Feedback
6,4

Keuken Kampioen

Score uit 620 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
48 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Kampioen
Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Dat lukt alleen als je op alle onderdelen de beste bent. Daarom ontwerpen én produceren wij al onze keukens in onze eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit maar ook voor de prijs. Want ook voor u betekent onze eigen fabriek extra voordeel. Elke Duitse keuken keuken wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw smaak, wensen en de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs.
Alternatieven voor Keuken Kampioen
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 363 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 147 ervaringen
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 358 ervaringen
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 332 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 582 ervaringen
• DB Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2217 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,7 uit 53 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 288 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 620 ervaringen over Keuken Kampioen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren251 ervaringen
4 sterren152 ervaringen
3 sterren19 ervaringen
2 sterren24 ervaringen
1 ster151 ervaringen

Per vestiging:
“Beetje gepusht”
Door rik poeth op maandag 19 okt 2015 '15 | vestiging Helmond
Wij zijn goed geholpen, vriendelijk personeel. Alleen achteraf naar gevoel. Beetje gepusht voor aanschaf keuken ondanks het onze droom keuken was. Mooie praatjes. Super korting gekregen enzovoort enzovoort. Maar die korting en service krijgt dus iedereen. Over de service van leveranciers en plaatsen keuken alleen maar lof!! Supers
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Joop op donderdag 5 okt 2017 '17 | vestiging Duiven
Wij zijn door dit bedrijf opgelicht bij aankoop van onze keuken. Het was die actie 40% korting en 1 euro montage, zijn we ingetrapt. Allemaal flauwekul, je wordt gewoon belazerd. We zijn voorgelogen (actie eindigde helemaal niet die dag enz enz). Weigering prijzen toe te lichten (jurist ingeschakeld!). Eindeloze discussies, we werden er doodziek van. Uiteindelijk een simpele keuken voor een schoftenprijs. Kortom: een echte afrader. Als u toch besluit uw keuken hier te halen wensen we u veel sterkte... Voor ons was het een afgrijselijke ervaring.

Aanvulling ontvangen 13 februari 2018: Apparatuur als volgt:
* Koelkast Siemens, prima. Levering Keukenkampioen, zelf geselecteerd en geplaatst. Was vlgs KK niet meer leverbaar, bleek onzin te zijn, na discussies alsnog geleverd door KK.
* Afzuigkap Bauknecht, levering KK, zelf geplaatst.
* Magnetron Siemens, prima. levering KK, zelf geselecteerd en geplaatst.
* Kookplaat SMEG, levering en plaatsing door KK. De stekker was gemonteerd door KK waarbij de losse draden uit de stekker kwamen, volkomen fout dus. Zelf maar gerepareerd, we hadden onderhand meer dan genoeg van KK en hun streken.

Wij hebben KK betaald voor levering en plaatsing van apparatuur. Plaatsing grotendeels zelf uitgevoerd door omstandigheden, was niet te voorzien door ons bij aankoop keuken. KK om verrekening gevraagd. Zij hebben niets daarvoor retour gegeven, ondanks ons aandringen. Ook daarmee zijn we dus belazerd door Keukenkampioen. Net als met de rest van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Visitekaartje”
Door Zieltjens op zondag 31 jan 2016 '16 | vestiging Cruquius
September 2015 hebben wij een huis gekocht en zijn op aanraden van fam. naarde Keuken Kampioen Cruqius gegaan. Wij hadden wel een idee maar daar was alles mee gezegd. Piet Kok was zeer enthousiast en heeft ons door de showroom geleid en had het over kleuren en materialen. Daarna de schets en invulling van apparatuur en kasten. Verbluffend. Een paar weken later hebben wij onze wijnkoeler samen met collega Robert nog ingetekend en wat kleine aanpassingen. 21 jan. 2016 is hij geplaatst. Fantastisch. Piet, Robert en de monteurs zijn een visitekaartje voor het bedrijf. Wij zullen zeker reclame maken. Met vriendelijke groet. Henk en Ria Zieltjens.
FOTO VAN ZIELTJENS
Contrast wit keukeneiland en zwarte wand
Reactie of foto toevoegen
“slecht”
Door MJ R op woensdag 12 feb 2014 '14 | vestiging Goes
Klantvriendelijk zijn ze wel, tenminste bij verkoop. De koeien handel zouden ze zich beter niet voor lenen. Een keuken voor 20 duizend euro waar je uiteindelijk voor 14 duizend mee naar buiten gaat is bij hun maar heel gewoon. Bij klachten zal het minder worden met vriendelijk en behulpzaam zijn. Dan zul je worden doorverwezen naar de leverancier van apparaten of iets waar zij in ieder geval niets aan moeten doen. Ook de apparaten die ze leveren, op hun aanraden laat veel te wensen over. Op het moment dat ze verkopen is er niets beters ze zweren er bij. Whirlpool is hun stokpaard nou bij mij nooit meer slechtere apparaten zijn er niet. Om over de garantie bij Whirlpool maar te zwijgen en dit is toch eigenlijk de keuken kampioen die dit op moet lossen. Maar nee niet dus.
Reactie of foto toevoegen
“Aardig personeel”
Door gerritsen op zaterdag 17 sep 2016 '16 | vestiging Nijmegen
Super bedrijf aardig personeel ,alles wordt goed uitgelegd. Mooie prijs en voldoet aan al onze wensen. Service is uitermate goed,op tijd geleverd en wordt er vanuit het hoofdkantoor ook nog gebeld dat er nog wat was blijven staan. De volgende dag op het tijdstip dat ons uitkomt wordt dit nagebracht.
FOTO VAN GERRITSEN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Beschadiging werkblad”
Door Arbon op maandag 20 jun 2016 '16 | vestiging Utrecht
Keuken na drie keer van tevoren opmeten nog niet goed geplaatst. Beschadiging werkblad en aantal dingen lelijk afgewerkt. Loodgieter,plaatsingsbedrijf en Keukenmpioen geven elkaar de schuld en lossen het niet op. Eindelijk na 5 maanden ia het dan geregeld. Dit heeft ons heeeel veel ergernis, tijd en belkosten gekost. Voor ons NOOIT meer keukenkampioen. Zo aan het lijntje gehouden en leugens gehoord. We zijn er gewoon ziek van. Een nieuwe keuken moet leuk zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Schouten, Michel op maandag 9 feb 2015 '15 | vestiging Den Haag
Bij het advies/ontwerp van onze keuken zijn wij UITSTEKEND geholpen! Ook na ondertekening van het koopcontract hadden wij een aantal aanpassen welke perfect zijn aangepast. De support en hulpvaardigheid op de vestiging in Den Haag (Binckhorstlaan)is geweldig! Behoefte aan een nieuwe keuken laat je informeren door deze vestiging.
Reactie of foto toevoegen
“Positief ervaren”
Door Jolanda op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Mijdrecht
keukenkampioen Mijdrecht raad ik andere mensen aan , je wordt hartelijk ontvangen en geholpen, en wil je later nog wat veranderen dan is dat geen enkel probleem. Bovendien geven ze een goed advies.Wij hebben alles heel positief ervaren, en de keuken bevalt ons ook prima
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Hanneke Jeronimus op woensdag 23 sep 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Hebben een prachtige keuken gekocht, goede kwaliteit... Super blij mee. Vond de verkoper heel correct maar iets te gehaast.
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door E.J. Webber op zaterdag 7 nov 2015 '15 | vestiging Woerden
Op 30 januari werd onze keuken geplaatst. De afzuigkap,was niet in orde, plint tekort en inlegbakje verkeerde maat. 5 maart nieuwe afzuiger, plint geleverd. Opnieuw een verkeerde inlegbakje. Bij de controle van de afzuiger en gelukkig dat mijn man dit heeft geconstateerd, had de monteur het stopcontact van de muur losgemaakt en hing in het afvoerkanaal. De uitblaaskap zat niet aangesloten op de afvoer, waardoor de uitstromende lucht tegen de onderkant van de kap aanblies. Inmiddels wel verholpen. Opnieuw een klacht een vreselijke krakende koelkastdeur en een onderdeel wat los hing aan de koelkast deur. Een kromtrekkende deur van de vrieskast, maar dat is normaal. Voor de tweede keer kwam er weer een monteur kijken. Koelkast deur hersteld en hij vond wel dat we een nieuwe deur voor de vriezer moesten krijgen die is zo krom aan worden als een hoepel. Witte plekken op het aanrechtblad. Dit is normaal bij een aanrechtblad met een reliëf. Gootsteen stop die niet afsluit, water loopt weg. Je krijgt als antwoord. Geen garantie we kunnen een monteur sturen tegen betaling. Allerlei argumenten, verkeerde schoonmaak middelen gebruikt. Te scherpe servies. Een keuken van toen 7 en halve maand, toen ik de klacht indiende. Een keuken met allerlei mankementen. De leverancier van het aanrechtblad, vond ik een toppunt. Dit is bekend mevrouw, dat dit gebeurd met een aanrechtblad waar een relief inzit. Dit had de verkoper van de keukenkampioen ons moeten vertellen toen hij ons deze keuken verkocht. In dit geval hadden wij een andere keuze gemaakt. De verkoper werkt er niet meer en je wordt van het kasje naar de muur geslingerd. In deze periode hebben wij alleen maar negatieve ervaringen gehad met aardig wat mankementen aan onze keuken.

08.11.2015 aanvulling ontvangen: Nog even terugkomen op de keuken die wij in Woerden hadden gekocht en de service vanuit Waalwijk en de fabrikant Topline Maatwerkbladen. Begin oktober trokken wij gelijk aan de bel, met de klacht van het steeds meer ontstaan van witte plekjes op het werkblad. Een werkblad geleverd aan keukenkampioen van Topline fabrikant. Er werd door een vriendelijke jonge dame notities gemaakt en ik zou spoedig wat horen voor het verhelpen van het probleem en de gevraagde foto's heb ik haar toegezonden. Na een ruime week hadden wij nog niets vernomen. Weer gebeld. Toen kreeg ik een vriendelijke man aan de telefoon. Mevrouw ik ga gelijk contact opnemen met de fabrikant en binnen drie werkdagen wordt u teruggebeld. Na een week, waren wij nog steeds niet gebeld. Weer gebeld. Uw aanrechtblad?? Eerst wisten ze niets en toen werd ik maar even door verbonden met de fabrikant. Het was lunchpauze..later terugbellen. Teruggebeld...en kreeg ik een man aan de telefoon. Maar mevrouw, dit is bekend u heeft een (kunststof) blad met reliëf en dat is heel normaal. Heeft u een scherpen onderkant aan uw servies? Heeft u met hardnekkige middelen schoongemaakt. Niets van dat en ook geen hete dingen op het aanrecht gezet. Mevrouw, wij geven geen garantie u moet bij keuken kampioen zijn. Bellen naar Keukenkampioen. Vreemd, u bent doorverbonden met de fabrikant, dit was niet de bedoeling. Zij ging wel even bellen, omdat ik naar de garantie verwees die bij hun was en niet bij de fabrikant van het werkblad. Ik werd terug gebeld. Mevrouw u heeft vast met iets scherps op de aanrechtblad gewerkt, of met hardnekkige schoonmaakmiddelen gewerkt. Niets van dat. Tevens was het ons ook niet bekend, dat dit met het type werkblad die wij hadden, dit kon gebeuren, dat het reliëf beschadigen kon. Vreemd is wel dat het ook kaal wordt op plekken waar je met een schoonmaak doek komt. De manier hoe je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Beloven te bellen en niets van je laten horen. Een keukenblad die in februari geplaatst is en overal plekjes vertoond. Op onze nota staat vermeld, dat wij 1 jaar garantie hebben op het werkblad. De dames willen tegen betaling een monteur sturen om het te bekijken en het bij te werken of uit coulance een nieuw werkblad leveren tegen inkoopprijs. Over het plaatsen werd niet eens gesproken. Ik vind het te schandalig voor woorden. Slecht voorgelicht door de verkoper van Keukenkampioen. Tevens voel ik mij flink onbeschoft behandeld om maar te insinueren wat ik op het werkblad gedaan heb. Ik heb, nadat ik wist wie de werkbladen aan keukenkampioen leverde op de site van de fabrikant gekeken en een heel verhaal over het werkblad en inderdaad, kunnen daar kale plekjes op komen. Je koopt een keuken met een werkblad om te koken etc. Is dit blad bedoeld om in je keuken te plaatsen en vervolgens je keuken als pronkstuk te hebben en er niets mee te doen? Schandalig binnen een jaar hebben wij heel wat ellende met een keuken geleverd door Keukenkampioen gehad.
FOTO VAN E.J. WEBBER
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Webber, bedankt voor het delen van uw ervaring. Zoals reeds met u besproken valt de schade van uw werkblad niet onder garantie. De schade duidt op gebruikerssporen wat wij niet kosteloos kunnen oplossen. Wij bieden u graag tegen een gereduceerd bedrag een nieuw blad aan. Met vriendelijke groet, Thomas - Keuken Kampioen
REACTIE VAN E.J.WEBBER
omdat wij consu wijzer hebben benaderd en ons heeft laten weten, dat wij recht hebben op een nieuw werkblad zonder betaling, gaan wij zeker verder via juridische wegen. Het is te schandalig voor woorden. Vanmorgen heb ik het blad nog verder onderzocht. Overal waar je kijkt ontstaan witte plekjes, zelfs op plekken waar niets staat en waar ik met een sopje zonder scherpe middelen schoonmaak.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Stijn de Bont op zaterdag 31 mrt 2018 '18 | vestiging Cruquius
Mooie keuken, op maat samengesteld met de verkoopadviseur. Ervaren verkoper die goed meedenkt. Er moet met heel veel schakels worden gewerkt (verkoper, magazijn, bezorger, inmeter, installateur etc. ) toch liep dit vlotjes en klantvriendelijk. Er was een kleine fout in de plint die hersteld moest worden. anders was het perfect geweest
Reactie of foto toevoegen
“Annulering”
Door Klos op zondag 28 jan 2018 '18 | vestiging Cruquius
Hmmm ik word wel erg verdrietig van de reacties, maar ervaar nu hetzelfde. Vandaag op afspraak geweest samen met mijn partner. We waren daar met de intentie om te kijken en ideeën op te doen. Nog niet om een beslissing te maken. We werden vriendelijk ontvangen. We hadden goed in beeld wat wij allemaal wilde. Uiteindelijk kregen wij een offerte. Deze was vele malen duurder dan wij voor ogen hadden. Maar er kon alleen nog vandaag 40% korting vanaf op het apparatuur en montage zou maar 1 euro kosten. Onder deze druk en het feit dat we haast hadden moesten we een beslissing maken. Fout van ons. We hebben een verkeerde beslissing gemaakt. Op hun website staat dat de actie geldig is tot 4 februari 2018. Dus ze hebben tegen ons gelogen. Ik voel me erg genaaid door hun als het nodig is ga ik een rechtszaak niet uit de weg.
REACTIE VAN KLOS
Inmiddels gister een reactie gekregen van het hoofdkantoor. Dit duurde erg lang omdat niemand mijn email had opgepakt. Daar heb ik echt drie keer voor moeten bellen. Nu toch uiteindelijk een reactie maar niet op de klacht en reden van annulering. Zij geven aan omdat we binnen twee dagen hebben geannuleerd kan dit gewoon kosteloos. Dus dat is goed afgelopen voor ons.
REACTIE VAN RACHEL
Beste Klos, Wij ervaren nu precies dezelfde situatie. Hoofdkantoor heb ik benaderd maar word weer teruggestuurd naar de winkel. Hoe heb jij ze zover gekregen dat je geen annuleringskosten hoefde te betalen?
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken zijn nagekomen”
Door Ahmet Ergisi op woensdag 20 jan 2016 '16 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Ontvangst en nazorg was prima gemaakte afspraken zijn nagekomen buiten een paar dingen na prima monteurs die terplekke voor goede oplossingen hebben gezorgd al met al heel tevreden. Dit is de tweede keuken die ik bij keukenkampioen heb gekocht en in de familie ook vele
Reactie of foto toevoegen
“Heel ontevreden”
Door Simone op zaterdag 16 sep 2017 '17 | vestiging Heerlen
Onderhand al meer dan 2 jaar geleden een keuken gekocht en nog steeds niet klaar!!! Nooit meer! Het ging direct mis nadat ik mijn handtekening had gezet. Nadat er nagemeten was moest er kastje veranderd worden en ik wilde een ander blad. Zoals, tijdens de verkoop aangegeven was, kon er nog wat veranderd worden. Helaas toen ik belde gaf de telefoniste aan dat dit niet de bedoeling was en dat ik pech had. Er viel niet mee te praten. Ik vroeg of ik de persoon, die mij de keuken verkocht had, aan de lijn mocht maar daar begon ze niet aan. Ik had pech en moest maar afwachten wat ik zou krijgen?!?!!??! Later kreeg ik de manager eraan en die was nog erger, nog nooit zo'n onbeschoft iemand gesproken. Ik had aangegeven om niet meer te bellen en dat ik met mijn vader en vriend die komende zaterdag langs zou komen om te praten. Waarop de manager zei: ''dit zullen wij nog wel eens zien''. en de verbinding werd verbroken. Ik belde om iets te veranderen en word dan zo behandeld. Die zaterdag met mijn vader en vriend langs gegaan en 3x raden, geen manager daar, andere telefoniste maar wel de vrouw die mij de keuken verkocht had. Hier heb ik mijn verhaal gedaan en kon het gewoon veranderen (heel fijn gesprek). Zij gaf ook aan dat dit gedrag van de telefoniste wel vaker voorkwam en dat dit niet prettig was (waarom werkt zij er dan nog?!?). Over haar manager zei ze niets. Wel jammer dat de prijs hetzelfde bleef toen ik het blad veranderde van natuursteen naar spaanplaten, dit was normaal?!?!?!!

Ik zou nog een mail krijgen met een prijsspecificatie maar die natuurlijk tot op heden niet ontvangen. Ik had gevraagd of de achterwand wat hoger kon ivm met de stopcontacten, dit kon niet, waren alleen standaard maten, bij levering werd er wat anders verteld, zeer vervelend! Vanaf de levering ging er nog van alles fout;
- geen bevestigingsmaterialen om frontje op vaatwasser te zetten (na meerdere telefoontje en langs gaan nog steeds niet en nu maar op een andere manier bevestigd)
- 1 lade sluit niet goed, dit meteen aangegeven. (dit is nog steeds niet goed).
- De helft was voor geboord andere helft niet. (dit kon volgens hun niet en heeft mijn vader nog een deel moeten boren met natuurlijk kans op dat er iets scheef was maar gelukkig goed gegaan).
- de plint die op de grond staat is te laag dus ik kijk tegen de pootjes aan. (meerdere keren gebeld en langs gegaan en je raad het al, geen reactie).
- op muurblad zitten vlekken, niet eruit te krijgen. (dan krijg je telefonisch te horen ja dat zal u wel zelf gedaan hebben, ja natuurlijk als ik het uitpak en tref het zo aan maar ook weer niet mee te praten).

Ik ben nu meer dan 2 jaar verder en mijn keuken is nog niet af. Ik kijk tegen de pootjes aan omdat de plint te laag is, achterblad zitten vieze vlekken op wat er niet uit gaan, 1 lade sluit niet goed. Ik ben de tel kwijt zo vaak ik al gebeld heb, meerdere keren langs gegaan maar het filiaal zegt daar moet je de klantenservice voor bellen en als ik dat doe wordt ik door verbonden met het filiaal, of er wordt gezegd u wordt terug gebeld (al 11x) en natuurlijk wordt ik niet terug gebeld! Ik had mij zo verheugd op een mooie nieuwe keuken en het is een en al ellende! Nooit meer!

Aanvulling ontvangen op 24 september 2017: Na zo'n 2 jaar geen reactie te krijgen en toen maar een slechte recensie te schrijven kreeg ik ineens telefoon van.. de Keukenkampioen! Klantenservice kwam met allemaal antwoorden die niet klopte. Ik heb dit gesprek afgekapt en zij gaf aan dat filiaal Heerlen mij zelf zou bellen. Dit is ook gedaan geworden, helaas kon ik op dat moment niet telefoneren en vroeg voor een andere keer terug te bellen, dit was geen probleem. 2 dagen later werd ik gebeld toen ik in de auto zat, eenmaal thuis gekomen heb ik terug gebeld naar het nummer die in mijn lijst van gemiste oproepen stond. Helaas kon niemand mij daar helpen en niemand wist wie mij gebeld had.. vreemd! Ik hoop snel weer gebeld te worden want het is schijnbaar erg moeilijk om een onderste plank na te leveren aangezien ik nog steeds tegen de pootjes van de kasten aan kijk.

Aanvulling ontvangen 22 april 2018: Na 3 jaar nog niet af. Al die leugens wordt ik niet goed van. Nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken Kampioen”
Door Familie P. op woensdag 1 apr 2015 '15 | vestiging Cruquius
Keuken aankoop ervaring had beter gekund. Indrukken van keuken elementen te kort geschoten, werd naar ons idee te snel afgehandeld en in een te korte tijd. Dit om de keuken toch naar ons idee te snel te verkopen. Daarna gelukkig een paar keer terug geweest om alles goed op een rijtje te zetten en helemaal naar ons zin te maken.

Eerdere ervaring van 16 februari 2015: Keuken uitgezocht bij de keuken kampioen, prettig geholpen, soms iets geprest, maar toch ons eigen model en materiaal uitgezocht. Verschillende keren terug geweest voor wijzegingen aan te brengen, was geen probleem, altijd wel netjes geholpen. Keuken op tijd bezorgd en perfect geplaatst. Klantenservice altijd vriendelijk en op tijd. Na service ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Frans van Horik op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Son
wij zijn erg tevreden over het verloop van aankoop tot plaatsing van onze nieuwe keuken. Alles volg plan verlopen.afspraken zijn netjes nagekomen. goed advies. Men neemt ruim de tijd om samen de keuken uit te zoeken en samen te stellen
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ludwig van Dijk op donderdag 22 aug 2019 '19 | vestiging Almere
Keuken gekocht en na de nodige afdingen voor een wederzijdse goede prijs gekregen. Echter, na 3 jaar ging de folie op de deurtjes los. Maar: meer dan voldoende opgepakt en opgelost. Op een manier waar anderen wat van kunnen leren! Dus inclusief vervanging voor duurdere deurtjes, een goede monteur en geen gezeur achteraf! Complimenten en welverdiende 5 sterren dus.
Reactie of foto toevoegen
“Gelokt met een mooie korting”
Door Eelko op woensdag 30 jan 2019 '19 | vestiging Houten
Op een blackfriday ben ik in de keukenkampioen vestiging Houten geweest waar ik ben geholpen. Op die dag uitgebreid en netjes geholpen en we hadden aangegeven slechts te willen oriënteren. Aan het einde van de dag onder grote druk gezet om te tekenen voor een keuken met de afspraak dat we daarna nog allerlei dingen mochten wijzigen. Toen we enkele dagen later terug kwam om nog wat dingen aan te passen kwam er voor iedere aanpassing duizenden euro's bij. Ook de zogenaamde fantastische korting die we hadden gekregen bleek onzin te zijn. Ook bleek toen de voorlichting niet goed te zijn geweest om bepaalde zaken, zoals de hoogte van het aanrechtblad, niet met ons besproken waren. Om dit nog aan te passen wederom zeer hoge kosten. We zijn dus binnen gelokt met een mooie korting, maar nadat de handtekening is gezet ben je aan de beurt. Nachten wakker van gelegen en uiteindelijk fors moeten betalen om nog te kunnen annuleren. Samengevat: Slechte voorlichting, misleidende verkooptechnieken, hoge kosten bij annulering, nadat er getekend is verdwijnt alle klantvriendelijkheid. Ben oprecht als klant nog nooit zo slecht behandeld door een bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Productstickers verwijderd”
Door Felice K. op donderdag 10 aug 2017 '17 | vestiging Groningen
Eind december 2014 is er bij ons een keuken geplaatst door Keukenkampioen, met daarin een compacte bakoven van het merk BOSCH. Deze oven is sinds enkele maanden defect. Bij bezoek van een BOSCH monteur, blijkt dat de benodigde stickers niet op het apparaat aanwezig waren, waardoor reparatie simpelweg niet mogelijk blijkt te zijn. Het apparaat is ons door Keukenkampioen geleverd zonder stickers.

Contact opgenomen met Keukenkampioen om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Kortaf nul op rekest en verwijzing naar BOSCH. BOSCH geeft in deze zaak aan dat het geld is betaald aan Keukenkampioen, Keukenkampioen het product zonder stickers heeft geleverd en het product zonder stickers simpelweg niet gerepareerd kan worden.

Wij zitten dus met een oven waar flink voor is betaald en die na twee jaren niet te repareren blijkt door de afwezigheid van twee stickers.

Kort gezegd meerdere telefoongesprekken met Keukenkampioen gevoerd, waarbij de consument in dit geval de dupe blijkt te zijn. Het enige aanbod dat Keukenkampioen na het derde telefoongesprek kan doen is een vergoeding van 150,- op een nieuw oven van 1599,-.

Dat is een bedrag van 1449,-. Logischerwijs zijn wij niet bereid om een dergelijk bedrag neer te leggen voor de fout van een ander.

BOSCH was op de hoogte van deze situatie en was in tegenstelling tot Keukenkampioen wel bereid om met ons mee te denken, ook al waren zij ons niets verschuldigd. BOSCH heeft kosteloos een monteur langs gestuurd om te bekijken wat ze konden doen. Door hem is aangegeven dat het ontbreken van de stickers EEN BEWUSTE ACTIE geweest moet zijn, zonder sticker verlaat het apparaat de fabriek namelijk niet. Door hem is eveneens aangegeven dat het best eens zou kunnen zijn dat ER EEN MINDER GOED PRODUCT IS AFGELEVERD DOOR KEUKENKAMPIOEN DAN WAAR VOOR BETAALD IS.

Dit laatste is telefonisch ontkend noch bevestigd. 'hier kan ik geen uitspraken over doen'.

BOSCH komt tegemoet door een oven aan te bieden voor een gereduceerd tarief. Na discussies van maanden lang hebben wij (moe van de situatie) besloten om dit aanbod aan te nemen. Echter, dat neemt de verantwoordelijkheid van Keukenkampioen niet weg. Bovendien moeten wij nu alsnog een flink bedrag neertellen waarvoor wij vinden dat wij (zeker als consument) niet de verantwoording dragen.

Typisch geval van de zwakke positie van de consument. Keukenkampioen is het gesprek niet aan gegaan en heeft van klantvriendelijkheid en service geen kaas gegeten.

Wij verwachten dat Keukenkampioen met een geldelijke tegemoetkoming komt voor de aankoop van een nieuwe oven, welke wij door toedoen van Keukenkampioen genoodzaakt zijn om aan te schaffen.

Ordernummer 20216058662.
Reactie of foto toevoegen
“Van het kastje naar de muur”
Door Strikwerda op zondag 26 mrt 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Zeer slechte ervaring , zeer slecht geholpen toen de plinten niet meegeleverd werden, opstaand randje vh aanrecht. Nu weken verder veel mailtjes telefoontjes van het kastje naar de muur gestuurd is het allemaal nog steeds niet opgelost!! En zitten wij nog steeds met een keuken die niet af is. Ze reageren gewoon niet meer op onze vragen.. Ook de manager van Leeuwarden zijn wij niet over te spreken! Ook Marion van deze vestiging zijn wij zeker niet over te spreken. Ze laat het anderen opknappen.. Zeer slechte service!
FOTO VAN STRIKWERDA
Keuken zonder plinten
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen traject”
Door J. Hoonhoud op woensdag 13 mei 2015 '15 | vestiging Lelystad
We hebben onverwacht een keuken gekocht bij Keukenkampioen in Lelystad en zijn daarbij uitermate prettig, goed en deskundig geadviseerd door Ulfert-Jan Luitjens (ook werkzaam in Almere). Het advies, ontwerp, indeling en maatvoering waren optimaal en het verloop tot installatie met maatvoering, leidingschema's en niet te vergeten de aflevering waren perfect. Vandaag nog een kleine en zeer correcte nalevering/bestelling ontvangen en zijn nu op en top blij met onze nieuwe Steinhaus keuken. We kijken terug op een prettig verlopen traject en kunnen Keukenkampioen en deze adviseur aan een ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Slecht service”
Door DELL op vrijdag 12 jun 2015 '15 | vestiging Almere
geen jaar geleden heb ik een keuken bij hun gekocht ter waarde van 12000 euro.in de winkel zijn we heel netjes geholpen maar toen er probleem ontstond hebben ze ons in steek gelaten. bij de achterwand is bubbels ontstaan en monteur beweert dat het ons schuld is omdat er zogenaamd teveel water bij zou gekomen zijn. ik vind het verschrikkelijk dat zo'n groot bedrijf een schade van 1000 euro niet als service wil geven voor een keuken niet eens een jaar oud is. klantenservice heeft geprobeerd te helpen naar zijn zeggen maar na een week aan de lijn te zijn gehangen hebben ze toch niets voor me gedaan. natuurlijk ligt de zaak nu bij mijn rechtsbijstand maar heel spijtig dat het zo moet zijn.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste, Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat er problemen zijn ontstaan betreft uw achterwand. Ik ontvang graag uw ordernummer via webcare@keukenkampioen.nl zodat ik u verder kan helpen. Mvg, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Garantie op montage”
Door L.Reinders op donderdag 28 jan 2016 '16 | vestiging Utrecht
Na een jaar lekkage in keuken onder gootsteen alles hing los sifon niet goed gemonteerd....wat schetst mijn verbazing...garantie op montage duurt maar een half jaar ....ongelooflijk....nieuwe siffon en nieuwe korfplug moeten kopen, totaal materiaal euro 55,00 en de montage a raison euro 400,00 omdat mijn eerste lekkage op 1e kerstdag was en de 2e lekkage vorige week...schaal eronder zetten om water op te vangen. Keukenkastje nu beschadigd... ach een keuken van euro 13.500,00 waar praat je over .... klanten lokken met korting en dan dit .... nooit meer Keukenkampioen ....
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje”
Door Hj van Eerten op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Ede
In april 2019 hebben we een keuken besteld bij de keukenkampioen. We werden vriendelijk ontvangen en we kregen een goed voorstel waar we op in zijn gegaan. Een complete keuken met alle inbouw apparatuur. 2 weken terug is de keuken geplaatst. Een plaatje. Wij zouden zo weer een keuken bestellen bij de keukenkampioen.
FOTO VAN HJ VAN EERTEN
Keuken onder de trap
Reactie of foto toevoegen
“Met plaatsing gaat het niet goed”
Door Arie van Laar op donderdag 3 okt 2019 '19 | vestiging Almere
Keuken van bijna 25K maar men belt niet terug voor de plaatsing van de afzuiging. Weken wachten voor eindmontage. Kan niet waar zijn. Hoofdkantoor belt niet terug.
Reactie of foto toevoegen
“Super service vd keuken kampioen”
Door Bob op dinsdag 1 jul 2014 '14 | vestiging Breda
Onlangs een keuken aangeschaft bij de Keuken Kampioen te Breda: uitermate vriendelijk en vakkundig geholpen, een scherpe prijs uitonderhandeld en in korte tijd uiterst netjes en zorgvuldig bij mij thuis geïnstalleerd. De Keuken Kampioen maakt wat mij betreft haar naam meer dan waard. 100 punten en een aanrader voor eenieder.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar wel zwaar teleurgesteld”
Door Iman huisman op woensdag 29 mrt 2017 '17 | vestiging Cruquius
Ook wij zijn er in getrapt om bij het 1ste bezoek een keuken aan te schaffen bij kk je kon ondervoorbehoud de offerte tekenen maar als je daarna goed de kleine lettertjes leest zit je er gewoon aan vast maar we vinden de keuken mooi dus daar was nog wel mee te leven we hebben nog wat dingetjes aangepast en zijn bijna tevreden met onze keuken maar wat ons echt diep teleurgestelde is dat we in de showroom een 5 pits gasfornuis dachten te hadden gekocht maar bij levering bleek het een veel kleinere 4 pits na gebeld te hebben met de klantenservice die een mail heeft gestuurd naar de showroom niks meer gehoord en het gemene is dat het in de papieren ook gewoon de 4 pits gasfornuis is maar ja wr staat alleen maar een typenummer dus dit heeft de verkoper bewust gedaan en daarom zijn we zwaar teleurgesteld want is voor de rest echt een mooie keuken ook levering en installatie was goed geregeld en dan voel je je toch bedonderd helaas.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Fam. van der Vee n op zondag 20 dec 2015 '15 | vestiging Zwolle
Ik heb een Keuken gekocht bij de Keukenkampioen in Zwolle, na alle negatieve berichten over de Keukenkampioen, kan ik meedelen dat alles naar wens is verlopen, alles op tijd en correct is geleverd. Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Probleem met lekkage bij nieuwe keuken”
Door Mevr. Jongman op maandag 31 dec 2018 '18 | vestiging Den Bosch
Nieuwe keuken gekocht. Alles heel goed gegaan, totdat er lekkage kwam in de gootsteen! Div.keren gebeld en loodgieter geweest, maar konden het niet maken!!
Uiteindelijk zelf loodgieter gebeld en binnen 5 minuten een ontluchter geplaatst! Nu zit ik nog steeds te wachten op een klein bedrag voor herstelkosten, die zijn toegezegd door de Manager zelf. Ik zal geen vrienden/fam aanraden naar dit bedrijf toe te gaan!!
Reactie of foto toevoegen
“Offerteproces niet nagekomen”
Door Jeen van der Meer op zondag 14 mei 2017 '17 | vestiging Den Haag
In eerste instantie zijn wij zeer hartelijk ontvangen op deze locatie. Een vriendelijke, joviale en jonge verkoper had tijd over en heeft ons allerlei goede adviezen gegeven. Hij gaf blijk een gevoel voor stijl te hebben die ons erg aansprak. Een eerste ontwerp werd gemaakt en hij zou ons dit nog even mailen. Indruk die het gaf was dat het snel zou komen. Wij hebben daarom in de loop van de week een paar keer gebeld. Het zou er aan komen, maar druk, druk, druk. Wij nog een week geduld en weer gebeld. De tekening was naar het verkeerde adres gestuurd. Daarna nog een gesprek over een definitief ontwerp. Wij hadden hier wat vragen over en dit duurde naar ons gevoel erg lang. We wilden al een bod. Omdat we haast hadden vanuit het project en een aanstaande bevalling hebben we zelf een nieuwe afspraak gemaakt. Dit in de hoop antwoorden te krijgen op onze vragen. De jonge joviale verkoper was helaas ziek en een collega nam het waar. Zijn vrouw had heerlijke cake gemaakt. Waarmee de sfeer weer prettig aanvoelde. Wij wilden graag eindelijk het echte bod. De manager moest erbij komen. Het spel ging op de wagen. Een koehandel kwam op de wagen (de verkoper had de keuken te luxe gemaakt en ze konden daarom niet te scherp aanbieden). We hebben hierna nog even onderhandeld en zijn uiteindelijk akkoord gegaan met hun bod. Het was voor ons een goede deal. Hierbij werd door de manager met een Griekse naam nog geprobeerd een aantal toegezegde extra's er uit te halen die eerder waren toegezegd. Mondeling hadden we immers al een overeenkomst. Echter na vele, vele malen bellen en mailen met de manager zonder response hebben wij het opgegeven bij de KeukenKampioen. Wij hebben hier de indruk gekregen dat deze manager incompetent is en niet geschikt is om een dergelijke winkel te leiden. We hebben dan ook besloten hier geen keuken te kopen, voor ons is het belangrijk dat afspraken nagekomen worden en dat zien we niet bij de Keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen
“Marjolein was een”
Door M.J.E. Overberg op dinsdag 4 nov 2014 '14 | vestiging Almere
Na tig keukenleveranciers en Woonbeurs met "experts" te hebben geraadpleegd kwam ik uiteindelijk in Almere bij Marjolein terecht en in no time stond mijn nieuwe keuken op papier met bijpassende offerte. Het was zo'n speciale 40% korting avond en met een glaasje wijn en een huisgemaakte groentesoep was én de sfeer geweldig én de kundigheid een belangrijke factor. Door heel veel vertraging bij de bouw van mijn nieuwe appartement heb ik de plaatsing 3 keer moeten uitstellen en zonder morren 3 keer een nieuwe datum geprikt. Bij de actuele levering waren wel wat kleine beschadigingen en brak helaas het composiet keukenblad van 1.20 x 3.20 doormidden. 2 Dagen later had ik een nieuwe! De overige punten zijn in de weken erna keurig opgelost. Ik heb een glossy-waardige keuken in een prestigieus ZuidAs project in Amsterdam, die niet onder doet voor de "dure merken", maar voor een fantastische prijs! En voor dat geld heb ik brilliante Creusetpannen gekocht. Dus ja, ..... ik kan het iedereen aanraden. En door mijn enthousiaste verhalen hebben nog 2 anderen in het complex ook een keuken gekocht bij Keuken Kamp. 1 is ook naar Almere gegaan en de ander naar de Arena.
Reactie of foto toevoegen
“Verkooppraktijken”
Door V. Koper op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Helaas voor deze winkel een slechte beoordeling. Deze verkoper kon alleen maar over zichzelf praten. Ik zat er maar een beetje bij. Naar mijn wensen werd helemaal niet gevraagd. Het gesprek ging alleen maar over hoe goed hij is en de bonussen die hij kreeg voor het verkopen van keukens boven de 20.000 euro. Verder werden er met kortingen gesmeten alsof het niks was. De standaard prijzen zijn zo hoog dat er ook makkelijk korting gegeven kan worden. Als je het merk en modelnummer van de apparatuur op zoekt op internet zal je zien dat de prijzen behoorlijk lager zijn. Er wordt dus 40 of 50 procent korting gegeven op een prijs de 40% a 50% hoger ligt. Er werd op gepusht om ook direct te besluiten anders zou de aanbieding niet meer gelden. Als je een gladde verkoper zoekt met veel praatjes ben je bij het juiste adres, mijn advies zal dan wel zijn om pas na de gegeven korting te gaan onderhandelen. Wil je liever dat er eerlijk en netjes zaken wordt gedaan en waar ze luisteren naar jou wensen dan zou ik hier geen keuken kopen. ( ik vermoed zelfs dat ze de uitstekende recensies op deze website zelf hebben geschreven)
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Denis op donderdag 29 aug 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is tot op heden goed. Echter bij de aflevering van ons eilandkeukenblad bleek dat 1 kant van het blad niet was afgewerkt. Met pijn en moeite, veel telefoongesprekken en onzinnige antwoorden krijgen we uiteindelijk een ander blad. Er werd ons zelf aan de telefoon verteld dat het zo hoorde of dat het aan onze keus lag. Echt bespottelijk! Als je een keuken koopt zijn ze poeslief maar daarna is de service ver ver te zoeken!
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Fam van Marle op dinsdag 12 jul 2016 '16 | vestiging Delft
Absoluut geen KK meer. De verkoper zou ook de " Kleine letters" met de Kant mee moeten lezen. Voor €1,- kan de keuken geplaatst worden. Blijkt dat bij het plaatsen vd keuken " niets " wordt aangesloten. Op de dag dat de keuken wordt geplaatst komen wij er achter dat voor het aansluiten van alle apparatuur er extra €375,00 betaalt moet worden. Voor het aansluiten vh gasfornuis is een afwijkende maat aangeleverd. Zeer teleurstellend. Dit bedrijf aanraden? Née afraden!
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreid geadviseerd”
Door Erwin en Mirna op donderdag 8 dec 2016 '16 | vestiging Groningen
Nemen de tijd voor een goed en uitgebreid advies met een praktisch resultaat! Wij zijn ontzettend goed geholpen door Walter van de vestiging in Groningen. Toen we twijfels hadden, mochten we nogmaals op gesprek komen om onze plannen weer helemaal om te gooien. Er wordt naar je geluisterd en een passend advies gegeven. We zijn erg tevreden over de communicatie, de service en zeker over de geplaatste keuken. Resultaat is prachtig geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal in orde”
Door Bert Evers op donderdag 4 jun 2015 '15 | vestiging Amsterdam Arena
Advies was goed. Had niet veel advies nodig want ik wist precies wat ik wilde. Mijn aangegeven budget is met twee duizend euro overschreden maar ik had ook een te belachelijk laag buget. De keuken was daarna nog enorm goedkoop. Mijn eerste aangegeven budget was eerder een grapje dan serieus bedoelt. Advies over de apparatuur was geweldig. Ik heb top apparatuur tegen low budget prijzen. Een absolute aanrader dit bedrijf. En mijn keukenbouwer verdient een pluim met een griffel, een groot compliment. Het is inmiddels na diverse verhuizingen mijn derde keuken maar de eerste keer dat alle helemaal in orde is gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Danielle op zondag 1 mrt 2015 '15
Eind 2014 de keuken gekocht er werd goed meegedacht met de mogelijkheden voor een keuken in een kleine ruimte. De keuken werd netjes afgeleverd en er werd besproken of het juiste aanrechtblad was geleverd. Vóór dat de keuken werd afgeleverd zijn de leidingen verlegd en achteraf heeft dezelfde monteur de aansluiting geregeld.Dit is allemaal keurig gemaakt. De keuken zelf is ook snel en goed geplaatst. Iedereen hield zich aan de gemaakte afspraken en er zijn geen beschadigingen te vinden.Tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf plaatsen”
Door G.Lever op woensdag 10 jun 2015 '15 | vestiging Almelo
met de bedrijfsleider ging het super maar met de oudere vrouw die er werkt?
Een paar technische vragen kon ze niet beantwoorden maar deed ook geen moeite om het ergens anders de info weg te halen. vond de info matig wat betreft het zelf plaatsen. Kreeg wel goede info van de helpdesk
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Mochten we u nog verder kunnen helpen, vraag ik u een mail te sturen naar webcare@keukenkampioen.nl. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keukenkampioen
Reactie of foto toevoegen
“Zou het weer doen”
Door Jelle Ruis op maandag 21 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben begin 2019 besloten om onze hele benedenverdieping aan te pakken. Onze eerste grote verbouwing na 15 jaar in onze woning te hebben gewoond. Uiteraard moest de keuken ook aangepakt worden. We zijn eerst allerlei winkels afgeweest en kwamen uiteindelijk uit in Amersfoort. Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht kwamen we in gesprek met Melle van KeukenKampioen Amersfoort. Leuk gesprek gehad en besloten om een tekenafspraak in te plannen met Melle. Zo gezegd, zo gedaan. Was onze eerste tekenafspraak, we hadden verder wel rond gekeken in andere zaken en wat prijsinformatie opgedaan. In eerste instantie van plan niks te tekenen maar verder te shoppen na deze tekenafspraak. De tekenafspraak verliep erg goed en werd goed met ons meegedacht over de oplossingen en dingen die wij belangrijk vonden in onze keuken. Na alles door te hebben genomen kwamen we uit op de prijsonderhandelingen. Net als eerdere berichten hebben ze hun manieren om je over te halen. Dit is bij ons ook gebeurd en we hebben onze handtekening gezet. In het begin erg nerveus over geweest of we hier wel goed aan hebben gedaan om meteen te tekenen. Hadden we ergens anders niet meer kunnen besparen of iets beters kunnen krijgen? Daarna reviews online gaan lezen over service en plaatsing van keukens helpt niet echt mee aan een gerust gevoel!

MAAAAAR....... wat zijn we blij met onze keuken en met de werkwijze van KeukenKampioen. Aangezien de hele verdieping aangepakt moest worden in juli al begonnen de oude keuken eruit te slopen. Daarna eerst de vloer aangepakt, omdat we alles doorgetegeld wilden hebben onder de nieuwe keuken. Al met al een hele verbouwing dus. Omdat de muren ook gestuced moesten worden, hadden wij zelf een beetje een verkeerde planning met het inmeten. Dit kon flexibel opgelost worden, maar betekende wel dat we de plaatsing van de keuken met 3 weken moesten uitstellen (onze eigen fout, dus geen probleem) Uiteindelijk heeft KeukenKampioen eerst de kasten ingemeten, zodat deze al besteld konden worden. Na het stuc werk zijn ze het aanrecht blad in komen meten. We zijn al die tijd netjes op de hoogte gehouden van eventuele verandering - er moesten een aantal kleine dingen aangepast worden.

De keuken is afgelopen donderdag geleverd, en vrijdag geplaatst. Bij levering kwamen we erachter dat er een gat zat in de achterwand van een van de kasten, waarschijnlijk met vervoer gebeurd. De mannen die kwamen leveren hadden dit meteen opgemerkt en er meteen een melding van gemaakt naar het hoofdkantoor. Daarnaast zat er een krasje in ons nieuwe stenen aanrechtblad. Dit ook meteen opgemerkt en gemeld aan het hoofdkantoor. De volgende dag, bij plaatsing, stond er een koerier op de stoep met een nieuwe achterwand, dus dat is meteen gerepareerd en niks meer van te zien. Voor het krasje in het blad komt de leverancier langs om dit eruit te halen. Die afspraak staat gepland voor november, maar is wel meteen door KeukenKampioen opgevolgd.

De keuken is super geplaatst! Wij hadden een monteur met wat meer ervaring (30 jaar in het vak) en hij begon om 07:15 bij ons en is niet weg gegaan voor de keuken helemaal naar tevredenheid stond (21:30 was hij klaar). Erg gezellig gehad, mocht continue mee kijken met het plaatsen wat ik zelf erg fijn vond. De monteur vond het geen enkel probleem en heeft veel uitgelegd. Erg prettig allemaal!

Op zaterdag kwamen we erachter dat onze kraan (Qooker) een beetje lekt. Maandag ochtend meteen gebeld, aangegeven wat er mis is en donderdag komt er al een monteur langs om dit op te lossen. Ik ben erg tevreden over de manier waarop ze problemen oplossen.

Door de horror verhalen op internet was ik best sceptisch, maar zou mijn keuken zo weer kopen bij Keuken Kampioen Amersfoort. Melle en Hugo van KK Amersfoort, bedankt voor de goede service bij de aankoop! Monteur Jan, bedankt voor het super plaatsen van onze mooie keuken en de gezelligheid op dag van plaatsing!
Reactie of foto toevoegen
“Ieder jaar een Keukenkampioen-keuken!”
Door TW/MvT op vrijdag 27 sep 2013 '13 | vestiging Utrecht
Na vorig jaar voor het eerst een nieuwe keuken te hebben gekocht bij de Keukenkampioen in Utrecht, zijn we dit jaar wegens verhuizing weer terecht gekomen bij de Keukenkampioen in Utrecht. Vorig jaar was de ervaring uitstekend: verkoop, begeleiding, kwaliteit van de keuken en plaatsing waren zorgvuldig en goed verzorgd. Na een ronde langs diverse keukenzaken dit jaar toch weer uitgekomen bij de Keukenkampioen in Utrecht. Zeker niet alleen voor de prijs. De creativiteit van verkoper (en collega's) en vooral het enthousiasme waarmee verkoper Cedric Vos ons zeer veraste gaf daarbij de doorslag. Wat ons betreft zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Offerte niet verstuurd”
Door S. op donderdag 25 feb 2016 '16 | vestiging Amsterdam Arena
Langsgeweest en vervolgens bleek dat de mondelinge prijs 3000 euro hoger ligt dan onz max budget. Deze vriendelijke medewerker zou ons de week daarop een offerte mailen aangepast op ons budget. Helaas niet gebeurd, 2 keer daarna gebeld, maar ook geen reactie. Jammer dat de communicatie zo slecht is. maar fijn dat wij het nu weten ipv achteraf na ondertekenen.
Reactie of foto toevoegen
“Montageproblemen”
Door j van der Vlugt op vrijdag 8 jul 2016 '16 | vestiging Kaatsheuvel
In de showroom rondgekeken en goed geholpen, goed kunnen onderhandelen maar dat is geloof ik wel gebruikelijk daar. Echter bij het plaatsen van de keuken ging het mis, door de hoge werkdruk werkt de monteur slordig en maakt fouten. we vinden zelfs dagen later nog beschermfolie op kastjes en afzuigkap. als een dag later bij gebruik van de cooker het kastjes vol stoom staat bel ik op, het antwoord dit is normaal kan een paar dagen duren.2 dagen later staat het kastje vol water en hebben we dus al schade aan onze nieuwe keuken.Weer gebeld en de monteur moet langs komen. na 2 dagen wachten belt hij s'avonds op dat het wel na 22.oou kan worden., maar heeft geen materiaal bij.de volgende dag gebeld komt er een andere monteur die zegt dat alles slordig is gemaakt maar kan helaas het probleem niet verhelpen dus moet er monteur komen van de firma die de cookers levert, deze stelt vast dat boiler onderste boven ligt ondanks grote waarschuwingssticker. dan moet er nogmaals een monteur van keukenkampioen langs komen om een metalen plaat onder in het kastje te leggen omdat dat makkelijker is dan de hele hoek-onderkast te vervangen, deze monteur is erg brutaal en maakt vervelende opmerkingen.we moeten telkens vrij nemen om deze problemen te laten verhelpen maar weten pas de dag ervoor welk dagdeel de monteur komt.Al met al zijn wij dus veel duurder uit met al die snipperdagen dan de 375 euro voor aansluitkosten, maar volgens keukenkampioen moeten we blij zijn dat alles verholpen word.Ja blij zijn dat de fouten die ze zelf maken worden hersteld.uiteindelijk is alles wel goed gekomen en zijn we wel blij met onze nieuwe keuken maar dat heeft wel lang geduurd.
Reactie of foto toevoegen
“Catastrofe”
Door Saban Gumus op zondag 11 okt 2015 '15 | vestiging Zwolle
vanaf dag 1 veel dingen belooft niets waar kunnen maken. Terugbel afspraken worden niet nagekomen. Verkeerde delen van de keuken geleverd. Keuken gekocht en de volgende dag actie 1 euro montage waarvan ik geen gebruik kon maken etc etc. Zou nog een geschenk krijgen voor aanschaf keuken ook niets meer vernomen... Kortom: CATASTROFE!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw, wat vervelend om te lezen! Kunt u uw ordergegevens doorsturen via webcare@keukenkampioen.nl? Wellicht kan ik u nog van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen in Woerden + niet tevreden over centrale service”
Door Coos starreveld op dinsdag 3 feb 2015 '15 | vestiging Woerden
Complete nieuwe keuken gekocht uitstekend geholpen en keurig afgeleverd en gemonteerd. Echter de inbouwdiepvriezer maakt veel te veel herrie. Gemeld aan KK maar die verschuilen zich en verwijzen mij door naar de leverancier van de diepvriezer. Pardon daar heb ik niets mee te maken. U bent mijn leverancier dus u los het het op!
De herrie is nog steeds niet opgelost! De hele dag hoor je de diepvriezer.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer Starreveld, Fijn te horen dat u positief bent over onze showroom in Woerden. Echter spijtig te lezen dat het probleem met de vriezer niet is opgelost. Deze week zullen wij hierover contact met u opnemen. Mvg, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken slecht advies”
Door Foekema op vrijdag 7 feb 2014 '14 | vestiging Drachten
We hebben een mooie keuken gekregen kwaliteit is goed. Alles past perfect. Maar het zwarte aanrecht van composiet is een ramp! Het valt niet schoon te houden,ik moet, het steeds nadrogen en men geeft ons tegenstrijdige adviezen. Wasbenzine, groene zeep, jif, niks doen. Al met al erger ik me kapot aan het aanrecht en de kastjes hadden na het plaatsen met Polish gewreven moet worden om uit te harden. Hier is ons niks over gezegd en ook de Polish hebben we niet gekregen met als gevolg dat er lelijke krassen zijn ontstaan op de kastjes. Voor service moet je dus niet bij de Keukenenkampioen zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door J.Heus op zondag 29 nov 2015 '15 | vestiging Purmerend
Helaas echt een slechte ervaring, bij de aankoop gaat alles super vriendelijk en denk je dat zit wel goed, maar echter bij aflevering leveren ze een hoekkast af van 100cm in plaats van de bestelde kast van 125cm. Ik heb dit nog specifiek aangegeven dat ik een ruime hoekkast wil nou dat was geen probleem werd mij verteld. Dus toen de keuen kwam was de verbazing groot, na een telefoontje naar de keukenkampioen werd mij doodleuk verteld dat ze geen hoekkasten leveren van 125cm, dat is raar op de factuur en afleveringsbon staat toch echt een kast van 125 cm. Dus nu heb ik betaald voor een loze ruimte achter mijn kast, dat noem ik het verkopen van lucht. En met de klacht doen ze niks tja je hebt betaald dus voor hun is de kous af. Dit is naar mijn mening diefstal.
FOTO VAN J.HEUS
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Heus, bedankt voor uw bericht. Ik begrijp uw verwarring betreft de hoekonderkast en het is vervelend dat dit niet goed met u gecommuniceerd is. Ik ga ervoor zorgen dat er contact met u wordt opgenomen om de situatie te bespreken. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“De groeten”
Door JJ op zondag 8 mrt 2015 '15 | vestiging Cruquius
In de markt voor nieuwe moderne kwaliteitskeuken. Verkoper leek bij gesprek meer geïnteresseerd in binnenkomende mensen dan ons verhaal. Als hij naar ons keek bleef hij vertellen dat zij de grootste waren (deel Mandemakers groep)niemand aan hen kon tippen, hoe veel plezier hij in zijn werk had en hoe trots hij was als hij een kwaliteitskeuken kon plaatsen, veel praten weinig luisteren. Offerte zou binnen enkel dagen bij ons zijn. Weken later nog steeds niks ontvangen ondanks herhaaldelijke e-mails en vele pogingen tot bellen (niemand nam op). Wij vinden het wel goed zo! De groeten.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste JJ, Dank u wel voor uw bericht. We nemen uw feedback zeer serieus en willen graag met u in contact komen om deze vervelende situatie te bespreken. Kunt u uw gegevens doorsturen naar webcare@keukenkampioen.nl? Mvg, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Henk Schinkel op donderdag 4 jun 2015 '15 | vestiging Woerden
Prima geholpen in de zaak, alle afspraken zijn perfect uitgevoerd. na plaatsing functioneerd de keuken ook perfect. Natuurlijk hadden wij een plan en budget voor dat we gingen kijken naar een nieuwe keuken. Doordat wij deskundig advies hebben gekregen bij de inrichting van de keuken zijn we ook binnen ons budget gebleven. wij zijn tevreden over de kwaliteit en functionaliteit van de keuken en prima prijs verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Koop nooit een keuken hier”
Door M. Brons op zondag 17 jul 2016 '16 | vestiging Emmen
Jammer dat ik deze site niet eerder heb bekeken. Koop NOOIT een keuken bij de Keukenkampioen. De keuken die bij hebben besteld, met een granieten blad in 1 geheel, kan niet worden geleverd. Althans niet door de leveranciers waar Keukenkampioen zaken mee doet. Tsja, vergeten te vertellen dat een blad van iets meer dan 3 meter mogelijk een probleem zou kunnen zijn, aldus de verkoper in Emmen, Marcel van Diepen, en dus is dit een gegronde reden voor annulering. Dat doen we dan ook. Totdat maar liefst 3 maanden! nadien de juridische afdeling komt met het bericht dat wij 30 % annuleringskosten verschuldigd zijn. Uiteraard nemen wij contact op met de verkoper die zelf aangeeft zeer verbaasd te zijn en dat we maar contact moeten nemen met de juridische afdeling. 'Dat zal met een sisser aflopen' volgens dhr. Van Diepen. Hoe anders is het echter. Er wordt ons aangeboden een keuken zonder blad te kopen: daar mogen wij dan zelf voor zorgen. Dit willen we niet: we hadden een complete keuken besteld, geen halve. De verkoper verdraait zijn verhaal - kan zich niet meer herinneren gezegd te hebben dat het om een gegronde reden voor annulering ging - en wij worden gedwongen alsnog te betalen, weliswaar nu 15% ipv 30 %, zgn coulance korting. De verkoopmethode van de Keukenkampioen is misleidend en we zijn simpelweg belazerd. Inmiddels hebben wij tot volle tevredenheid een keuken gekocht in Duitsland, met een granieten blad in 1 stuk. Geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Eigen schuld”
Door R. Besselink op donderdag 21 mei 2015 '15 | vestiging Utrecht
In december 2014 nieuwe keukenelementen gekocht voor renovatie van onze 16 jaar oude keuken. Allerlei aantrekkelijke afspraken gemaakt, NIET EEN werd daarvan nagekomen. Na vijf maanden nog niet gekregen wat afgesproken was (wel extra betalen natuurlijk!). Geen service, alles is onze eigen schuld volgens Miep van Servicedesk. Waardeloos bedrijf!
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste R. Besselink, Vervelend dat u dit zo ervaart. Naar aanleiding van uw brief hebben we telefonisch contact met u gehad en de situatie besproken. Ik wil u dan ook mededelen dat we bij ons standpunt blijven. Mvg, Webcare Keuken Kampioen
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Naar aanleiding van uw brief hebben we telefonisch contact met u gehad en de situatie besproken. Mocht u nog vragen hebben horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“prima”
Door J. Smeets op zondag 26 okt 2014 '14 | vestiging Weert
we kunnen iedereen aanraden een keuken bij de keuken Kampioen te kopen, we zijn heel erg tevreden over de behulpzaamheid met uitzoeken, inmeten, leveren en plaatsen, en dat alles voor een hele goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje”
Door Jelly Huitema op vrijdag 28 nov 2014 '14 | vestiging Drachten
Wij hebben onze keuken gekocht bij de vestiging Drachten, en zijn daar geholpen door een zeer plezierige en deskundige medewerker, die onze wensen zeer goed aanvoelde. Er was een duidelijke klik, hetgeen ons zeker over de streep heeft getrokken tot deze aankoop. De offerte was duidelijk, werd nog eens goed doorgenomen en daarna ondertekend. Alle afspraken zijn uitstekend nagekomen, en de communicatie over levering en plaatsing van de keuken was prima. Een grote pluim hiervoor voor iedereen binnen jullie organisatie. Toen de plaatsing. De monteur was keurig op tijd, werkte keihard en zeer geconcentreerd. Hij dacht ook goed met ons mee, hetgeen heeft geresulteerd in een prachtige keuken. Wij zijn ook de monteur erg dankbaar voor hetgeen hij voor ons heeft gedaan, en dat weet hij ook. Wij hebben gelukkig geen klachten, zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken, en zullen Keukenkampioen dan ook zeer zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige sfeer in winkel”
Door fam. de Bruin op zondag 24 jan 2016 '16 | vestiging Spijkenisse
Goede adviezen, luisteren goed naar wensen van de klant en denken mee om een mooi eindproduct tot stand te brengen voor een goede prijs. Prettige sfeer in de winkel met vriendelijk personeel. Een aanrader om langs te gaan als u op zoek gaat naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Onze grootste fout”
Door Bappi op zaterdag 30 jan 2016 '16 | vestiging Almere
Biggest mistake we made buying the kitchen from KeukenKampioen. I will never go back to this shop and will recommend people not to go there. Specially Keuken Kampioen Almere. And the sales person Jeffery. He messed up with the whole design, Incorrect sizes of the plank. And many more.

First of all the design: The design we asked for was changed with out informing us. When we found out they started giving us various excuses and pushed us to go with the design he made. We felt like its not our kitchen.

Secondly we the installation. It took them 3 months to complete the installation. Supposed to be installed by 7/11/2015. But completed the installation on 27/01/2016. The mechanic they sent first time, made a complete mess of the kitchen. Damaged all the worktops. Oven and afzuger was not installed properly. When we open the door of the oven, the whole oven was coming out from the cabinet. Putting us is a dangerous situation. Thanks to Vincent (one of the very good mechanic of KeukenKampioen) who found 16 installation issue made by previous mechanic and corrected those.

One advise to all other people thinking of buying a kitchen from KeukenKampioen, if possible avoid going to KeukenKampioen Almere. If u have no other choice, atleast avoid Jeffry. Ask for Stacy or Omar. And for installation ask for Vincent. These three guys able to give the kitchen a better shape. And triple check what they have written in the paper. Every piece of it. Take the measurement tape with you to make sure the sizes are correct. Otherwise you will get 25 CM wide plank instead of 40 cm wide plank.
FOTO VAN BAPPI
Niet gekregen wat we wilden ...
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door H.M Roelen op donderdag 31 dec 2015 '15 | vestiging Houten
wij hebben bij de keukenkampioen in Houten een mooie keuken gekocht. Onze ervaring met dit bedrijf is erg goed. Wij werden goed geholpen tijdens het kiezen van een keuken en de mogelijkheden. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden!!
Reactie of foto toevoegen
“Puntsgewijze review”
Door Buurman op vrijdag 15 dec 2017 '17 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Keuken uitgezocht in Alexandrium, prima geholpen echt de tijd genomen en alles uitgezocht naar onze smaak. Uiteindelijk een prachtige keuken uitgezocht en getekend voor de opdracht. Ik hoefde alleen de oude keuken te verwijderen, de rest zou allemaal geregeld worden, aangezien ik er geen verstand van heb. Meneer maak u zich geen zorgen wij regelen alles. "Oude keuken eruit, nieuwe erin en klaar meneer"
Ik zal puntsgewijs aangeven hoe het gegaan is:
1. Keuken ingemeten, goed verlopen. 2 maal belletje dat apparatuur niet paste > meegedacht met de oplossing, prima, moest het via de mail bevestigen. Nu komt het, op de dag van levering wordt gezegd dat de gasleiding niet op de goede plek zit. (ene dag is leveren de volgende dag is plaatsing) Ik zeg: Nou dat doen ze morgen toch. Nou zo werkt het niet meneer. Ik zeg oké hoe dan verder? Nou nu is het 13 december, dan plaatsen we hem halverwege januari, want de feestdagen komen eraan he. Ik zeg wat is dit?? Schijnt een leidingschema gemailed te zijn > gevonden 18 pagina's met van alles en nog wat en idd een tekening met cijfertjes waar de leidingen moeten komen. Let op deze mail heb ik dan weer niet moeten bevestigen, dus over het hoofd gezien. (had het even gezegd) Uiteindelijk zelf een loodgieter geregeld in de avond > is 2 uur bezig geweest. * Maar het heeft me en hele dag stress gekost.
2. Installateur komt alleen de volgende dag. We hebben een composieten blad en wasbak van 3 meter > je raad het al, mijn vrouw heeft mee moeten klussen, nou ja zeg!!
3. De bovenkasten zijn groter dan de vorige > Nou dan kunnen ze niet geplaatst worden zegt ie. Ja daag, oplossen die handel. Mijn vrouw naar karwei voor multiplex platen en een stekker die er niet bij zat, ook maar doen dan > hup 30 euro
4. Uiteindelijk geplaatst, Oh ja de ruimte boven de koelkast moet u zelf doen, 1 groot gat. Hij laat planken achter. Zelf de volgende dag een koof moeten maken.
5. Het gehele blad niet afgekit, het water loopt achter de keuken, ook maar gekit dan.
6. De kartonnen dozen wil hij niet meenemen, terwijl voor het afvoeren betaald is. Er wordt een collega gebeld om het alsnog na gezeur af te voeren dat kostte me 75 euro en nog niet willen.
7. Formulier getekend dat hij geplaatst is, geen woord gesproken ove het formulier. Bij klagen bij de klantenservice zegt ze: U heeft getekend dat de keuken naar volle tevredenheid geïnstalleerd is > wat een onzinverhaal zeg.
8. De betaling > bij het kopen zei de verkoper, als hij geïnstalleerd is en u bent tevreden betaald u as. Geen probleem.
Bij aflevering zegt de chauffeur >> eerst betalen anders zetten we hem niet binnen. Ik zeg ja als hij staat. Zegt ie nou dan geen we weer. Terwijl ik me oude keuken net eruit gesloopt had. Nou dan maar eerst betalen he, het volle bedrag. Nou uiteindelijk staat ie > wel tevreden, maar met een hoop gedoe. Beloven gouden bergen, maar het geeft een hoop stress. Wat wij niet verwacht hadden. Maar het moet toch een stuk beter hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Recente keuken”
Door meulenbeek op dinsdag 27 aug 2019 '19
Enkele jaren geleden keuken gekocht , was afspraak massief grepen van RVS ,alles naar wens , volgens verkoper . alleen na het koopcontract getekend te hebben , heeft hij er even achter gezet << 1ock>> dat was de code , echter bleek LOOK , dus ik kreeg allum , met een look RVS uitstraling.zo wordt je bezeikt , en de geschillen commissie van het zelfde laken en pak , gaven de Mandemakers groep gelijk. en daar mag je het dan mee doen met die oplichters bende . en nu een flinke boete gerechtigheid.
REACTIE VAN HJ VAN EERTEN
Aluminium is een een heel goed RVS.
Reactie of foto toevoegen
“Weer een super ervaring”
Door E.Y. van Royen op dinsdag 18 nov 2014 '14 | vestiging Utrecht
Na 6 verhuizingen en 6 nieuwe keukens, hoop ik dat dit de laatste is. Wederom kwam deze keuken bij Keuken Kampioen vandaan. Uiteraard omdat vorige ervaringen zo goed waren. Ook deze keer zijn mijn verwachtingen overtroffen. Er werd meegedacht, oplossingen aangedragen, extra stappen gezet, door zowel de adviseur, als bij de plaatsing en afwerking. Tot 4x toe heb ik mijn initiële order herzien en dat was geen probleem. Elke verandering werd uitgebreid besproken of het nodig was en of er andere (goedkopere) mogelijkheden waren. Ik ben weer super tevreden! Nu nog leren koken :-).
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste E.Y. van Royen, Bedankt voor uw positieve review. We zijn erg blij te lezen dat we u goed hebben kunnen helpen bij het maken van juiste keuzes. We hebben het volste vertrouwen dat u nog wel leert koken in de nieuwe keuken! MvG, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte gehad”
Door Yvonne op vrijdag 17 feb 2017 '17 | vestiging Rotterdam Alexandrium
Ruim 4 weken geleden hadden we een afspraak bij Keukenkampioen Alexandrium Rotterdam. Op zich een aardige verkoopster. We hebben daar een paar uur gezeten en waren heel tevreden met de tekening van onze nieuwe keuken. Eind van de week konden we de offerte verwachten. Dat werd wel erg lang wachten..... Na 4 weken nog geen offerte. Maar weer even langs gegaan bij de Keukenkampioen en de verkoopster opgezocht. " Oeps, ben jullie helemaal vergeten....., het plan ligt nog in m'n bakje, sorry". Nee voor ons dus geen Keukenkampioen!
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door Niels van Asseldonk op donderdag 31 dec 2015 '15 | vestiging Son
We zijn allereerst prima ontvangen en geholpen op de vestiging van KeukenKampioen in Son. We waren er tot op het inmeetmoment altijd welkom voor eventuele aanpassingen. Het advies in zaken als werkbladhoogte en andere kleine gemakken waar de klant in eerste instantie niet heel diep over heeft nagedacht was heel goed. Er worden duidelijke tekeningen gemaakt, weliswaar nog niet digitaal of in 3D, maar de afspraken staan goed op papier. Jammer dat de klant bij een duidelijke voorkeur voor een bepaald merk apparatuur daar continu voor moet pleiten, dat zou niet nodig moeten zijn. Verder complimenten voor de communicatie door de KlantenInfo en ook het aantal bevestigingen van zaken via mail of telefoon geeft een extra gevoel van zekerheid. De keuken is reeds gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door J. V. op vrijdag 17 apr 2015 '15 | vestiging Helmond
We hebben bij K.K. Helmond een nieuwe keuken gekocht. Men geeft goed advies, service en after sales zijn prima. Goede communicatie naar de klant toe en ze komen al hun afspraken na. Wij zijn tot dusveruiterst tevreden over de K.K.
Reactie of foto toevoegen
“prima werk geleverd door Keukenkampioen”
Door Henk Krakers op donderdag 27 nov 2014 '14 | vestiging Ede
Wij hebben begin september een keuken gekocht bij de Keukenkampioen Ede, en genieten nu al volop van onze nieuwe keuken. Wij zijn geholpen door een goed en vakkundig keukenadviseur zonder "gladde verkooppraatjes". Vervolgens is het hele bestel- montage en soepel en snel verlopen, zonder problemen. Ook over de montage en aansluiting door de keukenman zijn wij zeer tevreden. Al met al een positieve ervaring met de keukenkampioen!
Fam. Krakers, Leusden
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden stipt nagekomen”
Door J.P.Blaas op vrijdag 10 jul 2015 '15 | vestiging Heerlen
Afspraken worden tot op de dag stipt nagekomen. kwaliteit van de keuken en van de installateurs perfect. Afhandeling in het keukencentrum professioneel. Communicatie een 10! Dit adres is een aanrader voor een ieder, die een nieuwe keuken wenst aan te schaffen.

Eerdere ervaring ontvangen op 25 april 2015: Wij hebben in alle rust een keuken kunnen uitkiezen. Er was alle tijd voor de diverse toebehoren en apparaten om een keuze te bepalen. De communicatie met de leverancier was voortreffelijk. Zowel telefonisch als via de mail. Ook het persoonlijk account op de website werkt prima. Geplande data zijn allemaal gehaald. Op voorhand was bekend wat er ging gebeuren. Levering verliep vlekkeloos. De installatie is ook zeer goed gegaan via de Keukenman.(Daniel Ronda krijgt hiervoor een bijzondere vermelding!). Een harde en precieze werker. Kortom, wij zijn tevreden.Een minpuntje is, dat de oven moet worden nageleverd. Deze was niet voorradig. Dit is opgelost met een voorlopig andere oven, waarmee wij akkoord zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken met opmerking”
Door S. Nieuwenhuis op dinsdag 22 sep 2015 '15 | vestiging Mijdrecht
ik heb mijn ervaring reeds duidelijk gemaakt in een vorige beoordeling. Ik ben zeer tevreden over de aankoop, alles verliep voorspoedig. Alleen voor de meerprijs van 2700 euro ! had ik vóór het zetten van mijn handtekening geïnformeerd willen worden. Heb dit ervaren als een echte verkooptruc. Ik kon niet meer terug. De keuken is gelukkig prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Heer en Mevr. van Bolderen op maandag 10 aug 2015 '15 | vestiging Weert
Wij hebben op 12 december 2014 een keuken gekocht. Deze is op 15 april bij ons geplaatst. Hierbij zijn wij uitstekend geholpen door Karin en Rob? Zij hebben ons uitstekend geadviseerd en ons van waardevolle adviezen voorzien. Wij zijn uitermate tevreden over de gekochte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ontwerp naar onze smaak”
Door Familie van der Graaf op dinsdag 30 jun 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Zeer goed geholpen door de verkoper die goed naar onze wensen luisterde. Hij heeft de keuken precies naar onze smaak ontworpen en meegedacht over de praktische uitvoering in details. Nu alles er staat zijn wij zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk tevreden”
Door louise de vlugt op maandag 25 jan 2016 '16 | vestiging Cruquius
De keuken is erg mooi om te zien, brede laden zijn geweldig handig. Gasfornuis beetje krap voor meerdere pannen ivm wokbrander. Vierkante spoelbak beetje onhandig. (spettert, vuil blijft liggen). Redelijk tevreden.

Naschrift ontvangen op 31 januari 2016: Ik adviseer om goed te kijken naar de gaskookplaat, als er een wokbdander bij is, passen de pannen dan nog wel naast elkaar? Bij onze Bauknecht is het erg krap, de brander zit ook niet in het midden van de drager! Een vierkante spoekbak is leuk maar niet praktisch, door de vierkante hoeken spoelt het water niet in een draaikol weg, zodat vuil in de bak blijft liggen. Grote brde laden zijn geweldig, je kunt er heel veel overzichtelijk in kwijt! Vraag de adviseur het hemd van zijn lijf. Ding af!! Ga niet meteen akkoord maar denk er thuis nog eens over na. Vergelijk ook met een andere keukenzaak. Overigens vind ik Keukenkampioen zeer correct en compleet. Prima zaak!
Reactie of foto toevoegen
“keuken nog niet klaar in ... 52 dagen”
Door A op zondag 5 jan 2014 '14 | vestiging Almere
Alles beloofd maar is niets van terecht gekomen uitgezonderd de betaling. Keuken zou week 50 2013 klaar zijn maar de half keuken moeten ze nog afmaken op.... 30 januari 2014. Zijn afhankelijk van "leveranciers" ...., dus niet eigen fabriek. Chagrijnig klanten service personeel en totaal geen service. Kan een boek overschrijven. Eenmaal getekend en betaald sta je helemaal allen voor. Fouten zijn begrijpelijk en menselijk maar leugens, valse beloften en niet nakomen van afspraken ...... nooit meer Keuken Kampioen.
Reactie of foto toevoegen
“Advies aan kopers”
Door Kees op donderdag 21 mei 2015 '15 | vestiging Amersfoort
Nu de keuken geplaatst is zijn we best wel tevreden met het resultaat. Echter we raden de Keukenkampioen niet aan vanwege de geraffineerde verkooptechnieken die nadelig kunnen zijn voor een naïeve koper. Voorbeelden van onze ervaringen zijn:
De 40% korting is een permanente korting op een opgeklopte verkoopprijs. Montage is niet €1,- maar zit verdisconteerd in de verkoopprijs zodat het gehele bedrag voor de plaatsing en levering betaald moet worden.
Prijsopgave bestaat alleen uit een totaalbedrag en is niet gespecificeerd zodat het lastig is vooraf op onderdelen te onderhandelen. Verkoper geeft de indruk om voor jou de laagste prijs te krijgen door een goed woordje voor je te doen bij de rayonmanager om een buitengewone hoge korting te krijgen als je meteen zou beslissen. Dit is een verkooptruc omdat wij daarna nog bijna 25% boven de 40% korting hebben gekregen. Uiteindelijk weet je niet of je te veel betaald hebt omdat niets transparant is.

Je wordt bewogen om weinig tijd te besteden aan apparaat keuze onder het mom dat achteraf alles gewijzigd kan worden als je nu maar tekent. Vanwege ons krappe budget werd ons Ignis apparatuur aangeraden .. mij werd gezegd Ignis is hetzelfde als Whirlpool en ook 5 jaar garantie bij 4 apparaten...op internet nagekeken en niets over gevonden..verkoper ontkende dat hij dat gezegd had maar gelukkig kon ik na het tekenen van de overeenkomst het merk wijzigen naar Siemens met een meerprijs van +/- €500. Het was streng verboden om de catalogus van apparaten mee naar huis te nemen. Als je de catalogus bestudeert dan zie je dat het aanbod en dus de keuze zeer beperkt is en dat de gehanteerde prijzen vaak 50% boven de internet prijzen ligt.

Wij vertrouwde er op dat de verkoper de kraan in de showroom opstelling had geselecteerd maar deze was buiten ons weten veranderd in een veel goedkopere kraan. Uiteindelijk konden we tegen €90 bijbetaling een RVS-look kraan kopen met aparte knoppen voor warm en koud water.

Ik had ook getekend voor een installatie/aansluit opdracht voor €375 nadat ik had gevraagd dat alles geregeld zou zijn met uitzondering van plaatsing tegels. Het mondelinge antwoord was ja maar achteraf bleek dat meer dan €2000 nodig was om alles door de Keukenkampioen te laten doen. Verkoper ontkende dit verhaal en kon niet goed verklaren waarom ik niet het standaard formulier montage opdracht had gekregen waar alles wel duidelijk instond: leiding werk €950, muur doorvoer €350, boren frezen in beton €350, extra groep €200,. Demonteren Verwijderen oude keuken en wandtegels €825, verwijderen afval nieuwe keuken €75.
Gelukkig heb ik de installatie opdracht kunnen annuleren en alles in eigen beheer uitgevoerd tegen veel lagere kosten. Maar toch was ik er niet blij mee wegens bijkomende kosten waar ik geen rekening mee had gehouden.

Na het inmeten werd duidelijk dat een afzuigkap van 90cm wegens het schuine dak niet zou passen. Verkoper adviseerde toen een afzuigkap van 60cm voor een kookplaat met wokbrander van 75cm. Verkoper zei dat afzuigkappen van 80cm niet bestonden. Bij IKEA hebben we dus wel een afzuigkap van 80cm gevonden maar we waren blij dat we de afzuigkap van 90cm konden inruilen voor een 18cm verhoging van twee hoge kasten.

Zonder overleg was een andere oven geleverd daar deze niet meer leverbaar was. (Deze ging links open ipv naar beneden en dat wilden we niet). Na dit gemeld te hebben aan de monteurs waren we superblij dat dezelfde dag een nieuwer en duurder model zonder bijbetaling werd binnen 4 uur geleverd en geïnstalleerd!

Op de getekende verkoopovereenkomst stond dat een granieten werkblad van 4cm geleverd zou worden. Achteraf was een blad geleverd van 2cm dik met een gepolijste rand van 4cm. Het blad is erg mooi maar je moet er nu wel extra voorzichtig mee zijn. Mijn advies is om de niet getekende opdrachtbevestiging heel goed te vergelijken met de getekende verkoopovereenkomst. Want op de bevestiging stond wel (in piepkleine letters) dat een 2cm dik blad geleverd zou worden.

De 5 jaar garantie op keuken met veel spaanplaat onderdelen stelt niet veel voor...verkleuring en kromtrekken vallen buiten de garantie. Op het granieten blad is slechts 1 jaar garantie. Wij waren heel erg tevreden met de professionele monteurs die uitstekend vakwerk hebben afgeleverd.
Zij hebben bv plankjes keurig netjes afgezaagd van een rek die het volledig openen van de koelkast verhinderden. Ook is ter plekke het granieten blad aan gepast zodat deze perfect pastte in schuine zijwand.

Samengevat: zeer tevreden met de keuken maar bedenkingen over misleidende reclame en algemene verkooptechnieken.

Advies: meerdere offertes aanvragen bij verschillende bedrijven en nooit offertes tekenen zonder deze thuis op je gemak te bestuderen en zeker weten dat alles op papier staat en controleer de keurige opdracht bevestiging met de slecht leesbare hand ingevulde verkoopovereenkomst. Neem niets mondeling aan.

Als je lief, aardig en goed van vertrouwen bent en gemakkelijk beïnvloedbaar bent kun je beter niet naar de Keukenkampioen gaan. Als je zakelijk bent en weet hoe je topverkopers van de Mandemakers groep kunt bespelen, kan je met een gerust hart naar de Keukenkampioen gaan.
FOTO VAN KEES
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste meneer, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Uw feedback wordt zeer gewaardeerd. Blij te vernemen dat de keuken naar wens is geplaatst. We wensen u veel kookplezier toe! Met vriendelijke groet, Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Nette winkel”
Door H v Dalen op woensdag 24 jun 2015 '15 | vestiging Emmen
Nette winkel met Vriendelijk en deskundig personeel, snelle hulp bij uitzoeken keuken, Komen afspraken na. En zoeken oplossingen als er iets fout gaat ivm afspraak. Op tijd leveren en monteren. Ook een klein foutje is snel en deskundig opgelost.
FOTO VAN H V DALEN
Reactie of foto toevoegen
“Super prijs kwaliteitsverhouding”
Door Martine op zaterdag 25 jul 2015 '15 | vestiging Middelburg
Personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam, kundig en meedenkend! We raden het zeker aan hier langs te gaan. Hoog kwalitatieve keuken gekocht en ook tijdens en na montage was er niets mis. Prijs kwaliteitsverhouding is super.
FOTO VAN MARTINE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door W.K op zondag 8 dec 2013 '13 | vestiging Breda
Wij zijn prima geadviseerd bij de winkel in Breda door Said. Onderhandelen over de prijs vind ik persoonlijk erg vervelend, maar blijkbaar hoort dat in Nederland bij een keuken aanschaffen. Buiten dat is alles prima verlopen. Er werd een digitaal dossier aangemaakt en uitstekend gecommuniceerd. Op de afgesproken dag werd de keuken geleverd en de dag erna geplaatst. Wij zijn erg blij met deze gang van zaken en met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Grote boog”
Door Robin op woensdag 16 okt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Een waardeloze ervaring, na 6 herstelpogingen en diverse loze beloftes van de keukenkampioen en Raj nog steeds geen goed afgewerkte keuken. Mijn advies voor iedereen is om met een grote boog om de keukenkampioen en andere mandemakers groep bedrijven heen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Montage voortreffelijk”
Door Apekopjes op maandag 18 mei 2015 '15
Jammer dat hij in eerste instantie 900,00 vroeg om de keuken aan te laten sluiten. Uiteindelijk keurig opgelost door het hoofdkantoor. Het plaatsen door de monteur was meer dan voortreffelijk een vakman.
FOTO VAN APEKOPJES
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door W. Rietveld op dinsdag 30 jun 2015 '15 | vestiging Purmerend
Prettig ontvangen, goed geholpen, een verkoper die met je meedenkt en handige tips heeft gegeven. De gekochte keuken (13.000,-) had geen standaardmaat maar alles is ter plekke op de juiste maat gemaakt en geplaatst in slecht 1 dag! Van te voren waren wij sceptisch omdat je vaak slechte verhalen hoort over de keukenbranche, maar dis is ongelooflijk, alles was aanwezig en alles werkte zoals het hoort te werken, kortom: alles klopt! Wij zijn super tevreden en raden deze keukenzaak aan iedereen aan.
FOTO VAN W. RIETVELD
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door blok op donderdag 17 sep 2015 '15 | vestiging Spijkenisse
Zeer vriendelijk
Goed meedenkend
Goeie service
Goede aflevering
Duidelijkheid
Persoonlijke aandacht
Van winkel tot plaatsing super geregeld
Met vragen altijd direct antwoord
En zeeeer tevreden en blij met onze nieuw keuken
Reactie of foto toevoegen
“Veel bedenktijd gehad”
Door R.Maas op donderdag 5 mei 2016 '16 | vestiging Middelburg
wij zijn vriendelijke en professioneel geholpen, wij zijn zeer blij dat we enige bedenktijd hadden voordat de keuken besteld zou worden, we hebben er thuis even rustig over na kunnen denken en toch uiteindelijk wat dingen aan de keuken kunnen veranderen. Het was geen probleem, wij zijn meerdere keren langs geweest, alle keren . zijn wij even vriendelijk geholpen. Klein puntje is dat wij niet wisten dat we een order hadden moeten plaatsen voor het installeren voor de keuken, uiteindelijk was dit binnen een dag geregeld maar toch was dit een kleine domper op de hele positieve gang van zaken.
FOTO VAN R.MAAS
Onze keuken
REACTIE VAN ILONKA BRUIJNS
Mag ik vragen wat voor kleur en materiaal het aanrechtblad is
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde boiler”
Door Pierre Sneijders op donderdag 5 okt 2017 '17 | vestiging Den Bosch
Als ze een fout maken dan mag de klant opdraaien voor de kosten! Niet eens met hun eenzijdige beslissing dan moet je maar de rechtsbijstand inschakelen...zal wel veel vaker voorkomen! Erg slechte service en klantervaring. Ik hou mijn hart vast als er iets stuk gaat in garantie tijd!
Reactie of foto toevoegen
“onze ervaring met keukenkampioen in Leeuwarden/ geholpen door Gerard S”
Door Dijkslag op woensdag 6 nov 2013 '13 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben dit jaar een prachtige keuken gekocht en zijn geholpen door Gerard Stoelwinder. Goede informatie en service- klant vriendelijk. Goede aflevering, en installatie zoals het hoort. Pluimpje voor Keukenkampioen en Gerard Stoelwinder.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door jt op woensdag 19 jul 2017 '17 | vestiging Utrecht
Totaal 10.000,- euro voor een kleine keuken van slechts 2.5 meter. Erg slechte ervaring met deze keukenleverancier.

> Krijg meerdere keer onverwachte dure kosten. (1400 euro)
Reactie van Keuken kampioen: dat zijn aparte kosten.

> Na montage: dikke kloof tussen de wand en de werkblad.
Reactie van Keuken kampioen: geen enkele reactie

> Vervangende gips wand komt niet overeen met de bestaande gipswand
Reactie van Keuken kampioen: uw oude wand is niet meer leverbaar

> Keukenkasten deuren zijn niet wat ik heb besteld.
Reactie van Keuken kampioen: uw kasten deuren zijn niet meer leverbaar.

> Email communicatie zijn erg slecht, traag en onduidelijk.
Reactie van Keuken kampioen: uw emails waren in verkeerde afdeling of misschien u de forward email zelf achteraf heeft getypt.

> Verzoek om oplossing van bovengenoemde problemen bij Keuken kampioen. -> na twee weken: geen enkele reactie.

Kortom: zaken met deze keukenleverancier betekent: frustratie, boosheid, teleurstellingen en slaaploze nachten.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Gerard van Meurs op zaterdag 30 sep 2017 '17 | vestiging Den Haag
Verschillende keren contact gehad met hr. Papadakis filiaal Maanweg. Keer op keer komt deze filiaal manager zijn afspraken niet na. Blijkbaar gaat het erg goed met de keukenkampioen en hebben zij geen nieuwe klanten meer nodig.

Aanvulling 1 oktober 2017: De keuken komt bij de Keuken Kampioen. Er was sprake van wateroverlast waarbij in de keuken schade was ontstaan. De reden om naar de Keuken Kampioen te gaan was omdat de keuken daar gekocht was en dus daar te vragen om te helpen bij de schade expertise en om zaken in de keuken te vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door T.N. op zondag 5 apr 2015 '15 | vestiging Breda
Wij kochten in het kader van de renovatie van de keuken een volledige Steinhaus keuken + apparatuur + graniet werkblad. Zowel in de ontwerpfase als bij onderhandeling, goede ervaringen. Nadat elders een vergelijkbare keuken voor een lagere prijs werd gevonden, is nog extra korting verleend zoals dat was beloofd. Chapeau dus ! Montage keuken verliep prima en volgens planning. Ingemeten graniet plint (na plaatsing keuken) paste nèt niet, maar dat werd door de plaatsingsmonteur perfect opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met advies”
Door Vroemen op zaterdag 27 jun 2015 '15 | vestiging Kaatsheuvel
Alles was perfect verlopen, zeer goed advies gehad. 1minpuntje was dat we bij het aanmelden van de garantie bij Bosch de codes door moesten geven en deze waren niet meer zichtbaar. Een tip, aan de klant vragen of ze de codes op schrijven voordat het apparatuur geplaatst wordt. Verder zijn we erg blij met onze keuken.
REACTIE VAN KEUKEN KAMPIOEN
Beste heer/mevrouw Vroemen, Bedankt voor uw feedback, we zullen dit meenemen in ons verbetertraject! Ik wens u veel kookplezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Thomas - Webcare Keuken Kampioen
Reactie of foto toevoegen
“Aankoopbegeleiding”
Door Willems op donderdag 1 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Slechte aankoop begeleiding, er wordt niet mee gedacht kleine woning met open keuken vaatwasser maakt erg veel kabaal, had graag meer betaald voor een stiller exemplaar. Montage keuken veel mis gegaan dit zijn ze komen oplossen. 1 kast zijwand eruit gezaagd anders paste de verwarmingsketel niet. Na herhaaldijk contact met klanten service en de vraag of er dan eens iemand komt kijken werd er vandaag gezegd dat mijn man de bon had afgetekend hij ook ervoor getekend heeft dat hij akkoord gaat met de kapotte kast. Mijn tip ga nooit bij dit bedrijf maar sowieso bij een bedrijf waar je bij levering niet alles hoeft af te rekenen want je hebt geen poot om op te staan.
FOTO VAN WILLEMS
Keukenkast
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Damien Tindemans op dinsdag 30 mei 2017 '17
Begonnen als een prachtige tekening van onze droomkeuken. In de winkel supervriendelijke mensen, ook de leveranciers waren aangename mensen! Echter, de mannen die de keuken kwamen plaatsen, dat was een heel ander verhaal. Respectloos naar onze materialen (nieuwe vloer), en nét niet onbeleefd tegen mijn man. Afvoer van de spoelbak niet aangesloten, afwasmachine doet het niet, en de dampkap is stuk! We namen contact op met de Keukenkampioen, er zou met spoed contact worden opgenomen met de mannen van de montage, niet dus! Pas 2 dagen later worden we terug gecontacteerd, en wordt ons doodleuk meegedeeld dat ze dit niet in orde gaan komen maken. Ook afspraken worden niet nagekomen: een kast heeft plots een andere maat, wat niet met ons is gecommuniceerd. Apparaten besteld, dit plots niet meer leverbaar zijn. Qua klantvriendelijkheid echt top, tot het geld betaald is. Vanaf dan is er nul komma nul klantvriendelijkheid en service. Een echte afrader!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden, maar niet over de service”
Door F. Dlh op woensdag 5 nov 2014 '14 | vestiging Heerlen
We hebben een prachtige keuken laten samenstellen en deze is ook keurig geleverd en geinstalleerd. Alle afspraken waren duidelijk en goed op papier gezet. In de weken voorafgaand aan de levering, hadden we al gemerkt dat het contact vaker moeilijk verliep als we naar de vestiging belden met vragen. Op mails werd niet of heel laat gereageerd, waardoor we zelf weer er achteraan moesten bellen. Jammer. Het enige dat er mis was bij de aflevering, was dat we de verkeerde opbouw stopcontacten erbij hadden. Niet heel erg en na een telefoontje mochten we deze ruilen, zeiden ze. Een week nadat we dit hadden afgesproken belde er iemand van keuken kampioen om te vragen wat de klacht precies was en dat zou gaan oplossen. Een maand later had ik nog niets gehoord en had nog geen stopcontacten in mijn keuken. Ik heb gebeld en kreeg toen een werknemer aan de lijn die van niets wist en niets kon opzoeken. Weer jammer. Dus ik blijf proberen. De afhandeling van vragen en mails moeten dus echt sneller en klantvriendelijker. Afgelopen week is het netjes opgelost.
REACTIE VAN KEUKENKAMPIOEN
Beste meneer/mevrouw Dlh, Fijn te horen dat u tevreden bent over de keuken. Echter vinden wij het erg vervelend dat u geen goede ervaring heeft met onze klantenservice. Goed om te horen dat het afgelopen week wel uiteindelijk is opgelost. Mvg, KK
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam. K. op woensdag 10 sep 2014 '14
Over onze nieuwe keuken van de Keukenkampioen kan ik kort zijn, we zijn dik tevreden over alles. In de showroom word je prettig geholpen, de service is goed, de materialen en de prijs kloppen en de levering was probleemloos. Kortom alles was dik in orde en we kunnen dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Alie louwsma op vrijdag 24 jul 2015 '15 | vestiging Leeuwarden
Ik heb in keuken gekocht. Werd met mij meegedacht waardoor we kwamen tot in goed resultaat binnen het budget. Alles werd op tijd en op de afgesproken tijd geleverd. Ben goed geholpen en alles is naar tevredenheid verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken ,een kampioen!”
Door A.J.Timmermans op vrijdag 28 nov 2014 '14 | vestiging Son
We kochten in juni een Steinhaus-Küche met 6-delige Bosch-apparatuur bij de Keukenkampioen in Son. De verkoper was enerzijds resoluut ( no nonsense), anderzijds klantvriendelijk. De behoefte om ons tot klant te maken resulteerde in een streven om ons een mooi product te verkopen en tot een tevreden klant te maken.Dit is zowel hem als zijn plaatsvervanger gelukt. Er komt heel wat bij kijken als men een eerdere keuken gaat vervangen door een heel nieuwe.We hebben bij alle info die we kregen en nodig hadden zelf wel heel goed de vinger aan de pols moeten houden. Maar die ruimte was er. Heel veel lof hebben we voor de monteurs ( JWF). Hun deskundigheid,creativiteit, redzaamheid en klantvriendelijkheid was bewonderenswaardig. Zij hebben een eindresultaat vorm gegeven waar we nu dagelijks van genieten, een juweel van een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alom lof”
Door Victor Spaan op woensdag 12 aug 2015 '15 | vestiging Son
Op een uitermate goede en plezierige manier geholpen. Goede begeleiding en advisering alsmede correcte montage. Daarnaast uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kortweg alom lof, voor zowel advisering, levering als montage met nazorg.

Eerdere ervaring ontvangen op 29 juni 2015: Na in verschillende keukenzaken te hebben rondgekeken kwamen we terecht bij de KeukenKampioen in Son. We werden daar vriendelijk ontvangen door Bora. Hij vroeg naar onze wensen en hielp ons om die te vinden in de showroom. Zo kregen wij precies de keuken die wij in gedachten hadden. De mannen die de keuken kwamen brengen waren heel attent en voorzichtig i.v.m. ons net gestukte en geschilderde huis. Door Daniel van de montage groep nederland werd de keuken heel netjes gemonteerd. Hij vertelde ons precies hoe we om moesten gaan met de laden en het keukenblad Het klinkt wat vreemd misschien maar bij het kopen,leveren en monteren voelde we ons als klant echt een beetje koning.
FOTO VAN VICTOR SPAAN
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door B.van der Linde op maandag 12 okt 2015 '15 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Prima ervaring, goed advies gekregen verkoper was mee denkend. En niet alleen in het voordeel van de winkel . Gaf voor ons het juiste gevoel. Dus daarom geen klagen over het personeel. En zeker niet over het advies en de geleverde producten.
Reactie of foto toevoegen
“folie laat los”
Door C. Heijmans op dinsdag 25 feb 2014 '14 | vestiging Rotterdam Stadionweg
Van verschillende deurpanelen (koelkast boven en onder) en bijna alle onderkastjes en enkele bovenkastjes laat de folie los en geeft plooien, heel lelijk. Na het indienen van een klacht ontvingen we een offerte, maar dat was in verhouding tot de prijs van de keuken een belachelijk hoog bedrag. Als onderdeel van de Mandemakers-groep is dit geen goede reclame, ik zou er zelf nooit meer kopen. Dan maar naar Bruynzeel of een andere zelfstandige keukenboer!
Reactie of foto toevoegen
“Zoek het maar uit”
Door G.J. Van der VEER op vrijdag 18 mrt 2016 '16 | vestiging Son
de keuken die wij bij de Keukenkampioen kochten is keurig geplaatst maar bij nader inzien wilde wij nog twee kasten bij bestellen.Die werden geleverd maar niet naar de keuken gebracht maar in de tuin gezet de betaling ging per pin. Toen we het karton eraf haalde was de achterkant kapot na veel heen en weer gebel kregen we een nieuwe achterkant ! Volgens de klantenservice hebben we geen garantie op nalevering dus zoek het maar uit.ik heb dus iemand in moeten huren om de achterkant te vervangen wat extra geld kosten.Ook was er een plint bij die was gebroken op twee plaatsen.Fijne service hoor.Ik raad iedereen om niet alles vooruit te betalen dat mag ook niet volgens CBW hooguit 15 %
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Esther van Deventer op zaterdag 6 jun 2015 '15 | vestiging Alphen aan den Rijn
Echt super geholpen door Tamar en Mario. We kwamen onder etenstijd en als we hadden accepteerd hadden ze zelfs pizza voor ons gebakken. Ze zijn speciaal 3 uur langer open gebleven omdat we ipv alleen orienteren toch gelijk een keuken hebben uitgezocht. Denken met alles mee, zeer behulpzaam, enthousiast en gezellig ook! Heb er werkelijk waar niets slechts over te zeggen. Zelfs geen kleine opmerking. Ook de klantenservice en montage bedrijf zijn echt uiterst behulpzaam en vriendelijk!
FOTO VAN ESTHER VAN DEVENTER
Reactie of foto toevoegen
“Aggressieve verkoop- en afleverpraktijken”
Door Adriaan op woensdag 31 mei 2017 '17 | vestiging Ede
Tot zo ver heb ik Keukenkampioen leren kennen als een keukenleverancier die zich zonder enige wroeging bedient van intens aggressieve verkoop- en afleverpraktijken die op het misdadige af zijn. Zij dupeert haar klant met onder meer ernstige ontwerpfouten, belooft valselijk kwaliteit wat niet geleverd wordt, dwingt volledige betaling af bij bezorging voordat het de vrachtwagen wordt uitgeladen, etc.
Reactie of foto toevoegen
“Is goed bevallen”
Door D. Schellevis op donderdag 30 apr 2015 '15 | vestiging Rotterdam Stadionweg
We hebben een complete keuken gekocht met 4 inbouwapparaten. Via een kortingactie zijn we bij Keukenkampioen terecht gekomen. Dat is ons goed bevallen. We werden goed geholpen om een keuze te maken. Na wat aanpassingen tijdens het offertetraject is de levering en installatie keurig verlopen. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachting. We kunnen De Keukenkampioen aanbevelen voor de aanschaf van uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“zeer content”
Door John But op vrijdag 19 apr 2013 '13
Erg tevreden zijn we met onze nieuwe keuken. Vanaf het begin zijn we door de filiaalmanager Dennis uitstekend,en vriendelijk geholpen. De levering is op de afgesproken tijd uitgevoerd. Bij de installatie van de keuken is ook alles prima verlopen en willen we onze waardering en complimenten uitspreken voor de monteur Johan. Wij zijn dan ook zeer content over de Keukenkampioen.
Reactie of foto toevoegen
“Slechste service ooit”
Door Berry op vrijdag 6 sep 2013 '13
Op het hoofdkantoor in Waalwijk zitten de slechtste service medewerkers van Nederland. Ik kreeg een monteur die mijn kraan moest vervangen. Hij beschadigde mijn kleed in de woonkamer door er gereedschap en andere spullen erop te leggen...vervolgens vertrok hij zonder de kraan te vervangen omdat ik een opmerking maakte over het feit dat mijn kleed daar niet voor dient. Daarna nam ik direct contact op met het hoofdkantoor dat mij niet meer wilde helpen. De monteur had al eerder gebeld dan ik met een ander verhaal. Dat terwijl mijn zoon van toen 8 jaar alles had gezien wat er op die bewuste dag had afgespeeld. De service afdeling is gewoon zielig ...echt waar.
Reactie of foto toevoegen
“Superservice gehad”
Door B. Tuil op woensdag 23 sep 2015 '15 | vestiging Groningen
2 grote eiken fineer kasten bevatten (hout) gaatjes en 2 onderkasten waren niet goed afgeleverd want de kleur was niet goed. Ook zat op alle kasten lijm resten aan de voorkant. Keuken was op 14 juli geplaatst. Dit kort gesloten met de klantenservice en alles is op 11 september vervangen. We zagen er tegen op want dachten dat het er niet beter op zou worden maar het tegendeel was waar. Superservice want 4 kasten zijn vervangen en perfect afgeleverd. We zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Livia Ouburg op donderdag 9 apr 2015 '15 | vestiging Den Haag
In 2,5 uur tijd hadden we de keuken uitgezocht die we wilden. Er wordt erg met je meegedacht. Heel prettig contact en ook na aankoop kun je al je vragen kwijt. Bij levering bleek de plint gebroken te zijn, maar de mannen hadden dit zelf al gezien en opgelost.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Contrast wit keukeneiland en zwarte wand
1 / 90
Vestigingen Keuken Kampioen
aAlmelo (9 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 74 99 91
bAlmere (31 ervaringen), Antennestraat 88, 1322 AS Almere, tel 036 - 536 63 70
cAlphen aan den Rijn (6 ervaringen), Moerbeilaan 2, 2404 XE Alphen a/d Rijn, tel 0172 - 24 00 44
dAmersfoort (16 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 465 06 36
eAmsterdam Arena (16 ervaringen), ArenA Boulevard 214, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 365 00 97
fAmsterdam Westpoort (6 ervaringen), Sierenborch 8, 1043 BA Amsterdam-Westpoort, tel 020 - 447 04 78
gBergen op Zoom (1 ervaring), Burgermeester van de Laarstraat 11, 4615 PB in Bergen op Zoom, tel 0164 - 74 99 95
hBeverwijk (2 ervaringen), Parallelweg 106, 1948 NM Beverwijk, tel 0251 - 22 13 93
iBreda (30 ervaringen), Grenssteen 7, 4815 PP Breda, tel 076 - 542 29 20
jCruquius (32 ervaringen), Cruquiusplein 48, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 547 61 10
kDelft (15 ervaringen), Leeuwenstein 31, 2627 AM Delft, tel 015 - 285 57 77
lDen Bosch (8 ervaringen), Tinnegieterstraat 2, 5232 BM Den Bosch, tel 073 - 206 00 19
mDen Haag (13 ervaringen), Maanweg 22, 2516 AA Den Haag, tel 070 - 381 75 21
nDordrecht (9 ervaringen), Mijlweg 51, 3316 BE Dordrecht, tel 078 - 611 95 00
oDrachten (12 ervaringen), Doctor Martin Luther Kingsingel 48, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 53 70 16
pDuiven (16 ervaringen), Nieuwgraaf 46a, 6921 RK Duiven, tel 026 - 379 12 69
qEde (9 ervaringen), Galvanistraat 59, 6716 AE Ede, tel 0318 - 63 13 81
rEmmen (9 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41b, 7825 VH Emmen , tel 0591 - 63 51 55
sEnschede (1 ervaring), Hengelosestraat 125, 7514 AE Enschede, tel 053 - 207 00 32
tGoes (6 ervaringen), Marconistraat 28, 4461 HH Goes, tel 0113 - 22 70 77
uGroningen (19 ervaringen), Sontweg 1, 9723 AT Groningen, tel 050 - 535 25 85
vHeerhugowaard (8 ervaringen), J.J.P. Oudweg 25, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 571 34 54
wHeerlen (21 ervaringen), In de Cramer 100, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 574 80 33
xHelmond (10 ervaringen), Engelseweg 202a, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 79 37 93
yHouten (7 ervaringen), Duwboot 61, 3991 CE Houten, tel 030 - 636 10 12
zHulst , Industrieweg 4c, 4561 GH Hulst, tel 0114 - 78 40 11
a1Kaatsheuvel (21 ervaringen), Waterloop 6, 5171 PX Kaatsheuvel, tel 0416 - 28 32 82
b1Leeuwarden (20 ervaringen), Schenkenschans 1, 8912 AL Leeuwarden, tel 058 - 213 37 40
c1Lelystad (9 ervaringen), Zuiderpoort 25, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 21 81 75
d1Middelburg (12 ervaringen), Mortiereboulevard 28, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 60 66 90
e1Mijdrecht (4 ervaringen), Industrieweg 38C, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 27 38 38
f1Nijmegen (5 ervaringen), Wijchenseweg 156, 6538 SX Nijmegen, tel 024 - 205 20 08
g1Purmerend (34 ervaringen), Einsteinstraat 6, 1446 VG Purmerend, tel 0299 - 46 24 20
h1Reeuwijk (7 ervaringen), Reeuwijkse Poort 304, 2811 NV Reeuwijk, tel 0182 - 30 00 06
i1Roosendaal (1 ervaring), Rucphensebaan 1a, 4706 PH Roosendaal, tel 0165 - 74 90 06
j1Rotterdam Alexandrium (17 ervaringen), Watermanweg 227, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 209 85 65
k1Rotterdam Parkboulevard (6 ervaringen), Vierhavenstraat 29, 3029 BB Rotterdam, tel 010 - 244 00 16
l1Rotterdam Stadionweg (14 ervaringen), Stadionweg 33A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 479 69 11
m1Sneek (5 ervaringen), Smidsstraat 10C, 8601 WB Sneek, tel 0515 - 41 25 44
n1Son (33 ervaringen), Ekkersrijt 4102, 5692 DC Son, tel 0499 - 76 70 13
o1Spijkenisse (20 ervaringen), Lucebertstraat 2, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 00 55
p1Tiel (8 ervaringen), Buitenbulkweg 7, 4005 LA Tiel, tel 0344 - 62 74 10
q1Utrecht (33 ervaringen), Zeelantlaan 55, 3526 AK Utrecht, tel 030 - 267 00 06
r1Weert (8 ervaringen), Moesijk 11E, 6004 AX Weert, tel 0495 - 52 56 44
s1Woerden (7 ervaringen), Straat van Gibraltar 2, 3446 CM Woerden, tel 0348 - 42 27 22
t1Zaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21k, 1506 PW Zaandam, tel 0075 - 205 00 05
u1Zwaag (1 ervaring), De Factorij 39, 1689 AK Hoorn-Zwaag, tel 0229 - 24 90 43
v1Zwolle (15 ervaringen), Marsweg 37B, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 466 90 21
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.