Feedback
7,7

Hummel Badkamers en Tegels

Score uit 51 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0592-313198 | Balkengracht 10a, 9405 CG Assen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Hummel Badkamers en Tegels
In onze uitgebreide showroom vindt u alles voor uw badkamer. Door de talloze keuzemogelijkheden vindt u altijd iets dat bij u past. Voor badkamers of tegels: u kunt voor het totaalpakket en voor elke stijl bij Hummel terecht.
Redactie Qasa.nl
Hummel Badkamers en Tegels in Assen is gespecialiseerd in het adviseren over, en leveren en monteren van badkamers en tegels. De vestiging Hummel keukens, badkamers en wonen in Haulerwijk is gesloten per februari 2023.
Alternatieven voor Hummel Badkamers en Tegels
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2177 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Groningen Groningen) score 9,2 uit 645 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 529 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 497 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 51 ervaringen over Hummel Badkamers en Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren32 ervaringen
4 sterren16 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“Blij met onze droomkeuken”
Door J. Dekker op zaterdag 30 apr 2022 22
Vriendelijk geholpen er werd mee gedacht. Uit de vele mogelijkheden die er zijn werden de wensen van ons inzichtelijk gemaakt waardoor onze droomkeuken vorm kreeg. Juiste kleur, materiaal en prijsklasse.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Familie de Vries op donderdag 21 apr 2022 22
Erg fijne keuken. Goede communicatie met Hummel keukens en netjes geïnstalleerd.
FOTO VAN FAMILIE DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door I. Ouwerkerk op maandag 18 apr 2022 22
Super fijn geholpen met het ontwerpen en uitzoeken van de apparatuur. Alles afspraken zijn nagekomen qua levering en alles was compleet. Kortom een aanrader om een keuken te kopen.
FOTO VAN I. OUWERKERK
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie en planning”
Door M. Borchers op zaterdag 12 mrt 2022 22
Regie, communicatie en planning van Hummel is ronduit slecht. Eindresultaat (dankzij de externe monteur) prachtig. In november 2020 een badkamer gekocht (inclusief plaatsing en het regelen van een stucadoor) bij Hummel die in april 2021 geplaatst zou worden. Goed nieuws de badkamer kan eerder geplaatst worden en 2 maart wordt onze badkamer geleverd en hebben we volledig betaald conform de leveringsvoorwaarden van Hummel. Op 4 maart start de monteur en de oude badkamer wordt gesloopt en de nieuwe badkamer wordt geplaatst. De tegels (reuze formaat 100x300 cm en vloertegels 100x100 cm) zijn niet de juiste kleur en moeten opnieuw besteld worden. Dit wordt overmacht genoemd; volgens mij is er verkeerd besteld en is dit een fout. De bouw stopt want de tegels zijn nog niet geleverd. Hiervan worden we op de hoogte gehouden. 28 april worden de tegels geplaatst. Bij de plaatsing breekt een tegel en moet er een nieuwe besteld worden met wederom een levertijd van 6 weken (moet gemaakt worden in Italië). 7 juli wordt de laatste wandtegel geplaatst en vervolgens worden de vloertegels geplaatst. De monteur zet alles op alles om de badkamer zo ver af te krijgen dat de stucadoor ermee aan het werk kan. De monteur heeft bij Hummel gemeld dat de stucadoor aan het werk kan.
Vervolgens zoek ik contact met Hummel wanneer de stucadoor komt; er wordt mij verteld dat de stucadoor contact opneemt. Het blijft stil en ik neem opnieuw contact op met Hummel wanneer de stucadoor komt. Wederom blijft het stil en voor mij is het punt inmiddels bereikt dat mijn geduld op is. Ik ga op zaterdag 31 juli naar Hummel om antwoord te krijgen wanneer de stucadoor aan het werk gaat. Ik uit mijn ongenoegen over de hele gang van zaken en alle ellende met onze badkamer; we zijn ondertussen 5 maanden verder en de badkamer is niet af. De betreffende stucadoor gaat eerst op vakantie en heeft daarna schijnbaar ook geen tijd. Peter Vonk van Hummel Assen beloofd mij om alle stucadoors die hij kent te bellen en om mij op de hoogte te houden. Er wordt een stucadoor gevonden die op 11 augustus de badkamer naar tevredenheid voorziet van stucwerk. 18 augustus wordt de douchewand ingemeten (de levertijd is 6 weken wat bekend was bij het afsluiten van de order). 26 augustus gaat de monteur verder met het afmonteren van de badkamer. 29 september wordt de douchewand gemonteerd; echter deze heeft krasjes en wordt door het glasbedrijf afgekeurd; er moet een nieuwe besteld worden (opnieuw 6 weken levertijd). De nieuwe douchewand wordt 17 november geplaatst en dan is de badkamer na 8 maanden klaar met een prachtig resultaat. Na 8 oktober nooit weer iets vernomen van Hummel. Deze review in maart 2022 geplaatst; in de tussentijd nooit weer iets vernomen van Hummel.
Reactie of foto toevoegen
“Een landelijke keuken”
Door Berend en Joke Koops op maandag 15 nov 2021 21
Wij hebben een landelijke keuken gekocht bij Hummel Haulerwijk. Hierbij werden wij uitstekend geadviseerd door de verkoopadviseuse Monique. Wij zijn zeer tevreden.
Ook de levering en het installeren van de keuken zijn correct en op de afgesproken tijd uitgevoerd. Superblij met onze nieuwe keuken. Kortom: Hummel Keukens.... een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop complete keuken”
Door J.M. van der Wal op zaterdag 23 okt 2021 21
Alles perfect geregeld en ook over installatiebedrijf van Dijk Groningen meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door De vries op zaterdag 18 sep 2021 21
Erg tevreden over hummel keukens. Onze wensen doorgegeven, uiteindelijk op 3d tekening kunnen zien hoe onze keuken eruit kwam te zien. Hummel zelf ook goede inbreng met praktische tips.
FOTO VAN DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service en communicatie”
Door D. Kleiterp op vrijdag 17 sep 2021 21
We hebben een keuken gekocht bij Hummel Keukens. De kwaliteit van de producten is uitstekend, tevens de afhandeling van vertraagde producten was uitstekend. Fantastische service en communicatie en zeer oplossingsgericht. Van advies tot aflevering zeer competent en prima service. De montage was ook erg goed. Nette manier van werken en zeer vakkundig.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Kooistra op donderdag 1 jul 2021 21
Keuken is geheel tot tevredenheid. Keurig geholpen. Door een vakman geplaatst. Alles binnen de genoemde periode. Alleen maar complimenten.
FOTO VAN KOOISTRA
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Arend en Nelleke otter op dinsdag 8 jun 2021 21
Wij gebruiken de nieuwe keuken nu een paar dagen en er valt niks op aantemerken
Alles zit op zijn plaats, goed afgewerkt door het inbouw bedrijf. De Adviseur was helder en duidelijk geen verrassing achteraf
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door Fam. Hoven op dinsdag 25 mei 2021 21
Klantvriendelijk, heldere informatie, goed luisterend en doet wat is beloofd van begin tot het eind het proces. Vakkundig uitgevoerd en top kwaliteit producten!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ineke de Noord op zaterdag 22 mei 2021 21
Erg tevreden over de keuken. Goed contact en goede levering.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Arjan en Eline op woensdag 5 mei 2021 21
Wij hebben een keuken uitgezocht bij Hummel in Haulerwijk. We hebben onze wensen kenbaar gemaakt en samen met keukenverkoper Arno Meijers zijn onze plannen omgezet naar prachtige 3D foto's. Onze keuken is geplaatst door een zzp'er die Hummel inhuurt. Helaas zijn we erg ontevreden over het montagebedrijf Reinders. De plaatsing en afwerking van de keuken was zeer slordig en onvolledig. Daarnaast slechte communicatie van het montagebedrijf en zij kwamen hun afspraken niet na. Contact met Hummel gezocht en zij hebben ons hier goed in bijgestaan: na regelmatig overleg is er een ander montagebedrijf (van Dijk uit Groningen) ingeschakeld, die de keuken verder goed en netjes heeft afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Werink op zondag 18 apr 2021 21
Goed geholpen alles netjes afgehandeld vriendelijk personeel nemen alle tijd voor je.
FOTO VAN WERINK
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Quinten op donderdag 11 mrt 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht bij de firma Hummel in Haulerwijk. De eerste keer hebben we onze wensen aangegeven en heeft de heer Arno Meijers het ontwerp gemaakt in het keukenatelier. Bij de tweede afspraak hebben we alles voor onze nieuwe keuken exact doorgenomen en werd er ruim de tijd genomen. Goede prijs-kwaliteitverhouding en fijne communicatie. Ook de montage is goed uitgevoerd, wij zijn erg tevreden met onze keuken! Wij zullen Hummel Keukens zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door fokje Cruiming op zaterdag 23 jan 2021 21
Wij hebben een moderne witte keuken gekocht met grote laden en een apothekerskast van duurzaam materiaal en een prachtig zwart werkblad en mooie inbouw apparatuur. Koelkast, combi oven, inductie kookplaat en een mooie design wasemkap. We zijn uiterst tevreden met deze keuken die in 7 uren tijd werd geplaatst en keurig afgewerkt werd.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer en toiletruimte”
Door Corrie Bos op vrijdag 18 dec 2020 20
Wij hebben in mei 2020 een badkamer en toilet uitgezocht en zijn zeer prettig geholpen om deze volledig vorm te geven. Direct hoorden we dat levering en plaatsing niet voor december zou kunnen. Uiteindelijk kon het toch iets eerder en genieten we nu van de prachtige badkamer en de nieuwe toiletruimte. De levering was compleet. De monteurs iedere keer op tijd en leverden prima diensten en zelfs meer. Dachten mee en niets was ze teveel. Voor een nieuwe keuken komen we t.z.t. graag terug bij Hummel en hopen we op dezelfde service. Sowieso willen we weer gebruik maken van tegelzet en montagedienst Looij.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en geadviseerd”
Door Jan-Willem en Jolanda Plas op donderdag 17 dec 2020 20
Wij hebben onze keuken en vloer bij Hummel aangeschaft en door hen laten plaatsen. We zijn van begin af aan goed geholpen en geadviseerd. Op een kleinigheid na, wat uiteraard verholpen wordt, is alles perfect gelopen. Ook over de monteur en de vloer legger zijn we zeer tevreden; vakmannen!
FOTO VAN JAN-WILLEM EN JOLANDA PLAS
Reactie of foto toevoegen
“Bewuste keuze”
Door Hans Lieverdink op zondag 8 nov 2020 20
Wij hebben met de inrichting van ons nieuwe huis bewust voor Hummel gekozen, mede dankzij een goede ervaring uit het verleden toen we onze keuken vernieuwde in ons oude huis. De verkoopondersteuning zowel voor de keuken als voor de woninginrichting was super, zeer vakkundig en bovenal ook erg plezierig. De producten zijn van goede kwaliteit. De coördinatie tussen de verschillende afdelingen kan een tandje beter. Bij het organiseren van het plaatsen van de keuken en het leggen van de vloer, heb ik een paar keer moeten ingrijpen om problemen in volgorde en tijd te voorkomen, ondanks duidelijke afspraken vooraf. Vandaar de totale beoordeling goed i.p.v. super.
FOTO VAN HANS LIEVERDINK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Sandra op donderdag 11 jun 2020 20
Bij Hummel Keukens is het een unieke ervaring om daar een keuken te laten ontwerpen, natuurlijk uiteindelijk te kopen en te laten installeren door vakmannen.
Met ons wensenlijstje zijn wij naar de showroom gegaan heeft Gerjan Hummel ons alle mogelijkheden laten zien in de showroom, allerlei soorten bladen, wasbakken, grootte van laden en kasten, apparatuur en ga zo maar door. Tot slot is daar een mooi ontwerp uit voort gekomen en stond de keuken een paar weken later in ons huis.
Top service! Niet alleen de keukenverkoper dacht mee aan alle mogelijkheden in de keuken, maar ook de installateurs. Een extra stopcontact boven het aanrecht was daarom ook geen probleem. Je kan er tenslotte niet genoeg hebben, toch?
FOTO VAN SANDRA
REACTIE VAN SANDRA
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Fam. Eikelboom op donderdag 11 jun 2020 20
Met de beperkte ruimte in onze keuken was het een uitdaging om een geschikt ontwerp te laten maken. Een adviseur van Hummel heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Nadat de ruimte in kaart was gebracht zijn we in prettig overleg tot een compact ontwerp gekomen. Het is een keuken voorzien van alle gemakken. Zowel de levering als de montage werden netjes verzorgd. Na een jaar bleken de laden van de keuken niet goed meer afgesteld. Nadat we dit aan een van de medewerkers hadden doorgegeven stond diezelfde zaterdag nog een monteur op de stoep om de gehele keuken weer netjes af te stellen. Echt heel fijn! We komen zeker terug.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Erwin en Margaret op vrijdag 15 mei 2020 20
Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij een badkamer laten plaatsen door Hummel. In overleg en met adviezen van Jan Hendrik Hummel onze droombadkamer kunnen realiseren. Nu, na een dik half jaar gebruik te hebben gemaakt van onze badkamer nog steeds superblij. Materialen top en afwerking door de mannen die alles hebben geplaatst geweldig . Een hele dikke aanrader. Op locatie een zeer uitgebreide showroom waardoor je gelijk een beter beeld krijgt van het eindresultaat. Men neemt de tijd voor jou als klant en.... vraagt wat jij wil en dringt niet op wat ze zelf willen. Kijken naar de mogelijkheden en niet wat er niet kan. Vriendelijk , gastvrij en klantgericht. We hebben gelijk in de woonwinkel een prachtige bank voor een superprijs aangeschaft. :-) meer dan tevreden!
FOTO VAN ERWIN EN MARGARET
Geplaatst bad
+ Toon extra foto van Erwin en Margaret
+ Toon extra foto van Erwin en Margaret
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Pranger op donderdag 30 apr 2020 20
Wij hebben een keuken laten plaatsen in ons jaren 70 huis.Geen standaard keuken.We zijn goed ondersteund bij het ontwerp van de keuken.Het eindresultaat van de geplaatse keuken;kastjes,werkblad,inbouwapparatuur,tegels en spoelbak hebben tot het gewenste resultaat geleid.We zijn professioneel ondersteund van aankoop tot plaatsing.Zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE PRANGER
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens”
Door Jan en Diana op maandag 27 jan 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. we zijn erg goed geholpen in de winkel. en het resultaat mag er zijn.

Aanvulling ontvangen 27 januari 2020: De keuken is in december 2019 geplaatst. Dit ging prima. Na wat extra bezoekjes van de installateur is de keuken volledig naar wens.
FOTO VAN JAN EN DIANA
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Jan en Diana
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuken”
Door Marten op zondag 5 jan 2020 20
In december 2019 is de keuken van Hummel bij ons geïnstalleerd. We zijn op aanraden van kennissen speciaal naar Haulerwijk gereden om een keuken uit te zoeken. We zijn daar erg plezierig en goed geholpen. We zijn nu ook zeer blij met onze keuken.
FOTO VAN MARTEN
Geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed rekenig gehouden met wensen”
Door H.J. Hubert op zaterdag 28 dec 2019 19
Ik heb een keuken gekocht en werd hierbij met heel veel geduld geadviseerd. Hierbij werd goed rekening gehouden met mijn wensen en budget. Ook de levering en installatie verliep perfect.
FOTO VAN H.J. HUBERT
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Joke Bleeker op zondag 22 dec 2019 19
Met het uitzoeken van de keuken ben ik goed geholpen. Goed advies en veel geduld. Het is mooier geworden dan ik had verwacht.
FOTO VAN JOKE BLEEKER
Mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader dit bedrijf”
Door Hans Bosman op vrijdag 20 dec 2019 19
Badkamer sanitair / toilet en tegels voor vloer en muren gekocht.Zeer deskundig advies en goede visualisatie per pc . Levering op afgesproken tijdstip. Flexibel in wijzigingen! Meedenken met onverwachte problemen. Een aanrader dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Wim en Helma op zondag 8 dec 2019 19
We hebben een keuken gekocht. Meerdere keukenzaken bezocht en bij Hummel voelde het gelijk goed. Monique heeft ons perfect geholpen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Levering en plaatsing gingen prima. Een pluim voor monteur Ben de Gries uit Leeuwarden. Hummel keukens is zeker een aanrader!
FOTO VAN WIM EN HELMA
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door G. Bos op zondag 3 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij Hummel in Haulerwijk. Prima geholpen, meerdere keren afspraak gehad, ze namen bij afspraak alle tijd voor ons. Goed advies gehad en nu lekker genieten van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Familie Elsinga op zondag 15 sep 2019 19
We hebben een keuken gekocht. Na de goede ervaring vorig jaar in ons oude huis, nu ook weer een keuken gekocht bij Hummel voor ons nieuwe huis. Wederom goed geholpen door de adviseur.
FOTO VAN FAMILIE ELSINGA
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Bergsma op dinsdag 27 aug 2019 19
Aanrader ! Goed en vriendelijk geholpen en geadviseerd ! Erg tevreden met het resultaat. Ook de service rond het plaatsen en nazorg uitstekend,
FOTO VAN BERGSMA
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tegelwerk”
Door W. Kornet op dinsdag 30 jul 2019 19
De firma Hummel heeft conform een offerte het verwijderen van de tegels, het egaliseren van de vloer, de aanleg van de vloerverwarming en het opnieuw betegelen van de vloer verzorgd. Het hele proces is qua planning uitstekend verlopen en door goede vakmensen uitgevoerd. Bij vragen tijdens de verbouwing kregen we steeds een duidelijk antwoord. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en zullen de firma Hummel zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed tevreden”
Door Kor Giroldi op donderdag 18 jul 2019 19
Met veel plezier hebben wij een badkamer uitgezocht bij Hummel in Haulerwijk. We zijn meer dan prima geholpen door Peter Jorritsma. Hij geeft goed advies en luistert goed naar de wensen van de koper. We zijn erg te spreken over het ontwerp en de materialen. Ook de spullen die overblijven kunnen retour zonder problemen. Het is zeker aan te raden om een badkamer bij Hummel te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Lynn op donderdag 18 jul 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht. We kwamen langs zonder afspraak. We werden meteen erg fijn ontvangen, daarna werd er de tijd genomen om onze keuken te ontwerpen. De prijs-kwaliteitsverhouding is hier heel goed. We hebben nog verder gekeken, maar niemand kon ons bieden wat wij zochten. Of de prijs was veel hoger. Toen we voor de 2e keer kwamen wilden we graag nog het één en ander veranderen. dat was geen probleem! Wij zijn erg goed geholpen door mevrouw Wiersma. Ik zou Hummel ook zeker aanraden voor één ieder die op zoek is naar een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Rola Bruins op zaterdag 6 jul 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht. Mede dankzij Erik Bonte is dit echt de keuken geworden die wij graag wilden. Uiteraard wisten wij wat we wel en niet wilden en Erik heeft daar goed op ingespeeld. Dank!!! Wij zijn hartstikke blij met deze keuken!
FOTO VAN ROLA BRUINS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken aankoop”
Door Fam. Lageman op dinsdag 18 jun 2019 19
Een nieuwe keuken gekocht, en heel fijn geholpen. Er werd alle tijd genomen voor ons en goed meegedacht. Installeren en plaatsen van de keuken ging ook prima. Dit is de tweede dat we hier een keuken hebben gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Geert Hageman op dinsdag 18 jun 2019 19
Zeer prettige manier van ondersteuning door verkoopster. Verder zeer goede en nauwkeurige monteur
Reactie of foto toevoegen
“Prima prijskwaliteitverhouding”
Door fam.Deuring op vrijdag 14 jun 2019 19
wij hebben een hoekkeuken gekocht van 3,25 m x 1,9 m met een hoogte van 0,96m en brede werkblad van 0,69m, na enkele adviezen van de verkoopster hebben wij het elektrisch kookgedeelte voor het raam geplaatst van BORA met recirculatie dit bevalt prima. een ander idee van de verkoopster om 2 kasjes aan de wand te plaatsen voor kleinigheden. 1,9m x,4 m (LxH) In deze keuken hebben wij alles geplaatst wat wij er in wilden hebben. Grote koelkast, stoomoven, vaatwasser en wasbak. Alles is precies volgens afspraak gegaan. de montage is niets anders dan lof, zelf zijn ze nog weer geweest om het indien nodig na te stellen. de prijs kwaliteitsverhouding vinden wij prima. groetjes een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met inbouwapparatuur”
Door Boelens op donderdag 16 mei 2019 19
Een keuken met inbouwapparatuur. De service is goed, alleen werden we niet terug gebeld over wanneer de monteur de keuken zou komen plaatsen. Uiteindelijk zijn we zelf weer naar de winkel gegaan en kregen toen het mobiele nummer van de monteur zodat we zelf konden bellen voor een afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Bilj met onze keuken”
Door T. Nijenbanning op dinsdag 7 mei 2019 19
Nieuwe keuken gekocht onze ervaring is bijzonder goed ,vriendelijke mensen . Er wordt goed naar je geluisterd en met je meegedacht. Levering en plaatsing was keurig op tijd en geheel volgens planning. Wij zijn heel blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Jouke Verbeek op zondag 10 feb 2019 19
Wat een verademing! Bij Hummel keukens hoef je niet al je "onderhandelings-skills" uit de kast te trekken. Hoe bijzonder hebben wij dit ervaren. Na een uitgebreid en serieus gesprek kregen wij een hele nette offerte. Aangezien wij ook gekeken hadden bij een aantal andere keukenzaken, was deze werkwijze echt geweldig. Een keuken kopen kan dus ook zonder 'addertje onder het gras', en/of 'als u nu koopt, krijgt u korting' of van dat soort ongein. Bij Hummel krijg je gewoon meteen een normale offerte. Gewoon zoals het hoort. De eerste offerte van Hummel was eigenlijk net iets te hoog voor ons budget. Gelukkig dachten de adviseurs van Hummel goed mee en kwamen ze met andere opties voor ons. Onderhandelen doen ze bij Hummel dus niet, en terecht want je krijg gewoon meteen een eerlijke offerte. Uiteindelijk is onze keuken helemaal naar wens ontworpen en gemonteerd. De montage was professioneel uitgevoerd. Wij wouden op het laatst moment nog iets veranderen (combi-magnetron erbij) en dat bleek geen probleem te zijn. De resultaten zijn precies zoals we van te voren hadden verwacht. Een kwalitatieve 'no-nonsense' keukenzaak met vakkundige mensen, zonder verkooptrucks. Echt een verademing!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jolanda Wolters-Haaksema op zondag 3 feb 2019 19
We hebben een prachtige badkamer, keuken en toilet bij Hummel Haulerwijk gekocht. Na een fijne begeleiding in de winkel voor beide onderdelen, konden we niet wachten op de plaatsing. We wilden graag de houtnerf horizontaal, in eerste instantie kon dit niet. Maar tijdens een bezoek aan de fabriek heeft onze verkoopster dit voor de zekerheid nog nagevraagd en wat bleek, dit was een nieuwe mogelijkheid en zo kon onze wens toch doorgaan. Qua montage hadden ze de badkamer/ wc's iets te kort berekend qua installatiedagen. Uiteindelijk hebben ze met een man extra alles een dag later alsnog kunnen opleveren. Kwaliteit van keuken en badkamer zijn top. Alles functioneert zoals van te voren beloofd en naar verwachting.
FOTO VAN JOLANDA WOLTERS-HAAKSEMA
Geleverde keuken
REACTIE VAN JOLANDA WOLTERS-HAAKSEMA
Toilet
REACTIE VAN JOLANDA WOLTERS-HAAKSEMA
toilet
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door L. van Hijlkema op zaterdag 12 jan 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Hummel, super goed geholpen door Arno. Zou dit een ieder aanbevelen.
FOTO VAN L. VAN HIJLKEMA
Eiland keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door B. van der Noord op zaterdag 12 jan 2019 19
Keuken en badkamer. Klantvriendelijk en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Prima aftersales”
Door Arend Onrust op maandag 24 dec 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht en zelf geïnstalleerd. Zijn zeer tevreden en goed geholpen. Aftersales is prima!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer duurt te lang”
Door C.F. van der Toorn op dinsdag 18 sep 2018 18
Ik heb eind oktober 2017 een badkamer besteld en er is van alles fout gegaan tijdens het bestellen door het bedrijf. Late start spullen niet compleet en de badkamer is nu half september 2018 nog steeds niet af. Vanmiddag nog met het bedrijf getelefoneerd en de eigenaar gooit de hoorn op de haak. Ik vind dit geen goede service en ben best boos.
REACTIE VAN HUMMEL KEUKENS, BADKAMERS EN WONEN
Geachte familie van der Toorn, Het spijt ons te horen dat de plaatsing van uw badkamer niet naar wens is verlopen. Wij streven er altijd naar onze badkamers snel én zorgvuldig af te leveren. In uw geval hebben uitzonderlijke omstandigheden er helaas voor gezorgd dat dit niet is gelukt. Zowel bij de levering van uw bestelling als de nalevering van de laatste onderdelen is uw geduld op de proef gesteld. Vervolgens zijn wij tekortgeschoten bij het afhandelen van deze problemen. Wij betreuren de gang van zaken en begrijpen dat dit vervelend voor u is geweest. Wij hebben u inmiddels in een persoonlijk gesprek excuses aangeboden. In goed overleg is afgesproken de ontbrekende onderdelen kosteloos na te leveren. Zo hopen we dat u alsnog lang kunt genieten van uw Hummel-badkamer. We leren elke dag van ervaringen zoals die van u. In de toekomst hopen wij u weer te mogen verwelkomen in onze showroom. We laten u graag zien hoe het beter kan! Hartelijke groet, De directie van Hummel
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie keuken”
Door E. Luiken op zondag 22 jul 2018 18
Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze keuken in maart 2018. We werden heel prettig en deskundig geholpen door Arno Meijers. Hij heeft goed met ons meegedacht. We kregen alle ruimte om rustig rond te kijken en te beslissen zonder enige druk. Daarnaast alle lof voor de 2 keukenmonteurs Gert en Koos, wat een vaklui! Ze werkten heel zorgvuldig en waren heel plezierig in de omgang. En als er problemen waren, werden die door Arno correct en naar tevredenheid opgelost. Wij kunnen Hummel Keukens dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Geurt Weijers op maandag 9 jul 2018 18
Wij hebben in 2017 zowel de keuken als het sanitair (toilet en twee badkamers) bij Hummel gekocht. We hebben in eerste instantie bij 3 zaken (die keukens èn sanitair leveren) onze wensen voorgelegd. Uiteindelijk hebben we voor Hummel gekozen omdat Hummel uitging van onze wensen en meer gericht was op adviseren dan op zo snel mogelijk willen verkopen. Dit gaf voor ons de doorslag. De keuze van zowel keukens en sanitair is bij Hummel ruim. We zijn alle keren dat we kwamen kijken vriendelijk en gastvrij ontvangen; de koffie en, op zaterdag, de soep en broodjes stonden klaar. Alle keren zijn we vriendelijk te woord gestaan en hebben we goede uitleg gekregen over de producten die we wilden kopen en hoe deze bij onze wensen pasten. Daarbij gaf men soms ook aan dat hetgeen we wilden wellicht niet altijd het handigst was; met andere woorden goede advisering. Het monteren (in 2018) van de keuken en badkamers is goed gedaan, we zijn niet alleen tevreden over het resultaat maar ook over de mensen die dit gedaan hebben. Daarnaast hadden we natuurlijk een aantal zaken die niet gelijk goed gegaan zijn, maar deze werden zonder problemen binnen een aanvaardbare termijn opgelost. Vanuit bovenstaande ervaringen kunnen wij Hummel Keukens en Sanitair zondermeer aanbevelen: mooie showroom, ruime keuze, vriendelijke mensen, gastvrij, goed advies en goede montage!
Reactie of foto toevoegen
“Sanitair aankoop”
Door Joop Akkerman op maandag 12 feb 2018 18
Voor twee badkamers sanitair gekocht. Zeer goed geholpen en geadviseerd - niet voor de duurste oplossing maar wel de beste voor ons. Levering volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen
“Duurt heel erg lang”
Door Doller op vrijdag 17 nov 2017 17
Begin April een prachtige keuken gekocht bij Hummel keukens. In Juli werd hij eindelijk geplaatst. Bij plaatsing kwam de monteur er achter dat er onderdelen ontbraken. Wij hebben de keuken nagelopen en er bleek een enorme waslijst aan onderdelen te missen, denk hierbij aan de achterwand (muur) afwerkplinten de koof en ga zo verder. Ook een verkeerde gootsteen en aanrechtblad de zijwand is in een verkeerde kleur en te klein. Al met al 15 punten, wij zijn naar Hummel keukens gegaan om een passende oplossing te zoeken. De keukenverkoper zou een burnout hebben en daardoor meerdere steken hebben laten vallen. Al dus een keukenverkoper. Wij kennen Hummel we wonen in het zelfde dorp en voelden op dat moment sympathie, wat vervelend voor deze hardwerkende ondernemer die erg begaan is met zijn klanten en echt zijn best probeert te doen. Helaas doet Hummel niet zelf het onderdeel keukens maar badkamers en vloeren. De vloer die we hebben gekocht is prachtig, keurig gelegd echt enorm tevreden over de vloer service. Die zou ik wel 5 sterren geven.

Voor de keuken verkopers heb ik geen enkele sympathie meer. Ze praten in lege woorden, draaien overal om heen. Concrete antwoorden zitten er niet in. Terug bellen is iets wat ze niet kennen. Gemaakte afspraken komen ze niet na, ze bellen niet af, laten niets van zich horen. Na een tweede bezoek na de plaatsing kwamen we er achter dat de fabrikant van onze kastjes failliet bleek te zijn. Oke, ook dat is iets wat je Hummel keukens niet kwalijk kan nemen. Is voor hun ook vervelend. Helaas heeft het wel gevolgen voor onze keuken, de afwerk strips ontbreken en die horen in de zelfde kleur als je kasten, ook de achterwand van ons eilandje en de zijwand moeten in die kleur nageleverd worden. Er komen wat ideeën, een nieuwe keuken kiezen maar dat moet in overleg met de directie, de onderdelen bestellen in het atelier en in de juiste kleur geverfd, onderhandelen met het bewind wat op het failliete bedrijf is gezet. Ondertussen weten wij nog steeds niet wat het word aangezien er omheen gedraaid word. De ontbrekende onderdelen die bij andere fabrikanten weg moeten komen konden wel eerder worden geplaatst, dat zou worden besteld. Weer een aantal maand verder en we hebben nog steeds NIETS. Ik zou al 2 week door de zzper gebeld worden die de keukens voor Hummel keukens monteert maar helaas ik word niet gebeld. De keuken verkoper schuift het af naar expeditie en de zzper ook al is hij de gene die mij voor liegt en niet terug belt als hij dat beloofd. Hij heeft beloofd dat de missende onderdelen deze maand geplaatst worden die wel te bestellen zijn. Helaas hebben we nog geen datum. De overige onderdelen blijven een raadsel.... Diep teleurgesteld in de gang van zaken, in het gebrek aan een correcte communicatie. Dit hadden wij nooit verwacht van Hummel keukens. Wij gaan de rechtsbijstand aanspreken om te kijken of we de hele aankoop kunnen terug draaien. Hummel keukens blijft in gebreke. Ook schrijven we de geschillencommissie en het keurmerk aan. We hebben Hummel keukens ruim de tijd gegeven om met een passend antwoord te komen, helaas blijkt dat er niet in te zitten.

De manier waarop deze mensen met klachten omgaan is triest. Ze lijken er zo aan gewend te zijn dat het ze niets meer doet. Ze luisteren er niet eens meer naar. Ik hoop dat ze snel met iets komen waar we beide wat aan hebben.
REACTIE VAN HUMMEL KEUKENS, BADKAMERS EN WONEN
Geachte familie Doller, Het spijt ons te horen dat u zoveel pech hebt gehad. Toen bleek dat u onzorgvuldig bent geholpen door onze adviseur hebben wij direct maatregelen genomen. Helaas waren er toen al flinke problemen ontstaan. Dit viel ongelukkig samen met het faillissement van onze leverancier, waarop lang onduidelijkheid volgde voor u en voor ons. Ondanks alles hebben wij altijd getracht een prachtige keuken te realiseren. Door gebrekkige communicatie in de afhandeling van de overmacht zijn wij hier echter niet tijdig in geslaagd. Voor deze tekortkomingen bieden wij u onze excuses aan. We zijn het volkomen met u eens dat de communicatie met alle partijen beter kon en begrijpen uw teleurstelling. Inmiddels hebben we u gelukkig alsnog van een prachtkeuken kunnen voorzien. We leren elke dag van ervaringen zoals die van u en werken hard aan verbetering. We hopen u in de toekomst dan ook beter en sneller van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, de directie van Hummel
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 26
Vestiging Hummel Badkamers en Tegels
Website: hummelassen.nl
  Hummel Asssen (Badkamers), Balkengracht 10a, 9405 CG Assen, tel 0592-313198
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.