Feedback
9,5

Tieleman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tielemankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tieleman Keukens
Welkom thuis bij Tieleman Keukens. Al meer dan 60 jaar een hecht en zelfstandig familiebedrijf waar het kopen van een keuken een feest moet zijn.

Familiebedrijf – 60 jaar ervaring – Voor elk budget – Eigen montagedienst – Levenslange service – Hoge klanttevredenheid

Maak een afspraak
We verwelkomen u graag in onze unieke keukenshowroom te Middelharnis. Wilt u bij uw bezoek direct geadviseerd worden? Dan vragen wij u om vooraf een afspraak te maken.

Vraag ons magazine aan
Vraag ons nieuwe Welkom Thuis keukenmagazine kosteloos aan en laat u betoveren door de nieuwste keukentrends, prachtige ontwerpen en de slimste keukenapparatuur.
Ervaringen
Er zijn 113 ervaringen over Tieleman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren97 ervaringen
4 sterren10 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Een prachtig resultaat”
Door M.van Loo op maandag 12 feb 2024 24
Een zeer prettige ontvangst, ongedwongen en toch professioneel. Duidelijke en uitgebreide communicatie. Goede adviezen. Kundige vriendelijke installateurs. Prachtig resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bjstaal op maandag 18 dec 2023 23
Wij hebben een Snaidero keuken gekocht. Dank zij Edwin Schot de verkoper en Piet en Remco die de keuken hebben geplaatst zijn wij zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Top!
FOTO VAN BJSTAAL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Edwin Fintelman op zaterdag 14 okt 2023 23
In januari 2023 bij Tieleman een keuken besteld. We zijn zeer vakkundig geholpen. Gisteren is onze keuken opgeleverd en we zijn zeer tevreden met het resultaat, wat een Top monteurs zeg. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Alex Elschot op woensdag 11 okt 2023 23
Het kopen van een keuken moet een feest zijn. Dit is het voor ons ook zeker geweest, van A t/m Z. Tieleman Keukens had de tekeningen nog van onze 25 jr oude Tielemankeuken. De maten waren nog bekend. Na een showroombezoek en een heerlijke maaltijd in het restaurant, zijn we met Edwin Schot aan de tafel gaan zitten. Zijn deskundigheid heeft ons op prachtige ideeën gebracht.
Het resultaat een prachtige Snaidero keuken. De 3D printen laten je al direct het eindresultaat zien. Voor het plaatsen van de keuken, hebben de door Tieleman gecoördineerde Elektricien (Elektro Vermeulen) en loodgieter (Markwat BV) tegen redelijke prijs vakwerk geleverd. Over de keukenmonteurs, drie man sterk, alleen maar lof. Na een paar minuten voelt het al vertrouwd. Ze bepalen hun eigen tempo en werken deskundig en schoon. Thuis blijven was niet nodig. Na elke werkdag zag je de keuken groeien en werd alles bezemschoon achtergelaten. Het resultaat heeft al onze verwachtingen overtroffen. Met dank aan Tieleman Keukens en met name Edwin Schot en de keukenmonteurs.
FOTO VAN ALEX ELSCHOT
+ Toon extra foto van Alex Elschot
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Ines campfens op zondag 17 sep 2023 23
Keuken en bijkeuken geleverd door Tieleman. Vanaf advies tot en met levering en afwerking fantastisch geholpen. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door A.H. (Tom) Reijn op dinsdag 12 sep 2023 23
Wij hebben onlangs een keuken plus bijkeuken door Tieleman laten plaatsen en kunnen alleen maar zeggen "chapeau". Het hele traject van advies, verkoop tot plaatsing was gebaseerd op groot vakmanschap. Levering via ons balkon op 10 meter hoogte, toch een beetje spannend, was op tijd, compleet, voorzichtig en met oog voor veiligheid, uitgevoerd door uitstekend op elkaar ingespeeld Tieleman personeel. Alles werd meteen uitgepakt en gecontroleerd op eventuele schade, emballage ging met dezelfde vrachtwagen mee terug en de monteurs gingen meteen aan de slag. Uiterst correcte monteurs, geen onvertogen woord en erg respectvol naar elkaar maar ook naar de klant.
Aangezien wij de eerste waren in ons complex waar een "Tieleman" werd geplaatst en er nog een fiks aantal volgden, konden wij af en toe gebruik maken van hun aanwezigheid als er nog vragen waren over werking van apparatuur e.d. Niets was teveel en zelfs toen ze na de vloeraanleg de plinten kwamen monteren onder de keuken werd er uit eigener beweging hier en daar nog wat extra gekit omdat de vloerenlegger dat niet netjes genoeg had gedaan in hun ogen. Kortom het hele proces rond het kopen, leveren en plaatsen van de keuken werd door dit team van perfectionisten een verademing.
FOTO VAN A.H. (TOM) REIJN
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door T. van der Made op zaterdag 2 sep 2023 23
Onze ervaring bij Tieleman keukens was in 1 woord geweldig. De ontvangst, voorlichting, mogelijkheden tot montage en tussentijdse informatie. Zeer gastvrij en klantgericht bij verkoop maar ook zeker tijdens montage en oplevering. Kwaliteit ook hoogwaardig. Superblij met onze keuze voor de keuken maar dit komt zeker door onze keuze voor Tieleman Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Aat Hoogerwerf op zondag 20 aug 2023 23
Na het lezen van verschillende reviews op deze site een bezoek aan de showroom van Tieleman Keukens gebracht. Hier zijn wij uittekent geholpen en geadviseerd door een van de medewerkers. Dit resulteerde in een tweetal vervolg afspraken waarna wij hebben besloten om onze keuken bij Tieleman Keukens te bestellen. Na de oplevering van ons nieuwbouwappartement waarbij de oplevering verschillende malen is verschoven. Heeft Tieleman Keukens hier heel flexibel op ingespeeld en de keuken keurig op de gewenste datum geplaatst. Ook het leveren en plaatsen van de keuken is op zeer professionele manier gedaan. Wij willen dan ook graag onze complimenten geven aan de monteurs Edwin Klepper en Merijn Kooyman zij hebben eersteklas vakwerk geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Service bij erg tevreden klant”
Door D. van Oudenaarden op vrijdag 18 aug 2023 23
Wij hebben in 2019 een keuken gekocht die in 2020 is geplaatst. Vanaf het eerste gesprek tot op de dag van vandaag is alles perfect. Heel eerlijk: daar betaal je ook voor maar dat maakt Tieleman ook waar. De klant wordt totaal ontzorgd. In ons geval was sprake van totale nieuwbouw en wat opviel was de prima samenwerking tussen aannemer, elektriciens en de medewerkers van Tieleman. Ook goede tekeningen spelen een belangrijke rol in het hele proces. Ook hier komt de erg goede kwaliteit/professionaliteit van Tieleman naar voren. Ik vermoed dat dit aspect weleens wordt onderschat. De service is, ook jaren na aankoop, perfect. Kortom, wij zijn een erg tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Jan Kees Mijnders op zondag 6 aug 2023 23
Goede service, vriendelijk personeel, goede prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar goed”
Door Peter Dijkgraaf op vrijdag 28 jul 2023 23
Van het eerste gesprek met de adviseur tot het plaatsen van de keuken alleen maar goede ervaringen met Tieleman gehad. De adviseur verraste ons in het 1ste gesprek al met een prachtig ontwerp. Bij het finetunen van het ontwerp dacht hij goed mee en kwam hij met nuttige tips. De monteurs werkten heel netjes, hierdoor hebben wij nu een prachtige keuken staan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en netjes”
Door Alex Krouwel op vrijdag 28 jul 2023 23
Komen afspraken van levering na en de keuken zeer goed en netjes geplaatst. Ook rekening houdend met ongelijke hoeken van een nieuwbouwhuis, kasten worden op maat gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Vreeker op woensdag 26 jul 2023 23
Na een uitgebreide rondleiding door de mooie showroom van Tieleman Keukens heeft verkoper Geerco ons geholpen bij het uittekenen van ons idee en ons voorzien van advies voor wat betreft de te kiezen materialen en de juiste apparatuur. Zo kwamen we na twee bezoekjes tot een samenstelling die perfect overeenkwam met onze wensen en ons budget. Nadat ons nieuwbouwhuis werd opgeleverd is de keuken precies binnen ons strakke tijdschema geplaatst - en belangrijker nog, in een uitstekende staat. Complimenten aan Arjan Struijk en collega's, vakmanschap! Een aanrader dus. Bedankt en ga zo door!
FOTO VAN FAM. VREEKER
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door tim put op donderdag 22 jun 2023 23
bij tieleman een mooie maison sucre keuken laten ontwerpen. We werden zeer fijn geholpen door gerwin de besten. Deze jonge verkoper was op alles voorbereid en wist ons te overtuigen om deze aankoop te doen. Na ongeveer 5 a 6 maanden werd de keuken gemonteerd door 2 zeer vakkundige heren van de montage afdeling. Zijn er erg blij mee hoe alles is verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten van onze droom keuken”
Door Teun Sprij op vrijdag 21 apr 2023 23
Medio oktober zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe keuken, onze bestaande keuken had na 39 jaar trouwe dienst zijn beste tijd gehad. Op aanraden van een oud collega zijn wij bij Tielemans terecht gekomen. Na een eerste in bezoek aan de showroom hebben wij een afspraak gemaakt met een adviseur. Maarten de adviseur noteerde onze wensen en kwam ook met goede adviezen. Na een week een tweede afspraak en in dit gesprek waren onze wensen al door Maarten meegenomen en was het alleen nog kleur van keuken, werkblad en achterwand bepalen. Na afloop van het gesprek hebben wij de keuken besteld. De keuken zou medio maart 2023 geleverd en geplaatst worden. Na een week kwam er al een medewerker van Tielemans ter plekke nameten of de bestelde keuken werkelijk in de ruimte geplaatst kon worden. Half maart werden wij door André de planner gebeld dat er nog iemand langs zou komen om één en ander te bespreken voor het plaatsen van de keuken. Later in de week hadden wij bezoek van Leo die diverse technische vragen van mij kon beantwoorden. Echter hadden wij een probleem eind maart was er operatie in een ziekenhuis gepland met na vijf weken na de operatie een vervolg traject van vijf dagen bestralen en dat drie weken lang. In overleg met Leo en André hebben wij 19 april gekozen voor de start voor het plaatsen van de keuken. Met de optie dat als er één en ander zou veranderen in de planning van het ziekenhuis dat wij zelfs op 18 april konden afbellen. Nu 21 april zitten wij te genieten van onze nieuwe droom keuken. De keuken is geplaatst door Jan en Bennie twee vakmensen die werkelijk alles haaks en in het lood hebben gemonteerd. In een vooroorlogse woning waarin werkelijk niets haaks en in het lood staat. Hierbij willen wij de medewerkers van Tielemans bedanken voor het vakmanschap de flexibiliteit en de klantgerichtheid.
Lia en Teun Sprij
Reactie of foto toevoegen
“Van het begin tot het eind een dikke tien”
Door Fons en Nel Noordermeer op donderdag 9 mrt 2023 23
Het kopen van een keuken moet een feestje zijn, dat is het zeker bij Tieleman keuken. Wat een klasse bedrijf. Van het begin tot het eind een dikke tien. Nico, Corne, Leo, Andre en de fantastische monteurs Joop en Arie hartelijk bedankt.
Wij gaan genieten van het mooie resultaat
FOTO VAN FONS EN NEL NOORDERMEER
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam Bos op vrijdag 24 feb 2023 23
Hebben een keuken gekocht bij Tieleman. Echt super service! En bestekbak besteld en de maat was niet goed, Sturen netjes een andere op met een retourlabel waar de bak weer in terug kan. Hadden het folie erop laten zitten voor beschadiging tijdens de verbouwing. Nu zitten er nog lijmresten op, gebeld en sturen ze een flesje op om het eraf te halen.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor het afgeleverde werk”
Door Peter Paul en Désirée Leutscher op zondag 12 feb 2023 23
Wij hebben na 29 jaar een nieuwe keuken gekocht bij Tieleman keukens. Een prachtige zaak met een geweldige collectie om te bezichtigen. Prettig ontvangst en goed en kundig geholpen om onze 'droom' keuken te verwezenlijken. Het duurde wel even voordat hij daadwerkelijk geplaatst is maar het was het wachten meer dan waard! Een speciale dank aan keukenbouwer Joop die echt áltijd opgewekt de meest ingewikkelde aanpassingen aan kasten (oud huis) meesterlijk heeft opgelost. Een harde werker en fantastische timmerman die vakmanschap aflevert! Hij heeft een 'plaatje' van een keuken bij ons gebouwd! Éen tip, bestudeer de offerte zorgvuldig want bij ons waren er uiteindelijk onduidelijkheden over extra werkzaamheden en een achterwand die er niet in opgenomen was. Maar verder een dikke 10 voor het afgeleverde werk. Tieleman keukens maakt zijn beloftes waar en wij zouden het bedrijf iedereen aanbevelen! Maarten, Leo, Jasper en speciaal Joop dank voor jullie geduld en aandacht!
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Prins op woensdag 18 mei 2022 22
Allereerst willen wij Hans Aarsten (de keukenverkoper) bedanken voor zijn geduld en advies, Hij heeft zich met hart en ziel ingezet, het resultaat is dat we door zijn advies een prachtige keuken hebben die bij ons past. De keuken is inmiddels geplaatst, door de kunstenaars van Tieleman keuken. Vaklui!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door M. Stelljes op woensdag 4 mei 2022 22
Samen met Gerwin den Besten heb ik mooie plannen kunnen maken voor mijn droomkeuken. Ik heb veel goeie tips gekregen en vooral is er goed mee gedacht om alles te realiseren. De plaatsing van mijn keuken is super netjes uitgevoerd door de heren. Erg blij met het resultaat. Top service!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi maar duurde lang”
Door P.H.Reuvers op woensdag 27 apr 2022 22
Keuken heel erg mooi! Jammer dat alles zo lang moet duren. Hele dure keuken maar de afwerking behoeft aandacht. Continu begrip hebben voor corona voor alles en iedereen maar voor de klant die 20.000 euro uitgeeft ho maar. Dure BORA inductie kookplaat. Aangegeven dat we de filter niet open krijgen ivm nieuwe filter. Er wordt gezegd we komen maar weten niet wanneer. Wat is dit voor service? Dat zijn we niet gewend van Tieleman!! Heel vervelend! Er zal toch gekookt moeten worden. Zelfs het streekpakket bij aankoop was niet voorradig. Zou nageleverd worden. Is niet gebeurt. Ik voel me na aankoop van al 3 keukens in de steek gelaten vwb service en klantgerichtheid! Bij een volgende keuken denken we goed na voor we een keus maken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en super monteurs”
Door Van der Mast op zaterdag 26 feb 2022 22
De twee monteurs waren echt super! Heel netjes gewerkt, mee gedacht en nog veel meer. Kan niet anders zeggen, heel blij mee geweest. Het enige is dat wanneer de koelkast volgeladen zat, de deur niet echt mee wilde werken dit behoeft nog afstelling. Keurig een melding van gemaakt. De mededeling was we komen alleen we weten niet wanneer. Heb je een nieuwe keuken dan moet je weer wachten. Het wachten was al zo lang en een paar maanden begrip gehad voor vertraging middels corona maar ja. Ik ben benieuwd, vandaag een bloemetje ontvangen van Tieleman voor de nieuwe keuken. Echt heel attent, heel blij mee. Ben nu benieuwd hoe lang het duurt om de koelkast in orde te maken. Ik kan niet wachten
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Cees op donderdag 15 jul 2021 21
Goed advies gehad tijdens het koopproces. Erg meegedacht met de mogelijkheden. Na de koop prima geleverd (met wat Corona vertraging), zeer netjes gemonteerd en afgewerkt. Kleine aanpassingen om mijn keuken helemaal perfect te maken werden soepel meegenomen. We zijn zeer tevreden met de keuken en de manier waarop we geholpen zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door I ten Barge op vrijdag 13 nov 2020 20
Perfectie! Bijna dagelijks kwam ik langs 'Tieleman keukens' op weg naar mijn werk. Al enkele erg positieve reacties gehad en nu wij aan een nieuwe keuken toe waren, richting Middelharnis gereden voor een bezoek aan 'Tieleman keukens'. Er is alle tijd genomen om tot de mooie keuken te komen, die nu inmiddels in onze woning staat. De mannen die de keuken plaatsten zijn echte vaklui, werken erg precies en nemen het werk zeer serieus, met als eindresultaat een schitterende keuken. We zijn erg blij de rit naar 'Tieleman keukens' gemaakt te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Specialist”
Door Henrik jansen op dinsdag 4 aug 2020 20
Wat een klantenservice en wat een beleving en aanbod. Je merkt aan alles dat deze keukenspecialist de klant centraal stelt. Het aanbod is heel breed van super chique tot een een wat eenvoudigere bijkeuken. Wij zijn ontzettend goed bediend, van ontwerp tot installatie en afterservice. We hadden de pech dat onze verkoopster uitviel midden in het proces maar dit werd uiteindelijk goed opgelost en toezeggingen en afspraken werden uiteindelijk nagekomen of overtroffen. Enige kanttekening is dat ze het zo druk hebben dat de installatie de planning soms niet kan bijbenen maar wij hebben gelukkig onze nieuwbouwplanning gerealiseerd en twee fantastische keukens dankzij Tielemans. Ik kan iedereen deze specialist aanbevelen en zou mijn volgende keukens weer bij Tielemans afnemen.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door R. Wennekendonk op maandag 13 jul 2020 20
Wij hebben jaren geleden een keuken gekocht. Niet heel lang geleden, buiten de garantietermijn, was er een gebrek. Dit werd keurig, kosteloos en uitermate klantvriendelijk opgelost. De monteurs zelf waren bovengemiddeld netjes en beleefd.
Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Dus speciaal voor kritisch ingestelden die netjes zijn op hun spullen: ga naar Tieleman. Echt gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Waargemaakt”
Door Tiane en Henk Reedijk op zondag 12 jul 2020 20
Uitstekende ervaring met Tieleman Keukens, zowel qua advies, levering en montage. Mede dankzij onze adviseur Ad Paans, Andre van de planning en Rick en Peter voor het plaatsen van onze Snaidero Way keuken met Miele apparatuur. De leus "het kopen van een keuken moet een feestje zijn" is helemaal waargemaakt.
FOTO VAN TIANE EN HENK REEDIJK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Brussaard op vrijdag 10 jul 2020 20
Zeer tevreden, eigenlijk van begin tot einde ( 1e bezoek et/m plaatsing). Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben. prima planning, goede communicatie, vakwerk geleverd. Complimenten en zeer aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Linda W op maandag 22 jun 2020 20
Na een jaar is de keuken nog niet af. Monteurs komen niet op de afgesproken tijden, bouwen zaken "zoals ik dat altijd doe" in plaats van de wens van de klant te volgen. Na vertrek kostte het dagen om alle plastic restjes tussen de deurtjes weg te peuteren en de beschadigingen bij oplevering zijn na een jaar nog niet hersteld. Advies over apparatuur is matig. De vraag die gesteld wordt is "wat heeft u nu voor merk" in plaats van "wat vindt u belangrijk, wat zijn uw wensen ten aanzien van keukenapparatuur". Advies mn vanuit de catalogus, die niet terug te zien zijn in de (overigens mooie) showroom. Belangrijk leerpunt voor een volgende keuken om alle apparatuur te zien en te proberen (bijvoorbeeld vaatwasserindeling die superonpraktisch is). Verkoper had ook geen enkel idee ter verbetering van onze zelfbedachte indeling. Positief puntje: de koffie is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Precies zoals afgesproken”
Door Deijl op dinsdag 26 mei 2020 20
We zijn zeer te spreken over het gehele proces van aankoop tot plaatsing van onze keuken. Zo is de kwaliteit van het geleverde werk prima. Ook heel fijn was de communicatie met de medewerkers van Tieleman en met die van de aannemer. Alles verliep precies zoals was afgesproken. Kortom, net als bij onze vorige keuken zijn we zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Fam. P. Vet op woensdag 13 mei 2020 20
In september 2014 hebben wij een keuken aangeschaft, later kwamen wij erachter dat de laklaag op verschillende deurtjes en de kast voor koelkast en koffieset inbouw los lieten. 12 mei j.l. is er een monteur bij ons langs geweest om alles te vernieuwen ( klasse monteur ) Alles is naar ons tevredenheid hersteld en langs deze weg willen wij onze dank hiervoor uitspreken. Geweldige service. Gr. Fam. P. Vet
Reactie of foto toevoegen
“Snaidero Way keuken”
Door familie Blom op dinsdag 7 apr 2020 20
Een hele fijne ervaring na ongeveer 35 jaar weer op pad voor een nieuwe keuken en dan zo goed geholpen te worden. De keuze viel op een Snaidero Way keuken voor onze nieuwe woning. Met veel geduld had Gerwin den Besten veel plezier in het begeleiden van onze keuze; ook de dag van installatie liep op rolletjes.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Damen op donderdag 2 apr 2020 20
Vanaf dat wij bij Tieleman binnen kwamen , hadden wij er een goed gevoel bij. Enorm goed geholpen, namen rustig de tijd om alles te bespreken. Voor dat de keuken definitief werd geplaatst, 2 x op ons adres bezocht om alles en zeker te weten dat alles goed geplaatst on worden. Dat gaf ons zeer veel vertrouwen. Hr.Gerrit die kwam de keuken plaatsen top niks anders dan lof voor hem. Wij zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Bob en Leanne Haanstra op zaterdag 29 feb 2020 20
Wij hebben bij Tieleman een moderne keuken gekocht. De adviseur had een creatieve oplossing voor de beperkte ruimte in onze keuken. Wij hebben zijn idee direct omarmd. De keuken is geplaatst door vakkundige mensen. De leuze dat "het kopen van een keuken een feest moet zijn", is voor ons realiteit geworden. Helemaal top!!!
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne ervaring”
Door Ibelings op vrijdag 7 feb 2020 20
Samen met onze keukenadviseur een prachtige nieuwe open keuken samengesteld. Een hele fijne ervaring door de prettige manier van communicatie, creatieve inbreng en oprecht meedenken om de best passende keuken te vinden. Het plaatsen van de keuken is met uiterste precisie, vakmanschap en geduld gedaan en tot in de puntjes afgewerkt. Het is en was een feestje om de keuken te kopen, vorm te zien krijgen en nu te gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Tjeerd en Anita op vrijdag 31 jan 2020 20
Beste Hans, via deze weg willen we jou en je collega's bedanken voor de fijne samenwerking en het uiteindelijke resultaat: Een prachtige keuken die helemaal naar ons wens is. De door jullie geadviseerde aannemer (Instabouw) heeft trouwens ook super werk geleverd, over hem zijn we ook heel erg tevreden.
FOTO VAN TJEERD EN ANITA
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg enthousiast”
Door Astrid van Bellen-van Dijk op woensdag 15 jan 2020 20
Een prachtige Tieleman keuken gekocht. Alle kontakten waren bijzonder goed, vanaf de verkoop via de planning tot aan bezorging en de installatie. En ook de nazorg was uitstekend (met als toegift een bloemetje). De keuken is geweldig. Ik ben dan ook erg enthousiast over Tieleman keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Verhoeven op maandag 30 dec 2019 19
Het gehele traject vanaf oriëntatie voor de aankoop van de keuken voor ons nieuwe appartement hebben wij ervaren als "een feestje". Waren zeer onder de indruk van de kennis van zaken en de adviezen tijdens het ontwerp en de door ons in een later stadium gevraagde kleine aanpassingen. Levering vond plaats op het geplande tijdstip door deskundig personeel (deels met kraanassistentie), waarna een uiterst vakkundige montageploeg met toewijding de keuken heeft geplaatst en opgeleverd. Hier werd niet de regel gehanteerd dat een keuken in een dag geplaatst moet worden, zoals wij nogal een hebben gezien. Er is maar één conclusie, Tieleman maakt waar wat ze pretenderen! Wij genieten nog dagelijks van onze mooie keuken.
FOTO VAN FRANS VERHOEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Service iets minder”
Door jacques de vos op donderdag 19 dec 2019 19
Wij hebben onze keuken al in 2017 gekocht bij Robbert Deurloo , echt zeer goed geholpen met de inrichting en opbouw van de keuken. Zonder te vragen of te bellen was de keuken al ingemeten in het nieuwe huis.Op de afgesproken datum kwamen ze ook. Maar de montage in januari 2019 ging iets minder. Nadat de monteurs weg waren, deed de koelkast het niet. Ze waren de stekker vergeten erin te doen achter de plint. Het rooster van de afzuiger buiten op het huis zat er scheef op gemonteerd. Er zat heel veel kit op het aanrechtblad en op de wasbak. Na 2 weken allemaal opgelost. In oktober contact gehad met de service afdeling voor een scheef hangende kastdeur en lade die niet goed sluit. Nu 2 maanden verder en er is nog geen afspraak gemaakt. ik heb altijd gezegd als ik een nieuwe keuken koopt is het een Tieleman keuken maar achteraf qua montage en een beetje de service een beetje spijt.
Reactie of foto toevoegen
“Een genot”
Door Fam. Roze op donderdag 3 okt 2019 19
Wij hebben in 2018 onze droomkeuken samengesteld met de hulp van Gerwin den Beste. Het maakte niet uit of we 1x of 10x langskwamen om nog dingen aan te passen. We werden elke keer opnieuw even vriendelijk en enthousiast geholpen. Nu zijn ze afgelopen maandag begonnen met het opbouwen van de keuken. In eerste instantie denk je van ohhh einde van de dag staat de keuken. Niets in minder waar want Jasper en Roland leken wel 2 chirurgen die te werk gingen. Alles moest tot op de millimeter goed. Zelfs over het aanleggen van de Bora kookplaat en de kitrand daarom heen werd een hele discussie gestart want het moest perfect van de keukenmannen. Als klant is het een genot om naar het opbouwen van een keuken te kijken als er 2 mannen zo gedreven en minutieus een keuken opbouwen. Wij willen Gerwin, Jasper en Roland heel erg bedanken voor het realiseren van onze droomkeuken. En als jullie een keer in de beurt zijn de koffie of het bier staat klaar voor jullie. Groetjes Fam Roze uit Rhoon
FOTO VAN FAM. ROZE
Reactie of foto toevoegen
“Goed en informaal geholpen”
Door Arjen Bakker op maandag 1 jul 2019 19
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. Onze adviseur had voor ons een opstelling in gedachten, waar wij zelf nooit op gekomen zouden zijn...heel verrassend! Wij zijn ontzettend goed en informeel geholpen, werd ook alle tijd die noodzakelijk was genomen, waarbij onze wensen verwerkt zijn in het uiteindelijke ontwerp. Ook de plaatsing vd keuken is perfect en netjes gedaan, wij zullen zeker Tieleman aanbevelen (zoals dat ooit bij ons ook gedaan is...)
FOTO VAN ARJEN BAKKER
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Drie maal chapeau”
Door Familie Van der Stel op zaterdag 22 jun 2019 19
Wij hadden maar 1 probleem ........ dat we geen klachten hadden. En dat is even wennen na een eerdere verbouwing via een ander (landelijk) bedrijf. En dan hebben we echt ons best gedaan om te zoeken naar wat er verbeterd moet worden. Maar dan doen we al die goede dingen/verrassingen enorm te kort. Bij elke stap in het gehele proces hebben wij ons klant gevoeld. Dat dit nog bestaat! Chapeau, chapeau, chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen, een echt feestje”
Door Fam.Segers op woensdag 12 jun 2019 19
Al vanaf de eerste dag werd ik geweldig geholpen zonder tijdsdruk. Men nam de tijd. Het team van Tieleman gaf ons een goed gevoel. We hebben gekozen voor een Schullerkeuken geadviseerd door Hans Aertssen.De plaatsing was echt een feestje met Johan en Jordy echt vakmannen. De keuken is echt geweldig mooi geplaatst. Wij willen Tieleman keukens bedanken en genieten er elke dag van. Wij bevelen deze zaak aan!!
FOTO VAN FAM.SEGERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Ray van Golen op zondag 17 mrt 2019 19
Perfecte uitleg en maken van ontwerp keuken zonder enige dwang om maar gelijk te moeten tekenen. Bij de 2e afspraak met Elize word weer de tijd genomen om alles opnieuw door te nemen , en hij durft ook zijn idee over ontwerp aan ons te laten zien. Na tekenen contract is werkvoordereider 2 keer bij ons langs geweest , hij is duidelijk een vakman die weet waar hij het over heeft en heel flexibel is en meedenkt. Ook voor de monteurs van de keuken ,niets dan lof. Keuken is zeer vakkundig gemonteerd en voor alles werd de tijd en een oplossing gevonden. Ook na montage, geen probleem als er vragen zijn , en gedane beloftes worden nagekomen.
FOTO VAN RAY VAN GOLEN
De nieuwe keuken
REACTIE VAN VD VEN
Wat heeft deze U keuken in totaal gekost en welk merk aan apparatuur is er in de keuken geplaatst( totale prijs aub inclusief montage).
REACTIE VAN RAY VAN GOLEN
alle apparatuur is van Siemens en keuken was niet goedkoop
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door F.C.J. Verheem op zondag 17 feb 2019 19
Goed geholpen bij aankoop keuken maar super geholpen en behandeld door Cornee monteur buitendiensten een enorme vakman!
Reactie of foto toevoegen
“De klant doet ertoe”
Door Jozien de Wit op donderdag 14 feb 2019 19
Ook nu zijn we weer voor de kwaliteit van Tieleman Keukens gegaan. Zelf ben ik opgegroeid met een Tieleman Keuken, toen wij een aantal jaar geleden voor een nieuwe keuken op pad gingen leek Tieleman een logische keuze. Tot op de dag dat we ons huis verkocht hadden, waren we ontzettend blij met deze keuze. Want ook nu stond service hoog in het vaandel, was er iets met de afzuigkap? Geen probleem, dan komt er een monteur langs. Roestige plekjes op de pandragers? Geen probleem, we zorgen voor nieuwe! Ook met andere vragen over de keuken konden we terecht.
In ons ( nu weer) nieuwe huis wilden we natuurlijk een 'droomkeuken'. We zijn dit keer nog wel bij een concurrent wezen kijken, maar waren hier na 5 minuten al afgehaakt. In onze ogen haalde dit in geen geval de kwaliteit en sfeer die we bij Tieleman gewend waren. Ook nu hadden we een fijne verkoper die met ons meedacht. We wilden graag toch net even iets anders, en dit is uiteindelijk goed uitgepakt. De keuken moest een belangrijke plaats in het huis krijgen, maar ook rust uitstralen en praktisch zijn... in onze ogen is dit gelukt! Bij Tieleman hebben wij nog steeds het gevoel dat je er als klant toe doet, en dat spreekt ons erg aan. Van de verkoper, de planning, de chauffeur tot aan de monteurs iedereen is even welwillend en meedenkend. Wat een verademing voor ons als klant!!
Reactie of foto toevoegen
“Groot succes”
Door Theo Bohmers op donderdag 7 feb 2019 19
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe Tieleman keuken, het hele proces van het begin tot het einde is naar volle tevredenheid verlopen. Speciale dank aan de monteurs, zij hebben een knap staaltje vakwerk afgeleverd. Ook de firma van Lenten en stukadoor Frank hebben keurig werk afgeleverd. Dit is nu de derde keuken die wij van Tieleman hebben en wederom een groot succes. Wij zijn onlangs van Spijkenisse naar Gelderland verhuisd maar omdat wij veel vertrouwen hebben in Tieleman hebben wij ondanks de afstand toch besloten bij Tieleman een keuken aan te schaffen. Ik zou iedereen aan willen raden een bezoek te brengen aan Tieleman Keukens in Middelharnis. Net als wij krijgt u daar geen spijt van.
FOTO VAN THEO BOHMERS
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Fakkel op vrijdag 1 feb 2019 19
Beste team van Tieleman, Gisteren is de servicemonteur langs geweest. Helaas even zijn naam kwijt. Maar de bedoeling was dat hij even de puntjes op de "i" zou zetten. Maar dit bleek toch wel even een flink klusje te zijn. Maar via dit bericht onze complimenten aan deze vriendelijke, rustige en vakkundige man. Onze keuken is nu helemaal geworden zoals we hoopten. Vanaf de aankoop bij Rob, richting de planning met Andre, de vriendelijke bezorgers, de plaatsing door Johan, het contact met Marielle en de receptie hebben wij het meer dan prettig ervaren. Bedankt voor jullie team-work. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Henk en Ine Beekers op donderdag 24 jan 2019 19
Wij hebben een Mereno keuken gekocht via verkoopadviseur Ad Paens met apparatuur van Siemens en Miele. Het gehele proces van aankoop, advies, afspraken, plaatsing en oplevering verdient een groot compliment.
FOTO VAN HENK EN INE BEEKERS
Reactie of foto toevoegen
“Heel positieve ervaring”
Door Davidse op donderdag 10 jan 2019 19
Onze ervaring bij Tieleman keukens is heel positief. Misschien een min puntje de levertijd en had wat meer informatie verwacht over de ingebouwde apparaten. Waarschijnlijk zelf alerter moeten zijn. Voor de rest alles prima achter elkaar gesloopt en geplaatst en keurig netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Leonie Kuijvenhoven op dinsdag 18 dec 2018 18
Wij hebben een keuken bij Tieleman gekocht. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Wat hebben ze de keuken keurig geplaatst! En wat zijn we blij met de goede service! Echt top! Mocht je twijfelen zeg ik gewoon doen!
Reactie of foto toevoegen
“Geen 9 tot 5 mentaliteit”
Door Jim op donderdag 29 nov 2018 18
Wij kwamen bij Geerco terecht en wat zijn wij fantastisch geholpen. Geen 9 - 5 mentaliteit, maar doorgaan tot de klant tevreden is. Keukens zijn wat duurder, maar daar heb je dan ook kwaliteit voor! Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door W. Teekamp op woensdag 21 nov 2018 18
Al een al de professionele begeleiding -Rob- bij het samenstellen en kopen van een keuken was inderdaad een feest. Wat een klantgerichtheid! Meedenken en adviseren, begeleiden. Dan het plaatsen. Twee vaklui, jaar of 30. Klikte meteen. Keurig gewerkt. 3 dagen. Uitstekende communicatie. Alles is top gemonteerd. Ook uitgelegd, meegedacht met de klant. Wij zíjn uiterst tevreden.
FOTO VAN W. TEEKAMP
Keuken met bar
REACTIE VAN EVERT VAN DER LINDEN
vraagje van onze kant...wat is de oppervlakte van jullie keuken?
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Conny van Dam op donderdag 1 nov 2018 18
Onlangs een keuken gekocht en ben zon lik met het uitstekende advies en montage . Echt superblij mee ! Vriendelijk en zeer goed geholpen met de keuze
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Schepman op dinsdag 30 okt 2018 18
Onze complete keuken via Tieleman Keukens is heel mooi geworden. Met dank en complimenten aan het hele team van Tieleman. Wij zijn ook blij dat we gebruik hebben gemaakt van de aannemer via Tieleman. Het totale resultaat is helemaal naar onze zin. Wij raden Tieleman zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het verkoopproces”
Door Lilian Bliek op donderdag 18 okt 2018 18
We hebben een keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over het verkoopproces, het inmeten en plaatsen van de keuken. Dagelijks genieten we van onze nieuwe keuken. Klein aandachtspunt: 2 onderdelen moesten worden nageleverd. Hiervoor hebben 2 x contact moeten opnemen en duurde onnodig lang. Dit bleek later een intern een misverstand.
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door J. Alkerman op maandag 1 okt 2018 18
We hebben een Keller/Tieleman keuken gekocht ! Zijn prima geadviseerd en heel tevreden over het verdere verloop. Vakkundig personeel met gevoel voor service! Op alle punten wordt meegedacht om samen een goede oplossing te vinden. De plaatsing en afhandeling was perfect en geheel volgens planning! Dit bedrijf is een aanrader en heel betrouwbaar!
FOTO VAN J. ALKERMAN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima geplaatst”
Door H.M. van Heffen op donderdag 27 sep 2018 18
Keuken gekocht, goede ervaring met het bedrijf, goede service, zou dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door Gaston van de Ree op woensdag 26 sep 2018 18
Voor ons was het kopen van de keuken absoluut een feest! Wij zijn van begin tot eind geweldig goed geholpen! George heeft meerdere keren alle tijd voor ons genomen. Hij heeft veel kennis en voelt goed aan wat je wel of niet wilt. Hij laat je ook flink nadenken over keuzes en durft zijn eigen mening te geven (in tegenstelling tot bij andere zaken waar ze het altijd eens zijn met de klant). De tekeningen en 360 graden view beloofden veel! Het plaatsen is (voornamelijk) gedaan door Jordi. Hij gaat met veel beleid te werk en denkt ook met je mee. De keuken is perfect door hem geïnstalleerd en ziet er geweldig uit. Wij gaan hier nog jaren van genieten maar komen in de toekomst zeker weer terug.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Egas op vrijdag 21 sep 2018 18
Hier een review van een zeer tevreden en blije familie. Na breken , boren , zagen en bouwen staat onze nieuwe keuken er dan ! Alles precies zoals we het ons het gewenst en voorgesteld hebben. Wat een vakmannen zeg... Piet en André. Het was ontzettend leuk voor hen dat gisteren op het allerlaatste moment (om 16.30) de juiste handgrepen nog bezorgd werden. Het is allemaal zo zorgeloos en soepel verlopen. Grote complimenten voor iedereen. Gistermiddag afgesloten met koffie en gebak. Vandaag keuken poetsen en inrichten. Dat is het leukste werk natuurlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Scheurwater op vrijdag 7 sep 2018 18
Al voor de eerste paal was geslagen waren wij in de showroom in Middelharnis om ons te verdiepen in de mogelijkheden. In een zeer prettig gesprek met Rob Leeuwenburgh hebben wij onze vragen gesteld en onze wensen duidelijk gemaakt. Het eerste ontwerp van Rob was voor ons meteen een schot in de roos. Uiteraard hebben wij de configuratie van de keuken naderhand nog iets bijgeschaafd, maar de basis van het ontwerp is gebleven zoals in de eerste opzet. Aangezien onze woning ongeveer een jaar na bestelling van de keuken is opgeleverd, ging er nog een behoorlijke tijd overheen. In die tijd hebben we af en toe contact gehad over het leidingwerk en de voorlopige planning, hetgeen ook prettig verliep. Voor de oplevering heeft Tieleman in onze woning gecontroleerd of het leidingwerk op de afgesproken plek was geplaatst om eventuele ongewenste verrassingen te voorkomen. Onlangs is de keuken in drie dagen geplaatst door de vaste monteurs van Tieleman, Corné en Remco. Wat een verademing om dat soort vakmannen over de vloer te hebben! Vriendelijk, beleefd, netjes, zeer vakkundig en ze hebben goed gereedschap bij zich. De keuken is exact zoals wij hem in het ontwerp voor ogen hadden en alles klopt en is goed in verhouding. De monteurs kunnen een keuken maken of breken; onze bijzondere dank gaat uit naar deze twee professionals! Wij kunnen iedereen Tieleman Keukens van harte aanbevelen; keep up the good work!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Sterrenwacht op dinsdag 4 sep 2018 18
Door Tieleman keukens is er voor sterrenwacht "Tweelingen" Spijkenisse een keuken gesponsord. En daar zijn we als leden heel erg blij mee! De oude keuken was inmiddels een jaar of 20 oud en de nieuwe keuken ziet er uit om door een ringetje te halen.
Zo kunnen we weer heel wat jaren door met deze prachtige keuken. Via deze manier willen we dan ook "Tieleman Keukens" nogmaals hartelijk danken voor onze gave keuken en hun welkom heten als donateur van sterrenwacht "tweelingen" Spijkenisse.
FOTO VAN STERRENWACHT
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Snel en vakkundig”
Door Anita Verhagen op dinsdag 28 aug 2018 18
Gewoon even tussendoor in onze tijdelijke huurwoning in 2 dagen een keuken geplaatst terwijl dat helemaal nog niet in hun planning stond. Echt top!! Dat geeft ook veel vertrouwen voor de keuken in onze nieuwe koopwoning straks. De aankoop van die uiteindelijke keuken was sowieso al een feestje. Snel, vakkundig en de latere aanpassingen van onze kant werden zonder problemen en binnen no time verwerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door P van Dooren op zaterdag 18 aug 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden met de manier waarop wij zijn geholpen en toen de keuken werd geplaatst enkel maar lof voor deze jongens ze hebben heel netjes gewerkt en in 2 dagen was het klaar
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop Keller keuken”
Door P. Welter op vrijdag 17 aug 2018 18
We kochten een Keller keuken voor onze vakantiewoning. Het aankoop advies was zeer bekwaam. De keuken assemblage, bij ons niet onproblematisch, werd uitgevoerd door ervaren gespecialiseerd personeel. De AFTERSALE dienst had sneller kunnen worden behandeld, met tekortkomingen en extra verzoeken in aanmerking worden genomen. We zijn toch helemaal tevreden en zijn blij om elke dag te koken in onze keuken. Wij raden Tieleman keuken te allen tijde aan.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Lilian van Maanen op zondag 1 jul 2018 18
Wij zijn dik tevreden! De verkoper heeft ons geweldig geholpen. De keuken is geleverd en geplaatst op de afgesproken dag, na een paar weken is de keuken nog een keer afgesteld! Wat een super mooi bedrijf en een geweldige service! Een dikke 10 van ons!
FOTO VAN LILIAN VAN MAANEN
Supermooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooi”
Door Gerbrand Noordam op woensdag 27 jun 2018 18
Voor ons nieuwbouwhuis op het eiland zijn we bij Tieleman geweest. Een plezierig gesprek gehad met Robbert Deurloo. In alle rust konden we weloverwogen beslissingen nemen hoe onze keuken moest worden. Er werd heel goed meegedacht. Onze keuken is in 2 dagen geplaatst. Mooi afgewerkt, zeer deskundig! We wilde nog een andere afzuigkap uitlaat aan de buitengevel: Geen probleem, werd geregeld.
FOTO VAN GERBRAND NOORDAM
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrevovatie”
Door fam. V. op vrijdag 20 apr 2018 18
Wij hebben reeds 2x een nieuwe keuken bij Tieleman gekocht en nu heeft er een renovatie plaats gevonden, omdat de folie na 18 jaar los liet. Prima geholpen, prima service!
FOTO VAN FAM. V.
Gerenoveerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tien met griffel”
Door J.Mackloet op donderdag 19 apr 2018 18
We hadden geen afspraak gemaakt gingen zomaar even kijken. We stelden een vraag aan verkoper en hij heeft ons fantastisch geholpen, gelijk tekening gemaakt en vervolg afspraak gemaakt. Hij heeft het toen perfect uitgewerkt en de prijs erbij. Monteurs ook vakmensen, dikke tien met griffel.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Gerdien op donderdag 19 apr 2018 18
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Tieleman. De service was perfect van begin (aankoop) tot einde (plaatsing).
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Familie Braan op dinsdag 17 apr 2018 18
Vanaf het moment van onze eerste afspraak bij Tieleman keukens zijn we op een prettige manier geholpen door verkoopadviseur Robert Deurloo. We zijn samen tot een mooi, en vooral niet standaard ontwerp gekomen, helemaal naar onze smaak. Robert wist onze stijl feilloos weer te geven in het ontwerp en nam hier alle ruimte en tijd voor. Bijzonder knap dat onze ideeën die groeiden in ons hoofd zo worden verwerkt in een mooi 3D ontwerp. Ook over de keukeninstallateurs niets anders dan lof, alle ruimte voor overleg en alles netjes weer opgeruimd bij vertrek. Onze opmerking over de afhandeling achteraf is ook op een nette manier opgelost. We bevelen Tieleman keukens dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een en al kwaliteit”
Door Peter van Dartelen op woensdag 4 apr 2018 18
Dit is mijn derde keuken van Tieleman Keuken. De eerste gekocht in 1984. De tweede in het jaar 2000 en de derde dit jaar in 2018. Op advies van mijn toenmalige buurman ben ik in 1984 bij Tieleman Keuken terecht gekomen. In 1984 was Tieleman Keuken nog een kleine keukenleverancier in Melissant, maar toen al met een topkwaliteit qua advisering, installatie en nazorg. Met mijn tweede keuken was het weer top. Dus voor mijn derde keuken kon ik niet anders dan weer naar Tieleman Keukens in Middelharnis toe gaan. En weer is het zorgeloos. Van de advisering tot aan de installatie is het één en al kwaliteit. Alles klopt gewoon. Dit komt mijn inziens door de vakkundigheid van alle medewerkers van Tieleman, van receptionist, adviseur tot aan installateur. Ook de eigen keukenmontage-afdeling van Tieleman is een groot pluspunt. Geen discussies tussen montage en verkoop. Tieleman Keukens levert wat er verwacht wordt binnen de afgesproken planning. Voor mij was het kopen van een keuken wederom een feest !
FOTO VAN PETER VAN DARTELEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 9 jaar”
Door J.M. de Jonge op dinsdag 27 mrt 2018 18
9 jaar geleden hebben wij een keuken gekocht, onlangs was er iets aan de koelkastdeur en even later aan een keukenkastje, wij gingen er vanuit dat dat voor onze rekening was na 9 jaar, maar alles is gratis verholpen, dat is toch wel een hele goede service. nogmaals bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Marjolein Baris op zondag 25 mrt 2018 18
Keuken. Heel goed en vakkundig geholpen. Ik wil dit bedrijf zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam C.A. den Boer op donderdag 15 mrt 2018 18
We zijn tevreden met het plaatsen van onze keuken. Het instaleren is met vakmanschap gebeurd en uiterste precisie. We hopen er met veel plezier in te kunnen koken en werken. Ik zal zeker mensen aan raden om naar jullie bedrijf te gaan. Als nog bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam Koremans op donderdag 15 mrt 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn er zeer blij mee! Een compliment voor de monteurs! Zeer netjes en zeer vakkundig gemonteerd!
FOTO VAN FAM KOREMANS
Keuken met blad in vensterbank
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaringen”
Door Jan Lankhuijzen op vrijdag 2 feb 2018 18
Net als bij de eerste keuken, hebben wij ook bij de tweede keuken weer hele goede ervaringen met Tieleman keukens. Geen probleem maar een uitdaging zei de monteur, en het is geweldig opgelost! Geen gezeur, en een hele goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam Blokland op dinsdag 30 jan 2018 18
December is onze keuken geplaatst, helemaal naar wens en naar volle tevredenheid. Met de hulp van Robbert Deurloo is het een prachtige keuken geworden waar we heel blij mee zijn! Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Maak een afspraak”
Door Ilse op vrijdag 8 dec 2017 17
Wij hebben een keuken gekocht bij Tielemans & vanaf het eerste moment hebben wij top service gehad! Na het maken van een 1e afspraak hebben wij op verzoek de bouwtekening van onze woonkamer gemaild. Bij ons eerste bezoek aan Tielemans was deze tekening al benut/bewerkt om direct aan de slag te gaan & een keuken naar wens in te tekenen. Robbert Deurloo was onze adviseur & heeft goed maar vooral ook persoonlijk advies gegeven. Er werd constant meegedacht met ons & de kennis van Robbert was compleet en up to date! Alle tips en ideeen rondom onze keuken stuurde hij ook gelijk door per email. Robbert gaat echt voor service! Ook na de aankoop van de keuken (tekenen voor offerte) staat Robbert altijd voor je klaar bij vragen. Het gehele proces - van 1e afspraak tot montage- kan je goede service van Tielemans verwachten. De heren van montage waren dan ook erg professioneel! Wij raden Tielemans zeker aan. Zorg wel dat je een afspraak maakt voordat je langs gaat..ook al heb je maar enkele vragen. De/je adviseurs zijn eigenlijk constant bezet dus zonder afspraak is het lastig vragen te stellen/iets na te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door van Marion op maandag 27 nov 2017 17
Een bijzondere vorm en mate van dienstverlening. Elk probleem wordt onmiddellijk aangepakt. Een prachtige keuken is het resultaat. Hulde!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Eric Kleijn op woensdag 22 nov 2017 17
Onze keuken is onlangs geplaatst en is precies de droomkeuken geworden die wij voor ogen hadden. Zowel de verkoopgesprekken als de montage en service zijn ons uitstekend bevallen. Beloftes worden nagekomen en ze doen er alles aan om de keuken te leveren die helemaal naar de wens van de klant is. Kortom onze ervaring met Tieleman keukens is zeer goed bevallen. Het kan dus nog wel in de wondere wereld van de keukenboeren.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Fam D.J. Schoenmaker op vrijdag 17 nov 2017 17
Van het eerste bezoek tot aan het plaatsen van de keuken een dikke pluim. ook met vragen tussen door erg fijn geholpen.Zal uw bedrijf bij vrienden en kennissen zeker als aan aanrader noemen.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door ​Rob en Lida Brökling op donderdag 16 nov 2017 17
​Juni 2016 is onze keuken geplaatst. Er werd zeer goed naar ons geluisterd en meegedacht. De werkvoorbeider die ons bezocht voor de keuken uiteindelijk geplaatst werd, had ook nog tips hoe een en ander geplaatst kon worden. Klasse. De zeer aardige en deskundige mannen die de keuken plaatsten, werkten accuraat en zeer netjes. Een aantal weken geleden zijn de kastjes en lades bijgesteld. Al met al zijn we vol lof over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door H. en M. v.d. Nieuwendijk op dinsdag 7 nov 2017 17
Wij hebben onze keuken bij Tieleman gekocht, wij zij heel goed geholpen door Robbert Deurloo, goed advies gekregen, om het zo goed mogelijk in ons budget te laten passen. Ook het plaatsen is perfect verlopen nette/beleefde monteurs, als liep volgen afspraak. Het spreek woord het kopen van een keuken moet een feest zijn, gaat bij ons zeker op. Toe aan een nieuwe keuken raden wij zeker aan om bij Tieleman binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Menheere op maandag 30 okt 2017 17
Wij zijn, zowel in de voorbereiding, bij de verkoop , bij de plaatsing als bij de nazorg, enorm tevreden over de manier waarop Keukencentrum Tieleman ons geholpen heeft om onze nieuwe keuken te realiseren. Kortom een top-onderneming.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Roodnat op zaterdag 28 okt 2017 17
We hebben een prachtige keuken. Helemaal gemaakt naar onze wensen. Uitstekend geadviseerd door Nico. Door vakmensen geplaatst! We zijn er blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Fam. Dieleman op donderdag 26 okt 2017 17
Wij zijn erg blij met onze geweldig mooie keuken. Nico heeft ons erg goed geholpen met het ontwerpen van onze keuken. Al onze wensen zijn hierin opgenomen. Wij krijgen heel veel positieve reacties en dat is erg leuk. Het plaatsen van de keuken en de service daarna is erg goed gegaan. Al onze vragen zijn snel opgepakt. De communicatie is prima verlopen. Wij zijn zoals gezegd heel blij en kunnen jullie ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Fam. Pols op donderdag 26 okt 2017 17
​​Wij willen iedereen die een mooie keuken zoekt Tieleman aanraden. Ten eerste is de showroom in Middelharnis van een hele andere ordere dan dan alle andere keuken leveranciers, netjes, fris, tot in de puntjes verzorgt, vol met mooie keukens die allemaal mooie details bevatten, ze staan ook allemaal op een bijpassende vloer, wat je een goed beeld geeft (tov een loods vol met pak hem beet blauw vloerbedekking). Vervolgens word er bij het ontwerp gekeken naar wensen en een estetisch optimaal ontwerp (qua lijnenspel en kleuren) , en niet naar het selecteren van producten waaroip het meest word verdient. En dit alles door een ervaren vakman, die rustig te tijd voor je neemt en als doel heeft om een mooie keuken te ontwerpen voor je. Resultaat is dan dus ook een zeer mooie keuken met kwaliteit spullen, die je het idee geeft dat ie ''af is'' en dit alles voor een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Kort op maandag 23 okt 2017 17
​Bij verschillende keukenwinkels geweest. Maar hier hadden we echt de klik en niet opdringerig gevoel van de verkoper/bedrijf. Aantal keren telefonisch contact gehad over de aansluitingen hier ook prima geholpen. Levering vriezer kon ook eerder dan plaatsing. Goede vaklui over de vloer die ook ter plaatse dingen adviseerde en ook maakte. En na paar weken een hele mooie bos bloemen bezorgd. Echt een top zaak totaal!
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig geholpen”
Door Marjolein op donderdag 19 okt 2017 17
We zijn erg prettig geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken.
De verkoper had veel geduld, aangezien we nogal wisselden van merk en kleur. Dit was totaal geen probleem, elke keer konden er dingen aangepast worden, totdat we helemaal zeker waren van onze zaak. Het voorwerk door de aannemer en het plaatsen van de keuken is geheel naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Bos op vrijdag 13 okt 2017 17
Bij deze wil ik even mijn dank uitbrengen aan alle medewerkers die hebben geholpen met het plaatsen van de nieuwe keuken. Zag er tegenop maar het is allemaal perfect gegaan ! De bloemen die zijn bezorgd zijn erg mooi en ik vind het erg attent. Mocht er nog iemand in mijn omgeving een nieuwe keuken willen hebben zal ik uw bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid”
Door Fam. Lax op dinsdag 26 sep 2017 17
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom ervoeren we een klantvriendelijke, beslist geen opdringerige sfeer. We hadden al eerder andere keukenzaken bezocht en onze plannen voorgelegd, maar bij Tieleman kregen we de antwoorden en uitleg waar we wat mee konden. Adviseur Eliza Struik dacht met ons mee en kon ons ter plekke een heleboel laten zien en laten vergelijken. We hadden het prettige gevoel dat er oprecht de tijd voor ons werd genomen. Er is bovendien een hele goede communicatie en Tieleman keukens komt de afspraken na. Geen gegoochel vooraf met allerlei stuntacties, maar duidelijke en transparante prijzen. Men komt de klant op allerlei andere manieren ruimschoots tegemoet! Het plaatsen van de keuken was eveneens een prettige ervaring en werd door medewerkers Gerrit en Johan heel nauwkeurig gedaan. Ook hier was er weer ruimte voor overleg en inspraak en het door mijn man zo vurig gewenste laatje onder de kookplaat kwam er toch!
Onze keuken staat inmiddels en we genieten er volop van. Men komt over een paar weken nog een keer langs om te controleren of er nog wat afgesteld moet worden en deze nazorg is tekenend voor dit bedrijf. Wij kunnen Tieleman Keukens van harte aanbevelen. Het was voor ons een uur rijden, maar dat hadden we graag over voor deze klantvriendelijkheid.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door WebNL BV op donderdag 21 sep 2017 17
Geweldig eindresultaat. Super vakmensen!
FOTO VAN WEBNL BV
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Boeve op maandag 18 sep 2017 17
Zowel bij aanschaf V d tafel als de mogelijkheid om hout en kleur te kiezen in de fabriek. Goede service bij aflevering en plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Positief in alle opzichten”
Door jh logger op dinsdag 29 aug 2017 17
Positief in alle opzichten van presale tot aftersale.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Jacob van der Spaan op zondag 27 aug 2017 17
Wij hebben een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. Wij zijn hierin heel goed geadviseerd door medewerkers met het kopen van de keuken. Wij hebben nu een hele mooie keuken die helemaal naar ons wens is. Met een goed kwaliteit keuken, en zeer netjes geplaatst door Arjan Struijk van Tieleman Keukens. Tijdens het plaatsen van de keuken word je ook goed geadviseerd voor het onderhouden van de keuken. Top!!!

Eerdere ervaring van 17 mei 2016: Wij zijn in alle rust en met veel deskundigheid geadviseerd bij tieleman. Mooie showroom, gastvrij, ruim, veel keus en alles is mogelijk. De verkoper dacht echt mee in oplossingen binnen ons budget. Onze droomkeuken wordt binnenkort (na)gemeten en daarna hopelijk snel geplaatst. Complimenten tot zover aan het personeel van tieleman, echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Sanne Velgersdijk op zondag 27 aug 2017 17
Zeer goede ervaring, erg blij met onze nieuwe keuken!

Eerdere ervaring van 10 mei 2016: We zijn ontzettend leuk geholpen, vriendelijk personeel met goede adviezen. We kunnen niet wachten tot onze prachtige keuken geplaatst gaat worden half juni 2016, zo leuk. Blijf zo door gaan Tieleman!
FOTO VAN SANNE VELGERSDIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Familie van Etten - Hellevoetsluis op zaterdag 19 aug 2017 17
Dit was onze derde keuken van Tieleman en het was van het begin tot het eind weer klasse. Verkoper, Nico die op een prettige manier en met alle geduld heeft meegeholpen onze keuken vorm te geven en mee te denken in het samenstellen van de keuken. De montageploeg, Erik en Arjan die met zoveel passie en kennis de keuken hebben geplaatst, alsof het een keuken voor hun zelf was. Wat een perfectie en wat een professionaliteit, helemaal top! Het eindresultaat is prachtig. Wij zouden iedereen Tieleman keukens aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal zoals voorgesteld”
Door Betty Sabel op vrijdag 18 aug 2017 17
Door de informatie die ons is gegeven over de mogelijkheden die er waren is de keuken helemaal geworden zoals ik mij dat had voorgesteld. Het is echt mijn droomkeuken met alles erop en eraan, ondanks de beperkte ruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel volgens verwachting”
Door Mevr. L van Dijk op dinsdag 15 aug 2017 17
Zowel het uitzoeken onder deskundige leiding van Dhr.Paase als stipte levering en plaatsing en de nazorg geheel volgens verwachting die we na eerdere ervaring hadden met Tieleman Keukens werden na 18 jaar opnieuw bevestigd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Tieleman Keukens
  Middelharnis, Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis, tel 0187-602555
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.