Feedback
8,7

Bebo Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.beboparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bebo Parket
Beboparket is een dynamisch bedrijf dat zich ontwikkeld heeft van een doorsnee houthandel in de vorige eeuw tot een van de grootste parketleveranciers van Nederland op dit moment. Met een vaste voorraad van 50.000 m2 verschillende vloeren en een fabriek van 6000 vierkante meter met de meest moderne apparatuur kunnen we dus doorgaans binnen 24 uur de gewenste vloer bij u thuis afleveren.

We hebben de beschikking over een wagenpark van 20 vrachtwagens en kunnen dus overal in Nederland van Groningen tot Maastricht elke dag van de week wanneer u dat wenst leveren. Maar ook in België, Duitsland, en Frankrijk is levering mogelijk.

Onze hoofdzaak is het leveren van houten vloeren door heel Nederland aan de parkethandel, maar ook aan de bouwmarkten van verschillende formules die bij hun eigen groothandel deze topkwaliteit niet voor die lage prijs kunnen kopen leveren we regelmatig grote partijen vloerhout zoals massief eiken, massief grenen, lamelparket enz.

In onze fabriek worden vele soorten houten vloeren tentoongesteld, waardoor u een goede kijk krijgt op de structuur van de houtsoort. Hout is nagenoeg onverslijtbaar en waardevast, en door eigen import en de intensieve bewerking garanderen wij kwaliteit op het allerhoogste niveau waar u een levenlang plezier aan beleeft met de prettige gedachte dat u het allerbeste heeft gekocht tegen de laagste prijs van Nederland.

We zijn voor particulieren geopend enkele zaterdagochtenden of hele zaterdagen per jaar. Op deze dagen organiseren we stuntverkopen waarbij verschillende houten vloeren en parketvloeren tegen bodemprijzen worden verkocht, de openingstijden zijn dan vermeld op onze website:

www.beboparket.nl.

Bebo Vloeren is op 16 maart 2015 verkozen tot "Gezelligste Winkel van Nederland" (zie foto van de prijsuitreiking hierboven). De prijzen op de website van Bebo Parket zijn exclusief 21 procent btw.
Ervaringen
Er zijn 173 ervaringen over Bebo Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren127 ervaringen
4 sterren27 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster10 ervaringen
“Geweldige reacties”
Door Marjon van Beeten op maandag 16 okt 2017 17
Wij hebben nu voor de 2de keer een eikenhouten vloer van bebo. Het bevalt uitstekend. Goede service en de prijs is perfect. De reacties van vrienden zijn geweldig......iedereen vind de vloer super mooi
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Corien van Vliet op vrijdag 21 aug 2015 15
Niets dan lof voor Bebo! 10 augustus jl. heb ik bij de fabrieksverkoop 50 m2 laminaat gekocht, de 17e is alles afgeleverd en vandaag hebben 2 laminaatleggers alles in een paar uur gelegd. Zeer deskundige en vriendelijke mensen. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Eiken lamelparket XXL”
Door WIVER op donderdag 19 apr 2018 18
De mensen van Bebo zijn vriendelijk, deskundig en als het even toch niet meezit. Tonen zij een hart van goud.

Aanvulling ontvangen 20 april 2018: Het betreft een eiken lamelparket XXL voor de hele beneden verdieping. Zeker de vloer ligt er prachtig in.
Reactie of foto toevoegen
“Voor mensen die twijfelen”
Door Lars Scholten op dinsdag 1 okt 2013 13
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van dit bedrijf, ze leveren goede vloeren/laminaat. De werknemers van het bedrijf zijn erg gemotiveerd en hebben het beste met u voor. De prijs is in verhouding met andere winkels/bedrijven zeer goed. Ze zeggen niet voor niets dat ze de beste en scherpste zijn van het land. De andere mensen die zitten te twijfelen over waar ze hun vloer willen weghalen, beveel ik aan om het bij Bebo Parket te gaan doen.
Reactie of foto toevoegen
“super bedrijf”
Door sandra boskamp op dinsdag 18 nov 2014 14
Voor 50 vierkante meter een mooie donkere laminaatvloer gekocht. Keuze voldoende. Verschillende prijsklassen. Voor iedereen wat wils. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er word uitgerekend hoeveel je nodig hebt en wat je dan kwijt bent. bon geef je af en alles word keurig naar de auto gebracht. De heren helpen zelfs met inladen. Top gewoon. Er is een gedeelte waar je zelfs koffie kunt drinken (gratis)en nog alle tijd krijgt om een keuze te maken als je tussen vloeren twijfelt. Goed advies en prijs vergelijking. Bij vragen over hoe je het beste kunt leggen geeft het personeel met alle plezier uitleg en geeft eventueel nog een link mee voor internet. Je kunt dan thuis op je gemak alles nog eens door kijken. vloer is top geworden. Wij zijn een tevreden klant en komen zeker weer terug.
Reactie of foto toevoegen
“BeboParket top bedrijf, echt een aanrader”
Door Arnold op woensdag 28 aug 2013 13
Prachtige houten vloer geleverd door BeboParket uit Vriezenveen. Heb stad en land afgezocht voor een goedkope houten vloer. Kwam gelukkig bij BeboParket in Vriezenveen terecht, wel een eindje rijden maar zeker de moeite waard, een prachtige vloer voor een super prijs. De verkoper was erg vriendelijk en verstand van zaken, top service. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. De levering was super snel terwijl ik in een uithoek van Nederland woon. Als je een mooie houten vloer voor een super prijs wilt hebben, moet je zeker eerst bij Beboparket kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Bebo Parket topbedrijf”
Door Edwin & Jose op woensdag 11 sep 2013 13
We waren bij Bebo Parket op zoek naar een houten vloer in onze woonkamer en keuken. We zijn door de verkoper erg goed geadviseerd! We hebben een prachtige vloer uitgezocht en deze is professioneel door Bebo gelegd. Alle medewerkers zijn erg klantvriendelijk en we hebben een heerlijke hamburger gehad op de zaterdagmorgen. We waren zo tevreden dat we ook bij Bebo Vloerbedekking zijn geweest. Daar hebben we zowel al het woonkamermeubilair als de wandverf besteld. Ook hier weer goed en vakkundig geholpen door de verkoopster! Ben je dus op zoek naar een vloer, zoek dan niet verder en ga naar Bebo Parket in Vriezenveen! We raden dit iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“gewoon ff naar Vriezenveen rijden”
Door 146 op donderdag 5 sep 2013 13
In onze vriendenkring hebben wij even een rondje " parket" gegevens opgevraagd. De conclusie was " niet verder kijken, gewoon ff naar Vriezenveen rijden". Na een rit over het platteland, aangekomen bij Bebo parket. En gelukkig hebben zij daar een goed kopje koffie van DE. Na een gezellig praatje, aangeven waar onze gedachten naar uitgaan, goed geluisterd naar de adviezen van één van de medewerkers, zijn wij gegaan voor een super parket. Datum van levering en leggen was ook geen enkel probleem. Zeg maar wanneer, op korte termijn, ff in de agenda kijken, en ja hoor, ook geen probleem. Binnenkort wordt het parket bij ons in het nieuwe appartement gelegd. Ik zal de lezers van deze site dan ook op de hoogte houden van het verdere verloop.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Ferry Doedens op zaterdag 5 dec 2015 15
Een mooie vloer gekocht bij Beboparket. We zijn netjes geholpen en tevreden over Mayke die ons netjes geholpen heeft. Beboparket raden we bij iedereen aan. Het was er lekker druk, verse koffie en lekkere broodjes
FOTO VAN FERRY DOEDENS
Reactie of foto toevoegen
“Lamel parket”
Door Frens Langenberg schilderwerken op dinsdag 26 mei 2015 15
Mijn ervaring thuis was al goed. Voor de goede orde heb geen aandelen en/of binding met Bebo. De manier van adverteren sprak mij aan, duidelijk zonder omwegen. De kwaliteit welke op het internet stond, was ook absoluut aanwezig in de loods. Vervolgens ben ik absoluut goed en kundig geholpen, met de juiste uitleg om het zelf te kunnen leggen lamel parket .Dit heb ook gedaan,moet zeggen strak leggen en het ligt er strak in. Nadien in de olie, reden van olie aanbrengen dit kun je nadien meerdere malen herhalen , wat bij lakken moeilijker gaat. Het is dus zeker de moeite waard om de reis te aanvaarden, ben super tevreden. O ja, ontevreden zeurders heb je overal.
FOTO VAN FRENS LANGENBERG SCHILDERWERKEN
Reactie of foto toevoegen
“Eerst opstart problemen daarna super geholpen”
Door bosma. op woensdag 16 dec 2015 15
Na wat opstart problemen echt super geholpen. Top service en mega klantgericht. Echt een aanrader, goede prijskwaliteit verhouding en nogmaals topservice! Wij raden dit bedrijf zeker aan voor een mooie houten en/of laminaat vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Christien op donderdag 5 sep 2013 13
Heb heel goede ervaringen met Bebo Parket, mijn vloer ligt nu 3 jaar en is nog steeds prachtig, geniet er nog iedere dag van. Heb onderhouds olie besteld wordt gelijk opgestuurd , ben zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg wat goede tips. Ben zeer tevreden en heb dan ook al mensen doorgestuurd naar Bebo Parket
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en zeer voordelig!”
Door Bourgondien op woensdag 19 nov 2014 14
Deze week bij Bebo parket een laminaat vloer gekocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de vloer, het staat echt geweldig. Daarnaast was de vloer echt stukken goedkoper dan elders, zeker het ritje naar Vriezenveen waard dus.
Reactie of foto toevoegen
“superservice”
Door Fam v d heijden op maandag 22 dec 2014 14
Hoi allemaal we wilde een houten vloer dus links en rechts gekeken ook internet en jawel we kwamen bij bebo terecht na eerst wat voorzichtig rond te hebben gekeken zijn we aangesproken of hij iets voor ons kon doen ik uitgelegd wat we zochten en dat we niet van koetjes en kalfjes houden maar gewoon recht door zee ,was helemaal duidelijk voor hem hij liet ons paar vloeren zien en keus was vlug gemaakt hem gevraagd hoe en wat we nodig hadden Inmiddels ligt de vloer er en we zijn heel blij is perfect afgeleverd moet zeggen al met al alles perfect geregeld eigenlijk en toen als klap op vuurpijl had lijm en was over maar was weer paar weekjes terug dat ik het gekocht had maar geen probleem kom maar terug krijg je geld terug. Ook zijnde tevree over onze Zuiverloon matten . Dus BEBO vanuit Best superdank voor alles . Heel jullie team fijne feestdagen en tot volgende keer
Reactie of foto toevoegen
“blij met parket”
Door ellen van der dussen op dinsdag 4 nov 2014 14
Het was heel druk die zaterdag, toch werden we enorm goed geholpen en dat terwijl een prille stagiair zijn eerste verkoopervaring moest opdoen. Logisch dat dat extra tijd vergde, maar iedereen moet het leren en intussen kregen wij even wat langer bedenktijd. We hebben parket zelf meegenomen en zelf gelegd. We zijn heel tevreden over de service rond de koop.
Reactie of foto toevoegen
“super goedkoop”
Door Stundebeek op maandag 2 sep 2013 13
* Bent u tevreden over de kwaliteit?, Ja
* Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit ?, Super goed voor zulke lage prijzen
* Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service?, De Mensen zijn super vriendelijk
* Is de levering goed verlopen?, Levering is op de juiste tijde en juist dag afgeleverd.
* Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost?, Geen Klachten
* Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten?, Nee als is duidelijk bij bebo parket
* Zou u dit bedrijf aanraden en waarom?, Ja goeie kwaliteit en super vriendelijk en super mooi prijs de goedkoopste van Nederland
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Maarten op maandag 4 nov 2013 13
Wij hebben bij Bebo het laminaat gekocht wat die week in de aanbieding was. Uiteindelijk thuisgekomen waren we toch niet 100% tevreden met de kleur. Maar erger nog; de planken waren niet volledig recht, en klikten daardoor niet goed in elkaar. Ik heb de volgende dag telefonisch contact gehad en wat foto's doorgestuurd. Ik heb zelf aangegeven wel even naar Vriezenveen te willen rijden, ook al bood Bebo al aan om een transport in te plannen om alles om te ruilen. In Vriezenveen hebben wij met Frans gesproken. Zodra hij hoorde van het probleem zei hij zonder aarzelen; "kies eens iets anders uit". Wij hadden ons oog al laten vallen op een mooi 10mm laminaat. (onze eerste aankoop was 6mm) Uiteindelijk zijn we mee genomen naar kantoor, en werd ons aangeboden de vloer kosteloos om te ruilen, als tegemoetkoming voor het extra transport. "Mijn klanten moeten altijd tevreden zijn met hun aankoop" aldus Frans. Dus uiteindelijk hebben wij super mooi laminaat dat ook verkocht wordt bij Gamma voor 25 euro per m2. Dat hebben wij zeker niet betaald bij Bebo. Een grote pluim voor dit bedrijf. Ik kan iedereen aanraden zaken met hen te doen. Als ik nog eens in de buurt ben ga ik ze een doos gebak brengen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en offerte bij Bebo Parket”
Door marc op zaterdag 14 sep 2013 13
Vandaag voor een offerte langsgeweest. Erg goed geholpen, goed advise en prijs gekregen voor een mooie lamelparket incl plaatsen en vervoer. Ik kan Bebo Parket aanraden bij ieder die op zoek is naar een nieuwe mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“De reis waard!”
Door Adriaan Baars op donderdag 24 okt 2013 13
Wij zijn als bedrijf zeer tevreden over de fijne hulp in de winkel. Wij waren geïnteresseerd geraakt door het lage prijsniveau, daarbij blijkt ter plaatse de kwaliteit buitengewoon goed te zijn! We waren niet de enige die daar zo over dachten want het was een komen en gaan van mensen met aanhangwagens en je werd bijna omver gereden door de heftrucks die aan het laden waren. Leuke warme sfeer, met echte aandacht en een luisterend oor. Tip: Kom op tijd, want de tijd vliegt! Een nadeel(voor ons): 2 uur rijden. Aan te raden voor het compleet aanbod: tegels, vloeren, carpet, vitrage, inrichting, enz. en prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig!”
Door Renier op maandag 15 sep 2014 14
Online gekeken naar aanbieders van Parket en Laminaat. Al snel kom je uit bij Bebo Parket of bij Luxury Floors te Kampen. De recensies van Luxury Floors (6.0) en die Van Bebo Parket (9.1) liggen ver uit elkaar. Deze en het contact met Frans Bolier gaf de doorslag om te kiezen voor Bebo. En blij dat we deze keuzen hebben gemaakt! Afgelopen zaterdag een hele mooie massief eiken vloer en een laminaat vloer inc ondervloer voor een hele scherpe prijs. Al met al super geholpen door Maaike en heel erg blij met de nieuwe vloer! Een echte aanrader! Wij gaan zelf leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door G v/d W op zaterdag 21 mrt 2015 15
We hadden een laminaatvloer bij Bebo Parket gekocht. De vloer ging na enige maanden op verschillen de plaatsen uit elkaar. Nadat wij contact hadden opgenomen met Bebo werd er binnen een paar uur al antwoordt gegeven. Het antwoord was kom maar een nieuwe uitzoeken want dit mag echt niet.We werden toen we de nieuwe vloer uit zochten ook zeer goed geholpen en zijn dan ook zeer tevreden weer naar huis gegaan .
Reactie of foto toevoegen
“Komen altijd terug”
Door sam op maandag 16 okt 2017 17
Wij komen altijd met plezier terug. Aardige verkopers en magazijn medewerkers. Prima zaak.
Reactie of foto toevoegen
“fantastische service voor betaalbare prijs”
Door marielle drost op donderdag 4 dec 2014 14
gisteren een eiken lamel vloer gekocht bij bebo parket wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd. Hebben de juiste keus kunnen maken en ook de prijs was naar wens. als we nog eens een vloer nodig hebben gaan we er zeker weer heen. echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Probleem opgelost”
Door Gonnie Nan op zaterdag 13 feb 2016 16
Na een boze mail van mij kant uit is het probleem van het laminaat keurig opgelost ik kon het terugbrengen en kreeg mijn geld terug ondanks dat ik al wat gebruikt had grote klasse ik trek dus al mijn boze woorden terug.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop”
Door Bas op zaterdag 21 sep 2013 13
Vandaag eikenhout lamelparket aangeschaft bij Bebo parket. Aanrader: uitgebreid aanbod, deskundig advies, niet onbelangrijk: hele scherpe prijs. Volgende week wordt het geleverd en over 2 weken gelegd. Zeker de moeite waard om langs te gaan als je een nieuwe vloer wilt aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Stichting Ankh op zaterdag 12 sep 2015 15
Voor de nieuwe locatie van ons inloophuis: www.stichtingankh.nl zochten wij een nieuwe vloer. Omdat wij geen subsidie krijgen moest het wel gaan om een vloer die betaalbaar was voor ons. Woensdag 9 september gebeld met dhr. Bolier en uitgelegd waarom wij geen dure vloer konden kopen. Waarop dhr. 140m2 aanbood tegen inkoopsprijs, gratis ondervloer en plinten en, alsof het niet op kon, gratis bezorgen. Super blij zijn we hiermee, 15 september wordt alles geleverd. Dank u wel!

Naschrift 21 september: vloer is naar tevredenheid geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen bij Bebo Parket”
Door J. Gerrits op maandag 29 sep 2014 14
Wij hebben een vloer gekocht bij Bebo parket te Vriezenveen omdat ik via via al vaker had gehoord dat zij een goede kwaliteit leveren voor een zéér scherpe prijs de keuze daar is echt erg groot. Wij werden erg vriendelijk ontvangen en onder het genot van een heerlijke kop koffie zijn we gaan rondkijken , je komt hier echt ogen te kort wat een ontzettende grote keuze uit vloeren kun je hier maken. Geweldig, nooit geweten dat er zoveel keus is in vloeren. maar met behulp van een erg vriendelijke verkoper die ons feilloos alles wist te vertellen over de diverse kwaliteiten kwamen wij al snel tot een goede keuze. Een mooie brede laminaat met een schitterende bovenlaag scherp geprijsd maar bovenal een super kwaliteit. Ik ben erg blij met deze aankoop en voor mijn volgende project ( de bovenverdieping) ga ik zeer zeker wederom na Vriezenveen Bebo parket. Mensen van Bebo ga zo door jullie hebben er een fan bij! Wij hebben het laminaat zelf meegenomen en zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“netjes geholpen”
Door Nordin Oude Booijink op woensdag 27 mei 2015 15
Ik heb een vloer gekocht bij Bebo parket van lamelparket en we zijn zeer tevreden. We waren ruim 600 euro goedkoper dan de vloerenwinkel bij ons in de buurt. We hebben de vloer rechtstreeks in de fabriek gekocht. We zijn zeer netjes geholpen en komen weer terug. Ook hebben we hier onze visgraatvloer voor het kantoor van mijn man besteld. Deze was ook aanmerkelijk goedkoper dan de parketwinkel in de buurt.
Reactie of foto toevoegen
“De rit meer dan waard!”
Door martin blom op donderdag 8 jan 2015 15
perfecte prijs kwaliteit verhouding. het was super druk maar onder het genot van een gratis kop koffie was het wachten het waard . na de goede service van verkoper die zeer vriendelijk was en ons goed geholpen heeft werd na betaling netjes de laminaat bij de auto gezet. daarna konden wij terug naar Wieringerwerf de rit was het zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door J.Kee op dinsdag 4 sep 2018 18
In maart 2018 heb ik bij BEBO in Vriezenveen voor mijn te betrekken woning ongeveer 100 m2 laminaat gekocht. Bebo zou het laminaat ook leggen. Een week voor de legdatum werd het laminaat op de juiste plaats afgeleverd. Toen personeel van BEBO een week later kwam leggen, bleek de vloer niet effen genoeg te zijn. (Er was niets van gezegd) 2.700 euro (egaline, verlenging huur, uitstel verhuizing) later werd het laminaat alsnog gelegd. Tussendoor moest nog laminaat en plakplinten worden opgehaald. Toestand nu: plakplinten laten los en ik moet ze opnieuw bevestigen, maar nu met kit. Wat erger is:er waren geen rozetten, en geen dilatatiestrips. De afwerking rond de voordeurmat en nog erger van de radiator put in de woonkamer was erbarmelijk. Uw reklameuiting dat de hele vloer netjes zou worden afgewerkt bleek in ons geval door miscommunicatie niet te worden gerealiseerd.

Het bedrijf BEBO heeft dit probleem naar tevredenheid aangepakt en opgelost. Dank, Bebo, de waardering gaat nu naar 8.
Reactie of foto toevoegen
“fout goed opgepakt”
Door Elise van Klooster op vrijdag 11 okt 2013 13
Ik had een een mooie houten vloer aangeschaft bij Bebo, maar ik had niet goed begrepen hoe ik de vloer moest behandelen. Daardoor had ik een fout gemaakt en iets verkeerds op de vloer gesmeerd. Nadat ik Bebo-parket hierover had gesproken, en bang was dat ik de vloer had verknald, pakte Bebo het goed op. Nu hebben ze mij toegezegd dat de vloer gratis voor mij word opgeschuurd en gelijk in de wax gezet. Ik heb nu weer hoop dat de vloer weer zo mooi word zoals hij was. Dat is dus echte service.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Toos op zaterdag 19 apr 2014 14
Wij hebben Bebo parket gevonden via Internet en ook de vloeren via Internet besteld. De kwaliteit is uitstekend gezien de lage prijs. Het telefonisch contact wat wij gehad hebben over de vloer met een medewerker was zeer klantvriendelijk. Hetzelfde geldt voor de leggers van de vloeren. De vloer ging opbollen aan de zijkant dit echter door onze schuld omdat we later de muur nog aangesmeerd hadden en specie achter de plint was gekomen. dit is kundig opgelost, zonder dat wij hiervoor een rekening gehad hebben. Gezien bovenstaand raad ik dit bedrijf zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door L. Egberink op woensdag 9 okt 2013 13
Zeer goede prijs voor erg mooie vloeren van goede kwaliteit! Ik ben terecht gekomen bij Bebo Parket door verschillende positieve ervaringen van anderen en dacht in ieder geval eens een kijkje te gaan nemen. De prijs/kwaliteit verhouding was echter zo goed dat ik vrij snel overtuigd was om de knoop door te hakken en de vloer te kopen. Ook de service en vriendelijkheid van de medewerkers gaf me een zeer goed gevoel. Heerlijk wanneer je merkt dat niets je zomaar "aangesmeerd" wordt en het personeel echt moeite doen om je naar tevredenheid van dienst te zijn. Zeker de moeite waard om naartoe te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“PVC zeer tevreden”
Door Meester op woensdag 2 okt 2019 19
Pvc vloer,we hadden 2 delen te kort en kregen deze 2 zonder moeite mee
FOTO VAN MEESTER
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Wim Monte op vrijdag 14 aug 2015 15
Wij zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit en de prijsstelling van het geleverde parket en laminaat. In de winkel wordt je geholpen door kundige en vriendelijke medewerkers. Tijdens de verbouwing is er een kleine beschadiging ontstaan aan ons parket. De afdeling verkoop heeft ons zeer snel en coulant geholpen om dit op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Duoplanken”
Door Femke Laenen op woensdag 19 aug 2015 15
Afgelopen juni mooie brede eiken duoplanken gekocht bij bebo. Het eindje rijden leek te moeite waard. Twee weken later werden ze geleverd. Als de chauffeur al weg is zien we dat er net iets andere planken zijn geleverd als besteld. Een cm smaller en een dunnere toplaag. Maar ook geen duoplank maar een multiplank. We bellen met Bebo maar ze kunnen nu niks voor ons doen want de door ons bestelde planken zijn niet voorradig en moeten nog gefabriceerd worden! Dus heeft Bebo zomaar besloten ons dit alternatief te sturen, een mindere kwaliteit en als wij niet oplettend waren geweest hadden we deze vloer ernstig te duur betaald. We moeten even wachten op een oplossing vanwege de vakantie van bebo, maar uiteindelijk komt Bebo met een goede oplossing. We krijgen een goede compensatie voor de vloer en levenslange garantie.
Reactie of foto toevoegen
“Alles aan gedaan”
Door Frank van Maarseveen op dinsdag 24 jan 2017 17
We hebben bij Bebo een massief eiken vloer gekocht. Er waren planken bij met scheuren en de bovenlaag liet al los. Deze planken zijn behandeld maar niet met het gewenste resultaat.Toen is de hele vloer geschuurd en 2 x in de olie gezet. De vloer ziet er nu goed uit. Bebo heeft er alles aan gedaan om onze ontevredenheid weg te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“kwaliteit en goede service!”
Door erica van Zutphen op vrijdag 4 okt 2013 13
Wij hebben het adres van Bebo parket gekregen via vrienden die hier al een hout besteld hebben. Vorige week voor de 2e keer parket besteld voor één van onze vakantiehuizen. De 1e keer prachtig parket gekocht voor ons chalet in Zwitserland, een abdijvloer, oud gemaakt. Een geweldige sfeervolle vloer die samen met het steigerhout aan de wanden het plaatje compleet heeft gemaakt. Wij hebben het hout zelf opgehaald met een aanhanger. Daarom ook deze keer weer naar Bebo parket. Het was er druk maar er waren genoeg medewerkers die je te woord kunnen staan. En even wachten is ook niet erg want er is gratis koffie en frisdrank met wat lekkers. Toen wij er waren werden er zelfs heerlijke hamburgers gebakken ( met broodje en uien ). We werden geholpen door een dame die ons zeer goed advies heeft gegeven waar we zeer blij mee waren. Al snel hadden we met haar de juiste vloer uitgezocht voor een hele goede prijs ( want daarvoor moet je ook zeker hiernaar toe gaan ). Dit keer laten we het bezorgen! Het was voor ons wel een ritje ( vanuit Zandvoort )maar zeker de moeite waard. Grappige bijkomstigheid: We hadden voor één van onze huizen via Marktplaats een teakhouten hoge bartafel met krukken gezien in Klarenbeek, dat was op de route. We vertelden dat we uit Vriezenveen kwamen omdat we daar een vloer hadden gekocht. Toen bleek dat deze mensen ook net de dag ervoor een vloer geleverd hadden gekregen via Bebo parket. Hoe klein is de wereld! Bebo parket is een aanrader, zeker gaan kijken en kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Parketlaminaat”
Door Stefan de Geus op dinsdag 16 sep 2014 14
Afgelopen zaterdag een mooie vloer gekocht, op de valreep voor sluitingstijd. We twijfelden tussen parketlaminaat en PVC. Uiteindelijk met goed advies gekozen voor parketlaminaat mede dankzij de scherpe prijs vanwege het aanbod van een restpartij. Ideaal ook dat de vloer bezorgd kan worden! Ik ben nu benieuwd of de vloer zonder beschadigingen wordt bezorgd maar daar heb ik alle vertrouwen in. Het is de moeite van de lange rit naar het oosten van het land zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door N. Notenboom op donderdag 23 jan 2014 14
Onlangs hebben wij via Bebo Parket een nieuwe vloer laten leggen. Wij zijn zeer tevreden over de afspraken van bezorging en het leggen van het parket. Het parket ligt er netjes en strak in en alles is netjes en schoon opgeleverd. Prijs-kwaliteit verhouding is prima
Reactie of foto toevoegen
“een aanrader”
Door fredrik op zaterdag 8 nov 2014 14
we hebben een houten vloer en een portugese tegelvoer bij bebo gekocht de vloer laten schuren en lakken. We zijn in een woord super tevreden,de sfeer en vriendelijkheid staat boven aan! we waren bij andere grote bedrijven geweest maar daar was je een nummer en de prijs lag stukken duurder. Toen we bij bebo de prijs hoorden waren we gelijk verkocht. alles is nu klaar en ziet er goed uit dus een tevreden klant. groet fam fjonker
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Louise op zaterdag 20 sep 2014 14
Vandaag zijn we in korte tijd geslaagd met de aanschaf van precies de vloer die we wilden. Wij hebben lamel parket gekocht. Mede dankzij vriendelijke en behulpzame medewerkers. Onze keuze om zelf de vloer te vervoeren, leggen en af te werken werd goed ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen klachten”
Door A Huisman op dinsdag 24 jul 2018 18
We hebben vandaag onze tweede vloer gekocht,eerst een PCVC voor de keuken en de berging,deze bevalt prima,en geen klachten. Vandaag een lamellen vloer voor de slaapkamer,vriendelijk personeel
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door M. Huizinga op maandag 20 feb 2017 17
Zeer ruim assortiment met kwaliteitsvloeren tegen hele scherpe prijzen. Dat Bebo marktleider is op de Nederlandse vloerenmarkt staat wel vast als je hun assortiment tegen prijs en kwaliteit afweegt! Het is inderdaad nergens goedkoper dan hier! Zeer vriendelijke medewerkers in de verkoophal en lekker eigenzinnig en eigentijds concept met broodjes hamburger en andere versnaperingen voor de klanten. Klantvriendelijkheid en enthousiasme van medewerkers op het kantoor kan trouwens wel een (heel) stuk beter! Door een paar misverstanden en miscommunicatie met een aantal mensen binnen het bedrijf onze bestelling uiteindelijk uit frustratie geannuleerd. De eigenaar van Bebo heeft nadien uit eigen initiatief contact met ons opgenomen om ons verhaal te horen om vervolgens zijn oprechte excuses aan te bieden. Bovendien bood hij aan om geheel belangeloos, ondanks onze annulering, onze reiskosten vanuit Brabant te vergoeden om zo het ongemak met ons goed te maken. Dit vind ik wel grote klasse en pleit voor de goede wil van deze ras ondernemers!
Reactie of foto toevoegen
“Eerste ervaring met Bebo”
Door Rob Moen op dinsdag 8 okt 2013 13
Via internet kwam ik op de website van Bebo Parket. We besloten op een zaterdag naar Vriezenveen te rijden en ontdekten prachtige dorpjes waar we nog niet van gehoord hadden. Bij Bebo werden we geholpen door zeer vriendelijk en deskundig personeel. We zochten een vloer uit en de prijs stond in geen verhouding met de vloeren die we elders hadden bekeken. De beslissing was dus snel genomen! Deze week halen we de vloer op en die gaat dan weer jarenlang mee. Toch maar weer eens een andere reden bedenken om dit leuke bedrijf weer te bezoeken!
Reactie of foto toevoegen
“prijs”
Door Wichers op donderdag 3 okt 2013 13
Wij hebben vloertegels gekocht bij Bebo tegels. Onze ervaring is een snelle levering, een goede service en de prijs is goed. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossingen”
Door Hakse op zaterdag 31 okt 2015 15
Nadat het parket geleverd was, zagen we tot onze schrik dat de planken niet zo verlijmd waren op de lamellen als we gedacht hadden. We konden het parket zonder problemen omruilen voor een ander parket naar onze keuze. Daarna bleek er een plank niet helemaal goed. Ook dit heeft Bebo parket keurig opgelost. We zijn heel blij met onze prachtige vloer, gekocht bij een prima bedrijf met aardige mensen en een uitstekende service. Een aanrader!
REACTIE VAN BEBOPARKET
fijn dat u tevreden bent, de fout lag inderdaad bij ons bedrijf. Er kan altijd iets mis gaan en wanneer de fout bij ons ligt zullen wij deze zeker oplossen vr groet Beboparket
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat vloer gekocht”
Door Juliette Bots op zaterdag 21 mrt 2015 15
Ik heb een top ervaring met bebo parket! Het aanbod is heel groot, zowel partijen als vast aanbod. Voor ieder wat wils (en voor iedere portemonnee). We werden erg vriendelijk ontvangen. Het personeel was erg vriendelijk, we kregen koffie en cake in de ochtend en een heerlijk broodje hamburger aangeboden tijdens de lunch. Wij komen voor onze volgende vloer hier zeker terug!
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Alfred op vrijdag 23 okt 2015 15
Je gaat naar Bebo toe voor een goedkope vloer. Zo wij ook ... dat we geen professioneel advies krijgen val ik dan niet over omdat we dat niet verwachten van een zaak met dit prijsniveau. De houten vloeren zijn wel mooi opgesteld daar. Wat ons tegenviel van ons lamelparket is dat elke plank op de twee kopse kanten een overschot aan beits zat. Dit hebben we per plank moeten verwijderen. Anders konden de planken niet strak tegen elkaar aan liggen. Dat vind ik niet kunnen. Nu ligt hij er mooi in.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd vriendelijk”
Door Esther Jaspers op maandag 16 okt 2017 17
Nu al 4 vloeren gekocht door het vele verhuizen! Altijd vriendelijk en netjes geholpen. service is top en catering die aanwezig is, is super! Goed bezig mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door gja van Beek op dinsdag 22 apr 2014 14
Kwaliteit prima, prijs uitstekend, service en levering op tijd. We hadden maar vijf dagen om te bestellen en te leggen is perfect gegaan. Aanrader qua service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door Salina Horvers op zaterdag 14 jun 2014 14
Na een ongeval op de snelweg zag ik het even niet zitten om de vloer zelf te gaan halen wat we wel hadden afgesproken. Gelukkig hadden ze hier vanuit Bebo Parket alle begrip voor en komen ze het nu zelfs brengen. Zeer goeie klantvriendelijk en begrip, echt mens gericht.
Reactie of foto toevoegen
“Uit Zuid Limburg”
Door Jerry op zaterdag 17 okt 2015 15
Helemaal uit zuid Limburg naar Vriezenveen gereden voor de houten vloeren bij Bepo parket. Een flink eindje maar zeker de moeite waard! We werden fantastisch en vakkundig geholpen. Kwaliteitsvloeren voor een goede prijs. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Plinten voor laminaat vloer”
Door Danielle Rodrigues op donderdag 1 sep 2016 16
Wij hebben een paar jaar geleden een mooie laminaat vloer van Bebo parket in onze woning laten leggen en toen was de service al top. Onze vloer is nog steeds erg mooi . Kun je nagaan er is veel activiteit bij ons thuis kinderen,huisdieren en nog is de vloer mooi. We hadden laatst even contact gehad met de Bebo omdat onze hond de plinten had opgegeten en ja hoor ze hebben veel moeite gedaan voor ons om deze plinten nog te krijgen. Ik kan niet anders zeggen ... Dit is een TOP bedrijf . Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe vloer nodig hebben dan gaan we zeker weer naar onze vrienden bij BEBO PARKET.
Reactie of foto toevoegen
“Super service!”
Door Peter op dinsdag 27 aug 2013 13
Voor onze nieuwbouw woning moest er door het hele huis een vloer worden gelegd. Beneden geschikt voor vloerverwarming, boven minstens zo'n goede kwaliteit. Bebo Parket heeft ons geweldig goed geholpen en we zijn enorm tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader en we gaan hier zeker terug komen!
Reactie of foto toevoegen
“Na 3 jaar nog een dikke 10!”
Door Debby op zaterdag 30 nov 2013 13
3 jaar geleden kwam Frans bolier van bebo op mijn pad omdat we een mooie vloer zochten voor ons inloophuis voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Geheel belangeloos werd ons hele huis binnen 2 dagen voorzien van een prachtige houten vloer. Nu drie jaar later horen we nog steeds veel complimenten over onze vloer en met veel plezier verwijs ik ze dan ook naar Bebo in Vriezenveen. Dagelijks komen mensen schuifelend , schoorvoetend over de drempel van ons huis...op zoek naar kwaliteit van leven na kanker...de uitstraling van ons huis maakt dat mensen zich eenmaal over die drempel, zich thuis voelen. We zijn Frans en zijn team bijzonder dankbaar dat ze ons hierbij hebben willen ondersteunen en ik kan het iedereen aanraden om in Vriezenveen een kijkje bij ze te nemen ... en voor wie de vloer bij ons wil aanschouwen of ook op zoek is naar kwaliteit van leven na(ast) kanker... www.hetnijehuis.nl .... Je bent van harte welkom!
Reactie of foto toevoegen
“Schuren parketvloer”
Door Paul en Herma van Benthem op maandag 19 jun 2017 17
Vorige week heeft een medewerker , zijn naam Hans Buiël, van BEBO PARKET bij ons de parketvloer geschuurd. Fantastisch, vakwerk, vriendelijk , in overleg met kleur, en goed advies. Vele complimenten gekregen van Familie, vrienden en kennissen. Hartelijk dank voor deze prachtige vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Naturel eiken vloer met olie”
Door Hans klaver op dinsdag 12 mei 2015 15
Ik kwam voor een voorbehandelde naturel eiken vloer, echter de voorbehandelde was reeds uitverkocht. Met dank aan Leidy evengoed nog gratis olie erbij gekregen! Super service! Ook Herman bedankt voor het meedenken met de olie! Leuk bedrijf met leuke mensen waar ik een heel goed gevoel aan over gehouden heb! En dat kwam niet alleen door het mooie weer! Vriendelijke groeten uit Alkmaar, Hans Klaver
FOTO VAN HANS KLAVER
Reactie of foto toevoegen
“Slogan: wij gaan onder elke offerte door. Klopt zeker”
Door Thea op vrijdag 17 jan 2014 14
Wij hadden een advertentie gezien van Bebo Parket en hebben daar ons laminaat uitgezocht. Bij thuiskomst stond er in een folder, van een ander bedrijf, hetzelfde laminaat maar dan goedkoper. Ook zagen we elders een ondervloer die goedkoper was. We hebben dit toen gemaild naar Bebo Parket en kregen een snelle reactie terug dat het verschil plus geld voor een bos bloemen zou worden vergoed. Dit was binnen enkele dagen dus ook het geval. Dus de slogan: Wij gaan onder elke offerte door is zeker van toepassing bij Bebo Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ans Eikelenboom op woensdag 30 jan 2019 19
Laminaat en ben zeer tevreden met hoe we geholpen zijn en keurig ontvangen als je binnen kom
FOTO VAN ANS EIKELENBOOM
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf zonder poespas!”
Door Andre op woensdag 28 aug 2013 13
Mijn ervaring met Bebo parket is een ervaring die me altijd bij zal blijven! Wat een keus en wat een lage prijzen. Vooral de ongedwongen, gezellige sfeer bij Bebo en de no-nonsense aanpak sprak mij aan. Vandaar dat ik ze aanbeveel bij familie en kennissen. Beslist de moeite waard.
Reactie of foto toevoegen
“Eiken lamel”
Door Stacey Rookhuizen op woensdag 2 dec 2015 15
Onlangs een eiken lamel parket gekocht in Vriezenveen. Diep geborsteld, super stoer! Wat een lieve medewerkers... Denken goed met je mee, komen met voorstellen waar je zelf nog niet aan dacht. En tja, ik was er toch... Dus gelijk maar even bij Bebo Tegels gaan kijken. Ook m'n badkamertje is er blij mee: hout look tegels meegenomen, nice! Dank voor de koffie! Groeten uit Amsterdam
Reactie of foto toevoegen
“In èèn woord geweldig”
Door Tim van Hummel op dinsdag 15 jul 2014 14
Zaterdag 05-07-2014 Grey Oak Berlin laminaat gekocht, 55 m2 en van het weekend gelegd. Er waren maar 2 lamellen met een stukje af dus dat is echt super. Lekker koffie gedronken en voor de terug weg een broodje hamburger. Bebo parket het was zeker de moeite waard om naar Vriezenveen te rijden. En ik zal het zeker door vertellen dat je naar Bebo parket moet gaan. Met vriendelijke groet vanuit Boxtel.
Reactie of foto toevoegen
“Heel correcte opstelling”
Door Johan Leurink op dinsdag 12 apr 2016 16
Een bedrijf waar kwaliteit niet alleen in de producten zit, maar ook in betrouwbaarheid, integriteit en klantvriendelijkheid. Dat is Bebo Parket. Ik kreeg als vanzelfsprekend een partij massief eiken vloerdelen mee voor de prijs van een grenen vloer, nadat Bebo Parket hiermee had geadverteerd. Een fout die ruiterlijk werd erkend en waarvan het bedrijf de gevolgen accepteerde. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door Wendy op woensdag 15 okt 2014 14
Ik hoorde dat Bebo de goedkoopste laminaatvloeren zou hebben, dus naar Vriezenveen gereden en vloer uitgezocht. Zie ik paar dagen later een aanbieding van een bouwmarkt die stuk goedkoper is. Bebo gebeld en ze hebben hun naam waar gemaakt! Ze zijn onder de prijs van de bouwmarkt gaan zitten en de vloer wordt nog bezorgd ook. Vloer moet nog geleverd worden, maar ga er van uit dat dit ook goed komt. Ik zeg: goed opgelost Bebo! De vloer is inmiddels geleverd en het is allemaal goed gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Lisa op woensdag 9 okt 2013 13
We hebben vloeren gekocht bij bebo omdat hun de goedkoopste waren. Ook hebben we de vloeren laten leggen het zijn echt vakmensen . Nogmaals bedankt voor het goede advies. Bebo parket super bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op zondag 31 dec 2017 17
Een paar maanden geleden ongezien een massief grenen vloer gekocht voor heel weinig €. En deze laten bezorgen. Ik dacht dat een goede vloer niet kon voor dat geld. Maar toch, kwaliteit was en is boven verwachting. 99% van de planken waren keurig recht. al met al een zeer tevreden klant.
REACTIE VAN PASCAL VD S
Goedendag, Ik ben geinteresseerd in een vloer van Bebo, en ik ben eigenlijk benieuwd naar hoe de vloeren bij hun eruit zien, zou u een foto willen plaatsen van uw laminaat? Ben benieuwd hoe het na 8 maanden er nu uitziet?
REACTIE VAN JAN
Wij hebben een grenen vloer daar vandaan voor de slaapkamer. Hout dus geen laminaat. Vloer ziet er nog prima uit.
Reactie of foto toevoegen
“super gezellig en goedkoop”
Door Ina op dinsdag 3 sep 2013 13
we zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en prijs viel ons reuze mee. het is daar ook super gezellig en zijn heel goed geholpen. als u van plan bent om een nieuwe vloer te kopen zou ik u aanraden om een kijkje bij Beboparket te nemen. de keuze is reuze.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer en Traploper”
Door H.C. op woensdag 19 nov 2014 14
Najaar 2012 hebben wij onze vloer gekocht voor onze nieuwbouw woning. Hout voor beneden en laminaat voor de eerste en tweede verdieping. We hebben deze vloer toen twee weken later opgehaald en opgeslagen in een loods. Het fijne vonden wij dat de vloer gewoon gelegd kon worden ook al was het pas een jaar later. Ook tijdens het leggen van de vloer verliep alles goed, een fijne man die netjes werkte. Ook hebben wij door Bebo een traploper laten leggen, dit is echt super mooi geworden!! Fijne monteurs die netjes werken, alles werd keurig opgeruimd. Kortom, wij genieten iedere dag van onze vloer!! Bebo, voor ons zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam Jansen uit Schiedam op dinsdag 10 mei 2016 16
Wij hadden voor de in inloopkasten 2pakken Pvc laminaat gekocht. Het was lichtbeige bewolkt . Bij thuiskomst 200km heen en 200km terug maakte we een pak open en tot onze schrik was het zwart . We hebben gebeld en er was direct een oplossing , het zou de volgende dag worden omgeruild en dat was ook zo.Dus wat een super service leverd Bebo parket. Echt een hele warme douche.
Reactie of foto toevoegen
“Grenen vloer”
Door Klaartje en Maarten op vrijdag 4 sep 2015 15
Het was een stuk rijden maar dat was het allemaal waard. We hebben een heel mooie grenen vloer gekocht waar iedereen uit onze omgeving van onder de indruk was. We hebben (ondanks echte hout liefhebbers) ook nog even gekeken naar acceptabel laminaat. Maar zelfs de grenen vloer was nog goedkoper! We kregen helaas na een paar maanden brand waardoor de vloer vervangen moest worden. Weer alles top in orde.
Toen is de vloer per ongeluk verlijmd (terwijl we duidelijk verzocht hadden om dit niet te doen). Daar kwamen we na jaren achter toen we gingen verhuizen. Na even bellen werd ik gelukkig direct geloofd en kregen we een geheel nieuwe vloer. Ik zeg: op naar bebo!
Reactie of foto toevoegen
“Ligt er nog steeds mooi in”
Door joost mvdb op vrijdag 21 aug 2015 15
Ik heb 6 jaar geleden een vloer gehaald bij beboparket. En de vloer delen liggen er nog steeds mooi in. Een mooie grijze eiken multiplank voor een zeer lage prijs van 25 euro pm2 deze planken zijn 2cm dik en hebben een dikke toplaag. Ze zeiden dat de vloer delen 40 a 50 jaar meegaan dat geloof ik zeker. Ik zou iedereen bebo parket aanraden. Ben zeer professioneel geholpen en ook zeer klant vriendelijk. Bedankt voor deze mooie vloer.
FOTO VAN JOOST MVDB
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door De Boer op woensdag 25 sep 2013 13
Mooie vloer uitgezocht bij Bebo, eenmaal betaald is het afgelopen met de service. Slecht geïnformeerd over het onderhoud van de vloer, telefonisch niet goed behandeld door een zekere dame. Ik zou zeggen: een nieuwe vloer is toch al een investering, dus ga naar een goede, klantvriendelijke zaak en niet naar Bebo.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ben op maandag 16 okt 2017 17
Super klantvriendelijk. Goed advies. Mooie prijzen voor goeie kwaliteit spullen
Reactie of foto toevoegen
“Van PVC naar laminaat”
Door Andrew op donderdag 20 aug 2015 15
Gingen voor een heel huis pvc vloer en we zijn met een laminaat vloer voor alleen boven naar huis gegaan. De prijzen vielen zwaar tegen t.o.v. de site. Veel aanbiedingen op de site maar eenmaal daar aangekomen waren de prijzen heel anders. Daags vantevoren nog gebeld voor bepaalde prijzen en kleuren. De gemiddelde prijs € 20,00 en als ik laat blijken dat ik de prijs niet echt spectaculair vindt kost dezelfde pvc vloer € 10,00. Bij de laminaat afdeling wel wat gevonden. Zijn we in ieder geval niet voor niks vanuit limburg er naar toe gereden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecto”
Door Sharon Reuvekamp op vrijdag 20 dec 2013 13
Afgelopen woensdag is onze trap gestoffeerd door Bebo vloerbedekking. De levering ging uitermate snel ! Het stofferen van de trap verliep uiterst vakkundig. Kortom we zijn erg tevreden ! Fam. Reuvekamp
Reactie of foto toevoegen
“Parket voor onze vloer en wand”
Door Mieke op maandag 20 jan 2014 14
Wij hebben parket gekocht bij Beboparket uit vriezenveen. Het is echt super mooi geworden! We hebben namelijk de grote muur in onze kamer met hetzelfde parket beplakt, en de rest van de muren wit gesaust. Het resultaat is echt super mooi! We hebben ongeveer 70 a 80 meter gekocht en waren in totaal €950 kwijt. We hebben het parket zelf gelegd, maar de ondervloer en lijm ook van Beboparket afgenomen. Het is echt een heel makkelijk systeem, je neemt je aanhanger mee en deze heb je een uur daarna vol liggen met parket. Je kan het ook laten leveren natuurlijk, maar het is echt een goed idee om direct je aanhanger mee te nemen, want kopen doe je uiteindelijk toch wel daar ;)
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte bediening”
Door H.K op woensdag 16 okt 2013 13
Vanmorgen een vloer gekocht, wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd. Hebben de juiste keus kunnen maken en ook de prijs was naar wens. Wij zijn uitermate tevreden. H. Klomp
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service en bejegening”
Door L. Blom op zaterdag 29 nov 2014 14
Op de website had ik mooie brocante vloeren gezien bij Beboparket in Vriezenveen. Omdat ik eerst met eigen ogen wilde zien hoe ze er in werkelijkheid uitzagen, ben ik op een zaterdag naar het hoge noorden afgereisd. Helaas kon de medewerker die ik sprak niet de vloer aanwijzen, die ik op de site gezien had. Ik heb een alternatieve plank mee naar huis genomen, maar helaas: dit was hem toch echt niet! Ongeveer een maand later kreeg ik bericht van Beboparket of ik nog in wilde gaan op de gemaakte offerte voor het alternatief. Ik heb geantwoord van niet, omdat het niet overeenkwam met wat ik voor ogen had en dat ik het erg jammer vond dat hetgeen je op de site ziet, 'blijkbaar' niet in de winkel te vinden is. Een dag later werden we gebeld door de directeur van Bebo. Excuses werden aangeboden en omdat Beboparket wil dat elke klant tevreden is en goed geholpen wordt, kreeg ik een gratis landelijke vloer aangeboden, die wel degelijk in de winkel aanwezig was! Ik ben nogmaals wezen kijken en opnieuw zeer vriendelijk ontvangen en behandeld. Dezelfde week werd er hier 15 m2 houten vloer, incl ondervloer, lijm, olie, wax en plinten afgeleverd. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam en de kwaliteit is prima! Kortom: zeer tevreden.
FOTO VAN L. BLOM
de landelijke eiken vloer
Reactie of foto toevoegen
“Ook bij ons 2e huis een fantastische vloer”
Door G. Schouten op maandag 16 jun 2014 14
Vijf jaar geleden zijn wij via via in aanraking gekomen met Bebo pakket en hebben destijds een volledig massieve grenen vloer gekocht. Met veel plezier maken wij tot op heden gebruik van deze vloer, veel vrienden en vriendinnen hebben inmiddels een vergelijkbare vloer bij Bebo pakket aangeschaft. Sinds 2 maanden hebben wij een nieuw huis gekocht waarbij uiteraard ook een nieuwe houten vloer in de woonkamer hoort. Opnieuw zijn wij naar Bebo pakket afgereisd en hebben een parketvloer met massieve eiken toplaag naar onze smaak gevonden. Omdat wij in de woonkamer een volledig vloerverwarming hebben liggen, is dit maal voor een parketvloer gekozen zodat de vloerverwarming optimaal zijn warmte kan afgeven. Deze week wordt de nieuwe vloer bij ons thuis afgeleverd en gaan wij deze zelf leggen. De vloer is voor ons het visitekaartje van de woning. Bij Beboparket kun je met een gerust hart een geschikte vloer uitkiezen met een voordelige prijs/kwaliteit verhouding.
FOTO VAN G. SCHOUTEN
Woonkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jaap oude Nijeweme op vrijdag 11 jul 2014 14
We zijn erg tevreden zowel over de winkel als het leggen. Winkel: alles is netjes, opgeruimd en de verkopers weten waar ze over praten. Leggers: kwamen netjes op tijd zagen er verzorgd eruit EN SUPER STRAK WERK GELEVERD. Wanneer we een hoekje of iets anders wouden was het geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalplaatje”
Door claudia op woensdag 4 feb 2015 15
Ik ben een hele week gaan vergelijken voor een mooie betaalbare vloer het was nergens goedkoper als bij beboparket ja mensen ook voor mensen met een minium uitkering de service is top ik koos ervoor om van spakenburg naar vriezenveen te gaan alles was het waard je word er gezien en gehoord en ik ben de gelukkige eigenaares van een top vloer en zeer goedkoop ga zo door beboparket voor mij geen andere winkel meer het is bij jullie het totaal plaatje.
REACTIE VAN CLAUDIA
hallo. Eigenaar bebo frans belt net persoonlijk of de vloer netjes is afgeleverd nou dat maak je bij een ander bedrijf niet mee hoor. top bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“super blij”
Door Gezinshuis Noah op maandag 1 dec 2014 14
Sinds we begonnen zijn als gezinshuis in 2011 doen we al zaken met Bebo. We hebben eerder laminaat, parket, vloerbedekking en tegels bij ze gekocht. We zijn super tevreden over Bebo. Over het personeel, dat vriendelijk is en alle tijd voor je neemt. Over de producten en de prijs/kwaliteitverhouding, over de service. Vandaag hebben we weer zaken gedaan met Bebo. We kwamen voor 12 m2 massief eiken vloerdelen. Natuurlijk hadden ze deze. Prachtig materiaal! Normaal kost dit (maar) € 30,00 per vierkante meter, maar we kregen de vloerdelen gratis mee als sponsoring voor ons gezinshuis!! Toen we Frans Bolier hiervoor bedankten gaf hij aan dat "wie goed doet, goed ontmoet". We raden dit bedrijf zeker aan en willen hen hartelijk bedanken. Graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Grenen vloer”
Door kees Rogaar op zondag 24 sep 2017 17
Super bedrijf ,je wordt goed geholpen Bedrijf lijkt wat sober, maar daar is prijs ook naar. Grenen vloer gekocht. Werkte eerst wat maar na acclimatisatie perfect.
REACTIE VAN BEBOPARKET
we zijn altijd blij met een positieve recensie
Reactie of foto toevoegen
“parketkeuken”
Door H.W. van Veldhuizen op donderdag 26 sep 2013 13
Wij kwamen bij Bebo parket voor de aanschaf van een vloer. Nu hebben we echter naast een prachtige eiken vloer ook nog de open keuken en bar van Bebo parket en zijn naast de keuken en de vloer ook de plafondbalken gekleurd met producten van Bebo parket. Wij zijn zo tevreden over onze ver-nieuwbouw dat wij al een advertentie in de regionale krant hebben geplaatst om onze dank te uiten. Ons huis? Je zou het moeten zien! :-)
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat met ondervloer en plinten”
Door Tamara Croes op woensdag 2 nov 2016 16
De kwaliteit is geweldig. De prijzen ongelofelijk laag. Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik ben echt weg van beboparket. Ik moest vanwege de lage prijs van Amsterdam naar Vriezenveen afreizen en geen moment spijt van gehad. Ze hebben me afgehaald van het station en terug gebracht. Mijn vloer is prachtig. Ben jullie erkentelijk dankbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer van Bebo parket”
Door Veldhoff op zaterdag 20 sep 2014 14
Ik heb een laminaatvloer gekocht bij Bebo parket. Frans heeft mij goed en vriendelijk geholpen. Het laminaat was snel en makkelijk te leggen. De prijs was 500 euro lager dan bij ons in de buurt dus daar wil ik wel een stukje voor rijden. Ik zal Bebo zeker aanraden bij familie en kennissen! We hebben het laminaat zelf meegenomen en zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door florian vahlkamp op dinsdag 17 okt 2017 17
wij kopen vloeren en dat gaat altijd volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen
“Fijn maar wel van hot naar her”
Door Felix R op maandag 16 okt 2017 17
Erg fijne zaak, veel keus en goede kwaliteit. Geen 4 sterren, omdat ik bij aankomst (bij ophalen bestelling) van hot naar her gestuurd ben. Op kantoor werd ik met de bon naar het magazijn gestuurd. Daar moest ik 5 min wachten voordat ik geholpen werd (meerdere mensen van Bebo Parket liepen mij voorbij, zonder aan te spreken) toen kreeg ik te horen dat ik aan de andere kant van Vriezeveen moest zijn. Dat weten ze op kantoor toch ook wel vraag ik me dan af? Ik bedoel, hoezo moet ik daar eerst 5 min op wachten? Voordat iemand mij dat verteld? Iets voor de volgende keer dus... Hoe dan ook, volgende keer zal ik nog eens Bebo Parket overwegen.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door B op maandag 26 aug 2013 13
Super geholpen en proffesioneel personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossing en prettig gesprek”
Door R. Elzinga op woensdag 20 apr 2016 16
Na een review over onze ontevredenheid over de gehele gang van zaken van aankoop lamelparket t/m het uiteindelijk leggen en afleveren van een vloer zoals we die gekocht hebben, werden we gebeld door Frans van Beboparket. Dit resulteerde in een prettig begripvol gesprek en een creditfactuur voor het door ons extra betaalde bedrag om de vloer naar onze wens te krijgen. Onze ontevredenheid is weggenomen en het is op deze manier prima afgehandeld. Frans dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Aardige mensen”
Door Erdal Sun op dinsdag 17 okt 2017 17
bebo parket beste van Nederland, aardig personeel
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Deborah op dinsdag 9 dec 2014 14
Zojuist vanuit brabant naar 't mooie Vriezenveen gereden, voor een laminaatvloer. Wat een vriendelijkheid en een keus uit vele mooie vloeren. Dankjewel voor de hulp en wie weet tot ziens! Nu weer terug naar brabant om de vloer te gaan leggen!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat op plafond”
Door Mariska Janssen op maandag 3 aug 2015 15
Wij hebben bij Bebo een vloer uitgezocht. Men heeft ons ontzettend netjes geholpen. Omdat de laminaat er heel goedkoop is kwam mijn man op het idee om het ook aan het plafond te spijker, Eerst vond ik het een bizar idee, maar zie hier het resultaat. Het ziet er super strak uit, nooit meer plafond witten en even met de vloerwisser erover en het is weer schoon. Zo goedkoop en onderhoudsvriendelijk ben ik nog nergens een plafond tegen gekomen. Wij zijn enthousiast en gaan er nu de hele bovenverdieping mee doen. wanneer ik weet hoe ik een foto erbij kan uploaden, zal ik die binnenkort plaatsen
FOTO VAN MARISKA JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Perfect!!”
Door Erwin op maandag 12 jan 2015 15
Werkelijk UITSTEKEND geholpen! Ik heb bij BEBO parket een goede eiken vloer gekocht en ook nog enkele tegels beiden goede en mooie producten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Als kers op de taart ook nog een persoonlijke behandeling met goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Dick & Do op vrijdag 27 mrt 2015 15
We zijn vanuit Maastricht naar Vriezenveen gegaan om Lamelparket met een eiken toplaag aan te schaffen. Het parket is van zeer goede kwaliteit en de prijs is heel gunstig. Op zaterdag is het wel erg druk, maar werden uiteindelijk toch snel en vakkundig geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door wimjan op donderdag 11 jun 2015 15
We hebben hier een vloer gekocht en zijn erg tevreden. We hadden geen groot budget en wilden toch graag een eiken vloer. Op naar Vriezenveen want we hadden al vaak gehoord dat je daar moet zijn voor een goedkope en goede vloer. Inderdaad we zijn er geslaagd en hebben een mooie eiken lamelparket voor een mooie lage prijs
Reactie of foto toevoegen
“Goed eruit gekomen”
Door Bonneveld op maandag 22 apr 2019 19
Wij hebben bij Bebo een Pvc vloer gekocht. Helaas kan gebeuren moesten we nieuwe vloer uitzoeken , omdat wat we uitgezocht hadden niet de kwaliteit had die Bebo voor ogen had. Maar samen zijn we er uit gekomen , we hebben een supermooie vloer laten leggen .super blij mee heel netjes gelegd en vloer eerst geegaliseerd zodat het er super strak in ligt.Ook de gastvrije ontvangst en het lekkere broodje en koffie thx Bebo dikke duim.
FOTO VAN BONNEVELD
Mooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“Klacht serieus opgepakt”
Door Stephan Hof op woensdag 19 okt 2016 16
Nu heb ik enige tijd geleden mijn ongenoegen geuit betreffende een gekochte visgraatvloer. Na het lezen van de reactie op deze site heeft Bebo contact met mij gezocht. Deze klacht is serieus opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.
Het bedrijf hanteerd een eerlijke en professionele bedrijfsvoering.
Reactie of foto toevoegen
“Onderhoudsolie”
Door Lynette op maandag 26 aug 2019 19
Een prachtige vloer van bebo gekocht alleen koop hier nooit onderhoudsolie. De hele vloer is naar de maan omdat de olie verf afgeeft en nu helemaal wit is geworden. Om de vloer weer goed te krijgen kost ons dat 1500 euro. Geen garantie op olie dus geen tegemoetkoming van bebo. Ik ga hier zelf ook verder mee dit moet niet kunnen
FOTO VAN LYNETTE
REACTIE VAN BEBOPARKET
Goedemorgen, u heeft zelf de vloer geolied met olie die u al meerdere keren heeft gebruikt. de andere keren lukte het wel en nu ging het mis. de oorzaak ligt bij u zelf zie de onderstaande mail die u heeft gestuurd naar de klanten service, dus de fout ligt bij u zelf. Olie gebruikt van 2,5 jaar oud en waarschijnlijk ingedroogd door het lange staan. Anders zou het de andere keren ook mis zijn gegaan. Zie onderstaande mail van u zelf.

Beste medewerker van bebo,

Ongeveer 2,5 jaar geleden hebben wij een prachtige eiken vloer bij jullie gekocht en hierbij gelijk ook onderhoudsolie. Hier behandelen we onze vloer mee en zo ook gisteren. Daarna gingen wij een nachtje weg. En wat bleek bij thuiskomst de hele vloer was nog steeds wittig uitgeslagen van de olie. Dit was ook al bij opbrengen (dus extra met doek uitgesmeerd) maar de andere keren was dit ook zo en droogde het daarna wel in. Deze keer leek het wel of de vloer geverfd was zo wit. Schoonmaken bleek een lastige klus.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bebo Parket
aVriezenveen , Bovenlandweg 10, 7671 BE Vriezenveen, tel 0546 - 75 02 38
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.