Feedback
8,3

Bebo Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.beboparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bebo Parket
Beboparket is een dynamisch bedrijf dat zich ontwikkeld heeft van een doorsnee houthandel in de vorige eeuw tot een van de grootste parketleveranciers van Nederland op dit moment. Met een vaste voorraad van 50.000 m2 verschillende vloeren en een fabriek van 6000 vierkante meter met de meest moderne apparatuur kunnen we dus doorgaans binnen 24 uur de gewenste vloer bij u thuis afleveren.

We hebben de beschikking over een wagenpark van 20 vrachtwagens en kunnen dus overal in Nederland van Groningen tot Maastricht elke dag van de week wanneer u dat wenst leveren. Maar ook in België, Duitsland, en Frankrijk is levering mogelijk.

Onze hoofdzaak is het leveren van houten vloeren door heel Nederland aan de parkethandel, maar ook aan de bouwmarkten van verschillende formules die bij hun eigen groothandel deze topkwaliteit niet voor die lage prijs kunnen kopen leveren we regelmatig grote partijen vloerhout zoals massief eiken, massief grenen, lamelparket enz.

In onze fabriek worden vele soorten houten vloeren tentoongesteld, waardoor u een goede kijk krijgt op de structuur van de houtsoort. Hout is nagenoeg onverslijtbaar en waardevast, en door eigen import en de intensieve bewerking garanderen wij kwaliteit op het allerhoogste niveau waar u een levenlang plezier aan beleeft met de prettige gedachte dat u het allerbeste heeft gekocht tegen de laagste prijs van Nederland.

We zijn voor particulieren geopend enkele zaterdagochtenden of hele zaterdagen per jaar. Op deze dagen organiseren we stuntverkopen waarbij verschillende houten vloeren en parketvloeren tegen bodemprijzen worden verkocht, de openingstijden zijn dan vermeld op onze website:

www.beboparket.nl.

Bebo Vloeren is op 16 maart 2015 verkozen tot "Gezelligste Winkel van Nederland" (zie foto van de prijsuitreiking hierboven). De prijzen op de website van Bebo Parket zijn exclusief 21 procent btw.
Ervaringen
Er zijn 34 ervaringen over Bebo Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren20 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen
“Blij met vloeren en plinten”
Door Maureen de Groot op donderdag 29 feb 2024 24
Binnenkomst wordt je goed verzorgd. Loop wel altijd even goed na of de bestelling compleet is afgeleverd en meld dit meteen. Er kan altijd wat mis gaan namelijk, dat was bij ons gebeurd. Dit was ons als minder leuk ervaren. Bebo komt toch met een geschikte oplossing als er, wij zijn blij met de oplossing. Uiteraard ook met onze vloeren en plinten Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Onderhoudsolie”
Door Lynette op maandag 26 aug 2019 19
Een prachtige vloer van bebo gekocht alleen koop hier nooit onderhoudsolie. De hele vloer is naar de maan omdat de olie verf afgeeft en nu helemaal wit is geworden. Om de vloer weer goed te krijgen kost ons dat 1500 euro. Geen garantie op olie dus geen tegemoetkoming van bebo. Ik ga hier zelf ook verder mee dit moet niet kunnen
FOTO VAN LYNETTE
REACTIE VAN BEBOPARKET
Goedemorgen, u heeft zelf de vloer geolied met olie die u al meerdere keren heeft gebruikt. de andere keren lukte het wel en nu ging het mis. de oorzaak ligt bij u zelf zie de onderstaande mail die u heeft gestuurd naar de klanten service, dus de fout ligt bij u zelf. Olie gebruikt van 2,5 jaar oud en waarschijnlijk ingedroogd door het lange staan. Anders zou het de andere keren ook mis zijn gegaan. Zie onderstaande mail van u zelf.

Beste medewerker van bebo,

Ongeveer 2,5 jaar geleden hebben wij een prachtige eiken vloer bij jullie gekocht en hierbij gelijk ook onderhoudsolie. Hier behandelen we onze vloer mee en zo ook gisteren. Daarna gingen wij een nachtje weg. En wat bleek bij thuiskomst de hele vloer was nog steeds wittig uitgeslagen van de olie. Dit was ook al bij opbrengen (dus extra met doek uitgesmeerd) maar de andere keren was dit ook zo en droogde het daarna wel in. Deze keer leek het wel of de vloer geverfd was zo wit. Schoonmaken bleek een lastige klus.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ben op maandag 16 okt 2017 17
Super klantvriendelijk. Goed advies. Mooie prijzen voor goeie kwaliteit spullen
Reactie of foto toevoegen
“Goed eruit gekomen”
Door Bonneveld op maandag 22 apr 2019 19
Wij hebben bij Bebo een Pvc vloer gekocht. Helaas kan gebeuren moesten we nieuwe vloer uitzoeken , omdat wat we uitgezocht hadden niet de kwaliteit had die Bebo voor ogen had. Maar samen zijn we er uit gekomen , we hebben een supermooie vloer laten leggen .super blij mee heel netjes gelegd en vloer eerst geegaliseerd zodat het er super strak in ligt.Ook de gastvrije ontvangst en het lekkere broodje en koffie thx Bebo dikke duim.
FOTO VAN BONNEVELD
Mooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Hofman op vrijdag 9 jun 2017 17
Vloer gekocht bij bebo parket en werd gelegd door woningbouw de woonplaats......echter na een aantal maanden laat de vloer los woningbouw gaf de schuld op verkeerd geleverd materiaal......contact gezocht met bebo parket foto's laminaat gemaild en ik werd terug gebeld.....ondanks dat de vloer onjuist is gelegd mag ik gratis een nieuwe vloer na keuze uitzoeken inclusief nieuwe ondervloer !!!!! Dit alles heeft nog geen half uur geduurd !!!! Wat een top service van dit bedrijf buiten hun schuld om de klant zo tegemoet te komen!!! DAAROM ZEG IK GA ZEER ZEKER NAAR BEBO PARKET!!!!
REACTIE VAN BEBOPARKET
altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Rick habekotté op donderdag 13 apr 2023 23
Prima service, en heel prettige ontvangst.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met mijn pvc vloer”
Door Mevr van der Zee op donderdag 25 jun 2020 20
Super winkel .. vriendelijk personeel .. verpakking wat nog niet open retour .. zonder moeilijkheden .. Kom je binnen gelijk of de klanten wat willen drinken .. Ze krijgen 1 dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ans Eikelenboom op woensdag 30 jan 2019 19
Laminaat en ben zeer tevreden met hoe we geholpen zijn en keurig ontvangen als je binnen kom
FOTO VAN ANS EIKELENBOOM
Gelegd laminaat
REACTIE VAN SARA
Dag Ans,
Ziet er mooi uit!
Heb je misschien de exacte naam /kleur van het laminaat?
Reactie of foto toevoegen
“Aardige mensen”
Door Erdal Sun op dinsdag 17 okt 2017 17
bebo parket beste van Nederland, aardig personeel
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Amanda Teuben op vrijdag 7 aug 2020 20
Ontzettend goed geholpen door Jesse, Ruth en Pim. Geslaagd voor de vloeren 3 etages, traprenovatie en tegels voor de badkamer en toilet. Super bedankt voor jullie geduld van deze twijfelaar. Het is even rijden maar zou jullie aan iedereen aanraden! Daarnaast ook goed verzorgt met de drankjes en hapjes ook deze mensen heel erg vriendelijk dus ook jullie dank je wel!
FOTO VAN AMANDA TEUBEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede klantenservice”
Door Steph op zaterdag 24 mrt 2018 18
Via Beboparket zoals eerder in een review beschreven een vloer gekocht bij Beboparket. Via de klantenservice keurig te woord gestaan. Tevens een passende oplossing gevonden ondanks dat ik zelf "schuldig" was aan het te kort aan vloer.
Mienet van de klantenservice was daadkrachtig, correct en dacht in oplossingen.

Eerdere ervaring van 20 februari 2018: In verband met de aanschaf van een nieuwe woning ben ik vanuit Spijkenisse naar Beboparket te Vriezenveen gereden. In het verleden had ik al eerder een vloer gekocht bij Beboparket en ben na tevredenheid teruggekeerd. Ik heb hier absoluut geen spijt van en ben erg blij met mijn nieuwe vloer en wel tegen een zeer goede prijs. In de winkel werd eten en drinken aangeboden, verkoopster Sandra was vakkundig en dacht mee in oplossingen. Ik kan iedereen aanraden een vloer te kopen bij Beboparket.
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door J.Kee op dinsdag 4 sep 2018 18
In maart 2018 heb ik bij BEBO in Vriezenveen voor mijn te betrekken woning ongeveer 100 m2 laminaat gekocht. Bebo zou het laminaat ook leggen. Een week voor de legdatum werd het laminaat op de juiste plaats afgeleverd. Toen personeel van BEBO een week later kwam leggen, bleek de vloer niet effen genoeg te zijn. (Er was niets van gezegd) 2.700 euro (egaline, verlenging huur, uitstel verhuizing) later werd het laminaat alsnog gelegd. Tussendoor moest nog laminaat en plakplinten worden opgehaald. Toestand nu: plakplinten laten los en ik moet ze opnieuw bevestigen, maar nu met kit. Wat erger is:er waren geen rozetten, en geen dilatatiestrips. De afwerking rond de voordeurmat en nog erger van de radiator put in de woonkamer was erbarmelijk. Uw reklameuiting dat de hele vloer netjes zou worden afgewerkt bleek in ons geval door miscommunicatie niet te worden gerealiseerd.

Het bedrijf BEBO heeft dit probleem naar tevredenheid aangepakt en opgelost. Dank, Bebo, de waardering gaat nu naar 8.
Reactie of foto toevoegen
“Business to business afnemer”
Door Astrid Bbone op maandag 16 okt 2017 17
Grobo Vloeren komt al sinds een aantal jaren bij jullie B2B. Zeer goed te spreken over BEBO!! Top. Gr Astrid Grobo Vloeren Deventer
REACTIE VAN BEBOPARKET
we zijn blij dat u tevreden bent zegt het voort
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte omgang met klachten”
Door Michele Casu op vrijdag 19 okt 2018 18
Bij Bebo parket een vloer gekocht, inderdaad vriendelijke mensen, scherpe prijzen en vlotte levering. Tijdens het leggen van de vloer bleek er een fout in de vloerdelen te zitten, hierover gebeld met Bebo en daar de klacht neergelegd, vrij snel daarna is er contact met ons opgenomen door de heer Bolier, een directielid van Bebo. Hij heeft meteen excuses gemaakt voor het ongemak en ons een top voorstel gedaan om onze klacht op te lossen, dat er eens wat mis gaat is geen enkel probleem, dat kan altijd een keer gebeuren. Het komt er dan op aan hoe een bedrijf omgaat met de klacht en hoe ze het probleem oplossen, dat is in ons geval door bemoeienis van de heer Bolier perfect en snel geregeld, een groot compliment hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Het leggen van de vloer was een drama”
Door Kristel op zondag 3 apr 2022 22
Geen goede ervaring met Bebo. Het uitzoeken van de vloer ging prima! Maar het leggen van de vloer was een drama. Op de afgesproken data was er niemand. De legger kwam een dag later, hier was ik niet over ingelicht. Toen de legger er wel was, besloot de legger na 1 uur werken te vertrekken, omdat de kwaliteit van het pvc niet voldoende was. Hij liet ons achter in de koud en zonder een oplossing. Zo snel mogelijk contact gezocht met Bebo "Hoe gaan we dit oplossen?". Meerdere keren gebeld, maar kreeg geen reactie. Ook werden we maar niet terug gebeld. Uiteindelijk kregen we aan het einde van de dag telefoon, de volgende dag zouden er nieuwe leggers komen met een nieuwe lading pvc. Het heeft ons veel stress gekost! Blij dat het uiteindelijk is opgelost. Maar we moesten hier zelf flink boven op zitten.
Reactie of foto toevoegen
“Eiken lamelparket”
Door Judith op vrijdag 6 apr 2018 18
Eiken lamelparket gekocht tegen een zeer scherpe prijs, daar waren we erg blij mee! Alleen toen we nog 1 pak bij wilden bijbestellen (dat maakte genoeg or om nóg een kamertje te doen) werd er niet meegedacht: het was niet op voorraad en het zou een maand (!) duren voordat het met een andere bestelling meegeleverd kon worden. Er werden geen oplossingen aangedragen en niet meegedacht. Los bijbestellen kostte bijna 2x zoveel. Pas na lang aandringen kregen we adressen waar we als particulier hetzelfde parket konden bijbestellen. Matige service, dat viel ons wel tegen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige reacties”
Door Marjon van Beeten op maandag 16 okt 2017 17
Wij hebben nu voor de 2de keer een eikenhouten vloer van bebo. Het bevalt uitstekend. Goede service en de prijs is perfect. De reacties van vrienden zijn geweldig......iedereen vind de vloer super mooi
Reactie of foto toevoegen
“Komen altijd terug”
Door sam op maandag 16 okt 2017 17
Wij komen altijd met plezier terug. Aardige verkopers en magazijn medewerkers. Prima zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn maar wel van hot naar her”
Door Felix R op maandag 16 okt 2017 17
Erg fijne zaak, veel keus en goede kwaliteit. Geen 4 sterren, omdat ik bij aankomst (bij ophalen bestelling) van hot naar her gestuurd ben. Op kantoor werd ik met de bon naar het magazijn gestuurd. Daar moest ik 5 min wachten voordat ik geholpen werd (meerdere mensen van Bebo Parket liepen mij voorbij, zonder aan te spreken) toen kreeg ik te horen dat ik aan de andere kant van Vriezeveen moest zijn. Dat weten ze op kantoor toch ook wel vraag ik me dan af? Ik bedoel, hoezo moet ik daar eerst 5 min op wachten? Voordat iemand mij dat verteld? Iets voor de volgende keer dus... Hoe dan ook, volgende keer zal ik nog eens Bebo Parket overwegen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Fam. G. Leusink. op zondag 4 jul 2021 21
We hebben in juni 2021 een traprenovatie set gehaald bij Bebo en laten uitvoeren door de vakmannen van Bebo. We zijn blij met het eindresultaat. De foto laat de trap voor en na de traprenovatie zien.
FOTO VAN FAM. G. LEUSINK.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op zondag 31 dec 2017 17
Een paar maanden geleden ongezien een massief grenen vloer gekocht voor heel weinig €. En deze laten bezorgen. Ik dacht dat een goede vloer niet kon voor dat geld. Maar toch, kwaliteit was en is boven verwachting. 99% van de planken waren keurig recht. al met al een zeer tevreden klant.
REACTIE VAN PASCAL VD S
Goedendag, Ik ben geinteresseerd in een vloer van Bebo, en ik ben eigenlijk benieuwd naar hoe de vloeren bij hun eruit zien, zou u een foto willen plaatsen van uw laminaat? Ben benieuwd hoe het na 8 maanden er nu uitziet?
REACTIE VAN JAN
Wij hebben een grenen vloer daar vandaan voor de slaapkamer. Hout dus geen laminaat. Vloer ziet er nog prima uit.
Reactie of foto toevoegen
“Geen klachten”
Door A Huisman op dinsdag 24 jul 2018 18
We hebben vandaag onze tweede vloer gekocht,eerst een PCVC voor de keuken en de berging,deze bevalt prima,en geen klachten. Vandaag een lamellen vloer voor de slaapkamer,vriendelijk personeel
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Bjorn Wenting op dinsdag 17 okt 2017 17
Vriendelijk personeel, vakkundig en erg goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door florian vahlkamp op dinsdag 17 okt 2017 17
wij kopen vloeren en dat gaat altijd volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Dani op zaterdag 8 mei 2021 21
Deze week een top vloer gekocht bij bebo .mensen met productkennis. Echt een aanrader als jezelf nog niet uit bent wat je van vloer moet nemen . Bedankt voor deze mooie vloer.

Aanvulling ontvangen 13 mei 2021: Super tevreden. Laminaatvloer zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Grenen vloer”
Door kees Rogaar op zondag 24 sep 2017 17
Super bedrijf ,je wordt goed geholpen Bedrijf lijkt wat sober, maar daar is prijs ook naar. Grenen vloer gekocht. Werkte eerst wat maar na acclimatisatie perfect.
REACTIE VAN BEBOPARKET
we zijn altijd blij met een positieve recensie
Reactie of foto toevoegen
“Eiken lamelparket XXL”
Door WIVER op donderdag 19 apr 2018 18
De mensen van Bebo zijn vriendelijk, deskundig en als het even toch niet meezit. Tonen zij een hart van goud.

Aanvulling ontvangen 20 april 2018: Het betreft een eiken lamelparket XXL voor de hele beneden verdieping. Zeker de vloer ligt er prachtig in.
Reactie of foto toevoegen
“PVC zeer tevreden”
Door Meester op woensdag 2 okt 2019 19
Pvc vloer,we hadden 2 delen te kort en kregen deze 2 zonder moeite mee
FOTO VAN MEESTER
Reactie of foto toevoegen
“Altijd vriendelijk”
Door Esther Jaspers op maandag 16 okt 2017 17
Nu al 4 vloeren gekocht door het vele verhuizen! Altijd vriendelijk en netjes geholpen. service is top en catering die aanwezig is, is super! Goed bezig mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Houten visgraatvloer”
Door Rob op zaterdag 15 dec 2018 18
Aanschaf van een houten visgraatvloer, inclusief lijm. Het kopen van een vloer is aantrekkelijk bij Bebo maar je moet zelf wel opletten/goed voorwerk doen. Wij hebben een mooie vloer gekocht welke net geprijsd was. Alleen bij afrekenen bleek dat er nog BTW bij kwam, niet bij nagedacht maar okay, dat kan. Bij de vloer 'hoorde' wel lijm om de visgraatvloer te verlijmen. We hadden ons niet verdiept in lijmsoorten en nu blijkt dat de prijs van de lijm bij Bebo 1,5 maal hoger is dan prijzen die ik op internet vind voor exact dezelfde lijm. Conclusie van het bezoek bij Bebo is dat je hier vloeren vindt die aantrekkelijker geprijsd zijn als bij de reguliere vloerenzaak, maar dat je zelf wel allert moet blijven op de genoemde prijzen en de uiteindelijke aanschafprijs. Allemaal onze eigen schuld maar de totale vloer is uiteindelijk veel duurder uitgevallen dan we hadden gehoopt.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren parketvloer”
Door Paul en Herma van Benthem op maandag 19 jun 2017 17
Vorige week heeft een medewerker , zijn naam Hans Buiël, van BEBO PARKET bij ons de parketvloer geschuurd. Fantastisch, vakwerk, vriendelijk , in overleg met kleur, en goed advies. Vele complimenten gekregen van Familie, vrienden en kennissen. Hartelijk dank voor deze prachtige vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Simone De with op donderdag 10 jan 2019 19
Wij hebben hier onze 3de vloer gekocht , laminaat. Service is kundig en snel

Aanvulling ontvangen 14 januari 2019: heb mijn bestelling gelijk mee kunnen nemen en ben er zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Melinda Volkers Hout op dinsdag 17 okt 2017 17
Goede service, mensen met kennis, snelle leveringen En......een hele behulpzame chauffeur
FOTO VAN MELINDA VOLKERS HOUT
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatplanken”
Door Edwin op dinsdag 22 mei 2018 18
Laminaat gekocht van de standaard collectie. Helaas had ik als probleem dat de laminaatplanken niet mooi op elkaar aansluiten. Na veel bellen is uiteindelijk voor 50% een groot aantal pakken vervangen. Je zou verwachten dat dit kosteloos gebeurt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bebo Parket
  Vriezenveen, Bovenlandweg 10, 7671 BE Vriezenveen, tel 0546-750238
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.