Feedback
9,0

The Stone Factory Natuursteen

Score uit 17 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2676794 | Ravenswade 56s, 3439 LD Nieuwegein
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van The Stone Factory Natuursteen
The Stone Factory is volledig gespecialiseerd in het bewerken- en onderhouden van alle soorten natuursteen denkbaar; zoals marmer, composiet, graniet, leisteen en hardsteen. Bij The Stone Factory kunt u terecht voor alle denkbare uit natuursteen vervaardigde (afbouw) producten. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met maatwerk oplossingen in natuursteen; zoals schouwen, keukenbladen (aanrecht/werk), dorpels, vensterbanken etcetera.
Alternatieven voor The Stone Factory Natuursteen
Andere goed gewaardeerde tegelwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 127 ervaringen
• Tegelhuis Montfoort
   
(Waddinxveen Zuid-Holland) score 9,6 uit 165 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ tegelwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 17 ervaringen over The Stone Factory Natuursteen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 17 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs
“Aanrader”
Door Cheuk op donderdag 17 okt 2019 '19
Prachtig composiet keukenblad gekocht, goed advies van The Stone Factory gekregen en vakkundig geplaatst. Duidelijk dat ze veel verstand van zaken hebben, aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cody op dinsdag 3 sep 2019 '19
Super blij met ons nieuwe aanrechtblad. We hebben goed advies gekregen. Heel tevreden met The Stone Factory. Aanrader.
FOTO VAN CODY
Nieuw blad
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Michael Skarski op maandag 29 jul 2019 '19
Ik ben super tevreden met het aanrechtblad die door Stone Factory is geleverd. Het voelde al goed bij het verkoopproces. Eerlijke verkopers, met veel verstand. Het was niet een eenvoudige blad (oud huis, scheve muren, veel kokers en details) maar alles paste perfect, en uiteraard, het zag super mooi uit! Dat zie je ook als je 35 jaar ervaring hebt met het bewerken van natuursteen.
FOTO VAN MICHAEL
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met resultaat”
Door Jannie en Hans op vrijdag 19 jul 2019 '19
Hebben een composiet aanrechtblad met 15cm hoge spatranden, waarin alle wandcontactdozen zijn gemonteerd, gekocht en laten plaatsen door Stone Factory.
Goed advies en zeer vriendelijk contact gehad. Een kleine meetfout van een spatrand werd binnen een paar dagen snel hersteld. (in de avonduren). Een vertraging in de levertijd werd buiten hun schuld veroorzaakt doordat het aangeleverde materiaal niet 100% zuiver was. Zijn heel tevreden met het resultaat. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop blad”
Door Marieke op vrijdag 12 jul 2019 '19
Aanrechtblad. Vriendelijk, duidelijk, servicegericht.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Ravi Rambaran op maandag 20 mei 2019 '19
Ik was met spoed op zoek naar een nieuw en goedkoop aanrechtblad en kwam uit bij The Stone Factory. Ik kreeg via internet al heel snel een offerte en werd geadviseerd om langs te komen in de om daar het granieten blad te komen bekijken. Na de keuze zijn we ook uitstekend geadviseerd over de spoelbak, mogelijkheden, werkwijze, garanties en toekomstige mogelijkheden. Prachtig blad voor een minimale prijs netjes geleverd en vakkundig afgemonteerd. Ik ben zeer gelukkig met dit blad en het maakt de keuken zoveel mooier.
Reactie of foto toevoegen
“Vensterbanken”
Door Linda op donderdag 8 nov 2018 '18
'Wij hadden met spoed een aantal vensterbanken nodig. Binnen een week zaten ze op ons huis. Contact verliep erg goed. De producten zijn mooi afgewerkt. Helemaal tevreden!'
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Mascha Ridder Jansen op zaterdag 6 okt 2018 '18
Wij hebben van composiet werkbladen en vensterbanken uitgezocht en laten monteren. Buitengewoon prettige mensen met ervaring die ons zeer behulpzaam en vriendelijk hebben geholpen. Van begin tot eind. Onze IKEA keuken ziet er zeer mooi uit en dat komt echt door het gebruik van hun werkbladen. We krijgen ook van familie en vrienden zeer positieve reacties hierop. Ik zou iedereen aanraden om zich hier te laten adviseren. Niet verder zoeken, maar in zee gaan met dit professionele bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Composiet keukenblad”
Door Anne de R. op maandag 13 aug 2018 '18
Wij hebben een composiet keukenblad voor een hele mooie prijs. Een sympathiek familiebedrijf waar ze je heel netjes helpen. Geen flitsende keukenverkopers maar een eerlijk verhaal passend bij jouw wensen en mogelijkheden. Ideaal voor mensen die zelf ontwerpen/klussen en niet alles kant en klaar willen. Je kunt kijken in de werkplaats. Heel leuk. Het past goed en is mooi afgewerkt zonder naden. Hoeken zijn heel mooi.
FOTO VAN ANNE DE R.
Keuken met het blad
+ Toon extra foto van Anne de R.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door R.A.Verbon op dinsdag 24 jul 2018 '18
We hebben 4 platen zwart marmer gekocht . En er werd met man en macht aan gewerkt om het op tijd af te krijgen. We zijn erg tevreden met de kwaliteit en afwerking. Het contact met de heren is helemaal top!
FOTO VAN R.A.VERBON
zwart marmer
REACTIE VAN R.A.VERBON
Zo blij met de platen marmer, echte eyecatchers.
Reactie of foto toevoegen
“Arden Blue aanrechtblad”
Door Bob Spuijbroek op maandag 23 apr 2018 '18
Ik heb een prachtig Arden Blue aanrechtblad gekocht. Door goed advies van de Stone Factory heb ik ook gekozen voor een smetrand. Plaatsing correct uitgevoerd. Daarbij ook nog eens vriendelijke en nette medewerkers. Kortom, ik ben erg tevreden. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er gaaf uit”
Door Ingrid Besemer op maandag 16 okt 2017 '17
Een composiet blad voor mijn keuken eiland besteld. De communicatie verliep niet helemaal goed. Maar iedereen was heel aardig, vakkundig advies, zorgvuldig geplaatst en het ziet er super gaaf uit.
FOTO VAN INGRID BESEMER
Composiet blad
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door JW Menger op vrijdag 7 jul 2017 '17
Zeer vakkundig, erg hulpvaardig en correcte levering.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bedrijf”
Door Annemiek op vrijdag 23 jun 2017 '17
Hardstenen tafelblad voor buiten. Goed advies, snelle levering, oude blad meegenomen. Aardige mensen. Misverstand, mijnerzijds, over afgesproken bedrag netjes afgewikkeld.
Kortom: prettig bedrijf, met mooie collectie.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door A. Welsch op donderdag 27 apr 2017 '17
Granieten aanrechtbladen voor u-vormig keuken met uitsparingen voor kookplaat,spoelbak en kraan. Verkeerde inmeting had 1 verkeerd blad tot gevolg. Dit is met een nieuw gezaagd blad keurig opgelost. Adviezen waren goed. Afwerking goed. Prijs/kwaliteit gunstig. Keuken als nieuw met schitterend aanrecht. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Snel gedaan”
Door Louise op dinsdag 21 mrt 2017 '17
The Stone Factory heeft ons composieten aanrechtblad heel erg snel (5 werkdagen) geleverd en tegen een goede prijs. De contactpersonen waren heel vriendelijk. Twee kleine minpunten/misverstanden: wij begrepen dat ze om 9 uur zouden komen, en ze waren er om 10.30 uur (ze hadden kennelijk "tussen 9-10 uur" gezegd) en in eerste instantie wilden ze de spoelbak niet aansluiten omdat loodgieterswerkzaamheden niet inbegrepen zouden zijn, terwijl dat niet aan ons gecommuniceerd was. Uiteindelijk hebben ze het toch zelf gedaan. Al met al een mooi aanrechtblad, voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ab Maassen op dinsdag 28 feb 2017 '17
Vriendelijke, rustige advisering. Wij hebben een duidelijke uitleg gehad over de diverse mogelijkheden van materialen en de kosten. Goede prijs. Afspraken over de levering zijn correct nagekomen. Jammer dat bij het ophalen het verpakkingsmateriaal wat klungelig overkwam. Keurig op tijd geleverd. Voor ons zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Nieuw blad
1 / 7
Vestiging The Stone Factory Natuursteen
aNieuwegein , Ravenswade 56s, 3439 LD Nieuwegein, tel 030 - 267 67 94
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.