Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
186 ervaringen
9,3

Huizenga Keukenstyle

Score uit 18 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0511-447447 | Florijn 5, 9207 MA Drachten
Gebruikersfoto: Geplaatste keuken
1 / 14
14 foto's
Keukenzaken beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Huizenga Keukenstyle
Één van de meest veelzijdige leveranciers van kwaliteitskeukens in Friesland maar ook ver daarbuiten
Ervaringen
Er zijn 18 ervaringen over Huizenga Keukenstyle. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren17 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Nieuwe keuken”
Door Familie Wieringa op zaterdag 30 jun 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Huizenga Keukenstyle in Drachten. We zijn heel goed geadviseerd en er werd goed geluisterd naar de wensen die we hadden. Ook later toen we nog een paar aanpassingen hadden was dit geen enkel probleem bij Sybo.De keuken is geplaatsts door vakbekwame monteurs,en ook de extra aanpassingen was geen enkel probleem!Wij zijn super tevreden en blij met onze prachtige keuken! Een top zaak en zeker aan te bevelen mocht u op zoek zijn naar een nieuwe keuken!
FOTO VAN THEA WIERINGA
+ Toon extra foto van Thea Wieringa
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er wezen”
Door Taeke en Anke Wijbenga op woensdag 20 jun 2018 '18
Vandaag is onze prachtige keuken, een mix van Duitse (Häcker) en Nederlandse (Beda) makelij geleverd. In maart hebben we de keuken uitgezocht bij Huizenga Keukenstyle te Drachten. We zijn daar uitermate goed geholpen en geadviseerd door Sybo Huizenga. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen. Precies zoals we voor ogen hadden. Na het vakkundig plaatsen van de keuken door monteur Rudy, genieten wij nu van onze droomkeuken. Huizenga Keukenstyle bedankt voor het leveren van onze droomkeuken, en Rudy bedankt voor het plaatsen.
FOTO VAN TAEKE EN ANKE WIJBENGA
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Taeke en Anke Wijbenga
+ Toon extra foto van Taeke en Anke Wijbenga
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Fam. Cornelisse op maandag 11 jun 2018 '18
Onlangs hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Huizenga Keukenstyle. Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Er werd goed met ons meegedacht en er werd alle tijd voor ons genomen. Na het uitwerken van de offerte zijn wij nog meerdere malen bij Huizenga geweest om e.e.a. aan te passen. Dit was geen enkel probleem. Ook toen de keuken eenmaal gekocht was hebben wij de service als perfect ervaren! Bij levering van de afzuigkap bleek er een klein deukje aanwezig, na een telefoontje met Huizenga stond er binnen enkele dagen een nieuwe afzuigkap. Complimenten ook voor de monteur, hij werkt erg nauwkeurig waardoor de keuken er superstrak uitziet! Daarnaast is hij prettig in de omgang waardoor het fijn communiceren is!
FOTO VAN FAM. CORNELISSE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Henk Borger op zaterdag 9 jun 2018 '18
Een complete nieuwe keuken in U stijl. de keuken is nog mooier geworden dan verwacht. De keuken is aan ons verkocht door Marc Schoonhoven en samen met Gerben van der Veer zijn alle zaken naar alle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN HENK BORGER
Keuken met barstoelen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Henk en Sylvia Weening op zondag 25 mrt 2018 '18
We zijn zeer tevreden met onze keuken. We wouden graag een stoere robuuste keuken maar hadden niet een hele grote ruimte. Door met lade systeem te werken is het toch gelukt om veel ruimte te creëren. Goed advies gekregen, goeie monteur. Al met al zijn wij tevreden!
FOTO VAN HENK EN SYLVIA WEENING
Robuuste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anneke Kuiper op zaterdag 10 mrt 2018 '18
Medio september 2017 een Häcker keuken gekocht. Adviseur Wiebe Heidstra. Totaal 3x bij Huizenga geweest; prima geadviseerd; er wordt meegedacht; absoluut geen druk om tot aankoop over te gaan; kortom: super! En toen kwam de keuken in februari: normaliter is er altijd wel iets wat niet goed gaat, maar nee hoor: monteur Rudy heeft prima werk geleverd; bedacht creatieve oplossingen waar ik niet direct een oplossing voor kon bedenken en ook hiervoor geldt: uitermate tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Damaris de Jong op dinsdag 12 dec 2017 '17
Onlangs een prachtige nieuwe keuken uitgezocht bij Huizenga Keukenstyle. Prettige service, meedenkende houding, geen verkooppraatjes, gastvrij en er was alle tijd voor ons. Binnen 6 weken werd de keuken geleverd en gemonteerd door een bekwame en zeer vriendelijke monteur. Na beschadiging door eigenaar van de keuken zelf (keukenblad uitgebeten door Citroensap) kwam er iemand van Huizenga langs om te kijken hoe het opgelost kon worden. Ook toen kinderen een keukenkastje te hardhandig hadden dicht gedaan, kwam er dezelfde week een monteur langs om kastje opnieuw af te stellen. Super goede service!
FOTO VAN DAMARIS DE JONG
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Fam. G de Graaf op dinsdag 12 dec 2017 '17
Zeer vriendelijke geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je. Je krijgt gelijk een eerlijke prijs. Geen vage aanbiedingen of stunts. Je weet waar je aan toe bent en dat voelt goed. De werknemers komen hun afspraken na. De keuken is op tijd geleverd en netjes geplaatst door een vriendelijke monteur. De kwaliteit is ook zeer goed. Wij zijn erg blij met onze keuken en raden het bedrijf ook zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Van toegevoegde waarde”
Door Remko Haar op woensdag 6 dec 2017 '17
Hartstikke blij met onze nieuwe keuken, het geleverde advies en de begeleiding tijdens het proces. Huizenga Keukenstyle was van grote toegevoegde waarde!
FOTO VAN REMKO HAAR
Keuken met schiereiland
Reactie of foto toevoegen
“Speciale wensen”
Door Fam Visser op donderdag 30 nov 2017 '17
2 jaar terug een keuken gekocht bij Huizenga Keukenstyle. We zijn naar veel keukenzaken geweest maar konden niet vinden wat we precies wilden. Ik had speciale wensen qua kleur en structuur en maatvoering, alles kon! Er was geen nee, daarom hebben we voor dit bedrijf gekozen. Er werd goed geluisterd naar wat we wilden. Alle afspraken werden nagekomen, en probleempjes werden snel opgelost. De monteur was heel precies en nam alle tijd om de keuken tot in de puntjes perfect te maken. Ik raad dit bedrijf zeker aan als je opzoek bent naar een degelijke mooie keuken.
FOTO VAN FAM VISSER
Keuken met veel wensen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Grytje Bethlehem op donderdag 30 nov 2017 '17
Het moet niet gekker, na 30 jaar weer een keuken van het merk Häcker. Alles van A tot Z geregeld door de mannen van Huizenga Keukenstyle Drachten. Bedankt van een zeer tevreden klant!
FOTO VAN GRYTJE BETHLEHEM
Keuken van Häcker
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. van der Wal op dinsdag 21 nov 2017 '17
Vier jaar geleden hebben wij een keuken laten plaatsen door Huizenga Keukenstyle. Na een tijdje traden kleine gebreken op, maar door gemakzucht aan onze kant hebben we pas onlangs melding gemaakt van in totaal 8 aandachtspunten, waaronder led-spotjes die het niet deden. Huizenga is direct in actie gekomen en heeft er voor gezorgd dat een monteur van het bedrijf Airodesign uit Roden na een week op de stoep stond en alle led-verlichting kosteloos heeft vervangen. De overige gebreken zijn ook snel verholpen tegen slechts een geringe vergoeding. Top dat een bedrijf ook na vier jaar nog zo'n service verleent. Wij hebben het bedrijf daarom al een aantal malen aanbevolen in onze omgeving.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Klaas Zwarts op dinsdag 14 nov 2017 '17
Een prachtige keuken gekocht bij Huizenga, zeer tevreden in het hele proces. Was voor ons best lastig in boerderij, niet te oudbollig maar toch sfeervol en smaak wat bij ons paste. Veel eerlijk advies van de verkopers gekregen en ons vaak en geduldig geholpen bij keuzes. Plaatsing en aftersales ook een 10. Zou altijd hier naar terug gaan voor keuken en raad ze ook een ieder aan!
FOTO VAN KLAAS ZWARTS
Keuken in boerderij
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jorrit en Wendela op donderdag 19 okt 2017 '17
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht terecht gekomen bij Huizenga's keukenstyle in Drachten. Hier prima geholpen en goed advies gekregen over materiaalkeuze en apparatuur en ook direct prijsopgaaf. Keuken is geplaatst door een monteur van Huizenga die echt vakmanschap heeft geleverd! Kortom een prachtige keuken waar wij veel plezier van gaan hebben! Hierdoor kunnen wij Huizenga's keukenstyle dan ook echt een ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door A.Pijlman op donderdag 28 sep 2017 '17
Vanaf het meedenken in het ontwerp met daarin de mogelijkheden en de onmogelijkheden, tot de service achteraf. Een prima keukenbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pieter&Betsie Stuivenvolt op zaterdag 29 jul 2017 '17
Keuken gekocht in januari 2017, geplaatst maart/april 2017. Geweldig geholpen door verkoper Gerrie van der Veer. Onze keuken is gemonteerd door Hilbert een geweldige vakman. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en het bedieningsgemak. Wij kunnen dit bedrijf aan een ieder die voor kwaliteit gaat aanbevelen.
REACTIE VAN PIETER & BETSIE
Foto van onze Huizinga keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Let op”
Door P.Homsma op woensdag 8 feb 2017 '17
Aap uit de keukenkast. Helaas kan ik niet beamen dat Huizenga om hun cliënten geeft. Aftersales na ingebrekestelling! Na oriëntatie bij diverse keuken zaken terecht gekomen bij Huizenga Keukens. Hier prettig geholpen en na diverse bezoeken een prachtige keuken uitgezocht. Een contract getekend voor levering keuken inclusief montage. Na oplevering kwam de aap uit de keukenkast. Keurig gemeld dat er een aantal gebreken waren na oplevering. Dit via mail. Helaas geen reactie. Intussen factuur ontvangen voor keuken en montage en tot onze verbazing nog een factuur voor de montage van de monteur. Hierop weer een mail gezonden met daarin een verwijzing naar de gebreken en om opheldering gevraagd over de dubbele facturering van de montage. Helaas wederom geen reactie. Na een week maar een ingebrekestelling aangetekend laten bezorgen. Ja toen kwam Huizenga Keukens in beweging. Aftersales !? Let op weet waar u aan begint met Huizenga.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door sk op donderdag 26 mrt 2015 '15
Bij huizenga keukenstyle zijn we uitstekend geholpen. Hier krijg je direct een scherpe prijs en een duidelijke offerte. Het is zeker de moeite waard om eens rond te kijken in de showroom. De verkoper laat je vrij in de keuze. de klant is hier koning!!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Huizenga Keukenstyle
Website: keukenstyle.nl
aDrachten , Florijn 5, 9207 MA Drachten, tel 0511 - 44 74 47
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.