Feedback
9,7

Ekelhoff Küchen

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
keuken-ekelhoff.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ekelhoff Küchen
Sinds 1901, al vier generaties lang, staat het familiebedrijf Ekelhoff Küchen voor kwaliteit, traditionele keukenbouw en bovenal voor een echte passie voor keukens. Op 10.000 m2 tentoonstellingsruimte beleeft u een weelde aan inspiratie en innovatie, die in Europa haar gelijke nog moet vinden. Kwalitatief hoog denkniveau, creativiteit, perfecte montage en een optimale service worden door onze klanten met vertrouwen gehonoreerd.

In onze twee filialen Küchenhaus en Küchenland Ekelhoff vindt u meer dan 200 compleet ingerichte modelkeukens van Duitse topmerken als next125, SieMatic, Contur, Ballerina en Poggenpohl. Bovendien vervaardigen wij unieke, handgemaakte keukens en bijzondere details in onze eigen werkplaats. Voor het soepel verlopen van de planning tot de eindmontage zorgen ruim 170 hooggekwalificeerde en betrokken medewerkers. Een eerste indruk krijgt u op:

keuken-ekelhoff.nl

Ekelhoff is al 120 jaar een begrip in Nederland. Het feit dat meer dan 70% van onze klanten ons door mond-tot-mond reclame weten te vinden, spreekt voor zich!

Bezoek ons in een van onze beide vestigingen in Nordhorn, net over de grens via de A1, en overtuig uzelf!

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Uw Ekelhoff-team

Ervaringen
Er zijn 659 ervaringen over Ekelhoff Küchen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren605 ervaringen
4 sterren34 ervaringen
3 sterren7 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster6 ervaringen

Per vestiging:
“Eindresultaat is helemaal naar wens”
Door AG Ramselaar op vrijdag 12 nov 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Informatief gesprek en bespreken van de mogelijkheden was vriendelijk en eerlijk. Ontvangst in de showroom keurig en vriendelijk. Er werd de tijd genomen voor rondkijken en vragen. Het eindresultaat was en is helemaal naar onze zin en wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Mevrouw Zuidema op zondag 7 nov 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vorig jaar een keuken gekocht bij Ekelhoff en bijzonder tevreden. Dit is, volgens mij, mijn eerste review die ik schrijf. Ik wilde dit graag delen omdat ik erg gecharmeerd ben van hun aanpak. Zoveel vriendelijkheid, vakmanschap en service. Onze gave keuken staat nu een jaar en er is werkelijk niets op aan te merken. De kwaliteit is gewoon top. De montage van de keuken ging ook super. De mannen hebben alles tot in de puntjes afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Karin Knol op vrijdag 29 okt 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een complete keuken gekocht bij de zeer attente en deskundige Ralf. Hij nam uitgebreid de tijd om voor ons de perfecte keuken samen te stellen. Wij zijn dik tevreden met onze keuken en ook met de werkwijze van Ekelhoff. De (Nederlands sprekende) technische mannen waren ook erg aardig en hebben onze keuken goed gemonteerd. Ook de nalevering van het blad, een kastdeur en de stoomoven verliep prima. Een aanrader!
FOTO VAN KARIN KNOL
+ Toon extra foto van Karin Knol
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Manon Heikamp op donderdag 28 okt 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wat een mooie winkel en veel keuze. Onze adviseur Uwe Brama dacht heel goed mee met onze wensen. Wat geresulteerd heeft in de aankoop van een zeer mooie keuken, waar we nog steeds (na 1 jaar) veel plezier van hebben. Ook de service is goed, indien er wat aan mankeert (in ons geval de koelkastdeur sluit niet netjes) wordt er gelijk kosteloos een monteur gestuurd. Het is wel aan te raden van tevoren een afspraak te maken! T is altijd druk daar
Reactie of foto toevoegen
“Prima nazorg”
Door Frederique op donderdag 21 okt 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Na het bezoeken van verschillende keukenwinkels in Nederland,waar we onze droomkeuken niet konden vinden, zijn we op aanraden van vrienden naar Ekelhoff gegaan. We zijn super geholpen door Nort Hundertmark (die ook heel goed Nederlands spreekt), hij kwam met oplossingen waar wij (en andere keukenspecialisten) nog niet aan hadden gedacht. We konden onze keuken zelfs met een 3d bril beleven. Na de bestelling zijn we ook goed op de hoogte gehouden door het Ekelhoff team, de plaatsing en ook de nazorg was meer dan prima. Wij raden Ekelhoff erg aan, mochten wij ooit verhuizen dan zullen we zeker weer naar Ekelhoff gaan.
FOTO VAN FREDERIQUE
REACTIE VAN PETER
en, was de keuken ook goedkoper dan in NL ? scheelde dat veel?
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Jan op donderdag 7 okt 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Onze keuken enige tijd geleden gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Enorme fijne service en groot assortiment. Wij zijn uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen door Henning Reineke, hij luisterde goed, was geduldig en stelde na een uurtje voor om even een rondje te lopen zodat hij een ontwerp kon maken. Dit ontwerp was een schot in de roos. Na enig tijd nog een keer terug geweest om de definitieve kleuren vast te stellen, waarbij wij virtueel door onze nieuwe keuken zijn gelopen met een VR-bril. De montage is gedaan door twee uiterst vakkundige mannen die met het juiste gereedschap de keuken in twee dagen hebben gemonteerd. Na afloop diverse malen contact (op initiatief van Kuechenhaus) gehad over de service en de nazorg. Volgende keuken zouden wij weer hier kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Top kwaliteit”
Door Ellen Albers op woensdag 6 okt 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Goede voorlichting, uitstekende communicatie bij contact. Duidelijke werktekeningen. Sterke bezorgers, perfecte monteurs. Kwaliteit is top: monteurs zijn kritisch en vervangen zelfs ladefront bij zeer geringe schade. Enig minpuntje: men hanteert totaalprijs, zonder specificatie op onderdelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij en tevreden”
Door Lianne en Roeland op woensdag 29 sep 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Super blij en tevreden met onze keuken! Wij hebben onze keuken in 2019 gekocht met behulp van Ole Stranghöner. Ole heeft ons super goed geholpen bij het maken van een aantal keuzes. Nu, een kleine 2 jaar later, werden we zelfs gebeld door de winkel of een monteur even moest langskomen om de deurtjes en lades opnieuw te stellen. Wat een goede service!! De kwaliteit van de keuken is top, waardoor deze er na 2 jaar nog als nieuw uitziet. Als wij weer een keuken moesten uitzoeken, zouden we zeker terug gaan naar Küchenland Ekelhoff!
FOTO VAN LIANNE EN ROELAND
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door René op woensdag 22 sep 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Keurig netjes geplaatst en uitstekende service. Keel Hoff heeft service, advies en aftersales fantastisch op orde. Aanraden voor een kwaliteit mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Menno op woensdag 8 sep 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Super service! 16 jaar geleden hier naar volle tevredenheid een keuken gekocht (prima kwaliteit ook) en dit bedrijf nog steeds direct klaar als je vragen hebt over die 16 jaar oude keuken, echt helemaal super. Ik weet wel waar ik m'n volgende keuken ga kopen :)
Reactie of foto toevoegen
“Vond het geen aanrader”
Door Joost Wissink op dinsdag 7 sep 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Heb een keuken gekocht bij ze gekocht maar zal ze nooit aan iemand aanraden. Enige voorbeelden van wat er mis ging:
- slechte communicatie onderling bij Ekelhof over het regelen van een lift ... 3x bellen, wordt verzocht het zelf te regelen wat ik weiger te doen.
- ik bel meerdere keren op omdat ik nog iets wil veranderen aan mijn bestelde keuken (ruim op tijd) en ik wordt niet terug gebeld - ik wordt volkomen genegeerd - het plaatsen kan makkelijk in 1 dag maar ze komen pas laat in de ochtend aan wat zorgt voor veel overlast - het keukenblad en de oven moeten worden nageleverd. Als ik vraag wanneer beiden worden geleverd, wordt er niet gereageerd
- het tijdelijk keukenblad dat is gemonteerd is te klein (er vallen voortdurend dingen achter). - de bijgeleverde cooker lekt. Wanneer ik Ekelhof bel wordt mij verteld Cooker Nederland maar te bellen .....
- de prullebak voor de keuken is men gewoon vergeten .....
Zou ze nooit aanraden. Gewoon een keuken in Nederland bestellen. Ik heb de prijzen van apparatuur ook nog vergeleken en het verschil in miniem.


Reactie ontvangen van Ekelhoff Kuechen op 28 oktober 2021: Geachte heer Wissink, Wij vinden het natuurlijk ontzettend jammer en vervelend dat u niet tevreden bent over ons bedrijf. De tevredenheid van onze klanten is de belangrijkste doelstelling van al onze medewerkers, maar natuurlijk gaat er ook bij ons wel eens wat mis. In zo'n geval doen wij ons uiterste best het zo goed mogelijk op te lossen. In dit geval hebben wij echter echt een andere kijk op hoe het gelopen is. Uw keuken is prachtig geworden en er is volgens ons niet zo heel veel fout gelopen. We willen hierbij uw kritiekpunten graag stuk voor stuk beantwoorden:

- Slechte communicatie over het regelen van een lift: "Koopcontract-voorwaarde nr 2: Leverbijzonderheden zoals een bouwkraan of een lift zijn niet bij de prijs inbegrepen en moeten door de klant worden bezorgd." Dit is ook duidelijk met u gecommuniceerd. Uiteindelijk heeft Ekelhoff toch nog de lift voor u geregeld.
- U belt meerdere keren over een aanpassing: U heeft een keer gebeld met uw adviseur over het vervangen van uw lakfronten voor glasfronten. Onze adviseur heeft u toen uitgelegd dat dat niet alleen duizenden euro's duurder zou worden, maar ook technisch problematisch, omdat veel fronten afwijkende, kleinere maten hebben, die dan moeten worden bijgesneden. Dit is met glas erg lastig. Onze verkoper is er na dat gesprek van uitgegaan dat dit idee daarmee van tafel was. Toen u meerdere weken later belde waar de offerte bleef, was de keuken al besteld. Hier is dus sprake van een misverstand.
- Late aankomst: Onze monteurs beginnen om 7 uur, laden de keuken in en rijden rond 8 uur hier weg. Afstand en files bepalen de aankomsttijd. Vaak werken onze monteurs tot in de avonduren.
- Keukenblad en oven worden nageleverd: In sommige gevallen bestellen wij het keukenblad pas na het installeren van de keuken om het blad zo precies mogelijk te kunnen opmeten. Bijvoorbeeld als de muren niet helemaal recht zijn, of als er meerdere delen op elkaar moeten aansluiten. Wij doen dit om een zo mooi mogelijk eindresultaat te bereiken en komen dus nog een keer extra langs met twee monteurs. De meeste andere bedrijven kiezen hier voor de snelle oplossing en lossen het op met een bredere plint of naad. In de tussentijd wordt een tijdelijk blad gemonteerd zodat u de keuken gewoon kunt gebruiken. In uw geval zat er een smalle kier tussen het blad en de muur. Wat betreft uw oven die werd nageleverd: daar heeft u gelijk. Helaas is het leverprobleem na de coronacrisis nog steeds niet opgelost. Alle keukenbedrijven en al onze klanten hebben daarmee te maken. Wij doen ons uiterste best, door zo vroeg mogelijk te bestellen en vooraf te bestellen, maar wij krijgen vaak pas 2 dagen vantevoren te horen wanneer een product bij ons binnenkomt. Dit is natuurlijk voor onze klanten heel erg vervelend, maar ook voor onze medewerkers. Wij hopen zeer dat deze situatie snel verbetert.
- De Quooker lekt: Het koopcontract is exclusief aansluiting van water en gas. Dit heeft te maken met verzekeringsvoorwaarden tussen Duitsland en Nederland. Uw loodgieter is dus het logische aanspreekpunt.
- De prullenbak is vergeten: Daarin heeft u gelijk. De prullenbak was gewoon besteld en in ons magazijn, maar onze monteurs zijn de bak vergeten mee te nemen. Toen bleek dat de leidingen achter die prullenbak anders waren aangelegd door uw loodgieter als door ons was aangegeven, en deze prullenbak daardoor niet zou passen, hebben wij een andere prullenbak besteld en die nageleverd, zonder daarvoor iets te berekenen.

Kortom, wij vinden het echt jammer dat u niet tevreden bent, en er is een aantal dingen niet perfect gelopen, maar een beoordeling van 1 ster vinden wij zeker niet terecht. Wij hopen zeer dat u dit waardeoordeel nog eens zult overwegen. Ondanks alles wensen wij u toch heel veel plezier met uw mooie nieuwe keuken! Thomas Lüdtke, Verkoopleider Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon een mooie keuken”
Door Erwin op zondag 29 aug 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer goed en uitgebreid geholpen door Matthias Götze. Goede voorlichting over de indeling en de technische mogelijkheden. Ook de plaatsing verliep soepel en volgens afspraak. De keuken is goed ingedeeld en werkt in de praktijk prima. Daarnaast is het gewoon een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Service en kwaliteit zijn super”
Door Van Wijk op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
In 2019 een keuken gekocht bij Ekelhoff Küchen, Hierbij werden wij super goed geholpen door dhr Michael Meyer. Hij luisterde goed naar onze wensen en paste alles zo aan dat het geheel naar onze smaak was. Ook het leveren en plaatsen van de keuken verliepen vlekkeloos en de monteurs waren netjes en werkten de gehele dag door om de keuken in 1 dag te plaatsen. Het contact zowel via de mail als telefonisch verliepen ook goed en gemakkelijk. We werden altijd netjes te woord gestaan en in zo goed mogelijk Nederlands. Nu bijna 2 jaar later werden we gebeld met de vraag of we nog tevreden zijn. Omdat de kastjes niet helemaal goed zijn worden we zelfs nu nog voorzien van de goede service! Wij kunnen niet anders zeggen dat Ekelhoff Küchen echt aan te raden is. De service en kwaliteit zijn super!
FOTO VAN VAN WIJK
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door R. Posthumus op donderdag 26 aug 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Mooie showroom, goede service (van aankoop tot levering) en een heel prettig bedrijf om mee te werken. Aanrader!
FOTO VAN R. POSTHUMUS
Reactie of foto toevoegen
“Service was super”
Door Hans op dinsdag 24 aug 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Bij Kuechenhaus een keuken gekocht. Op advies van een vriend die goede ervaringen had met dit bedrijf. Deze vriend had niets te veel gezegd. Service was super en er werd goed meegedacht over onze wensen. Hierdoor een super mooie keuken samengesteld met goede kwaliteit merken apparaten. De plaatsing werd gedaan door vakmensen die netjes en nauwkeurig werkten, waardoor wij erg trots en blij zijn met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Al 2 keukens aangeschaft”
Door Rob Koomans op donderdag 12 aug 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij hebben inmiddels al 2 keukens aangeschaft bij Ekelhoff. De laatste was iets meer dan een jaar geleden en wij zijn super tevreden. De verkoopgesprekken verliepen heel fijn (met dhr. H. Reineke) en wij zijn middels goed advies ook uitgekomen op een keuken waar we zelf andere ideeen hadden. Maar door de ervaring en goede argumenten, hebben wij (met name bij de 1e keuken) een veel beter resultaat kunnen behalen. De kwaliteit van de kasten en lades is ook gewoon erg goed. Wij hebben het meerdere malen vergeleken met keukens bij vrienden van Nederlandse (grootschalige)aanbieders, maar je merkt absoluut verschil. De geleiders en de stabielheid is gewoon veel beter. Daarnaast hebben wij enkel gekozen voor A-merk apparatuur, waar wij natuurlijk ook blij mee zijn. Alles werkt naar behoren! Tot slot hebben wij (uiteraard) de offertes ook tegen Nederlands aanbieders aan gehouden en het scheelt ook aanzienlijk in prijs. Voor ons dus een no-brainer gezien betere kwaliteit voor een betere prijs.
FOTO VAN ROB KOOMANS
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door Gerard Hoohenkerk op woensdag 4 aug 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wat een mooi bedrijf en een service waar een hoop keukenconcurrenten een voorbeeld aan kunnen nemen. Vanaf ons eerste bezoek heeft adviseur Ralf Averbeck ons prima begeleid. Goed luisterend oor voor de wensen die wij hadden en professionele advisering. Aflevering, plaatsing en after sales prima in orde.
FOTO VAN GERARD HOOHENKERK
REACTIE VAN JAN
Dag Gerard, Hoe goed bevalt die hoge afzuiging. Is het goed te regelen? Met of zonder koolstoffilter? Blijven er niet te veel luchtjes hangen? Mvg., Jan
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Fam. Dijkerman, Havelte NL op woensdag 7 jul 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij hebben bij Kuchenhaus Ekelhoff een prachtige Siematic keuken gekocht. In eerste instantie hebben wij Ekelhoff gekozen i.v.m. de enorm goede reviews op Qasa.nl. In de praktijk moet dat altijd nog maar blijken, maar in dit geval is Ekelhoff die hoge cijfers dubbel en dwars waard gebleken. Gedurende het hele design- en aankooptraject zijn wij geholpen door Jonas Niemeyer, een hartstikke aardige en kundige verkoper. Samen zijn we tot een schitterend ontwerp gekomen met mooie keuzes van materialen, kleuren en apparatuur. Jonas kent zijn vak. Na het derde bezoek in Nordhorn zijn we tot overeenstemming gekomen. In alle rust, nooit ge-pushed om snel tot een deal te komen en altijd in een vriendschappelijke sfeer. De ontvangst bij Ekelhoff was ook altijd heel hartelijk. Op zich ook fijn dat alle medewerkers prima Nederlands spreken, ook al spreken wij redelijk Duits. Geen gedoe met ingewikkelde, en soms klantonvriendelijk contracten met kleine lettertjes. Nee hoor, allemaal straight forward, niet te ingewikkeld. En voor een prijs waar wij tevreden mee zijn. De installatie is door twee hele goede monteurs uitgevoerd. Echte vakmannen met oog voor detail (waar zie je dat nog tegenwoordig) en nooit gehaast. Zeer plezierige en vriendelijke jongens. De installatie moest in 2 etappes worden gedaan (wisten we bij aankoop!) en alles is precies volgens een gedetailleerde planning uitgevoerd, zelfs ondanks alle corona perikelen die toen volop speelden. Dus ook hulde voor deze monteurs. Ze zijn ook nog een keer teruggekomen om een kleinigheid te verhelpen. Kortom: wij hebben een fantastische keuken voor een prima prijs. Alle afspraken zijn nagekomen. Een groot compliment aan iedereen bij Ekelhoff waar wij mee te maken hebben gehad. Wij kunnen dit bedrijf echt volmondig aanbevelen. U zult er geen spijt van krijgen
FOTO VAN FAM. DIJKERMAN, HAVELTE NL
Reactie of foto toevoegen
“De afstand rijden is het dubbel en dwars waard”
Door Jantien op maandag 28 jun 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij hebben afgelopen jaar een keuken gekocht bij Ekelhoff. Van het maken van de eerste afspraak tot de daadwerkelijke plaatsing; wij zijn ontzettend enthousiast en tevreden. Iedere ervaring was boven verwachting goed. Voor het fine tunen van het ontwerp had Thomas, de verkoper, veel geduld met ons. Niks was te veel moeite. Hij heeft in de uitgebreide showroom alles goed kunnen laten zien en ons eerlijke en duidelijke informatie gegeven. Wij vonden het erg prettig dat er geen 'gedwongen' verkoop was zoals in erg veel keukenzaken. Geen getrouwtrek over de prijs. Dat is pas met een rustig gevoel een keuken kopen! Ook het plaatsen en de laatste afwerkingen zijn perfect verlopen. Alle medewerkers spreken goed Nederlands waardoor van een taalprobleem totaal geen sprake is. Wij zouden deze zaak aan iedereen aanraden. De afstand vanuit de randstad rijden is het dubbel en dwars waard!
FOTO VAN JANTIEN
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Saskia op dinsdag 22 jun 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Erg goed advies. Geen opdringerige verkoop. Duidelijk, helder, vaste prijs dus geen ellenlange onderhandelingen zoals we eerder in Nederland hadden meegemaakt. Kwaliteit en service boven verwachting! nazorg is ook uitstekend. We hadden een kras op een ladekast gemaakt binnen een paar weken nadat de keuken afgemonteerd was en toen kregen we als service gratis het nieuwe front! Alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige functionele keuken”
Door Willie en Adrie Henkes op vrijdag 18 jun 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Allereerst de aankoop; Wij werden ontvangen door Jurgen Piesche op advies van onze kinderen als verkoper. Deze dacht mee,adviseerde en had goed tips, dank! Daarnaast de begeleiding en flexibiliteit met plaatsen. Complimenten voor de monteurs Berthold en Jens, perfect werk afgeleverd en later ook de granieten plaat van de vensterbank verzorgd, top mannen, dank! Tevens de planning van Hartmut Hollmann, dank voor uw service en flexibiliteit. Als laatste Petra, toen wij nog vragen hadden over gebruiksaanwijzing, dank voor het doorsturen van de link. Nu een prachtige functionele keuken waar wij blij mee zijn. Dank aan allen van jullie team!
FOTO VAN WILLIE EN ADRIE HENKES
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Bas & BIanca op zondag 13 jun 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ekelhoff raden wij iedereen aan! Ze zijn zeer klantvriendelijk, hebben prachtige en kwalitatieve producten en denken goed met je mee en weten voor elk "probleem" wel een oplossing. Heel fijn ook dat ze Nederlands sprekende adviseurs hebben. Onze adviseur was Sven Wensing en ik raad hem zeker aan. Zo wilden wij geen bovenkasten maar zouden wel kastruimte missen hierdoor. Sven zag dat wij een lege muur hadden aan de andere kant van waar de keuken moest komen en kwam met het idee om daar bovenkasten als onderkasten te plaatsen met hetzelfde werkblad zodat het een geheel was met de rest van de keuken. Dankzij Sven en de vriendelijke hardwerkende monteurs hebben wij een schitterende keuken.
FOTO VAN BAS & BIANCA
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door André van Kampen op vrijdag 11 jun 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Inmiddels de derde keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Een verademing om hier zaken te doen in tegenstelling tot de keukenmaffia in Nederland. Men denkt mee, adviseert, stelt vragen, is op zoek naar het gebruik van de klant en dat alles zonder druk te zetten met wurgaanbiedingen en beloofde flessen wijn als je snel tekent. Nee, alles in rust in een zeer uitgebreide showroom waar alle mogelijkheden in apparatuur ook werkend worden gedemonstreerd. Wij zijn geadviseerd door Henning Reineke die de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Enige nadeel was dat de reactietermijn op de latere communicatie via de mail lang duurde. Uiteindelijk een SieMatic keuken met kookeiland voorzien van Siemens en Bora apparatuur gekocht. Plaatsing verliep probleemloos. De vensterbank is even later geplaatst nadat deze nauwkeurig is opgemeten en gefabriceerd. Alles kasten, laden en apparatuur zijn bij het tweede bezoek nog nagelopen op een juiste werking. Voor ons wederom een uitstekende ervaring.
FOTO VAN ANDRÉ VAN KAMPEN
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Winterkamp op zondag 6 jun 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Topbedrijf. Het hele proces van aankoop tot afterservice ging heel goed. Tijdens het proces was er onderling contact om zaken aan te scherpen. Niets is te veel gevraagd. Geen hijgende verkopers zoals we die in Nederland kennen. Dat het een Duits bedrijf is merk je niet. Nederlands wordt op alle afdelingen begrepen en gesproken. Van verkoop tot planning. Van montage tot afterservice. Ja de Gründlichkeit is Duits. Gedegen en strak geregeld met altijd een glimlach en vriendelijkheid. Kortom een heel fijn bedrijf wat we van harte aanbevelen.
FOTO VAN WINTERKAMP
+ Toon extra foto van Winterkamp
Reactie of foto toevoegen
“Wat een mooi bedrijf”
Door Cees Bennis op maandag 31 mei 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Beste mensen van Ekelhoff Kuchen, Wat een mooi bedrijf is het, we waren vanaf binnenkomst tot de laatste afhandeling super tevreden, de verkoper heer Hartman een top man gezellig in zijn praat maar vooral een top verkoper. We hebben aan geschaft een mooie keuken, 3 hoge kasten met apparatuur, een kook gedeelte op inductie geweldig, en dit alles gevuld met laden en deuren, een kookeiland met een spoelgedeelte, cocker en vaatwasser, ook met laden en een vuil gedeelte,aan de andere kant een uitsparing onder het blad voor 3 krukken waar we ook aan kunnen zitte / eten. Plaatsen van de keuken was geweldig, vader en zoon kwamen alles plaatsen en na 2 volle dagen was alles geplaatst en af gesteld wat een goed team, fijne mensen om in het bedrijf te hebben. Wij zijn zeer te vreden over hoe alles gegaan is, van dag 1 tot de dag van oplevering, wij hebben inmiddels al bij vrienden en kennissen aan gegeven, nieuwe keuken ga naar Ekelhoff Kuchen . Met vriendelijke groeten, Cees Bennis
FOTO VAN CEES BENNIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob en Marijke Vink op vrijdag 28 mei 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Ekelhoff. Wij zijn vriendelijk geholpen door Rene Palstring. Bijna iedereen spreekt nederlands, ook de monteurs die de keuken komen installeren. Zij hebben ook creatieve oplossingen als er iets eigenlijk niet helemaal goed past!
FOTO VAN ROB EN MARIJKE VINK
Reactie of foto toevoegen
“Installatie was top”
Door Annelies Broers op donderdag 27 mei 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Na twee super efficiënte afspraken in Nordhorn met Michael Voet, hebben we onze keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht. Vooral het meedenken en niet dingen aansmeren beviel ons enorm. De installatie was top. De mannen zouden er anderhalve dag over doen, maar hebben tot 's avonds laat doorgewerkt om het in één dag te doen. Ekelhoff is het ritje naar Duitsland zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren”
Door Angeline op dinsdag 25 mei 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Keuken gekocht. Zeer prettig geholpen door Sven. Luisterde naar onze wensen kwam met goede alternatieven waar nodig niks opgedrongen. En een fantastische tekening. Levering en montage perfect! Alles compleet, niks beschadigd (ook niet onze nieuwe vloer). Nu een tv meubel laten maken van het zelfde materiaal als de bar. Wederom goed gelopen door Sven, dit keer alles via de mail en telefoon. Je hoort bij keukens plaatsen altijd horror verhalen dus ik was een beetje huiverig maar kan niks anders zeggen dan boven verwachting en dus 5 sterren namens ons.
REACTIE VAN ANGELINE
Onze keuken, zo blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door N. De Maat op donderdag 20 mei 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Keuken gekocht. Was wel stukje rijden maar totaal geen spijt van. Keuken met eiland geplaatst in 2 dagen en compleet! Gebruiken hem nu ruim 20 maanden met veel plezier. Een aanrader!
FOTO VAN NICO DE MAAT
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Emiel op woensdag 19 mei 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken en de geleverde service. Michael Voet heeft ons goed geholpen met het uitzoeken en samenstellen van de keuken en dacht goed met ons mee. Prettig contact vanaf verkoop tot zelfs na de levering.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar verwachting niet waargemaakt”
Door Familie Geertsema op maandag 17 mei 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Op Qasa zien wij vrijwel alleen maar positieve berichten over Ekelhoff. Helaas hebben wij op een aantal punten niet hele postieve ervaringen die we graag met jullie willen delen. We benoemen hier twee punten.

1. Wij zijn in april 2020 voor het eerst bij Ekelhoff geweest om een keuken uit te zoeken. We werden prima geholpen en hebben een mooie keuken uitgezocht. Helaas verliep onze verbouwing anders dan we gehoopt hadden en door veel pech konden we de U-vorm keuken die we hadden uitgezocht niet meer in ons huis plaatsen. We zijn terug gegaan naar Ekelhoff om te kijken hoe we dit konden oplossen. We hebben een aantal kasten nog kunnen gebruiken en nieuwe kasten daarbij uitgezocht. Hierdoor hebben we nu een hele mooie keuken waar we blij mee zijn. Wat ons echter erg is tegengevallen is dat ze de keukenkasten van onze 'oude' keuken niet wilden terugnemen. Ook niet voor een lagere prijs of iets dergelijks. We hebben de 'oude' en nieuwe keuken volledig moeten betalen. Deze kasten hebben we dus ook maar laten leveren dus er staat nu nog een halve keuken aan keukenkastjes in grote kartonnen dozen in onze woonkamer waar we niets mee doen. We hadden het erg netjes gevonden en klantvriendelijk als zij de oude keukenkasten weer hadden teruggenomen, aangezien we voor veel geld weer nieuwe kasten hebben gekocht bij Ekelhoff. De keukenkastjes waren op één kastje na vrij standaard met gangbare maten en standaard wit materiaal. We hadden best een deel van de kosten op ons willen nemen maar alles is wel veel.

2. We lazen en hoorden dat de prijs die Ekelhoff voor een keuken vraagt een goede en betrouwbare prijs is. Niet zoals behoorlijk veel keukenzaken in Nederland waarbij je al snel tot duizenden euro's teveel betaalt als je niet goed weet te onderhandelen, iets wat wij niet kunnen. Onze verkoper vertelde ons (natuurlijk) dat er vrijwel niets van de prijs af kon, want dat was niet wat gangbaar was bij Ekelhoff. Prima, dachten wij. Echter, een paar weken later waren vrienden van ons ook bij Ekelhoff en die kregen bij een andere verkoper in no-time bij een soortgelijke keuken ruim 3000 euro korting. Dat gaf ons wel een zure nasmaak, omdat we nu altijd met het gevoel rondlopen dat we teveel hebben betaald.

We zijn zeker blij met de mooie keuken die geleverd is, maar voor ons is Ekelhoff absoluut niet de goede keukenzaak zoals ze op Qasa bekend staan. We hebben er helaas een wat nare nasmaak aan over gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Annulering binnen 24 uur”
Door Bas Kiers op zondag 2 mei 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Een vervelende ervaring met dit bedrijf! Wij hebben ons onder druk laten zetten door de verkoper om gelijk bij het eerste gesprek een koopcontract te tekenen. Direct hierna, bij thuiskomst, hebben we twijfels gekregen over de keuken waar we voor getekend hadden. Toen we de dag erna contact opnamen werd verteld dat we vrij zijn om de koop te annuleren, maar wel voor een boetebedrag van 25% van de koopsom. Alle communicatie vanaf dat moment verliep erg stroef en we hebben weken moeten wachten op reacties op onze vragen. Na meer dan een maand eisen ze als "speciaal aanbod" 2000 euro in plaats van 25%. We zijn bereid alle kosten te vergoeden die gemaakt zijn door Ekelhoff nadat we het contract getekend hebben. Maar dit bedrijf dreigt gelijk met juridische stappen als we niet een gigantisch bedrag betalen. Het is duidelijk dat dit bedrijf kosten wat het kost hun winst willen ontvangen over een keuken die ze nooit besteld of geleverd hebben!

Nadat ik een review geplaatst had ben ik gelijk gebeld door Ekelhoff. Ze aslnog 25% van het aankoopbedrag te eisen als ik niet de review offline zou halen. Dit is precies in lijn met de verwachtingen die we hebben van dit bedrijf. Op het moment dat je niet mee gaat met hun eisen gebruiken ze hun middelen als groot bedrijf door te dreigen ze met juridische stappen om iets af te dwingen.
REACTIE VAN THOMAS LÜDTKE
Geachte heer Kiers, Evenals bij andere bedrijven in de keukenbranche, zowel in Duitsland als in Nederland, bestaat bij Ekelhoff Küchen de algemene handelsvoorwaarde, dat bij eenzijdige opzegging van het koopcontract een bedrag van 25% van de koopprijs opeisbaar is. Dit bedrag wordt overigens verrekend als de koper binnen 2 jaar na de opzegging alsnog een keuken bij ons koopt. Het verbaast ons dat u uw twijfels niet heeft toegelicht; wijzigingen in de bestelling zijn namelijk mogelijk tot aan de dag van inmeting. Dit is u ook verteld door onze verkoper. Nadat wij alle communicatie tussen u en ons nog eens zijn nagegaan, kunnen wij werkelijk niet vaststellen dat deze 'stroef' verlopen is. Een verwijzing naar onze algemene handelsvoorwaarden is echt iets anders dan 'dreigen met juridische stappen'. En vooral: wij staan altijd open voor een gesprek over aanpassingen van de bestelde keuken. Met vriendelijke groet, Thomas Lüdtke, verkoopsleider Ekelhoff Küchen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ilias op vrijdag 30 apr 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Inmiddels de 2e keuken bij Kuchenland gekocht. Verkoop gaat normaal zonder gepush en zijn duidelijk over de prijs. Montage is echt goed, echte vakmensen. Service is echt goed. Als er iets is komen ze altijd even langs en lossen het op. Kortom een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Heel heel blij”
Door Reggy Ruijtenburg op donderdag 29 apr 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Inmiddels onze 2e keuken van Next125 laten plaatsen en deze keer door Ekelhoff, wat een verschil! Erg vriendelijke en vooral ervaren personeel, ze denken met je mee en ze denken vooruit erg prettig. Alles kan volledig in het Nederlands en ook de monteurs die langskomen kunnen zich goed redden in de Nederlandse taal en zijn stuk voor stuk gezellige vakmensen! Ook top na ongeveer een jaar bellen ze je op om te vragen of ze niet even een monteur moeten langs sturen om alles nog eens na te lopen....super service! Naast Next125 hebben ze er nog tal van andere prachtige merken dus ik zou het zeker aanraden om eens langs te gaan, prima te rijden vanuit Nederland. Aanrader!
FOTO VAN REGGY RUIJTENBURG
+ Toon extra foto van Reggy Ruijtenburg
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie Drent - Bos op donderdag 29 apr 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Na ons eerst geïnformeerd te hebben bij keukenleveranciers in de omgeving van Amsterdam hebben we besloten ons licht op te steken bij Küchenland Ekelhoff in Nordhorn. In onze eigen omgeving konden we geen leverancier vinden die ons het noodzakelijke vertrouwen gaf en ook nog een concurrerende prijs zonder onrealistische kortingen en tijdelijke acties. Wij hebben het noodzakelijke met het aangename gecombineerd door er een gezellig weekendje uit van te maken.

We hadden de volledige keuze vrijheid omdat onze nieuwbouw woning zonder keuken geleverd zou worden. De aankoop is in totaal met twee bezoekjes tot stand gekomen, waarbij de verkoper, Jonas Niemeyer, totaal geen druk op ons uitvoerde, zei waar het op stond, goed luisterde, geen valse verwachtingen of urgentie creëerde en een actieve bijdrage leverde aan het tot stand komen van de voor ons ideale keuken. Hierbij werd verder gegaan dan de standaard mogelijkheden van de fabrikanten. Ook de showroom vormde een uitstekende inspiratiebron waarbij naar hartenlust zaken gecombineerd konden worden. De montage en ook de nazorg heeft onze verwachtingen overtroffen. Kortom, hopelijk hebben wij voorlopig geen nieuwe keuken meer nodig, maar als dat zo ver komt weten wij waar wij het eerst weer gaan kijken. In Nordhorn, net over de grens.
FOTO VAN FAMILIE DRENT - BOS
+ Toon extra foto van Familie Drent - Bos
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter en Marlies op zondag 18 apr 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Eind 2019 hebben wij voor het eerst een nieuwbouwhuis gekocht. Daar zat (o.a.) geen keuken in. In Nederland wordt veel gesproken over Duitse keukens die excellent zijn qua kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daarom wilde wij zeker een 'keertje kijken' over de grens. Zo gezegd, zo gedaan. Eind 2019 reden wij terug van onze vakantie door Nordhorn om een bezoek te brengen aan Ekelhoff. Wat een prachtige keukenzaak en ontzettend veel keuze. Wat we niet wisten is dat je voor een adviesgesprek een afspraak moest hebben gemaakt. Maar door omstandigheden was het mogelijk dat verkoper Sven Wensing ons te woord kon staan. Sven heeft geluisterd naar onze wensen en met ons meegedacht. Ook advies gegeven over juist wel of niet te doen. Eerlijk advies en geen verkoperspraat om zoveel mogelijk te verkopen. Al met al hadden we eind van de ochtend een schets van onze droomkeuken. Sven bood aan hiervan een 3D-tekening te maken zodat we ons een voorstelling konden maken hoe de keuken in het echt eruit zou komen te zien. Ook wat de prijs daarvan zou zijn. Ondertussen konden wij nog boodschappen doen in Duitsland en onze jongens kregen op hun verzoek nog een goed adres door voor Duitse Bratwurst. Aan het begin van de middag kregen we voor het eerst ons gezamenlijk ontwerp van onze keuken te zien. Het was helemaal zo wij dat ons hadden voorgesteld en we waren erg blij met het resultaat. Ook de prijs was goed. Natuurlijk is een keuken niet goedkoop maar we zijn van mening dat we voor de prijs die Sven had uitgerekend een zeer mooie keuken zouden kopen van uitstekende kwaliteit. Met natuurlijk uitsluitend apparatuur van top-kwaliteit (Siemens).
Na meer dan een jaar wachten kregen we de sleutel van onze woning en kon de keuken geplaatst worden. Best wel spannend omdat meerdere agenda's (bouwer, Ekelhoff, schilder, vloerenleverancier etc.) op elkaar afgestemd moesten worden. Daar kwam COVID-19 ook nog eens bij. Én, ik versta Duits wel maar spreken..... Gelukkig spreekt iedereen die wij ontmoet hebben bij Ekelhoff prima verstaanbaar Nederlands dus dat was mooi meegenomen.
Inmiddels is onze keuken een aantal weken geleden geplaatst en maken wij er dagelijks gebruik van. Ik heb helemaal niets aan te merken over het hele proces van het moment dat wij bij Ekelhoff over de drempel stapten tot nu toe. Alles is prima geregeld, prima uitgevoerd en het resultaat is prachtig. Wij zijn Sven Wensing zeer dankbaar voor zijn hulp en advies in het aanschaffen van onze keuken. Altijd vriendelijk, eerlijk en een helder advies. Ik zou oprecht niet weten wat Ekelhoff niet goed zou hebben gedaan. U merkt dat ik (wij) een zeer tevreden klant zijn!!
Voor de mensen die dit lezen en zich aan het oriënteren zijn qua aanschaf nieuwe keuken: ga zeker eens kijken bij Küchenland Ekelhoff in Nordhorn en vraag naar Sven Wensing!!
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes geregeld”
Door Familie Schaasberg op woensdag 14 apr 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Ekelhoff was ons aangeraden door een collega. In de gigantische showroom zagen we meteen de keuken staan die het uiteindelijk geworden is. We zijn zeer goed geholpen door Sven Wensing. Voordat we naar Nordhorn gingen hadden we onze keuken al helemaal voor ogen, Sven had echter het vermogen om de keuken die we voor ogen hadden op diverse punten aan te passen. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij zoveel handige tips, we hadden daar meteen veel vertrouwen in en zijn daar nu heel blij mee! De service bij Ekelhoff is top van het moment van binnenkomst in de showroom tot en met de nazorg, alles is tot in de puntjes geregeld.
FOTO VAN FAMILIE SCHAASBERG
REACTIE VAN IMAN
Mag ik vragen hoeveel jullie in totaal voor de getoonde keuken kwijt waren?
REACTIE VAN FAMILIE SCHAASBERG
Beste Iman,
Het voelt voor ons niet goed om de prijs hier te noemen. De prijs van een keuken wordt voor een groot deel bepaald door de hoeveelheid en kwaliteit van de apparatuur en het soort keukenblad. Eckelhoff hanteert echt scherpe prijzen, wij raden u aan om een bezoek te brengen aan Eckelhoff om het zelf te ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Erik van den Berg op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Door goede ervaringen van kennissen zijn wij naar Ekelhoff in Nordhorn geweest om onze nieuwe keuken uit te zoeken. Onze adviseur Sven Wensing heeft ons zeer goed geholpen en had verstand van zaken. Samen met Sven hebben wij een mooie keuken samengesteld waar we veel plezier aan beleven. Het loont zeker de moeite om even naar Nordhorn te rijden.
FOTO VAN ERIK VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door P. Tang op zaterdag 27 mrt 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Via mijn zwager bij Ekelhoff Küchen terechtgekomen. Zeer goed en vakkundig geholpen door Jeanin. Alleen maar lof over haar, vriendelijk, denkt goed met je mee, biedt tal van mogelijkheden en opties aan. Prijs/kwaliteitverhouding zeer goed. En niet zoals in Nederland als je vandaag nog beslist en tekent krijg je de keuken voor de helft van de prijs mee, gewoon reële prijzen! 1x voor de keuken uittekenen en kiezen naar Duitsland geweest en verder alles per mail/telefoon met Jeanin afgehandeld. Ook het opmeten en uiteindelijk plaatsen van de keuken is allemaal perfect gegaan! Superblij met mijn keuze!
FOTO VAN P. TANG
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gert Huizing op donderdag 25 mrt 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Ben zeer deskundig en vriendelijk geholpen bij het ontwerp, het uitkiezen van de keuken en het kiezen van de juiste apparatuur. Afspraken werden nagekomen. Ook over de plaatsing ben ik zeer tevreden, er wordt netjes en snel gewerkt, je kon duidelijk merken dat de mensen die het plaatsten ook hadden voor het feit dat zij een kwaliteitsproduct plaatsten en als laatste niet onbelangrijkste je merkte dat zij met plezier werkten. Al met al zeer tevreden
FOTO VAN GERT HUIZING
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Manon Versteegt op zaterdag 20 mrt 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben nu 2 jaar geleden onze keuken bij Ekelhoff Kuchen gekocht en zijn er nog iedere dag blij mee! Wat een fijne service krijg je bij hun! Ze kijken en luisteren echt naar je wensen en geven tips en andere ideen. Bijv: wij zijn allebei best lang, zijn tip was dat we de keuken hoger zouden maken zodat het comfortabeler werken zou zijn. Montage is ook allemaal vlekkeloos verlopen, vriendelijke mannen die rekening houden met het feit dat alles nieuw is in huis en zorgvuldig met je spullen om gaan. Zeker een aanrader dus!!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze mooie keuken”
Door Y. van Dijk op dinsdag 2 mrt 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Goed geholpen bij Kuchenland Ekelhoff. Mooie grote showroom waar je heel veel ideeën kan opdoen. Ze kwamen ook zelf met goede ideeën en mogelijkheden voor onze keuken. Ook gelijk een duidelijke prijs. We voelden ook geen druk om direct te beslissen, deze ervaring hebben we wel een paar keer in Nederland gehad.
Plaatsen van de keuken is ook goed verlopen. Service na die tijd is ook erg goed. We zijn al 2 x gebeld om te vragen of alles goed is verlopen en of er nog dingen zijn.
Nog steeds heel blij met onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor de service en vakkundigheid”
Door Mieke Sjamaar op donderdag 25 feb 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
In september 2020 ben ik bij Ekelhoff in Nordhorn geweest voor een ontwerp voor een nieuwe keuken. Ik werd hierin uitstekend geadviseerd door Nadja Hollman, die alle tijd voor me nam en met verrassende oplossingen kwam waar ikzelf niet bij had stilgestaan. Toen ik het koopverdrag ondertekende zag het er nog naar uit dat het de goede kant opging met de coronacrisis en de afspraak werd gemaakt dat de keuken in de eerste week van januari 2021 zou worden geplaatst. Het werd echter steeds spannender door zowel de Duitse als de Nederlandse lockdown... Uiteindelijk werd het week 2 en niet week 1 dat de keuken geleverd en geplaatst werd en helaas waren er leveringsproblemen met apparatuur dankzij corona. De afzuigkap, de kookplaat en de kraan konden nog niet geleverd worden. Dit werd echter heel professioneel door Ekelhoff opgelost. Ik kreeg een vervangende (losse) tweepits inductiekookplaat en een vervangende kraan en de belofte werd gedaan dat ontbrekende onderdelen, zo spoedig als mogelijk was, zouden worden geleverd en geplaatst. En inderdaad, dinsdag 12 januari was de keuken geplaatst (met de vervangende onderdelen) en al op vrijdag 15 januari werd de ontbrekende afzuigkap geleverd en geplaatst. En op 19 februari 2021 zijn de juiste kraan en de kookplaat geplaatst en tegelijkertijd werden ook de, op maat gemaakte, glazen spatwanden geplaatst. Alle lof voor de service en vakkundigheid van Ekelhoff, zowel Nadja Hollman voor haar deskundige advies (en ook nog alle hulp die ik daarna per mail van haar ontving), als de monteurs die alles zeer vakkundig en snel hebben geplaatst. Ondanks de moeilijke omstandigheden van de coronacrisis heb ik nu toch de beschikking over een prachtige, nieuwe keuken! Ik kan dit bedrijf bij iedereen van ganser harte aanbevelen!
Mieke
FOTO VAN MIEKE SJAMAAR
+ Toon extra foto van Mieke Sjamaar
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Lykele de Vries op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Zeer goed en kundig advies gekregen, duidelijke afspraken gemaakt en alles volgens planning geleverd en geïnstalleerd. Transparante offerte en prettige nazorg. Al met al een goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Ineke op maandag 22 feb 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
2 jaar geleden zochten wij een keuken voor ons nieuw te bouwen huis. Na ons eerst bij verschillende keukenbedrijven in NL te hebben georiënteerd, hebben we een afspraak gemaakt met Kuechenhaus Ekelhoff. De heer Henning Reineke nam rustig de tijd om onze wensen te inventariseren en liet daarbij de verschillende mogelijkheden zien. Uiteindelijk werden onze wensen vertaald in een 3D ontwerp en offerte. Zeer professioneel en attent. Toen de oplevering van ons huis vertraagde was er in overleg met de afdeling planning snel een nieuwe datum voor het plaatsen van de keuken geregeld. De plaatsing duurde anderhalve dag. De 2 installateurs waren goed op elkaar ingespeeld, werkten heel nauwkeurig. We zijn heel blij met onze tweede keuken van Ekelhoff en gaan zeker een volgende keer weer naar Ekelhoff.
FOTO VAN INEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een topbedrijf”
Door John van Meulenbroek op zaterdag 20 feb 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben onze keuken 19 jaar geleden gekocht bij Ekelhoff en we zijn tot op de dag van vandaag zeer tevreden. Het is een Contour keuken met granieten werkblad. Professioneel geplaatst en zonder een stofje in de kastjes opgeleverd. Ook de vensterbank van het keukenraam is op voorstel van de verkoper/adviseur meegenomen in de granieten afwerking. Dat is een van de punten waarop goed is meegedacht in het advies. Een topbedrijf.
FOTO VAN JOHN VAN MEULENBROEK
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder geworden”
Door Helen Heerschop op vrijdag 19 feb 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Verkoper Dhr. Marcus Raaz had alle tijd voor ons, geen gladde praatjes en geen druk op de koop, een verademing. Na goed advies en onze wensen te hebben omgezet in perpectief tekening volgde de prijs, die viel ons zeker niet tegen. De service is er geweldig, ze doen wat ze beloven. Twee weken geleden is onze keuken geplaatst...gewoon een kleine keuken 2x3 meter, maar zo bijzonder geworden. We zijn er superblij mee en we hopen dat dit gevoel nog jaren blijft duren.
FOTO VAN HELEN HEERSCHOP
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ben en Irma Op de Weegh op donderdag 18 feb 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Het uitzoeken van de keuken was al zeer prettig en er werd ruim de tijd genomen met duidelijke uitleg over de materialen en apparatuur. Over de uitvoering en plaatsing van de keuken is duidelijk overleg gevoerd. De plaatsing zelf is zeer nauwkeurig en vakkundig uitgevoerd. Al met al zijn wij zeer tevreden met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Wendy Grimbergen op vrijdag 5 feb 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij hebben bij Kuechenhaus Ekelhoff onze keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Ze hebben een prachtige keuken bij ons neergezet. Waarom wij zo tevreden zijn? Het proces van aankoop tot en met montage loopt perfect. Op wat communicatie dingetjes via de e-mail na (die in de spam belandde) zijn wij meer dan tevreden. Het verkoopgesprek met de heer Reineke was heel fijn en voelde als een echt adviesgesprek. Wij gingen naar huis met een prijsopgave en tekening met de mededeling: denk er thuis lekker over na. Niks geen dwingende verkoper, maar echt iemand die met ons mee dacht en veel verstand van keukens heeft. Bij de levering waren een aantal dingen nog niet binnen zoals het blad, de Bora Kookplaat en koelkast. Hoe vervelend dit op dat moment ook was voor ons, het werd netjes voor levering telefonisch gemeld. We kregen een noodkoelkast en een noodblad. Zodra de spullen binnen waren, stonden ze hier binnen een week weer op de stoep.
De monteurs zijn echte vaklui en leveren de keuken alleen af als het helemaal perfect en in orde is. De koof was tot twee keer toe niet goed. De eerste keer was de monteur niet tevreden met de afmetingen; de tweede keer waren ze een plaat vergeten aan de zijkant. De koof werd gewoon weer mee teruggenomen. Het restantbedrag hoefden we pas te betalen als de hele keuken klaar was. Kuechenhaus Ekelhoff is een heel fijne bedrijf waar je met een gerust hart je keuken kan kopen. Wij zijn meer dan tevreden en ontzettend blij met onze nieuwe droomkeuken.
FOTO VAN WENDY GRIMBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Een top ervaring”
Door Violet op vrijdag 29 jan 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben twee jaar geleden onze keuken bij Ekelhoff gekocht. We waren daarvoor naar meerdere keukenboeren geweest echter vonden we de gehaaide manier van sales niet prettig. Er werd ons aangeraden om naar Ekelhoff te gaan en dat voelde als een verademing. Er werd dit keer niet meteen naar ons budget gevraagd, maar juist naar wat onze wensen waren. De showroom is prachtig, er werd goed naar ons geluisterd en er werd ons niks in de schoenen geschoven voor een betere koop. De montage in ons huis is spoedig en vlekkeloos verlopen. Al met al, een top keuken en een top ervaring. Wij bevelen Ekelhoff aan aan al onze vrienden die nog op zoek zijn naar een keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Karin van Rhee op donderdag 28 jan 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Zeer prettige ervaring gehad met het uitzoeken van onze keuken. Jürgen Piesche heeft ons erg professioneel geholpen. Ben zeer tevreden met het plaatsten en de perfecte afwerking. De volgende keuken ga ik zeker weer hier kopen. We vonden het zeker waard om naar Nordhorn in Duitsland te rijden. Van te voren hadden we een afspraak gemaakt zodat we op tijd werden geholpen. Als je een vraag hebt wordt je goed geholpen... alle lof voor deze winkel en het personeel. Ik heb nog iets nabesteld en ze sturen het gewoon op.. geen kosten aan verbonden. Top. Nogmaals bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden over de mooie keuken”
Door Harry en Alena Hagens op dinsdag 26 jan 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
We hebben een keukeninrichting met eiland en een bijkeukeninrichting laten plaatsen door Ekelhoff. Allereerst hadden wij een zeer deskundige begeleiding bij het ontwerp en keuze van de inrichting, met duidelijke 3D plaatjes. Zij waren flexibel in de datum van plaatsing en er was een duidelijke communicatie in het Nederlands over de uitvoering. Hoewel door Corona enkele onderdelen later geleverd en geïnstalleerd werden, was de communicatie daarover prima. Wij zijn uiterst tevreden over de mooie keuken en de perfecte afwerking door de deskundige monteurs.
FOTO VAN HARRY EN ALENA HAGENS
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10 plus”
Door Ann Alblas op vrijdag 22 jan 2021 21 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Naar volle tevredenheid hebben wij voor de tweede maal een keuken gekocht bij Kuechenhaus Ekelhoff. Zowel de gesprekken vooraf waarbij Carsten Palstring heel goed met ons mee dacht en met een prachtige indeling kwam als de levering én installatie hebben wij bij Kuechenhaus Ekelhoff als zeer prettig ervaren. Duidelijke afspraken vooraf en alles op tijd. Bij dit bedrijf is de klant koning en dat voel en merk je in alles. Na een jaar wordt er nog eens gebeld om te vragen of alles nog naar behoren functioneert anders komen ze gewoon even bij je langs. Dikke 10 plus!
FOTO VAN ANN ALBLAS
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam. Rikkerink op vrijdag 18 dec 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Onze ervaring is super met Ekelhoff Küchen! Vanaf het moment van het uitzoeken tot aan de levering was dit keurig geregeld. Tevens was de nazorg ook goed. Netjes een jaar nadat de keuken geplaatst was gebeld met de vraag of alles nog wens was. Uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer nette service en plaatsing”
Door Nick Meijer op maandag 14 dec 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer nette service en plaatsing. We zijn bij Ekelhoff geadviseerd door Rene Palstring die ons zeer goed en vriendelijke heeft geholpen. Alles qua plaatsing verliep heel soepel en het personeel is heel vriendelijk. Alles verliep volgens planning en de communicatie was duidelijk en goed. Keuken ziet er heel erg mooi uit en werkt na een jaar nog steeds zoals het hoort.
FOTO VAN NICK MEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Muller op donderdag 10 dec 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben een jaar geleden een keuken aangeschaft bij Ekelhoff. We zijn zeer tevreden met de keuken en het proces hoe we tot het resultaat gekomen zijn. Er is een grote showroom met veel voorbeelden, de ontwerpers/verkopers spreken Nederlands waardoor communicatie goed verloopt.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader voor een nieuwe keuken”
Door van Leeuwen op vrijdag 27 nov 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Begin 2019 hebben wij een keuken van Kuchenhaus Ekelhoff laten plaatsen in ons nieuwe huis. Het hele traject is zeer goed bevallen, professioneel. Te beginnen met het bedenken en laten tekenen van de keuken. Thomas Szellas nam uitgebreid de tijd om onze wensen te bespreken en op basis hiervan een mooie 3-d tekening te maken. Over alles werd meegedacht; de ruimte zo goed mogelijk benutten, kastjes, apparaten enz. En ook het plaatsen van de keuken verliep netjes en professioneel.
Nu ruim 1,5 jaar later nog steeds heel tevreden over de keuken. Het materiaal blijft mooi, geen keukenkastjes die scheef gaan hangen. Alles nog alsof de keuken net geplaatst is. En heel netjes dat er na dus ruim een jaar telefonisch contact wordt gezocht om na te gaan of we tevreden zijn of dat er nog iets aangepast moet worden. Goede klantenservice! Al met al zeker een aanrader om een keuken te kopen bij Kuchenhaus Ekelhoff!
FOTO VAN VAN LEEUWEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor service en kosten”
Door Mijke op zondag 22 nov 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben onze keuken iets langer dan een jaar geleden laten plaatsen en zijn zeer tevreden. Van de service in de winkel door Markus Raaz, tot aan de communicatie tot plaatsing, het plaatsen zelf en de aftersales. Vanwege deze service is het al aanrader, maar ook de kosten zijn een flink stuk lager dan in Nederland.
FOTO VAN MIJKE
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Peter Winkel op vrijdag 20 nov 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Vanaf eerste bezoek tot na de installatie van onze keuken alleen maar lof. Alle afspraken perfect nagekomen en uiteindelijk er een fantastische keuken aan overgehouden. Ook bij het ontwerp de tips en adviezen van Marie Louise ter Laak er een prima gevoel aan overgehouden.Nogmaals bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Thomas Kruisman op vrijdag 20 nov 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer goed geholpen. Afgelopen jaren nu tweemaal een keuken aangeschaft. Keukens van uitzonderlijk goede kwaliteit. Vriendelijke en deskundige medewerkers.
FOTO VAN THOMAS KRUISMAN
+ Toon extra foto van Thomas Kruisman
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. D. Prins op woensdag 11 nov 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Zeer tevreden met de aanschaf van onze keuken met Siemens apparatuur. De heer Eckhard Stemberg Deters heeft ons in 2006 voor de eerste keer geholpen. Het advies, begeleiding, installatie en nazorg is toen enorm bevallen. In 2019 zijn wij verhuisd naar de ouderlijke woning uit 1932 en wilde daar helemaal ons eigen huis van maken. Bij een grondige verbouwing werd de keuken ook vernieuwd. Onze eerdere positieve ervaringen bracht ons direct bij Kuechenhaus Ekelhoff. Wij zijn niet teleurgesteld. Een mooi resultaat. In samenwerking met de aannemer is de installatie ingepast in de bouw. De tekeningen van de keuken met bijbehorende maatvoering waren een uitstekende basis voor de aannemer om de nog te bouwen aanbouw als een jas om de keuken heen te maken. "Dit gebeurd niet vaak, dat de tekeningen zo nauwkeurig zijn" was de reactie van de aannemer. Inmiddels koken we naar alle tevredenheid al ruim een jaar in deze prachtige omgeving. Wij kunnen het zeker aanbevelen om bij Ekelhoff te oriënteren.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door Mark van Kats op donderdag 5 nov 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Supergoed geholpen door verkoper Ole. Hij kwam zelf met ideeën om ervoor te zorgen dat al onze wensen binnen budget gerealiseerd konden worden. Na het gesprek liepen we zeer tevreden de deur uit met een volledige specificatie en een 3D impressie. Nog steeds zeer tevreden met onze aankoop! Ook de aftersales is van zeer hoog niveau. Na oplevering en een jaar later zijn we gebeld met de vraag of alles nog steeds naar wens was. Ik kan ze van harte aanbevelen!
FOTO VAN MARK
REACTIE VAN MARCO
Beste Mark Werd ook jouw kraan en vaatwasser aangesloten? Marco
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Paul Dingjan op maandag 2 nov 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Vandaag onze nieuwe keuken echt klaar. Super kwaliteit, echt top service Ekelhoff, en nu genieten van al het moois uit Nordhorn!
FOTO VAN PAUL DINGJAN
REACTIE VAN KLAAS
Beste Paul, heb je die voorzetwand ook door Ekelhoff laten doen?
Reactie of foto toevoegen
“Service van de bovenste plank”
Door Willem & Ria Snippe op donderdag 22 okt 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Op aanraden van een collega zijn we terecht gekomen bij Ekelhoff. Via de website hebben we een afspraak gemaakt. Daarbij kon je aangeven dat je graag geholpen wilt worden door een Nederlandssprekende adviseur. Wij zijn uitermate tevreden over het gehele aanschafproces van onze keuken. Tijdens onze afspraak met de heer Uwe Brama werd uitgebreid de tijd genomen om tot in detail de keuken te ontwerpen en samen te stellen. Geen vraag was te gek en hij dacht fantastisch met ons mee. Zijn adviezen en tips hebben ervoor gezorgd dat we nu genieten van een fantastische keuken, die uitstijgt boven onze verwachtingen en dromen! Wat wij zeer prettig vonden, was dat er totaal geen druk werd gelegd om tot een overeenkomst te komen. Wij vonden dat een verademing vergeleken met eerdere ervaringen bij andere keukenzaken in Nederland. Er is aandacht voor de klant, kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel en men is helder over wat geboden kan worden tegen een goede prijs. Dat is niet de goedkoopste prijs, wel een eerlijke! De installatie van de keuken is zeer zorgvuldig en nauwgezet uitgevoerd door 2 vakbekwame monteurs. Na de montage gaven ze een uitgebreide uitleg over de werking van de apparatuur en hoe de keuken te onderhouden. We gebruiken de keuken nu ruim anderhalf jaar. Afgelopen week werden we gebeld door een medewerker van Ekelhoff met de vraag of de keuken ons bevalt en of we nog tegen problemen zijn aangelopen. Tevens werd aangeboden een monteur langs te sturen om alles na te lopen en waar nodig bij te stellen. Dat is nog eens service van de bovenste plank! Kortom, wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en de service van Ekelhoff en natuurlijk ook over de kwaliteit van de keuken. Het is de moeite meer dan waard om de rit naar Nordhorn in Duitsland te maken. Maak van te voren via de website een afspraak, dan weet je zeker dat er iemand is die tijd voor je heeft.
FOTO VAN WILLEM & RIA SNIPPE
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Willem & Ria Snippe
Reactie of foto toevoegen
“Werken erg netjes”
Door Familie Verdikt op dinsdag 20 okt 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn heel erg goed geïnformeerd over alle mogelijkheden en hebben erg goed advies gehad van dhr. Reineke. Zijn zelfs totaal drie keer langs geweest omdat we toch vanwege ons nieuwbouwhuis aanpassingen moesten aanbrengen. Hele goed service van echt al het personeel!

Aanvulling ontvangen 23 oktober 2020: De aankoop is maart 2019 geleverd en gemonteerd. Men werkte erg netjes, was zeer professioneel en erg beleefd personeel. Een jaar na dato bellen ze om te vragen of alles naar wens is.
Reactie of foto toevoegen
“Volledig naar wens”
Door Zegerine & Mart van Loon op donderdag 15 okt 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Onze keuken is volledig naar wens geleverd en geplaatst. Bij het uitzoeken werden we heel goed begeleid, er werd niets opgedrongen. Wel werden er alternatieven aangedragen. Bij de montage werd netjes en nauwkeurig gewerkt. Als men 's avonds wegging werd de keuken schoon achter gelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Leo op donderdag 15 okt 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij zijn heel tevreden over de klantvriendelijkheid, de monteurs en de na service van jullie bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit druipt ervan af”
Door Dick en Marlou Pol op vrijdag 2 okt 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Op grond van de uitermate positieve reviews (van de 500 waren er 3 minder en de rest lovend) zijn wij naar Ekelhoff Keukens in Nordhorn gegaan. Wij werden uiterst hartelijk ontvangen en door Ralf Averbeck fantastisch geholpen gedurende de dag. Hij luisterde goed naar onze wensen, dacht met ons mee en kwam daardoor met de juiste adviezen en voorstellen. Maar daarmee is het positieve verhaal over Ekelhoff Keukens nog niet klaar. Een en ander werd overgenomen door de planning- en plaatsingsafdeling. Ook daar verliep alles zoals je het maar kunt wensen. Twee vakbekwame monteurs hebben de keuken in twee dagen geplaatst. Ook hier droop de Ekelhoff-handelswijze er vanaf. Er werd rustig en heel secuur gewerkt, alsof ze bij henzelf thuis een keuken aan het plaatsen waren. Tenslotte de nazorg. Ook hier geen klagen. We hebben een paar keer gehad dat er een kleinigheid nazorg nodig had in de afstelling. Een belletje of een mailtje is voldoende om vaak al de volgende dag een monteur over de vloer te hebben die het een en ander verhelpt. Zelfs ruim 2,5 jaar na plaatsing van de keuken wordt je met plezier en zonder kosten geholpen. En als de monteur weggaat vergeet hij niet om te zeggen dat je even moet bellen als er iets is. Kortom, wij zijn heel blij dat wij zaken met Ekelhoff Keukens hebben gedaan en kunnen u dit bedrijf met een gerust hart van harte aanbevelen. En als u denkt dat de taal een probleem is, ze spreken er allemaal uitstekend Nederlands.
FOTO VAN DICK EN MARLOU POL
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Dick en Marlou Pol
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Karin op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Goed geholpen door de heer Vennegerts. Afspraken worden goed nagekomen! Mocht er iets niet kloppen dan wordt het keurig en snel opgelost! De service is fantastisch.

Aanvulling ontvangen 3 oktober 2020: De keuken is al 1,5 jaar geleden geleverd en gemonteerd. Dit is prima gegaan! Zag er allemaal keurig uit en goed gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Herman Gulink op donderdag 1 okt 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Zeer goed advies gehad van Jurgen Piesche, een fijne zaak met goed personeel, ook de aflevering van de keuken was prima en de monteurs die de keuken leverden hebben heel netjes gewerkt. Kortom een supergoed bedrijf ik zou er zo weer een keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Hans Torsing op woensdag 30 sep 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben zeer goede ervaring met Kuchenland Ekelhoff. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en plaatsing is prima gegaan. Ook de backservive is ok. Ik zou dit bedrijf bij een ieder aanbevelen. Echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door A. van de Kleut op maandag 21 sep 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Voor onze nieuwe keuken zijn wij begin maart in Nordhorn bij Kuchenhaus Ekelhoff geweest. Onze vorige keuken hebben wij ook in Duitsland gekocht omdat de prijs/kwaliteit/service verhouding daar veel beter beter is dan in Nederland. Ook familieleden en kennissen hebben deze ervaring. Het is zeker de moeite waard om daarvoor de grens over te gaan. Wij werden op afspraak geholpen, wat wij heel prettig vonden. Er werd alle tijd voor ons genomen, zijn heel vriendelijk geholpen door de heer Reineke en kregen een goed advies. Wij hebben gekozen voor een Siematic keuken uit de serie SLX Pure met apparatuur van Miele en Gaggenau. Om alle details te bespreken volgde een tweede gesprek waarin na afloop een offerte werd gemaakt en wij hele leuke artist impressions van de keuken meekregen. Na een inmeting in juli werd onze keuken eind augustus geplaatst. Alles gebeurde super netjes, deskundig en professioneel. Er ontbraken nog enkele niet belangrijke onderdelen die op 15 september nog zijn gemonteerd. Ook weer even zorgvuldig en netjes. Echt heel goed om te zien hoe zorgvuldig en met eergevoel de monteurs hun werk doen. Wij zijn echt super tevreden over het hele proces van aankoop, plaatsing en after service en kunnen Ekelhoff echt aanbevelen. Wat ook heel prettig is, is dat alle medewerkers ook Nederlands spreken en dat, als wij telefonisch contact zochten, wij heel netjes meteen te woord werden gestaan.
FOTO VAN A. VAN DE KLEUT
REACTIE VAN SASKIA B
Prachtige keuken. Mag ik vragen welk werkblad hierop ligt? En is het mat zwart?
REACTIE VAN A. VAN DE KLEUT
Beste Saskia,

Het blad is "Dekton" kleur Kreta. Grijs met zwarte streepjes. Plaatjes te zien als je Dekton Kreta ingeeft. Keuken is mat zwart. Schwarz samtmatt Kat. Succes met het uitzoeken van je nieuwe keuken.
REACTIE VAN JOHNNY SPIL
Wij zijn naar een vergelijkbare keuken op zoek. Zou ik zou brutaal mogen zijn en vragen wat deze keuken gekost heeft?
REACTIE VAN A. VAN DE KLEUT
Beste John,
Onze keuken heeft € 38.520 gekost. Dat is inclusief een Gaggenau stoomoven en warmhoudlade, een afwasmachine, grote koelkast en kleine vriezer van Miele en een Bora afzuigsysteem. Later hebben wij tussen de houten plank en het aanrechtblad nog een melkglazen plaat laten aanbrengen. Heel praktisch met schoonmaken.
Misschien best wel een heel bedrag maar het is het alleszins waard gebleken.
REACTIE VAN JOHNNY
Dank voor de snelle terugkoppeling :))
REACTIE VAN KENSTER
Hoeveel cm is dikte van het blad?
REACTIE VAN A, VAN DE KLEUT
Aanrechtblad is 2,5 cm. dik.
REACTIE VAN KENSTER
Bedankt voor uw reactie. De 2,5 cm is dat datgene wat wij met het blote oog kunnen zien? Begreep dat bij de SLX het werkblad in werkelijkheid daaronder dikker is.

Ook een prachtige vloer. Betreft het een houten of pvc vloer? Welk model, kleur en afmetingen
REACTIE VAN A. VAN DE KLEUT
Het blad zelf (aanzien) is inderdaad 2,5 cm. maar de opbouw daaronder (dus boven de lades) is dikker, hoger en sprint een beetje in waardoor het blad een beetje zweeft.
De vloer is van eikenhout zonder knoesten. Is in de olie gezet. De kleur van de olie is bepalend voor de kleur van de vloer. Wij hebben voor een bijna transparante olie gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten nog elke dag”
Door Rene Noppeney op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben een complete Next keuken gekocht bij Ekelhoff. Zowel de verkoop, als de installatie en de nazorg hebben we als zeer professioneel en prettig ervaren. Er is goed rekening gehouden met onze speciale wensen (zoals bijv. een Green Egg in het kookeiland) en tegelijkertijd zijn we goed geadviseerd over apparatuur (ovens, vaatwasser, etc.). De keuken is nu bijna één jaar in gebruik en we genieten er nog iedere dag van.
REACTIE VAN RENE NOPPENEY
De verkoop was trouwens gedaan door de heer Heiner Ginten. Uitermate plezierig en van harte aanbevolen.
FOTO VAN RENE NOPPENEY
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Wouter en Simone van den Bogaard-Franssens op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben samen met Jeanine Olde Wolbers een unieke keuken op maat samengesteld. Ze heeft ons heel gezellig rondgeleid en enorm goed geholpen bij alle materialenkeuzes. Het is bijzonder fijn dat ze zo goed meegedacht heeft, zodat we er nu iedere dag plezier van hebben. We zijn ook meer dan tevreden over de monteurs die ter plekke nog meegedacht hebben over oplossingen en dat in de werkplaats hebben laten maken. Chapeau. Ook de nette manier van werken vonden we zeer prettig. Alom zijn we supertevreden, en raden dit bedrijf zéker aan.
FOTO VAN WOUTER EN SIMONE VAN DEN BOGAARD-FRANSSENS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer toegewijd”
Door FFJ Stolker op vrijdag 4 sep 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Van diverse kanten gehoord voor 'n nieuwe keuken te orienteren bij Ekelhoff. Wij wisten toen nog niet hoe groot, georienteerd en goed ingevoerd zij zijn op de Nederlandse markt. Eerste afpraak met dhr. Eckhard Stemberg die, als je tijdig 'n afspraak maakt, ruimhartig tijd voor je neemt. Ideeen, opties, (ruimtelijke) mogelijkheden, materiaalkeuze en praktische overwegingen worden uitgebreid behandeld met bijbehorende prijsindicaties. Uit de adviezen blijkt vakmanschap, materiaalkennis en oog voor functionaliteit. Technische uitwerking, 3D impressies en werkinstructies voor aannemer zijn goed. Ondanks de corona crises is vijwel volgens schema geleverd. De installateurs waren vakbekwaam, accuraat en stipt. Als totaalindruk: zeer toegewijde medewerkers in 'n geoliede samen- werking tussen verkoop, planning, logistiek en installatie met als resultaat 'n prachtige keuken. Niet onvermeld mag blijven dat 't voorwerk (pui, vloeren, tussenmuren, plafonds, leidingen, electra etc) voortreffelijk was verzorgd door Van de Bovenkamp uit Leusden.
Reactie of foto toevoegen
“Zo weer doen”
Door Mark op zondag 30 aug 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Mooie keuken gekocht bij Ekelhoff. Zeer tevreden over het resultaat. Keurig geholpen in de winkel, goede vakkundige adviseur. Contact via de mail was ook prima, nette snelle reacties van secretariaat. We hebben wel wat problemen gehad met de cooker (werd gelijk de volgende dag opgelost) en met de aansluiting van de keuken op de nieuwe vloer (konden ze niets aan doen), daar hebben ze veel geduld met ons gehad. Keurig nette monteurs ook, werken hard en netjes. Zou er zo weer een keuken kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Familie Schortinghuis op vrijdag 14 aug 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij hebben onze tweede keuken in 5 jaar tijd bij Ekelhoff gekocht. Opnieuw zijn wij erg tevreden over het gesprek bij de verkoopadviseur en de montage van de keuken. De monteurs zijn vriendelijk en werken heel netjes. Op een kras op de warmhoudlade na en de niet geleverde bestekbakken is alles perfect verlopen. De laatste punten worden tijdens de servicedag opgelost en daar hebben wij alle vertrouwen in. Inmiddels hebben verschillende familieleden na onze ervaringen ook een keuken bij Ekelhoff gekocht en ook zij zijn net zo tevreden.
FOTO VAN FAMILIE SCHORTINGHUIS
Keuken met grote apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Stefanie de Koning-Verschuren op zaterdag 4 jul 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Onze prachtige platinum keuken is ontworpen door Henning Reineke. Alles klopte, en het resultaat is adembenemend geworden. Ook zeker een groot compliment naar de monteurs. Wat werken ze rustig, netjes en fijn dat ze overleggen tijdens het plaatsen. Een correctie hier en daar wordt goed opgelost. Tot het einde doorgaan totdat iedereen tevreden is. En tevreden, dat zijn we, helemaal.
FOTO VAN STEFANIE DE KONING-VERSCHUREN
Platinum keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Annette en Johan Blokvoord op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Het gesprek met de adviseur van Ekelhoff was zeer prettig. En we kregen zeer deskundig advies over de aan te schaffen keuken. Installatie van de keuken verliep zonder problemen en samenvattend zijn we bijzonder tevreden over Ekelhoff.
FOTO VAN ANNETTE EN JOHAN BLOKVOORD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuken met kookeiland”
Door Karregat op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij hebben een ruime keuken met kookeiland gekocht en zijn zeer tevreden over hoe het verlopen is. Vanaf het punt dat wij de winkel in zijn gestapt tot het moment dat de monteurs ons huis uit zijn uitgestapt zijn wij vriendelijk en perfect geholpen!!
Reactie of foto toevoegen
“Alles top”
Door Holger Grüll op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Alles top - absolute aanrader! Sinds november 2019 zijn we nog elke dag blij met onze topkeuken van het bedrijf Ekelhoff. Dit begint met het uitstekende ontwerp in zowel optische als technische zin van Sven Wensing, die veel tijd heeft genomen voor overleg en met fantastische nieuwe ideeën kwam zoals twee separate koelkasten naast elkaar waarvan we elke dag plezier hebben. Ook de rest van het team deed uitstekend werk, de communicatie verliep in alle fasen vlot en de montage werd binnen 2 dagen professioneel uitgevoerd door een competent en sympathiek team. Top kwaliteit voor een hele goede prijs. Kortom, we kunnen Ekelhoff van harte aanbevelen!
FOTO VAN HOLGER GRÜLL
Top ontwerp
REACTIE VAN SAMI
mooie keuken hoor, gefeliciteerd! we hebben een bestaande nieuwbouw gekocht en willen een soortgelijke opstelling....maar geschrokken van prijzen bij de concurentie, zijn wij benieuwd naar de prijs van deze keuken. groetjes Sami
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Arie van Ommeren op maandag 29 jun 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Zeer goed advies. Uitstekend ontwerp. Hoge kwaliteit van de materialen. De monteurs waren hardwerkende, vriendelijke mannen, die zeer precies te werk gingen. Daardoor staat er nu een heel mooie, degelijk geplaatste keuken die geheel naar onze wens is. Ik kan iedereen dit keukenbedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Rob op zaterdag 27 jun 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Keuken gekocht bij Kuchenland, adviseur Nort dacht goed met ons mee en prijs kwaliteit is de moeite waard voor de voor ons lange trip! Inmeten, levering en plaatsing verliepen goed, snel en als afgesproken waarbij bij inmeten nogmaals werd meegedacht en aanpassing snel gedaan kon worden. Nazorg is ook netjes dus alles bij elkaar erg tevreden en nog steeds erg blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door P.Mulder op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Afspraak is afspraak, superservice en aftersales. Er zit niets tussen, het klopt gewoon van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen
“Veel begrip”
Door magret tuk op vrijdag 26 jun 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Op advies van mijn zoon en schoondochter zijn mijn man (op de dag dat de keuken geplaatst werd is hij overleden) en ik gingen naar ekelhoff om een nieuwe keuken uit te zoeken voor onze patio bungalow. enigszins was ik op de hoogte maar niet volledig. Wij werden uitstekend geholpen en begeleid bij het kopen. Ook de bouwers van de keuken hadden alle begrip voor mijn situatie op dat moment.
FOTO VAN MAGRET TUK
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en plezierig”
Door Joke op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
In oktober 2018 onze keuken gekocht en eind januari 2019 geplaatst. Het hele traject was heel professioneel en plezierig. We zijn superfijn geholpen door Jeanin Oude Wolbers. Ik ben nog een tweede keer terug geweest om alles nogmaals te bekijken en er werd weer veel tijd uitgetrokken om mij te helpen. De vragen die er tijdens het proces nog waren, werden heel direct en snel beantwoord. Jeanin werd ons aangeraden door familie van ons en ik zou beslist weer teruggaan als we nog eens een keuken nodig zouden hebben. En ik zou Ekelhoff (en Jeanin!) zeker aan vrienden of familie aanraden. Tijdens het plaatsen van de keuken ontdekten de installateurs een heel klein krasje bovenop de deur van de koelkast. Hadden wij zelf niet gezien, maar we kregen een hele nieuwe deur. Na een jaar werd er nog gebeld of alles nog in orde was! We zijn superblij met onze keuken en genieten er elke dag van!
FOTO VAN JOKE
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jitske op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We zijn erg tevreden over de keuken die we gekocht hebben. We zijn zeer goed en vriendelijk geholpen door Sven. Hij kwam met goede ideeën en praktische tips. De indeling van onze keuken klopt, de materialen zijn erg prettig en we zijn blij met de gekozen apparatuur. Al met al: top!
FOTO VAN JITSKE
Keuken ontworpen door Sven Wensing
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische nieuwe keuken”
Door Familie van Kampen op zondag 7 jun 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Via de familie Broerse welke ook een keuken bij Kuechenhaus Ekelhoff hadden aangeschaft hebben wij een afspraak gemaakt met onze keukenadviseur Marie Louise ter Laak. Een zeer plezierige verassing was dat we het gehele advies en verkooptraject met haar in het Nederlands konden spreken. Marie Louise is een vakbekwame keukenadviseur met een groot luisterend oor voor de klant. Verder werd er absoluut geen dwang op ons uitgeoefend door haar om de keuken te kopen. Daarin verschilt de Duitse aanpak enorm veel van de Nederlandse aanpak!! Het gehele advies en verkooptraject verliep tijdens een tweetal gesprekken in een gezellige ongedwongen sfeer. Hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Verder hebben wij het opmeten van de keuken bij ons thuis en de verdere communicatie over de aflevering en plaatsing van de keuken ook als zeer positief ervaren. Van begin af aan werd door de medewerkers van Kuechenhaus Ekelhoff duidelijk en op tijd gecommuniceerd over het opmeten en plaatsen van de keuken. Zelfs het verpakkingsmateriaal werd door hun meegenomen. Dit alles met als resultaat een fantastische nieuwe keuken waar we elke dag veel plezier aan beleven!!! en een genot voor het oog is. Wij raden dan ook iedereen aan om langs te gaan bij Kuechenhaus Ekelhoff wanneer ze op zoek zijn naar een nieuwe keuken! Ze zullen hier beslist geen spijt van krijgen.
FOTO VAN FAMILIE VAN KAMPEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede kwaliteit”
Door Fam. Alic op vrijdag 5 jun 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Wij hebben vorig jaar onze droomkeuken uigezocht. Wij hebben in 2015 hier ook een keuken gekocht en nu weer zeer geslaagd. Wat het grote verschil is met keukenboeren in Nederland is dat je bij deze keukenzaak een goed gevoel krijgt al meteen bij binnenkomst. Geen commerciele praatjes en druk! Hele goede kwaliteit voor een goede prijs!! Nogmaals dank Ekelhoff!
FOTO VAN FAM. ALIC
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Chantal van Plateringen op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij hebben vorig jaar onze keuken gekocht bij ekelhoff. We hadden ons al in Nederland laten informeren, maar kwamen niet tot onze droomkeuken. Dus een afspraak gemaakt bij ekelhoff. Hier werden wij ontvangen door Carl paulstring. Hij nam de tijd om te luisteren naar onze wensen en kwam ook met ideeën. We hebben we 2 x een andere keuken samengesteld om uiteindelijk bij onze droomkeuken uit te komen. Doordat wij een nieuwbouw huis hadden gekocht moesten wij nog even wachten voordat hij geplaatst kon worden. Uiteindelijk kon hij geplaatst worden en ook dat was super geregeld. 2 keurige monteurs zijn de hele dag bezig geweest om de keuken te plaatsen. De service is ten alle tijden super geweest. Na een jaar namen ze zelf contact op om de kastjes opnieuw af te stellen. Kortom erg tevreden over de service en kwaliteit van ekelhoff.
FOTO VAN CHANTAL VAN PLATERINGEN
Witte keuken met zwart blad
+ Toon extra foto van Chantal van Plateringen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erwin en Esther Philippi op woensdag 3 jun 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn bijzonder tevreden over onze keuken. Maar ook het traject eraan voorafgaande is prima verlopen. Het eerste bezoek was prettig, prima en vriendelijk te woord gestaan. De verdere communicatie met Ole Stranghoner was prima. Ook vragen die we tussentijds hadden werden telefonisch beantwoordt. Ook een compliment voor de monteurs, vriendelijke mensen, spraken ook prima Nederlands en alles werd volgens afspraak gemonteerd. Overigens werden in het hele traject vanaf het eerste bezoek tot aan de installatie iedere gemaakte afspraak nagekomen, heel plezierig. En tot slot nog steeds zeer tevreden met de keuken.
FOTO VAN ERWIN EN ESTHER PHILIPPI
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede indruk maar niet echt meedenkend”
Door Roos op woensdag 3 jun 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
We hebben ruim een jaar geleden een keuken laten plaatsen door Ekelhoff Kuchen. We waren heel enthousiast, gesprek in Duitsland was gewoon in Nederlands en we kregen goede service, geen snelle verkooppraatjes. Plaatsing ging goed, in tegenstelling tot onze vorige keuken werd al de troep meegenomen en alles werd schoon achtergelaten. Later kwamen we erachter dat de naden van de zithoek niet gekit waren (zie foto's), daar hebben we over gebeld en twee mails over gestuurd maar hebben we nog geen reactie over gehad. De zilvervisjes vinden dit namelijk een fijne plek om in te schuilen... Voor de kookplaat is het aanrecht al uit gaan zetten (zie foto's), we hebben af en toe een pan die overkookt maar dat hadden we in het vorige huis ook en daar hadden we, na jaren, geen last van. Hier kregen we wel een reactie op, dat dit niet onder de garantie valt en we dit zelf zullen moeten vergoeden. Kortom, eerste indruk goed, maar als het op garantie aankomt moeilijk te bereiken/ niet echt meedenkend. Dan had ik liever een keukenboer in de buurt gehad!
FOTO VAN ROOS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Angela op zondag 31 mei 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij zijn super tevreden met onze keuken en de manier waarop we zijn geholpen. Nadja Hollmann heeft ons geholpen en de taalbarrière was geen enkel probleem. Ze spreekt goed Nederlands en gaf ons allerlei tips. De keuken is echt een stukje "Duitse degelijkheid" ;) goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. De monteurs hebben de keuken netjes in twee dagen gemonteerd. De apparatuur werkt naar behoren. We zijn nu een jaar later en de keuken ziet er nog als nieuw uit. Onze keuken was niet heel groot, en dankzij nadja hebben we de ruimte optimaal benut! Onder de trap hebben we ovens geplaatst en extra kastruimte gecreëerd. Al met al zijn we erg tevreden en raden wij dit bedrijf iedereen aan!
FOTO VAN ANGELA
Optimale benutting van de ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Nanda van der Poel op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
We hebben een keuken met inbouwapparatuur gekocht. Het is een zeer deugdelijke keuken, mooi afgewerkt, netjes geiinstalleerd. Ben er erg blij mee. Het bedrijf verleent goede service bij de verkoop, ook als je iets op het laatste moment wil veranderen, en goede service bij de inbouw van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Sandra Wemer op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
In 2018 hebben wij een keuken gekocht bij de firma Ekelhoff. Hartmut Vennegerts was de adviseur en verkoper. We konden op afspraak terecht. Hartmut heeft ons zeer goed geholpen. Toen hij de details uitwerkte, konden wij een hapje eten en drinken. Daarna kregen wij een een 3d schets van de keuken, een offerte en een plattegrond. In Nederland hebben wij ook een aantal keukenboeren bezocht. Daarbij viel het mij op dat we een heleboel beslissingen moesten maken (passtukje hier of daar, plintje zus of zo...). Hartmut verzekerde ons dat hij een vakman is en weet wat hij doet. En dat is zo! 12 weken later is er werkelijk een perfecte keuken geplaatst waar NIETS op aan te merken is. Nu, 1,5 jaar later, zoekt Ekelhoff weer contact om te vragen of alles nog naar wens is. Ze geven advies over het onderhoud van de keuken en de apparatuur. Niets meer dan lof voor Ekelhoff!
Reactie of foto toevoegen
“Direct naar Ekelhoff”
Door M. Bakker op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Goede en prettige uitleg in de winkel, geen 'handje klap' en uiteindelijk ook voordeliger dan NL aanbieders. Plaatsing en nazorg erg keurig, alle sconform afspraak! Bij een volgende keuken sla ik de zoektoch in NL over en ga direct naar Ekelhof
Reactie of foto toevoegen
“Op alle vlakken de moeite waard”
Door Niels van der Putten op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. En complimenten voor deze winkel! Ekelhoff onderscheid zich tov NL winkels met hun volledige aanbod, ondersteuning bij de koop, installatie en service. En de prijs was ook nog eens 2/3 van de NL prijzen. Het is een ritje net over de Duitse grens, maar op alle vlakken de moeite waard!
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Koos op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Gedurende het ontwerp van onze woning hebben wij meerdere gesproken gehad met onze contactpersoon Ralf Averbeck. Wij zijn buitengewoon tevreden met het proces en zeker met het eindresultaat. De meet afspraak de week voor de installatiedatum garandeert een perfecte installatie en planning. Dit betreft onze tweede keuken binnen 15 jaar en ik kan iedereen vol overtuiging de firma Ekelhoff aanraden.
FOTO VAN KOOS
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vakkunig geplaatst”
Door Jasper Drenth op dinsdag 26 mei 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenhaus
Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn wij goed geholpen bij Ekelhoff. Verkoper Nort wees ons zelfs op zaken die wij bij andere keukenzaken niet gehoord hebben. Uiteindelijk werd de keuken zeer vakkundig geplaatst met een goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Aardige mensen”
Door giny norberhuis op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Ekelhoff Kuechenland
Het was duidelijk dat wij een zeer ervaren verkoper hadden binnen een geroutineerd en deskundig keukenbedrijf. Ons budget was de handleiding tot de aankoop en de verwachtingen wat we daarvoor aan kwaliteit terugkregen was volledig daarmee in overeenstemming. De organisatie rond de levering was ook korrekt, goed en zorgvuldig. Aardige mensen, korrekt en zorgvuldig.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ekelhoff Küchen
aEkelhoff Kuechenhaus (228 ervaringen), Hauptstraße 14-16, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 48 0
bEkelhoff Kuechenland (431 ervaringen), Bentheimer Straße 259, 48529 Nordhorn, Duitsland, tel +49 59 21 80 21 0
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.