Feedback
9,0

Au Four

Website: www.aufour.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.aufour.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Au Four
Onderscheidend, verrassend en sfeervol. Bij Au Four is uniek de standaard. Met passie en een creatieve denkwijze helpen wij u graag bij de zoektocht naar uw droomkeuken. Een creatieve invulling voor de plek in huis waar iedereen samenkomt: de keuken. We denken graag met u mee, dragen oplossingen aan en komen met een eerlijk advies. We nemen de tijd om het beste uit de beschikbare ruimte te halen.
Ervaringen
Er zijn 18 ervaringen over Au Four. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren16 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 17 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, montage, prijs, service
“Zeker een aanrader”
Door C.C. op donderdag 25 apr 2024 24
Au four denkt echt met je mee, ze kwamen met een mooi en verrassend ontwerp. Tijdens het hele proces was er ook regelmatig contact zonder dat het commercieel en opdringerig voelde. Zeker een aanrader als je op zoekt bent naar een mooie en kwalitatief goede keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Hermans op zondag 7 apr 2024 24
Gisteren is onze nieuwe keuken van Au Four geplaatst en ging allemaal perfect!
Rene is tussendoor nog ff komen kijken of alles naar wens ging.. echt top! We zijn op verschillende plaatsen gaan kijken en paar x bij Au Four geweest en is het uiteindelijk geworden! Echt een hele goede begeleiding van begin tot einde! Echt een aanrader en 5 sterren waard!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede begeleiding”
Door S. Forst op donderdag 4 apr 2024 24
De volledige keuken heb ik bij Au Four in Hoensbroek besteld. Tijdens het oriënteren ben ik zeer vakkundig geholpen door Paul. Ik had op het moment van oriënteren nog niet echt een idee waar mijn keuken aan moest voldoen. Paul heeft een belangrijke adviesrol op zich genomen. Paul voelde zich persoonlijk betrokken en het eindresultaat is fantastisch. Ik ben wel 5x terug gegaan naar Au Four met mijn onzekerheden en twijfels. Ik dacht die Paul wordt gek van mij maar hij maakte altijd tijd vrij om advies te geven. Paul heeft mij nog een staal meegegeven van een keukenonderdeel zodat er nog eens rustig over kon nadenken. Tevens heb ik een televisie meubel laten ontwerpen bij Au Four. Au Four levert ook kasten op maat gemaakt. Ik vond in de meubelzaken geen enkel tv meubel welke aan mijn wensen voldeed. Het tv meubel dat ik heb laten ontworpen past perfect bij de keuken. De keuken en woonkamer is één ruimte dus is het belangrijk dat deze op elkaar zijn afgestemd en toch niet overdesignd is. Ik heb de tv kast geheel laten ontwerpen naar mijn wensen en ook het tv meubel is fantastisch mooi geworden. De montage verliep ook voorspoedig en alles is netjes in één dag geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe keuken”
Door S.cox op vrijdag 29 mrt 2024 24
Goede ervaringen. Paul komt alles na wat er is afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Top nazorg”
Door Fam Driessen op zondag 10 mrt 2024 24
We waren toe aan een nieuwe keuken. We hadden wel wat ideetjes, maar daar bleef 't bij. Tot we met Paul Mackus van Au Four in contact kwamen. Zijn inzicht en creativiteit staat buiten kijf. Een eerst snelle schets werd omgetoverd tot een volwaardig ontwerp. Zonder dat we concessies hoefde te doen. We wilden graag vanuit de keuken contact met de tuin, een apart plekje voor het koffieapparaat en een hele grote koelkast. Het werd allemaal naadloos ingepast! In de winkel nam Paul alle tijd om ieder detail door te nemen en te laten zien in de prachtige showroom. En daarmee stonden de puntjes op de i. Fijne prijs- en leveringsafspraken werden snel gemaakt en helder en duidelijk gecommuniceerd. De levering en plaatsing was subliem en snel! En de nazorg is top! Als 't al nodig is, wordt 't snel en aimabel opgelost! Zeer de moeite waard om met Paul het gesprek aan te gaan en de showroom te bezoeken. En uiteindelijk ook voor Au Four te kiezen! Maar die keuze is aan u.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Fam Metz op maandag 4 mrt 2024 24
Fantastisch ontwerp, uitstekende uitvoering en een perfecte nazorg zodat de keuken tot in de puntjes afgewerkt is. Dat allemaal in een uitmuntende sfeer. Die vijf sterren zijn dik verdiend. Team au Four en zeker Paul, Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door M. van Zoest op vrijdag 1 mrt 2024 24
Ik ben erg blij met de samenwerking met Paul Mackus van Au Four Hoensbroek. Hele goede service en goede prijs - kwaliteit verhouding. De communicatie is snel, netjes en duidelijk verlopen. De levering van keuken ging ook volgens plan en de bouw van de keuken is ook zonder problemen, op tijd en correct uitgevoerd. Kortom ik ben een tevreden klant en raad een ieder die een keuken uitzoekt Au Four Hoensbroek aan.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door f.vluggen op zondag 25 feb 2024 24
2 jaar geleden een keuken gekocht bij de concurrent. Vanaf het begin hebben we problemen gehad met de afzuiging. Wij zijn toen door een tip bij au four terecht gekomen met ons probleem. Daar zijn we snel en met grote tevredenheid geholpen. Het probleem is eindelijk verholpen en wij kunnen weer tevreden koken. Team van au four bedankt voor jullie snelle en kundige hulp. Als wij nog eens iets nodig hebben voor onze keuken, weten wij waar we heen gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Bram en Marie-Louise van Turnhout op zondag 28 jan 2024 24
Onlangs bij Au Four onze zwarte keuken met eiland gekocht en we zijn over het gehele aankoopproces super tevreden. Ze denken met je mee en niets is hun teveel, ook aftersale is helemaal prima. Kortom een bedrijf waar je met een gerust hart een keuken kunt kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Reuvers op dinsdag 12 dec 2023 23
We hebben een prachtige keuken gekocht en zijn heel goed geholpen met het maken van keuzes door Paul. Ook bij vragen of onduidelijkheden tussendoor, was geen moeite teveel voor hem. Het enige minpuntje was dat er een bepaald onderdeel niet geleverd kon worden en dat we dat zelf hebben moeten oplossen maar voelden wel de betrokkenheid van Paul.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en goede service”
Door Mevrouw Kemp op donderdag 23 nov 2023 23
Een jaar geleden kocht ik een prachtige keuken bij Au Four na goed geadviseerd te zijn. Nu bleek de bora verkeerd geprogrammeerd. Na contact met Au Four werd meteen een monteur gestuurd die het probleem in 10 minuten oploste. Strakke actie!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer meedenkend en klantgericht”
Door Custers op zaterdag 21 okt 2023 23
Paul Makkus heeft mij bovenverwachting geholpen. Klantgericht. Meedenkend. Zeer creatief. Prachtige producten.
FOTO VAN CUSTERS
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken worden nagekomen”
Door Ernst Ziengs & Ellen Klomp op zaterdag 14 okt 2023 23
Eerst aan afspraak gemaakt bij AuFour op aanraden van vrienden. We hadden al en offerte van een collega-bedrijf uit Noord-Brabant. De creatieve en meedenkende manier van het ontwerp van onze contactpersoon Paul Mackus heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. Ook het feit dat hij, beargumenteerd, enkele van onze wensen (dachten we) durfde tegen te spreken deed het vertrouwen groeien. Nadat we het eens waren over de prijs volgde een soepel leverings- en plaatsingsproces. De twee kleine dingen die buiten ieders schuld fout waren gegaan werden snel en vlot opgelost. Kortom, de kwaliteit van alle mensen en het nakomen van alle afspraken maakt dat wij dit bedrijf van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze sfeervolle keuken”
Door Stijn Jansen op vrijdag 13 okt 2023 23
We zijn zeer tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken. Bij binnenkomst in de showroom krijg je de tijd om je te oriënteren. Zodra je vragen hebt, word je ook direct geholpen. Paul heeft ons voorzien van alle informatie die we nodig hadden om een nieuwe keuken uit te kiezen. Geen makkelijke opgave, omdat het maatwerk betrof. Daarnaast heeft hij goede aanbevelingen gedaan om de keuken nog specialer en sfeervoller te maken. Kortom, zeer tevreden over Au Four. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Tamara Mingers op zaterdag 8 okt 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van onze nieuwe keuken bij au four. Dit proces begint al bij ontvangst in de zaak, omtrent advies en meedenken en eindigt op het moment dat je alles netjes gemonteerd hebt. En vooral niet de precisie wat betreft het afleveren tot en met het monteren, ook dit gebeurt tot in de puntjes. Een echte aanrader om een nieuwe keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij en tevreden”
Door Marcel Vedder op zondag 28 feb 2021 21
Als je een keuken gaat kopen, wil je natuurlijk dat goed naar je wensen geluisterd wordt (zonder opdringerige verkopers) en dat je keuken vakkundig gemonteerd wordt. Dan ben je bij AuFour aan het juiste adres! Al bij ons eerste oriënterend bezoek voelden wij ons meteen op ons gemak in deze mooie zaak. Paul is een erg fijn persoon die goed luistert en zelf met goede ideeën komt die je zelf niet zo snel zou bedenken! En helemaal niet opdringerig. Het uiteindelijke ontwerp voldeed helemaal aan onze wensen en ook binnen budget. De keuken werd binnen 1 dag (door iets langer door te werken) helemaal vakkundig gemonteerd. Door een productiefout zat er een krasje op een van onze frontjes. Dit werd heel snel zonder morren en discussie door de afdeling service opgepakt en binnen no-time opgelost! We kunnen AuFour echt aanraden! We zijn super blij en tevreden met onze mooie keuken en top apparatuur van Atag en Novy!
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door Jos van Eijk op vrijdag 29 mei 2020 20
Een zaak die staat voor: uniek is standaard. Een zaak met een geweldige inspirerende keukenshowroom. Samen met de verkoper Paul, die door zijn inlevingsvermogen, inzicht, en enthousiasme op een zeer professionele creatieve wijze een design droomkeuken voor ons wist te realiseren. Door de deskundige betrokkenheid hebben wij het gehele proces als prettig ervaren. De plaatsing van de keuken is perfect uitgevoerd. Alles verliep volgens afspraak. Ons advies: Ga je voor Design, Kwaliteit, Kundig personeel, en een goed Advies, Ga dan zeker naar AU FOUR.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit met veel aandacht voor de klant”
Door MA Schouten op donderdag 28 mei 2020 20
Elke dag zijn we blij met onze prachtige keuken van Au Four. Ruim anderhalf jaar geleden liepen we bij Au Four binnen voor inspiratie voor de keuken in ons nieuw te bouwen huis. De aandacht, professionaliteit en gericht meedenken maakte dat we al heel snel kozen voor een keuken van Au Four. De tekeningen van de keuken werden bij de architect keurig en compleet aangeleverd zodat alle aansluitingen meteen goed verwerkt werden in de tekening en bij de aannemer. Door een vertraging bij de oplevering van ons huis kon de keuken niet op de afgesproken datum geleverd worden. Ook dit werd perfect opgepakt door Au Four en zonder problemen werd een latere levering gepland. De levering en montage verliep ook keurig. De monteur was een bijzonder goede vakman die geordend en keurig de keuken in 2 dagen in elkaar zette. Het materiaal en de afwerking van de keuken zijn werkelijk perfect. Bij de oplevering van de keuken bleek een klein hoekje van het koffiezetapparaat beschadigd te zijn en met één telefoontje naar de winkel werd hiervoor meteen vervanging besteld. Ook over de after sales zijn we dus dik tevreden. Heel bijzondere dank aan Paul voor alle goede adviezen en begeleiding bij de aankoop. Ook dank aan Roel voor de keurige montage van de keuken. Het is een genot om in deze keuken te koken!
FOTO VAN MA SCHOUTEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Au Four
Website: www.aufour.nl
  Hoensbroek, Akerstraat Noord 350, 6431 HX Hoensbroek, tel 045-5284050
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.