Feedback
9,5

Danse Keukens

Score uit 28 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0416-531030 | Thomas Edisonweg 57, 5151 DH Drunen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Danse Keukens
Danse Keukens is een dynamische en ambitieuze onderneming waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan. Daarbij komt uiteraard deskundigheid, top service en een eerlijke prijs.
Alternatieven voor Danse Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 67 ervaringen
• Nuva Keukens
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 8,8 uit 293 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 323 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,3 uit 115 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2162 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 31 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 177 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,2 uit 275 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 28 ervaringen over Danse Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren23 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 28 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Zeker een aanrader”
Door Maichel van den Bersselaar op donderdag 12 aug 2021 21
Carola heeft ons super goed geholpen met het vinden en samenstellen van de keuken die precies bij ons past. We voelden ons hier ten opzichte van andere winkels direct begrepen en gehoord. Ook het inmeten en plaatsen ging perfect! We zijn erg blij met onze keuken, zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Dirk de Wilt op donderdag 12 aug 2021 21
Voor onze nieuwbouwwoning een keuken aangeschaft bij Danse keukens. We zijn erg blij met het eindresultaat, mooier dan we hadden kunnen bedenken! Via via zijn we uitgekomen bij Danse keukens en het hele traject is ons uitstekend bevallen. Carola is erg servicegericht en heeft uitstekende ideeën. We zijn een aantal keer in de zaak geweest en werden telkens hartelijk ontvangen en er werd daadwerkelijk de tijd genomen om ons verder te helpen. Carola was totaal niet opdringerig in tegenstelling tot veel concurrenten. Ook de prijs was direct scherp, zonder last mintue deals en andere vreemde trucs. De vaatwasser werd iets later geleverd, maar dankzij extra inspanning van Danse keukens viel de levertijd alsnog erg mee. Kortom, aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Louise Pijnenborg Brondgeest op donderdag 17 dec 2020 20
We zijn zeer tevreden over Danse keuken goed geïnformeerd door Carola . Goede service ,fijn personeel om de keuken de plaatsen. We hebben een prachtige keuken .....
FOTO VAN LOUISE PIJNENBORG BRONDGEEST
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gebruiksvriendelijke keuken”
Door Joyce Osterop op zaterdag 12 dec 2020 20
Mega fijn meegedacht! We hadden allerlei wensen en ideeën. Die hebben we steeds verder uitgefilterd met als resultaat onze prachtige keuken. Ze denken super goed mee. De lades onderin de keuken zijn nog in maat aangepast waardoor de stijlen (opvulstukjes) aan de zijkanten minder breed zijn geworden. De keuken is heel gebruiksvriendelijk en heeft alles wat het zou moeten hebben. Aan uitstraling en gemak geen gebrek.
REACTIE VAN CAROLA
Wij hebben dit met plezier voor jullie gedaan en het is zo fijn om te horen dat jullie er blij mee zijn. Veel plezier van jullie prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig gedaan”
Door A. Janssen op zondag 11 okt 2020 20
Inmiddels genieten we al weer geruime tijd van onze nieuwe keuken van Danse keukens. Na diverse bezoeken aan de showroom hebben we samen met Carola de keuken samengesteld. Carola is zeer enthousiast, persoonlijk, kundig en voorziet je van info en adviezen. Zo hebben we diverse opties kunnen beoordelen en zijn we tot het huidige resultaat gekomen. De montage is zeer vakundig uitgevoerd waarbij goed rekening is gehouden met de huidige Corona maatregelen. Ook nazorg is goed opgepakt waarbij een fabrikagefout in een mechanisme naar volle tevredenheid is opgelost.
FOTO VAN A. JANSSEN
Keuken met blauwe verlichting
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Bertien van Delft op donderdag 24 sep 2020 20
Inmiddels is bij ons de vierde keuken geplaats in onze familie, dit zegt eigenlijk al voldoende lijkt mij. Wederom weer super goed geholpen bij het ontwerp hiervan, overal wordt werkelijk aandacht aan besteed, dingen waar wij zelf niet op zouden komen. En zeker niet vergeten de twee monteurs die ze in dienst hebben, die leveren echt vakwerk. Kort samengevat echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie van Loon op woensdag 16 sep 2020 20
We zijn goed geholpen door Carola tijdens het ontwerpen en de oplevering van onze prachtige keuken! Er werd door Roland en Carola goed meegedacht. De twee monteurs die onze keuken kwamen plaatsen waren zeer kundig en gingen keurig met onze nieuwe keuken om. Er werden zelfs dingen bij de oplevering gezien, die wij nog niet gezien hadden. Ook dit alles heeft het team van Danse keukens perfect opgelost! Daarom willen wij Roland, Carola en de twee monteurs bedanken voor de prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Dorien Stegeman op zondag 23 aug 2020 20
Ruim de tijd genomen en gekregen om keuzes te maken, goeie suggesties gekregen, prijs/kwaliteit prima, afspraken werden nagekomen, keuken tijdig geleverd en netjes gemonteerd. Heel blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“In een keer goed”
Door Van der Baan op zondag 19 jul 2020 20
Na zo'n 27 jaar waren we aan een nieuwe keuken toe. Via via (eigenlijk via twee routes) werd ons Danse keukens aangeraden. Wij zijn daar als eerste gaan kijken en hadden meteen een goed gevoel. Carola nam de tijd voor ons, gaf heel veel nuttige informatie en liet ons vele mogelijkheden zien. Zij had leuke ideen over kleur, materiaalkeuze en design. Carola was beslist niet opdringer of pusherig maar zorgde er wel voor dat we niet al te lang op een punt bleven hangen. Al met al heeft proces toch vele uurtjes gekost, maar het resultaat is prachtig geworden. De keuken is praktisch ingedeeld, alles klopt en ziet er heel mooi uit. Ook het inmeten ging zeer deskundig en het proces van plaatsen verliep ook heel soepel. Een klein mankement aan een van de kastjes werd goed opgelost. Voor de rest was het in een keer goed, wat volgens ons toch heel bijzonder is in keukenland. Dus wat ons betreft is Danse keukens een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Gera de Munnik op donderdag 9 jul 2020 20
Door een tip van een een familielid van ons zijn wij bij Danse Keukens terechtgekomen. Na een heel hartelijke ontvangt kregen wij al gelijk een goed gevoel bij Carola. Ze vraagt goed door, denkt mee en heeft hele goeie oplossingen waar je zelf niet aan denkt. Ze is kundig en weet alles van keukens, apparatuur en zoekt naar de smaak die bij jou past. En totaal geen opdringerigheid van verkoop. Heb je een nieuwe keuken nodig, ga eens kijken bij Danse Keukens. Wij zijn super tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Karel en Nel op zondag 21 jul 2019 19
Bij onze bezoeken aan Danse Keukens werden wij telkens hartelijk ontvangen door Carola. Zij heeft ons de mogelijkheden voor een nieuwe keuken laten zien, ze nam hier alle tijd voor. Toen wij een mooie keuken zagen en de apparatuur hadden uitgekozen, werd er een 3D tekening voor ons gemaakt. Hierdoor kregen wij een perfecte indruk. Begin 2019 is de keuken geleverd en gemonteerd. Er was een verkeerde ombouwkast voor de koelkast geleverd, maar dankzij de goede service van Roland en Carola was dit snel opgelost. Wij zijn erg tevreden over Danse Keukens en genieten elke dag van onze nieuwe keuken!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Wat was dit een leuk traject om samen met jullie te mogen doen. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn. Heel veel plezier van jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Joyce Hulshoff op woensdag 20 mrt 2019 19
Onze eerste ervaring met het kopen van een nieuwe keuken en we zijn ontzettend blij dat we dit bij Danse keukens hebben gedaan. In een ongedwongen sfeer altijd zeer professioneel geholpen, waarbij Carola ons stap voor stap heeft geholpen in het maken van de juiste keuzes. Vragen via mail worden snel beantwoord. De ontwerpen die we konden bekijken in de 3D app maakte dat we ons een goed beeld konden vormen van onze aanstaande keuken. Het resultaat is dan ook prachtig! We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Carola en Roland, heel erg bedankt voor de geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Leuke mensen”
Door Janneke op zondag 20 jan 2019 19
Onglangs een keuken gekocht bij danse keukens in drunen. Wij zijn super blij met onze keuken. Ze luisteren en denken ook echt met je mee! Geen opdringerige verkoop praatjes. Je voelt je er echt welkom. Ook hele leuke, fijne mensen.
FOTO VAN JANNEKE
Keuken met eiland
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Hi Janneke, wat super om te horen, en wat fijn om jullie als klant te mogen hebben, de keuken is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeld voor anderen”
Door Familie van Oss op donderdag 29 nov 2018 18
Na in 2009 onze keuken te hebben gekocht bij Danse Keuken en Bad konden we niet anders dan bij hun aankloppen voor onze nieuwe badkamer. Na een aantal persoonlijke gesprekken waarin onze wensen steeds meer tot leven kwamen in onze badkamer is de badkamer afgelopen week tot werkelijkheid geworden. Zonder het outside the box denken van Carola bij het ontwerp hadden we nu nooit zo'n mooie badkamer gekregen. Ook een super service met heldere communicatie over de levering en problemen worden gelijk en persoonlijk opgepakt.Daar mogen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen
FOTO VAN FAMILIE VAN OSS
Badkamer met glazen douchewand
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
We hebben dit heel graag gedaan voor jullie, hij is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Fam Glaudemans op donderdag 4 okt 2018 18
Door waterschade hadden wij plotseling een nieuwe keuken nodig. Roland en Carola kwamen direct langs om op te meten. Samen met Carola alle wensen doorgenomen en kleuren gekozen. De volgende dag kregen we een tekening in kleur en een 3D-weergave. Vervolgens duidelijke communicatie over de levertijden en montage. En het resultaat is geweldig. Prachtige materialen en praktische lades. En de laatste snufjes qua apparatuur.

Eerdere ervaring van 1 mei 2018: De creatieve experts van Danse hebben voor ons een nieuwe keuken ontworpen met een slimme indeling. Al snel kregen we de de keuze uit twee ontwerpen. Door een 3D-animatie hadden we vooraf een duidelijk beeld van de keuken. Inmiddels is de keuken ruim een jaar in gebruik en zijn we nog steeds erg blij met het resultaat.
REACTIE VAN FAM GLAUDEMANS
Foto van de splinternieuwe keuken. Alleen de stopcontacten moeten nog in een andere kleur.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Ja dat was echt pech voor de heer en mevrouw Glaudemans. Wat hadden we te doen met hen, maar alles met plezier opgepakt en met het resultaat zijn ook weer heel tevreden. Veel plezier ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door C. Keur op dinsdag 21 aug 2018 18
Een keuken gekocht in 2016. Er werd ruim de tijd genomen om je ideeën te bespreken. Degelijke Duitse kwaliteit. Duidelijke offerte, keurige tekeningen. Ronald en Carola zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, ook nadat je de keuken hebt gekocht, prima aftersales.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Fijn om te horen, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Don Tames op donderdag 24 mei 2018 18
Vorig jaar maart keuken gekocht bij Danse. Door 't groot denken van Carola uiteindelijk een mooier resultaat dan eigenlijk verwacht. Bij de levering van 't blad bleek een fout van de fabriek maar dit werd door Danse direct hersteld waardoor de keuken met maar één dag vertraging alsnog opgeleverd kon worden!
FOTO VAN DON TAMES
Mooi resultaat
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Dit was een hele leuke uitdaging, we hebben dit enorm graag gedaan voor jullie, geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Al met al top”
Door Klerx op zaterdag 19 mei 2018 18
Een Keuken gekocht. De aanloop tot aankoop keuken is erg prettig verlopen. Ze besteden alle tijd aan je wensen en geven ook aan als iets niet mooi of niet mogelijk is. De maatvoering is keurig opgemeten, de levering en montage volgens planning gegaan. al met al Top!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Leuk om te horen, dankjewel en nog veel plezier van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg leuk”
Door Wouters op vrijdag 18 mei 2018 18
In januari van dit jaar is onze keuken geplaatst die we bij Danse Keukens hadden gekocht. We zijn er super blij mee! Contact tijdens het traject was top, meedenken en snel reageren! Na het plaatsen van de keuken zijn ze komen kijken naar het resultaat, erg leuk!
FOTO VAN WOUTERS
Lange keuken
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Heel leuk om te horen, hij is en blijft dan ook prachtig. Nog heel veel plezier van jullie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Nicolle Van Opijnen-Leyten op vrijdag 18 mei 2018 18
Super tevreden met onze nieuwe keuken, we vinden 'm zo gaaf! Alle voorbereidingen en het zetten van de keuken, verliep top. Zelf kwamen we er niet uit qua opstelling, maar ook dit hadden ze zo voor ons uitgetekend.
FOTO VAN NICOLLE VAN OPIJNEN-LEYTEN
Grote keuken
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Dit was een geweldige keuken om te mogen maken en hebben dit samen met jullie dan ook met veel plezier gedaan. Geniet van deze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Van Osch op woensdag 16 mei 2018 18
Wij hebben bij Danse onze nieuwe keuken gekocht voor in ons appartement en zijn tot op de dag van vandaag (ruim 1,5 jaar later) nog zeer tevreden over de keuken.

Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is de ongedwongen manier van adviseren en verkopen in vergelijking met sommige concurrenten. Na de definitieve offerte werd letterlijk tegen ons gezegd "slaap er een week over, denk er goed over na en kom er dan op terug". Er waren concurrenten bij waar we dezelfde middag nog een handtekening moesten zetten anders ging het feest niet door.

Daarnaast werd onze keuken tijdens een tekensessie direct in 3d uitgewerkt zodat we (nog voordat we iets hadden gekocht) een beeld hadden bij hoe de keuken eruit zou komen te zien.

Kortom, zeer tevreden over Danse Keuken.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Bedankt voor de leuke reactie. Het was erg leuk om dit voor jullie te mogen doen. Nog heel veel plezier van jullie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Jolanda van Leuven op woensdag 16 mei 2018 18
Wat een fijne zaak! Carola denkt goed mee en het maakte haar echt niet uit dat we toch een aantal keer weer de tekeningen lieten aanpassen. Snelle reactie op vragen via de e-mail en geen druk van nu kopen anders is de offerte niet meer geldig.....!

Aanvulling ontvangen 11 juni 2018: De aankoop is inmiddels ontvangen en helemaal naar wens. Service was echt super!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste familie van Leuven, we hebben het graag gedaan, veel plezier van jullie mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jan van Breugel op vrijdag 11 mei 2018 18
Vorig jaar hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Danse keukens. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen bij het ontwerpen hiervan. Het meedenken, de deskundigheid, adviezen, en vriendelijke benadering hebben wij zeer op prijs gesteld. Ook het aan huis komen kijken hoe het resultaat is geworden vonden wij erg attent. Zal mensen die een andere keuken willen aanschaffen zeker aanraden om eens bij Danse keukens te gaan kijken.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste familie van Breugel, wij hebben het graag gedaan en als zeer prettig ervaren om dit te mogen doen samen met jullie. Veel plezier nog van de prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Thea Peters op woensdag 9 mei 2018 18
Dit is de 2e keuken die we bij dit bedrijf kopen, dat zegt al genoeg,� super tevreden dus!! Goede afspraken, meedenken met de wensen die we hadden, helemaal top, ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Thnx, Carola!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste Thea en Ton, super leuk dat jullie wederom tevreden zijn, enorm leuk om dit met jullie gedaan te hebben en het resultaat is top!
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is geweldig”
Door Matij op woensdag 2 mei 2018 18
Erg tevreden over het meedenken in samenstellen van onze keuken. Alle tijd werd er genomen om de verschillende ideeën uit te werken. En het uiteindelijke resultaat is geweldig.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Graag gedaan Matij, hij is prachtig geworden, precies zoals jullie hem wilden. Heel veel plezier ervan!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste Matij, het was heel leuk om dit met jullie te mogen doen en het resultaat is geweldig! Veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Thea Voets op woensdag 2 mei 2018 18
Heb bij Danse een keuken gekocht.Super geholpen bij alles. Ben zeer tevreden met het eindresultaat. Zou dit bedrijf bij iedereen adviseren.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Dankjewel Mw. Voets, het was heel leuk om dit te mogen doen. We hebben nog even een foto van de keuken toegevoegd. Veel plezier met uw nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ton van Hees op dinsdag 1 mei 2018 18
Complete nieuwe keuken.Ontzettend goed advies gehad mensen die met je meedenken en erg gemotiveerd, zal zeker andere mensen adviseren om naar Danse Keukens te gaan.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Hartelijk dank voor jullie reactie, we hebben het graag gedaan, veel plezier van de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk contact”
Door V Beek op dinsdag 1 mei 2018 18
Wij hebben 2 jaar geleden onze keuken gekocht bij Danse Keukens in Drunen. Het persoonlijk contact (niet zo zakelijk en binnen 2 uur een keuken willen verkopen gevoel) sprak ons vanaf het begin al het meest aan en voelde prettig. Bakje koffie, leuk praatje, mee denken en op een correcte manier ter zaken komen. Uiteindelijk een fantastisch mooie keuken samengesteld met daarbij een ongedwongen en passend advies. De hardwerkende monteur die de keuken kwam plaatsen was uiteindelijk de kers op de taart. Danse Keukens is een absolute aanrader wat ons betreft. Het is een bedrijf met veel (brede) kennis die staat voor kwaliteit en hechten daarbij veel waarde aan contact met de klant.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Heel fijn om te horen, daar doen we het voor!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 22
Vestiging Danse Keukens
Website: dansekeukens.nl
aDrunen , Thomas Edisonweg 57, 5151 DH Drunen, tel 0416 - 53 10 30
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.