Feedback
8,1

Tegelfloor

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 076-5717699 | Konijnenberg 38, 4825 BD Breda
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegelfloor
Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Het draait om u en uw wensen. Maar welke keus u ook maakt: onze tegels geven uw woning karakter.
Alternatieven voor Tegelfloor
Andere goed gewaardeerde tegelwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 122 ervaringen
• St. Pieter
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,6 uit 301 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 358 ervaringen
• Tegelhuis Montfoort
   
(Waddinxveen Zuid-Holland) score 9,5 uit 182 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ tegelwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Tegelfloor. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Zeer tevreden”
Door Fam. Van Es / Geleen op donderdag 13 jul 2023 23
Via deze weg willen we Tegelfloor bedanken voor de zeer fijne samenwerking en het prachtige resultaat op onze vloer! Een verbouwing gaat vaak nooit zoals van te voren bedacht en gepland en de enorme flexibiliteit werd hierin zeer gewaardeerd. Het hele traject heeft vanaf het uitzoeken van de tegels tot het leggen van de vloer tweeënhalf jaar geduurd. de communicatie, het advies en de afspraken waren erg goed! Ik vond het dan ook oprecht op zijn plaats om aan te geven hoe tevreden we zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelfloor”
Door J. Jaakke op maandag 10 okt 2022 22
Mooie zaak met vriendelijk personeel. Prijs was prima en de afspraken werden netjes nagekomen. Onze tegelvloer is top gelegd door de vriendelijke tegelzetter. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met onze nieuwe vloer”
Door Fam. Raaijmakers op zondag 18 sep 2022 22
Super service door Tegelfloor. Veel keuze, duidelijke uitleg. De vloer(visgraat) is uitstekend gelegd door de tegelzetter van Tegelfloor. Sergiu Misail is een echte vakman en werkt zeer nauwkeurig. We zijn zeer blij met onze nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons nooit meer”
Door Lieke op dinsdag 12 apr 2022 22
In februari is onze visgraat vloer gelegd door Tegelfloor. Mooie showroom met vele vloeren. Tijdens het gesprek aangegeven dat onze muren al gesausd zouden zijn op het moment dat de tegelvloer gelegd zou worden. Dit zou geen probleem zijn. Na bestelling was de communicatie wat summier. 2dagen voor start van het leggen van de vloer contact gezocht en gevraagd naar de tijd dat de tegelzetter zou starten en de vloer geleverd zou worden. De e-mail werd direct voorzien van een antwoord. Op de factuur stond dat de vloerverwarming uit moest staan voor minimaal 4 weken, dit was niet eerder gecommuniceerd. Tegelzetter was erg vriendelijk, hij kwam later dan met mij was gecommuniceerd. Toen de tegelzetter klaar was en wij de vloer konden bewonderen zaten de muren tot 50 cm onder de viezigheid (cement, voegsel, tegellijm etc). Er is door de tegelzetter gekozen om in de keuken te slijpen ipv in de garage of buiten. Alle muren zaten erg onder het stof. Tegelfloor gebeld, deze gaven aan dat wij nooit hebben aangegeven dat de muren al gedaan zouden zijn, hij gaf nooit garantie op muren. Succes met het poetsen en ik hoop voor je dat je het eraf krijgt was de enige reactie. Het gesprek wat we vooraf uitgebreid hadden zou niet hebben plaats gevonden. De tegelzetter verwees naar leveringsvoorwaarden die wij nooit hebben ontvangen omdat Tegelfloor dit heeft geregeld. Tussen de deuren (zowel buiten als binnendeuren) zitten enorme kieren. Volgens de tegelzetter hoort dit. Zowel wij als degene die het afwerkt zegt dat de kieren veel te groot zijn en niet mooi af te kitten. De tegels die in de showroom liggen zijn van Novabell. Ik denk dat je bij een online bestelling een betere service, prijs en nazorg krijgt dan bij Tegelfloor. Voor ons nooit meer een samenwerking met dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Tegelfloor
Website: tegelfloor.nl
  Breda, Konijnenberg 38, 4825 BD Breda, tel 076-5717699
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.