Feedback
8,5

Au Four

Website: www.aufour.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.aufour.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Au Four
Onderscheidend, verrassend en sfeervol. Bij Au Four is uniek de standaard. Met passie en een creatieve denkwijze helpen wij u graag bij de zoektocht naar uw droomkeuken. Een creatieve invulling voor de plek in huis waar iedereen samenkomt: de keuken. We denken graag met u mee, dragen oplossingen aan en komen met een eerlijk advies. We nemen de tijd om het beste uit de beschikbare ruimte te halen.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Au Four. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een prachtige keuken en goede service”
Door Mevrouw Kemp op donderdag 23 nov 2023 23
Een jaar geleden kocht ik een prachtige keuken bij Au Four na goed geadviseerd te zijn. Nu bleek de bora verkeerd geprogrammeerd. Na contact met Au Four werd meteen een monteur gestuurd die het probleem in 10 minuten oploste. Strakke actie!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer meedenkend en klantgericht”
Door Custers op zaterdag 21 okt 2023 23
Paul Makkus heeft mij bovenverwachting geholpen. Klantgericht. Meedenkend. Zeer creatief. Prachtige producten.
FOTO VAN CUSTERS
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken worden nagekomen”
Door Ernst Ziengs & Ellen Klomp op zaterdag 14 okt 2023 23
Eerst aan afspraak gemaakt bij AuFour op aanraden van vrienden. We hadden al en offerte van een collega-bedrijf uit Noord-Brabant. De creatieve en meedenkende manier van het ontwerp van onze contactpersoon Paul Mackus heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. Ook het feit dat hij, beargumenteerd, enkele van onze wensen (dachten we) durfde tegen te spreken deed het vertrouwen groeien. Nadat we het eens waren over de prijs volgde een soepel leverings- en plaatsingsproces. De twee kleine dingen die buiten ieders schuld fout waren gegaan werden snel en vlot opgelost. Kortom, de kwaliteit van alle mensen en het nakomen van alle afspraken maakt dat wij dit bedrijf van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze sfeervolle keuken”
Door Stijn Jansen op vrijdag 13 okt 2023 23
We zijn zeer tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken. Bij binnenkomst in de showroom krijg je de tijd om je te oriënteren. Zodra je vragen hebt, word je ook direct geholpen. Paul heeft ons voorzien van alle informatie die we nodig hadden om een nieuwe keuken uit te kiezen. Geen makkelijke opgave, omdat het maatwerk betrof. Daarnaast heeft hij goede aanbevelingen gedaan om de keuken nog specialer en sfeervoller te maken. Kortom, zeer tevreden over Au Four. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Tamara Mingers op zaterdag 8 okt 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken bij au four. Dit proces begint al bij ontvangst in de zaak, omtrent advies en meedenken en eindigt op het moment dat je alles netjes gemonteerd hebt. En vooral niet de precisie wat betreft het afleveren tot en met het monteren, ook dit gebeurt tot in de puntjes. Een echte aanrader om een nieuwe keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij en tevreden”
Door Marcel Vedder op zondag 28 feb 2021 21
Als je een keuken gaat kopen, wil je natuurlijk dat goed naar je wensen geluisterd wordt (zonder opdringerige verkopers) en dat je keuken vakkundig gemonteerd wordt. Dan ben je bij AuFour aan het juiste adres! Al bij ons eerste oriënterend bezoek voelden wij ons meteen op ons gemak in deze mooie zaak. Paul is een erg fijn persoon die goed luistert en zelf met goede ideeën komt die je zelf niet zo snel zou bedenken! En helemaal niet opdringerig. Het uiteindelijke ontwerp voldeed helemaal aan onze wensen en ook binnen budget. De keuken werd binnen 1 dag (door iets langer door te werken) helemaal vakkundig gemonteerd. Door een productiefout zat er een krasje op een van onze frontjes. Dit werd heel snel zonder morren en discussie door de afdeling service opgepakt en binnen no-time opgelost! We kunnen AuFour echt aanraden! We zijn super blij en tevreden met onze mooie keuken en top apparatuur van Atag en Novy!
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door Jos van Eijk op vrijdag 29 mei 2020 20
Een zaak die staat voor: uniek is standaard. Een zaak met een geweldige inspirerende keukenshowroom. Samen met de verkoper Paul, die door zijn inlevingsvermogen, inzicht, en enthousiasme op een zeer professionele creatieve wijze een design droomkeuken voor ons wist te realiseren. Door de deskundige betrokkenheid hebben wij het gehele proces als prettig ervaren. De plaatsing van de keuken is perfect uitgevoerd. Alles verliep volgens afspraak. Ons advies: Ga je voor Design, Kwaliteit, Kundig personeel, en een goed Advies, Ga dan zeker naar AU FOUR.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit met veel aandacht voor de klant”
Door MA Schouten op donderdag 28 mei 2020 20
Elke dag zijn we blij met onze prachtige keuken van Au Four. Ruim anderhalf jaar geleden liepen we bij Au Four binnen voor inspiratie voor de keuken in ons nieuw te bouwen huis. De aandacht, professionaliteit en gericht meedenken maakte dat we al heel snel kozen voor een keuken van Au Four. De tekeningen van de keuken werden bij de architect keurig en compleet aangeleverd zodat alle aansluitingen meteen goed verwerkt werden in de tekening en bij de aannemer. Door een vertraging bij de oplevering van ons huis kon de keuken niet op de afgesproken datum geleverd worden. Ook dit werd perfect opgepakt door Au Four en zonder problemen werd een latere levering gepland. De levering en montage verliep ook keurig. De monteur was een bijzonder goede vakman die geordend en keurig de keuken in 2 dagen in elkaar zette. Het materiaal en de afwerking van de keuken zijn werkelijk perfect. Bij de oplevering van de keuken bleek een klein hoekje van het koffiezetapparaat beschadigd te zijn en met één telefoontje naar de winkel werd hiervoor meteen vervanging besteld. Ook over de after sales zijn we dus dik tevreden. Heel bijzondere dank aan Paul voor alle goede adviezen en begeleiding bij de aankoop. Ook dank aan Roel voor de keurige montage van de keuken. Het is een genot om in deze keuken te koken!
FOTO VAN MA SCHOUTEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Au Four
Website: www.aufour.nl
aHoensbroek , Akerstraat Noord 350, 6431 HX Hoensbroek, tel 045 - 528 40 50
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.