Feedback
6,0

Au Four

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 045-5284050 | Akerstraat Noord 350, 6431 HX Hoensbroek
Badkamerwinkels beoordeeld
Haardenwinkels beoordeeld
Keukenzaken beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Au Four
Au Four staat voor internationale topmerken, maar onderscheidt zich ook door zelf badkamers, keukens en haarden van het hoogste niveau te ontwerpen
Alternatieven voor Au Four
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 56 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,7 uit 192 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Au Four. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Erg ontevreden”
Door Burger op zondag 6 nov 2016 16
Vragen een kapitaal voor hun design c.q. werk. Topprijs betaald helaas zeer matige / slechte afwerking en problemen (scheuren in marmer) worden niet opgelost , maar afgeschoven op de aannemer. Tijdbestek meerdere malen overschreden. Wij zijn toch jullie klant ? Na diverse keren gebeld , is het antwoordt we lossen dit op ! Wanneer? we zijn 5 maanden verder. Dit bedrijf kan wel schrijven met een dikke pen maar vakbekwaam absoluut niet! Waste of time and money. Veel beloven, maar 5 * resultaat zekers niet.
Reactie of foto toevoegen
“Ontspannen”
Door Gene Buck op vrijdag 13 mei 2016 16
Alle lof voor deze zaak. Het verkoopproces verliep heel ontspannen en niet opdringerig. Er was onderhandelingsruimte. Wij zijn geholpen door Renee, een top verkoper. De plaatsing van de keuken verliep heel precies. De prijs was heel redelijk voor deze top Siematic keuken. De communicatie met de zaak verliep vlekkenloos. Wij adviseren iedereen die voor een nieuwe keuken gaat kijken zeker ook bij Aufour langs te gaan voor een concurrerende offerte.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Au Four
Website: www.aufour.nl
aHoensbroek , Akerstraat Noord 350, 6431 HX Hoensbroek, tel 045 - 528 40 50
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.