Feedback
9,8

Ekelhoff Küchen

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ekelhoff Küchen
Sinds 1901, al vier generaties lang, staat het familiebedrijf Ekelhoff Küchen voor kwaliteit, traditionele keukenbouw en bovenal voor een echte passie voor keukens. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden. Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, perfecte montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

In onze twee filialen Küchenhaus en Küchenland Ekelhoff vindt u meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens van Duitse topmerken als next125, SieMatic, Contur, Ballerina en Poggenpohl. Bovendien vervaardigen wij unieke, handgemaakte keukens en bijzondere details in onze eigen werkplaats. Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen ruim 170 hooggekwalificeerde en betrokken medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op:

keuken-ekelhoff.nl

Ekelhoff is al 120 jaar een begrip in Nederland. Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame weten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons in een van onze beide vestigingen in Nordhorn, net over de grens via de A1, en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team

Ervaringen
Er zijn 577 ervaringen over Ekelhoff Küchen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren532 ervaringen
4 sterren29 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Per vestiging:
“Heel tevreden met het eind resultaat”
Door Meijberg op donderdag 1 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn super tevreden over de service van Ekelhoff. We zijn meerdere keren langs geweest bij de vestiging in de Hauptstrasse en zijn hier fantastisch ontvangen en geholpen, en er werd de tijd voor ons genomen. Ook zijn we heel tevreden over de service die geleverd is na het kopen van de keuken. Het contact is makkelijk en goed, het inmeten gebeurd heel nauwkeurig en de montage is ook fantastisch verlopen. We zijn dan ook heel tevreden met het eind resultaat!
FOTO VAN MEIJBERG
Reactie of foto toevoegen
“Een aanwinst in ons nieuwe huis”
Door Silvia op donderdag 1 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Onze ervaring met Ekelhoff is enorm positief op alle vlakken. Bij het uitzoeken van de keuken zijn wij goed geïnformeerd en is er echt tijd genomen om alles goed af te spreken en uit te zoeken. Het plaatsen van de keuken is heel goed gegaan. De monteurs hebben serieus gewerkt en de keuken keurig netjes opgeleverd. En tot slot, maar niet minder belangrijk, bevalt de keuken enorm. Hij is precies zoals we hadden verwacht en een aanwinst in ons nieuwe huis. Goede kwaliteit en netjes afgewerkt.
FOTO VAN SILVIA
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Xander op dinsdag 30 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Na wat mindere ervaringen bij diverse andere zaken, voelde ons gesprek bij Ekelhoff vanaf het eerste moment als een warm bad (Jonas bedankt!). Kundig, het stellen van de juiste vragen en, terwijl wij van een verzorgde lunch genoten, direct een 3D-ontwerp. Ook de installatie en nazorg waren uitstekend. Hoewel ik zeker weet dat wij nog jaren tevreden zijn met onze keuken, komt onze volgende keuken ook bij Ekelhoff vandaan!
FOTO VAN XANDER
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en nazorg”
Door Wim Ravenschot op dinsdag 30 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
In showroom vriendelijk ontvangen, 2 uur rondgekeken. Afspraak gemaakt voor een paar dagen later voor het opstellen van offerte. Direct al gehoord wanneer de keuken eventueel geplaatst kon worden. Wij gingen met een duidelijk plan voor offerte inclusief apparatuurkeuze. Onze verkoopadviseur gaf ergonomische adviezen. Duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Plaatsing vond plaats op afgesproken datum door een kundig, secuur en vriendelijk team. Ook 3 kleine nazorg puntjes werden op korte termijn opgelost.
FOTO VAN WIM RAVENSCHOT
Reactie of foto toevoegen
“Echt zeer blij en tevreden”
Door Familie Brinkhorst op vrijdag 26 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Na meerdere Nederlandse keuken zaken te hebben bezocht kwamen we bij Ekelhoff, en het verschil in kennis en kwaliteit was al snel duidelijk. De keukens waren beduidend van hogere kwaliteit en zo ook de kennis van de medewerkers. Ook de prijs kwaliteit verhouding was beter. Onze keuze was dus snel gemaakt, en na afronding van de werkzaamheden en plaatsing van de keuken hebben genieten wij elke dag van deze keuze. Vrienden en familie maken veel complimenten over de keuken keuze, wij zijn echt zeer blij en tevreden over het totaal, ook onze dochter heeft inmiddels een keuken uitgezocht bij Ekelhoff.
FOTO VAN FAMILIE BRINKHORST
+ Toon extra foto van Familie Brinkhorst
+ Toon extra foto van Familie Brinkhorst
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Familie Drost op donderdag 25 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn erg tevreden met onze keuken. We zijn vriendelijk, in het Nederlands, geholpen op locatie. Ondanks dat er voor de plaatsing wat mis is gegaan met het opmeten, is dit netjes door Ekelhoff opgelost. Wij zouden Ekelhoff iedereen aanraden.
FOTO VAN FAMILIE DROST
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door naomi richters op woensdag 24 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Fijne communicatie en mooi resultaat. Erg blij mee!
FOTO VAN NAOMI RICHTERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Eva op donderdag 18 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Die Kommunikation war von Anfang bis Ende deutlich und zeitnah; wenn wir irgendwelche Fragen hatten, wurden diese immer zügig beantwortet. Die Beratung vor Ort war ebenfalls sehr angenehm. Liefer- und Einbautermin wurden exakt eingehalten und alle involvierten Personen, inklusive der Installateure, waren sehr freundlich! Mit der eingebauten Küche selbst sind wir auch sehr zufrieden!
FOTO VAN EVA
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Monique Oude Alink op woensdag 17 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn super goed geholpen door Marcel Piesche. Hij begreep onze wensen en wat wij belangrijk vonden en heeft daarbij een keuken ontworpen die helemaal aan onze wensen voldoet. Ook de communicatie over de voortgang was prima verzorgd. Het plaatsen van de keuken was ook goed, alleen jammer dat het front van de vaatwasser niet goed was gedaan waardoor dit opnieuw moest worden gedaan en dat in de plint niet het rooster voor de wijnkoelkast aanwezig was. Daarom een goed en niet een super. Maar deze onvolkomenheden zijn wel weer prima opgelost.
FOTO VAN MONIQUE OUDE ALINK
+ Toon extra foto van Monique Oude Alink
+ Toon extra foto van Monique Oude Alink
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Hans Kruisselbrink op dinsdag 16 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer goede organisatorische organisatie, alles keurig vooraf aangemeld en uitgevoerd. Planning doet wat ze afspreken en meerdere momenten van afspraak maken via telefoon/mail/sms. Verkoop is keurig geholpen en op de diverse mogelijkheden gewezen en besproken. Prijstechnisch een "nette" prijs. Koop al in 2021 gedaan en geleverd in 2023, geen prijsverhoging gehad. Al met al een top bedrijf voor een nieuwe keuken.
FOTO VAN HANS KRUISSELBRINK
+ Toon extra foto van Hans Kruisselbrink
Reactie of foto toevoegen
“Fijn om zaken mee te doen”
Door Reinolda Koot op maandag 15 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn uitstekend ontvangen, het advies was nuttig en we hebben er veel aan aan gehad. Het is knap om in augustus 2022 te zeggen dat er in week 11 2023 wordt geleverd en dat dat ook echt gebeurd. Alles wat is toegezegd is ook gebeurd. Fijn om zaken mee te doen
FOTO VAN REINOLDA KOOT
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met het eindresultaat”
Door Familie van Duijn op zondag 14 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zijn op advies van kennissen naar Ekelhoff gegaan. Hebben voor de zekerheid afspraak gemaakt om zeker te zijn dat er iemand beschikbaar was om ons te helpen. Werden zeer vakkundig geholpen en aan alles werd gedacht bij het opstellen van onze keuken. Het contact met Ekelhoff is door ons als zeer prettig ervaren. Deskundige medewerkers, zowel in de showroom alsook het montageteam. Zijn super tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE VAN DUIJN
Reactie of foto toevoegen
“Goedg geregeld”
Door Christa van Dijk op vrijdag 12 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Alles was tot in de puntjes geregeld. Vriendelijke vakmensen die netjes en goed werk afleveren.
FOTO VAN CHRISTA VAN DIJK
+ Toon extra foto van Christa van Dijk
+ Toon extra foto van Christa van Dijk
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de communicatie”
Door Janssen op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Erg goed geholpen door de adviseur. Heeft kennis van zaken en helpt goed mee. Tevens fijn dat diegene het vaste aanspreekpunt blijft gedurende het proces. Zo hebben we redelijke last-minute nog aanpassingen kunnen doen aan de keuken.
Installatie ging snel en vakkundig. Een frontje was beschadigd maar ook dit is professioneel en snel opgepakt waardoor we weinig hinder hebben ervaren. Erg tevreden over de communicatie.
FOTO VAN JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Ilko van der Velden op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vanaf het moment dat we de vestiging binnen stapte was het een fantastische ervaring. Met veel geduld en goed advies hielp Manfred ons om de juiste keuzes te maken. Nadat we de keuken hadden besteld werden we keurig op de hoogte gehouden en werd er een goede planning afgegeven. Voordat de keuken ingebouwd werd had ik veel vragen die snel en netjes beantwoord werden. Het monteren van de keuken was snel en professioneel gedaan, alles werd schoon en mooi opgeleverd en de monteurs dachten goed mee. De keuken is absoluut heel mooi, Ekelhoff is een absolute aanrader.
FOTO VAN ILKO VAN DER VELDEN
+ Toon extra foto van Ilko van der Velden
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch, klantgericht bedrijf”
Door Barry en Cindy op donderdag 11 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Onlangs een keuken van Ekelhoff geïnstalleerd gekregen. Wij zijn meer dan tevreden. De verkoper heeft ons fantastisch geholpen met het ontwerp. De aflevering verliep soepel en de monteurs zijn zeer professioneel en nog heel aardig ook! Het contact met de planners/administratie is ook heel goed verlopen.
Ik kan geen puntje van kritiek verzinnen. Een fantastisch, klantgericht bedrijf.
FOTO VAN BARRY EN CINDY
+ Toon extra foto van Barry en Cindy
+ Toon extra foto van Barry en Cindy
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Anne Smit op woensdag 10 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vorig jaar hebben we bij Ekelhoff een keuken gekocht. Eerst bij een aantal zaken in Nederland geweest en toen -op aanraden van vrienden- bij Ekelhoff gekeken. We hadden een afspraak gemaakt en zijn heel goed geholpen! Er werd uitgebreid de tijd genomen en meegedacht over details. We hadden zelf al een aardig beeld van wat we wilden maar werden door de verkoper ook verrast met nieuwe ideeën. Daarnaast waren de prijzen gunstiger dan in Nederland en is Ekelhoff een stuk flexibeler dan de Nederlandse partijen. Zo hebben we een keuken gekocht van twee verschillende leveranciers (we wilden een combinatie van hout-look en donkerblauw), in Nederland was dit geen optie. Ook de planning en communicatie na aanschaf van de keuken verliep erg goed, de monteurs waren super vriendelijk en adviseerden goed. We zijn meer dan tevreden!
FOTO VAN ANNE SMIT
Reactie of foto toevoegen
“Had niet beter gekund”
Door Reshad Maruf op dinsdag 9 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben een L-vorm keuken gekocht bij Ekelhoff. Al bij ons eerste gesprek kregen we een goed gevoel over Ekelhoff en hun expertise. We werden begeleid door Mattias Gutze en de communicatie ging heel vlot. Alle afspraken werden nagekomen en de responses op e-mails waren ook rapid. Alles werd volgens planning geleverd, gemonteerd en afgewerkt. De monteurs deden ook netjes hun werk, hadden alles afgeplakt en netjes achtergelaten. We zijn super tevreden over het uiteindelijke resultaat.
FOTO VAN RESHAD MARUF
+ Toon extra foto van Reshad Maruf
+ Toon extra foto van Reshad Maruf
+ Toon extra foto van Reshad Maruf
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Kayleigh van Rijsbergen op dinsdag 9 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wat een top service, bij de winkel werd heel fijn meegedacht! Alles werd duidelijk uitgelegd en je kan je keuken naar eigen zinnen maken/inrichten. Ze pushen niet door met "dure" producten en kunnen veel laten zien. Communicatie verliep ook heel goed. Het plaatsen van de keuken verliep prima en ze lieten alles netjes en schoon na. Ook hier werd alles netjes uitgelegd voordat ze weg gingen. In 1 woord top!
FOTO VAN KAYLEIGH VAN RIJSBERGEN
+ Toon extra foto van Kayleigh van Rijsbergen
+ Toon extra foto van Kayleigh van Rijsbergen
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep vlekkeloos”
Door Willem Strankinga op zondag 7 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Ik ben bijzonder goed geadviseerd bij de keuze en aanschaf van mijn nieuwe keuken. Uwe heeft mij buitengewoon vriendelijk en deskundig begeleid. Kleine aanpassingen werden zonder probleem uitgevoerd. De montage van de keuken verliep vlekkeloos. Het zijn vakmensen.
FOTO VAN WILLEM STRANKINGA
+ Toon extra foto van Willem Strankinga
Reactie of foto toevoegen
“Trots op mooie keuken”
Door Kirsten Wagenaar op zaterdag 6 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ik ben zeer tevreden over Ekelhoff. Tijdens het samenstellen van de keuken goed geholpen. Er werd tijd voor je genomen. Goede service en een mooi, ruim opgezette winkel waar je veel ideeën kan opdoen. Van de deur - en aanrechtkeuze krijg je stalen mee naar huis. Eenmaal thuis toch niet helemaal tevreden met de opstelling. Na wat mail contact nieuwe tekeningen ontvangen. Dit ging de droomkeuken worden. Nog eenmaal naar Duitsland afgereisd voor de definitieve keuze van het aanrechtblad en het wachten kon beginnen. In de tussentijd goed op de hoogte gehouden door middel van mailcontact. Ekelhoff kwam zelf de keuken nog een keer inmeten. Duidelijke technische tekeningen voor de voorbereidingen ontvangen. De dag van plaatsing verliep voorspoedig. Vloer werd netjes bedekt. Monteurs deden hun werk en bij een constatering van een beschadiging werd het gelijk genoteerd. Na een paar weken werd dit al verholpen en hoefde het restantbedrag pas betaald te worden. Ik ben trots op mijn mooie keuken!
FOTO VAN KIRSTEN WAGENAAR
+ Toon extra foto van Kirsten Wagenaar
+ Toon extra foto van Kirsten Wagenaar
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Henk Hogenbirk op dinsdag 2 mei 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij wilden voor een SieMatic-keuken gaan en hadden reeds een plan. We hebben dit in een ontspannen, edoch zakelijk gesprek kunnen bespreken. Fijn, dat we alles goed hebben kunnen bekijken, om tot de bestelling van de keuken te komen. De offerte snel in ons bezit en na wat vragen over en weer hebben we snel opdracht kunnen geven. Qua installatie was de tekening duidelijk. Echter bij vragen hierover (met name door ons toe te voegen elementen ter maatcontrole) verliep het contact met de technische dienst in eerste instantie stroef; later gelukkig verbeterd. De plaatsing van de keuken verliep uiterst prettig en heel precies. Alles paste perfect. Met name de ingemeten glazen spatwand met ingeboorde wandcontactdozen was perfect ingemeten en paste perfect. Een fijne ervaring. Wel moet je ervan doordrongen zijn, dat Ekelhoff alleen van de keuken is en separaat opdracht gegeven moet worden aan een aannemer/installateur. Dat vergt nogal wat planning. Wat ik ook nog wil toevoegen is dat alle contacten keurig in het Nederlands zijn.
FOTO VAN HENK HOGENBIRK
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Ruben Mez op zondag 30 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Heel fijn en goed geholpen! Meedenkend en oplossingsgericht. Keuken is prachtig geworden en de mannen die hebben geïnstalleerd werkte netjes en waren vriendelijk. Twee onderdelen waren er niet bij geleverd en de vaatwasser was iets te hoog maar dat werd netjes omgeruild voor een andere vaatwasser en de ontbrekende onderdelen werden de week er op geïnstalleerd. Mocht je een nieuwe keuken overwegen ga dan zeker naar Ekelhoff!
FOTO VAN RUBEN MEZ
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Loes op donderdag 27 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn heel erg tevreden over de recent geplaatste keuken van Ekelhoff. Na een aantal keukenzaken in Nederland en Duitsland bezocht te hebben gegaan voor Ekelhoff ivm de grote keuze aan kleuren, merken icm goede prijs. Contact verliep soepel, installatie is uiteindelijk in 1 dag gedaan. Er was een beschadiging aan een onderdeel van de magnetron en het kitwerk was wat slordig. Beide problemen zijn snel en goed afgehandeld. Tip: de plaatsingsweek hebben we een aantal keer moeten verplaatsen vanwege gewijzigde planning voor oplevering van onze nieuwbouwwoning. Het omplannen was niet heel flexibel bij Ekelhoff, omdat ze al voor maanden vol zaten. Bij ons kwam het uiteindelijk toevalig goed uit met planning van andere werkzaamheden, maar wel goed om rekening mee te houden.
FOTO VAN LOES
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne service”
Door M. op dinsdag 25 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Goed geholpen door Riny. Veel keuze, hele mooie zaak. De plaatsing van de keuken ging ontzettend snel en vriendelijk personeel. Ontbraken nog wat kleine dingen maar dit werd netjes opgelost. Toen onze stoomoven nog niet leverbaar was, kregen we een gewone leenoven. Hele fijne service.
FOTO VAN M.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Joëlle Blonk op zondag 23 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn heel tevreden. Alle informatie over inmeten en monteren van de keuken wordt ruim van tevoren gecommuniceerd. Alles is zonder problemen gemonteerd. Op een fijne manier geadviseerd bij de aankoop en beslissingen voor alle details in de keuken
FOTO VAN JOËLLE BLONK
+ Toon extra foto van Joëlle Blonk
+ Toon extra foto van Joëlle Blonk
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joske Vree Egberts op vrijdag 21 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Een zeer mooie, goede kwalitatief en nette afgewerkte keuken gemonteerd. Vriendelijk personeel dat je netjes te woord staat en weet waar ze het over hebben. Kunnen goed Nederlands spreken. Serves en plaatsing waren netjes. Snelle reactie via de mail. Zeer tevreden en bevelen iedereen aan om de keuken bij Ekelhoff Küchen te kopen. Prijs kwaliteit is zeer netjes.
FOTO VAN JOSKE VREE EGBERTS
+ Toon extra foto van Joske Vree Egberts
+ Toon extra foto van Joske Vree Egberts
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met het eindresultaat”
Door Maaike op donderdag 20 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer prettige service van begin tot eind. In het filiaal in Nordhorn uitgebreide begeleiding en adviezen door een vriendelijke adviseur. Zeer prettig dat alle gesprekken in het Nederlands gingen. Door uitstel van onze verbouwing ook de keukenlevering moeten uitstellen, dit ging probleemloos. Contact altijd erg prettig en klantvriendelijk. Tussentijds nog dingen aanpassen ook mogelijk. Levering en plaatsing van de keuken zeer netjes en snel incl instructies over gebruik + onderhoud van apparatuur. Alles verliep keurig volgens afspraak. Super tevreden met het eindresultaat. Na afloop ook nog een telefoontje vanuit Nordhorn met de vraag of alles goed verlopen is.
FOTO VAN MAAIKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Matthijs Stapel op donderdag 20 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Voor de tweede keer heb ik een keuken gekocht bij Ekelhoff en wederom vond ik de service en kwaliteit van hen super. Wij hadden tijdens onze verbouwing wat uitdagingen met onze aannemer hierdoor moest de keuken na plaatsing deels er uit gehaald worden. Ook dit hebben zij zeer kundig gedaan en ons fantastisch geadviseerd over de te nemen stappen. Zij dachten echt met ons mee en de monteurs die zijn ook echt top! Vakmannen! Als je op zoek bent naar kwaliteit en service dan raad ik Ekelhoff aan!
FOTO VAN MATTHIJS STAPEL
+ Toon extra foto van Matthijs Stapel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Marga van Nierop op donderdag 20 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn zeer goed geholpen bij de aanschaf van de nieuwe keuken. Keukenadviseur Ingo heeft ons van goede adviezen voorzien. Ook was de communicatie na aankoop en in aanloop naar het plaatsen van de keuken duidelijk en compleet. De wachttijd omdat zij alleen met eigen personeel werken, was het waard. De monteurs zijn zeer bekwaam en zorgvuldig te werk gegaan.
FOTO VAN MARGA VAN NIEROP
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Sabrina op donderdag 20 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer tevreden. Wij hebben een mat zwarte keuken gekocht met een kookeiland. Zijn er super blij mee. Alles duidelijk en correct verlopen. Prachtige showroom met vriendelijke verkopers die duidelijk communiceren. Regelmatig mail ontvangen met de status van onze keuken. Alles volgens planning gegaan. Mannen die de keuken kwamen plaatsen werkten netjes en voorzichtig. Kan Ekelhoff Keukens aan iedereen aanraden!
FOTO VAN SABRINA
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Diny Freriks op woensdag 19 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ik ben erg tevreden over de nieuwe keuken en heb een erg goede ervaring met Ekelhoff. Ze hebben een kwalitatief nette keuken geleverd. Ze hebben meegedacht over de praktische indeling. De service en het plaatsen van de keuken is door zeer ervaren mensen gebeurd. Alles is netjes afgewerkt. Tijdens het inmeten kwamen ze met een goede en mooie oplossing voor de vensterbank om er 1 geheel van te krijgen. Ze zijn daar speciaal nog voor terug gekomen! De service is fantastisch, waarvoor ik de firma Ekelhoff nogmaals van harte voor wil bedanken.
FOTO VAN DINY FRERIKS
Reactie of foto toevoegen
“We koken nu met veel plezier”
Door Erik & Jacqueline Jansen op woensdag 19 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken. Wij hebben de keuken samengesteld in Nordhorn en daar werden we erg goed geholpen. De medewerker had enorme goede ideeën waardoor wij nu echt een keuken hebben die helemaal bij ons past. De keuken is met veel kennis door Ekelhoff geplaatst. We koken nu met veel plezier in onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ERIK & JACQUELINE JANSEN
+ Toon extra foto van Erik & Jacqueline Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met alles”
Door Hilma op woensdag 19 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Ben meer dan tevreden over onze nieuwe keuken. We zijn heel goed geholpen met uitzoeken. De levering was meteen duidelijk dat dat even zou duren, maar dat was in ons geval niet erg. Complimenten ook voor de monteurs, die alles heel netjes hebben geplaatst. En alles in één maal goed. Echt heel blij met alles.
FOTO VAN HILMA
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door Fam. de Zwaan op woensdag 19 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben een erg goed advies gekregen van Sven de adviseur waar we 2x een afspraak mee hebben gehad. Kennis van zaken, proactief meedenken en oplossingsgericht. De plaatsing van de keuken moest in 2 etappes vanwege een zaagfout in het werkblad, maar dat is uitstekend opgelost. Monteurs vriendelijk correct en Nederlands sprekend. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. DE ZWAAN
+ Toon extra foto van Fam. de Zwaan
Reactie of foto toevoegen
“Een super ervaring”
Door Nick smit op dinsdag 18 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Onze ervaring met Ekelhoff was super. Duidelijke afspraken. Ze gaan bij levering netjes te werk en nemen alle rommel netjes mee. Ondanks een foutje wat kan gebeuren toch netjes en snel opgelost. Ik zou Ekelhoff aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een goede keuken. Helemaal blij.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is te gek”
Door Rianne Bouman op dinsdag 18 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Jeanin heeft ons in de showroom en ook daarna nog eens via beeldbellen ontzettend fijn en professioneel geholpen. Ze dacht met ons mee, had verstand van zaken en communiceerde fijn. De heren die wij voor de montage over de vloer hadden waren vriendelijk, kundig en netjes. Fijn dat we gewoon Nederlands konden spreken! En de keuken is te gek!
FOTO VAN RIANNE BOUMAN
+ Toon extra foto van Rianne Bouman
+ Toon extra foto van Rianne Bouman
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Marco op dinsdag 18 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Prima geholpen, juiste advisering en meegedacht in het ontwerp en keuze van de apparatuur. Nette monteurs die ook aandacht hebben voor de kleinste puntjes.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met het resultaat”
Door Dennis op maandag 17 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Via een tip van mijn collega kwamen wij terecht bij Ekelhoff. Het lukte een afspraak te maken met Sven. In Nederland werd onze vraag voor een nieuwe keuken binnen ons budget niet serieus genomen. Bij Ekelhoff werd dit wel goed en professioneel opgepakt. Allereerst heeft Sven de maten van onze keuken goed bekeken en een nieuwe tekening gemaakt. Hij luisterde naar onze wensen en nam dit zeer serieus. Tijdens het bezoek aan de showroom heeft Sven alle voor- en nadelen van materialen en keuzes laten zien. Hierdoor zijn al onze wensen in de keuken opgenomen. Aan het eind van het bezoek volgt er een 3d tekening en een scherpe prijs. Hier waren wij dan ook zeker blij mee. Een aantal maanden later volgde de installatie van de keuken. Twee zeer vriendelijke en vakkundige monteurs kwamen de keuken installeren. Ze hebben vakwerk geleverd! Een week later zijn de monteurs nog teruggekomen omdat er twee plankjes op maat gemaakt moesten worden (door een scheve muur bij ons). Ook voor een klusje van 10 minuten komen de monteurs dus bij je langs. Wij hebben de keuken nu een maand in gebruik en zijn zeer blij met het resultaat.
FOTO VAN DENNIS
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is een aanwinst in ons huis”
Door Jacq Coppens op zondag 16 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Onlangs is bij ons de nieuwe keuken geïnstalleerd. Vooraf kregen wij een ter zake kundig en uitstekend advies. De monteurs deden hun werk uiterst precies. Het tijdspad klopte en er ging eigenlijk niks mis. Gedurende het hele proces verliep de communicatie met het bedrijf op rolletjes. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, hulpvaardig en correct.Het prijsverschil met Nederland kunnen we echter niet goed beoordelen omdat we in aanvang al zo veel vertrouwen hadden in Ekelhoff dat we niet verder zijn gaan winkelen. De prijs is absoluut acceptabel voor een keuken van deze hoogstaande kwaliteit, met een afwerking die tot op de millimeter nauwkeurig is. Ook de apparatuur is van een bekend A-merk. Wij zijn echt superblij, de keuken is een aanwinst in ons huis. Alle medewerkers van Ekelhoff, chapeau!
FOTO VAN JACQ COPPENS
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Rick en Maureen op donderdag 13 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Na diverse keukenshowrooms in NL te hebben bezocht en niet tevreden waren over de kwaliteit, het materiaal van het aanrechtblad en de offerte, hebben wij uiteindelijk met Sven Wensing van Ekelhoff Küchen een afspraak gemaakt. Een bezoek aan de showroom van Ekelhoff Küchen is al een hele belevenis en je kijkt je ogen uit. Sven heeft al onze wensen verwerkt in onze droomkeuken die wij met hem hebben samengesteld. Ook heeft hij ons de juiste werkhoogte geadviseerd maar ook de juiste indeling en opstelling van inbouwapparatuur. Dit ging in NL helaas verkeerd. Uiteindelijk hebben wij zelfs ook een mooi plekje voor een geïntegreerde koffiebar kunnen realiseren. De prijs incl. Siemens inbouwapparatuur, Quooker Combi+ / CUBE en granieten werkblad en montage viel zelfs lager uit dan de offertes uit NL zonder granieten blad en inbouwapparatuur van een ander merk. Wij zijn echt super tevreden met onze keuken van Ekelhoff Küchen. Het hele traject liep vlekkeloos, wij zijn goed op de hoogte gehouden over de levertijden en de montage afspraak. De deskundige monteurs Ekelhoff Küchen verstaan hun vak erg goed, werken erg netjes en hebben oog voor ieder detail. Heb je interesse in een Duitse keuken? Twijfel niet en plan een bezoek in. Je zal absoluut geen spijt krijgen.
FOTO VAN RICK EN MAUREEN
+ Toon extra foto van Rick en Maureen
+ Toon extra foto van Rick en Maureen
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Johan op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ergens vorig jaar naar Ekelhoff in Nordhorn gegaan om een nieuwe keuken te kopen.
Van het kopen, we zijn hierbij heel goed geadviseerd, tot de plaatsing en het oplossen van kleine probleempjes is het proces keurig verlopen. Wij zijn bijzonder tevreden en kunnen iedereen aanraden een keuken bij Ekelhoff te kopen. Wat voor problemen er ook waren, ze zijn altijd opgelost. De monteurs zijn heel vriendelijk en kundig. Ondertussen is de keuken 100% en genieten wij iedere dag van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Fam van der Ploeg op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een prachtige hoogglans keuken met natuursteen blad en achterwand incl allemaal nieuwe apparatuur. Hij staat geweldig, heeft een mooie robuuste, maar toch verfijnde uitstraling. Hij is door twee supervriendelijke monteurs geplaatst met oog voor detail en vakmanschap. De keuken is in twee dagen geplaatst, wij zijn enorm tevreden. Ook de keuken verkoopster was zeer klantgericht, luisterde goed naar onze wensen en zette dit om in een geweldig ontwerp. Helaas waren de bezorgers niet vriendelijk en klantgericht, maar die waren gelukkig ook weer snel vertrokken. Ook het telefonische contact verliep vriendelijk en accuraat en in keurig Nederlands. Kortom een bedrijf waar we met plezier op terugkijken en zeker aan te raden.
FOTO VAN FAM VAN DER PLOEG
+ Toon extra foto van Fam van der Ploeg
+ Toon extra foto van Fam van der Ploeg
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige en erg mooie keuken”
Door Familie Kater op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Dit was de mooiste en beste keukenwinkel in Nordhorn. De winkeliers waren vriendelijk en behulpzaam. De bezorging ging volgens schema en de montage ging uitstekend. Dit is een aanbeveling waard. Dit is een prachtige en erg mooie keuken.
FOTO VAN FAMILIE KATER
Reactie of foto toevoegen
“Mega blij met onze mooie keuken”
Door Arjan Dekker op donderdag 6 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vanaf het begin wordt er goed geluisterd in de showroom naar onze wens. We hadden een keuken platte grond en hoogte bij ons tijdens het eerste gesprek en vertelde onze wensen. Hierna bezochten wij de zeer grote complete showroom waar vakkundig ons verteld werd wat er allemaal mogelijk was. Mega veel keuze ! Na alle keuzen te hebben verzameld werd er een keuken ingetekend en ons 3 d geshowed. Het werd exact zoals we voor ogen hadden. Ook kregen wij direct de zeer aantrekkelijke prijs van de keuken te horen. Niet 30% bij een 1e bak koffie en 40% bij de tweede bak koffie, zoals het in Nederland gaat. Maar men geeft je direct een scherpe prijs en dat is het ! Tijdens ons tweede en afrondende gesprek hebben we de keuken iets aangepast en resulteert in een fantastisch keuken. Wij hebben de montage goed afgestemd en het organisatie treintje heeft Ekelhoff zeer goed voor elkaar en komt alle afspraken met ook alle inbouw apparatuur zeer goed na. De kwaliteit is super en de keukenmonteurs zijn zeer beleefd en werken netjes. Wij zijn mega blij met onze mooie landelijke keuken van Ekelhoff.
FOTO VAN ARJAN DEKKER
+ Toon extra foto van Arjan Dekker
+ Toon extra foto van Arjan Dekker
REACTIE VAN ARJAN DEKKER
Onze keuken zijn we zo blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende en snelle service”
Door Natascha Shahbaziane Saghezchi op maandag 3 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
We waren op zoek naar een unieke maar ook pratische keuken voor ons gezin met twee kleine kinderen. Ons werd snel en professioneel geholpen door een van de ervaren medewerkers. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Een jaar naar aankoop werd de keuken in ons nieuwe huis geplaatst. Nu bijna 4 maanden laten zijn we nog steeds onzettend blij met de keuken! Als je een moderen en slim ingerichte keuken zoekt met uitstekende en snelle service moet je bij Ekelhoff Keukens zijn.
FOTO VAN NATASCHA SHAHBAZIANE SAGHEZCHI
+ Toon extra foto van Natascha Shahbaziane Saghezchi
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en goede nazorg”
Door Tiedo Boertien op zaterdag 1 apr 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij hebben voor de 2e maal een keuken gekocht Bij Ekelhoff. Door de goede ervaring 12 jaar geleden was het voor ons logisch om weer bij Ekelhoff langs te gaan. Wederom zijn we zeer positief. Door de professionele hulp van Uwe Brama hebben we weer een mooie, eigentijdse keuken aangeschaft. De plaatsing van de keuken is netjes en accuraat uitgevoerd. Ook de nazorg (vervangen van een beschadigde vaatwasserdeur) is snel en soepel verlopen. Kortom, tot over 12 jaar maar weer.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Diana op vrijdag 31 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Heel tevreden met onze keuken! Van het plannen tot aan het plaatsen, alles is goed en deskundig verlopen. Je kon ze altijd bellen of mailen voor vragen. Al met al een fijne ervaring en dus echt een aanrader!
FOTO VAN DIANA
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Luijkx op dinsdag 28 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij een nieuwe keuken gekocht. Ik had al een eerdere positieve ervaring met Ekelhoff kuchen, waardoor ik voor deze keuken weer hiernaartoe gegaan ben. We zijn heel goed geholpen door de koopbegeleider. Er is heel flexibel omgegaan met de levering omdat de woning later is opgeleverd. Het plaatsen was in een dag gebeurd en we zijn heel erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN LUIJKX
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Jasper te Rijdt op maandag 27 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Ekelhoff heeft ons uiterst professioneel bijgestaan bij het ontwerp en realisatie van onze keuken. Tot aan de kleinste details is gedacht, kleine beschadigingen zijn gelijk vervangen. Thomas Szeller is een zeer ervaren verkoper.
FOTO VAN JASPER TE RIJDT
+ Toon extra foto van Jasper te Rijdt
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Michel op zaterdag 25 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Het koste even wat moeite om een afspraak te krijgen. Vanaf het eerste advies gesprek tot de laatste werkzaamheden zijn we erg tevreden. Heldere en duidelijke communicatie, vriendelijke en deskundig advies waarbij alle tijd wordt genomen. Top kwaliteit keuken met dito plaatsing. Zoals gezegd erg tevreden en zeker een aanrader.
FOTO VAN MICHEL
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Ilonka op zaterdag 25 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Goed geholpen bij het ontwerp van de keuken. Meegedacht met onze wensen. Installatie van de keuken zeer netjes gebeurd. Geen omkijken naar karton/plastic waar de spullen inzaten. Deze worden opgeruimd en meegenomen. Ook het probleem met het installeren van de vaatwasser is goed opgelost. We genieten van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte eyecather”
Door Lieke op vrijdag 24 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn zeer tevreden met onze prachtige keuken. Het ziet er strak, goed ontworpen en degelijk uit en tegelijkertijd heel eigentijds en modern. Alles werkt naar behoren en de keuken is echt een eyecatcher in de kamer. We zijn goed geadviseerd en de levering en plaatsing was naar tevredenheid. Wij raden Ekelhoff aan.
FOTO VAN LIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door John en Astrid van Sas op vrijdag 24 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben vorig jaar een nieuwe keuken gekocht bij Ekelhoff Küchen. In de winkel zijn wij fantastisch geholpen en namen zij alle tijd voor ons. Wij kregen zelfs bij aankomst een broodje bij de koffie en later een heerlijke lunch. De verkoper hielp ons fantastisch. De keuken is onlangs geleverd en dit tot volle tevredenheid van ons. Er waren 3 kleine dingetjes waarover wij op zaterdag belden en mailden, en de vrijdag daarna kwamen er al 2 monteurs die alles super hebben opgelost. 1 ding zou nog nagestuurd worden en ook dit ontvingen wij al na 3 dagen. Nogmaals, de service is fantastisch, waarvoor wij de firma Ekelhoff nogmaals van harte voor willen bedanken.
FOTO VAN JOHN EN ASTRID VAN SAS
+ Toon extra foto van John en Astrid van Sas
+ Toon extra foto van John en Astrid van Sas
+ Toon extra foto van John en Astrid van Sas
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden met de nieuwe keuken”
Door Fam Aldershof op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Voor de aankoop van onze keuken werd bij de Firma Ekelhoff een hele dag uitgetrokken. Er werd met ons meegedacht en nagedacht over hoe wij de keukenruimte het beste konden indelen. Mede vanwege alle kennis en geduld van een medewerker verlieten wij heel tevreden 's middags de winkel met in de hand 3D-foto's van onze nieuwe keuken. Afgelopen week is de keuken afgemonteerd. Zonder fouten, zonder lose beloftes, zonder problemen, gewoon helemaal goed! Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat en bedanken daarom alle medewerkers van de Firma Ekelhoff voor hun inzet.
FOTO VAN FAM ALDERSHOF
+ Toon extra foto van Fam Aldershof
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Arjan op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
In mei 2022 hebben we de keuken uitgekozen en zijn goed geïnformeerd door de verkoper. Afgelopen januari is de keuken geleverd en is dezelfde dag al begonnen met de installatie. Hier is tot de volgende dag rond de lunch aan gewerkt, waarbij zeer netjes werd gewerkt en het huis opgeruimd werd achter gelaten. Alle verpakkingsmateriaal is meegenomen. De transporteurs en monteurs spraken redelijk tot goed Nederlands en waren erg vriendelijk. Na montage is door de monteurs van alle kanten foto's gemaakt, waaronder 2 aandachtspuntjes. Voor deze 2 punten (opbouwpaneel koelkast en een plint onder het eiland is in februari een monteur geweest om dit te herstellen. Hij sprak erg goed Nederlands en was zeer vriendelijk.
In maart ben ik gebeld met de vraag of we tevreden zijn. Dat zijn we zeker en raden Ekelhoff zeker aan.
FOTO VAN ARJAN
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Jan op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Deze week is de keuken opgeleverd door Ekelhoff. Ik kan alleen maar lovend zijn over alle aspecten van het contact. We hebben uitstekend advies gekregen van de verkoopmedewerker, de installateurs waren zeer vriendelijk en professioneel en de voor- en nazorg met andere medewerkers van het bedrijf was uitstekend. Hoewel ik zelf goed Duits spreek, was dat niet nodig. Alle medewerkers spraken zonder uitzondering goed Nederlands. Kortom ik ben een zeer tevreden klant.
FOTO VAN JAN
Reactie of foto toevoegen
“Alles is uitstekend verlopen”
Door Marcel Hardenbol op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Goede ontvangst in de winkel, uitstekend geholpen met de keuze en offerte. Planning en montage is ondanks COVID-19 zonder al te veel uitloop uitstekend verlopen en de nazorg is zeer goed.
FOTO VAN MARCEL HARDENBOL
+ Toon extra foto van Marcel Hardenbol
+ Toon extra foto van Marcel Hardenbol
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam. Medema op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Omdat we specifieke wensen hadden (zoals o.a. extra werkhoogte zonder hele hoge plint, vaatwasser op hoogte etc.) die in Nederland niet gerealiseerd konden worden, zijn wij bij Ekelhoff terecht gekomen. Wij zijn super geholpen door Marie-Louise, ze dacht echt mee, had hele goede adviezen. Het resultaat, een prachtige keuken die aan alle wensen voldeed. Tijdens de bouw van de woning, waren er wat bouwtechnische problemen, waardoor de keuken aangepast moest worden, ook dit werd weer super opgelost. Extra kastjes op maat gemaakt, een geweldige oplossing. Ook andere wensen werden heel goed opgepakt. De monteurs waren zeer deskundig en gingen uiterst secuur te werk, ook wat betreft de vloer e.d., die werd keurig helemaal afgedekt. Het resultaat is geweldig geworden. Iedereen is vol lof, en wij het meest. Van ons krijgt Ekelhoff een dikke 10!
FOTO VAN FAM. MEDEMA
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door pim betke op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Mooie siematic slx pure gekocht bij Uwe Brama. Alles is zeer goed gegaan en we zijn erg blij met het eindresultaat.
FOTO VAN PIM BETKE
Reactie of foto toevoegen
“Goed contact en een mooie keuken”
Door Bennie Bulthuis op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Het duurde wel lang voor die kwam, maar de contacten waren zeer goed en duidelijk. Ook de afwerking was zeer goed. We hebben nu een paar maand later geen probleem gezien.
FOTO VAN BENNIE BULTHUIS
+ Toon extra foto van Bennie Bulthuis
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Muller op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Kundig advies, meedenken met de wensen welke wij hadden en ook zeker kundige en vriendelijke monteurs. Wij zijn helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Marry Kroon op donderdag 23 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Super tevreden met de nieuwe keuken! Alles in één keer goed geleverd, monteurs waren vriendelijk en behulpzaam. Kreeg nog goede tips van ze. Echt geweldig!
FOTO VAN MARRY KROON
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam van den Beld op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Super leuke spontane verkoopster. Jeanine. Denkt goed mee. Draagt ideeën aan
Super mooie showroom, ruime keus. Gezellige gesprekken gehad. Installateurs/monteurs, zeer vakkundig en zeer vriendelijk. Niets was hun teveel. Alles werd netjes uitgelegd.
FOTO VAN FAM VAN DEN BELD
+ Toon extra foto van Fam van den Beld
+ Toon extra foto van Fam van den Beld
Reactie of foto toevoegen
“Hier wordt gedacht in mogelijkheden”
Door Redel op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hadden een wensenlijstje wat bij veel Keukenmannen niet kon, maar bij Nordhorn kon alles, werd meegedacht en ze dachten in mogelijkheden en niet in beperkingen.
FOTO VAN REDEL
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Arjan op dinsdag 21 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Vanaf het eerste gesprek tot aan de plaatsing van de keuken perfect. Goed geholpen door vriendelijke verkoper bij de aankoop van onze nieuwe keuken! Na de aankoop werd er regelmatig een mail verstuurd met aanvullende informatie. Ook de installatie verliep goed door de nette en vriendelijke installateurs. Helaas waren onze plinten beschadigd, dit gaven de installateurs zelf aan en werden snel vervangen voor nieuwe. Super blij met onze nieuwe keuken! Kan iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen! Heldere afspraken, goede communicatie en nette installateurs.
FOTO VAN ARJAN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Martin Jepkema op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Deskundig personeel. Netjes gewerkt. Goede communicatie met het bedrijf. Afspraak is afspraak. Klantvriendelijk.
FOTO VAN MARTIN JEPKEMA
+ Toon extra foto van Martin Jepkema
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Lars Breedveld op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een keuken gekocht bij Sven, een eiland met een grote kastenmuur. Sven heeft ons heel goed geholpen met indeling, stijl en functionaliteit. Ook in de montage is het helemaal goed gegaan, goede vakmensen en nog wat zaken op maat kunnen bijstellen tijdens plaatsing. Erg goede ervaring!
FOTO VAN LARS BREEDVELD
+ Toon extra foto van Lars Breedveld
+ Toon extra foto van Lars Breedveld
Reactie of foto toevoegen
“Wij kunnen de rit naar Duitsland zeer aanraden”
Door B. Ligtvoet op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Van ontwerp tot plaatsing perfect. Onze adviseur Jonas hielp ons zeer goed bij onze keuzes. Tussentijdse aanpassingen waren geen enkel probleem en alles gaat volgens afspraak. Geen vervelende trucs zoals bij veel Nederlandse keukenzaken het geval is. Wij kunnen de rit naar Duitsland zeer aanraden!
FOTO VAN B. LIGTVOET
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Vincent & Mirjam Spruijt op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een NEXT 125 keuken met apparatuur aangeschaft. Helaas waren er problemen met het leveren en monteren in de afgesproken week en liep de levering van de kookplaat en oven enige maanden vertraging op wegens overmacht op de markt. Hoewel wij daar natuurlijk niet bij mee waren is er steeds voor een vervangende en keurige oplossing gezorgd. Op dit moment is de keuken geheel naar wens geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden over de correcte en plezierige manier van communicatie en het wederzijdse begrip. Daarnaast zijn we ook zeer te spreken over de monteurs en de precieze wijze waarop zij de keuken hebben geïnstalleerd! In zijn geheel was het van aankoop t/m eindafronding een fijne ervaring!
FOTO VAN VINCENT & MIRJAM SPRUIJT
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droomkeuken”
Door Wendy op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn zo ontzettend blij met onze keuken, echt een droomkeuken. Van begin tot eind echt alles perfect, een enorm fijn gesprek gehad met erg goede tips en invulling van keuken. Vervolgens altijd heel snel en makkelijk contact kunnen leggen. Afspraken duidelijk en altijd nagekomen. En een prachtige keuken bij ons thuis geplaatst, echt fantastisch! Bedankt voor alles. Als je op zoek bent naar je droomkeuken, ga dan zeker naar dit bedrijf. Beter ga je gewoon niet vinden.
FOTO VAN WENDY
REACTIE VAN RAKHEE PATHANIA
Dear wendy,

what is the gurantee on the kitchen and could you please share the price range if possible?
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Tom Spaargaren op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Heel tevreden met de keukenaflevering. De vaklieden werkten zeer net, nauwkeurig en waren vriendelijk. Bij het uitzoeken van de keuken 1 aandachtspunt: je moet zelf wel de tijd nemen om details af te stemmen, want daar was door de afspraak beperkt tijd voor (bv exacte uitvoering van de apparatuur).
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen en fijne monteurs”
Door Hon-Kee Chim op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Onze adviseur had ons goed geholpen, gaf ook eerlijke adviezen (geen verkoop praatjes) en nam er tijd voor. Alles wat we hadden besproken waren ook aangekomen en gemonteerd. Tijdens het meten van de keuken, had de monteur ook meegedacht voor bepaalde aanpassingen en voorbereidingen voor de montage. De monteurs kwamen op tijd en deden hun werk zeer professioneel. Ze hadden ook alles netjes en schoon achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Anuschka Schoppe op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ik heb voor de 2de keer een keuken bij Ekelhoff gekocht bij dezelfde adviseuse mevr. Nadja Hollman. Zij voelt precies aan wat de wensen zijn en gebruikt de ruimte optimaal. De monteurs waren zeer deskundig en hebben alles snel en netjes afgewerkt. Ik weet zeker dat als ik weer een keuken nodig heb dat ik weer naar Ekelhoff zal gaan. Dat is de tijd en afstand zeker waard. Kwaliteit en service zijn fantastisch.
FOTO VAN ANUSCHKA SCHOPPE
+ Toon extra foto van Anuschka Schoppe
+ Toon extra foto van Anuschka Schoppe
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie en flexibel qua planning”
Door Ronald op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben een keuken in Fenix wit gekocht met Miele apparatuur. We zijn meerdere keren terug geweest om met Jeanine Oudewolbers alles door te nemen. De ontvangst is altijd zeer hartelijke en ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd. Jeanine heeft duidelijke uitleg van alle apparatuur, geen vraag bleef onverantwoord en alles is goed en duidelijk uitgewerkt. In corona tijd hebben ze ons zeer goed geholpen met het maken van de tekeningen voor de nieuwbouw. Tijden het hele proces zijn we continue goed geïnformeerd, de tijdsplanning voor het plaatsen was zeer flexibel. de monteurs waren zeer goed en flexibel. Kortom een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goed advies en een prachtige keuken”
Door Kees Hogervorst op donderdag 16 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Men neemt alle tijd en geeft bijzonder goed advies. Wegens drukte wel even moeten wachten op een afspraak. Ook de plaatsing verloopt bijzonder netjes. Niets wordt beschadigd, alle verpakking materiaal wordt meegenomen en erg nette en vriendelijke monteurs. Taal is geen probleem. Er moest wel wat nageleverd worden maar dat is normaal en werd keurig verzorgd. Prijs versus kwaliteit is hier prima in orde. Nu in het bezit van een prachtige keuken. Dit was voor ons de tweede keuken bij Ekelhoff en zou dit bedrijf van harte aanbevelen.
FOTO VAN KEES HOGERVORST
Reactie of foto toevoegen
“Intens gelukkig met onze mooie nieuwe keuken”
Door Pierre en Vanessa op donderdag 16 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Allereerst is het een hele fijne en mooie winkel waar je zeer prettig wordt ontvangen. Ook wordt er alle tijd voor je genomen, dit is zeer prettig, immers is de aanschaf van een keuken een pittige uitgave. Gedurende het gehele proces van aanschaf tot installatie word je uitstekend op de hoogte gehouden. Met als kers op de taart de uiteindelijke installatie door een uitstekend team van vakmannen welke zeer behulpzaam zijn en ook nog eens prettig en gezellig in de omgang. Menig bedrijf zou een voorbeeld moeten nemen aan Ekelhoff. Ik raad iedereen ook aan om bij aanschaf van een keuken een afspraak te maken bij Ekelhoff, meer dan de moeite waard! Ik heb nog nooit zo'n prettige ervaring bij aanschaf van een keuken gehad, wij zijn intens gelukkig met onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN PIERRE EN VANESSA
+ Toon extra foto van Pierre en Vanessa
+ Toon extra foto van Pierre en Vanessa
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Maaike op donderdag 16 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
In 2021 hebben wij een keuken gekocht bij Ekelhoff Küchen. We werden warm ontvangen in de showroom en het personeel was zeer behulpzaam en meedenkend bij het uitzoeken van onze droomkeuken. Alle personeelsleden spraken goed Nederlands, dit was erg prettig. De prijs van de offerte was ook zeer scherp. Omdat wij een nieuwbouwwoning hadden en de bouw hiervan bijna 2 jaar heeft geduurd, hebben wij tijdens de bouw meerdere malen contact gehad met Ekelhoff Küchen over de voortgang. Ze waren erg flexibel en meedenkend met het verschuiven van de datum van montage (meerdere malen moeten verplaatsen). De montage van onze keuken is binnen 2 werkdagen voltooid en met een laatste restafspraak (een paar weken later) zijn alle puntjes op de i gezet. Nu kunnen we genieten van onze droomkeuken! Kortom: vriendelijk, behulpzaam, scherp geprijsd, deskundig, communicatief en een snelle service. Wij kunnen Ekelhoff Küchen ten zeerste aanraden!
FOTO VAN MAAIKE
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Klaas-Jan de Groot op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. Ondanks dat het veelal Duitse mensen waren was er geen taalbarrière. Een hele grote showroom met heel veel te zien en een zeer kundig persoon die alles rustig uitlegt en ook belangrijk meedacht met ons, wat is wel handig of juist niet. Ook de monteurs die kwamen plaatsen heel vriendelijk en zeer bekwame vakmensen kortom zeer te spreken over het gehele verloop en onze prachtige keuken!
FOTO VAN KLAAS-JAN DE GROOT
+ Toon extra foto van Klaas-Jan de Groot
+ Toon extra foto van Klaas-Jan de Groot
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Simon Schechtman op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Keuken is fantastisch! Is niet alleen kwaliteit van de keuken zelf maar ook zorg en nauwkeurigheid waarmee is keuken geïnstalleerd. Een top bedrijf. Alle afspraken tijdig en keurig nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden en blij”
Door Anouk Lomans op zondag 12 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
In de showroom gelijk goed ontvangen, vriendelijk en behulpzaam. Een afspraak maken met een adviseur ging makkelijk en op korte termijn. Op de dag zelf na een paar uur heb je een tekening van je nieuwe keuken. Installatie door vakmensen en wordt netjes en nauwkeurig gewerkt. Mocht er iets niet goed zijn dan zorgen ze ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Frans Wolbers op vrijdag 10 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Een prachtige SieMatic SLX keuken gekocht met apparatuur van Miele. We zijn erg fijn geholpen. Plaatsen van de keuken verliep vlekkeloos. Nu genieten we volop.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door Fam. Mendel op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer positieve ervaringen opgedaan, te beginnen met de adviseur/verkoper, die optimaal mee dacht om te realsieren hoe wij de keuken voor ogen hadden en daarna de professionele wijze waarop de keuken geinstalleerd werd tot onze volle tevredenheid. Aan alles was gedacht en de keuken was dan iik na installatie helemaal af.
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben onze droomkeuken”
Door Ron de Jong op woensdag 8 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer goed geholpen door Benjamin Cicek. Hij heeft er voor gezorgd dat onze droomkeuken werkelijkheid wordt. Goede adviezen en kundig en betrouwbaar personeel. Er wordt ook een eerlijk advies gegeven wat door ons zeer doorslaggevend was naast de goede kwaliteit keukens die men levert.
Reactie of foto toevoegen
“Prima nazorg”
Door Peter Lupke op zondag 5 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een complete keuken gekocht met siemens inbouwapparatuur. De prijs was goed en de verkoopinformatie eveneens. De montage ging vlot en de monteurs waren correct en behulpzaam. Ze hebben zelfs de klokken van de ovens ingesteld. Het resultaat is prachtige geworden. Ook de nazorg was prima geregeld, alle restpunten werden vlot en correct opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Peter van Veen op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Na een tip van vrienden bij firma Ekelhoff een afspraak gemaakt voor ontwerp van een nieuwe keuken. Wij zijn zeer goed ontvangen in hun mooie showroom. Onze wensen werden genoteerd en vervolgens een ontwerp gemaakt adhv onze wensen. Alle materialen en apparatuur is aanwezig om een goede keuze te kunnen maken. Direct een rendering van de keuken gekregen ter overweging. Later nogmaals een afspraak gemaakt om alle details door te spreken en de keuken was besteld.
Na een in-meetafspraak volgt de stipte levering. Wederom vriendelijke monteurs die keurig de vloer afdekken voordat ze alles binnen plaatsen. Keuken werd in 2 dagen volledig gemonteerd door kundig personeel. Na ongeveer 1,5 maand nog een controle afspraak waarin de kastjes nogmaals gesteld werden en alle puntjes die me waren opgevallen gecorrigeerd. Top-kwaliteit en top-service door vriendelijk en kundig personeel.
FOTO VAN PETER VAN VEEN
+ Toon extra foto van Peter van Veen
+ Toon extra foto van Peter van Veen
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met het eindresultaat”
Door Fam. van Ooijen op vrijdag 3 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Dit was onze eerste ervaring met Ekelhoff. Kan niet anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn. Wat ons betreft, springen de transparante prijsvorming, de communicatie en de service er echt uit. Erg tevreden met het eindresultaat!
FOTO VAN FAM. VAN OOIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door M. van Rooijen op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Van gesprek tot plaatsing en service. Iedereen is zeer betrokken geweest en Kuchenland heeft ons over elke stap goed en duidelijk geïnformeerd. We kunnen dit echt iedereen aanraden.
FOTO VAN M. VAN ROOIJEN
+ Toon extra foto van M. van Rooijen
+ Toon extra foto van M. van Rooijen
+ Toon extra foto van S van Rooijen
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door Emile van Geelen op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Service en communicatie erg goed. professioneel en zeer netjes. Erg mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door Kis & Suus op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Net als iedereen is de oplevering van ons nieuwe huis diverse keren uitgesteld, de reeds ingeplande montagedatum van onze keuken moest dus ook weer uitgesteld worden, Ekelhoff heeft zich gelukkig steeds kunnen aanpassen en de keuken op tijd geplaatst. De aflevering en plaatsing is door ervaren en correcte medewerkers gedaan. Van begin tijdens de aankoop en de tips die wij hebben gekregen van Nort zijn zeer waardevol geweest voor ons. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN KIS & SUUS
+ Toon extra foto van Kis & Suus
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Aart Versluis op dinsdag 28 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Super goed geholpen door Nort. Leeft zich heel goed in in de mogelijkheden, waardoor ook bouwtechnische aanpassingen gunstiger uitkwamen. Ze spreken zeer goed Nederlands. Absoluut niet opdringerig, Duitse degelijkheid staat voorop. Plaatsing super netjes en met oog voor detail. Dit is onze derde keuken, niet dat het met deze kwaliteit nodig is.. maar we komen hier zeker terug.
FOTO VAN AART VERSLUIS
+ Toon extra foto van Aart Versluis
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Ramon op zondag 26 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Onvoorstelbaar goed! Vanaf begin tot en met hun after sales is de service uitmuntend. Ik heb een intake gesprek gehad met Nadja Hollmann en mijn situatie & wensen uitgelegd. Zij heeft mij geholpen aan een keuken dat mijn wensen overtrof en ook nog eens binnen mijn budget bleef. Meer en beter materiaal/apparatuur en het prijsverschil met de keukenleveranciers in Nederland is meer dan 20%! Alles is conform afspraak gegaan en hun service gaat verder dan waar ik nodig achtte. Niets dan lof over Nadja, hun collega's die de keuken geleverd hebben, geplaatst hebben en vervolgens de collega's die nog een paar keer gebeld hebben om te vragen of alles nog naar wens is. Zonder twijfel een aanrader!
FOTO VAN RAMON
REACTIE VAN NADJA
Hey Ramon, Heel veel dank voor je prachtige review. Ik ben daar heel erg blij over. Graag help ik u of vrienden en familie weer bij de volgende keer:)
Met hartelijke groet, Nadja Hollmann
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Fam Laisina op zaterdag 25 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Heel erg tevreden over Ekelhoff Kuchen. Dit is onze tweede keuken die wij hebben gekocht. Wij zijn zeer goed geholpen door Carsten Palstring, die voor ons het ontwerp heeft gemaakt. Het proces van A tot Z zeer professioneel en kundig geholpen door het personeel van Ekelhoff. Dank jullie wel voor de prachtige keuken.
FOTO VAN FAM LAISINA
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Frank de Jong op vrijdag 24 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Tijdens de afspraak werden wij zeer goed geholpen en werd echt de tijd genomen om onze droomkeuken samen te stellen. Marie-Louise heeft e.e.a. verder uitgewerkt toen wij even het centrum van Nordhorn doorgelopen zijn. Bij terugkomst was de offerte en een aantal mooie 3d tekeningen klaar en al snel hebben we de opdracht gegeven. We konden niet wachten tot ons nieuwe huis opgeleverd werd en de droomkeuken geplaatst werd. Alle afspraken en communicatie verliep naar volle tevredenheid. De montage werd gedaan door echte vakmensen en wij zijn erg blij met het resultaat en we gaan hier vast en zeker nog vele jaren kookplezier beleven.
FOTO VAN FRANK DE JONG
+ Toon extra foto van Frank de Jong
+ Toon extra foto van Frank de Jong
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Henk en Ina op donderdag 23 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn blij met onze nieuwe keuken van Ekelhoff. Door verkoper Markus Raaz goed meegedacht bij het ontwerp van de keuken. De keuken is door twee monteurs in 2 dagen keurig geplaatst en alles is heel netjes achtergelaten. Kortom wij raden Ekelhoff- keukens aan bij familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker de moeite waard om te gaan kijken”
Door Huub van Haren en Mirjam Bruins op dinsdag 21 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Voor een nieuwbouw huis complete keuken met apparatuur gekocht, kastenwand en groot kook eiland met fantastisch mooi granieten blad. Meerdere malen in Nordhorn geweest om alles uit te zoeken en door te spreken. Herr Heiner Ginten heeft ons al die keren vriendelijk en geduldig geholpen met al zijn ervaring om tot de keuze van onze droom keuken te komen met de juiste apparatuur. Dat is gelukt. Wij zijn bijzonder tevreden met het hele traject van uitzoeken tot en met de inbouw. Helaas was de inductieplaat er niet in eerste instantie door leveringsproblemen vanuit Siemens. Opgelost door Ekelhoff met een vervangende inductieplaat. De bestelde is er wat later ingezet. Nadat alles geleverd was, geïnstalleerd en in gebruik is geweest, is Ekelhoff nog langs gekomen om alles nogmaals te controleren en om eventueel de deurtjes en lades af te stellen. Zeker de moeite waard als men aan een nieuwe keuken toe is om bij Ekelhoff te gaan kijken voor de uitgebreide keus, prijs/kwaliteit en service.
FOTO VAN HUUB VAN HAREN EN MIRJAM BRUINS
+ Toon extra foto van Huub van Haren en Mirjam Bruins
+ Toon extra foto van Huub van Haren en Mirjam Bruins
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Marjon Tolhuijs op maandag 20 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht. Het bezoek aan de winkel is ons zeer goed bevallen. Dhr. Brama heeft ons heel goed geholpen. Hij wist heel goed in beeld te brengen wat wij wilden. De levering en installatie ging prima.
FOTO VAN MARJON TOLHUIJS
+ Toon extra foto van Marjon Tolhuijs
+ Toon extra foto van Marjon Tolhuijs
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Karin en Victor op zondag 19 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken van Ekelhoff. Onze buren hadden ons Ekelhoff geadviseerd omdat zij tevreden zijn over de geboden service. Het design en de materialen van de keuken zijn erg mooi, dus het is een heel mooie keuken geworden. Daarnaast waren de contacten met de verkoper en de monteurs, en het overige personeel erg prettig. Zij gaven verrassende adviezen en oplossingen en iedereen is heel erg kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wilma van de Vosse op zaterdag 18 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Na de goede ervaring die mijn zus een aantal jaren geleden had, hebben wij ook een keuken bij jullie gekocht. De keuken is heel mooi geworden. Ook zijn wij zeer tevreden over het advies en jullie communicatie met ons.
FOTO VAN WILMA VAN DE VOSSE
+ Toon extra foto van Wilma van de Vosse
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jeroen Westerink op dinsdag 14 feb 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Ekelhoff biedt zeer goede keukens tegen een eerlijke prijs. Geen rare onderhandelingen. Goede voorlichting over wat belangrijk is in de keuken waarbij we ook niet werden verleid tot onnodige luxe of modieuze kleuren. Belangrijkste is de uitstekende montage door eigen mensen van ekelhoff. Dat heeft lang niet elke leverancier. Aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ekelhoff Küchen
aEkelhoff Kuechenhaus (203 ervaringen), Hauptstraße 14-16, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 48 0
bEkelhoff Kuechenland (374 ervaringen), Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 21 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.