Feedback
9,4

Danse Keukens

Score uit 48 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0416-531030 | Thomas Edisonweg 57, 5151 DH Drunen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Danse Keukens
Danse Keukens is een dynamische en ambitieuze onderneming waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan. Daarbij komt uiteraard deskundigheid, top service en een eerlijke prijs.
Alternatieven voor Danse Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Kaatsheuvel Noord-Brabant) score 9,6 uit 854 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,7 uit 52 ervaringen
• I-KOOK
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 9,5 uit 1421 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Veen Noord-Brabant) score 8,9 uit 120 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 230 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 104 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 9,7 uit 75 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 48 ervaringen over Danse Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren38 ervaringen
4 sterren9 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Prachtig”
Door Ester op vrijdag 26 apr 2024 24
Het eerste moment, een keuken uitzoeken. Waar moet je beginnen? Zoveel keukenconcurrent bij elkaar. Op Google gezocht en toen kwamen we uit bij Danse keukens in Drunen. Meteen een afspraak gemaakt met Carola. Bij binnenkomst meteen een goed gevoel. Gesprek gehad over de wensen en design. Carola ging hiermee aan de slag waarna een 2e gesprek plaats vond. Ze had een aantal ideeën uitgewerkt en het was meteen "wauw". Ze weet goed wat ze doet! We hebben dan ook akkoord gegeven op de offerte. Er moest van te voren nog een hoop leidingwerk etc veranderd worden, maar ook daar werden we goed in begeleid. Ze gaf aan dat J.P. Goes een goede aannemer was, waar ze graag mee samenwerkte. We hebben dit meteen aangenomen en ook dat bedrijf maakte belofte waar! Tussentijds hebben we nog wat aangepast aan de keuken, ook dat kon gewoon! Geen probleem! Goede communicatie en goede samenwerking. De planning klopte en we zijn super blij met het eindresultaat. Echt prachtig!
FOTO VAN ESTER
REACTIE VAN CAROLA
Wat fijn om te horen! We hebben dit graag met jullie gedaan. Geniet vooral van jullie prachtige keuken en bedankt voor de mooie review. Team Danse Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en uitstekend werk”
Door Martien Kuijs op donderdag 23 nov 2023 23
Voor de keuze van onze Keuken zijn we uitstekend geholpen Carola dacht goed mee en kwam met uitstekende ideeën. Ook het traject van opmeten en plaatsen is goed verlopen. De door Carola voorgestelde aannemer JP Goes heeft ook netjes en uitstekend werk geleverd.
REACTIE VAN CAROLA
Wat fijn om te horen! Jullie keuken is zeker prachtig geworden en voorzien van alle gemakken, veel plezier ervan en bedankt voor jullie mooie review, Team Danse Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Fam Basten op donderdag 19 okt 2023 23
Echt heel blij en enorm tevreden. Het is de tweede keuken die we bij Danse gekocht hebben. Ook nu weer zijn de keuken als bijkeuken toppers geworden. De keuken en de kleuren erom heen die Carola geadviseerd heeft "kloppen" gewoon. Dat blijkt ook uit alle positieve reacties van de mensen om ons heen. Afspraken die worden nagekomen, contact tussentijds en zeker ook het montage team, wat een prettig team is dat. Ook zij zijn praktisch en denken met je mee. Zo weer.
REACTIE VAN CAROLA
Wat fijn dat jullie wederom tevreden zijn, we hebben dit graag met jullie gedaan! Geniet ervan en dank jullie wel voor deze fijne review! Team Danse Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Een echte eye-catcher”
Door Annemiek en Martijn op zaterdag 19 aug 2023 23
Wij zijn echt super blij met onze nieuwe keuken! Het hele traject is goed verlopen. Carola neemt de tijd, denkt mee en kent haar klanten. Door haar creativiteit durfden wij het aan om de keuken te laten plaatsen op een hele andere locatie in ons huis. En daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Er staat een echte eye-catcher. En wat een metamorfose is het geworden.
FOTO VAN ANNEMIEK EN MARTIJN
REACTIE VAN CAROLA
Wat een leuke reactie, super om te horen, daar doen we het tenslotte voor! Geniet van jullie keuken op de nieuwe plek, Team Danse Keukens.
REACTIE VAN JAAP
Wat een mooie houten tafel! Wat voor hout is dat?
Reactie of foto toevoegen
“Stipt nakomen van afspraken”
Door Fam. van der Laan op dinsdag 8 aug 2023 23
Al meteen na onze eerste afspraak met Danse Keukens wisten we dat we met deze firma door wilden gaan. Carola van Danse Keukens heeft een uitstekende ervaring op het gebied van keukens en haar adviezen waren altijd nuttig en praktisch. Heel belangrijk vonden wij ook dat zij strikt binnen het budget bleef dat we onszelf gesteld hadden. Voordat onze keuken geplaatst kon worden, moesten er nog de nodige bouwkundige aanpassingen gedaan worden. Danse Keukens zorgde voor een prima aannemer die de hele keuken vakkundig renoveerde. Daarna kwamen de monteurs van Danse Keukens die de keuken met grote zorg en finesse installeerden. Al met al zijn we zeer blij met onze keuken zoals die door de firma Danse is geleverd. Alle afspraken werden stipt nagekomen en op elke vraag werd altijd snel gereageerd.
REACTIE VAN CAROLA
Fantastisch om te horen! Geniet vooral nog heel lang van jullie prachtige keuken en bedankt voor deze mooie review.
Team Danse Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Service op en top”
Door Bethinda van Dommelen op maandag 26 jun 2023 23
Vorig jaar zomaar een keer binnen gewandeld, met wat maten zelf op genomen voor vervanging van oude keuken. Je heb dan op het moment dan wel al enkele ideeën maar bent nog zoekende. Na enkele tips en vrijblijvend advies huiswaarts gekeerd. Na enkele maanden weer binnen gelopen en de ideeën op papier gezet (computer ) met de foto's en afmetingen tot een fijn gesprek gekomen. Na enkele weken terug voor de uitwerking. Toen was de keuze genomen. De plannen werden gesmeed, de planning werd gemaakt en duidelijk uitgelegd. De levering en plaatsing van de keuken zijn goed verlopen. De kleine details door gesproken bij de oplevering. Service op en top.
REACTIE VAN BETHINDA VAN DOMMELEN
het mooie resultaat
REACTIE VAN CAROLA
Wat fijn om te horen! We hebben dit graag met jullie gedaan. Geniet vooral van jullie prachtige keuken en bedankt voor de mooie review. Team Danse Keukens
PS; de bloemen staan mooi in jullie nieuwe keuken :-)
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede ervaring”
Door Fam.Schellen op zondag 2 apr 2023 23
Vanaf eerste afspraak met Carola een goede klik. Ons budget was beperkt en ze dacht daarin goed en duidelijk mee over wat wel en niet mogelijk was. Ook mijn idee over de indeling, dat helemaal niet praktisch was, liet ze mij rustig inzien met een 3D tekening en ging daarna opnieuw aan de slag met een ander plan waarna ik meteen zag dat dit veel beter was. Ook daarna alle rust om na te denken, zonder pusherig gedoe. We tekenden met goed gevoel offerte, daarna volgde de inmeting thuis en de uitvoerige technische tekening. Je wordt netjes geïnformeerd over betaaldata, levering en plaatsing. De levering verliep zeer zorgvuldig door net bedrijf. De plaatsing van de vaatwasser werd door een fout van onszelf nog een uitdaging, maar de keukenmonteurs dachten echt in mogelijkheden. Wat een toppers zijn dat! Netjes, vriendelijk en accuraat stond de keuken binnen een dag. Wat een toppers die mannen! Over 4 weken lopen ze alles nog een keer na en wordt een defect kastje vervangen. Overigens zagen de monteurs dit al voordat we het zelf zagen ! Kortom, wij hebben een goede ervaring met Danse Keukens!
REACTIE VAN DANSE KEUKENS
Beste familie Schellen,
Wat fijn om te horen dat jullie zo'n goede ervaring hebben met de aankoop van jullie keuken, zo hoort dat vinden wij! Geniet vooral van jullie prachtige keuken en bedankt voor de mooie review. Team Danse Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pauline en Robertjan Scheffers op zaterdag 31 dec 2022 22
Danse keukens denkt goed met de klant mee. Ze nemen de tijd. Carola wist ons zelfs zo goed te lezen, dat ze dezelfde kleurensamenstelling van onze woonkamer voorstelde zonder deze gezien te hebben. Wij zijn zeer tevreden over de indeling en de plaatsing.
FOTO VAN PAULINE EN ROBERTJAN SCHEFFERS
REACTIE VAN CAROLA
Wat een leuke reactie, super om te horen, daar doen we het tenslotte voor! Geniet van jullie keuken, Team Danse Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam Dona op vrijdag 23 dec 2022 22
Hebben alweer onze 2e keuken gekocht bij danse keukens, maken met de klant een afspraak en nemen de tijd om de keuken van jou dromen samen te stellen, met de nodige adviezen. Een echte aanrader.
REACTIE VAN CAROLA
Wat een leuk, super om te horen dat ook de tweede keuken top is, daar doen we het tenslotte voor! Geniet van jullie keuken, Team Danse Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze prachtige keuken”
Door Roos en Wim Broekmans op dinsdag 1 nov 2022 22
Geheel onverwacht zijn we bij Danse keukens binnengelopen. We werden hartelijk ontvangen ook al hadden we nog geen afspraak, Carola heeft ons bij die ontmoeting al heel wat verteld. Na het maken van een afspraak werden we goed geïnformeerd over wat de mogelijkheden waren passend bij ons budget. Bij de volgende afspraak werd onze keuze goed voor berekend zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan. Nu, zo'n 5 maanden later, genieten we van onze prachtige keuken. Deze is keurig geplaatst door vakmensen. Kortom, wij zijn dik tevreden.
REACTIE VAN CAROLA
Wat een leuke reactie, super om te horen, daar doen we het tenslotte voor! Geniet van jullie keuken, Team Danse Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend bedankt voor alles”
Door Familie Link 's-Hertogenbosch op maandag 23 mei 2022 22
Het voelde meteen goed, ons eerste gesprek met Carola in de showroom. Zo goed zelfs, dat we niet meer verder zijn gaan kijken. Carola denkt met je mee, in ons geval ook "out of the box" door de keuken door te trekken de kamer in. Ze nam alle tijd voor ons, konden ook met de nieuwe vloer langs komen om te kijken of het bij de keuken past. Echt een geweldige service en lieve mensen. En wij genieten op dit moment enorm van onze geweldige keuken, tv-meubel en grote opbergkast met gootsteen. Ontzettend bedankt voor alles! En we raden jullie zeker aan.
REACTIE VAN DANSE KEUKENS
Beste familie Link, wat een fijn traject hebben we met jullie mogen doorlopen...en wat een metamorfose van jullie prachtige woning. We hebben het enorm graag gedaan en super te horen dat jullie er zo blij mee zijn, daar doen we het voor, geen dank! Team Danse Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Trum op woensdag 4 mei 2022 22
Goede service, duidelijke taal. Denken echt met je mee. Wij raden Danse keukens dan ook van harte aan.
REACTIE VAN DANSE KEUKENS
Beste familie Trum, hij is prachtig geworden en we hebben dit graag voor jullie gedaan, bedankt voor de mooie review! Team Danse Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader!”
Door Peter van den Berg op dinsdag 3 mei 2022 22
Wij hebben bij Danse Keukens een keuken laten ontwerpen voor ons huis in het vestingstadje Heusden. Danse neemt veel tijd voor je, helpt prima bij het bepalen van materialen, kleuren, apparatuur en visualiseert de keuzes in een mooi 3d-ontwerp.
Omdat in een oud huis geen stukje muur recht loopt, is veel tijd gestoken in het inmeten en op maat maken. Dat ging allemaal prima. Danse Keukens is een professioneel, betrouwbaar en op meedenken gericht bedrijf. Een absolute aanrader!
FOTO VAN PETER VAN DEN BERG
REACTIE VAN DANSE KEUKENS
We hebben dit enorm graag met jullie gedaan en de keuken past perfect in jullie prachtig huis in het mooie vestingstadje Heusden. Bedankt voor deze mooie review en geniet voor al van jullie mooie keuken en veel geluk samen, Team Danse Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Dank je wel allemaal”
Door Hedy op vrijdag 22 apr 2022 22
Na een tip van iemand ook bij Danse keukens te Drunen binnen gelopen. Vanaf minuut 1 voelde het goed! Carola, zeer enthousiast, ervaren en kundig, nam me mee om voor de eerste keer ook mijn droomkeuken uit te kiezen/ ontwerpen. Eenmaal buiten wist ik eigenlijk al dat ik hier mijn keuken ging kopen. Nu na een paar maanden staat de keuken en ben er onwijs blij mee! Zoveel ruimer, mooier, fijner en van alle gemakken voorzien! De creatieve geest van Carola en Roland, alsmede de hele aardige en super werkende monteurs maken het dat ik Danse overal waar ik kan aanbeveel!! Dank je wel allemaal.
FOTO VAN HEDY
REACTIE VAN TEAM DANSE KEUKENS
Hoi Hedy, bedankt voor deze mooie review! Wij hebben het enorm graag voor je gedaan en hij is prachtig, geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Geen service bij bladderen ladekast”
Door Ans van Gils op donderdag 14 apr 2022 22
Wij kochten in 2020 een keuken bij Danse met 5 jaar garantie. De keuken was nog geen 2 jaar oud toen het bij de rand van de ladekast begon te bladderen. Wij zijn een gezin met twee personen en ben zuinig op mijn keuken! De ladekast zit naast de vaatwasser die ik in de avond normaal inruim en in de ochtend weer uit ruim! Maar schijnbaar kan de ladekast niet tegen de vaatwasser want via een foto werd gezegd dat t vocht was en dat de verzekering het maar moest betalen! Lekker makkelijk geld opstrijken van de verzekering en dan zeggen: kijk we leveren zo een nieuwe kast! Ik heb niks verkeerds gedaan met de keuken! Keuken is normaal gebruikt! Dit binnen 2 jaar diep triest.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste Mevr. van Gils, De keuken is ruim 2 jaar oud. D.w.n. zeggen dat wij het probleem niet willen oplossen. Wij hebben dit doorgezet naar de schade-expert vd leverancier met foto. Natuurlijk zijn jullie zuinig, maar dit staat los van het ontstane probleem door vochtinwerking of hitte-invloed welke is uitgesloten van garantie. Schades kunnen zichtbaar of onzichtbaar ontstaan, zonder dat u er zich bewust van bent. Wij hebben voorgesteld wat binnen onze macht ligt om dit voor jullie netjes op te lossen en mee te denken in mogelijkheden. Hierin komen wij zeker onze plichten na maar valt deze schade niet onder de garantie, hoe vervelend ook. Zoals reeds eerder aangegeven zijn jullie daarvoor verzekerd. Verzekeringen zijn er ook voor om dit soort schades op te lossen. De uitspraak van "lekker makkelijk geld opstrijken van de verzekering" vinden wij dan ook zeker niet terecht en zeer onprettig, als ook de uitspraak "geen service bij bladderen ladekast", dit is nl. niet het geval.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Aileen kok op donderdag 20 jan 2022 22
Zeer tevreden met onze keuken. Wij wilden speciaal een bora en ondanks dat dat op dat moment geen collectie item was kon het toch allemaal geregeld worden. Verder is over alles nagedacht, geen "standaard hoogtes" oid zelfs hoe je voor de oven staat en of je er goed bij kan wordt besproken. Heel wat uurtjes met Carola gespendeerd maar het resultaat is er zeker naar!
FOTO VAN AILEEN KOK
+ Toon extra foto van Aileen kok
REACTIE VAN DANSE KEUKENS
Enorm graag gedaan en het is een plaatje geworden, geniet ervan! Bedankt voor de review. Team Danse Keukens
Reactie of foto toevoegen
“L keuken met houtlook”
Door Monique op donderdag 18 nov 2021 21
Ik heb een L keuken met houtlook gekocht. Met een beperkt budget was het even zoeken naar een leverancier maar Carola van Danse keukens durfde het aan. Een traject dat van het begin tot het einde zeer naar wens is verlopen. Zeer tevreden en zeker aan te raden. Hier werken mensen met verstand van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Corien Coret op maandag 15 nov 2021 21
Dance keukens heeft de keuken geplaatst in ons nieuwe appartement. Een echte aanrader Carola heeft super goed meegedacht en de keuken is geplaatst door zeer ervaren vriendelijke monteurs. Er is niks op aan te merken super goed gedaan en we zijn zeer tevreden helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Stijn op maandag 18 okt 2021 21
Zeer fijn geholpen door Carola en Roland. We hebben precies de keuken die we willen. Heel het traject keurig verzorgd. Ze denken goed mee bij het realiseren van je wensen. Prettige communicatie, je kan met alle vragen bij ze terecht. Ook de montage is zeer goed verlopen. Twee aardige en ervaren monteurs. Danse Keukens is absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een keuken en graag wil dat iemand met je meedenkt en kijkt naar de mogelijkheden in de beschikbare ruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Meesters op maandag 18 okt 2021 21
Maanden geleden kwamen we langs Danse Keukens. Baat het niet schaad het niet. Even kijken. We kwamen in een ruimte met diverse opstellingen van keukens. Mijn eerste indruk was, moeten wij hier een keuken kopen. De aanwezige mevrouw (nu kenende als Carola) riep kijk even rond, ik kom zo bij jullie. Deze Carola stelde ons meteen op ons gemak. Begon te vragen wat en hoe. Wat wij zochten en hoe wij het wilde. Waardoor en hoe wij bij Danse keukens terecht kwamen. Even later ik denk 2,5 uur gingen wij weg met heel veel informatie. Een goed gevoel en de afspraak dat wij er zeker op terug gingen komen.

Jammer genoeg was het door corona op een laag pitje geraakt. Maar enkele maanden na ons eerste bezoek en na het bezoek van enkele andere keukencentra, keerden wij terug bij Danse keukens. Dat is weer even geleden zij Carola maar kende ons meteen. Wat kan ik voor jullie doen. Wij gaan proberen om hier een keuken te kopen. Wat een geweldig verkoopster die Carola met vele vragen aan ons, technische informatie over wat wel en niet kan en de apparatuur, een goed inzicht hoe en wat wij willen en wat er allemaal wel en niet mogelijk is. Nou er waren diverse dingen die niet gaan zo als wij willen maar waar Carola wel een oplossing voor had. Dingen die bij andere keukencentra niet waren verteld maar nu wel boven water kwamen. Je moet er wel wat tijd voor uittrekken 3.5 /4 uur maar Carola verteld dat een keuken kopen geen boodschappen doen is maar iets voor een langere tijd.

De afspraak werd gemaakt voor 19 mei. Carol had de tekening klaar, verbazend mooi. Zoals wij hadden gedacht. Toen kwamen de op en aanmerkingen, de wijzigingen de verfijning van de keuken. Wij zijn na enkele uren plussen en minnen met een goed gevoel en met een prijs die in ons budget paste naar huis gegaan. Carola gaf ons mee ga er eens over nadenken en bekijk het rustig. Dat was redelijk snel gedaan. Het was precies zoals wij het wilde. 21 mei nieuwe afspraak gemaakt. Nog enkele aanpassingen wat betreft de randafwerkingen op het aanrechtblad en vensterbank en afronden de boel. Prijs technische kant besproken, afspraak voor inmeten en afspraak voor het plaatsen. Iedereen tevreden. Het inmeten was met dezelfde passie als de verkoop. Alles is verlopen volgens afspraak. Inmeten – tekeningen – aanpassingen gewoon top. Hopelijk verloopt de rest van de werkzaamheden met de zelfde tevredenheid als de aankoop en het inmeten. Ik hou jullie op de hoogte. Maar dat zal later blijken.

15,09,2021. Het verloop van onze nieuwe keuken. Een week voor de plaatsing was er een bericht van Danse over de betaling en de levering van de keuken. Gewoon zoals was afgesproken. We werden gebeld door de leverancier/logistiek over de bezorging. Dit was twee dagen voor de plaatsing van de keuken. Ook de mensen die de keuken kwamen plaatsen Jeroen en William namen vooraf contact op met de vraag of ze konden komen en of alles klaar was zoals op de werktekening was aangegeven. Ja hoor, De plaatsing kan geschieden. Afgesproken dag 7 uur. Ding dong de heren waren er al. Voorgesteld, praatje gemaakt en aan de slag. Eerste alles uitpakken en kijken of het klopt en of alles er is.

Was een gezellige dag met de jongens. Rustig, beleefd, kijk op het werk. Je kon wel merken dat dit niet het eerste keukentje wat deze Jeroen en William hebben geplaatst. Een deurtje beschadigd Jeroen had het snel gezien, wij bevestigen het maar je krijgt een nieuw deurtje. Jammer genoeg was de muur niet droog genoeg om de wand stukken te plaatsen. Tip voor iedereen laat muren goed drogen als er nieuw stucwerk is aangebracht. Netjes opgeruimd en op naar het volgende karwei. Zeer tevreden en voor iedereen Danse Keukens is een aanrader.
REACTIE VAN DANSE KEUKENS
Beste familie Meesters, wat een prachtig traject hebben we met jullie gedaan, super en bedankt voor de review. Team Danse Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Maichel van den Bersselaar op donderdag 12 aug 2021 21
Carola heeft ons super goed geholpen met het vinden en samenstellen van de keuken die precies bij ons past. We voelden ons hier ten opzichte van andere winkels direct begrepen en gehoord. Ook het inmeten en plaatsen ging perfect! We zijn erg blij met onze keuken, zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Dirk de Wilt op donderdag 12 aug 2021 21
Voor onze nieuwbouwwoning een keuken aangeschaft bij Danse keukens. We zijn erg blij met het eindresultaat, mooier dan we hadden kunnen bedenken! Via via zijn we uitgekomen bij Danse keukens en het hele traject is ons uitstekend bevallen. Carola is erg servicegericht en heeft uitstekende ideeën. We zijn een aantal keer in de zaak geweest en werden telkens hartelijk ontvangen en er werd daadwerkelijk de tijd genomen om ons verder te helpen. Carola was totaal niet opdringerig in tegenstelling tot veel concurrenten. Ook de prijs was direct scherp, zonder last mintue deals en andere vreemde trucs. De vaatwasser werd iets later geleverd, maar dankzij extra inspanning van Danse keukens viel de levertijd alsnog erg mee. Kortom, aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Louise Pijnenborg Brondgeest op donderdag 17 dec 2020 20
We zijn zeer tevreden over Danse keuken goed geïnformeerd door Carola . Goede service ,fijn personeel om de keuken de plaatsen. We hebben een prachtige keuken .....
FOTO VAN LOUISE PIJNENBORG BRONDGEEST
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gebruiksvriendelijke keuken”
Door Joyce Osterop op zaterdag 12 dec 2020 20
Mega fijn meegedacht! We hadden allerlei wensen en ideeën. Die hebben we steeds verder uitgefilterd met als resultaat onze prachtige keuken. Ze denken super goed mee. De lades onderin de keuken zijn nog in maat aangepast waardoor de stijlen (opvulstukjes) aan de zijkanten minder breed zijn geworden. De keuken is heel gebruiksvriendelijk en heeft alles wat het zou moeten hebben. Aan uitstraling en gemak geen gebrek.
REACTIE VAN CAROLA
Wij hebben dit met plezier voor jullie gedaan en het is zo fijn om te horen dat jullie er blij mee zijn. Veel plezier van jullie prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig gedaan”
Door A. Janssen op zondag 11 okt 2020 20
Inmiddels genieten we al weer geruime tijd van onze nieuwe keuken van Danse keukens. Na diverse bezoeken aan de showroom hebben we samen met Carola de keuken samengesteld. Carola is zeer enthousiast, persoonlijk, kundig en voorziet je van info en adviezen. Zo hebben we diverse opties kunnen beoordelen en zijn we tot het huidige resultaat gekomen. De montage is zeer vakundig uitgevoerd waarbij goed rekening is gehouden met de huidige Corona maatregelen. Ook nazorg is goed opgepakt waarbij een fabrikagefout in een mechanisme naar volle tevredenheid is opgelost.
FOTO VAN A. JANSSEN
Keuken met blauwe verlichting
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Bertien van Delft op donderdag 24 sep 2020 20
Inmiddels is bij ons de vierde keuken geplaats in onze familie, dit zegt eigenlijk al voldoende lijkt mij. Wederom weer super goed geholpen bij het ontwerp hiervan, overal wordt werkelijk aandacht aan besteed, dingen waar wij zelf niet op zouden komen. En zeker niet vergeten de twee monteurs die ze in dienst hebben, die leveren echt vakwerk. Kort samengevat echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie van Loon op woensdag 16 sep 2020 20
We zijn goed geholpen door Carola tijdens het ontwerpen en de oplevering van onze prachtige keuken! Er werd door Roland en Carola goed meegedacht. De twee monteurs die onze keuken kwamen plaatsen waren zeer kundig en gingen keurig met onze nieuwe keuken om. Er werden zelfs dingen bij de oplevering gezien, die wij nog niet gezien hadden. Ook dit alles heeft het team van Danse keukens perfect opgelost! Daarom willen wij Roland, Carola en de twee monteurs bedanken voor de prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Dorien Stegeman op zondag 23 aug 2020 20
Ruim de tijd genomen en gekregen om keuzes te maken, goeie suggesties gekregen, prijs/kwaliteit prima, afspraken werden nagekomen, keuken tijdig geleverd en netjes gemonteerd. Heel blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“In een keer goed”
Door Van der Baan op zondag 19 jul 2020 20
Na zo'n 27 jaar waren we aan een nieuwe keuken toe. Via via (eigenlijk via twee routes) werd ons Danse keukens aangeraden. Wij zijn daar als eerste gaan kijken en hadden meteen een goed gevoel. Carola nam de tijd voor ons, gaf heel veel nuttige informatie en liet ons vele mogelijkheden zien. Zij had leuke ideen over kleur, materiaalkeuze en design. Carola was beslist niet opdringer of pusherig maar zorgde er wel voor dat we niet al te lang op een punt bleven hangen. Al met al heeft proces toch vele uurtjes gekost, maar het resultaat is prachtig geworden. De keuken is praktisch ingedeeld, alles klopt en ziet er heel mooi uit. Ook het inmeten ging zeer deskundig en het proces van plaatsen verliep ook heel soepel. Een klein mankement aan een van de kastjes werd goed opgelost. Voor de rest was het in een keer goed, wat volgens ons toch heel bijzonder is in keukenland. Dus wat ons betreft is Danse keukens een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Gera de Munnik op donderdag 9 jul 2020 20
Door een tip van een een familielid van ons zijn wij bij Danse Keukens terechtgekomen. Na een heel hartelijke ontvangt kregen wij al gelijk een goed gevoel bij Carola. Ze vraagt goed door, denkt mee en heeft hele goeie oplossingen waar je zelf niet aan denkt. Ze is kundig en weet alles van keukens, apparatuur en zoekt naar de smaak die bij jou past. En totaal geen opdringerigheid van verkoop. Heb je een nieuwe keuken nodig, ga eens kijken bij Danse Keukens. Wij zijn super tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Karel en Nel op zondag 21 jul 2019 19
Bij onze bezoeken aan Danse Keukens werden wij telkens hartelijk ontvangen door Carola. Zij heeft ons de mogelijkheden voor een nieuwe keuken laten zien, ze nam hier alle tijd voor. Toen wij een mooie keuken zagen en de apparatuur hadden uitgekozen, werd er een 3D tekening voor ons gemaakt. Hierdoor kregen wij een perfecte indruk. Begin 2019 is de keuken geleverd en gemonteerd. Er was een verkeerde ombouwkast voor de koelkast geleverd, maar dankzij de goede service van Roland en Carola was dit snel opgelost. Wij zijn erg tevreden over Danse Keukens en genieten elke dag van onze nieuwe keuken!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Wat was dit een leuk traject om samen met jullie te mogen doen. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn. Heel veel plezier van jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Joyce Hulshoff op woensdag 20 mrt 2019 19
Onze eerste ervaring met het kopen van een nieuwe keuken en we zijn ontzettend blij dat we dit bij Danse keukens hebben gedaan. In een ongedwongen sfeer altijd zeer professioneel geholpen, waarbij Carola ons stap voor stap heeft geholpen in het maken van de juiste keuzes. Vragen via mail worden snel beantwoord. De ontwerpen die we konden bekijken in de 3D app maakte dat we ons een goed beeld konden vormen van onze aanstaande keuken. Het resultaat is dan ook prachtig! We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Carola en Roland, heel erg bedankt voor de geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Leuke mensen”
Door Janneke op zondag 20 jan 2019 19
Onglangs een keuken gekocht bij danse keukens in drunen. Wij zijn super blij met onze keuken. Ze luisteren en denken ook echt met je mee! Geen opdringerige verkoop praatjes. Je voelt je er echt welkom. Ook hele leuke, fijne mensen.
FOTO VAN JANNEKE
Keuken met eiland
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Hi Janneke, wat super om te horen, en wat fijn om jullie als klant te mogen hebben, de keuken is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeld voor anderen”
Door Familie van Oss op donderdag 29 nov 2018 18
Na in 2009 onze keuken te hebben gekocht bij Danse Keuken en Bad konden we niet anders dan bij hun aankloppen voor onze nieuwe badkamer. Na een aantal persoonlijke gesprekken waarin onze wensen steeds meer tot leven kwamen in onze badkamer is de badkamer afgelopen week tot werkelijkheid geworden. Zonder het outside the box denken van Carola bij het ontwerp hadden we nu nooit zo'n mooie badkamer gekregen. Ook een super service met heldere communicatie over de levering en problemen worden gelijk en persoonlijk opgepakt.Daar mogen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen
FOTO VAN FAMILIE VAN OSS
Badkamer met glazen douchewand
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
We hebben dit heel graag gedaan voor jullie, hij is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Fam Glaudemans op donderdag 4 okt 2018 18
Door waterschade hadden wij plotseling een nieuwe keuken nodig. Roland en Carola kwamen direct langs om op te meten. Samen met Carola alle wensen doorgenomen en kleuren gekozen. De volgende dag kregen we een tekening in kleur en een 3D-weergave. Vervolgens duidelijke communicatie over de levertijden en montage. En het resultaat is geweldig. Prachtige materialen en praktische lades. En de laatste snufjes qua apparatuur.

Eerdere ervaring van 1 mei 2018: De creatieve experts van Danse hebben voor ons een nieuwe keuken ontworpen met een slimme indeling. Al snel kregen we de de keuze uit twee ontwerpen. Door een 3D-animatie hadden we vooraf een duidelijk beeld van de keuken. Inmiddels is de keuken ruim een jaar in gebruik en zijn we nog steeds erg blij met het resultaat.
REACTIE VAN FAM GLAUDEMANS
Foto van de splinternieuwe keuken. Alleen de stopcontacten moeten nog in een andere kleur.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Ja dat was echt pech voor de heer en mevrouw Glaudemans. Wat hadden we te doen met hen, maar alles met plezier opgepakt en met het resultaat zijn ook weer heel tevreden. Veel plezier ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door C. Keur op dinsdag 21 aug 2018 18
Een keuken gekocht in 2016. Er werd ruim de tijd genomen om je ideeën te bespreken. Degelijke Duitse kwaliteit. Duidelijke offerte, keurige tekeningen. Ronald en Carola zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, ook nadat je de keuken hebt gekocht, prima aftersales.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Fijn om te horen, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Don Tames op donderdag 24 mei 2018 18
Vorig jaar maart keuken gekocht bij Danse. Door 't groot denken van Carola uiteindelijk een mooier resultaat dan eigenlijk verwacht. Bij de levering van 't blad bleek een fout van de fabriek maar dit werd door Danse direct hersteld waardoor de keuken met maar één dag vertraging alsnog opgeleverd kon worden!
FOTO VAN DON TAMES
Mooi resultaat
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Dit was een hele leuke uitdaging, we hebben dit enorm graag gedaan voor jullie, geniet ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Al met al top”
Door Klerx op zaterdag 19 mei 2018 18
Een Keuken gekocht. De aanloop tot aankoop keuken is erg prettig verlopen. Ze besteden alle tijd aan je wensen en geven ook aan als iets niet mooi of niet mogelijk is. De maatvoering is keurig opgemeten, de levering en montage volgens planning gegaan. al met al Top!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Leuk om te horen, dankjewel en nog veel plezier van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg leuk”
Door Wouters op vrijdag 18 mei 2018 18
In januari van dit jaar is onze keuken geplaatst die we bij Danse Keukens hadden gekocht. We zijn er super blij mee! Contact tijdens het traject was top, meedenken en snel reageren! Na het plaatsen van de keuken zijn ze komen kijken naar het resultaat, erg leuk!
FOTO VAN WOUTERS
Lange keuken
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Heel leuk om te horen, hij is en blijft dan ook prachtig. Nog heel veel plezier van jullie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Nicolle Van Opijnen-Leyten op vrijdag 18 mei 2018 18
Super tevreden met onze nieuwe keuken, we vinden 'm zo gaaf! Alle voorbereidingen en het zetten van de keuken, verliep top. Zelf kwamen we er niet uit qua opstelling, maar ook dit hadden ze zo voor ons uitgetekend.
FOTO VAN NICOLLE VAN OPIJNEN-LEYTEN
Grote keuken
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
+ Toon extra foto van Nicolle Van Opijnen-Leyten
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Dit was een geweldige keuken om te mogen maken en hebben dit samen met jullie dan ook met veel plezier gedaan. Geniet van deze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Van Osch op woensdag 16 mei 2018 18
Wij hebben bij Danse onze nieuwe keuken gekocht voor in ons appartement en zijn tot op de dag van vandaag (ruim 1,5 jaar later) nog zeer tevreden over de keuken.

Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is de ongedwongen manier van adviseren en verkopen in vergelijking met sommige concurrenten. Na de definitieve offerte werd letterlijk tegen ons gezegd "slaap er een week over, denk er goed over na en kom er dan op terug". Er waren concurrenten bij waar we dezelfde middag nog een handtekening moesten zetten anders ging het feest niet door.

Daarnaast werd onze keuken tijdens een tekensessie direct in 3d uitgewerkt zodat we (nog voordat we iets hadden gekocht) een beeld hadden bij hoe de keuken eruit zou komen te zien.

Kortom, zeer tevreden over Danse Keuken.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Bedankt voor de leuke reactie. Het was erg leuk om dit voor jullie te mogen doen. Nog heel veel plezier van jullie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Jolanda van Leuven op woensdag 16 mei 2018 18
Wat een fijne zaak! Carola denkt goed mee en het maakte haar echt niet uit dat we toch een aantal keer weer de tekeningen lieten aanpassen. Snelle reactie op vragen via de e-mail en geen druk van nu kopen anders is de offerte niet meer geldig.....!

Aanvulling ontvangen 11 juni 2018: De aankoop is inmiddels ontvangen en helemaal naar wens. Service was echt super!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste familie van Leuven, we hebben het graag gedaan, veel plezier van jullie mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jan van Breugel op vrijdag 11 mei 2018 18
Vorig jaar hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Danse keukens. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen bij het ontwerpen hiervan. Het meedenken, de deskundigheid, adviezen, en vriendelijke benadering hebben wij zeer op prijs gesteld. Ook het aan huis komen kijken hoe het resultaat is geworden vonden wij erg attent. Zal mensen die een andere keuken willen aanschaffen zeker aanraden om eens bij Danse keukens te gaan kijken.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste familie van Breugel, wij hebben het graag gedaan en als zeer prettig ervaren om dit te mogen doen samen met jullie. Veel plezier nog van de prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Thea Peters op woensdag 9 mei 2018 18
Dit is de 2e keuken die we bij dit bedrijf kopen, dat zegt al genoeg,� super tevreden dus!! Goede afspraken, meedenken met de wensen die we hadden, helemaal top, ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Thnx, Carola!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste Thea en Ton, super leuk dat jullie wederom tevreden zijn, enorm leuk om dit met jullie gedaan te hebben en het resultaat is top!
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is geweldig”
Door Matij op woensdag 2 mei 2018 18
Erg tevreden over het meedenken in samenstellen van onze keuken. Alle tijd werd er genomen om de verschillende ideeën uit te werken. En het uiteindelijke resultaat is geweldig.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Graag gedaan Matij, hij is prachtig geworden, precies zoals jullie hem wilden. Heel veel plezier ervan!
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Beste Matij, het was heel leuk om dit met jullie te mogen doen en het resultaat is geweldig! Veel plezier met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Thea Voets op woensdag 2 mei 2018 18
Heb bij Danse een keuken gekocht.Super geholpen bij alles. Ben zeer tevreden met het eindresultaat. Zou dit bedrijf bij iedereen adviseren.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Dankjewel Mw. Voets, het was heel leuk om dit te mogen doen. We hebben nog even een foto van de keuken toegevoegd. Veel plezier met uw nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ton van Hees op dinsdag 1 mei 2018 18
Complete nieuwe keuken.Ontzettend goed advies gehad mensen die met je meedenken en erg gemotiveerd, zal zeker andere mensen adviseren om naar Danse Keukens te gaan.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Hartelijk dank voor jullie reactie, we hebben het graag gedaan, veel plezier van de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk contact”
Door V Beek op dinsdag 1 mei 2018 18
Wij hebben 2 jaar geleden onze keuken gekocht bij Danse Keukens in Drunen. Het persoonlijk contact (niet zo zakelijk en binnen 2 uur een keuken willen verkopen gevoel) sprak ons vanaf het begin al het meest aan en voelde prettig. Bakje koffie, leuk praatje, mee denken en op een correcte manier ter zaken komen. Uiteindelijk een fantastisch mooie keuken samengesteld met daarbij een ongedwongen en passend advies. De hardwerkende monteur die de keuken kwam plaatsen was uiteindelijk de kers op de taart. Danse Keukens is een absolute aanrader wat ons betreft. Het is een bedrijf met veel (brede) kennis die staat voor kwaliteit en hechten daarbij veel waarde aan contact met de klant.
REACTIE VAN CAROLA VAN DER ELZEN
Heel fijn om te horen, daar doen we het voor!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 30
Vestiging Danse Keukens
Website: dansekeukens.nl
  Drunen, Thomas Edisonweg 57, 5151 DH Drunen, tel 0416-531030
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.