Feedback
7,1

Koolschijn

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 015-2517171 | Rotterdamseweg 352, 2628 AT Delft
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Koolschijn
Koolschijn, al meer dan 100 jaar kwaliteit. Breng een vrijblijvend bezoek aan onze showroom en laat u inspireren. Met 2.500 m2 aan keukens, badkamers en tegels biedt de showroom de perfecte gelegenheid om ideeën op te doen.
Alternatieven voor Koolschijn
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• Keukenvision
   
(Naaldwijk Zuid-Holland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 360 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,7 uit 74 ervaringen
• I-KOOK
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 9,6 uit 851 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,4 uit 774 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 104 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Koolschijn. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Ontzettend blij met de keuken”
Door Familie Groeneweg op vrijdag 22 dec 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over de firma Koolschijn. Dit jaar is onze keuken geplaatst en de verkoopadviseur de heer P. de Keyzer heeft ons meermalen heel goed geholpen, werkelijk niets was te veel en we zijn heel wat keren daar geweest, voor we tot een akkoord kwamen. Altijd even vriendelijk ontvangen en heel enthousiast in het meedenken. Vanaf dag 1 wisten wij al dat wij hier de keuken zouden afnemen. Er was een probleem met de composiet achterwanden, maar ook dat is prima opgelost zonder daar zorgen over te hebben. Nu nog even wachten op een vriesdeurtje van de Siemens koelkast, maar dat zal zeker ook geen problemen geven. Wij zouden absoluut aanraden om hier een keuken te kopen. We zijn ontzettend blij met de uitvoering van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vlekken op de frontjes”
Door Jaap Post op zondag 18 feb 2024 24
Was wel tijdens Corona tijd. Showroom bezoek positief. Verdere informatie betreffende levering en plaatsing was heel slecht. Moesten aan een loketje van 50x50 m beslissen over een andere uitvoering omdat de gekozen uitvoering uit de collectie ging. Keuze uit twee monsters van 25x25 cm. Spijt van de toen gemaakte keuze want vlekt ontzettend. Slecht bereikbaar. Zouden teruggebeld worden. Werden niet teruggebeld. Hebben geen specificatie van de rekening ontvangen: "Daar doen wij niet aan". Uiteindelijk goed gemonteerd door de keukeninstallateur. Maar die vlekken.
FOTO VAN JAAP POST
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door F.W. Zwart op dinsdag 21 apr 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij de fa. Koolschijn. Dat was een fijne ervaring. We kwamen niet zo gemakkelijk tot een keuze, maar we konden steeds weer terugkomen en onze keuze verfijnen. Het was bijzonder prettig dat de heer de Keyzer ons steeds inventief adviseerde en met andere mogelijkheden kwam. Elke keer was de ontvangst vriendelijk en gastvrij en zo konden we een prachtige keuken samenstellen. Deze inmiddels ook geplaatst, eveneens tot volle tevredenheid en met een kloppende, strakke planning. We kunnen iedereen aanraden om met de fa. Koolschijn in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte”
Door L. de Gelder op zaterdag 20 jan 2018 18
Ik wilde een nieuwe badkamer aanschaffen en laten plaatsen. Na een heel prettige ontvangst in de showroom zijn de materialen uitgezocht, tekeningen gemaakt en er zou een aannemer contact opnemen over de plaatsing. Deze aannemer, Ernst, is 15 november jl. bij mij thuis geweest , heeft alles opgemeten en beoordeeld en zou een offerte maken. Inmiddels is het 20 januari en heb ik nooit meer iets van de aannemer en van de fa. Koolschijn gehoord. Kennelijk is een investering van ruim 16000 euro niet interessant voor dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Renee Kauffmann op woensdag 20 dec 2017 17
17 jaar geleden heeft Koolschijn onze keuken en badkamer geleverd en geplaatst tot volle tevredenheid. De kookplaat was nu aan vervanging toe en al reeds besteld. Vorige week begaf de vaatwasser het en na een telefoontje met Koolschijn is er op dezelfde dag een nieuwe geleverd en ook nog geplaatst!! Ontzettend fijn zo vlak voor kerst. Ook zijn wij zeer tevreden met de aanpassingen in de badkamer die afgelopen voorjaar hebben plaatsgevonden. Wij zijn na al die jaren nog steeds zeer tevreden over de kwaliteit en de service.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermeubels”
Door Irma Kerkhof op woensdag 31 mrt 2021 21
We wilden onze badkamer opknappen. We hebben badkamer meubels gekocht. We zijn goed en deskundig geholpen. Prima uitleg en voldoende keuze.

Aanvulling ontvangen 2 april 2021: Ja het is al geleverd en geïnstalleerd. Vorig jaar al. Het bevalt allemaal prima.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Judith op dinsdag 20 aug 2019 19
Wij hebben een siematic keuken gekocht bij Koolschijn in 2010. Na negen jaar is de keuken nog altijd super! De magnetron moest -uiteraard na 9 jaar- worden vervangen. Ook toen zijn we weer geweldig geholpen door Koolschijn. Wat een deskundigheid en klantvriendelijkheid!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Sascha Ligthelm op zondag 28 mrt 2021 21
Ook hebben we voor onze nieuwbouw woning een badkamer en vloertegels voor de woonkamer gekocht. De verkoper laat alle kleur mogelijkheden zien, en we mocht wat tegels meenemen naar huis, want er was zoveel keuze! We konden een paar x terug komen, om tot een keuze te komen. En wat een mooie badkamer hebben we zeg! Echt prachtig. Ook de installatie ging goed! Zijn super blij met onze badkamer en vloertegels.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Barbara van Rijswijk op maandag 3 jun 2019 19
Onze keuken een jaar geleden gekocht bij koolschijn. Sinds een maand staat onze prachtige keuken en is in gebruik. Zeer goed geholpen door Sjoerd, uiterst vriendelijk en had goede tips en visie om onze droomkeuken te realiseren. Montage en installatie op de afgesproken dagen en ook op tijd afgerond. Nazorg ook goed aangezien we nog contact hebben. Na plaatsing had de installateur Peter ook een goed idee om nog toe te voegen aan ons aanrechtblad. Gaan we ook doen. We zijn zeer tevreden klanten van koolschijn en raden dit bedrijf zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging Koolschijn
  Delft, Rotterdamseweg 352, 2628 AT Delft, tel 015-2517171
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.