Feedback
7,0

Intreal

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0595-433320 | Industrieweg 14, 9981 HJ Uithuizen


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Intreal
Waarom gaat u voor een keuken of badkamer naar Intréal? Voor persoonlijk advies, topkwaliteit en scherpe prijzen. Wij ondersteunen u van begin tot eind: van het bespreken van de mogelijkheden tot het monteren van uw nieuwe keuken of badkamer.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Intreal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Kleinschalig met persoonlijke benadering”
Door Debora op dinsdag 13 sep 2016 16
Kleinere winkel met persoonlijke benadering. Voelde gelijk goed bij het betreden van de winkel. Erik doet zijn best om mee te denken en alles goed te krijgen. Je krijgt de echte prijzen te horen en bleek uiteindelijk nog goedkoper te zijn dan de prijzen die we hoorden bij de grotere prijsvechters. Goede, prettige service. Enige nadeel is dat er niet een grote showroom is, je kunt niet alles ter plekke bekijken. Voordeel is dat het zo kleinschalig is waardoor je steeds met 1 persoon te maken hebt die van alle afspreken op de hoogte is. De monteur werkte secuur en goed. We zijn zeer tevreden over onze keuken en over deze winkel en zullen onze nieuwe badkamer hier ook aanschaffen in de toekomst!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Intreal
Website: www.intreal.nl
aUithuizen , Industrieweg 14, 9981 HJ Uithuizen, tel 0595 - 43 33 20
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.