek dat we niet geholpen werden, na paar maanden nog maar eens gebeld. Tja, keukenkampioen wilde wel de helft van de kosten vergoeden. Met voorrijkosten mochten we ruim € 100 euro betalen. Laat maar gaan dus....

Binnen vier jaar geeft de vaatwasser de geest. Tegen beter weten in weer naar de winkel... meteen ons ongenoegen over het scharnier uitgesproken. "Oh meneer, mevrouw, we hebben meer klachten over de scharnieren. Dat is echt een slechte partij geweest. Er zit een kunststof nokje wat afbreekt. Gaan we regelen. De vaatwasser, vóór Dinsdag bel ik u even wat we daaraan gaan doen".

Woensdag natuurlijk maar weer gebeld, want wie er ook belt: niemand van de keukenkampioen. Wat schetst onze verbazing: "verkoper werkt sinds maandag ergens anders, niemand weet van de gemaakte afspraken. Scharnier en vaatwasser zijn jullie probleem, gaan we niets aan doen. U heeft immers geen extra garantie afgesloten"! "Verder denken wij niet dat onze verkoper u iets heeft toegezegd". Okee.... ook nog voor leugenaar uitgemaakt. Leuk bedrijf! En hoe zit het eigenlijk met de verwachte levensduur van apparaten?

Afgelopen zaterdag maar weer naar vestiging Almere. Redelijk te woord gestaan, tot er een zéér arrogant overkomende collega bij kwam. Ontstond er een lekker sfeertje in een helaas lege vestiging. Terloops werd bevestigd dat de scharnieren niet best zijn, maar aan de zaken die de verdwenen medewerker ons had toegezegd werd weer openlijk getwijfeld. Wel de toezegging gehad dat er contact met ons opgenomen zou worden door de nieuwe vestigingsmanager, uiterlijk woensdag. (Overigens werd er door arrogante collega van alles aan gedaan om toezeggingen meteen weer te ontkrachten). Wel gehoord:" We kunnen niet in zijn mail" en "Alleen de vestigingsmanager kan in zijn mail". ????

We wachten maar weer af..... ik zal laten weten of we nu eens worden teruggebeld en hoe dit grapje afloopt. Veel vertrouwen hebben we inmiddels niet meer....
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door W E Viezee-Scheer op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Amersfoort
13 dagen zonder keuken gezeten wat ik wel erg lang vond heb ik nu een prachtige keuken,met nog wel een scheur in de muur maar dat heb ik gemeld en ik hoop dat dat nog goed komt. Verder ben ik prima geholpen Het waren ervaren mensen
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1979 ervaringen
9,4
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 52 ervaringen
“Prima keuze”
Door R.Heringa op dinsdag 17 nov 2015 '15 | vestiging Drachten
Prima keuze: uitstekende service, vriendelijke mensen, keurige installatie. Ik heb alles laten uitvoeren door/ via Keukenkampioen. Dus ook het sloopwerk en de opbouw (stucwerk enz.) Vakkundige lui. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen in Woerden + niet tevreden over centrale service”
Door Coos starreveld op dinsdag 3 feb 2015 '15 | vestiging Woerden
Complete nieuwe keuken gekocht uitstekend geholpen en keurig afgeleverd en gemonteerd. Echter de inbouwdiepvriezer maakt veel te veel herrie. Gemeld aan KK maar die verschuilen zich en verwijzen mij door naar de leverancier van de diepvriezer. Pardon daar heb ik niets mee te maken. U bent mijn leverancier dus u los het het op!
De herrie is nog steeds niet opgelost! De hele dag hoor je de diepvriezer.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer Starreveld, Fijn te horen dat u positief bent over onze showroom in Woerden. Echter spijtig te lezen dat het probleem met de vriezer niet is opgelost. Deze week zullen wij hierover contact met u opnemen. Mvg, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door T Bouwens-Laumann op woensdag 23 dec 2015 '15 | vestiging Heerlen
heel goed geholpen ,super goed van kwalliteit van de keuken is super
en een snelle service bij beschadiggingen (word meteen een nieuw onderdeel geleverd).Ze begrijpen prima wat iemand wil en leveren precies die opstelling ook al is het niet conventioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Fam. van Haperen op zaterdag 18 apr 2015 '15 | vestiging Breda
Gehele nieuwe keuken met apparatuur. Uitstekend geholpen met alles, zeer prettige samenwerking, uiterst professioneel. Van begin tot eind goed en gezellig begeleid, niet haastig, niet overrompeld en geen druk van tijdsbestek. We hebben in alle rust onze droomkeuken kunnen kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“slecht”
Door I. Hoefsloot op dinsdag 17 jun 2014 '14 | vestiging Cruquius
Klantvriendelijk zolang u nog geen keuken koopt. Dwingt u tot tekenen van de aankoop, na een stap over de drempel geldt de afgesproken prijs niet meer. Een prachtige grootbeeld 3D LED tv gratis bij aankoop op 6 september 2013 omdat wij VIP klant zijn (waren). Wel op die datum een keuken gekocht maar geen TV gekregen. Keuken niet volgens afspraak geplaatst/geleverd. Na 5 maanden nog niet volgens afspraak geplaatst. Erg veel spijt van aankoop. Keuken Kampioen, niet doen. Je wordt bedrogen.
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door Nel De Boer Gezondheidspraktijk op woensdag 8 apr 2015 '15 | vestiging Groningen
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij keukenkampioen te Groningen! Wij wonen nogal landelijk, dus een keuken die speels en landelijk is verdiende onze voorkeur. Binnen de Gezondheidspraktijk hebben wij al vele complimenten mogen ontvangen. Het is een schitterende keuken, een ware blikvanger. Wij bevelen Keukenkampioen zeker aan!! De installateur en de mensen voor het afwerken van de keuken verdienen zéér zeker een pluimpje!!vader en zoon.
Reactie of foto toevoegen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 18 ervaringen
9,1
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (o.a. Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 687 ervaringen
“Breda”
Door CEW op donderdag 3 okt 2013 '13 | vestiging Breda
Wij hebben de keuken nog niet geleverd gekregen maar zoals er wordt meegedacht door Said van de Keukenkampioen uit Breda vinden wij dat dit vermeld dient te worden. Er zijn zoveel slechte ervaringen dat wij best wel voorzichtig waren. Vooralsnog de klantvriendelijkheid en de service die vooraf wordt geleverd door Said uit Breda is waanzinnig. Wij hadden best veel eisen en wensen maar dit verdient zeker een positieve reactie en met name voor Said!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte ervaring”
Door Marco op maandag 4 jan 2016 '16 | vestiging Son
Ik heb een zeer slechte ervaring met Keukenkampioen. Ontvangst en uitleg was goed maar daarna ging er van alles fout. Tijdens de levering waren er geen passtukken geleverd. De maatvoering van de natuurstenen werkblad klopte niet. Hierdoor moest de keuken een paar cm worden opgeschoven. Hier waren kosten aan verbonden en Keukenkampioen zou deze kosten vergoeden. Na ongeveer 1,5 maand Keukenkampioen opgebeld en dit zou meteen worden opgelost. U raadt het al.... na enkele weken nog niets op mijn rekening gestort. Dus vervolgens nog een keer bellen en nu zou het wederom worden opgelost. Na 1,5 week nog geen stap verder. Vandaag gebeld en dan vragen ze ook nog mijn rekeningnummer. Hebben ze daar wel eens gehoord van dossiervorming? Ik heb mijn keuken ruimschoots op tijd betaald en dan verwacht je omgekeerd hetzelfde. Niet dus. Keukenkampioen is voor mij geen aanrader.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer, bedankt voor uw feedback. Zeer spijtig dat u het bedrag nog niet heeft ontvangen. Ik zie wel dat dit in werking is gezet en dat u het bedrag loop van deze week, begin volgende week op uw rekening kan verwachten. Excuses voor het ongemak! Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
REACTIE VAN MARCO
Bedankt voor uw reactie. Ik heb netjes gewacht maar tot heden niets ontvangen. Het begint me nu echt de keel uit te hangen. Wazige toezegging van "de betaling zal eind deze week begin volgende week op de rekening staan' zijn volledig uit de lucht gegrepen. Wat een slechte service. Wat gaan we nu weer toezeggen? Ik eis dat er vandaag contact met mij opnemen.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk advies”
Door Chris van Ingen Schenau op dinsdag 31 mrt 2015 '15 | vestiging Purmerend
Wij hebben diverse zaken bezocht, komen niet eens echt uit de buurt. Uiteindelijk komen de meeste aanbiedingen op ongeveer de zelfde prijs uit. Door het persoonlijke advies en het laten zien van vele praktijk voorbeelden heeft Tim van de Matten ons over de streep getrokken. Ook de levering en montage verliep volledig naar verwachting. Alles was binnen een dag geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“Verbazend goed”
Door Aart Bergwerff op woensdag 28 jun 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Verbazend goed. Eerder ervaring met Bruynzeel keukens leerde mij dat het niet altijd goed gaat met het kopen/plannen/plaatsen/service enz van een keuken. Gelukkig heeft Keuken Kampioen dit goed gemaakt. Alles klopte de aanschaf met een flinke aandacht voor ons als klant. Het meedenken/adviseren zonder opdringerig te zijn. In elk geval beleefd en service gericht. Ook de mensen die de leidingen komen aanleggen. Nette mensen die je in je woning alleen kan achterlaten. Vaklui die je bij de opstelling/monteren goede adviezen geven. Zelfs de bezorgers van de keuken bleken een juiste mentaliteit te hebben. Ik zou iedereen aanraden koop je keuken niet te duur en ga voor uitstekende service en vaklui naar Keuken Kampioen.....ECHT EENS DOEN!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Cancellation fee”
Door Sushil op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Mijdrecht
My horrific experience with Keuken kampioen: Me and my wife went to keuken kampioen at Mijdrecht to look for a kitchen for our new house which we planned to buy but still not bought then. Marshal from keuken kampioen showed us the kitchen and finally created an offer for us. As we still did not buy the house then, so we didn't want to sign any paper. They fooled us by giving an offer. They gave us appliances worth 250 euros and told us to sign the offer and pay 250 euros. They mentioned that in case we don't buy the house or do not want to buy kitchen they will keep 250 euros with them and we will keep the appliances. But if we decide to buy, then we will get the appliances for free. Later we realized it's an overpriced kitchen and we told them we do not want the kitchen. Then the manager at the shop who is very arrogant and ill mannered person told us that we have signed the order and now we need to pay 30% fine if we cancel. By then even the design of kitchen was not finalized and no measurements were taken. Also as all the papers were in Dutch and we cannot read Dutch, we trusted their words and got fooled. They talked so rudely to me and my wife that finally we got pissed off like hell and we paid the fine to get out of their shackles. It was a nightmare experience for us and we lost thousands of euros as fine. I would suggest people never to trust their words and there are other shops who offer better kitchen for much less price. These guys are just bunch of liars !! They took advantage of us being expats. #shameonkeukenkampioen
Reactie of foto toevoegen
“Weer een super ervaring”
Door E.Y. van Royen op dinsdag 18 nov 2014 '14 | vestiging Utrecht
Na 6 verhuizingen en 6 nieuwe keukens, hoop ik dat dit de laatste is. Wederom kwam deze keuken bij Keuken Kampioen vandaan. Uiteraard omdat vorige ervaringen zo goed waren. Ook deze keer zijn mijn verwachtingen overtroffen. Er werd meegedacht, oplossingen aangedragen, extra stappen gezet, door zowel de adviseur, als bij de plaatsing en afwerking. Tot 4x toe heb ik mijn initiële order herzien en dat was geen probleem. Elke verandering werd uitgebreid besproken of het nodig was en of er andere (goedkopere) mogelijkheden waren. Ik ben weer super tevreden! Nu nog leren koken :-).
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste E.Y. van Royen, Bedankt voor uw positieve review. We zijn erg blij te lezen dat we u goed hebben kunnen helpen bij het maken van juiste keuzes. We hebben het volste vertrouwen dat u nog wel leert koken in de nieuwe keuken! MvG, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
8,9
Budget Select Keukens
3 vestigingen (o.a. Overijssel)
“Prima” score uit 31 ervaringen
8,8
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 180 ervaringen
“Perfekte service”
Door Kees op zondag 10 aug 2014 '14 | vestiging Middelburg
Keuken gekocht bij keukenkampioen, Middelburg in 2011. netjes afgehandeld, voor een prima prijs, echter het chroom van de handvaten liet los, tot 4 keer toe vervangen door de keukenkampioen, alles onder garantie, nu andere hangrepen (aluminium) deze zijn ook gratis gemonteerd, de service en afhandeling en communicatie was bij ons perfect,, de volgende keuken kopen we zeker bij de keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anne-Marie van Breukelen op woensdag 25 nov 2015 '15 | vestiging Spijkenisse
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken van de keukenkampioen. Het enige min puntje vonden wij dat al tijdens ons eerste bezoek om een handtekening werd gevraagd, dit hebben wij niet gedaan omdat dat gewoon tegen ons principe was. Daarna alles goed verlopen fijn advies in de winkel, afspraken zijn nagekomen en keuken is geheel naar onze zin geplaatst. Er waren een paar kleine dingen die vervangen moesten worden, klantenservice reageerde zeer adequaat. Alles naar onze zin en volgens duidelijke afspraken opgelost. Ik kan niet anders zeggen dan dat tot nu toe alles zeer prettig is verlopen en hoop de komende jaren fijn te genieten van onze mooie keuken, en mocht er iets met de keuken zijn dan vertrouw ik erop dat ook dat op een goede manier zal worden opgelost.
FOTO VAN ANNE-MARIE VAN BREUKELEN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Denis en Anne van der Avoirt-Claes op woensdag 18 jul 2018 '18 | vestiging Goes
Een nieuwe keuken van bij keukenkampioen Goes gekocht. Daan Van Keulen was onze verkoper. Wij zijn 100% tevreden van de persoonlijke begeleiding , tevens ook van de plaatsing en de kwaliteit van de keuken. Kortom , helemaal Toppie !! Dankjewel Daan !
FOTO VAN DENIS EN ANNE VAN DER AVOIRT-CLAES
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door W. Rietveld op dinsdag 30 jun 2015 '15 | vestiging Purmerend
Prettig ontvangen, goed geholpen, een verkoper die met je meedenkt en handige tips heeft gegeven. De gekochte keuken (13.000,-) had geen standaardmaat maar alles is ter plekke op de juiste maat gemaakt en geplaatst in slecht 1 dag! Van te voren waren wij sceptisch omdat je vaak slechte verhalen hoort over de keukenbranche, maar dis is ongelooflijk, alles was aanwezig en alles werkte zoals het hoort te werken, kortom: alles klopt! Wij zijn super tevreden en raden deze keukenzaak aan iedereen aan.
FOTO VAN W. RIETVELD
Reactie of foto toevoegen
“slechte service”
Door J. Hakvoort op zondag 15 jun 2014 '14 | vestiging Zwolle
Zeer slechte ervaringen Keuken gekocht 22.000,00 na een week braken de handgrepen al af, en heeft Keukenkampioen de deuren vervangen.
echter ook nu braken de handgrepen af. Ter compensatie kregen we een zak vol met handgrepen. Nu 7 jaar later zijn de handgrepen niet meer leverbaar. en zouden de deurtjes moeten vervangen moeten worden, oude handgrepen hebben namelijk 2 gaatjes in de deur. Tot overmaat van ramp laat de folie los van de deuren. En beginnen de ladegeleiders kuren te vertonen. KEUKEN KAMPIOEN reageert niet eens op een mail
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Versluis op woensdag 8 apr 2015 '15 | vestiging Utrecht
Keukenkampioen heeft ons vanaf het begin tot einde perfect bij gestaan Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Advies was deskundig en eerlijk. Bezorging was perfect op tijd en alle materialen waren in orde. Montage super afgerond binnen 1 dag. Ik zag aanrader.
FOTO VAN VERSLUIS
Reactie of foto toevoegen
8,8
Keukenwarenhuis
2 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 180 ervaringen
7,3
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 24 ervaringen
“Tevreden”
Door Henk Schinkel op donderdag 4 jun 2015 '15 | vestiging Woerden
Prima geholpen in de zaak, alle afspraken zijn perfect uitgevoerd. na plaatsing functioneerd de keuken ook perfect. Natuurlijk hadden wij een plan en budget voor dat we gingen kijken naar een nieuwe keuken. Doordat wij deskundig advies hebben gekregen bij de inrichting van de keuken zijn we ook binnen ons budget gebleven. wij zijn tevreden over de kwaliteit en functionaliteit van de keuken en prima prijs verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Planning van de montage”
Door J.M. Hoekveld op woensdag 6 mei 2015 '15 | vestiging Spijkenisse
Over het plaatsen van de keuken zijn wij zeer tevreden. De keukenmonteur heeft zeer net werk afgeleverd en de keuken naar tevredenheid geplaatst en daarna ook de nodige uitleg gegeven. Ook tijdens het plaatsen ging hij zeer netjes te werk. Over het traject daar vooraf zijn wij minder te spreken. We hebben de keuken gekocht in Spijkenisse, waarna wij daarna een schrijven thuis kregen voor het opgeven van een voorkeursdatum voor het leveren en plaatsen. Dit hadden wij ook netjes binnen de gestelde tijd gedaan en in de brief stond ook dat hier meestal niet van af werd geweken. Echter kregen wij enkele weken voor de levering een brief met een datum die eerder was als die wij hadden opgegeven. Aangezien wij een complete verbouwing gingen doen thuis was dit voor ons geen optie. Ook vanwege het feit dat wij door de verbouwing met meerdere partijen afspraken hadden. Tijdens het telefonisch contact hierover met de planning werd ons verteld dat de door ons opgegeven datum niet kon, omdat het bedrijf een collectieve snipperdag had (4 mei). Dit was niet met ons gecommuniceerd. De planning en ook de verkoper konden geen enkele medewerking of begrip tonen voor onze situatie en gaven ons ook niet eens enige indruk dat ze met ons mee wilden meedenken en/of werken. Er werd doodleuk gezegd dat wij onze gehele eigen planning dan maar om moesten gooien. Dit is dan ook gebeurd, aangezien de verkoper en planning totaal niet wilden meewerken en zelfs bot reageerde aan de telefoon. Zeker van een verkoper mag je verwachten dat hij voor de belangen van z'n klanten opkomt. Dit heeft ons een zeer vervelend gevoel gegeven. Zeker omdat het ook geen kleine bedragen zijn die hiermee gemoeid zijn en je mag aannemen dat je toch wel enige zeggenschap mag hebben dan. Nogmaals, over het plaatsen van de keuken zijn wij wel zeer te spreken.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer/ mevrouw Hoekveld, Bedankt voor uw review. We willen graag met u in contact komen om de door u aangegeven verbeterpunten door te nemen. Kunt u uw gegevens mailen naar webcare@keukenkampioen.nl? Dan nemen we graag contact op. M.v.g.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en duidelijk”
Door Stefan de Roon op donderdag 18 jun 2015 '15 | vestiging Weert
Vorige week is onze keuken geplaatst en hij is prachtig. In Weert ben ik goed geholpen in het traject door Jerle. Gezamenlijk onze keuken samengesteld. Een mooie prijs overeengekomen. De monteur die de keuken geplaatst heeft is echt een vakman, hij heeft later nog geschakelt met onze loodgieter om er voor te zorgen dat alles goed werd aangesloten. Nazorg e.d. zijn goed en duidelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstelling”
Door Annika op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Amsterdam Westpoort
Koop nooit een keuken bij Keuken Kampioen. Zo wel, dan staat dat garant voor vele extra kosten waar zij geen verantwoording voor zullen nemen. Wat overblijft is een teleurgestelde ontevreden klant! Een gewaarschuwd mens telt voor twee :)

De keuken is inmiddels (bijna helemaal) geplaatst. Wij zijn over de hele gang van zaken met Keuken Kampioen niet erg tevreden, zoals ook te lezen in de review. Voorheen was het Edmon waar we de keuken uit hebben gezocht, waar we terecht waren gekomen via onze architect. Dat verliep allemaal erg vriendelijke en zonder problemen. Zodra Edmon werd overgenomen door Keuken Kampioen, om welke reden dan ook, begonnen de problemen. Met Edmon waren we in overeenstemming gekomen tot een keuken naar onze wensen en precies binnen ons budget. Na de overname kwam Keuken Kampioen met de mededeling dat zij dat niet konden leveren en zeker niet voor die prijs. Super vervelend, maar afzien van de overeenkomst die we hadden kon ook niet want dat zou ons geld gaan kosten. Achteraf gezien waarschijnlijk goedkoper om er vanaf te zien en elders een keuken uit te kiezen dan te blijven bij Keuken Kampioen.

Allereerst moesten wij andere keuzes maken in ons keukenblad en kastfrontjes. Een week na onze keuze werden we gebeld dat het aanrechtblad dat wij hadden gekozen niet op die wijze leverbaar was maar alleen een dikkere variant, prima. Daarbij was de kleur voor onze frontjes toch ook niet leverbaar, anders dan eerder vermeld in de winkel. Balen. Meneer had een alternatief die er sprekend op zou lijken. Maar in het echt is dat helemaal niet zo! Voor beide onderdelen werd ook de factuur aangepast, want die waren natuurlijk duurder. Dus in de winkel werden onze keuzes al duurder, daar zij niet voor de prijsklasse konden leveren waar wij in zaten. Vervolgens kunnen zij niet leveren wat we in de winkel hebben uitgekozen en moesten we wederom bij betalen.

Redelijk ontevreden werd de keuken geleverd een dag voor plaatsing. Wij waren blij verrast met het geleverde aanrechtblad. We hadden het niet in het echt gezien, daar er in de winkel geen voorbeeld was van de matte variant van het 'motief' dat wij mooi vonden. Maar wonder boven wonder was dat eens een grote meevaller. Meteen verliefd op het blad. De heren hebben de keuken geplaatst in een dag. Tevreden over het tijdsbestek. Maar tijdens het plaatsen kwamen zij erachter dat er een frontje was beschadigd evenals beschadigingen op het blad en er niet goed is ingemeten voor de achterwand. De achterwand moet terug naar de fabriek om het te herstellen, maar daar moeten wij als klant wel even voor betalen! Hoe bizar is dat, zij meten verkeerd in en wij als klant draaien daar voor op?! We zijn de discussie nog kort aangegaan met de monteurs, maar zij waren alleen boodschapper van de regeltjes. Dat begrepen we ook wel. Dus eigenlijk hadden we geen andere keuze dan tekenen en naderhand met de klantenservice contact opnemen. Dat duurde ruim 3(!) weken tot we daarover eindelijk in contact hebben kunnen komen. Te laat, want de volgende dag zou de monteur al komen om de achterwand te plaatsen en het frontje te vervangen. Er was dus geen ontkomen aan de kosten voor het aanpassen van de achterwand. Hierover is het laatste woord dan ook nog niet gezegd. Zeker niet omdat de monteur niet eens genoeg onderdelen voor de achterwand bij zich had, dus moet er nog eens iemand langskomen om het af te maken. Ook komt er nog een keer iemand langs om de beschadigingen aan het blad te repareren. Al met al moeten wij dus 4(!) vrije dagen opnemen voor het plaatsen van de keuken. Om nog maar niet te spreken over de 6(!) keer dat wij langs moesten komen om de keuzes opnieuw te maken van dingen die zij niet konden leveren.

Volledig teleurgesteld hebben wij hier nu een keuken staan die niet is zoals wij dat ooit hebben uitgekozen en ook nog eens ruim €2000 duurder dan waar we overeenkomst hadden bij Edmon en dus ook boven ons budget.

Om deze reden hebben wij een review geplaatst op uw site, om andere klanten te voorzien van een negatief verhaal over Keuken Kampioen. En dit keer laten wij ons niet omkopen om de negatieve review te verwijderen....
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Mevr. Kooistra op donderdag 2 okt 2014 '14 | vestiging Leeuwarden
Omdat beide dochters een keuken bij de Keuken Kampioen hadden gekocht ben ik er ook heen gegaan. Na het plaatsen van de keuken was er een klein probleem met de koelkast die het niet deed, maar dit werd direct opgepakt en binnen een week stond er een nieuwe koelkast. Het enige vervelende vond ik dat ik niet wist dat de aansluitkosten nog extra afgerekend moesten worden, ik had het prettiger gevonden als men mij dit duidelijk bij het tekenen van het koopcontract gezegd had. Over de klantvriendelijkheid en de service ben ik heel tevreden, alle afspraken zijn nagekomen en ik kan ze zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed geregeld”
Door H. van Velthoven op dinsdag 25 nov 2014 '14 | vestiging Lelystad
Vanaf het begin in de showroom, waar we vriendelijk en met koffie werden ontvangen is alles goed uitgelegd. De prijsopgave, inmeting, levering en plaatsing is volgens afspraak verlopen. Wij waren tevreden over de monteur en hij zelf is tevreden naar huis gegaan.
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1979 ervaringen
9,4
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 52 ervaringen
“Goed advies”
Door Feyo feijen op zondag 6 sep 2015 '15 | vestiging Groningen
Goed advies duidelijk en alle mogelijkheden duidelijk doorgenomen vlot een offerte klaar ook bij vragen duidelijke antwoorden aflevering op de afgesptoken tijd en plaats ook bij montage nog gebeld bij onduidelijk heden en vlot en duidelijk geholpen.
FOTO VAN FEYO FEIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Verkooppraktijken”
Door V. Koper op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Helaas voor deze winkel een slechte beoordeling. Deze verkoper kon alleen maar over zichzelf praten. Ik zat er maar een beetje bij. Naar mijn wensen werd helemaal niet gevraagd. Het gesprek ging alleen maar over hoe goed hij is en de bonussen die hij kreeg voor het verkopen van keukens boven de 20.000 euro. Verder werden er met kortingen gesmeten alsof het niks was. De standaard prijzen zijn zo hoog dat er ook makkelijk korting gegeven kan worden. Als je het merk en modelnummer van de apparatuur op zoekt op internet zal je zien dat de prijzen behoorlijk lager zijn. Er wordt dus 40 of 50 procent korting gegeven op een prijs de 40% a 50% hoger ligt. Er werd op gepusht om ook direct te besluiten anders zou de aanbieding niet meer gelden. Als je een gladde verkoper zoekt met veel praatjes ben je bij het juiste adres, mijn advies zal dan wel zijn om pas na de gegeven korting te gaan onderhandelen. Wil je liever dat er eerlijk en netjes zaken wordt gedaan en waar ze luisteren naar jou wensen dan zou ik hier geen keuken kopen. ( ik vermoed zelfs dat ze de uitstekende recensies op deze website zelf hebben geschreven)
Reactie of foto toevoegen
“Van het kastje naar de muur”
Door Strikwerda op zondag 26 mrt 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Zeer slechte ervaring , zeer slecht geholpen toen de plinten niet meegeleverd werden, opstaand randje vh aanrecht. Nu weken verder veel mailtjes telefoontjes van het kastje naar de muur gestuurd is het allemaal nog steeds niet opgelost!! En zitten wij nog steeds met een keuken die niet af is. Ze reageren gewoon niet meer op onze vragen.. Ook de manager van Leeuwarden zijn wij niet over te spreken! Ook Marion van deze vestiging zijn wij zeker niet over te spreken. Ze laat het anderen opknappen.. Zeer slechte service!
FOTO VAN STRIKWERDA
Keuken zonder plinten
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Rob op zaterdag 27 dec 2014 '14 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Je hebt allerlei keukens en keukenzaken. Maar ook allerlei verkopers. We hadden een heel prettig team dat ons adviseerde. De keuken vinden wij schitterend. Een goede prijs-kwaliteit verhouding. We hebben wat rare hoeken in de keuken maar ze zetten alles op alles om geen meet fouten te maken. Vanwege de leeftijd van het huis was niet alles zuiver recht en waterpas. De monteur heeft dit prima opgelost.
FOTO VAN ROB
Kookdeel.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in spiegelbeeld”
Door H Jansma op maandag 6 aug 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
In 2017 een keuken besteld vanaf bouwtekening, omdat ons huis nog gebouwd moest worden. Tekening was in spiegelbeeld, dit ook vermeld aan verkoopster. Verder netjes geholpen tijdens de verkoop. Na een jaar gemeld, dat de keuken geleverd kan worden. In mijn oogpunt hoefde er niet ingeneten worden, omdat de keuken eindigt in de woonkamer, keuken komt dus niet tussen muren. Wel verder de maten gecontroleerd. Helaas is hier tijdens de eindaflevering niet gesproken over hoe de keuken komt te staan. Vervolgens zijn wij meerdere keren gebeld over maten en overige. Keurige controle. Kan in mijn ogen niet vaak genoeg gecontroleerd worden. Uiteindelijk word de keuken ter waarde van 13000 euro keurig geleverd, alleen in spiegelbeeld. Aangezien ik getekend heb voor maatvoering en er niet bij mij is ingemeten, weten ze bij de keukenkampioen gelijk hoe ze je kunnen knippen en scheren, want ze bieden een nieuwe werkblad aan voor 2250 euro. Ik begrijp dat ze niet volledig verantwoordelijk willen zijn voor deze fout, maar om je dan zo te straffen, vind ik schandalig. Voor mij dus nooit meer een Mandemaker keuken. En ik heb gelijk geleerd om nooit meer een bedrijf te helpen, door te zeggen, dat er niet hoeft te worden ingemeten. Altijd doen dus.
FOTO VAN H JANSMA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk tevreden”
Door Kris Van Ranst op maandag 5 okt 2015 '15 | vestiging Breda
Vriendelijke, vlotte bediening. Enkele misverstanden aangezien ik niet telkens door dezelfde persoon geholpen werd. Mooi aanbod van keukens. Enkele problemen gehad nadat er enkele wijzigingen werden genoteerd. Deze werden schriftelijk genoteerd maar er werd iets vergeten, wat ik zelf niet had opgemerkt. Het blad van het aanrecht werd gewijzigd maar dus niet genoteerd. Aangezien ik het zelf niet gemerkt had bij het overlopen werd het oorspronkelijk gekozen blad geleverd. Dit zorgde toch even voor teleurstelling. Uiteindelijk ben ik toch tevreden en heb ik het zo gelaten.
Reactie of foto toevoegen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 18 ervaringen
9,1
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (o.a. Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 687 ervaringen
“Normaal verlopen”
Door Kinderdagverblijf Twinkle op maandag 27 apr 2015 '15 | vestiging Heerlen
Het maken van een keukenplan verliep normaal. We hadden zelf al een schets en hadden hier niet veel hulp bij nodig. Over het plaatsen van de keuken zijn wij heel erg tevreden. Een nette monteur die zijn vak verstaat. De draairichting van de deur van de ijskast was niet goed. De monteur werkte oplossingsgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Inductiekookplaat”
Door Jean Lenoire op zaterdag 13 feb 2016 '16 | vestiging Heerlen
Na aanleiding van de goede recensies, zijn wij zondag 24-1 bij Keukenkampioen Heerlen langs geweest. Wij werden geholpen door een jonge, vriendelijke verkoper. Wij gaven direct aan een idee te hebben over hoe onze keuken eruit moet komen te zien en welke apparatuur wij hierin willen. We gaven aan dan ook te komen om te kijken wat de Keukenkampioen ons te bieden heeft qua prijs en kwaliteit, daar wij al bij meerdere keukenzaken zijn geweest zodat wij het eea goed kunnen vergelijken. Het ontwerpen van de keuken verloopt voorspoedig en het ontwerp is ook naar onze smaak. Bij het uitzoeken van de inbouwapparatuur geven wij aan een 5-zone inductieplaat te willen. Dit is volgens de verkoper zeker mogelijk en we zoeken in de showroom dan ook een mooie inductieplaat uit. Echter valt ons gelijk op dat deze inductieplaat slechts 1 flexzone en 2 normale inductiezones heeft. Toen wij dit aangaven, gaf de verkoper aan dat het wel mogelijk is om hier met 5 pannen tegelijk op te koken (2 op de flex, 1 op de middelste zone en 2 op de rechter zone). Bij het maken van de offerte valt ons op dat in de prijslijst staat dat de inductieplaat slechts 4 zones heeft, ipv de door ons gewenste 5. Wederom geeft de verkoper aan dat het wel mogelijk is om op de inductieplaat met 5 pannen tegelijk te koken. Vertrouwend op de kennis van de verkoper geloven we dit dan ook.

De verkoper gaf aan dat we op een goede dag gekomen zijn want het was de laatste dag dat er een actie was waarmee hij zonder meer 40% korting mocht geven op de keuken, met daarbij de montage voor slechts 1€.
De keuken zou, zonder korting, uitkomen op een prijs van ongeveer €16.000,- maar na een tijdje onderhandelen kwamen we uit op een prijs van €6.900,-, echter moesten wij dan wel diezelfde dag nog tekenen voor de keuken (het was immers de laatste dag van de actie).

Uiteindelijk hebben we om de onderstaande redenen niet gekozen om bij de Keukenkampioen te kopen (en raden wij andere het ook zeker niet aan!).
- De inductieplaat (model FlexiCook inductiekookplaat 77 cm ACM 938/BA of NE) is een 4 zone inductieplaat, niet 5 zoals wij duidelijk wensten! Het is inderdaad wel mogelijk om op de rechterzone 2 (zeer kleine) pannen te zetten, echter zullen deze waarschijnlijk beide dan niet fatsoenlijk warm worden, het is volgens de fabrikant ook niet de bedoeling dat hierop twee pannen geplaatst worden! Wij gaven zeer duidelijk aan een 5 zone inductieplaat te willen, echter wordt geprobeerd ons een 4 zone als 5 te verkopen! Wij hebben de verkoper er zelfs 2 keer naar gevraagd omdat we onze twijfels in de zaak al hadden!
- Een startprijs van €16.000,- en een eindprijs van €6.900,-.... Dit geeft ons een beetje het 'mediamarkt'-gevoel. Prijzen kunstmatig hoog maken zodat het lijkt alsof de klant veel korting krijgt. Gelukkig waren wij al bij meerdere andere keukenzaken geweest en wisten wij dat de startprijs klinkklare lariekoek was!
Daarbij werd ons verteld dat het de laatste dag van de 40% kortingsactie was, echter op de dag dat wij onze keuken bij een andere zaak hebben gekocht (5-2, bijna 2 weken later!) werden wij op TV verrast door een mooie reclame van de Keukenkampioen (drie keer raden wat!).

Keukenkampioen? Kampioen voor de gek houden!
Reactie of foto toevoegen
“In de winkel erg goed”
Door karin verlinden op dinsdag 3 nov 2015 '15 | vestiging Amersfoort
Expertise in de winkel, klantvriendelijkheid en creativiteit is top. Dan wordt vervolgens de muur gestukt door een stukadoor. Dit is niet vlekkeloos verlopen. Tijdens het plaatsen van de keuken vallen er kieren, deze zijn niet afgekit en afgewerkt. Wij wachten dus nog op reactie . De keuken moet nog afgewerkt worden inzake kitwerk etc.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste mevrouw Verlinden, bedankt voor uw feedback! Kunt u mij uw ordernummer sturen via webcare@keukenkampioen.nl? Ik help u graag verder. Met vriendelijke groet, thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Prima tevreden”
Door Paul Mansvelt op woensdag 23 sep 2015 '15 | vestiging Almere
Na een wat twijfelachtige ervaring bij een andere keukenverkoper in het midden van het land, toch maar eens bij de Keuken Kampioen binnengelopen. Uitstekend geadviseerd en een prima prijs/kwaliteitverhouding. Prima bezorging en montage. Kleine fabrikagefout werd in no-time hersteld en we zijn dan ook prima tevreden. Ga zo door.
FOTO VAN PAUL MANSVELT
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende adviseurs”
Door Anna en Jack Geraerts op woensdag 26 aug 2015 '15 | vestiging Heerlen
zeer goed tot uitstekende adviseurs ook zij hebben weer ervaring opgedaan i.v.b.m. onze bar. Al met al zijn wij zeer tevreden over de KEUKEN KAMPIOEN en wij zullen en hebben al diverse kenissen verteld over onze goede ervaringen met keuken kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Niet ontevreden”
Door Jan op zaterdag 13 jun 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Keuken gekocht. Verzocht aanbetaling. Dit niet gedaan. Goede monteur. Alles keurig afgewerkt...behalve de afzuigkap- doorvoer. Dit was nooit ter sprake gekomen. Maar de huidige afzuigkappen zitten hoger... ergo...een nieuw gat boren. Dit ontdekte de keukenmonteur 1 dag tevoren. Dus maar recirculatiekap geplaatst. het was niet mogelijk dat (evt tegen meerkosten) alsnog te doen. Zoek het maar uit! jammer, ik had een goede indruk en ben niet ontevreden...maar ik zou het anders doen. Eerst zelf kijken, goed adviseren en dan een volledig tevreden klant. Voor E 10.000 moet een keuken toch gewoon werken?
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Bedankt voor het melden van uw klacht. Spijtig te vernemen dat u na 2 jaar nog steeds een vervelend gevoel heeft. Inmiddels is de situatie besproken. Mocht u nog vragen hebben vernemen wij dit graag. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
REACTIE VAN QASA
Naschrift Qasa: Keuken Kampioen heeft telefonisch aangeboden tegen meerkosten een gat aan te brengen. Reviewer vond dit telefoongesprek uitsluitend eenrichtingsverkeer. Discussie gesloten
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door J. Spijksma op zondag 14 jan 2018 '18 | vestiging Sneek
Nieuwe keuken besteld. Zijn goed geholpen in de winkel en ook toen we nog aanpassingen wilden was dit mogelijk. Levering keuken volgens planning en compleet (heb dit ook wel eens anders meegemaakt). Alles zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer. Aardig bij het verkoopgesprek maar daarna begint alle ...”
Door ja op woensdag 1 okt 2014 '14 | vestiging Alphen aan den Rijn
Super slecht. Goed gesprek alles wordt beloofd goede deal gesloten. Maar dan begint de ellende wil je dan dingen veranderen is men erg onvriendelijk en eigenlijk vinden ze dat je zeurt.toch een verandering aangebracht in een apparaat. Had meneer M de filiaalleider ook extra advies moeten geven betreft daarbij horende aanpassingen niet dus. Kom je iets nabestellen heeft meneer M. geen tijd voor je omdat zijn eten Koud wordt. Vervolgens wordt het bestelde artikel 2 keer fout geleverd en pas na 3,5 maand afgeleverd (tenminste dat hoop ik volgende week). Bel je de klserv. vinden zij dat ze leveren wat moet en daarmee de kous af is. excuses oplossing of compensatie die woorden komen bij de service niet in het woordenboek voor. Inmiddels ook al twee keer een servicemonteur in huis gehad voor de koelkast en een lamp stuk. Nooit maar dan ook nooit een keuken kopen bij de keukenkampioen. Ik koop niet iedere dag een keuken zij verkopen wel met regelmaat zij moeten adviseren en luisteren naar de klant en niet als er eenmaal getekend is (waar je dan toch slecht onderuit kan), niet meer klaar staan voor de klant en je alles maar hebt te slikken zoals het gebeurd.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Wanneer bepaalde zaken onbehandeld zijn gebleven vragen we u uw telefoon- en ordernummer te mailen: webcare@keukenkampioen.nl, zodat we zsm contact met u kunnen opnemen. MvG, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies, onbeschoft einde”
Door PTK op zondag 30 nov 2014 '14 | vestiging Son
Vorige week zijn mijn vrouw en ik prima geholpen in het filiaal Ekkersrijt (Eindhoven) en is er een offerte opgemaakt voor een eenvoudige keuken. Vandaag zijn we teruggekomen bij het filiaal om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten en tot een eindbedrag te komen. Bij het bedrag van € 5.200,- schudden we elkaar de handen. Even later kwam de verkoper zich excuseren dat het minimale bedrag € 5.300,- bedroeg. Mijn voorstel om elkaar in het midden te treffen gaf geen gehoor. Omdat het ons allemaal iets te snel ging besloten we om er thuis even over na te denken. Al snel werd de bedrijfsleider ingeschakeld die op indringende aangaf dat bij het verlaten van het pand, de prijs onmiddellijk steeg naar € 5.500,- en hij de keuken eigenlijk helemaal niet wilde verkopen. We waren echt verbaasd over zijn wat agressieve toonzetting en hebben beleefd aangegeven dat hiermee onze wegen scheiden.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer Kemperman, We zijn onaangenaam verrast door uw bericht. Onze regiomanager wil deze situatie graag met u bespreken. Wilt u zo vriendelijk zijn uw tel. nr. te mailen naar webcare@keukenkampioen.nl? Dan nemen we z.s.m. contact met u op.Mvg
Reactie of foto toevoegen
“Over het algemeen erg tevreden”
Door A. Heijnen op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Weert
Over het algemeen erg tevreden met de koop en de afhandeling daarvan. Tot nu toe geen noemenswaardige klachten. Het gebruik van de nieuwe keuken is nog even wennen, maar dat zal in de loop van de tijd verbeteren.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door René op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Van begin tot eind netjes geholpen. Mooie keuken gekregen. Even wat onduidlijkheden met betrekking tot het keukenblad maar die zijn netjes opgelost.
FOTO VAN RENÉ
REACTIE VAN RENÉ
Dit is het tweede deel van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Van Leijsen op zondag 27 dec 2015 '15 | vestiging Amersfoort
Goede ervaring, goed geluisterd naar de wensen en minimale eisen. Rustig, de tijd gekregen om de juiste beslissingen te nemen. Een geduldige adviseur, waardoor je je niet opgejaagd voelt. En zeker ook de onmogelijkheden op een juiste manier teruggekoppeld. Een persoonlijke benadering, een lekker kopje koffie en tegen sluitingstijd een heerlijk bittergarnituur.
FOTO VAN VAN LEIJSEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Frans van Horik op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Son
wij zijn erg tevreden over het verloop van aankoop tot plaatsing van onze nieuwe keuken. Alles volg plan verlopen.afspraken zijn netjes nagekomen. goed advies. Men neemt ruim de tijd om samen de keuken uit te zoeken en samen te stellen
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door E.J. Webber op zaterdag 7 nov 2015 '15 | vestiging Woerden
Op 30 januari werd onze keuken geplaatst. De afzuigkap,was niet in orde, plint tekort en inlegbakje verkeerde maat. 5 maart nieuwe afzuiger, plint geleverd. Opnieuw een verkeerde inlegbakje. Bij de controle van de afzuiger en gelukkig dat mijn man dit heeft geconstateerd, had de monteur het stopcontact van de muur losgemaakt en hing in het afvoerkanaal. De uitblaaskap zat niet aangesloten op de afvoer, waardoor de uitstromende lucht tegen de onderkant van de kap aanblies. Inmiddels wel verholpen. Opnieuw een klacht een vreselijke krakende koelkastdeur en een onderdeel wat los hing aan de koelkast deur. Een kromtrekkende deur van de vrieskast, maar dat is normaal. Voor de tweede keer kwam er weer een monteur kijken. Koelkast deur hersteld en hij vond wel dat we een nieuwe deur voor de vriezer moesten krijgen die is zo krom aan worden als een hoepel. Witte plekken op het aanrechtblad. Dit is normaal bij een aanrechtblad met een reliëf. Gootsteen stop die niet afsluit, water loopt weg. Je krijgt als antwoord. Geen garantie we kunnen een monteur sturen tegen betaling. Allerlei argumenten, verkeerde schoonmaak middelen gebruikt. Te scherpe servies. Een keuken van toen 7 en halve maand, toen ik de klacht indiende. Een keuken met allerlei mankementen. De leverancier van het aanrechtblad, vond ik een toppunt. Dit is bekend mevrouw, dat dit gebeurd met een aanrechtblad waar een relief inzit. Dit had de verkoper van de keukenkampioen ons moeten vertellen toen hij ons deze keuken verkocht. In dit geval hadden wij een andere keuze gemaakt. De verkoper werkt er niet meer en je wordt van het kasje naar de muur geslingerd. In deze periode hebben wij alleen maar negatieve ervaringen gehad met aardig wat mankementen aan onze keuken.

08.11.2015 aanvulling ontvangen: Nog even terugkomen op de keuken die wij in Woerden hadden gekocht en de service vanuit Waalwijk en de fabrikant Topline Maatwerkbladen. Begin oktober trokken wij gelijk aan de bel, met de klacht van het steeds meer ontstaan van witte plekjes op het werkblad. Een werkblad geleverd aan keukenkampioen van Topline fabrikant. Er werd door een vriendelijke jonge dame notities gemaakt en ik zou spoedig wat horen voor het verhelpen van het probleem en de gevraagde foto's heb ik haar toegezonden. Na een ruime week hadden wij nog niets vernomen. Weer gebeld. Toen kreeg ik een vriendelijke man aan de telefoon. Mevrouw ik ga gelijk contact opnemen met de fabrikant en binnen drie werkdagen wordt u teruggebeld. Na een week, waren wij nog steeds niet gebeld. Weer gebeld. Uw aanrechtblad?? Eerst wisten ze niets en toen werd ik maar even door verbonden met de fabrikant. Het was lunchpauze..later terugbellen. Teruggebeld...en kreeg ik een man aan de telefoon. Maar mevrouw, dit is bekend u heeft een (kunststof) blad met reliëf en dat is heel normaal. Heeft u een scherpen onderkant aan uw servies? Heeft u met hardnekkige middelen schoongemaakt. Niets van dat en ook geen hete dingen op het aanrecht gezet. Mevrouw, wij geven geen garantie u moet bij keuken kampioen zijn. Bellen naar Keukenkampioen. Vreemd, u bent doorverbonden met de fabrikant, dit was niet de bedoeling. Zij ging wel even bellen, omdat ik naar de garantie verwees die bij hun was en niet bij de fabrikant van het werkblad. Ik werd terug gebeld. Mevrouw u heeft vast met iets scherps op de aanrechtblad gewerkt, of met hardnekkige schoonmaakmiddelen gewerkt. Niets van dat. Tevens was het ons ook niet bekend, dat dit met het type werkblad die wij hadden, dit kon gebeuren, dat het reliëf beschadigen kon. Vreemd is wel dat het ook kaal wordt op plekken waar je met een schoonmaak doek komt. De manier hoe je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Beloven te bellen en niets van je laten horen. Een keukenblad die in februari geplaatst is en overal plekjes vertoond. Op onze nota staat vermeld, dat wij 1 jaar garantie hebben op het werkblad. De dames willen tegen betaling een monteur sturen om het te bekijken en het bij te werken of uit coulance een nieuw werkblad leveren tegen inkoopprijs. Over het plaatsen werd niet eens gesproken. Ik vind het te schandalig voor woorden. Slecht voorgelicht door de verkoper van Keukenkampioen. Tevens voel ik mij flink onbeschoft behandeld om maar te insinueren wat ik op het werkblad gedaan heb. Ik heb, nadat ik wist wie de werkbladen aan keukenkampioen leverde op de site van de fabrikant gekeken en een heel verhaal over het werkblad en inderdaad, kunnen daar kale plekjes op komen. Je koopt een keuken met een werkblad om te koken etc. Is dit blad bedoeld om in je keuken te plaatsen en vervolgens je keuken als pronkstuk te hebben en er niets mee te doen? Schandalig binnen een jaar hebben wij heel wat ellende met een keuken geleverd door Keukenkampioen gehad.
FOTO VAN E.J. WEBBER
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Webber, bedankt voor het delen van uw ervaring. Zoals reeds met u besproken valt de schade van uw werkblad niet onder garantie. De schade duidt op gebruikerssporen wat wij niet kosteloos kunnen oplossen. Wij bieden u graag tegen een gereduceerd bedrag een nieuw blad aan. Met vriendelijke groet, Thomas - Keuken Kampioen
REACTIE VAN E.J.WEBBER
omdat wij consu wijzer hebben benaderd en ons heeft laten weten, dat wij recht hebben op een nieuw werkblad zonder betaling, gaan wij zeker verder via juridische wegen. Het is te schandalig voor woorden. Vanmorgen heb ik het blad nog verder onderzocht. Overal waar je kijkt ontstaan witte plekjes, zelfs op plekken waar niets staat en waar ik met een sopje zonder scherpe middelen schoonmaak.
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreid geadviseerd”
Door Erwin en Mirna op donderdag 8 dec 2016 '16 | vestiging Groningen
Nemen de tijd voor een goed en uitgebreid advies met een praktisch resultaat! Wij zijn ontzettend goed geholpen door Walter van de vestiging in Groningen. Toen we twijfels hadden, mochten we nogmaals op gesprek komen om onze plannen weer helemaal om te gooien. Er wordt naar je geluisterd en een passend advies gegeven. We zijn erg tevreden over de communicatie, de service en zeker over de geplaatste keuken. Resultaat is prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met eindresultaat”
Door P. van Heerde op woensdag 16 sep 2015 '15 | vestiging Cruquius
afgezien van een fout bij de inmeting en daardoor een aanzienlijke vertraging van de uiteindelijke montage zijn wij heel tevreden met het eindresultaat . Alle ingebouwde apparatuur werkt perfekt en de keuken ziet er prachtig uit .
Reactie of foto toevoegen
“Super irritant”
Door renaat op dinsdag 15 okt 2013 '13
We hebben een keuken gekocht met 5 soorten apparaten van ignis na 2 jaar en 2 maanden waren er 3 apparaten stuk. Toen we het kochten werd er gezegd als u 5 apparaten koopt krijgt niet 2 jaar maar 5 jaar garantie nu het stuk is word dat niet beaamd. Na heel veel telefoontje en een hoop stress krijgen we eventueel wel een heel klein deel vergoed maar eerst word er gezegd dat we onbeschoft zijn en rustig moeten blijven. Hoe kan je rustig blijven als je een gasfornuis hebt en een halfuur bezig bent om 1 pitje aan te krijgen en verder niets en je gezin bestaat uit 2 kleine kinderen en 2 ouders die werken. dus koop nooit bij keukenkampioen en neem zeker geen apparatuur van Ignis.
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede kwaliteit”
Door J storm op zondag 17 mei 2015 '15 | vestiging Groningen
Hebben zes jaar geleden keuken gekocht. Het een na ander gaat kapot. Dat vind ik wel beetje snel. Dus geen goede kwaliteit vind ik. Koelkast deur zakt, deurtjes vallen er voor weg. Dus zeer ontevreden met deze keuken.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Storm, Wat vervelend te horen dat u onze kwaliteit niet goed vindt. Wellicht kunnen we hier iets aan doen. Ik ontvang graag uw ordernummer zodat ik met u in contact kan komen. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Niet positief”
Door Edyta op vrijdag 29 mei 2015 '15 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Mijn ervaring is niet positief.
1e afspraak. Mijn eerste ervaring met de KeukenKampioen in oktober toen ik de offerte tekende was redelijk. Ook al was opmerking van onze verkoper (de vestigingsmanager) “dat vrouwenhandjes de beste vaatwasser zijn”, volkomen misplaatst.

2e afspraak. Na een tijdje wilde ik wijzigingen aanbrengen. Ik heb een telefonisch afspraak gemaakt met onze verkoper (de vestigingsmanager), die onze afspraak op het laatste moment heeft overgedragen aan een jongere collega. Deze jongere collega moest om de zoveel tijd naar de vestigingsmanager toe voor advies. Ik heb daar meer dan drie uur gezeten met mijn baby. Ik voelde mij afgewimpeld, was boos én vond het niet netjes. Ondanks dat heb ik met de jongere collega afgesproken, dat hij mij per mail een 3D tekening met alle wijzigingen zou doorsturen, plus een datum voor een vervolgafspraak. Helaas heb ik daar niets meer van gehoord.

3e afspraak. Uiteindelijk heb ik een afspraak met de vestigingsmanager gemaakt én toen ging het mis. Hij reageerde zeer klantonvriendelijk toen ik ter sprake bracht dat zijn ondergeschikte de gemaakte afspraken niet is nagekomen: “wat wilt je nu? ik zit hier toch?; rustig aan mevrouwtje! ; wilt u zijn verjaardag verpesten? wat u toen tijdens de 2e afspraak heeft afgesproken, dat weet ik niet”, etcetera. Zelf was de jongere verkoper afwezig, daar hij die dag jarig was. De tweede afspraak is dus voor niets geweest, want tijdens de derde afspraak moest ik alles weer opnieuw doornemen. Ik heb harde afspraken gemaakt met de vestigingsmanager dat ik de gemaakte wijzigingen doorberekend wilde hebben. Ik heb dit pas mogen ontvangen na een aantal e-mails van mijn kant. Ik had graag gezien dat de vestigingsmanager dit pro-actief had gedaan, dat was namelijk ook de afspraak.

Ik ben zeer ontevreden over de werkwijze van de verkopers van deze Rotterdamse vestiging van de KeukenKampioen én heb mijn vertrouwen in desbetreffende verkoper verloren. En dan te bedenken dat onze droom keuken nog moet worden geplaatst. Op dit moment zou ik ook echt niemand deze bedrijf aanbevelen. Voor mij is service voor en na het aankoop net zo belangrijk. Wordt vervolgd.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste, Ik vind het erg spijtig te vernemen dat u een vervelend gevoel heeft overgehouden. Excuses hiervoor. Ik heb de situatie besproken met de regiomanager en hij zal u spoedig telefonisch benaderen, Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
REACTIE VAN EDYTA
Helaas ben ik tot op heden niet terug gebeld door de regiomanager van de Keukenkampioen. Ik vraag me werkelijk af wat ik als klant van de Keukenkampioen moet doen om te worden gehoord.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste, inmiddels bent u telefonisch benaderd en staat de afspraak gepland. Vertrouwende op een goede afloop. Mvg Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Montage voortreffelijk”
Door Apekopjes op maandag 18 mei 2015 '15
Jammer dat hij in eerste instantie 900,00 vroeg om de keuken aan te laten sluiten. Uiteindelijk keurig opgelost door het hoofdkantoor. Het plaatsen door de monteur was meer dan voortreffelijk een vakman.
FOTO VAN APEKOPJES
Reactie of foto toevoegen
“Meerwerk”
Door Frank ten Horn op dinsdag 17 mei 2016 '16 | vestiging Amsterdam Arena
Keuken gekocht van 12425€ en aangegeven dat mijn max budget 14000€ was. Geen probleem volgens de verkoper. Nog een 'ontzorgpakket' van 1200€ erbij.... MAAR nadat ik al getekend had, kwam het mannetje de toestand bekijken.... Tja 3750€ meerwerk.... Zwaar boven mijn budget dus. Gesprek met de 'manager' die een cursus 'het is niet mijn probleem' cum laude had afgelegd. Je hebt getekend dus je kan niet meer terug. Bij levering, ook zo goedkoop, geen siphon, geen aansluitslang voor de gasplaat. De keuken staat en is prachtig. Maar Keuken Kampioen, ik zeg niet doen.
Reactie of foto toevoegen
“Gaan ervan genieten”
Door Anil Bandhoe op maandag 6 jul 2015 '15 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Goede adviseur en klantvriendelijke mensen in de zaak. Goed geholpen met vragen en ook van goed advies voorzien. Keuken ook geplaatst naar de afspraken en ook op tijd. We gaan nu genieten van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“keuken”
Door op den Velde op dinsdag 4 nov 2014 '14 | vestiging Purmerend
Wij zijn heel vakkundig geholpen, maar ook heel ontspannen. Samen werken naar een heel goed eind resultaat.
Het kiezen werd heel overzichtelijk en er werd gewezen op de vele mogelijkheden. De prijs , wat ook heel belangrijk is werd voor ons ook mogelijk. Wij zijn dus ook heel tevreden met z'on mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in vakantiebungalow”
Door Unio 11, Landalpark Port Greve op maandag 23 nov 2015 '15 | vestiging Amersfoort
Voor onze vakantiebungalow op Landalpark Port Greve kochten we een nieuwe keuken bij Keukenkampioen. Alles was super: overleg - aankoop - inmeten - nogmaals alles narekenen - plannen - bezorgen en installeren. Paul heeft het super gedaan. Keurig, vlot gewerkt, goede oplossingen kiezend. Etc. We hebben voor alles een 10 gegeven!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door SK op woensdag 1 okt 2014 '14 | vestiging Purmerend
Prima keuken goede service. Keuken is slecht ingemeten tot drie keer toe bij plaatsen was het nog niet goed. Concessies gedaan. Afvoer slecht gemaakt dus hebben we zelf gedaan. Blijkt dat er boven het koelgedeelte een rooster in moet de monteur zei dat hoeft niet. Alles gestuukt blijkt voor de garantie dat er wel een rooster boven in moet dus weer ellende. Een deurtje was beschadigd vier keer de verkeerde gehad maar hoefde er niet. achteraan te bellen ben keurig steeds gebeld door de klantenservice en nu is het goed. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Aardig personeel”
Door gerritsen op zaterdag 17 sep 2016 '16 | vestiging Nijmegen
Super bedrijf aardig personeel ,alles wordt goed uitgelegd. Mooie prijs en voldoet aan al onze wensen. Service is uitermate goed,op tijd geleverd en wordt er vanuit het hoofdkantoor ook nog gebeld dat er nog wat was blijven staan. De volgende dag op het tijdstip dat ons uitkomt wordt dit nagebracht.
FOTO VAN GERRITSEN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Anneke Niks-Hazelzet op vrijdag 25 sep 2015 '15
Al de tweede keuken van jullie. Eerste heeft 16 jaar trouwe dienst gedaan,met 4 kinderen in huis ook zeer intensief gebruikt! Door de goede ervaring meteen weer bij jullie een nieuwe,modernere keuken uitgezocht,hoop dat die het ook weer 16 jaar uithoud! Kinderen zijn nu pubers,dus dat moet lukken.
Reactie of foto toevoegen
“Grandioos geholpen”
Door Frans Janssen op woensdag 17 sep 2014 '14 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Omdat ik in de buurt werkte en eigenlijk verder geen keukenzaken kende ben ik bij de Keukenkampioen naar binnen gelopen. Het viel me op dat men alle tijd nam voor een vakkundig advies, we werden er grandioos geholpen. Nadat we de keuken hadden besteld waren we het niet helemaal eens over de kleur, die werd zonder meer aangepast en ook de breedte van het aanrechtblad hebben we nog naderhand laten aanpassen, daar deden ze helemaal niet moeilijk over. De keuken werd geleverd in een vrachtwagen, ongeveer zo groot als de hele flat, vol met zorgvuldig verpakte dozen. Het was heel bijzonder om te zien dat bij het uitpakken en installeren alles klopte, er ontbrak niets. De keuken is precies geworden zoals ze in de showroom beloofd hadden en we zijn er heel tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door David en Charlotte op maandag 6 apr 2015 '15 | vestiging Son
Zojuist hebben wij een prachtige keuken gekocht bij Helen de Groot van Keuken Kampioen. Helen heeft ons geweldig goed geholpen. Klantvriendelijk, professioneel en uiterst behulpzaam. Er werd goed met ons meegedacht en Helen had allerlei handige tips voor de indeling van de keuken. Wij zijn super blij met het eindresultaat (ook prijstechnisch) en wij kunnen zowel Keuken Kampioen als Helen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door L. Kiestra op dinsdag 17 feb 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Geweldig geholpen door enthousiaste verkoper Gerard Stoelwinder. Hij dacht echt met ons mee. Verder niets dan lof over de inmeting, klantenservice, levering en montage van de keuken. Alles en iedereen zeer deskundig. Levering van de keuken keurig op tijd en onbeschadigd. Wij zijn helemaal blij met onze keuken En kunnen Keuken Kampioen zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Annulering uiteindelijk geaccepteerd”
Door R. Jansen op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Weert
We zijn op zaterdag 8 december prima geholpen in de winkel in Weert. Totdat we na ruim 4 uur en tegen sluitingstijd nog niet helemaal overtuigd waren omdat we ons huis nog moesten verkopen en we dus onder het contract OVB aankoop nieuwe woning gezet hadden. Dit vond de verkoper maar niks en wilde dat wegstrepen. Maar wij wilde eigenlijk gewoon wat bedenktijd. We hadden nml nog geen twee jaar geleden voor ons huidige huis bij hen ook al een keuken gekocht naar alle tevredenheid. Na een vermoeide middag uiteindelijk die passage laten wegstrepen. Direct na thuiskomst voelde dat niet goed. Wat als het huis niet door zou gaan. Op zondag de order meteen binnen 48 uur geannuleerd. Dat werd op maandag echter niet geaccepteerd door de verkopers van Keukenkampioen Weert. Het zou 5% van de koopsom boete opleveren volgens hen. Nu na enkele weken in onzekerheid en een aangetekende brief naar het hoofdkantoor kregen we op woensdag 9 januari de verlossende brief van de juridische afdeling . Onze keukenorder is kosteloos geannuleerd. Uiteindelijk toch goed gekomen. Onze les is ...pas tekenen als je ECHT 100% overtuigd bent.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door R. Pool op dinsdag 24 mrt 2015 '15 | vestiging Purmerend
Wij hebben nu ongeveer 1 maand onze keuken in gebruik en hij bevalt prima. Alles werkt en sluit heerlijk. Wij zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij geholpen door Tim,hij gaf goede adviezen en dacht goed mee. Wij wilde namelijk de bovenkant van onze oude keuken in tact houden. Alles is ook prima op schrift en mondeling duidelijk meegegeven. Ook de inmeting en bezorgen van de onderdelen verliep vlekkeloos. Helaas is er 1 werkdag voor levering ons een andere koelkast toegezegd omdat degene die wij gekozen hadden er niet meer was. Dit alternatief heeft een vervelende en onhandige indeling.Wij hadden bewust juist een koelkast gelijk onze vorige gekozen. Ik heb daar over gebeld en kreeg een aantal dagen "wen-tijd" , dat was jammer want hij valt echt tegen, zeker het vriesgedeelte. Volgens mijn man bromt hij ook behoorlijk - als hij in de nacht thuis komt van zijn werk. Maar verders is ook de nazorg heel zorgvuldig geweest. Wij hadden een plint die los was gekomen en niet terug wilde. Daar kwam ook volgens afspraak een monteur en verhielp dit euvel. Al met al, prima keuken, prima geholpen, prima resultaat in gebruik!!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Ineke van 't Veer op dinsdag 4 nov 2014 '14 | vestiging Middelburg
Bij de Keukenkampioen op een koopavond een keuken samengesteld samen met een vriendelijke medewerker. Ruim de tijd genomen hiervoor. Goede adviezen gekregen. Keuken werd volgens afspraak geleverd en de dag erna geplaatst. Een klein probleem met de koelkast (rubber van de deur zat niet goed) is later verholpen door een monteur van Wihrlpool. Resultaat: een prachtige keuken met een groot gasfornuis. Helemaal tevreden!! Ik zou het bedrijf aanraden als iemand een nieuwe keuken wil aanschaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is erg mooi”
Door Lonneke Koelman op dinsdag 2 mei 2017 '17 | vestiging Purmerend
Op oriëntatie naar een nieuwe keuken bij Keuken kampioen in Purmerend. Werd geholpen door Jolanda Smit-Jonk die me zeer goede informatie gaf en allerlei mogelijkheden voorhield. Ik werd meteen enthousiast. Zij gaf me richting in wat er allemaal mogelijk was binnen mijn budget. Prettig om geholpen te worden door iemand die zeer goed wist waar ze over sprak. Een paar weken later was mijn nieuwe rode keuken besteld! Elke keer als ik kwam of belde met een vraag werd er uitgebreid de tijd genomen om deze te beantwoorden. Zeer goed en fijne hulp, ik zou iedereen aanraden om bij Jolanda informatie in te winnen. Ze is zeer deskundig en een heel prettig persoon, die alle tijd voor je neemt ook al is het druk.

Aanvulling ontvangen 3 mei 2017: Ja, mijn keuken staat al ruim een maand. De monteur is van 7.00 uur tot 19.00 uur bezig geweest en heeft alles perfect op maat gemaakt! (Terwijl de montagekosten 1 euro waren!). De keuken is erg mooi, alles werkt en ik ben er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verlopen”
Door Seinen op woensdag 15 apr 2015 '15 | vestiging Emmen
Tot en met de aankoop en aflevering verliep werkelijk alles uitstekend! Ondanks pech met het blad, daar zat een barst in en ook al hadden we bij levering er voor getekend dat het in prima staat was ontvangen, werd dit zonder moeilijk te doen binnen een redelijk termijn opgelost. De service is werkelijk uitstekend! En de keuken zelf? Nu ruim jaar later, voldoet hij nog steeds aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door NJ Brakels op woensdag 20 jan 2016 '16 | vestiging Groningen
Wij zijn zeer tevreden over de keuken kampioen, we zijn keurig geholpen, alles werd geregeld zo als wij het graag wilden. De plaatsing van de keuken werd snel en keurig gedaan ,een deurtje wat iets beschadigd was,werd direkt op nieuw besteld, en na volle tevredenheid weer geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Veel verkeerd gegaan”
Door ilja op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Utrecht
In de winkel leek het allemaal zo leuk, maar daarna was er fout na fout. Verkeerd ingemeten, verkeerde kastjes bezorgd, en ga zo maar door. Echt liefdeloos productiewerk, en uiteindelijk ben je nog duur uit ook (montage kosten worden in de winkel niet meegerekend maar komen er wel bij).

Aanvulling ontavngen op 6 april 2017: 5 redenen uit eigen ervaring om nooit iets te kopen bij de keukenkampioen: 1/ de keuken komt altijd duurder uit dan ze inschatten 2 ze geven geen juiste opgave van sloop en renovatiekosten 3 het inmeten gaat vaak verkeerd, je krijgt eindeloze discussies over kastjes die niet passen 4 er zijn nog maar weinig aannemers die willen werken met keukenkampioen, degene die zijn gebleven zijn niet happy en leveren dus ook geen goed werk 5 het is een grote massa verkoper, geen enkele service of klantvriendelijkheid
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte aftersales”
Door Geert op zondag 18 aug 2013 '13 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Een keuken uitzoeken is leuk. Het onderhandelen over een prijs is minder leuk, maar blijkt er bij te horen. Dat een keuken geleverd wordt in een verkeerde kleur is niet leuk. Dat de Keukenkampioen vervolgens niet klantvriendelijk reageert door te zeggen dat het ons probleem is omdat wij de bestelling met kleurcode ondertekend hadden is al helemaal niet leuk. Na meermaals contact te hebben gehad met de winkel, bleek dat het kleurmonster die wij in de winkel hadden uitgekozen niet in het huidige assortiment meer te zitten. Daardoor had onze verkoper een andere kleurcode opgeschreven van het actuele assortiment die er het meest op leek in het boek. De winkel had ons verteld dat het kleurmonster dus niet meer in de winkel zou mogen liggen. Hier hebben ze zich overigens nooit over geëxcuseerd. Hierna hebben ze ons doorverwezen naar het hoofdkantoor, en ze hebben zich niet meer met de aftersales bemoeid. Hierna begon de constante communicatie tussen ons als klant, de winkel Keukenkampioen Alexandrium, de Keukenmonteur en het hoofdkantoor van Keukenkampioen.
- Er waren bij de winkel en bij het hoofdkantoor inmiddels meerdere maattekeningen van onze keuken aanwezig, waarbij men niet wist welke tekening de laatste versie bevatte.
- De kleur van de kastjes konden niet vervangen worden, enkel de frontjes.
- De nieuwe frontjes hangen nu schever dan de oorspronkelijke kleur frontjes.
- Men is bij de levering van de frontjes een aantal onderdelen vergeten, waardoor er opnieuw een levering moest plaatsvinden.
- De plinten zijn door de keukenmonteur te kort afgezaagd, waardoor er een nieuwe plint geleverd moest worden. De nieuwe plint is vervolgens in de verkeerde kleur geleverd. Deze verkeerde kleur was overigens wel de kleur die wij wilden, waarvan de winkel ons vertelden dat deze kleur niet mogelijk was. De keuken monteur bewees het tegendeel.

Ons geluk is dat bovenstaande ons geen extra geld heeft gekost. De gehele bestelling van de keuken tot aan oplevering heeft ons uiteindelijk 11 maanden geduurd. Wij hebben nu als resultaat wel een keuken die ons bevalt, maar dan met twee kleuren (kastjes en fronten). Ik vind dit alles en slordige afhandeling en geen klantvriendelijkheid van voornamelijk de winkel KeukenKampioen Alexandrium. Ik raad, om bovenstaande reden, dan ook af om een keuken te bestellen bij deze winkel.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door jt op woensdag 19 jul 2017 '17 | vestiging Utrecht
Totaal 10.000,- euro voor een kleine keuken van slechts 2.5 meter. Erg slechte ervaring met deze keukenleverancier.

> Krijg meerdere keer onverwachte dure kosten. (1400 euro)
Reactie van Keuken kampioen: dat zijn aparte kosten.

> Na montage: dikke kloof tussen de wand en de werkblad.
Reactie van Keuken kampioen: geen enkele reactie

> Vervangende gips wand komt niet overeen met de bestaande gipswand
Reactie van Keuken kampioen: uw oude wand is niet meer leverbaar

> Keukenkasten deuren zijn niet wat ik heb besteld.
Reactie van Keuken kampioen: uw kasten deuren zijn niet meer leverbaar.

> Email communicatie zijn erg slecht, traag en onduidelijk.
Reactie van Keuken kampioen: uw emails waren in verkeerde afdeling of misschien u de forward email zelf achteraf heeft getypt.

> Verzoek om oplossing van bovengenoemde problemen bij Keuken kampioen. -> na twee weken: geen enkele reactie.

Kortom: zaken met deze keukenleverancier betekent: frustratie, boosheid, teleurstellingen en slaaploze nachten.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect.”
Door Frensch op dinsdag 25 nov 2014 '14 | vestiging Son
Onze keuken na uitvoerig overleg met de adviseur gekocht. Aflevering was perfect op tijd en het afleveren ging geheel naar wens. Monteur was precies op tijd en begon direct aan het monteren van de keuken. Was een vriendelijk persoon en werkte flink door. Alle vragen werden beantwoord tijdens het monteren. Na montage uitleg gehad, wat eigenlijk niet nodig was na onze vragen. Onze ervaringen met de Keuken Kampioen waren zeer positief.
FOTO VAN FRENSCH
Keuken na eindmontage
Reactie of foto toevoegen
“Hele slechte service”
Door Mark op vrijdag 1 mei 2015 '15 | vestiging Amersfoort
Een maand geleden is onze keuken geplaatst. Hier zijn verkeerde apparaten bij geleverd. Inmiddels 8 telefoontjes verder en pogingen tot toenadering via oa twitter nog geen enkele intentie tot vervanging. Enkel elle lange telefoongesprekken, terugbel beloftes die niet worden nagekomen en keer op keer hetzelfde verhaal voorleggen, doorverbonden worden en hetzelfde antwoord krijgen (we zijn bezig, u wordt terug gebeld of sorry dit is ons beleid ik kan niets voor u doen). Werkelijk verbazingwekkend slechte service. De keuken is prima, maar indien er wat mis is, dan is er geen beginnen aan. Omdat deze ogenschijnlijk gemakkelijke service voor velen veel waard is, adviseer ik om geen keuken te kopen bij keukenkampioen.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer, Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat er een miscommunicatie is ontstaan. Ik wil u laten weten dat we uw bericht hebben gezien. Mocht u nog vragen hebben hoor ik dat graag. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Prijs”
Door Sonja van den Bogaard op zondag 22 nov 2015 '15 | vestiging Cruquius
Vorige week gebeld door de Keukenkampioen. Ik was de duizendste bezoeker en had een prijs gewonnen. Die moest ik ophalen in de showroom. Afspraak gemaakt voor vandaag 12.00 uur. Op tijd vertrokken voor de rit van 80 km. Bij aankomst vroeg men mij even te wachten met een kopje koffie. Toen er na een half uur nog niemand kwam heb ik gevraagd wat er zo moeilijk was om mij de prijs te overhandigen. Toen kwam de aap uit de mouw. De prijs bestond uit extra? Korting bij aankoop van een keuken. Maar er was niemand beschikbaar om mij te woord te staan. Hoe zo afspraak? Met Keukenkampioen valt geen afspraak te maken en ze maken je blij met een dooie mus!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste mevrouw van den Bogaard, bedankt voor het delen van uw ervaring. We betreuren het dat u deze ervaring heeft opgedaan. Excuses hiervoor, dit is absoluut niet netjes gegaan. Nogmaals excuses voor deze ongemakken, mocht ik u toch nog ergens mee van dienst kunnen zijn verneem ik dat graag. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“prima geholpen”
Door M. Kocken op woensdag 8 jan 2014 '14 | vestiging Tiel
Prima geholpen vanaf begin tot eind. Alle afspraken netjes nagekomen. Levering en plaatsing netjes verlopen. En belangrijk wij zijn tevreden met mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met service”
Door wilma van dijk op vrijdag 18 mei 2018 '18 | vestiging Groningen
ik heb bijna twee jaar geleden mijn keuken gekocht en ben er heel erg blij mee ,nu zag ik in een keer een beschadiging op een kastje hoe hij erop komt ik heb geen flauw idee,vanmorgen keukenkampioen gebeld of er een nieuw frontje zou kunnen komen ,tot mijn verbazing ging dit gewoon onder garantie ,ik ben een blije zeer tevreden klant
Reactie of foto toevoegen
“Goed en duidelijk geinformeerd”
Door M.H.van Veldhoven Hersbach op zaterdag 25 feb 2017 '17 | vestiging Delft
Wat byzonder vriendelijk en goed advies totaal niet opdringerig of wat dan ook is de Heer Daan Keulen en ook niet te vergeten zijn medewerkers. Mijn man en ik hebben alleen maar lof over vanaf binnenstappen keukenkampioen tot het plaatsen op ons adres. Je wordt goed en duidelijk geinformeerd . Alles verliep hoe het moest zijn. Ik kan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een nieuwe keuken ga daar heen nogmaals je voelt je totaal op je gemak ze nemen zeer e tijd voor je heel erg vriendelijk en ga zo maar door. Voor mij is de keukenkampioen in Delft nr. 1. Ga zo door Daan en medewerkers jullie doen het super.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door A. Samsen op dinsdag 2 jun 2015 '15 | vestiging Almelo
Woensdag 27 mei is onze keuken geplaatst en we zijn vanaf het begin (het uitzoeken van de keuken) tot en met het eind (het afleveren van de keuken) heel erg tevreden. Keukenmonteur Ronald heeft alles naar wens in orde gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden stipt nagekomen”
Door J.P.Blaas op vrijdag 10 jul 2015 '15 | vestiging Heerlen
Afspraken worden tot op de dag stipt nagekomen. kwaliteit van de keuken en van de installateurs perfect. Afhandeling in het keukencentrum professioneel. Communicatie een 10! Dit adres is een aanrader voor een ieder, die een nieuwe keuken wenst aan te schaffen.

Eerdere ervaring ontvangen op 25 april 2015: Wij hebben in alle rust een keuken kunnen uitkiezen. Er was alle tijd voor de diverse toebehoren en apparaten om een keuze te bepalen. De communicatie met de leverancier was voortreffelijk. Zowel telefonisch als via de mail. Ook het persoonlijk account op de website werkt prima. Geplande data zijn allemaal gehaald. Op voorhand was bekend wat er ging gebeuren. Levering verliep vlekkeloos. De installatie is ook zeer goed gegaan via de Keukenman.(Daniel Ronda krijgt hiervoor een bijzondere vermelding!). Een harde en precieze werker. Kortom, wij zijn tevreden.Een minpuntje is, dat de oven moet worden nageleverd. Deze was niet voorradig. Dit is opgelost met een voorlopig andere oven, waarmee wij akkoord zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken ,een kampioen!”
Door A.J.Timmermans op vrijdag 28 nov 2014 '14 | vestiging Son
We kochten in juni een Steinhaus-Küche met 6-delige Bosch-apparatuur bij de Keukenkampioen in Son. De verkoper was enerzijds resoluut ( no nonsense), anderzijds klantvriendelijk. De behoefte om ons tot klant te maken resulteerde in een streven om ons een mooi product te verkopen en tot een tevreden klant te maken.Dit is zowel hem als zijn plaatsvervanger gelukt. Er komt heel wat bij kijken als men een eerdere keuken gaat vervangen door een heel nieuwe.We hebben bij alle info die we kregen en nodig hadden zelf wel heel goed de vinger aan de pols moeten houden. Maar die ruimte was er. Heel veel lof hebben we voor de monteurs ( JWF). Hun deskundigheid,creativiteit, redzaamheid en klantvriendelijkheid was bewonderenswaardig. Zij hebben een eindresultaat vorm gegeven waar we nu dagelijks van genieten, een juweel van een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Vader op maandag 22 sep 2014 '14 | vestiging Cruquius
De Keuken Kampioen kende ik wel door de reclame op de tv en op de avond dat ik wilde gaan kijken naar een nieuwe keuken waren zij de enige die open waren. In de showroom werd ik geholpen door iemand die er pas werkte en nog niet alles wist, bij mijn tweede bezoek werd ik goed geadviseerd door een verkoper met kennis van zaken, hij heeft me op een prettige manier geholpen om de juiste keuzes te maken. Alle afspraken zijn goed nagekomen en de levering en de plaatsing zijn perfect verlopen. Na een week begon de magnetron te vibreren, ik heb dat aan de Keuken Kampioen doorgegeven en werd daarna benaderd door de leverancier, die dit euvel heeft opgelost. Met name om de prijs / kwaliteit verhouding en de prettige service in de showroom kan ik de Keuken Kampioen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Enigzins teleurgesteld”
Door J.Broekmeijer op zaterdag 4 apr 2015 '15 | vestiging Middelburg
Ordernummer 20282002980.Ik ben enigszins teleurgesteld en waarschijnlijk te goed gelovig geweest. Allereerst een groot compliment aan de monteurs van De Keukenman! Prima vakwerk afgeleverd op de 26e en 27e maart 2015.Jammer van de delen gebroken graniet, maar dat wordt zo spoedig mogelijk hersteld. De granieten aanrechtbladen zijn perfect geplaatst. Door de verkoper van het filiaal zou een gedetailleerde eindafrekening geleverd worden, in plaats van een haastig in elkaar gezette + en -berekening, waar door het slechte handschrift deze bijna niet te lezen was. Toen we een bezoek brachten aan Lion Stone in Tilburg bleek een uitsparing voor de keramische kookplaat niet aangegeven en dacht men, dat een fornuis de bedoeling was. Ik heb mijn onvrede via e-mail aan het filiaal bekend gemaakt, maar nooit een reactie ontvangen. Mijn ervaring is men wil wel graag verkopen, maar latere aanpassingen vallen wel erg duur uit. De garantie op het graniet is slechts één jaar, maar in de koopovereenkomst staat n.b. 2 jaar! De Siemens wandschouwkap LC98BH542 prijs is niet genoemd, op internet vond ik wel een adviesprijs VAN € 929,00. Een volledig gespecificeerd kostenplaatje komt toch geloofwaardiger over en is ook nog eens reclame!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Broekmeijer, Dank u wel voor uw review. We nemen uw punten van kritiek zeer serieus. Inmiddels is er contact geweest vanuit de service. Mocht u nog vragen hebben verneem ik dat graag. Mvg, Thomas - Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Vestiging is aanrader”
Door H.E. Everts op woensdag 28 okt 2015 '15 | vestiging Groningen
Zou niet weten hoe het beter kon. In het filiaal Groningen werden we direct goed ontvangen en onze wensen voor een keuken waren direct duidelijk. Alles is snel verlopen en de keuken was in 1x compleet. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Zeker de monteurs hebben superwerk geleverd. Geen nawerk van gehad. Keukenkampioen Groningen is zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring met gekochte keuken”
Door aan den Boom op dinsdag 13 okt 2015 '15 | vestiging Weert
Keuken gekocht; Catalogus aangevraagd, toen werd ik na een tijdje gebeld voor een vrijblijvende offerte (tekening in 3D) te laten maken bij een filiaal van Keuken Kampioen. Op locatie werd echter gebruik gemaakt van potlood en papier, wat qua indeling niet uitmaakt, maar ik had geen idee hoe mijn toekomstige keuken uit zou zien. Afgezien van een staal die mij een idee van de structuur en kleur zou moeten geven. Nadat de verkoper klaar was met de tekening en andere informatie, was de prijs wel eventjes schrikken, terwijl ik had laten blijken dat mijn budget niet erg ruim was. (en dat ik een en ander ook nog heb bespaart door vaatwasser en waterkraan uit de offerte te laten). De latere montage was prima, jammer dat je het overgebleven afval zelf moet verwerken. Er bleek naderhand een deuk in de afzuigkap te zitten, na telefonisch contact werd er binnen 2 weken een nieuwe geplaatst. Ik hoop dat de service en materialen de komende 10 jaar top blijft, dan is de keuken het geld waard gebleken.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 85
Vestigingen Keuken Kampioen
aAlmelo (8 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 74 99 91
bAlmere (29 ervaringen), Antennestraat 88, Almere, tel 036 - 536 63 70
cAlphen aan den Rijn (6 ervaringen), Rijnhavenkade 2, 2404 HB Alphen a/d Rijn, tel 0172 - 24 00 44
dAmersfoort (15 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 465 06 36
eAmsterdam Arena (16 ervaringen), Arena Boulevard 212, Amsterdam, tel 020 - 365 00 97
fAmsterdam Westpoort (5 ervaringen), Sierenborch 8, 1043 BA Amsterdam-Westpoort, tel 020 - 447 04 78
gBergen op Zoom , Burgermeester van de Laarstraat 11, 4615 PB in Bergen op Zoom, tel 0164 - 74 99 95
hBeverwijk (2 ervaringen), Parallelweg 106, 1948 NM Beverwijk, tel 0251 - 22 13 93
iBreda (30 ervaringen), Grenssteen 7, Breda, tel 076 - 542 29 20
jCruquius (30 ervaringen), Cruquiusplein 48, Cruquius, tel 023 - 547 61 10
kDelft (14 ervaringen), Leeuwenstein 31, Delft, tel 015 - 285 57 77
lDen Bosch (8 ervaringen), Tinnegieterstraat 2, 5232 BM Den Bosch, tel 073 - 206 00 19
mDen Haag (13 ervaringen), Maanweg 22, Den Haag, tel 070 - 381 75 21
nDordrecht (9 ervaringen), Mijlweg 51F, Dordrecht, tel 078 - 611 95 00
oDrachten (12 ervaringen), Dr. Martin Luther Kingsingel 48, Drachten, tel 0512 - 53 70 16
pDuiven (16 ervaringen), Nieuwgraaf 46a, 6921 RK Duiven, tel 026 - 379 12 69
qEde (8 ervaringen), Galvanistraat 59, Ede, tel 0318 - 63 13 81
rEmmen (9 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41b, Emmen , tel 0591 - 63 51 55
sEnschede (1 ervaring), Hengelosestraat 125, 7514 AE Enschede, tel 053 - 207 00 32
tGoes (6 ervaringen), Marconistraat 28, Goes, tel 0113 - 22 70 77
uGroningen (18 ervaringen), Sontweg 1-2, Groningen, tel 050 - 535 25 85
vHeerhugowaard (6 ervaringen), J.J.P. Oudweg 25, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 571 34 54
wHeerlen (20 ervaringen), In de Cramer 100, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 80 33
xHelmond (9 ervaringen), Engelseweg 202a, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 79 37 93
yHouten (6 ervaringen), Duwboot 61, Houten, tel 030 - 636 10 12
zKaatsheuvel (21 ervaringen), Amerikastraat 14, Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 32 82
a1Leeuwarden (20 ervaringen), Schenkenschans 1, Leeuwarden, tel 058 - 213 37 40
b1Lelystad (9 ervaringen), Zuiderpoort 25, Lelystad, tel 0320 - 21 81 75
c1Middelburg (11 ervaringen), Mortiereboulevard 28, Middelburg, tel 0118 - 60 66 90
d1Mijdrecht (3 ervaringen), Industrieweg 38, Mijdrecht, tel 0297 - 27 38 38
e1Nijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 156, 6538 SX Nijmegen, tel 024 - 205 20 08
f1Purmerend (34 ervaringen), Einsteinstraat 6, Purmerend, tel 0299 - 46 24 20
g1Reeuwijk (7 ervaringen), Reeuwijkse Poort 304, Reeuwijk, tel 0182 - 30 00 06
h1Roosendaal , Rucphensebaan 1a, 4706 PH in Roosendaal, tel 0165 - 74 90 06
i1Rotterdam Alexandrium (17 ervaringen), Watermanweg 227, Alexandrium, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 209 85 65
j1Rotterdam Parkboulevard (3 ervaringen), Vierhavenstraat 29, Parkboulevard, 3029 BB Rotterdam, tel 010 - 244 00 16
k1Rotterdam Stadionweg (14 ervaringen), Stadionweg 37a, Rotterdam, tel 010 - 479 69 11
l1Sneek (5 ervaringen), Smidsstraat 10c, Sneek, tel 0515 - 41 25 44
m1Son (33 ervaringen), Ekkersrijt 4139, Meubelplein Ekkersrijt, Son, tel 0499 - 76 70 13
n1Spijkenisse (19 ervaringen), Lucebertstraat 2, Spijkenisse, tel 0181 - 61 00 55
o1Tiel (8 ervaringen), Buitenbulkweg 7, Tiel, tel 0344 - 62 74 10
p1Utrecht (30 ervaringen), Zeelantlaan 55, Utrecht, tel 030 - 267 00 06
q1Weert (8 ervaringen), Moesijk 11E, 6004 AX Weert, tel 0495 - 52 56 44
r1Woerden (7 ervaringen), Straat van Gibraltar 2, Woerden, tel 0348 - 42 27 22
s1Zaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21k, 1506 PW Zaandam, tel 0075 - 205 00 05
t1Zwaag , De Factorij 39, 1689 AK Hoorn-Zwaag, tel 0229 - 24 90 43
u1Zwolle (15 ervaringen), Marsweg 37b, Zwolle, tel 038 - 466 90 21
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.