Feedback
7,8

Oude Booyink Keukens

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0541-531679 | Hinmanweg 11, 7575 BE Oldenzaal
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Oude Booyink Keukens
Al 25 jaar een ruime keuze in betaalbare keukens, inbouwapparatuur en tegels
Alternatieven voor Oude Booyink Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Ekelhoff Küchen
   
(Nordhorn Duitsland) score 9,7 uit 548 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 64 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 246 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2156 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 44 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 567 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,6 uit 280 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 69 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Oude Booyink Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Mooie showroomkeuken”
Door Annelieke op woensdag 24 mrt 2021 21
Wij hebben in juni 2019 een mooie showroomkeuken gekocht bij Oude Booyink Keukens. Door enorme vertraging in de bouw van ons appartement kon de keuken uiteindelijk pas in maart 2021 geplaatst worden. De opslag is keurig verzorgt door Oude Booyink Keukens. De plaatsing door de monteurs Ronny en Willem was top! Het contact met medewerkster Mirel was ook super prettig. De kleine puntjes werden naar tevredenheid opgelost. Kortom een keukenzaak om terug te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Zou het weer doen”
Door Netty heurman op vrijdag 18 sep 2020 20
Zeer goed advies en denken met jou mee na deel vaatwasser niet leverbaar was en daar naar ons geen communicatie is geweest zeer jammer maar verder zou ik er zo weer een keuken kopen en ook aanbevelen
FOTO VAN NETTY HEURMAN
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig verlopen”
Door Willem op donderdag 18 apr 2019 19
Het hele traject is uitermate plezierig verlopen, van het allereerste contact tot de plaatsing van de keuken. Goed ingespeelde groep monteurs die het werk met plezier doen. Absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam Krabbenbos op dinsdag 18 dec 2018 18
Na een dagje keukens kijken in Duitsland, waar wij niet een keuken konden vinden waarmee we een klik hadden, toch even bij Oude Booyink langsgegaan. Ondanks dat het al een beetje aan het eind van de middag was, keurig geholpen bij onze zoektocht en een keuken gevonden. De offerte kwam al binnen een paar dagen en was zeer duidelijk opgesteld. We hadden een budget opgegeven en die werd overschreden. Maar uit eigen beweging alternatieven erbij gezet om toch richting het budget te komen. Keurig. Na wat plussen en minnen de opdracht verstrekt. Ook nu weer prima adviezen gehad. Keukenplaatsing keurig volgens afspraak, alleen de cooker miste een paar onderdelen. Deze zijn netjes nageleverd. De keuken hebben we tijdens de bouw afgedekt, en bij het in gebruik nemen (6 weken later) ontdekten we een glimmende vlek in het werkblad. Een monteur heeft nog geprobeerd of dit weg te halen was, maar durfde dit verder niet aan. De producent van het werkblad heeft hiervoor zijn eigen servicedienst gestuurd, en die heeft de vlek perfect weg gekregen. We hebben de keuken nu een kleine 2 maand in gebruik, en zijn nog steeds erg tevreden. En inderdaad Niek, de tuffels uit de stoomoven smaken prima.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden gevoel”
Door A.Steenvoorde op donderdag 6 apr 2017 17
Goede afspraken kunnen maken. Alle tijd is genomen voor een duidelijke offerte. Geen sprake van druk zetten. Keuken is geplaatst en er zijn geen fouten gemaakt. Alles ziet er uit zoals verwacht en bedacht. Wij zijn heel tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Montage goed”
Door M. Vlaardingerbroek op zondag 17 apr 2016 16
Wij zijn zeer goed geholpen, het advies voor zowel de keuken als de apparatuur was prima, geen opdringerig bedrijf waar je meteen een handtekening moet zetten. De montage ging geheel volgens planning en is uitgevoerd door gemotiveerde en kundige monteurs. Wij zijn erg blij met het resultaat, en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Oude Booyink Keukens
aOldenzaal , Hinmanweg 11, 7575 BE Oldenzaal, tel 0541 - 53 16 79
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.