Feedback
8,3

Koolschijn

Score uit 15 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 015-2517171 | Rotterdamseweg 352, 2628 AT Delft
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Koolschijn
SieMatic keukens, badkamers en tegels
Alternatieven voor Koolschijn
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,2 uit 906 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 342 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 171 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 292 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 64 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 15 ervaringen over Koolschijn. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: keukens, badkamers, kwaliteit, service
“Badkamermeubels”
Door Irma Kerkhof op woensdag 31 mrt 2021 21
We wilden onze badkamer opknappen. We hebben badkamer meubels gekocht. We zijn goed en deskundig geholpen. Prima uitleg en voldoende keuze.

Aanvulling ontvangen 2 april 2021: Ja het is al geleverd en geïnstalleerd. Vorig jaar al. Het bevalt allemaal prima.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Sascha Ligthelm op zondag 28 mrt 2021 21
Ook hebben we voor onze nieuwbouw woning een badkamer en vloertegels voor de woonkamer gekocht. De verkoper laat alle kleur mogelijkheden zien, en we mocht wat tegels meenemen naar huis, want er was zoveel keuze! We konden een paar x terug komen, om tot een keuze te komen. En wat een mooie badkamer hebben we zeg! Echt prachtig. Ook de installatie ging goed! Zijn super blij met onze badkamer en vloertegels.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door F.W. Zwart op dinsdag 21 apr 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij de fa. Koolschijn. Dat was een fijne ervaring. We kwamen niet zo gemakkelijk tot een keuze, maar we konden steeds weer terugkomen en onze keuze verfijnen. Het was bijzonder prettig dat de heer de Keyzer ons steeds inventief adviseerde en met andere mogelijkheden kwam. Elke keer was de ontvangst vriendelijk en gastvrij en zo konden we een prachtige keuken samenstellen. Deze inmiddels ook geplaatst, eveneens tot volle tevredenheid en met een kloppende, strakke planning. We kunnen iedereen aanraden om met de fa. Koolschijn in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Judith op dinsdag 20 aug 2019 19
Wij hebben een siematic keuken gekocht bij Koolschijn in 2010. Na negen jaar is de keuken nog altijd super! De magnetron moest -uiteraard na 9 jaar- worden vervangen. Ook toen zijn we weer geweldig geholpen door Koolschijn. Wat een deskundigheid en klantvriendelijkheid!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Barbara van Rijswijk op maandag 3 jun 2019 19
Onze keuken een jaar geleden gekocht bij koolschijn. Sinds een maand staat onze prachtige keuken en is in gebruik. Zeer goed geholpen door Sjoerd, uiterst vriendelijk en had goede tips en visie om onze droomkeuken te realiseren. Montage en installatie op de afgesproken dagen en ook op tijd afgerond. Nazorg ook goed aangezien we nog contact hebben. Na plaatsing had de installateur Peter ook een goed idee om nog toe te voegen aan ons aanrechtblad. Gaan we ook doen. We zijn zeer tevreden klanten van koolschijn en raden dit bedrijf zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte”
Door L. de Gelder op zaterdag 20 jan 2018 18
Ik wilde een nieuwe badkamer aanschaffen en laten plaatsen. Na een heel prettige ontvangst in de showroom zijn de materialen uitgezocht, tekeningen gemaakt en er zou een aannemer contact opnemen over de plaatsing. Deze aannemer, Ernst, is 15 november jl. bij mij thuis geweest , heeft alles opgemeten en beoordeeld en zou een offerte maken. Inmiddels is het 20 januari en heb ik nooit meer iets van de aannemer en van de fa. Koolschijn gehoord. Kennelijk is een investering van ruim 16000 euro niet interessant voor dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Renee Kauffmann op woensdag 20 dec 2017 17
17 jaar geleden heeft Koolschijn onze keuken en badkamer geleverd en geplaatst tot volle tevredenheid. De kookplaat was nu aan vervanging toe en al reeds besteld. Vorige week begaf de vaatwasser het en na een telefoontje met Koolschijn is er op dezelfde dag een nieuwe geleverd en ook nog geplaatst!! Ontzettend fijn zo vlak voor kerst. Ook zijn wij zeer tevreden met de aanpassingen in de badkamer die afgelopen voorjaar hebben plaatsgevonden. Wij zijn na al die jaren nog steeds zeer tevreden over de kwaliteit en de service.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden ermee”
Door E. van Hees-Sodl op woensdag 16 nov 2016 16
Uitstekend advies en prima service. We zijn uitstekend geholpen door Bert van Rijn (heeft ons al geholpen bij ons eerste keuken en de badkamer). We zijn voor ons tweede keuken bij verschillende bedrijven geweest en de offertes waren veel hoger als bij Koolschijn. Ons nieuwe keuken heeft heel veel nieuwe technische snufjes, dus het liep niet alles zo perfect als bij een standaard keuken. Uiteindelijk werd alles zonder problemen verholpen en perfect afgeleverd. Wij zijn heel erg tevreden met ons Bora inductie kookplaat en afzuiging en natuurlijk ook met de rest van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. Harskamp op zondag 12 jun 2016 16
Van eerste verkoopgesprek tot en met plaatsing zijn we 100% tevreden. Koolschijn werkt met diverse aannemers. Op de aannemer die Koolschijn ons aanraadde was ook al niets aan te merken: vriendelijk, accuraat, hij en zijn collega hebben echt vakwerk afgeleverd. Wij zullen zowel Koolschijn als de aannemer bij iedereen die zijn badkamer wil vernieuwen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Eric op dinsdag 29 dec 2015 15
Uitstekend geholpen door verkoper Bert van Rijn. Is geduldig en neemt alle tijd voor je. Kunnen veel keukenbedrijven een voorbeeld aan nemen. Geen aanbetaling noodzakelijk en komen het tijdens de bouw opmeten. De keuken moet nog geleverd worden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Fam Maartense op maandag 28 sep 2015 15
Koolschijn is een topbedrijf die een naam hoog te houden hebben. Dat blijkt ook uit onze ervaringen. We benaderden Koolschijn voor aanschaf en plaatsing van 2 badkamers en besloten tijdens dat proces om ook onze keuken bij Koolschijn te bestellen, en die bij een grote keukenboer af te bestellen. Koolschijn en haar onderaannemrs hebben echt fantastisch werk afgeleverd en constant meegedacht over onze wensen. Ook service achteraf bij problemen (door ons zelf veroorzaakt) was perfect. Koolschijn is in onze ogen een aanrader voor keukens en badkamers - lokaal bedrijf. Misschien iets duurder maar dan ben je er ook zeker van dat je goed geholpen wordt. WE prijzen ons nog iedere dag gelukkig dat we deze keuze gemaakt hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Moll op donderdag 14 aug 2014 14
Voor de renovatie van onze zeer oude keuken (Bruynzeel, Piet Zwart, 1964) hebben wij uiterst deskundig en vriendelijk advies gekregen. In het begin hadden wij geen idee hoe dit aan te pakken. Na eerst bij verschillende andere zaken inlichtingen te hebben ingewonnen, kwamen wij op advies van familie terecht bij de firma Koolschijn in Delft. De Heer Mark van Beek stelde ons vele vragen en liet ons daarna uitgebreid verschillende mogelijkheden zien. Gezamenlijk zijn wij tot een zeer mooie en kostenbewuste oplossing gekomen, waarbij gelijk een schets werd gemaakt zodat wij konden zien hoe het uiteindelijke resultaat zou worden.Aangezien deze aanpak ons zo goed beviel hebben wij tegelijkertijd de hele gang en het toilet gerenoveerd. De installatie van alle onderdelen, het leggen van de vloer- en wandtegels, verleggen van alle leidingen, plus de afwerking van wanden is uitgevoerd door zeer bekwame onderaannemers van de fa. Koolschijn.
Alle communicatie over en weer verliep uitstekend. Wij hebben een zeer positieve ervaring met de fa. Koolschijn. Niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies en goede service”
Door Uschi en Ton op maandag 19 mei 2014 14
Wij waren erg tevreden over de voorstellen van Koolschijn over de herinrichting van de keuken en bijkeuken na een grote verbouwing. Deze adviezen waren niet alleen kostenbewust maar ook vaktechnisch up-to-date en waardevol (stoomoven). Daarnaast konden bijna alle mogelijkheden en indelingen in de uitgebreide showroom worden bekeken. Na het bestellen van de Siematic-keuken gebeurde het plaatsen eveneens door Koolschijn op een precieze manier en dit kunnen we iedereen aanraden. Met het eindresultaat zijn we nog steeds gelukkig en enkele kleine onvolkomenheden die ons soms pas na weken opvielen werden zonder problemen vlot verholpen. Kortom een goede en positieve ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Corrie op woensdag 30 apr 2014 14
De ervaring van het kopen van een keuken bij de firma Koolschijn die een vorige klant heeft geplaatst is niet de onze. Wij hebben naar volle tevredenheid al twee keer een keuken gekocht en laatst ook een badkamer bij Koolschijn. In de showroom zijn wij op zeer correcte en vriendelijke manier geholpen door de heer Van Rijn. Hij heeft voor ons alles tot in de puntjes geregeld. Tijdens de werkzaamheden kwam de heer Van Rijn kijken of alles naar wens verliep.Voor wat betreft de plaatsing van dit alles heeft het bedrijf Wiegel uitstekend werk geleverd. Als er iets is met de apparatuur of wat dan ook is de heer Van Rijn of de heer Wiegel altijd bereid om belangeloos langs te komen om te zorgen dat het in orde komt, ook buiten garantietijd.
FOTO VAN CORRIE
SieMatic keuken Koolschijn
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Maurice op donderdag 24 apr 2014 14
Koolschijn staat in Delft en omstreken bekend als een zeer degelijk bedrijf, waar service en kwaliteit voorop staan. 20 jaar geleden ben ik op die basis bij dit bedrijf terecht gekomen op mijn zoektocht naar een keuken en een badkamer. Sindsdien (na verhuizingen) heb ik 3 badkamers en 3 keukens bij hun gekocht. Het advies in de showroom was heel duidelijk en zeker niet alleen gericht op ' verkopen', maar er werd heel goed meegedacht met onze wensen. Dankzij goede relaties van Koolschijn hebben we altijd vakmensen in huis gehad die alles kwamen installeren. Als er al iets was, werd alles direct en netjes opgelost.Laatst was er iets met onze cooker-kraan. Met een belletje naar Koolschijn was alles geregeld; zij namen contact op met Cooker en wij hebben nu een nieuwe kraan (ondanks dat de garantie al verlopen was). Ik ga voorlopig niet verhuizen, maar als ik weer iets nieuws nodig heb, ga ik vast en zeker terug naar deze goede zaak. Ik kan me dan ook niets voorstellen bij de kritiek van de mevrouw die klaagt over service en communicatie, integendeel!
FOTO VAN MAURICE
Onze huidige keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: SieMatic keuken Koolschijn
1 / 2
Vestiging Koolschijn
aDelft , Rotterdamseweg 352, 2628 AT Delft, tel 015 - 251 71 71
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.