Feedback
9,7

Tieleman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tielemankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tieleman Keukens
Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en zelfs daarbuiten. 100% klanttevredenheid is de basis van het doen en denken van alle medewerkers van Tieleman Keukens. Al meer dan 50 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens een positieve uitzondering. U kunt er op vertrouwen dat Tieleman Keukens er alles aan doet om deze eervolle positie te handhaven.

Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Naar aanleiding van onafhankelijke onderzoeken bij klanten, leveranciers en collega’s is Tieleman Keukens In 2003, 2004 en 2009 tot drie keer toe uitgeroepen tot de Beste Keukenspecialist van Nederland. Tieleman Keukens weet goed te scoren op alle relevante criteria voor de consument en is bovendien een welkome inspiratiebron. Criteria als klantvriendelijkheid, gedegen advies, breed assortiment, goede service en een eigen montageteam wogen zwaar mee.

In de unieke showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis vindt u meer dan 70 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern. De showroom, op het kookeiland van Nederland, biedt nog veel meer: een professionele lunchroom met binnentuin, de LivingWall 3D keukenpresentatie op een scherm van 3 bij 4 (uniek in Nederland), een kinderbioscoop, een playstation centre, een Miele Experience Centre, twee enorme ruimtes met grepen, bladen, fronten. Kortom een ultieme keukenbeleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en inspirerende omgeving.


Ervaringen
Er zijn 190 ervaringen over Tieleman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren158 ervaringen
4 sterren25 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Dank”
Door Bos op vrijdag 13 okt 2017 '17
Bij deze wil ik even mijn dank uitbrengen aan alle medewerkers die hebben geholpen met het plaatsen van de nieuwe keuken. Zag er tegenop maar het is allemaal perfect gegaan ! De bloemen die zijn bezorgd zijn erg mooi en ik vind het erg attent. Mocht er nog iemand in mijn omgeving een nieuwe keuken willen hebben zal ik uw bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geplaatst”
Door Marjan Graveland op woensdag 11 mei 2016 '16
Er is heel veel keus en ik zag eerlijk gezegd door de bomen het bos niet meer. Door eerlijke en goede begeleiding met dito voorbeelden kom je dan samen tot de keuken van je dromen. Vanaf het begin een goed gevoel bij dit fantastische bedrijf. Ga zo door Tieleman .....
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Helena Sturm op dinsdag 5 jan 2016 '16
We hebben een schitterende keuken ontvangen door de bezorging van Tieleman Keukens, alles op tijd, alle onderdelen aanwezig, zonder schade en perfect in elkaar passend. Inmiddels koken we 3 weken op deze fantastische keuken. Enkel perfectie vinden ze belangrijk bij Tieleman. Nou, voor ons geen enkel probleem! Ik mag deze keukenzaak aan u aanraden!

Eerdere ervaring van 24 augustus 2015: Wij hebben een mooie keuken gekocht. We waren op zoek naar iets anders, niet de standaard keuken maar gewoon iets anders. We hebben de adviseur onze wensen voorgelegd en hij heeft ons naar een keuken geleid waar wij heel erg blij mee zijn. Ook de korte levertijd vinden we fijn. Binnen 3 weken is er een monteur om alles in te meten! Kortom een superervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid”
Door Fam. Lax op dinsdag 26 sep 2017 '17
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom ervoeren we een klantvriendelijke, beslist geen opdringerige sfeer. We hadden al eerder andere keukenzaken bezocht en onze plannen voorgelegd, maar bij Tieleman kregen we de antwoorden en uitleg waar we wat mee konden. Adviseur Eliza Struik dacht met ons mee en kon ons ter plekke een heleboel laten zien en laten vergelijken. We hadden het prettige gevoel dat er oprecht de tijd voor ons werd genomen. Er is bovendien een hele goede communicatie en Tieleman keukens komt de afspraken na. Geen gegoochel vooraf met allerlei stuntacties, maar duidelijke en transparante prijzen. Men komt de klant op allerlei andere manieren ruimschoots tegemoet! Het plaatsen van de keuken was eveneens een prettige ervaring en werd door medewerkers Gerrit en Johan heel nauwkeurig gedaan. Ook hier was er weer ruimte voor overleg en inspraak en het door mijn man zo vurig gewenste laatje onder de kookplaat kwam er toch!
Onze keuken staat inmiddels en we genieten er volop van. Men komt over een paar weken nog een keer langs om te controleren of er nog wat afgesteld moet worden en deze nazorg is tekenend voor dit bedrijf. Wij kunnen Tieleman Keukens van harte aanbevelen. Het was voor ons een uur rijden, maar dat hadden we graag over voor deze klantvriendelijkheid.
Reactie of foto toevoegen
“Geen 9 tot 5 mentaliteit”
Door Jim op donderdag 29 nov 2018 '18
Wij kwamen bij Geerco terecht en wat zijn wij fantastisch geholpen. Geen 9 - 5 mentaliteit, maar doorgaan tot de klant tevreden is. Keukens zijn wat duurder, maar daar heb je dan ook kwaliteit voor! Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een feest.”
Door J. Houtman op maandag 9 dec 2013 '13
Het kopen van een keuken bij Tieleman Keukens in Middelharnis bleek, in de ruimste zin van het woord, inderdaad een feest te zijn en daarmee overeen te komen met de slogan van haar directeur de heer Jan Tieleman. Niet alleen het kopen van de keuken maar ook het eraan uitvoering geven waren voor ons een kennismaking met het uitmuntende vakmanschap, de klantvriendelijkheid, de flexibiliteit en een perfecte service van Tieleman Keukens. Waarbij met betrekking tot het geven van service nog vermeld dient te worden dat Tieleman Keukens zich hierin niet beperkt zag tot het noodzakelijke. Kortom, wij zijn nu in het gelukkige bezit en trotse eigenaars van een schitterende keuken welke geheel overeenkomt met en voldoet aan onze wensen en om die reden en gezien onze zeer positieve ervaring met Tieleman Keukens, bevelen wij deze ondernemer, zijn medewerkers, in het bijzonder vanuit hun betrokkenheid Nico, André, Eric, Niels en Jasper, en haar producten ten zeerste bij u aan.
Reactie of foto toevoegen
“kan niet beter”
Door dhr. en mw. Schepers op dinsdag 6 jan 2015 '15
We zijn ongelooflijk tevreden over de keuken van Tieleman. Mijn vrouw en ik vinden allebei dat het resultaat onze hooggespannen verwachtingen nog overtreft. De keuken is nog mooier dan we dachten. We hebben een volledige, nieuwe keuken aangeschaft voor de jaren 60 bungalow die we hadden gekocht en gingen renoveren. Bij het ontwerp zijn we geduldig en vakkundig geadviseerd door een ontwerper van Tieleman. De keuken werd optimaal afgestemd op de beschikbare ruimte en op de stijl van de woning. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De montage is probleemloos en zeer zorgvuldig uitgevoerd. Kwaliteit is veel belangrijk dan snelheid bij Tieleman. De prijs van de keuken is correct (gelukkig niet van die onzinkortingen van 50%). De service kan niet worden overtroffen. Wie op zoek is naar een kwalitatief hoogstaande keuken, deskundig advies, professionele begeleiding, moet bij Tieleman zijn.
FOTO VAN DHR. EN MW. SCHEPERS
keuken Bergen op Zoom
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Ellis bwnr 25 op zondag 7 jul 2013 '13
Meer dan een jaar geleden heeft Michael Dollimore geholpen met onze keuken voor Abeelhof in Rotterdam. Ik ben trots en dankbaar voor onze mooie keuken. We zijn er heel blij mee en bij deze wil ik Michael bedanken voor de goede hulp en service. E. Delken
Reactie of foto toevoegen
“Daar gaat het goed”
Door Jolande B. op woensdag 9 jul 2014 '14
Via de website hebben we Tieleman keukens gevonden en gelijk bij ons eerste bezoek hadden we er een goed gevoel bij. We zijn niet meer bij een andere zaak wezen kijken en vol vertrouwen met hun in zee gegaan. Dat vertrouwen hebben ze op alle fronten waargemaakt, de klantvriendelijkheid en de service, allemaal uitstekend. Ook de elektricien en de stukadoor die via hun waren ingeschakeld hebben uitstekend werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid en service zijn super”
Door Yoka Kreft op maandag 31 mrt 2014 '14
Op familiebezoek naar Middelharnis rijden we altijd langs de showroom van Tieleman en voor onze nieuwe keuken besloten we om daar eens naar binnen te gaan. We hadden zelf een ontwerp op papier gezet, maar uiteindelijk hebben we toch volmondig voor het ontwerp van Tieleman gekozen, dat overigens totaal anders was dan het onze. Helaas ontbrak bij de plaatsing de glazen achterwand, in de fabriek in Italië had men de opdracht hiervoor niet goed verwerkt en omdat de bouwvak er net tussen viel hebben we daar een paar maanden op moeten wachten. Een klein minpuntje is het aanrechtblad, we wilden absoluut geen glanzend blad en inmiddels zijn we gelukkig aan de nadelen van het gekozen gezoet granieten aanrechtblad gewend. Het was ons wel verteld, maar achteraf gezien hadden we het prettig gevonden als ons nog duidelijker was gezegd dat je hier echt alles op ziet, zelfs een fles water laat een kring achter. Onlangs zijn we nog even in Middelharnis langs geweest met de foto’s en we kregen weer een heerlijke lunch aangeboden, wat een verwennerij, het restaurant alleen al is een omweg waard.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk en vakwerk”
Door Jack op maandag 3 nov 2014 '14
Een duidelijke offerte, de aankoop, het verwijderen en afvoeren van de oude keuken, alle aanpassingen voor water/elektriciteit, het nieuwe stucwerk, het plaatsen en aansluiten van de nieuwe keuken, plus de perfecte afwerking, werkelijk alles is naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant. Ook het probleem oplossend vermogen is zeer goed. Alle medewerkers hebben veel betrokkenheid en zijn gemotiveerd om er een perfecte keuken van te maken. De Tieleman slogan "Het kopen van een keuken moet een feest zijn", is tot in de perfectie uitgevoerd. En bij ons is het ook een feest gebleven. Als geen ander weten wij dat dit geen vanzelfsprekendheid is. Daarom een dikke 10 voor Tieleman Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door M.Looijaard op vrijdag 11 dec 2015 '15
Wonend in Zoetermeer, heeft Tieleman keukens zelfs op sinterklaasdag binnen 2 uur na melding een vervangende vriezer en koelkast geleverd. was Atag apparatuur. gisteren nieuwe koelvriezer geleverd door Atag (ook heel snel en klantvriendelijk) vandaag heeft Tieleman de vervangende spullen (die verschrikkelijk in de weg staan) al weer opgehaald. Hulde aan zo'n klantvriendelijk bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Erg enthousiast”
Door Astrid van Bellen-van Dijk op woensdag 15 jan 2020 '20
Een prachtige Tieleman keuken gekocht. Alle kontakten waren bijzonder goed, vanaf de verkoop via de planning tot aan bezorging en de installatie. En ook de nazorg was uitstekend (met als toegift een bloemetje). De keuken is geweldig. Ik ben dan ook erg enthousiast over Tieleman keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken zonder zorgen”
Door Sjaak op zondag 19 okt 2014 '14
Een nieuwe keuken is een grote beslissing voor de meeste mensen. Wat wil ik precies en wat is er allemaal moet dan afgewogen worden. De ervaring die ik bij Tieleman heb, is dat de informatie en begeleiding die je krijgt juist hierbij zeer belangrijk is. Als je alles gezamenlijk heb afgewogen moet je van een offerte naar een opdracht. Ook hier heb ik het gevoel dat Tieleman de klant en service hoog heeft staan. Na een getekende opdracht ga je met een goed positief gevoel richting huis. Je oude keuken wordt ingemeten en zelfs dan wordt je meegenomen in andere mogelijkheden. Een hoekkast iets verder naar voren schuiven levert 5 cm extra aanrechtblad op. Op de afgesproken dag(en) komt Tieleman dan de keuken brengen. De monteurs werken zeer schoon en netjes. Als de keuken gereed is, moet je helaas nog even van de kit afblijven (want die is nog nat) maar kan je wel je keuken al reeds gaan gebruiken. Al met al, geef ik Tieleman van informatie tot het daadwerkelijk plaatsen van de keuken een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de keuken”
Door van Oosterbosch op zaterdag 3 jun 2017 '17
​Beste mensen, vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn erg tevreden!
Grote complimenten voor vakmensen Jan en Andre. Een prachtig stuk vakmanschap hebben zij bij ons laten zien! Dank!​
FOTO VAN P. VAN OOSTERBOSCH
+ Toon extra foto van P. van Oosterbosch
REACTIE VAN P. VAN OOSTERBOSCH
Als straks de schilder is geweest is het plaatje helemaal compleet #ergtevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Den Haan op vrijdag 11 okt 2013 '13
Ik wil zowel Robbert Deurloo als Tieleman Keukens hartelijk danken voor mijn nieuwe keuken. Vanaf het verkooptraject tot en met de daadwerkelijke montage (Bennie en Johan): een en al professionaliteit. Ik zal Tieleman Keukens absoluut aanraden bij familie en vrienden. Met vriendelijke groet, Vincent den Haan
Reactie of foto toevoegen
“Positief in alle opzichten”
Door jh logger op dinsdag 29 aug 2017 '17
Positief in alle opzichten van presale tot aftersale.
Reactie of foto toevoegen
“profesioneel”
Door R Grootenboer op donderdag 4 dec 2014 '14
wij hebben (nu inmiddels) 2 jaar geleden een mooie landelijke eggersman keuken gekocht bij tieleman. We kwamen daar terecht omdat je alleen maar goede dingen hoort over tieleman keukens. We werden zeer gastvrij ontvangen en begeleid door een vriendelijke verkoper die ons al snel een goede indruk gaf van hetgeen we in ons hoofd hadden. Dus na veel puzzelen, meten en apparatuur bekijken, hebben we een prachtige keuken samengesteld. De levering van de keuken was iets later dan gepland omdat wij nog niet helemaal gereed waren met onze verbouwing, maar dit was geen probleem voor tieleman, de keuken is gewoon even in opslag gegaan. Daarna hebben we een afspraak gemaakt voor een andere datum en is alles goed gekomen. De zeer vakbekwame monteurs, kwamen keurig op tijd en hebben in een paar dagen tijd, een stuk vakwerk neergezet. Er was een kranslijst niet helemaal in de juiste kleur, maar er werd niet moeilijk gedaan en gelijk een nieuwe besteld. Toen alles af was stond er als het ware een heel nieuw meubelstuk in ons huis, want zo mag je het wel noemen. Het is echt een eye catcher geworden. We zijn dan ook zeer tevreden over tieleman en ook wat de prijs betreft, vinden wij dat de prijs kwaliteit verhouding goed is. Als u een keuken wil kopen zal ik zeggen zoek niet verder en ga gewoon naar tieleman keukens in Middelharnis en daar krijgt u zeker geen spijt van. Van ons krijgt tieleman als cijfer een 10, want er is echt niets op deze prachtige keukenzaak aan te merken. Je ziet en voelt gewoon de warmte van een keukenbedrijf die echt alles voor zijn klanten over heeft en geen nepbeloftes doet zoals je bij veel andere keukenzaken wel vaak hoort. Tieleman bedankt!!!
FOTO VAN R GROOTENBOER
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en professioneel”
Door Ria en Fred Wijnen op zondag 11 dec 2016 '16
De beide monteurs hebben heel rustig en professioneel gewerkt. Er waren best grote problemen, zoals een scheve muur die nog overhelde ook. Maar op een rustige manier hebben ze alle problemen opgelost. De keuken ziet er heel erg mooi uit. Ook enkele weken later toen er een probleem optrad werd het probleem vakkundig opgelost. Onze volgende keuken, over 20 jaar hopen we, komt weer van Tieleman.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden ermee”
Door mevr Van Oostenbrugge op donderdag 15 jun 2017 '17
via Woon Goed Flakkee mocht ik een nieuwe keuken uitzoeken en zijn we uitstekend geholpen en op de geplande datum is de keuken snel en vakkundig geplaatst door Jordi Hotting en een collega ben er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Tieleman Keukens”
Door Niek Oosters op woensdag 7 sep 2016 '16
Keukencentrum Tieleman uit Middelharnis "met recht de beste keukenspecialist van Nederland". In het jaar 2000 hebben wij een keuken gekocht bij keukencentrum Tieleman. In de afgelopen 16 jaar is er wel eens een onderdeel stuk gegaan zoals bijvoorbeeld een scharnier van de oven. Eén telefoontje en het werd direct gemaakt en garantie!!
Nu in 2016 ging op verschillende plaatsen van de deurtjes de folie los zitten. Ik dacht zou ik durven bellen of er nog garantie is? Toch gebeld en wat denkt u, na 16 jaar wordt dit zo keurig opgelost met een beperkte bijdrage van onze kant dat ik dit graag wil melden op de verschillende moderne media. Nadat er contact geweest was met de service afdeling werd direct een voorstel gedaan over geheel nieuwe deurtjes met een grotere eigen bijdrage of alle keuken fronten demonteren en door een erkende meubelspuiter laten spuiten met een beperkte eigen bijdrage. Die keuze hebben we gemaakt. In een kleur te bepalen door de klant. Mijn vrouw en ik hebben gekozen voor oud grijs-blauw. We hadden eerst vanillekleur . Het resultaat is voor ons 100% geslaagd. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het spuitwerk en het personeel van Tieleman die alles kwam demonteren en monteren. Zelf toen ik een vraag stelde over een kapotte spotjes in het plafond werd dit ook nog gerepareerd. Dus voor ons is Tieleman met recht de beste keukenspecialist van Nederland.
Niek en Diana Oosters, Stellendam.
Reactie of foto toevoegen
“feest”
Door peter wolff op zondag 9 nov 2014 '14
"het kopen van een keuken moet een feest zijn" Als je binnenkomt bij Tieleman weet je eigenlijk al…., dat je hier je keuken wilt gaan kopen. Echt een prachtige keukenshowroom waar alle stijlen zijn vertegenwoordigd. We zijn echt super ontvangen en hebben Tieleman de opdracht gegeven om er ook bij ons een feestje van te maken. Alles keurig volgens afspraak geplaatst. (De twee missende ladefronten zijn inmiddels ook geplaatst!) Eigenlijk weten we het nu al zeker: "Onze volgende keuken wordt weer een Tieleman".
FOTO VAN PETER WOLFF
feestkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door E.P. Beij op vrijdag 24 apr 2015 '15
Bij het ontwerpen van de keuken zijn we heel goed geholpen door Dhr. Paan. Het plaatsen gebeurde met een bijzonder grote zorgvuldigheid en inventiviteit waar oplossingen gevonden moesten worden bij onverwachte situaties. Kortom, onze keuken is een feest om in te vertoeven
FOTO VAN E.P. BEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk en klantvriendelijk”
Door John & Wendy op woensdag 28 mei 2014 '14
Op qasa hadden wij veel positieve ervaringen gelezen over Tieleman en daarom zijn wij hier naar toe gegaan. De mensen van Tieleman staan voor vakwerk. De keuken is keurig gemonteerd, geen haastwerk, maar men neemt echt de tijd voor de klant. Wij hadden een zeer strakke planning uiteindelijk door de onverwachte vroeggeboorte van onze tweede zoon, maar ook daar werd prima en flexibel mee omgegaan, terwijl de netheid niet uit het oog verloren werd. Alles werd keurig en opgeruimd achtergelaten. Kortom: Tieleman Keukens zouden wij iedereen aanbevelen, van de verkoop tot installatie wordt alles keurig en correct afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“After sales ook goed”
Door Den B. op woensdag 14 mei 2014 '14
Op aanraden van familie die in het verleden goede ervaringen heeft gehad met de aanschaf van een nieuwe keuken bij Tieleman zijn we ook bij hun wezen kijken. Het betere gevoel in de showroom gaf uiteindelijk de doorslag om voor Tieleman te kiezen. Over de klantvriendelijkheid, de service en de kwaliteit van de keuken zijn we tevreden.
Bij de levering waren wel wat kleine dingetjes maar die werden direct opgelost, kortom, ook de after sales is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Jarenlang goede service”
Door H & M uit Brielle op zaterdag 11 feb 2017 '17
thema: succesformule van Tieleman
Beste tieleman, De familie VG uit Vlaardingen heeft onlangs (voor hun nog te bouwen huis) via u een keuken besteld. Toen werd door u gevraagd hoe ze zo bij Tieleman verzeild geraakt waren. In 2015 heeft de familie VG onze keuken bezichtigd. Daar zij grootse bouwplannen hadden adviseerden wij hen jullie showroom te bezoeken daar wij zeer tevreden zijn over jullie bedrijf. In 2008 lieten wij nl. een woonkeuken en bijkeuken aanbouwen. Vroegtijdig zijn we gaan oriënteren en belanden in de Tielemanfilialen in Spijkenisse en Melissant. We waren al snel overtuigd dat de keuze op een Tielemankeuken zou vallen. Inmiddels was in Middelharnis het nieuwe filiaal geopend en daar hebben we toen onze keuken besteld. Het maakte niet uit op welke locatie Tieleman ook zat wij hebben ervaren dat het personeel altijd klantvriendelijk was. Verkoop-ontwerpers hadden bij ons veel creatieve vrijheid omdat we zelf de afmetingen van de aanbouw nog konden bepalen. Opvallend was dat de meeste verkopers van de goedkopere keukenzaken deze vrijheid niet aankonden. Ze kregen het benauwd van de vrijheid van afmetingen en er kwam maar geen geschikt ontwerp uit hun handen. Zij waren blijkbaar gewend aan het werken met onrendabele keukenmaten, creëerden asymetrische onrustige vaste ontwerpen met noodzakelijke opvulkastjes en- stukjes als oplossing want zelfs wij kregen zo'n ontwerp en daar moesten wij het mee doen. Ook hadden we bij deze bedrijven onze bedenkingen over duurzame kwaliteit, montage, service en voortbestaan van het bedrijf. Deze situaties hadden we helaas eerder meegemaakt. Bij Tieleman daarentegen dachten ze wel creatief en adviesgericht mee met onze wens van een woonkeuken met eyecatherverbinding naar de woonkamer. Wij wilden onze oude glazen – rvs design afzuigkap met een locatie tussen 2 nog te ontwerpen ramen een heel nieuw leven inblazen ipv een traditioneel raam boven de spoelbak. Van groot belang was dat ze bij Tieleman de uitdaging aangingen, met een mooi passend ontwerp kwamen maar ze ons wel geheel vrij lieten bij de beslissingen. Dus geen mening of idee werd ons opgedrongen door bijvoorbeeld steeds af te leiden met prijskortingen, kadobonnen en ultimatum ( zoals bij andere zaken wel gebeurde). Het installeren werd door vriendelijk, rustig en fatsoenlijk personeel verricht. Zowel onze oude apparatuur als de nieuwe keukenkastjes werden met zorg geplaatst. Ook al verliep niet alles vlekkeloos de problemen werden steeds snel en vriendelijk opgelost. Bij mijn familie en andere bekenden heb ik jullie jarenlange goede service al in de jaren 90 gezien. Ook dit is 1 van de redenen waarom wij nu gekozen hadden voor een Tieleman-keuken ( ook al is die duurder) en wij steeds in onze omgeving reclame voor jullie bedrijf maken. Het uitkiezen en kopen is een leuke uitdaging die slechts in een aantal dagen verricht is, maar de duurzaamheid van de producten en de naservice zijn belangrijk en beslaan hopelijk ook voor ons nog heel veel jaren. Wij zijn natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar uw creatieve ontwerp en de uitvoering van de keuken van familie VG, maar we moeten helaas nog lang nieuwsgierig blijven daar de eerste paal van hun huis nog niet geslagen is. Met vriendelijk groet, H & M uit Brielle
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit staat bij Tieleman hoog in het vaandel”
Door Marjolein op dinsdag 2 sep 2014 '14
We hebben bij Tieleman een compleet nieuwe keuken gekocht met vernieuwd plafond en vloer. Bij binnenkomst in de showroom wordt je vriendelijk ontvangen. Gedurende de 3 keer dat we de verkoper hebben gesproken zijn we heel plezierig geholpen. Er werd goed met ons meegedacht om onze wensen te realiseren. De offerte was duidelijk en volledig. De levering van de keuken was compleet en onbeschadigd. Alle onderdelen werden in de verpakking geleverd en zijn ter plekke uitgepakt. De planning werd ons van tevoren toegestuurd en alle werkzaamheden (in ons geval sloop, stucwerk, vloer leggen, montage) zijn volgens planning uitgevoerd, d. w. z. voldoende tijd om een goede kwaliteit af te leveren. Na voltooiing van de verbouwing was er geen nalevering: de keuken kon direct in gebruik worden genomen. Er werd netjes gewerkt en de oude keuken en het bouwafval werden meegenomen. De samenwerking tussen Tieleman en de door hen aangedragen aannemer was goed geregeld. Je betaalt wat meer dan bij sommige andere keukenzaken, maar de kwaliteit is prima in orde en je kunt met een gerust hart alle werkzaamheden aan Tieleman overlaten.
FOTO VAN MARJOLEIN
Onze nieuwe trots
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijke dank”
Door Annamarie op zondag 8 sep 2013 '13
Ik heb nog nooit zo'n mooie keuken gehad. Ik vind de kwaliteit heel mooi en zowel het plaatsen van de keuken als het tegelzetten getuigen van echt vakmanschap! Mijn hartelijke dank aan Tieleman Keukens en aan de medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Verhoeven op maandag 30 dec 2019 '19
Het gehele traject vanaf oriëntatie voor de aankoop van de keuken voor ons nieuwe appartement hebben wij ervaren als "een feestje". Waren zeer onder de indruk van de kennis van zaken en de adviezen tijdens het ontwerp en de door ons in een later stadium gevraagde kleine aanpassingen. Levering vond plaats op het geplande tijdstip door deskundig personeel (deels met kraanassistentie), waarna een uiterst vakkundige montageploeg met toewijding de keuken heeft geplaatst en opgeleverd. Hier werd niet de regel gehanteerd dat een keuken in een dag geplaatst moet worden, zoals wij nogal een hebben gezien. Er is maar één conclusie, Tieleman maakt waar wat ze pretenderen! Wij genieten nog dagelijks van onze mooie keuken.
FOTO VAN FRANS VERHOEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Onze trots de nieuwe keuken”
Door Theo en Annelies Goes op woensdag 25 sep 2013 '13
Deze week ontvingen wij van de firma Tieleman een prachtig boeket bloemen met daarbij de gelukwensen met onze nieuwe keuken. We willen Tieleman Keukens hartelijk bedanken! En ook hartelijk bedankt voor de fantastische service. We zijn heel erg blij met het geheel, onze keuken is een juweel.
Reactie of foto toevoegen
“complimenten”
Door Kooij op donderdag 25 jul 2013 '13
Onze dank en complimenten voor Tieleman en collega's voor de snelle en professionele manier waarop het oplossen van de niet werkende vaatwasser is georganiseerd. Snelle en duidelijke antwoorden, een goed voorstel en snelle, vakkundige en service gerichte montage. Zijn we blij mee! Graag delen we onze complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Fam. Dieleman op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze geweldig mooie keuken. Nico heeft ons erg goed geholpen met het ontwerpen van onze keuken. Al onze wensen zijn hierin opgenomen. Wij krijgen heel veel positieve reacties en dat is erg leuk. Het plaatsen van de keuken en de service daarna is erg goed gegaan. Al onze vragen zijn snel opgepakt. De communicatie is prima verlopen. Wij zijn zoals gezegd heel blij en kunnen jullie ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Fredriksz op vrijdag 28 apr 2017 '17
Wij zijn helemaal blij met onze vernieuwde keuken. Deskundig advies in een prachtige showroom en we willen de tieleman-monteurs complimenteren met de vakkundige afwerking. Positieve ervaring met dit mooie onderscheidende bedrijf, helemaal super!
FOTO VAN FREDRIKSZ
Vakkundig afgewerkte keuken
REACTIE VAN TAMARA
Wat een mooie keuken! Mag ik u vragen wat u voor deze keuken heeft betaald? Kon u onder/rond de 20.000 blijven? Wij zijn op zoek naar een soortgelijke keuken en ik zou graag inschatten of wij bij Tieleman kunnen slagen.
REACTIE VAN WALTER FREDRIKSZ
Deze keuken stond er al toen wij het huis kochten. Wij hebben uitsluitend de kastjes op de achtergrond van de keuken door Tieleman laten maken. Ik kan u daarom geen indicatie van de totale kosten geven. Groet, Walter
REACTIE VAN TAMARA
Bedankt voor de snelle reactie! Ik ga verder zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Florentine van Geest op dinsdag 1 aug 2017 '17
Mijn ervaring bij Tieleman Keukens is zeer goed! Er werd alle tijd voor ons genomen en er werd goed meegedacht en geadviseerd. Terwijl we op de offerte zaten te wachten, konden we heerlijk lunchen in het restaurant. Ze zijn zeer service gericht!
Reactie of foto toevoegen
“Erg deskundig”
Door Dimitri op maandag 4 mei 2015 '15
Deskundige begeleiding bij de aanschaf van onze Tieleman keuken. Er wordt goed met je meegedacht over het ontwerp. Zeer tevreden met onze keuken. Prima service zeker ook na het plaatsen. De after sales service is zeer goed. Kleine probleempjes worden snel en zonder kosten verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Mevr. de V. op woensdag 10 sep 2014 '14
Omdat we de wagens van Tieleman regelmatig zagen rijden zijn we voor onze nieuwe keuken ook bij hun geweest. In de showroom krijg je uitstekend advies en er wordt alle tijd voor je genomen, dat vond ik erg prettig. Alles is uitstekend verlopen, bij de plaatsing bleken er een paar kleine dingetjes, zoals een passtukje en een greepje, niet in orde te zijn, en dat werd gelijk opgelost. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Sterrenwacht op dinsdag 4 sep 2018 '18
Door Tieleman keukens is er voor sterrenwacht "Tweelingen" Spijkenisse een keuken gesponsord. En daar zijn we als leden heel erg blij mee! De oude keuken was inmiddels een jaar of 20 oud en de nieuwe keuken ziet er uit om door een ringetje te halen.
Zo kunnen we weer heel wat jaren door met deze prachtige keuken. Via deze manier willen we dan ook "Tieleman Keukens" nogmaals hartelijk danken voor onze gave keuken en hun welkom heten als donateur van sterrenwacht "tweelingen" Spijkenisse.
FOTO VAN STERRENWACHT
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Menheere op maandag 30 okt 2017 '17
Wij zijn, zowel in de voorbereiding, bij de verkoop , bij de plaatsing als bij de nazorg, enorm tevreden over de manier waarop Keukencentrum Tieleman ons geholpen heeft om onze nieuwe keuken te realiseren. Kortom een top-onderneming.
Reactie of foto toevoegen
“Een feestje was het”
Door Fam. R.M. Gagliardi op dinsdag 19 nov 2013 '13
Bij de voorbereidingen voor ons nieuwe 55+-appartement kwamen wij voor de keuken via mond tot mond reclame bij Tieleman uit. "Een keuken kopen moet een feestje zijn" las ik op de website en je denkt: gaan we dat echt meemaken? Een bezoek aan de prachtige zaak liet ons veel zien, ook ver buiten ons budget. Adviseur Michael Dollimore hielp ons geweldig en binnen ons budget een Keller keuken gekocht met goede apparatuur. Er moesten in ons appartement eerst 3 stopcontacten verplaatst worden in een dragende muur van gewapend beton. Deze klus werd gedaan door een elektricien, weer zo'n vriendelijke man. Bijna aan het eind kwamen we even kijken en zagen stofwolken beton, damschijven uitgezaagd beton, dik betonijzer en gruis, het zag er niet uit. Na afloop werd alles brandschoon opgeruimd, geen beton stof of gruis meer, het was keurig netjes allemaal! Daar word je dan toch een beetje stil van. Wat een bedrijf! Johan, Joop en later Michel hebben de keuken geïnstalleerd. Ook nu weer, heel precies werkende mannen, zeer vriendelijk en ook ongevraagd goede informatie verstrekkend over de keuken, de apparatuur en het onderhoud daarvan. Johan loste tussen neus en lippen door ook even een probleem op met de warmwater druk en halverwege de tweede dag was alles aangesloten en gedemonstreerd. Ook nu werd aan het eind alles weer opgeruimd, gestofzuigd en geveegd. Wij mochten niets doen. Ongelooflijk! Dan staat die keuken daar, op een haar na helemaal af, de lampjes aan boven het prachtige blad en dan sta je toch heel trots te glunderen. Een feestje was het, we hebben het mee mogen maken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door De Ruiter op donderdag 8 jun 2017 '17
Ruime keuze met prachtige showroom. Zijn zeer netjes en professioneel geholpen. Ook toen er in planning wat fout dreigde te gaan is dit snel en adequaat opgelost.
tieleman keukens hartelijk bedankt! heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Egas op vrijdag 21 sep 2018 '18
Hier een review van een zeer tevreden en blije familie. Na breken , boren , zagen en bouwen staat onze nieuwe keuken er dan ! Alles precies zoals we het ons het gewenst en voorgesteld hebben. Wat een vakmannen zeg... Piet en André. Het was ontzettend leuk voor hen dat gisteren op het allerlaatste moment (om 16.30) de juiste handgrepen nog bezorgd werden. Het is allemaal zo zorgeloos en soepel verlopen. Grote complimenten voor iedereen. Gistermiddag afgesloten met koffie en gebak. Vandaag keuken poetsen en inrichten. Dat is het leukste werk natuurlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen, een echt feestje”
Door Fam.Segers op woensdag 12 jun 2019 '19
Al vanaf de eerste dag werd ik geweldig geholpen zonder tijdsdruk. Men nam de tijd. Het team van Tieleman gaf ons een goed gevoel. We hebben gekozen voor een Schullerkeuken geadviseerd door Hans Aertssen.De plaatsing was echt een feestje met Johan en Jordy echt vakmannen. De keuken is echt geweldig mooi geplaatst. Wij willen Tieleman keukens bedanken en genieten er elke dag van. Wij bevelen deze zaak aan!!
FOTO VAN FAM.SEGERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Reparatie”
Door Arnold Cazander op donderdag 27 nov 2014 '14
2,5 jaar na het plaatsen van onze keuken 'liepen' de naden van het metalen keukenblok niet meer loodrecht. Eén e-mail naar Tieleman en een paar dagen later meldde de monteur zich om de reparatie tot volle tevredenheid uit te voeren. Kosteloos! Het beeld dat Tieleman Keukens in de markt neerzet klopt helemaal met de werkelijkheid.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige tevredenheid”
Door Wendy op maandag 15 jul 2013 '13
Hebben een paar maanden geleden een keuken gekocht bij keukencentrum tieleman, naar volledige tevredenheid over de manier waarop wij zijn geholpen. Konden in de avonduren langskomen wat ook al heel prettig was met het oog op werk overdag en zo konden we in alle rust ons laten adviseren en rondkijken. We hadden wel een bepaald beeld van hoe dat we het wilde maar hadden helemaal geen idee wat de mogelijkheden waren, maar hadden een goede verkoper die daar precies op in speelde en goed advies gaf. En konden door de 3D tekening een heel Goed beeld kregen hoe dat het er uit kwam te zien. En doordat er genoeg staat van prachtige voorbeelden in de showroom hadden we al snel het gevoel dat we op de goede plaats zaten. Service en plaatsen word daardoor ook heel professioneel daar vertrouw ik op en verheug me op het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Marielle Klink op dinsdag 3 feb 2015 '15
Wij hebben een hele goede ervaring met Keuken centrum Tieleman. Goed en vakkundig geholpen, door de verkoper die helemaal met ons mee dacht. En zo met ons de keuken realiseerde. Met alle inbouw apparatuur. En het plaatsen door ervaring monteurs maken het compleet. Wij zijn heel tevreden, ook het meedenken vd monteurs en samen tot een oplossing komen in goed overleg. Het waren ook gezellige dagen. Prijs-kwaliteit is uitstekend. Een dikke 10 voor jullie!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse!”
Door J.A.C. Hoogesteger op woensdag 5 nov 2014 '14
Het gehele traject is zeer goed verlopen. Goede voorlichting en zeer klantvriendelijke en begripvolle medewerkers gesproken. De montage is door zeer vakbekwame monteurs gedaan. Er kwam 1 kast met een kras uit de doos, kunnen de monteurs niets aan doen, maar deze wordt vervangen. Prima service dus. Ook de aannemers die sloop-, Electra- en stukadoorswerk hebben verricht waren zeer vakbekwaam. Wij bevelen Tieleman aan iedereen van ganser harte aan. Niet alleen om de kwaliteit, maar ook om de service. Juiste prijs kwaliteit verhouding. Tot slot, ook de onderaannemers hanteerden juiste prijzen. ook zij hebben goede prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Wereldklasse”
Door Henk op woensdag 24 jul 2013 '13
Ruim vier jaar geleden hebben wij een nieuw appartement gekocht, de project ontwikkelaar promote Teileman Keukens, moet zeggen we waren niet zo blij want over het algemeen wat zo project ontwikkelaar aanbeveeld is voor hun eigen zak en niet voor de klant. Maar gezien het feit dat wij ervaring hebben met het kopen van nieuwe keukens doordat in de afgelopen jaren regelmatig zijn verhuisd en steeds een nieuwe keuken moesten kopen hebben we ervaring, dus met argwaan togen we met zijn vieren naar MIddelharnis op vrijdagmiddag. We hadden geen afspraak wilde alleen maar kijken, het begon al bij de receptie die ons uitnodigde om een heerlijk kopje koffie te nemen in het restaurant, eenmaal daar aangekomen zeiden wij tegn elkaar dit gaat ons veel geld kosten want die showroom zag er niet zo uit als bij andere keukenboeren, maar we hebben ons vergist in een heel fijn gesprek met de heer Nico Paasse kwamen we er achter dat daar een z.g. Tieleman sfeer heerste niets moet alles kan, hoef niet perse duur te kosten, op het eind vat gesprek werd er niet gedramd of we wilde tekenen nee Nico gaf de hand en zij denk er over na heb je vragen kan je mij altijd bellen. Moet helaas dit verhaal wat kort houden maar de keuken is geplaatst zoals wij dat hadden gedacht maar ook heel vriendelijk voor ons budget. Over de service afdeling die onder leiding staat van Andre en ja je heb ze af en toe nodig ook na een paar jaar, Als er wat aan de hand is je belt Andre en hij maak je weer blij, Tieleman neem je keuken zorgden weer over, en dan komt de monteur in dit geval was dat Leo lacht eens maak het stelt gelijk weer alle deurtjes af en gaat dat weg en zeg de keuken is weer op Tieleman kwaliteit. Tieleman jullie hebben een wereld zaak ga zo door, en tot slot ik vind het heel knap dat die mijnheer Tieleman het voor elkaar heeft gekregen zo goed team op poten te zetten super.
Reactie of foto toevoegen
“Tien met griffel”
Door J.Mackloet op donderdag 19 apr 2018 '18
We hadden geen afspraak gemaakt gingen zomaar even kijken. We stelden een vraag aan verkoper en hij heeft ons fantastisch geholpen, gelijk tekening gemaakt en vervolg afspraak gemaakt. Hij heeft het toen perfect uitgewerkt en de prijs erbij. Monteurs ook vakmensen, dikke tien met griffel.
Reactie of foto toevoegen
“Geen prijsvechter”
Door Pim van Keulen op dinsdag 22 jul 2014 '14
We hebben ons voor onze nieuwe keuken op Internet en via bezoeken aan allerlei showrooms heel goed georienteerd en voor Tieleman gekozen. Alhoewel we van onze eigen klanten, die daar in de buurt wonen, hoorden dat Tieleman nogal duur zou zijn is dat onze ervaring beslist niet. Het is geen zaak die met zogenaamde kortingen om je oren slaat, wij hebben Tieleman leren kennen als een solide en betrouwbaar bedrijf, en je weet gewoon dat het daar goed zit. We zijn uitermate tevreden over de adviezen, de levering en de plaatsing van de keuken en kunnen iedereen aanraden daar een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“keuken aangeschaft via woningbouw”
Door diana op woensdag 27 mrt 2013 '13
klantvriendelijkheid was groot, voorlichting prima in orde. de rest moet ik nog gaan ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Arnoud op maandag 30 nov 2015 '15
Al vanaf het eerste dag werd ik geweldig geholpen door het team van Tielemans Keukens. Ze zijn vriendelijk, vakkundig en meedenkend. Mijn nieuwe keuken is prachtig geplaatst. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Drie maal chapeau”
Door Familie Van der Stel op zaterdag 22 jun 2019 '19
Wij hadden maar 1 probleem ........ dat we geen klachten hadden. En dat is even wennen na een eerdere verbouwing via een ander (landelijk) bedrijf. En dan hebben we echt ons best gedaan om te zoeken naar wat er verbeterd moet worden. Maar dan doen we al die goede dingen/verrassingen enorm te kort. Bij elke stap in het gehele proces hebben wij ons klant gevoeld. Dat dit nog bestaat! Chapeau, chapeau, chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Beloofd is waargemaakt”
Door C.H. Wesselius op woensdag 14 okt 2015 '15
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken gekocht bij Tieleman!
Het ontwerp, de kwaliteit en vooral ook jullie service is prima! Jullie zijn vakkundig, vriendelijk en meedenkend en alles wat beloofd is hebben jullie gedaan, heel hartelijk bedankt daarvoor!
FOTO VAN C.H. WESSELIUS
Reactie of foto toevoegen
“Een en al kwaliteit”
Door Peter van Dartelen op woensdag 4 apr 2018 '18
Dit is mijn derde keuken van Tieleman Keuken. De eerste gekocht in 1984. De tweede in het jaar 2000 en de derde dit jaar in 2018. Op advies van mijn toenmalige buurman ben ik in 1984 bij Tieleman Keuken terecht gekomen. In 1984 was Tieleman Keuken nog een kleine keukenleverancier in Melissant, maar toen al met een topkwaliteit qua advisering, installatie en nazorg. Met mijn tweede keuken was het weer top. Dus voor mijn derde keuken kon ik niet anders dan weer naar Tieleman Keukens in Middelharnis toe gaan. En weer is het zorgeloos. Van de advisering tot aan de installatie is het één en al kwaliteit. Alles klopt gewoon. Dit komt mijn inziens door de vakkundigheid van alle medewerkers van Tieleman, van receptionist, adviseur tot aan installateur. Ook de eigen keukenmontage-afdeling van Tieleman is een groot pluspunt. Geen discussies tussen montage en verkoop. Tieleman Keukens levert wat er verwacht wordt binnen de afgesproken planning. Voor mij was het kopen van een keuken wederom een feest !
FOTO VAN PETER VAN DARTELEN
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door L Visser op vrijdag 23 jun 2017 '17
Zeer tevreden over de verkoper van Tieleman.Hij dacht met ons mee. verkocht wat wij wilden kopen. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Ook de monteurs van Tieleman keukens zijn vakmensen. Alles in eigen beheer bij Tieleman dat geeft vertrouwen .
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Roodnat op zaterdag 28 okt 2017 '17
We hebben een prachtige keuken. Helemaal gemaakt naar onze wensen. Uitstekend geadviseerd door Nico. Door vakmensen geplaatst! We zijn er blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door WebNL BV op donderdag 21 sep 2017 '17
Geweldig eindresultaat. Super vakmensen!
FOTO VAN WEBNL BV
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Fijn zaken doen”
Door Cor op dinsdag 13 aug 2013 '13
Vanaf het bezoek aan de Tieleman vestiging in Middelharnis tot en met de plaatsing van de keuken en het leggen van de keukenvloer is er niets fout gegaan. Hele capabele mensen. Het feit dat Tieleman alles deed, stukadoren, vloeren leggen, loodgieterswerk, elektrisch en het plaatsen van de keuken, vonden we een verademing. We zijn bijzonder blij met onze nieuwe keuken. Mede door ons enthousiasme en het feit dat men een mooi eind resultaat heeft gezien heeft ertoe geleid dat ook vrienden van ons inmiddels een keuken bij Tieleman hebben gekocht. Wat ons betreft is Tieleman een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Showroombezoek”
Door BBO op zondag 26 jul 2015 '15
Goed geholpen door Jeroen en mooi ontwerp meegekregen. Een riante lunch coupon voor het restaurant maakte het bezoek uiterst aangenaam.
Het ontwerp was mooi, maar Tieleman iets te ver rijden naar onze smaak. Als we dichterbij zouden wonen, dan hadden we zeker verder gegaan!
Reactie of foto toevoegen
“Volmondig gekozen voor Tieleman Keukens”
Door Familie Troost op dinsdag 5 nov 2013 '13
Via familie was ik al geattendeerd op Tieleman en na wat surfen op Internet en een aantal bezoeken aan keuken showrooms hebben mijn vrouw en ik volmondig voor Tieleman Keukens gekozen. We zijn er prettig geholpen en werden goed geadviseerd. De keuken is inmiddels, behalve een klein onderdeeltje dat nog nabesteld moest worden, keurig op tijd geleverd en goed geïnstalleerd, en de werking van de nieuwe apparatuur is uitgelegd. Wat mijn vrouw en ik vooral erg prettig vonden is dat we in alle rust een keuze hebben kunnen maken, er is geen gedram bij Tieleman.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en informaal geholpen”
Door Arjen Bakker op maandag 1 jul 2019 '19
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. Onze adviseur had voor ons een opstelling in gedachten, waar wij zelf nooit op gekomen zouden zijn...heel verrassend! Wij zijn ontzettend goed en informeel geholpen, werd ook alle tijd die noodzakelijk was genomen, waarbij onze wensen verwerkt zijn in het uiteindelijke ontwerp. Ook de plaatsing vd keuken is perfect en netjes gedaan, wij zullen zeker Tieleman aanbevelen (zoals dat ooit bij ons ook gedaan is...)
FOTO VAN ARJEN BAKKER
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Topklasse”
Door Peter Gevaert op zaterdag 3 sep 2016 '16
Vanaf de aankoop tot de oplevering een bedrijf van topklasse. Ruime keuze in keukens en apparatuur. Afspraken worden nagekomen. In de aankoopfase wordt er ruim de tijd genomen voor het maken van de juiste keuze. Plaatsing en levering door vaklieden.
FOTO VAN PETER GEVAERT
Reactie of foto toevoegen
“Hoge verwachtingen worden overtroffen”
Door Pat J. Belgie op vrijdag 26 jul 2013 '13
We moeten zeggen dat de Nederlandse efficientie ons bevestigd heeft wat er zovelen over Tieleman zeggen..de top en dat zal ik aan mijn patienten ook doorvertellen. Alles is hier naar wens verlopen en het geleverd product en kwaliteit bevestigt dus wat er zovelen over Tieleman zeggen en schrijven... Voor George een dikke pluim op je hoed om dit project zo goed ingevuld te hebben en ook al zijn er verschillende zittijden voor nodig geweest , het eindresultaat is gewoon fantastisch. Jullie hebben zeker overtuigde kopers die heel erg blij zijn met alles.
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Débora 't Mannetje op donderdag 31 jul 2014 '14
Vanaf het uitzoeken van een keuken tot het plaatsen van de keuken is alles goed gegaan. Medewerkers zijn heel klantvriendelijk en behulpzaam. Na een paar weken kwamen we tot de ontdekking dat er wat ruimte zat aan de rechterkant van het gasstel, gelijk is iemand langs geweest en het gastel werd vervangen. Wanneer iets niet goed is aan de keuken wordt het gelijk opgepakt. Top service! De keuken hebben we nu een jaar en nog steeds heel erg tevreden.
FOTO VAN DÉBORA 'T MANNETJE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam C.A. den Boer op donderdag 15 mrt 2018 '18
We zijn tevreden met het plaatsen van onze keuken. Het instaleren is met vakmanschap gebeurd en uiterste precisie. We hopen er met veel plezier in te kunnen koken en werken. Ik zal zeker mensen aan raden om naar jullie bedrijf te gaan. Als nog bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Je wordt er als koning behandeld”
Door Theo Voorend op woensdag 16 apr 2014 '14
We wonen in de buurt, kennen enkele medewerkers persoonlijk en onze kinderen hebben er ook al een keuken gehaald dus voor ons was de keuze voor Tieleman snel gemaakt. We zijn nog wel bij een andere keukenleverancier wezen kijken, maar dat bleef bij kijken. Het is erg prettig om zaken met ze te doen, je hebt niet alleen een ruime keuze, maar de klantvriendelijkheid is top en je krijgt er echt het gevoel dat de klant koning is, er is hun niets te veel. Bij het ontwerp van de keuken pakken ze je eigen inbreng en wensen goed op en zijn ze creatief in het bedenken van oplossingen. Over de monteurs die de keuken hebben geplaatst ook niets dan lof, we werden nauw bij de afwerking betrokken en hadden regelmatig overleg tijdens de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Familie Troost op donderdag 23 apr 2015 '15
Goede begeleiding bij het ontwerpen van de keuken gericht op onze wensen. Tevens tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. En tot slot is het plaatsen van de keuken zonder problemen verlopen. Wij zouden iedereen aanraden een nieuwe keuken te kopen bij Tieleman keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Een genot”
Door Fam. Roze op donderdag 3 okt 2019 '19
Wij hebben in 2018 onze droomkeuken samengesteld met de hulp van Gerwin den Beste. Het maakte niet uit of we 1x of 10x langskwamen om nog dingen aan te passen. We werden elke keer opnieuw even vriendelijk en enthousiast geholpen. Nu zijn ze afgelopen maandag begonnen met het opbouwen van de keuken. In eerste instantie denk je van ohhh einde van de dag staat de keuken. Niets in minder waar want Jasper en Roland leken wel 2 chirurgen die te werk gingen. Alles moest tot op de millimeter goed. Zelfs over het aanleggen van de Bora kookplaat en de kitrand daarom heen werd een hele discussie gestart want het moest perfect van de keukenmannen. Als klant is het een genot om naar het opbouwen van een keuken te kijken als er 2 mannen zo gedreven en minutieus een keuken opbouwen. Wij willen Gerwin, Jasper en Roland heel erg bedanken voor het realiseren van onze droomkeuken. En als jullie een keer in de beurt zijn de koffie of het bier staat klaar voor jullie. Groetjes Fam Roze uit Rhoon
FOTO VAN FAM. ROZE
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Xander Keuvelaar op vrijdag 4 aug 2017 '17
Bij Tieleman namen ze ruim de tijd tijdens het uitzoeken van onze keukens. We vonden het vooral prettig dat ze zich aan de gemaakte afspraken hielden. Niet alleen voor het plaatsen, maar ook toen onze gaspit een keer haperde stond er binnen twee dagen iemand op de stoep om het probleem te verhelpen. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuw kantoor”
Door Annemarie Egberts op vrijdag 27 feb 2015 '15
Ik had de moeilijke, maar enorm leuke opdracht om een keuken uit te zoeken voor ons nieuwe kantoor. Een moeilijke taak, want het moest een keuken worden die volledig zou matchen bij onze nieuwe moderne en creatieve werkomgeving en ook nog geschikt moest zijn voor gebruik door 80 man medewerkers. Met behulp van de zeer professionele en bekwame Dennis en dankzij de prachtige beleving van de showroom, was de keuze eigenlijk snel gemaakt en hebben wij als bedrijf inmiddels heel veel plezier van de prachtige keuken!
FOTO VAN ANNEMARIE EGBERTS
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Alja op maandag 4 mrt 2013 '13
Vorig jaar keuken gekocht, nog niet geleverd dus dat moet nog blijken, maar zeker goed gevoel gekregen bij de koop. leverancier via de voorkeur projectontwikkelaar, nergens anders geweest, 2e afspraak keuken gekocht. goed gevoel, eerlijk contact, goed meedenken, niks opdringen, niet het typische verkoopverhaal dat we bijv. bij de badkamerzaken wel tegenkwamen, waarin heel erg gestuurd wordt en zeker niet geluisterd wordt naar wat de klant wil.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jan Bezuijen op maandag 8 jun 2015 '15
Super blij met onze nieuwe keuken in het kantoor pand! Tieleman keukens het was en is een feest..... Zowel de behandeling en ontvangst in de showroom. Dank jullie wel voor de super service en alles er om heen!
FOTO VAN JAN BEZUIJEN
Reactie of foto toevoegen
“5 Bladeren Oostvoorne”
Door Peter op vrijdag 30 aug 2013 '13
De keuken moet nog geleverd worden maar daar heb ik alle vertrouwen in dat dat helemaal goed gaat komen. De verkoop verliep in ieder geval zeer prettig en ik kan Tieleman Keukens tot nu toe dan ook zeer aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door W. Teekamp op woensdag 21 nov 2018 '18
Al een al de professionele begeleiding -Rob- bij het samenstellen en kopen van een keuken was inderdaad een feest. Wat een klantgerichtheid! Meedenken en adviseren, begeleiden. Dan het plaatsen. Twee vaklui, jaar of 30. Klikte meteen. Keurig gewerkt. 3 dagen. Uitstekende communicatie. Alles is top gemonteerd. Ook uitgelegd, meegedacht met de klant. Wij zíjn uiterst tevreden.
FOTO VAN W. TEEKAMP
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door Fam. Buijs op maandag 18 jul 2016 '16
Vanwege de vele goede reviews op deze site en eerdere positieve ervaringen van bekenden hadden wij goede verwachtingen van Tieleman Keukens. Deze hebben ze helaas niet waar kunnen maken.

We hadden een prachtige keuken ontworpen, met alles erop en eraan. Vanwege (1) het matige advies, (2) de gebrekkige service en (3) het niet nakomen van afspraken is het eindresultaat helaas niet helemaal naar tevredenheid. We hebben echter we met name het proces als zeer vervelend ervaren. Dat zou naar onze mening niet moeten bij een keuken van de hoge prijs die wij betaalden (maanden vooruit betaald vanwege het toen nog grote vertrouwen). De punten waarop het bij ons mis ging:

- Er moest een koof geplaatst worden voor de buizen van de afzuigkap. Volgens Tieleman maakte het niet uit of zij het deden of onze aannemer, maar later bleken de kosten hiervoor wel op de rekening van Tieleman te staan. We hebben hier zelf iets over moeten zeggen en hebben maar een deel van de kosten terug gekregen.

- Tieleman is meerdere malen komen meten, omdat wij nog bezig waren met het verbouwen van de keukenruimte. Toen de muren nog gestukt moesten worden, is er voor het laatst iemand geweest voor de keuken definitief besteld werd. Na het stuken bleek dat het blad te lang was en wilde men de kosten voor het verkorten op onze rekening zetten, terwijl wij expliciet hadden aangegeven dat er nog gestukt moest worden.

- De afzuigkappen zouden op een bepaalde hoogte geplaatst worden, maar dit bleek vanuit de constructie van de kap ten tijde van de plaatsing niet mogelijk (ze hangen nu lager). Hierin zijn wij verkeerd geadviseerd en ondanks herhaaldelijk vragen hoe dit opgelost gaat worden, hebben wij hier geen antwoord op gekregen. Ze laten ons er dus gewoon mee zitten.

- Na het plaatsen van het blad bleef er een kier tussen het blad en de muur, waarvoor wij zelf om een oplossing hebben moeten vragen. In eerste instantie werd gezegd dat het normaal gesproken met tegelwerk of een achterplaat vanzelf verdwijnt en dat het onze eigen keuze is geweest dit niet te doen. Volgens de adviseur kon het prima zonder en ons is nooit iets over een mogelijke kier verteld. Verder was het stuitend dat de monteur na plaatsing meldde dat hij voor het plaatsen gezien had dat er niet geheel haaks gestukt was en dat er dus een kier zou ontstaan. Omdat hij echter "geen zin had in ruzie met de stukadoor" heeft hij dit niet gemeld en is de keuken gewoon geplaatst. Het is uiteindelijk dichtgekit met witte kit (met een te dikke laag, die wij vervolgens zelf weer moesten overschilderen omdat het er niet uit zag).

- Nog een verkeerd advies betreft de wasbak: deze hebben wij net als het blad van graniet laten maken. We konden kiezen om deze in verstek te laten maken, wat een paar honderd euro extra zou kosten. Ons is verteld dat het water daarin "iets makkelijker" wegloopt. We besloten in overleg met de adviseur dit niet te doen omdat het we in verstek ook niet mooier vonden. Nu blijkt het water in onze wasbak zo slecht weg te lopen dat er altijd een laagje water in blijft staan. Dat is dus niet wat ons verteld is in de winkel en het is in onze ogen onhygiënisch.

Gezien de vele positieve ervaringen van anderen willen we graag geloven dat Tieleman een heel goed bedrijf is. Helaas hebben wij een andere ervaring. Wat ons het meest gestoord heeft in het hele proces is dat verschillende medewerkers zich er herhaaldelijk makkelijk van af leken te willen maken. We moesten overal zelf achteraan, vaak meerdere keren bellen om iets op te lossen en kregen geen of slechte oplossingen aangeboden. We stuitten hierbij regelmatig op onbegrip en communicatie vanuit Tieleman die ronduit slecht of zelfs helemaal afwezig was. We hebben ook nooit excuses gekregen, waar deze in onze ogen op hun plek geweest zouden zijn. Het leek ons goed dit te delen zodat Tieleman bij anderen hopelijk de scherpte heeft om een betere ervaring te bieden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Familie Braan op dinsdag 17 apr 2018 '18
Vanaf het moment van onze eerste afspraak bij Tieleman keukens zijn we op een prettige manier geholpen door verkoopadviseur Robert Deurloo. We zijn samen tot een mooi, en vooral niet standaard ontwerp gekomen, helemaal naar onze smaak. Robert wist onze stijl feilloos weer te geven in het ontwerp en nam hier alle ruimte en tijd voor. Bijzonder knap dat onze ideeën die groeiden in ons hoofd zo worden verwerkt in een mooi 3D ontwerp. Ook over de keukeninstallateurs niets anders dan lof, alle ruimte voor overleg en alles netjes weer opgeruimd bij vertrek. Onze opmerking over de afhandeling achteraf is ook op een nette manier opgelost. We bevelen Tieleman keukens dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken zegt genoeg”
Door Fam van Putten op maandag 8 jun 2015 '15
We hebben een gehele witte keuken gekocht met zwarte design combistoom oven,schuine afzuigkap,gasstel en inbouw vriezer koelkast en vaatwasser,en quooker.Dit is de 2e keuken die we bij Tieleman kopen,dus dat zegt genoeg.We zijn uitstekend geholpen en de monteurs waren ook uitstekend.Ik zou het iedereen aanraden om naar Tieleman te gaan, voor iedereen is er een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door P van Dooren op zaterdag 18 aug 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden met de manier waarop wij zijn geholpen en toen de keuken werd geplaatst enkel maar lof voor deze jongens ze hebben heel netjes gewerkt en in 2 dagen was het klaar
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Kort op donderdag 29 jun 2017 '17
Een hele fijne zaak om een keuken uit te zoeken. Niet opdringerig en zeer meedenkend. Ook het plaatsen van de keuken is vakkundig en met zorg uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettige ervaring”
Door Birgit PlasmeijerKobiella op vrijdag 23 okt 2015 '15
Een erg prettige ervaring van het eerste bezoek aan de showroom tot aan de plaatsing van de keuken. Zeer professioneel en het resultaat is gewoon prachtig. Wij vinden tieleman keukens een absolute aanrader. En wij zijn super blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door fam. Huisman op zaterdag 1 okt 2016 '16
Het is even geleden (eind maart) dat we bij jullie geweest zijn om een keuken uit te zoeken. Vorige week is onze keuken geplaatst. Het is een schitterende keuken zie bijgaande foto's We zijn er heel blij mee. Ook de losse koelkast is keurig ingebouwd en staat er heel goed in. Het is geheel jou ontwerp. Wij vonden het fijn dat je ons zo goed hebt geholpen. Complimenten voor jou, maar ook voor de monteurs en de verdere begeleiding. Geheel volgens planning en nette mensen. Wil je de complimenten ook doorgeven aan de monteurs hun namen ben ik vergeten maar dat weten jullie wel. Met vriendelijke groeten, fam. Huisman
FOTO VAN FAM. HUISMAN
Met complimenten voor de monteurs
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Dekker op vrijdag 30 jun 2017 '17
Vorig jaar heel goed geholpen in de showroom van Tieleman keukens door Nico. En vorige week is eindelijk onze keuken geplaatst. De mannen die bezig zijn geweest met het plaatsen van de keuken hebben echt heel netjes gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn. Tieleman enorm bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Niet opdringerig”
Door G van der Woude op woensdag 8 jul 2015 '15
Nieuwe keuken gekocht en hierbij zeer goed geholpen. Een pluspunt is dat men niet opdringerig is .De keuken laten plaatsen. Dit is zeer netjes en vakkundig gedaan. Ik raad Tieleman dan ook iedereen aan die een keuken wil gaan aanschaffen.
FOTO VAN G VAN DER WOUDE
Reactie of foto toevoegen
“Ook het koken in een Tieleman keuken is een feest!!!”
Door Arjan van Pelt op woensdag 21 jan 2015 '15
Wij hebben onze keuken bij Tieleman laten samenstellen en hierna ook gekocht. De verkoper nam ruim te tijd voor ons en ook de aanpassingen die volgenden waren geen probleem. Het hele traject liep vlekkeloos. En wij hadden/hebben geen klachten die opgelost dienen te worden. De prijs kwaliteit verhouding is prima. En de verkopers zijn totaal niet opdringerig. Dit is helaas in andere winkels wel het geval! Al met al de moeite waard om Tieleman eens te bezoeken en zeker om er een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Fam. Pols op donderdag 26 okt 2017 '17
​​Wij willen iedereen die een mooie keuken zoekt Tieleman aanraden. Ten eerste is de showroom in Middelharnis van een hele andere ordere dan dan alle andere keuken leveranciers, netjes, fris, tot in de puntjes verzorgt, vol met mooie keukens die allemaal mooie details bevatten, ze staan ook allemaal op een bijpassende vloer, wat je een goed beeld geeft (tov een loods vol met pak hem beet blauw vloerbedekking). Vervolgens word er bij het ontwerp gekeken naar wensen en een estetisch optimaal ontwerp (qua lijnenspel en kleuren) , en niet naar het selecteren van producten waaroip het meest word verdient. En dit alles door een ervaren vakman, die rustig te tijd voor je neemt en als doel heeft om een mooie keuken te ontwerpen voor je. Resultaat is dan dus ook een zeer mooie keuken met kwaliteit spullen, die je het idee geeft dat ie ''af is'' en dit alles voor een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Arnold Verzijl op vrijdag 18 aug 2017 '17
Top zaak, 2e keuken gekocht en zoals 15 jaar geleden geholpen nu ook weer top service. Uiteraard bij meerdere keuken zaken geweest, maar toch bij het vertrouwde gebleven.
FOTO VAN ARNOLD VERZIJL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Familie Gerritse op woensdag 4 jun 2014 '14
Omdat onze hulp in een uitzending van Business Class Tieleman Keukens had gezien en daar enthousiast over vertelde zijn we naar Middelharnis getogen. We waren onder de indruk van het bedrijf, de goede presentatie van het assortiment en de prettige ontvangst, en hebben ons goede gevoel gevolgd en bij Tieleman onze nieuwe keuken uitgekozen. Over de klantvriendelijkheid en de service zijn we heel tevreden, ze hebben de slogan: Het kopen van een keuken moet een feest zijn, en dat was het bij ons ook. Bij de levering bleek een deurtje beschadigd, en dat moet nog vervangen worden, maar verder is alles vlekkeloos verlopen. Wij kunnen Tieleman van harte aanraden, vooral ook voor de goede adviezen en het meedenken, het was allemaal uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam van Splunter op zondag 3 mei 2015 '15
Wij hebben 7 jaar geleden een keuken laten plaatsen naar volle tevredenheid Als er daarna iets aan de hand is betreffende de keuken[voeg/kraan die lekt/demper die eraf valt van de deurtjes] wordt er niet moeilijk gedaan en gewoon gerepareerd Pas nog en dat na 7 jaar Geweldig en relax als een firma er zo mee omgaat onze volgende keuken zullen we zeker weer bij de fam Tieleman aanschaffen Waar vind je dit nog!
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Leo op zondag 13 aug 2017 '17
Wat ons is opgevallen: De verkoper weet gewoon heel veel van keukens verkopen. Alles klopt ook na de levering, het ontwerp, advies, kleurkeuzes etc. En de monteurs: netjes, beleefd, nauwkeurig, alles waterpasrecht, meedenken, behulpzaam, streven naar een perfecte oplevering. Maar ook is opgevallen dat de planner en werkvoorbereider het heel goed in de vingers hebben. En blijkbaar gaat er ook niets mis tussen bestellen, levertijden, transport, planning en logistiek. Alles klopt, anders kan je geen keuken opleveren zonder schade of missende onderdelen.
Reactie of foto toevoegen
“Snel gereageerd”
Door Eelco Versaevel op maandag 28 dec 2015 '15
Snelle reactie op afspraakverzoek. Voor het weekend de vaatwasser besteld, gelijk na het weekend geplaatst. Monteur werkte snel en netjes. En heeft zelfs even de kastdeurtjes nog rechtgezet. Kortom geheel tevreden over de gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Ray van Golen op zondag 17 mrt 2019 '19
Perfecte uitleg en maken van ontwerp keuken zonder enige dwang om maar gelijk te moeten tekenen. Bij de 2e afspraak met Elize word weer de tijd genomen om alles opnieuw door te nemen , en hij durft ook zijn idee over ontwerp aan ons te laten zien. Na tekenen contract is werkvoordereider 2 keer bij ons langs geweest , hij is duidelijk een vakman die weet waar hij het over heeft en heel flexibel is en meedenkt. Ook voor de monteurs van de keuken ,niets dan lof. Keuken is zeer vakkundig gemonteerd en voor alles werd de tijd en een oplossing gevonden. Ook na montage, geen probleem als er vragen zijn , en gedane beloftes worden nagekomen.
FOTO VAN RAY VAN GOLEN
De nieuwe keuken
REACTIE VAN VD VEN
Wat heeft deze U keuken in totaal gekost en welk merk aan apparatuur is er in de keuken geplaatst( totale prijs aub inclusief montage).
REACTIE VAN RAY VAN GOLEN
alle apparatuur is van Siemens en keuken was niet goedkoop
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door Gaston van de Ree op woensdag 26 sep 2018 '18
Voor ons was het kopen van de keuken absoluut een feest! Wij zijn van begin tot eind geweldig goed geholpen! George heeft meerdere keren alle tijd voor ons genomen. Hij heeft veel kennis en voelt goed aan wat je wel of niet wilt. Hij laat je ook flink nadenken over keuzes en durft zijn eigen mening te geven (in tegenstelling tot bij andere zaken waar ze het altijd eens zijn met de klant). De tekeningen en 360 graden view beloofden veel! Het plaatsen is (voornamelijk) gedaan door Jordi. Hij gaat met veel beleid te werk en denkt ook met je mee. De keuken is perfect door hem geïnstalleerd en ziet er geweldig uit. Wij gaan hier nog jaren van genieten maar komen in de toekomst zeker weer terug.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door SB op donderdag 23 jul 2015 '15
Onze keuken heeft zaterdagavond de vuurproef gehad: de eerste verjaardag in ons nieuwe huis. En we zijn nog steeds erg blij met deze 'bar'-indeling: erg praktisch. Dus Robbert, nogmaals bedankt voor je advies!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 9 jaar”
Door J.M. de Jonge op dinsdag 27 mrt 2018 '18
9 jaar geleden hebben wij een keuken gekocht, onlangs was er iets aan de koelkastdeur en even later aan een keukenkastje, wij gingen er vanuit dat dat voor onze rekening was na 9 jaar, maar alles is gratis verholpen, dat is toch wel een hele goede service. nogmaals bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Schuller keuken”
Door Van der Zwet op dinsdag 30 aug 2016 '16
We hebben een Schullerkeuken gekocht bij Tieleman: fantastisch geadviseerd door Robbert Deurloo. De plaatsing en montage verliep ook prima! Later kwam Corne nog eens alles nalopen.
We genieten nu volop van een prachtige Tieleman keuken!! En kunnen deze zaak van harte aanbevelen!
FOTO VAN VAN DER ZWET
Prachtige Tieleman keuken
Reactie of foto toevoegen
“Stop met zoeken!”
Door Lau Mijnders op woensdag 6 nov 2013 '13
Op zoek naar een keuken? Allerlei keukenzaken aan het aflopen? Stop er maar mee en maak gebruik van onze ervaringen (want wij hebben dat allemaal al achter de rug). Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een keuken bij Tieleman keukens en daarvan hebben we nog geen seconde spijt gehad. Integendeel: nog elke dag prijzen we ons gelukkig met deze beslissing. Bij Tieleman is je droomkeuken misschien niet de allergoedkoopste, maar het prijsverschil met stuntbedrijven (50% korting etc.!!!) bleek uiteindelijk te verwaarlozen. Bij de aankoop kun je je dus volledig richten op dat waar het uiteindelijk om gaat: je keuken (indeling, kleuren, materialen, grepen ....genoeg om over na te denken). Daarbij werden wij door verkoper Ad voorzien van praktische adviezen, zonder dat we daarbij het gevoel kregen dat ons iets werd aangesmeerd. De keuken werd geplaatst door twee rustige, zéér vakbekwame en uiterst precies te week gaande heren (Niels en Ben: super!!). Een ladefront met een minimale beschadiging (wij hadden het niet gezien)wordt direct vervangen. Tieleman gaat voor 100% klanttevredenheid. Bij ons is dat tot op heden helemaal gelukt. Vandaag ontvingen we een mooi boeket bloemen: Veel plezier met uw Tieleman keuken. En dat hebben we nu al en ongetwijfeld nog een hele tijd hierna. Fam. Mijnders, Oudemolen.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door H.R. van der Paauw op maandag 22 sep 2014 '14
Door het programma Business Class van Harry Mens hadden wij van Tieleman gehoord en voor onze nieuwe keuken zijn we ook in Middelharnis wezen kijken. Wat ons bij Tieleman vooral opviel was het meedenken om onze wensen zo goed mogelijk te verwezenlijken, en daarnaast de kundige adviezen om voor ons het best mogelijke resultaat te verwezenlijken. De bouw van ons appartement was vertraagd en daardoor moest de levering worden uitgesteld, maar dat was voor Tieleman geen enkel punt. We hebben nu nog een klein probleempje met een klepje van een keukenkastje, dat is niet helemaal goed afgesteld, maar dat wordt binnenkort opgelost. We willen Tieleman zeker aanbevelen met name voor de klantvriendelijkheid en het meedenken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Fakkel op vrijdag 1 feb 2019 '19
Beste team van Tieleman, Gisteren is de servicemonteur langs geweest. Helaas even zijn naam kwijt. Maar de bedoeling was dat hij even de puntjes op de "i" zou zetten. Maar dit bleek toch wel even een flink klusje te zijn. Maar via dit bericht onze complimenten aan deze vriendelijke, rustige en vakkundige man. Onze keuken is nu helemaal geworden zoals we hoopten. Vanaf de aankoop bij Rob, richting de planning met Andre, de vriendelijke bezorgers, de plaatsing door Johan, het contact met Marielle en de receptie hebben wij het meer dan prettig ervaren. Bedankt voor jullie team-work. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Gerdien op donderdag 19 apr 2018 '18
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Tieleman. De service was perfect van begin (aankoop) tot einde (plaatsing).
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Familie Van der Linden op zondag 20 jul 2014 '14
10 jaar geleden hebben we onze Eggersmann keuken bij Tieleman gekocht. Mijn vrouw had een ontwerp gemaakt en in overleg met de verkoper, die ons uitstekend adviseerde, werd het ontwerp definitief gemaakt en de keuken besteld en geplaatst, dit alles tot onze volle tevredenheid. Omdat er in de loop der jaren een kleine verkleuring was ontstaan die we niet zo mooi vonden zijn we onlangs weer bij Tieleman langsgegaan om te kijken of daar iets aan gedaan kon worden. Onze vraag werd direct opgepakt, er werden andere frontjes geplaatst en onze keuken ziet er nu weer als nieuw uit. Wat wij nooit hadden verwacht is dat Tieleman dit kosteloos voor ons zou doen, deze service is echt ongekend.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Tieleman Keukens
aMiddelharnis , Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis, tel 0187 - 60 25 55
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.