Feedback
8,7

Alpon Parket

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 078-6137677 | Blekersdijk 114-120, 3311 LG Dordrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Alpon Parket
Alpon Parket adviseert, levert, legt en onderhoudt aan zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf levert onder andere parket, laminaat, kurk vloeren, pvc vloeren en marmoleum.
Alternatieven voor Alpon Parket
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 141 ervaringen
• LAB21
   
(Capelle aan den IJssel Zuid-Holland) score 8,0 uit 760 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,6 uit 434 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,6 uit 413 ervaringen
• 't Vloerenhuis
   
(Putten Gelderland) score 9,7 uit 81 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Alpon Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren12 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 13 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Bevalt prima”
Door Dick Verheijen op zondag 27 nov 2022 22
Quickstep vloer gekocht. Bevalt prima; uitstekend meedenkende verkoopmedewerker, ook als de planning van ons uit moest worden verschoven en een ''super legger'' van de vloer met oog voor detail en kwaliteit van afwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en lakken van de vloer”
Door John van de Burgt op zondag 4 sep 2022 22
Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen bij dit bedrijf met een uitvoerig gesprek en staaltjes mee naar huis van droogloopmatten die hun ook leveren en goed voorgelicht over onze vloer die we hebben laten schuren en lakken. De vakman kwam en drie dagen later was alles klaar schuren en lakken en eerlijk het is echt mooie geworden hulde aan Jeffrey die overigens zeer vriendelijk te werk gaat en zijn vak verstaat. Wij hebben lange tijd geleden de behandelde vloer gekocht bij Alpon Parket en familie heeft ook vloeren laten doen door dit bedrijf die ook heel blij zijn met hun vloeren, kortom een prima zaak dit bedrijf!
FOTO VAN JOHN VAN DE BURGT
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Janneke op woensdag 17 aug 2022 22
Ontzettend tevreden met Alpon Parket! Fijne mensen, zowel in de winkel als de vloerenleggers, enorm vakmanschap! Onze bamboevloer ligt er retestrak in en ook de niet altijd even rechte muren werden vakkundig aangepast met het plaatsen van de plinten. Enorme aanrader! Prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Ruupster & Annie op zondag 14 aug 2022 22
Onze houten visgraat vloer is zeer vakkundig gelegd. Afspraken zijn netjes nagekomen en prettig verlopen communicatie. Prachtig resultaat.
FOTO VAN RUUPSTER
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Maarten en Bep op zaterdag 13 aug 2022 22
Goed advies vooral wat betreft de vloerverwarming zijn 2x komen meten voor het vochtgehalte van de betonvloer. Is ook super netjes gelegd en al het afval is ook keurig opgeruimd en meegenomen. Ik kan dan dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Judith van Dalen op woensdag 6 jul 2022 22
Hele fijne ervaring met Alpon parket. Bij meerdere winkels wezen oriënteren, maar alleen bij Alpon echt goed en eerlijk geholpen. Er werd met mij meegedacht en ben zeer goed geadviseerd. Prima prijs, service en vakmanschap!
FOTO VAN JUDITH VAN DALEN
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en netjes gelegd”
Door Arne r op vrijdag 29 jan 2021 21
Heel goed geadviseerd door Arthur. Je merkt dat het een echt familiebedrijf is. Goed advies, heldere communicatie, denken met je mee. De vloer werd vakkundig en netjes gelegd. Kortom, wij zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer is keurig netjes gelegd”
Door Cees Kromeich op woensdag 2 dec 2020 20
Mooie vloer gekocht bij Alpon. Super service, ze denken mee en zoeken oplossingen. Vloer is keurig netjes gelegd. Bedankt Alpon, we zijn er reuze blij mee.
FOTO VAN CEES KROMEICH
Reactie of foto toevoegen
“Fijn gegaan”
Door Evert van der Laan op donderdag 30 apr 2020 20
Bij het eerste bezoek al een hele prettige indruk. Er wordt meegedacht toegelicht en de offerte is snel in huis. De vloer is vandaag klaar - de vakman die Alpon vertegenwoordigd is een man met passie voor zijn vak, prettig in de omgang en levert subliem werk af. Ook hij denkt mee, legt uit en doet letterlijk fluitend zijn werk. Formidabel heel fijn een aanrader dus.

Aanvulling ontvangen 2 mei 2020: Dit betrof een bestaande maple vloer schuren en lakken + het plaatsen van nieuwe plinten. Perfect uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Renzo en Diana op donderdag 28 nov 2019 19
Wij hebben laminaat gekocht in de winkel in Dordrecht. We zijn daar goed geholpen en kregen duidelijk advies. Het laminaat ligt nu in ons huis en het is erg mooi en door een vakman van Alpon gelegd. We zijn erg tevreden en willen de medewerkers van Alpon bedanken! We zijn heel blij met deze vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer gelegd”
Door Sara Schoenmakers op vrijdag 22 mrt 2019 19
Echt een aanrader. Heel fijne, persoonlijke service. Wat een prachtige visgraat parketvloer is het geworden. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Fam. Rienstra op vrijdag 19 okt 2018 18
Enkele maanden geleden hebben wij bij Alpon parket een laminaatvloer gekocht. We zijn hier zeer prettig geholpen door Ian Sonnevelt. Hij heeft eindeloos geduld en geen enkele moeite is te veel. Zelfs met enkele stalen naar onze woning komen om beter te kunnen beslissen werd aangeboden en ook gedaan. Verder houdt men zich aan alle afspraken en is ook het personeel dat komt leggen zeer vriendelijk en correct. Wij bevelen Alpon parket van harte aan, ouderwetse klantvriendelijkheid en service hebben wij hier mogen ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met resultaat”
Door P. de Graaf op zaterdag 23 jan 2016 16
We waren op zoek naar een PVC vloer met vloerverwarming. Bij deze zaak werden we enthousiast en vakkundig geholpen. Geen moeite was teveel om tot de juiste keuze te komen. De keuze uit PVC vloeren is enorm, dus we waren uiteindelijk blij de juiste vloer gevonden te hebben.

Het plaatsen ging goed gecoordineerd in 3 dagen. Eerst werd de vloerverwarming ingefreest,daarna de vloer gelegd, op dag 3 werden de plinten door het hele huis geplaatst.

Plaatsing verliep vlekkeloos en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 4
Vestiging Alpon Parket
aDordrecht , Blekersdijk 114-120, 3311 LG Dordrecht, tel 078 - 613 76 77
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.