Feedback
5,0

Intermat Keukens

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Zuid-Holland & Utrecht)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Intermat Keukens
In 1977 opent Intermat haar deuren in Mijdrecht. Het kleine familiebedrijf is uitgegroeid tot een partner in keukens, tegels en badkamers. In de 2.000 vierkante meter showroom zijn de toonaangevende keuken-, tegel- en badkamermerken vertegenwoordigd.
Alternatieven voor Intermat Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Kitchen4All
   
(Dronten Flevoland) score 9,6 uit 851 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,7 uit 74 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 242 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 104 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 230 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Intermat Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Smaakvolle inbreng”
Door Annemieke Pelt op donderdag 26 nov 2020 20 | vestiging Alphen aan den Rijn
Bij Intermat Alphen heb ik een keuken van Keller gekocht. Bij de vestiging was Marja van der Steen mijn adviseur. De samenwerking/gesprekken met haar vond ik erg leuk en inspirerend. Ik had zelf al een beeld van hoe het moest worden, maar zonder de deskundige, creatieve en smaakvolle inbreng van Marja was het resultaat nooit zo mooi geweest. Ze heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en uitstekend ingeschat wat bij mij past. Ben ik blij mee en kijk ik met plezier op terug. Bovendien is de keuken op de afgesproken dagen in één keer perfect geplaatst. Dus ook over de monteur(s) niets dan goeds.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een erbarmelijke service qua sanitair”
Door Reyersen van Buuren op maandag 19 feb 2024 24 | vestiging Mijdrecht
De firma Intermat kwam inmeten bij ons in het toilet... helemaal fout gegaan ad €3000,- aan accessories alleen al! Fonteintje paste niet extra gat achter gelaten. Afvoer was niet zwart of paste niet. Qua oplossingen denkt dit bedrijf zeker niet mee! Alles zelf aandragen en dan komt er een oplossing ad €3000,- qua nieuw tegelwerk! Dus dan zijn wij € 6000,- en meer kwijt aan deze zeer slechte firma en bij deze wat ik al eerder heb gemeld is ook de keuken geannuleerd! Chapeau voor jullie broddel werk! Jullie verdienen min 0 sterren!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk en servicegericht”
Door Afke & Bram van der Dussen op woensdag 31 mei 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Kortelings hebben wij een nieuwbouw appartement betrokken. Wij wilden graag de keuken een andere kleurstelling geven en een afzeteiland toevoegen. De keuken was ontworpen door Intermat. Om deze reden hebben wij Intermat bezocht. Het toeval wilde dat de ontwerper van de keuken, de heer Van den Bosch, ons geholpen heeft. In een zeer vriendelijk, deskundig gesprek heeft hij onze wensen vertaald. Het aanpassen van de keuken en het plaatsen van het afzeteiland is zeer zorgvuldige gedaan. Vakwerk.
De totale organisatie ademt klantvriendelijkheid en servicegerichtheid uit. Om deze en bovenstaande redenen vinden wij Intermat een aanrader. Afke & Bram van der Dussen
FOTO VAN AFKE & BRAM VAN DER DUSSEN
Keuken voor nieuwbouw appartement
Reactie of foto toevoegen
“Projectleverancier”
Door Stephan de Groot op woensdag 21 jun 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Vanuit een nieuwbouwproject werd Intermat voorgeschreven als projectleverancier. Enorme spijt dat we de badkamer niet casco op hebben laten leveren. Het hele traject is een grote brok ergenis en teleurstelling geweest. Wat een prutswerk! Een kleine bloemlezing:
- bij het uitzoeken van de mogelijkheden slecht geholpen, nauwelijks op nieuwe ideeen gebracht en de showroomkeuzes waren erg beperkt. Daarom besloten om de badkamer en toilet alleen betegeld op te leveren. Gemiste kans.
- Bij oplevering bleek dat het toilet niet in het midden van de muur was geplaatst. Er wordt dus blijkbaar niet naar tekeningen gekeken of controle uitgevoerd. Verder slordig tegel- en voegwerk.
- Vervolgens heeft het bijzomder lang geduurd voordat de fouten werden opgelost. Toen er eindelijk iemand kwam, bleek dat deze medewerker niet op de hoogte was van de werkzaamheden welke uitgevoerd moesten worden, niet de juiste spullen bij zich had en eigenlijk ook weinig tijd had.
- Uiteindelijk toch aan de gang gegaan, alle tegels er vanaf gehaald en ons vervolgens in totaal 3 weken heeft laten wachten tot de schade was hersteld. Totaal al 6 weken na de oplevering zonder gebruik te kunnen maken van de badkamer.
- in de tussentijd steeds zelf contact moeten xoeken met Intermat over de stand van zaken. Steeds veel smoesjes gehoord en ook bijzonder slechte en warrige communicatie. Geen excuus gehad....
- Ten slotte blijkt dat de tegelzetter bij het vervangen van de tegels weer andere tegels heeft beschadigd.
Kortom: blijf. Er. Weg!
Reactie of foto toevoegen
“Zij kunnen beloftes niet waarmaken”
Door Michiel Dijkstra op maandag 4 okt 2021 21 | vestiging Mijdrecht
Bij aankoop redelijk geadviseerd. Maar bij na afloop op te lossen zaken gaf men vrijwel niet thuis. Vriendelijke mensen en men lijkt echt wel te willen, maar men kan de beloftes eenvoudigweg niet waarmaken. Geen oplossingsgerichte instelling en bijna onmogelijk om contact met iemand van Intermat te leggen. Gemiste kans!
Reactie of foto toevoegen
“Gelijk beschadiging na plaatsing keuken”
Door Maarten van den Broek op zaterdag 5 sep 2020 20 | vestiging Alphen aan den Rijn
Keuken gekocht bij intermat (vh goedhart). Na 2 weken gebruik glijdt een glas uit mijn handen tegen de zijkant van een Bora kookplaat, die op het blad is geplaatst en niet verzonken (Geen mooi gezicht en kwetsbaar). Enige intermat doet is verwijzen naar mijn verzekeraar (die niet vergoedt) en een mail naar een ander bedrijf voor een reparatieofferte van €650. Dat is wat Intermat beschouwd als service.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken voor nieuwbouw appartement
1 / 1
Vestigingen Intermat Keukens
Website: intermat.nl
  Alphen aan den Rijn (2 ervaringen), Hoorn 124, 2404 HJ Alphen aan den Rijn, tel 0172-422100
  Mijdrecht (4 ervaringen), Constructieweg 6, 3641 SB Mijdrecht, tel 0297-233533
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.