Feedback
7,0

Motion Gietvloeren

Score uit 35 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-3420400 | Hettenheuvelweg 8, 1101 BN Amsterdam-Zuidoost
Gietvloerzaken beoordeeld
Vloerenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Motion Gietvloeren
Motion Gietvloeren is reeds jarenlang de specialist in design gietvloeren voor nieuwbouwwoningen
Alternatieven voor Motion Gietvloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 412 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 340 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,6 uit 136 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 35 ervaringen over Motion Gietvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren17 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster9 ervaringen
“Weinig empathisch”
Door Henk op zaterdag 1 apr 2017 17
Het product dat ze hebben verkocht konden ze toch niet maken. Het proces, toegezegd was 2 weken en heeft meer dan 6 weken gekost. 4x uithuilen en opnieuw beginnen. Uiteindelijk een productgeaccepteerd dat hooguit een 6- waard is. Prijs- kwaliteitverhouding slecht. Weinig begrip en empathie can medewerkers en bedrijf. Pas na dreigementen met een rechtszaak wordt je serieus genomen
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Jolanda Buur op donderdag 23 jun 2016 16
Vorige week is bij ons de cementgebonden gietvloer aangebracht. Wij kozen voor een lichtgrijze uitvoering. Het resultaat is super mooi! Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Motion heeft een mooie en ruime showroom. Wij zijn goed geadviseerd en er is goed meegedacht over uitvoering en kleur. De vloer is zeer makkelijk in onderhoud. Ook past een gietvloer in alle woonstijlen. Wij willen nooit meer iets anders en bevelen Motionvloer van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kummel op dinsdag 18 jul 2017 17
Ik ben zeer tevreden over de levering van de pu-gietvloer van Motionvloer. Ook ervaar ik de service en nazorg als zeer prettig, professioneel en meedenkend.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Delano op zondag 25 mrt 2018 18
Wij hebben de gietvloer in Amsterdam aangeschaft en waren bijzonder content met het feit dat Motion de werkzaamheden snel konden uitvoeren. Er was goede communicatie en tijdens het gehele proces zijn we goed begeleid. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het resultaat!”
Door Joel Knightley op woensdag 24 aug 2016 16
Ik heb een supermooie kunstof gietvloer in mijn woning liggen waar ik lang van ga genieten. Motion is zeker aan te raden! Het resultaat is top en de service net zo. In mijn oriëntatie fase ging ik bij Motion langs. Ze hebben een grote showroom die een goed beeld geeft van de gietvloeren. Daarnaast namen ze echt de tijd om met mij te gaan zitten en mij alle informatie te geven. Bij een nieuwe woning of een verbouwing zijn er zoveel keuzes die gemaakt moeten worden. Dit beseft Motion goed en helpt hier ook goed bij! Top werk!
Reactie of foto toevoegen
“130 m2 gietvloer”
Door Walter op dinsdag 17 apr 2018 18
Het is de tweede keer dat ik een gietvloer van Motion Gietvloeren laat leggen in huis. Ditmaal ruim 130 m2. Ook ditmaal is de vloer perfect en met de grootste zorg gerealiseerd. Goed contact vanuit de werkvoorbereider (Marcel), overleg met onze aannemer en ook tijdens het leggen waren we welkom om te kijken. Bij oplevering was de man van Motion Gietvloeren uitermate kritisch op het resultaat, de kleinste onvolkomenheden moesten perfect worden. Wederom dank!
REACTIE VAN ANNEKE BICKNESE
ik ben zeer benieuwd of de vloer mooi blijft of dat er veel krassen op zitten? moet je erg uitkijken? Kan je er met schoenen op lopen? Heel graag uw reactie
REACTIE VAN WALTER DE BRUIJN
Wij zijn nog steeds zeer tevreden. Natuurlijk zie je links en rechts wat kleine krasjes maar niet meer dan bij andere vloeren. Bij ons spelen de kinderen intensief en ziet de vloer er nog prima uit.
Reactie of foto toevoegen
“Verkleurde vloer”
Door Anna op donderdag 8 okt 2015 15
Mijn vloer (die nooit zon krijgt ) is helemaal geel geworden. Ze geven aan dat wij een speciale extra laag hadden moeten bestellen, tegen extra kosten, die bedoelde is om de vloer tegen licht te beschermen. Dit houdt blijkbaar in dat men deze vloer nooit tegen de normale tarief zou kunnen bestellen, tegen risico dat het binnen een paar jaar helemaal geel is. Ze vragen ons meer dan 2000,- voor een reparatie.
REACTIE VAN NATHALIE
Hoi Anna, mag ik vragen wat jullie hebben gedaan? Wij zitten met precies hetzelfde verhaal. Willen nog geen garantie geven als we een nieuwe vloer laten gieten.....Ik weet het even niet meer en ben bereid om een advocaat erop te zetten....
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe gietvloer”
Door Ronald op donderdag 25 jun 2020 20
Een prachtige gietvloer laten aanbrengen. Goede service en fijn contact met medewerkers van Motion Gietvloeren.
Reactie of foto toevoegen
“Gele verkleuring”
Door Ron op donderdag 27 aug 2015 15
Mijn klacht is gelijk aan de klacht van Danielle. Ze verstaan hun vak niet. De vloer heeft oneffenheden en tot overmaat van ramp, slaat mijn vloer geel uit. Gebeld, maar ze zeggen dat het buiten de garantie valt omdat het niet uv bestendig is. Lekker is dat. Nooit meer laat ik mijn vloer door hun leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door B den Otter op maandag 15 mei 2017 17
Motionvloer heeft recent een gietvloer naar volle tevredenheid bij ons gelegd. Los van de kwaliteit en de scherpe prijs voor de gietvloer, was ook het advies vooraf en de communicatie tijdens de plaatsing vanuit Motionvloer uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“PU gietvloer”
Door Behr op maandag 27 jul 2020 20
Wij zijn erg tevreden met MotionGietvloeren; de mensen zijn erg bekwaam, vriendelijk en enthousiast. En niet onbelangrijk: de vloer ziet er prachtig uit!
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgeleverd”
Door Karen Silleman op zaterdag 10 feb 2018 18
Wij hebben een cement gebonden vloer uitgekozen bij Motion vloeren in Amsterdam. We zijn in de showroom geweest en zijn daar vriendelijk ontvangen. We hebben de kleuren uitgekozen die wij mooi vonden en hebben de stalen mee kunnen nemen zodat we ze in ons huis konden leggen. Na onze keus zijn ze bij ons thuis geweest om alles door te spreken. Heel fijn gezien we met een aantal scheuren in onze natuurstenen vloer zaten. Datums afgesproken en heel erg fijne heren gehad die alles top hebben gelegd. Onze muren waren al geschilderd maar geen spatje op onze muren. De oplevering was ook goed. Netjes alles nagelopen en je kan altijd even bellen als je vragen heb. Al met al. Als we ooit nog een gietvloer kunnen bevelen is dit bij Motion.
FOTO VAN KAREN SILLEMAN
Cement gebondenn vloer
Reactie of foto toevoegen
“Gietvloer”
Door MD op woensdag 19 jun 2019 19
Via motion vloer hebben we onze gietvloer mix laten doen. Zeer strak resultaat met super after service. Er wordt echt meegedacht in oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Bij klacht uitstekende service”
Door Jan Arends op vrijdag 17 apr 2020 20
Wij hadden een klacht over onze gietvloer. Na diverse onderzoeken en gesprekken naar de mogelijkheden heeft Motion dit uitstekend opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door JRSG op zaterdag 26 mrt 2016 16
Heel raar bedrijf, veel spijt dat we hier onze gietvloer hebben besteld. De man die e.e.a. kwam opmeten en beoordelen was erg onvriendelijk, ook de mannen die kwamen leggen (oostblokkers die geen woord engels spraken) onvriendelijk. Er zaten idd bij ons ook rare vlekken en verkleuringen in. Zijn in totaal 3x geweest om opnieuw te doen voordat het goed was. Wel werd daardoor onze vloer hoger waardoor er stukken van deuren, plinten/randen van keuken ed moesten worden aangepast en onze (verbouw- en verhuis-)plannin volledig mis liep. Geen excuus gehoord. Vloer had ook al na 1 dag krassen en werden er in de loop van de tijd steeds meer. Verschrikkelijk lelijk om te zien (en natuurlijk snap ik dat het kan krassen/ eigen schuld kan zijn, maar bij normaal gebruik zo'n verruineerde vloer?). Kortom: geen aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Koos Eveleens op vrijdag 24 mrt 2017 17
Op zolder een gietvloer laten leggen door Motionvloer. Deze ziet er mooi en strak uit. Ben erg tevreden over het geheel. In de ruime showroom goede uitleg gehad. Ze hebben er erg veel kleuren. dus keuze zat. Na ontvangst van de offerte, akkoord gegeven en nu weer een mooie en frisse zolder. Zeker aan te raden om in Amsterdam eens te gaan kijken naar de vele mogelijkheden. Misschien laat ik de b.g. en 1e verdieping later ook nog doen.
FOTO VAN KOOS EVELEENS
Aanbrengen gietvloer
Reactie of foto toevoegen
“Geven niet thuis”
Door Helga slagter op vrijdag 16 okt 2015 15
Slecht slecht slecht.. Bobbels inde vloer, pas na half jaar nellen kwam er iemand langs met nul oplossingen.. Nu verkleuringen en vlekken... Ze doen niks en schuiven het af op de klant.. Echt echt waardeloos. Hoop dat mensen niet bij motionvloer gaan kopen.. Wij hebben 12.000 euro betaald voor een vlekkerige en lelijke vloer... Ze geven niet thuis als er problemen zijn ondanks talloze beloften . Niet te vertrouwen.. Ik wil ook nooit meer iets met motionvloer te maken hebben
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende voorlichting”
Door Louis pullens op donderdag 18 mei 2017 17
Uitstekende voorlichting, zeer goede afspraken, stipte nakoming van de afspraken, bijzonder tevreden over het leggen: zeer vakkundig en betrokken personeel dat de werkzaamheden met veel zorg uitvoert, resultaat heel mooi !
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jorik Beukers op dinsdag 12 jul 2016 16
Ik ben uitstekend geholpen bij het kiezen van een vloer! Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een kunststof gietvloer aan te laten brengen en daarnaast ook een gedeelte cement gietvloer. Ik kan niks anders zeggen dan: Top! De vloeren zien er geweldig uit en zijn ideaal om schoon te houden. Ik raad iedereen een Motionvloer aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super service gehad”
Door J. Groenevelt op woensdag 25 nov 2015 15
Een half jaar geleden hebben wij onze benedenverdieping laten voorzien door een gietvloer van Motion. De service van Motion is echt super. Zij hebben echt met ons meegedacht en geadviseerd qua mogelijkheden, kleur en alles wat erbij komt kijken. De vloer ligt er picobello bij, geen oneffenheden, geen verkleuringen etc. Wij nog elke dag enorm blij met onze vloer en zullen dat nog heel lang blijven... #topservice
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Annelies Goeting op maandag 4 mei 2020 20
Slechte ervaring, de project manager voor 50m2 is 2x geweest en heeft alles goed gekeurd terwijl ik flinke hobbels in m'n vloer heb. De vloer zelf scheurt heel snel onder druk en er zitten onverklaarbare putjes in. De vloer is niet zo stevig zoals je dat in bedrijfspanden wel ziet. De werklui raffelt het werk af en interesseert het niet terwijl er goed geld is betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Flora van Lieshout op dinsdag 3 nov 2015 15
Vakwerk! Wij hebben in 2013 gekozen voor de niet verkleurende gietvloer.
Deze ligt nog steeds naar alle tevredenheid. We konden zelfs een eigen kleur ontwikkelen en kregen daar een monsterbord van. Ze hebben een mooie, ruime showroom, zeker de moeite om langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Cees Lourens op zondag 16 jul 2017 17
Erg tevreden over de levering van mijn gietvloer. Alle aandacht gekregen in het voortraject, tijdens het gieten mee kunnen denken met met de mate van mengingen de medewerker werkten schoon en netjes. Dat kan ik niet zeggen van alle werklieden die geweest zijn. Samenvattend erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Verkleurde gietvloer”
Door Danielle op vrijdag 14 aug 2015 15
Ze verstaan hun vak niet. De vloer heeft oneffenheden en tot overmaat van ramp, slaat mijn vloer geel uit. Gebeld, maar ze zeggen dat het buiten de garantie valt omdat het niet uv bestendig is. Lekker is dat. Nooit meer laat ik mijn vloer door hun leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Praktijk is minder”
Door Gerrie Hekman op maandag 9 sep 2019 19
In het huis van onze dochter werd standaard een gietvloer gelegd. We werden uitstekend geholpen en geadviseerd in Amsterdam met betrekking tot de mogelijkheden. De praktijk vond ik minder, we hadden gekozen voor een gevlinderde vloer en het idee was dat bij de eerste gietsessie je aanwezig kon zijn om de mate van vlindering aan te geven. Dat hebben we gedaan zijn er zelfs de hele sessie bij gebleven, maar emmer na emmer verlies jij (en de gieter) het overzicht of je moet er met een drone boven gaan hangen. Het uiteindelijke resultaat zie je pas als het uitgehard is en er eigenlijk niks meer aan te doen valt en dat was voor mij persoonlijk een beetje teleurstellend. De overgangen van de emmers waren duidelijk zichtbaar, een deel was niet goed uitgevloeid waardoor er een lichte bobbel voor een deur zit en het en der puntjes en stippen. Bij de daadwerkelijke oplevering werd alles afgedaan met tja het is handwerk, dan mag er een bepaald percentage aan oneffenheden en kleurverschillen in zitten. Ik denk dat het product ten onder gaat aan zijn eigen succes, door een tekort aan vakmensen voor het gieten. Als ik een advies mag geven, kies voor een monovloer om zo min mogelijk overgangen van de emmers te zien en er mijns inziens voldoende mate van vlindering overblijft.
REACTIE VAN GERRIE HEKMAN
Bij nader inzien bij de voordeur ook veel zand in de gietvloer en lelijke oneffenheden, de gieters hebben geprobeerd deze weg te werken waardoor krassen zijn ontstaan. Bij het wegsnijden van de zwarte rand bij de vide blijkt deze niet overal tegen het hout geplakt (zie foto), waardoor er een gleuf van een cm breed ontstaat welke gekit moet gaan worden!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Andere kleur”
Door Francoise op vrijdag 29 mei 2015 15
Wij willen nooit meer iets met Motion Vloeren in Amsterdam te maken hebben! Beloven van alles en een paar weken voor de vloer geleverd zou worden blijkt het kleurmonster totaal niet te kloppen. Wij vragen een nieuw, correct kleurmonster, maar nee, dat kan Motion Vloeren niet voor elkaar krijgen: "het is zoals het is, beter kunnen we het niet" (en dan te bedenken dat het een grandioos verschil was tussen de gekozen kleurencode en de kleur waar zij mee aankwamen!). Ze weten er ineens geen raad meer mee en annuleren doodleuk de order, een twee/drie weken voor de levering! O ja, maar wel zes weken voor levering al 50% van de order factureren. Gelukkig hebben we daartegen geprotesteerd en was (nog niet) aanbetaald!. Onprofessioneel, onzakelijk, chaotisch! Nu, achteraf heeeeeel blij, dat wij een andere vloer hebben kunnen bestellen, en ook nog op tijd, maar zeker NIET en NOOIT MEER bij Motion Vloeren!!!
REACTIE VAN JADE
Mag ik vragen waar u nieuwe vloer is besteld? Heeft u foto's? Alvast dank!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Cees van der Wal op donderdag 2 apr 2020 20
In ons gerenoveerde huis uit 1749 heeft Motion Gietvloeren een prachtige gietvloer gelegd. Strak en prachtig afgewerkt. Ook het traject van eerste bezoek aan de showroom tot aan de uiteindelijke aflevering verliep plezierig en professioneel. Alles keurig volgens planning. Super allemaal. Nu 1 jaar verder ligt de vloer er nog super bij.
Reactie of foto toevoegen
“Super service na 6 jaar”
Door Arjan de Munnik op zaterdag 14 mrt 2020 20
In 2014 in contact gekomen met Motion Vloeren en hier een gietvloer aan geschaft. Zij zijn echt de specialisten in dit vak, vanaf de zeer vriendelijke ontvangst tot aan het eind resultaat blijven ze je op de hoogte houden. Zeer betrokken personeel. De vakspecialist creëert na overleg een plaatje van een vloer. Na 6 jaar is de vloer nog in perfecte conditie, ik heb 3 kleine kinderen en die spelen er met veel plezier op. D.m.v. vloerverwarming heerlijk warm aan de voetjes. Wil je een unieke vloer, ga langs bij Motion Vloeren. Super service.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes omgegaan met annulering”
Door L.M. van Rijn op zondag 6 okt 2019 19
Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij gietvloer bij Motion uitgezocht en zijn top geholpen door Gerwin Hazeleger. Toen zij deze gietvloer wilden gaan leggen constateerde Motion dat onze cementdekvloer doordat de warmteleidingen waren gaan drijven totaal ongeschikt bleek te zijn en zij geen garantie konden geven. De aannemer Ouwehand Bouw keurde het wel goed en waren niet bereid dit probleem voor ons op te lossen. wij zaten dus tussen twee vuren in. Zo werden wij gedwongen om een ander soort vloer uit te zoeken. Motion heeft er nog extra tijd en energie ingestoken maar het mocht allemaal niet baten. Motion was zeer coulant en stortte het aanbetaalde bedrag min de door hun gemaakte kosten snel aan ons retour. Wij vinden Motion dan ook een top bedrijf en zullen hen aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Gietvloer”
Door I. de Jong op maandag 16 nov 2015 15
Wij hebben medio 2011 ongeveer 200m2 Motion Gietvloer laten gieten, zelfs de badkamers. Op 1 verdieping een bruin/grijze mix en op 2 verdiepingen een lichtgrijze mix. Het is mooi gelegd, conform de kleurenmonsters die we mee hadden genomen, en ondanks dat we geen plinten hebben, ligt het er strak in. We hebben veel ramen op het zuidwesten en dus veel zon binnen, maar geen last van verkleuring oid. Het betrof een nieuwbouwhuis en onze ondervloer is wel gaan bewegen, maar gelukkig is de vloer elastich genoeg gebleken en dus heel gebleven. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze Motion gietvloer.
FOTO VAN I. DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Betonlook gietvloer”
Door Thor Kroeze op woensdag 5 feb 2020 20
In de keuken gekozen voor een PU gietvloer met een betonlook en deze is naar tevredenheid gelegd. Ik zou Motionvloer zeker aanraden.
FOTO VAN THOR KROEZE
Aan het werk
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met resultaat”
Door Roland op maandag 25 jun 2018 18
Wij hebben een cementgebonden gietvloer besteld en op 1 kamer is deze totaal anders dan de andere ruimtes. We begrijpen dat er onderling enig verschil kan ontstaan echter is dit bij 1 slaapkamer wel heel anders (vinden ze zelf ook!). Alsof het product te dun is gemengd of zoiets. Na herhaaldelijk ons beklag gedaan te hebben bleef Motion bij hun standpunt dat het een natuurproduct is en dat er niets aan te doen is.....klant is koning, hier niet! Vervolgens hebben ze wel aangeboden om een klein bedrag in mindering te brengen op het maken van dilatatie voegen om eventuele scheurvorming te voorkomen (normaal € 120 per strekkende meter, voor ons € 85 echter was op de 'kortingsfactuur het aantal meters niet 11 maar 13 geworden, afromen op de korting?) Toegezegd was om alle randstroken nog af te werken met kit. tot op heden is dit niet uitgevoerd en alleen op de begane grond verdieping gedaan.
FOTO VAN ROLAND
Vegen bij gietvloer
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door F.R.M. Meester op dinsdag 9 jun 2020 20
Er is een mooie gietvloer prachtig uitgevoerd. Ook daarna is men op een prettige en juiste manier met de garantievoorwaarden omgegaan. Heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door André en Karin Jansen - Ruijssenaars op zondag 4 feb 2018 18
Motion Gietvloeren heeft bij ons in huis drie etages vloeren gegoten tot tevredenheid. Ook bij een probleem zijn zij bereid om in oplossingen te denken. Reageerde altijd gelijk op vragen en komen hun afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Bart M. op woensdag 17 jun 2020 20
Zeer mooie vloer die helemaal aan onze verwachting voldoet. Stoer, kwaliteit, luxe uitstraling die past bij ons lichte penthouse.

Aanvulling ontvangen 18 juni 2020: De vloer is aangebracht en dat is erg goed proces geweest met goede follow-up achteraf.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Cement gebondenn vloer
1 / 6
Vestiging Motion Gietvloeren
aAmsterdam , Hettenheuvelweg 8, 1101 BN Amsterdam-Zuidoost, tel 020 - 342 04 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.