Feedback
7,5

Doppenberg Keukens

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 033-2580875 | De Wel 5b, 3871 MT Hoevelaken
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Doppenberg Keukens
Doppenberg Keukens denkt met u mee en komt indien gewenst bij u thuis om de sfeer te proeven
Alternatieven voor Doppenberg Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• KeukenCoach
   
(Amersfoort Utrecht) score 9,7 uit 74 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 104 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 851 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 230 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Bunnik Utrecht) score 9,6 uit 562 ervaringen
• I-KOOK
   
(Amersfoort Utrecht) score 9,5 uit 1417 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,6 uit 173 ervaringen
• Keukenvision
   
(Bunnik Utrecht) score 9,1 uit 64 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Doppenberg Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren7 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Goede ervaring en perfecte service”
Door CMFP Hartkamp op maandag 2 mei 2022 22
Bijna 15 jaar geleden hebben we onze keuken bij Doppenberg keukens gekocht. Tot op de dag van vandaag hebben wij alleen maar goede ervaringen met zowel de verkregen adviezen, het plaatsen van de keuken en ook de gegeven service. Recent nog was één telefoontje naar Jacqueline voldoende om nog dezelfde week de magnetron en oven vervangen te hebben. Kortom; de ooit door een goede vriend gegeven tip mbt Doppenberg keukens, bleek voor ons een 'gouden tip'.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Desiree op maandag 30 aug 2021 21
Zeer tevreden over onze nieuwe keuken die we bij Doppenberg Keukens hebben besteld. Tijdens de ontwerpfase meerdere prettige gesprekken gehad om tot een mooi passend ontwerp te komen. Ook het plaatsen van de keuken is probleemloos verlopen. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door John Pater op woensdag 4 nov 2020 20
Het uitzoeken van de keuken verliep anders dan we eerder meemaakten. Onze stijl en wensen zijn bepaald en aan de hand daarvan is er door mevrouw Doppenberg een keuken ontworpen die we zelf echt niet hadden kunnen verzinnen. We hebben nu een hele mooie keuken, ontworpen en geleverd door Jacqueline Doppenberg en geplaatst door Renger van der Horst. Het geeft wat voeten in aarde gehad maar het resultaat mag er zijn
FOTO VAN JOHN PATER
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies grepen voor bestaande keuken”
Door Dirk op maandag 15 jun 2020 20
Goed geholpen door Jacqueline Doppenberg. Goed advies onderbouwd door veel ervaring met keukens. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed resultaat”
Door W.Dekker op zondag 8 dec 2019 19
Mevr. Doppenberg neemt ruim de tijd om het keukenplan goed voor te bereiden. Ze reageert heel geduldig op alle vragen en aanpassingen tijdens de voorbereiding Ook bij het plaatsen door de monteurs volgt ze de uitvoering heel kritisch, dat heeft geresulteerd in een goed resultaat. De keuken is recentelijk geplaatst, heb nog geen ervaring met eventuele nazorg, ik ben benieuwd!
Reactie of foto toevoegen
“Super nazorg”
Door Fam Korpershoek op donderdag 24 jan 2019 19
Een keuken gekocht ! Geen ingewikkelde tekenprogramma's, en wat wel of niet kan. Maar aan de hand van de wensen komen met het perfect'e voorstel ! prijs-kwaliteit in verhouding ! installatie netjes afgerond, nazorg super.
FOTO VAN FAM KORPERSHOEK
Grote keuken
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Inge Gorissen op maandag 14 jan 2019 19
Superblij zijn wij met onze keuken van Doppenberg Keukens! We zagen best tegen het uitzoeken van een nieuwe keuken op: je moet zoveel keuzes maken en er is zoveel mogelijk! Jacqueline heeft ons hier stap voor stap doorheen geloodst waardoor het zowaar nog leuk werd. We zijn goed geadviseerd over hele praktische zaken en ook over materiaalgebruik: wat is wel en wat is niet mooi bij elkaar? Het resultaat is een hele gave keuken waar we elke dag blij mee zijn en die goed past bij ons huis en bij ons. Over de samenwerking met Jacqueline niets dan lof. De renovatie van de ruimte waarin onze keuken geplaatst moest worden liep helaas flink uit. Daardoor moest het plaatsen van de keuken meerdere keren worden uitgesteld. Jacqueline was hierin heel flexibel, wat voor ons erg fijn en een enorme opluchting was. We hebben zelfs nog tijdelijk een keukenblokje mogen lenen zodat we niet zo lang helemaal zonder keuken zaten. Dit is de service waar je op hoopt als je een grote aankoop als een keuken doet! Verder was de communicatie steeds top: persoonlijk, laagdrempelig en informeel. Wij zijn heel blij dat we zo goed zijn geholpen en dat Jacqueline zo goed met ons heeft meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ideeen”
Door Monique op maandag 14 jan 2019 19
Jacqueline heeft mij goed geadviseerd en is erg kundig en denkt super mee met je wensen. Komt zelf met ideeën en is niet opdringerig. Qua planning was ze flexibel; montage was twee keer uitgesteld ivm nat stucwerk. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Verliep zoals de bedoeling”
Door Osinga op zaterdag 5 jan 2019 19
We hebben een complete nieuwe keuken gekocht bij Doppenberg Keukens. De eigenaresse had goede ideeën voor onze keuken. Ze gaf ons vertrouwen op de manier waarop ze meedacht en beloftes maakte. We zagen met vertrouwen onze keuken tegemoet. De levering verliep niet zoals gepland. De keuken bleek zoek te zijn. Dat was ook het moment dat de communicatie niet goed goed liep. We kregen het gevoel dat ze loog en dat ze uitvluchten zocht. Na enkele weken werd de keuken toch geleverd. Als compensatie zou de keuken geplaatst worden waar we heel blij mee waren. De ene monteur was de andere niet. Maar over het algemeen was hun werk uitstekend te noemen. De montage duurt nu al 2 maanden en het is nog niet klaar. Dit omdat onderdelen ontbraken. De communicatie is momenteel ronduit slecht te noemen. De eigenaresse verteld onwaarheden en verzint ter plekke een mooi verhaal. We hebben geen idee wanneer de keuken verder afgemaakt wordt. De eigenaresse heeft niks meer van zich laten horen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles in overleg”
Door Van de Bor op vrijdag 8 sep 2017 17
100% tevreden met mijn nieuwe keuken. Top kwaliteit en een plaatje voor het oog. Ik ben zeer prettig geholpen. De eigenaresse heeft echt verstand van zaken, denkt mee en geeft goede tips. Zij komt tijdens montage ook meerdere malen persoonlijk kijken. De keuken is heel netjes geplaatst (complimenten ook voor deze mannen). Doppenberg keukens levert top-keukens in diverse prijsklassen en kan daarin ook zeker concurreren met de grote spelers in deze markt. Zij komt daar m.i. door de persoonlijke benadering zelfs bovenuit. Alles gebeurt in overleg. Een aanrader om bij een nieuwe keuken in overweging te nemen.
FOTO VAN VAN DE BOR
Foto ter illustratie
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Johan van As op dinsdag 1 aug 2017 17
Wij hebben in 2003 een nieuwe huis laten bouwen en bij Doppenberg een ontwerp laten maken. Dit was zo mooi dat we meteen de keuken besteld hebben. Afstemming mbt de planning inboyw verliep super mede omdat de communicatie direkt met de eigenaresse liep. Nu na 14 jaar wilden we een nieuwe kleur frontje omdat de apperatuur en de keuken nog 100 % is. Kontakt opgenomen met Doppenberg keukens en binnen 1 week kwamen er 2 monteurs om alles te demonteren. 1 week later werd alles weer gemonteerd. Super blij met onze nieuwe keuken uit 2003. 100% aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door T. Rolle op dinsdag 25 jul 2017 17
Onze ervaring met Doppenberg is uitstekend: goede voorlichting: uitgaan van onze wensen en ideeën en een perfecte inbreng van ervaring en deskundigheid. Wij hebben dat als zeer positief en onderscheidend ervaren. Verder bood Doppenberg goede hulp bij het organiseren van het voorwerk (sloop oude keuken, verleggen van de leidingen, enz.). De installatie werd weliswaar geplaagd door enkele leveringsproblemen maar werd zeer deskundig uitgevoerd door een heel prettig persoon die, om de vertragingen te attaqueren, zonder problemen tot 's avonds laat doorwerkte. Verder was de communicatie en waren alle afspraken goed in orde: directe reactie op mailtjes en er is precies geleverd wat afgesproken was.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Blom op zondag 16 jul 2017 17
Wij waren zoek naar nieuwe keuken, maar we wilden geen haast maken en rustig rondkijken. We zijn bij een paar keukenbedrijven geweest en via via bij Doppenberg keukens terechtgekomen. Mevr. Doppenberg nam de tijd en heeft ons qua indeling, kleur en materiaal prima geadviseerd. De keuken is op tijd geleverd en door een bekwame keukenmonteur geplaatst. De nazorg, na een defecte kraan, was goed. De keuken is prachtig geworden. Wij hebben het erg gewaardeerd dat mevr. Doppenberg tijdens de plaatsing enkele keren op locatie is geweest om met ons nog wat details door te spreken. Kortom, wij zijn dan ook zeer tevreden over dit keukenbedrijf.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 3
Vestiging Doppenberg Keukens
  Hoevelaken, De Wel 5b, 3871 MT Hoevelaken, tel 033-2580875
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.