Feedback
8,4

Keuken Totaal Enschede

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 053-4321261 | De Ossenboer 32, 7547 SJ Enschede
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Totaal Enschede
Uitgekookt de beste
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Keuken Totaal Enschede. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Super service”
Door Ben Veldhuis op zondag 18 aug 2019 '19
10 jaar geleden een keuken gekocht bij Keuken Totaal, recent is een scharnier gebroken, welke nergens meer leverbaar was. Bij Keuken Totaal hebben zij één gebruikt maar goed exemplaar gevonden na twee dagen zoeken. Kosteloos heb ik dit scharnier gekregen; echt super. Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Peter en Gerry Mulder op dinsdag 16 jul 2019 '19
Pas hier onze Nolte keuken gekocht inclusief apparatuur . Er is prima met ons meegedacht. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. De keuken is vakkundig geplaatst. Een dikke pluim!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jim op vrijdag 31 mei 2019 '19
Nolte keuken gekocht bij keuken totaal Enschede . Super geholpen door het personeel. Bij het plaatsen waren de grepen niet in de goede kleur maar is gelijk opgelost. Echt een aanrader keuken totaal Enschede
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Janny Kruithof op donderdag 4 apr 2019 '19
We hebben een keuken gekocht, tot nu toe is de service perfect geweest. We zijn super netjes geholpen en hebben nu al een tweede keuken hier gekocht. Ik zou iedereen die een nieuwe keuken wil kopen aanraden om ook hier eens te kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Miranda en Rick Borst op zondag 27 jan 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij KeukenTotaal, verkoop, uitvoering en service zijn uitstekend! Top bedrijf en zeker een aanrader!
FOTO VAN MIRANDA EN RICK BORST
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Van den Dolder op zondag 7 okt 2018 '18
Super goed geholpen. Ongedwongen en in goede sfeer een keuken aangeschaft. Goede service. Top
Reactie of foto toevoegen
“Oudste keukenboer uit Enschede”
Door Tjeerd op donderdag 2 jun 2016 '16
Werkelijk een fantastisch bedrijf! Wat zijn we hier fantastisch geholpen door ErikJan. Een hele leuke man met passie voor keukens en apparatuur! Transparant en zeer behulpzaam. Ze denken erg goed mee. Bij onze eerste afspraak werd de pc aangeslingerd en werd er meteen een hele keuken voor ons getekend. Er werd niet gevraagd naar het budget, er wordt niet schimmig gedaan over de prijs. Geen dwingende verkoop waarbij ze pas wat voor je gaan doen als je tekent. Aan het eind van de avond heb je een offerte in handen met daarin zeer duidelijk beschreven wat alles kost. Dit bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring en de oudste keukenboer van Enschede.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Resultaat keuken
1 / 1
Vestiging Keuken Totaal Enschede
aEnschede , De Ossenboer 32, 7547 SJ Enschede, tel 053 - 432 12 61
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.