Feedback
6,4

Philippo

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0297-361606 | Aalsmeerderweg 83, 1432 CH Aalsmeer
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Philippo
Philippo's drijfveer is: doe maar normaal, dan is het gauw goed
Alternatieven voor Philippo
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 357 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,1 uit 893 ervaringen
• ASWA Keukens
   
(Hilversum Noord-Holland) score 9,5 uit 87 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,5 uit 249 ervaringen
• I-Kook
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 8,6 uit 362 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,5 uit 14 ervaringen
• Poggenpohl Amsterdam
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 7,0 uit 7 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,3 uit 95 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Philippo. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Plaatsing keuken”
Door Helga Driehuis op maandag 5 dec 2016 16
Ik heb een keuken gekocht inclusief plaatsing. Later bleek dat het plaatsen van de keuken niet door Philippo zelf gedaan wordt maar door een door hun aangewezen installateur. Toen er later problemen ontstonden namen ze geen enkele verantwoording. Ze hebben zelfs aangegeven dat de door mij gekochte keuken eigenlijk niet voor de afgesproken prijs incl. plaatsing geleverd kon worden en dat ze daarom hadden besloten om een kwalitatief mindere installateur in te schakelen.
Reactie of foto toevoegen
“Denken mee tot tekenen”
Door André op donderdag 11 jul 2019 19
Geweldig bedrijf denkt super met je mee en er is Van alles mogelijk en wordt er snel gereageerd tot dat het contract is getekend. Alles wat er mis is of niet volgens afspraak gaat is volgens hun zeggen iedereen ze schuld behalve van de firma Phillipo. Zeker geen aanrader.

Aanvulling ontvangen 16 juli 2019: Ik heb bij de firma een complete keuken gekocht. Deze zou gemonteerd worden door een monteur met wie ze samen werken maar de ene kwam zijn afspraak niet na en de andere rekende een prijs die niet in verhouding stond met de arbeid die hij ging verrichten dus uit eindelijk de keuken zelf geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door B.L. Huisen-Benningshof op maandag 30 sep 2013 13
Vanaf het uitkiezen van onze keuken tot de uiteindelijke aflevering is alles perfect verlopen. Ik heb een goede ervaring met Phillipo gehad. Mijn dank nog hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“service”
Door Hans op woensdag 9 okt 2013 13
keuken gekocht bij philippo na een jaar fitting van de oven stuk wil een nieuwe kopen vraag niet om service maar wil er een kopen krijg als antwoord dat moet bij de leverancier daar beginnen wij niet aan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door E. Stroex-Carr op dinsdag 18 mrt 2014 14
De kwaliteit was erg goed tegen een redelijke prijs. De medewerkers waren erg professioneel, er was geen druk en ze hebben geholpen om de best mogelijke keuken voor ons te creëren. De levering was precies op tijd zoals afgesproken. De koelkast die we eerst hadden besteld bleek te groot te zijn voor de ruimte waar we hem nodig hadden. Ze hebben een kleinere (en goedkopere) koelkast gevonden die wel paste, en ze hebben ons het prijsverschil teruggestort zonder enig probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing keuken”
Door Lisette van Willegen op woensdag 27 jun 2018 18
Philippo is echt een topbedrijf. Verkopers die heel fijn met je meedenken en keukens van topkwaliteit, voor een betaalbare prijs. Vorige maand is onze keuken binnen gekomen en hebben deze zelf geplaatst. Alles was compleet en de keuken is echt de blikvanger van ons huis geworden. Philippo enorm bedankt voor jullie waanzinnig goeie service.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Philippo
Website: philippo.nl
aAalsmeer , Aalsmeerderweg 83, 1432 CH Aalsmeer, tel 0297 - 36 16 06
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.