Feedback
9,7

Borghuis Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
borghuiskeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Borghuis Keukens
Het verhaal van Borghuis keukens begint een paar jaar geleden met het uitspreken van onze wensen en ideeën voor de toekomst. Inmiddels staat er een mooi, betrouwbaar en solide keukenbedrijf waar we trots op zijn en de mooiste keukens ontwerpen. Ook jouw droomkeuken!

Kernwaarden.
We willen ons onderscheiden door het leveren van kwaliteit. En dan niet alleen in kwaliteit van de keukens maar ook in de kwaliteit van onze adviezen en de service. Aanpakken, afspraken nakomen en kwaliteit leveren zijn de kernwaarden van ons bedrijf.

Visie.
Samen mooie dingen maken, met het vertrouwen en de waardering van onze klanten en leveranciers als resultaat, daar gaan we voor! Dat geldt voor zowel de verkoop, de montage en de aftersales. Mochten er voor- of na de levering van de keuken problemen zijn dan lossen we die op want zo hoort het. Wij houden van keukens. Dat zie je en dat merk je!

Meer informatie over Borghuis Keukens
Website vermelding (algemeen): www.borghuiskeukens.nl
Ervaringen
Er zijn 46 ervaringen over Borghuis Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren43 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 46 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Bedankt”
Door Familie Tuijn op donderdag 25 apr 2024 24
In 1 woord super vakkundig bedrijf, ze maken er vanaf het begin tot het eind een plaatje ervan! Falko en Jeroen en de rest van Borghuis Keukens bedankt voor de samenwerking en de fijne en mooie afwikkeling van onze prachtige keuken ! Bedankt!
FOTO VAN FAMILIE TUIJN
+ Toon extra foto van Familie Tuijn
+ Toon extra foto van Familie Tuijn
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Marieke op woensdag 14 feb 2024 24
Voor het eerst een nieuwe keuken kopen, super leuk maar wat moeilijk! Falko heeft ons hier erg goed bij geholpen & nam de tijd voor ons. Inmiddels kunnen we nu al bijna een half jaar lekker koken & borrelen in onze nieuwe keuken. Wij zijn erg blij met onze keuken & zouden het zeker aanbevelen.
FOTO VAN MARIEKE
Reactie of foto toevoegen
“De perfecte droomkeuken”
Door Fam. Homan op maandag 11 dec 2023 23
Wij zijn heel erg tevreden over Borghuis Keukens. In de showroom heel goed geholpen door Jeroen en Falko. Ze nemen de tijd en denken met je mee om de perfecte keuken samen te stellen. De montage door Geert verliep vlekkeloos. Wat een vakman. Echt top! Harde werker, kundig en altijd vrolijk. We genieten al een aantal maanden van onze perfecte droomkeuken! Kwaliteit, luxe, functionaliteit, ruimte, compleet! Kortom: Borghuis Keukens is een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken- en bijkeuken”
Door Michel en Myrna op donderdag 23 nov 2023 23
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken- en bijkeuken die Borghuis Keukens heeft geplaatst. Daar ging een duidelijk en vlot proces aan vooraf, waarin we vakkundig zijn geadviseerd over indeling, materiaalkeuze en apparatuur. De levering en plaatsing van de keuken en bijkeuken verliep helemaal volgens plan en in een prettige sfeer. We wensen Borghuis Keukens veel succes met hun mooie bedrijf!
FOTO VAN MICHEL EN MYRNA
+ Toon extra foto van Michel en Myrna
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Annemieke Nagtegaal op vrijdag 3 nov 2023 23
Van advisering door Annet tot plaatsen door Jan: prettig en leuk contact, meedenken, behulpzaam bij vragen en vakkundige plaatsing. Ook een goed draaiend proces tussen bestellen en afleveren. Wij zijn meer dan tevreden! Super resultaat: prachtige keuken! Nu nog even gewend worden met de apparaten en komt het koken en bakken wel goed!
Reactie of foto toevoegen
“De perfecte keuken”
Door Ruthger op woensdag 27 sep 2023 23
Wij zijn zeer tevreden met onze recente ervaring met Borghuis Keukens. Van begin tot eind was het hele proces uiterst positief en probleemloos verlopen.
Falko heeft ons geholpen bij het kiezen van de perfecte keuken die aan al onze wensen voldeed. Hij gaf waardevol advies om ervoor te zorgen dat onze keuken zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk was. De levering van de keuken was op tijd en gebeurde zonder enige complicaties. Alle onderdelen waren in perfecte staat en klaar om geïnstalleerd te worden. Het installatieteam van Borghuis Keukens leverde echt uitstekend werk. Ze werkten snel, efficiënt en met oog voor detail. De keuken werd niet alleen keurig geïnstalleerd, maar ook op een nette en opgeruimde manier opgeleverd.
FOTO VAN RUTHGER
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het resultaat”
Door Petra Bouma op dinsdag 11 jul 2023 23
Sinds iets meer dan een maand geleden hebben wij een nieuwe keuken van borghuis. Wij zijn super blij met het resultaat. het was een heel proces waar we door heen moesten en daarbij zijn we nanaf het begin goed geholpen door Falko. De aflevering en montage was ook heel goed en netjes. tijdens de montage ook nog nuttige tips gekregen, ook heel fijn.
FOTO VAN PETRA
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Familie Doek op donderdag 6 jul 2023 23
Wij zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken. Er viel veel tegen tijdens onze verbouwing, maar wat betreft de keuken verliep alles perfect. Van de adviezen in de winkel, tot de communicatie met de monteurs: dit ging allemaal erg fijn. Heel erg bedankt Jeroen en Falko!
FOTO VAN FAMILIE DOEK
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig mooie keuken”
Door Joop en Susan Blanken op woensdag 21 jun 2023 23
Het geduld en het praktisch meedenken en dan komen tot prachtige oplossingen, valt Jeroen en zeker ook Falko te prijzen. Falko dacht echt praktisch mee en mede daardoor hebben we nu een geweldig mooie keuken. Ook Bram, de man van de montage, was super. Super netjes alles afgewerkt en inderdaad de bedrijfsslogan "wij zijn pas tevreden als u dat ook bent" was ook zijn slogan. Kortom een echte aanrader deze combinatie.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Lida en Jan op zondag 18 jun 2023 23
Wij zijn super tevreden over de advisering, levering en plaatsing van onze keuken. Borghuis beschikt over kundige medewerkers die goed luisteren naar de klant en dan met gepaste oplossingen komen.
FOTO VAN LIDA EN JAN
Reactie of foto toevoegen
“Een super bedrijf”
Door Henk Oosting op vrijdag 5 mei 2023 23
Wat een Verademing zo'n geweldig bedrijf vanaf het ont werp Falko tot de uitvoering. De Keuken is fantastisch en wat een kwaliteit en afwerking. Ook de Monteur Geert werkt zo keurig netjes, ook tijdens het werken alles netjes afgedekt en alle verpakkingen en rommel word mee genomen en bij het verlaten van de werkplek werkt alles naar behoren. Ook degene die de Keuken geleverd heeft, Bart ook van Borghuis keukens zelf heeft het keurig gedaan. Wat een Super Bedrijf in alles.
FOTO VAN HENK OOSTING
+ Toon extra foto van Henk Oosting
+ Toon extra foto van Henk Oosting
Reactie of foto toevoegen
“Een 5 sterren-ervaring”
Door Petra op woensdag 1 feb 2023 23
Via via met de naam Borghuis keukens kennisgemaakt. En het verhaal achter deze firma sprak ons aan. De showroom in Klazienaveen is ruim opgezet en keukens in alle sferen en stijlen zijn daar te zien. Evenals apparatuur, verlichting en achterwanden en tegels. Wij troffen het met Falco als onze adviseur. Hij heeft de samenstelling en vormgeving van onze nieuwe keuken. Hiervan heeft hij een mooie 3-D voorstelling gemaakt. Hierdoor was de keuze nog beter te bepalen voor ons.
Jeroen heeft de keuken op locatie heel precies i gemeten en onze vragen beantwoord. Bart leverde de gehele keuken heel netjes af. In overleg met ons werd voor elk pakket een goede plek gevonden. Geert heeft de keuken geplaatst. Onze keuken was een gecompliceerde puzzel die Geert vakkundig heeft opgelost in een dag of 3. Onze ervaring is een 5 sterren-ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Fam. Menzen-Görtz op maandag 12 dec 2022 22
Wat is het een prachtige keuken geworden! Samen met Jeroen hebben we onze keuken ontworpen en hierin hebben we alle vrijheid ervaren en mogelijkheden gekregen. Gezamenlijk tot een onwijs gave keuken gekomen met veel toffe elementen. Ook de communicatie gedurende het traject was gewoon goed geregeld. Qua vakmanschap van de collega's die onze keuken en bijkeuken zijn komen plaatsten niets dan lof! Wat werken ze netjes, strak en volgens afspraak. Kiezen voor de mooiste weg ipv de gemakkelijkste. Kortom onwijs blij met de geleverde diensten en het eindresultaat! Nogmaals onwijs bedankt jongens!
Kim & Sharyssa Menzen-Görtz
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze nieuwe keuken”
Door John en Heidi op woensdag 2 nov 2022 22
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken! Vanaf het begin tot het eind super geholpen door Falco en Jeroen. De montage door Jan en zijn collega zijn prachtig afgewerkt en de kwaliteit van de keuken is top! Wij raden Borghuis keukens zeer zekers aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jurgen en Dinie op zondag 18 sep 2022 22
We zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken! Kwaliteit van de keuken is mooi, ook de uitvoering van binnen. Contact met Borghuis was heel goed. De montage van de keuken ging goed en de monteurs zijn echte vakmannen. Wederom zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door ten velde op donderdag 8 sep 2022 22
Wat met een spontane tip begon is uitgegroeid tot onze droomkeuken! Wij hebben Jeroen de vrije hand gegeven met inrichting van onze keuken en samen zaten we al heel snel op 1 lijn qua kleuren en accessoires enz! Super tevreden over de planning en plaatsen. Wij raden Borghuis Keukens daarom ook zeer zeker aan!
FOTO VAN TEN VELDE
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Lokje en Richard op maandag 30 mei 2022 22
We zijn uitermate tevreden over het proces vanaf offerte / ontwerp t/m levering en uitvoering en natuurlijk het mooie eindresultaat. In het begin is er door Falko direct goed geluisterd en geanticipeerd op onze wensen in tegenstelling tot andere keukenbedrijven die ons alleen maar dure apparatuur wilden verkopen. Ook de flexibiliteit, vakkundigheid in uitvoering en installatie door Geert, echte vakman, nette werker en een prettige persoon in de omgang. Ook was de communicatie gedurende het traject prima inclusief aftersales / oplevering door Jeroen met extra attenderend op de ( verlengde ) garantie. Positief verrast dus in ieder opzicht een uitzondering in de keukenbranche.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met de nieuwe keuken”
Door T Visser op vrijdag 20 mei 2022 22
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. We kregen zeer deskundig advies van Annet over de apparatuur, verlichting, indeling en het samenstellen van de deurtjes en werkblad. De montage was ook heel goed gedaan door hun eigen monteur Geert.
FOTO VAN T VISSER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig mooie keuken”
Door Oostingh op donderdag 19 mei 2022 22
Prachtig mooie keuken opgeleverd door borghuis keukens. Alles volgens planning en altijd vriendelijk geholpen en te woord gestaan. We zijn erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN OOSTINGH
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Arne en Claudia op woensdag 30 mrt 2022 22
Wat zijn we blij met onze keuken en onze kast! Borghuis keukens is een mooie zaak met vriendelijk en deskundig personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met de nieuwe keuken”
Door Janine post op zaterdag 12 mrt 2022 22
Prachtige keuken samengesteld en gekocht, prachtige kwaliteit en een super service!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Robert en Renske op woensdag 9 mrt 2022 22
Borghuis keukens is zeker een aanrader en de moeite waard om daar te gaan kijken voor je nieuwe keuken. Vanaf het moment dat je binnen stapt voel je je er welkom. De showroom is prachtig en er is voor ieder wat wils. Wij hebben in alle rust kunnen rond kijken en ze staan klaar voor al je vragen en denken met je mee. Kortom wij vinden het een top zaak en zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ROBERT EN RENSKE
Reactie of foto toevoegen
“Niets was onmongelijk”
Door Rob en Yvonne op vrijdag 4 mrt 2022 22
Een uitbouw of niet? Die twijfel werd door Jeroen van Borghuis Keukens weggenomen. Hij maakte een prachtig en duidelijk ontwerp en wij waren om! Niets was onmogelijk, hij dacht in alles met ons mee! Veel keuze uit mooie materialen en kleuren en de montage was perfect! Monteur is een vakman!
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door Alice Wennink op dinsdag 25 jan 2022 22
Op zoek naar onze droomkeuken zijn wij géweldig geholpen bij Borghuis Keukens door Falko. Overal is aan gedacht, zelfs de kleine details! Tijdens onze gesprekken is er goed geluisterd en top aangevuld. Vandaag is onze "droomkeuken" dan ook geplaatst door een deskundige monteur. Ongelooflijk blij en trots op onze nieuwe keuken die we dankzij de perfecte service van Jeroen en zijn team hebben mogen ontvangen. Zeer zeker een aanrader als je op zoek bent naar een kwaliteit, service en iets unieks!
Reactie of foto toevoegen
“Blij dat we bij Borghuis hebben gekocht”
Door Rene en Roselien Vos op donderdag 25 nov 2021 21
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken, bij Borghuis werden wij goed geholpen in het maken van een keuze en hoe de keuken er uit zou komen te zien. De keuken is goed netjes geplaatst zonder gebreken, wij zijn blij dat wij bij Borghuis de keuken hebben gekocht.
REACTIE VAN RENÉ VOS
Super blij mee alles netjes afgewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Kennis van zaken en komen afspraken na”
Door Lindsay en Dennis Dijk op woensdag 24 nov 2021 21
Prettig en vakkundig geholpen door Jeroen en Falko. Mannen met kennis van zaken en komen de afspraken na. Ook de montage verliep vlekkeloos en vakkundig door de monteur. We zijn goed geholpen van begin tot eind, zelfs met uitleg over het in gebruik nemen van alle nieuwe apparaten.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Ten Hoff op donderdag 21 okt 2021 21
Goede ervaring en de keuken is op de afgesproken dagen geleverd en correct geplaatst. Na die tijd nog wat kleine zaken toegevoegd en zonder problemen afgehandeld. Als ik iets moet noemen wat minder is, is het dat een extern bedrijf heeft geplaatst en dat goed heeft gedaan maar een echte oplevering met uitleg over de apparatuur ontbrak. Maar dat werd later wel door Borghuis zelf opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Tom Brinks op woensdag 29 sep 2021 21
Wij hebben onze keuken hier gekocht omdat wij goede verhalen hadden gehoord over Borghuis Keukens. Nu de keuken geplaatst is kunnen wij hier over mee praten. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en met name de communicatie van het hele proces! Alles volgens afspraak en bij problemen gelijk met een oplossing komen. Nogmaals zeer tevreden en we raden iedereen aan om gebruik te maken van de diensten van dit leuke en enthousiaste bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Willeke en Gaby de Steur op woensdag 22 sep 2021 21
Goede service, mooie winkel. Prettig personeel. We kregen alle ruimte en tijd om zelf rond te kijken. Ze denken mee om uiteindelijk een goede keuze te maken. En we hebben een super mooie keuken uitgezocht! Top zaak!
FOTO VAN WILLEKE EN GABY DE STEUR
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn zeer content met de keuken”
Door Jonny Hemel op vrijdag 17 sep 2021 21
Vanaf het begin bij het uitzoeken van de keuken zijn we vriendelijk geholpen door Jeroen die ons goeie informatie heeft gegeven. De planning en het monteren van de keuken was ook geweldig, supermonteur die Geert. Wij zijn er zeer content mee.
FOTO VAN JONNY HEMEL
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze keuken”
Door Diederik Bangma op dinsdag 7 sep 2021 21
Wij zijn vriendelijk geholpen in de showroom. Er werd alle tijd genomen voor ons. Opties werden goed doorgenomen en er werd verteld wat er dan eventueel ook anders kan. Alleen maar positief. Wij zijn super blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Inspiratie en kwaliteit”
Door B. van der Veen op zondag 29 aug 2021 21
In Corona-tijd een keuken kopen. Lastig. Toch is het Borghuis gelukt hier vakkundig invulling aan te geven. Eerste adviesgesprek met Falko was bij ons thuis. Zijn advies en inspiratie resulteerde in een eerste schets. Vervolgens inspiratie opgedaan in de mooie showroom en een mooie keuken samengesteld en gekocht. Het plaatsen en afwerken is zeer professioneel uitgevoerd. Top afgeleverd. De inzet van alle medewerkers van Borghuis-keukens super. Compliment. De kwaliteit van de materialen dik in orde. Het nakomen van afspraken staat bij Borghuis hoog in het vaandel. Alles bij elkaar: Borghuis is top en vooral aan te bevelen bij aspirant keuken-kopers.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Margriet Goeree op vrijdag 23 jul 2021 21
Prima geholpen, vanaf de eerste afspraak tot de nalevering. Altijd keurig alle afspraken nagekomen en prima begeleid. Even belletje of appje voor t plaatsen, na de laatste geleverde spullen, steeds goed contact. Goede monteur. Iedereen denkt mee. Heel erg tevreden!
FOTO VAN MARGRIET GOEREE
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Vrieling op dinsdag 13 jul 2021 21
Van ontwerpgesprek tot het ontstaan van het definitieve ontwerp en de plaatsing van onze keuken....kan niet anders zeggen dan een topservice bij Borghuis keukens. Meedenken wat echt bij je past en zelfs tijdens het plaatsen alles in overleg. Echt super! Een dikke pluim van ons en zeer het aanbevelen waard als je je droomkeuken zoekt.
FOTO VAN VRIELING
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Peter Camies op donderdag 8 jul 2021 21
Deze week is bij ons de Borghuis keuken geplaatst. Ons hele gezin is super blij met het eindresultaat!! Een dikke pluim voor het hele team van Borghuis Keukens voor de adviezen, de geweldige service, de montage en de communicatie!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Miranda van den Akerboom op zondag 4 jul 2021 21
Zonder enige kijk bij andere keukenfabrikanten was het vertrouwen in borghuis keukens gelijk hoog. Van ontwerp tot aan het plaatsen van de keuken alles top geregeld. Super blij mee met het eindresultaat. Een echte aanrader!
FOTO VAN MIRANDA VAN DEN AKERBOOM
+ Toon extra foto van Miranda van den Akerboom
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Niels en Kristina van de Venis op zondag 6 jun 2021 21
Op schaal van 0-10; een 10+. Van het eerste adviesgesprek tot aan de 'aftersales'. Alles met een persoonlijke 'touch'. Falko heeft uitgebreid de tijd genomen om samen onze droomkeuken samen te stellen. Hij dacht mee en kwam proactief met ideeën. Het inmeten werd met grote nauwkeurigheid gedaan. De communicatie verliep top! We werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Ook het plaatsen van de keuken werd gedaan door vakkundige heren en verliep uitstekend! Kortom: op zoek naar een nieuwe keuken? Ga naar Borghuis Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Gerard Schnoink op woensdag 19 mei 2021 21
Borghuis Keukens zeker een aanrader . Wij zijn dik tevreden over onze nieuwe keuken. Goed advies van Jeroen en ook het plaatsen is vakkundig gebeurd. Dikke pluim voor iedereen
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Wim en Atie Wessels op woensdag 17 mrt 2021 21
Vanaf de eerste kennismaking kunnen invoelen wat de wensen en ideeën van de klanten zijn is echt een kwaliteit van Jeroen! Professionele advisering, fijne samenwerking en goede communicatie. Onze keuken is vakkundig geplaatst. Wij zijn super tevreden en zullen Borghuis keukens zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door fam. ten Berge op dinsdag 16 mrt 2021 21
Borghuis keukens is een zaak met veel ervaring. Geen grote verhalen, maar realistische manier van kijken naar je wensen en mogelijkheden. En heel belangrijk: betrouwbaar. De manier van meedenken, van ontwerpen tot leveren en, de prijs/kwaliteit verhouding. Allemaal goed. Naar onze mening een bedrijf met veel tijd en aandacht voor de klant. De keuken werd geleverd op de geplande datum, er waren er geen onderdelen die mistten, geen fouten in levering of wat dan ook. Alles precies zoals het hoorde. Nu, twee jaar na aankoop van de keuken, zijn we nog steeds zeer tevreden over de keuken zelf maar zeer zeker ook de service. Onze dochter was namelijk gevallen over de vaatwasdeur waardoor de apparatuur en het front beschadigt waren. Jeroen Borghuis heeft contacten gelegd met de Neff leverancier en gezorgd dat de reparatie afspraak snel tot stand kwam en opgelost werd.
Wij zijn enthousiast en bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie strakke keuken”
Door Sander op donderdag 11 feb 2021 21
Van ontwerp van de keuken tot het plaatsen is het hele proces soepel, klantvriendelijk en snel verlopen. De keuken is vakkundig geplaatst met uitstekende service. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken !!
Reactie of foto toevoegen
“Sfeervolle, gezellige en praktische keuken”
Door Familie Wesseling op vrijdag 11 dec 2020 20
Het uitzoeken en kiezen van nieuwe keukens is iets wat je niet vaak doet in je leven. Het allerbelangrijkste is dat het eindresultaat alle verwachtingen overtreffen.
Zo zijn wij na een lange zoektocht gelukkig geslaagd bij Borghuis Keukens. Onze wens was om een totaal ander beeld van een keuken te laten ontwerpen en dus geen traditionele hoekopstelling. Bij Jeroen Borghuis zitten we goed. Hij dacht met ons mee. Hij begrijpt je behoeftes en heeft veel geduld. Jeroen komt met goede oplossingen, waar je als klant zo een, twee, drie niet zelf aan denkt. Dit is dus wat wij ook zochten in een keukenontwerper. Onze schets van de keuken werd door Jeroen in zijn professionele tekenprogramma gevisualiseerd. De kleuren werden uitgezocht en zijn vakmensen konden aan de slag. Op basis van installatietekeningen konden de elektricien, loodgieter en vakman Geert de keuken perfect opleveren. Alles gaat met de klant in overleg, dit is zo fijn! Na het leveren van veel maatwerk, is het resultaat dan ook overweldigend! We geven dan ook een GROOT compliment aan het hele team van Borghuis.

Nog even in kort:
* de service: uitmuntend
* het personeel: dat zijn vakmensen in hart en ziel
* de showroom: gezellig en sfeervol

Dit allemaal heeft ervoor gezorgd dat wij nu ideeën met Jeroen aan het uitzoeken zijn voor onze bijkeuken. Wij hebben de volste vertrouwen in het prachtige team Borghuis.
FOTO VAN BORGHUIS KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Statement keuken”
Door Lippold op zaterdag 21 nov 2020 20
In onze verbouwde woonboerderij hoorde een statement keuken en die hebben we gevonden bij Borghuis keukens. Er werd echt naar onze wensen geluisterd, goed meegedacht over de juiste afmetingen, materialen en apparatuur. Borghuis keukens had zelf overleg met de aannemer tijdens de verbouwing zodat wij ons daar niet druk over hoefde te maken. En de keuken is duidelijk door een vakman geplaatst. Kortom, zeer tevreden!!
FOTO VAN LIPPOLD
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Mevrouw Moek op dinsdag 17 nov 2020 20
Ik was op zoek naar een nieuwe keuken. Uiteindelijk ook bij Borghuis keukens binnen gestapt. Ik wist nog niet goed wat er allemaal mogelijk was, maar door de heldere uitleg van Jeroen en de goede adviezen qua indeling was ik er al snel uit. De montage verliep ook vlot, we hadden het leiding werk aan de hand van de tekening die Jeroen had gemaakt verlegt, tenminste dat dachten we. Per ongeluk hadden we een stopcontact verkeerd geplaatst. Dit was geen probleem de keukenmonteur heeft dit verholpen zonder enige moeite en de keuken werd netjes gemonteerd. Ik ben echt super tevreden over het gehele traject van het kopen van de keuken tot de oplevering ervan. Ik geniet iedere dag van mijn mooie keuken. Ik raad iedereen aan om indien je op zoek bent naar een keuken ook bij Borghuis Keukens langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie zeer strakke keuken”
Door Clary Wijenberg op zondag 15 nov 2020 20
Samen met Jeroen Borghuis onze nieuwe keuken uitgezocht. Door zijn advies qua kleur aanrechtblad is het een mooie zeer strakke keuken geworden. Wat wij ook graag wilde. Jeroen heeft geholpen met het bedenken hoe we de ingebouwde afzuiger van onze Bora inductieplaat zo goed mogelijk naar buiten konden leiden. Dat was de wens van mijn man, met het gewenste effect! Geen kookluchtjes in huis! Wij zijn zeer tevreden dat we gebruik konden maken van Jeroen zijn netwerk van elektricien, loodgieter en stukadoors. Tevens compliment voor degene die de keuken geplaatst heeft, wat een vakman was dat! Het waren allemaal goede vaklui. Het resultaat mag er zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Annelies Geerts op donderdag 12 nov 2020 20
Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken, blij dat we de showroom van Borghuis Keukens zijn binnen gestapt. Zeer uitgebreid geïnformeerd wat de mogelijkheden waren. Zeer deskundig personeel aan het werk die heel zorgvuldig met het plaatsen van de keuken omgaan. Top!! Gaan Borghuis Keukens zeker aanbevelen bij familie en vrienden die opzoek zijn.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 29
Adresgegevens Borghuis Keukens
  Klazienaveen, Mizar 12, 7891 VE Klazienaveen, tel 0591-820244
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.