Feedback
6,1

Tinnemans Keukens

Score uit 13 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0475-566050 | Torenweg 11, 6014 DE Ittervoort
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tinnemans Keukens
Tinnemans Keukens: uitgeroepen tot de beste keukenzaak van Nederland
Alternatieven voor Tinnemans Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 64 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2173 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Zevenaar Gelderland) score 9,8 uit 277 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 323 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,4 uit 109 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,2 uit 62 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Dordrecht Zuid-Holland) score 8,5 uit 267 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,6 uit 341 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 13 ervaringen over Tinnemans Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster5 ervaringen

Ervaringen over: montage, service
“Niet tevreden over serviceafhandeling”
Door Peter op zaterdag 1 apr 2017 17
Ovenruit al na één keer bakken kapot gesprongen, dit valt niet onder de garantie. Hierbij helemaal geen hulp gehad van Tinnemans, we hebben zelf alles moeten regelen waardoor het erg lang heeft geduurd voordat er een nieuwe ruit in stond. De keuken was verder wel prima.
Reactie of foto toevoegen
“Klachtafhandeling”
Door Erik op zaterdag 3 sep 2016 16
Van aankoopproces tot levering en klachtafhandeling één grote teleurstelling. Fouten van de verkoper werden rechtstreeks aan ons doorbelast, terwijl er door ons gedetailleerde foto's zijn smeekte van onze wensen. Beloftes werden keer op keer gebroken en kennis en kunde waren ver te zoeken. Duurder blijkt niet altijd beter helaas. Nadat het geld binnen is tel je als klant niet meer mee. Het heeft 3 maanden geduurd na plaatsing voordat de keuken ongeveer was zoals het had moeten zijn. Maar bij elk bezoek van de monteurs ging er wel weer iets stuk. Na de laatste keer waarbij een kastje beschadigd werd hebben we het er maar bij laten zitten. Reactie op onze zeer uitgebreide klacht (4 pagina's) was dat ze er van zouden leren voor de volgende keer maar dat men met ons niet in discussie ging. Nooit hebben ze ook maar 1x sorry gezegd voor alle fouten die gemaakt zijn. Blijf hier weg. Gelukkig hebben we al diverse vrienden en collega's kunnen behoeden voor deze firma.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Chris van Baal op donderdag 30 mrt 2017 17
Dit is inmiddels al de tweede keuken van Tinnemans keukens. Goede service en afspraak is afspraak. Het is niet voor niets dat wij voor onze tweede keuken zijn terug gekomen bij Tinnemans. Wij zijn zeer professioneel geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Deskundige uitvoering”
Door Niek Duijkers op vrijdag 31 mrt 2017 17
De vriendelijke en deskundige verkoper heeft uitgebreid de tijd genomen om ons te informeren over hoe en wat mogelijk was. De montage werd deskundig en conform afspraak uitgevoerd met oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Geen medewerking gehad”
Door Verscheijden op donderdag 30 mrt 2017 17
Wij hadden apparatuur gekocht om de keuken op te knappen. Daarna werd het plan gewijzigd en wilden we enkele dingen ruilen (de apparatuur die we nodig hadden, was duurder dan de apparatuur die we hadden aangeschaft) Door Tinnemans totaal geen medewerking. Geen overleg mogelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt gehad”
Door Ine op donderdag 30 mrt 2017 17
Voor de levering en plaatsing van een keuken in mijn nieuwbouwhuis, heb ik voor Tinnemans gekozen in plaats van voor de keukenleverancier die aan het nieuwbouwproject verbonden was. Dit omdat ik een goed gevoel had bij Tinnemans. Ik heb er geen spijt van gehad! gedurende het hele proces ben ik steeds opnieuw met deskundigheid, klantvriendelijkheid, dienstbaarheid en accuraatheid benaderd. Ik kon steeds terecht met al mijn vragen en werd dan meteen en op een rustige manier geholpen. Dit gedurende het hele proces: van oriëntering tot en met daadwerkelijke plaatsing. Ik ben ook heel tevreden over het gebruik van de keuken. Kortom: ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel naar wens”
Door Leon Damen op vrijdag 31 mrt 2017 17
De keuken is geheel naar wens uitgevoerd en conform afspraak geplaatst. We ervaren dagelijks het gemak van de gedegen apparatuur en de goede constructie van het geheel. We raden Tinnemans Keukens ook aan andere potentiële kopers aan.
Reactie of foto toevoegen
“Probleem met combimagnetron”
Door Audry op woensdag 15 nov 2017 17
In 2014 een keuken gekocht bij Tinnemans 3 weken geleden door de monteur een grote scheur ontdekt in de roestvrijstalen bodem van de combimagnetron. Tinnemans per e-mail aansprakelijk gesteld voor kosteloos vervang. (Verkoper is volgens de wet aansprakelijk voor kosteloos vervang van een ondeugdelijk produkt, dat binnen de levenstermijn defect gaat) Inmiddels is de fabrikant van de combimagnetron Constructa akkoord gegaan met kosteloos vervang. Van keukenbedrijf Tinnemans geen enkele reactie mogen ontvangen ( de fabrikant heeft ook geen contact gehad met Tinnemans) ik vind dit absoluut service van niks van Tinnemans! En dan noemen ze zichzelf "beste keukenzaak van Nederland". Belachelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Cisca op dinsdag 31 jan 2017 17
Je wordt er met een cruise schip binnengehaalt en als je ondertekend hebt kun je met een roeibootje naar buiten peddelen. Nooit meer Tinnemans en een waarschuwing voor toekomstige kopers. Voordat de keuken geleverd wordt de gehele som betalen, anders komen ze niet . Dit spreekt voor zich. De buit binnen en verder niets.

Aanvulling ontvangen op 31 januari 2017: De keuken was niet compleet en niet goed afgewerkt, de koelkast was kapot en dit heeft 4 maanden , met heel veel boze mailes en telefoontjes geduurd , dat de keuken compleet was en de koelkast gerepareerd
De afwerking laat te wensen over..
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruud Jacobs op dinsdag 7 mrt 2017 17
Na het bezoek aan de mooie grote showroom waar we vriendelijk ontvangen en zeer goed en duidelijk voorgelicht werden hebben wij besloten om met Tinnemans keukens in zee te gaan. We zijn heel blij met onze keuken. Zeer tevreden over de montage die zelfs een foutje van ons hebben opgelost. Ruud Jacobs
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Anita van Geneijgen op donderdag 30 mrt 2017 17
Goed en vakkundig geholpen, keuken plaatsen perfect gegaan. Alleen pech gehad met de fronten, leverancier heeft contact gezocht met ons, en is perfect verholpen. En daar kan Tinnemans niks aan doen, Zij zijn ook afhankelijk vd leveranciers
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Evers op zaterdag 4 mrt 2017 17
Onze complimenten aan Tinnemans keukens. Vanaf het eerste bezoek tot aan het plaatsen van de keuken geweldig. Henk bedankt voor de goede begeleiding en de creatieve oplossingen. Ook de monteurs Frank en Pim bedankt voor het mooie resultaat, jullie hebben super gewerkt. Wij genieten van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geen positieve ervaring”
Door Fam. Roubroeks op vrijdag 27 nov 2020 20
Keuken gekocht bij Tinnemans keukens........en het klopt, je wordt met een cruiseschip binnen gehaald en met een peddelbootje weggestuurd! Eerst het hele bedrag betalen, dan plaatsing van de keuken. Nu weten we dus waarom. 2 Dagen voor de levering kregen we te horen dat de koelkast niet geleverd kon worden, ze hadden nog een andere in hun voorraad staan. Of ze die konden plaatsen. Zo niet, dan hadden wij geen koelkast. Een dag later weer een telefoontje, de vaatwasser was niet leverbaar, dus hetzelfde verhaal. je krijgt een vaatwasser die je niet hebt besteld (we hebben specifiek om een stille gevraagd) En dat was deze dus echt niet. Uiteindelijk de vaatwasser ergens anders gekocht. En zo kan ik nog 10 punten opnoemen, waar we ontevreden over waren, zij noemden dit "aandachtspuntjes" Wat ons erg opviel was, dat als je klachten hebt, wordt je meegenomen in een achteraf kamertje. Ze wuiven alles weg en worden erg onvriendelijk! Voor ons géén Tinnemans Keukens meer. Een keuken is zo gekocht, maar de afhandeling van klachten moet ook 100% correct zijn en naar tevredenheid van de klant! Dat hebben wij dus absoluut niet ervaren.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Tinnemans Keukens
aIttervoort , Torenweg 11, 6014 DE Ittervoort, tel 0475 - 56 60 50
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.