Feedback
9,5

Alpon Parket

Score uit 31 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 078-6137677 | Blekersdijk 114-120, 3311 LG Dordrecht
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Alpon Parket
Alpon Parket adviseert, levert, legt en onderhoudt aan zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf levert onder andere parket, laminaat, kurk vloeren, pvc vloeren en marmoleum.
Alternatieven voor Alpon Parket
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 342 ervaringen
• LAB21
   
(Capelle aan den IJssel Zuid-Holland) score 8,0 uit 927 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 398 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 96 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 260 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 31 ervaringen over Alpon Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren30 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 31 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Niks anders dan lof”
Door Francis van Gastel/de Groot op vrijdag 17 mei 2024 24
Het bestaat nog!! Aandacht voor de klant. Bij binnenkomst in de showroom werd al duidelijk waarom dit bedrijf door vele wordt aanbevolen. Vriendelijke mensen en meegaand in al je wensen. Tijdens het opmeten kregen we een staaltje om zo te kijken hoe het zou staan in de ruimtes. Top service. Alles is keurig netjes verlopen en de vloer is prachtig. We werden zelfs nog gebeld of alles naar wens is gegaan en hoe we het resultaat vonden. Niks anders dan lof voor deze mannen!
FOTO VAN FRANCIS VAN GASTEL/DE GROOT
+ Toon extra foto van Francis van Gastel/de Groot
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Denise & Robin op vrijdag 17 mei 2024 24
Alpon Parket heeft ons recent geholpen met het vervangen van onze vloer na waterschade, en we zijn zeer tevreden met hun service. Vanaf het begin merkten we dat ze zeer oplossingsgericht te werk gingen. Onze oorspronkelijke vloer was helaas niet meer leverbaar, maar het team van Alpon Parket zette alle zeilen bij om een passende oplossing te vinden. De kwaliteit van het werk was uitstekend, en de afwerking was tot in de puntjes verzorgd. Overal was aan gedacht; van het afvoeren van het onbruikbare materiaal tot aan het stofzuigen van de herstelde vloer. We zijn Alpon Parket, in het bijzonder Arthur, dankbaar voor hun hulp in deze, voor ons, nogal stressvolle situatie. We raden Alpon Parket dan ook zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vooral deskundige vloerspecialist. Indien wij in de toekomst nog een nieuwe vloer nodig hebben, komen we hier zeker terug!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Sjaak Bogers en Hetty Bliekendaal op woensdag 15 mei 2024 24
Wij hebben een parketvloer laten leggen in on nieuwe appartement. 2 keer hebben het moeten verzetten ivm de oplevering. Ondanks dat zeer meegaande medewerking en bij sleutel werd er direct aangevangen met het leggen van de vloer. Wij zeer tevreden met met het resultaat, keurige afwerking en zeer vakkundig gelegd. Klasse hiervoor! Ook geweldig dat we heel fijn geholpen zijn, en een zeer goede prijs die we betaald hebben. Een een woord Klasse!
FOTO VAN SJAAK BOGERS EN HETTY BLIEKENDAAL
+ Toon extra foto van Sjaak Bogers en Hetty Bliekendaal
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door René Stierman op zondag 5 mei 2024 24
Afgelopen maand heeft Alpon zeer vakkundig in de slaapkamers een laminaatvloer met bijpassende plinten en afwerklijsten gelegd. Uitstekende service in de winkel als tijdens de montage. In 2000 heeft Alpon al zowel beneden als boven de vloeren gelegd. Geen wonder dat dit bedrijf al 70 jr bestaat.
FOTO VAN RENÉ STIERMAN
+ Toon extra foto van René Stierman
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Gido Seker op woensdag 1 mei 2024 24
In één woord fantastisch, zeer goed geholpen, prachtige vloer en fijne mensen. Echt een aanrader voor een nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloeren”
Door Ad en Ineke op vrijdag 26 apr 2024 24
Bijna alles klopte: verwijderen laminaat; leggen parket in de huiskamer en de hal en vloerbedekking op de slaapkamers. Planning klopte. Houden zich aan afspraken. Denken met je mee. Zijn klantvriendelijk en behulpzaam. En daar waar er iets niet klopte is dat door Alpon genereus hersteld. Mooie vloeren, echt kwaliteit. Zijn echte vakmensen.
FOTO VAN AD EN INEKE
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geschuurd en gelakt”
Door Piet op dinsdag 6 feb 2024 24
Onze vloer opnieuw geschuurd en gelakt. Wat een keurig werk.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Henny & Karin Kooijman op zondag 24 dec 2023 23
In het verleden heeft Alpon al een hardhouten vloer in onze woning gelegd, nu hadden we ze gevraagd voor een PVC vloer, beneden, boven en op beide trappen, ook dit is weer naar alle tevredenheid uitgevoerd, we zijn heel blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Alyda den Hollander op vrijdag 15 dec 2023 23
Bij verduurzamen en renoveren van 1e etage van mijn appartement in binnenstad Dordrecht, heeft Alon Parket de vloer verzorgd, kurkvloer Corsica click. Zeer geduldig geholpen, waarbij heel deskundig is meegedacht in lijn van mijn wens. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie vloer”
Door Sandra de Ruijter op maandag 20 nov 2023 23
Alpon Parket heeft een mooie vloer gelegd in onze nieuwbouwwoning. Persoonlijk contact en korte lijnen met het bedrijf zijn plezierig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fred Langerak op zondag 8 okt 2023 23
Van begin tot eind een zeer vakkundig bedrijf. Grote waardering voor Jef die de vloer gelegd heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Prima vloer”
Door C de Graaf op zondag 24 sep 2023 23
Prima pvc laminaat vloer gelegd in de gang en keuken. Vakwerk! Heel blij ermee.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door Francien op vrijdag 15 sep 2023 23
Mijn vloer is weer als nieuw na schuren en een nieuwe laklaag. Ik ben ook superblij met de nieuwe vloer in mijn slaapkamer. Heel netjes en in goed overleg geregeld. Heel vriendelijke medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig gelegd”
Door Andreas van Diepen op zaterdag 15 jul 2023 23
Laminaat van Meister. De voorlichting was zeer goed. Prachtig gelegd door een vakman die goed wist wat de klant wilde.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en lakken”
Door Peter van Valen op zaterdag 8 jul 2023 23
Afgelopen week onze zwart houten visgraat vloer opnieuw laten bijkleuren na 7 jaar. Was hier en daar behoorlijk verkleurd en gesleten door intensief gebruik. Is in 2 dagen weer helemaal nieuw gemaakt door de vakmannen van Alpon. Een van de weinigen bedrijven tegenwoordig die hun afspraken nakomen en dus ook doen wat ze beloven.Het eindigt bij Alpon dus niet na de verkoop, maar ook jaren later staan ze nog steeds voor je klaar.
FOTO VAN PETER VAN VALEN
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Elise op vrijdag 16 jun 2023 23
Via mijn moeder de tip gekregen om voor onze nieuwe vloer bij Alpon te gaan kijken. Meteen bij binnenkomst zeer hartelijk ontvangen! Er werden veel vragen gesteld waardoor wij meteen begrepen dat deze mensen hun vak verstaan. Niks geen pushen en gladde verkooptechniek; een verademing!
Onze verbouwing liet nog 6 maanden op zich wachten maar proactief werd er geïnformeerd naar de planning en Arthur is meerdere malen komen kijken. Eindelijk was het dan zover en de nieuwe vloer mocht gelegd worden. Jan die kwam en geen enkele uitdaging was Jan teveel. Helaas door een foutieve werktekening van de keuken leverancier kwamen wij voor een nieuwe uitdaging te staan. Waar de mensen van de keuken niet langs wilden komen en mee wilden denken wat betreft oplossingen was daar Alpon! Meteen na ons telefoontje kwam Arthur langs om te kijken en nog geen week later was Jan daar weer om een deel van de vloer die hij zo keurig gelegd had eruit te halen om vervolgens weer aan te helen. Wederom vakwerk! Het is dat wij geen 11 uit mogen delen maar meer dan een dikke 10 heeft dit bedrijf verdiend. Wat een kennis, kwaliteit en service leveren deze mensen. Mochten wij in de toekomst een nieuwe vloer willen of iemand ons vraagt waar een vloer te kopen is het antwoord Alpon! Ontzettend bedankt want mede door jullie kunnen wij straks genieten van ons mooie "nieuwe" (t)huis.
FOTO VAN ELISE
REACTIE VAN ALPON PARKET BV
Hallo Elise,

Dank je wel voor de mooie woorden en de fijne samenwerling.

Heel veel plezier van jullie mooie huis.

M.v.g.
Arthur
Reactie of foto toevoegen
“Herstellen van de parketvloer”
Door Martine Jetten op vrijdag 5 mei 2023 23
Alpon heeft offerte uitgebracht voor het herstellen van de parketvloer n.a.v. waterschade. Het parket 35 jaar geleden bij Alpon gekocht. De vloer ziet er als nieuw uit. Rudi heeft fantastisch vakkundig werk geleverd. Wat een vakman en aardig mens. Bedankt Rudi.
Reactie of foto toevoegen
“Alpon ontzorgt een klant volledig”
Door Martijn op zaterdag 28 jan 2023 23
Voor mijn werk laat ik vaak vloeren plaatsen waarbij mijn voorkeur uit gaat naar hout; deze branche is dus niet nieuw voor mij. Dit was mijn eerste ervaring met Alpon parket. Naast het zeer uitgebreide assortiment en het goede en eerlijke advies in de showroom is de vloer buitengewoon vakkundig gelegd. Zelfs de niet standaard wensen zoals een afwijkende kleur plint en massieve trapneuzen zijn perfect gerealiseerd. Het is niet de voordeligste partij, maar Alpon ontzorgt een klant volledig, da's misschien wel belangrijker dan een voordelige vloer/vloerenlegger waarbij je met ellende blijft zitten.
FOTO VAN MARTIJN JANS
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Patricia op donderdag 1 dec 2022 22
Ik had een vloer gezien op internet die ik graag wilde zien, Alpon Parket heeft speciaal een pak besteld en deze heb ik thuis gehad. Beslissing genomen en Alpon zorgde ervoor dat zij deze vloer konden leveren en plaatsen. Deze week is de vloer op 3 verdiepingen geplaatst. Super mooi, strak en net afgewerkt. Je zag de kwaliteit en passie van het bedrijf in de vloer terug. Ik kan niet anders zeggen dat ik echt super tevreden ben.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt prima”
Door Dick Verheijen op zondag 27 nov 2022 22
Quickstep vloer gekocht. Bevalt prima; uitstekend meedenkende verkoopmedewerker, ook als de planning van ons uit moest worden verschoven en een ''super legger'' van de vloer met oog voor detail en kwaliteit van afwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren en lakken van de vloer”
Door John van de Burgt op zondag 4 sep 2022 22
Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen bij dit bedrijf met een uitvoerig gesprek en staaltjes mee naar huis van droogloopmatten die hun ook leveren en goed voorgelicht over onze vloer die we hebben laten schuren en lakken. De vakman kwam en drie dagen later was alles klaar schuren en lakken en eerlijk het is echt mooie geworden hulde aan Jeffrey die overigens zeer vriendelijk te werk gaat en zijn vak verstaat. Wij hebben lange tijd geleden de behandelde vloer gekocht bij Alpon Parket en familie heeft ook vloeren laten doen door dit bedrijf die ook heel blij zijn met hun vloeren, kortom een prima zaak dit bedrijf!
FOTO VAN JOHN VAN DE BURGT
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Janneke op woensdag 17 aug 2022 22
Ontzettend tevreden met Alpon Parket! Fijne mensen, zowel in de winkel als de vloerenleggers, enorm vakmanschap! Onze bamboevloer ligt er retestrak in en ook de niet altijd even rechte muren werden vakkundig aangepast met het plaatsen van de plinten. Enorme aanrader! Prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Ruupster & Annie op zondag 14 aug 2022 22
Onze houten visgraat vloer is zeer vakkundig gelegd. Afspraken zijn netjes nagekomen en prettig verlopen communicatie. Prachtig resultaat.
FOTO VAN RUUPSTER
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Maarten en Bep op zaterdag 13 aug 2022 22
Goed advies vooral wat betreft de vloerverwarming zijn 2x komen meten voor het vochtgehalte van de betonvloer. Is ook super netjes gelegd en al het afval is ook keurig opgeruimd en meegenomen. Ik kan dan dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Judith van Dalen op woensdag 6 jul 2022 22
Hele fijne ervaring met Alpon parket. Bij meerdere winkels wezen oriënteren, maar alleen bij Alpon echt goed en eerlijk geholpen. Er werd met mij meegedacht en ben zeer goed geadviseerd. Prima prijs, service en vakmanschap!
FOTO VAN JUDITH VAN DALEN
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en netjes gelegd”
Door Arne r op vrijdag 29 jan 2021 21
Heel goed geadviseerd door Arthur. Je merkt dat het een echt familiebedrijf is. Goed advies, heldere communicatie, denken met je mee. De vloer werd vakkundig en netjes gelegd. Kortom, wij zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer is keurig netjes gelegd”
Door Cees Kromeich op woensdag 2 dec 2020 20
Mooie vloer gekocht bij Alpon. Super service, ze denken mee en zoeken oplossingen. Vloer is keurig netjes gelegd. Bedankt Alpon, we zijn er reuze blij mee.
FOTO VAN CEES KROMEICH
Reactie of foto toevoegen
“Fijn gegaan”
Door Evert van der Laan op donderdag 30 apr 2020 20
Bij het eerste bezoek al een hele prettige indruk. Er wordt meegedacht toegelicht en de offerte is snel in huis. De vloer is vandaag klaar - de vakman die Alpon vertegenwoordigd is een man met passie voor zijn vak, prettig in de omgang en levert subliem werk af. Ook hij denkt mee, legt uit en doet letterlijk fluitend zijn werk. Formidabel heel fijn een aanrader dus.

Aanvulling ontvangen 2 mei 2020: Dit betrof een bestaande maple vloer schuren en lakken + het plaatsen van nieuwe plinten. Perfect uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Renzo en Diana op donderdag 28 nov 2019 19
Wij hebben laminaat gekocht in de winkel in Dordrecht. We zijn daar goed geholpen en kregen duidelijk advies. Het laminaat ligt nu in ons huis en het is erg mooi en door een vakman van Alpon gelegd. We zijn erg tevreden en willen de medewerkers van Alpon bedanken! We zijn heel blij met deze vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer gelegd”
Door Sara Schoenmakers op vrijdag 22 mrt 2019 19
Echt een aanrader. Heel fijne, persoonlijke service. Wat een prachtige visgraat parketvloer is het geworden. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Fam. Rienstra op vrijdag 19 okt 2018 18
Enkele maanden geleden hebben wij bij Alpon parket een laminaatvloer gekocht. We zijn hier zeer prettig geholpen door Ian Sonnevelt. Hij heeft eindeloos geduld en geen enkele moeite is te veel. Zelfs met enkele stalen naar onze woning komen om beter te kunnen beslissen werd aangeboden en ook gedaan. Verder houdt men zich aan alle afspraken en is ook het personeel dat komt leggen zeer vriendelijk en correct. Wij bevelen Alpon parket van harte aan, ouderwetse klantvriendelijkheid en service hebben wij hier mogen ervaren.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 16
Vestiging Alpon Parket
Website: alponparket.nl/
  Dordrecht, Blekersdijk 114-120, 3311 LG Dordrecht, tel 078-6137677
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.