Feedback
9,8

Ekelhoff Küchen

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ekelhoff Küchen
Sinds 1901, al vier generaties lang, staat het familiebedrijf Ekelhoff Küchen voor kwaliteit, traditionele keukenbouw en bovenal voor een echte passie voor keukens. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden. Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, perfecte montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

In onze twee filialen Küchenhaus en Küchenland Ekelhoff vindt u meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens van Duitse topmerken als next125, SieMatic, Contur, Ballerina en Poggenpohl. Bovendien vervaardigen wij unieke, handgemaakte keukens en bijzondere details in onze eigen werkplaats. Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen ruim 170 hooggekwalificeerde en betrokken medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op:

keuken-ekelhoff.nl

Ekelhoff is al 120 jaar een begrip in Nederland. Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame weten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons in een van onze beide vestigingen in Nordhorn, net over de grens via de A1, en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team

Ervaringen
Er zijn 598 ervaringen over Ekelhoff Küchen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren545 ervaringen
4 sterren36 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Per vestiging:
“Zeer tevreden”
Door Jan van Donkelaar op maandag 20 mei 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Geweldig geholpen bij de aankoop van de keuken. Alhoewel wij geen afspraak hadden, konden we toch de keuze die we hadden gemaakt in de showroom met de verkoper omzetten in een volledig ontwerp. In een tweede gesprek kregen we goede adviezen over de materiaalkeuzes en de apparatuur. Ook de prijsafspraak was naar onze volle tevredenheid.
FOTO VAN JAN VAN DONKELAAR
+ Toon extra foto van Jan van Donkelaar
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Gerie op woensdag 8 mei 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn erg tevreden over uw bedrijf. Alles is conform afspraak verlopen en de keuken is erg mooi geworden. Klasse!
FOTO VAN GERIE
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Jack Sier op maandag 22 apr 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Keuken met hoek opstelling en driedelig keukenblok met bijpassend vensterbank aan de overzijde onder het raam. Van begin tot het eind zeer goed zijn geholpen met de keuze en met de montage alles verliep op rolletjes. Een dikke pluim.
FOTO VAN JACK SIER
Reactie of foto toevoegen
“We raden Ekelhoff aan”
Door Louis Fikkert op woensdag 17 apr 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben een Next125 keuken gekocht. Na de 1e afspraak zeer goed geïnformeerd door de verkoper. Tekeningen met opstellingen zijn gemaakt en alles werd doorgenomen. Na besteld te hebben, wilden we nog iets wijzigen. Dat kon nog. Opnieuw goed geholpen en geadviseerd. 12 weken voor plaatsing is alles zeer nauwkeurig ingemeten. De plaatsing verliep erg goed en het is zeer netjes afgewerkt. We zijn erg tevreden en raden Ekelhoff aan!
FOTO VAN LOUIS FIKKERT
+ Toon extra foto van Louis Fikkert
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Franc op woensdag 17 apr 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een keuken bij Ekelhoff gekocht. De verkoopster was zeer vriendelijk, informatief en niet opdringerig. Daarnaast zijn de monteurs vakkundig, meedenkend en zeer correct.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de keuken”
Door Magda en Michel van Bree op maandag 15 apr 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij hebben een keuken op maat laten maken.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over het gehele proces”
Door Agnes de Lenne op woensdag 10 apr 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Ik heb een Ballerina Keuken gekocht. Ben tevreden over het gehele proces van aankoop t/m plaatsing. De verkoper neemt de tijd die nodig is, is geduldig en informeert tot in de puntjes. Ook complimenten voor het plaatsen, alles gebeurt uiterst zorgvuldig en professioneel. Men staat open voor vragen en het vakmanschap is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Arie en Anja Wijker op maandag 8 apr 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Via mond op mond reclame bij Ekelhoff kuchen terechtgekomen, goed voor bereid met tekeningen en maten een afspraak gemaakt in de mooie grote showroom waar je vriendelijk en gastvrij wordt ontvangen, de verkoper meneer Rene Palstring vonden we terzake kundig en meedenkend en gaf ons een passend voorstel, nog dezelfde middag hebben we de keuken gekocht, en toen kwam het moment van montage, we kunnen niet anders zeggen super vakmensen en vriendelijk eigenlijk vonden we het gezellige dagen dat ze er waren. dus wij zij blij dat we voor de firma Ekelhoff hebben gekozen. Een aanrader!
FOTO VAN ARIE EN ANJA WIJKER
+ Toon extra foto van Arie en Anja Wijker
+ Toon extra foto van Arie en Anja Wijker
REACTIE VAN RENE PALSTRING
Beste Anja en Arie,

Hartelijk dank voor jullie mooie review. Ik ben heel blij dat jullie zo tevreden zijn! Ik heb ook erg veel plezier gehad in het samen met jullie ontwerpen van jullie nieuwe keuken. Ik wens jullie voor nu en in de toekomst heel veel plezier met de nieuwe keuken! Met hartelijke groet,
Rene Palstring
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met onze keuken”
Door De Haard/ kramer op maandag 8 apr 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Super professioneel en prachtige kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Ekelhoff keukens ontzorgt en komt afspraken na”
Door Richard van Damme op woensdag 3 apr 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Een nieuwe keuken... Wat een feest! Ik was specifiek op zoek naar een bepaald werkblad (graniet, met een ruwe voorkant) en een inductiefornuis met ingebouwde afzuiging en oven (merk: Steel, type: Enfasi) had ik zelf reeds aangeschaft. Op doorreis van Zierikzee naar Bremerhaven " even" aangewaaid bij Ekelhoff keukens in Nordhorn (vooraf een afspraak gemaakt). Wat een vriendelijk ontvangst! Ook erg fijn dat er goed-Nederlands sprekende medewerkers rondlopen. Bij het samenstellen van de keuken fantastisch geholpen door Benjamin, welke goed luisterde naar mijn wensen en met goede adviezen kwam met betrekking tot het ontwerp. De tekening was uiteindelijk binnen 2 uur gemaakt op de computer en de offerte was snel getekend. Dat scheelt nogal wat (duizenden Euro's) ten opzichte van een keuken kopen in Nederland! Gaandeweg de voorbereidingen thuis bleek al snel dat de datum van installatie van de keuken niet gehaald kon worden (complete vloer van de woning moest onverwacht vervangen worden voor beton). Het meerdere keren verplaatsen van de datum was bij Ekelhoff geen enkel probleem, een hele zorg minder! Uiteindelijk is de keuken recent (Maart 2024) geplaatst door 2 zeer vakbekwame, correcte en vriendelijke monteurs. En het resultaat mag er zijn! het door mijzelf aangeschafte fornuis is keurig door de monteurs van Ekelhoff geïnstalleerd, de hele keuken is kaarsrecht / waterpas geïnstalleerd, de afwerking (inclusief afkitten) is super netjes gedaan en alle rommel (verpakkingsmateriaal) is keurig netjes door de 2 monteurs opgeruimd en meegenomen. Conclusie: Ekelhoff keukens ontzorgt en komt afspraken na, waardoor het LEUK is een nieuwe keuken te kopen en plaatsen! Een hele dikke aanrader en zeer zeker de moeite waard om vanuit Nederland een paar uur in de auto te zitten om de showroom in Nordhorn te bezoeken.
FOTO VAN RICHARD VAN DAMME
+ Toon extra foto van Richard van Damme
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Fam Meijer op maandag 18 mrt 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben onze nieuwe keuken uitgezocht met adviseur Riny. Geweldige ontvangst met koffie met een broodje en een complete lunch tussen de middag. Enorm veel keus, heel goed geholpen om onze droomkeuken samen te stellen.
FOTO VAN FAM MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Alles is zeer vlot verlopen”
Door Merel Droppert op maandag 18 mrt 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Hele ruime showroom met heel veel verschillende opstellingen om goed een indruk te krijgen van de mogelijkheden qua indeling, stijl en materialen. We kregen ook goed advies over apparatuur en materialen en hebben naar aanleiding daarvan onze wensen bijgesteld. Ook het inmeten en plaatsen ging zeer en vlot waardoor er geen onverwachte tegenvallers waren.
FOTO VAN MEREL DROPPERT
+ Toon extra foto van Merel Droppert
+ Toon extra foto van Merel Droppert
Reactie of foto toevoegen
“Zonder twijfel een aanrader”
Door Karen Marks op vrijdag 15 mrt 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Ik ben in juli 2023 op aanraden van een vriendin naar Ekelhoff Keuken geweest. Vanaf het begin was het heel prettig. Ik gaf mijn adviseur, Thomas Szellas de vrije hand om een mooi ontwerp te maken en dat heeft hij uitstekend gedaan. Nadat ik in de showroom de keuzes had gemaakt voor aanrecht, kasten, handgrepen, enz, gingen onze gesprekken verder per e-mail. Geen vraag was te veel of te gek. Dat ik geen technische kennis heb (qua electra en dat soort dingen) was geen probleem en hij legde alles heel rustig uit. Correspondentie met de back office m.b.t. de technische tekeningen, afspraken maken voor het inmeten en de uiteindelijke plaatsing ging heel soepel. En de 2 mannen die de keuken hebben geplaatst - echt kanjers. Harde werkers, vriendelijk, vrolijk, netjes, meedenkend. Trots op hun werk. Al met al ben ik heel tevreden en zou zonder twijfel Ekelhoff Keukens aanraden. Het is het rijden naar Duitsland zeker de moeite waard. En dan maak je gewoon een leuk weekend van!
FOTO VAN KAREN MARKS
Reactie of foto toevoegen
“Het ritje Duitsland meer dan waard”
Door Dekker op dinsdag 12 mrt 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Communicatie, meedenken, klantvriendelijkheid, en vakbekwaam. 100% aanrader mede vanwege de prijs. Ritje Duitsland meer dan waard.
FOTO VAN DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Wim Maan op vrijdag 1 mrt 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een next125 keuken gekocht. Zeer mooi en door de goede hulp ook het juiste en binnen budget uitgekozen. Er is veel geduld en men neemt goed de tijd. Ook de mensen die de keuken kwamen plaatsen waren vriendelijk en precies. Helaas wat het blad niet die we besteld hadden. Ook hier gingen ze heel goed mee om. We konden kiezen een nieuw blad of geld terug met een vensterbank in de zelfde steen. Ik vertrouw er dan ook op dat de service als er nog iets aan de had is snel en professioneel wordt opgelost. Echt een aanrader!
FOTO VAN WIM MAAN
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden over het hele traject”
Door Douwe Algra op woensdag 28 feb 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
We hebben een keuken gekocht. We zijn heel tevreden met het hele traject vanaf de verkoop tot de montage.
FOTO VAN DOUWE ALGRA
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Fam Westendorp op maandag 26 feb 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Alles keurig netjes geïnstalleerd. En ook alles opgeruimd en verpakkingen meegenomen. We zijn heel erg tevreden. Vriendelijk personeel
Reactie of foto toevoegen
“Alles tot in de puntjes verzorgd”
Door G. Damink op woensdag 21 feb 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Sinds begin januari beschikken we over de nieuwe keuken. Alles tot in de puntjes verzorgd. 21 juli 2023 bezochten we voor de eerste keer Ekelhoff Küchenland in Nordhorn. Vanaf het eerste moment werden we goed begeleid in het proces naar een nieuwe keuken. Complimenten voor de fa. Ekelhoff en met name dhr. Ralf Averbeck, die ons geholpen heeft door goed mee te denken, goede adviezen te geven en daarbij af en toe een kritische noot, welke ons aan het denken heeft gezet om te komen tot een goede keuze. Met regelmatige e-mail berichten en telefoontjes werden we op de hoogte gehouden van de planning. Alles met de "Deutsche Pünktlichkeit". Wij hadden het genoegen dat de keuken bij ons geplaatst werd door 2 op en top monteurs; netjes, precies en ook nu weer meedenkend. Al met al dus een project waar we dankzij de medewerkers van de fa. Ekelhoff heel goed op terug kunnen kijken. Op zoek naar een nieuwe keuken? De fa. Ekelhoff ....... Van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Badloe op dinsdag 20 feb 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
"Ik heb onlangs mijn keuken laten installeren en de ervaring was van begin tot eind uitstekend. In de showroom werd ik vriendelijk geholpen door een deskundig persoon, die geduldig de eerste stappen met me doorliep. De monteur die de keuken installeerde, was vervolgens perfect - snel, met oog voor detail en aandacht voor mijn wensen. Na de installatie volgde een controle, wat de toewijding van het bedrijf aan klanttevredenheid benadrukte. Mijn keukenervaring was simpelweg geweldig."
FOTO VAN BADLOE
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Fam. Schouten op maandag 12 feb 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Na vele reviews gelezen te hebben, besloten wij om ook een afspraak te maken bij Ekelhof. Er werd vooraf aangegeven dat voor de afspraak een paar uur uitgetrokken zou worden en dat klopte. Al onze wensen en de daarbijhorende (on)mogelijkheden werden uitvoerig besproken. Ter plekke wordt een ontwerp gemaakt en krijg je een offerte mee om alles thuis eens rustig na te lezen. Na akkoord werden we goed op de hoogte gehouden over het verloop van het verdere proces. Levering, plaatsing en oplevering gingen super professioneel en zonder problemen. Binnen twee dagen stond onze keuken er geheel naar wens. Door onvoorziene omstandigheden moest onze vensterbank verwijderd worden en dit werd keurig opgelost met een op maat gemaakte vensterbank door Ekelhoff, bijpassend bij het aanrechtblad. Deze firma is een absolute aanrader!
FOTO VAN FAM. SCHOUTEN
+ Toon extra foto van Fam. Schouten
+ Toon extra foto van Fam. Schouten
Reactie of foto toevoegen
“Een super bedrijf”
Door Maarten & Anne-Marie van Dinter op vrijdag 26 jan 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hadden onze mooie Siematic keuken reeds zeer op tijd gekocht voor onze nieuwbouw woning, echter door heel veel pech onderweg (ziekte in de familie, corona, geen bouwmaterialen) hebben wij de levering van de keuken diverse keren moeten uitstellen. Uiteindelijk is de keuken ruim 2 jaar later geleverd, voor dezelfde prijs, voor firma Ekelhoff is dit nooit een probleem geweest! Dat is echt klantvriendelijkheid ten top. En ook de uiteindelijke levering en plaatsing is een geweldige ervaring gebleken. Super vriendelijke monteurs, die ook nog eens heel goed Nederlands spraken. Kortom een super bedrijf met hele fijne mensen als verkopers en monteurs!
Reactie of foto toevoegen
“Meedenkend en flexibel”
Door Martine op woensdag 24 jan 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Op aanraden van een collega ben ik bij Ekelhoff gaan kijken voor een keuken en ik heb mijn keuken er ook gekocht. Ik ben heel plezierig geholpen door Marcel. Hij was meedenkend en flexibel. Alles bij elkaar een goede ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Dennis Doves op vrijdag 12 jan 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Over een periode van bijna twee jaar zijn wij bezig geweest met het ontwerpen en bouwen van onze nieuwe woning in Assendelft (Zaanstad) en hebben wij hier meerdere malen onze ideeën en wensen m.b.t. de keuken iom Ekelhoff aangepast. De adviezen, de service en het meedenken vanuit Ekelhoff Keukens is hierin de gehele periode fantastisch geweest. We hebben ons ontwerp (zonder gezeur) meerdere keren aangepast en met elkaar echt gezocht naar de optimale vorm. Het eindresultaat is uiteindelijk geweldig en precies zoals bedacht waarin Ekelhoff ons ook echt heeft geholpen met hierbij ook een prima service en kennis van de monteurs die tot op het kleinste detail alles hebben uitgevoerd. Ekelhoff dank voor alles en we komen zeker terug!
FOTO VAN DENNIS DOVES
+ Toon extra foto van Dennis Doves
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Fam. de Zwaan op maandag 8 jan 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn erg tevreden over de service die we hebben ervaren. De deur van de vaatwasser vertoonde een lichte beschadiging door uitzetting. Eerst de fabrikant van de vaatwasser ingeschakeld. die stelde vast dat het niet door een technisch gebrek was veroorzaakt. daarna heeft Ekelhoff zonder discussie op eigen initiatief een helemaal nieuwe deur geleverd en geplaatst onder garantie. top service!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met het eindresultaat”
Door André Verburg op zondag 7 jan 2024 24 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer vriendelijk geholpen en goed advies. De medewerkers spreken perfect Nederlands. Ook de montage en aftersales perfect. De monteur is pas tevreden als het 100% goed is. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en raden Ekelhoff zeker aan.
FOTO VAN ANDRÉ VERBURG
+ Toon extra foto van André Verburg
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Nico van Baarsen op zaterdag 30 dec 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Na veel keukenwinkels bezocht te hebben met wisselende verhalen, zijn we op aanraden van een vriendin bij Ekelhoff gaan kijken. Wat een super team! Van verkoop tot overhandiging een soepel proces en de prijs-kwaliteit is erg goed. Deze keuken met deze prijs en van deze kwaliteit hadden we niet ergens anders kunnen vinden. Ook de na-service is erg goed. Speciale noot: Een dimensie afwijking in het huis, die na de meting is veroorzaakt door de huisbouwer, is op een erg professionele manier en meedenken van de productie voorbereidingsteam van Ekelhoff soepel opgelost. Complimenten daarvoor! En lekker gelunched bij Ekelhoff. Al-met-al raad ik nu ook Ekelhoff aan bij anderen.
FOTO VAN NICO VAN BAARSEN
+ Toon extra foto van Nico van Baarsen
Reactie of foto toevoegen
“Een praktische mooie keuken”
Door Fran van Vliet op maandag 11 dec 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vriendelijk en professioneel geholpen door Sven. Hij heeft ons in een korte tijd een praktische mooie keuken geadviseerd. Daarna hebben de monteurs prima werk afgeleverd.
FOTO VAN FRAN VAN VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer prettig bedrijf”
Door Ron de Jong op zondag 10 dec 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ekelhoff. Zeer mooie en grote zaak met moderne kwaliteit keukens. We werden geholpen door kundig en ervaren personeel. Uiteindelijk hebben wij de keuze laten vallen op een keuken die ook in de showroom in dezelfde kleurencombinatie stond opgesteld. De keuken is prachtig geworden en er naar ons zin. Duitse degelijkheid voor een prijs waar je in Nederland niet zo'n prachtige kwaliteit keuken voor kunt kopen. De monteurs werkte tijdens de installatie zeer netjes. Er.was een kleine beschadiging ontstaan aan een paneel dat weer snel is vervangen. Zeer prettig bedrijf met goede service. Wij bevelen Eckelhoff kuchen van harte aan.
FOTO VAN RON DE JONG
+ Toon extra foto van Ron de Jong
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met het eindresultaat”
Door Bert Torenbeek op woensdag 6 dec 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We spreken onze oprechte waardering uit voor het leveren van onze prachtige keuken. Dankzij de onvermoeibare inzet van onze verkoopadviseur, Jürgen Piesche, zijn we ontzettend blij met het eindresultaat. Ook willen we onze dank uitspreken voor het vriendelijke en professionele team dat bij ons thuis aan het werk was. Jürgen en Stephan, jullie hebben met zorg en precisie gewerkt, en dat heeft geresulteerd in een keuken die onze verwachtingen overtreft. Nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet en toewijding. We kijken ernaar uit om vele mooie momenten in onze nieuwe keuken door te brengen. Met vriendelijke groet, Anita en Bert
Reactie of foto toevoegen
“Echte service”
Door Vincent en Miriam Roeloffzen op vrijdag 24 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Top SieMatic Keuken met top apparatuur. Na 47 jaar trouwe dienst is onze Poggenpohl keuken ingewisseld voor een Siematic keuken met o.a. Miele apparatuur. Met volle overgave, geduld en vakkennis heeft onze adviseur Michael Voet van Ekelhoff alle detailwensen die wij in de loop van het proces invulling wilden geven ook daadwerkelijk gerealiseerd. De plaatsing werd gedaan door twee monteurs die al 8 jaar samen werken bij Ekelhoff, die erg goed op elkaar ingespeeld zijn, zeer precies en vakkundig hebben gewerkt. Er is niets beschadigd. Dit was voor ons een prettige ervaring. Zo zie je het vakmanschap in Nederland niet (vaak) meer. Ook tijdens het plaatsen dachten ze mee om het zo te installeren of aan te passen dat we optimaal profijt hebben van onze nieuwe keuken. Ook kleine dingetjes werden direct en duidelijk gecommuniceerd en degelijk opgelost. Dit is echte service. We zijn er heel erg content mee, hopen er lang plezier van te hebben en hebben Ekelhoff al meerdere keren aanbevolen in onze omgeving.
FOTO VAN VINCENT EN MIRIAM
+ Toon extra foto van Vincent en Miriam
+ Toon extra foto van Vincent en Miriam
REACTIE VAN MICHAEL VOET
Beste familie Roeloffzen,
hartelijk bedankt voor deze geweldige beoordeling.
Het samenwerken met jullie om deze keuken te ontwerpen vond ik ook heel prettig. Ik wens jullie veel plezier en langdurig genot van deze prachtige keuken.
Hartelijke groeten uit Nordhorn,
Michael Voet
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede en prettige service”
Door Fam. van der Knaap op woensdag 22 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vanaf de eerste kennismaking en adviseringsgesprek met Jürgen Piesche tot en met de plaatsing van de keuken, zeer goede en prettige service mogen ervaren! Jürgen bedankt voor het goede advies! En iedereen binnen Ekelhoff dank. We zijn erg tevreden met het resultaat!
FOTO VAN FAM. VAN DER KNAAP
+ Toon extra foto van Fam. van der Knaap
+ Toon extra foto van Fam. van der Knaap
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Familie de Leeuw op zondag 19 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben Ekelhoff op basis van de reviews uitgekozen op klantvriendelijkheid, goede nazorg en expertise. We zijn in geen van deze punten teleurgesteld, in tegendeel. Ook wij zijn bij meerdere keukenverkooppunten geweest, maar het out of the box ontwerp van Nadija Holman, waarbij een muurtje werd uitgebroken, was verreweg het mooiste ontwerp. Het was wel lang wachten, maar hier werd direct op een eerlijke manier duidelijkheid over gegeven en deze planning verliep zoals afgesproken. De installateurs waren eerlijke, hardwerkende mensen o.l.v. Dhr. B.T. Ado. Ze hebben problemen met niet rechte hoeken en ongelijke vloeren met veel extra werk voor ons opgelost. Er waren nog wat kleine puntjes qua afwerking die ze met het plaatsen van de achterwand keurig hebben bijgewerkt. Het enige minpuntje was dat we redelijk lang moesten wachten op een achterwand, die achteraf op een andere plek in het magazijn bleek te staan. Verder niets dan lof over de gastvrijheid, professionaliteit en nazorg.
FOTO VAN FAMILIE DE LEEUW
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij en tevreden”
Door P. Klootwijk op vrijdag 17 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Ekelhoff. De montage is goed gegaan en alles is zoals wij het hadden gepland. De jongens waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Wel jammer dat niet alles aangesloten kon worden en wij dit zelf moesten doen. Ook jammer dat de nalevering van een plank die bij bezorging beschadigd was zo lang duurde. Maar nu alles af is zijn wij erg blij en tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“We genieten elke dag van onze keuken en kookeiland”
Door Familie Kremer op donderdag 16 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Zeer tevreden met onze keuken van Ekelhoff keukens; dit geldt zowel voor het proces als het eindresultaat. We werden in Nordhorn hartelijk ontvangen op de afgesproken datum en tijd (destijds nog corona). Naast een rondleiding waarbij alle mogelijkheden ons werden getoond, viel de zorgvuldigheid van het realiseren van onze wensen ons in positieve zin op. Er werd eerst goed geluisterd naar wat wij graag wilden en voor ogen hadden. Wat wij echter nog waardevoller vonden was dat er ook kritisch werd geluisterd en, vanuit kundigheid en expertise, werd meegedacht. Al met al zorgde de proactieve houding en nauwkeurige werkwijze van Ekelhoff voor een prachtig concept en later ook eindresultaat. De bestelling werd secuur met ons doorgenomen om er verzekerd van te zijn dat alles klopte. De planning en het plaatsen van de keuken verliepen volgens afspraak. De werknemers die de keuken kwamen plaatsen waren beleefd en vriendelijk. Er stonden twee dagen ingepland om de keuken te plaatsen. Op eigen initiatief besloten zij de avond door te werken totdat deze geplaatst was. Al met al heel positieve ervaring. We genieten elke dag van onze keuken en kookeiland!
FOTO VAN FAMILIE KREMER
+ Toon extra foto van Familie Kremer
+ Toon extra foto van Familie Kremer
Reactie of foto toevoegen
“We genieten dagelijks van onze nieuwe keuken”
Door Floris Verbon op dinsdag 14 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken, het is een heel prettige ruimte geworden om familie in te ontvangen. We kwamen bij Ekelhoff op advies van dochter en schoonzoon, die zelf al twee keer een keuken bij Ekelhoff hebben laten maken. We werden prettig geholpen met het ontwerp, de uitgebreide showroom gaf inspiratie om tot keuzes te komen over materialen, kleuren en apparatuur, en Heiner had creatieve oplossingen voor aanpassingen. Er werden extra kasten op maat gemaakt en de Rayburn werd in het ontwerp meegenomen. De monteurs hebben zorgvuldig werk geleverd, met prachtig resultaat! De ruimte is een mooie eenheid geworden, en we genieten er dagelijks van.
REACTIE VAN MIRIAM VAN EKELHOFF KÜCHEN
Beste Floris en Anne Margreet, hartelijk dank voor deze positieve review en natuurlijk voor het feit dat onze fotograaf Franz Frieling bij jullie langs mocht komen. Met als kers op de taart, het poseren in de keuken van jullie IJslandse merrie Fylgja. Hierbij enkele van deze foto's. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie mooie nieuwe en gezellige keuken!
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
+ Toon extra foto van Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met onze Siematic Keuken”
Door Vincent Meier op vrijdag 10 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Siematic Keuken gekocht. Vanaf het moment dat we het eerste gesprek hadden met Ekelhoff hadden wij een heel prettig gevoeld, onze adviseur Jurgen heeft echt onze wensen begrepen en om gezet om ruimte te creëren en een prettige keuken om samen in te werken. Ekelhoff heeft de installatie verzorgd en de monteurs waren super netjes, erg vriendelijk en het zo mooi afgerond. Thorsten heeft ons super goed geholpen om een fantastisch werkblad te bezorgen. Onze conclusie is dat de mensen bij Ekelhoff kosten nog moeit gespaard om onze wens keuken te realiseren.
FOTO VAN VINCENT MEIER
+ Toon extra foto van Vincent Meier
+ Toon extra foto van Vincent Meier
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de service van Ekelhoff”
Door Alina van Doorn op donderdag 2 nov 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Aanvang 2023 zijn wij naar Ekelhoff gegaan. Van tevoren een afspraak gemaakt. Het was echt tijd om onze gedateerde keuken te vervangen. Geweldige ontvangst en meedenken met de wensen. Maar ook verder gekeken naar de mogelijkheden van de ruimte. Materiaal uitgezocht en volledig meegegaan met advies apparatuur. Een uitgewerkte tekening van hoe de keuken zou worden werd ons voorgelegd. Echt een subliem plan. In september 2023 is onze nieuwe keuken geplaatst. Heel vakkundig en in korte tijd. Wij zijn zeer tevreden met de service van Ekelhoff en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ALINA VAN DOORN
+ Toon extra foto van Alina van Doorn
+ Toon extra foto van Alina van Doorn
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring met Ekelhoff keukens”
Door Erik en Jeanine op dinsdag 31 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Allereerst werden we in de winkel heel prettig geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en zo kwamen tot een voor ons perfecte keuken. Ook de afspraken over plaatsing verliepen prettig en duidelijk. We hadden helaas wat pech dat er vanuit de leverancier deurtjes waren geleverd met een verkeerde afwerking, waardoor ze snel krasten. Nadat we dit hebben aangegeven heeft de Ekelhoff dit fantastisch opgelost en gezorgd dat alles werd vervangen. Natuurlijk is het jammer dat dit gebeurt, maar dit zal overal weleens voorkomen. De manier waarop het opgelost werd is precies de reden waarom wij voor deze winkel hebben gekozen. Vaak lees je verhalen van winkels die je met het probleem laten zitten, maar Ekelhoff doet zijn uiterste best om mee te denken en het probleem op te lossen. Inmiddels hebben wij een prachtige keuken staan! Bedankt voor de geweldige service! Wij raden deze winkel absoluut aan.
FOTO VAN ERIK EN JEANINE
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Sabrina Breve op woensdag 25 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn ontzettend blij met onze keuken van Ekelhoff. Ik kan niet anders zeggen dat wij erg goed geholpen zijn en alles naar wens geleverd en gemonteerd. Wij zullen zeker in de toekomst terugkeren!
FOTO VAN SABRINA BREVE
+ Toon extra foto van Sabrina Breve
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is perfect”
Door Hans Ploeg op dinsdag 24 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
na eerst een afspraak gemaakt te hebben in Duitsland bij Ekelhoff Kùchen zijn we daar vriendelijk ontvangen. Ze hebben daar een enorme showroom met heel veel verschillende keukens. Hier kan je eerst goed kijken wat je mooi vindt.
Daarna met de verkoper om de tafel gezeten om onze ideeën aan te geven hoe we onze keuken zien. Verkoper heeft daarna een plan gemaakt voor onze keuken samen met ons. We zijn de showroom met hem doorgelopen om te kijken wat de mogelijkheden allemaal waren. Daarna is er een duidelijke offerte gekomen. En niet zoals in Nederland met enorme hoge prijzen waar je over moet onderhandelen maar in onze ogen een reële prijs. Over de prijs kan je niet onderhandelen. Je hebt wel de tijd om hierover na te denken thuis.
De keuken is door vriendelijke vaklieden (Nederlands sprekende) geplaatst. Ze doen er liever een dag langer over dan dat het haast werk wordt. Helaas was het werkblad een beetje beschadigd maar dit werd snel opgelost door Ekelhoff door een nieuw blad te plaatsen. Het eindresultaat is perfect en we zijn dan ook erg blij met de nieuwe keuken.
FOTO VAN HANS PLOEG
+ Toon extra foto van Hans Ploeg
Reactie of foto toevoegen
“Een Ballerina Keuken met Siemens apparatuur”
Door Fam. van der Weerdt op dinsdag 24 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben bij Ekelhoff een Ballerina Keuken gekocht, met Siemens inbouwapparatuur. Van alle keukenzaken die we hebben bezocht, was Ekelhoff zeker niet de goedkoopste, maar bood wel de beste prijs/kwaliteitverhouding. De plaatsing van de keuken verliep zeer professioneel en erg vriendelijk. De monteurs werkten netjes, waren erg beleefd en gemakkelijk in de omgang. Na de eerste oplevering waren er een paar kleine restpuntjes, zoals een beschadiging aan het granieten aanrechtblad, een lakfout op een deurtje en wat ontbrekende accessoires. Deze zijn allemaal keurig opgelost zonder bijkomende kosten. Wij wonen op meer dan 200km van Nordhorn, niemand heeft ooit gesproken over voorrijkosten.
FOTO VAN FAM. VAN DER WEERDT
+ Toon extra foto van Fam. van der Weerdt
+ Toon extra foto van Fam. van der Weerdt
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geregeld”
Door R. van Daalen op vrijdag 20 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Van A tot Z is alles geweldig geregeld en verlopen. Goed advies met persoonlijke aandacht in de winkel. Geen druk om gelijk de offerte te tekenen. Je krijgt gewoon de tijd er thuis nog over na te denken. Na aankoop wordt je steeds netjes op de hoogte gehouden, wordt alles ingemeten en wordt het geleverd. Zeer kundige en aardige monteurs die ook nog eens goed en keurig werken. Bij ons was er een stukje glas van de oven deur af. Binnen 4 weken een nieuwe deur gekregen en gemonteerd. Wij zijn ontzettend blij met de keuken en de kwaliteit. Voor een goede, kwalitatieve keuken zit je bij Ekelhoff meer dan goed. En ook de service is super.
FOTO VAN R. VAN DAALEN
+ Toon extra foto van R. van Daalen
+ Toon extra foto van R. van Daalen
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is perfect”
Door Henk Bosch op donderdag 19 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een nieuwe keuken uitgezocht en gekocht bij Ekelhoff. We zijn erg tevreden over het hele traject vanaf het eerste adviesgesprek tot en met plaatsing van de keuken. Ekelhoff houdt zich aan alle afspraken en alles werd precies volgens planning uitgevoerd. Het eindresultaat is perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Familie de Zwart op dinsdag 17 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn met veel geduld en expertise geholpen van de aankoop tot aan de aflevering. Gedegen advies, heldere communicatie, keurige aflevering en twee kundige monteurs die de keuken met uiterste zorg hebben geplaatst en rekening hebben gehouden met onze last minute wensen. We zijn enorm blij met onze prachtige keuken!
FOTO VAN FAMILIE DE ZWART
+ Toon extra foto van Familie de Zwart
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Jolanda van 't Einde op woensdag 11 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vanaf het eerste contactmoment tot en met het plaatsen van de nieuwe keuken goede ervaringen. Er wordt meegedacht, voor oplossingen gezorgd. Goed en vriendelijk personeel, werken netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Sander op dinsdag 10 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Van begin tot het eind goed geholpen. Verkoper (Manfred) dacht erg goed mee mee en gaf goed advies. Ook het plaatsen ging uitstekend en werd door keurige, vriendelijke mensen gedaan. Zelfs een belletje na het plaatsen of we tevreden zijn, waar zie je dat nog.
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Thijs D op maandag 9 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Van begin tot einde heldere communicatie van aanschaf in de mooie showroom tot installatie van onze keuken bij ons thuis. Goede heldere installatietekeningen waardoor er tijdens de installatie geen problemen waren ontstaan. Vakkundig geïnstalleerd met oog voor details, helaas was er door de monteurs een beschadiging geconstateerd maar deze werd zonder problemen na een aantal weken verholpen.
FOTO VAN THIJS D
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Richard Franken op dinsdag 3 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Onze droomkeuken met kookeiland gekocht bij Ekelhoff op aanraden van een collega. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. De standaard Nederlandse verkoopmethoden voor keukens (we roepen een achterlijke prijs, onderhandelen maar dan wel gelijk tekenen) wordt hier niet gehanteerd. Transparant proces. Na verkoop ook een goede begeleiding, komen afspraken na en vooral de installatie met eigen personeel is een verademing tov andere bedrijven. Er wordt een eigen nacontrole gedaan en als ze zelf niet tevreden zijn dan wordt vervangen wat nodig is. Enige minpuntje is dat het loodgieterswerk niet door Ekelhoff wordt uitgevoerd.
FOTO VAN RICHARD FRANKEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Fam. W. Huizing op maandag 2 okt 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
De communicatie was zeer goed. Ook de levering van de keuken ging professioneel. Kundig en vriendelijk. De montage was zeer goed, professioneel, kundig, behulpzaam en vriendelijke. Geen enkel probleem of defect bij montage van de keuken. Wij bevelen Ekelhoff Kuchen zeker aan. Alleen jammer dat ze de waterleiding niet aansluiten. Dat heeft met wetgeving te maken.
FOTO VAN FAM. W. HUIZING
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Alice Wesselink op woensdag 27 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben in 2021 een keuken gekocht bij Ekelhoff Kuchen en deze is door uitloop verbouwing in 2022 geplaatst, zelf zijn we pas in 2023 verhuisd en kunnen we nu eindelijk van deze super gave, fijne en mooie keuken genieten! Alle medewerkers die we spraken hebben ons goed en geduldig te woord gestaan. Ze spreken ook goed Nederlands. Dat t project langer ging lopen, daar ging Ekelhoff heel flexibel mee om, we konden goed met ze afstemmen en de laatste plinten hebben ze pas in 2023 er aan kunnen zetten. Dit was allemaal geen probleem.
Kortom: we zijn zeer tevreden en een volgende keuken zouden we zeker weer bij hun halen!
FOTO VAN ALICE WESSELINK
+ Toon extra foto van Alice Wesselink
+ Toon extra foto van Alice Wesselink
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf”
Door Maxime van den Oord op dinsdag 26 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Van begin tot eind is alles goed geregeld. Je bent een ochtend bezig met het in elkaar zetten van de keuken, maar de adviseur denkt erg goed met je mee, alles wat we wilde is gelukt en valt binnen het budget. We zijn later nog terug gegaan om van blad te veranderen en dat was geen probleem. Tijdens het leveren van de spullen waren ze erg voorzichtig met de spullen en het huis! Enorm fijn! Er werd gezegd dat de montage 2 dagen zou duren en ze hebben het uiteindelijk in 1 dag gered. Aardig personeel en denken goed met je mee! Deze winkel zou ik juist aanraden.
FOTO VAN MAXIME VAN DEN OORD
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding en service”
Door Max Croes op zondag 24 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zo'n 1 1/2 jaar geleden zagen wij monteurs van Ekelhoff bij onze overburen een hele mooie keuken plaatsen, zij hebben hun ervaring met ons gedeeld en waren ook erg tevreden over Ekelhoff in de showroom/winkel, communicatie en het installeren van hun keuken. Wij zijn toen ook naar Ekelhoff in Nordhorn gereden en zijn die dag heel goed geïnformeerd door de heer Ingo Rickling, zijn kennis van keukens was echt een verademing, met de ervaring die wij al bij diverse keuken bedrijven in NL hadden. Elk stukje van de keuken was ook aanwezig in de winkel om zo echt een goed beeld te krijgen van de materialen. Er werd een duidelijke offerte opgesteld met duidelijke 3D prints van de keuken op A3 formaat. Nog één keer terug geweest om alles nogmaals definitief door te spreken, hier ook werd weer alle tijd genomen om alles goed door te spreken. Doordat de oplevering van ons appartement meerdere keren werd verplaatst was de communicatie met Ekelhoff wederom prima, nieuwe afspraken voor het leveren werden netjes ingepland en de bevestigingen werden direct gemaild. Op de dag van de levering werd de keuken prima op tijd apart geleverd door een transport team, de monteurs kwamen iets later, en gingen direct aan de slag. Ik wil nogmaals een groot compliment aan al deze mensen geven, men was zeer correct, wisten precies wat te doen, het enige wat zij nodig hadden was een toilet en af en toe een bakje koffie. Men ruimde elke keer de rommel van de vloer, het zag er erg georganiseerd uit. Binnen 2 dagen was de keuken compleet gemonteerd en geplaatst, zonder problemen, alles werkt prima, alles was heel netjes afgewerkt. Wij raden iedereen aan als men voor een keuken gaat kijken, ook eens een ritje richting Nordhorn te maken. Als wij weer een keuken nodig hebben gaan wij zeker weer naar Ekelhoff Küchen in Nordhorn.
FOTO VAN MAX CROES
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N. Keppel op donderdag 14 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Mooie showroom met veel keuzemogelijkheden. Vriendelijke ontvangst en uitstekende deskundige begeleiding bij het vormgeven van de nieuwe keuken. Verkoper denkt goed mee en komt zelf ook met goede suggesties. Nette prijsafspraak beduidend goedkoper dan in Nederland. Goede (technische) tekeningen en mooie impressie. Duidelijke communicatie ook over de betaling in delen van de factuur (mogelijk op Nederlandse bankrekening). Installeren van de keuken vindt plaats door 2 vrolijke, deskundige (ook goed Nederlandse sprekende) vaklieden. Zij signaleren zelf een zeer lichte beschadiging aan de binnenzijde van een kastdeur en beloven daarvoor een nieuw deurtje te komen aanbrengen. Dat doen zij ook - nadat de gietvloer is aangebracht - tegelijkertijd met het aanbrengen van de plinten. Wij zijn zeer tevreden dat we met Ekelhoff Keuken in zee zijn gegaan.
FOTO VAN N. KEPPEL
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jeroen van der Linden op dinsdag 12 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Kwaliteitskeuken, goed geholpen met samenstellen. Meegedacht om onze wensen te optimaliseren. Communicatie volledig in het Nederlands. Planning, technische tekeningen, afspraken, allemaal glas helder. Top monteurs, kortom, niet twijfelen, maar een bezoeker aan Nordhorn brengen
FOTO VAN JEROEN VAN DER LINDEN
+ Toon extra foto van Jeroen van der Linden
+ Toon extra foto van Jeroen van der Linden
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Kees Bilman op dinsdag 12 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Nieuwe keuken gekocht bij Jürgen Piesche van Ekelhoff. De ervaring tijdens het bespreken van onze wensen was top. Goede uitleg, kritische vragen en een prachtig ontwerp. Dit ontwerp is ook exact geplaatst door 2 fantastisch vriendelijke, zorgvuldige en ervaren monteurs. Helemaal top.
FOTO VAN KEES BILMAN
+ Toon extra foto van Kees Bilman
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed en netjes verlopen”
Door E. Koops op zaterdag 9 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Vanaf het uitzoeken tot het plaatsen van mijn keuken is alles goed en netjes verlopen. Er wordt goed geluisterd en meegedacht op alle vlakken waardoor ik nu een keuken heb die goed bevalt.
FOTO VAN E. KOOPS
Reactie of foto toevoegen
“Alles is vlekkeloos verlopen”
Door Edith de Jong op donderdag 7 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn bij Ekelhof heel goed te woord gestaan en hebben precies volgens planning onze keuken gekregen. Ik vond het spannend om vanuit Nederland (Randstad) een keuken in Duitsland te kopen, maar het is vlekkeloos verlopen. Zeer tevreden met het eindresultaat!
FOTO VAN EDITH DE JONG
+ Toon extra foto van Edith de Jong
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische ervaring”
Door David Nidam op vrijdag 1 sep 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wat een fantastische ervaring hebben wij gehad bij Ekkelhoff Küchen! Het begon bij de aankoop. Er werd heel goed meegedacht met onze wensen en inrichting van de keuken. Maar ook bij de uiteindelijke montage is er werkelijk vakwerk geleverd! Zo secuur en met precisie geplaatst alsof het hun eigen keuken was. Tevens flexibel waar nodig omdat we toch her en der weer net wat extra wilden. En daarna de nazorg die ook perfect was. (Nog even nagebeld of alles wel in orde was). Superservice en klantvriendelijkheid
FOTO VAN DAVID NIDAM
+ Toon extra foto van David Nidam
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Ellen Hulswit-Veraart op donderdag 31 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ik was al eerder in de showroom geweest, dus wist ik ongeveer wat ik kon verwachten aan kwaliteit en afwerking. Samen met de heer Vennegerts hebben we de droomkeuken voor ons nieuwbouwhuis op papier gezet. Nooit eerder heb ik na hoeven denken over looprichting, volgorde van koken, indeling van lades/kastjes etc. Maar na 2 uur hadden we alles wel zo op tekening samen met de daarbij behorende onderdelen en materialen. Ja, het is een aanzienlijke investering maar het is ook voor het centrale punt in huis. De planningsafdeling was top 3 keer heb ik de leverdatum vd keuken moeten uitstellen omdat de oplevering was verlaat, geen onvertogen woord. Keuken is snel en professioneel geïnstalleerd en ook de servicemonteurs voor de laatste puntjes waren netjes en vakkundig. Dank Ekelhoff voor het ontzorgen en het keurige werk. Ik kijk uit naar veel kookplezier. Nu alleen nog een mooie lamp voor boven het kookeiland. Van het zoeken naar de juiste lamp heb ik wel stress ;)
FOTO VAN ELLEN HULSWIT-VERAART
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Weldink op woensdag 30 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben een mooie keuken uitgezocht na twijfel zijn we toch weer terug gegaan en is er een totaal andere keuken uitgekomen. We zijn ontzettend goed geadviseerd en hebben zowel voor en nadelen gehoord over de verschillende materialen. Niks was te veel ondanks de vele wijzigingen in het ontwerp. Wij raden jullie ook aan iedereen aan!
FOTO VAN WELDINK
Reactie of foto toevoegen
“Service van ongekend niveau”
Door D. Anticevic op woensdag 30 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Zoveel goed te zeggen dat ik niet weet waar ik moet beginnen, het feit dat dit inmiddels de vierde keuken is die wij bij Ekelhoff keukens in Nordhorn en met namen bij Sven Wensing zegt denk ik al een hoop.Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij een nieuwe keuken nodig, zijn door Sven wederom fenomenaal geholpen, kennis, kunde en creativiteit zijn de woorden die bij mij naar boven komen als ik aan Sven denk. Hij heeft voor onze ruimte een perfecte oplossing gevonden voor het betrekken van de keuken met de woonkamer. Na de ontwerpfase een goede technische tekening mogen ontvangen welke wij met de aannemer konden delen voor de aansluitpunten e.d., dit is vlekkeloos en spoedig verlopen. Levering ook zonder problemen dag voor montage ontvangen en met zorg afgeleverd in het huis.Heren van de montage zijn netjes, beleefd en vriendelijk. Al met al moet ik wederom zeggen dat wij weer jaren gaan genieten van een keuken van top kwaliteit, service van ongekend niveau en aftercare die zelden elders te vinden is. Nogmaals willen wij toch ook de uitstekende service en dienstbaarheid van Sven Wensing benoemen, complimenten en hopelijk tot de volgende keer als we weer een prachtige keuken nodig hebben.
FOTO VAN D. ANTICEVIC
+ Toon extra foto van D. Anticevic
+ Toon extra foto van D. Anticevic
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en fijne monteurs”
Door Arnoud Vermeer op vrijdag 25 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Erg fijn gesprek in de winkel. Prachtige keuken uitgezocht, die paste binnen mijn budget. De winkel communiceert proactief over alle afspraken. De monteurs waren aardig en zeer vakkundig en hebben de keuken in 2 dagen geïnstalleerd.
FOTO VAN ARNOUD VERMEER
+ Toon extra foto van Arnoud Vermeer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Opperman op woensdag 23 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Ekelhoff. De keuken is vakkundig geïnstalleerd en afspraken worden nagekomen. We kunnen Ekelhoff aan iedereen aanbevelen! (Keuken 500063)
FOTO VAN FAMILIE OPPERMAN
+ Toon extra foto van Familie Opperman
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de gehele gang van zaken”
Door Dirk Jonkhof op zondag 20 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Bij mijn eerste bezoek had ik mijn eigen schetsen voor de keuken meegenomen. De heer Ingo Rickling was erg meedenkend t.a.v de mogelijkheden. Mijn eigen idee voor een lagere zit mogelijkheid rond het eiland werd direct door hem besproken met de technische afdeling. Na een kwartiertje kwam hij terug met de mededeling dat zij wel een oplossing wisten te bedenken. En zo is het geworden waarbij de contacten met de firma altijd zeer positief waren en ook de planning en montage gingen vlekkeloos. Evenals het vervangen van een deurtje waar een kleine beschadiging aan zat die door de monteurs zelf werd gezien en genoteerd. Erg blij met de kwaliteit van de hele gang van zaken en die van de keuken zelf.
FOTO VAN DIRK JONKHOF
+ Toon extra foto van Dirk Jonkhof
+ Toon extra foto van Dirk Jonkhof
Reactie of foto toevoegen
“Een hele mooie keuken”
Door Marc van Straalen op donderdag 10 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Heel netjes ontvangen en het is een hele mooie winkel. Je vindt er alles voor keukens. Wij zijn geholpen door Carsten. Hij denkt met je mee met de indeling van de keuken en de opstelling. Aan de hand van onze wensen gaf hij advies.
Met als resultaat een hele mooie keuken naar onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en fijn advies”
Door Jan Beekman op dinsdag 8 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Zeer goed en fijn advies van de heer Stenberg. Ook de monteurs zijn perfecte vakmannen we hebben 4 verschillende heren op bezoek gehad en alle 4 vakmensen. De keuken is zonder beschadiging geleverd en top geplaatst. Een aanrader nieuwe keuken nodig ga is kijken
FOTO VAN JAN BEEKMAN
+ Toon extra foto van Jan Beekman
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Addy van den Berge op zaterdag 5 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Een fijn welkom gehad, koffie met verse taart die daar ter plekke werd gebakken. Er werd goed meegedacht en geadviseerd. Hierdoor is er voor ons een droomkeuken gerealiseerd waar wij enorm trots op zijn! Goede nazorg ook!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Suzan op donderdag 3 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn goed en professioneel geholpen. De keuken is zoals wij verwachten en de aftersales is ook goed. Wij hebben nu voor de tweede keer een keuken hier gekocht en kunnen het iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Annemieke de Jong op donderdag 3 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Nadat wij de showroom al eens bezocht hadden, hebben wij een afspraak gemaakt en is er door de adviseur van Ekelhoff Küchen ruim de tijd genomen om onze droomkeuken samen te stellen. Al wandelend door de ruime showroom kwam onze droomkeuken tot leven. Ook de plaatsing was geheel naar tevredenheid en we zijn tot op de dag van vandaag heel blij met alles wat we gekozen hebben. We zijn heel tevreden over alle aspecten, inclusief de nazorg en service!
FOTO VAN ANNEMIEKE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apapratuur”
Door Familie Holst op donderdag 3 aug 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Goed verkoopadvies. Goede installatie, prettige mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind super ervaring”
Door A. van der Valk op maandag 31 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Eerste keer keuken bij Ekelhoff gekocht. Van begin tot eind super ervaring. Offertes netjes, goede communicatie en de montage werd door 2 ervaren installateurs gedaan, alles heel netjes en volgens afspraak.
FOTO VAN A. VAN DER VALK
+ Toon extra foto van A. van der Valk
+ Toon extra foto van A. van der Valk
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met onze keuken”
Door S. van Dongen op zondag 30 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Onze keuken hebben wij bij Ekelhof gekocht, en geen moment spijt. Van het eerste contact tot de oplevering was alles proffesioneel geregeld! Dikke pluim voor de monteurs die de keuken super netjes hebben geplaatst. En wat echt helemaal top was, alles klopte niks verkeerd, niks miste alles was er en klopte. Monteurs zijn nog teruggekomen om de plinten te monteren omdat de vloer er nog niet in lag wegens leverings problemen. Wij zijn superblij met onze keuken en raden iedereen aan bij Ekelhof een keuken aan te schaffen! Enigste puntje misschien dat de cooker en vaatwasser niet worden aangesloten, maar dat wisten we van te voren.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Haarman op dinsdag 25 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Prima keukenzaak, mooie showroom met veel keus en een gastvrij ontvangst. Wij zijn vakkundig geholpen door Nort Hundertmark bij het ontwerp waarin hij meedacht om tot het juiste eindresultaat te komen. Wij zijn twee keer geweest maar bij de eerste keer kregen we al gelijk een tekening (3D) en offerte mee. We kregen alle tijd om dit op ons gemak nog eens te bekijken en wat wijzingen door te voeren. Dus geen sprake van opdringere verkopers of iets dergelijks. Wat ons zeer positief stemt is de flexibiliteit om nog tot het laatste moment van bv. kleur te veranderen aangezien ons huis pas volgend jaar klaar is. Kortom, voor nu dik tevreden en hebben we vertrouwen in de plaatsing van de keuken. Nort bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Fam wagener op zaterdag 22 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wat een mooi bedrijf en ontzettend goed geholpen door Benjamin. Ook de plaatsing ging super goed met aardige jongens alles was top complimenten voor dit mooie bedrijf. Goed geregeld allemaal. Echt een aanrader als je opzoek bent naar een nieuwe keuken zeer deskundig personeel en super aardig.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door Esmee Van de wijngaard op woensdag 19 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn recent verhuisd en hebben net zoals bij onze vorige woning een keuken aangeschaft bij Ekelhoff! Toevallig had ik het erg gister nog met mijn partner over, wij zouden nooit ergens anders meer een keuken aanschaffen. Ekelhoff levert kwaliteit. Je merkt het al zodra je de eerste afspraak hebt, een geweldig mooie showroom waar je uitgebreid keukens kunt kijken onder het genot van een kopje koffie en een stukje taart. De adviseur denkt erg goed mee en kijkt in oplossing, niet problemen. De heren die de keuken hebben geplaatst stuk voor stuk vakmensen en allen zeer aardig en netjes! In Nederland moet je altijd overal achteraan bellen of komen er vakmannen die (onze ervaring) veel rommel achterlaten. Maar de Duitse netheid en stiptheid bevalt ons zeer goed!
FOTO VAN ESMEE VAN DE WIJNGAARD
+ Toon extra foto van Esmee Van de wijngaard
+ Toon extra foto van Esmee Van de wijngaard
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Hans Numan op woensdag 19 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij hebben een prachtige keuken gekocht en deze is inmiddels geïnstalleerd, de service tijdens de verkoop was erg goed en ook daarna konden er nog wijzigingen doorgevoerd worden. De montage werd verzorgd door vakmannen en alles is goed opgeleverd. Een echte aanrader!
FOTO VAN HANS NUMAN
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Lotte Dahmes op maandag 17 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Echt hele goede kwaliteit, het nieuwste apparatuur, goede service (o.a leenkeuken was zo fijn), plaatsing verliep ook ontzettend goed, snel en heel netjes en schoon werken. Daarnaast goede comunnicatie wanneer en hoe het liep. Dus meer dan tevreden en we raden Ekelhoff dan ook echt aan iedereen aan.
FOTO VAN LOTTE DAHMES
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Nguyen op zaterdag 15 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Bij de verkoop zijn we goed geholpen door Michael. Het voordeel is dat ze ook Nederlands spreken. Tussendoor zijn er nog aanpassingen mogelijk. De keuken hebben we in goede staat ontvangen, helaas was de vaatwasser vertraagd door de fabrikant. Daarnaast mistte we een onderkast, wat achteraf verkeerd geleverd bleek te zijn op een ander adres. Gelukkig is dit niet met al te veel vertraging alsnog geleverd. Voor de zeeppomp is er een verkeerde uitsparing gemaakt, hiervoor hebben ze vanuit de fabrikant een rozet gestuurd. Dit is natuurlijk de goedkoopste oplossing, maar ik had liever een nieuw werkblad gezien of een financiële compensatie. Al met al zijn we over het algemeen tevreden, we zouden er zo weer heen gaan voor een volgende keuken.
FOTO VAN NGUYEN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door José en Luc op vrijdag 14 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
De investering in een nieuwe keuken was voor ons bij Ekelhoff het geld waard! Vakkundig geholpen door Marcel Piesche bij het ontwerp en later vakkundig uitgevoerd door de collega's van Marcel. Het is letterlijk millimeter werk geworden, waardoor het er nu strak bij staat. We zijn een paar keer geweest onder andere vanwege de kleurstelling. Voor Marcel geen enkel probleem om daar tijd voor vrij te maken. Wat ons zeer positief stemt is de flexibiliteit van de organisatie. Lopende de rit hebben we een correctie doorgevoerd in de apparatuur, waar flexibel op werd gereageerd en gerealiseerd. De service is prima hebben we ervaren. Bij de plaatsing was een kleine beschadiging, wat direct werd opgelost. We zijn heel blij met de nieuwe keuken!
FOTO VAN JOSÉ EN LUC
+ Toon extra foto van José en Luc
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Willem de Zwart op woensdag 12 jul 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vanaf het uitzoeken/kopen van een keuken tot de oplevering is werkelijk alles perfect gegaan. De verkoper, hr. Backherms , heeft ons vakkundig geadviseerd en de geleverde en geplaatste keuken voldoet aan onze wensen. Het plaatsen is erg vakkundig gedaan. We kunnen niet anders zeggen, dan dat Ekelhoff een top bedrijf is. Prijs, kwaliteit en service is zondermeer fantastisch.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Familie Lobato op donderdag 29 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn uitstekend geholpen door Marie-Louise. heel vriendelijk en we mochten overal de tijd voor nemen. Wij zijn maar 1 keer naar Duitsland geweest. Verder alles via de mail of telefoon perfect geregeld. Alles wat 'Ekelhoff' heeft gezegd of beloofd zijn ze nagekomen. Tijdens het plaatsen van de keuken werd enorm netjes gewerkt door de mannen. Wij zijn heel tevreden met de verkoop, de plaatsing en het resultaat. Het is een professioneel bedrijf waar alle disciplines uitstekend met elkaar samenwerken. Als klant geeft je dit een heel goed en vertrouwd gevoel. De keuken en alle. andere artikelen zijn van super kwaliteit. De services van Ekelhoff is uitstekend.
FOTO VAN FAMILIE LOBATO
+ Toon extra foto van Familie Lobato
+ Toon extra foto van Familie Lobato
REACTIE VAN MARIE LOUISE
Beste Petra & Mario
dank voor jullie mooie reactie.
Ik vond het altijd prettig om met jullie te communiceren, zowel bij ons met een bakkie koffie als via de telefoon.
Hoop dat jullie goed genieten van al het lekkers dat uit deze mooie keuken wordt getoverd ;-)
mocht er in de toekomst iets zijn , twijfel niet en stuur me een emailtje.
Groetjes Marie Louise
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Kaj Soderberg op donderdag 29 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Ole heeft ons uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden, en op ons vriendelijke maar duidelijke manier geadviseerd omtrent wat wel en niet een goed idee is. Hij nam alle tijd, en hij luisterde goed. Ook zijn collega's, na de koop, waren heel behulpzaam met technische tekeningen en vragen beantwoorden. Ook de nazorg, na installatie, was top.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Fam. L.Winters op zondag 25 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn echt super blij met onze nieuwe keuken. Heel mooi en rustig.
De kleur past ook goed in ons interieur! Vrienden van ons vinden de keuken ook erg mooi, ze vinden hem zelfs nog groter lijken. We zijn ook erg tevreden over hoe de keuken geplaatst is! De monteurs hebben netjes en snel gewerkt! Bij de aankoop hebben wij goede adviezen gekregen en werd er goed meegedacht.
FOTO VAN FAM. L.WINTERS
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Pepping op vrijdag 23 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Op advies van verkoper van Ekelhoff hebben wij een Ballerina keuken gekocht. Communicatie, levering en plaatsing allemaal volgens het boekje. Alles in één keer compleet geleverd en gemonteerd. Precies volgens tekening en afspraak. Helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Fam. Bruggeman op donderdag 22 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
September 2022 zijn we bij Ekelhoff in het centrum van Nordhorn geweest waar we enorm gastvrij zijn ontvangen. Sluitingstijd was allang voorbij maar de verkoper nam alle tijd en moeite om onze droomkeuken te ontwerpen. Hij adviseerde ons om daarna lekker naar huis te gaan en de offerte te laten bezinken. Geheel vrijblijvend en we kregen alle tijd en ruimte om na te denken. Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst en de monteurs hebben vakwerk geleverd. Onze droomkeuken is daarmee werkelijkheid geworden en het is echt fantastisch geworden!
FOTO VAN FAM. BRUGGEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Het hele proces was en zorgeloos”
Door Familie Lycklama à Nijeholt - van den Wijngaard op dinsdag 20 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
"We hebben enige tijd geleden een prachtige antraciete keuken met composiet werkblad gekocht bij Ekelhoff Keukens. We zijn nog steeds ontzettend blij met deze aankoop en zullen in de toekomst hier zeker weer een keuken kopen.
Het hele proces, van ontwerp tot installatie, was foutloos en zorgeloos. De ontwerpservice was uitstekend, we willen Henning Reineke hiervoor bedanken. De keuken werd volgens afspraak geplaatst en ook de monteurs waren vriendelijk. Ook na de installatie was het geweldig om te zien dat ze nog steeds voor je zorgden en voor je klaar staan indien er problemen waren. Een aantal weken geleden kregen we zelfs een telefoontje met de vraag of we nog steeds tevreden zijn. We zouden Ekelhoff Keukens zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en kwalitatieve keukenservice. Bedankt Ekelhoff Keukens!"
FOTO VAN FAMILIE LYCKLAMA À NIJEHOLT - VAN DEN WIJNGAARD
+ Toon extra foto van Familie Lycklama à Nijeholt - van den Wijngaard
Reactie of foto toevoegen
“Een echte eycatcher”
Door K. Alandt op donderdag 15 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Fantastische keuken voor een goede prijs! De prijs/kwaliteit verhouding bij Ekelhoff is uitstekend en de verkopers & service is wat je ervan mag verwachten. Ze communiceren tijdig en netjes over alle aspecten zoals leverdatum, details en antwoorden vlug op vragen die er nog mogen zijn. De montage ging volgens afspraak en vlug en het afmonteren van het achterblad een paar weken na de eerste levering ging super snel. Ze zouden binnen 6-8 weken het achterblad monteren maar in plaats daarvan waren ze er al binnen amper 3 weken om alles af te maken. Ze bellen 30 minuten voor aankomst wat ook heel prettig is. Ondanks Ekelhoff een Duits bedrijf is praten de meeste werknemers erg goed Nederlands wat het communiceren helder en prettig maakt. De keuken is echt een eyecatcher en ik ben heel blij dat ik bij hen mijn aanschaf heb gedaan!
FOTO VAN K. ALANDT
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rik Hopman op woensdag 14 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Na ruim 20 jaar hebben wij wederom een SieMatic keuken bij Ekelhoff gekocht. Natuurlijk vanwege de kwaliteit van het product, maar zeker ook vanwege het professionele advies, de goede communicatie, de vakkundigheid van de monteurs en de service achteraf. De monteurs hebben ook meegedacht om achteraf de verdeler van de vloerverwarming af te werken. We zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN RIK HOPMAN
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met onze nieuwe keuken”
Door S. Smedes op woensdag 14 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn tevreden over Ekelhoff en hun service. Van het begin tot het eind zijn wij zeer prettig geholpen door Thomas. Het contact verliep vlot, ook per mail. Wij hebben de keuken anderhalf jaar geleden al gekocht, door uitloop van de renovatie van ons huis kon de keuken niet eerder geplaatst worden, dit was geen enkel probleem voor Ekelhoff. Toen wij na een jaar begonnen te twijfelen over een aantal gemaakte keuzes konden we zonder problemen weer langs komen, er werd opnieuw aandachtig en voldoende de tijd aan ons geschonken door Thomas. We besloten een paar kleine wijzigingen aan te brengen. De prijzen waren inmiddels verhoogt, maar deze meerprijzen hoefden wij niet te betalen. Hierover waren wij blij verrast! Ook de service nadien is ons prima bevallen. Toen de keuken geplaatst werd lag de vloer er nog niet in, ze zijn zonder problemen een aantal weken later terug gekomen om de vloerplinten te plaatsen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN S. SMEDES
REACTIE VAN THOMAS SZELLAS
Beste Stephan en Maaike, Hartelijk dank voor deze geweldige recensie! We zijn blij dat jullie tevreden zijn met jullie nieuwe keuken en de installatie. Het contact met jullie was voor mij ook erg prettig. Als jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Thomas Szellas
Küchen EKELHOFF
0049-5921 8048-19
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met onze keuze”
Door Fam Romijn op woensdag 14 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben in ons nieuwe huis wederom gekozen voor een keuken van Ekelhoff. Dit is onze 2e keuken bij Ekelhoff, en wederom was de service zeer goed. We zijn enorm blij en trots met onze keuze.
FOTO VAN FAM ROMIJN
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie, geweldige plaatsing en nazorg”
Door Anouk Rosken op dinsdag 13 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken! Fantastisch geholpen door Ekelhoff van het begin tot het eind. Goede communicatie, geweldige plaatsing en nazorg. Ik zou Ekelhoff zeker aanbevelen.
FOTO VAN ANOUK ROSKEN
+ Toon extra foto van Anouk Rosken
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Erik Smid op dinsdag 13 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Na een prima ontvangst met een heerlijke lunch, waarbij uitgebreid de tijd weer genomen wat onze wensen waren voor onze nieuwe keuken. Hebben we nu een droomkeuken staan die aan al onze wensen ook daadwerkelijk voldoet.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Robert op dinsdag 13 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Een eerlijk en duidelijk bedrijf dat de gemaakt afspraken nakomt. De prijs is de prijs, er zijn geen verborgen kosten. Vakmensen met oog voor detail die de keuken installeren en ook bereid zijn wat extra te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Niek op dinsdag 13 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Kwalitatieve goede keukens waarbij ze mee gedacht hebben om de bestaande keuken (7jr oud) deels hergebruiken (keukenkastjes, bestaande apparatuur).
Oplevering was ook goed. De monteurs werken netjes en ruimen alles op.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Fam van de Brug op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Uitermate tevreden over het hele prces van het kopen van de keuken. Het begint al met het bezoek aan de showroom, zeer grote showroom met veel opstellingen, nederlands sprekende medwerkers die kennis van zaken hebben. Gedurende de bestel en leveringsperiode wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De levering en plaatsing van de keuken verloopt soepel en uiterste nauwkeurig. Helemaal tevreden met Ekelhoff keukens
FOTO VAN FAM VAN DE BRUG
+ Toon extra foto van Fam van de Brug
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door I van Ravenswaaij op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
In de showroom worden al je wensen gehoord en denken medewerkers ontzettend goed mee. Professioneel op ieder vlak, niet alleen op het gebied van keukens maar ook qua inrichting, gebruik van de ruimte en kwaliteit. Realistisch. Montage verliep soepel en zonder enige problemen. Zeer tevreden, aanrader!
FOTO VAN I VAN RAVENSWAAIJ
+ Toon extra foto van I van Ravenswaaij
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Niels op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Dit is de 3e keuken die wij bij Ekelhof hebben besteld. Van begin to eind is het super geregeld. Ze bedenken dingen waar je zelf zo 123 niet op komt. Mochten we weer een nieuwe keuken nodig hebben gaan wij weer naar hun toe.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Rene Kuipers op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Van verkoopgesprek tot en met de montage, niets dan complimenten. Ekelhoff houdt je uitstekend op de hoogte van alle stappen, en komt haar afspraken na.
FOTO VAN RENE KUIPERS
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het eindresultaat”
Door Jeffrey Heemskerk op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
in de showroom heel warm onthaald en de service van de verkoper was uitermate goed. de man wist eigenlijk direct waar onze smaak heenging en kwam met een prachtig ontwerp. Super blij met het eindresultaat.
FOTO VAN JEFFREY HEEMSKERK
+ Toon extra foto van Jeffrey Heemskerk
+ Toon extra foto van Jeffrey Heemskerk
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Maikel Blokhuis op maandag 12 jun 2023 23 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Eind 2022 onze mooie keuken gekocht bij Ekelhoff, we werden geholpen door Heiner. Hij heeft middels een ronde door zaak ons de diverse mogelijkheden laten zien. vervolgens zijn zo tot mooie 3d tekeningen gekomen, helemaal naar onze smaak. Vervolgens op 30 april zijn ze keuken komen plaatsen, door wat missende scharnieren en de nis konden ze hem niet in 1 keer afronden. Dit was ons geen probleem, werd keurig geïnformeerd hierover en is er een vervolg afspraak gemaakt. Monteurs konden zelfs wat Nederlands spreken. Onze ervaring met Ekelhoff is goed verlopen!
FOTO VAN MAIKEL BLOKHUIS
+ Toon extra foto van Maikel Blokhuis
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ekelhoff Küchen
  Ekelhoff Kuechenhaus (214 ervaringen), Hauptstraße 14-16, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49592180480
  Ekelhoff Kuechenland (384 ervaringen), Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49592180210
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.