Feedback
8,2

Motion Gietvloeren

Score uit 28 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-3420400 | Hettenheuvelweg 8, 1101 BN Amsterdam-Zuidoost
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Motion Gietvloeren
Motion Gietvloeren is reeds jarenlang de specialist in design gietvloeren voor nieuwbouwwoningen
Alternatieven voor Motion Gietvloeren
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 346 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,0 uit 922 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 98 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 403 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 260 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 28 ervaringen over Motion Gietvloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren15 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Prachtig”
Door Cees van der Wal op donderdag 2 apr 2020 20
In ons gerenoveerde huis uit 1749 heeft Motion Gietvloeren een prachtige gietvloer gelegd. Strak en prachtig afgewerkt. Ook het traject van eerste bezoek aan de showroom tot aan de uiteindelijke aflevering verliep plezierig en professioneel. Alles keurig volgens planning. Super allemaal. Nu 1 jaar verder ligt de vloer er nog super bij.
Reactie of foto toevoegen
“Betonlook gietvloer”
Door Thor Kroeze op woensdag 5 feb 2020 20
In de keuken gekozen voor een PU gietvloer met een betonlook en deze is naar tevredenheid gelegd. Ik zou Motionvloer zeker aanraden.
FOTO VAN THOR KROEZE
Aan het werk
Reactie of foto toevoegen
“PU gietvloer”
Door Behr op maandag 27 jul 2020 20
Wij zijn erg tevreden met MotionGietvloeren; de mensen zijn erg bekwaam, vriendelijk en enthousiast. En niet onbelangrijk: de vloer ziet er prachtig uit!
Reactie of foto toevoegen
“Praktijk is minder”
Door Gerrie Hekman op maandag 9 sep 2019 19
In het huis van onze dochter werd standaard een gietvloer gelegd. We werden uitstekend geholpen en geadviseerd in Amsterdam met betrekking tot de mogelijkheden. De praktijk vond ik minder, we hadden gekozen voor een gevlinderde vloer en het idee was dat bij de eerste gietsessie je aanwezig kon zijn om de mate van vlindering aan te geven. Dat hebben we gedaan zijn er zelfs de hele sessie bij gebleven, maar emmer na emmer verlies jij (en de gieter) het overzicht of je moet er met een drone boven gaan hangen. Het uiteindelijke resultaat zie je pas als het uitgehard is en er eigenlijk niks meer aan te doen valt en dat was voor mij persoonlijk een beetje teleurstellend. De overgangen van de emmers waren duidelijk zichtbaar, een deel was niet goed uitgevloeid waardoor er een lichte bobbel voor een deur zit en het en der puntjes en stippen. Bij de daadwerkelijke oplevering werd alles afgedaan met tja het is handwerk, dan mag er een bepaald percentage aan oneffenheden en kleurverschillen in zitten. Ik denk dat het product ten onder gaat aan zijn eigen succes, door een tekort aan vakmensen voor het gieten. Als ik een advies mag geven, kies voor een monovloer om zo min mogelijk overgangen van de emmers te zien en er mijns inziens voldoende mate van vlindering overblijft.
REACTIE VAN GERRIE HEKMAN
Bij nader inzien bij de voordeur ook veel zand in de gietvloer en lelijke oneffenheden, de gieters hebben geprobeerd deze weg te werken waardoor krassen zijn ontstaan. Bij het wegsnijden van de zwarte rand bij de vide blijkt deze niet overal tegen het hout geplakt (zie foto), waardoor er een gleuf van een cm breed ontstaat welke gekit moet gaan worden!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met resultaat”
Door Roland op maandag 25 jun 2018 18
Wij hebben een cementgebonden gietvloer besteld en op 1 kamer is deze totaal anders dan de andere ruimtes. We begrijpen dat er onderling enig verschil kan ontstaan echter is dit bij 1 slaapkamer wel heel anders (vinden ze zelf ook!). Alsof het product te dun is gemengd of zoiets. Na herhaaldelijk ons beklag gedaan te hebben bleef Motion bij hun standpunt dat het een natuurproduct is en dat er niets aan te doen is.....klant is koning, hier niet! Vervolgens hebben ze wel aangeboden om een klein bedrag in mindering te brengen op het maken van dilatatie voegen om eventuele scheurvorming te voorkomen (normaal € 120 per strekkende meter, voor ons € 85 echter was op de 'kortingsfactuur het aantal meters niet 11 maar 13 geworden, afromen op de korting?) Toegezegd was om alle randstroken nog af te werken met kit. tot op heden is dit niet uitgevoerd en alleen op de begane grond verdieping gedaan.
FOTO VAN ROLAND
Vegen bij gietvloer
Reactie of foto toevoegen
“Mooi werk”
Door Familie Lijnzaad op maandag 7 dec 2020 20
Steeds een prettige samenwerking met zowel kantoor personeel als vloerlegger gehad. Alle vragen werden uitgebreid beantwoord. Planning was goed. Zelfs extra werk (tegen betaling) uitgevoerd. Bij nader inzien hadden we een paar vierkante meters te veel betaald, keurig vergoed gekregen. Eind resultaat mag er wezen. Een prachtige vloer waar we heel blij mee zijn. Mooi werk geleverd! Dank jullie wel.
FOTO VAN FAMILIE LIJNZAAD
Reactie of foto toevoegen
“Negatieve ervaring”
Door De Rooij op vrijdag 11 jun 2021 21
Gietvloer gekocht voor onze woonkeuken. Het voortraject zijn wij vriendelijke geholpen in de showroom in Amsterdam. Ook toen onze verbouwing vertraging op liep was motionvloer hier soepel in. We hebben dit uiteraard wel tijdig aangegeven bij Motionvloer.

De ervaring tijdens het gieten vd vloer is voor ons een negatieve ervaring. Het was heel druk bij Motionvloer waardoor zij een werknemer die normaliter als 2e man werkzaam is naar ons hebben gestuurd die de boel nu moest leiden.( is ons verteld na het indienen van onze klachten) Deze meneer communiceerde niet tot nauwelijks en nam ons niet mee in het proces. Ik moest echt alles zelf vragen. Dan kreeg ik een kort antwoord. Eerste dag bleef al het afval staan. Vloerengieters reden zo weg zonder daar iets over te zeggen. Toen ik de volgende dag daar naar vroeg, kreeg ik wel een plausibel antwoord. Resten moesten uitharden, afval wordt daarna meegenomen. Begrijpelijk maar licht de klant in. Toen ze de eerste dag startte werden eerst overal foto's van gemaakt en de vloerenlegger keek bedenkelijk en gaf aan dat wat de werkvoorbereider met ons heeft afgesproken moeilijk word. Het leek of hij er geen zin in had en dat er foto's van te voren gemaakt worden om bij voorbaat maar ingedekt te zijn. Als klant kreeg ik hier een naar gevoel van.
Tijdens het gieten vd vloer zijn wij aanwezig geweest om de mix af te stemmen. De vloerenlegger gaf aan dat de vloer niet te druk moet worden. Ik gaf aan dat ik wel een mix heb gekozen en dat ik wel graag de vegen wil zien. De eerste emmer hebben we goed gekeurd en we hebben aangegeven dat de hele vloer zo gedaan kan worden. Tussendoor heb ik nog gekeken maar de vloer spiegelt zo erg dat ik als klant het niet kon zien. Van boven nog gekeken maar dit was door de spiegeling niet te doen. Als klant mag je er naar mijn mening op vertrouwen dat de vloerenlegger weet wat hij doet. Onze wensen hebben we immers kenbaar gemaakt. De mix in de vloer is nauwelijks te zien. Pas als de laatste laag erop gaat wordt de vloer dof en kan je de mate van mix pas goed zien. Echter is er dan niets meer aan te doen. Wij hebben het luik in de vloer mee laten gieten. Dit is lelijk gedaan terwijl je hier 150 euro extra voor betaald. De randen staan op en er is over de strippen heen gegoten.

Eigenaar van motionvloer is langs geweest om onze klachten te bespreken. Hij gaf toen aan dat de betreffende medewerker inderdaad communicatief niet vaardig is en dat dit jammer is. Door drukte is hij wel op deze klus gezet. Frans stelde voor om het luik en een andere overgang langs onze ensuite deuren netjes te maken. Een nieuwe vloer kon gestort worden maar dan moesten wij deze gewoon betalen 5200 euro. Uit coulance konden we dan 450 euro korting krijgen. Het mailverkeer vanuit motionvloer is dwingend en er op uit om het laatste geld wat ik achter had gehouden omdat de vloer niet naar volle tevredenheid is opgeleverd maar te krijgen. Er werd door motionvloer bepaald dat ik maar contant aan de vloerenlegger moest betalen als hij het luik netjes zou maken. Ook hier krijg ik een naar gevoel van. Uiteindelijk na veel mailverkeer die vanuit motionvloer steeds dwingender en onvriendelijker werd hebben wij het openstaande bedrag gecrediteerd gekregen ter finale kwijtschelding van de klachten. Daar is de vloer uiteraard niet beter van geworden. Als klant heb ik geen zin in juridische getouwtrek. Het is overigens ook niet wat je volgens mij als bedrijf wil. Hoewel Frans heeft aangegeven dat hij het fijn vind dat klanten kritisch zijn omdat het bedrijf hierdoor beter kan worden. Heb ik dit niet zo ervaren. Ik heb ervaren dat de klacht maar zo snel mogelijk moet worden opgelost en dat dit zo min mogelijk mag kosten voor Motionvloer.

Op de opdrachtbevestiging staat: wij hechten waarde aan dat niet alleen het uiteindelijke resultaat volledig naar uw tevredenheid is, maar dat ook het proces goed verloopt. U kunt daarom het volgende van ons verwachten:
*Planning. Onze werkzaamheden worden tijdig en volgens planning uitgevoerd
*netheid: uitvoerend personeel werkt netjes en schoon en laat geen rommel achter.
*communicatie: uitvoerend personeel is communicatief vaardig en houdt rekening met uw wensen.

Laat alleen het onderdeel planning goed gegaan zijn. De rest is voor verbetering vatbaar.
Kortom: geen tevreden klant. Ik zal het bedrijf daarom niet aanraden . Fouten kunnen gemaakt worden, dat kan, maar los het probleem dan serieus op. Kom niet met snelle voor motionvloer goedkope oplossingen. Dat is niet de manier om klanten echt tevreden te stellen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Delano op zondag 25 mrt 2018 18
Wij hebben de gietvloer in Amsterdam aangeschaft en waren bijzonder content met het feit dat Motion de werkzaamheden snel konden uitvoeren. Er was goede communicatie en tijdens het gehele proces zijn we goed begeleid. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Gietvloer”
Door MD op woensdag 19 jun 2019 19
Via motion vloer hebben we onze gietvloer mix laten doen. Zeer strak resultaat met super after service. Er wordt echt meegedacht in oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Super service na 6 jaar”
Door Arjan de Munnik op zaterdag 14 mrt 2020 20
In 2014 in contact gekomen met Motion Vloeren en hier een gietvloer aan geschaft. Zij zijn echt de specialisten in dit vak, vanaf de zeer vriendelijke ontvangst tot aan het eind resultaat blijven ze je op de hoogte houden. Zeer betrokken personeel. De vakspecialist creëert na overleg een plaatje van een vloer. Na 6 jaar is de vloer nog in perfecte conditie, ik heb 3 kleine kinderen en die spelen er met veel plezier op. D.m.v. vloerverwarming heerlijk warm aan de voetjes. Wil je een unieke vloer, ga langs bij Motion Vloeren. Super service.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe gietvloer”
Door Ronald op donderdag 25 jun 2020 20
Een prachtige gietvloer laten aanbrengen. Goede service en fijn contact met medewerkers van Motion Gietvloeren.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Cees Lourens op zondag 16 jul 2017 17
Erg tevreden over de levering van mijn gietvloer. Alle aandacht gekregen in het voortraject, tijdens het gieten mee kunnen denken met met de mate van mengingen de medewerker werkten schoon en netjes. Dat kan ik niet zeggen van alle werklieden die geweest zijn. Samenvattend erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martijn op vrijdag 24 dec 2021 21
Nadat de uitbouw gerealiseerd was, moest de bestaande gestucte gietvloer aangehecht worden. Lastig klusje om dit mooi te krijgen, maar na intensief en grondig vakwerk mag het resultaat er wezen. Weinig kleurverschil en ook het patroon in de vloer is enigszins in lijn met de bestaande vloer. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Dank hiervoor. :)
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door F.R.M. Meester op dinsdag 9 jun 2020 20
Er is een mooie gietvloer prachtig uitgevoerd. Ook daarna is men op een prettige en juiste manier met de garantievoorwaarden omgegaan. Heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de vloer”
Door A.H. Peters op donderdag 24 dec 2020 20
Beste heren van Motion Gietvloeren, ik ben blij met mijn vloer! Duidelijke en ruime showroom waarin jullie goed advies gaven. Ik kon verschillende samples meenemen en dat kwam goed van pas. Er werd door jullie duidelijk uitgelegd hoe de vloer wordt gelegd en wat er bij komt kijken. Nu de vloer netjes ligt ben ik er tevreden mee, ook in het gebruik. Tevens was de prijs ook uiterst concurrerend. De eerste kennis van mij heeft nu ook al een vloer bij jullie gekocht. Ga vooral zo door. Mvg A. Peters - Uithoorn
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door Annelies Goeting op maandag 4 mei 2020 20
Slechte ervaring, de project manager voor 50m2 is 2x geweest en heeft alles goed gekeurd terwijl ik flinke hobbels in m'n vloer heb. De vloer zelf scheurt heel snel onder druk en er zitten onverklaarbare putjes in. De vloer is niet zo stevig zoals je dat in bedrijfspanden wel ziet. De werklui raffelt het werk af en interesseert het niet terwijl er goed geld is betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgeleverd”
Door Karen Silleman op zaterdag 10 feb 2018 18
Wij hebben een cement gebonden vloer uitgekozen bij Motion vloeren in Amsterdam. We zijn in de showroom geweest en zijn daar vriendelijk ontvangen. We hebben de kleuren uitgekozen die wij mooi vonden en hebben de stalen mee kunnen nemen zodat we ze in ons huis konden leggen. Na onze keus zijn ze bij ons thuis geweest om alles door te spreken. Heel fijn gezien we met een aantal scheuren in onze natuurstenen vloer zaten. Datums afgesproken en heel erg fijne heren gehad die alles top hebben gelegd. Onze muren waren al geschilderd maar geen spatje op onze muren. De oplevering was ook goed. Netjes alles nagelopen en je kan altijd even bellen als je vragen heb. Al met al. Als we ooit nog een gietvloer kunnen bevelen is dit bij Motion.
FOTO VAN KAREN SILLEMAN
Cement gebondenn vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goeie service”
Door Rick op dinsdag 10 nov 2020 20
Dit was de tweede keer dat ik motion de opdracht gaf tot het verzorgen van mijn gietvloer. Waar de eerste keer vlekkeloos verliep, was de tweede keer wel iets minder vlekkeloos. Vanwege drukte kon de ondergrond pas laat in het proces worden gecontroleerd, bij controle bleek dat er toch nog 3mm extra egaline op de vloer moest. Door de extra droogtijd liep de hele planning in het 100. Maar door de flexibiliteit van het team van motion hebben we het toch allemaal nog binnen de deadlines geregeld. Een van de gieters (Jan) heeft zelfs zijn weekend opgeofferd om de deadline toch nog te halen. Goeie service is eenvoudig als het allemaal vlekkeloos verloopt, maar onbetaalbaar als dit niet het geval is. Top job @Motion Gietvloeren!
Reactie of foto toevoegen
“Bij klacht uitstekende service”
Door Jan Arends op vrijdag 17 apr 2020 20
Wij hadden een klacht over onze gietvloer. Na diverse onderzoeken en gesprekken naar de mogelijkheden heeft Motion dit uitstekend opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is fantastisch”
Door K. Scheren op maandag 30 jan 2023 23
Wij hebben vrij recent een gietvloer gekocht. We zijn in de showroom erg vriendelijk en vakkundig geholpen. Gemaakte afspraken zijn prima nagekomen en het resultaat is fantastisch. Wij zijn heel erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt van de vloer”
Door Marc Eijsackers op donderdag 4 feb 2021 21
Erg goed voortraject. Motion neemt de tijd om alles goed uit te leggen en zijn zeer soepel met samples. De aanloop tot de uitvoering is precies en komt soms wel eens streng en rigide over. Achteraf begrijp ik goed waarom, want de realisatie is uitstekend. Prijsniveau is iets boven gemiddeld, maar geen spijt van de vloer en van Motion.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes omgegaan met annulering”
Door L.M. van Rijn op zondag 6 okt 2019 19
Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij gietvloer bij Motion uitgezocht en zijn top geholpen door Gerwin Hazeleger. Toen zij deze gietvloer wilden gaan leggen constateerde Motion dat onze cementdekvloer doordat de warmteleidingen waren gaan drijven totaal ongeschikt bleek te zijn en zij geen garantie konden geven. De aannemer Ouwehand Bouw keurde het wel goed en waren niet bereid dit probleem voor ons op te lossen. wij zaten dus tussen twee vuren in. Zo werden wij gedwongen om een ander soort vloer uit te zoeken. Motion heeft er nog extra tijd en energie ingestoken maar het mocht allemaal niet baten. Motion was zeer coulant en stortte het aanbetaalde bedrag min de door hun gemaakte kosten snel aan ons retour. Wij vinden Motion dan ook een top bedrijf en zullen hen aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Mirjam de Lange op dinsdag 16 feb 2021 21
Voor mijn praktijkruimte gekozen voor een PU gietvloer van Motionvloer in 2 kleuren grijs, gemêleerd. Heel erg blij mee. Voelt warm aan en ziet er chique en superstrak uit. Ik ben bij mijn keus heel goed en vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aan uitvoering en communicatie moet worden gewerkt”
Door Leila op maandag 18 apr 2022 22
Goed geholpen in de winkel en tijdens het proces door Richard. Echter ongelooflijk slechte ervaring met Jordy, niet die van de winkel maar de project manager die van tevoren meet en de oplevering doet. Deze man was ongelooflijk onbeschoft, laks en uit de hoogte. Als zelfs je eigen collega's zich moeten verontschuldigen over jou gedrag dan zegt dat al genoeg. Het is duidelijk dat dit een vaker voorkomend probleem is. Op andere sites als google staan meer reviews die wat minder goed zijn en daaruit blijkt ook dat deze man niet een aanwinst is voor het bedrijf.
De vloer zelf met wat fouten die uiteindelijk zo goed mogelijk hersteld zijn door de vloerendokters. Toch moesten we er veel en vaak achteraan. Érg jammer want je betaalt een heel hoop geld en dan verwacht je écht wel betere service. Nu echt hopen dat de vloer langdurig mooi blijft. Je wordt heel welkom binnengehaald maar aan de uitvoering en communicatie moet echt worden gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“130 m2 gietvloer”
Door Walter op dinsdag 17 apr 2018 18
Het is de tweede keer dat ik een gietvloer van Motion Gietvloeren laat leggen in huis. Ditmaal ruim 130 m2. Ook ditmaal is de vloer perfect en met de grootste zorg gerealiseerd. Goed contact vanuit de werkvoorbereider (Marcel), overleg met onze aannemer en ook tijdens het leggen waren we welkom om te kijken. Bij oplevering was de man van Motion Gietvloeren uitermate kritisch op het resultaat, de kleinste onvolkomenheden moesten perfect worden. Wederom dank!
REACTIE VAN ANNEKE BICKNESE
ik ben zeer benieuwd of de vloer mooi blijft of dat er veel krassen op zitten? moet je erg uitkijken? Kan je er met schoenen op lopen? Heel graag uw reactie
REACTIE VAN WALTER DE BRUIJN
Wij zijn nog steeds zeer tevreden. Natuurlijk zie je links en rechts wat kleine krasjes maar niet meer dan bij andere vloeren. Bij ons spelen de kinderen intensief en ziet de vloer er nog prima uit.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Bart M. op woensdag 17 jun 2020 20
Zeer mooie vloer die helemaal aan onze verwachting voldoet. Stoer, kwaliteit, luxe uitstraling die past bij ons lichte penthouse.

Aanvulling ontvangen 18 juni 2020: De vloer is aangebracht en dat is erg goed proces geweest met goede follow-up achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kummel op dinsdag 18 jul 2017 17
Ik ben zeer tevreden over de levering van de pu-gietvloer van Motionvloer. Ook ervaar ik de service en nazorg als zeer prettig, professioneel en meedenkend.
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door André en Karin Jansen - Ruijssenaars op zondag 4 feb 2018 18
Motion Gietvloeren heeft bij ons in huis drie etages vloeren gegoten tot tevredenheid. Ook bij een probleem zijn zij bereid om in oplossingen te denken. Reageerde altijd gelijk op vragen en komen hun afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Aan het werk
1 / 5
Vestiging Motion Gietvloeren
  Amsterdam, Hettenheuvelweg 8, 1101 BN Amsterdam-Zuidoost, tel 020-3420400
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.