Feedback
7,0

J&M Vloeren

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.jenmvloeren.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van J&M Vloeren
J&M Vloeren is een houten vloeren leverancier met zeer ruime specialisatie en een enorm assortiment

J&M Vloeren is een leverancier van houten vloeren met zeer ruime specialisaties binnen een enorm assortiment van met name de “betere” houten vloer. Wij leveren en /of plaatsen bij u thuis. Wij beschikken over louter topkwaliteit en zijn dealer van de meeste gerenommeerde merken. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Kom gerust eens langs in onze showroom voor een vakkundig en objectief advies.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over J&M Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goed geholpen”
Door LP Hensing op zaterdag 1 okt 2016 16
Goed advies gehad nieuwe vloer of schuren het werd schuren ontzettend behulpzaam. Pas nieuwe vloer gelegd in de keuken ,super. Beslist aan te bevelen buren op ons advies ook een pvc vloer laten leggen ook super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vloerleggers zijn zeer bekwaam”
Door A. van Immerseel op dinsdag 12 jan 2021 21
Goede uitleg, verstand van zaken, en wat hebben ze geduld gehad ... vanwege drukte op de markt, heeft levering een jaar moeten wachten. Vloerenleggers zijn zeer bekwaam en werken netjes ... Kortom: pluim, pluim, pluim.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens J&M Vloeren
aLeiderdorp , Zijlbaan 2, 2352 BN Leiderdorp, tel 071 - 581 51 40
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.