Feedback
5,1

Philippo

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0297-361606 | Aalsmeerderweg 83, 1432 CH Aalsmeer
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Philippo
Philippo's drijfveer is: doe maar normaal, dan is het gauw goed
Alternatieven voor Philippo
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Mijdrecht Utrecht) score 9,6 uit 550 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,3 uit 71 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,3 uit 835 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,5 uit 88 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,5 uit 27 ervaringen
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,3 uit 49 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 69 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 148 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Philippo. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Losse keukenkast”
Door Rob op maandag 25 okt 2021 21
Na bijna een jaar is eindelijk de bestelde keukenkast gebruiksklaar al is het nog niet wat we verwacht hadden (kastdeurtjes verkeerd geleverd, plint verkeerd gemonteerd, 2e keer opnieuw niet goed, deurtjes ook niet egaal gespoten), natuurlijk schuld van de leverancier. Drama, blij dat we hier geen complete keuken hebben besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing keuken”
Door Lisette van Willegen op woensdag 27 jun 2018 18
Philippo is echt een topbedrijf. Verkopers die heel fijn met je meedenken en keukens van topkwaliteit, voor een betaalbare prijs. Vorige maand is onze keuken binnen gekomen en hebben deze zelf geplaatst. Alles was compleet en de keuken is echt de blikvanger van ons huis geworden. Philippo enorm bedankt voor jullie waanzinnig goeie service.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing keuken”
Door Helga Driehuis op maandag 5 dec 2016 16
Ik heb een keuken gekocht inclusief plaatsing. Later bleek dat het plaatsen van de keuken niet door Philippo zelf gedaan wordt maar door een door hun aangewezen installateur. Toen er later problemen ontstonden namen ze geen enkele verantwoording. Ze hebben zelfs aangegeven dat de door mij gekochte keuken eigenlijk niet voor de afgesproken prijs incl. plaatsing geleverd kon worden en dat ze daarom hadden besloten om een kwalitatief mindere installateur in te schakelen.
Reactie of foto toevoegen
“1,5 jaar wachten op nieuwe frontjes”
Door John Kralt op zondag 21 feb 2021 21
Alles kan totdat de keuken geleverd is en de problemen komen. Dan proberen ze zich in allerlei bochten te wringen en alles af te schuiven op de fabriek en ook Corona niet te vergeten. Zit nu al 1,5 jaar op nieuwe frontjes te wachten!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door R. de Rijk op woensdag 21 okt 2020 20
Zijn na diverse bezoeken aan grote keukenleveranciers op aanraden bij Philippo gekomen. Wat een verademing!. Geen verkooppraatjes maar serieus meedenken en een goed en eerlijk advies. Ook prijstechnisch tevreden. Gewoon duidelijk en een eerlijke prijs. Duidelijke communicatie. De installateur verdient alle lof. Jan gaat niet eerder weg totdat alles er in de perfectie uitziet en je als klant tevreden bent. Kan hem van harte aanbevelen. Hij is zijn geld dubbel en dwars waard! Kortom een tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Denken mee tot tekenen”
Door André op donderdag 11 jul 2019 19
Geweldig bedrijf denkt super met je mee en er is Van alles mogelijk en wordt er snel gereageerd tot dat het contract is getekend. Alles wat er mis is of niet volgens afspraak gaat is volgens hun zeggen iedereen ze schuld behalve van de firma Phillipo. Zeker geen aanrader.

Aanvulling ontvangen 16 juli 2019: Ik heb bij de firma een complete keuken gekocht. Deze zou gemonteerd worden door een monteur met wie ze samen werken maar de ene kwam zijn afspraak niet na en de andere rekende een prijs die niet in verhouding stond met de arbeid die hij ging verrichten dus uit eindelijk de keuken zelf geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Philippo
Website: philippo.nl
aAalsmeer , Aalsmeerderweg 83, 1432 CH Aalsmeer, tel 0297 - 36 16 06
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.