Feedback
8,8

Bebo Parket

1 / 32
32 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.beboparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bebo Parket
Beboparket is een dynamisch bedrijf dat zich ontwikkeld heeft van een doorsnee houthandel in de vorige eeuw tot een van de grootste parketleveranciers van Nederland op dit moment. Met een vaste voorraad van 50.000 m2 verschillende vloeren en een fabriek van 6000 vierkante meter met de meest moderne apparatuur kunnen we dus doorgaans binnen 24 uur de gewenste vloer bij u thuis afleveren.

We hebben de beschikking over een wagenpark van 20 vrachtwagens en kunnen dus overal in Nederland van Groningen tot Maastricht elke dag van de week wanneer u dat wenst leveren. Maar ook in België, Duitsland, en Frankrijk is levering mogelijk.

Onze hoofdzaak is het leveren van houten vloeren door heel Nederland aan de parkethandel, maar ook aan de bouwmarkten van verschillende formules die bij hun eigen groothandel deze topkwaliteit niet voor die lage prijs kunnen kopen leveren we regelmatig grote partijen vloerhout zoals massief eiken, massief grenen, lamelparket enz.

In onze fabriek worden vele soorten houten vloeren tentoongesteld, waardoor u een goede kijk krijgt op de structuur van de houtsoort. Hout is nagenoeg onverslijtbaar en waardevast, en door eigen import en de intensieve bewerking garanderen wij kwaliteit op het allerhoogste niveau waar u een levenlang plezier aan beleeft met de prettige gedachte dat u het allerbeste heeft gekocht tegen de laagste prijs van Nederland.

We zijn voor particulieren geopend enkele zaterdagochtenden of hele zaterdagen per jaar. Op deze dagen organiseren we stuntverkopen waarbij verschillende houten vloeren en parketvloeren tegen bodemprijzen worden verkocht, de openingstijden zijn dan vermeld op onze website:

www.beboparket.nl.

Bebo Vloeren is op 16 maart 2015 verkozen tot "Gezelligste Winkel van Nederland" (zie foto van de prijsuitreiking hierboven). De prijzen op de website van Bebo Parket zijn exclusief 21 procent btw.
Ervaringen
Er zijn 166 ervaringen over Bebo Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren123 ervaringen
4 sterren26 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Top service”
Door Hofman op vrijdag 9 jun 2017 '17
Vloer gekocht bij bebo parket en werd gelegd door woningbouw de woonplaats......echter na een aantal maanden laat de vloer los woningbouw gaf de schuld op verkeerd geleverd materiaal......contact gezocht met bebo parket foto's laminaat gemaild en ik werd terug gebeld.....ondanks dat de vloer onjuist is gelegd mag ik gratis een nieuwe vloer na keuze uitzoeken inclusief nieuwe ondervloer !!!!! Dit alles heeft nog geen half uur geduurd !!!! Wat een top service van dit bedrijf buiten hun schuld om de klant zo tegemoet te komen!!! DAAROM ZEG IK GA ZEER ZEKER NAAR BEBO PARKET!!!!
REACTIE VAN BEBOPARKET
altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Melinda Volkers Hout op dinsdag 17 okt 2017 '17
Goede service, mensen met kennis, snelle leveringen En......een hele behulpzame chauffeur
FOTO VAN MELINDA VOLKERS HOUT
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer van Bebo parket”
Door Veldhoff op zaterdag 20 sep 2014 '14
Ik heb een laminaatvloer gekocht bij Bebo parket. Frans heeft mij goed en vriendelijk geholpen. Het laminaat was snel en makkelijk te leggen. De prijs was 500 euro lager dan bij ons in de buurt dus daar wil ik wel een stukje voor rijden. Ik zal Bebo zeker aanraden bij familie en kennissen! We hebben het laminaat zelf meegenomen en zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima volk maar reken je niet rijk”
Door Bas op maandag 25 jul 2016 '16
Vanuit de Zaanstreek maar eens die kant op gereden, veel leuke prijzen gezien op internet en ik wilde het wel eens van dichtbij bekijken. Aangekomen bleek dat bijna alles al weg was, de aanbiedingen voor massief eiken waren er niet meer. Daarnaast zijn alle prijzen online excl. btw. Een kleine tegenvaller. Ook kwam een berekening als volgt uit; 400 euro vloer, incl. plaatsen kwamen we uit op 2300 euro (alles erop en eraan). Je ziet wel waar de verdiensten liggen en dat is prima ondernemen. Ik heb daarom besloten om alleen de vloer te nemen en tijdens de actie-week heb ik gekozen voor massief grenen AA, die planken zien er wel top uit en over 2 weken worden ze door iemand anders gelegd (verlijmd). De medewerkers waren overigens allemaal zeer aardig en ik was de eerste klant op zaterdag en gingen meteen even een praatje maken en koffie drinken. Prima volk (vandaar ook mijn aankoop!) :) Maar reken je niet direct rijk.
REACTIE VAN HENK
Beste Bas, Die zogenaamde aktieweek is er nu nog steeds. Deze geldt het hele jaar door. Mensen gaan snel bestellen om extra voordeel te pakken en besluiten dan om alles te laten leggen. Daar zit het verdienmodel voor Bebo
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en offerte bij Bebo Parket”
Door marc op zaterdag 14 sep 2013 '13
Vandaag voor een offerte langsgeweest. Erg goed geholpen, goed advise en prijs gekregen voor een mooie lamelparket incl plaatsen en vervoer. Ik kan Bebo Parket aanraden bij ieder die op zoek is naar een nieuwe mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Eerst opstart problemen daarna super geholpen”
Door bosma. op woensdag 16 dec 2015 '15
Na wat opstart problemen echt super geholpen. Top service en mega klantgericht. Echt een aanrader, goede prijskwaliteit verhouding en nogmaals topservice! Wij raden dit bedrijf zeker aan voor een mooie houten en/of laminaat vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Eiken lamelparket XXL”
Door WIVER op donderdag 19 apr 2018 '18
De mensen van Bebo zijn vriendelijk, deskundig en als het even toch niet meezit. Tonen zij een hart van goud.

Aanvulling ontvangen 20 april 2018: Het betreft een eiken lamelparket XXL voor de hele beneden verdieping. Zeker de vloer ligt er prachtig in.
Reactie of foto toevoegen
“Grenen vloer”
Door kees Rogaar op zondag 24 sep 2017 '17
Super bedrijf ,je wordt goed geholpen Bedrijf lijkt wat sober, maar daar is prijs ook naar. Grenen vloer gekocht. Werkte eerst wat maar na acclimatisatie perfect.
REACTIE VAN BEBOPARKET
we zijn altijd blij met een positieve recensie
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door L.M. Wiskie op vrijdag 16 mei 2014 '14
Ongeveer 4 jaar geleden vond ik bij toeval Bebo-parket op internet en naar aanleiding daarvan heb ik een grenen vloer besteld die zeer aantrekkelijk geprijsd was en waar ik bij andere bedrijven zeker het dubbele voor neer had moeten leggen.
Toen de vloer bezorgd werd in Amsterdam (ze zaten toen nog niet in Amsterdam) was ik verbaasd over de goede kwaliteit.
Nu na ruim 4 jaar is hij nog steeds perfekt zeker gezien het gebruik met 2 jonge herdershonden in huis. 4 maanden geleden is mijn moeder komen te overlijden en moet mijn vader van 79 jaar hoogstwaarschijnlijk in het kader van de nieuwe wet het verzorgingshuis waar hij nu woont verlaten. Ik op zoek op voorhand voor als hij een huisje krijgt naar een vloer zodat hij zo snel mogelijk kan verhuizen en kom ik wederom bij toeval weer een advertentie van Bebo tegen en ik denk bij mijzelf hij die niet waagt hij die niet wint dus ik stuur ze een emailtje en vraag of zij niet iets kunnen betekenen voor mijn vader met een klein AOW-tje. De volgende ochtend had ik al mailtje terug van Frans met het antwoord "laat het ons maar weten tegen die tijd dan regelen we wat tegen een aantrekkelijk prijsje". Wat een opluchting en verademing om nog zo'n bedrijf te kunnen vinden met deze service en die met je meedenkt in deze tijd mijns insziens verdien je dan ook de beste en de grootste te worden. Ik kan het iedereen aanraden en voor wat mij betreft ik ben Bebo en Frans heel erg dankbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Bjorn Wenting op dinsdag 17 okt 2017 '17
Vriendelijk personeel, vakkundig en erg goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Misleidende prijzen”
Door bert op woensdag 3 jul 2013 '13
Op de onderste regel staat heel klein, dat prijzen ex btw zijn. Verder vindt je de verwijzing op de hele site niet..........bewust gedaan.... Ook in de winkel niet een directe verwijzing naar de BTW van 21 procent, ondervloer, borstelen olien kost allemaal extra in combinatie met de BTW betekent het soms een meer dan dubbele prijs....... Er staat zoveel onzinnige info op de site, dat dit BTW verhaal er rustig had bijgekund. Volgens mij ben je wettelijk verplicht de BTW verhoging te noemen naar de consument. Riekt naar boerenbedrog.
Reactie of foto toevoegen
“Na 3 jaar nog een dikke 10!”
Door Debby op zaterdag 30 nov 2013 '13
3 jaar geleden kwam Frans bolier van bebo op mijn pad omdat we een mooie vloer zochten voor ons inloophuis voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Geheel belangeloos werd ons hele huis binnen 2 dagen voorzien van een prachtige houten vloer. Nu drie jaar later horen we nog steeds veel complimenten over onze vloer en met veel plezier verwijs ik ze dan ook naar Bebo in Vriezenveen. Dagelijks komen mensen schuifelend , schoorvoetend over de drempel van ons huis...op zoek naar kwaliteit van leven na kanker...de uitstraling van ons huis maakt dat mensen zich eenmaal over die drempel, zich thuis voelen. We zijn Frans en zijn team bijzonder dankbaar dat ze ons hierbij hebben willen ondersteunen en ik kan het iedereen aanraden om in Vriezenveen een kijkje bij ze te nemen ... en voor wie de vloer bij ons wil aanschouwen of ook op zoek is naar kwaliteit van leven na(ast) kanker... www.hetnijehuis.nl .... Je bent van harte welkom!
Reactie of foto toevoegen
“Goede klantenservice”
Door Steph op zaterdag 24 mrt 2018 '18
Via Beboparket zoals eerder in een review beschreven een vloer gekocht bij Beboparket. Via de klantenservice keurig te woord gestaan. Tevens een passende oplossing gevonden ondanks dat ik zelf "schuldig" was aan het te kort aan vloer.
Mienet van de klantenservice was daadkrachtig, correct en dacht in oplossingen.

Eerdere ervaring van 20 februari 2018: In verband met de aanschaf van een nieuwe woning ben ik vanuit Spijkenisse naar Beboparket te Vriezenveen gereden. In het verleden had ik al eerder een vloer gekocht bij Beboparket en ben na tevredenheid teruggekeerd. Ik heb hier absoluut geen spijt van en ben erg blij met mijn nieuwe vloer en wel tegen een zeer goede prijs. In de winkel werd eten en drinken aangeboden, verkoopster Sandra was vakkundig en dacht mee in oplossingen. Ik kan iedereen aanraden een vloer te kopen bij Beboparket.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat vloer gekocht”
Door Juliette Bots op zaterdag 21 mrt 2015 '15
Ik heb een top ervaring met bebo parket! Het aanbod is heel groot, zowel partijen als vast aanbod. Voor ieder wat wils (en voor iedere portemonnee). We werden erg vriendelijk ontvangen. Het personeel was erg vriendelijk, we kregen koffie en cake in de ochtend en een heerlijk broodje hamburger aangeboden tijdens de lunch. Wij komen voor onze volgende vloer hier zeker terug!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Maarten op maandag 4 nov 2013 '13
Wij hebben bij Bebo het laminaat gekocht wat die week in de aanbieding was. Uiteindelijk thuisgekomen waren we toch niet 100% tevreden met de kleur. Maar erger nog; de planken waren niet volledig recht, en klikten daardoor niet goed in elkaar. Ik heb de volgende dag telefonisch contact gehad en wat foto's doorgestuurd. Ik heb zelf aangegeven wel even naar Vriezenveen te willen rijden, ook al bood Bebo al aan om een transport in te plannen om alles om te ruilen. In Vriezenveen hebben wij met Frans gesproken. Zodra hij hoorde van het probleem zei hij zonder aarzelen; "kies eens iets anders uit". Wij hadden ons oog al laten vallen op een mooi 10mm laminaat. (onze eerste aankoop was 6mm) Uiteindelijk zijn we mee genomen naar kantoor, en werd ons aangeboden de vloer kosteloos om te ruilen, als tegemoetkoming voor het extra transport. "Mijn klanten moeten altijd tevreden zijn met hun aankoop" aldus Frans. Dus uiteindelijk hebben wij super mooi laminaat dat ook verkocht wordt bij Gamma voor 25 euro per m2. Dat hebben wij zeker niet betaald bij Bebo. Een grote pluim voor dit bedrijf. Ik kan iedereen aanraden zaken met hen te doen. Als ik nog eens in de buurt ben ga ik ze een doos gebak brengen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service en bejegening”
Door L. Blom op zaterdag 29 nov 2014 '14
Op de website had ik mooie brocante vloeren gezien bij Beboparket in Vriezenveen. Omdat ik eerst met eigen ogen wilde zien hoe ze er in werkelijkheid uitzagen, ben ik op een zaterdag naar het hoge noorden afgereisd. Helaas kon de medewerker die ik sprak niet de vloer aanwijzen, die ik op de site gezien had. Ik heb een alternatieve plank mee naar huis genomen, maar helaas: dit was hem toch echt niet! Ongeveer een maand later kreeg ik bericht van Beboparket of ik nog in wilde gaan op de gemaakte offerte voor het alternatief. Ik heb geantwoord van niet, omdat het niet overeenkwam met wat ik voor ogen had en dat ik het erg jammer vond dat hetgeen je op de site ziet, ‘blijkbaar’ niet in de winkel te vinden is. Een dag later werden we gebeld door de directeur van Bebo. Excuses werden aangeboden en omdat Beboparket wil dat elke klant tevreden is en goed geholpen wordt, kreeg ik een gratis landelijke vloer aangeboden, die wel degelijk in de winkel aanwezig was! Ik ben nogmaals wezen kijken en opnieuw zeer vriendelijk ontvangen en behandeld. Dezelfde week werd er hier 15 m2 houten vloer, incl ondervloer, lijm, olie, wax en plinten afgeleverd. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam en de kwaliteit is prima! Kortom: zeer tevreden.
FOTO VAN L. BLOM
de landelijke eiken vloer
Reactie of foto toevoegen
“massief eikenhout”
Door van Blokland op woensdag 4 sep 2013 '13
De kwaliteit is uitstekend. Zelf met 16mm dikte wordt de aangeleverde vloer zelfdragend en zwevend. Het massieve eikenhout is elke keer prachtig geschuurd en geschaafd. De prijs is daarmee zoals de advertentie beloofd erg scherp, nergens anders goedkoper. Elke levering is goed verlopen. Geen klachten, levering uitstekend. Zonder te kijken en op vertrouwen gekocht. Ik zou dit bedrijf aanraden vanwege de hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Gelukkig hoeft er niet altijd een ondervloer bij, ook de ondervloer is prima en tegen een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Bebo”
Door Heleen bouwnr 1 op zondag 11 mrt 2012 '12
Ik ga mijn vloer ook bestellen bij Bebo-vloeren (http://www.beboparket.nl/). Volgens de Tubantia een tijdje geleden komen mensen zelfs vanuit Amsterdam voor die vloeren. Het is heel goedkoop namelijk.
Reactie of foto toevoegen
“bezoek aan de showroom”
Door Kok op zondag 28 sep 2014 '14
Na een slechte communicatie, waardoor ik besloot om mijn uitgezochte vloer te annuleren, ben ik in contact gekomen met Frans, en na het horen van mijn verhaal,was hij op zijn zachts gezegd niet blij, en bood mij een benzinevergoeding aan , en Beboparket neemt het oliën voor zijn rekening. Echt een super oplossing. Nogmaals bedankt voor de coulante service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op zondag 31 dec 2017 '17
Een paar maanden geleden ongezien een massief grenen vloer gekocht voor heel weinig €. En deze laten bezorgen. Ik dacht dat een goede vloer niet kon voor dat geld. Maar toch, kwaliteit was en is boven verwachting. 99% van de planken waren keurig recht. al met al een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Ferry Doedens op zaterdag 5 dec 2015 '15
Een mooie vloer gekocht bij Beboparket. We zijn netjes geholpen en tevreden over Mayke die ons netjes geholpen heeft. Beboparket raden we bij iedereen aan. Het was er lekker druk, verse koffie en lekkere broodjes
FOTO VAN FERRY DOEDENS
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Corien van Vliet op vrijdag 21 aug 2015 '15
Niets dan lof voor Bebo! 10 augustus jl. heb ik bij de fabrieksverkoop 50 m2 laminaat gekocht, de 17e is alles afgeleverd en vandaag hebben 2 laminaatleggers alles in een paar uur gelegd. Zeer deskundige en vriendelijke mensen. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Weer een tevreden klant”
Door Cor op zondag 26 okt 2014 '14
Tijdens het bezoek aan de fabriek werden we goed en deskundig geadviseerd, en waren er snel uit welke lamelparketvloer het moest worden: eikenhout, geborsteld en geolied met Engels color. In eerste instantie kozen we voor de uitstraling "Rustiek" (meer noesten). De offerte, levering en legdag waren snel geregeld. Thuis gekomen wilden we toch liever de uitstraling "Select (minder noesten), met één telefoontje was het geregeld. Het leggen van de vloer van 40m² was in 3 uur klaar incl. laatste behandeling met olie. Resultaat in één woord GEWELDIG.
FOTO VAN COR
eiken/geborsteld/engels color olie
Reactie of foto toevoegen
“fantastische service voor betaalbare prijs”
Door marielle drost op donderdag 4 dec 2014 '14
gisteren een eiken lamel vloer gekocht bij bebo parket wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd. Hebben de juiste keus kunnen maken en ook de prijs was naar wens. als we nog eens een vloer nodig hebben gaan we er zeker weer heen. echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Massief houten vloer”
Door Liz Mangham op vrijdag 18 apr 2014 '14
Bebo heeft bij mij een massief eiken vloer gelegd. Dit is naar alle tevredenheid gebeurd. Bij aankoop werd ik prima geïnformeerd en de prijs is aan de lage kant voor de geleverde kwaliteit. De levering vooraf van het hout was mooi op de afgesproken tijd en ook het leggen was op 1 dag vakkundig gebeurd. Wel hield ik minder hout over dan gepland, dus was er sprake van een minderlevering. Dit heb ik onder de aandacht gebracht en Bebo ging heel goed met mijn 'klacht' om en handelde deze op goede wijze af. Ben helemaal tevreden over dit bedrijf. Dikke pluim.
FOTO VAN LIZ MANGHAM
een schitterende vloer van Bebo Parket
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossingen”
Door Hakse op zaterdag 31 okt 2015 '15
Nadat het parket geleverd was, zagen we tot onze schrik dat de planken niet zo verlijmd waren op de lamellen als we gedacht hadden. We konden het parket zonder problemen omruilen voor een ander parket naar onze keuze. Daarna bleek er een plank niet helemaal goed. Ook dit heeft Bebo parket keurig opgelost. We zijn heel blij met onze prachtige vloer, gekocht bij een prima bedrijf met aardige mensen en een uitstekende service. Een aanrader!
REACTIE VAN BEBOPARKET
fijn dat u tevreden bent, de fout lag inderdaad bij ons bedrijf. Er kan altijd iets mis gaan en wanneer de fout bij ons ligt zullen wij deze zeker oplossen vr groet Beboparket
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat met ondervloer en plinten”
Door Tamara Croes op woensdag 2 nov 2016 '16
De kwaliteit is geweldig. De prijzen ongelofelijk laag. Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik ben echt weg van beboparket. Ik moest vanwege de lage prijs van Amsterdam naar Vriezenveen afreizen en geen moment spijt van gehad. Ze hebben me afgehaald van het station en terug gebracht. Mijn vloer is prachtig. Ben jullie erkentelijk dankbaar.
Reactie of foto toevoegen
“super bedrijf”
Door sandra boskamp op dinsdag 18 nov 2014 '14
Voor 50 vierkante meter een mooie donkere laminaatvloer gekocht. Keuze voldoende. Verschillende prijsklassen. Voor iedereen wat wils. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er word uitgerekend hoeveel je nodig hebt en wat je dan kwijt bent. bon geef je af en alles word keurig naar de auto gebracht. De heren helpen zelfs met inladen. Top gewoon. Er is een gedeelte waar je zelfs koffie kunt drinken (gratis)en nog alle tijd krijgt om een keuze te maken als je tussen vloeren twijfelt. Goed advies en prijs vergelijking. Bij vragen over hoe je het beste kunt leggen geeft het personeel met alle plezier uitleg en geeft eventueel nog een link mee voor internet. Je kunt dan thuis op je gemak alles nog eens door kijken. vloer is top geworden. Wij zijn een tevreden klant en komen zeker weer terug.
Reactie of foto toevoegen
“een aanrader”
Door fredrik op zaterdag 8 nov 2014 '14
we hebben een houten vloer en een portugese tegelvoer bij bebo gekocht de vloer laten schuren en lakken. We zijn in een woord super tevreden,de sfeer en vriendelijkheid staat boven aan! we waren bij andere grote bedrijven geweest maar daar was je een nummer en de prijs lag stukken duurder. Toen we bij bebo de prijs hoorden waren we gelijk verkocht. alles is nu klaar en ziet er goed uit dus een tevreden klant. groet fam fjonker
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en zeer voordelig!”
Door Bourgondien op woensdag 19 nov 2014 '14
Deze week bij Bebo parket een laminaat vloer gekocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de vloer, het staat echt geweldig. Daarnaast was de vloer echt stukken goedkoper dan elders, zeker het ritje naar Vriezenveen waard dus.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Maarten op vrijdag 20 nov 2015 '15
Heb aan de lijven ondervonden hoe het bedrijf omgaat met haar klanten. En blijkbaar niet gericht is op een terugkerende klant maar op snelle handel. Als het geld binnen is, is de service over. Alles word op de meest makkelijke manier (per email) afgepoeierd en als je ze belt, moet je maar mailen.
Reactie of foto toevoegen
“De beste oplossing voor elk budget”
Door Jolanda op woensdag 24 sep 2014 '14
Als ik Bebo parket in 1 woord moet omschrijven. Fantastisch. Super service, op en top klantvriendelijk, en het allerbelangrijkste voor elke beurs een supermooie vloer. Wij kunnen het iedereen aanraden om daar de vloer te kopen. Vergeet de zogenaamde aanbiedingen op internet deze mensen van Bebo parket laten u zien hoe het wel moet en wat het woord service en goed advies werkelijk inhoud. Wij hebben een laminaatvloer gekocht die we zelf gaan leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel correcte opstelling”
Door Johan Leurink op dinsdag 12 apr 2016 '16
Een bedrijf waar kwaliteit niet alleen in de producten zit, maar ook in betrouwbaarheid, integriteit en klantvriendelijkheid. Dat is Bebo Parket. Ik kreeg als vanzelfsprekend een partij massief eiken vloerdelen mee voor de prijs van een grenen vloer, nadat Bebo Parket hiermee had geadverteerd. Een fout die ruiterlijk werd erkend en waarvan het bedrijf de gevolgen accepteerde. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Alfred op vrijdag 23 okt 2015 '15
Je gaat naar Bebo toe voor een goedkope vloer. Zo wij ook ... dat we geen professioneel advies krijgen val ik dan niet over omdat we dat niet verwachten van een zaak met dit prijsniveau. De houten vloeren zijn wel mooi opgesteld daar. Wat ons tegenviel van ons lamelparket is dat elke plank op de twee kopse kanten een overschot aan beits zat. Dit hebben we per plank moeten verwijderen. Anders konden de planken niet strak tegen elkaar aan liggen. Dat vind ik niet kunnen. Nu ligt hij er mooi in.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecto”
Door Sharon Reuvekamp op vrijdag 20 dec 2013 '13
Afgelopen woensdag is onze trap gestoffeerd door Bebo vloerbedekking. De levering ging uitermate snel ! Het stofferen van de trap verliep uiterst vakkundig. Kortom we zijn erg tevreden ! Fam. Reuvekamp
Reactie of foto toevoegen
“Tip”
Door Dick en Henrike Bwnr. 35 op donderdag 24 nov 2011 '11
Als er nog mensen op zoek zijn naar vloerbedekking of pvc vloer, wij zijn bij Bebo geweest in Vriezenveen. Daar hebben ze mooie vloeren, goede service en het is erg goedkoop.
Reactie of foto toevoegen
“Topvloer van Bebo”
Door Van Limbeek op zaterdag 6 sep 2014 '14
Zeer tevreden over onze nieuwe houten vloer. Enorm groot assortiment, vriendelijke mensen en messcherpe prijzen. Zeer deskundig geholpen en waardevolle tips ontvangen. Daarnaast ook nog grote uitbreiding bij Bebo op gebied van vloerbedekking, meubelen en badkamers. Je kunt je hele huis dus inrichten met het aanbod van Bebo. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Totaalplaatje”
Door claudia op woensdag 4 feb 2015 '15
Ik ben een hele week gaan vergelijken voor een mooie betaalbare vloer het was nergens goedkoper als bij beboparket ja mensen ook voor mensen met een minium uitkering de service is top ik koos ervoor om van spakenburg naar vriezenveen te gaan alles was het waard je word er gezien en gehoord en ik ben de gelukkige eigenaares van een top vloer en zeer goedkoop ga zo door beboparket voor mij geen andere winkel meer het is bij jullie het totaal plaatje.
REACTIE VAN CLAUDIA
hallo. Eigenaar bebo frans belt net persoonlijk of de vloer netjes is afgeleverd nou dat maak je bij een ander bedrijf niet mee hoor. top bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden Klant”
Door A Kleverkamp op vrijdag 11 okt 2013 '13
Afgelopen woensdag hebben wij laminaat vloeren gekocht voor beneden en boven. wij zijn goed geholpen! het was erg druk, dus je krijgt eerst de kans om zelf rond te kijken en vervolgens kun je een verkoper aanspreken om de vloer te bestellen. De verkoper liet zien waarom onze vloer kwalitatief goed was. Het voordeel is dat je de vloer gelijk mee kunt nemen! Wij zijn erg tevreden over de prijs. Het is goedkoper als in de bouwmarkt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door Wendy op woensdag 15 okt 2014 '14
Ik hoorde dat Bebo de goedkoopste laminaatvloeren zou hebben, dus naar Vriezenveen gereden en vloer uitgezocht. Zie ik paar dagen later een aanbieding van een bouwmarkt die stuk goedkoper is. Bebo gebeld en ze hebben hun naam waar gemaakt! Ze zijn onder de prijs van de bouwmarkt gaan zitten en de vloer wordt nog bezorgd ook. Vloer moet nog geleverd worden, maar ga er van uit dat dit ook goed komt. Ik zeg: goed opgelost Bebo! De vloer is inmiddels geleverd en het is allemaal goed gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“parketkeuken”
Door H.W. van Veldhuizen op donderdag 26 sep 2013 '13
Wij kwamen bij Bebo parket voor de aanschaf van een vloer. Nu hebben we echter naast een prachtige eiken vloer ook nog de open keuken en bar van Bebo parket en zijn naast de keuken en de vloer ook de plafondbalken gekleurd met producten van Bebo parket. Wij zijn zo tevreden over onze ver-nieuwbouw dat wij al een advertentie in de regionale krant hebben geplaatst om onze dank te uiten. Ons huis? Je zou het moeten zien! :-)
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat gekocht”
Door tom haan op dinsdag 19 jul 2016 '16
op de site staat 4.98 in de winkel betaal je er nog 21 % overheen. zij zeggen dat is de btw wel raar want op hun site staat alleen dit : Deze week kunnen ook particulieren profiteren van onze ex. btw prijzen. i.c.m. ondervloer : ook in de winkel staat nergens aangegeven dat de prijs ex btw is, ik vind dit misleidende reclame maken om mensen in je winkel te lokken. ik heb hier wat van gezegd [.] ook heel vreemd dat je per klant aan de balie moet komen met een geluids dichte wand er tussen ik heb die man verteld dat ik een melding zal maken van misleidende reclame maken en daar was die niet echt van onder de indruk zij vinden het heel normaal [.] op een duur kwam er een medewerker er bij en [.] heb ik tog die 21% zogenaamde btw niet hoeven betalen. [.] Dus kijk goed uit met dit bedrijf
REACTIE VAN AVI
Hallo Bedankt voor de informatie Was je uiteindelijk tevreden met vloer zelf? En is het uniklik laminaat wat je krijgt of is het een ander kliksysteem Alvast dank Avi
Reactie of foto toevoegen
“Uit Zuid Limburg”
Door Jerry op zaterdag 17 okt 2015 '15
Helemaal uit zuid Limburg naar Vriezenveen gereden voor de houten vloeren bij Bepo parket. Een flink eindje maar zeker de moeite waard! We werden fantastisch en vakkundig geholpen. Kwaliteitsvloeren voor een goede prijs. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bij Bebo Parket zijn we perfect geholpen bij de keuze van onze vloer”
Door Willianne op woensdag 28 aug 2013 '13
Tijdens de verbouwing zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe vloer, we hebben veel vloeren van verschillende winkels bekeken en vergeleken, elke keer viel het ons op dat de prijs bij Bebo Parket wel heel wat lager was dan bij de andere winkels, we zijn toen bij Bebo Parket in Vriezenveen gaan kijken, bij Bebo Parket zijn we vriendelijk te woord gestaan en de medewerkers helpen je persoonlijk. Heb je vragen dan geven ze een duidelijk antwoord over het product. De kwaliteit was volgens ons hetzelfde dan bij de andere winkels alleen de prijs was veel lager dus de keus was snel gemaakt. We hebben de vloer door de leggers van Bebo Parket laten leggen, dit is keurig en volgens afspraak gegaan. We zijn tevreden over de kwaliteit en de prijs verhouding. We zouden mensen aanraden om vrijblijvend een keer te gaan kijken, meestal weet je dan al wat je wilt maar als je dat nog niet zeker weet kom dan gewoon nog een keertje terug zodat je zeker van je keuze bent.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren parketvloer”
Door Paul en Herma van Benthem op maandag 19 jun 2017 '17
Vorige week heeft een medewerker , zijn naam Hans Buiël, van BEBO PARKET bij ons de parketvloer geschuurd. Fantastisch, vakwerk, vriendelijk , in overleg met kleur, en goed advies. Vele complimenten gekregen van Familie, vrienden en kennissen. Hartelijk dank voor deze prachtige vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Duoplanken”
Door Femke Laenen op woensdag 19 aug 2015 '15
Afgelopen juni mooie brede eiken duoplanken gekocht bij bebo. Het eindje rijden leek te moeite waard. Twee weken later werden ze geleverd. Als de chauffeur al weg is zien we dat er net iets andere planken zijn geleverd als besteld. Een cm smaller en een dunnere toplaag. Maar ook geen duoplank maar een multiplank. We bellen met Bebo maar ze kunnen nu niks voor ons doen want de door ons bestelde planken zijn niet voorradig en moeten nog gefabriceerd worden! Dus heeft Bebo zomaar besloten ons dit alternatief te sturen, een mindere kwaliteit en als wij niet oplettend waren geweest hadden we deze vloer ernstig te duur betaald. We moeten even wachten op een oplossing vanwege de vakantie van bebo, maar uiteindelijk komt Bebo met een goede oplossing. We krijgen een goede compensatie voor de vloer en levenslange garantie.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect!!”
Door Erwin op maandag 12 jan 2015 '15
Werkelijk UITSTEKEND geholpen! Ik heb bij BEBO parket een goede eiken vloer gekocht en ook nog enkele tegels beiden goede en mooie producten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Als kers op de taart ook nog een persoonlijke behandeling met goede service.
Reactie of foto toevoegen
“een uitstekende service”
Door marielle z op zaterdag 18 jan 2014 '14
Bedankt voor de zeer professionele en gastvrije ontvangst, zo vriendelijk hebben we het nog nooit meegemaakt. ook fijn dat er iemand op de hoogte was van jongens met autisme, en onbegrijpelijk dat in deze dure tijden nog goede vloeren te koop zijn voor een goedkope prijs. Nu nog even wachten voordat de vloer erin gelegd kan worden.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door jasper op vrijdag 21 nov 2014 '14
We hebben een mooie eiken vloer uitgezocht bij beboparket te vriezenveen, en dit aan huis laten leveren in amsterdam en ook laten leggen, we waren verbaast over de lage prijzen die veel lager waren dan bij ons in de buurt. We hebben 2150 euro uitbespaart door naar vroezenveen te rijden. We raden iedereen aan om bij bebo parket een vloer te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd vriendelijk”
Door Esther Jaspers op maandag 16 okt 2017 '17
Nu al 4 vloeren gekocht door het vele verhuizen! Altijd vriendelijk en netjes geholpen. service is top en catering die aanwezig is, is super! Goed bezig mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Business to business afnemer”
Door Astrid Bbone op maandag 16 okt 2017 '17
Grobo Vloeren komt al sinds een aantal jaren bij jullie B2B. Zeer goed te spreken over BEBO!! Top. Gr Astrid Grobo Vloeren Deventer
REACTIE VAN BEBOPARKET
we zijn blij dat u tevreden bent zegt het voort
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf zonder poespas!”
Door Andre op woensdag 28 aug 2013 '13
Mijn ervaring met Bebo parket is een ervaring die me altijd bij zal blijven! Wat een keus en wat een lage prijzen. Vooral de ongedwongen, gezellige sfeer bij Bebo en de no-nonsense aanpak sprak mij aan. Vandaar dat ik ze aanbeveel bij familie en kennissen. Beslist de moeite waard.
Reactie of foto toevoegen
“Van PVC naar laminaat”
Door Andrew op donderdag 20 aug 2015 '15
Gingen voor een heel huis pvc vloer en we zijn met een laminaat vloer voor alleen boven naar huis gegaan. De prijzen vielen zwaar tegen t.o.v. de site. Veel aanbiedingen op de site maar eenmaal daar aangekomen waren de prijzen heel anders. Daags vantevoren nog gebeld voor bepaalde prijzen en kleuren. De gemiddelde prijs € 20,00 en als ik laat blijken dat ik de prijs niet echt spectaculair vindt kost dezelfde pvc vloer € 10,00. Bij de laminaat afdeling wel wat gevonden. Zijn we in ieder geval niet voor niks vanuit limburg er naar toe gereden.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Denise Batenburg op dinsdag 16 sep 2014 '14
Ondanks een miscommunicatie hebben de medewerkers van bebo parket zich bewezen dat de klant koning is. Zij hebben mij een mooi aanbod gedaan 100m2 laminaat met gratis plinten en ondervloer plus dat zij het gratis bij mij thuis bezorgen vanaf Vriezenveen naar scheveningen. Gisteren kwam een medewerker van bebo parket helemaal naar scheveningen om mij een kleur en soort laminaat te laten kiezen helemaal top ik heb dit bij andere bedrijven nog niet meegemaakt. Ze zijn erg klantvriendelijk en alles is in het belang van de klant! We leggen het zelf.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer en Traploper”
Door H.C. op woensdag 19 nov 2014 '14
Najaar 2012 hebben wij onze vloer gekocht voor onze nieuwbouw woning. Hout voor beneden en laminaat voor de eerste en tweede verdieping. We hebben deze vloer toen twee weken later opgehaald en opgeslagen in een loods. Het fijne vonden wij dat de vloer gewoon gelegd kon worden ook al was het pas een jaar later. Ook tijdens het leggen van de vloer verliep alles goed, een fijne man die netjes werkte. Ook hebben wij door Bebo een traploper laten leggen, dit is echt super mooi geworden!! Fijne monteurs die netjes werken, alles werd keurig opgeruimd. Kortom, wij genieten iedere dag van onze vloer!! Bebo, voor ons zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door G v/d W op zaterdag 21 mrt 2015 '15
We hadden een laminaatvloer bij Bebo Parket gekocht. De vloer ging na enige maanden op verschillen de plaatsen uit elkaar.
Nadat wij contact hadden opgenomen met Bebo werd er binnen een paar uur al antwoordt gegeven. Het antwoord was kom maar een nieuwe uitzoeken want dit mag echt niet.We werden toen we de nieuwe vloer uit zochten ook zeer goed geholpen en zijn dan ook zeer tevreden weer naar huis gegaan .
Reactie of foto toevoegen
“Je kan nergens terecht”
Door R. Van Douveren op vrijdag 5 aug 2016 '16
ons parket in Vriezeveen afgehaald. Het was verpakt en verzegeld en werd per heftruk op de aanhanger gezet. Geen controle mogelijk. We kregen niet wat we hadden besteld. 5 Augustus zou de legservice komen. Toch een kleine 1000 euro. Geen telefoontje gehad ter bevestiging. De 5de de hele dag gewacht. Geen belletje met afzegging. Kantoor dicht. Je kan nergens terecht. Midden in een verhuizing een maand zonder vloer wachten tot Bebo terug is op 29 augustus?
Reactie of foto toevoegen
“Parketlaminaat”
Door Stefan de Geus op dinsdag 16 sep 2014 '14
Afgelopen zaterdag een mooie vloer gekocht, op de valreep voor sluitingstijd. We twijfelden tussen parketlaminaat en PVC. Uiteindelijk met goed advies gekozen voor parketlaminaat mede dankzij de scherpe prijs vanwege het aanbod van een restpartij. Ideaal ook dat de vloer bezorgd kan worden! Ik ben nu benieuwd of de vloer zonder beschadigingen wordt bezorgd maar daar heb ik alle vertrouwen in. Het is de moeite van de lange rit naar het oosten van het land zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“Bebo verdient een warme douche”
Door Anja Pander op woensdag 25 feb 2015 '15
Vanuit Roermond naar Vriezenveen gereden,...helaas de aanbieding niet meer leverbaar. Weer 200 km. terug,.... Een dag later toch nog maar een op de website kijken! Vreemd aanbieding staat er Nog wel op.
Via mail contact opgenomen met Bebo, volgende ochtend al een antwoord! De verkoper van Bebo had een fout gemaakt en het lamelparket was nog wel te leveren!

Graag wilde Bebo voor een oplossing zorgen!.......en niet zomaar een oplossing, omdat wij voor niets 400 km. hadden gereden boden ze ons een fantastische offerte aan! Waar wij uiteraard mee accoord gingen! Vanochtend onze vloer geleverd,...ziet er heel mooi en goed uit! Bebo parket krijgt van ons een warme douche !,,, en een dikke pluim!
Een bedrijf met een goede service en uiteraard mooie vloeren.
Reactie of foto toevoegen
“erg tevreden over houten vloeren”
Door dekker op woensdag 1 okt 2014 '14
Wij hebben een vloer gekocht bij beboparket massief eiken. We hebben de vloer ook laten leggen door Colin en Julian. We zijn erg tevreden. Over de kwaliteit en de prijs. Dit bedrijf is een echte aanrader. Vakbekwaam, voordelig , geen aanbetaling, alles is aan huis geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“netjes geholpen”
Door Nordin Oude Booijink op woensdag 27 mei 2015 '15
Ik heb een vloer gekocht bij Bebo parket van lamelparket en we zijn zeer tevreden. We waren ruim 600 euro goedkoper dan de vloerenwinkel bij ons in de buurt. We hebben de vloer rechtstreeks in de fabriek gekocht. We zijn zeer netjes geholpen en komen weer terug. Ook hebben we hier onze visgraatvloer voor het kantoor van mijn man besteld. Deze was ook aanmerkelijk goedkoper dan de parketwinkel in de buurt.
Reactie of foto toevoegen
“Probleem met vloer geweldig opgelost”
Door Aldenhuijsen op maandag 2 jan 2017 '17
In de winkel super geholpen door een van de medewerkers. Uiteindelijk een vloer besteld van ongeveer 60m2. Helaas zat daar erg veel spint in. Telefonisch tot een oplossing proberen te komen, maar uiteindelijk door de medewerker in de winkel helemaal geweldig geholpen. Werd totaal niet moeilijk gedaan en nieuwe levering kosteloos ontvangen!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Lisa op woensdag 9 okt 2013 '13
We hebben vloeren gekocht bij bebo omdat hun de goedkoopste waren. Ook hebben we de vloeren laten leggen het zijn echt vakmensen . Nogmaals bedankt voor het goede advies. Bebo parket super bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service”
Door J. Mulder op donderdag 25 sep 2014 '14
Wij hebben in februari een houten vloer gekocht. De vloer op zich is prima. Er zijn bij het leggen een aantal fouten gemaakt, hiervoor is iemand langsgeweest welke aan het schuren is gegaan. Hierdoor werd het niet beter. Na veel bellen en mailen in juni eindelijk weer iemand langsgekomen. Deze oordeelde dat schuren nooit had gemogen. Zouden de juiste oplossing aan kantoor doorgeven waarna wij gebeld zouden worden. Tot op heden wordt er niet gereageerd op mail en telefoon. Conclusie: Als vloer zonder problemen wordt gelegd heb je geluk, is er een foutje gemaakt wordt er totaal niets aan gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Klacht serieus opgepakt”
Door Stephan Hof op woensdag 19 okt 2016 '16
Nu heb ik enige tijd geleden mijn ongenoegen geuit betreffende een gekochte visgraatvloer. Na het lezen van de reactie op deze site heeft Bebo contact met mij gezocht. Deze klacht is serieus opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.
Het bedrijf hanteerd een eerlijke en professionele bedrijfsvoering.
Reactie of foto toevoegen
“Lamel parket”
Door Frens Langenberg schilderwerken op dinsdag 26 mei 2015 '15
Mijn ervaring thuis was al goed. Voor de goede orde heb geen aandelen en/of binding met Bebo. De manier van adverteren sprak mij aan, duidelijk zonder omwegen. De kwaliteit welke op het internet stond, was ook absoluut aanwezig in de loods. Vervolgens ben ik absoluut goed en kundig geholpen, met de juiste uitleg om het zelf te kunnen leggen lamel parket .Dit heb ook gedaan,moet zeggen strak leggen en het ligt er strak in. Nadien in de olie, reden van olie aanbrengen dit kun je nadien meerdere malen herhalen , wat bij lakken moeilijker gaat. Het is dus zeker de moeite waard om de reis te aanvaarden, ben super tevreden. O ja, ontevreden zeurders heb je overal.
FOTO VAN FRENS LANGENBERG SCHILDERWERKEN
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar als het mis gaat”
Door AG op maandag 14 jul 2014 '14
Prachtige vloer uitgezocht in de showroom. Bezichtigingspaneel had geen naam maar we gingen ervan uit dat de verkoper het goed opschreef. Edoch er werd een totaal andere vloer geleverd, verkeerde kleur en andere lengtes van planken. Bebo parket gebeld. Vloer ging meteen mee terug en binnen 1 dag was het geld teruggestort. Jammer van de mooie vloer die we gekocht dachten te hebben maar dus wel een zeer betrouwbare zaak.
Reactie of foto toevoegen
“super goedkoop”
Door Stundebeek op maandag 2 sep 2013 '13
* Bent u tevreden over de kwaliteit?, Ja
* Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit ?, Super goed voor zulke lage prijzen
* Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service?, De Mensen zijn super vriendelijk
* Is de levering goed verlopen?, Levering is op de juiste tijde en juist dag afgeleverd.
* Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost?, Geen Klachten
* Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten?, Nee als is duidelijk bij bebo parket
* Zou u dit bedrijf aanraden en waarom?, Ja goeie kwaliteit en super vriendelijk en super mooi prijs de goedkoopste van Nederland
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Louise op zaterdag 20 sep 2014 '14
Vandaag zijn we in korte tijd geslaagd met de aanschaf van precies de vloer die we wilden. Wij hebben lamel parket gekocht. Mede dankzij vriendelijke en behulpzame medewerkers. Onze keuze om zelf de vloer te vervoeren, leggen en af te werken werd goed ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“De rit meer dan waard!”
Door martin blom op donderdag 8 jan 2015 '15
perfecte prijs kwaliteit verhouding. het was super druk maar onder het genot van een gratis kop koffie was het wachten het waard . na de goede service van verkoper die zeer vriendelijk was en ons goed geholpen heeft werd na betaling netjes de laminaat bij de auto gezet. daarna konden wij terug naar Wieringerwerf de rit was het zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“Hoge kwaliteit, lage prijs”
Door Leendert op donderdag 27 mrt 2014 '14
Kijk door de wat schreeuwerige advertenties heen en ga naar Bebo als je een goede vloer wilt hebben tegen een lage prijs. Bij mij in de familie waren er al die dat gedaan hadden en erg tevreden waren. Omdat wij een vorige keer bij Carpet Land waren geweest en daar toch een beetje spijt van gekregen hadden besloten we maar eens af te reizen met een aanhanger. Vriendelijke en erg makkelijke mensen en we waren binnen 'no time' klaar! Eenmaal de vloer gelegd zei zelfs de timmerman dat het een degelijke vloer is en het ziet er prachtig uit! Echt veel goedkoper dan de rest en geen verborgen extra kosten (ook meegemaakt bij anderen: dan kom je op een advertentie af en dan blijkt het veel duurder te zijn). Enig nadeel is dat de prijzen excl. BTW zijn en dat is vreemd want volgens mij mag je geen consumenten-advertenties maken met excl. BTW-prijzen. Maar goed, desondanks zijn wij zeer tevreden en kunnen het iedereen aanbevelen. Die 150 km v.v. was het zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“Eerste ervaring met Bebo”
Door Rob Moen op dinsdag 8 okt 2013 '13
Via internet kwam ik op de website van Bebo Parket. We besloten op een zaterdag naar Vriezenveen te rijden en ontdekten prachtige dorpjes waar we nog niet van gehoord hadden. Bij Bebo werden we geholpen door zeer vriendelijk en deskundig personeel. We zochten een vloer uit en de prijs stond in geen verhouding met de vloeren die we elders hadden bekeken. De beslissing was dus snel genomen! Deze week halen we de vloer op en die gaat dan weer jarenlang mee. Toch maar weer eens een andere reden bedenken om dit leuke bedrijf weer te bezoeken!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Toos op zaterdag 19 apr 2014 '14
Wij hebben Bebo parket gevonden via Internet en ook de vloeren via Internet besteld. De kwaliteit is uitstekend gezien de lage prijs. Het telefonisch contact wat wij gehad hebben over de vloer met een medewerker was zeer klantvriendelijk. Hetzelfde geldt voor de leggers van de vloeren. De vloer ging opbollen aan de zijkant dit echter door onze schuld omdat we later de muur nog aangesmeerd hadden en specie achter de plint was gekomen. dit is kundig opgelost, zonder dat wij hiervoor een rekening gehad hebben. Gezien bovenstaand raad ik dit bedrijf zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Aardige mensen”
Door Erdal Sun op dinsdag 17 okt 2017 '17
bebo parket beste van Nederland, aardig personeel
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keus!”
Door Peter en Karin op vrijdag 11 okt 2013 '13
Wij hebben bij Bebo Parket een massief eiken vloer gekocht voor een zeer scherpe prijs. Uitstekende
kwaliteit, zeer snel geleverd en professioneel gelegd. Wij raden iedereen aan eerst bij Bebo te kijken, ze hebben een zeer ruime keus. Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“kwaliteit en goede service!”
Door erica van Zutphen op vrijdag 4 okt 2013 '13
Wij hebben het adres van Bebo parket gekregen via vrienden die hier al een hout besteld hebben. Vorige week voor de 2e keer parket besteld voor één van onze vakantiehuizen. De 1e keer prachtig parket gekocht voor ons chalet in Zwitserland, een abdijvloer, oud gemaakt. Een geweldige sfeervolle vloer die samen met het steigerhout aan de wanden het plaatje compleet heeft gemaakt. Wij hebben het hout zelf opgehaald met een aanhanger. Daarom ook deze keer weer naar Bebo parket. Het was er druk maar er waren genoeg medewerkers die je te woord kunnen staan. En even wachten is ook niet erg want er is gratis koffie en frisdrank met wat lekkers. Toen wij er waren werden er zelfs heerlijke hamburgers gebakken ( met broodje en uien ). We werden geholpen door een dame die ons zeer goed advies heeft gegeven waar we zeer blij mee waren. Al snel hadden we met haar de juiste vloer uitgezocht voor een hele goede prijs ( want daarvoor moet je ook zeker hiernaar toe gaan ). Dit keer laten we het bezorgen! Het was voor ons wel een ritje ( vanuit Zandvoort )maar zeker de moeite waard. Grappige bijkomstigheid: We hadden voor één van onze huizen via Marktplaats een teakhouten hoge bartafel met krukken gezien in Klarenbeek, dat was op de route. We vertelden dat we uit Vriezenveen kwamen omdat we daar een vloer hadden gekocht. Toen bleek dat deze mensen ook net de dag ervoor een vloer geleverd hadden gekregen via Bebo parket. Hoe klein is de wereld! Bebo parket is een aanrader, zeker gaan kijken en kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Eiken lamel”
Door Stacey Rookhuizen op woensdag 2 dec 2015 '15
Onlangs een eiken lamel parket gekocht in Vriezenveen. Diep geborsteld, super stoer! Wat een lieve medewerkers... Denken goed met je mee, komen met voorstellen waar je zelf nog niet aan dacht. En tja, ik was er toch... Dus gelijk maar even bij Bebo Tegels gaan kijken. Ook m'n badkamertje is er blij mee: hout look tegels meegenomen, nice! Dank voor de koffie! Groeten uit Amsterdam
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ben op maandag 16 okt 2017 '17
Super klantvriendelijk. Goed advies. Mooie prijzen voor goeie kwaliteit spullen
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Boyd de wolf op zaterdag 12 nov 2016 '16
Goed geholpen door Joost. Duidelijk uitgelegd en we waren er snel uit. Veel aanbod en alleen maar vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken, mocht je een nieuwe vloer willen aanschaffen.

Aanvulling 4 juli 2017: De vloer hebben we zelf gelegd en we zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles aan gedaan”
Door Frank van Maarseveen op dinsdag 24 jan 2017 '17
We hebben bij Bebo een massief eiken vloer gekocht. Er waren planken bij met scheuren en de bovenlaag liet al los. Deze planken zijn behandeld maar niet met het gewenste resultaat.Toen is de hele vloer geschuurd en 2 x in de olie gezet. De vloer ziet er nu goed uit. Bebo heeft er alles aan gedaan om onze ontevredenheid weg te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Dick & Do op vrijdag 27 mrt 2015 '15
We zijn vanuit Maastricht naar Vriezenveen gegaan om Lamelparket met een eiken toplaag aan te schaffen. Het parket is van zeer goede kwaliteit en de prijs is heel gunstig. Op zaterdag is het wel erg druk, maar werden uiteindelijk toch snel en vakkundig geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door De Boer op woensdag 25 sep 2013 '13
Mooie vloer uitgezocht bij Bebo, eenmaal betaald is het afgelopen met de service. Slecht geïnformeerd over het onderhoud van de vloer, telefonisch niet goed behandeld door een zekere dame. Ik zou zeggen: een nieuwe vloer is toch al een investering, dus ga naar een goede, klantvriendelijke zaak en niet naar Bebo.
Reactie of foto toevoegen
“parket en tegels”
Door Jan en Marijke op zondag 24 aug 2014 '14
Tussen de juichende reviews over beboparket (gastenboek op hun site) helaas ook een minder positieve ervaring. Toen we het parket kwamen ophalen op de afgesproken datum bleek het niet behandeld te zijn, het zo maar meegenomen en zelf de weissgrund aangebracht (informatie daarover was niet kloppend met de werkelijkheid). De bestelde tegels waren er niet op de afgesproken datum en moesten nagezonden worden (na flink onderhandelen hoefden we uiteindelijk de verzendkosten niet te betalen). De tegels werden vlot geleverd, maar helaas: totaal andere dan besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossing en prettig gesprek”
Door R. Elzinga op woensdag 20 apr 2016 '16
Na een review over onze ontevredenheid over de gehele gang van zaken van aankoop lamelparket t/m het uiteindelijk leggen en afleveren van een vloer zoals we die gekocht hebben, werden we gebeld door Frans van Beboparket. Dit resulteerde in een prettig begripvol gesprek en een creditfactuur voor het door ons extra betaalde bedrag om de vloer naar onze wens te krijgen. Onze ontevredenheid is weggenomen en het is op deze manier prima afgehandeld. Frans dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte bediening”
Door H.K op woensdag 16 okt 2013 '13
Vanmorgen een vloer gekocht, wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd. Hebben de juiste keus kunnen maken en ook de prijs was naar wens. Wij zijn uitermate tevreden. H. Klomp
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit en service en niet duur.”
Door Mienet op woensdag 4 sep 2013 '13
Wij waren op zoek naar een houten vloer, niet te duur.Wij zijn goed ingelicht over de voordelen en nadelen van een massieve vloer. We hebben voor een grenen vloer gekozen omdat onze meubels ook van grenen zijn, en niet te duur.De service was uitstekend. De legservice van Beboparket heeft de vloer er strak ingelegd en netjes afgewerkt met de naturel olie. We waren/zijn heel erg blij met het resultaat nu de meubels er weer in staan.De vloer heeft een hele warme uitstraling.Toen ik vragen had over het onderhoud van de vloer werd ik via de telefoon duidelijk ingelicht en werd mij snel een onderhoudsolie toegestuurd.
Binnenkort hebben we ook laminaat nodig, dan gaan we direct weer naar Bebo parket, want door de goede kwaliteit en de heel goede service heb ik er alle vertrouwen in.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen bij Bebo Parket”
Door J. Gerrits op maandag 29 sep 2014 '14
Wij hebben een vloer gekocht bij Bebo parket te Vriezenveen omdat ik via via al vaker had gehoord dat zij een goede kwaliteit leveren voor een zéér scherpe prijs de keuze daar is echt erg groot. Wij werden erg vriendelijk ontvangen en onder het genot van een heerlijke kop koffie zijn we gaan rondkijken , je komt hier echt ogen te kort wat een ontzettende grote keuze uit vloeren kun je hier maken. Geweldig, nooit geweten dat er zoveel keus is in vloeren. maar met behulp van een erg vriendelijke verkoper die ons feilloos alles wist te vertellen over de diverse kwaliteiten kwamen wij al snel tot een goede keuze. Een mooie brede laminaat met een schitterende bovenlaag scherp geprijsd maar bovenal een super kwaliteit. Ik ben erg blij met deze aankoop en voor mijn volgende project ( de bovenverdieping) ga ik zeer zeker wederom na Vriezenveen Bebo parket. Mensen van Bebo ga zo door jullie hebben er een fan bij! Wij hebben het laminaat zelf meegenomen en zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Naturel eiken vloer met olie”
Door Hans klaver op dinsdag 12 mei 2015 '15
Ik kwam voor een voorbehandelde naturel eiken vloer, echter de voorbehandelde was reeds uitverkocht. Met dank aan Leidy evengoed nog gratis olie erbij gekregen! Super service! Ook Herman bedankt voor het meedenken met de olie! Leuk bedrijf met leuke mensen waar ik een heel goed gevoel aan over gehouden heb! En dat kwam niet alleen door het mooie weer! Vriendelijke groeten uit Alkmaar, Hans Klaver
FOTO VAN HANS KLAVER
Reactie of foto toevoegen
“No-Nonsens kwaliteit.”
Door S.Tank op woensdag 20 nov 2013 '13
Uitgebreid laten informeren over PVC vloeren in het algemeen. Bij Bebo in Vriezenveen terecht gekomen en keurig netjes no-nonsens door verkoper Stan te woord gestaan. Ondanks zijn jeugdige leeftijd geeft hij keurig en eerlijk advies maar vraagt niet om de order maar stuurt je weg met de boodschap: denk er maar over na. Een uur later heb ik ze gebeld en de vloer besteld. Dan komt de heer Jan Nijboer de stoffeerder thuis opmeten en een ander advies geven. En kan allemaal zonder problemen aangepast en geen hond die er moeilijk over doet.2 weken later komt Jan Nijboer de vloer egaliseren en 2 dagen later wordt de vloer naar volle tevredenheid gelegd. Al met al een zeer positieve ervaring met BEBO en met Jan Nijboer. En een zeer mooie PVC vloer in ons huis. Conclusie: een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door Salina Horvers op zaterdag 14 jun 2014 '14
Na een ongeval op de snelweg zag ik het even niet zitten om de vloer zelf te gaan halen wat we wel hadden afgesproken. Gelukkig hadden ze hier vanuit Bebo Parket alle begrip voor en komen ze het nu zelfs brengen. Zeer goeie klantvriendelijk en begrip, echt mens gericht.
Reactie of foto toevoegen
“gewoon ff naar Vriezenveen rijden”
Door 146 op donderdag 5 sep 2013 '13
In onze vriendenkring hebben wij even een rondje " parket" gegevens opgevraagd. De conclusie was " niet verder kijken, gewoon ff naar Vriezenveen rijden". Na een rit over het platteland, aangekomen bij Bebo parket. En gelukkig hebben zij daar een goed kopje koffie van DE. Na een gezellig praatje, aangeven waar onze gedachten naar uitgaan, goed geluisterd naar de adviezen van één van de medewerkers, zijn wij gegaan voor een super parket. Datum van levering en leggen was ook geen enkel probleem. Zeg maar wanneer, op korte termijn, ff in de agenda kijken, en ja hoor, ook geen probleem. Binnenkort wordt het parket bij ons in het nieuwe appartement gelegd. Ik zal de lezers van deze site dan ook op de hoogte houden van het verdere verloop.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk, direct en goed geprijst!”
Door Robert op dinsdag 3 sep 2013 '13
Vandaag op bezoek geweest bij Bebo Parket en gekeken naar een kwalitatief stuk laminaat voor een goede prijs. Bij aankomst konden we eerst rustig rondkijken zonder direct door een verkoper te worden "lastig gevallen" die je van alles opdringt. Dit vonden wij zeer prettig! Na het ruime aanbod te hebben doorlopen hebben mijn vriendin en ik 1 van het personeel erbij gevraagd omdat we toch nog wat vragen hadden. Het budget werd besproken en de wensen eveneens. Vervolgens kwamen we tot een prijs. Gezien ons budget als starters beperkt was kregen we de mogelijkheid om even onder het genot van een kop koffie en een plak cake het met elkaar te bespreken. De prijs lag toch enkele honderden euro`s boven ons budget, maar een nieuwe woning is toch een investering. De eigenaar van de zaak kwam ons tegemoet en we waren ronduit verbaast want we hadden wel 20% korting op ons totaalbedrag gekregen op het laminaat waardoor we binnen ons budget bleven!! Dit is mij bij de IKEA, Praxis of Gamma nog nooit gelukt! Ik raad het iedereen aan die een beperkt budget heeft maar toch met kwaliteit naar huis wil gaan! Een zaak die meedenkt in de mogelijkheden en niet in beperkingen, top!
Reactie of foto toevoegen
“P.H.”
Door Peter Hazenberg van TV Mediapartners b.v. op vrijdag 17 apr 2015 '15
Vanaf het 1e moment aan te telefoon tot aan het daadwerkelijk binnen hebben van de spullen is alles voortreffelijk verlopen. Het laminaat is heel mooi. Vriendelijk en deskundig personeel. De volgende keer hoeven we niet rond te gaan kijken. Wij hebben onze partij al gevonden.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Melvin eppers op vrijdag 17 jan 2014 '14
Vanmiddag uitstekend ontvangen bij bebo parket in vriezenveen. Na tekst en uitleg van een ervaren medewerker heb ik een hele mooie vlier uitgekozen en Ook nog eens voor een hele nette prijs! Kortom zeer goede service voor een betaalbare prijs. Ik kom zeker vaker terug
Reactie of foto toevoegen
“Ligt er nog steeds mooi in”
Door joost mvdb op vrijdag 21 aug 2015 '15
Ik heb 6 jaar geleden een vloer gehaald bij beboparket. En de vloer delen liggen er nog steeds mooi in. Een mooie grijze eiken multiplank voor een zeer lage prijs van 25 euro pm2 deze planken zijn 2cm dik en hebben een dikke toplaag. Ze zeiden dat de vloer delen 40 a 50 jaar meegaan dat geloof ik zeker. Ik zou iedereen bebo parket aanraden. Ben zeer professioneel geholpen en ook zeer klant vriendelijk. Bedankt voor deze mooie vloer.
FOTO VAN JOOST MVDB
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door J. van Dijk Capelle aan den IJssel op woensdag 13 apr 2016 '16
Wij hebben bij BEBO een laminaat vloer gekocht. Ook door BEBO laten leggen. Na het leggen ontdekten we een paar min puntjes. Wij zijn door de meneer van de klachten service teleurstellend behandelt. Daarna doorgegeven dat ik dit niet fijn vindt. Frans belde mij zelf op en hij heeft mij SUPER te woord gestaan. Begripvol... En uitstekend opgelost..Echt een aanrader om hier een vloer te kopen. Ga zo door BEBO.
Reactie of foto toevoegen
“De reis waard!”
Door Adriaan Baars op donderdag 24 okt 2013 '13
Wij zijn als bedrijf zeer tevreden over de fijne hulp in de winkel. Wij waren geïnteresseerd geraakt door het lage prijsniveau, daarbij blijkt ter plaatse de kwaliteit buitengewoon goed te zijn! We waren niet de enige die daar zo over dachten want het was een komen en gaan van mensen met aanhangwagens en je werd bijna omver gereden door de heftrucks die aan het laden waren. Leuke warme sfeer, met echte aandacht en een luisterend oor. Tip: Kom op tijd, want de tijd vliegt! Een nadeel(voor ons): 2 uur rijden. Aan te raden voor het compleet aanbod: tegels, vloeren, carpet, vitrage, inrichting, enz. en prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“In èèn woord geweldig”
Door Tim van Hummel op dinsdag 15 jul 2014 '14
Zaterdag 05-07-2014 Grey Oak Berlin laminaat gekocht, 55 m2 en van het weekend gelegd. Er waren maar 2 lamellen met een stukje af dus dat is echt super. Lekker koffie gedronken en voor de terug weg een broodje hamburger. Bebo parket het was zeker de moeite waard om naar Vriezenveen te rijden. En ik zal het zeker door vertellen dat je naar Bebo parket moet gaan. Met vriendelijke groet vanuit Boxtel.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service/kwaliteit voor een betaalbare prijs”
Door Marc H. op donderdag 7 nov 2013 '13
Onlangs hebben we een mooie eiken houten vloer gekocht bij Bebo parket, waarbij we erg goed zijn geholpen door Frans. We kwamen er direct uit met de prijs e.d. en we kozen ervoor om de vloer zelf in de olie te kleuren. Echter is dat niet helemaal naar tevredenheid gegaan en zagen we kleurverschillen. Dit was een foutje van mijn kant. Nadat ik dit bij Beboparket had gemeld, werd er meteen aktie ondernomen en de volgende dag was het probleem verholpen. De vloer werd gepolijst en vakkundig opnieuw in de olie gezet. Het ziet er nu prachtig uit en we zijn zeer tevreden. Ook ben ik goed te spreken over de levering en vakkundigheid van Bebo parket. Ik raad daarom ook iedereen aan om een vloer te kopen bij Bebo Parket. Nogmaals hartelijk dank voor jullie goede service en hulp !
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Loes op donderdag 9 feb 2017 '17
Goede web site. Wordt ook regelmatig bijgewerkt. Fijn om vast voor te bereiden. Komen, kiezen, betalen en ze brengen het naar je auto. Dat laatste duurde in mijn geval wat lang ( het was ook heel erg koud )Was even jammer. Nu gaan leggen. Leuk. Mooie vloer. Precies zoals op de site. Aardige mensen.
Reactie of foto toevoegen
Adresgegevens Bebo Parket
aVriezenveen , Bovenlandweg 10, 7671 BE Vriezenveen, tel 0546 - 75 02 38
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.