Feedback
8,3

Nolte Keukens Rotterdam

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.noltekeukensrotterdam.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Nolte Keukens Rotterdam
Nolte Keukens Rotterdam is uw leverancier voor Duitse keukens rechtstreeks uit de Nolte fabrieken in Duitsland, inbouwapparatuur en werkbladen. Uw Nolte keukenspecialist met ruim 20 jaar ervaring.

U hoeft niet naar Duitsland voor een echte Duitse keuken, in Rotterdam vind u Nolte keukens Rotterdam, wij leveren het gehele assortiment Nolte keukens rechtstreeks in geheel Nederland.

Onze keukenspecialisten vertellen u graag meer over de schitterende productlijn van Nolte keukens, zij ontvangen u graag in onze showroom in Rotterdam en stellen uw droomkeuken voor u samen.

Bezoek vrijblijvend onze Nolte keuken showroom, u vind ons in Rotterdam Ommoord aan de Satijnbloem 55. Graag tot ziens!
Ervaringen
Er zijn 12 ervaringen over Nolte Keukens Rotterdam. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren9 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 12 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: montage, service
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Familie Vonk op vrijdag 3 feb 2023 23
Op advies van onze buren zijn we naar Nolte Rotterdam gegaan. Een perfecte opstelling was snel ontworpen. Daarna werd het een besluitvorming voor ons over hoe duur we de keuken wilde maken qua materiaal en apparatuur. Nolte heeft hier ons in geadviseerd zonder druk en met veel geduld (we zijn een paar keer langs geweest en hebben een paar keer gebeld). Bij de laatste inmeting bij ons thuis heeft Nolte nog een laatste aanpassing gedaan (dieper blad en hoger zodat de keuken doorliep als vensterbank). Dit is heel mooi geworden en hadden we zelf niet kunnen verzinnen. Helaas was er bij de bestelling een hoge kast in een verkeerde maar besteld waardoor de plaatsingsdatum moest worden uitgesteld. Maar na wat geschuif met agenda's en stucadoor ed heeft dit niet veel extra gedoe opgeleverd. De keuken is inmiddels geplaatst op een gedegen manier. De installateurs waren aardig en vakkundig. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Heel, heel blij met de nieuwe keuken”
Door Astrid Sikken en Rien van der Meer op donderdag 27 okt 2022 22
Hele mooie, degelijke keuken gekocht! Prettige verkoper, geen gladde praatjes, gewoon eerlijk en meedenkend. Vriendelijke en kundige monteur(s). Denken mee en netjes afgewerkt. Heel, heel blij mee! Top zaak van begin tot eind.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor oplossing”
Door Robert Waanders op zondag 7 nov 2021 21
2e review naar aanleiding van de voorgaande beoordeling. Contact met Nolte keukens gehad en de problemen zijn gelukkig verholpen, zelfs de matjes van de keukenlades zijn geleverd goede service....top!! Bedankt in ieder geval dat het nu snel opgelost is.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Leonard Scheepsma op maandag 26 apr 2021 21
Vanwege onze recente verhuizing hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft en wel bij Nolte Rotterdam. Eerdere ervaringen met keukenaankoop een jaar of wat geleden, maakte dat wij wat kopschuw op zoek gingen. "De aanbieding geldt slechts deze week", of, "Wanneer u nu niet tekent, komt de aanbieding te vervallen" tot ongevraagde telefoontjes toe, met bijna-dreigementen " nu toch te komen tekenen". --Zo niet bij Nolte Rotterdam! --
Het kopen van onze keuken bij Nolte was zowaar een plezier. Rustige, competente mensen die al jaren in het vak zitten, je goed advies geven en voor wie niets teveel is. We waren er dan ook vrij snel uit. Inmeten, levering en installatie verliep zeer professioneel, inclusief elektriciteit aanpassingswerk (ombouw krachtstroom voor de grote inductieplaat). Al met al een zeer positieve ervaring. We kunnen Nolte Rotterdam dan ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Voelde goed aan”
Door Gerhard op maandag 21 sep 2020 20
Na lang zoeken naar een aangepaste keuken, i.v.m. rolstoelafhankelijkheid, terecht gekomen bij Nolte Keukens in Rotterdam. Nolte Keukens voelde goed aan wat onze functionele wensen waren en wisten dit om te zetten in een mooi keuken ontwerp zonder "ziekenhuis gevoel". De plaatsing van keuken met een elektrisch hoog-laag systeem van Ropox is zonder problemen verlopen. Het resultaat is een prachtige maar zeker ook functionele keuken. Naast het Hoog-laag systeem is de bediening van de afvoer verplaatst en zijn de deuren van koelkast en vriezer voorzien van elektrische openers. De bediening van de afzuigkap is gekoppeld aan de kookplaat.
FOTO VAN GERHARD
Rolstoelvriendelijke keukenopstelling
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Van der Stel op donderdag 4 apr 2019 19
Na lang zoeken bij Nolte Keukens terechtgekomen. De service was super zonder aandringen en geen vraag was teveel. Het advies wat wij kregen was zeer welkom gezien onze geringe kennis. Na een half jaar hebben wij door onze eigen schuld een schade gehad welke zeer snel verholpen werd en zonder extra kosten. Wat wij zeer belangrijk vonden is dat wij lange tijd hebben kunnen rondkijken zonder constant aangesproken te worden.
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijke keuken”
Door Anneke Struik op woensdag 6 mrt 2019 19
We zijn bij Nolte Rotterdam heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Leuke ideeën en goed advies. De keuken werd bijna geheel naar wens gemonteerd. Een paar kleine afwijkingen. Een daarvan - een stopcontact werkte niet - is bij het plaatsen van de plint opgelost. De verkeerd geleverde plankjes worden binnenkort omgewisseld. Heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Gerda Odink op woensdag 6 jun 2018 18
We hebben op een heel fijne en rustige manier met heel goede ideëen van hun kant een mooie keuken uit mogen zoeken. Welke op prima manier geleverd is. En compleet. We zijn tevreden en genieten.
FOTO VAN GERDA ODINK
Hoekkeuken
REACTIE VAN GERDA ODINK
Het is maar een deel van de keuken. En zo wie zo genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk, duidelijk en vakkundig”
Door Zegveld op vrijdag 18 mei 2018 18
Uitgebreide keuken eind 2017 bij Nolte besteld na zeer veel omzwervingen bij andere bedrijven. Eerlijk, duidelijk en vakkundig. Alles volgens afspraak afgehandeld afwerking op de laatste puntjes duurde wat langer dan gehoopt maar een en ander is wel in orde gemaakt. Complimenten
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk, vakkundig en geduldig”
Door Max op zaterdag 3 mrt 2018 18
Vorige zomer een keuken en een badkamermeubel ontworpen en gekocht bij Nolte Rotterdam. Werd zeer vriendelijk, vakkundig, en geduldig geholpen. De montage was professioneel uitgevoerd. Ook op het laatst moment wou ik iets veranderen (combi-magnetron erbij) en dat bleek geen probleem te zijn. De resultaten zijn mooier dan verwacht! Een prima bedrijf en dus een echte aanrader..!
FOTO VAN MAX
Keuken professioneel geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Al met al tevreden”
Door Jepma op donderdag 9 nov 2017 17
Mooie keuken uitgezocht, inclusief plaatsen. keuken is in week 39 geplaatst door monteur. Helaas kwamen wij er achter dat er een muur niet haaks was. Gelukkig was het rond 15.00 uur. en hebben wij het probleem opgelost. De volgende dag kon de monteur verder met de keuken plaatsen. Erg jammer dat de koelkast niet leverbaar was/is. het is nu week 45 en nog geen koelkast. De afzuigkap moet nog geplaatst worden, en deurtjes vervangen. Ik hoop dat wij met de kerstdagen van onze keuken kunnen genieten.

Vervolg ontvangen 13 december 2017: Nolte keukens dhr. Vierhuis is langs geweest om de vervelende situatie van koelkast, afzuigkap en afwerking keuken te bespreken. De bestelde koelkast was niet leverbaar, erg jammer. Wij hebben een andere koelkast uitgezocht, die snel leverbaar was. In week 46 is de koelkast geplaats, de koof, afzuigkap en de deurtjes. Dit naar alle tevredenheid. De Nolte keuken is heel mooi geworden. Wij zijn er erg blij mee. De communicatie was minder goed. De services is goed, De afzuigkap maakte nogal herrie. Nolte keukens heeft gelijk contact met de leverancier opgenomen, die snel het probleem heeft opgelost. Al met al, wij zijn tevreden met de service en super tevreden met de Nolte keuken. Ik geef het bedrijf 4 sterren.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Lijdia van den Bos op zondag 25 jun 2017 17
Via een familielid bij dit bedrijf terecht gekomen. Na alle berichten in de media over de verschillende keukenleveranciers blij met Nolte. Een hele mooie keuken uitgezocht, helemaal onze stijl. Goed advies, niet opdringerig. Uitstekende service, oplettend personeel vooral met de bestelling. Meerdere keren gebeld of dit echt onze keuze was en zo fouten voorkomen. Plaatsing goed uitgevoerd en constant terugkoppeling.
FOTO VAN LIJDIA VAN DEN BOS
Keuken in onze stijl
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Nolte Keukens Rotterdam
  Rotterdam, Satijnbloem 55, 3068 JP Rotterdam, tel 010-4550511
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.