Feedback
9,6

Tieleman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tielemankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tieleman Keukens
Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en zelfs daarbuiten. 100% klanttevredenheid is de basis van het doen en denken van alle medewerkers van Tieleman Keukens. Al meer dan 50 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens een positieve uitzondering. U kunt er op vertrouwen dat Tieleman Keukens er alles aan doet om deze eervolle positie te handhaven.

Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Naar aanleiding van onafhankelijke onderzoeken bij klanten, leveranciers en collega’s is Tieleman Keukens In 2003, 2004 en 2009 tot drie keer toe uitgeroepen tot de Beste Keukenspecialist van Nederland. Tieleman Keukens weet goed te scoren op alle relevante criteria voor de consument en is bovendien een welkome inspiratiebron. Criteria als klantvriendelijkheid, gedegen advies, breed assortiment, goede service en een eigen montageteam wogen zwaar mee.

In de unieke showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis vindt u meer dan 70 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern. De showroom, op het kookeiland van Nederland, biedt nog veel meer: een professionele lunchroom met binnentuin, de LivingWall 3D keukenpresentatie op een scherm van 3 bij 4 (uniek in Nederland), een kinderbioscoop, een playstation centre, een Miele Experience Centre, twee enorme ruimtes met grepen, bladen, fronten. Kortom een ultieme keukenbeleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en inspirerende omgeving.


Ervaringen
Er zijn 186 ervaringen over Tieleman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren155 ervaringen
4 sterren21 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Een en al kwaliteit”
Door Peter van Dartelen op woensdag 4 apr 2018 18
Dit is mijn derde keuken van Tieleman Keuken. De eerste gekocht in 1984. De tweede in het jaar 2000 en de derde dit jaar in 2018. Op advies van mijn toenmalige buurman ben ik in 1984 bij Tieleman Keuken terecht gekomen. In 1984 was Tieleman Keuken nog een kleine keukenleverancier in Melissant, maar toen al met een topkwaliteit qua advisering, installatie en nazorg. Met mijn tweede keuken was het weer top. Dus voor mijn derde keuken kon ik niet anders dan weer naar Tieleman Keukens in Middelharnis toe gaan. En weer is het zorgeloos. Van de advisering tot aan de installatie is het één en al kwaliteit. Alles klopt gewoon. Dit komt mijn inziens door de vakkundigheid van alle medewerkers van Tieleman, van receptionist, adviseur tot aan installateur. Ook de eigen keukenmontage-afdeling van Tieleman is een groot pluspunt. Geen discussies tussen montage en verkoop. Tieleman Keukens levert wat er verwacht wordt binnen de afgesproken planning. Voor mij was het kopen van een keuken wederom een feest !
FOTO VAN PETER VAN DARTELEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Sanne Velgersdijk op zondag 27 aug 2017 17
Zeer goede ervaring, erg blij met onze nieuwe keuken!

Eerdere ervaring van 10 mei 2016: We zijn ontzettend leuk geholpen, vriendelijk personeel met goede adviezen. We kunnen niet wachten tot onze prachtige keuken geplaatst gaat worden half juni 2016, zo leuk. Blijf zo door gaan Tieleman!
FOTO VAN SANNE VELGERSDIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Niet opdringerig”
Door G van der Woude op woensdag 8 jul 2015 15
Nieuwe keuken gekocht en hierbij zeer goed geholpen. Een pluspunt is dat men niet opdringerig is .De keuken laten plaatsen. Dit is zeer netjes en vakkundig gedaan. Ik raad Tieleman dan ook iedereen aan die een keuken wil gaan aanschaffen.
FOTO VAN G VAN DER WOUDE
Reactie of foto toevoegen
“Service op keuken van Tieleman”
Door Janneke Wiegel van der Veer op woensdag 2 mrt 2016 16
Na 8 jaar was mijn keuken aan een onderhoudsbeurt toe, je kent dat wel. De laden rollen niet meer zo soepel en de kraan gaat een beetje lekken. Een lampje van de oven gaat kapot,kleine dingen. Alles loopt nu weer op rolletjes.en weer licht in mijn oven. Bedankt voor de service, helemaal happy.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door RdB op maandag 16 mrt 2015 15
In tegenstelling tot enkele concurrenten was er bij Tieleman geen sprake van "agressieve" verkoop. Er werd goed meegedacht. Voor mij zijn dit belangrijke punten. In deze branche is overigens een prijsvergelijk vrijwel niet mogelijk. Het is een complete keuken met alle inbouwapparatuur. Drie dagen monteurs in huis gehad om de keuken te plaatsen. Deze waren bijzonder vriendelijk en vakbekwaam. De keuken ziet er gelikt uit! De woning werd eerder opgeleverd dan gepland, maar bleek voor Tieleman geen probleem. Zij zijn bijzonder flexibel met afspraken. Kortom, een aanrader.
FOTO VAN RDB
Reactie of foto toevoegen
“Erg enthousiast”
Door Astrid van Bellen-van Dijk op woensdag 15 jan 2020 20
Een prachtige Tieleman keuken gekocht. Alle kontakten waren bijzonder goed, vanaf de verkoop via de planning tot aan bezorging en de installatie. En ook de nazorg was uitstekend (met als toegift een bloemetje). De keuken is geweldig. Ik ben dan ook erg enthousiast over Tieleman keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Fredriksz op vrijdag 28 apr 2017 17
Wij zijn helemaal blij met onze vernieuwde keuken. Deskundig advies in een prachtige showroom en we willen de tieleman-monteurs complimenteren met de vakkundige afwerking. Positieve ervaring met dit mooie onderscheidende bedrijf, helemaal super!
FOTO VAN FREDRIKSZ
Vakkundig afgewerkte keuken
REACTIE VAN TAMARA
Wat een mooie keuken! Mag ik u vragen wat u voor deze keuken heeft betaald? Kon u onder/rond de 20.000 blijven? Wij zijn op zoek naar een soortgelijke keuken en ik zou graag inschatten of wij bij Tieleman kunnen slagen.
REACTIE VAN WALTER FREDRIKSZ
Deze keuken stond er al toen wij het huis kochten. Wij hebben uitsluitend de kastjes op de achtergrond van de keuken door Tieleman laten maken. Ik kan u daarom geen indicatie van de totale kosten geven. Groet, Walter
REACTIE VAN TAMARA
Bedankt voor de snelle reactie! Ik ga verder zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen, een echt feestje”
Door Fam.Segers op woensdag 12 jun 2019 19
Al vanaf de eerste dag werd ik geweldig geholpen zonder tijdsdruk. Men nam de tijd. Het team van Tieleman gaf ons een goed gevoel. We hebben gekozen voor een Schullerkeuken geadviseerd door Hans Aertssen.De plaatsing was echt een feestje met Johan en Jordy echt vakmannen. De keuken is echt geweldig mooi geplaatst. Wij willen Tieleman keukens bedanken en genieten er elke dag van. Wij bevelen deze zaak aan!!
FOTO VAN FAM.SEGERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd genomen”
Door Nadia op zondag 8 feb 2015 15
We zijn geholpen door een enthoussiaste verkoper die alle tijd voor ons heeft genomen. Ook heeft hij zelf diverse ideeen aangedragen voor de indeling van onze keuken. Bij de vervolgsafspraken is ook alle tijd genomen om wijzigingen in de tekeningen aan te brengen, dit was geen enkel probleem. De plaatsing van onze keuken is erg netjes en professioneel gedaan. Ook het later plaatsen van de plinten is geen probleem geweest. Kortom, super blij met onze mooie nieuwe keuken en de service van Tieleman keukens.
FOTO VAN NADIA
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geregeld”
Door Marc Koppelman op maandag 6 jul 2015 15
Mijn ouders hadden vroeger al eens een keuken bij Tieleman gekocht en toen ik op mezelf ging besloot ik ook bij hun een keuken aan te schaffen. En de afhandeling en service tijdens het ontwerpen en plaatsen van de keuken zijn prima, alles werd netjes geregeld en toen er naderhand de afzuigkap moest worden verplaatst ivm andere werkzaamheden kwam de monteur dit ook nog doen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk en klantvriendelijk”
Door John & Wendy op woensdag 28 mei 2014 14
Op qasa hadden wij veel positieve ervaringen gelezen over Tieleman en daarom zijn wij hier naar toe gegaan. De mensen van Tieleman staan voor vakwerk. De keuken is keurig gemonteerd, geen haastwerk, maar men neemt echt de tijd voor de klant. Wij hadden een zeer strakke planning uiteindelijk door de onverwachte vroeggeboorte van onze tweede zoon, maar ook daar werd prima en flexibel mee omgegaan, terwijl de netheid niet uit het oog verloren werd. Alles werd keurig en opgeruimd achtergelaten. Kortom: Tieleman Keukens zouden wij iedereen aanbevelen, van de verkoop tot installatie wordt alles keurig en correct afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Menheere op maandag 30 okt 2017 17
Wij zijn, zowel in de voorbereiding, bij de verkoop , bij de plaatsing als bij de nazorg, enorm tevreden over de manier waarop Keukencentrum Tieleman ons geholpen heeft om onze nieuwe keuken te realiseren. Kortom een top-onderneming.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Brussaard op vrijdag 10 jul 2020 20
Zeer tevreden, eigenlijk van begin tot einde ( 1e bezoek et/m plaatsing). Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben. prima planning, goede communicatie, vakwerk geleverd. Complimenten en zeer aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal zoals voorgesteld”
Door Betty Sabel op vrijdag 18 aug 2017 17
Door de informatie die ons is gegeven over de mogelijkheden die er waren is de keuken helemaal geworden zoals ik mij dat had voorgesteld. Het is echt mijn droomkeuken met alles erop en eraan, ondanks de beperkte ruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijke dank”
Door Annamarie op zondag 8 sep 2013 13
Ik heb nog nooit zo'n mooie keuken gehad. Ik vind de kwaliteit heel mooi en zowel het plaatsen van de keuken als het tegelzetten getuigen van echt vakmanschap! Mijn hartelijke dank aan Tieleman Keukens en aan de medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door Fam. Buijs op maandag 18 jul 2016 16
Vanwege de vele goede reviews op deze site en eerdere positieve ervaringen van bekenden hadden wij goede verwachtingen van Tieleman Keukens. Deze hebben ze helaas niet waar kunnen maken.

We hadden een prachtige keuken ontworpen, met alles erop en eraan. Vanwege (1) het matige advies, (2) de gebrekkige service en (3) het niet nakomen van afspraken is het eindresultaat helaas niet helemaal naar tevredenheid. We hebben echter we met name het proces als zeer vervelend ervaren. Dat zou naar onze mening niet moeten bij een keuken van de hoge prijs die wij betaalden (maanden vooruit betaald vanwege het toen nog grote vertrouwen). De punten waarop het bij ons mis ging:

- Er moest een koof geplaatst worden voor de buizen van de afzuigkap. Volgens Tieleman maakte het niet uit of zij het deden of onze aannemer, maar later bleken de kosten hiervoor wel op de rekening van Tieleman te staan. We hebben hier zelf iets over moeten zeggen en hebben maar een deel van de kosten terug gekregen.

- Tieleman is meerdere malen komen meten, omdat wij nog bezig waren met het verbouwen van de keukenruimte. Toen de muren nog gestukt moesten worden, is er voor het laatst iemand geweest voor de keuken definitief besteld werd. Na het stuken bleek dat het blad te lang was en wilde men de kosten voor het verkorten op onze rekening zetten, terwijl wij expliciet hadden aangegeven dat er nog gestukt moest worden.

- De afzuigkappen zouden op een bepaalde hoogte geplaatst worden, maar dit bleek vanuit de constructie van de kap ten tijde van de plaatsing niet mogelijk (ze hangen nu lager). Hierin zijn wij verkeerd geadviseerd en ondanks herhaaldelijk vragen hoe dit opgelost gaat worden, hebben wij hier geen antwoord op gekregen. Ze laten ons er dus gewoon mee zitten.

- Na het plaatsen van het blad bleef er een kier tussen het blad en de muur, waarvoor wij zelf om een oplossing hebben moeten vragen. In eerste instantie werd gezegd dat het normaal gesproken met tegelwerk of een achterplaat vanzelf verdwijnt en dat het onze eigen keuze is geweest dit niet te doen. Volgens de adviseur kon het prima zonder en ons is nooit iets over een mogelijke kier verteld. Verder was het stuitend dat de monteur na plaatsing meldde dat hij voor het plaatsen gezien had dat er niet geheel haaks gestukt was en dat er dus een kier zou ontstaan. Omdat hij echter "geen zin had in ruzie met de stukadoor" heeft hij dit niet gemeld en is de keuken gewoon geplaatst. Het is uiteindelijk dichtgekit met witte kit (met een te dikke laag, die wij vervolgens zelf weer moesten overschilderen omdat het er niet uit zag).

- Nog een verkeerd advies betreft de wasbak: deze hebben wij net als het blad van graniet laten maken. We konden kiezen om deze in verstek te laten maken, wat een paar honderd euro extra zou kosten. Ons is verteld dat het water daarin "iets makkelijker" wegloopt. We besloten in overleg met de adviseur dit niet te doen omdat het we in verstek ook niet mooier vonden. Nu blijkt het water in onze wasbak zo slecht weg te lopen dat er altijd een laagje water in blijft staan. Dat is dus niet wat ons verteld is in de winkel en het is in onze ogen onhygiënisch.

Gezien de vele positieve ervaringen van anderen willen we graag geloven dat Tieleman een heel goed bedrijf is. Helaas hebben wij een andere ervaring. Wat ons het meest gestoord heeft in het hele proces is dat verschillende medewerkers zich er herhaaldelijk makkelijk van af leken te willen maken. We moesten overal zelf achteraan, vaak meerdere keren bellen om iets op te lossen en kregen geen of slechte oplossingen aangeboden. We stuitten hierbij regelmatig op onbegrip en communicatie vanuit Tieleman die ronduit slecht of zelfs helemaal afwezig was. We hebben ook nooit excuses gekregen, waar deze in onze ogen op hun plek geweest zouden zijn. Het leek ons goed dit te delen zodat Tieleman bij anderen hopelijk de scherpte heeft om een betere ervaring te bieden.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door R. Wennekendonk op maandag 13 jul 2020 20
Wij hebben jaren geleden een keuken gekocht. Niet heel lang geleden, buiten de garantietermijn, was er een gebrek. Dit werd keurig, kosteloos en uitermate klantvriendelijk opgelost. De monteurs zelf waren bovengemiddeld netjes en beleefd.
Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Dus speciaal voor kritisch ingestelden die netjes zijn op hun spullen: ga naar Tieleman. Echt gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige”
Door Roel Veldkamp op donderdag 5 feb 2015 15
Wat een geweldige keukenzaak is dit. Van begin tot het einde super goed geholpen door vakmensen. Vakmensen die weten waar ze over praten en goed met de klant meedenken. Wij zijn dan ook super blij met onze nieuwe keuken. prachtig en keurig opgeleverd. Kortom Tieleman keukens heeft twee mensen blij gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Marjolein Baris op zondag 25 mrt 2018 18
Keuken. Heel goed en vakkundig geholpen. Ik wil dit bedrijf zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“After sales ook goed”
Door Den B. op woensdag 14 mei 2014 14
Op aanraden van familie die in het verleden goede ervaringen heeft gehad met de aanschaf van een nieuwe keuken bij Tieleman zijn we ook bij hun wezen kijken. Het betere gevoel in de showroom gaf uiteindelijk de doorslag om voor Tieleman te kiezen. Over de klantvriendelijkheid, de service en de kwaliteit van de keuken zijn we tevreden.
Bij de levering waren wel wat kleine dingetjes maar die werden direct opgelost, kortom, ook de after sales is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Fakkel op vrijdag 1 feb 2019 19
Beste team van Tieleman, Gisteren is de servicemonteur langs geweest. Helaas even zijn naam kwijt. Maar de bedoeling was dat hij even de puntjes op de "i" zou zetten. Maar dit bleek toch wel even een flink klusje te zijn. Maar via dit bericht onze complimenten aan deze vriendelijke, rustige en vakkundige man. Onze keuken is nu helemaal geworden zoals we hoopten. Vanaf de aankoop bij Rob, richting de planning met Andre, de vriendelijke bezorgers, de plaatsing door Johan, het contact met Marielle en de receptie hebben wij het meer dan prettig ervaren. Bedankt voor jullie team-work. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Familie Troost op donderdag 23 apr 2015 15
Goede begeleiding bij het ontwerpen van de keuken gericht op onze wensen. Tevens tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. En tot slot is het plaatsen van de keuken zonder problemen verlopen. Wij zouden iedereen aanraden een nieuwe keuken te kopen bij Tieleman keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Jarenlang goede service”
Door H & M uit Brielle op zaterdag 11 feb 2017 17
thema: succesformule van Tieleman
Beste tieleman, De familie VG uit Vlaardingen heeft onlangs (voor hun nog te bouwen huis) via u een keuken besteld. Toen werd door u gevraagd hoe ze zo bij Tieleman verzeild geraakt waren. In 2015 heeft de familie VG onze keuken bezichtigd. Daar zij grootse bouwplannen hadden adviseerden wij hen jullie showroom te bezoeken daar wij zeer tevreden zijn over jullie bedrijf. In 2008 lieten wij nl. een woonkeuken en bijkeuken aanbouwen. Vroegtijdig zijn we gaan oriënteren en belanden in de Tielemanfilialen in Spijkenisse en Melissant. We waren al snel overtuigd dat de keuze op een Tielemankeuken zou vallen. Inmiddels was in Middelharnis het nieuwe filiaal geopend en daar hebben we toen onze keuken besteld. Het maakte niet uit op welke locatie Tieleman ook zat wij hebben ervaren dat het personeel altijd klantvriendelijk was. Verkoop-ontwerpers hadden bij ons veel creatieve vrijheid omdat we zelf de afmetingen van de aanbouw nog konden bepalen. Opvallend was dat de meeste verkopers van de goedkopere keukenzaken deze vrijheid niet aankonden. Ze kregen het benauwd van de vrijheid van afmetingen en er kwam maar geen geschikt ontwerp uit hun handen. Zij waren blijkbaar gewend aan het werken met onrendabele keukenmaten, creëerden asymetrische onrustige vaste ontwerpen met noodzakelijke opvulkastjes en- stukjes als oplossing want zelfs wij kregen zo'n ontwerp en daar moesten wij het mee doen. Ook hadden we bij deze bedrijven onze bedenkingen over duurzame kwaliteit, montage, service en voortbestaan van het bedrijf. Deze situaties hadden we helaas eerder meegemaakt. Bij Tieleman daarentegen dachten ze wel creatief en adviesgericht mee met onze wens van een woonkeuken met eyecatherverbinding naar de woonkamer. Wij wilden onze oude glazen – rvs design afzuigkap met een locatie tussen 2 nog te ontwerpen ramen een heel nieuw leven inblazen ipv een traditioneel raam boven de spoelbak. Van groot belang was dat ze bij Tieleman de uitdaging aangingen, met een mooi passend ontwerp kwamen maar ze ons wel geheel vrij lieten bij de beslissingen. Dus geen mening of idee werd ons opgedrongen door bijvoorbeeld steeds af te leiden met prijskortingen, kadobonnen en ultimatum ( zoals bij andere zaken wel gebeurde). Het installeren werd door vriendelijk, rustig en fatsoenlijk personeel verricht. Zowel onze oude apparatuur als de nieuwe keukenkastjes werden met zorg geplaatst. Ook al verliep niet alles vlekkeloos de problemen werden steeds snel en vriendelijk opgelost. Bij mijn familie en andere bekenden heb ik jullie jarenlange goede service al in de jaren 90 gezien. Ook dit is 1 van de redenen waarom wij nu gekozen hadden voor een Tieleman-keuken ( ook al is die duurder) en wij steeds in onze omgeving reclame voor jullie bedrijf maken. Het uitkiezen en kopen is een leuke uitdaging die slechts in een aantal dagen verricht is, maar de duurzaamheid van de producten en de naservice zijn belangrijk en beslaan hopelijk ook voor ons nog heel veel jaren. Wij zijn natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar uw creatieve ontwerp en de uitvoering van de keuken van familie VG, maar we moeten helaas nog lang nieuwsgierig blijven daar de eerste paal van hun huis nog niet geslagen is. Met vriendelijk groet, H & M uit Brielle
Reactie of foto toevoegen
“Volmondig gekozen voor Tieleman Keukens”
Door Familie Troost op dinsdag 5 nov 2013 13
Via familie was ik al geattendeerd op Tieleman en na wat surfen op Internet en een aantal bezoeken aan keuken showrooms hebben mijn vrouw en ik volmondig voor Tieleman Keukens gekozen. We zijn er prettig geholpen en werden goed geadviseerd. De keuken is inmiddels, behalve een klein onderdeeltje dat nog nabesteld moest worden, keurig op tijd geleverd en goed geïnstalleerd, en de werking van de nieuwe apparatuur is uitgelegd. Wat mijn vrouw en ik vooral erg prettig vonden is dat we in alle rust een keuze hebben kunnen maken, er is geen gedram bij Tieleman.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door L Visser op vrijdag 23 jun 2017 17
Zeer tevreden over de verkoper van Tieleman.Hij dacht met ons mee. verkocht wat wij wilden kopen. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Ook de monteurs van Tieleman keukens zijn vakmensen. Alles in eigen beheer bij Tieleman dat geeft vertrouwen .
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Conny van Dam op donderdag 1 nov 2018 18
Onlangs een keuken gekocht en ben zon lik met het uitstekende advies en montage . Echt superblij mee ! Vriendelijk en zeer goed geholpen met de keuze
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Sterrenwacht op dinsdag 4 sep 2018 18
Door Tieleman keukens is er voor sterrenwacht "Tweelingen" Spijkenisse een keuken gesponsord. En daar zijn we als leden heel erg blij mee! De oude keuken was inmiddels een jaar of 20 oud en de nieuwe keuken ziet er uit om door een ringetje te halen.
Zo kunnen we weer heel wat jaren door met deze prachtige keuken. Via deze manier willen we dan ook "Tieleman Keukens" nogmaals hartelijk danken voor onze gave keuken en hun welkom heten als donateur van sterrenwacht "tweelingen" Spijkenisse.
FOTO VAN STERRENWACHT
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Marielle Klink op dinsdag 3 feb 2015 15
Wij hebben een hele goede ervaring met Keuken centrum Tieleman. Goed en vakkundig geholpen, door de verkoper die helemaal met ons mee dacht. En zo met ons de keuken realiseerde. Met alle inbouw apparatuur. En het plaatsen door ervaring monteurs maken het compleet. Wij zijn heel tevreden, ook het meedenken vd monteurs en samen tot een oplossing komen in goed overleg. Het waren ook gezellige dagen. Prijs-kwaliteit is uitstekend. Een dikke 10 voor jullie!
Reactie of foto toevoegen
“Inderdaad een feestje”
Door Ingrid op donderdag 29 aug 2013 13
Inmiddels is bij mij de keuken geplaatst en ik wil laten weten dat ik super tevreden ben over het hele proces. In de winkel ben ik goed geadviseerd, bij de voorbereidingen werd er plezierig meegedacht en oplossingen aangedragen. Alle vakmensen die via Tieleman zijn ingehuurd zijn ook vakmensen, vriendelijk en prima werk afgeleverd. Als kers op de taart werd afgelopen twee dagen de keuken geplaatst, waarbij ik een speciale vermelding wil maken, door Niels en Martijn. Twee vriendelijke mannen die enthousiast en zeer kundig deze klus aanpakten. Dit is inmiddels mijn tweede Tieleman keuken dus helemaal verbaasd over deze goede service ben ik niet, maar de eerste keuken is al weer van een tijd geleden en ben blij dat jullie service nog steeds hoog in het vaandel staan. Het is inderdaad een feestje om bij jullie een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastishe goede service”
Door Helmut en An van Roijen op woensdag 14 okt 2015 15
Na veel gezoek naar een keuken in Asia besloten we een keuken inI Holland te kopen We waren in verscheidenen zaken geweest in Holland
Tot een vriend ons vertelde over Tielemans. Daar werden wij heel goed ontvangen en mijn voorwaarden waren dat het bedrijf alles zou behandelen included verschepen. Nou daar hadden zij bij Tielemans geen problem mee. De Keuken is naar Phuket in Thailand verscheept en een professional team heft de keuken geplaats. Ik heb nog nooit zulk fantastishe goede service gehad van kopen tot het plaatsen in Thailand
Iedereen bedankt voor de heel geode medewerking
FOTO VAN HELMUT EN AN VAN ROIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Jordi Smit op woensdag 18 mei 2016 16
Wij zijn erg blij met onze keuken van Tieleman Keukens. Zelfs na de plaatsing bleef het contact erg goed voor enkele servicepuntjes. Nu genieten wij dagelijks nog meer van de allerlekkerste maaltijden!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door WebNL BV op donderdag 21 sep 2017 17
Geweldig eindresultaat. Super vakmensen!
FOTO VAN WEBNL BV
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid”
Door Fam. Lax op dinsdag 26 sep 2017 17
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom ervoeren we een klantvriendelijke, beslist geen opdringerige sfeer. We hadden al eerder andere keukenzaken bezocht en onze plannen voorgelegd, maar bij Tieleman kregen we de antwoorden en uitleg waar we wat mee konden. Adviseur Eliza Struik dacht met ons mee en kon ons ter plekke een heleboel laten zien en laten vergelijken. We hadden het prettige gevoel dat er oprecht de tijd voor ons werd genomen. Er is bovendien een hele goede communicatie en Tieleman keukens komt de afspraken na. Geen gegoochel vooraf met allerlei stuntacties, maar duidelijke en transparante prijzen. Men komt de klant op allerlei andere manieren ruimschoots tegemoet! Het plaatsen van de keuken was eveneens een prettige ervaring en werd door medewerkers Gerrit en Johan heel nauwkeurig gedaan. Ook hier was er weer ruimte voor overleg en inspraak en het door mijn man zo vurig gewenste laatje onder de kookplaat kwam er toch!
Onze keuken staat inmiddels en we genieten er volop van. Men komt over een paar weken nog een keer langs om te controleren of er nog wat afgesteld moet worden en deze nazorg is tekenend voor dit bedrijf. Wij kunnen Tieleman Keukens van harte aanbevelen. Het was voor ons een uur rijden, maar dat hadden we graag over voor deze klantvriendelijkheid.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jan Bezuijen op maandag 8 jun 2015 15
Super blij met onze nieuwe keuken in het kantoor pand! Tieleman keukens het was en is een feest..... Zowel de behandeling en ontvangst in de showroom. Dank jullie wel voor de super service en alles er om heen!
FOTO VAN JAN BEZUIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door Vishal Kallan op dinsdag 23 dec 2014 14
Vanaf het moment dat we een keuken wilden kopen zijn we bij Tieleman Keukens goed geholpen. In de showroom was er een behulpzame verkoper die al onze vragen beantwoordde en goed naar onze wensen luisterde. Bij veel leveranciers wordt er een tekening voor je neus gemaakt, waardoor het op een geven moment een lange en saaie zit is. Bij Tieleman Keukens kregen we een gratis lunch, waarna de verkoper aan de slag ging met de tekening. Een goed moment voor de verkoper om zijn werk ongestoord te doen en voor ons als kopers om alles eens even te bespreken, zonder dat een derde persoon mee luistert. Na akkoord van de keuken is alles op tijd en netjes geplaatst in de keuken. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed, tot op heden zijn er nog geen klachten, wel hadden we na aankoop nog enkele vragen. Deze zijn allemaal snel beantwoord. Al met al zouden wij Tieleman Keukens zeker aanraden. De communicatie verliep goed en we zijn erg blij met de keuken die nu in onze woning staat.
FOTO VAN VISHAL KALLAN
Foto van geplaatste Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door van Marion op maandag 27 nov 2017 17
Een bijzondere vorm en mate van dienstverlening. Elk probleem wordt onmiddellijk aangepakt. Een prachtige keuken is het resultaat. Hulde!
Reactie of foto toevoegen
“Ook het koken in een Tieleman keuken is een feest!!!”
Door Arjan van Pelt op woensdag 21 jan 2015 15
Wij hebben onze keuken bij Tieleman laten samenstellen en hierna ook gekocht. De verkoper nam ruim te tijd voor ons en ook de aanpassingen die volgenden waren geen probleem. Het hele traject liep vlekkeloos. En wij hadden/hebben geen klachten die opgelost dienen te worden. De prijs kwaliteit verhouding is prima. En de verkopers zijn totaal niet opdringerig. Dit is helaas in andere winkels wel het geval! Al met al de moeite waard om Tieleman eens te bezoeken en zeker om er een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door ​Rob en Lida Brökling op donderdag 16 nov 2017 17
​Juni 2016 is onze keuken geplaatst. Er werd zeer goed naar ons geluisterd en meegedacht. De werkvoorbeider die ons bezocht voor de keuken uiteindelijk geplaatst werd, had ook nog tips hoe een en ander geplaatst kon worden. Klasse. De zeer aardige en deskundige mannen die de keuken plaatsten, werkten accuraat en zeer netjes. Een aantal weken geleden zijn de kastjes en lades bijgesteld. Al met al zijn we vol lof over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop Keller keuken”
Door P. Welter op vrijdag 17 aug 2018 18
We kochten een Keller keuken voor onze vakantiewoning. Het aankoop advies was zeer bekwaam. De keuken assemblage, bij ons niet onproblematisch, werd uitgevoerd door ervaren gespecialiseerd personeel. De AFTERSALE dienst had sneller kunnen worden behandeld, met tekortkomingen en extra verzoeken in aanmerking worden genomen. We zijn toch helemaal tevreden en zijn blij om elke dag te koken in onze keuken. Wij raden Tieleman keuken te allen tijde aan.
Reactie of foto toevoegen
“De perfekte keuken”
Door Jelle op donderdag 15 aug 2013 13
Ik wil George en de rest van de Tieleman-organisatie bedanken voor de mooie keuken, de perfekte plaatsing en service. Gisteren op de namiddag kwam monteur Jasper nog even langs om te vragen of er mogelijk nog op- en aanmerkingen waren. Hij heeft enkele kleine puntjes verbeterd en nog enige uitleg gegeven omtrent het gasfornuis. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Fam D.J. Schoenmaker op vrijdag 17 nov 2017 17
Van het eerste bezoek tot aan het plaatsen van de keuken een dikke pluim. ook met vragen tussen door erg fijn geholpen.Zal uw bedrijf bij vrienden en kennissen zeker als aan aanrader noemen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Verhoeven op maandag 30 dec 2019 19
Het gehele traject vanaf oriëntatie voor de aankoop van de keuken voor ons nieuwe appartement hebben wij ervaren als "een feestje". Waren zeer onder de indruk van de kennis van zaken en de adviezen tijdens het ontwerp en de door ons in een later stadium gevraagde kleine aanpassingen. Levering vond plaats op het geplande tijdstip door deskundig personeel (deels met kraanassistentie), waarna een uiterst vakkundige montageploeg met toewijding de keuken heeft geplaatst en opgeleverd. Hier werd niet de regel gehanteerd dat een keuken in een dag geplaatst moet worden, zoals wij nogal een hebben gezien. Er is maar één conclusie, Tieleman maakt waar wat ze pretenderen! Wij genieten nog dagelijks van onze mooie keuken.
FOTO VAN FRANS VERHOEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door W. Teekamp op woensdag 21 nov 2018 18
Al een al de professionele begeleiding -Rob- bij het samenstellen en kopen van een keuken was inderdaad een feest. Wat een klantgerichtheid! Meedenken en adviseren, begeleiden. Dan het plaatsen. Twee vaklui, jaar of 30. Klikte meteen. Keurig gewerkt. 3 dagen. Uitstekende communicatie. Alles is top gemonteerd. Ook uitgelegd, meegedacht met de klant. Wij zíjn uiterst tevreden.
FOTO VAN W. TEEKAMP
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne ervaring”
Door Ibelings op vrijdag 7 feb 2020 20
Samen met onze keukenadviseur een prachtige nieuwe open keuken samengesteld. Een hele fijne ervaring door de prettige manier van communicatie, creatieve inbreng en oprecht meedenken om de best passende keuken te vinden. Het plaatsen van de keuken is met uiterste precisie, vakmanschap en geduld gedaan en tot in de puntjes afgewerkt. Het is en was een feestje om de keuken te kopen, vorm te zien krijgen en nu te gebruiken.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Xander Keuvelaar op vrijdag 4 aug 2017 17
Bij Tieleman namen ze ruim de tijd tijdens het uitzoeken van onze keukens. We vonden het vooral prettig dat ze zich aan de gemaakte afspraken hielden. Niet alleen voor het plaatsen, maar ook toen onze gaspit een keer haperde stond er binnen twee dagen iemand op de stoep om het probleem te verhelpen. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect verlopen, complimenten aan Tieleman Keukens”
Door Fam. Bakker op dinsdag 29 jul 2014 14
Wij willen via dit bericht onze tevredenheid overbrengen. Van de aankoop tot en met de laatste opleverpunten, is alles perfect verlopen. De adviezen over hoe de keuken in te delen zijn goed uitgepakt. De keuken is prachtig geworden. De keuken is geplaatst door Jan en Leo en Andre heeft vandaag de laatste werkzaamheden afgehandeld. Stuk voor stuk aangenaam gezelschap, zeer vriendelijk en vakkundige mensen. Kortom wij zijn zeer tevreden! Met vriendelijke groet, Fam. Bakker Vlaardingen
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuze”
Door Jeroen op maandag 12 okt 2015 15
Het gesprek zelf met de verkoopadviseur (Nico) was al uitermate prettig. Qua prijs ben je misschien elders goedkoper uit, maar als je naar het totaalplaatje kijkt van o.a. kwaliteit, degelijkheid, service en betrouwbaarheid dan is dit echt een perfecte keuze. Als ik een punt van kritiek zou moeten noemen dan is het dat een probleem met de kookplaat vrijwel direct na oplevering via de fabrikant wordt opgelost. Het is een keuze, maar dit hoort naar mijn mening bij nazorg en dan wil ik met Tieleman van doen hebben en niet met de fabrikant.
Reactie of foto toevoegen
“Een genot”
Door Fam. Roze op donderdag 3 okt 2019 19
Wij hebben in 2018 onze droomkeuken samengesteld met de hulp van Gerwin den Beste. Het maakte niet uit of we 1x of 10x langskwamen om nog dingen aan te passen. We werden elke keer opnieuw even vriendelijk en enthousiast geholpen. Nu zijn ze afgelopen maandag begonnen met het opbouwen van de keuken. In eerste instantie denk je van ohhh einde van de dag staat de keuken. Niets in minder waar want Jasper en Roland leken wel 2 chirurgen die te werk gingen. Alles moest tot op de millimeter goed. Zelfs over het aanleggen van de Bora kookplaat en de kitrand daarom heen werd een hele discussie gestart want het moest perfect van de keukenmannen. Als klant is het een genot om naar het opbouwen van een keuken te kijken als er 2 mannen zo gedreven en minutieus een keuken opbouwen. Wij willen Gerwin, Jasper en Roland heel erg bedanken voor het realiseren van onze droomkeuken. En als jullie een keer in de beurt zijn de koffie of het bier staat klaar voor jullie. Groetjes Fam Roze uit Rhoon
FOTO VAN FAM. ROZE
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Mevr. de V. op woensdag 10 sep 2014 14
Omdat we de wagens van Tieleman regelmatig zagen rijden zijn we voor onze nieuwe keuken ook bij hun geweest. In de showroom krijg je uitstekend advies en er wordt alle tijd voor je genomen, dat vond ik erg prettig. Alles is uitstekend verlopen, bij de plaatsing bleken er een paar kleine dingetjes, zoals een passtukje en een greepje, niet in orde te zijn, en dat werd gelijk opgelost. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig gemonteerde Snaidero Ola 20 keuken”
Door Rinus Bol Raap op donderdag 15 mei 2014 14
Na lang wachten (in onze beleving in elk geval) was het dan zover. De Tieleman wagen kwam voorrijden met onze nieuwe keuken. De heren Joop en Johan hadden 3 dagen nodig om deze mooie keuken te plaatsen, en het resultaat was er dan ook naar. Keuken is zeer mooi geworden en overtrof onze verwachtingen. Ook de afzuigkap afvoer naar buiten is zeer mooi weggewerkt met een perfect passende koof (hulde). Hierbij nogmaals dank aan Joop en Johan voor hun montage werk, en Tieleman verkopers voor het ontwerpen van onze nieuwe keuken. Bijgevoegd zijn nog wat foto's van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RINUS BOL RAAP
Snaidero Ola 20
Reactie of foto toevoegen
“Reparatie”
Door Arnold Cazander op donderdag 27 nov 2014 14
2,5 jaar na het plaatsen van onze keuken 'liepen' de naden van het metalen keukenblok niet meer loodrecht. Eén e-mail naar Tieleman en een paar dagen later meldde de monteur zich om de reparatie tot volle tevredenheid uit te voeren. Kosteloos! Het beeld dat Tieleman Keukens in de markt neerzet klopt helemaal met de werkelijkheid.
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd voor je”
Door Diana op woensdag 16 jul 2014 14
Voor de nieuwe keuken heb ik me via Internet en bezoeken bij andere keukenzaken goed georiënteerd. Bij mijn bezoek aan Tieleman kreeg ik het gevoel geven dat het helemaal om mij draaide. Ze denken met je mee en geven in alles deskundig advies. Alle afspraken zijn goed nagekomen en de levering is volgens de planning verlopen. Kleine mankementen werden adequaat en direct opgelost. De prijs/kwaliteit verhouding en de service zijn uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Klant is Koning”
Door Familie Den Hartog op vrijdag 20 dec 2013 13
Mijn man had al eerder een keuken van Tieleman gehad en omdat zijn ervaringen goed waren zijn we voor onze nieuwe keuken weer naar Tieleman gegaan. Ze nemen er de tijd voor je, er wordt geen druk op je uitgeoefend, je krijgt vakkundig advies en je voelt je er welkom. De montage wordt door nette en kundige jongens gedaan die met je meedenken. Service, levering, kwaliteit, alles was perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Bob en Leanne Haanstra op zaterdag 29 feb 2020 20
Wij hebben bij Tieleman een moderne keuken gekocht. De adviseur had een creatieve oplossing voor de beperkte ruimte in onze keuken. Wij hebben zijn idee direct omarmd. De keuken is geplaatst door vakkundige mensen. De leuze dat "het kopen van een keuken een feest moet zijn", is voor ons realiteit geworden. Helemaal top!!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Fam. Dieleman op donderdag 26 okt 2017 17
Wij zijn erg blij met onze geweldig mooie keuken. Nico heeft ons erg goed geholpen met het ontwerpen van onze keuken. Al onze wensen zijn hierin opgenomen. Wij krijgen heel veel positieve reacties en dat is erg leuk. Het plaatsen van de keuken en de service daarna is erg goed gegaan. Al onze vragen zijn snel opgepakt. De communicatie is prima verlopen. Wij zijn zoals gezegd heel blij en kunnen jullie ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg goed”
Door edith op zondag 6 mrt 2016 16
Na een vervelende ervaring elders bij Tieleman keukens terecht gekomen. Wat een verademing, wat een kennis en wat een service. Top! Een regelrechte aanrader voor iedereen die een keuken nodig heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Kort op maandag 23 okt 2017 17
​Bij verschillende keukenwinkels geweest. Maar hier hadden we echt de klik en niet opdringerig gevoel van de verkoper/bedrijf. Aantal keren telefonisch contact gehad over de aansluitingen hier ook prima geholpen. Levering vriezer kon ook eerder dan plaatsing. Goede vaklui over de vloer die ook ter plaatse dingen adviseerde en ook maakte. En na paar weken een hele mooie bos bloemen bezorgd. Echt een top zaak totaal!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam Blokland op dinsdag 30 jan 2018 18
December is onze keuken geplaatst, helemaal naar wens en naar volle tevredenheid. Met de hulp van Robbert Deurloo is het een prachtige keuken geworden waar we heel blij mee zijn! Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuw kantoor”
Door Annemarie Egberts op vrijdag 27 feb 2015 15
Ik had de moeilijke, maar enorm leuke opdracht om een keuken uit te zoeken voor ons nieuwe kantoor. Een moeilijke taak, want het moest een keuken worden die volledig zou matchen bij onze nieuwe moderne en creatieve werkomgeving en ook nog geschikt moest zijn voor gebruik door 80 man medewerkers. Met behulp van de zeer professionele en bekwame Dennis en dankzij de prachtige beleving van de showroom, was de keuze eigenlijk snel gemaakt en hebben wij als bedrijf inmiddels heel veel plezier van de prachtige keuken!
FOTO VAN ANNEMARIE EGBERTS
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Kort op donderdag 29 jun 2017 17
Een hele fijne zaak om een keuken uit te zoeken. Niet opdringerig en zeer meedenkend. Ook het plaatsen van de keuken is vakkundig en met zorg uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn geholpen vanaf het eerste bezoek in de showroom”
Door Maikl Brendan Boers op maandag 8 dec 2014 14
Super fijn, netjes en goed geholpen. Bij Tieleman staat de tevredenheid van de klant hoog in het vaandel. Je word er keurig geholpen en op een juiste manier begeleid in het kopen van een keuken. Ik als starter vond het erg fijn dat de verkopers je ook juiste tips geven bij het uitkiezen van bepaalde producten. Bij Tieleman word je geholpen zoals het overal zou moeten gaan. Ook het plaatsen van de keuken gebeurd allemaal keurig volgens afspraak. De keukenmonteurs zijn gemotiveerd,kundig enthousiast en gaan op een relaxte manier te werk. Ik heb geen moment spijt van mijn aankoop gehad en ben erg blij met het resultaat. Ik wens alle medewerkers van Tieleman veel succes in de toekomst en ik zal er zeker nog eens terug komen!
FOTO VAN MAIKL BRENDAN BOERS
Reactie of foto toevoegen
“Service heel goed”
Door Chantal van 't Hof op dinsdag 5 aug 2014 14
Omdat we via via alleen maar goede verhalen over Tieleman hadden gehoord en we niet zo van prijsvechters houden zijn wij niet eerst naar andere zaken gegaan maar direct naar Middelharnis. Uit eigen ervaring kan ik nu ook zeggen dat het een goed adres is, ze hebben ons uitstekend geadviseerd en alle afspraken zijn volgens plan nagekomen. Bij de montage bemerkten de monteurs dat er een deurtje beschadigd was, zij hebben ons dit direct gezegd en ervoor gezorgd dat er een ander deurtje kwam. Verder is alles probleemloos verlopen en wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Maak een afspraak”
Door Ilse op vrijdag 8 dec 2017 17
Wij hebben een keuken gekocht bij Tielemans & vanaf het eerste moment hebben wij top service gehad! Na het maken van een 1e afspraak hebben wij op verzoek de bouwtekening van onze woonkamer gemaild. Bij ons eerste bezoek aan Tielemans was deze tekening al benut/bewerkt om direct aan de slag te gaan & een keuken naar wens in te tekenen. Robbert Deurloo was onze adviseur & heeft goed maar vooral ook persoonlijk advies gegeven. Er werd constant meegedacht met ons & de kennis van Robbert was compleet en up to date! Alle tips en ideeen rondom onze keuken stuurde hij ook gelijk door per email. Robbert gaat echt voor service! Ook na de aankoop van de keuken (tekenen voor offerte) staat Robbert altijd voor je klaar bij vragen. Het gehele proces - van 1e afspraak tot montage- kan je goede service van Tielemans verwachten. De heren van montage waren dan ook erg professioneel! Wij raden Tielemans zeker aan. Zorg wel dat je een afspraak maakt voordat je langs gaat..ook al heb je maar enkele vragen. De/je adviseurs zijn eigenlijk constant bezet dus zonder afspraak is het lastig vragen te stellen/iets na te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Schepman op dinsdag 30 okt 2018 18
Onze complete keuken via Tieleman Keukens is heel mooi geworden. Met dank en complimenten aan het hele team van Tieleman. Wij zijn ook blij dat we gebruik hebben gemaakt van de aannemer via Tieleman. Het totale resultaat is helemaal naar onze zin. Wij raden Tieleman zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het verkoopproces”
Door Lilian Bliek op donderdag 18 okt 2018 18
We hebben een keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over het verkoopproces, het inmeten en plaatsen van de keuken. Dagelijks genieten we van onze nieuwe keuken. Klein aandachtspunt: 2 onderdelen moesten worden nageleverd. Hiervoor hebben 2 x contact moeten opnemen en duurde onnodig lang. Dit bleek later een intern een misverstand.
Reactie of foto toevoegen
“Drie maal chapeau”
Door Familie Van der Stel op zaterdag 22 jun 2019 19
Wij hadden maar 1 probleem ........ dat we geen klachten hadden. En dat is even wennen na een eerdere verbouwing via een ander (landelijk) bedrijf. En dan hebben we echt ons best gedaan om te zoeken naar wat er verbeterd moet worden. Maar dan doen we al die goede dingen/verrassingen enorm te kort. Bij elke stap in het gehele proces hebben wij ons klant gevoeld. Dat dit nog bestaat! Chapeau, chapeau, chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“in 1 woord geweldig”
Door Dennis en Petra op maandag 17 nov 2014 14
Geweldige service en keurige montage van onze nieuwe keuken. Personeel erg klantvriendelijk en denken ook zeker met de klant mee. Dit zijn ook precies de redenen dat we voor Tieleman keukens hebben gekozen.
FOTO VAN DENNIS EN PETRA
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam C.A. den Boer op donderdag 15 mrt 2018 18
We zijn tevreden met het plaatsen van onze keuken. Het instaleren is met vakmanschap gebeurd en uiterste precisie. We hopen er met veel plezier in te kunnen koken en werken. Ik zal zeker mensen aan raden om naar jullie bedrijf te gaan. Als nog bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Familie van Etten - Hellevoetsluis op zaterdag 19 aug 2017 17
Dit was onze derde keuken van Tieleman en het was van het begin tot het eind weer klasse. Verkoper, Nico die op een prettige manier en met alle geduld heeft meegeholpen onze keuken vorm te geven en mee te denken in het samenstellen van de keuken. De montageploeg, Erik en Arjan die met zoveel passie en kennis de keuken hebben geplaatst, alsof het een keuken voor hun zelf was. Wat een perfectie en wat een professionaliteit, helemaal top! Het eindresultaat is prachtig. Wij zouden iedereen Tieleman keukens aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Tieleman Keukens”
Door Niek Oosters op woensdag 7 sep 2016 16
Keukencentrum Tieleman uit Middelharnis "met recht de beste keukenspecialist van Nederland". In het jaar 2000 hebben wij een keuken gekocht bij keukencentrum Tieleman. In de afgelopen 16 jaar is er wel eens een onderdeel stuk gegaan zoals bijvoorbeeld een scharnier van de oven. Eén telefoontje en het werd direct gemaakt en garantie!!
Nu in 2016 ging op verschillende plaatsen van de deurtjes de folie los zitten. Ik dacht zou ik durven bellen of er nog garantie is? Toch gebeld en wat denkt u, na 16 jaar wordt dit zo keurig opgelost met een beperkte bijdrage van onze kant dat ik dit graag wil melden op de verschillende moderne media. Nadat er contact geweest was met de service afdeling werd direct een voorstel gedaan over geheel nieuwe deurtjes met een grotere eigen bijdrage of alle keuken fronten demonteren en door een erkende meubelspuiter laten spuiten met een beperkte eigen bijdrage. Die keuze hebben we gemaakt. In een kleur te bepalen door de klant. Mijn vrouw en ik hebben gekozen voor oud grijs-blauw. We hadden eerst vanillekleur . Het resultaat is voor ons 100% geslaagd. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het spuitwerk en het personeel van Tieleman die alles kwam demonteren en monteren. Zelf toen ik een vraag stelde over een kapotte spotjes in het plafond werd dit ook nog gerepareerd. Dus voor ons is Tieleman met recht de beste keukenspecialist van Nederland.
Niek en Diana Oosters, Stellendam.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Linda W op maandag 22 jun 2020 20
Na een jaar is de keuken nog niet af. Monteurs komen niet op de afgesproken tijden, bouwen zaken "zoals ik dat altijd doe" in plaats van de wens van de klant te volgen. Na vertrek kostte het dagen om alle plastic restjes tussen de deurtjes weg te peuteren en de beschadigingen bij oplevering zijn na een jaar nog niet hersteld. Advies over apparatuur is matig. De vraag die gesteld wordt is "wat heeft u nu voor merk" in plaats van "wat vindt u belangrijk, wat zijn uw wensen ten aanzien van keukenapparatuur". Advies mn vanuit de catalogus, die niet terug te zien zijn in de (overigens mooie) showroom. Belangrijk leerpunt voor een volgende keuken om alle apparatuur te zien en te proberen (bijvoorbeeld vaatwasserindeling die superonpraktisch is). Verkoper had ook geen enkel idee ter verbetering van onze zelfbedachte indeling. Positief puntje: de koffie is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Goede klachtafhandeling”
Door Wim op dinsdag 13 aug 2013 13
Graag wil ik Tieleman keukens complimenteren met de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Een zeer prettige en correcte servicemonteur heeft bij ons de fronten vervangen waar wij u zeer erkentelijk voor zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Erg deskundig”
Door Dimitri op maandag 4 mei 2015 15
Deskundige begeleiding bij de aanschaf van onze Tieleman keuken. Er wordt goed met je meegedacht over het ontwerp. Zeer tevreden met onze keuken. Prima service zeker ook na het plaatsen. De after sales service is zeer goed. Kleine probleempjes worden snel en zonder kosten verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Bos op vrijdag 13 okt 2017 17
Bij deze wil ik even mijn dank uitbrengen aan alle medewerkers die hebben geholpen met het plaatsen van de nieuwe keuken. Zag er tegenop maar het is allemaal perfect gegaan ! De bloemen die zijn bezorgd zijn erg mooi en ik vind het erg attent. Mocht er nog iemand in mijn omgeving een nieuwe keuken willen hebben zal ik uw bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vlakbij huis”
Door Jerry de Mul op dinsdag 13 mei 2014 14
Alhoewel we vlakbij de showroom van Tieleman wonen hebben we toch stad en land afgelopen om onze nieuwe keuken uit te zoeken. Uiteindelijk zijn we vlakbij huis geslaagd. Wat betreft de klantvriendelijkheid en de service bij Tieleman, alles is tot in de puntjes geregeld, ik kan werkelijk niets negatiefs bedenken. Bij de montage zag de monteur dat er een lade licht beschadigd was, hij riep mij er bij en liet het zien, en bestelde gelijk een nieuwe. Voordeel bij Tieleman is het zeer uitgebreide assortiment in alle prijsklassen, je kan het zo gek niet verzinnen of ze hebben het. Ook bijzonder om te zien vond ik het Tieleman museum, hier worden onderdelen van de geleverde keukens jarenlang bewaard.
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en professioneel”
Door Ria en Fred Wijnen op zondag 11 dec 2016 16
De beide monteurs hebben heel rustig en professioneel gewerkt. Er waren best grote problemen, zoals een scheve muur die nog overhelde ook. Maar op een rustige manier hebben ze alle problemen opgelost. De keuken ziet er heel erg mooi uit. Ook enkele weken later toen er een probleem optrad werd het probleem vakkundig opgelost. Onze volgende keuken, over 20 jaar hopen we, komt weer van Tieleman.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geplaatst”
Door Marjan Graveland op woensdag 11 mei 2016 16
Er is heel veel keus en ik zag eerlijk gezegd door de bomen het bos niet meer. Door eerlijke en goede begeleiding met dito voorbeelden kom je dan samen tot de keuken van je dromen. Vanaf het begin een goed gevoel bij dit fantastische bedrijf. Ga zo door Tieleman .....
Reactie of foto toevoegen
“Waargemaakt”
Door Tiane en Henk Reedijk op zondag 12 jul 2020 20
Uitstekende ervaring met Tieleman Keukens, zowel qua advies, levering en montage. Mede dankzij onze adviseur Ad Paans, Andre van de planning en Rick en Peter voor het plaatsen van onze Snaidero Way keuken met Miele apparatuur. De leus "het kopen van een keuken moet een feestje zijn" is helemaal waargemaakt.
FOTO VAN TIANE EN HENK REEDIJK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Topklasse”
Door Peter Gevaert op zaterdag 3 sep 2016 16
Vanaf de aankoop tot de oplevering een bedrijf van topklasse. Ruime keuze in keukens en apparatuur. Afspraken worden nagekomen. In de aankoopfase wordt er ruim de tijd genomen voor het maken van de juiste keuze. Plaatsing en levering door vaklieden.
FOTO VAN PETER GEVAERT
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken bij Tieleman”
Door P. Stolk op maandag 29 aug 2016 16
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. En ook deze keer zijn wij uitstekend geholpen en begeleid bij het uitzoeken van de keuken. Fijn dat ze met je meedenken. Voor het plaatsen van de keukens hebben ze eigen monteurs die hun werk erg goed doen. Kortom, ook deze keer weer uitermate tevreden over Tieleman Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Onze trots de nieuwe keuken”
Door Theo en Annelies Goes op woensdag 25 sep 2013 13
Deze week ontvingen wij van de firma Tieleman een prachtig boeket bloemen met daarbij de gelukwensen met onze nieuwe keuken. We willen Tieleman Keukens hartelijk bedanken! En ook hartelijk bedankt voor de fantastische service. We zijn heel erg blij met het geheel, onze keuken is een juweel.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Familie Gerritse op woensdag 4 jun 2014 14
Omdat onze hulp in een uitzending van Business Class Tieleman Keukens had gezien en daar enthousiast over vertelde zijn we naar Middelharnis getogen. We waren onder de indruk van het bedrijf, de goede presentatie van het assortiment en de prettige ontvangst, en hebben ons goede gevoel gevolgd en bij Tieleman onze nieuwe keuken uitgekozen. Over de klantvriendelijkheid en de service zijn we heel tevreden, ze hebben de slogan: Het kopen van een keuken moet een feest zijn, en dat was het bij ons ook. Bij de levering bleek een deurtje beschadigd, en dat moet nog vervangen worden, maar verder is alles vlekkeloos verlopen. Wij kunnen Tieleman van harte aanraden, vooral ook voor de goede adviezen en het meedenken, het was allemaal uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“5 Bladeren Oostvoorne”
Door Peter op vrijdag 30 aug 2013 13
De keuken moet nog geleverd worden maar daar heb ik alle vertrouwen in dat dat helemaal goed gaat komen. De verkoop verliep in ieder geval zeer prettig en ik kan Tieleman Keukens tot nu toe dan ook zeer aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettige ervaring”
Door Birgit PlasmeijerKobiella op vrijdag 23 okt 2015 15
Een erg prettige ervaring van het eerste bezoek aan de showroom tot aan de plaatsing van de keuken. Zeer professioneel en het resultaat is gewoon prachtig. Wij vinden tieleman keukens een absolute aanrader. En wij zijn super blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door E.P. Beij op vrijdag 24 apr 2015 15
Bij het ontwerpen van de keuken zijn we heel goed geholpen door Dhr. Paan. Het plaatsen gebeurde met een bijzonder grote zorgvuldigheid en inventiviteit waar oplossingen gevonden moesten worden bij onverwachte situaties. Kortom, onze keuken is een feest om in te vertoeven
FOTO VAN E.P. BEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Precies zoals wij bedoeld hebben”
Door Rob en Catrien op vrijdag 20 sep 2013 13
De keuken is prachtig geworden, precies zoals wij bedoeld hebben, zelfs het aanrechtblad komt fantastisch uit. We zijn er erg trots op het resultaat. Bij deze wil ik Michael bedanken voor de begeleiding en de collega´s bedanken voor de installering. En ook nog bedankt voor de bon voor een mooi bos bloemen. Met vriendelijke groet, Rob en Catrien de leeuw Arnhem.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Scheurwater op vrijdag 7 sep 2018 18
Al voor de eerste paal was geslagen waren wij in de showroom in Middelharnis om ons te verdiepen in de mogelijkheden. In een zeer prettig gesprek met Rob Leeuwenburgh hebben wij onze vragen gesteld en onze wensen duidelijk gemaakt. Het eerste ontwerp van Rob was voor ons meteen een schot in de roos. Uiteraard hebben wij de configuratie van de keuken naderhand nog iets bijgeschaafd, maar de basis van het ontwerp is gebleven zoals in de eerste opzet. Aangezien onze woning ongeveer een jaar na bestelling van de keuken is opgeleverd, ging er nog een behoorlijke tijd overheen. In die tijd hebben we af en toe contact gehad over het leidingwerk en de voorlopige planning, hetgeen ook prettig verliep. Voor de oplevering heeft Tieleman in onze woning gecontroleerd of het leidingwerk op de afgesproken plek was geplaatst om eventuele ongewenste verrassingen te voorkomen. Onlangs is de keuken in drie dagen geplaatst door de vaste monteurs van Tieleman, Corné en Remco. Wat een verademing om dat soort vakmannen over de vloer te hebben! Vriendelijk, beleefd, netjes, zeer vakkundig en ze hebben goed gereedschap bij zich. De keuken is exact zoals wij hem in het ontwerp voor ogen hadden en alles klopt en is goed in verhouding. De monteurs kunnen een keuken maken of breken; onze bijzondere dank gaat uit naar deze twee professionals! Wij kunnen iedereen Tieleman Keukens van harte aanbevelen; keep up the good work!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Familie Braan op dinsdag 17 apr 2018 18
Vanaf het moment van onze eerste afspraak bij Tieleman keukens zijn we op een prettige manier geholpen door verkoopadviseur Robert Deurloo. We zijn samen tot een mooi, en vooral niet standaard ontwerp gekomen, helemaal naar onze smaak. Robert wist onze stijl feilloos weer te geven in het ontwerp en nam hier alle ruimte en tijd voor. Bijzonder knap dat onze ideeën die groeiden in ons hoofd zo worden verwerkt in een mooi 3D ontwerp. Ook over de keukeninstallateurs niets anders dan lof, alle ruimte voor overleg en alles netjes weer opgeruimd bij vertrek. Onze opmerking over de afhandeling achteraf is ook op een nette manier opgelost. We bevelen Tieleman keukens dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Dekker op vrijdag 30 jun 2017 17
Vorig jaar heel goed geholpen in de showroom van Tieleman keukens door Nico. En vorige week is eindelijk onze keuken geplaatst. De mannen die bezig zijn geweest met het plaatsen van de keuken hebben echt heel netjes gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn. Tieleman enorm bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door fam. Ponstein op zaterdag 18 jun 2016 16
Op grond van de positieve reacties van anderen zijn ook wij terecht gekomen bij Tieleman Keukens. En wat is dat voortreffelijk uitgepakt. Zowel de voorlichting en advisering (Maarten), als de planning en opmeting (Leo) en de montage en installatie (Martijn en Jos) waren geweldig en getuigden stuk voor stuk van kwaliteit, vakmanschap, accuratesse en klantgerichtheid. Wij zijn heel blij met en zeer tevreden over onze nieuwe Schüller-keuken. Een aanwinst waar we erg trost op zijn mede dankzij de uitstekende en prettige wijze waarop alles is gegaan. Wij kunnen Tieleman Keukens bij iedereen, die op zoek is naar een nieuwe keuken, dan ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Helena Sturm op dinsdag 5 jan 2016 16
We hebben een schitterende keuken ontvangen door de bezorging van Tieleman Keukens, alles op tijd, alle onderdelen aanwezig, zonder schade en perfect in elkaar passend. Inmiddels koken we 3 weken op deze fantastische keuken. Enkel perfectie vinden ze belangrijk bij Tieleman. Nou, voor ons geen enkel probleem! Ik mag deze keukenzaak aan u aanraden!

Eerdere ervaring van 24 augustus 2015: Wij hebben een mooie keuken gekocht. We waren op zoek naar iets anders, niet de standaard keuken maar gewoon iets anders. We hebben de adviseur onze wensen voorgelegd en hij heeft ons naar een keuken geleid waar wij heel erg blij mee zijn. Ook de korte levertijd vinden we fijn. Binnen 3 weken is er een monteur om alles in te meten! Kortom een superervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Florentine van Geest op dinsdag 1 aug 2017 17
Mijn ervaring bij Tieleman Keukens is zeer goed! Er werd alle tijd voor ons genomen en er werd goed meegedacht en geadviseerd. Terwijl we op de offerte zaten te wachten, konden we heerlijk lunchen in het restaurant. Ze zijn zeer service gericht!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Eric Kleijn op woensdag 22 nov 2017 17
Onze keuken is onlangs geplaatst en is precies de droomkeuken geworden die wij voor ogen hadden. Zowel de verkoopgesprekken als de montage en service zijn ons uitstekend bevallen. Beloftes worden nagekomen en ze doen er alles aan om de keuken te leveren die helemaal naar de wens van de klant is. Kortom onze ervaring met Tieleman keukens is zeer goed bevallen. Het kan dus nog wel in de wondere wereld van de keukenboeren.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel volgens verwachting”
Door Mevr. L van Dijk op dinsdag 15 aug 2017 17
Zowel het uitzoeken onder deskundige leiding van Dhr.Paase als stipte levering en plaatsing en de nazorg geheel volgens verwachting die we na eerdere ervaring hadden met Tieleman Keukens werden na 18 jaar opnieuw bevestigd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door De Ruiter op donderdag 8 jun 2017 17
Ruime keuze met prachtige showroom. Zijn zeer netjes en professioneel geholpen. Ook toen er in planning wat fout dreigde te gaan is dit snel en adequaat opgelost.
tieleman keukens hartelijk bedankt! heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Erg klantvriendelijk”
Door Karin Karman op donderdag 17 jul 2014 14
Gelijk vanaf ons eerste bezoek werden we bij Tieleman zeer klantvriendelijk behandeld. I.v.m. de door ons gewenste kleur wilden we een paar keer van merk veranderen, maar dat was geen enkel probleem, alles werd opnieuw uitgerekend en daar werd absoluut niet moeilijk over gedaan. Erg leuk was ook dat we duidelijke tekeningen kregen en zelfs een boekje met foto's van hoe de keuken zou gaan worden. De levering en de plaatsing zijn perfect en volgens de planning verlopen, we hebben daarover geen enkele klacht gehad. De keuken is inmiddels alweer een tijdje in gebruik en bevalt prima. We zitten nu alleen nog te wachten op een afspraak voor het nalopen van de keuken en ook moeten we nog een factuur krijgen. Gezien onze ervaringen kunnen we Tieleman zeer zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Snaidero Way keuken”
Door familie Blom op dinsdag 7 apr 2020 20
Een hele fijne ervaring na ongeveer 35 jaar weer op pad voor een nieuwe keuken en dan zo goed geholpen te worden. De keuze viel op een Snaidero Way keuken voor onze nieuwe woning. Met veel geduld had Gerwin den Besten veel plezier in het begeleiden van onze keuze; ook de dag van installatie liep op rolletjes.
Reactie of foto toevoegen
“vakmanschap”
Door Wilgenhof op woensdag 19 mrt 2014 14
Omdat Siematic bij het project betrokken was ben ik allereerst daar wezen kijken en op aanraden van zowel de interieur adviseuse als een relatie die in de aannemerij zit ben ik ook bij Tieleman langs geweest. Wat me bij Tieleman het meest opviel was de vakkennis van het personeel, ze weten precies waar ze het over hebben en staan je met raad en daad ter zijde. Ook een groot pluspunt is de zeer uitgebreide showroom, er is van alles te zien en te beleven. De klantvriendelijkheid en de vakmanschap zijn uitstekend en ook de plaatsing werd vakkundig gedaan, kortom, ik ben een uitermate tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door H. en M. v.d. Nieuwendijk op dinsdag 7 nov 2017 17
Wij hebben onze keuken bij Tieleman gekocht, wij zij heel goed geholpen door Robbert Deurloo, goed advies gekregen, om het zo goed mogelijk in ons budget te laten passen. Ook het plaatsen is perfect verlopen nette/beleefde monteurs, als liep volgen afspraak. Het spreek woord het kopen van een keuken moet een feest zijn, gaat bij ons zeker op. Toe aan een nieuwe keuken raden wij zeker aan om bij Tieleman binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Leo op zondag 13 aug 2017 17
Wat ons is opgevallen: De verkoper weet gewoon heel veel van keukens verkopen. Alles klopt ook na de levering, het ontwerp, advies, kleurkeuzes etc. En de monteurs: netjes, beleefd, nauwkeurig, alles waterpasrecht, meedenken, behulpzaam, streven naar een perfecte oplevering. Maar ook is opgevallen dat de planner en werkvoorbereider het heel goed in de vingers hebben. En blijkbaar gaat er ook niets mis tussen bestellen, levertijden, transport, planning en logistiek. Alles klopt, anders kan je geen keuken opleveren zonder schade of missende onderdelen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Tieleman Keukens
aMiddelharnis , Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis, tel 0187 - 60 25 55
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.