Feedback
8,8

Satink Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.satink-zwolle.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Satink Keukens
Ons motto is altijd al geweest: “Gewoon goed je best doen”. En dat is de grondslag van het inmiddels ruim 30-jarige bestaan van Satink Keukens in Zwolle. Wij vinden het belangrijk om onze klanten tevreden te houden. Er is immers geen betere reclame dan mond-tot-mondreclame. En dit uitgangspunt wordt door ons nog steeds gehanteerd. Wij vinden het belangrijk dat klanten zich ‘thuis’ voelen bij ons in de showroom en dat er vertrouwen is om over te gaan tot de aankoop van een duurzaam product. Boven alles staat dat de klant de producten vindt die aansluiten bij zijn of haar wensen met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

De klik met de verkopende partij speelt natuurlijk een grote rol, maar ook de afwerking van begin tot eind. Van offerte tot installatie en alles wat daar tussen gebeurt. Daarom doen onze medewerkers beter hun best. Ook voor u!

Ervaringen
Er zijn 59 ervaringen over Satink Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren42 ervaringen
4 sterren10 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“Een fantastisch resultaat”
Door Irina Noordeman op dinsdag 16 mei 2023 23
Ik heb mijn nieuwe keuken bij Satink uitgezocht omdat zij waren aangesloten bij mijn nieuwbouwproject. Ik twijfelde of ik daarvoor speciaal naar Zwolle wilde rijden, maar ben zo blij dat ik het heb gedaan. De adviseur heeft alle tijd genomen om mij te voorzien van een passend advies. De keuken is echt prachtig geworden. Er waren wat uitdagingen met het installeren van de verlichting en het heeft even geduurd voordat het werd opgelost, maar het resultaat is fantastisch. Super blije klant hier!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Hier doen we het voor! Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met de keuken”
Door Elisha op woensdag 25 jan 2023 23
Na meerdere rondjes te hebben gelopen door de schitterende showroom in Zwolle, waren wij meteen er over uit dat dit de plek moest worden waar we onze keuken zouden kopen. We hebben toen een afspraak gemaakt met Jan. Wij hadden nog geen idee van hoe de keuken eruit zou moeten komen te zien. Jan heeft al onze wensen perfect omgezet in een ontwerp en zelfs nog meer dan dat. Hij heeft aan alle kleine details gedacht die wij pas hebben opgemerkt tijdens en na het plaatsen van de keuken, die de keuken nog mooier maken. Wij zijn ontzettend blij met de keuken!
FOTO VAN ELISHA
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Mieke en Eef, Zwolle op dinsdag 11 okt 2022 22
Een fantastische keuken, mede dankzij Jay Koster. Wij hebben bij SATINK-keukens het geluk gehad met verkoper Jay Koster in contact te komen. Een man met passie voor het vak! Hij is creatief, vakkundig en eerlijk. Hij luistert naar de klant, heeft alle tijd voor je en hij wist onze wensen snel en correct in een mooi 3 D ontwerp te visualiseren. In deze tijd van moeilijke leveringen van apparatuur hebben wij de keuken, mede dank zij Jay, op de afgesproken datum compleet geleverd gekregen. Ook hulde voor monteur Ronald, die de keuken in korte tijd perfect heeft geïnstalleerd. Al met al zijn wij zeer tevreden met het eindresultaat van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Lastig met leveanciers”
Door Barbara Prins op vrijdag 26 aug 2022 22
Ruim 1.5 jaar geleden kochten wij een nieuwe keuken voor onze nieuwbouw woning. In eerste instantie wilde wij een zwarte keuken maar over het blad waren we nog niet uit. De adviseur vertelde dat hij bijna alles kon bestellen dus dat was geen probleem. Eenmaal nadat de handtekening gezet was vroeg ik dit weer en was er geen mogelijkheid om een ander blad te bestellen behalve bij hun leveranciers. 3 maanden na de handtekening wilde ik een lichte keuken met een composiet blad. Dit is niet meegenomen in de offerte destijds waardoor wij 3 kwart jaar later een mega toeslag kregen omdat de prijzen duurder zijn geworden. Wij hadden eerst een keuken van next125 in de offerte staan. Bij de laatste afspraak bleek dat ze next niet meer in de showroom hadden staan en niet meer verkopen. Ze konden het nog wel bestellen maar dat moesten ze wat kleur stalen regelen (als we dit deden dan werd de levering van de keuken wel uitgesteld). Dus konden we niet anders dan naar een pronorm keuken over te gaan. En natuurlijk wel met de nieuwe prijs stijgingen. Uiteindelijk waren wij bijna 5000 duurder uit dan de 1e offerte. Ik snap dat wij een upgrade hebben gedaan kwa blad. Maar dit had de adviseur meteen in de offerte moeten zetten. Bij onze overbuurvrouw is dit wel gedaan maar zij had een andere adviseur bij satink. De keuken is nu geleverd en zijn er veel kleine beschadigingen en de koelkast doet het niet goed, of het bevriest of het is ijs. De rubbers laten de hele tijd los, wat zeer frustrerend is. Wij balen sws al van de koelkast dat het een normale inbouw is. De laatste afspraak hebben we ook niet gekeken wat voor koelkast etc we hebben. Ook onze eigen schuld want we hadden liever met een gezin van 4 een grote koelkast gehad. En onze deur onder de wasbak draait de verkeerde kant op. Ook dit is bij ons niet besproken en bij mijn overbuurvrouw dus wel. Over de beschadigingen en de koelkast etc heb ik 4 weken geleden gemaild. Ik krijg alleen maar mails terug dat het doorgestuurd is naar de service afdeling. Al met al zijn er nog wat kleine dingen gebeurt bij satink wat echt niet service gericht was. Ik zou niemand adviseren hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Frank op dinsdag 7 jun 2022 22
Keuken werd onvolledig en onjuist geïnstalleerd. Op dit moment sprake van gevaarlijke situatie met drie jonge kinderen in huis. Kookplaat niet afgekit, ovens zijn niet vastgezet en laden komen onder het eiland vandaan. Deze Next125 designkeuken zou juist zeer strak gemonteerd moeten worden, maar de betreffende monteur gaf aan nooit de installatie-instructie te lezen. Bovendien kwam de installateur alleen, en had hulp nodig van mij (de koper) voor de installatie. Het werkblad van 3 meter is alleen niet te tillen. Bijzonder vreemde gang van zaken gezien de forse aankoop- en installatieprijs.
Afronding van installatie is na enig aandringen gepland. Wordt vervolgd.
FOTO VAN FRANK
REACTIE VAN DEBBY
Wij betreuren jullie ervaring ten zeerste en zijn hierover in contact. Uiteraard doen wij ons uiterste best om een en ander naar tevredenheid op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan gedacht”
Door Jaap Jan op zondag 29 mei 2022 22
Volgens afspraak een complete keuken (incl. alle apparatuur!) Nog mooier uitgepakt dan we dachten en een leuk en zorgvuldig installatieteam. Goed advies gehad inzake opstelling en apparatuurkeuze, ervaring en professionaliteit krijg je zichtbaar terug!
FOTO VAN JAAP JAN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Bert op woensdag 25 mei 2022 22
Proces van inspiratie opdoen tot plaatsen keuken is zeer fijn verlopen. Heldere communicatie, afspraken nakomen en meedenken in oplossingen. We zijn zeer tevreden met onze keuze voor Satink Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ilse H op woensdag 18 mei 2022 22
Aanvulling 6 juni 2022:
Wij hebben na onderstaande bericht contact met Satink keukens gehad, en zijn tevreden met de oplossing die Dinand ons gegeven heeft. Het bleek uiteindelijk om een aantal misverstanden te draaien. We kregen ook een mooie bos bloemen toegestuurd, dus al met al naar tevredenheid opgelost.

Ervaring van 18 mei 2022:
Bij het adviesgesprek hebben wij zeer duidelijk onze wensen aangegeven. Hierna hebben wij van adviseur Marc een advies gekregen voor een keuken die niet kloppend is met onze wensen. Zo hadden wij zonder weten showroomapparatuur in de offerte staan, een goedkopere front én geen anti-vingerafdruk coating. Ook wisten wij niet dat er een naad in het blad zou komen. Na het geven van het akkoord op de offerte bleef het lang stil en zijn we zelf polshoogte gaan nemen. Hierna hebben wij contact gehad met een tweede adviseur en zijn we achter deze fouten gekomen. Over de installatie zelf (5 weken geleden) zijn wij helaas niet tevreden, de keuken is nog steeds niet af. De keuken is geplaatst met een buts onderin het gootsteenkastje, verkeerde besteklades, verkeerde afgemeten lades en een slecht afgekite rand (tot halverwege de spoelbak, al het water kan er nu dus achter langs lopen met kans op schimmel/rotten). De levertijd van de koelkast is opgeschoven naar 28 weken terwijl hij op dergelijke websites morgen kan worden thuisbezorgd. Een korting van €300 aanbieden, zodat we dit zelf kunnen gaan regelen, doet Satink niet. Satink laat klanten liever een half jaar met een open keuken zitten, met tijdelijke leenkoelkast. Voor een oplossing moet je bij de service zijn maar die laten zeer beperkt (niet) van zich horen. De gang van zaken betreuren wij zeer. Wij dachten gekozen te hebben voor een kwaliteitskeukenzaak. Mocht je hier naar op zoek zijn, kijk dan vooral verder. De volgende keer kiezen wij zeker voor een andere partij.
FOTO VAN ILSE H
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw volledige ervaring en goed om te horen dat we het naar tevredenheid opgelost hebben. We wensen jullie nog heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Rene Beuling op woensdag 20 apr 2022 22
Wij via ons nieuwbouwproject terecht gekomen bij Satink keukens. Hier zijn wij geholpen door Dinand. Hij heeft er voor gezorgd dat er met onze wensen voor de keuken een prachtig resultaat is gekomen. De keuken is onlangs geplaats en de afhandeling is prima verlopen. Wij kunnen met onze ervaring zeggen dat wij tevreden zijn over Satink.
REACTIE VAN DEBBY
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel kookplezier met uw nieuwe Satink keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alles netjes en volgens afspraak”
Door Franke op maandag 11 apr 2022 22
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Satink uitgezocht omdat zij waren aangesloten bij ons nieuwbouwproject. We hadden niet anders gewild! Fred van Zandbergen adviseerde ons prettig en wist waar hij over sprak. Tijdens het tekenen van de keuken konden wij wachten in het restaurant waar we goed werden verzorgd door Marit! Ook tijdens vertragingen die we opliepen met de oplevering was Satink erg welwillend en kon de keuken later worden geplaatst. Alles is netjes volgens afspraak geleverd en geplaatst!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Heel fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is. Daar doen we het voor! Heel veel kookplezier in uw Satink keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Door Familie oudendorp op vrijdag 25 mrt 2022 22
Wij zijn geslaagd voor onze droomkeuken bij satink Zwolle' en geholpen door Fred zandbergen, deze week is de keuken geleverd en we zijn heel blij ermee! Wat een kwaliteit! We zeiden al tegen mekaar een echte grote mensen keuken! Ik beveel satink zeker aan bij familie en vrienden,
FOTO VAN FAMILIE OUDENDORP
REACTIE VAN DEBBY
Wat een plaatje! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met foto te delen en heel goed om te horen dat jullie meer dan tevreden zijn! Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe in deze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer flexibel in plaatsen van de keuken”
Door Jurriaan op vrijdag 7 jan 2022 22
We zijn erg blij met onze keuken van Satink. De service en communicatie waren erg goed en bovendien waren ze flexibel met het moment van plaatsen. Zeker een aanrader dus!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor de complimenten! Daar doen we het voor. We wensen u nog heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Netty op woensdag 15 dec 2021 21
Wij hebben een nieuwe woning gekocht met daarin een keuken cheque van Satink, dat was spannend voor ons omdat wij deze winkel niet kenden. Maar we vonden een prachtige keuken en werden heel goed geholpen door Tina die echt met ons mee dacht. Hij is nu geplaatst door een kundige vakman. We zijn er heel blij mee. Top gedaan!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor de complimenten! Geniet van uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Maduro op dinsdag 14 dec 2021 21
We waren voor een lange tijd opzoek naar een geschikte keuken. Bij Satink in Zwolle werden we goed ontvangen en geholpen door Dennis. Het is een nette bedrijf. Uiteindelijk hebben we een keuken gevonden en gekocht. Keuken is geplaatst. Wij zijn super gelukkig met onze nieuwe keuken. Alles werkt perfect. Een top bedrijf. Dikke 10 van ons
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor uw 10! Daar doen we het voor! Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Gerrit Kampen op donderdag 2 dec 2021 21
Bijzonder prettige gesprekken en goed advies van verkoop adviseur Fred heeft onze wensen goed gerealiseerd hebben wel vinger aan de pols moeten houden bij goed keuring laatste tekening de bladen waren in 1 keer anders ingedeeld dan afgesproken is in overleg weer aangepast.
Ook zeer tevreden over de monteur die keuken heeft geplaatst rustig netjes weloverwogen en terzake kundig met als resultaat dat wij bijzonder tevreden zijn over de keuken en zouden bij eventuele nieuwe keuken met gerust hart weer offerte vragen bij Satink.
FOTO VAN GERRIT KAMPEN
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het toevoegen van de foto, dat spreekt tot de verbeelding! De keuken is prachtig geworden! Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring en heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. Pattipeilohy op woensdag 1 dec 2021 21
Wij zijn bij Satink in Zwolle geholpen door Dinand en zijn daar heel tevreden over. Hij nam uitgebreid de tijd, verspreid over een aantal afspraken, om ons te adviseren. Hierdoor konden we rustig nadenken over wat voor ons een handige indeling was en welke materialen, kleuren en apparaten we nodig zouden hebben. Uiteindelijk is daar een voor ons ideale keuken uit gekomen! Het plaatsen van de keuken verliep prima, wel een paar nawerkpunten, maar die worden prima door Satink afgehandeld. Al met al zeer tevreden over de geleverde service en uiteraard onze nieuwe keuken!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij zijn zeer blij om te lezen dat alles naar wens is en wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe Satink keuken!
Reactie of foto toevoegen
“100% Tevreden”
Door Buter op woensdag 1 dec 2021 21
Super fijne keuken en er is goed meegedacht over alle mogelijke opstellingen door Peter. Hierdoor zijn wij voor 100% tevreden over onze keuken.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig geworden”
Door Thea Bomert op woensdag 1 dec 2021 21
We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht bij Satink. Deze keer een groot kookeiland met aparte kasten wand, het is prachtig geworden. We zijn heel goed geholpen door Peter, hij heeft echt veel kennis en goede tips en ideeën.
REACTIE VAN DEBBY
Namens Peter en het Satink team willen wij u hartelijk bedanken voor de complimenten en het plaatsen van uw ervaring! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij wensen u nog heel veel kookplezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het eindresultaat”
Door Elise op maandag 29 nov 2021 21
We zijn super tevreden over Satink Keukens. Tijdens het uitkiezen van de keuken zijn we geholpen door Rianka. Ze nam alle tijd om de materialen en opties te laten zien. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn super blij met het eindresultaat.
REACTIE VAN DEBBY
Namens Rianka bedankt voor de complimenten en het plaatsen van uw ervaring. Dit is precies waar we het voor doen. Wij wensen u nog heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Wendy Beekman op zaterdag 20 nov 2021 21
Wij hebben onze keuken bij Satink gekocht, waarbij wij uitstekend zijn geïnformeerd en geadviseerd door Dinand. Ook de levering en plaatsing is verlopen zoals afgesproken. Een aanrader voor iedereen!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor de complimenten en het plaatsen van uw ervaring! Heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een fraaie en functionele keuken”
Door Geja & George op woensdag 17 nov 2021 21
Wij zijn enorm tevreden over onze keuken van Satink. We zijn bij het ontwerpen uitstekend geholpen door Tina. We hebben een fraaie en functionele keuken genomen met eiland en apparatuur in de wand. Daarnaast hebben we een grote kastenwand en een zwevend meubel. Het ziet er fantastisch uit en is precies geworden wat we ervan verwachten. We kregen alles netjes en compleet geleverd. Bovendien is Ronald een geweldige monteur die met zijn hulp alles tot in de puntjes heeft afgeleverd. Jammer dat de planning steken heeft laten vallen die gelukkig door de monteur wel zijn opgelost. Een deur en laatje zijn later vervangen die niet helemaal perfect waren en nu wel. Kortom, wij zijn hartstikke blij met onze keuken en de mensen van Satink. Alles in 1x goed op een enkel puntje na en ook dat is keurig opgelost. Wij bevelen Satink dan ook graag bij u aan. Een aanrader!
FOTO VAN GEJA & GEORGE
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtig eindresultaat! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Peter en Patricia op donderdag 28 okt 2021 21
Zeer goed behandeld in de zaak, meedenkende verkopers, levering van de keuken super gegaan, op tijd en zeer netjes neergezet, de plaatsing van de keuken verliep perfect, ook de uitleg van het apparatuur was goed en duidelijk. Echt een aanrader. Top zaak
FOTO VAN PETER EN PATRICIA
REACTIE VAN DEBBY
Wat een prachtige keuken! Wij wensen jullie nog heel veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Een keukentje voor de bijkeuken”
Door Miranda op woensdag 20 okt 2021 21
Een keukentje gekocht voor de bijkeuken, goed geholpen door Dinand. Alles werd netjes voor elkaar gemaakt. Ik ben erg blij met m'n keukentje!
REACTIE VAN DEBBY
Wie wil nou niet een praktische bijkeuken?! Wij wensen u heel veel plezier met de bijkeuken en bedankt voor het delen van uw ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Handstede op vrijdag 15 okt 2021 21
Heb mijn keuken gekocht bij Satink. Geholpen door Dinand. Goede informatie en mooi idee voor de keuken. Heel plezierig geholpen. Ook goede iedereen. Keuken is inmiddels naar alle tevredenheid geplaatst. Waren een paar kleine dingen niet helemaal goed maar is op goede manier opgelost. Zou anderen zeker aan raden om bij Satink een keuken te kopen.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Challako van Gerrevink op dinsdag 12 okt 2021 21
Na een adviesgesprek waren we er snel uit. Onze keuken werd vervolgens ook erg snel geleverd. De Inmeting en montage verliep volgens afspraak en wij zijn dan ook uitermate tevreden. Ik zou iedereen aanraden om voor een keuken naar Satink te gaan!
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het delen van uw ervaring! En heel goed om te horen dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen u nog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd naar onze wensen”
Door Jan Willem Tragter op woensdag 1 sep 2021 21
Goede invulling van onze wensen. Onder andere vierkant eiland en kasten van 3,10 meter. Plaatsing verliep snel en professioneel. Harde werkers die geen tijd verspillen.
FOTO VAN JAN WILLEM TRAGTER
REACTIE VAN DEBBY
De keuken is prachtig geworden met een perfecte indeling! Bedankt voor het delen van uw ervaring en heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Thea van den Berg op vrijdag 25 jun 2021 21
Goed advies ontvangen. Goed geluisterd naar onze wensen. Alle geduld en tijd werd voor ons genomen! Met een kop koffie. Doen wat ze beloofd hebben. Dik tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Via deze weg willen wij u hartelijk bedanken voor het plaatsen van uw ervaring! Heel goed om te horen dat alles naar tevredenheid is want daar doen we het voor! Nog veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk afgeleverd”
Door Eric de Man op dinsdag 22 jun 2021 21
Satink heeft bij ons een keuken geplaatst, kastenwand plus kookeiland. Wij zijn door de verkoop goed geadviseerd om tot het juiste plaatje te komen. De keuken is geplaatst door eigen personeel van Satink Arie en Rik. Hierbij wil ik een groot compliment maken over Arie en Rik, wat hebben deze 2 kanjers voortreffelijk werk afgeleverd. Deze mannen verstaan echt hun vak, zeer secuur. Alles voortreffelijk afgewerkt.
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te vernemen dat u tevreden bent met uw nieuwe keuken! Daar doen wij het voor! Bedankt voor het plaatsen van uw ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Satink Keukens”
Door Familie van Zuthem op woensdag 10 feb 2021 21
In september 2020 samen met verkoopadviseur Eddy Stoffer om tafel gezeten en onze wensen kenbaar gemaakt. Hieruit is een mooi ontwerp gekomen. 15 januari is de keuken geplaatst en wij zijn er heel blij mee. Alles is naar tevredenheid verlopen!
FOTO VAN FAMILIE VAN ZUTHEM
REACTIE VAN DEBBY
Het eindresultaat is prachtig! Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring en heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door Fam. Hoes op maandag 28 dec 2020 20
Op dinsdag 21 juli 2020 hadden wij een afspraak met Fred Zandbergen van Satink keukens. Een zeer vriendelijke en kundige verkoper die geen vraag te gek vind. Alle wensen zijn doorgenomen en bekeken. Na een zeer goed advies in een royale tijd van 3,5 uur gingen wij de deur uit met een goed gevoel en het vooruitzicht op een prachtig samengestelde keuken met alles erop en eraan. De keuken is eind oktober geplaatst en we kunnen niet blijer zijn. Het is echt prachtig geworden en dat vinden wij niet alleen. Ook iedereen die inmiddels is langs geweest. We kunnen nu, na 2 maanden, oprecht zeggen dat hij geweldig is in gebruik. Bedankt voor alles Satink keukens.
FOTO VAN FAM. HOES
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg content”
Door D. Koers op donderdag 27 aug 2020 20
Wij hebben afgelopen zomer een keuken gekocht bij Satink keukens in Zwolle. Door de vele verhalen van opdringerige keukenverkopers gingen wij met frisse tegenzin op zoek naar onze droomkeuken. Na enkele keukenzaken te hebben bezocht waren we er snel uit! We hebben onze prachtige droomkeuken gevonden bij Satink keukens. Wij zijn geholpen door Eddy Stoffer een vriendelijke verkoper. Een man met passie voor keukens, behulpzaam en vakbekwaam is (dit zonder opdringerig te zijn). Er wordt ruim de tijd genomen om de klant te wordt te staan, ook al loopt dit ver buiten sluitingstijd. Het inmeten en leveren en het plaatsen van de keuken is gegaan zonder problemen. Wij zijn dan ook erg content met onze keuken. Satink keukens bedankt!
REACTIE VAN DEBBY
En wij bedanken u! Heel fijn dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en wij wensen u nog heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gedaan”
Door L. van den Berg op woensdag 24 jun 2020 20
Na opzoek voor een keuken in ons nieuwe huis zijn wij fantastisch geholpen door Satink Keukens in Zwolle. Goed advies gekregen bij het samenstellen van de keuken. De aflevering is keurig gedaan en we zijn volop tevreden.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw positieve ervaring te plaatsen! Heel goed om te lezen dat alles naar wens is. Wij wensen u nog heel veel kookplezier in uw nieuwe Satink keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Herman Koerselman op vrijdag 5 jun 2020 20
Keuken geleverd zoals afgesproken. Door Dinand fantastisch geadviseerd en geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Marian Mulder op zondag 24 mei 2020 20
Begin maart is onze keuken geplaatst en wat zijn we superblij met het resultaat, echt onze droomkeuken. Nu bijna 3 maanden in gebruik en we zijn er nog steeds elke dag blij mee. Het hele traject van aankoop tot plaatsten is fantastisch verlopen. Fijne service, goede nazorg! Na een maandje was het inbouw stopcontact kapot en meteen werd deze netjes omgeruild. Ook mochten we tijdens de aankoopfase verschillende frontjes en aanrechtbladen mee naar huis nemen om rustig alle kleuren met elkaar af te stemmen. Gewoon super dus een dikke 10!
FOTO VAN MARIAN MULDER
Keuken met eiland en verlichting
+ Toon extra foto van Marian Mulder
REACTIE VAN DEBBY
Het resultaat is echt prachtig! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en de mooie foto's! Wij wensen u nog heel veel woon- en kookplezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie L keuken”
Door P.Nijenhuis op woensdag 11 mrt 2020 20
Voor mijn werk heb ik een mooie L-keuken uitgezocht bij Satink. De service is prima er wordt goed met je meegedacht. Duidelijke communicatie van wanneer de keuken geleverd en geplaatst gaat worden. Ik zal hier zo weer een keuken bestellen.
FOTO VAN P.NIJENHUIS
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor uw ervaring en foto! Wat een prachtig resultaat! Wij wensen jullie nog heel veel plezier met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door jan de boe op maandag 9 mrt 2020 20
Dit bedrijf verdiend een pluim.. wij hebben hier nu onze 2e kruiken gekocht. En wij zijn erg te spreken over dit bedrijf. De service en kwaliteit zijn enorm goed. Ga zo door met jullie bedrijf..
REACTIE VAN DEBBY
Wat goed om te horen dat alles naar wens is! Wij wensen u heel veel plezier met uw Satink keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Martijn Nijkamp op woensdag 4 mrt 2020 20
Service in de winkel was prima .. we werden geholpen op het afgesproken tijdstip. Zijn door de zaak heengelopen en vervolgens kregen we zelfs nog een lunch. Vakkundig advies en juiste prijzen deed ons beslissen om vervolgens de gewenste keuken bij Satink aan te schaffen

Aanvulling ontvangen 6 maart 2020: Ja is al geleverd en gemonteerd. Prima verlopen.. Geen op of aanmerkingen hierover.
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met uw Satink keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door John Nijkamp op woensdag 4 mrt 2020 20
We hebben 2 keukens gekocht voor onze woning met dubbele woonfunctie.
We zijn geholpen door dhr. D. Plekkenpol, welke ons erg goed heeft geholpen. Het betreft 1 nieuwe kleine keuken en 1 grote showroomkeuken. Beide zijn op de afgesproken datum geleverd. Dhr Plekkenpol had alle tijd voor ons en was erg vrolijk. Dit is de 3e keuken die we hier hebben gekocht en de voor de volgende komen we zeker terug!
Reactie of foto toevoegen
“Zelf gemonteerde keuken”
Door Erik Zunnenberg op maandag 29 jul 2019 19
Nieuwe keuken bij Satink, dinand plekkenpol.

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2019: Keuken heb ik zelf gemonteerd met telefonische hulp van eigen huis groep, (Wouter Hekman)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door m.g.m. mulders op woensdag 8 mei 2019 19
een keuken ben zeer tevreden over de service van satink!
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer/mevrouw Mulders, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Satink! Wij wensen u veel kookplezier toe in uw Satink keuken! Met hartelijke groet, Team Satink
Reactie of foto toevoegen
“In het algemeen tevreden”
Door André Jorink op zondag 14 apr 2019 19
Keuken gekocht. Foutje bij inmeting. Niet alle deuren soft-close. Moeten beter bijgesteld worden. Roestvrij stalen plaat in kastje onder de spoelbak niet bijgeleverd. Verder tevreden.
FOTO VAN ANDRÉ JORINK
Deel van de keuken
REACTIE VAN DEBBY
Beste meneer Jorink, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u heel veel kookplezier toe. Met hartelijke groet, Team Satink Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Henk Van de wetering op woensdag 10 apr 2019 19
Keuken gekocht super geholpen en netjes geleverd.
FOTO VAN HENK VAN DE WETERING
Keuken langs de wand
REACTIE VAN DEBBY
Beste meneer Van de Wetering, Wat fijn om te horen dat u helemaal tevreden bent met uw nieuwe keuken! Het ziet er ook prachtig uit. We wensen u dan ook heel veel kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Satink Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Jenneke Vos op vrijdag 29 mrt 2019 19
In mei vorig jaar hebben wij een badkamer gekocht bij Satink. Bij installatie (door ZZPer) kwamen we er achter dat de verkeerde douchewand geleverd was en er een scheurtje in de WC pot zat. De service medewerker gaf aan dat we een duurdere wand hadden gekregen en dat het scheurtje niet onder garantie viel omdat het binnen 48 uur gemeld had moeten worden. Wij hebben niets aan een duurdere wand, we willen gewoon degene die we besteld hebben. En scheurtje komt er niet zomaar in, dus zou toch onder garantie moeten vallen? Hij zou ons terugbellen. Echter tot vandaag (half jaar later) hebben we niets gehoord. Ook terugbelverzoeken worden niet nagekomen. Zeer slechte service!!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Klaas en Margreet op maandag 25 feb 2019 19
Keuken laten ontwerpen gekocht en laten plaatsen. Het ontwerp door Peter-Paul de Jong gemaakt met prima advies en ideeen. De plaatsing prima. Maar de planning liet steken vallen. Maar begrepen dat dit nu anders gaat. Super blij met onze keuken toen deze na 5 mnd volledig afgemonteerd was
FOTO VAN KLAAS EN MARGREET
L keuken
REACTIE VAN DEBBY
Beste Klaas en Margreet, Bedankt voor jullie positieve bericht! De keuken is prachtig geworden. Wij wensen jullie heel veel kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Satink Zwolle
REACTIE VAN DEBBY
Mooie combinatie!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Bert de Boer op dinsdag 12 feb 2019 19
Wij zijn goed geholpen door een monteur die Satink inhuurt om dergelijke klussen uit te voeren. Het was geen gemakkelijke plaatsing maar de monteur in kwestie heeft binnen 1,5 dag de keuken naar volle tevredenheid geplaatst. Wat wij belangrijk vonden was dat de monteur netjes te werk is gegaan in zowel de plaatsing als het opruimen van de enorme hoeveelheid dozen en plastic. Kortom een tevreden klant!
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer de Boer, Bedankt voor uw positieve bericht en heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met hartelijke groet, Team Satink Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Rutger op vrijdag 8 feb 2019 19
We hebben een keuken laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Na een paar maanden bleek dat een schoonmaakmiddel de frontjes had aangetast, terwijl niet duidelijk in de boekjes die we erbij kregen stond welk schoonmaakmiddel wel/niet gebruikt kon worden. Satink heeft kosteloos de frontjes vervangen. Prima service!
REACTIE VAN DEBBY
Beste Rutger, Bedankt voor het plaatsen van dit positieve bericht! Wij wensen je heel veel kookplezier toe. Met hartelijke groet, Team Satink Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is super”
Door Hoekman op dinsdag 8 jan 2019 19
Wij hebben een Keuken gekocht bij Satink en verder naar tevredenheid geholpen in de showroom door de verkoper. Minpuntje was wel de meerprijs voor het monteren van de keuken. Dit is in het gesprek bij de showroom niet naar voren gekomen, maar achteraf per mail helemaal onderaan in het bericht. Plaatsing van de keuken geheel naar tevredenheid. Het eindresultaat is super.
REACTIE VAN DEBBY
Geachte heer/mevrouw Hoekman, Bedankt voor uw positieve bericht! Via deze weg wensen wij u heel veel woon- en kookplezier in uw Satink keuken. Met hartelijke groet, Team Satink Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Enorm trots”
Door Lieuwe en Sharon Horsman op dinsdag 1 jan 2019 19
We hebben hier in juli 2016 een Poggenpohl keuken gekocht, volledig naar onze wens. Zelf hebben we tekeningen gemaakt van de ruimte die we wilden hebben en de afmetingen van de kasten en de plaatsing van de apparatuur. De verkoper Peter-Paul heeft hierin zeer goed meegedacht, met name over praktische zaken als afvalscheiding en de juiste keukenapparatuur. Nu, 2 jaar later zijn we nog steeds erg blij met onze keuken en heeft fabrikant Poggenpohl zelfs een publicatie gedeeld van onze keuken. We zijn er enorm trots op!
FOTO VAN LIEUWE EN SHARON HORSMAN
Poggenpohl keuken
REACTIE VAN DEBBY
Beste Lieuwe en Sharon, Wat leuk om te zien dat zelfs Poggenpohl een publicatie gedeeld heeft van jullie keuken? De keuken ziet er prachtig uit en we zijn blij om te lezen dat jullie na 2 jaar nog steeds zeer tevreden zijn. Wij wensen jullie nog heel veel jaren kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Satink Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Niet blij met afhandeling”
Door P.K. Blokpoel op vrijdag 14 dec 2018 18
Ik heb een keuken uitgezocht bij Satink omdat deze in de map stond van de aannemer. De verkoper, Peter, was zeer vriendelijk maar zeer moeilijk te bereiken. Ik ben nog een aantal keren terug gegaan naar Satink omdat ik nog een aantal dingen wilde aanpassen. Zo ook de Bora kookplaat. Ik heb uiteindelijk toch de versie genomen met een afzuigsysteem die gelijk lag met de plaat. Tevens heb ik toen afgesproken met de verkoper dat de plaat ingebouwd moest worden ipv opbouw. Ik had hier slechte ervaring mee. Alles zou in orde komen volgens de verkoper. Helaas werd de verkoper langdurig ziek en werd de koop/plaatsing aan een andere verkoopster toegewezen. Blijkbaar wist zij niet zeker of de keuken in mat glanzend moest besteld worden want daarvoor werd ik nog telefonisch voor benaderd. De keuken werd uiteindelijk geplaatst door een ZZP'er. Toen het natuurstenen blad geplaatst werd heb ik direct gevraagd waarom de kookplaat geen inbouw was. Dit was niet mogelijk volgens dhr T. Ik was overrompeld en heb dit als waarheid aangenomen. Later zag ik tot mijn verbazing in het instructie boekje van BORA dat dit wel degelijk kon. Ik ben nu een drie kwart jaar verder. Zelfs met rechtsbijstand en na een zeer onbevredigend gesprek met de filiaalmanager, die helemaal nooit meer van zich heeft laten horen ben ik zeer ontevreden over hoe Satink met mijn klacht is omgegaan. Ik ben nog terug gegaan om de keuken te bekijken in het filiaal daar en wat bleek daar zat inderdaad de kookplaat ingebouwd. Waardeloos zo als dit wordt afgehandeld! Als een werknemer ziek wordt en niet alles heeft genoteerd wordt het probleem bij de klant gelegd.
REACTIE VAN DEBBY
Geachte Mw. Blokpoel, Inmiddels is alles in werking gezet om er voor te zorgen dat u een werkblad met ingebouwde BORA geleverd krijgt en wensen wij u alvast veel kookplezier toe! Met hartelijke groet, Team Satink Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Superinstallatie”
Door Tiemen op maandag 10 dec 2018 18
Een nieuwe keuken. Advies was top. Men probeerde niet iets te verkopen maar mij als klant te helpen. De installatie was super, binnen no time voor elkaar en net opgeleverd.
FOTO VAN TIEMEN
Nieuwe keuken
REACTIE VAN DEBBY
Bedankt voor uw positieve bericht! De keuken ziet er prachtig uit! Wij wensen u veel woon- en kookplezier in uw Satink-keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geplaatst”
Door Marlinde Dillen-Pierik op donderdag 29 nov 2018 18
Een keuken bij Satink in zwolle. Hulp was goed en vriendelijk door Lucinda. Zelfs onze last minute wijziging is super opgepakt door haar. De keuken is (vooralsnog) goed geplaatst en geen gekkigheid of fouten.
REACTIE VAN DEBBY
Beste mevrouw Dillen-Pierik, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u veel woon- en kookplezier in uw Satink keuken! Met hartelijke groet, Team Satink
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Renate Oostra op dinsdag 13 nov 2018 18
Afgelopen vrijdag is mijn keuken geplaatst die ik heb gekocht bij Satink Keukens in Zwolle. Via deze weg wil ik Peter Paul de Jong bedanken voor het meedenken en advies tijdens het uitzoeken van de keuken. Ik ben erg tevreden met het eind resultaat! Ik kan iedereen aanraden om een keuken uit te zoeken bij Satink in Zwolle, Peter Paul heeft oog voor detail en met zijn ervaring weet hij ook wat je wel en niet moet doen, ik heb gevraagd en ongevraagd advies gekregen over de opstelling en dit is precies wat je wilt. De keuken nu wel echt de 'eye catcher' van het huis geworden. Nu lekker koken en genieten :)
FOTO VAN RENATE OOSTRA
De eye catcher
REACTIE VAN DEBBY
Beste Renate, De keuken is prachtig en de vloer past er fantastisch bij! Heel veel woon- en kookplezier in jullie Satink keuken! Met hartelijke groet, Team Satink Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jacob van Althuis op zaterdag 3 nov 2018 18
Goed advies gekregen van de verkoper bij het uitzoeken van materialen/apparatuur voor de keuken, er wordt goed mee gedacht en de verkoper had ruim de tijd voor ons. Keuken is van goede kwaliteit! Erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Aleida Postma op vrijdag 2 nov 2018 18
Een keuken gekocht bij Dennis. Hij verstaat zijn vak erg goed en heeft ook goeie ideeen aangebracht. Door de mooi ingerichte showroom kon hij ons ook veel laten zien. Keuken is ondertussen ook geplaatst en ziet er echt geweldig uit en ik zou iedereen aanraden om een keuken te kopen bij Satink. Bedankt Dennis
REACTIE VAN ALEIDA
Resultaat na plaatsing keuken
REACTIE VAN DEBBY
Beste Aleida Postma, Bedankt voor uw positieve reactie! Wij wensen u heel veel woon- en kookplezier in uw Satink keuken! Met hartelijke groet, Debby Villanueva
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Jurgen op vrijdag 15 jun 2018 18
Keuken gekocht bij Satink keukens. Enorm prettig geholpen. Zowel het meedenken in mogelijkheden als de duidelijkheid mbt financiële afspraken. Peter Paul de Jong is een ervaren en zeer betrokken verkoper, adequate reacties op vragen (mail en bellen). Een goed voorbeeld van hoe consument en leverancier tot een mooi eindproduct komen!

Aanvulling ontvangen 18 juni 2018: De keuken is volledig geleverd. Ook enkele kleine passtukjes zijn keurig geplaatst. Ik ben uiterts tevreden over de levering en plaatsing van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Hetty Buter op vrijdag 15 jun 2018 18
We hebben een prachtige keuken uitgezocht. Drie keer wat wijzigingen aangebracht waar goed de tijd voor werd genomen. Heel goed geadviseerd door Peter Paul de Jong. Juist daardoor is de keuken helemaal naar mijn zin. Gisteren en vandaag is de keuken geplaatst door een uitstekende vakman. Over drie weken komt de achterwand en het apothekerskastje, zoals ik zelf in m'n gedachten had, ipv twee schappen. Het ziet er perfect uit. Ik kan Satink zeker aanbevelen!!
FOTO VAN HETTY BUTER
Keuken naar mijn zin
Reactie of foto toevoegen
“Duurde lang”
Door Smolders op vrijdag 12 jan 2018 18
Goede verkoop, slechte communicatie. Slechte service. I.p.v. 2 1/2 week duurde het 3 mnd
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons niet meer”
Door John op vrijdag 25 aug 2017 17
Keuken gekocht bij Satink, geen goed woord over voor deze keukenzaak. Hoge netto prijs en als ergens 'echt' korting op wordt gegeven durven ze het niet op de offerte te zetten omdat het een 'tijdelijke' aanbieding betreft. Communicatie vanuit Satink slecht, lastig bereikbaar bijvoorbeeld wou ik ons aanspreekpunt bellen geeft de receptie aan dat hij in bespreking is. Twee uur later belt de receptie mij terug en zegt ineens dat hij vrij is die middag. Nou als je klant vriendelijk bent dan had je nog even terug kunnen bellen. Verder wel mooie keuken en goede producten, alleen voor ons nooit meer. Keuken is reeds geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Onvolledige keuken”
Door Roy Sonnega op donderdag 1 dec 2016 16
Bij Satink terecht gekomen omdat ze project leverancier zijn van ons nieuwbouw project. Na een goed begin helaas een zeer teleurstellend einde. Keuken is prima, zeer netjes geplaatst door een 3e partij (interieurbouwer). Echter, heeft Satink op eigen initiatief een andere afzuigkap geleverd. Deze kap had andere afmetingen dan de originele afzuigkap, en heb deze dus niet geaccepteerd. Het feit dat Satink, zonder bericht naar ons, een andere afzuigkap levert, vind ik nogal vreemd, maar goed, kan gebeuren. Nieuwe afzuigkap zou besteld worden, en zou z.s.m. geleverd worden. Inmiddels zijn we 5 weken verder! Terugbel beloften worden niet waargemaakt. De verkoper krijgen we niet meer te spreken, en ik ben inmiddels alweer 7 telefoongesprekken verder. Onze betaalde afzuigkap ligt nu al 1 week bij Satink in het magazijn. Nog steeds wacht ik op een telefoontje om een afspraak te maken. Blijkbaar vind Satink het heel normaal om mensen met een onvolledige keuken achter te laten. Service is volledig afwezig bij Satink! Zeer teleurgesteld in deze nazorg, en zou Satink ook absoluut afraden bij potentiële klanten.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Satink Keukens
aZwolle , Huub van Doornestraat 4, 8013 NR Zwolle, tel 038 - 454 29 75
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.