Feedback
8,4

Alka Keukens

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 023-5295850 | Cruquiusweg 25, 2102 LS Heemstede
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Alka Keukens
De naam ALKA keukens staat al sinds 1981 garant voor prachtige keukens, goed advies en een uitmuntende service. Om aan elke keukenwens te kunnen voldoen wordt er gewerkt met 2 aansprekende keukenmerken: SieMatic en A-design
Alternatieven voor Alka Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,6 uit 80 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• Keukenvision
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 104 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,4 uit 774 ervaringen
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,1 uit 33 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 74 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Alka Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Renovatie van de keuken”
Door Caroline Lubach op donderdag 23 feb 2023 23
Onze Alka keuken is zelfs na 17 jr prima. Ik wilde wel aanpassingen zoals inductie met geïntrigeerde afzuiging en geen bovenkastjes meer. Dankzij de inventieve oplossingen bedacht door Alka hebben we een echt andere keuken met gebruikmaking van dat wat er al was en een beetje nieuw toegevoegd. Ook de installatie zelf was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Piet Hein Hupsch op donderdag 16 feb 2023 23
Niet alleen een prachtige siematic keuken aangeschaft, maar ook supergoed aangelegd, in zorgvuldige coördinatie van de verschillende technici. Na ruim twee jaar lekkage van de afvoer. Om tien uur gebeld en om twee uur vakkundig gerepareerd. Fantastisch. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Een extra keukenkast”
Door R. Kalloe-Tewari op zondag 11 dec 2022 22
Mijn huidige keuken had een toevoeging aan opbergruimte nodig. Voorafgaand wist ik niet goed hoe ik mijn keukenruimte zo goed mogelijk kon benutten. De leverancier waar ik mijn keuken heb gekocht, kon mij geen losse keukenkast verkopen. De mannen van Alka Keukens hebben mij verschillende opties laten zien, waardoor ik nu een kast heb staan die helemaal naar mijn smaak is. Verder was de service en montage uitstekend geregeld. Mocht ik in de toekomst een nieuwe keuken nodig hebben, zou ik zeker teruggaan!
FOTO VAN R. KALLOE-TEWARI
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door D. Hopman op donderdag 30 jun 2022 22
Alka Keukens, een echte aanrader! Deskundige adviezen, er wordt ruim de tijd genomen voor het beantwoorden van vragen, vergelijken van materialen enz. Afspraken kloppen, communicatie verloopt prettig en prima service. Resultaat, een prachtige keuken die aan mijn verwachtingen voldoet en waar ik dagelijks van geniet!
Reactie of foto toevoegen
“Het eind resultaat overtreft al onze verwachtingen”
Door Familie Monster op zaterdag 8 jan 2022 22
Afgelopen week is onze nieuwe Alka keuken verder afgemonteerd en wat is hij mooi geworden. Hebben met Wouter een ontwerp gemaakt waar hij nog met een leuk idee kwam om het raam evt te vervangen door open slaande deuren. Aangezien we de bouw van ons huis in eigen beheer hebben kon dat nog en wat zijn we daar blij om, we kunnen vanaf de eettafel zo de tuin in kijken. We hadden het ontwerp via de mail gekregen dat was al mooi maar het eind resultaat overtreft al onze verwachtingen. Het contact met de mannen zowel in de showroom als ook de installateur was prima.
We kunnen Alka keukens bij iedereen aan bevelen.
FOTO VAN FAMILIE MONSTER
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door van der Hoek op vrijdag 5 nov 2021 21
Deze zomer hebben wij onze nieuwe keuken met Alka samengesteld en laten monteren. We zijn uitermate tevreden met het eindresultaat. De samenwerking en communicatie verliep erg prettig. Er bleek na installatie een foutje gemaakt in de afmetingen bij het ontwerp, waardoor het blad niet groot genoeg bleek, waardoor 1 barkruk niet goed paste. Dit is na overleg vakkundig herstelt en vlot. Kortom, Alka levert wat het belooft tegen een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door Fam Keeman op donderdag 11 jul 2019 19
Wij hebben een mat zwarte keuken met apparatuur gekocht en zijn er zeer tevreden over. Tijdens het uitzoeken van de materialen en apparatuur zijn we goed op de hoogte gebracht via de showroom keukens. Tijdens het ontwerpen was er ook goed mee gedacht over zoveel mogelijk ruimte en oppervlakte te behouden met onze wensen erin.

Aanvulling ontvangen 11 juli 2019: Wij hebben de levering ontvangen en is ook al geïnstalleerd. We kunnen koken en genieten van de keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging Alka Keukens
Website: alka-keukens.nl/
  Heemstede, Cruquiusweg 25, 2102 LS Heemstede, tel 023-5295850
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.