Feedback
6,7

Philippo

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0297-361606 | Aalsmeerderweg 83, 1432 CH Aalsmeer
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Philippo
Philippo's drijfveer is: doe maar normaal, dan is het gauw goed
Alternatieven voor Philippo
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 375 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,2 uit 947 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,5 uit 261 ervaringen
• Poggenpohl Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,3 uit 31 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 15 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 7,5 uit 2 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 62 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Philippo. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Denken mee tot tekenen”
Door André op donderdag 11 jul 2019 19
Geweldig bedrijf denkt super met je mee en er is Van alles mogelijk en wordt er snel gereageerd tot dat het contract is getekend. Alles wat er mis is of niet volgens afspraak gaat is volgens hun zeggen iedereen ze schuld behalve van de firma Phillipo. Zeker geen aanrader.

Aanvulling ontvangen 16 juli 2019: Ik heb bij de firma een complete keuken gekocht. Deze zou gemonteerd worden door een monteur met wie ze samen werken maar de ene kwam zijn afspraak niet na en de andere rekende een prijs die niet in verhouding stond met de arbeid die hij ging verrichten dus uit eindelijk de keuken zelf geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing keuken”
Door Helga Driehuis op maandag 5 dec 2016 16
Ik heb een keuken gekocht inclusief plaatsing. Later bleek dat het plaatsen van de keuken niet door Philippo zelf gedaan wordt maar door een door hun aangewezen installateur. Toen er later problemen ontstonden namen ze geen enkele verantwoording. Ze hebben zelfs aangegeven dat de door mij gekochte keuken eigenlijk niet voor de afgesproken prijs incl. plaatsing geleverd kon worden en dat ze daarom hadden besloten om een kwalitatief mindere installateur in te schakelen.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door R. de Rijk op woensdag 21 okt 2020 20
Zijn na diverse bezoeken aan grote keukenleveranciers op aanraden bij Philippo gekomen. Wat een verademing!. Geen verkooppraatjes maar serieus meedenken en een goed en eerlijk advies. Ook prijstechnisch tevreden. Gewoon duidelijk en een eerlijke prijs. Duidelijke communicatie. De installateur verdient alle lof. Jan gaat niet eerder weg totdat alles er in de perfectie uitziet en je als klant tevreden bent. Kan hem van harte aanbevelen. Hij is zijn geld dubbel en dwars waard! Kortom een tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing keuken”
Door Lisette van Willegen op woensdag 27 jun 2018 18
Philippo is echt een topbedrijf. Verkopers die heel fijn met je meedenken en keukens van topkwaliteit, voor een betaalbare prijs. Vorige maand is onze keuken binnen gekomen en hebben deze zelf geplaatst. Alles was compleet en de keuken is echt de blikvanger van ons huis geworden. Philippo enorm bedankt voor jullie waanzinnig goeie service.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door E. Stroex-Carr op dinsdag 18 mrt 2014 14
De kwaliteit was erg goed tegen een redelijke prijs. De medewerkers waren erg professioneel, er was geen druk en ze hebben geholpen om de best mogelijke keuken voor ons te creëren. De levering was precies op tijd zoals afgesproken. De koelkast die we eerst hadden besteld bleek te groot te zijn voor de ruimte waar we hem nodig hadden. Ze hebben een kleinere (en goedkopere) koelkast gevonden die wel paste, en ze hebben ons het prijsverschil teruggestort zonder enig probleem.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Philippo
Website: philippo.nl
aAalsmeer , Aalsmeerderweg 83, 1432 CH Aalsmeer, tel 0297 - 36 16 06
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.