Feedback
6,0

Intreal

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0595-433320 | Industrieweg 14, 9981 HJ Uithuizen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Intreal
Waarom gaat u voor een keuken of badkamer naar Intréal? Voor persoonlijk advies, topkwaliteit en scherpe prijzen. Wij ondersteunen u van begin tot eind: van het bespreken van de mogelijkheden tot het monteren van uw nieuwe keuken of badkamer.
Alternatieven voor Intreal
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• I-KOOK
   
(Veendam Groningen) score 9,4 uit 890 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2129 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,5 uit 510 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 487 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,6 uit 64 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,7 uit 251 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 536 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Intreal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Kleinschalig met persoonlijke benadering”
Door Debora op dinsdag 13 sep 2016 16
Kleinere winkel met persoonlijke benadering. Voelde gelijk goed bij het betreden van de winkel. Erik doet zijn best om mee te denken en alles goed te krijgen. Je krijgt de echte prijzen te horen en bleek uiteindelijk nog goedkoper te zijn dan de prijzen die we hoorden bij de grotere prijsvechters. Goede, prettige service. Enige nadeel is dat er niet een grote showroom is, je kunt niet alles ter plekke bekijken. Voordeel is dat het zo kleinschalig is waardoor je steeds met 1 persoon te maken hebt die van alle afspreken op de hoogte is. De monteur werkte secuur en goed. We zijn zeer tevreden over onze keuken en over deze winkel en zullen onze nieuwe badkamer hier ook aanschaffen in de toekomst!
Reactie of foto toevoegen
“Hebben niets met aftersales”
Door Cor bouma op donderdag 1 apr 2021 21
De verkoop in de winkel als goed ervaren, men begreep gelijk wat we wilden. Montage ook heel netjes. Alleen kunnen ze het woord garantie beter weg laten. Men komt afspraken niet na en de beschadigingen kunnen ze niks aan doen immers zeggen gewoon... och dat krijg je toch als je het gebruikt, of te wel als je een nieuwe auto koopt mogen er krassen en butsen op zitten van hun. Verder waren de letterlijke woorden dat hij niet aan garantie deed omdat hij anders niks verdiende. Na dat de aannemer hun aanspoorde om het op te lossen kwamen ze een heel klein beetje in beweging. Conclusie verkoop praat is goed, aftersale dramatisch slecht.

Aanvulling ontvangen 7 april 2021: Intreal heeft een complete keuken en badkamer en wc geleverd. Er waren beschadigingen en daarvan zei de ene broer ach er komen naar verloop van tijd toch krassen op verchroomde stoppen etc op. Net of je op een nieuwe auto ook krassen mag verwachten bij de dealer..... Verder was er wat met de keuken we dachten een scheur in ons inductie kookplaat toen zei de ander daar kan ik niks mee want anders heb ik niks "verdient". Niet de moeite nemen om het te komen bekijken. Nu is ons inductie fornuis een knop die niet goed functioneert wordt er een knop bestelt en afgegeven van kijk hier heb je hem red je er maar mee. Maar probleem is er nog en heb aangegeven dat ze het moet oplossen. Het enige waar het hun omgaat is snelle verkoop en after sale hebben ze niks mee.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Intreal
Website: www.intreal.nl
aUithuizen , Industrieweg 14, 9981 HJ Uithuizen, tel 0595 - 43 33 20
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.