Feedback
7,5

Intermat Keukens

Score uit 18 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Zuid-Holland & Utrecht)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Intermat Keukens
In 1977 opent Intermat haar deuren in Mijdrecht. Het kleine familiebedrijf is uitgegroeid tot een partner in keukens, tegels en badkamers. In de 2.000 vierkante meter showroom zijn de toonaangevende keuken-, tegel- en badkamermerken vertegenwoordigd.
Alternatieven voor Intermat Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2177 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 552 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 46 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Dronten Flevoland) score 9,6 uit 753 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,6 uit 62 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 95 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 250 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 250 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 18 ervaringen over Intermat Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren12 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: keukens, badkamers, tegels, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Tevreden”
Door Peter op zondag 29 jan 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Wij zijn bij Intermat geweest voor onze badkamer en toilet. Mooie en grote showroom waar we goed zijn geholpen. Verkoper nam alle tijd en had goede ideeën over de indeling van de ruimte. In de badkamer zit namelijk een schuin plafond waardoor we wat beperkter waren met indelen. Ook met de tegels zijn we erg goed geadviseerd. Vooral voor het toilet vonden we het lastig kiezen maar met een duwtje in de goede richting mag het eindresultaat er zijn. Kortom erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marion en Jos op woensdag 5 apr 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Wij hebben de keuken, vloer en wandtegels bij Intermat gekocht. Beide adviseurs hebben heel goed meegedacht en er mede voor gezorgd dat wij nu een prachtige en praktische keuken, vloer en tegels hebben. De ontvangst bij Intermat is altijd prima en de koffie heerlijk. In een gezellige sfeer worden er goede ideeen uitgewerkt. Ook de aannemers die voor Intermat werken hebben hun werk prima afgeleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Projectleverancier”
Door Stephan de Groot op woensdag 21 jun 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Vanuit een nieuwbouwproject werd Intermat voorgeschreven als projectleverancier. Enorme spijt dat we de badkamer niet casco op hebben laten leveren. Het hele traject is een grote brok ergenis en teleurstelling geweest. Wat een prutswerk! Een kleine bloemlezing:
- bij het uitzoeken van de mogelijkheden slecht geholpen, nauwelijks op nieuwe ideeen gebracht en de showroomkeuzes waren erg beperkt. Daarom besloten om de badkamer en toilet alleen betegeld op te leveren. Gemiste kans.
- Bij oplevering bleek dat het toilet niet in het midden van de muur was geplaatst. Er wordt dus blijkbaar niet naar tekeningen gekeken of controle uitgevoerd. Verder slordig tegel- en voegwerk.
- Vervolgens heeft het bijzomder lang geduurd voordat de fouten werden opgelost. Toen er eindelijk iemand kwam, bleek dat deze medewerker niet op de hoogte was van de werkzaamheden welke uitgevoerd moesten worden, niet de juiste spullen bij zich had en eigenlijk ook weinig tijd had.
- Uiteindelijk toch aan de gang gegaan, alle tegels er vanaf gehaald en ons vervolgens in totaal 3 weken heeft laten wachten tot de schade was hersteld. Totaal al 6 weken na de oplevering zonder gebruik te kunnen maken van de badkamer.
- in de tussentijd steeds zelf contact moeten xoeken met Intermat over de stand van zaken. Steeds veel smoesjes gehoord en ook bijzonder slechte en warrige communicatie. Geen excuus gehad....
- Ten slotte blijkt dat de tegelzetter bij het vervangen van de tegels weer andere tegels heeft beschadigd.
Kortom: blijf. Er. Weg!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geslaagd”
Door Jepkes op vrijdag 31 mrt 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Voor zowel sanitair als de keuken bij Intermat heel goed geslaagd. Zeer deskundig, geduldig en vriendelijk geholpen. Goed meegedacht en prima advies verstrekt. Zelfs bij 2 gesprekken voor sanitair en keuken de lunch verzorgd. Zeer tevreden over de hele behandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door bianca zwaneveld op zaterdag 13 mei 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Wij hebben jaren geleden onze keuken bij Intermat gekocht en nu zijn we bezig met onze badkamer. Patrick Mooij heeft ons super geholpen, hij heeft er heel veel verstand van, neemt alle tijd voor je en maakt schitterende 3D filmpjes + foto's ! Wij zijn zeer tevreden over Intermat!
Reactie of foto toevoegen
“Gelijk beschadiging na plaatsing keuken”
Door Maarten van den Broek op zaterdag 5 sep 2020 20 | vestiging Alphen aan den Rijn
Keuken gekocht bij intermat (vh goedhart). Na 2 weken gebruik glijdt een glas uit mijn handen tegen de zijkant van een Bora kookplaat, die op het blad is geplaatst en niet verzonken (Geen mooi gezicht en kwetsbaar). Enige intermat doet is verwijzen naar mijn verzekeraar (die niet vergoedt) en een mail naar een ander bedrijf voor een reparatieofferte van €650. Dat is wat Intermat beschouwd als service.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Annemarie en Henk op zaterdag 8 apr 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Tien jaar geleden een nieuwe keuken en alle tegels bij Intermat gekocht. Toen al zeer goed geholpen, zowel in de winkel als de montage. Wij genieten er nog steeds van. Nu hadden wij wat kleine nieuwe onderdelen nodig en dus naar de winkel. Alles werd ter plekke door de verkoper opgezocht en vier kleine rubberen dopjes voor de kookplaat werden zelfs speciaal besteld en na gezonden. Dat is pas service, geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Smaakvolle inbreng”
Door Annemieke Pelt op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Alphen aan den Rijn
Bij Intermat Alphen heb ik een keuken van Keller gekocht. Bij de vestiging was Marja van der Steen mijn adviseur. De samenwerking/gesprekken met haar vond ik erg leuk en inspirerend. Ik had zelf al een beeld van hoe het moest worden, maar zonder de deskundige, creatieve en smaakvolle inbreng van Marja was het resultaat nooit zo mooi geweest. Ze heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en uitstekend ingeschat wat bij mij past. Ben ik blij mee en kijk ik met plezier op terug. Bovendien is de keuken op de afgesproken dagen in één keer perfect geplaatst. Dus ook over de monteur(s) niets dan goeds.
Reactie of foto toevoegen
“Zij kunnen beloftes niet waarmaken”
Door Michiel Dijkstra op maandag 4 okt 2021 21 | vestiging Mijdrecht
Bij aankoop redelijk geadviseerd. Maar bij na afloop op te lossen zaken gaf men vrijwel niet thuis. Vriendelijke mensen en men lijkt echt wel te willen, maar men kan de beloftes eenvoudigweg niet waarmaken. Geen oplossingsgerichte instelling en bijna onmogelijk om contact met iemand van Intermat te leggen. Gemiste kans!
Reactie of foto toevoegen
“Geen gunfactor”
Door Robert op woensdag 1 mrt 2017 17 | vestiging Mijdrecht
In Juli showroom bezocht en badkamer afgenomen voor nieuwbouwproject. Verkoper/klantbegeleider toont nauwelijks interesse en gaf niet eens het gevoel een badkamer te willen verkopen. Na maanden niets vernomen te hebben contact gelegd. Er bleek wat vertraging te zijn. Communicatie hierover zou prettig geweest zijn. Na 3 maanden uiteindelijk offerte ontvangen, maar dit bleek onzorgvuldig. Vele wensen waren niet genoteerd. Communicatie bleef traag en beperkt (of niet). Na ontvangst van plattegronden moest dit nog 6 keer over, terwijl dit ook in 2 keer had gekund. Manager op gehele proces aangesproken. Uiteindelijk badkamer bij hen afgenomen, omdat wij graag wilden dat de badkamer er al in zat bij oplevering huis. Indien we dit elders zouden doen, was dit niet mogelijk. Gun factor is 0. Ik heb zelden zo'n waardeloze klantbegeleider/verkoper getroffen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Joyce op maandag 10 apr 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Een nieuwe keuken kopen is geen dagelijkse bezigheid. Er is zoveel keus en er is zoveel mogelijk. Bij Intermat zijn we door Rob erg fijn geholpen. Als adviseur stelde hij de juiste vragen en heeft ons prima door het hele proces heen geleid. Ook het inmeten door Jan en de aflevering van de keuken verliep volgens plan. Het plaatsen van de keuken was een feestje. Monteur Marcel is een vakman en fijn persoon om over de vloer te hebben. Het resultaat is nog mooier dan we voor ogen hadden. Ook voor het nabestellen van een extra massief houten besteklade kun je gewoon bij je adviseur terecht die je gelijk weer herkent. Intermat is bij ons overgekomen als een goed georganiseerd bedrijf met in alle schakels fijne mensen die hun vak verstaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door E. Veringa op maandag 13 feb 2017 17 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij kochten in de zomer van 2015 een keuken van SieMatic. De verkoopbegeleiding door mevrouw Van der Steen was plezierig en goed. Zijn gaf een een scherpe prijs. De plaatsing verliep deskundig en volgens afspraak. Ook de nazorg is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes opgelost”
Door M.Hexspoor op woensdag 5 apr 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Zij kwamen iets plaatsen en gaf meteen aan dat de keuken niet goed gesteld was.zij hebben dit zelf in order gemaakt .heb er niet om gevraagd.De monteur gaf aan dat zijn baas alleen maar tevreden klanten wilde.Ben later nog eens naar de winkel gegaan en heb een zeer goed advies gekregen .
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Mascini op vrijdag 7 apr 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Zeer goed advies gekregen qua keukenmeubilair, blad en apparatuur wat uiteindelijk tot tevreden aankoop heeft geleid. De aflevering en de montage is zeer profesioneel uitgevoerd waarbij goed en flexibel meegedacht werd met de situatie ter plaatse.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Andrea op dinsdag 7 mrt 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Na jaren waren we toe aan zowel een keuken als badkamer... badkamer heb ik zo tegen op gezien, maar had ik het maar veel eerder gedaan. Super advies gekregen, met weinig verbouwing hebben we een prachtige douche laten installeren. Allemaal keurig geleverd. De keuken hebben we eerst een mooi boekwerk gekregen met verschillende keukens en offertes en uiteindelijk gekozen voor keuken met kookeiland. Service was uitstekend. Montage door Marcel was super snel. Paar dagen daarna nog nagebeld of alles in orde was. Kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn. Voorlopig hoeven we niet terug, maar zou het zo weer doen. Showroom is overigens een plaatje...heerlijk om te neuzen en de koffie is super lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Veel aandacht aan besteed”
Door A.K. Slager op maandag 24 apr 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Ondanks een slechts klein ordertje voor tegels werd er door de medewerker van Intermat zeer veel aandacht aan besteed.
Later bleken wij 2 tegels en een stukje randstrip te kort te komen.
Ook nu weer werden wij vriendelijk en vlot geholpen en kregen wij 4 tegels en een stuk randstrip GRATIS mee.
Niets dan lof !!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met nieuwe keuken”
Door Jacqueline van Beek van Schie op donderdag 20 apr 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Wij kwamen naar Intermat om ons te oriënteren op een nieuwe keuken, wij hadden 2 jaar geleden een nieuwe badkamer bij Intermat gekocht. In de showroom zagen wij direct een mooi kookeiland . Door het geduldig en goed advies van Eric van den Bosch bleek dat onze twijfel over de grootte van het eiland in ons appartement niet nodig was. Eric heeft het keurig uitgetekend en aangepast aan enkele wensen die wij nog hadden. Wij zijn erg blij, de nieuwe keuken staat prachtig en schept zelfs meer ruimte bij ons. Dank aan Intermat, dank aan Eric van den Bosch
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk en servicegericht”
Door Afke & Bram van der Dussen op woensdag 31 mei 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Kortelings hebben wij een nieuwbouw appartement betrokken. Wij wilden graag de keuken een andere kleurstelling geven en een afzeteiland toevoegen. De keuken was ontworpen door Intermat. Om deze reden hebben wij Intermat bezocht. Het toeval wilde dat de ontwerper van de keuken, de heer Van den Bosch, ons geholpen heeft. In een zeer vriendelijk, deskundig gesprek heeft hij onze wensen vertaald. Het aanpassen van de keuken en het plaatsen van het afzeteiland is zeer zorgvuldige gedaan. Vakwerk.
De totale organisatie ademt klantvriendelijkheid en servicegerichtheid uit. Om deze en bovenstaande redenen vinden wij Intermat een aanrader. Afke & Bram van der Dussen
FOTO VAN AFKE & BRAM VAN DER DUSSEN
Keuken voor nieuwbouw appartement
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken voor nieuwbouw appartement
1 / 1
Vestigingen Intermat Keukens
Website: intermat.nl
aAlphen aan den Rijn (3 ervaringen), Hoorn 124, 2404 HJ Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 42 21 00
bMijdrecht (15 ervaringen), Constructieweg 6, 3641 SB Mijdrecht, tel 0297 - 23 35 33
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.