Feedback
5,5

Intreal

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0595-433320 | Industrieweg 14, 9981 HJ Uithuizen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Intreal
Waarom gaat u voor een keuken of badkamer naar Intréal? Voor persoonlijk advies, topkwaliteit en scherpe prijzen. Wij ondersteunen u van begin tot eind: van het bespreken van de mogelijkheden tot het monteren van uw nieuwe keuken of badkamer.
Alternatieven voor Intreal
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Ijtsma Keukens
   
(Opende Groningen) score 9,5 uit 86 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Groningen Groningen) score 8,9 uit 120 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 242 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 65 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 533 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 497 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Intreal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slechte bereikbaarheid en communicatie”
Door Marianne op donderdag 11 mei 2023 23
Beste lezer, nou moet ik zeggen dat mijn badkamer mooi is geworden.... uiteindelijk. Ook het toilet is uiteindelijk wel naar wens. Hoewel de afvoer van het fonteintje nog steeds scheef zit. Ik heb er op eigen kosten een kastje omheen geplaatst. Maar waar het echt aan schort bij dit bedrijf? De bereikbaarheid is ronduit slecht, afspraken worden uiteindelijk meestal wel nagekomen maar vraag niet niet hoe. Bij bellen wordt er niet opgenomen, achtergelaten berichten worden niet beantwoord, afspraken kunnen niet gemaakt worden... het is om horendol van te worden. Je moet drammen om iets voor elkaar te krijgen... bellen, bellen en nog eens bellen. Bij vertraging van levering of personeelsgebrek geen informatie. Kortom mijn advies: niet doen! Het scheelt een hoop stress!
Reactie of foto toevoegen
“Hebben niets met aftersales”
Door Cor bouma op donderdag 1 apr 2021 21
De verkoop in de winkel als goed ervaren, men begreep gelijk wat we wilden. Montage ook heel netjes. Alleen kunnen ze het woord garantie beter weg laten. Men komt afspraken niet na en de beschadigingen kunnen ze niks aan doen immers zeggen gewoon... och dat krijg je toch als je het gebruikt, of te wel als je een nieuwe auto koopt mogen er krassen en butsen op zitten van hun. Verder waren de letterlijke woorden dat hij niet aan garantie deed omdat hij anders niks verdiende. Na dat de aannemer hun aanspoorde om het op te lossen kwamen ze een heel klein beetje in beweging. Conclusie verkoop praat is goed, aftersale dramatisch slecht.

Aanvulling ontvangen 7 april 2021: Intreal heeft een complete keuken en badkamer en wc geleverd. Er waren beschadigingen en daarvan zei de ene broer ach er komen naar verloop van tijd toch krassen op verchroomde stoppen etc op. Net of je op een nieuwe auto ook krassen mag verwachten bij de dealer..... Verder was er wat met de keuken we dachten een scheur in ons inductie kookplaat toen zei de ander daar kan ik niks mee want anders heb ik niks "verdient". Niet de moeite nemen om het te komen bekijken. Nu is ons inductie fornuis een knop die niet goed functioneert wordt er een knop bestelt en afgegeven van kijk hier heb je hem red je er maar mee. Maar probleem is er nog en heb aangegeven dat ze het moet oplossen. Het enige waar het hun omgaat is snelle verkoop en after sale hebben ze niks mee.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Intreal
Website: www.intreal.nl
  Uithuizen, Industrieweg 14, 9981 HJ Uithuizen, tel 0595-433320
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.