Feedback
7,7

Van Ee Keukens Ede

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0318-625960 | Frankeneng 63A, 6716 AA Ede
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Ee Keukens Ede
Reeds 45 jaar betaalbare kwaliteitskeukens in regio Ede, Veenendaal, Barneveld
Alternatieven voor Van Ee Keukens Ede
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 361 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,8 uit 58 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,7 uit 51 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,4 uit 361 ervaringen
• I-Kook
   
(Veenendaal Utrecht) score 8,7 uit 315 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 578 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 8,8 uit 36 ervaringen
• Keukencentrum de Vries
   
(Genemuiden Overijssel) score 9,5 uit 79 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Van Ee Keukens Ede. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Complete keuken”
Door Van der Horst op donderdag 31 aug 2017 '17
Bij bijna alle keukenzaken waar wij geweest zijn kregen we een onprettig gevoel. Opdringerige verkopers, of je maar even wilde tekenen, nee het is niet de exacte prijs, er gaat nog korting af en de keuken kan je later nog wel uitzoeken. Bij Van Ee keukens in Ede was het wel anders. Dit kost de keuken , je wist gelijk waar je aan toe was. Onderhandelen kan zeker maar als je lager bied en Wim laat je gaan, geloof dan maar dat je dan een eerlijke prijs betaald. We hebben dan ook de keuken besteld bij Van Ee, super mooie complete keuken. Zeer goed geplaatst door echte vakmensen. Van Ee keukens in Ede is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense advies”
Door Carla Molmans op vrijdag 21 jul 2017 '17
Wij hebben voor de tweede keer (na 18 jaar) onze keuken gekocht bij Van Ee Keukens en het is wederom een plaatje geworden! We zijn meer dan tevreden over het goede en "no nonsense" advies. Onze complimenten ook voor de installateur, de stucadoor en de keukenbouwer. Echte vaklui die goed werk afleveren. Van Ee Keukens, een echte aanrader!
FOTO VAN CARLA MOLMANS
Plaatje van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Gijs op zondag 26 mrt 2017 '17
Wim en Rinske denken goed mee over de indeling van de keuken en hoe je meer gebruikersgemak krijgt. Wij hebben een oud huis en geen rechte muren en merkten dat we zelf heel goed de tekeningen moesten controleren om fouten te voorkomen. Zelf goed meedenken dus! De plaatsing is heel netjes gedaan door Wim Roelofsen. Topwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door B. Niesing op donderdag 23 mrt 2017 '17
Bij van Ee keukens een uitbreiding van een bestaande keuken gekocht. Wij zijn goed ontvangen, geadviseerd en alles is tot tevredenheid van ons uitgevoerd! Wij zullen zeker van Ee keukens in onze familie en vriendenkring aan bevelen. Wij bedanken dhr. Van Ee voor het goede kontakt.
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door snijder.wm op woensdag 22 mrt 2017 '17
een hoekkeuken,goede uitleg gehad van de mogenlijkheden , wat het beste uitkwam voor ons,en goede service[deur van de koelkast was licht beschadigd na enkele weken werd die vervangen].wij zijn goed geholpen,we zijn er blij mee.zou het zeker aan andere mensen aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Niet zo tevreden”
Door Mieke op woensdag 22 mrt 2017 '17
Wij zou persoonlijk het bedrijf niet aanraden aan bekenden (of onbekenden). Er zijn aardig wat stomme fouten gemaakt, het vergeten van de btw op de offerte en dat bij een aangepaste versie er gewoon bij opzetten zonder verdere info, op dag van plaatsing zijn er apparaten niet geleverd en geplaats (vergeten te bestellen), verkeerd ingemeten waardoor een lade in de hoek niet open kan en we ander beslag moesten kiezen omdat er geen andere optie word voorgelegd, en nu we een klacht hebben wordt er slecht gereageerd en is er na 2.5 week nog geen afspraak gepland om het te bekijken en het op te lossen.
REACTIE VAN MIEKE
Onze klacht wordt uiteindelijk keurig opgelost. Positief!
REACTIE VAN VAN EE KEUKENS EDE
Bedankt voor uw beoordeling, Mieke. De lade en de rekenfout zijn inderdaad knullige foutjes, onze welgemeende excuses daarvoor. Apparatuur zijn we echter nooit vergeten te bestellen. Zo nu en dan wordt een apparaat te laat geleverd en helaas was dat bij u het geval. We doen ons uiterste best de steekjes die we laten vallen zo goed mogelijk op te lossen. Hopelijk heeft u veel plezier van uw keuken!
REACTIE VAN VAN EE KEUKENS EDE
Beste Mieke, ook willen wij u graag bedanken voor het aanbevelen van ons bedrijf bij de klanten die wij deze week mochten ontvangen. Aardig dat u ondanks uw review ons aanbeveelt bij vrienden en kennissen! Mvg, Van Ee Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Erg netjes gegaan”
Door Annette Bijlenga op dinsdag 8 nov 2016 '16
Zeer uitgebreide showroom in Ede. Keukenadviseur schat heel goed in wat de wensen zijn en komt met een voorstel. Let goed op het budget. Komt thuis opmeten en stelt een keuken voor met tekeningen wat zeer goed in het huis en de bewoners past. Kan goed luisteren. Bij voorbereiding en plaatsing van de keuken kan je goed merken dat je met vakmannen te maken hebt. Wat mij met name opviel dat de installateurs erg netjes zijn en hun eigen rommel goed en netjes opruimen/meenemen. Ze zijn zich ervan bewust dat ze in een huis van een ander bezig zijn. Ook de nazorg was uitmuntend. Overal kwam antwoord op. Geen vraag was te gek. Ben daarom ook erg blij met de nieuwe keuken. Een sieraad voor het huis.
FOTO VAN ANNETTE BIJLENGA
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Plaatje van een keuken
1 / 2
Vestiging Van Ee Keukens Ede
aEde , Frankeneng 63A, 6716 AA Ede, tel 0318 - 62 59 60
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.