Feedback
8,3

Koolschijn

Score uit 11 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 015-2517171 | Rotterdamseweg 352, 2628 AT Delft
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Koolschijn
SieMatic keukens, badkamers en tegels
Alternatieven voor Koolschijn
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,2 uit 922 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,4 uit 117 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 16 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,5 uit 138 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Vianen NB Noord-Brabant) score 9,7 uit 328 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 172 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,6 uit 359 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2160 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over Koolschijn. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: keukens, badkamers, kwaliteit, service
“Badkamermeubels”
Door Irma Kerkhof op woensdag 31 mrt 2021 21
We wilden onze badkamer opknappen. We hebben badkamer meubels gekocht. We zijn goed en deskundig geholpen. Prima uitleg en voldoende keuze.

Aanvulling ontvangen 2 april 2021: Ja het is al geleverd en geïnstalleerd. Vorig jaar al. Het bevalt allemaal prima.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Sascha Ligthelm op zondag 28 mrt 2021 21
Ook hebben we voor onze nieuwbouw woning een badkamer en vloertegels voor de woonkamer gekocht. De verkoper laat alle kleur mogelijkheden zien, en we mocht wat tegels meenemen naar huis, want er was zoveel keuze! We konden een paar x terug komen, om tot een keuze te komen. En wat een mooie badkamer hebben we zeg! Echt prachtig. Ook de installatie ging goed! Zijn super blij met onze badkamer en vloertegels.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door F.W. Zwart op dinsdag 21 apr 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij de fa. Koolschijn. Dat was een fijne ervaring. We kwamen niet zo gemakkelijk tot een keuze, maar we konden steeds weer terugkomen en onze keuze verfijnen. Het was bijzonder prettig dat de heer de Keyzer ons steeds inventief adviseerde en met andere mogelijkheden kwam. Elke keer was de ontvangst vriendelijk en gastvrij en zo konden we een prachtige keuken samenstellen. Deze inmiddels ook geplaatst, eveneens tot volle tevredenheid en met een kloppende, strakke planning. We kunnen iedereen aanraden om met de fa. Koolschijn in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Judith op dinsdag 20 aug 2019 19
Wij hebben een siematic keuken gekocht bij Koolschijn in 2010. Na negen jaar is de keuken nog altijd super! De magnetron moest -uiteraard na 9 jaar- worden vervangen. Ook toen zijn we weer geweldig geholpen door Koolschijn. Wat een deskundigheid en klantvriendelijkheid!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Barbara van Rijswijk op maandag 3 jun 2019 19
Onze keuken een jaar geleden gekocht bij koolschijn. Sinds een maand staat onze prachtige keuken en is in gebruik. Zeer goed geholpen door Sjoerd, uiterst vriendelijk en had goede tips en visie om onze droomkeuken te realiseren. Montage en installatie op de afgesproken dagen en ook op tijd afgerond. Nazorg ook goed aangezien we nog contact hebben. Na plaatsing had de installateur Peter ook een goed idee om nog toe te voegen aan ons aanrechtblad. Gaan we ook doen. We zijn zeer tevreden klanten van koolschijn en raden dit bedrijf zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte”
Door L. de Gelder op zaterdag 20 jan 2018 18
Ik wilde een nieuwe badkamer aanschaffen en laten plaatsen. Na een heel prettige ontvangst in de showroom zijn de materialen uitgezocht, tekeningen gemaakt en er zou een aannemer contact opnemen over de plaatsing. Deze aannemer, Ernst, is 15 november jl. bij mij thuis geweest , heeft alles opgemeten en beoordeeld en zou een offerte maken. Inmiddels is het 20 januari en heb ik nooit meer iets van de aannemer en van de fa. Koolschijn gehoord. Kennelijk is een investering van ruim 16000 euro niet interessant voor dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Renee Kauffmann op woensdag 20 dec 2017 17
17 jaar geleden heeft Koolschijn onze keuken en badkamer geleverd en geplaatst tot volle tevredenheid. De kookplaat was nu aan vervanging toe en al reeds besteld. Vorige week begaf de vaatwasser het en na een telefoontje met Koolschijn is er op dezelfde dag een nieuwe geleverd en ook nog geplaatst!! Ontzettend fijn zo vlak voor kerst. Ook zijn wij zeer tevreden met de aanpassingen in de badkamer die afgelopen voorjaar hebben plaatsgevonden. Wij zijn na al die jaren nog steeds zeer tevreden over de kwaliteit en de service.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden ermee”
Door E. van Hees-Sodl op woensdag 16 nov 2016 16
Uitstekend advies en prima service. We zijn uitstekend geholpen door Bert van Rijn (heeft ons al geholpen bij ons eerste keuken en de badkamer). We zijn voor ons tweede keuken bij verschillende bedrijven geweest en de offertes waren veel hoger als bij Koolschijn. Ons nieuwe keuken heeft heel veel nieuwe technische snufjes, dus het liep niet alles zo perfect als bij een standaard keuken. Uiteindelijk werd alles zonder problemen verholpen en perfect afgeleverd. Wij zijn heel erg tevreden met ons Bora inductie kookplaat en afzuiging en natuurlijk ook met de rest van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. Harskamp op zondag 12 jun 2016 16
Van eerste verkoopgesprek tot en met plaatsing zijn we 100% tevreden. Koolschijn werkt met diverse aannemers. Op de aannemer die Koolschijn ons aanraadde was ook al niets aan te merken: vriendelijk, accuraat, hij en zijn collega hebben echt vakwerk afgeleverd. Wij zullen zowel Koolschijn als de aannemer bij iedereen die zijn badkamer wil vernieuwen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Eric op dinsdag 29 dec 2015 15
Uitstekend geholpen door verkoper Bert van Rijn. Is geduldig en neemt alle tijd voor je. Kunnen veel keukenbedrijven een voorbeeld aan nemen. Geen aanbetaling noodzakelijk en komen het tijdens de bouw opmeten. De keuken moet nog geleverd worden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Fam Maartense op maandag 28 sep 2015 15
Koolschijn is een topbedrijf die een naam hoog te houden hebben. Dat blijkt ook uit onze ervaringen. We benaderden Koolschijn voor aanschaf en plaatsing van 2 badkamers en besloten tijdens dat proces om ook onze keuken bij Koolschijn te bestellen, en die bij een grote keukenboer af te bestellen. Koolschijn en haar onderaannemrs hebben echt fantastisch werk afgeleverd en constant meegedacht over onze wensen. Ook service achteraf bij problemen (door ons zelf veroorzaakt) was perfect. Koolschijn is in onze ogen een aanrader voor keukens en badkamers - lokaal bedrijf. Misschien iets duurder maar dan ben je er ook zeker van dat je goed geholpen wordt. WE prijzen ons nog iedere dag gelukkig dat we deze keuze gemaakt hebben.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Koolschijn
aDelft , Rotterdamseweg 352, 2628 AT Delft, tel 015 - 251 71 71
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.