Feedback
8,5

Nolte Keukens Rotterdam

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.noltekeukensrotterdam.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nolte Keukens Rotterdam
Nolte Keukens Rotterdam is uw leverancier voor Duitse keukens rechtstreeks uit de Nolte fabrieken in Duitsland, inbouwapparatuur en werkbladen. Uw Nolte keukenspecialist met ruim 20 jaar ervaring.

U hoeft niet naar Duitsland voor een echte Duitse keuken, in Rotterdam vind u Nolte keukens Rotterdam, wij leveren het gehele assortiment Nolte keukens rechtstreeks in geheel Nederland.

Onze keukenspecialisten vertellen u graag meer over de schitterende productlijn van Nolte keukens, zij ontvangen u graag in onze showroom in Rotterdam en stellen uw droomkeuken voor u samen.

Bezoek vrijblijvend onze Nolte keuken showroom, u vind ons in Rotterdam Ommoord aan de Satijnbloem 55. Graag tot ziens!
Ervaringen
Er zijn 16 ervaringen over Nolte Keukens Rotterdam. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren14 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Zeer positieve ervaring”
Door Leonard Scheepsma op maandag 26 apr 2021 21
Vanwege onze recente verhuizing hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft en wel bij Nolte Rotterdam. Eerdere ervaringen met keukenaankoop een jaar of wat geleden, maakte dat wij wat kopschuw op zoek gingen. "De aanbieding geldt slechts deze week", of, "Wanneer u nu niet tekent, komt de aanbieding te vervallen" tot ongevraagde telefoontjes toe, met bijna-dreigementen " nu toch te komen tekenen". --Zo niet bij Nolte Rotterdam! --
Het kopen van onze keuken bij Nolte was zowaar een plezier. Rustige, competente mensen die al jaren in het vak zitten, je goed advies geven en voor wie niets teveel is. We waren er dan ook vrij snel uit. Inmeten, levering en installatie verliep zeer professioneel, inclusief elektriciteit aanpassingswerk (ombouw krachtstroom voor de grote inductieplaat). Al met al een zeer positieve ervaring. We kunnen Nolte Rotterdam dan ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Voelde goed aan”
Door Gerhard op maandag 21 sep 2020 20
Na lang zoeken naar een aangepaste keuken, i.v.m. rolstoelafhankelijkheid, terecht gekomen bij Nolte Keukens in Rotterdam. Nolte Keukens voelde goed aan wat onze functionele wensen waren en wisten dit om te zetten in een mooi keuken ontwerp zonder "ziekenhuis gevoel". De plaatsing van keuken met een elektrisch hoog-laag systeem van Ropox is zonder problemen verlopen. Het resultaat is een prachtige maar zeker ook functionele keuken. Naast het Hoog-laag systeem is de bediening van de afvoer verplaatst en zijn de deuren van koelkast en vriezer voorzien van elektrische openers. De bediening van de afzuigkap is gekoppeld aan de kookplaat.
FOTO VAN GERHARD
Rolstoelvriendelijke keukenopstelling
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Van der Stel op donderdag 4 apr 2019 19
Na lang zoeken bij Nolte Keukens terechtgekomen. De service was super zonder aandringen en geen vraag was teveel. Het advies wat wij kregen was zeer welkom gezien onze geringe kennis. Na een half jaar hebben wij door onze eigen schuld een schade gehad welke zeer snel verholpen werd en zonder extra kosten. Wat wij zeer belangrijk vonden is dat wij lange tijd hebben kunnen rondkijken zonder constant aangesproken te worden.
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijke keuken”
Door Anneke Struik op woensdag 6 mrt 2019 19
We zijn bij Nolte Rotterdam heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Leuke ideeën en goed advies. De keuken werd bijna geheel naar wens gemonteerd. Een paar kleine afwijkingen. Een daarvan - een stopcontact werkte niet - is bij het plaatsen van de plint opgelost. De verkeerd geleverde plankjes worden binnenkort omgewisseld. Heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Gerda Odink op woensdag 6 jun 2018 18
We hebben op een heel fijne en rustige manier met heel goede ideëen van hun kant een mooie keuken uit mogen zoeken. Welke op prima manier geleverd is. En compleet. We zijn tevreden en genieten.
FOTO VAN GERDA ODINK
Hoekkeuken
REACTIE VAN GERDA ODINK
Het is maar een deel van de keuken. En zo wie zo genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk, duidelijk en vakkundig”
Door Zegveld op vrijdag 18 mei 2018 18
Uitgebreide keuken eind 2017 bij Nolte besteld na zeer veel omzwervingen bij andere bedrijven. Eerlijk, duidelijk en vakkundig. Alles volgens afspraak afgehandeld afwerking op de laatste puntjes duurde wat langer dan gehoopt maar een en ander is wel in orde gemaakt. Complimenten
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk, vakkundig en geduldig”
Door Max op zaterdag 3 mrt 2018 18
Vorige zomer een keuken en een badkamermeubel ontworpen en gekocht bij Nolte Rotterdam. Werd zeer vriendelijk, vakkundig, en geduldig geholpen. De montage was professioneel uitgevoerd. Ook op het laatst moment wou ik iets veranderen (combi-magnetron erbij) en dat bleek geen probleem te zijn. De resultaten zijn mooier dan verwacht! Een prima bedrijf en dus een echte aanrader..!
FOTO VAN MAX
Keuken professioneel geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Al met al tevreden”
Door Jepma op donderdag 9 nov 2017 17
Mooie keuken uitgezocht, inclusief plaatsen. keuken is in week 39 geplaatst door monteur. Helaas kwamen wij er achter dat er een muur niet haaks was. Gelukkig was het rond 15.00 uur. en hebben wij het probleem opgelost. De volgende dag kon de monteur verder met de keuken plaatsen. Erg jammer dat de koelkast niet leverbaar was/is. het is nu week 45 en nog geen koelkast. De afzuigkap moet nog geplaatst worden, en deurtjes vervangen. Ik hoop dat wij met de kerstdagen van onze keuken kunnen genieten.

Vervolg ontvangen 13 december 2017: Nolte keukens dhr. Vierhuis is langs geweest om de vervelende situatie van koelkast, afzuigkap en afwerking keuken te bespreken. De bestelde koelkast was niet leverbaar, erg jammer. Wij hebben een andere koelkast uitgezocht, die snel leverbaar was. In week 46 is de koelkast geplaats, de koof, afzuigkap en de deurtjes. Dit naar alle tevredenheid. De Nolte keuken is heel mooi geworden. Wij zijn er erg blij mee. De communicatie was minder goed. De services is goed, De afzuigkap maakte nogal herrie. Nolte keukens heeft gelijk contact met de leverancier opgenomen, die snel het probleem heeft opgelost. Al met al, wij zijn tevreden met de service en super tevreden met de Nolte keuken. Ik geef het bedrijf 4 sterren.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Lijdia van den Bos op zondag 25 jun 2017 17
Via een familielid bij dit bedrijf terecht gekomen. Na alle berichten in de media over de verschillende keukenleveranciers blij met Nolte. Een hele mooie keuken uitgezocht, helemaal onze stijl. Goed advies, niet opdringerig. Uitstekende service, oplettend personeel vooral met de bestelling. Meerdere keren gebeld of dit echt onze keuze was en zo fouten voorkomen. Plaatsing goed uitgevoerd en constant terugkoppeling.
FOTO VAN LIJDIA VAN DEN BOS
Keuken in onze stijl
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door E. Zandboer op dinsdag 27 dec 2016 16
Bestelproces ging prima, goed meegedacht en direct een goede offerte gekregen. Plaatsing ging goed, alleen de afzuigkap bleek niet te bedienen. Enkele weken later vervangen door een andere die wel goed te bedienen valt, zonder meerprijs.
Een misvatting over een factuur die wel door ons was voldaan, maar wat niet goed binnengekomen. Qua communicatie kan het misschien beter, maar over het geheel genomen: uitstekend. Plaatsing, prijs, afhandeling: allemaal naar tevredenheid en het afzuigkap-probleem is prima opgelost. Ik raad ze dus aan.
Reactie of foto toevoegen
“Je hoeft niet naar Duitsland”
Door Fam O.G op maandag 22 feb 2016 16
In juni gaf ik hier aan dat ik mijn keuken heb gekocht bij Nolte Rotterdam en zou review doorgeven hier over de plaatsing en de levering van mijn keuken. In oktober is mijn keuken geplaatst. Wij waren naar verschillende keukenzaken in Duitsland en Nederland langs geweest maar heb uiteindelijk toch (gelukkig) gekocht bij Nolte Rotterdam. Zoals eerder aangegeven hoef je in ieder geval niet naar Duitsland te gaan voor de prijs en (Duitse) kwaliteit. Nadat mijn keuken was geplaatst hadden we vraag over de sparing gedeelte van de keukenblad die onder de kookplaat stond. Ze kwamen binnen paar dagen langs en er werd meteen naar gekeken en deze zou goed staan en geen problemen veroorzaken. Heb een hele mooie prachtige keuken. Kortom een prima prijs-kwaliteit keuken gekocht bij Nolte Keukens Rotterdam. Bedankt voor jullie service.

Eerdere ervaring van 2 juni 2015: Nadat we bij verschillende keukenzaken in Nederland en Duitsland al rond hadden gekeken hebben we eindelijk onze keuken gekocht. We hebben onze keuken bij Nolte Keukens Rotterdam gekocht. Hier werd al meteen goed mee gedacht, en werden goede adviezen gegeven. De deskundige verkoper heeft ons uitstekend begeleid en voor praktische ongemakken behoed en tegelijkertijd ook op veel nieuwe ideeën gebracht. Voor de kwaliteit en voor de prijs hoef je in ieder geval niet meer te zoeken in Nederland of in Duitsland. Kortom een prima prijs-kwaliteit keuken gekocht bij Nolte Keukens Rotterdam. Over paar maanden gaan wij verhuizen naar onze nieuwbouw huis en word onze keuken geplaatst. Zodra de keuken geplaatst word laat ik weten hoe dit gegaan is. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden over de gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede aankoop”
Door P. de Graaf op zaterdag 23 jan 2016 16
Aankoopgesprek: Het aankoopgeprek verliep vlot, met goede informatie, tips etc en aandacht voor de klant. De verkoopster luisterde goed en hielp met keuzes maken zonder opdringerig te worden . Na wat onderhandelen kochten we de keuken.

Plaatsing: Vakkundige medewerker plaatste de keuken in 2 dagen. Helaas was de wasbak gedeukt uit de verpakking gekomen, en 1 spatplint had niet de juiste maat. Deze zouden nageleverd worden.

Aftersales: Wasbak werd 1 week later geplaatst, spatplint 4 weken later.

Conclusie: Goede aankoop waar we blij mee zijn. Keukenzaak zonder opdringerige verkopers (dat maak je niet veel mee) en vakkundige afhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over bereikte resultaat”
Door Meijer op vrijdag 23 okt 2015 15
Recent (zomer 2015) keuken gekocht en geplaatst door Noltekeukens Rotterdam / Interset Keukens. Wij zijn zeer tevreden over het bereikte resultaat. Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken en vakmanschap bij de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Zoals het moet”
Door À van der meer op donderdag 6 aug 2015 15
Na 16 jaar mijn tweede noltekeuken hier gekocht wij zijn zeervriendelijk geholpen en op de afgesproken levering/plaatsingtijd waren ze op tijd de zeer vriendelijke monteur en uiterst precies werkend waren een verademing dit is zoals het moet een vakman die zijn werk verstaat wij zijn zeer tevreden over noltekeukens en het bedrijf interset rotterdam.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door simone canter op vrijdag 27 mrt 2015 15
Prima keuken bedrijf! Ik heb vorige maand mijn keuken gekregen. Het is een hele mooie keuken geworden en hij was nog mooier dan ik dacht :-) De keuken is zeer netjes en vakkundig gemonteerd. Na het monteren heb ik in mijn nieuwe keuken de monteurs koffie aangeboden om de keuken in te wijden... haha PRIMA bedrijf met een goede en vriendelijke service.
REACTIE VAN SIMONE
Ik ben super blij met mijn hele mooie keuken. Ik heb veel meer ruimte gekregen, ondanks dat de ruimte hetzelfde is gebleven.
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Md op zaterdag 22 nov 2014 14
Keuken daar gekocht. Keuken is prima en service in de winkel ook. Ze zijn afgelopen vrijdag langs geweest om mijn keuken te installeren. Hier was ik niet helemaal tevreden over dus heb ik er een klacht over ingediend. De volgende mail heb ik verzonden. Beste Nolte Kuchen. Vandaag is de installatie van mij keuken geweest. Ik ben hier niet tevreden over en wil dit graag met u bespreken. Allereerst werd ik gebeld vanochtend. Dat het geld niet binnen is. Ik de hypotheker gebeld dit achterhaald. Intussen werd ik alweer terug gebeld dat jullie een fout hebben gemaakt en het geld inderdaad binnen was. Er werd netjes excuus aangeboden. En goed dit kan gebeuren. Toen werd ik gebeld dat de installateur had aangegeven dat het keukenblad niet pasten doordat er een houten latje in de keuken zit. Sorry maar deze zat er ook al in met het inmeten. Dat hadden ze toen toch kunnen zien? Goed wij het latje verwijderd en de installateur heb het latje later netjes terug geplaatst. Kan ook gebeuren. Toen werd ik gebeld dat de installateur heeft aangegeven dat de verkeerde koelkast is besteld en de goede eind van de week word gebracht. Okay. Vervelend want we hebben ruim op tijd de keuken besteld. Maar ook dit kan gebeuren. Toen werd ik gebeld met de vraag van de installateur aan welke kant ik de vriezer en welke kant ik de koelkast wil. Dat heb ik toch doorgegeven met het kopen. Lijkt mij dat dit in de papieren staat? Vervolgens ben ik langs gegaan. En blijkt dat de muur beschadigd zijn aan de zijkant door het induwen van het keukenblad. Met de mededeling sorry dat moet je maar even repareren. We betaalde bewust bijna 1000 euro om een keuken netjes en vakkundig te laten installeren. En niet om onze net gestucten en geverfde muren te beschadigen. Ik verwacht toch wel enige netheid. Ik heb foto's toegevoegd waar de schade op te zien is. De muren moeten nu gerepareerd worden en opnieuw geverfd. Waar ik dus echt niet blij mee ben! Vervolgens word er ook nog gezegd. Dat het keukenblad nu zo strak tussen de muur zit dat de enige manier om het er ooit uit te krijgen is het keukenblad door midden te breken. En hij geeft ook aan dat hij het niet kan kitten doordat het blad zo strak tegen de muur aanzit. Als ik dan zegt dat de keuken toch waterdicht moet zijn. Geeft hij aan dat ik maar een extra lat voor erboven moet kopen of moet tegelen. Sorry hoor maar volgens mij hoort hij gewoon netjes de keuken te installeren. Ik heb bij het kopen duidelijk benoemd dat de achtermuur met speciale duren verf word behandeld zodat ik geen achterwand nodig heb. Ik heb afgesproken met u dat de keuken vrijdag en zaterdag geïnstalleerd word. Toen ik zei tot morgen gaf de installateur aan dat hij zaterdagen niet werkt en maandag komt. Nu lijkt mij dit dat jullie dit beter moeten communiceren want nu moeten we zorgen dat er maandag ook iemand in huis is om hem te ontvangen waar we niet op hebben gerekend en ook nog eind van de week omdat de koelkast nageleverd moet worden. Al met al vind ik al deze dingen bij elkaar wel heel slordig. Ik verwacht van u dat u contact met mij zal opnemen om bovenstaande te bespreken.

Ik werd de volgende dag gebeld door nolte kuchen. Deze mevrouw viel direct aan met het verhaal dat schade nu eenmaal is met montage en dat ze vakkundig genoeg zijn. Oh ja en hoe raar het is dat mijn muren al geverfd waren, uh in een bestaand huis hoor je toch ook een keuken te kunnen plaatsen? Waar ik mevr erop aansprak dat ze misschien eerst kan beginnen met een joh vervelend dat je 1000 euro voor de montage betaald en dit niet helemaal naar tevredenheid is en excuus daarvoor maar ik wil u even wat zaken uitleggen. Kreeg ik een grote mond en werd ik direct afgekapt. Erg jammer dit. Dat er wat dingen fout kunnen gaan okay maar het lijkt mij dat je als bedrijf altijd klantvriendelijk hoort te zijn en iets netjes bespreekbaar moet zijn zonder dat je gelijk een klant overstemd en het probleem weg drukt. Waar ik aan het eind aangaf mij zo niet veilig te voelen om op deze manier contact op te nemen als er iets mis is krijg ik het antwoord dat is jammer, veel plezier met u keuken.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Nolte Keukens Rotterdam
aRotterdam , Satijnbloem 55, 3068 JP Rotterdam, tel 010 - 455 05 11
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.