Feedback
8,4

De Bron Wonen

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-7370558 | Broersvest 59b, 3111 EC Schiedam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Bron Wonen
Wij zijn 27 jaar actief op het gebied van tapijt, vinyl, zonwering en laminaat. Door onze manier van werken, kwaliteit leveren, afspraken correct nakomen, service bieden, en toch altijd tegen de scherpste prijs leveren, hebben wij een goede naam opgebouwd.
Alternatieven voor De Bron Wonen
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• LAB21
   
(Delft Zuid-Holland) score 8,0 uit 927 ervaringen
• Knulst Vloeren
   
(Utrecht Utrecht) score 9,7 uit 337 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 95 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 399 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 260 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over De Bron Wonen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Fantastisch werk”
Door Taco & Lou op woensdag 12 apr 2023 23
De Bron Wonen heeft na een productiefout in de vloer heel netjes alles opnieuw gelegd. De vloer is verwijderd en vervolgens is de ondervloer geëgaliseerd en is er een nieuwe PVC vloer geplakt. Fantastisch werk. Blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Paul en Joke Dekker Vlaardingen. op dinsdag 7 jun 2022 22
Nadat wij uiterst vriendelijk en deskundig geholpen zijn in de winkel in Schiedam werd op 3 mei de laminaat vloer gelegd. Er werd vakkundig en netjes gewerkt. Zowel de vloer, de plakplinten en hoge plinten zijn netjes afgewerkt. We zijn heel blij met het eindresultaat. Wij raden de Bron Wonen zeker aan.
FOTO VAN PAUL EN JOKE DEKKER VLAARDINGEN.
Reactie of foto toevoegen
“Professionals”
Door Indra Sripal op woensdag 14 jul 2021 21
Wat een professionals zijn deze mensen! Ze ontzorgen je, zijn zeer vriendelijk en dienstverlenend ook nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd zijn ze toegankelijk voor vragen. De vloeren zijn prachtig geworden en zeer strak gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hussein op zaterdag 3 apr 2021 21
Voor het eerst laminaat en tapijt laten plaatsen. Ik ben super goed geadviseerd en heb veel keuze gehad door het grote assortiment. De jongens die het kwamen plaatsen zijn top! Heel mooi en strak geplaatst en afgewerkt! Zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer en luxaflex”
Door Coja op donderdag 31 dec 2020 20
Ondanks dat ik nog midden in de verbouwing zat toch pvc vloer gelegd, kamer voor kamer. Later teruggekomen om plinten te zetten en luxaflex op te hangen. Top. Ook verkoper Joop bedankt doe met veel betrokkenheid de koop en uitvoering begeleidde.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed”
Door M. Akbulut op woensdag 16 dec 2020 20
Wij hadden een strakke tijdschema met een harde deadline. Wij hadden ons vergist wanneer men zou starten waardoor de jongens van De Bron Wonen 1 dag minder hadden dan ingepland. Maar ze hebben het met vlag en wimpel afgerond en alles is goed. Wij zijn ook tevreden over het verkoopproces waarbij we uitermate goed zijn begeleid geen pusherige verkopers maar deelgenoten aan je uitdaging. Meedenkendheid en flexibiliteit is wat je nodig hebt in een stressvolle verbouwing en dat hebben ze. Waarvoor dank!
FOTO VAN M. AKBULUT
Reactie of foto toevoegen
“Niet zo tevreden”
Door Sigurd op woensdag 9 sep 2020 20
Bron wonen heb bij mij laminaat gelegd maar ben er niet tevreden over sommige latjes laten al los en bij mijn verwarming slecht gelegd als je ze dan ben er over zeg hij gewoon zo lig het bij mijn ook thuis ken niet anders nou slechte service en als je nog drie pakken over heb om terug te brengen zeg hij gewoon we nemen niks terug ik weet nog wel paar jaar geleden heb ik ook laminaat over was twee pakken namen ze ok terug kreeg gewoon me geld terug en nu niet deze zaak koop ik nooit meer zo slechte service want had ook foto gestuurd en zeg gewoon ziet er netjes uit nou duh niet dus
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 2
Vestiging De Bron Wonen
Website: debronwonen.nl/
  Schiedam, Broersvest 59b, 3111 EC Schiedam, tel 010-7370558
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.