Feedback
9,7

Avanti Keukens

Website: www.avantipark.nl "Fantastisch" score uit 293 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.avantipark.nl | tel: 0488-474490 | Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren
1 / 110
110 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.avantipark.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Avanti Keukens
Ontdek onze collectie van meer dan 1500 m² keukens. Onze eigen vakmensen ontzorgen u compleet met de nadruk op resultaat achter uw voordeur.

Enthousiast, betrokken team dat gaat voor uw prettige ervaring
Mooie keukens kopen kun je wellicht op meerdere plekken, maar bij Avanti Keukens realiseren we ons dat de aankoop van een keuken zich niet beperkt tot het moment dat u een handtekening zet. Ook in het traject na handtekening zijn we sterk. Gewoon, omdat dat in onze genen zit. Onze showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen is een permanente bron boordevol actuele inspiratie van stijlbeleving, ergonomie en uitstraling. Ons enthousiaste, betrokken team gaat er helemaal voor om u een prettige ervaring te bezorgen. U merkt het al wanneer u bij ons de showroom binnenstapt. Onze medewerkers vinden het leuk om een prachtige keuken samen te stellen, die het antwoord vormt op al uw wensen, eisen en randvoorwaarden. Avanti Keukens biedt u een warm welkom! Met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit. En, vergeet niet ons uitgebreide assortiment vloertegels, zodat u uw keuken in een keer compleet kunt inrichten.

Sinds 2007 bouwt Avanti Keukens aan een goede naam in de Betuwe
DB KeukenGroep wil graag een landelijke speler zijn op het gebied van keukens. Met onze vestigingen in Rijssen, Nunspeet, Goes en Sint-Annaland zorgden we in het verleden al voor stevige regionale dekking in Gelderland en Zeeland. Een showroom in Kesteren om dicht bij onze klanten in de Betuwe te zitten, vormt een logisch vervolg op onze ambities. En dus gingen de deuren van onze schitterende showroom op de eerste etage open in 2007. Sindsdien bouwen we hard aan onze uitstekende reputatie met het leveren van prachtige keukens en het zorgen voor uitstekende service. En dat lukt! Sinds de opening is Avanti Keukens gegroeid, mede dankzij onze lage, netto prijzen, die we kunnen hanteren door grootschalige volume-import. En ook al zijn we een groot bedrijf, elke vestiging werkt op een kleinschalige manier. We willen graag de lijntjes kort houden, om perfect en effectief op uw wensen te kunnen blijven inspelen. En zo kunnen we onze slogan ook blijven waarmaken: Afspraak = afspraak. Dat ons bedrijf in staat is deze doelstelling keer op keer te behalen, blijkt uit het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche dat wij hebben ontvangen. Een onafhankelijk keurmerk dat door de klanten zelf aan ons is toegekend.

Al ruim 25 jaar een begrip
Avanti Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Avanti Keukens.


Ervaringen
Er zijn 293 ervaringen over Avanti Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren260 ervaringen
4 sterren19 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Aandachtspunten”
Door Linda van Dam op vrijdag 2 mrt 2018 '18
Prima ontvangst en goed geholpen met de aankoop van onze keuken. Alleen na akkoord offerte zijn er wel 3 a 4 telefoontjes geweest wat er niet kon en toch anders moest. Ook was het toch beter om een andere vaatwasser te doen welke geadviseerd was toch niet zo goed. Het is misschien toch handiger om alle verkopers dat van tevoren te zeggen. Bij plaatsing ging alles voorspoedig alleen bleek onze afzuigkanaal niet op de goede plek te zitten, terwijl bij inmeten van de keuken het wel goed zat, maar door schuiven van kastjes na het inmeten omdat iets niet kon was de schouw ook verschoven. Wij hebben zelf niet meer op dat punt gelet, maar er is ook niet op gewezen. En dat vinden wij jammer. We hebben met avanti overlegd hoe op te lossen aangezien de pijp verleggen bij ons huis niet zo'n makkelijke optie is. Eerst werden we nooit meer teruggebeld ze waren de 'klacht' vergeten door te geven, nogmaals gebeld en toen is de oplossing gegeven om een grotere schouw te plaatsen voor de helft van het geld wat die zou kosten , want we hadden het zelf ook kunnen zien. We zouden er over nadenken. Vond het geen goede oplossing want dan waren wij veel duurder uit dan de schouw eigenlijk koste. We hebben toen zelf met een loodgieter gebeld en een andere oplossing gezocht. Helaas heeft avanti nooit meer wat van zich laten horen. Al met al wel een hele mooie keuken en we zijn daar ook heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Supergoed geholpen”
Door Rosalie op woensdag 7 feb 2018 '18
Wij hebben Avanti gevonden via Qasa. Allereerst supergoed geholpen door Kees in de showroom, hij nam alle tijd voor ons, zeer vriendelijk en hij kwam met goede ideeën. Vervolgens qua planning heel transparant en flexibel. Joost en Marinus hebben de keuken geplaatst in twee dagen tijd, en dit is echt vakwerk! Enorm blij met de gemaakte keuzes. Avanti bedankt voor deze prachtige keuken!
FOTO VAN ROSALIE
Keuken met eiland
REACTIE VAN LYDIA JANSSENS-TEUNISSEN
Beste, voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een vergelijkbare opstelling. Ik ben benieuwd met welke prijs we rekening moeten houden en voor welk merk apparatuur gekozen is? Met vriendelijke groet, Lydia Janssens-Teunissen
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Luisteren heel goed”
Door Christa op maandag 26 feb 2018 '18
Avanti heeft goed geluisterd naar onze wensen en fijn meegedacht over de mogelijkheden. Totdat er bij de leveranciers besteld werd, konden we nog aanpassingen doen op hetgeen we in eerste instantie gekozen hadden, zoals een andere koelkast of een aanpassing op de afmeting van een werkblad, dat was erg prettig. Het inmeten, de levering en plaatsing van de keuken verliep vlot en volgens afspraak. Dingen die bij de plaatsing toch niet helemaal in orde bleken te zijn, zijn uitstekend en in goed overleg opgelost. We zijn enorm tevreden met onze keuken en we zouden een volgende keer zeker opnieuw naar Avanti gaan.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede keuken voor heel scherpe prijs”
Door Bertus van 't Slot op dinsdag 17 jan 2017 '17
Ik wil graag bij deze Avanti aan een ieder aanbevelen. Wij hebben een nieuwe keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht en zijn na een jaar zeer tevreden.
Vanaf het moment we de winkel binnenliepen klikte het direct tussen de verkoper en ons. De sfeer binnen, de relatie tussen verkopers, alles liep soepel en laagdrempelig. We zijn 2 keer op gesprek geweest en nadien besloten tot tekenen.
Verder bleek na het tekenen dat er van alles mogelijk was en tot het laatste moment tot produceren van de keuken was het mogelijk een wijziging aan te brengen waar we ook gebruik van gemaakt hebben, en wat ook met levering in een keer goed was.

De keuken zelf is wat ons betreft kwalitatief zeer goed. Alle laden en deuren voelen zeer degelijk aan, ogen robuust en zijn zoals beloofd tijdens het verkoop gesprek. Qua apperatuur hebben we naar mijn inzien deskundig advies gekregen want alles werkt naar verwachting die geschept is tijdens ons gesprek. ( ook het nalezen van reviews op internet correspondeerde met wat gezegd was). Als laatste punt wil ik noemen dat de prijs-kwaliteit verhouding naar mijn inzien heel goed is. Ik heb verschillende vergelijken gedaan en naar mijn mening heb ik een goede keuken voor een hele scherpe prijs!

Al met al zijn we zeer tevreden over avanti en zal, als ik ooit een nieuwe keuken nodig heb daar zeker terugkomen.
Ik kan iedereen avanti van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Duidelijke afspraken”
Door Jolanda Hardeman op vrijdag 17 mrt 2017 '17
Erg prettig geholpen, ze denken echt met je mee, je wordt super verwend met heerlijke hapjes. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en ook nagekomen. Zoals hun slogan is Afspraak is Afspraak! Leuk dat je tijdens het bedenken je keukenidee al op een scherm ziet. Ook het plaatsen ging super! twee vriendelijke mannen die af en toe met een goed idee kwamen en alles ging in overleg!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Service voor keuken”
Door Familie Van Capelle, De Klomp op vrijdag 2 sep 2016 '16
In 2010 hebben wij een keuken bij Avanti gekocht. Het scharnier van de vriezerdeur werkte niet meer. Contact opgenomen op 24 augustus met Avanti en deze zorgde er binnen een week voor dat de kapotte scharnier van onze vriezer kosteloos is vervangen. Dank aan de heren Johan Linge en Gerrit Belijenberg voor jullie inbreng hierin. En niet te vergeten Anton van Milligen voor het prima uitvoeren van de reparatie. Dit is een visitekaartje van Avanti. Met vriendelijke groet, Familie Van Capelle Veenendaalseweg 33a De Klomp
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Chapeau”
Door M Tucker op woensdag 17 mei 2017 '17
Lof! Een prachtige keuken, mooi aankoop advies met goede kennis. Plaatsing subliem. Geen haastwerk maar secuur en de tijd er voor nemen. Expertise merk en zie je. Heel tevreden. Precies wat wij wilde en is enorm belangrijk. Chapeau Avanti , ga zo door! Top!
FOTO VAN M TUCKER
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Rene en Esther Karens op woensdag 16 nov 2016 '16
Wij hebben voor onze nieuwe woning een schitterende keuken gekocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Naast 'schitterend' is onze keuken ook uniek doordat we de opstelling geheel op maat en naar onze wensen hebben kunnen laten samenstellen. Tijdens de verschillende bezoeken en gesprekken in de mooie showroom van Avanti Keukens in Kesteren zijn wij door de goede adviezen en ruime keuze tot een prachtig resultaat gekomen. Terugkijkend op de periode vanaf het eerste oriënterende bezoekje t/m de laatste service na de plaatsing, zijn wij zeer tevreden. Als u op zoek bent naar kwaliteit voor een goede prijs en daarbij uitstekende service wenst, dan kunnen wij uit ervaring Avanti Keukens van harte aanbevelen!
FOTO VAN RENE EN ESTHER KARENS
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“de hoogste klanttevredenheid”
Door Geert Kuster op zaterdag 14 feb 2015 '15
Na meerdere teleurstellende ervaringen bij ongeïnteresseerde keukenzaken (brugman, keukenkampioen en dergelijke) zijn we via qasa op de hoogste klanttevredenheid afgegaan. Dit is een goede graadmeter geweest. Bij Avanti nemen ze de tijd voor je. Ze snappen dat iedereen op zoek is naar de droomkeuken, ieder op hun eigen manier. Toen we lacherig naar een showroomkeuken van 25.000 eu wezen, werd er (serieus) gereageerd dat we altijd konden kijken hoever we kwamen. Hierbij respecteerden ze ons budget en dachten actief mee op weg naar het mooiste eindresultaat. Na een aantal aanpassingen en wijzigingen, is onze keuken naar voorbeeld van deze dure showroomkeuken ook daadwerkelijk geplaatst. Dankzij de eigen montagedienst van Avanti weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Hier wordt de keuken dus niet door ZZP'ers als haastklus gezet, maar wordt er een realistische montagetijd genomen om kwaliteit te kunnen leveren. Bij de levering was één deurtje heel licht beschadigd aan de binnenzijde (niet zichtzijde). Hier werd zonder morren onmiddellijk een nieuw exemplaar voor besteld. Avanti heeft bij de "klantervaring" van oriëntatie naar plaatsing geen steek laten vallen. Communicatie is altijd helder en duidelijk. Afspraken worden nagekomen en de persoonlijke service is erg prettig.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Verademing”
Door R. de Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Na bezoek aan de grote ketens ivm onze renovatie zakte de moed in onze schoenen. "Keuken kan niet zonder Quooker", "Installatie in 1 dag", "Beslis nu, xx %korting". Niemand vroeg wat wij wilden, om gek van te worden. Dankzij Qasa kwamen wij terecht bij Avanti in Kesteren. Een verademing. Kees Visser nam alle tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerde nuttige punten en voor de verandering eens niet toevallig de duurste optie. We hebben er een halve dag gezeten en zijn teruggekomen voor nog zo'n halve dag, voordat we de keuken bestelden. Tenslotte is een nieuwe keuken een groot project. Op advies van Kees namen we Arnold van Engelenburg in de arm om het voorbereidende werk te doen. Om kort te zijn, top ! Een echte vakman die de tijd neemt alles perfect in orde te maken. Zeker toen we, na demontage, met eigen ogen konden zien hoe de oude keuken gemonteerd was, duidelijk haastwerk. Arnold werkte muren, vloer en aansluitingen tot in de puntjes af. Ook over montage van de keuken zijn wij super tevreden. Onze "hoofdmonteur" Arno en zijn collega's zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijke, beschaafde en behulpzame vakmensen. Knelpunten werden direct met ons besproken, Arno kwam zelf met ideeën om zaken nog beter op te lossen en de afwerking is zonder meer onvoorstelbaar fraai geworden. Geen stress en haastwerk, alles gericht op een optimaal eindresultaat. Kortom, wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Avanti. Wat prijs betreft, men doet hier niet aan gesjoemel met prijzen, de gevraagde prijs is scherp en correct. Wij hebben er een prachtige keuken aan overgehouden !
FOTO VAN R. DE KONING
Onvoorstelbare fraai afgewerkte keuken
REACTIE VAN RON DE KONING
2e foto
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Uitermate positief”
Door Jan Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Uitermate positieve ervaring. De aanloop tot de aanschaf, de adviezen en het meedenken. Iedereen werkte zeer accuraat. De monteurs die de keuken plaatsten waren zeer precies en namen alleen genoegen met perfectie. Dit is in mijn leven de 3e keer dat ik een keuken heb aangeschaft maar Avanti is de beste en zeer aan te raden
REACTIE VAN AVANTI KEUKENS
Dag Jan Koning. Bedankt voor uw mooie reactie. We hebben als keukenleverancier wat mooie foto's mogen maken. Bij deze willen we die delen. Gr. Alfred van Wijngaarden
+ Toon extra foto van Avanti Keukens
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Klant is hier nog koning”
Door Fam Mettler op woensdag 8 jun 2016 '16
We hadden in september 2015 verschillende keuken zaken bezocht op zoek naar een nieuwe keuken , en hebben toen een keuken gekocht bij Avanti keukens in Kesteren. We zijn bij Avanti keukens terecht gekomen via de site Qasa.nl en we hadden vanaf de binnenkomst al meteen een goed gevoel. We werden geholpen door Jaap Bremmer en dat ging super en Jaap heeft ons heel goed geadviseerd en ook alle mogelijkheden met ons doorgesproken.De keuken is in week 21 van 2016 geplaatst door een monteur van Avanti keukens, Joost, en ook dat ging weer helemaal perfect, er waren wel enkele kleine probleempjes maar die werden door Joost meteen verholpen en de keuken is super netjes geplaatst. Wij kunnen iedereen aanraden om een bezoek te brengen aan Avanti keukens want het is een super bedrijf waar de klant nog koning is. Avanti keukens,Bedankt.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer enthousiast”
Door Karin Lombarts en Jan Heutinck op dinsdag 15 mrt 2016 '16
Wij hebben bij Avanti Keukens uit Kesteren een nieuwe keuken gekocht voor een betrekkelijk kleine ruimte. Onze behoefte was; meer hygiëne, innovatie en meer ruimte. Niet makkelijk, maar wat zijn we goed bijgestaan! Onuitputtelijk was de energie om het beste eruit te halen, proactief als het ging om modern apparatuur en communicatie, en creatief met de oplossingen voor ruimte en hygiëne. Ook de plaatsing van de keuken hebben wij gedaan via het netwerk van Avanti Keukens. En waar je heel vaak hoort dat er van alles misgaat bij plaatsing, is onze ervaring alleen maar positief. Alles klopte, mannen waren op tijd en werkten schoon. Zelfs het enige minpuntje (de coocker-kraan bleef hangen) werd direct opgelost en kregen we binnen 2 dagen een nieuwe. Wij zijn zeer enthousiast en zullen anderen die een nieuwe keuken overwegen zeker wijzen op onze ervaring.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Alles prima”
Door Fam. Oudijn op vrijdag 7 okt 2016 '16
Onlangs een prachtige U-vorm keuken bij Avanti gekocht. Wij waren bang dat dat veel te groot en te duur zou zijn. Maar onze verkoper Pieter van Tuijl heeft net zolang met ons meegedacht en oplossingen aangedragen tot wij het helemaal naar ons zin en binnen ons budget hadden. Geen druk, geen gezeur om handtekeningen, geen ongeloofwaardige kortingen, veel goede service, ruim de tijd en lekkere koffie + enz. De keuken is geplaatst door Gert van Lagen. Wat een vakman! Zo snel en toch zo keurig werken! Complimenten!
Ook de after sale is prima. Een belletje of mailtje en het wordt meteen opgepakt. Als het al niet door hun zelf is geregeld. Alle medewerkers die we in de showroom gesproken hebben en die bij ons thuis zijn geweest waren vakkundig en zeer vriendelijk en wat me vooral opviel is dat ze zo voorzichtig met hun en onze (nieuwe) materialen/huis omgaan. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en hebben een schitterend resultaat in huis! We raden iedereen aan naar AVANTI te gaan! Hartelijk bedankt voor iedereen die geholpen heeft om hier zoiets moois te realiseren!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Uitstekend”
Door Bert op donderdag 16 mei 2013 '13
Avanti keukens in Kesteren heeft alle beloften, gedaan bij de aankoop, waargemaakt. Soepele procedure en dito levering en plaatsing van de keuken. Kundige,inventieve en flexibele monteur. Kortom, aanbevelenswaardig.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Complimenten”
Door van Kleef op zondag 12 mrt 2017 '17
Een keuken kopen bij AVANTI heeft niet alleen de keuken van jouw dromen als resultaat, maar de mensen van AVANTI geven je ook het gevoel dat je iets speciaals hebt gekocht. Meerdere malen terug geweest om definitief onze keuze te bepalen. We zijn geholpen door de altijd enthousiaste Jasper die, geholpen door zijn collega's van orderverwerking en installatie, ons een keuken op maat kon aanbieden. Voor de tegels konden wij niet slagen bij AVANTI, maar het was geen probleem om de door ons geleverde Friese witjes met afbeelding van koeien aan te brengen. De installateurs, Joost, Rob en Bas, van AVANTI waren correcte en aardige mannen, maar bovendien vakbekwaam en zorgvuldig. Alles werd schoon en opgeruimd na installatie achtergelaten. De medewerkers van AVANTI staan voor de volle 100% achter hun product en zijn er trots op. Zelfs tijdens de installatie was het een kleine moeite om een door ons extra gewenst item te laten brengen. AVANTI is een keurige keukenleverancier, waarbij je van het begin tot het eind weet waar je aan toe bent. Onze complimenten en wij wensen AVANTI en haar medewerkers een mooie toekomst toe.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer veel goede reacties”
Door P. Berendse op vrijdag 31 jul 2015 '15
Aanschak van een keuken. Een schiereiland (old wood) met een moderne hoogglans kastenwand. Zeer mooie keuken. Zeer goede adviezen bij het kopen van de keuken. Met hierbij een uitstekende service. De gemaakte afspraken worden goed en ook snel nagekomen. Zeer vel goede reacties op de keuken gekregen.
FOTO VAN P. BERENDSE
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Niets was teveel”
Door Rob en Marian op woensdag 28 dec 2016 '16
Na lang rondkijken bij diverse, landelijk opererende, keukenbedrijven kwamen wij terecht bij Avanti keukens in Kesteren. de 1e keer ging ik alleen even kijken en werd ontvangen door Alfred van Wijngaarden. Of hij wat kon tekenen en wat dat dan ongeveer kost. Dit bezoek gaf aanleiding voor een 2e bezoek samen met mijn vrouw. Bij het 3e bezoek hebben wij een keuken besteld. Maar zijn zeker nog 3 keer terug geweest omdat we weer wat anders wilde. Niks was teveel. Alles kon en nooit was er druk om te beslissen. Laat staan: als u vandaag beslist krijgt u ...korting.
En Alfred? Iedere keer ontving hij ons met een grote smile. Met koffie (en ijs in de zomer) en koffie (met oliebol) bij onze laatste wijziging. En de montageploeg: TOP!
Dus: ben je in de markt - ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede ervaringen”
Door Fam. van Seijda op woensdag 21 feb 2018 '18
Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Goed geholpen door Dhr. J. Bremmer met het uitzoeken van de keuken. Later nog een keertje terug geweest om nog wat dingen te veranderen en aan te passen, was totaal geen probleem. Keuken is ontzettend netjes geplaatst door monteur Bas. Wij beslisten tijdens het plaatsen dat we toch graag de vensterbanken in dezelfde tegels wilden als op de muur. Geen probleem, keurig haaks geslepen en betegeld. Er werd verder tijdens het plaatsen van de keuken regelmatig met ons overlegd hoe we het wilden hebben. Resultaat: een prachtige keuken, wij zijn meer dan tevreden!!!
FOTO VAN FAM. VAN SEIJDA
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Complete service”
Door David op dinsdag 9 feb 2016 '16
Mooie kwalitatieve keuken voor een schappelijke prijs en zeer netjes in elkaar gezet. Avanti verzorgd een complete service vanaf het uitzoeken tot aan het installeren. Aan mijn wensen rondom te planning kon worden tegemoet gekomen en Avanti is dicht betrokken bij de tevredenheid van haar klanten.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Gonnie Nuijten op vrijdag 9 jun 2017 '17
In Januarie 2015 onze eerste keuken gekocht bij Avanti in kesteren.Nu twee jaar later hebben wij een nieuw huis gekocht en daar moest een nieuwe keuken in, Wij een afspraak gemaakt met Jaap van Avanti om twee jaar later weer een keuken uit te kiezen.Het was alsof we thuis kwamen, de mensen die de eerste keer bij onze keuken betrokken waren kwamen even gedag zeggen, en een praatje maken,het zijn fijne vriendelijke mensen, wij komen daar graag.Zoals eerder in 2015 weer een goed gesprek gehad en de keuken uit gezocht naar onze wens.zowel bij de eerste als de tweede keuken is alles naar wens verlopen, Wij vroegen om dezelfde monteurs die bij ons de eerste keuken hebben geplaatst en ook aan die wens is voldaan.Wij vinden het een top bedrijf met aandacht en tijd voor je wensen, en met een stel fijne monteurs die met je meedenken als de keuken geplaats wordt.Dit is onze tweede revieuw en zowel bij onze eerste als de tweede keuken geen op of aanmerkingen.Sjapoo
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Verademing”
Door Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na ook eerst bij andere keukenbedrijven te zijn geweest kwamen we bij Avanti Keukens in Kesteren terecht. Wat een verademing. Wij werden daar geholpen door Jasper Verhaar. Wat een ontzettend fijne man om zaken mee te doen. Bij de eerste keer had hij direct tijd om een tekening te maken voor onze keuken. Hij luisterde heel goed wat we wilde en dacht ook heel goed mee hoe we het beste de indeling konden maken. We werden ook nog verwend met een heerlijke kop soep. Wat ons ook zeer heeft bevallen is dat er de eerste keer helemaal niet over prijzen wordt gesproken. Wij hebben een vervolgafspraak gemaakt om verder alles uit te werken. Op de vervolgafspraak werd alles heel goed uitgelegd en liet hij ons ook alle apparaten zien die we eventueel in de keuken zouden krijgen. Hij raadde ons ook aan om 4 apparaten van de Atag te nemen omdat we dan 8 jaar garantie konden krijgen. Dit hebben we dan ook maar gedaan. We hebben die dag dan ook onze keuken gekocht waarbij gezegd moet worden dat er helemaal niets gepusht werd. Ook de afspraken die daarna gemaakt werden om de keuken te leveren en te plaatsen zijn heel goed verlopen. Op de side van Avanti hadden we de ervaringen van mensen gelezen over Arnold van Veenendaal voor het voorwerk. Wat een fantastische vakman is dat. Hij heeft alles tot in de puntjes afgewerkt en alles was precies zo als het moest zijn. Toen werd de keuken geleverd en ook dat ging van een leien dakje. Ook zeer vriendelijk personeel. Vervolgens kwamen de monteurs om de keuken te plaatsen. In een woord geweldig. Alles maar dan ook alles ging in een keer goed. Wat een goed, vriendelijk en zeer gemotiveerde mannen. Ik kan iedereen dan ook Avanti Keukens in Kesteren heel warm aanbevelen. Avant Keukens heel hartelijk dank voor de goede zorgen.
FOTO VAN TONNY EN HETTHY MAAT UIT BEMMEL
Keuken tot in de puntjes afgewerkt
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Een pluim”
Door Fam. van Essen op dinsdag 22 jul 2014 '14
Onze keuken was aan vervanging toe.Omdat we veel goede reactie over Avanti hoorden besloten we in eerste instantie eens daar te gaan kijken. Maar het kijken werd ook die zelfde morgen kopen. En daar hebben we geen spijt van gehad. De levertijd, het plaatsen e.d. waren super. Ook toen er van onze kant na levertijd nog veranderingen waren keurig opgelost. Ik zou zo zeggen verkopers, monteurs en alle andere medewerkers ga zo door.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“dat is pas service!”
Door Ben Gielens op vrijdag 28 feb 2014 '14
Bijna 6 jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen door Avanti keukens uit Kesteren. Keuken is perfect en zonder problemen geplaatst, nu bijna 6 jaar later hing er een kastdeurtje van de carrousel kast wat scheef en sloot niet af zoals het hoorde, een mail naar Avanti en hij werd 3 dagen later keurig en gratis opnieuw afgesteld. Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Netjes”
Door Chris op zaterdag 3 okt 2015 '15
Goede service bij het uitzoeken van een keuken, ze besteden voldoende tijd aan je. Montage is strak en netjes afgewerkt, alles werd in overleg met mij gedaan. Na montage hebben ze alles weer netjes opgeruimd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Avanti maakt het waar”
Door Fam. Verdaasdonk op woensdag 12 apr 2017 '17
-De winkel ziet er keurig en verzorgd uit.
-Prima gesprek gevoerd met de behulpzame verkopers/ontwerpers, om tot een juiste keuze te komen, met zeer goede adviezen wat verstandig is om juist wel of niet te doen.
-De monteurs zijn vakmensen en werken gedegen en secuur , zeer vriendelijke en meedenkende vaklui.
- met alle afdelingen prettige samenwerking.
- wij moesten na de plaatsing nog een nieuwe vloer leggen, doordat er toch nog een onderdeel nabesteld en geplaatst moest worden, was het geen enkel probleem, dat de onderplinten ook bij dan geplaats gingen worden, zodat ze goed aansloten bij de nieuwe vloer.
- de keuken was wat duurder dan bij de gigantische keuken leveranciers, maar als je vooraf de reviewes leest, weet je waarom wij voor Avanti keukens gekozen hebben en ze hebben het waar gemaakt, vanaf begin tot eind top kwaliteit geleverd.
Avanti keukens is een dikke aanrader, want om van begin tot eind een prettig gevoel te hebben bij je nieuwe keuken is zeer aangenaam.
REACTIE VAN VERDAASDONK
Foto bij recensie
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Twijfel niet”
Door TenAdenH op vrijdag 27 mei 2016 '16
Wij hebben onlangs bij Avanti Keukens in Kesteren een nieuwe keuken aangeschaft en laten plaatsen. Graag zouden wij onze positieve ervaring met andere potentiële keukenkopers willen delen. Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Twijfel niet, stap in de auto en rij naar Kesteren. Via diverse kanalen hadden wij positieve verhalen over Avanti (en andere vestigingen van DB-keukens) gehoord. Wij waren ons al een tijdje aan het oriënteren maar nog niet bij een keukenzaak geweest. Na een telefoontje richting Kesteren konden we die zelfde avond al terecht, voor een gesprek met Alfred. We werden hartelijk ontvangen en er werd uitgebreid de tijd genomen voor een kennismaking. Alfred stelde goede vragen om een beeld te krijgen wat we precies wilden (ook al wisten we dat zelf nog niet exact). Aan het einde van de avond was de indeling van de keuken al helder. We vonden het erg prettig dat Alfred ons soms 'dwong' om ergens wat langer over na te denken, omdat hij merkte dat we er nog niet uit waren. De 2e afspraak verliep ook top. Overal werd uitgebreid de tijd voor genomen, goede adviezen gegeven en aan het einde van de avond kwam de vraag: Mogen we? Die werd met JA! beantwoord. We hadden niet de behoefte om verder te kijken, Avanti voelde gewoon goed.

Ook het proces vanaf handtekening tot plaatsing liep erg gesmeerd. Het is duidelijk dat Avanti er alles aan doet om klanten tevreden te stellen. Van facturatie tot stuctekening, van planning tot 'toch nog dat extra LEDje', het ging super. Ook de monteur (Gert) had duidelijk verstand van zaken. De keuken is supernetjes gemonteerd en we zijn er heel erg blij mee.

Ging er dan werkelijk niets mis? Natuurlijk. Bij de koelkast zat geen eierrekje en voor de hoekkast waren de verkeerde matjes meegeleverd. In beide gevallen lag dat bij de fabrikant, en ook dat wordt netjes door Avanti opgelost.
FOTO VAN TENADENH
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Fantastisch geholpen”
Door Fam. H. Speksnijder op donderdag 5 okt 2017 '17
Fantastisch geholpen bij de koop van een keuken. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle, vakkundige inbouw. Meedenkende monteur. En niet onbelangrijk: niet eens erg duur.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“nieuwe keuken”
Door Gerard op donderdag 13 dec 2012 '12
Kwaliteit prijsverhouding is goed. Uitstekende klantvriendelijkheid en service .
De levering is goed verlopen.
Klachten ( hoe klein ook ) werden direct en goed opgelost.
Wij raden dit bedrijf zeker aan zie de hierboven vermelde ervaringen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden over Avanti”
Door A.F. van der Wiel op maandag 23 jan 2017 '17
Wij hebben een compleet nieuwe keuken met inbouwapparatuur bij AVANTI gekocht. Wij zijn hierover zeer tevreden. Tijdens ons bezoek aan de zeer gevarieerd ingerichte showroom werden wij op een prettige manier ontvangen en het overleg over de aan te schaffen keuken is op een constructieve wijze verlopen. Er werd veel aandacht geschonken aan de wensen van ons en wij werden voorzien van een deskundig advies. Ons werd alle ruimte gegeven om onze ideeen met de adviseur te bespreken en waarbij niets werd opgedrongen. De klant wordt hier nog behandeld en benaderd zoals het hoort. De afspraken die gemaakt zijn werden voor 100% nagekomen. De aflevering is correct door vakkundig personeel uitgevoerd en heeft op het afgesproken tijdstip plaatsgevonden. Tijdens de plaatsing van de keuken was er een zeer goede communicatie tussen ons en de monteurs. Het personeel werkte zeer netjes en beperkte de overlast voor ons als bewoners tot een minimum. Zowel de service als de kwaliteit van dit bedrijf staan op een zeer hoog niveau en kunnen als uitstekend worden gekwalificeerd. Wij zijn erg blij met de aangekochte keuken en gebruiken deze met veel plezier. Wat de financiele zaken betreffen kan niet anders worden gezegd dat AVANTI de opgemaakte offerte en de daaruit voortvloeiende nota zeer transparant heeft opgesteld en voorzien heeft van duidelijke specificaties. Het bedrijf hanteert daarom terecht de slogan: "Afspraak is afspraak". Wij hebben zeer goede ervaringen met AVANTI en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Niets dan lof”
Door W. Admiraal op zaterdag 3 mei 2014 '14
In de keurige showroom zijn we prima ontvangen. Na even rond gekeken te hebben werden we aangesprokenen door een medewerker. Hij heeft ons uitvoerig geïnformeerd en verschillende opties voor ons uitgewerkt. Uiteindelijk zijn we binnen het gestelde budget tot volle tevredenheid geslaagd. De verdere uitwerking van de planning voor de plaatsing van de keuken verliep eveneens prima. De montage van de keuken vond geheel plaats volgens de planning. De monteurs waren vriendelijk, vakkundig, behulpzaam en hebben uitstekend werk geleverd. Ook de service na montage was perfect. Kortom, niets dan lof.
FOTO VAN W. ADMIRAAL
Gedeelte van de keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfecte service”
Door Sid op zondag 30 dec 2012 '12
Na eerst bij andere keukenzaak te hebben gekeken kwam ik via internet op de site van Avanti terecht.
De showroom was gemakkelijk te bereiken en stond vol met prachtige keukens om inspiratie op te doen. Tijdens een ontspannen gesprek hebben we een tekening gemaakt voor de situatie bij mij thuis. De stalen bekeken en de koop afgerond. Ik vond het prettig dat er goed meegedacht werd in verband met de kleine ruimte in mijn huis. De vele kleuren en opties die ze leveren zijn een groot voordeel ten opzichte van andere zaken. Het plaatsten gebeurde heel secuur. En de kwaliteit van de keuken vind ik erg goed.
Er was een klein probleempje maar dit is een korte tijd perfect opgelost! De service en communicatie is perfect. Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanraden. De prijs kwaliteit verhouding is goed, veel keuze en nogmaals hele goede service!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Veel geduld”
Door Familie Buijtenhuis op zaterdag 16 dec 2017 '17
We hadden veel te vragen en hebben op het allerlaatste moment nog veel kunnen veranderen. Er was heel veel geduld en aandacht voor ons. De keuken is tot in de puntjes verzorgd. Een aanrader om bij Avanti een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Servicegerichtheid optima forma waargemaakt”
Door RJ Hofhuis op maandag 13 nov 2017 '17
Alle stappen vanaf de gemaakte afspraak, het zelf mogen uitzoeken en het vervolgens intekenen, offreren conform budget, het inmeten tot en met het opleveren en het kwalitatief monteren van de keuken volgens de afgesproken planning heeft Avanti zijn servicegerichtheid optima forma waargemaakt. Zo wil je als klant bediend worden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Fam. Strijbosch op donderdag 4 feb 2016 '16
De showroom van Avanti is een lust voor het oog. De verkoper heeft ons echt bij alles geadviseerd. Zo zijn we uiteindelijk bij onze keuken uitgekomen die geschikt voor ons is. De monteurs waren vakkundig, secuur en prettig in de omgang. Voor iedereen die nog op zoek is: ga eens bij Avanti keukens kijken, echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prettige benadering”
Door M.Roeten-Onderdijk op vrijdag 16 okt 2015 '15
Keuken (Landelijk strak) zeer goed geplaatst 12/14 Okt.2015
goede service, niet 1 min punt op te noemen. Er zijn nog dingen aangebracht waar we zelfs niet om hadden gevraagd. Prettige benadering, echt alles een 10.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door B. Blokland op woensdag 13 nov 2013 '13
Professioneel en klantgericht advies en begeleiding. Hoge kwaliteit in proces en realisatie. Afspraken worden correct nagekomen. Vakkundig en ervaren monteurs. Gewoon nette mensen, perfect bedrijf. Wij zijn zeer gelukkig met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Perfect gedaan”
Door Henk Vos op maandag 26 dec 2016 '16
Maatwerk mogelijk. Netto prijzen. Zeer klantvriendelijk op alle niveaus binnen dit bedrijf. Flexibel. 14 dagen schuiven omdat de aannemer het niet redde bleek mogelijk. Installateurs in vaste dienst. Monteur Joost heeft een perfect produkt opgeleverd. Dat levert dan ook volkomen terecht deze beoordeling op
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Voor niets gereden”
Door Dick op zaterdag 16 apr 2016 '16
We hadden een voorstel achtergelaten. Op basis daarvan kon de verkoper verder. Hij belde nog of de afspraak naar voren gehaald kon worden. Dat kon van onze kant niet. Toen belde hij dat hij de offerte niet van te voren kon sturen. Geen probleem. Wij komen op het afgesproken moment aan. De verkoper laat ons doodleuk nog een half uur wachten. Vervolgens zegt hij dat hij nog geen offerte had. Er waren andere klanten tussengekomen. Wat zijn wij dan? Geen klanten? Waarom had hij niet even gebeld? 70 km voor niets gereden. De bedrijfsleider erbij gehaald. Uiteraard excuses gekregen. Willen de zaak nog 1 kans geven. Over een paar dagen verwachten we een offerte. Uiteraard tegen een haarscherpe prijs. Dan kunnen we achteraf nog onze beoordeling aanpassen. Maar op dit moment zijn we nog sceptisch.
Reactie of foto toevoegen +61 bedankjes
“Tevreden”
Door Fam. Kruijsse op donderdag 2 jun 2016 '16
In april bij Avant Keukens in Kesteren langs geweest voor een nieuwe keuken. We kenden het bedrijf al, omdat we uit de buurt komen. Tijdens het gesprek met Stefan Pullen zijn we binnen ons budget tot een mooie opstelling gekomen. Ook de plaatsing van de keuken ging perfect. Monteurs Arno en Herman hebben de keuken helemaal naar wens gemonteerd. Op voorstel van de monteurs is er zelfs nog een mooie koof gemaakt voor de afvoer. We zijn helemaal tevreden en raden u Avanti Keukens zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeker aanraden”
Door Fam. Van Tongeren op vrijdag 20 nov 2015 '15
Wij hebben een keuken bij Avanti gekocht en de ervaring met dit bedrijf is heel prettig. De service is super: flexibel, ze nemen de tijd voor je; zeer goede afwerking. We zouden Avanti zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer klantvriendelijk”
Door B. Broeren op zaterdag 13 dec 2014 '14
Bij het uitzoeken van de keuken erg vriendelijk en professioneel geholpen. De monteurs waren op tijd, snelle plaatsing en ook ontzettend klantvriendelijk. We hadden een klacht over een onderdeel bij de oplevering. Na contact met de verkoper werd dit direct opgelost. Een prettig bedrijf en voor ieder budget een mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Complimenten”
Door Peter Verhoeven op woensdag 25 jan 2017 '17
In de showroom hebben we erg goede informatie gekregen, al onze wensen konden in ons budget gerealiseerd worden. Opdringerig waren ze zeker niet. De keuken zelf is door de monteurs perfect geplaatst. Met hoge nauwkeurigheid is de keuken geplaatst, en ook naar onze wensen werd gevraagd.Alles is geplaatst zo als het moet, alles mooi recht, en het aanpaswerk is tot op de millimeter precies aangepast. Complimenten aan Avanti Keukens.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Blauwe keuken”
Door Henk & Octavia op maandag 24 aug 2015 '15
Op basis van de goede beoordelingen op Qasa zijn we bij Avanti terechtgekomen. En we zijn niet teleurgesteld! Goed en prettig geholpen door Alfred. Geen druk om even snel te tekenen (zoals elders vaak gebruikelijk), maar gewoon de tijd nemen, luisteren naar onze wensen en samen tot een goed resultaat komen. Ook over de montage niets dan lof. Er was ruim tijd voor ingepland en Herman en Bas hebben daarom een mooie keuken opgeleverd. Wij zeer daarom zeer tevreden. Voor ons is AVANTI een bedrijf waar kwaliteit en service duidelijk nog iets betekenen; een aanrader! Bijgaande foto laat een aantal nog niet afgewerkte zaken zien: achterwand, plafondverlichting, etc. Dat komt niet door Avanti, maar omdat die zaken nog geleverd zullen worden door andere leveranciers.
FOTO VAN HENK & OCTAVIA
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Na een jaar uitermate tevreden”
Door Eelco Bouwman op donderdag 19 nov 2015 '15
Vorig jaar onze keuken laten ontwerpen en installeren door Avanti te Kesteren. Waar vanuit de bouw een paar fouten waren gemaakt met de leidingen, hebben ze hiervoor alles in werk gesteld om dit netjes op te lossen. Ook al kostte dit wat overwerk, ze gaan voor een tevreden klant! Nu na een jaar nog steeds uitermate tevreden. Ook zeer tevreden over de afhandeling van vragen achteraf, welke direct en vakkundig opgepakt werden.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Eindelijk een mooie keuken”
Door E. STRAVER op woensdag 30 apr 2014 '14
Alvorens wij een nieuwe keuken gingen aanschaffen, hebben wij eerst de ervaringen op QASA gelezen. Avanti sprak ons erg aan vanwege de goede recensies. Na een ander bedrijf bezocht te hebben, hadden wij er al gauw genoeg van en zijn wij naar Avanti gereden. Daar zijn wij zeer goed geholpen, er was hen niets te veel. Door omstandigheden is de koop een jaar uitgesteld en wij werden na 1 jaar wederom hartelijk ontvangen en werd de koop gesloten. Keuken werd precies in de goede week geleverd en waren zeer verrast door de zeer nette en professionele medewerkers, die zeer goed en met passie de keuken hebben geinstalleerd zonder enige aanmerking cq tekortkoming. Kwaliteit/prijs verhouding is top en er wordt zeer goed meegedacht.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Chris van der Beek op dinsdag 31 jan 2017 '17
Ook bij ons niets dan lof. Bij Avanti terecht gekomen nadat we over hen gelezen hadden op qasa.nl. Niets is gelogen en alles wordt correct afgehandeld. Van bespreken in de winkel, alles opnemen bij ons thuis, plaatsen van de keuken tot de nazorg achteraf. Top!
FOTO VAN CHRIS VAN DER BEEK
Keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Uitstekend”
Door Gijs Heij op woensdag 30 nov 2016 '16
Uitstekende communicatie,meedenkende monteurs eigenlijk wat je wil verwachten als je een nieuwe keuken koopt. Een Dikke plum voor de organisatie wij komen graag nog evens terug. Wit kunnen u dit bedrijf met een gerust hart aan bevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Bij iedereen aanraden”
Door D.v.d.Broek op donderdag 4 feb 2016 '16
keuken gekocht bij Avanti Kesteren. Prima geholpen door verkoper Pieter. Telefonisch goede vervolg contacten gehad. Ingemeten volgens afgesproken tijd. Levering perfect zonder manco,s. Montage door Arno. Met veel vakkennis gemonteerd en perfect opgeleverd. Garantiebewijzen van apparatuur online opgestuurd. Een keukenbedrijf dat ik bij iedereen zal aanraden.
FOTO VAN D.V.D.BROEK
Keuken zoals opgeleverd
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Alles volgens afspraak”
Door A. Groeneveld op vrijdag 9 jun 2017 '17
Vanaf de eerste orientatie tot het opleveren, alles is volgens afspraak verlopen. Na de aankoopdatum mochten we nog vaak wijzigen waar ze niet moeilijk over hebben gedaan en goed meedachten. Alle wijzigingen zijn tot in detail goed uitgevoerd. Het plaatsen ging netjes en in goed overleg. Ook de service is uitstekend, een kleinigheid wordt zeer snel verholpen! De keuken is nog mooier geworden dan wij verwachten en zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Maken het waar”
Door Frans Derks op zondag 12 jul 2015 '15
Na een negatieve ervaring bij een ander keuken bedrijf, waren wij verrast over het eerste bezoek aan de showroom van Avanti keukens. Het ontvangst en gesprek met de bedrijfsleider van Avanti was een mooi voorbeeld van Hostman ship en direct vertrouwen. Dit heeft ons doen beslissen om een 2e gesprek te plannen. Met verkoper Alfred van Wijngaarden was het prettig onderhandelen en heeft hij naar oplossingen gekeken om toch binnen ons budget te blijven. Op die manier hebben we een hele mooie keuken kunnen realiseren. De keuken is deze maand geplaatst en ook over de montageploeg waren we zeer enthousiast: zeer vakkundig en er werden goede oplossingen bedacht bij onderdelen die om aanpassingen vroegen. Een kast schap en een stukje vensterbank moet nog worden vervangen, maar dat zal wel goed komen. Kortom, een bedrijf om aan te bevelen! Ze steken in op service en klant tevredenheid en maken dat in de praktijk ook zeker waar.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Nog steeds keurig na 7 jaar”
Door C.J. van der Sluijs op woensdag 7 feb 2018 '18
De gemaakte afspraken werden nagekomen,de keuken is 7 jaar geleden gezet en alles ziet er nog steeds keurig uit en werkt uitstekend,zelfs is er pas een lekkende kraan ( wat door verkalking kwam) keurig verholpen en dat was ook service
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Avanti keuken TOP”
Door Ton en Wilma Willems op vrijdag 19 sep 2014 '14
Prachtige showroom, prettige ontvangst, deskundig geholpen, goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant, uitstekend ingevuld, aflevering volgens afspraak, uiterst deskundig en zorgzaam geplaatst, perfecte nazorg, een keukenbedrijf die wij van harte kunnen aanbevelen. Een nieuwe keuken kopen is niet eenvoudig. Na lang zoeken terecht gekomen bij Avanti in Kesteren. Wat een mooie showroom, deskundig, meedenkend en vriendelijk personeel (we zijn geholpen door Nielco). Samen hebben we een keuken ontworpen. De keuken is geplaatst door een monteur van Avanti. Deze ging heel precies te werk en de keuken ziet er erg mooi uit. Bent u voornemens een nieuwe keuken te kopen, dan raden wij u aan ook bij Avanti langs te gaan. Avanti is beslist een aanrader. fam. Willems - Ewijk.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Superblij”
Door Mieke van Eden op vrijdag 15 sep 2017 '17
Superblij met onze keuken! Wat een topbedrijf, op alle gebieden. Personeel van alle disciplines, ontvangst, sfeer, klant staat centraal. Ik zal iedereen Avanti aanraden.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Bedankt”
Door De Wild op zaterdag 21 jan 2017 '17
Het aanvoelen van de wensen van de klant en vertalen naar een keuken daarin blinkt Avanti Kesteren uit ! Verkoper Pieter voelde direct aan wat onze (kritische) wensen waren er vertaalde deze naar onze Landelijke droomkeuken. Ook installateurs Arno en Rob namen de tijd om ook tijdens plaatsing nog aan de wensen van ons te voldoen, alles in overleg, met een prachtige droomkeuken als resultaat. En inderdaad afspraak is afspraak, niets is te veel, persoonlijke aandacht voor de klant, geen koehandel bij het maken van de prijs, en het leveren van een top kwaliteit keuken. Aanrader, wat een fijn bedrijf is dit ! Avanti bedankt !
FOTO VAN DE WILD
Landelijke droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goede service voor afwasmachine”
Door Lennard en Wilma Kwakernaak op woensdag 13 jul 2016 '16
Elf jaar geleden hebben we bij Ardi keukens in Zeeland een keuken gekocht met inbouw apparatuur. We zijn erg blij met de keuken en waren 11 jaar geleden al blij met de goede service. Omdat onze afwasmachine kapot was hebben wij hen gebeld met de vraag na een goede afwasmachine maar ook met een goede prijs. Dit hebben ze voor ons geregeld via Avanti keukens. Maandag gebeld en woensdag een nieuwe afwasmachine geplaatst. Netjes geholpen, alles mooi schoon achtergelaten. Super service! Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Niets teveel”
Door Zita Elbertse op maandag 9 nov 2015 '15
Een geweldig bedrijf met een goede organisatie. Denken mee, helpen mee ; er is geen moeite teveel. Overzichtelijke showroom, waar alle mogelijkheden opgesteld staan zowel qua apparatuur als kasten en werkbladen. Keukenmonteurs zijn ter zake kundig. Vragen tijdens de werkzaamheden of alles naar wens gaat. En als de keuken geplaatst is, wordt er na verloop van enige tijd gebeld hoe de keuken bevalt . Kortom: dit bedrijf zou ik iedereen aanbevelen.
FOTO VAN ZITA ELBERTSE
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Heel fijn”
Door Marinus Thomassen op maandag 23 nov 2015 '15
Heel fijn geholpen en mee gedacht om binnen ons budget te blijven en alles keurig netjes op tijd en compleet geleverd. Top gedaan! Vooral de verkoper Anton van Milligen! We voelden ons erg welkom en de showroom was mooi en veel keuze.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“maatwerk!”
Door René en Tineke op maandag 19 mei 2014 '14
We zijn zeer tevreden over Avanti. Alle tijd om alle details te bespreken en ze denken echt goed met je mee. De levering en de plaatsing zijn ook perfect verlopen. Kortom avanti is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geluisterd”
Door Freek Rebel op dinsdag 7 nov 2017 '17
Ontvangst en begeleiding bij het kopen van de keuken was uitstekend. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen ook veel tips. Alle tijd en ruimte werd ingeruimd. Het is een beleving wat je koopt! De adviezen leidde tot een mooie, praktische keuken. Ook de planning liep goed en de montage was pure vakmanschap. Geen tijdsdruk waardoor alles tot in de puntjes af is gekomen
FOTO VAN FREEK REBEL
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Klantgericht”
Door Familie Timmerman op woensdag 29 jan 2014 '14
Via een advertentie in de lokale krant werden wij op AVANTI geattendeerd. In hun showroom staan diverse modellen, maar wij hadden een uitgesproken voorkeur voor een greeploze hoogglans keuken. Ook die hadden ze. De voorlichting was uitstekend ook in relatie tot de beperkte mogelijkheden van onze bestaande keukenruimte. Je wordt er klantvriendelijk geholpen en men neemt alle tijd voor je. Prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend. Levering en plaatsing verliepen voorspoedig. Conclusie we zijn erg tevreden over AVANTI.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bijzonder tevreden”
Door fam. de Ridder op zaterdag 3 mei 2014 '14
We zijn helemaal tevreden en erg blij met de keuken. we zijn bijzonder goed geholpen, geen vraag was te veel, gastvrij en volop aandacht. Prettige monteurs en alles is naar wens.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Veel geduld”
Door Marleen op donderdag 5 jan 2017 '17
Met heel veel geduld ben ik vakkundig geholpen bij het kiezen van apparatuur, kasten, lades, werkblad, enz. Geen druk, alle ruimte om diverse keren terug te komen en het plan te herzien. Geen gedoe met onderhandelen over de prijs. Daarnaast een top service. Zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader!!”
Door André Karens op donderdag 3 apr 2014 '14
Wij hebben voor onze nieuwe woning een keuken gekocht bij Avanti. Als wij terug kijken hoe alles verlopen is kunnen wij alleen maar zeggen: mensen, ga naar Kesteren Batterijenweg 13b en laat u adviseren. De tijd die er voor uitgetrokken wordt is bijzonder fijn en je kan dan ook veel plezier hebben als je een goede keuze hebt gemaakt voor een belangrijk onderdeel in de woning.
FOTO VAN ANDRÉ KARENS
kwaststreep hoogglans
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door C.Kuup op vrijdag 20 mei 2016 '16
Afgelopen voorjaar een keuken gekocht bij Avanti Keukens te Kesteren.
- in de winkel super geholpen door Jasper Verhaar. Wat ons erg aanstond was dat er niets moest en alles kon. Zeer nuttige tips ontvangen waar wij echt iets mee konden.
- Het afleveren en daarna plaatsen was zeer goed. Bij het uitpakken van de kookplaat zat er een scheur in het glas. Dit probleem werd direct aangepakt en verholpen. De wijze van plaatsen was zeer professioneel en werd gedaan door zeer vakkundige vakmensen met liefde voor het vak. Dit zie je tegenwoordig niet veel meer.
- Met andere woorden zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima service!”
Door Gerdien op vrijdag 14 dec 2012 '12
Heb afgelopen zomer in een bestaande keuken van Avanti een koelkast laten plaatsen; het bijpassende deurtje was nog verkrijgbaar. Ik ben hierover prima geadviseerd. De levering is goed verlopen; er was goed overleg mogelijk over de datum van plaatsing. Kortom: ik raad dit bedrijf bij u aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Anneke & Erik Modderkolk op woensdag 11 okt 2017 '17
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Je voelt je meteen thuis! Doen net dat stapje meer. Meer dan tevreden!
FOTO VAN ANNEKE & ERIK MODDERKOLK
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede ervaring”
Door David op dinsdag 8 dec 2015 '15
Wij hebben een goede ervaring met Avanti. We zijn uitstekend geadviseerd door Jaap. De monteurs zijn professionele, meedenkende en vriendelijke mensen. De service tijdens het aankoopproces, de montage en na de oplevering was erg goed.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed bezig”
Door D. Atema op maandag 15 jan 2018 '18
Zeer tevreden van top tot teen. Vanaf showroom, waarbij de benadering vriendelijk en deskundig was tot en met het plaatsen van het keukenblad. Monteurs vriendelijk en goed bezig zijn om kwaliteit te leveren.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verkooptaktiek”
Door Mersad op woensdag 3 feb 2016 '16
Ik plaats mijn verhaal voor de derde keer op deze site, aangezien het geven van een slechte score door Qasa niet wordt gewaardeerd. Probeer mijn ervaring zo te omschrijven dat deze wel wordt geaccepteerd.

Avanti Keukens is een zaak waar je met een fijn gevoel binnen loopt en ook op deze wijze wordt opgewacht. Er worden kosten noch moeite gespaard, koffie, gebak, broodjes, voor alles wordt gezorgd tijdens je verblijf. Als je zo ver bent om een keuken te gaan samenstellen krijg je eerst een verhaal te horen over Avanti, dit is nogal uitgebreid maar hoort blijkbaar bij de verkooptactiek. Vervolgens word je gevraagd wat voor budget je voor ogen hebt en hoe de keuken er uit dient te zien. In ons geval hadden we een heel goed beeld van de keuken en een budget van 10.000 EUR. Door de adviseur werd aangegeven dat dit geen probleem zou moeten zijn gezien onze wensen. Vervolgens word de keuken voor je getekend en in een 3-d tekening weergegeven. Daarop wordt een afspraak met je gemaakt voor de volgende keer, want de prijzen werden nooit bij de eerste afspraak gegeven (volgens de adviseur).

Bij onze 2e afspraak kregen we de prijs te horen, deze lag rond de 15.500 EUR. Voor ons was dit niet acceptabel en we begrepen ook niet waarom er in het begin werd aangegeven dat de keuken waarmee wij 'lekker waren gemaakt' binnen ons budget pastte. Er word je door Avanti een worst voorgehouden en alles is mogelijk om vervolgens achteraf te horen dat het eigenlijk allemaal niet kan. Een vreemde verkooptechniek die zeker geen super score verdient!
Reactie of foto toevoegen +53 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door fam. Arbman op dinsdag 27 sep 2016 '16
Na hier en daar wat rond gekeken kwamen wij bij Avanti terecht. Bij binnenkomst dachten wij dit is niet haalbaar voor ons,maar wat viel het mee en er werd goed meegedacht door de heer Jaap Bremmer.Zelfs veranderingen nadat wij de keuken hadden gekocht werd zonder problemen gedaan.De keuken is geplaatst door Gert die het netjes en zeer goed gedaan heeft (veel waardering voor zijn werkwijze).Wij zijn blij met onze nieuwe en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door Martin op woensdag 13 nov 2013 '13
Gezien wij Avanti keukens niet kenden hadden wij bij het eerste bezoek in de showroom al gelijk een goed gevoel. Dit werd alleen maar sterker door de uiterst klantvriendelijke manier van de medewerkers, De prijs/kwaliteit verhouding was uitstekend en zeer concurrerend met andere keuken leveranciers. Dit heeft ons doen besluiten om de keuken bij Avanti te kopen. Bij de aflevering en het plaatsen van de keuken is nogmaals bevestigd dat onze keuze een goeie keuze was. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldig”
Door Hans en lida leppers veenendaal op vrijdag 16 dec 2016 '16
In augustus naar de showroom geweest geweldig geadviseerd door alfred. Daardoor gelijk de knoop door gehakt om tot de aankoop over te gaan. Paar weken later kwam gijs de keuken in meten en die gaf ook veel tips over hoe en wat en op 7 december was het zover plaatsen ging beginnen. John en anton waren de monteurs wat een vakmannen in 3 dagen was de keuken geplaatst deze zaak is in een woord Geweldig achteraf bleek de kraan te lekken binnen een week verholpen ook weer top dus bevelen wij deze topzaak aan
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Fam. van Londen op dinsdag 25 apr 2017 '17
Wij wisten van het bestaan van Avanti af, omdat familie naar volle tevredenheid een keuken hadden gekocht. In de winkel kregen we een fijn advies,totaal niet opdringerig. De keuken werd geplaatst door vakmensen, geen moeite was teveel. Ze zijn zorgvuldig te werk gegaan en alles keurig achtergelaten. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Geweldige service”
Door J. Bosch op vrijdag 31 jan 2014 '14
Zeer goed en deskundig advies van de verkopers. Deze hielden uitermate goed rekening met onze wensen. Ook de montage verliep goed. Nette, aardige maar vooral ook vakbekwame monteurs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen dag spijt gehad”
Door Familie Vos Maurik op donderdag 16 jun 2016 '16
We zijn tijdens onze oriëntatie erg prettig geholpen bij de locatie in Kesteren. Er werd op een prettige wijze met ons meegedacht en we hebben geen moment het gevoel gehad dat het doel was om een zo duur mogelijke keuken te verkopen, maar juist wel een keuken die paste bij onze wensen. Na veel getwijfel aan onze kant i.v.m. ook nog een andere verbouwing en de totale kosten hebben we toch voor de keukenvernieuwing gekozen. i.v.m. mijn zwangerschap is het zelfs gelukt om de levering extra snel te laten verlopen waardoor de nieuwe keuken nog voor de geboorte geplaatst kon worden. Sinds de plaatsing hebben we nog geen dag spijt gehad van onze keuze. Bij plaatsing bleken er een paar kleine mankementjes (een kras op 1 deurtje en een deurtje wat niet goed openging) deze zijn met enkele weken volledig verholpen (nieuwe deur & plaatsing andere scharnieren) zonder ook maar een tegenstribbeling. Al met al een hele prettige ervaring!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“helemaal geworden zoals wij het voor ogen hadden”
Door Anja op zondag 23 dec 2012 '12
De keuken is helemaal geworden zoals wij hem voor ogen hadden. Wij zijn met een idee voor onze "droomkeuken" naar Avanti in Kesteren gegaan. De verkoper hield rekening met onze wensen en borduurde daarop verder, met een schitterende keuken als resultaat. Een keuken die ook nog prima binnen ons budget pastte. Na oplevering waren er een paar kleine dingetjes waardoor Avantie snel op is gereageerd om het op te lossen.
(wordt er ook een foto bij geplaatst? reactie Qasa op deze vraag: op dit moment is het plaatsen van foto's niet mogelijk)
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Service nog nooit eerder gezien”
Door Daan op maandag 20 nov 2017 '17
Ik schrijf alleen een review bij bedrijven als ik totaal ontevreden of super tevreden ben. Bij Avanti keukens hebben wij topservice gehad, ongekend. Vooraf via deze site een goede keukenzaak gezocht vanwege de negatieve verhalen die ik heb gehoord over keukenzaken. Wij kwamen al snel uit bij Avanti en deze hoge verwachtingen zijn meer dan uit gekomen. Direct bij aanvang werden we vriendelijk geholpen door de verkoper Kees, die ontzettend goed met ons meedacht over de combinatie van symmetrie, budget en stijl. Ook de hele atmosfeer in de zaak was zeer fijn. Netto prijzen en alle tijd werd er voor je genomen met eerlijke heldere adviezen.

Tijdens de periode tot het installeren kwamen we nog wat kleine probleempjes tegen en ook hierin werden we goed ondersteund, geadviseerd en op de hoogte gehouden. Bij levering van de keuken bleken er een paar dingetjes te ontbreken en helaas in het blad kleine, maar aanwezige beschadigingen te zitten. Het verschil tussen Avanti en sommige andere zaken is dat deze problemen niet ontweken of weggepraat worden. De ontbrekende dingen werden later snel geleverd en door de professionele en vriendelijke monteurs hersteld. Vanwege de beschadigingen in het blad heeft Avanti keukens zelfs het volledige blad laten vervangen, inclusief smetplinten en het barretje om kleurverschil te voorkomen. Vanwege het ongemak door de tijd die er voor ons inzat heeft Avanti keukens ook nog een aparte ombouw laten maken voor de afzuigkap, geheel op hun kosten.

Ik raad iedereen in mijn omgeving nu ook Avanti keukens aan. Goede netto prijzen, prachtige keukens, zeer goede adviezen, vakmannen die de keuken installeren en een service/nazorg die ik nog nooit eerder ben tegengekomen bij een bedrijf.
FOTO VAN DAAN
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtig”
Door Jeanneke Hol op woensdag 7 okt 2015 '15
Alleen de keuken uitzoeken was al een feestje. Koffie, broodjes, een sapje. Kortom je wordt in de watten gelegd. Anton had alle geduld en goede adviezen. Echt een aanrader. Keuken vakkundig geplaatst. Prachtig.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede keuze”
Door c. sauter op maandag 12 sep 2016 '16
Na wat slechte ervaringen met offertes aanvragen bij andere keukenwinkels zijn we n.a.v. de goede recensies op qasa.nl uitgekomen bij Avanti in Kesteren. Voor zo'n dure aankoop als een keuken wilden we best een uur rijden, het is toch geen pakje boter dat je koopt! En wat een goede keuze bleek dat te zijn! Alle goed recensies kloppen echt! Bij het rondkijken voel je je er al thuis en word je in de watten gelegd met sympathieke, oprechte aandacht en heerlijke hapjes en drankjes. Vanaf het begin af aan gingen ze al tot het uiterste om aan onze wensen tegemoet te komen. We wilden de dag erna graag een afspraak voor een offerte, maar de agenda was al vol. Toch werd het op de 1 of andere manier geregeld en de dag erna zaten we met Jasper voor een offerte. Er stond al een stuk taart klaar toen we binnen kwamen. Eerst waren we wat sceptisch over de jonge leeftijd van Jasper, maar dat was heel snel weg, wat wist hij er veel van! Allerlei details bracht hij ter sprake die bij de andere keukenwinkels dus helemaal niet besproken waren, maar wel degelijk belangrijk waren. Hij dacht goed met ons mee en nam echt alle tijd voor ons. Hij heeft gewoon tot een uur na sluitingstijd nog met ons aan de offerte/bouwtekening gewerkt en alle keuzes aan ons laten zien in de showroom, omdat wij hadden aangegeven niets te willen kopen zonder het te zien. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in onze droomkeuken. Aan het einde van het gesprek waren mijn man en ik bang voor de prijs. Al die service, daar moet toch en hoge prijskaart aan hangen. Nou nee hoor, het was echt een hele mooie prijs! Nadat we met Jasper nog rustig in de winkel een biertje hebben gedronken om te proosten op onze aankoop gingen we heel gelukkig naar huis. In de weken erna hebben we ons toch nog op een aantal punten bedacht. Toch een andere afzuigkap, toch wat laatjes in plaats van planken etc. Het maakte allemaal niet uit. Met dezelfde klantvriendelijkheid werden de wijzigingen gewoon verwerkt, werd er nog steeds heel goed meegedacht en kregen we netjes te horen wat de nieuwe prijs was. Alle vragen die we tussendoor hadden werden snel en uitgebreid door Jasper beantwoord. We kregen de datum door waarop de bestelling definitief gedaan kon worden en tot die tijd konden we nog wijzigen wat we wilden. Vlak voor levering was onze aannemer (die een deel van ons huis aan het renoveren was) druk bezig met voorbereiden van de plaatsing van de nieuwe keuken. Daar kwamen nog wel wat technische vragen van zijn kant uit. Geen probleem, onze aannemer kon gewoon even direct bellen met de technische mensen van Avanti zodat hij antwoord op al zijn vragen had. Op de dag van de levering bleek dat er twee onderdelen misten. Geen probleem, die zouden de monteurs op de eerste montagedag ophalen uit het magazijn. Onze aannemer was met zijn eigen klussen in ons huis bezig toen de monteurs de keuken kwamen monteren en zelfs hij was onder de indruk van de professionaliteit van de monteurs. Een belangrijk voordeel van Avanti vonden we dat ze zelf de monteurs in dienst hebben. En dat bleek inderdaad super te werken. Uiteindelijk zijn ze wat langer bezig geweest met het plaatsen van de keuken dan gepland, maar er werd echt niets afgeraffeld op de laatste dag. Ook toen werd er met perfectionisme alles gemonteerd en aangesloten. Alleen de plinten onder de keuken zouden we na een aantal weken zelf plaatsen, omdat we de nieuwe vloer nog onder de keuken door wilden leggen. Maar wat bleek toen we de vloer legden, deze was toch wat hoger dan gedacht en toen pasten de keukenplinten niet meer. 1 Telefoontje naar Avanti was geen genoeg. Geen probleem, binnen een week kwam er iemand langs om de plinten voor ons op maat te zagen en te plaatsen (zonder extra kosten). We zijn superblij met onze prachtige keuken en raden iedereen aan om ook naar Avanti in Kesteren te gaan!
FOTO VAN C. SAUTER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Uitstekend bedrijf!”
Door Fam. Leijenaar op donderdag 26 feb 2015 '15
Op aanraden van vrienden die een keuken bij Avanti hadden gekocht en na het lezen van de reviews op deze site hebben we gekozen voor Avanti.
Daar hebben we geen spijt van gekregen. Integendeel, we zijn vol lof!
In november hebben we voor een showroom keuken gekozen met enkele aanpassingen. Op die manier hebben we binnen ons budget en wensen een hele mooie keuken kunnen realiseren.
De keuken is deze maand geplaatst en ook over de montageploeg waren we zeer enthousiast: zeer vakkundig en er werden goede oplossingen bedacht bij onderdelen die om aanpassingen vroegen.
Kortom, een bedrijf om aan te bevelen!
Ze steken in op service en maken dat in de praktijk ook zeker waar.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“perfect”
Door Peter op maandag 15 jul 2013 '13
Avanti in Kesteren adverteert met "afspraak is afspraak" en zij maken dit volledig waar. Al bij het eerste orienterend gesprek valt de deskundigheid, klantvriendelijkheid en service direct op. Onze contact persoon,Gerhard Bleijenberg is zeer ervaren en ter zake kundig. Er werd goed en met veel geduld geluisterd naar de wensen en we kregen uitstekende adviezen. Er werd werkelijk met ons meegedacht en we zijn tot verrassende en creatieve oplossingen gekomen. Avanti is met een open en eerlijke prijs gekomen en hoewel dit beslist niet de laagste prijs was hebben we toch voor Avanti gekozen. We hebben er geen seconde spijt van gehad. Het sturen van de tekeningen, de opmetingen en de levering was precies volgens planning, precies volgens afspraak. Het plaatsen is heel zorgvuldig gedaan. De monteur heeft zeer netjes en heel secuur gewerkt met een prachtig resultaat. Is er dan niets fout gegaan? Natuurlijk wel; bij de toeleverancier van Avanti waren een paar kleine dingen mis gegaan. Hierdoor waren er o.a. een paar missende onderdelen. De monteur heeft dit provisorisch (maar vrijwel onzichtbaar) opgelost en Avanti heeft later volledig de levering compleet gemaakt, precies volgens afspraak. De keuken staat er nu inmiddels zo´n 3 maanden en er is niets wat we anders zouden willen hebben. Als u aan een nieuwe keuken toe bent, kunnen wij Avanti van harte aanbevelen. Perfectie van begin tot eind tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. En werkelijk: afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Absoluut tevreden”
Door Joke op vrijdag 14 apr 2017 '17
Ik ben absoluut tevreden met mijn Avanti keuken. Goed assortiment, duidelijk afspraken, verkoper dacht heel goed mee en de service is naderhand ook goed als er iets mis gaat.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Toch bij Avanti”
Door Erik op maandag 21 mrt 2016 '16
Na wat rondkijken zijn we toch bij avanti uit gekomen na aanraden van vrienden. We zijn prima geholpen bij onze keuze en alles is netjes geregeld van A tot Z , Alles volgens afspraak en snelle levering, een echte aanrader. Prima kwaliteit en prijsverhouding !!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Behulpzaam”
Door Megchelsen op donderdag 21 dec 2017 '17
Aardig en behulpzaam. En de keuken is perfect gezet!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden over het hele proces”
Door J.W. Koops op maandag 1 aug 2016 '16
Afgelopen winter hebben wij een keuken gekocht bij Avanti. De verkoper (Anton) heeft ons zeer goed geholpen bij het samenstellen van de keuken. Hierbij werd voortdurend de max. prijs die wij besproken hadden gerespecteerd. Daar waar gelet moest worden op de prijs wist Anton vaak met creatieve oplossingen of mooie alternatieven te komen. Na het eerste gesprek (van 3 uur, incl lunch) gingen wij met een mooie 3-D tekening naar huis. Een vervolgafspraak was gepland, maar ons werd netjes en uitdrukkelijk gemeld dat wij nergens aan vast zaten en dat we alles nog eens rustig konden overdenken. Bij de vervolgafspraak zijn de laatste details besproken en hebben wij de keuken (100% naar onze wens!) besteld. Het vervolgtraject is allemaal heel stipt verlopen. Je kon tot een aantal weken voor de levering zelfs nog gewenste aanpassingen doorgeven. Enkele dagen voor de levering en montage werden wij door Avanti gebeld met de vraag of onze eigen voorbereidingen (verbouwing) naar wens waren verlopen. De levering van de keuken verliep volgens planning, het personeel werkte erg voorzichtig bij het binnenhalen van de keuken. De montage was een hele klus, maar is door de monteur (Arno) allemaal zeer netjes verzorgd. Na montage kregen wij nog een uitgebreide instructie mbt de werking van de apparatuur. De keuken werd naar volle tevredenheid opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces.
FOTO VAN J.W. KOOPS
Greeploze hoekkeuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super gelopen”
Door Joke Thijssen op woensdag 17 jun 2015 '15
Voor de aankoopgesprekken werd ruim de tijd genomen, zowel het 1e als het 2e gesprek, waarbij de laatste onderdelen werden uitgekozen.
Ook de planning voor het plaatsen van de keuken werd goed in de hand gehouden. De medewerker had snel contact gelegd met de bouwmaatschappij om te weten te komen wanneer er gemeten kon worden. Plaatsing v.d. keuken is super verlopen, met tijdens het werk regelmatig overleg als er meerdere mogelijkheden waren. Ik ben heel tevreden.
FOTO VAN JOKE THIJSSEN
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Superservice op zaterdag”
Door Peter van B. op zaterdag 22 mrt 2014 '14
Dankzij behulpzaam en vriendelijk personeel van Avanti Kesteren kon ik vandaag kosteloos een nieuw scharnier ophalen voor de koelkastdeur. Hartelijk dank voor de genomen moeite en telefoontjes over en weer. En dat op zaterdag middag! Geweldige service. Zeker een aanrader.
FOTO VAN PETER VAN B.
En sluiten maar !
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Netjes en snel”
Door Nielco op woensdag 16 jul 2014 '14
Via deze website ben ik bij Avanti terechtgekomen. De werknemers van Avanti hebben mij goed geholpen met het uitzoeken van een goede kwaliteit Kookplaat, kraan en afzuigkap. Ik had een beperkt budget. Maar door gelijk een netto prijs te geven en het vertrouwen te hebben in hun goeie service heb ik er voor gekozen om bij Avanti de producten aan te schaffen. Ze hebben het ook bewezen. De levering van de kraan, kookplaat en afzuigkap was snel en netjes. Ik ben zeer tevreden en ik raad Avanti zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Deskundig”
Door Jacques en Delphine Martens op woensdag 3 feb 2016 '16
Correct en deskundig service. Vriendelijke ontvangst. Wat werd aangeboden en geplaatst klopte van begin tot eind. Tekeningen, inmeten en plaatsing waren voor 100% correct. Monteur was uiterst deskundig en hij heeft alles in goed overleg geplaatst. Het waren drie zeer plezierige dagen, waarbij de klant werkelijk koning was. Pieter ( verkoper en Bas ( monteur) hartelijk bedankt namens ons beiden.
FOTO VAN JACQUES EN DELPHINE MARTENS
Perfecte plaatsing van de hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“topservice”
Door Joke en Peter Wortman op maandag 1 sep 2014 '14
Na veel keukenbedrijven te hebben bezocht rond Utrecht hadden we iedere keer het gevoel dat het alleen maar om verkoop draaide. Toch maar eens op Quasa gekeken naar keukenbedrijven met een goede recentie. En dat hebben we geweten. Vanaf het eerste moment dat we in contact kwamen met Gerhard Blijenberg, tot het moment dat de monteur de laatste controle van de keuken uitvoerde. Alle beloftes, planningen en afspraken zijn tot in de puntjes verzorgd. Wij willen Gerhard speciaal bedanken voor zijn hulp,aandacht,geduld en het geweldige inzicht om samen met ons een keuken te ontwerpen die geheel naar onze zin is. Van ons krijgt het hele bedrijf een dikke tien.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zelf montage”
Door Otto Uittenbogaard op donderdag 16 apr 2015 '15
De nieuwe keuken staat er eindelijk, was toch meer werk als ik verwacht had. Uitvoerige beschrijving ,instructie e.d. gaf voor mij weinig problemen. Bij de levering ontbrak de eenhendelmengkraan maar Avanti heeft dit zelf geconstateerd en direct een nieuwe kraan geleverd (in overleg met mij een ander en nog mooier model -meerkosten voor rekening Avanti) wat een service. Het resultaat is een goedkope keuken (euro 2500,--) van een goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vol lof”
Door Familie Bargeman op vrijdag 30 okt 2015 '15
Ons positieve gevoel over het bedrijf Avanti is ontstaan bij ons eerste bezoek in de showroom. Het meedenken van verkoper Alfred en het prettige contact met hem in het verkoopproces en de gastvrijheid was een warm welkom. Vervolgens maakt men bij dit bedrijf ook waar wat er wordt beloofd in de showroom gedurende het hele traject van verkoop t/m plaatsing. Goede planning en communicatie! We zijn vol lof over de vakmensen die bij ons hebben gewerkt en willen monteur Henk hier met name noemen! Het resultaat is super en we kunnen Avanti zeker aanraden!
FOTO VAN FAMILIE BARGEMAN
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goede service”
Door J waaijenberg op dinsdag 16 jun 2015 '15
we zijn heel tevreden, fijn geholpen, en ze hebben fijne jongens aan het werk. het is echt een aanrader om daar je keuken te kopen. de servies zijn ook goed. er is veel keus voor ieders wens, en voor iedere beurs.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door Johan op maandag 11 sep 2017 '17
Eén woord: uitstekend! Goed en eerlijk geadviseerd, heldere communicatie tijdens het order- en planningsproces en steeds opnieuw de bereidheid om mee te denken, een stap extra te nemen en te doen wat ze zeggen: afspraak is afspraak. Plaatsing precies volgens afspraak en zonder restpunten.
FOTO VAN JOHAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Maakt absoluut waar wat ze beloven”
Door fam. Rietbergen op dinsdag 28 jul 2015 '15
Ook hier alleen maar positieve ervaringen met Avanti keukens. Van het moment van orientatie is alles prima verlopen. Adviseur Kees Visser heeft op zeer efficiente wijze keuzes inzichtelijk gemaakt, waardoor het in een wirwar van keuzes verrassend makkelijk werd om tot keuzes te komen. Ook toen de keuken besteld was, bleef het contact met Avanti goed; toen bij de voorbereidingen bleek dat een aantal aansluitingen en leidingen op een andere plek zou moeten komen was een telefoontje naar Avanti genoeg om door verbonden te worden met de technisch tekenaar. Na het voorleggen van het vraagstuk werd de tekening meteen aangepast en een kwartier later was er een nieuwe tekening op de mail. Bij het monteren van de keuken werd er zeer zorgvuldig en netjes gewerkt. Iedere dag werd alles ook weer opgeruimd en schoongemaakt en na drie dagen hadden wij een prachtige keuken. In het eerste gebruik was er nog een technisch probleem met de koelkast; ook hiervoor maar een keer gebeld waarna een monteur het probleem heeft verholpen. Avanti maakt absoluut waar wat ze beloven; wij kunnen het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitstekende ervaring”
Door Familie Aveskamp op vrijdag 21 apr 2017 '17
Wij hebben bij Avanti keukens een nieuwe keuken gekocht. Wij hebben hier een uitstekende ervaring mee opgedaan. Vanaf het moment dat we de showroom binnen kwamen kregen we een heel erg goed gevoel bij het bedrijf en bij de adviseur (Kees). Zij hebben ons erg goed geholpen bij de verschillende keuzes. De offerte was erg duidelijk en heel transparant. Dus achteraf geen verassingen. Het gehele proces van planning en plaatsing verliep heel erg goed. Complimenten voor de monteurs, die de keuken met de grootste zorg hebben geplaatst. We hebben de keuken nu een aantal weken in gebruik en we zijn er heel erg blij mee. We zijn erg tevreden over Avanti keukens en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE AVESKAMP
Erg blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Topservice”
Door M van Laar op maandag 15 jun 2015 '15
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht waarvoor een totaal verrassende tekening werd gemaakt voor de indeling. Omdat wij nogal twijfelden of dit wel pastte binnen onze smalle ruimte kwam men zelfs thuis nog langs om de situatie ter plekke te bekijken. Service, aflevering en overleg: SUPER !!!!! Topservice. Wij zijn helemaal blij
FOTO VAN M VAN LAAR
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed en eerlijk advies”
Door J. Visser op woensdag 20 dec 2017 '17
Goed en eerlijk advies, mooi assortiment. Verkoper (Alfred van Wijngaarden) luisterde goed naar onze wensen en probeerde deze binnen ons budget op te lossen. Het resultaat was een duidelijke en overzichtelijke offerte die we met plezier getekend hebben. Levering keurig volgens afspraak en compleet. Kookplaat kwam beschadigt uit de doos, maar dit werd keurig door Avanti opgelost. Kortom, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Met bloedend hart.......”
Door Kees op vrijdag 25 jul 2014 '14
Ja, daar zit je dan. Aan het eind van een lang keuzeproces: waar gaan we onze nieuwe keuken kopen?, Vele bezoeken aan keukenhandels hebben we achter de rug en tenslotte de afweging: Avanti Kesteren of de lokale keukenhandel in ons dorp, vlakbij Utrecht. De kwaliteit is eender, de prijzen ontlopen elkaar nauwelijks tot niet. De behandeling als klant bij Avanti door de heer Kees Visser, die ons gesprekkenlang deskundig bij de hand heeft genomen, kent geen andere beoordeling dan "Meer dan Goed". Dat uiteindelijk toch de keuze valt op de dorpsgenoot heeft dan meer met het lokale sentiment te maken, dan met enige andere reden. Met bloedend hart vertel ik hem onze beslissing. Het viel mij zwaar.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
Adresgegevens Avanti Keukens
aKesteren, Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren, tel 0488 - 47 44 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.