Feedback
6,8

Van der Putten Chateauvloeren

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 040-2839839 | Berg 62, 5671CD Nuenen
Parketzaken beoordeeld
Laminaatwinkels beoordeeld
PVC vloerenwinkels beoordeeld
Vloerenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van der Putten Chateauvloeren
Voor ieders stijl, smaak en budget een ChateauVloer.
Alternatieven voor Van der Putten Chateauvloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 140 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 411 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 345 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,7 uit 124 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Van der Putten Chateauvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goed contact”
Door Marielle van Woerden op donderdag 7 jan 2021 21
Na een warm ontvangst met heerlijke lunch werd ik door de eigenaar en zoon uitstekend geadviseerd over de mogelijkheden voor een vissengraad vloer voor onze nieuwe woning. Pas maanden later werd onze vloer gelegd maar het contact bleef warm en goed. Ook het leggen is keurig en zeer professioneel gedaan. Het resultaat is boven verwachting, hoge kwaliteit. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer en bevelen Van der Putten Chateauvloeren sterk aan!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en houten vloer”
Door Martijn op dinsdag 5 jan 2021 21
Via een (tevreden) bekende bij Chateauvloeren terecht gekomen. Overzichtelijke winkel en ongedwongen sfeer. Wij hebben er 2 vloeren gekocht. Laminaat voor de 1ste etage en zolder en een houten vloer voor de toen nog te verbouwen beneden verdieping. Het laminaat hebben we zelf gelegd. Goede prijs / kwaliteit. Het leveren verliep vlot. De houten vloer hebben we destijds ook direct gekocht (beurskorting) maar pas een jaar later laten leggen ivm de verbouwing. Het leggen verliep vlot en netjes. Weinig zaagverlies, afval netjes gescheiden en aan het einde van de klus nog even met de stofzuiger er doorheen. Al met al zeer blij en tevreden met de vloer en de gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloeraankoop”
Door JvH op woensdag 29 jul 2020 20
Ze verkopen zonder meer prachtige vloeren bij Van der Putten Chateauvloeren. Toch zou ik nooit meer kiezen voor dit bedrijf. De communicatie met van der Putten heb ik op zijn zachts gezegd als zeer onplezierig ervaren. lantvriendelijkheid en -gerichtheid zijn hem vreemd. Heel jammer en teleurstellend...

Aanvulling ontvangen 29 juli 2020: Voor beneden hebben wij een houten vissengraat vloer gekocht en voor de eerste en tweede verdieping houten planken. Inmiddels is alles geleverd en gelegd. Dat leggen is ook met veel gedoe verlopen helaas.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Van der Putten Chateauvloeren
aNuenen , Berg 62, 5671CD Nuenen, tel 040 - 283 98 39
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.