Feedback
6,0

Van der Veen Keukens

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0516-520720 | Veengang 18, 8431 NJ Oosterwolde
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van der Veen Keukens
Pas na een goed advies wordt uw keuken of badkamer gerealiseerd door de eigen vakmensen van Van der Veen Keukens
Alternatieven voor Van der Veen Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Ijtsma Keukens
   
(Opende Groningen) score 9,5 uit 86 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 562 ervaringen
• I-KOOK
   
(Assen Drenthe) score 9,5 uit 1421 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Groningen Groningen) score 8,9 uit 120 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 242 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 533 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 65 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Van der Veen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Erg ontevreden”
Door Lieuwe op maandag 8 apr 2019 19
Vorig jaar in mei een keuken gekocht van Johan van der Veen. Uitdrukkelijke eis was dat de keuken in week 37 geleverd zou worden. Dit werd ook gegarandeerd en na het bevestigen van de details niets meer van van der Veen vernomen. In week 35 en 36 contact opgenomen wanneer en hoe laat de keuken gemonteerd zou worden... toen begon de ellende pas echt: er werd niet meer gereageerd op mail of telefonische vragen, meerdere malen zou er terug gebeld worden en de mail werkte ook niet meer, de enige informatie die we konden bemachtigen was afkomstig van de monteurs die zo nu en dan een keer langskwamen. Daarna volgden onzekere weken wanneer er daadwerkelijk iets gemonteerd zou worden, de communicatie van van der Veen ontbrak volledig wat resulteerde in een hoop ergernis, frustratie en onzekerheid, de enige zekerheid die we hadden dat we veel buiten de deur hebben moeten eten en de plaatselijke fastfood leveranciers hebben dit geweten, immers we hadden geen keuken of kookgelegenheid tot onze beschikking. Toen de uiteindelijke oplevering plaatsvond (maart 2019!) waren we erg blij dat we iets mooi mochten meemaken, nl. een complete keuken. Na controle van de factuur bleek dat deze nogal wat fouten bevatte, m.a.w. de gemaakte afspraken over het leidingwerk mochten we plots zelf betalen. Gelukkig voor van der Veen werkte het e-mail verkeer wonderbaarlijk wel weer, want de (niet terechte) betalingsherinneringen en aanmaningen volgden in rap tempo, dat dan weer wel. Kortom, doe jezelf een plezier, trap er niet in, laat je niet voor de gek houden en mijd deze vreselijke amateurs en rijd met een grote boog om het pand in Oosterwolde heen, dit bespaart je een hoop ergernis en ellende!
FOTO VAN LIEUWE
Keuken in aanbouw
Reactie of foto toevoegen
“Onvrede”
Door Esther en Rob op dinsdag 6 nov 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht bij Vanderveen. De keuken is van goede kwaliteit en de montage is uitstekend. Helaas houdt het daarmee op. De informatie, organisatie en communicatie is slecht. Geloof niet in mooie woorden en toezeggingen en leg alles wat je bespreekt tot in detail vast, anders krijg je spijt (en een heel hoge rekening). Beter nog: ga naar een andere zaak. Uiteraard hebben wij geprobeerd onze onvrede met Vanderveen op te lossen, maar dat is niet gelukt.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Froukje op vrijdag 6 dec 2019 19
Wij hebben afgelopen jaar een keuken gekocht bij Van der Veen. De eigenaar is erg creatief en heeft een mooi ontwerp gemaakt. De keuken is erg mooi geworden. In goed overleg is de datum van plaatsing veranderd. Er was een tegenvaller met het blad, maar dit is uiteindelijk ook netjes opgelost. De monteurs zijn erg plezierig en ontzettend meedenkend. Die hebben nog een tip gegeven voor een mooi detail. Uiteindelijk zijn we blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Geen vertrouwen”
Door Petrovic op dinsdag 1 jan 2019 19
Bij het binnenkomen wordt je verwelkomt door een groot schaap. Maar zodra de handtekening is gezet voor keuken en toilet, dan trekt het schaap zijn kleren uit en komt er een wolf tevoorschijn.Betaalden véél geld, Ook dat nog. We hadden hier nooit een keuze moeten maken. Het overig personeel is zeer vriendelijk maar die wolf moet wegwezen, maar ja, dat is de eigenaar...
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Al Beets op zaterdag 19 okt 2019 19
Na eerst bij Mandemakers langs te zijn geweest,waar voor een goede prijsafspraak geen bedenktijd mogelijk was, van der Veen keukens bezocht. Goede voorlichting van eigenaar die enthousiast meedenkt wat voor jouw de beste mogelijkheden zijn. Professionele en snelle plaatsing. Keuken en apparatuur van kwalitatief hoog niveau! Uitermate tevreden.
FOTO VAN AL BEETS
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Edith en Geert op zaterdag 19 okt 2019 19
Bij Van der Veen afgelopen jaar een keuken gekocht. De eigenaar nam alle tijd voor ons en hielp ons met het ontwerpen van de keuken. Hij is erg creatief en wist met kleine oplossingen een erg leuke twist te geven aan onze keuken. Het plaatsen van de keuken vond een week later plaats dan een dan gepland, maar het resultaat vergoede dat volledig. Na plaatsing hebben we nog een apart badkamer meubel laten maken, omdat de maten afweken van wat regulier aangeboden wordt. Ook dat werd keurig en correct afgehandeld. We zijn dan ook zeer tevreden over de hulp en geboden service.
REACTIE VAN EDITH EN GEERT
De keuken
REACTIE VAN EDITH EN GEERT
Badkamer meubel
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door klaas zijlstra op zondag 15 apr 2018 18
keuken gekocht na een paar maanden zonder keuken werd er na veel aandringen eindelijk wat ondernomen.....zeer slechte communicatie en afspraken worden niet nagekomen. nadat eindelijk na 3 maanden klussen de keuken klaar en compleet was hebben ze de vloer nog verknoeit en van niets willen weten....kortom zoek je een keuken of badkamer dan zou ik deze zaak zeker afraden.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie verloopt stroef”
Door Michelle Kooistra op woensdag 5 jan 2022 22
Meerdere keren contact proberen te krijgen. Dame aan de telefoon reageert niet netjes. Meerdere problemen met de nieuwe keuken die ook nog eens niet volledig is op geleverd. Krijgen geen antwoord op mail contact.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken in aanbouw
1 / 4
Vestiging Van der Veen Keukens
  Oosterwolde FR, Veengang 18, 8431 NJ Oosterwolde, tel 0516-520720
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.