Feedback
9,8

Ekelhoff Küchen

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ekelhoff Küchen
Sinds 1901, al vier generaties lang, staat het familiebedrijf Ekelhoff Küchen voor kwaliteit, traditionele keukenbouw en bovenal voor een echte passie voor keukens. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden. Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, perfecte montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

In onze twee filialen Küchenhaus en Küchenland Ekelhoff vindt u meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens van Duitse topmerken als next125, SieMatic, Contur, Ballerina en Poggenpohl. Bovendien vervaardigen wij unieke, handgemaakte keukens en bijzondere details in onze eigen werkplaats. Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen ruim 170 hooggekwalificeerde en betrokken medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op:

keuken-ekelhoff.nl

Ekelhoff is al 120 jaar een begrip in Nederland. Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame weten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons in een van onze beide vestigingen in Nordhorn, net over de grens via de A1, en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team

Ervaringen
Er zijn 615 ervaringen over Ekelhoff Küchen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren561 ervaringen
4 sterren38 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Per vestiging:
“Echte service”
Door Vincent en Miriam Roeloffzen op vrijdag 24 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Top SieMatic Keuken met top apparatuur. Na 47 jaar trouwe dienst is onze Poggenpohl keuken ingewisseld voor een Siematic keuken met o.a. Miele apparatuur. Met volle overgave, geduld en vakkennis heeft onze adviseur Michael Voet van Ekelhoff alle detailwensen die wij in de loop van het proces invulling wilden geven ook daadwerkelijk gerealiseerd. De plaatsing werd gedaan door twee monteurs die al 8 jaar samen werken bij Ekelhoff, die erg goed op elkaar ingespeeld zijn, zeer precies en vakkundig hebben gewerkt. Er is niets beschadigd. Dit was voor ons een prettige ervaring. Zo zie je het vakmanschap in Nederland niet (vaak) meer. Ook tijdens het plaatsen dachten ze mee om het zo te installeren of aan te passen dat we optimaal profijt hebben van onze nieuwe keuken. Ook kleine dingetjes werden direct en duidelijk gecommuniceerd en degelijk opgelost. Dit is echte service. We zijn er heel erg content mee, hopen er lang plezier van te hebben en hebben Ekelhoff al meerdere keren aanbevolen in onze omgeving.
FOTO VAN VINCENT EN MIRIAM
+ Toon extra foto van Vincent en Miriam
+ Toon extra foto van Vincent en Miriam
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede en prettige service”
Door Fam. van der Knaap op woensdag 22 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vanaf de eerste kennismaking en adviseringsgesprek met Jürgen Piesche tot en met de plaatsing van de keuken, zeer goede en prettige service mogen ervaren! Jürgen bedankt voor het goede advies! En iedereen binnen Ekelhoff dank. We zijn erg tevreden met het resultaat!
FOTO VAN FAM. VAN DER KNAAP
+ Toon extra foto van Fam. van der Knaap
+ Toon extra foto van Fam. van der Knaap
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij en tevreden”
Door P. Klootwijk op vrijdag 17 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Ekelhoff. De montage is goed gegaan en alles is zoals wij het hadden gepland. De jongens waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Wel jammer dat niet alles aangesloten kon worden en wij dit zelf moesten doen. Ook jammer dat de nalevering van een plank die bij bezorging beschadigd was zo lang duurde. Maar nu alles af is zijn wij erg blij en tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“We genieten dagelijks van onze nieuwe keuken”
Door Floris Verbon op dinsdag 14 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken, het is een heel prettige ruimte geworden om familie in te ontvangen. We kwamen bij Ekelhoff op advies van dochter en schoonzoon, die zelf al twee keer een keuken bij Ekelhoff hebben laten maken. We werden prettig geholpen met het ontwerp, de uitgebreide showroom gaf inspiratie om tot keuzes te komen over materialen, kleuren en apparatuur, en Heiner had creatieve oplossingen voor aanpassingen. Er werden extra kasten op maat gemaakt en de Rayburn werd in het ontwerp meegenomen. De monteurs hebben zorgvuldig werk geleverd, met prachtig resultaat! De ruimte is een mooie eenheid geworden, en we genieten er dagelijks van.
REACTIE VAN MIRIAM VAN EKELHOFF KÜCHEN
Beste Floris en Anne Margreet, hartelijk dank voor deze positieve review en natuurlijk voor het feit dat onze fotograaf bij jullie mocht langskomen. Met als kers op de taart, het poseren in de keuken van jullie IJslandse merrie Fylgja. Hierbij enkele van deze foto's. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie mooie nieuwe en gezellige keuken!
+ Toon extra foto van Miriam van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Miriam van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Miriam van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met onze Siematic Keuken”
Door Vincent Meier op vrijdag 10 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Siematic Keuken gekocht. Vanaf het moment dat we het eerste gesprek hadden met Ekelhoff hadden wij een heel prettig gevoeld, onze adviseur Jurgen heeft echt onze wensen begrepen en om gezet om ruimte te creëren en een prettige keuken om samen in te werken. Ekelhoff heeft de installatie verzorgd en de monteurs waren super netjes, erg vriendelijk en het zo mooi afgerond. Thorsten heeft ons super goed geholpen om een fantastisch werkblad te bezorgen. Onze conclusie is dat de mensen bij Ekelhoff kosten nog moeit gespaard om onze wens keuken te realiseren.
FOTO VAN VINCENT MEIER
+ Toon extra foto van Vincent Meier
+ Toon extra foto van Vincent Meier
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de service van Ekelhoff”
Door Alina van Doorn op donderdag 2 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Aanvang 2023 zijn wij naar Ekelhoff gegaan. Van tevoren een afspraak gemaakt. Het was echt tijd om onze gedateerde keuken te vervangen. Geweldige ontvangst en meedenken met de wensen. Maar ook verder gekeken naar de mogelijkheden van de ruimte. Materiaal uitgezocht en volledig meegegaan met advies apparatuur. Een uitgewerkte tekening van hoe de keuken zou worden werd ons voorgelegd. Echt een subliem plan. In september 2023 is onze nieuwe keuken geplaatst. Heel vakkundig en in korte tijd. Wij zijn zeer tevreden met de service van Ekelhoff en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ALINA VAN DOORN
+ Toon extra foto van Alina van Doorn
+ Toon extra foto van Alina van Doorn
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring met Ekelhoff keukens”
Door Erik en Jeanine op dinsdag 31 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Allereerst werden we in de winkel heel prettig geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en zo kwamen tot een voor ons perfecte keuken. Ook de afspraken over plaatsing verliepen prettig en duidelijk. We hadden helaas wat pech dat er vanuit de leverancier deurtjes waren geleverd met een verkeerde afwerking, waardoor ze snel krasten. Nadat we dit hebben aangegeven heeft de Ekelhoff dit fantastisch opgelost en gezorgd dat alles werd vervangen. Natuurlijk is het jammer dat dit gebeurt, maar dit zal overal weleens voorkomen. De manier waarop het opgelost werd is precies de reden waarom wij voor deze winkel hebben gekozen. Vaak lees je verhalen van winkels die je met het probleem laten zitten, maar Ekelhoff doet zijn uiterste best om mee te denken en het probleem op te lossen. Inmiddels hebben wij een prachtige keuken staan! Bedankt voor de geweldige service! Wij raden deze winkel absoluut aan.
FOTO VAN ERIK EN JEANINE
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Sabrina Breve op woensdag 25 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn ontzettend blij met onze keuken van Ekelhoff. Ik kan niet anders zeggen dat wij erg goed geholpen zijn en alles naar wens geleverd en gemonteerd. Wij zullen zeker in de toekomst terugkeren!
FOTO VAN SABRINA BREVE
+ Toon extra foto van Sabrina Breve
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is perfect”
Door Hans Ploeg op dinsdag 24 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
na eerst een afspraak gemaakt te hebben in Duitsland bij Ekelhoff Kùchen zijn we daar vriendelijk ontvangen. Ze hebben daar een enorme showroom met heel veel verschillende keukens. Hier kan je eerst goed kijken wat je mooi vindt.
Daarna met de verkoper om de tafel gezeten om onze ideeën aan te geven hoe we onze keuken zien. Verkoper heeft daarna een plan gemaakt voor onze keuken samen met ons. We zijn de showroom met hem doorgelopen om te kijken wat de mogelijkheden allemaal waren. Daarna is er een duidelijke offerte gekomen. En niet zoals in Nederland met enorme hoge prijzen waar je over moet onderhandelen maar in onze ogen een reële prijs. Over de prijs kan je niet onderhandelen. Je hebt wel de tijd om hierover na te denken thuis.
De keuken is door vriendelijke vaklieden (Nederlands sprekende) geplaatst. Ze doen er liever een dag langer over dan dat het haast werk wordt. Helaas was het werkblad een beetje beschadigd maar dit werd snel opgelost door Ekelhoff door een nieuw blad te plaatsen. Het eindresultaat is perfect en we zijn dan ook erg blij met de nieuwe keuken.
FOTO VAN HANS PLOEG
+ Toon extra foto van Hans Ploeg
Reactie of foto toevoegen
“Een Ballerina Keuken met Siemens apparatuur”
Door Fam. van der Weerdt op dinsdag 24 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben bij Ekelhoff een Ballerina Keuken gekocht, met Siemens inbouwapparatuur. Van alle keukenzaken die we hebben bezocht, was Ekelhoff zeker niet de goedkoopste, maar bood wel de beste prijs/kwaliteitverhouding. De plaatsing van de keuken verliep zeer professioneel en erg vriendelijk. De monteurs werkten netjes, waren erg beleefd en gemakkelijk in de omgang. Na de eerste oplevering waren er een paar kleine restpuntjes, zoals een beschadiging aan het granieten aanrechtblad, een lakfout op een deurtje en wat ontbrekende accessoires. Deze zijn allemaal keurig opgelost zonder bijkomende kosten. Wij wonen op meer dan 200km van Nordhorn, niemand heeft ooit gesproken over voorrijkosten.
FOTO VAN FAM. VAN DER WEERDT
+ Toon extra foto van Fam. van der Weerdt
+ Toon extra foto van Fam. van der Weerdt
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geregeld”
Door R. van Daalen op vrijdag 20 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Van A tot Z is alles geweldig geregeld en verlopen. Goed advies met persoonlijke aandacht in de winkel. Geen druk om gelijk de offerte te tekenen. Je krijgt gewoon de tijd er thuis nog over na te denken. Na aankoop wordt je steeds netjes op de hoogte gehouden, wordt alles ingemeten en wordt het geleverd. Zeer kundige en aardige monteurs die ook nog eens goed en keurig werken. Bij ons was er een stukje glas van de oven deur af. Binnen 4 weken een nieuwe deur gekregen en gemonteerd. Wij zijn ontzettend blij met de keuken en de kwaliteit. Voor een goede, kwalitatieve keuken zit je bij Ekelhoff meer dan goed. En ook de service is super.
FOTO VAN R. VAN DAALEN
+ Toon extra foto van R. van Daalen
+ Toon extra foto van R. van Daalen
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is perfect”
Door Henk Bosch op donderdag 19 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een nieuwe keuken uitgezocht en gekocht bij Ekelhoff. We zijn erg tevreden over het hele traject vanaf het eerste adviesgesprek tot en met plaatsing van de keuken. Ekelhoff houdt zich aan alle afspraken en alles werd precies volgens planning uitgevoerd. Het eindresultaat is perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Familie de Zwart op dinsdag 17 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn met veel geduld en expertise geholpen van de aankoop tot aan de aflevering. Gedegen advies, heldere communicatie, keurige aflevering en twee kundige monteurs die de keuken met uiterste zorg hebben geplaatst en rekening hebben gehouden met onze last minute wensen. We zijn enorm blij met onze prachtige keuken!
FOTO VAN FAMILIE DE ZWART
+ Toon extra foto van Familie de Zwart
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Jolanda van 't Einde op woensdag 11 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vanaf het eerste contactmoment tot en met het plaatsen van de nieuwe keuken goede ervaringen. Er wordt meegedacht, voor oplossingen gezorgd. Goed en vriendelijk personeel, werken netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Sander op dinsdag 10 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Van begin tot het eind goed geholpen. Verkoper (Manfred) dacht erg goed mee mee en gaf goed advies. Ook het plaatsen ging uitstekend en werd door keurige, vriendelijke mensen gedaan. Zelfs een belletje na het plaatsen of we tevreden zijn, waar zie je dat nog.
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Thijs D op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Van begin tot einde heldere communicatie van aanschaf in de mooie showroom tot installatie van onze keuken bij ons thuis. Goede heldere installatietekeningen waardoor er tijdens de installatie geen problemen waren ontstaan. Vakkundig geïnstalleerd met oog voor details, helaas was er door de monteurs een beschadiging geconstateerd maar deze werd zonder problemen na een aantal weken verholpen.
FOTO VAN THIJS D
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Richard Franken op dinsdag 3 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Onze droomkeuken met kookeiland gekocht bij Ekelhoff op aanraden van een collega. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. De standaard Nederlandse verkoopmethoden voor keukens (we roepen een achterlijke prijs, onderhandelen maar dan wel gelijk tekenen) wordt hier niet gehanteerd. Transparant proces. Na verkoop ook een goede begeleiding, komen afspraken na en vooral de installatie met eigen personeel is een verademing tov andere bedrijven. Er wordt een eigen nacontrole gedaan en als ze zelf niet tevreden zijn dan wordt vervangen wat nodig is. Enige minpuntje is dat het loodgieterswerk niet door Ekelhoff wordt uitgevoerd.
FOTO VAN RICHARD FRANKEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Fam. W. Huizing op maandag 2 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
De communicatie was zeer goed. Ook de levering van de keuken ging professioneel. Kundig en vriendelijk. De montage was zeer goed, professioneel, kundig, behulpzaam en vriendelijke. Geen enkel probleem of defect bij montage van de keuken. Wij bevelen Ekelhoff Kuchen zeker aan. Alleen jammer dat ze de waterleiding niet aansluiten. Dat heeft met wetgeving te maken.
FOTO VAN FAM. W. HUIZING
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Alice Wesselink op woensdag 27 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben in 2021 een keuken gekocht bij Ekelhoff Kuchen en deze is door uitloop verbouwing in 2022 geplaatst, zelf zijn we pas in 2023 verhuisd en kunnen we nu eindelijk van deze super gave, fijne en mooie keuken genieten! Alle medewerkers die we spraken hebben ons goed en geduldig te woord gestaan. Ze spreken ook goed Nederlands. Dat t project langer ging lopen, daar ging Ekelhoff heel flexibel mee om, we konden goed met ze afstemmen en de laatste plinten hebben ze pas in 2023 er aan kunnen zetten. Dit was allemaal geen probleem.
Kortom: we zijn zeer tevreden en een volgende keuken zouden we zeker weer bij hun halen!
FOTO VAN ALICE WESSELINK
+ Toon extra foto van Alice Wesselink
+ Toon extra foto van Alice Wesselink
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf”
Door Maxime van den Oord op dinsdag 26 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Van begin tot eind is alles goed geregeld. Je bent een ochtend bezig met het in elkaar zetten van de keuken, maar de adviseur denkt erg goed met je mee, alles wat we wilde is gelukt en valt binnen het budget. We zijn later nog terug gegaan om van blad te veranderen en dat was geen probleem. Tijdens het leveren van de spullen waren ze erg voorzichtig met de spullen en het huis! Enorm fijn! Er werd gezegd dat de montage 2 dagen zou duren en ze hebben het uiteindelijk in 1 dag gered. Aardig personeel en denken goed met je mee! Deze winkel zou ik juist aanraden.
FOTO VAN MAXIME VAN DEN OORD
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding en service”
Door Max Croes op zondag 24 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zo'n 1 1/2 jaar geleden zagen wij monteurs van Ekelhoff bij onze overburen een hele mooie keuken plaatsen, zij hebben hun ervaring met ons gedeeld en waren ook erg tevreden over Ekelhoff in de showroom/winkel, communicatie en het installeren van hun keuken. Wij zijn toen ook naar Ekelhoff in Nordhorn gereden en zijn die dag heel goed geïnformeerd door de heer Ingo Rickling, zijn kennis van keukens was echt een verademing, met de ervaring die wij al bij diverse keuken bedrijven in NL hadden. Elk stukje van de keuken was ook aanwezig in de winkel om zo echt een goed beeld te krijgen van de materialen. Er werd een duidelijke offerte opgesteld met duidelijke 3D prints van de keuken op A3 formaat. Nog één keer terug geweest om alles nogmaals definitief door te spreken, hier ook werd weer alle tijd genomen om alles goed door te spreken. Doordat de oplevering van ons appartement meerdere keren werd verplaatst was de communicatie met Ekelhoff wederom prima, nieuwe afspraken voor het leveren werden netjes ingepland en de bevestigingen werden direct gemaild. Op de dag van de levering werd de keuken prima op tijd apart geleverd door een transport team, de monteurs kwamen iets later, en gingen direct aan de slag. Ik wil nogmaals een groot compliment aan al deze mensen geven, men was zeer correct, wisten precies wat te doen, het enige wat zij nodig hadden was een toilet en af en toe een bakje koffie. Men ruimde elke keer de rommel van de vloer, het zag er erg georganiseerd uit. Binnen 2 dagen was de keuken compleet gemonteerd en geplaatst, zonder problemen, alles werkt prima, alles was heel netjes afgewerkt. Wij raden iedereen aan als men voor een keuken gaat kijken, ook eens een ritje richting Nordhorn te maken. Als wij weer een keuken nodig hebben gaan wij zeker weer naar Ekelhoff Küchen in Nordhorn.
FOTO VAN MAX CROES
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N. Keppel op donderdag 14 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Mooie showroom met veel keuzemogelijkheden. Vriendelijke ontvangst en uitstekende deskundige begeleiding bij het vormgeven van de nieuwe keuken. Verkoper denkt goed mee en komt zelf ook met goede suggesties. Nette prijsafspraak beduidend goedkoper dan in Nederland. Goede (technische) tekeningen en mooie impressie. Duidelijke communicatie ook over de betaling in delen van de factuur (mogelijk op Nederlandse bankrekening). Installeren van de keuken vindt plaats door 2 vrolijke, deskundige (ook goed Nederlandse sprekende) vaklieden. Zij signaleren zelf een zeer lichte beschadiging aan de binnenzijde van een kastdeur en beloven daarvoor een nieuw deurtje te komen aanbrengen. Dat doen zij ook - nadat de gietvloer is aangebracht - tegelijkertijd met het aanbrengen van de plinten. Wij zijn zeer tevreden dat we met Ekelhoff Keuken in zee zijn gegaan.
FOTO VAN N. KEPPEL
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jeroen van der Linden op dinsdag 12 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Kwaliteitskeuken, goed geholpen met samenstellen. Meegedacht om onze wensen te optimaliseren. Communicatie volledig in het Nederlands. Planning, technische tekeningen, afspraken, allemaal glas helder. Top monteurs, kortom, niet twijfelen, maar een bezoeker aan Nordhorn brengen
FOTO VAN JEROEN VAN DER LINDEN
+ Toon extra foto van Jeroen van der Linden
+ Toon extra foto van Jeroen van der Linden
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Kees Bilman op dinsdag 12 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Nieuwe keuken gekocht bij Jürgen Piesche van Ekelhoff. De ervaring tijdens het bespreken van onze wensen was top. Goede uitleg, kritische vragen en een prachtig ontwerp. Dit ontwerp is ook exact geplaatst door 2 fantastisch vriendelijke, zorgvuldige en ervaren monteurs. Helemaal top.
FOTO VAN KEES BILMAN
+ Toon extra foto van Kees Bilman
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed en netjes verlopen”
Door E. Koops op zaterdag 9 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Vanaf het uitzoeken tot het plaatsen van mijn keuken is alles goed en netjes verlopen. Er wordt goed geluisterd en meegedacht op alle vlakken waardoor ik nu een keuken heb die goed bevalt.
FOTO VAN E. KOOPS
Reactie of foto toevoegen
“Alles is vlekkeloos verlopen”
Door Edith de Jong op donderdag 7 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn bij Ekelhof heel goed te woord gestaan en hebben precies volgens planning onze keuken gekregen. Ik vond het spannend om vanuit Nederland (Randstad) een keuken in Duitsland te kopen, maar het is vlekkeloos verlopen. Zeer tevreden met het eindresultaat!
FOTO VAN EDITH DE JONG
+ Toon extra foto van Edith de Jong
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische ervaring”
Door David Nidam op vrijdag 1 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wat een fantastische ervaring hebben wij gehad bij Ekkelhoff Küchen! Het begon bij de aankoop. Er werd heel goed meegedacht met onze wensen en inrichting van de keuken. Maar ook bij de uiteindelijke montage is er werkelijk vakwerk geleverd! Zo secuur en met precisie geplaatst alsof het hun eigen keuken was. Tevens flexibel waar nodig omdat we toch her en der weer net wat extra wilden. En daarna de nazorg die ook perfect was. (Nog even nagebeld of alles wel in orde was). Superservice en klantvriendelijkheid
FOTO VAN DAVID NIDAM
+ Toon extra foto van David Nidam
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Ellen Hulswit-Veraart op donderdag 31 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ik was al eerder in de showroom geweest, dus wist ik ongeveer wat ik kon verwachten aan kwaliteit en afwerking. Samen met de heer Vennegerts hebben we de droomkeuken voor ons nieuwbouwhuis op papier gezet. Nooit eerder heb ik na hoeven denken over looprichting, volgorde van koken, indeling van lades/kastjes etc. Maar na 2 uur hadden we alles wel zo op tekening samen met de daarbij behorende onderdelen en materialen. Ja, het is een aanzienlijke investering maar het is ook voor het centrale punt in huis. De planningsafdeling was top 3 keer heb ik de leverdatum vd keuken moeten uitstellen omdat de oplevering was verlaat, geen onvertogen woord. Keuken is snel en professioneel geïnstalleerd en ook de servicemonteurs voor de laatste puntjes waren netjes en vakkundig. Dank Ekelhoff voor het ontzorgen en het keurige werk. Ik kijk uit naar veel kookplezier. Nu alleen nog een mooie lamp voor boven het kookeiland. Van het zoeken naar de juiste lamp heb ik wel stress ;)
FOTO VAN ELLEN HULSWIT-VERAART
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Weldink op woensdag 30 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben een mooie keuken uitgezocht na twijfel zijn we toch weer terug gegaan en is er een totaal andere keuken uitgekomen. We zijn ontzettend goed geadviseerd en hebben zowel voor en nadelen gehoord over de verschillende materialen. Niks was te veel ondanks de vele wijzigingen in het ontwerp. Wij raden jullie ook aan iedereen aan!
FOTO VAN WELDINK
Reactie of foto toevoegen
“Service van ongekend niveau”
Door D. Anticevic op woensdag 30 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Zoveel goed te zeggen dat ik niet weet waar ik moet beginnen, het feit dat dit inmiddels de vierde keuken is die wij bij Ekelhoff keukens in Nordhorn en met namen bij Sven Wensing zegt denk ik al een hoop.Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij een nieuwe keuken nodig, zijn door Sven wederom fenomenaal geholpen, kennis, kunde en creativiteit zijn de woorden die bij mij naar boven komen als ik aan Sven denk. Hij heeft voor onze ruimte een perfecte oplossing gevonden voor het betrekken van de keuken met de woonkamer. Na de ontwerpfase een goede technische tekening mogen ontvangen welke wij met de aannemer konden delen voor de aansluitpunten e.d., dit is vlekkeloos en spoedig verlopen. Levering ook zonder problemen dag voor montage ontvangen en met zorg afgeleverd in het huis.Heren van de montage zijn netjes, beleefd en vriendelijk. Al met al moet ik wederom zeggen dat wij weer jaren gaan genieten van een keuken van top kwaliteit, service van ongekend niveau en aftercare die zelden elders te vinden is. Nogmaals willen wij toch ook de uitstekende service en dienstbaarheid van Sven Wensing benoemen, complimenten en hopelijk tot de volgende keer als we weer een prachtige keuken nodig hebben.
FOTO VAN D. ANTICEVIC
+ Toon extra foto van D. Anticevic
+ Toon extra foto van D. Anticevic
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en fijne monteurs”
Door Arnoud Vermeer op vrijdag 25 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Erg fijn gesprek in de winkel. Prachtige keuken uitgezocht, die paste binnen mijn budget. De winkel communiceert proactief over alle afspraken. De monteurs waren aardig en zeer vakkundig en hebben de keuken in 2 dagen geïnstalleerd.
FOTO VAN ARNOUD VERMEER
+ Toon extra foto van Arnoud Vermeer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Opperman op woensdag 23 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Ekelhoff. De keuken is vakkundig geïnstalleerd en afspraken worden nagekomen. We kunnen Ekelhoff aan iedereen aanbevelen! (Keuken 500063)
FOTO VAN FAMILIE OPPERMAN
+ Toon extra foto van Familie Opperman
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de gehele gang van zaken”
Door Dirk Jonkhof op zondag 20 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Bij mijn eerste bezoek had ik mijn eigen schetsen voor de keuken meegenomen. De heer Ingo Rickling was erg meedenkend t.a.v de mogelijkheden. Mijn eigen idee voor een lagere zit mogelijkheid rond het eiland werd direct door hem besproken met de technische afdeling. Na een kwartiertje kwam hij terug met de mededeling dat zij wel een oplossing wisten te bedenken. En zo is het geworden waarbij de contacten met de firma altijd zeer positief waren en ook de planning en montage gingen vlekkeloos. Evenals het vervangen van een deurtje waar een kleine beschadiging aan zat die door de monteurs zelf werd gezien en genoteerd. Erg blij met de kwaliteit van de hele gang van zaken en die van de keuken zelf.
FOTO VAN DIRK JONKHOF
+ Toon extra foto van Dirk Jonkhof
+ Toon extra foto van Dirk Jonkhof
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie keuken”
Door Marc van Straalen op donderdag 10 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Heel netjes ontvangen en het is een hele mooie winkel. Je vindt er alles voor keukens. Wij zijn geholpen door Carsten. Hij denkt met je mee met de indeling van de keuken en de opstelling. Aan de hand van onze wensen gaf hij advies.
Met als resultaat een hele mooie keuken naar onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en fijn advies”
Door Jan Beekman op dinsdag 8 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Zeer goed en fijn advies van de heer Stenberg. Ook de monteurs zijn perfecte vakmannen we hebben 4 verschillende heren op bezoek gehad en alle 4 vakmensen. De keuken is zonder beschadiging geleverd en top geplaatst. Een aanrader nieuwe keuken nodig ga is kijken
FOTO VAN JAN BEEKMAN
+ Toon extra foto van Jan Beekman
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Addy van den Berge op zaterdag 5 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Een fijn welkom gehad, koffie met verse taart die daar ter plekke werd gebakken. Er werd goed meegedacht en geadviseerd. Hierdoor is er voor ons een droomkeuken gerealiseerd waar wij enorm trots op zijn! Goede nazorg ook!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Suzan op donderdag 3 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn goed en professioneel geholpen. De keuken is zoals wij verwachten en de aftersales is ook goed. Wij hebben nu voor de tweede keer een keuken hier gekocht en kunnen het iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Annemieke de Jong op donderdag 3 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Nadat wij de showroom al eens bezocht hadden, hebben wij een afspraak gemaakt en is er door de adviseur van Ekelhoff Küchen ruim de tijd genomen om onze droomkeuken samen te stellen. Al wandelend door de ruime showroom kwam onze droomkeuken tot leven. Ook de plaatsing was geheel naar tevredenheid en we zijn tot op de dag van vandaag heel blij met alles wat we gekozen hebben. We zijn heel tevreden over alle aspecten, inclusief de nazorg en service!
FOTO VAN ANNEMIEKE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apapratuur”
Door Familie Holst op donderdag 3 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Goed verkoopadvies. Goede installatie, prettige mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind super ervaring”
Door A. van der Valk op maandag 31 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Eerste keer keuken bij Ekelhoff gekocht. Van begin tot eind super ervaring. Offertes netjes, goede communicatie en de montage werd door 2 ervaren installateurs gedaan, alles heel netjes en volgens afspraak.
FOTO VAN A. VAN DER VALK
+ Toon extra foto van A. van der Valk
+ Toon extra foto van A. van der Valk
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met onze keuken”
Door S. van Dongen op zondag 30 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Onze keuken hebben wij bij Ekelhof gekocht, en geen moment spijt. Van het eerste contact tot de oplevering was alles proffesioneel geregeld! Dikke pluim voor de monteurs die de keuken super netjes hebben geplaatst. En wat echt helemaal top was, alles klopte niks verkeerd, niks miste alles was er en klopte. Monteurs zijn nog teruggekomen om de plinten te monteren omdat de vloer er nog niet in lag wegens leverings problemen. Wij zijn superblij met onze keuken en raden iedereen aan bij Ekelhof een keuken aan te schaffen! Enigste puntje misschien dat de cooker en vaatwasser niet worden aangesloten, maar dat wisten we van te voren.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Haarman op dinsdag 25 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Prima keukenzaak, mooie showroom met veel keus en een gastvrij ontvangst. Wij zijn vakkundig geholpen door Nort Hundertmark bij het ontwerp waarin hij meedacht om tot het juiste eindresultaat te komen. Wij zijn twee keer geweest maar bij de eerste keer kregen we al gelijk een tekening (3D) en offerte mee. We kregen alle tijd om dit op ons gemak nog eens te bekijken en wat wijzingen door te voeren. Dus geen sprake van opdringere verkopers of iets dergelijks. Wat ons zeer positief stemt is de flexibiliteit om nog tot het laatste moment van bv. kleur te veranderen aangezien ons huis pas volgend jaar klaar is. Kortom, voor nu dik tevreden en hebben we vertrouwen in de plaatsing van de keuken. Nort bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Fam wagener op zaterdag 22 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wat een mooi bedrijf en ontzettend goed geholpen door Benjamin. Ook de plaatsing ging super goed met aardige jongens alles was top complimenten voor dit mooie bedrijf. Goed geregeld allemaal. Echt een aanrader als je opzoek bent naar een nieuwe keuken zeer deskundig personeel en super aardig.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door Esmee Van de wijngaard op woensdag 19 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn recent verhuisd en hebben net zoals bij onze vorige woning een keuken aangeschaft bij Ekelhoff! Toevallig had ik het erg gister nog met mijn partner over, wij zouden nooit ergens anders meer een keuken aanschaffen. Ekelhoff levert kwaliteit. Je merkt het al zodra je de eerste afspraak hebt, een geweldig mooie showroom waar je uitgebreid keukens kunt kijken onder het genot van een kopje koffie en een stukje taart. De adviseur denkt erg goed mee en kijkt in oplossing, niet problemen. De heren die de keuken hebben geplaatst stuk voor stuk vakmensen en allen zeer aardig en netjes! In Nederland moet je altijd overal achteraan bellen of komen er vakmannen die (onze ervaring) veel rommel achterlaten. Maar de Duitse netheid en stiptheid bevalt ons zeer goed!
FOTO VAN ESMEE VAN DE WIJNGAARD
+ Toon extra foto van Esmee Van de wijngaard
+ Toon extra foto van Esmee Van de wijngaard
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Hans Numan op woensdag 19 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij hebben een prachtige keuken gekocht en deze is inmiddels geïnstalleerd, de service tijdens de verkoop was erg goed en ook daarna konden er nog wijzigingen doorgevoerd worden. De montage werd verzorgd door vakmannen en alles is goed opgeleverd. Een echte aanrader!
FOTO VAN HANS NUMAN
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Lotte Dahmes op maandag 17 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Echt hele goede kwaliteit, het nieuwste apparatuur, goede service (o.a leenkeuken was zo fijn), plaatsing verliep ook ontzettend goed, snel en heel netjes en schoon werken. Daarnaast goede comunnicatie wanneer en hoe het liep. Dus meer dan tevreden en we raden Ekelhoff dan ook echt aan iedereen aan.
FOTO VAN LOTTE DAHMES
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Nguyen op zaterdag 15 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Bij de verkoop zijn we goed geholpen door Michael. Het voordeel is dat ze ook Nederlands spreken. Tussendoor zijn er nog aanpassingen mogelijk. De keuken hebben we in goede staat ontvangen, helaas was de vaatwasser vertraagd door de fabrikant. Daarnaast mistte we een onderkast, wat achteraf verkeerd geleverd bleek te zijn op een ander adres. Gelukkig is dit niet met al te veel vertraging alsnog geleverd. Voor de zeeppomp is er een verkeerde uitsparing gemaakt, hiervoor hebben ze vanuit de fabrikant een rozet gestuurd. Dit is natuurlijk de goedkoopste oplossing, maar ik had liever een nieuw werkblad gezien of een financiële compensatie. Al met al zijn we over het algemeen tevreden, we zouden er zo weer heen gaan voor een volgende keuken.
FOTO VAN NGUYEN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door José en Luc op vrijdag 14 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
De investering in een nieuwe keuken was voor ons bij Ekelhoff het geld waard! Vakkundig geholpen door Marcel Piesche bij het ontwerp en later vakkundig uitgevoerd door de collega's van Marcel. Het is letterlijk millimeter werk geworden, waardoor het er nu strak bij staat. We zijn een paar keer geweest onder andere vanwege de kleurstelling. Voor Marcel geen enkel probleem om daar tijd voor vrij te maken. Wat ons zeer positief stemt is de flexibiliteit van de organisatie. Lopende de rit hebben we een correctie doorgevoerd in de apparatuur, waar flexibel op werd gereageerd en gerealiseerd. De service is prima hebben we ervaren. Bij de plaatsing was een kleine beschadiging, wat direct werd opgelost. We zijn heel blij met de nieuwe keuken!
FOTO VAN JOSÉ EN LUC
+ Toon extra foto van José en Luc
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Willem de Zwart op woensdag 12 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vanaf het uitzoeken/kopen van een keuken tot de oplevering is werkelijk alles perfect gegaan. De verkoper, hr. Backherms , heeft ons vakkundig geadviseerd en de geleverde en geplaatste keuken voldoet aan onze wensen. Het plaatsen is erg vakkundig gedaan. We kunnen niet anders zeggen, dan dat Ekelhoff een top bedrijf is. Prijs, kwaliteit en service is zondermeer fantastisch.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Familie Lobato op donderdag 29 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn uitstekend geholpen door Marie-Louise. heel vriendelijk en we mochten overal de tijd voor nemen. Wij zijn maar 1 keer naar Duitsland geweest. Verder alles via de mail of telefoon perfect geregeld. Alles wat 'Ekelhoff' heeft gezegd of beloofd zijn ze nagekomen. Tijdens het plaatsen van de keuken werd enorm netjes gewerkt door de mannen. Wij zijn heel tevreden met de verkoop, de plaatsing en het resultaat. Het is een professioneel bedrijf waar alle disciplines uitstekend met elkaar samenwerken. Als klant geeft je dit een heel goed en vertrouwd gevoel. De keuken en alle. andere artikelen zijn van super kwaliteit. De services van Ekelhoff is uitstekend.
FOTO VAN FAMILIE LOBATO
+ Toon extra foto van Familie Lobato
+ Toon extra foto van Familie Lobato
REACTIE VAN MARIE LOUISE
Beste Petra & Mario
dank voor jullie mooie reactie.
Ik vond het altijd prettig om met jullie te communiceren, zowel bij ons met een bakkie koffie als via de telefoon.
Hoop dat jullie goed genieten van al het lekkers dat uit deze mooie keuken wordt getoverd ;-)
mocht er in de toekomst iets zijn , twijfel niet en stuur me een emailtje.
Groetjes Marie Louise
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Kaj Soderberg op donderdag 29 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Ole heeft ons uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden, en op ons vriendelijke maar duidelijke manier geadviseerd omtrent wat wel en niet een goed idee is. Hij nam alle tijd, en hij luisterde goed. Ook zijn collega's, na de koop, waren heel behulpzaam met technische tekeningen en vragen beantwoorden. Ook de nazorg, na installatie, was top.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Fam. L.Winters op zondag 25 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn echt super blij met onze nieuwe keuken. Heel mooi en rustig.
De kleur past ook goed in ons interieur! Vrienden van ons vinden de keuken ook erg mooi, ze vinden hem zelfs nog groter lijken. We zijn ook erg tevreden over hoe de keuken geplaatst is! De monteurs hebben netjes en snel gewerkt! Bij de aankoop hebben wij goede adviezen gekregen en werd er goed meegedacht.
FOTO VAN FAM. L.WINTERS
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Pepping op vrijdag 23 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Op advies van verkoper van Ekelhoff hebben wij een Ballerina keuken gekocht. Communicatie, levering en plaatsing allemaal volgens het boekje. Alles in één keer compleet geleverd en gemonteerd. Precies volgens tekening en afspraak. Helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Fam. Bruggeman op donderdag 22 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
September 2022 zijn we bij Ekelhoff in het centrum van Nordhorn geweest waar we enorm gastvrij zijn ontvangen. Sluitingstijd was allang voorbij maar de verkoper nam alle tijd en moeite om onze droomkeuken te ontwerpen. Hij adviseerde ons om daarna lekker naar huis te gaan en de offerte te laten bezinken. Geheel vrijblijvend en we kregen alle tijd en ruimte om na te denken. Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst en de monteurs hebben vakwerk geleverd. Onze droomkeuken is daarmee werkelijkheid geworden en het is echt fantastisch geworden!
FOTO VAN FAM. BRUGGEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Het hele proces was en zorgeloos”
Door Familie Lycklama à Nijeholt - van den Wijngaard op dinsdag 20 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
"We hebben enige tijd geleden een prachtige antraciete keuken met composiet werkblad gekocht bij Ekelhoff Keukens. We zijn nog steeds ontzettend blij met deze aankoop en zullen in de toekomst hier zeker weer een keuken kopen.
Het hele proces, van ontwerp tot installatie, was foutloos en zorgeloos. De ontwerpservice was uitstekend, we willen Henning Reineke hiervoor bedanken. De keuken werd volgens afspraak geplaatst en ook de monteurs waren vriendelijk. Ook na de installatie was het geweldig om te zien dat ze nog steeds voor je zorgden en voor je klaar staan indien er problemen waren. Een aantal weken geleden kregen we zelfs een telefoontje met de vraag of we nog steeds tevreden zijn. We zouden Ekelhoff Keukens zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en kwalitatieve keukenservice. Bedankt Ekelhoff Keukens!"
FOTO VAN FAMILIE LYCKLAMA À NIJEHOLT - VAN DEN WIJNGAARD
+ Toon extra foto van Familie Lycklama à Nijeholt - van den Wijngaard
Reactie of foto toevoegen
“Een echte eycatcher”
Door K. Alandt op donderdag 15 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Fantastische keuken voor een goede prijs! De prijs/kwaliteit verhouding bij Ekelhoff is uitstekend en de verkopers & service is wat je ervan mag verwachten. Ze communiceren tijdig en netjes over alle aspecten zoals leverdatum, details en antwoorden vlug op vragen die er nog mogen zijn. De montage ging volgens afspraak en vlug en het afmonteren van het achterblad een paar weken na de eerste levering ging super snel. Ze zouden binnen 6-8 weken het achterblad monteren maar in plaats daarvan waren ze er al binnen amper 3 weken om alles af te maken. Ze bellen 30 minuten voor aankomst wat ook heel prettig is. Ondanks Ekelhoff een Duits bedrijf is praten de meeste werknemers erg goed Nederlands wat het communiceren helder en prettig maakt. De keuken is echt een eyecatcher en ik ben heel blij dat ik bij hen mijn aanschaf heb gedaan!
FOTO VAN K. ALANDT
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rik Hopman op woensdag 14 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Na ruim 20 jaar hebben wij wederom een SieMatic keuken bij Ekelhoff gekocht. Natuurlijk vanwege de kwaliteit van het product, maar zeker ook vanwege het professionele advies, de goede communicatie, de vakkundigheid van de monteurs en de service achteraf. De monteurs hebben ook meegedacht om achteraf de verdeler van de vloerverwarming af te werken. We zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN RIK HOPMAN
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze nieuwe keuken”
Door S. Smedes op woensdag 14 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn tevreden over Ekelhoff en hun service. Van het begin tot het eind zijn wij zeer prettig geholpen door Thomas. Het contact verliep vlot, ook per mail. Wij hebben de keuken anderhalf jaar geleden al gekocht, door uitloop van de renovatie van ons huis kon de keuken niet eerder geplaatst worden, dit was geen enkel probleem voor Ekelhoff. Toen wij na een jaar begonnen te twijfelen over een aantal gemaakte keuzes konden we zonder problemen weer langs komen, er werd opnieuw aandachtig en voldoende de tijd aan ons geschonken door Thomas. We besloten een paar kleine wijzigingen aan te brengen. De prijzen waren inmiddels verhoogt, maar deze meerprijzen hoefden wij niet te betalen. Hierover waren wij blij verrast! Ook de service nadien is ons prima bevallen. Toen de keuken geplaatst werd lag de vloer er nog niet in, ze zijn zonder problemen een aantal weken later terug gekomen om de vloerplinten te plaatsen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN S. SMEDES
REACTIE VAN THOMAS SZELLAS
Beste Stephan en Maaike,
Hartelijk dank voor deze geweldige recensie!
We zijn blij dat jullie tevreden zijn met jullie nieuwe keuken en de installatie. Het contact met jullie was voor mij ook erg prettig. Als jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Thomas Szellas
Küchen EKELHOFF
t.szellas@ekelhoff.de
0049-5921 8048-19
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met onze keuze”
Door Fam Romijn op woensdag 14 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben in ons nieuwe huis wederom gekozen voor een keuken van Ekelhoff. Dit is onze 2e keuken bij Ekelhoff, en wederom was de service zeer goed. We zijn enorm blij en trots met onze keuze.
FOTO VAN FAM ROMIJN
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie, geweldige plaatsing en nazorg”
Door Anouk Rosken op dinsdag 13 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken! Fantastisch geholpen door Ekelhoff van het begin tot het eind. Goede communicatie, geweldige plaatsing en nazorg. Ik zou Ekelhoff zeker aanbevelen.
FOTO VAN ANOUK ROSKEN
+ Toon extra foto van Anouk Rosken
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Erik Smid op dinsdag 13 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Na een prima ontvangst met een heerlijke lunch, waarbij uitgebreid de tijd weer genomen wat onze wensen waren voor onze nieuwe keuken. Hebben we nu een droomkeuken staan die aan al onze wensen ook daadwerkelijk voldoet.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Robert op dinsdag 13 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Een eerlijk en duidelijk bedrijf dat de gemaakt afspraken nakomt. De prijs is de prijs, er zijn geen verborgen kosten. Vakmensen met oog voor detail die de keuken installeren en ook bereid zijn wat extra te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Niek op dinsdag 13 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Kwalitatieve goede keukens waarbij ze mee gedacht hebben om de bestaande keuken (7jr oud) deels hergebruiken (keukenkastjes, bestaande apparatuur).
Oplevering was ook goed. De monteurs werken netjes en ruimen alles op.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Fam van de Brug op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Uitermate tevreden over het hele prces van het kopen van de keuken. Het begint al met het bezoek aan de showroom, zeer grote showroom met veel opstellingen, nederlands sprekende medwerkers die kennis van zaken hebben. Gedurende de bestel en leveringsperiode wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De levering en plaatsing van de keuken verloopt soepel en uiterste nauwkeurig. Helemaal tevreden met Ekelhoff keukens
FOTO VAN FAM VAN DE BRUG
+ Toon extra foto van Fam van de Brug
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door I van Ravenswaaij op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
In de showroom worden al je wensen gehoord en denken medewerkers ontzettend goed mee. Professioneel op ieder vlak, niet alleen op het gebied van keukens maar ook qua inrichting, gebruik van de ruimte en kwaliteit. Realistisch. Montage verliep soepel en zonder enige problemen. Zeer tevreden, aanrader!
FOTO VAN I VAN RAVENSWAAIJ
+ Toon extra foto van I van Ravenswaaij
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Niels op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Dit is de 3e keuken die wij bij Ekelhof hebben besteld. Van begin to eind is het super geregeld. Ze bedenken dingen waar je zelf zo 123 niet op komt. Mochten we weer een nieuwe keuken nodig hebben gaan wij weer naar hun toe.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Rene Kuipers op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Van verkoopgesprek tot en met de montage, niets dan complimenten. Ekelhoff houdt je uitstekend op de hoogte van alle stappen, en komt haar afspraken na.
FOTO VAN RENE KUIPERS
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het eindresultaat”
Door Jeffrey Heemskerk op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
in de showroom heel warm onthaald en de service van de verkoper was uitermate goed. de man wist eigenlijk direct waar onze smaak heenging en kwam met een prachtig ontwerp. Super blij met het eindresultaat.
FOTO VAN JEFFREY HEEMSKERK
+ Toon extra foto van Jeffrey Heemskerk
+ Toon extra foto van Jeffrey Heemskerk
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Maikel Blokhuis op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Eind 2022 onze mooie keuken gekocht bij Ekelhoff, we werden geholpen door Heiner. Hij heeft middels een ronde door zaak ons de diverse mogelijkheden laten zien. vervolgens zijn zo tot mooie 3d tekeningen gekomen, helemaal naar onze smaak. Vervolgens op 30 april zijn ze keuken komen plaatsen, door wat missende scharnieren en de nis konden ze hem niet in 1 keer afronden. Dit was ons geen probleem, werd keurig geïnformeerd hierover en is er een vervolg afspraak gemaakt. Monteurs konden zelfs wat Nederlands spreken. Onze ervaring met Ekelhoff is goed verlopen!
FOTO VAN MAIKEL BLOKHUIS
+ Toon extra foto van Maikel Blokhuis
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Rick Boersma op woensdag 7 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
In oktober 2021 hebben wij bij Ekelhoff een keuken besteld welke in juni 2023 geplaatst is. In het proces van de verkoop ontzettend goed geholpen en als prettig ervaren. Het plaatsen van de keuken is erg goed gedaan met oog voor detail en hele vriendelijke monteurs. Ekelhoff communiceert telkens erg helder over wat ze wel en niet doen (ze mogen geen water aansluiting doen). Enige nadeel in het proces is dat hun planning erg vol zit. Bij een nieuwbouw waarbij de datum meer onzeker is, is het erg lastig om de flexibiliteit te vinden die je daar soms bij nodig hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Maarten Muijsson op woensdag 7 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
We zijn in de winkel erg goed geholpen. De verkoper nam ruim de tijd voor ons en adviseerde goed. De plaatsing ging soepel en werd door Ekelhoff streng en eerlijk beoordeeld op kwaliteit. Dat wat niet goed was is keurig na een aantal weken hersteld. Zeer tevreden over het eindresultaat en de verleende service.
FOTO VAN MAARTEN MUIJSSON
+ Toon extra foto van Maarten Muijsson
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Hilly Deltenre op woensdag 7 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn super blij met onze keuken. Perfect geplaatst door bijzonder vakkundige mensen, die heel attent waren en heel precies te werk gingen. Alles perfect op zijn plek. Heel duidelijke uitleg ook over de apparatuur in de keuken. En ook heel fijn dat alle verpakking is meegenomen en zelfs nog gestofzuigd. Ook onze complimenten voor Matthias Götze, die ons perfect heeft geadviseerd bij het samenstellen van de keuken. Separaat een mail met een foto van onze fantastische keuken.
FOTO VAN HILLY DELTENRE
+ Toon extra foto van Hilly Deltenre
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Kor Siertsema op dinsdag 6 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Tsja, moet je je nieuwe keuken nou in Duitsland gaan kopen? In de buurt van je woonplaats (en elders in Nederland) zijn toch zeker ook wel goede keukenzaken? Ja, zéker wel, en we hebben in onze woonomgeving daarom ook 4 zaken bezocht en ons uitvoering laten voorlichten. Op advies van mijn broer en zus zijn we uiteindelijk toch ook naar Ekelhoff in Nordhorn gegaan. We wilden toch gaan ervaren en vergelijken. De wijze waarop adviseur Nadja Hollmann met ons meedacht en vooral ook out of the box dacht, bracht heel nieuwe ideeën en inzichten. En ja, als dan de keuken prijstechnisch gezien ècht goedkoper blijkt te zijn dan in Nederland en de apparatuur kwalitatief nog beter is, dan maak je de keuze voor 'Duitsland'. En dan komt het belangrijkste deel van het proces: de montage en vooral ook de service achteraf als er onverhoopt iets niet naar wens blijkt te zijn. Over de montage niets dan lof. Wij hebben ervaren dat verkoop én montage door een en hetzelfde bedrijf een heel groot voordeel is. De verkoper kan zich dan nooit verschuilen achter de monteur of andersom. In ons geval monteerde de monteur van Ekelhoff de keuken ván Ekelhoff. De montage verliep snel, schoon en zeer zorgvuldig. Naderhand is een monteur op ons verzoek nog eens terug geweest om de deurtjes nog eens te stellen en om de afstandsbediening van de verlichting te vervangen. We hebben onze keuken nu twee jaar en zijn méér dan tevreden.
Adviseur Nadja Hollmann en Ekelhoff in Nordhorn: warm aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Arno Rietveld op zondag 4 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Het begon al met een heel fijn gesprek en goede adviezen, verder liep het volgens planning en is de montage vakkundig uitgevoerd en is het een prachtig eindresultaat geworden. Ook bij 2 kleine tegenvallers werd dit heel goed opgelost. Zo wil je behandeld worden, vakbekwaam, vriendelijk en als klant. Dus erg blij mee, zou het iedereen aanbevelen hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het eind resultaat”
Door Meijberg op donderdag 1 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn super tevreden over de service van Ekelhoff. We zijn meerdere keren langs geweest bij de vestiging in de Hauptstrasse en zijn hier fantastisch ontvangen en geholpen, en er werd de tijd voor ons genomen. Ook zijn we heel tevreden over de service die geleverd is na het kopen van de keuken. Het contact is makkelijk en goed, het inmeten gebeurd heel nauwkeurig en de montage is ook fantastisch verlopen. We zijn dan ook heel tevreden met het eind resultaat!
FOTO VAN MEIJBERG
Reactie of foto toevoegen
“Een aanwinst in ons nieuwe huis”
Door Silvia op donderdag 1 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Onze ervaring met Ekelhoff is enorm positief op alle vlakken. Bij het uitzoeken van de keuken zijn wij goed geïnformeerd en is er echt tijd genomen om alles goed af te spreken en uit te zoeken. Het plaatsen van de keuken is heel goed gegaan. De monteurs hebben serieus gewerkt en de keuken keurig netjes opgeleverd. En tot slot, maar niet minder belangrijk, bevalt de keuken enorm. Hij is precies zoals we hadden verwacht en een aanwinst in ons nieuwe huis. Goede kwaliteit en netjes afgewerkt.
FOTO VAN SILVIA
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Xander op dinsdag 30 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Na wat mindere ervaringen bij diverse andere zaken, voelde ons gesprek bij Ekelhoff vanaf het eerste moment als een warm bad (Jonas bedankt!). Kundig, het stellen van de juiste vragen en, terwijl wij van een verzorgde lunch genoten, direct een 3D-ontwerp. Ook de installatie en nazorg waren uitstekend. Hoewel ik zeker weet dat wij nog jaren tevreden zijn met onze keuken, komt onze volgende keuken ook bij Ekelhoff vandaan!
FOTO VAN XANDER
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en nazorg”
Door Wim Ravenschot op dinsdag 30 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
In showroom vriendelijk ontvangen, 2 uur rondgekeken. Afspraak gemaakt voor een paar dagen later voor het opstellen van offerte. Direct al gehoord wanneer de keuken eventueel geplaatst kon worden. Wij gingen met een duidelijk plan voor offerte inclusief apparatuurkeuze. Onze verkoopadviseur gaf ergonomische adviezen. Duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Plaatsing vond plaats op afgesproken datum door een kundig, secuur en vriendelijk team. Ook 3 kleine nazorg puntjes werden op korte termijn opgelost.
FOTO VAN WIM RAVENSCHOT
Reactie of foto toevoegen
“Echt zeer blij en tevreden”
Door Familie Brinkhorst op vrijdag 26 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Na meerdere Nederlandse keuken zaken te hebben bezocht kwamen we bij Ekelhoff, en het verschil in kennis en kwaliteit was al snel duidelijk. De keukens waren beduidend van hogere kwaliteit en zo ook de kennis van de medewerkers. Ook de prijs kwaliteit verhouding was beter. Onze keuze was dus snel gemaakt, en na afronding van de werkzaamheden en plaatsing van de keuken hebben genieten wij elke dag van deze keuze. Vrienden en familie maken veel complimenten over de keuken keuze, wij zijn echt zeer blij en tevreden over het totaal, ook onze dochter heeft inmiddels een keuken uitgezocht bij Ekelhoff.
FOTO VAN FAMILIE BRINKHORST
+ Toon extra foto van Familie Brinkhorst
+ Toon extra foto van Familie Brinkhorst
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Familie Drost op donderdag 25 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn erg tevreden met onze keuken. We zijn vriendelijk, in het Nederlands, geholpen op locatie. Ondanks dat er voor de plaatsing wat mis is gegaan met het opmeten, is dit netjes door Ekelhoff opgelost. Wij zouden Ekelhoff iedereen aanraden.
FOTO VAN FAMILIE DROST
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door naomi richters op woensdag 24 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Fijne communicatie en mooi resultaat. Erg blij mee!
FOTO VAN NAOMI RICHTERS
REACTIE VAN HENNING REINEKE
Beste Naomi, heel erg bedankt voor de geweldige recensie. Ik vond het heel fijn om met jullie samen te werken, jullie zijn echt hele leuke klanten. Van het begin tot het einde van onze vele gesprekken. We hadden altijd veel plezier samen. Het hoogtepunt voor jullie was zeker dit prachtige werkblad dat jullie hebben gekozen. Mijn complimenten! Als er nog iets is, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik hoop dat jullie allebei veel plezier beleven aan jullie nieuwe keuken en dat jullie nog vele gezellige uurtjes zullen doorbrengen met jullie familie en vrienden. Met vriendelijke groet uit Nordhorn.
Henning Reineke
Küchen EKELHOFF
h.reineke@ekelhoff.de
0049-5921 8048-14
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eva op donderdag 18 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Die Kommunikation war von Anfang bis Ende deutlich und zeitnah; wenn wir irgendwelche Fragen hatten, wurden diese immer zügig beantwortet. Die Beratung vor Ort war ebenfalls sehr angenehm. Liefer- und Einbautermin wurden exakt eingehalten und alle involvierten Personen, inklusive der Installateure, waren sehr freundlich! Mit der eingebauten Küche selbst sind wir auch sehr zufrieden!
FOTO VAN EVA
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Monique Oude Alink op woensdag 17 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn super goed geholpen door Marcel Piesche. Hij begreep onze wensen en wat wij belangrijk vonden en heeft daarbij een keuken ontworpen die helemaal aan onze wensen voldoet. Ook de communicatie over de voortgang was prima verzorgd. Het plaatsen van de keuken was ook goed, alleen jammer dat het front van de vaatwasser niet goed was gedaan waardoor dit opnieuw moest worden gedaan en dat in de plint niet het rooster voor de wijnkoelkast aanwezig was. Daarom een goed en niet een super. Maar deze onvolkomenheden zijn wel weer prima opgelost.
FOTO VAN MONIQUE OUDE ALINK
+ Toon extra foto van Monique Oude Alink
+ Toon extra foto van Monique Oude Alink
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Hans Kruisselbrink op dinsdag 16 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer goede organisatorische organisatie, alles keurig vooraf aangemeld en uitgevoerd. Planning doet wat ze afspreken en meerdere momenten van afspraak maken via telefoon/mail/sms. Verkoop is keurig geholpen en op de diverse mogelijkheden gewezen en besproken. Prijstechnisch een "nette" prijs. Koop al in 2021 gedaan en geleverd in 2023, geen prijsverhoging gehad. Al met al een top bedrijf voor een nieuwe keuken.
FOTO VAN HANS KRUISSELBRINK
+ Toon extra foto van Hans Kruisselbrink
Reactie of foto toevoegen
“Fijn om zaken mee te doen”
Door Reinolda Koot op maandag 15 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn uitstekend ontvangen, het advies was nuttig en we hebben er veel aan aan gehad. Het is knap om in augustus 2022 te zeggen dat er in week 11 2023 wordt geleverd en dat dat ook echt gebeurd. Alles wat is toegezegd is ook gebeurd. Fijn om zaken mee te doen
FOTO VAN REINOLDA KOOT
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met het eindresultaat”
Door Familie van Duijn op zondag 14 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zijn op advies van kennissen naar Ekelhoff gegaan. Hebben voor de zekerheid afspraak gemaakt om zeker te zijn dat er iemand beschikbaar was om ons te helpen. Werden zeer vakkundig geholpen en aan alles werd gedacht bij het opstellen van onze keuken. Het contact met Ekelhoff is door ons als zeer prettig ervaren. Deskundige medewerkers, zowel in de showroom alsook het montageteam. Zijn super tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE VAN DUIJN
Reactie of foto toevoegen
“Het fineer laat los”
Door Anneke Dasselaar op vrijdag 12 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
We hebben een keuken gekocht maar het fineer van de bar laat los! De medewerkster van de klantenservice verzint op basis van haar zeer vooringenomen mening eerst dat het om waterschade zou gaan later zou het gaan om gebruikerssporen en dat precies op een rand waar contact niet mogelijk is. Haar conclusie: het valt niet onder de garantie, wat er dan wel onder de garantie valt is volkomen onduidelijk!
REACTIE VAN ANNEKE
Een aanvulling
REACTIE VAN THOMAS LÜDTKE
Geachte Anneke,
Wij vinden het erg jammer dat u deze, volgens ons zeer onterechte, review heeft geschreven. Vier jaar geleden hebben wij uw keuken tot uw volle tevredenheid bij u geinstalleerd. De schade aan uw barplaat valt helaas niet onder de garantie. Zowel gebruikssporen als waterschade vallen daar niet onder. Dat is zo bij iedere leverancier. En daar zou voor ons ook niet aan te beginnen zijn. Als er sprake was geweest van een materiaalfout, hadden wij de barplaat natuurlijk meteen vervangen. Wij hebben u al meermaals gecontacteerd om te proberen een goede oplossing te vinden en u een stuk tegemoet te komen, maar een kostenloze vervanging omdat u een slechte beoordeling schrijft, vinden wij niet terecht. U kunt uiteraard graag weer contact met ons opnemen om een oplossing te vinden voor deze beschadiging.
Met vriendelijke groet,
Thomas Lüdtke, verkoopsleider.
REACTIE VAN ANNEKE
U heeft idd een paar keer aangegeven dat het gaat om gebruikersschade of waterschade. Van beiden is geen sprake. Zowel de tafel die van hetzelfde materiaal is gemaakt als de gebruikerskant van de bar zijn totaal niet beschadigd. Een zijde van de bar laat het fineer los. De enige oplossing die u biedt is het vervangen van de plaat voor 600 plus euro dat is geen oplossing wat mij betreft, temeer omdat ik ervan overtuigd ben dat het fabricagefout is! Uw eigen monteurs vertelden dat het geen waterschade is en dat gebruikersschade ook niet te verklaren is! Ik vind dat u helemaal niet helpt! Mijn review is geschreven nadat u ons telkens afwees met de verklaring dat de klacht niet onder de garantie valt. In dit geval moet u niet zo verbaasd zijn dat ik een negatieve review schrijf! Ik ben namelijk helemaal niet tevreden over de " oplossing" die u bied!
Reactie of foto toevoegen
“Goedg geregeld”
Door Christa van Dijk op vrijdag 12 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Alles was tot in de puntjes geregeld. Vriendelijke vakmensen die netjes en goed werk afleveren.
FOTO VAN CHRISTA VAN DIJK
+ Toon extra foto van Christa van Dijk
+ Toon extra foto van Christa van Dijk
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de communicatie”
Door Janssen op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Erg goed geholpen door de adviseur. Heeft kennis van zaken en helpt goed mee. Tevens fijn dat diegene het vaste aanspreekpunt blijft gedurende het proces. Zo hebben we redelijke last-minute nog aanpassingen kunnen doen aan de keuken.
Installatie ging snel en vakkundig. Een frontje was beschadigd maar ook dit is professioneel en snel opgepakt waardoor we weinig hinder hebben ervaren. Erg tevreden over de communicatie.
FOTO VAN JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Ilko van der Velden op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vanaf het moment dat we de vestiging binnen stapte was het een fantastische ervaring. Met veel geduld en goed advies hielp Manfred ons om de juiste keuzes te maken. Nadat we de keuken hadden besteld werden we keurig op de hoogte gehouden en werd er een goede planning afgegeven. Voordat de keuken ingebouwd werd had ik veel vragen die snel en netjes beantwoord werden. Het monteren van de keuken was snel en professioneel gedaan, alles werd schoon en mooi opgeleverd en de monteurs dachten goed mee. De keuken is absoluut heel mooi, Ekelhoff is een absolute aanrader.
FOTO VAN ILKO VAN DER VELDEN
+ Toon extra foto van Ilko van der Velden
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch, klantgericht bedrijf”
Door Barry en Cindy op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Onlangs een keuken van Ekelhoff geïnstalleerd gekregen. Wij zijn meer dan tevreden. De verkoper heeft ons fantastisch geholpen met het ontwerp. De aflevering verliep soepel en de monteurs zijn zeer professioneel en nog heel aardig ook! Het contact met de planners/administratie is ook heel goed verlopen.
Ik kan geen puntje van kritiek verzinnen. Een fantastisch, klantgericht bedrijf.
FOTO VAN BARRY EN CINDY
+ Toon extra foto van Barry en Cindy
+ Toon extra foto van Barry en Cindy
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Anne Smit op woensdag 10 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vorig jaar hebben we bij Ekelhoff een keuken gekocht. Eerst bij een aantal zaken in Nederland geweest en toen -op aanraden van vrienden- bij Ekelhoff gekeken. We hadden een afspraak gemaakt en zijn heel goed geholpen! Er werd uitgebreid de tijd genomen en meegedacht over details. We hadden zelf al een aardig beeld van wat we wilden maar werden door de verkoper ook verrast met nieuwe ideeën. Daarnaast waren de prijzen gunstiger dan in Nederland en is Ekelhoff een stuk flexibeler dan de Nederlandse partijen. Zo hebben we een keuken gekocht van twee verschillende leveranciers (we wilden een combinatie van hout-look en donkerblauw), in Nederland was dit geen optie. Ook de planning en communicatie na aanschaf van de keuken verliep erg goed, de monteurs waren super vriendelijk en adviseerden goed. We zijn meer dan tevreden!
FOTO VAN ANNE SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Had niet beter gekund”
Door Reshad Maruf op dinsdag 9 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben een L-vorm keuken gekocht bij Ekelhoff. Al bij ons eerste gesprek kregen we een goed gevoel over Ekelhoff en hun expertise. We werden begeleid door Mattias Gutze en de communicatie ging heel vlot. Alle afspraken werden nagekomen en de responses op e-mails waren ook rapid. Alles werd volgens planning geleverd, gemonteerd en afgewerkt. De monteurs deden ook netjes hun werk, hadden alles afgeplakt en netjes achtergelaten. We zijn super tevreden over het uiteindelijke resultaat.
FOTO VAN RESHAD MARUF
+ Toon extra foto van Reshad Maruf
+ Toon extra foto van Reshad Maruf
+ Toon extra foto van Reshad Maruf
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Kayleigh van Rijsbergen op dinsdag 9 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wat een top service, bij de winkel werd heel fijn meegedacht! Alles werd duidelijk uitgelegd en je kan je keuken naar eigen zinnen maken/inrichten. Ze pushen niet door met "dure" producten en kunnen veel laten zien. Communicatie verliep ook heel goed. Het plaatsen van de keuken verliep prima en ze lieten alles netjes en schoon na. Ook hier werd alles netjes uitgelegd voordat ze weg gingen. In 1 woord top!
FOTO VAN KAYLEIGH VAN RIJSBERGEN
+ Toon extra foto van Kayleigh van Rijsbergen
+ Toon extra foto van Kayleigh van Rijsbergen
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep vlekkeloos”
Door Willem Strankinga op zondag 7 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Ik ben bijzonder goed geadviseerd bij de keuze en aanschaf van mijn nieuwe keuken. Uwe heeft mij buitengewoon vriendelijk en deskundig begeleid. Kleine aanpassingen werden zonder probleem uitgevoerd. De montage van de keuken verliep vlekkeloos. Het zijn vakmensen.
FOTO VAN WILLEM STRANKINGA
+ Toon extra foto van Willem Strankinga
Reactie of foto toevoegen
“Trots op mooie keuken”
Door Kirsten Wagenaar op zaterdag 6 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ik ben zeer tevreden over Ekelhoff. Tijdens het samenstellen van de keuken goed geholpen. Er werd tijd voor je genomen. Goede service en een mooi, ruim opgezette winkel waar je veel ideeën kan opdoen. Van de deur - en aanrechtkeuze krijg je stalen mee naar huis. Eenmaal thuis toch niet helemaal tevreden met de opstelling. Na wat mail contact nieuwe tekeningen ontvangen. Dit ging de droomkeuken worden. Nog eenmaal naar Duitsland afgereisd voor de definitieve keuze van het aanrechtblad en het wachten kon beginnen. In de tussentijd goed op de hoogte gehouden door middel van mailcontact. Ekelhoff kwam zelf de keuken nog een keer inmeten. Duidelijke technische tekeningen voor de voorbereidingen ontvangen. De dag van plaatsing verliep voorspoedig. Vloer werd netjes bedekt. Monteurs deden hun werk en bij een constatering van een beschadiging werd het gelijk genoteerd. Na een paar weken werd dit al verholpen en hoefde het restantbedrag pas betaald te worden. Ik ben trots op mijn mooie keuken!
FOTO VAN KIRSTEN WAGENAAR
+ Toon extra foto van Kirsten Wagenaar
+ Toon extra foto van Kirsten Wagenaar
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Henk Hogenbirk op dinsdag 2 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij wilden voor een SieMatic-keuken gaan en hadden reeds een plan. We hebben dit in een ontspannen, edoch zakelijk gesprek kunnen bespreken. Fijn, dat we alles goed hebben kunnen bekijken, om tot de bestelling van de keuken te komen. De offerte snel in ons bezit en na wat vragen over en weer hebben we snel opdracht kunnen geven. Qua installatie was de tekening duidelijk. Echter bij vragen hierover (met name door ons toe te voegen elementen ter maatcontrole) verliep het contact met de technische dienst in eerste instantie stroef; later gelukkig verbeterd. De plaatsing van de keuken verliep uiterst prettig en heel precies. Alles paste perfect. Met name de ingemeten glazen spatwand met ingeboorde wandcontactdozen was perfect ingemeten en paste perfect. Een fijne ervaring. Wel moet je ervan doordrongen zijn, dat Ekelhoff alleen van de keuken is en separaat opdracht gegeven moet worden aan een aannemer/installateur. Dat vergt nogal wat planning. Wat ik ook nog wil toevoegen is dat alle contacten keurig in het Nederlands zijn.
FOTO VAN HENK HOGENBIRK
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Ruben Mez op zondag 30 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Heel fijn en goed geholpen! Meedenkend en oplossingsgericht. Keuken is prachtig geworden en de mannen die hebben geïnstalleerd werkte netjes en waren vriendelijk. Twee onderdelen waren er niet bij geleverd en de vaatwasser was iets te hoog maar dat werd netjes omgeruild voor een andere vaatwasser en de ontbrekende onderdelen werden de week er op geïnstalleerd. Mocht je een nieuwe keuken overwegen ga dan zeker naar Ekelhoff!
FOTO VAN RUBEN MEZ
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Loes op donderdag 27 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn heel erg tevreden over de recent geplaatste keuken van Ekelhoff. Na een aantal keukenzaken in Nederland en Duitsland bezocht te hebben gegaan voor Ekelhoff ivm de grote keuze aan kleuren, merken icm goede prijs. Contact verliep soepel, installatie is uiteindelijk in 1 dag gedaan. Er was een beschadiging aan een onderdeel van de magnetron en het kitwerk was wat slordig. Beide problemen zijn snel en goed afgehandeld. Tip: de plaatsingsweek hebben we een aantal keer moeten verplaatsen vanwege gewijzigde planning voor oplevering van onze nieuwbouwwoning. Het omplannen was niet heel flexibel bij Ekelhoff, omdat ze al voor maanden vol zaten. Bij ons kwam het uiteindelijk toevalig goed uit met planning van andere werkzaamheden, maar wel goed om rekening mee te houden.
FOTO VAN LOES
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne service”
Door M. op dinsdag 25 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Goed geholpen door Riny. Veel keuze, hele mooie zaak. De plaatsing van de keuken ging ontzettend snel en vriendelijk personeel. Ontbraken nog wat kleine dingen maar dit werd netjes opgelost. Toen onze stoomoven nog niet leverbaar was, kregen we een gewone leenoven. Hele fijne service.
FOTO VAN M.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ekelhoff Küchen
aEkelhoff Kuechenhaus (214 ervaringen), Hauptstraße 14-16, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 48 0
bEkelhoff Kuechenland (401 ervaringen), Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 21 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.