Feedback
7,1

Van der Putten Chateauvloeren

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 040-2839839 | Papenhoef 15, 5737 BS Lieshout
Parketzaken beoordeeld
LAB21 8,0


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van der Putten Chateauvloeren
Ruim 30 jaar geleden al zijn wij begonnen met het leveren van parket vloeren. Wij zijn een ambachtelijke houthandel met een bijzonder ruim, groot en concurrerend aanbod houten vloeren. Chateauvloeren zijn echte mooie houten vloeren.
Alternatieven voor Van der Putten Chateauvloeren
Andere goed gewaardeerde parketzaken zijn onder meer:
• LAB21
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 8,0 uit 922 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 346 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 403 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 98 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ parketzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Van der Putten Chateauvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Douglas en eiken hout voor overkapping”
Door Stefan van Lieshout op maandag 27 sep 2021 21
Wij hebben bij Van der Putten douglas en eiken hout gekocht voor onze overkapping van 4m x 13,50m. In een erg moeilijke markt hebben ze op korte termijn alles wat we nodig hadden voor de overkapping kunnen leveren. Daarnaast hebben we samen in 3 dagen het geraamte en het dak geplaatst. Het was hard werken maar het resultaat mag er wezen. we zijn heel tevreden en waarderen de getoonde flexibiliteit en behulpzaamheid.
FOTO VAN STEFAN VAN LIESHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en houten vloer”
Door Martijn op dinsdag 5 jan 2021 21
Via een (tevreden) bekende bij Chateauvloeren terecht gekomen. Overzichtelijke winkel en ongedwongen sfeer. Wij hebben er 2 vloeren gekocht. Laminaat voor de 1ste etage en zolder en een houten vloer voor de toen nog te verbouwen beneden verdieping. Het laminaat hebben we zelf gelegd. Goede prijs / kwaliteit. Het leveren verliep vlot. De houten vloer hebben we destijds ook direct gekocht (beurskorting) maar pas een jaar later laten leggen ivm de verbouwing. Het leggen verliep vlot en netjes. Weinig zaagverlies, afval netjes gescheiden en aan het einde van de klus nog even met de stofzuiger er doorheen. Al met al zeer blij en tevreden met de vloer en de gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door J C van Oord op donderdag 24 jun 2021 21
Hadden 6 jaar geleden tot tevredenheid bij v d Putten eiken houten vloer in de keuken gekocht. Nu zelfde vloer laten leggen in de rest van de woning. 90m2. Vakkundig vriendelijk advies. Prachtig gelegd inclusief plinten. Geen verschil te zien tussen oude en nieuwe vloer. De vloer in de keuken was mooi en nog net zo mooi als de nieuwe. Dus meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed contact”
Door Marielle van Woerden op donderdag 7 jan 2021 21
Na een warm ontvangst met heerlijke lunch werd ik door de eigenaar en zoon uitstekend geadviseerd over de mogelijkheden voor een vissengraad vloer voor onze nieuwe woning. Pas maanden later werd onze vloer gelegd maar het contact bleef warm en goed. Ook het leggen is keurig en zeer professioneel gedaan. Het resultaat is boven verwachting, hoge kwaliteit. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer en bevelen Van der Putten Chateauvloeren sterk aan!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Theo op maandag 13 sep 2021 21
30 jaar geleden heeft van der Putten onze prachtige vloer gelegd. De keuze was al snel gemaakt om nogmaals bij van der Putten te gaan kijken. We werden warm ontvangen. Vervolgens kregen we duidelijke advies over de verschillende vloeren. Waardoor onze keuze makkelijk gemaakt werd. Je ziet dat de vloer vakkundig gelegd is. We hopen weer een hele tijd van onze mooie vloer te kunnen genieten. Ik raad van de Putten Chateauvloeren zeker aan.
FOTO VAN THEO
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloeraankoop”
Door JvH op woensdag 29 jul 2020 20
Ze verkopen zonder meer prachtige vloeren bij Van der Putten Chateauvloeren. Toch zou ik nooit meer kiezen voor dit bedrijf. De communicatie met van der Putten heb ik op zijn zachts gezegd als zeer onplezierig ervaren. lantvriendelijkheid en -gerichtheid zijn hem vreemd. Heel jammer en teleurstellend...

Aanvulling ontvangen 29 juli 2020: Voor beneden hebben wij een houten vissengraat vloer gekocht en voor de eerste en tweede verdieping houten planken. Inmiddels is alles geleverd en gelegd. Dat leggen is ook met veel gedoe verlopen helaas.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Van der Putten Chateauvloeren
  Lieshout, Papenhoef 15, 5737 BS Lieshout, tel 040-2839839
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor houten vloeren in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.