Feedback
9,7

Ekelhoff Küchen

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ekelhoff Küchen
Sinds 1901, al vier generaties lang, staat het familiebedrijf Ekelhoff Küchen voor kwaliteit, traditionele keukenbouw en bovenal voor een echte passie voor keukens. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden. Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, perfecte montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

In onze twee filialen Küchenhaus en Küchenland Ekelhoff vindt u meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens van Duitse topmerken als next125, SieMatic, Contur, Ballerina en Poggenpohl. Bovendien vervaardigen wij unieke, handgemaakte keukens en bijzondere details in onze eigen werkplaats. Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen ruim 170 hooggekwalificeerde en betrokken medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op:

keuken-ekelhoff.nl

Ekelhoff is al 120 jaar een begrip in Nederland. Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame weten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons in een van onze beide vestigingen in Nordhorn, net over de grens via de A1, en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team

Ervaringen
Er zijn 548 ervaringen over Ekelhoff Küchen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren504 ervaringen
4 sterren28 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Per vestiging:
“Fantastische service”
Door John en Astrid van Sas op vrijdag 24 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben vorig jaar een nieuwe keuken gekocht bij Ekelhoff Küchen. In de winkel zijn wij fantastisch geholpen en namen zij alle tijd voor ons. Wij kregen zelfs bij aankomst een broodje bij de koffie en later een heerlijke lunch. De verkoper hielp ons fantastisch. De keuken is onlangs geleverd en dit tot volle tevredenheid van ons. Er waren 3 kleine dingetjes waarover wij op zaterdag belden en mailden, en de vrijdag daarna kwamen er al 2 monteurs die alles super hebben opgelost. 1 ding zou nog nagestuurd worden en ook dit ontvingen wij al na 3 dagen. Nogmaals, de service is fantastisch, waarvoor wij de firma Ekelhoff nogmaals van harte voor willen bedanken.
FOTO VAN JOHN EN ASTRID VAN SAS
+ Toon extra foto van John en Astrid van Sas
+ Toon extra foto van John en Astrid van Sas
+ Toon extra foto van John en Astrid van Sas
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Arjan op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
In mei 2022 hebben we de keuken uitgekozen en zijn goed geïnformeerd door de verkoper. Afgelopen januari is de keuken geleverd en is dezelfde dag al begonnen met de installatie. Hier is tot de volgende dag rond de lunch aan gewerkt, waarbij zeer netjes werd gewerkt en het huis opgeruimd werd achter gelaten. Alle verpakkingsmateriaal is meegenomen. De transporteurs en monteurs spraken redelijk tot goed Nederlands en waren erg vriendelijk. Na montage is door de monteurs van alle kanten foto's gemaakt, waaronder 2 aandachtspuntjes. Voor deze 2 punten (opbouwpaneel koelkast en een plint onder het eiland is in februari een monteur geweest om dit te herstellen. Hij sprak erg goed Nederlands en was zeer vriendelijk.
In maart ben ik gebeld met de vraag of we tevreden zijn. Dat zijn we zeker en raden Ekelhoff zeker aan.
FOTO VAN ARJAN
Reactie of foto toevoegen
“Alles is uitstekend verlopen”
Door Marcel Hardenbol op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Goede ontvangst in de winkel, uitstekend geholpen met de keuze en offerte. Planning en montage is ondanks COVID-19 zonder al te veel uitloop uitstekend verlopen en de nazorg is zeer goed.
FOTO VAN MARCEL HARDENBOL
+ Toon extra foto van Marcel Hardenbol
+ Toon extra foto van Marcel Hardenbol
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door pim betke op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Mooie siematic slx pure gekocht bij Uwe Brama. Alles is zeer goed gegaan en we zijn erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Marry Kroon op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Super tevreden met de nieuwe keuken! Alles in één keer goed geleverd, monteurs waren vriendelijk en behulpzaam. Kreeg nog goede tips van ze. Echt geweldig!
FOTO VAN MARRY KROON
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam van den Beld op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Super leuke spontane verkoopster. Jeanine. Denkt goed mee. Draagt ideeën aan
Super mooie showroom, ruime keus. Gezellige gesprekken gehad. Installateurs/monteurs, zeer vakkundig en zeer vriendelijk. Niets was hun teveel. Alles werd netjes uitgelegd.
FOTO VAN FAM VAN DEN BELD
+ Toon extra foto van Fam van den Beld
+ Toon extra foto van Fam van den Beld
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Arjan op dinsdag 21 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Vanaf het eerste gesprek tot aan de plaatsing van de keuken perfect. Goed geholpen door vriendelijke verkoper bij de aankoop van onze nieuwe keuken! Na de aankoop werd er regelmatig een mail verstuurd met aanvullende informatie. Ook de installatie verliep goed door de nette en vriendelijke installateurs. Helaas waren onze plinten beschadigd, dit gaven de installateurs zelf aan en werden snel vervangen voor nieuwe. Super blij met onze nieuwe keuken! Kan iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen! Heldere afspraken, goede communicatie en nette installateurs.
FOTO VAN ARJAN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Martin Jepkema op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Deskundig personeel. Netjes gewerkt. Goede communicatie met het bedrijf. Afspraak is afspraak. Klantvriendelijk.
FOTO VAN MARTIN JEPKEMA
+ Toon extra foto van Martin Jepkema
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Lars Breedveld op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een keuken gekocht bij Sven, een eiland met een grote kastenmuur. Sven heeft ons heel goed geholpen met indeling, stijl en functionaliteit. Ook in de montage is het helemaal goed gegaan, goede vakmensen en nog wat zaken op maat kunnen bijstellen tijdens plaatsing. Erg goede ervaring!
FOTO VAN LARS BREEDVELD
+ Toon extra foto van Lars Breedveld
+ Toon extra foto van Lars Breedveld
Reactie of foto toevoegen
“Wij kunnen de rit naar Duitsland zeer aanraden”
Door B. Ligtvoet op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Van ontwerp tot plaatsing perfect. Onze adviseur Jonas hielp ons zeer goed bij onze keuzes. Tussentijdse aanpassingen waren geen enkel probleem en alles gaat volgens afspraak. Geen vervelende trucs zoals bij veel Nederlandse keukenzaken het geval is. Wij kunnen de rit naar Duitsland zeer aanraden!
FOTO VAN B. LIGTVOET
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Vincent & Mirjam Spruijt op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een NEXT 125 keuken met apparatuur aangeschaft. Helaas waren er problemen met het leveren en monteren in de afgesproken week en liep de levering van de kookplaat en oven enige maanden vertraging op wegens overmacht op de markt. Hoewel wij daar natuurlijk niet bij mee waren is er steeds voor een vervangende en keurige oplossing gezorgd. Op dit moment is de keuken geheel naar wens geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden over de correcte en plezierige manier van communicatie en het wederzijdse begrip. Daarnaast zijn we ook zeer te spreken over de monteurs en de precieze wijze waarop zij de keuken hebben geïnstalleerd! In zijn geheel was het van aankoop t/m eindafronding een fijne ervaring!
FOTO VAN VINCENT & MIRJAM SPRUIJT
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droomkeuken”
Door Wendy op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn zo ontzettend blij met onze keuken, echt een droomkeuken. Van begin tot eind echt alles perfect, een enorm fijn gesprek gehad met erg goede tips en invulling van keuken. Vervolgens altijd heel snel en makkelijk contact kunnen leggen. Afspraken duidelijk en altijd nagekomen. En een prachtige keuken bij ons thuis geplaatst, echt fantastisch! Bedankt voor alles. Als je op zoek bent naar je droomkeuken, ga dan zeker naar dit bedrijf. Beter ga je gewoon niet vinden.
FOTO VAN WENDY
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Tom Spaargaren op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Heel tevreden met de keukenaflevering. De vaklieden werkten zeer net, nauwkeurig en waren vriendelijk. Bij het uitzoeken van de keuken 1 aandachtspunt: je moet zelf wel de tijd nemen om details af te stemmen, want daar was door de afspraak beperkt tijd voor (bv exacte uitvoering van de apparatuur).
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen en fijne monteurs”
Door Hon-Kee Chim op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Onze adviseur had ons goed geholpen, gaf ook eerlijke adviezen (geen verkoop praatjes) en nam er tijd voor. Alles wat we hadden besproken waren ook aangekomen en gemonteerd. Tijdens het meten van de keuken, had de monteur ook meegedacht voor bepaalde aanpassingen en voorbereidingen voor de montage. De monteurs kwamen op tijd en deden hun werk zeer professioneel. Ze hadden ook alles netjes en schoon achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Anuschka Schoppe op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ik heb voor de 2de keer een keuken bij Ekelhoff gekocht bij dezelfde adviseuse mevr. Nadja Hollman. Zij voelt precies aan wat de wensen zijn en gebruikt de ruimte optimaal. De monteurs waren zeer deskundig en hebben alles snel en netjes afgewerkt. Ik weet zeker dat als ik weer een keuken nodig heb dat ik weer naar Ekelhoff zal gaan. Dat is de tijd en afstand zeker waard. Kwaliteit en service zijn fantastisch.
FOTO VAN ANUSCHKA SCHOPPE
+ Toon extra foto van Anuschka Schoppe
+ Toon extra foto van Anuschka Schoppe
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie en flexibel qua planning”
Door Ronald op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben een keuken in Fenix wit gekocht met Miele apparatuur. We zijn meerdere keren terug geweest om met Jeanine Oudewolbers alles door te nemen. De ontvangst is altijd zeer hartelijke en ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd. Jeanine heeft duidelijke uitleg van alle apparatuur, geen vraag bleef onverantwoord en alles is goed en duidelijk uitgewerkt. In corona tijd hebben ze ons zeer goed geholpen met het maken van de tekeningen voor de nieuwbouw. Tijden het hele proces zijn we continue goed geïnformeerd, de tijdsplanning voor het plaatsen was zeer flexibel. de monteurs waren zeer goed en flexibel. Kortom een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goed advies en een prachtige keuken”
Door Kees Hogervorst op donderdag 16 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Men neemt alle tijd en geeft bijzonder goed advies. Wegens drukte wel even moeten wachten op een afspraak. Ook de plaatsing verloopt bijzonder netjes. Niets wordt beschadigd, alle verpakking materiaal wordt meegenomen en erg nette en vriendelijke monteurs. Taal is geen probleem. Er moest wel wat nageleverd worden maar dat is normaal en werd keurig verzorgd. Prijs versus kwaliteit is hier prima in orde. Nu in het bezit van een prachtige keuken. Dit was voor ons de tweede keuken bij Ekelhoff en zou dit bedrijf van harte aanbevelen.
FOTO VAN KEES HOGERVORST
Reactie of foto toevoegen
“Intens gelukkig met onze mooie nieuwe keuken”
Door Pierre en Vanessa op donderdag 16 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Allereerst is het een hele fijne en mooie winkel waar je zeer prettig wordt ontvangen. Ook wordt er alle tijd voor je genomen, dit is zeer prettig, immers is de aanschaf van een keuken een pittige uitgave. Gedurende het gehele proces van aanschaf tot installatie word je uitstekend op de hoogte gehouden. Met als kers op de taart de uiteindelijke installatie door een uitstekend team van vakmannen welke zeer behulpzaam zijn en ook nog eens prettig en gezellig in de omgang. Menig bedrijf zou een voorbeeld moeten nemen aan Ekelhoff. Ik raad iedereen ook aan om bij aanschaf van een keuken een afspraak te maken bij Ekelhoff, meer dan de moeite waard! Ik heb nog nooit zo'n prettige ervaring bij aanschaf van een keuken gehad, wij zijn intens gelukkig met onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN PIERRE EN VANESSA
+ Toon extra foto van Pierre en Vanessa
+ Toon extra foto van Pierre en Vanessa
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Maaike op donderdag 16 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
In 2021 hebben wij een keuken gekocht bij Ekelhoff Küchen. We werden warm ontvangen in de showroom en het personeel was zeer behulpzaam en meedenkend bij het uitzoeken van onze droomkeuken. Alle personeelsleden spraken goed Nederlands, dit was erg prettig. De prijs van de offerte was ook zeer scherp. Omdat wij een nieuwbouwwoning hadden en de bouw hiervan bijna 2 jaar heeft geduurd, hebben wij tijdens de bouw meerdere malen contact gehad met Ekelhoff Küchen over de voortgang. Ze waren erg flexibel en meedenkend met het verschuiven van de datum van montage (meerdere malen moeten verplaatsen). De montage van onze keuken is binnen 2 werkdagen voltooid en met een laatste restafspraak (een paar weken later) zijn alle puntjes op de i gezet. Nu kunnen we genieten van onze droomkeuken! Kortom: vriendelijk, behulpzaam, scherp geprijsd, deskundig, communicatief en een snelle service. Wij kunnen Ekelhoff Küchen ten zeerste aanraden!
FOTO VAN MAAIKE
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Klaas-Jan de Groot op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. Ondanks dat het veelal Duitse mensen waren was er geen taalbarrière. Een hele grote showroom met heel veel te zien en een zeer kundig persoon die alles rustig uitlegt en ook belangrijk meedacht met ons, wat is wel handig of juist niet. Ook de monteurs die kwamen plaatsen heel vriendelijk en zeer bekwame vakmensen kortom zeer te spreken over het gehele verloop en onze prachtige keuken!
FOTO VAN KLAAS-JAN DE GROOT
+ Toon extra foto van Klaas-Jan de Groot
+ Toon extra foto van Klaas-Jan de Groot
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Simon Schechtman op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Keuken is fantastisch! Is niet alleen kwaliteit van de keuken zelf maar ook zorg en nauwkeurigheid waarmee is keuken geïnstalleerd. Een top bedrijf. Alle afspraken tijdig en keurig nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden en blij”
Door Anouk Lomans op zondag 12 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
In de showroom gelijk goed ontvangen, vriendelijk en behulpzaam. Een afspraak maken met een adviseur ging makkelijk en op korte termijn. Op de dag zelf na een paar uur heb je een tekening van je nieuwe keuken. Installatie door vakmensen en wordt netjes en nauwkeurig gewerkt. Mocht er iets niet goed zijn dan zorgen ze ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Frans Wolbers op vrijdag 10 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Een prachtige SieMatic SLX keuken gekocht met apparatuur van Miele. We zijn erg fijn geholpen. Plaatsen van de keuken verliep vlekkeloos. Nu genieten we volop.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door Fam. Mendel op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer positieve ervaringen opgedaan, te beginnen met de adviseur/verkoper, die optimaal mee dacht om te realsieren hoe wij de keuken voor ogen hadden en daarna de professionele wijze waarop de keuken geinstalleerd werd tot onze volle tevredenheid. Aan alles was gedacht en de keuken was dan iik na installatie helemaal af.
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droomkeuken”
Door Ron de Jong op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer goed geholpen door Benjamin Cicek. Hij heeft er voor gezorgd dat onze droomkeuken werkelijkheid wordt. Goede adviezen en kundig en betrouwbaar personeel. Er wordt ook een eerlijk advies gegeven wat door ons zeer doorslaggevend was naast de goede kwaliteit keukens die men levert.
Reactie of foto toevoegen
“Prima nazorg”
Door Peter Lupke op zondag 5 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een complete keuken gekocht met siemens inbouwapparatuur. De prijs was goed en de verkoopinformatie eveneens. De montage ging vlot en de monteurs waren correct en behulpzaam. Ze hebben zelfs de klokken van de ovens ingesteld. Het resultaat is prachtige geworden. Ook de nazorg was prima geregeld, alle restpunten werden vlot en correct opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Peter van Veen op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Na een tip van vrienden bij firma Ekelhoff een afspraak gemaakt voor ontwerp van een nieuwe keuken. Wij zijn zeer goed ontvangen in hun mooie showroom. Onze wensen werden genoteerd en vervolgens een ontwerp gemaakt adhv onze wensen. Alle materialen en apparatuur is aanwezig om een goede keuze te kunnen maken. Direct een rendering van de keuken gekregen ter overweging. Later nogmaals een afspraak gemaakt om alle details door te spreken en de keuken was besteld.
Na een in-meetafspraak volgt de stipte levering. Wederom vriendelijke monteurs die keurig de vloer afdekken voordat ze alles binnen plaatsen. Keuken werd in 2 dagen volledig gemonteerd door kundig personeel. Na ongeveer 1,5 maand nog een controle afspraak waarin de kastjes nogmaals gesteld werden en alle puntjes die me waren opgevallen gecorrigeerd. Top-kwaliteit en top-service door vriendelijk en kundig personeel.
FOTO VAN PETER VAN VEEN
+ Toon extra foto van Peter van Veen
+ Toon extra foto van Peter van Veen
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met het eindresultaat”
Door Fam. van Ooijen op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Dit was onze eerste ervaring met Ekelhoff. Kan niet anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn. Wat ons betreft, springen de transparante prijsvorming, de communicatie en de service er echt uit. Erg tevreden met het eindresultaat!
FOTO VAN FAM. VAN OOIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door M. van Rooijen op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Van gesprek tot plaatsing en service. Iedereen is zeer betrokken geweest en Kuchenland heeft ons over elke stap goed en duidelijk geïnformeerd. We kunnen dit echt iedereen aanraden.
FOTO VAN M. VAN ROOIJEN
+ Toon extra foto van M. van Rooijen
+ Toon extra foto van M. van Rooijen
+ Toon extra foto van S van Rooijen
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door Emile van Geelen op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Service en communicatie erg goed. professioneel en zeer netjes. Erg mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door Kis & Suus op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Net als iedereen is de oplevering van ons nieuwe huis diverse keren uitgesteld, de reeds ingeplande montagedatum van onze keuken moest dus ook weer uitgesteld worden, Ekelhoff heeft zich gelukkig steeds kunnen aanpassen en de keuken op tijd geplaatst. De aflevering en plaatsing is door ervaren en correcte medewerkers gedaan. Van begin tijdens de aankoop en de tips die wij hebben gekregen van Nort zijn zeer waardevol geweest voor ons. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN KIS & SUUS
+ Toon extra foto van Kis & Suus
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Aart Versluis op dinsdag 28 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Super goed geholpen door Nort. Leeft zich heel goed in in de mogelijkheden, waardoor ook bouwtechnische aanpassingen gunstiger uitkwamen. Ze spreken zeer goed Nederlands. Absoluut niet opdringerig, Duitse degelijkheid staat voorop. Plaatsing super netjes en met oog voor detail. Dit is onze derde keuken, niet dat het met deze kwaliteit nodig is.. maar we komen hier zeker terug.
FOTO VAN AART VERSLUIS
+ Toon extra foto van Aart Versluis
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Ramon op zondag 26 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Onvoorstelbaar goed! Vanaf begin tot en met hun after sales is de service uitmuntend. Ik heb een intake gesprek gehad met Nadja Hollmann en mijn situatie & wensen uitgelegd. Zij heeft mij geholpen aan een keuken dat mijn wensen overtrof en ook nog eens binnen mijn budget bleef. Meer en beter materiaal/apparatuur en het prijsverschil met de keukenleveranciers in Nederland is meer dan 20%! Alles is conform afspraak gegaan en hun service gaat verder dan waar ik nodig achtte. Niets dan lof over Nadja, hun collega's die de keuken geleverd hebben, geplaatst hebben en vervolgens de collega's die nog een paar keer gebeld hebben om te vragen of alles nog naar wens is. Zonder twijfel een aanrader!
FOTO VAN RAMON
REACTIE VAN NADJA
Hey Ramon, Heel veel dank voor je prachtige review. Ik ben daar heel erg blij over. Graag help ik u of vrienden en familie weer bij de volgende keer:)
Met hartelijke groet, Nadja Hollmann
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Fam Laisina op zaterdag 25 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Heel erg tevreden over Ekelhoff Kuchen. Dit is onze tweede keuken die wij hebben gekocht. Wij zijn zeer goed geholpen door Carsten Palstring, die voor ons het ontwerp heeft gemaakt. Het proces van A tot Z zeer professioneel en kundig geholpen door het personeel van Ekelhoff. Dank jullie wel voor de prachtige keuken.
FOTO VAN FAM LAISINA
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Frank de Jong op vrijdag 24 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Tijdens de afspraak werden wij zeer goed geholpen en werd echt de tijd genomen om onze droomkeuken samen te stellen. Marie-Louise heeft e.e.a. verder uitgewerkt toen wij even het centrum van Nordhorn doorgelopen zijn. Bij terugkomst was de offerte en een aantal mooie 3d tekeningen klaar en al snel hebben we de opdracht gegeven. We konden niet wachten tot ons nieuwe huis opgeleverd werd en de droomkeuken geplaatst werd. Alle afspraken en communicatie verliep naar volle tevredenheid. De montage werd gedaan door echte vakmensen en wij zijn erg blij met het resultaat en we gaan hier vast en zeker nog vele jaren kookplezier beleven.
FOTO VAN FRANK DE JONG
+ Toon extra foto van Frank de Jong
+ Toon extra foto van Frank de Jong
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Henk en Ina op donderdag 23 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Ekelhoff. Door verkoper Markus Raaz goed meegedacht bij het ontwerp van de keuken. De keuken is door twee monteurs in 2 dagen keurig geplaatst en alles is heel netjes achtergelaten. Kortom wij raden Ekelhoff- keukens aan bij familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker de moeite waard om te gaan kijken”
Door Huub van Haren en Mirjam Bruins op dinsdag 21 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Voor een nieuwbouw huis complete keuken met apparatuur gekocht, kastenwand en groot kook eiland met fantastisch mooi granieten blad. Meerdere malen in Nordhorn geweest om alles uit te zoeken en door te spreken. Herr Heiner Ginten heeft ons al die keren vriendelijk en geduldig geholpen met al zijn ervaring om tot de keuze van onze droom keuken te komen met de juiste apparatuur. Dat is gelukt. Wij zijn bijzonder tevreden met het hele traject van uitzoeken tot en met de inbouw. Helaas was de inductieplaat er niet in eerste instantie door leveringsproblemen vanuit Siemens. Opgelost door Ekelhoff met een vervangende inductieplaat. De bestelde is er wat later ingezet. Nadat alles geleverd was, geïnstalleerd en in gebruik is geweest, is Ekelhoff nog langs gekomen om alles nogmaals te controleren en om eventueel de deurtjes en lades af te stellen. Zeker de moeite waard als men aan een nieuwe keuken toe is om bij Ekelhoff te gaan kijken voor de uitgebreide keus, prijs/kwaliteit en service.
FOTO VAN HUUB VAN HAREN EN MIRJAM BRUINS
+ Toon extra foto van Huub van Haren en Mirjam Bruins
+ Toon extra foto van Huub van Haren en Mirjam Bruins
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Marjon Tolhuijs op maandag 20 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht. Het bezoek aan de winkel is ons zeer goed bevallen. Dhr. Brama heeft ons heel goed geholpen. Hij wist heel goed in beeld te brengen wat wij wilden. De levering en installatie ging prima.
FOTO VAN MARJON TOLHUIJS
+ Toon extra foto van Marjon Tolhuijs
+ Toon extra foto van Marjon Tolhuijs
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Karin en Victor op zondag 19 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken van Ekelhoff. Onze buren hadden ons Ekelhoff geadviseerd omdat zij tevreden zijn over de geboden service. Het design en de materialen van de keuken zijn erg mooi, dus het is een heel mooie keuken geworden. Daarnaast waren de contacten met de verkoper en de monteurs, en het overige personeel erg prettig. Zij gaven verrassende adviezen en oplossingen en iedereen is heel erg kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wilma van de Vosse op zaterdag 18 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Na de goede ervaring die mijn zus een aantal jaren geleden had, hebben wij ook een keuken bij jullie gekocht. De keuken is heel mooi geworden. Ook zijn wij zeer tevreden over het advies en jullie communicatie met ons.
FOTO VAN WILMA VAN DE VOSSE
+ Toon extra foto van Wilma van de Vosse
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jeroen Westerink op dinsdag 14 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Ekelhoff biedt zeer goede keukens tegen een eerlijke prijs. Geen rare onderhandelingen. Goede voorlichting over wat belangrijk is in de keuken waarbij we ook niet werden verleid tot onnodige luxe of modieuze kleuren. Belangrijkste is de uitstekende montage door eigen mensen van ekelhoff. Dat heeft lang niet elke leverancier. Aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Margot op dinsdag 14 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Onze tweede keuken binnen 3 jaar wederom gekocht bij Ekelhoff. Na de eerste keuken waren we zo tevreden over Sven Wensing dat er van familie en vrienden (totaal 4 gezinnen) ook hun keuken bij hem hebben gekocht. Na onze verhuizing, wisten we, een nieuwe keuken kopen we bij Sven! Sven tekent de keuken super mooi. Mooie belijning, symmetrie, de gouden driehoek én jouw wensen komen geheel terug in de keuken! Ook mbt de prijs waren we meer dan tevreden. Er is altijd een keuze om een duurder of goedkoper werkblad, kastje etc te doen zodat het binnen het budget past. Op de dag van de levering werden we 30 min voor tijd gebeld met de mededeling hoe laat ze er waren. Alles werd met grote zorgvuldigheid binnen gezet. Zelfs een nieuwe beschermfolie werd op vloer gelegd. Bij het keuken plaatsen waren er twee vriendelijke mannen van Ekelhoff. Ze dachten zelfs even mee met het plaatsen van het schiereiland (of we het conform tekening zouden doen of toch 2 cm verschuiven) ivm symmetrie tov de muur. Zo fijn! Harde werkers, ze lieten alles netjes achter. En ook over de service zijn we te spreken. Na 6 weken werd er langs gekomen om alle kastjes even af te hangen. Ook hadden we aan de binnenzijde van een kastje een kras gemaakt (zelf gedaan) en werd er een lakstift verzorgd. Je ziet niks meer van de kras. Wat een service! Een volgende keuken laten we zeker weer door Sven Wensing van Ekelhoff tekenen en leveren!
FOTO VAN MARGOT
Reactie of foto toevoegen
“Van A tot Z een perfecte afwikkeling en nazorg”
Door Chantal Wouters op maandag 13 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Allereerst zijn we super goed ontvangen bij ons eerste bezoek. Na het opdoen van ideeën hebben we thuis al e.e.a. zelf uitgetekend en uitgemeten. Bij de afspraak die we hadden hebben we samen met Benjamin de details en finetuning gedaan. Fijn dat er adviseurs zijn die zo goed weten in te spelen op de wens van hun klanten. De keuken werd volgens afspraak geplaatst en omdat onze oven nog niet geleverd kon worden werd er al automatisch een voorlopige vervanger geplaatst. Deze is na afspraak alsnog vervangen door de door ons gekochte stoomoven. Van A tot Z een perfecte afwikkeling en nazorg.
FOTO VAN CHANTAL WOUTERS
+ Toon extra foto van Chantal Wouters
+ Toon extra foto van Chantal Wouters
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Patricia Hammer op donderdag 9 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Afgelopen jaar hebben wij op aanraden van anderen een keuken uitgezocht bij Ekelhoff. Wat een positieve ervaring! Vanaf het begin tot en met de levering van de keuken werden wij continue op de hoogte gehouden. Ook het meedenken van de verkoopadviseur was erg prettig! Wij raden ze dan ook zeker aan!
FOTO VAN PATRICIA HAMMER
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door René Stuut op donderdag 9 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Voor onze nieuwbouwwoning een nieuwe keuken besteld. Van begin tot eind super goed gelopen: Goed advies gekregen in de mooie ruime showroom, regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van onze bestelling en uiterst professionele montage. Een kleine beschadiging aan een stukje plaatwerk hadden we zelf vermoedelijk niet eens ontdekt, maar werd door de monteurs zelf gemeld. Binnen enkele weken werd een nieuwe plaat gemonteerd. Binnenkort gaan we nog eens langs voor onze bijkeuken.
FOTO VAN RENÉ STUUT
+ Toon extra foto van René Stuut
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende begeleiding”
Door Nico en Fenna Smit op woensdag 8 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Van het eerste moment van binnenlopen in de vestiging van Ekelhoof tot aan het uiteindelijk opleveren van onze keuken zijn wij uitstekend behandeld en begeleid. Alles is prima verlopen en wij werden constant op de hoogte gehouden over de vordering, aanpassingen, planning en plaatsing van de keuken. Vriendelijke medewerkers, professioneel en verstand van zaken. Wij bevelen deze firma van harte aan.
FOTO VAN NICO EN FENNA SMIT
+ Toon extra foto van Nico en Fenna Smit
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het eindresultaat”
Door Fam van Zalk op dinsdag 7 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn in de winkel heel prettig geholpen. Op basis van onze wensen liet de verkoper ons een nieuw sample zien van een natuursteen die qua kleur perfect aansluit bij de kleur van de keuken. We zijn heel blij met deze vondst en het eindresultaat. De keuken is heel netjes geplaatst en de service was goed gedurende het hele proces.
FOTO VAN FAM VAN ZALK
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Lysette den Haan op donderdag 2 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Van begin tot het einde een fantastische belevenis. Keurig ontvangst in een prachtig mooie showroom waar je een dag lang inspiratie kan opdoen. We zijn zeer goed geadviseerd door Riny. De koffie bij adviesgesprek was prima, je krijgt een welkom gevoel. De installatie van de keuken wordt gedaan door uiterst bekwame en vriendelijke monteurs. De nazorg is snel, duidelijk en kordaat. We kunnen echt iedereen Ekelhoff aanbevelen. Niets dan lof.
FOTO VAN LYSETTE DEN HAAN
+ Toon extra foto van Lysette den Haan
+ Toon extra foto van Lysette den Haan
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Jan Feenstra op donderdag 2 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
in het voorjaar van 2022 hebben we onze nieuwe keuken gekocht. Vanaf het allereerste contact tot en met de plaatsing van de laatste elementen (de ovens) zijn wij zeer tevreden over de vriendelijke en deskundige medewerkers, van de receptie, verkoper, monteurs en de mensen van de back office. Klasse! Ook de keuken zelf voldoet volledig aan onze verwachtingen.
FOTO VAN JAN FEENSTRA
+ Toon extra foto van Jan Feenstra
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Floris N. op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
We zijn goed geholpen bij het uitkiezen van de keuken. Er wordt meegedacht in mogelijkheden en er wordt rekening gehouden met het budget. Er wordt erg zorgvuldig gehandeld als het gaat om het inplannen van de keuken, afwikkelen van vragen en we werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken omtrent levering en inmeten. Levering, montage en afwerking na plaatsen is ook zorgvuldig verlopen. Kortom, meer dan tevreden!
FOTO VAN FLORIS N.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Ivonne Toth op dinsdag 31 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Prima uitleg over de verschillende materialen en de verkoper heeft goed met ons meegedacht. Zo is de keuze gevallen op een extra brede spoelbak van RVS en daar zijn we erg blij mee. We hadden tijdens de aankoop best wat vragen en daar werd altijd gehoor aan gegeven. Dit is nu onze 2e keuken van Ekelhoff en we zijn wederom uitermate tevreden over hun vakmanschap. Dit geldt ook voor het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN IVONNE TOTH
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken en de service”
Door Mattijs Möller op maandag 30 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Na een tip van vrienden die al een keuken hebben van Ekelhoff zijn we naar Ekelhoff gegaan en met Hennig gesproken. Heel fijn en vriendelijk geholpen. Super mooi ontwerp en precies waar wij naar opzoek waren. We zijn nog elke dag blij met onze keuken en de montage service. Monteurs zijn vriendelijk, netjes en snel.
FOTO VAN MATTIJS MÖLLER
+ Toon extra foto van Mattijs Möller
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door M.Volkers op maandag 30 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer goed geadviseerd bij de aankoop. Ook de plaatsing van de keuken werd zeer zorgvuldig gedaan door vakbekwame en vriendelijke installateurs. Bij nalevering liepen ze ook alles nog even na.
FOTO VAN M.VOLKERS
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door B.van der Hulst op vrijdag 27 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Op aanraden van vrienden zijn we bij Ekelhoff Kuechen terecht gekomen. Na een afspraak te hebben gemaakt zijn we een aantal weken later afgereisd naar Nordhorn. We zijn daar vriendelijk ontvangen en uiterst kundig geholpen door Dhr H Reineke. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en we werden voorzien van goede adviezen. Alle mogelijkheden van apparatuur, keukenblad en indeling zijn besproken en zijn te bewonderen in de showroom. Na dat alle wensen waren verzameld is dhr Reineke aan de slag gegaan. Na een lekkere lunch in de showroom keuken en een rondje wandelen in Nordhorn, werd eigenlijk gelijk onze keukenwens getekend. Een keuken met alles der op en der aan met top apparatuur. De plaatsing is goed verlopen op een kleine vertraging van het keukenblad na. Maar de dekton keukenblad is het wachten waard. Prachtig afgewerkt en keihard. In de tussentijd is er een noodkeukenblad geplaatst zodat we wel gewoon de keuken konden gebruiken. Naderhand is er nog een lichte beschadiging ontdekt en ook die is netjes en vakkundig verholpen. Al met al een prettige ervaring gehad met Ekelhoff Kuechen en hebben we een prachtige keuken.
FOTO VAN B.VAN DER HULST
+ Toon extra foto van B.van der Hulst
+ Toon extra foto van B.van der Hulst
+ Toon extra foto van B.van der Hulst
REACTIE VAN HENNING REINEKE
Beste Bart,
Heel erg bedankt! Zo'n mooie keuken! Dank voor uw vriendelijke woorden. Ik zal de lof ook overbrengen aan onze monteurs, want zonder hun werk kan ik / kunnen we maar half zo goed werk leveren.
Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om u nogmaals persoonlijk te bedanken voor de geweldige discussies en de onderhandelingen op ooghoogte en vertrouwen in mijn werk en creativiteit.
Deze werden zeker gekenmerkt door wederzijds respect. Vooral deze geweldige kleurencombinatie maakt van uw keuken iets bijzonders. Ik wens u en uw gezin veel plezier en gezellige uurtjes in uw nieuwe keuken van Ekelhoff !
Vriendelijke groeten
Uw Henning Reineke
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende communicatie en een mooie keuken”
Door Familie Gerritsen op vrijdag 27 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Eind maart zijn wij, op aanraden van kennissen, bij Ekelhoff geweest. Onze afspraak met Manfred Backherms heeft 4,5 uur geduurd, er wordt dus heel veel tijd voor de klant genomen. Het is een prachtige showroom met ontzettend veel keuze. Tijdens het bezoek werden we verwend met koffie en een heerlijke lunch, die ter plaatse bereid wordt. We gingen de deur uit met een prachtig ontwerp voor een mooie prijs, waar we echter gewoon thuis nog even over na konden denken. Voor ons een belangrijk pluspunt, je wordt niet onder druk gezet om direct te tekenen, je hoeft niet te onderhandelen, wat een heel goed gevoel geeft. Het hele verdere proces was de communicatie uitstekend, we werden overal goed van op de hoogte gehouden. Half oktober is de keuken in anderhalve dag geplaatst door keurige, beleefde jonge mannen. Iedereen spreekt nederlands. Onze oven was nog niet leverbaar (zoals momenteel alle ovens) dus we kregen een leenoven en 2 weken geleden is onze eigen oven geplaatst. Wij genieten elke dag van onze luxe keuken en kunnen Ekelhoff echt aanbevelen. Het is even een reis, maar als je je voorbereidt op wat je wel en niet mooi vindt, wat je wensen zijn, kun je tijdens een bezoek heel veel bespreken en is het de reis zeker waard.
FOTO VAN FAMILIE GERRITSEN
+ Toon extra foto van Familie Gerritsen
+ Toon extra foto van Familie Gerritsen
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Jelmer op woensdag 25 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Erg mooie showroom met veel voorbeeld keukens. Tijdens onze eerste gesprekken zijn we vakkundig geholpen. We hadden goede contact met de installateurs tijdens het inmeten en plaatsen van de keuken. Hier heeft men goed de tijd voor genomen en is men nauwkeurig te werk gegaan. Dat zie je er ook vanaf. We zijn dan ook erg blij met het resultaat. Jammer genoeg hadden wij toch nog last van de algemene leverproblemen met het blad en magnetron. Dit is netjes opgelost voor ons met een tijdelijk werkblad.
FOTO VAN JELMER
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Familie van Bohemen op zondag 22 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn super goed geholpen door de medewerkers van Ekelhoff. We zijn goed geïnformeerd, hebben goede uitleg gekregen over diverse materialen, apparatuur, indelingen, etc. Hebben ook allerlei alternatieven bekeken, er werd goed de tijd voor ons gebomen. Er werd goed naar ons geluisterd, zodat er een prettige samenwerking ontstond en de keuken helemaal naar onze wens is ontworpen en uiteindelijk is geleverd. Ook de levering (een paar dagen van te voren) en plaatsing zijn zeer netjes gedaan, door keurig, vakbekwaam en vriendelijk personeel. De oven was niet direct leverbaar, maar hiervan zijn we goed op de hoogte gehouden en ook dit is uiteindelijk keurig netjes geleverd. Bij het plaatsen van de oven is 1 kast iets verkeerd afgesteld, daarover heb ik een mail gestuurd en binnen een week stond er een monteur op de stoep om dit op te lossen. Wij hebben nu een keuken met alles er op en er aan zoals wij 'm wilde, dit was in Nederland voor dit geld en deze kwaliteit niet haalbaar. Wij zijn meer dan tevreden en zouden iedereen aanraden om bij Ekelhoff een keuken te kopen.
FOTO VAN FAMILIE VAN BOHEMEN
+ Toon extra foto van Familie van Bohemen
+ Toon extra foto van Familie van Bohemen
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Dennis Spaan op zondag 22 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn in eerste instantie naar een keukenzaak in Nederland geweest, echter waren wij verre van tevreden over de manier waarop er met ons, als klant, werd omgegaan. Zij waren erg opdringerig en hadden naar ons gevoel niet veel oog voor detail. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om verder te kijken en kwamen we uit bij Ekelhoff. Zij werden zeer positief beoordeeld in de recensies. Na het maken van een afspraak zijn we de auto ingestapt en kwamen we aan tafel te zitten bij Nord. Nord verwelkomde ons met een goeie kop koffie en heeft veel tijd genomen om naar onze wensen te luisteren. Uiteindelijk heeft hij tot in detail een prachtige keuken voor ons ontworpen die tot in detail overeenkwam met onze wensen. De prijs die werd neergezet was ook gewoon de prijs. Geen gedoe met onderhandelingen, maar meteen een eerlijke prijs. Ook niet opdringerig, maar een belafspraak na een week. Even rustig nadenken voor de krabbel gezet wordt, wel zo prettig. Het gaat toch om serieuze bedragen en dat begrijpen ze bij Ekelhoff. Na de krabbel gezet te hebben is de afspraak voor installatie gemaakt. Zoals afgesproken werd de keuken een dag van te voren geleverd. Toen de dag van installeren. De heren waren netjes op tijd en spraken, net als de rest van de Ekelhoff medewerkers, Nederlands. De heren hebben in 2 dagen tijd de complete keuken opgebouwd en wat hebben zij een pracht keuken neergezet. Ook de heren hadden alle oog voor detail. Het werken ging ook zeer netjes en alle rommel werd opgeruimd en afgevoerd. Omdat onze vloer vertraging had opgelopen hebben de heren de plinten nog niet gemonteerd. Hier zijn zij, nadat de vloer was geplaatst, voor teruggekomen zonder extra kosten. Zeer netjes! Wij zijn eigenlijk over het gehele traject onwijs tevreden en raden dan ook een ieder aan om een bezoek aan het gepassioneerde bedrijf Ekelhoff te brengen. Nord, de heren die de keuken hebben geplaatst en de rest, bedankt!
FOTO VAN DENNIS SPAAN
+ Toon extra foto van Dennis Spaan
+ Toon extra foto van Dennis Spaan
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Sjoerd op zaterdag 21 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben in juni 2022 een nieuwe keuken laten plaatsen. Het gesprek vooraf met Riny was super, hij neemt de tijd en wil je graag tevreden weg laten gaan. Geen gladde verkooppraatjes maar eerlijk advies. Er wordt alle ruimte gegeven om over het plan na te kunnen denken. Latere aanpassingen waren geen probleem.
Er werd duidelijk gecommuniceerd over inmeten, plaatsing en vervanging. De monteurs waren kundig, werkten netjes en communiceerden goed. Zowel Duits als Nederlands. Iedere keer werden we ook keurig van tevoren gebeld. Ook het kantoorpersoneel is netjes en komt haar afspraken na. Ook bij vervanging van wat frontjes ivm kleine beschadigingen werd zonder discussie opgelost. Wij zijn erg tevreden en bevelen Ekelhoff een ieder aan.
FOTO VAN SJOERD
Reactie of foto toevoegen
“Een top ervaring”
Door Wim Vriend op vrijdag 20 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Een complete, goede ervaring. Van de planning tot realisatie. Vakkundige mensen die afspraken nakomen. De ruime voorraad aan opgestelde keukens en materialen maken, samen met de vakkundige adviezen, eenvoudig om beslissingen qua vorm en samenstellingen van de keuken te nemen. Er wordt hier ruim (een dagdeel) voor gepland en voldoende bedenktijd gegeven. Bij de realisatie worden planningen nagekomen, duidelijk gecommuniceerd wat wel en niet aanwezig is (de voor eenieder geldende leverproblemen van sommige keukenapparatuur) en werken de installateurs netjes en duidelijk vakbekwaam. Geen verrassingen en ruimte voor eventuele nog praktischer, ter plekke aangedragen, verbeteringen. Een top ervaring van een voor ons gebleken klantgericht, vakkundig bedrijf met evenzo bekwame adviseurs, klantenservice en monteurs. En een prijs die minstens zo goed is als die bij Nederlandse grote keukenleveranciers.
FOTO VAN WIM VRIEND
+ Toon extra foto van Wim Vriend
Reactie of foto toevoegen
“Echt toppers bij Ekelhoff”
Door JIska op vrijdag 20 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Van de eerste afspraak in de showroom tot het plaatsen van de keuken alleen maar positief! Goed geluisterd naar mijn wensen, maar ook tips waar ik nog niet aan had gedacht. Resultaat is een hele mooie keuken die volledig voldoet aan al mijn wensen tot in de details en een echte verrijking van mijn huis is. Al het personeel is zeer vriendelijk van de adviseur in de showroom, de collega die alles kwam opmeten tot de monteurs die het zeer vakkundig hebben geplaatst. En dan kan ik ook nog melden dat de prijs veel lager lag dan die van de concurrent in NL. Wat voor mij prettig was aangezien mijn Duits echt slecht is, is dat iedereen goed Nederlands spreekt. Kortom echt toppers bij Ekelhoff.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende en aanbevelingswaardige service”
Door Leo op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Voor de 2de maal een keuken bij Ekelhoff gekocht. 6 jaar geleden in ons vorige huis nu in onze nieuwe. Nog immer uitstekende en aanbevelingswaardige kwaliteit en service. Alhoewel de eerlijkheid gebied te zeggen dat het 6 jaar geleden nóg beter was. Maar nog altijd top, wetende dat lange levertijden ook aan Ekelhoff niet voorbij gaan. Feit blijft dat als je hier een keuken koopt dat je topkwaliteit & service krijgt
FOTO VAN LEO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerjan Botter op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een complete keuken gekocht bij Ekelhoff kuchen. Enorm goed geholpen met advies, kennis en afspraken! Zeer tevreden. Goede service en vakmanschap.
FOTO VAN GERJAN BOTTER
+ Toon extra foto van Gerjan Botter
+ Toon extra foto van Gerjan Botter
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Richard Evenhuis op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Erg tevreden met onze nieuwe keuken van Ekelhoff. Goede service bij het ontwerp van de keuken waarbij er altijd goed mee werd gedacht en aanpassingen gemakkelijk gemaakt konden worden. I.v.m. lange leveringstijd wel even moeten wachten maar uiteindelijk alles geplaatst, zonder missende apparatuur, in nog geen 2 dagen waarna het keurig netjes is achtergelaten.
FOTO VAN RICHARD EVENHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige design keuken”
Door Bertram op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een prachtige design keuken gekocht met een blad van natuursteen. Zeer goed geholpen bij kiezen. Uitstekende prijs. En plaatsing is heel netjes gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Rob & Sandra op maandag 16 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hadden ons al georiënteerd bij andere keukenzaken in Nederland, maar bij Ekelhoff kwamen ze met meer mogelijkheden en tips. Wij hebben een U-keuken gekocht met een hoger en dieper aanrecht dan standaard en dat bevalt erg goed. De plaatsing van de keuken ging niet in 1x goed doordat er iets kapot geleverd was en er een vergissing was gemaakt in de afmeting van het aanrechtblad. Maar dit alles is goed gemaakt door de uitstekende service die er geboden werd. Wij zijn heel erg tevreden over de kwaliteit, de service, de vriendelijkheid van alle medewerkers en het goede Nederlands dat er gesproken wordt.
FOTO VAN ROB & SANDRA
+ Toon extra foto van Rob & Sandra
Reactie of foto toevoegen
“Een super tevreden klant”
Door Natasja op maandag 16 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Ik werd super goed geholpen door de heer Eckhard Stemberg-Deters. Hij nam echt de tijd en dacht goed mee. Ik wilde graag een speciaal zwarte keuken maar hij raadde deze af omdat ik katten heb en de keuken gevoelig is voor krassen. Hij dacht ook mee over wat evt goedkoper kon. Zo was ik uiteindelijk goedkoper uit dan wat ik had aangegeven terwijl in nederland moet je nog heel veel eraf praten. En dan ben kom je nog boven de prijs uit. Ik had niet veel eisen vond ik zelf. Ik wilde graag een cooker en een kookplaat met afzuiger erin. Heb mijn oude vaatwasser en koelkast kunnen houden en ze hebben netjes het "oude" apparatuur erin gedaan. Er moest ook een nieuwe oven in maar wist zelf nog niet welke. Nu heb ik een Siemens en ben er super blij mee. Hun eigen monteurs kwamen hem plaatsen en dat hebben ze echt heel netjes gedaan. Een keuken is nooit in 1 keer klaar en dan komen ze netjes nog een keer om de keuken af te maken. Dit heeft wel iets langer geduurd dan verwacht , maar ach ik kon gewoon alles gebruiken. Ik ben een super tevreden klant en ik raad iedereen ekelhoff kuchen aan.
FOTO VAN NATASJA
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jasper op maandag 16 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. Ruime keuze, goede duidelijke communicatie. Het uitzoeken van de keuken en materialen is een hele ervaring. Verkoper neemt uitgebreid de tijd met tussendoor een heerlijke lunch. Volgens planning en afspraken geplaatst. In verband met chip problemen van de ovens werden deze later geplaatst.
FOTO VAN JASPER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eric en Heline op zondag 15 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben vorig jaar een keuken gekocht en laten plaatsen door Ekelhoff. Zijn zeer tevreden over het advies gesprek, de onderhandelingen, en de kwaliteit van de keuken. Verder is de keuken met de grootste zorg geplaatst.
FOTO VAN ERIC EN HELINE
+ Toon extra foto van Eric en Heline
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Howard Vanenburg op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ik heb een keuken aangeschaft bij Ekelhoff. Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij het bedrijf. Iedereen van het personeel is zeer klantvriendelijk, zeer behulpzaam en ook Nederlandssprekend, hetgeen ook helpt bij de juiste keuze te maken. Een tip is wel om ver van tevoren een afspraak te laten inplannen want er is een lange wachttijd. Tijdens het aankoopgesprek was de verkoper ook zeer behulpzaam en dacht actief mee wat de mogelijkheden, de onmogelijkheden en/of financieel niet verstandig was. Tijdens het inmeten en installeren van de keuken merkte je al gauw dat het personeel heel professioneel was. Zij hadden de juiste apparatuur bij zich en daardoor werd de keuken dan ook binnen een handomdraai geïnstalleerd. Inmiddels kan ik nu ruim vier maanden van mijn keuken genieten en dan doe ik elke dag opnieuw. Ik zou het iedereen aanraden om eens een uitstapje naar Nordhorn te maken en de showroom te gaan bekijken.
FOTO VAN HOWARD VANENBURG
+ Toon extra foto van Howard Vanenburg
+ Toon extra foto van Howard Vanenburg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joop en Annemiek Leppink op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Er werd heel goed geluisterd naar en meegedacht met onze wensen! Plaatsing en service zijn top en gaan in goed overleg! Wij zijn zeer tevreden en blij met onze keuken!
FOTO VAN JOOP EN ANNEMIEK LEPPINK
+ Toon extra foto van Joop en Annemiek Leppink
+ Toon extra foto van Joop en Annemiek Leppink
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke en duidelijke communicatie”
Door Jos Gelmers op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Op advies van een kennis die erg tevreden was, zijn we, na twee andere keukenzaken, bij Ekelhoff gaan kijken. Een verademing! We zijn erg goed geholpen door Herr Meyer, die goed aansluit en moeite doet om mee te denken. Het plaatsen van de keuken werd gedaan door vriendelijke vakmensen die goed Nederlands spraken en zeer zorgvuldig omgingen met onze spullen. In het hele proces is voortdurend vriendelijk en duidelijk gecommuniceerd met ons, zodat we nergens voor verrassingen kwamen te staan. Een aanrader!
FOTO VAN JOS GELMERS
+ Toon extra foto van Jos Gelmers
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor het werk en de inzet”
Door Dietrich M. op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Hierbij wil ik de firma Ekelhoff hartelijk te bedanken voor het werk, de inzet, het geduld en de aandacht voor de klant! Het bouwen en inrichten van de flat in Amsterdam was niet altijd gemakkelijk of zonder obstakels - soms was het ook behoorlijk stressvol. Ik moet zeggen dat we het hele proces van het kopen van een keuken als zeer positief en plezierig hebben ervaren. Het begon met het uitstekende verkoopadvies, via de planning naar de installatie. De adviseur (Michael Voet) en zijn collega's waren altijd vriendelijk, humoristisch, behulpzaam, geduldig en begripvol als het ging om de bestelling of levering of installatie. Het klinkt vanzelfsprekend - maar geloof me, dat is het niet! Elke collega is een expert op zijn gebied. Als klant viel het op hoe belangrijk niet alleen de verkoop maar ook de klant voor jullie allemaal is – En dat jullie allemaal positief ten opzichte van jullie werk en jullie werkgever staan.
Bedank! Danke!
FOTO VAN DIETRICH M.
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door Geert-Jan Slagmolen op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Klant is koning bij Ekelhoff. Je wordt onthaald door een Nederlands sprekende verkoper. Hij neemt al je wensen op en kijkt naar de mogelijkheden van je huis/plattegrond. Vervolgens neemt de verkoper je mee door de mega showroom. Daar krijg je inspiratie en alle mogelijkheden die er zijn! Hierna wordt een prijsopgaaf gemaakt en is het aan jouw om deze te accepteren. De prijzen zijn echt veel lager dan de prijzen in NL en de kwaliteit is hoog!
FOTO VAN GEERT-JAN SLAGMOLEN
+ Toon extra foto van Geert-Jan Slagmolen
+ Toon extra foto van Geert-Jan Slagmolen
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Fam Grabijn op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn in de winkel super leuk ontvangen en er werd rustig met je mee gedacht. Leuk keuken ontwerp gemaakt. Duidelijke communicatie via mail. Bij vragen super snel antwoord. Twee mannen hebben keuken geplaatst werken super netjes, ruimen op en doen voorzichtig. Combimagnetron en stoomoven werden later geleverd kregen een leen oven. Nu is keuken compleet en we zijn er heel blij mee. Wij raden Ekelhoff kuchen zeker aan. Ook nog een leuke gezellige en leerzame kookwork shop gehad met de Siemens stoomoven. Veel geleerd. Top zaak, allemaal vriendelijke mensen die ook Nederlands spreken.
FOTO VAN FAM GRABIJN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Toni Samallo op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ik ben zeer tevreden hoe het allemaal is gaan. Ze werken vakkundig. En eerlijk. Was een ladekast beschadigt, wat ik zelf niet gezien had en hebben ze dat gemeld en later een nieuwe geplaatst. En alles weer nagelopen en afgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze keuken”
Door Familie Kip op woensdag 11 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn super blij met onze keuken van Ekelhoff! In het voortraject zijn we heel erg goed geadviseerd en geholpen om tot onze droomkeuken te komen voor een goede prijs. Bij het plaatsen werkten de mensen van Ekelhoff super netjes en nauwkeurig. Ook werd alles wat niet goed was meteen opgeschreven om te vervangen en dat is ook snel daarna gebeurd. Ekelhoff is altijd bereikbaar voor onze vragen en denkt mee om je keuken helemaal naar wens te maken. We raden iedereen aan om hier een nieuwe keuken te kopen!
FOTO VAN FAMILIE KIP
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Daniel op woensdag 11 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop bij Ekelhoff Küchen in Duitsland. De service was uitstekend en de monteurs die de keuken hebben geïnstalleerd waren zeer professioneel en efficiënt. Bovendien is het eindresultaat prachtig, onze keuken is onze favoriete plek in huis en we genieten elke dag van het gebruik ervan.
FOTO VAN DANIEL
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Stefanie Lie op dinsdag 10 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Er werd echt goed naar onze wensen geluisterd en heel goed eerlijk advies geven. Zeer goede ideeën! Uitstekende prijs kwaliteit verhouding in vergelijking tot andere. Vakbekwame monteurs die ook Nederlands spreken. We zijn nog elke dag erg blij met de keuken.
FOTO VAN STEFANIE LIE
REACTIE VAN SVEN
Hoi Stefanie, heel erg bedankt voor je review en fijn dat je zo blij bent met je keuken! De keuken is prachtig geworden. Ik heb veel plezier met je gehad, fijn dat ik je heb kunnen helpen met je droomkeuken. Groetjes Sven Wensing
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam Zonjee op maandag 9 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Advies gekregen om voor de keuken van ons nieuwbouwhuis naar Ekelhoff te gaan. Zeer prettig geholpen en er is rekening gehouden met onze wensen. Met onze wensen is Thomas aan de slag gegaan. Een riant keukenblok met apparatuur en kookeiland. Alles volgens afspraak gegaan en ook de levering en plaatsing van de keuken is vlekkeloos verlopen. Kortom; Ekelhoff is een aanrader! Betrouwbaar, korte lijntjes en een mooie showroom. Ook de prijs is aantrekkelijk. Het is het waard om daar voor naar Nordhorn te rijden.
FOTO VAN FAM ZONJEE
+ Toon extra foto van Fam Zonjee
Reactie of foto toevoegen
“Een hele goed ervaring”
Door Madelon Meijer op vrijdag 6 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben van begin tot eind een hele goede ervaring gehad bij het aanschaffen van onze keuken! In de showroom duidelijk en met veel geholpen om tot een voor ons perfect ontwerp te komen. Daarna werden wij goed via de mail en telefonisch op de hoogte gehouden voor de verdere afspraken. Het inmeten en monteren van de keuken werd erg netjes en schadevrij gedaan. Michael Voet is een goede verkoper die niet opdringerig is en veel tijd voor je neemt. Hij zorgt ervoor dat niet alleen je droomkeuken wordt geleverd, maar meer dan dat!
FOTO VAN MADELON MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hansoy op donderdag 5 jan 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn zeer tevreden met onze hoekkeuken van Ekelhoff. Deze is perfect geplaatst. Alle apparatuur is van Siemens.
FOTO VAN HANSOY
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Marcel de Veer op woensdag 5 okt 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Goed geholpen, goede service. Vakmensen!
FOTO VAN MARCEL
REACTIE VAN SVEN
Hoi Marcel, een hele mooie keuken! Bedankt voor uw vertrouwen en dat wij (ik) uw droomkeuken hebben mogen realiseren. Ik wens je veel plezier met de keuken en het allerbeste.
Groetjes Sven Wensing
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Saskia Rijsenbrij op woensdag 5 okt 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Dit is de tweede keuken die ik bij Ekelhoff gekocht heb. Net zoals de vorige is zowel de verkoper (ben gek op Sven) als het inmeten heel goed gegaan. Het leveren van de keuken en de installatie door de mensen van Ekelhoff ging super. Ik heb dit bedrijf aanbevolen binnen mijn vriendenkring en 1 daarvan heeft inmiddels ook al een nieuwe keuken aangeschaft.
REACTIE VAN SVEN
Beste Saskia,
Ik heb altijd veel plezier met het plannen van keukens met jou (je gezin). Super dat ik voor zoveel mensen van jullie familie en vrienden keukens heb mogen plannen (leveren) tot ieders tevredenheid. Ik weet zeker dat het niet de laatste keuken zal zijn. Vriendelijke groeten en tot snel Sven Wensing
Reactie of foto toevoegen
“Goede extra service”
Door Jeroen Stavenga op maandag 9 mei 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ruim drie jaar geleden hebben wij een nieuwe keuken gekocht voor onze nieuwbouwwoning in Pijnacker. Voor het bezoek aan Ekelhoff meerdere keukenleveranciers bezocht. Bij de Ekelhoff werden we in tegenstelling tot de andere leveranciers niet onder druk gezet, werd rustig naar ons geluisterd en kregen we een scherpe offerte. Bij anderen was de tactiek hoog in te zetten en vervolgens duizenden euro's korting te geven. We zijn nog altijd blij met het goede advies en genieten nog dagelijks van de mooie keuken. Goede extra service is dat ze installatie van de keuken ook nog eens terugkomen. Mogelijk dat we onze al grote keuken nog verder willen uitbreiden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keuze”
Door Chaimae op vrijdag 29 apr 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
I could not have made a better choice than visiting Germany to have my appointment with Sven for buying a new kitchen. I had been to several shops in the Netherlands where I live but they all did not meet my expectations when it comes to expertise and advice needed. Especially since this is the first kitchen I bought in my life. The way Sven presented several creative ways in how we could build up our kitchen and the way he can also argue why a certain choice needs to be made was the reason we finally decided to buy the kitchen. In the end, the whole process was exactly as I have been informed at the beginning. Please don't mind the empty kitchen as we are still busy moving to our new place but just to give you an idea!
FOTO VAN CHAIMAE
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Sharmila Ramlal op donderdag 14 apr 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Superblij met mijn keuken. Ze gaan door met herstellen totdat je tevreden bent met de keuken. Service cijfer 10! Echt een aanrader en zeer goede kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een ervaring om te delen”
Door Rianne Mekers op vrijdag 8 apr 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Onze ervaring is er een om zeker te delen. Wij waren super verrast over hoeveel keuze en mogelijkheden er in de showroom was. We hebben een fijne verkoper gehad aan Nort. Heel enthousiast en eerlijk advies. Goed meedenkend en realistisch in advies. Hij liet ons inzien wat sommige voor en nadelen zijn. Overig personeel in de showroom ontvangt u altijd vriendelijk. De monteurs zijn uiterst secuur en vakbekwaam. Alles werd netjes afgedekt. Stuk voor stuk waren ze prettig in de omgang en netjes met alles in huis. Na dat het laatste apparaat nageleverd werd, werden wij nog heel vriendelijk gebeld of we nog op of aanmerkingen hadden. Of er nog beschadigingen waren of dingen hadden gemoeten.

Wij zeggen een grote pluim voor een mooi bedrijf. Een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Lianne op zondag 20 feb 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn heel erg tevreden over onze nieuwe keuken. Tijdens het uitzoeken zijn wij vriendelijk en professioneel geholpen door Markus Raaz. Hij gaf ons goed advies en verschillende ideeën voor de keuken. Hij dacht mee in oplossingen en er waren veel mogelijkheden. Wat wij ook fijn vonden is dat er niet gelijk gekeken wordt naar de duurste apparaten maar wat past er bij jou manier van koken en gebruik. Voor ons is Ekelhoff Küchen een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Bart en Stephanie op vrijdag 11 feb 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Prima verzorgd alles. Nemen de tijd voor je.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het gehele traject”
Door Martin Vollenbroek op zaterdag 15 jan 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben in 2019 een keuken bij Ekelhoff besteld, welke begin 2020 is geïnstalleerd. Het is wel even zaak om eerst een afspraak te maken om goed geholpen te kunnen worden. Wij werden uitstekend geholpen door Rene Palstring. Rene nam alle tijd voor ons, met goede adviezen. Geen sprake van agressieve verkoopmethoden en direct een scherpe prijs. Duidelijke communicatie ten aanzien van de installatie en afspraak is afspraak. De monteurs waren professioneel, werkten zeer netjes en alles in één keer goed. De door ons gekozen kraan paste helaas niet, vanwege de positie van een later geplaatste vensterbank. Monteur Gerd Bartels heeft actief meegedacht voor een oplossing en zorgde ondertussen voor een tijdelijke kraan. Na een paar weken een paar probleempjes met een losgeschoten luchtafvoer en losgekomen schroeven van een koelkastdeur paneel. Na melding werd dit vlot en definitief opgelost, door wederom een hulpvaardige monteur. Samenvattend zijn we zeer tevreden met de keuken en het totale aankoop, installatie en service traject.
FOTO VAN MARTIN VOLLENBROEK
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Fam. J. Doe op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Zeer goed geholpen en geadviseerd door Sven Wensing. We wisten in grote lijnen hoe onze nieuwe keuken er uit moest komen te zien en daarbij zeer goed geadviseerd. Afspraken worden nagekomen en de keuken monteurs waren zeer correct en werkten netjes! Voor iedereen die een kwalitatief goede en betaalbare nieuwe keuken wil, raden wij Ekelhoff Küchen aan!
FOTO VAN FAM. J. DOE
REACTIE VAN E.H.
Hallo,
Misschien een onbeschofte vraag maar wat heeft jullie keuken gekost? Wij hebben precies zo'n opstelling en willen ook zo'n soort keuken, maar geen idee wat zoiets daar kost?
Mvg
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden over het traject”
Door Richard van der Woude op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Nadat we eerst in Nederland hadden gekeken naar een nieuwe keuken hebben we besloten om eens naar Küchenland Ekelhoff in Nordhorn te gaan. De ontvangst was uitstekend en Ralf Averbeck heeft ons op een zeer prettige en kundige manier geholpen waardoor we er eigenlijk snel uit waren. Wij hebben nu een droom keuken in huis en zijn super tevreden over het traject in de winkel, het plaatsen van de keuken en de nazorg! Onze vrienden adviseren wij om eens bij Küchenland Ekelhoff in Nordhorn te gaan kijken als zij een nieuwe keuken willen want daar wordt je op een uiterst prettige manier geholpen en krijg je waar voor je geld.
FOTO VAN RICHARD VAN DER WOUDE
+ Toon extra foto van Richard van der Woude
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Robert Sandbergen op donderdag 13 jan 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
In een aantal bezoeken werden we behendig, gastvrij en professioneel geadviseerd door Sven Wensing. Maar de begeleiding hield niet op na het tekenen van de offerte. Ook in de levering en het inmeten van de keuken in onze oude woning was duidelijk dat Ekelhoff alles onder controle wil houden om de klant tevreden te stellen. Twee jaar later is het nog elke dag genieten van de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop complete keuken”
Door Belinda op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Er is goed met ons meegedacht, goede uitleg over de voor en tegens van diverse materialen. Het plaatsen van de keuken is ook heel netjes en vlot gedaan. Na een jaar kregen we een telefoontje of de monteurs nog een keer langs moesten komen voor het geval er nog puntjes zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk, deskundig en gründlich”
Door Dhr. M. Schilder op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
9 jaar geleden heb ik hier een keuken gekocht. Vriendelijk, deskundig en gründlich geadviseerd door adviseur Jürgen Piesche. Hij adviseerde onder andere om geen afzuigkap aan te schaffen omdat deze afbreuk zou doen aan de architectuur van mijn woning en er genoeg kubieke meters lucht boven het fornuis aanwezig zijn, dat bleek een goed advies te zijn. De montage van de keuken was strak gepland en ging grondig. Ook bij de vervanging van onderdelen die het begaven, zoals een transformator, is de service goed.

Enige minpuntje was een chagrijnige monteur, die tegen mijn vrouw uitviel dat de maatvoering van de keuken enkele millimeters afweek, terwijl een collega van hem dat nagemeten had. Daarnaast goed om te beseffen dat zij als Duits bedrijf geen loodgieterswerk aan gas en elektra in Nederland mogen verzorgen, hiervoor moet een Nederlands installatiebedrijf extra worden ingeschakeld.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door A. Schotman op donderdag 6 jan 2022 22 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij werden vriendelijk ontvangen. Er was voldoende tijd en aandacht voor ons. Fijn gesprek in het Nederlands met Michael Voet gehad die ons goede tips en adviezen gaf. Tijd om rustig na te denken en eventuele aanpassingen te doen bij een volgende afspraak. Resultaat was de aankoop van een prachtige keuken. Het plaatsen van de keuken ging goed georganiseerd en er werd vlot en netjes gewerkt.
FOTO VAN A. SCHOTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Edwin Koelewijn op donderdag 16 dec 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Complete keuken, na een zeer goed en deskundig advies, gekocht bij Rene Palstring.
Vriendelijk, neemt de tijd. Veel kennis aanwezig. Mooie showroom!!!

Aanvulling 17 december 2021:
De keuken is in december 2020 geleverd, net voor de kerst. Is nu bijna een jaar in gebruik, vanaf 16 januari 2021. Ook de installatie liep vlekkeloos, keurig op afspraak, goede vakmensen. Helemaal tevreden....
Reactie of foto toevoegen
“Mooie degelijke keuken”
Door Mieke Nieuwland op donderdag 9 dec 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ik wil uw bedrijf in het zonnetje zetten. Wij hebben deze keuken 34 jaar geleden gekocht. Zo mooie degelijke keuken. Natuurlijk er wel eens nieuwe apparatuur in gezet. Maar nu nog steeds zijn wij er blij mee dat wij bij jullie de keuken hebben gekocht. Vriendelijke groet
REACTIE VAN HET TEAM VAN EKELHOFF
Wat leuk dat u na 34 jaar nog blij bent met uw keuken, én ons in het zonnetje heeft gezet:) Hartelijk dank! Dat doet goed in deze donkere dagen! Wij wensen u nog veel kookplezier en alvast hele gezellige feestdagen! Het team van Ekelhoff
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is helemaal naar wens”
Door AG Ramselaar op vrijdag 12 nov 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Informatief gesprek en bespreken van de mogelijkheden was vriendelijk en eerlijk. Ontvangst in de showroom keurig en vriendelijk. Er werd de tijd genomen voor rondkijken en vragen. Het eindresultaat was en is helemaal naar onze zin en wensen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ekelhoff Küchen
aEkelhoff Kuechenhaus (192 ervaringen), Hauptstraße 14-16, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 48 0
bEkelhoff Kuechenland (356 ervaringen), Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 21 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.