Feedback
8,4

The Stone Factory Natuursteen

Score uit 23 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-2676794 | Ravenswade 56s, 3439 LD Nieuwegein
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van The Stone Factory Natuursteen
The Stone Factory is volledig gespecialiseerd in het bewerken- en onderhouden van alle soorten natuursteen denkbaar; zoals marmer, composiet, graniet, leisteen en hardsteen. Bij The Stone Factory kunt u terecht voor alle denkbare uit natuursteen vervaardigde (afbouw) producten. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met maatwerk oplossingen in natuursteen; zoals schouwen, keukenbladen (aanrecht/werk), dorpels, vensterbanken etcetera.
Alternatieven voor The Stone Factory Natuursteen
Andere goed gewaardeerde tegelwinkels zijn onder meer:
• Tegelhuis Montfoort
   
(Waddinxveen Zuid-Holland) score 9,6 uit 178 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 346 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 302 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ tegelwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 23 ervaringen over The Stone Factory Natuursteen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren18 ervaringen
4 sterren4 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 22 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs
“Blij met ons keukenblad”
Door Paul op dinsdag 16 apr 2024 24
Superblij met het eindresultaat van onze keramiche keuken blad met bijpassende plan dankzij de vriendelijke en fantastische vakmanschap van The Stone Factory. Ze namen echt de tijd om te luisteren naar onze wensen. Levertijd was ook helemaal zoals afgesproken, wat dan aansluitend in het geplande werkschema past om alles op tijd te installeren. Mooi bedrijf en echt een aanrader!!
FOTO VAN PAUL
Reactie of foto toevoegen
“Het keukenblad past perfect”
Door Eva van Duijn op donderdag 26 okt 2023 23
Goed advies. Snelle levering mogelijk doordat de fabricage bij het verkooppunt zelf is. Dit maakte ook de lijnen kort. Bij de montage werd de eindbewerking op het blad gedaan, wat maakt dat het perfect past. Het eindresultaat is prachtig.
FOTO VAN EVA VAN DUIJN
+ Toon extra foto van Eva van Duijn
+ Toon extra foto van Eva van Duijn
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Sebastiaan en Myrthe op dinsdag 15 aug 2023 23
Wij hebben een compleet kookeiland gekocht bij The Stone Factory. De eigenaren zijn enorm behulpzaam en kundig. Ze hebben goed met ons meegedacht en luisterde goed naar onze wensen. We zijn grote twijfelkonten, maar er werd geduldig met ons omgegaan. En het was telkens weer gezellig in de showroom! Mannen, bedankt!
FOTO VAN SEBASTIAAN EN MYRTHE
Reactie of foto toevoegen
“Een groen granieten aanrechtblad”
Door Tineke Belder op vrijdag 31 mrt 2023 23
Bij mijn eerste bezoek aan de Stone Factory was ik gelijk enthousiast door de vriendelijke en vakkundige informatie. In de werkplaats zag ik een groen granieten aanrechtblad wat speciaal voor mij uit de rij werd opgetakeld zodat ik een beter beeld kreeg. Het inmeten gebeurde zeer nauwkeurig en al na 2 dagen werd het het L-vormige blad geplaatst. Wat een beauty! Ook afwerking en kitwerk is zeer zorgvuldig en netjes gedaan. Ik kan iedereen dit familiebedrijf ten zeerste aanbevelen. Kernwoorden: vakkundig, betrouwbaar, transparant, vriendelijk, prettig en soepel in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met strak en toch sfeervol resultaat”
Door Michel en Marijke vd Voort op zondag 15 jan 2023 23
Na 2 bezoeken aan de showroom (met goed en duidelijk advies daar) besloten om keramische werkbladen in Neolith Calacata voor onze nieuwe keuken aan te schaffen
Na wat wachttijd op levering vd materialen en het maken zijn ze gisteren geleverd en zeer vakkundig en nauwkeurig geïnstalleerd, Echte vakmensen. Afwerking en maatvoering zijn letterlijk perfect (en dat zeggen we niet gauw). Erg blij met strak en toch sfeervol resultaat. Kitwerk is ook van hoge kwaliteit. Aanrader!
FOTO VAN MICHEL EN MARIJKE VD VOORT
+ Toon extra foto van Michel en Marijke vd Voort
+ Toon extra foto van Michel en Marijke vd Voort
Reactie of foto toevoegen
“Aanrechtbladaankoop”
Door Lisette van der Horst op zaterdag 30 jan 2021 21
Superkundige informatie, flexibel toen wij noodgedwongen een afspraak moesten verzetten, altijd oprecht vriendelijk en gedreven en echt heel blij met het vakkundige resultaat! Wij hadden ons niet beter kunnen wensen!

Aanvulling ontvangen 4 februari 2021: We hebben een aanrechtblad daar gekocht wat met veel zorg geplaatst is.
Reactie of foto toevoegen
“Composiet aanrechtblad”
Door Hans la Fleur op dinsdag 15 dec 2020 20
Mooi familiebedrijf. Netjes geholpen en een mooie prijs. Vakkundig geplaatst en supermooi afgewerkt. Ik maak dus graag reclame voor dit bedrijf. jongens bedankt voor jullie vakkundigheid en jullie vrolijke benadering.
REACTIE VAN HANS LA FLEUR
Super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“The Stone Factory Natuursteen”
Door Nicole op zaterdag 28 nov 2020 20
Betaalde bestelling wordt niet geleverd en geld nog niet retour. Moet overal zelf achteraan zitten. Kortom niet professioneel en onbetrouwbaar.

Aanvulling ontvangen 30 november 2020: Het betrof een aantal matjes mozaïek steentjes.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Verhagen op vrijdag 21 feb 2020 20
Super goed geholpen en geadviseerd, snelle en vakkundige levering we zijn dolenthousiast met ons keukenblad en granieten keukenschap!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cheuk op donderdag 17 okt 2019 19
Prachtig composiet keukenblad gekocht, goed advies van The Stone Factory gekregen en vakkundig geplaatst. Duidelijk dat ze veel verstand van zaken hebben, aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cody op dinsdag 3 sep 2019 19
Super blij met ons nieuwe aanrechtblad. We hebben goed advies gekregen. Heel tevreden met The Stone Factory. Aanrader.
FOTO VAN CODY
Nieuw blad
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Michael Skarski op maandag 29 jul 2019 19
Ik ben super tevreden met het aanrechtblad die door Stone Factory is geleverd. Het voelde al goed bij het verkoopproces. Eerlijke verkopers, met veel verstand. Het was niet een eenvoudige blad (oud huis, scheve muren, veel kokers en details) maar alles paste perfect, en uiteraard, het zag super mooi uit! Dat zie je ook als je 35 jaar ervaring hebt met het bewerken van natuursteen.
FOTO VAN MICHAEL
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met resultaat”
Door Jannie en Hans op vrijdag 19 jul 2019 19
Hebben een composiet aanrechtblad met 15cm hoge spatranden, waarin alle wandcontactdozen zijn gemonteerd, gekocht en laten plaatsen door Stone Factory.
Goed advies en zeer vriendelijk contact gehad. Een kleine meetfout van een spatrand werd binnen een paar dagen snel hersteld. (in de avonduren). Een vertraging in de levertijd werd buiten hun schuld veroorzaakt doordat het aangeleverde materiaal niet 100% zuiver was. Zijn heel tevreden met het resultaat. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop blad”
Door Marieke op vrijdag 12 jul 2019 19
Aanrechtblad. Vriendelijk, duidelijk, servicegericht.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Ravi Rambaran op maandag 20 mei 2019 19
Ik was met spoed op zoek naar een nieuw en goedkoop aanrechtblad en kwam uit bij The Stone Factory. Ik kreeg via internet al heel snel een offerte en werd geadviseerd om langs te komen in de om daar het granieten blad te komen bekijken. Na de keuze zijn we ook uitstekend geadviseerd over de spoelbak, mogelijkheden, werkwijze, garanties en toekomstige mogelijkheden. Prachtig blad voor een minimale prijs netjes geleverd en vakkundig afgemonteerd. Ik ben zeer gelukkig met dit blad en het maakt de keuken zoveel mooier.
Reactie of foto toevoegen
“Vensterbanken”
Door Linda op donderdag 8 nov 2018 18
'Wij hadden met spoed een aantal vensterbanken nodig. Binnen een week zaten ze op ons huis. Contact verliep erg goed. De producten zijn mooi afgewerkt. Helemaal tevreden!'
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Mascha Ridder Jansen op zaterdag 6 okt 2018 18
Wij hebben van composiet werkbladen en vensterbanken uitgezocht en laten monteren. Buitengewoon prettige mensen met ervaring die ons zeer behulpzaam en vriendelijk hebben geholpen. Van begin tot eind. Onze IKEA keuken ziet er zeer mooi uit en dat komt echt door het gebruik van hun werkbladen. We krijgen ook van familie en vrienden zeer positieve reacties hierop. Ik zou iedereen aanraden om zich hier te laten adviseren. Niet verder zoeken, maar in zee gaan met dit professionele bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Composiet keukenblad”
Door Anne de R. op maandag 13 aug 2018 18
Wij hebben een composiet keukenblad voor een hele mooie prijs. Een sympathiek familiebedrijf waar ze je heel netjes helpen. Geen flitsende keukenverkopers maar een eerlijk verhaal passend bij jouw wensen en mogelijkheden. Ideaal voor mensen die zelf ontwerpen/klussen en niet alles kant en klaar willen. Je kunt kijken in de werkplaats. Heel leuk. Het past goed en is mooi afgewerkt zonder naden. Hoeken zijn heel mooi.
FOTO VAN ANNE DE R.
Keuken met het blad
+ Toon extra foto van Anne de R.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door R.A.Verbon op dinsdag 24 jul 2018 18
We hebben 4 platen zwart marmer gekocht . En er werd met man en macht aan gewerkt om het op tijd af te krijgen. We zijn erg tevreden met de kwaliteit en afwerking. Het contact met de heren is helemaal top!
FOTO VAN R.A.VERBON
zwart marmer
REACTIE VAN R.A.VERBON
Zo blij met de platen marmer, echte eyecatchers.
Reactie of foto toevoegen
“Arden Blue aanrechtblad”
Door Bob Spuijbroek op maandag 23 apr 2018 18
Ik heb een prachtig Arden Blue aanrechtblad gekocht. Door goed advies van de Stone Factory heb ik ook gekozen voor een smetrand. Plaatsing correct uitgevoerd. Daarbij ook nog eens vriendelijke en nette medewerkers. Kortom, ik ben erg tevreden. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er gaaf uit”
Door Ingrid Besemer op maandag 16 okt 2017 17
Een composiet blad voor mijn keuken eiland besteld. De communicatie verliep niet helemaal goed. Maar iedereen was heel aardig, vakkundig advies, zorgvuldig geplaatst en het ziet er super gaaf uit.
FOTO VAN INGRID BESEMER
Composiet blad
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door JW Menger op vrijdag 7 jul 2017 17
Zeer vakkundig, erg hulpvaardig en correcte levering.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bedrijf”
Door Annemiek op vrijdag 23 jun 2017 17
Hardstenen tafelblad voor buiten. Goed advies, snelle levering, oude blad meegenomen. Aardige mensen. Misverstand, mijnerzijds, over afgesproken bedrag netjes afgewikkeld.
Kortom: prettig bedrijf, met mooie collectie.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 17
Vestiging The Stone Factory Natuursteen
  Nieuwegein, Ravenswade 56s, 3439 LD Nieuwegein, tel 030-2676794
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.