Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Lelystad (Flevoland)
18 ervaringen
Apeldoorn (Gelderland)
31 ervaringen
Genemuiden (Overijssel)
52 ervaringen
7,0

Doppenberg Keukens

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 033-2580875 | Oosterdorpsstraat 107C, 3871 AC Hoevelaken
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Doppenberg Keukens
Doppenberg Keukens denkt met u mee en komt indien gewenst bij u thuis om de sfeer te proeven
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Doppenberg Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Alles in overleg”
Door Van de Bor op vrijdag 8 sep 2017 '17
100% tevreden met mijn nieuwe keuken. Top kwaliteit en een plaatje voor het oog. Ik ben zeer prettig geholpen. De eigenaresse heeft echt verstand van zaken, denkt mee en geeft goede tips. Zij komt tijdens montage ook meerdere malen persoonlijk kijken. De keuken is heel netjes geplaatst (complimenten ook voor deze mannen). Doppenberg keukens levert top-keukens in diverse prijsklassen en kan daarin ook zeker concurreren met de grote spelers in deze markt. Zij komt daar m.i. door de persoonlijke benadering zelfs bovenuit. Alles gebeurt in overleg. Een aanrader om bij een nieuwe keuken in overweging te nemen.
FOTO VAN VAN DE BOR
Foto ter illustratie
Reactie of foto toevoegen
9,1
Total Home Concept
Lelystad (Flevoland)
“Uitstekend” score uit 18 ervaringen
8,9
Budget Select Keukens
Apeldoorn (Gelderland)
“Prima” score uit 31 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Blom op zondag 16 jul 2017 '17
Wij waren zoek naar nieuwe keuken, maar we wilden geen haast maken en rustig rondkijken. We zijn bij een paar keukenbedrijven geweest en via via bij Doppenberg keukens terechtgekomen. Mevr. Doppenberg nam de tijd en heeft ons qua indeling, kleur en materiaal prima geadviseerd. De keuken is op tijd geleverd en door een bekwame keukenmonteur geplaatst. De nazorg, na een defecte kraan, was goed. De keuken is prachtig geworden. Wij hebben het erg gewaardeerd dat mevr. Doppenberg tijdens de plaatsing enkele keren op locatie is geweest om met ons nog wat details door te spreken. Kortom, wij zijn dan ook zeer tevreden over dit keukenbedrijf.
Reactie of foto toevoegen
8,9
Budget Select Keukens
Apeldoorn (Gelderland)
“Prima” score uit 31 ervaringen
9,4
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 52 ervaringen
“Uitstekende ervaring”
Door T. Rolle op dinsdag 25 jul 2017 '17
Onze ervaring met Doppenberg is uitstekend: goede voorlichting: uitgaan van onze wensen en ideeën en een perfecte inbreng van ervaring en deskundigheid. Wij hebben dat als zeer positief en onderscheidend ervaren. Verder bood Doppenberg goede hulp bij het organiseren van het voorwerk (sloop oude keuken, verleggen van de leidingen, enz.). De installatie werd weliswaar geplaagd door enkele leveringsproblemen maar werd zeer deskundig uitgevoerd door een heel prettig persoon die, om de vertragingen te attaqueren, zonder problemen tot 's avonds laat doorwerkte. Verder was de communicatie en waren alle afspraken goed in orde: directe reactie op mailtjes en er is precies geleverd wat afgesproken was.
Reactie of foto toevoegen
“Ging van alles mis”
Door L. Strijker op dinsdag 29 sep 2015 '15
Wat een verschrikkelijke ervaring met Doppenberg Keukens. De eigenaresse verkoopt heel leuk, maar aan haar uitvoering, communicatie en afstemming schort het aan alle kanten. Zij licht verkeerd voor, heeft weinig specifieke kennis van zaken, liegt over afspraken, reageert niet op mails en telefoontjes en alles wat mis kon gaan, ging ook mis bij ons. En natuurlijk was het nooit haar schuld, maar die van een leverancier of haar assistente. Wij zijn al 9 maanden bezig om onze keuken fatsoenlijk opgeleverd te krijgen en hebben dit nu maar opgegeven. Wij moeten nu een ander bedrijf inhuren om onze keuken af te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Johan van As op dinsdag 1 aug 2017 '17
Wij hebben in 2003 een nieuwe huis laten bouwen en bij Doppenberg een ontwerp laten maken. Dit was zo mooi dat we meteen de keuken besteld hebben. Afstemming mbt de planning inboyw verliep super mede omdat de communicatie direkt met de eigenaresse liep. Nu na 14 jaar wilden we een nieuwe kleur frontje omdat de apperatuur en de keuken nog 100 % is. Kontakt opgenomen met Doppenberg keukens en binnen 1 week kwamen er 2 monteurs om alles te demonteren. 1 week later werd alles weer gemonteerd. Super blij met onze nieuwe keuken uit 2003. 100% aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Verliep zoals de bedoeling”
Door Osinga op zaterdag 5 jan 2019 '19
We hebben een complete nieuwe keuken gekocht bij Doppenberg Keukens. De eigenaresse had goede ideeën voor onze keuken. Ze gaf ons vertrouwen op de manier waarop ze meedacht en beloftes maakte. We zagen met vertrouwen onze keuken tegemoet. De levering verliep niet zoals gepland. De keuken bleek zoek te zijn. Dat was ook het moment dat de communicatie niet goed goed liep. We kregen het gevoel dat ze loog en dat ze uitvluchten zocht. Na enkele weken werd de keuken toch geleverd. Als compensatie zou de keuken geplaatst worden waar we heel blij mee waren. De ene monteur was de andere niet. Maar over het algemeen was hun werk uitstekend te noemen. De montage duurt nu al 2 maanden en het is nog niet klaar. Dit omdat onderdelen ontbraken. De communicatie is momenteel ronduit slecht te noemen. De eigenaresse verteld onwaarheden en verzint ter plekke een mooi verhaal. We hebben geen idee wanneer de keuken verder afgemaakt wordt. De eigenaresse heeft niks meer van zich laten horen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Foto ter illustratie
1 / 1
Vestiging Doppenberg Keukens
aHoevelaken , Oosterdorpsstraat 107C, 3871 AC Hoevelaken, tel 033 - 258 08 75
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.