Feedback
7,0

Amanda Hoppmann Keukens

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0594-513275 | Hoofdstraat 81/1, 9356 TA Tolbert
Keukenzaken beoordeeld
Tegelwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Amanda Hoppmann Keukens
De naam Amanda Hoppmann Keukens staat al jarenlang synoniem met kwalitatief goede keukens, tegels en accessoires. Gevestigd in een prachtige boerderij in het Groningse Tolbert vindt u hier specialisten op het gebied van keukens en tegels
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Amanda Hoppmann Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“zeer goed”
Door Harrie Bruins op woensdag 8 mei 2013 13
Een hele goede keus geweest, werd in een keer een prijs genoemd en dat was de prijs en goedkoper dan bij de collega's, die als je niet beslist en de deur uit loopt zo maar korting geven van zelfs € 1000,00 als je wel direct beslist. Ook zwaaien de collega's met kortingen enz. Bij Amada Hoppmann niet zo heb je het gevoel dat je niet te veel betaald. De service was prima, heb na drie jaar een probleem en wordt opgelost fantastisch.
Raad een ieder dit aan. Ons perfect bevallen
Reactie of foto toevoegen
“Top keuken”
Door A.O. Broere op vrijdag 8 aug 2014 14
We hebben ons rustig kunnen oriënteren. Ook elders gekeken maar toch bij Amanda Hopmann te Tolbert gegaan. Willem begreep ons, mooie tekening gemaakt en na plaatsing van de keuken stond alles zoals het moest. Plaatsing was geen afraffel werk, nee men was pas tevreden als het er echt mooi bij stond. Alle inbouw apperatuur (AEG)doet het naar behoren. Inductie kookplaat.... hadden we dat maar eerder gekocht. Na vijf jaar zijn de scharnieren van de koelkast kapot. Een telefoontje en het wordt geregeld.
FOTO VAN A.O. BROERE
De nwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Harm op woensdag 17 jan 2018 18
Wij hebben na 18 jaar onze tweede nieuwe keuken gekocht bij Amanda Hoppmann in Tolbert. Ook deze keer weer na volle tevredenheid geplaatst en afgewerkt. Je weet waar je aan toe bent een woord een woord een man een man. Aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: De nwe keuken
1 / 1
Vestiging Amanda Hoppmann Keukens
aTolbert , Hoofdstraat 81/1, 9356 TA Tolbert, tel 0594 - 51 32 75
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Groningen
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.