Feedback
8,4

Huizenga Keukenstyle

Score uit 26 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0512-220150 | Florijn 5, 9207 MA Drachten
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Huizenga Keukenstyle
Één van de meest veelzijdige leveranciers van kwaliteitskeukens in Friesland maar ook ver daarbuiten
Alternatieven voor Huizenga Keukenstyle
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Ijtsma Keukens
   
(Opende Groningen) score 9,5 uit 83 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2185 ervaringen
• I-KOOK
   
(Oudehaske Friesland) score 9,5 uit 1383 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Steenwijk Overijssel) score 9,6 uit 559 ervaringen
• Adee Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,8 uit 244 ervaringen
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 535 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Rijssen Overijssel) score 9,5 uit 65 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 100 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 26 ervaringen over Huizenga Keukenstyle. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren26 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 26 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, montage, prijs, service
“Een schitterend eindresultaat”
Door Tonny op maandag 18 sep 2023 23
Prachtige keuken uitgezocht bij Huizenga. Erg behulpzame en meedenkende keukenzaak met gevoel voor kwaliteit en no nonsense. We zijn uitstekend geholpen door Sybo en het eindresultaat is schitterend. Het plaatsen van de keuken is ook erg vakkundig uitgevoerd en volledig volgens planning!
FOTO VAN TONNY
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Bas op dinsdag 21 jun 2022 22
Zeer vriendelijk en behulpzaam keuken bedrijf. Prachtige keukens, onze 2e bij hen. Zeer degelijke kwaliteit voor een eerlijke prijs. Kan hen echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Pieter en Inge Bergsma op dinsdag 26 okt 2021 21
Wij zijn heel erg tevreden over Huizenga Keukenstyle. Een keuken samen met Gerrie ontworpen, helemaal naar eigen smaak en wensen. Creatief en realistisch, met gevoel voor net dat ene detail. Keuken is op tijd geleverd. En keukenmonteur Hilbert mogen we niet vergeten te noemen, klasse!
FOTO VAN PIETER EN INGE BERGSMA
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig mooie keuken”
Door M.B. op woensdag 1 sep 2021 21
Prachtig mooie keuken geleverd, zelfs wat langere opslag was geen probleem. Ook daarna nog de zaken waar we ook om gevraagd hadden nageleverd. Prima geholpen dus.
FOTO VAN M.B.
Reactie of foto toevoegen
“Verliep perfect”
Door fam. Nijland uit Drachten op zondag 28 mrt 2021 21
Wij zijn heel goed geholpen door Theun, die al onze wensen goed wist in te schatten met alle geduld. Niets werd ons opgedrongen de klant staat bij Huizenga centraal. Bijzondere prettige communicatie over en weer niets was Theun te veel! Resultaat, wij hebben onze droom keuken! Ook de montage en de nazorg verliepen perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C. Koning op dinsdag 23 mrt 2021 21
Prettig geholpen bij het ontwerp en uitzoeken van de keuken. Duidelijke communicatie, veel opties waren mogelijk en er werd zeer goed meegedacht. Montage via Huizenga geregeld, zeer vakkundig, geen vraag was te veel en alles tot in de puntjes geregeld. Absoluut zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Gertjan Middendorf op vrijdag 25 okt 2019 19
Heel goed advies over de layout, kleur en inrichting van je keuken. Eerlijk verhaal over wat je krijgt voor je budget. Perfecte montage. Vakwerk.
FOTO VAN GERTJAN MIDDENDORF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Reitze op donderdag 6 jun 2019 19
Huizinga heeft voor ons een prachtige keuken ontworpen maar wat minstens zo belangrijk is, is de de super service van Huizinga keukens. Dank daarvoor !!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd”
Door kromhout op maandag 5 nov 2018 18
Nadat wij bij verschillende keukenzaken in de omgeving hebben gekeken, voelde het bij Huizinga gelijk goed. Sybo heeft eerst goed naar onze wensen geluisterd en daarna zijn we tot een heel mooi eindresultaat gekomen. Ook over de levering en montage zijn wij erg tevreden. Ik raad het iedereen aan om hier te gaan kijken.
FOTO VAN KROMHOUT
Heel mooi eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen en eerlijk”
Door H. de Boer op donderdag 1 nov 2018 18
wij kochten een keuken bij Huizenga keukenstyle omdat: we een gedegen, eerlijk en uitvoerig advies kregen m.b.t. tot het indelen, kleur stelling, en aanschaf apparatuur, en prijsstelling. ook vonden wij de ontvangst gastvrij, en men had alle tijd voor ons ondanks het feit dat het erg druk was in dit bedrijf! wat meer prettig was dat er niet werd aangedrongen om te kopen, dat hoeven de verkopers ook niet te doen, alles straalt rust en vertrouwen uit dat je hier uit eigen beweging wel een droom keuken wilt kopen. wij, en vele anderen gingen u voor! gewoon es binnen lopen en proef het zelf.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie Wieringa op zaterdag 30 jun 2018 18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Huizenga Keukenstyle in Drachten. We zijn heel goed geadviseerd en er werd goed geluisterd naar de wensen die we hadden. Ook later toen we nog een paar aanpassingen hadden was dit geen enkel probleem bij Sybo.De keuken is geplaatsts door vakbekwame monteurs,en ook de extra aanpassingen was geen enkel probleem!Wij zijn super tevreden en blij met onze prachtige keuken! Een top zaak en zeker aan te bevelen mocht u op zoek zijn naar een nieuwe keuken!
FOTO VAN THEA WIERINGA
+ Toon extra foto van Thea Wieringa
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er wezen”
Door Taeke en Anke Wijbenga op woensdag 20 jun 2018 18
Vandaag is onze prachtige keuken, een mix van Duitse (Häcker) en Nederlandse (Beda) makelij geleverd. In maart hebben we de keuken uitgezocht bij Huizenga Keukenstyle te Drachten. We zijn daar uitermate goed geholpen en geadviseerd door Sybo Huizenga. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen. Precies zoals we voor ogen hadden. Na het vakkundig plaatsen van de keuken door monteur Rudy, genieten wij nu van onze droomkeuken. Huizenga Keukenstyle bedankt voor het leveren van onze droomkeuken, en Rudy bedankt voor het plaatsen.
FOTO VAN TAEKE EN ANKE WIJBENGA
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Taeke en Anke Wijbenga
+ Toon extra foto van Taeke en Anke Wijbenga
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Fam. Cornelisse op maandag 11 jun 2018 18
Onlangs hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Huizenga Keukenstyle. Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Er werd goed met ons meegedacht en er werd alle tijd voor ons genomen. Na het uitwerken van de offerte zijn wij nog meerdere malen bij Huizenga geweest om e.e.a. aan te passen. Dit was geen enkel probleem. Ook toen de keuken eenmaal gekocht was hebben wij de service als perfect ervaren! Bij levering van de afzuigkap bleek er een klein deukje aanwezig, na een telefoontje met Huizenga stond er binnen enkele dagen een nieuwe afzuigkap. Complimenten ook voor de monteur, hij werkt erg nauwkeurig waardoor de keuken er superstrak uitziet! Daarnaast is hij prettig in de omgang waardoor het fijn communiceren is!
FOTO VAN FAM. CORNELISSE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Henk Borger op zaterdag 9 jun 2018 18
Een complete nieuwe keuken in U stijl. de keuken is nog mooier geworden dan verwacht. De keuken is aan ons verkocht door Marc Schoonhoven en samen met Gerben van der Veer zijn alle zaken naar alle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN HENK BORGER
Keuken met barstoelen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Henk en Sylvia Weening op zondag 25 mrt 2018 18
We zijn zeer tevreden met onze keuken. We wouden graag een stoere robuuste keuken maar hadden niet een hele grote ruimte. Door met lade systeem te werken is het toch gelukt om veel ruimte te creëren. Goed advies gekregen, goeie monteur. Al met al zijn wij tevreden!
FOTO VAN HENK EN SYLVIA WEENING
Robuuste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anneke Kuiper op zaterdag 10 mrt 2018 18
Medio september 2017 een Häcker keuken gekocht. Adviseur Wiebe Heidstra. Totaal 3x bij Huizenga geweest; prima geadviseerd; er wordt meegedacht; absoluut geen druk om tot aankoop over te gaan; kortom: super! En toen kwam de keuken in februari: normaliter is er altijd wel iets wat niet goed gaat, maar nee hoor: monteur Rudy heeft prima werk geleverd; bedacht creatieve oplossingen waar ik niet direct een oplossing voor kon bedenken en ook hiervoor geldt: uitermate tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Damaris de Jong op dinsdag 12 dec 2017 17
Onlangs een prachtige nieuwe keuken uitgezocht bij Huizenga Keukenstyle. Prettige service, meedenkende houding, geen verkooppraatjes, gastvrij en er was alle tijd voor ons. Binnen 6 weken werd de keuken geleverd en gemonteerd door een bekwame en zeer vriendelijke monteur. Na beschadiging door eigenaar van de keuken zelf (keukenblad uitgebeten door Citroensap) kwam er iemand van Huizenga langs om te kijken hoe het opgelost kon worden. Ook toen kinderen een keukenkastje te hardhandig hadden dicht gedaan, kwam er dezelfde week een monteur langs om kastje opnieuw af te stellen. Super goede service!
FOTO VAN DAMARIS DE JONG
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Fam. G de Graaf op dinsdag 12 dec 2017 17
Zeer vriendelijke geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je. Je krijgt gelijk een eerlijke prijs. Geen vage aanbiedingen of stunts. Je weet waar je aan toe bent en dat voelt goed. De werknemers komen hun afspraken na. De keuken is op tijd geleverd en netjes geplaatst door een vriendelijke monteur. De kwaliteit is ook zeer goed. Wij zijn erg blij met onze keuken en raden het bedrijf ook zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Van toegevoegde waarde”
Door Remko Haar op woensdag 6 dec 2017 17
Hartstikke blij met onze nieuwe keuken, het geleverde advies en de begeleiding tijdens het proces. Huizenga Keukenstyle was van grote toegevoegde waarde!
FOTO VAN REMKO HAAR
Keuken met schiereiland
Reactie of foto toevoegen
“Speciale wensen”
Door Fam Visser op donderdag 30 nov 2017 17
2 jaar terug een keuken gekocht bij Huizenga Keukenstyle. We zijn naar veel keukenzaken geweest maar konden niet vinden wat we precies wilden. Ik had speciale wensen qua kleur en structuur en maatvoering, alles kon! Er was geen nee, daarom hebben we voor dit bedrijf gekozen. Er werd goed geluisterd naar wat we wilden. Alle afspraken werden nagekomen, en probleempjes werden snel opgelost. De monteur was heel precies en nam alle tijd om de keuken tot in de puntjes perfect te maken. Ik raad dit bedrijf zeker aan als je opzoek bent naar een degelijke mooie keuken.
FOTO VAN FAM VISSER
Keuken met veel wensen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Grytje Bethlehem op donderdag 30 nov 2017 17
Het moet niet gekker, na 30 jaar weer een keuken van het merk Häcker. Alles van A tot Z geregeld door de mannen van Huizenga Keukenstyle Drachten. Bedankt van een zeer tevreden klant!
FOTO VAN GRYTJE BETHLEHEM
Keuken van Häcker
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. van der Wal op dinsdag 21 nov 2017 17
Vier jaar geleden hebben wij een keuken laten plaatsen door Huizenga Keukenstyle. Na een tijdje traden kleine gebreken op, maar door gemakzucht aan onze kant hebben we pas onlangs melding gemaakt van in totaal 8 aandachtspunten, waaronder led-spotjes die het niet deden. Huizenga is direct in actie gekomen en heeft er voor gezorgd dat een monteur van het bedrijf Airodesign uit Roden na een week op de stoep stond en alle led-verlichting kosteloos heeft vervangen. De overige gebreken zijn ook snel verholpen tegen slechts een geringe vergoeding. Top dat een bedrijf ook na vier jaar nog zo'n service verleent. Wij hebben het bedrijf daarom al een aantal malen aanbevolen in onze omgeving.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Klaas Zwarts op dinsdag 14 nov 2017 17
Een prachtige keuken gekocht bij Huizenga, zeer tevreden in het hele proces. Was voor ons best lastig in boerderij, niet te oudbollig maar toch sfeervol en smaak wat bij ons paste. Veel eerlijk advies van de verkopers gekregen en ons vaak en geduldig geholpen bij keuzes. Plaatsing en aftersales ook een 10. Zou altijd hier naar terug gaan voor keuken en raad ze ook een ieder aan!
FOTO VAN KLAAS ZWARTS
Keuken in boerderij
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jorrit en Wendela op donderdag 19 okt 2017 17
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht terecht gekomen bij Huizenga's keukenstyle in Drachten. Hier prima geholpen en goed advies gekregen over materiaalkeuze en apparatuur en ook direct prijsopgaaf. Keuken is geplaatst door een monteur van Huizenga die echt vakmanschap heeft geleverd! Kortom een prachtige keuken waar wij veel plezier van gaan hebben! Hierdoor kunnen wij Huizenga's keukenstyle dan ook echt een ieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door A.Pijlman op donderdag 28 sep 2017 17
Vanaf het meedenken in het ontwerp met daarin de mogelijkheden en de onmogelijkheden, tot de service achteraf. Een prima keukenbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pieter&Betsie Stuivenvolt op zaterdag 29 jul 2017 17
Keuken gekocht in januari 2017, geplaatst maart/april 2017. Geweldig geholpen door verkoper Gerrie van der Veer. Onze keuken is gemonteerd door Hilbert een geweldige vakman. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en het bedieningsgemak. Wij kunnen dit bedrijf aan een ieder die voor kwaliteit gaat aanbevelen.
REACTIE VAN PIETER & BETSIE
Foto van onze Huizinga keuken.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 19
Vestiging Huizenga Keukenstyle
  Drachten, Florijn 5, 9207 MA Drachten, tel 0512-220150
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Friesland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.