Feedback
9,4

Tieleman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tielemankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tieleman Keukens
Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en zelfs daarbuiten. 100% klanttevredenheid is de basis van het doen en denken van alle medewerkers van Tieleman Keukens. Al meer dan 50 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens een positieve uitzondering. U kunt er op vertrouwen dat Tieleman Keukens er alles aan doet om deze eervolle positie te handhaven.

Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Naar aanleiding van onafhankelijke onderzoeken bij klanten, leveranciers en collega’s is Tieleman Keukens In 2003, 2004 en 2009 tot drie keer toe uitgeroepen tot de Beste Keukenspecialist van Nederland. Tieleman Keukens weet goed te scoren op alle relevante criteria voor de consument en is bovendien een welkome inspiratiebron. Criteria als klantvriendelijkheid, gedegen advies, breed assortiment, goede service en een eigen montageteam wogen zwaar mee.

In de unieke showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis vindt u meer dan 70 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern. De showroom, op het kookeiland van Nederland, biedt nog veel meer: een professionele lunchroom met binnentuin, de LivingWall 3D keukenpresentatie op een scherm van 3 bij 4 (uniek in Nederland), een kinderbioscoop, een playstation centre, een Miele Experience Centre, twee enorme ruimtes met grepen, bladen, fronten. Kortom een ultieme keukenbeleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en inspirerende omgeving.
Ervaringen
Er zijn 125 ervaringen over Tieleman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren102 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Prima verlopen”
Door Fam. Dieleman op donderdag 26 okt 2017 17
Wij zijn erg blij met onze geweldig mooie keuken. Nico heeft ons erg goed geholpen met het ontwerpen van onze keuken. Al onze wensen zijn hierin opgenomen. Wij krijgen heel veel positieve reacties en dat is erg leuk. Het plaatsen van de keuken en de service daarna is erg goed gegaan. Al onze vragen zijn snel opgepakt. De communicatie is prima verlopen. Wij zijn zoals gezegd heel blij en kunnen jullie ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Een en al kwaliteit”
Door Peter van Dartelen op woensdag 4 apr 2018 18
Dit is mijn derde keuken van Tieleman Keuken. De eerste gekocht in 1984. De tweede in het jaar 2000 en de derde dit jaar in 2018. Op advies van mijn toenmalige buurman ben ik in 1984 bij Tieleman Keuken terecht gekomen. In 1984 was Tieleman Keuken nog een kleine keukenleverancier in Melissant, maar toen al met een topkwaliteit qua advisering, installatie en nazorg. Met mijn tweede keuken was het weer top. Dus voor mijn derde keuken kon ik niet anders dan weer naar Tieleman Keukens in Middelharnis toe gaan. En weer is het zorgeloos. Van de advisering tot aan de installatie is het één en al kwaliteit. Alles klopt gewoon. Dit komt mijn inziens door de vakkundigheid van alle medewerkers van Tieleman, van receptionist, adviseur tot aan installateur. Ook de eigen keukenmontage-afdeling van Tieleman is een groot pluspunt. Geen discussies tussen montage en verkoop. Tieleman Keukens levert wat er verwacht wordt binnen de afgesproken planning. Voor mij was het kopen van een keuken wederom een feest !
FOTO VAN PETER VAN DARTELEN
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door fam. Huisman op zaterdag 1 okt 2016 16
Het is even geleden (eind maart) dat we bij jullie geweest zijn om een keuken uit te zoeken. Vorige week is onze keuken geplaatst. Het is een schitterende keuken zie bijgaande foto's We zijn er heel blij mee. Ook de losse koelkast is keurig ingebouwd en staat er heel goed in. Het is geheel jou ontwerp. Wij vonden het fijn dat je ons zo goed hebt geholpen. Complimenten voor jou, maar ook voor de monteurs en de verdere begeleiding. Geheel volgens planning en nette mensen. Wil je de complimenten ook doorgeven aan de monteurs hun namen ben ik vergeten maar dat weten jullie wel. Met vriendelijke groeten, fam. Huisman
FOTO VAN FAM. HUISMAN
Met complimenten voor de monteurs
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door van Marion op maandag 27 nov 2017 17
Een bijzondere vorm en mate van dienstverlening. Elk probleem wordt onmiddellijk aangepakt. Een prachtige keuken is het resultaat. Hulde!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geplaatst”
Door Marjan Graveland op woensdag 11 mei 2016 16
Er is heel veel keus en ik zag eerlijk gezegd door de bomen het bos niet meer. Door eerlijke en goede begeleiding met dito voorbeelden kom je dan samen tot de keuken van je dromen. Vanaf het begin een goed gevoel bij dit fantastische bedrijf. Ga zo door Tieleman .....
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut geen spijt ervan”
Door Marc van Eekelen op donderdag 17 mrt 2016 16
Bij het zoeken naar een keukenleverancier hebben wij gebruik gemaakt van de ervaringen die gedeeld worden op internet. Door de vele aanbevelingen hebben wij besloten om een afspraak te maken bij Tieleman Keukens. En daar hebben wij tot op heden absoluut geen spijt van. Tieleman heeft een enorm uitgebreide en mooi ingerichte showroom en de verkopers bleken heel goed in staat om onze ideeën om te zetten in een droomkeuken. Tot op heden dus super tevreden. We verheugen ons nu al op het toekomstig gebruik van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Showroombezoek”
Door BBO op zondag 26 jul 2015 15
Goed geholpen door Jeroen en mooi ontwerp meegekregen. Een riante lunch coupon voor het restaurant maakte het bezoek uiterst aangenaam.
Het ontwerp was mooi, maar Tieleman iets te ver rijden naar onze smaak. Als we dichterbij zouden wonen, dan hadden we zeker verder gegaan!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi maar duurde lang”
Door P.H.Reuvers op woensdag 27 apr 2022 22
Keuken heel erg mooi! Jammer dat alles zo lang moet duren. Hele dure keuken maar de afwerking behoeft aandacht. Continu begrip hebben voor corona voor alles en iedereen maar voor de klant die 20.000 euro uitgeeft ho maar. Dure BORA inductie kookplaat. Aangegeven dat we de filter niet open krijgen ivm nieuwe filter. Er wordt gezegd we komen maar weten niet wanneer. Wat is dit voor service? Dat zijn we niet gewend van Tieleman!! Heel vervelend! Er zal toch gekookt moeten worden. Zelfs het streekpakket bij aankoop was niet voorradig. Zou nageleverd worden. Is niet gebeurt. Ik voel me na aankoop van al 3 keukens in de steek gelaten vwb service en klantgerichtheid! Bij een volgende keuken denken we goed na voor we een keus maken.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Eric Kleijn op woensdag 22 nov 2017 17
Onze keuken is onlangs geplaatst en is precies de droomkeuken geworden die wij voor ogen hadden. Zowel de verkoopgesprekken als de montage en service zijn ons uitstekend bevallen. Beloftes worden nagekomen en ze doen er alles aan om de keuken te leveren die helemaal naar de wens van de klant is. Kortom onze ervaring met Tieleman keukens is zeer goed bevallen. Het kan dus nog wel in de wondere wereld van de keukenboeren.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden ermee”
Door mevr Van Oostenbrugge op donderdag 15 jun 2017 17
via Woon Goed Flakkee mocht ik een nieuwe keuken uitzoeken en zijn we uitstekend geholpen en op de geplande datum is de keuken snel en vakkundig geplaatst door Jordi Hotting en een collega ben er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Snel gereageerd”
Door Eelco Versaevel op maandag 28 dec 2015 15
Snelle reactie op afspraakverzoek. Voor het weekend de vaatwasser besteld, gelijk na het weekend geplaatst. Monteur werkte snel en netjes. En heeft zelfs even de kastdeurtjes nog rechtgezet. Kortom geheel tevreden over de gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Menheere op maandag 30 okt 2017 17
Wij zijn, zowel in de voorbereiding, bij de verkoop , bij de plaatsing als bij de nazorg, enorm tevreden over de manier waarop Keukencentrum Tieleman ons geholpen heeft om onze nieuwe keuken te realiseren. Kortom een top-onderneming.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door R. Wennekendonk op maandag 13 jul 2020 20
Wij hebben jaren geleden een keuken gekocht. Niet heel lang geleden, buiten de garantietermijn, was er een gebrek. Dit werd keurig, kosteloos en uitermate klantvriendelijk opgelost. De monteurs zelf waren bovengemiddeld netjes en beleefd.
Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Dus speciaal voor kritisch ingestelden die netjes zijn op hun spullen: ga naar Tieleman. Echt gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Fam D.J. Schoenmaker op vrijdag 17 nov 2017 17
Van het eerste bezoek tot aan het plaatsen van de keuken een dikke pluim. ook met vragen tussen door erg fijn geholpen.Zal uw bedrijf bij vrienden en kennissen zeker als aan aanrader noemen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Dekker op vrijdag 30 jun 2017 17
Vorig jaar heel goed geholpen in de showroom van Tieleman keukens door Nico. En vorige week is eindelijk onze keuken geplaatst. De mannen die bezig zijn geweest met het plaatsen van de keuken hebben echt heel netjes gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn. Tieleman enorm bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam Blokland op dinsdag 30 jan 2018 18
December is onze keuken geplaatst, helemaal naar wens en naar volle tevredenheid. Met de hulp van Robbert Deurloo is het een prachtige keuken geworden waar we heel blij mee zijn! Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door F.C.J. Verheem op zondag 17 feb 2019 19
Goed geholpen bij aankoop keuken maar super geholpen en behandeld door Cornee monteur buitendiensten een enorme vakman!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Brussaard op vrijdag 10 jul 2020 20
Zeer tevreden, eigenlijk van begin tot einde ( 1e bezoek et/m plaatsing). Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben. prima planning, goede communicatie, vakwerk geleverd. Complimenten en zeer aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig geholpen”
Door Marjolein op donderdag 19 okt 2017 17
We zijn erg prettig geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken.
De verkoper had veel geduld, aangezien we nogal wisselden van merk en kleur. Dit was totaal geen probleem, elke keer konden er dingen aangepast worden, totdat we helemaal zeker waren van onze zaak. Het voorwerk door de aannemer en het plaatsen van de keuken is geheel naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Sanne Velgersdijk op zondag 27 aug 2017 17
Zeer goede ervaring, erg blij met onze nieuwe keuken!

Eerdere ervaring van 10 mei 2016: We zijn ontzettend leuk geholpen, vriendelijk personeel met goede adviezen. We kunnen niet wachten tot onze prachtige keuken geplaatst gaat worden half juni 2016, zo leuk. Blijf zo door gaan Tieleman!
FOTO VAN SANNE VELGERSDIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Arnold Verzijl op vrijdag 18 aug 2017 17
Top zaak, 2e keuken gekocht en zoals 15 jaar geleden geholpen nu ook weer top service. Uiteraard bij meerdere keuken zaken geweest, maar toch bij het vertrouwde gebleven.
FOTO VAN ARNOLD VERZIJL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en super monteurs”
Door Van der Mast op zaterdag 26 feb 2022 22
De twee monteurs waren echt super! Heel netjes gewerkt, mee gedacht en nog veel meer. Kan niet anders zeggen, heel blij mee geweest. Het enige is dat wanneer de koelkast volgeladen zat, de deur niet echt mee wilde werken dit behoeft nog afstelling. Keurig een melding van gemaakt. De mededeling was we komen alleen we weten niet wanneer. Heb je een nieuwe keuken dan moet je weer wachten. Het wachten was al zo lang en een paar maanden begrip gehad voor vertraging middels corona maar ja. Ik ben benieuwd, vandaag een bloemetje ontvangen van Tieleman voor de nieuwe keuken. Echt heel attent, heel blij mee. Ben nu benieuwd hoe lang het duurt om de koelkast in orde te maken. Ik kan niet wachten
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Tineke Brouwer op zondag 28 aug 2016 16
Onze ervaring is uitstekend, hartelijk dank aan verkoper Jeroen voor zijn deskundig advies,en een groot compliment aan Martijn Remco en Ronald voor het plaatsen van de keuken,ondanks de hitte hebben ze keihard gewerkt,De keuken is fantastisch geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door ​Rob en Lida Brökling op donderdag 16 nov 2017 17
​Juni 2016 is onze keuken geplaatst. Er werd zeer goed naar ons geluisterd en meegedacht. De werkvoorbeider die ons bezocht voor de keuken uiteindelijk geplaatst werd, had ook nog tips hoe een en ander geplaatst kon worden. Klasse. De zeer aardige en deskundige mannen die de keuken plaatsten, werkten accuraat en zeer netjes. Een aantal weken geleden zijn de kastjes en lades bijgesteld. Al met al zijn we vol lof over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettige ervaring”
Door Birgit PlasmeijerKobiella op vrijdag 23 okt 2015 15
Een erg prettige ervaring van het eerste bezoek aan de showroom tot aan de plaatsing van de keuken. Zeer professioneel en het resultaat is gewoon prachtig. Wij vinden tieleman keukens een absolute aanrader. En wij zijn super blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Jacob van der Spaan op zondag 27 aug 2017 17
Wij hebben een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. Wij zijn hierin heel goed geadviseerd door medewerkers met het kopen van de keuken. Wij hebben nu een hele mooie keuken die helemaal naar ons wens is. Met een goed kwaliteit keuken, en zeer netjes geplaatst door Arjan Struijk van Tieleman Keukens. Tijdens het plaatsen van de keuken word je ook goed geadviseerd voor het onderhouden van de keuken. Top!!!

Eerdere ervaring van 17 mei 2016: Wij zijn in alle rust en met veel deskundigheid geadviseerd bij tieleman. Mooie showroom, gastvrij, ruim, veel keus en alles is mogelijk. De verkoper dacht echt mee in oplossingen binnen ons budget. Onze droomkeuken wordt binnenkort (na)gemeten en daarna hopelijk snel geplaatst. Complimenten tot zover aan het personeel van tieleman, echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door Fam. Buijs op maandag 18 jul 2016 16
Vanwege de vele goede reviews op deze site en eerdere positieve ervaringen van bekenden hadden wij goede verwachtingen van Tieleman Keukens. Deze hebben ze helaas niet waar kunnen maken.

We hadden een prachtige keuken ontworpen, met alles erop en eraan. Vanwege (1) het matige advies, (2) de gebrekkige service en (3) het niet nakomen van afspraken is het eindresultaat helaas niet helemaal naar tevredenheid. We hebben echter we met name het proces als zeer vervelend ervaren. Dat zou naar onze mening niet moeten bij een keuken van de hoge prijs die wij betaalden (maanden vooruit betaald vanwege het toen nog grote vertrouwen). De punten waarop het bij ons mis ging:

- Er moest een koof geplaatst worden voor de buizen van de afzuigkap. Volgens Tieleman maakte het niet uit of zij het deden of onze aannemer, maar later bleken de kosten hiervoor wel op de rekening van Tieleman te staan. We hebben hier zelf iets over moeten zeggen en hebben maar een deel van de kosten terug gekregen.

- Tieleman is meerdere malen komen meten, omdat wij nog bezig waren met het verbouwen van de keukenruimte. Toen de muren nog gestukt moesten worden, is er voor het laatst iemand geweest voor de keuken definitief besteld werd. Na het stuken bleek dat het blad te lang was en wilde men de kosten voor het verkorten op onze rekening zetten, terwijl wij expliciet hadden aangegeven dat er nog gestukt moest worden.

- De afzuigkappen zouden op een bepaalde hoogte geplaatst worden, maar dit bleek vanuit de constructie van de kap ten tijde van de plaatsing niet mogelijk (ze hangen nu lager). Hierin zijn wij verkeerd geadviseerd en ondanks herhaaldelijk vragen hoe dit opgelost gaat worden, hebben wij hier geen antwoord op gekregen. Ze laten ons er dus gewoon mee zitten.

- Na het plaatsen van het blad bleef er een kier tussen het blad en de muur, waarvoor wij zelf om een oplossing hebben moeten vragen. In eerste instantie werd gezegd dat het normaal gesproken met tegelwerk of een achterplaat vanzelf verdwijnt en dat het onze eigen keuze is geweest dit niet te doen. Volgens de adviseur kon het prima zonder en ons is nooit iets over een mogelijke kier verteld. Verder was het stuitend dat de monteur na plaatsing meldde dat hij voor het plaatsen gezien had dat er niet geheel haaks gestukt was en dat er dus een kier zou ontstaan. Omdat hij echter "geen zin had in ruzie met de stukadoor" heeft hij dit niet gemeld en is de keuken gewoon geplaatst. Het is uiteindelijk dichtgekit met witte kit (met een te dikke laag, die wij vervolgens zelf weer moesten overschilderen omdat het er niet uit zag).

- Nog een verkeerd advies betreft de wasbak: deze hebben wij net als het blad van graniet laten maken. We konden kiezen om deze in verstek te laten maken, wat een paar honderd euro extra zou kosten. Ons is verteld dat het water daarin "iets makkelijker" wegloopt. We besloten in overleg met de adviseur dit niet te doen omdat het we in verstek ook niet mooier vonden. Nu blijkt het water in onze wasbak zo slecht weg te lopen dat er altijd een laagje water in blijft staan. Dat is dus niet wat ons verteld is in de winkel en het is in onze ogen onhygiënisch.

Gezien de vele positieve ervaringen van anderen willen we graag geloven dat Tieleman een heel goed bedrijf is. Helaas hebben wij een andere ervaring. Wat ons het meest gestoord heeft in het hele proces is dat verschillende medewerkers zich er herhaaldelijk makkelijk van af leken te willen maken. We moesten overal zelf achteraan, vaak meerdere keren bellen om iets op te lossen en kregen geen of slechte oplossingen aangeboden. We stuitten hierbij regelmatig op onbegrip en communicatie vanuit Tieleman die ronduit slecht of zelfs helemaal afwezig was. We hebben ook nooit excuses gekregen, waar deze in onze ogen op hun plek geweest zouden zijn. Het leek ons goed dit te delen zodat Tieleman bij anderen hopelijk de scherpte heeft om een betere ervaring te bieden.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Bob en Leanne Haanstra op zaterdag 29 feb 2020 20
Wij hebben bij Tieleman een moderne keuken gekocht. De adviseur had een creatieve oplossing voor de beperkte ruimte in onze keuken. Wij hebben zijn idee direct omarmd. De keuken is geplaatst door vakkundige mensen. De leuze dat "het kopen van een keuken een feest moet zijn", is voor ons realiteit geworden. Helemaal top!!!
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken bij Tieleman”
Door P. Stolk op maandag 29 aug 2016 16
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. En ook deze keer zijn wij uitstekend geholpen en begeleid bij het uitzoeken van de keuken. Fijn dat ze met je meedenken. Voor het plaatsen van de keukens hebben ze eigen monteurs die hun werk erg goed doen. Kortom, ook deze keer weer uitermate tevreden over Tieleman Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Niet opdringerig”
Door G van der Woude op woensdag 8 jul 2015 15
Nieuwe keuken gekocht en hierbij zeer goed geholpen. Een pluspunt is dat men niet opdringerig is .De keuken laten plaatsen. Dit is zeer netjes en vakkundig gedaan. Ik raad Tieleman dan ook iedereen aan die een keuken wil gaan aanschaffen.
FOTO VAN G VAN DER WOUDE
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede zaak”
Door Holleman op donderdag 8 jun 2017 17
Fijne zaak waar je eerlijke en goede voorlichting krijg. Medewerkers denken mee, geven de voordelen en nadelen aan van de producten. Weten waar zij het over hebben. Luisteren naar de klant zijn wensen en dringen niets op. De medewerkers die de keuken zijn wezen zetten weten waar zij mee bezig zijn. Geven tijdens het installeren nog tips om het te veranderen als het beter / netter is voor het geheel.. Wat ik zeer op prijs stelde. Tieleman keukens een hele goed zaak waar alles klopte van het begin tot het eind
Reactie of foto toevoegen
“Jarenlang goede service”
Door H & M uit Brielle op zaterdag 11 feb 2017 17
thema: succesformule van Tieleman
Beste tieleman, De familie VG uit Vlaardingen heeft onlangs (voor hun nog te bouwen huis) via u een keuken besteld. Toen werd door u gevraagd hoe ze zo bij Tieleman verzeild geraakt waren. In 2015 heeft de familie VG onze keuken bezichtigd. Daar zij grootse bouwplannen hadden adviseerden wij hen jullie showroom te bezoeken daar wij zeer tevreden zijn over jullie bedrijf. In 2008 lieten wij nl. een woonkeuken en bijkeuken aanbouwen. Vroegtijdig zijn we gaan oriënteren en belanden in de Tielemanfilialen in Spijkenisse en Melissant. We waren al snel overtuigd dat de keuze op een Tielemankeuken zou vallen. Inmiddels was in Middelharnis het nieuwe filiaal geopend en daar hebben we toen onze keuken besteld. Het maakte niet uit op welke locatie Tieleman ook zat wij hebben ervaren dat het personeel altijd klantvriendelijk was. Verkoop-ontwerpers hadden bij ons veel creatieve vrijheid omdat we zelf de afmetingen van de aanbouw nog konden bepalen. Opvallend was dat de meeste verkopers van de goedkopere keukenzaken deze vrijheid niet aankonden. Ze kregen het benauwd van de vrijheid van afmetingen en er kwam maar geen geschikt ontwerp uit hun handen. Zij waren blijkbaar gewend aan het werken met onrendabele keukenmaten, creëerden asymetrische onrustige vaste ontwerpen met noodzakelijke opvulkastjes en- stukjes als oplossing want zelfs wij kregen zo'n ontwerp en daar moesten wij het mee doen. Ook hadden we bij deze bedrijven onze bedenkingen over duurzame kwaliteit, montage, service en voortbestaan van het bedrijf. Deze situaties hadden we helaas eerder meegemaakt. Bij Tieleman daarentegen dachten ze wel creatief en adviesgericht mee met onze wens van een woonkeuken met eyecatherverbinding naar de woonkamer. Wij wilden onze oude glazen – rvs design afzuigkap met een locatie tussen 2 nog te ontwerpen ramen een heel nieuw leven inblazen ipv een traditioneel raam boven de spoelbak. Van groot belang was dat ze bij Tieleman de uitdaging aangingen, met een mooi passend ontwerp kwamen maar ze ons wel geheel vrij lieten bij de beslissingen. Dus geen mening of idee werd ons opgedrongen door bijvoorbeeld steeds af te leiden met prijskortingen, kadobonnen en ultimatum ( zoals bij andere zaken wel gebeurde). Het installeren werd door vriendelijk, rustig en fatsoenlijk personeel verricht. Zowel onze oude apparatuur als de nieuwe keukenkastjes werden met zorg geplaatst. Ook al verliep niet alles vlekkeloos de problemen werden steeds snel en vriendelijk opgelost. Bij mijn familie en andere bekenden heb ik jullie jarenlange goede service al in de jaren 90 gezien. Ook dit is 1 van de redenen waarom wij nu gekozen hadden voor een Tieleman-keuken ( ook al is die duurder) en wij steeds in onze omgeving reclame voor jullie bedrijf maken. Het uitkiezen en kopen is een leuke uitdaging die slechts in een aantal dagen verricht is, maar de duurzaamheid van de producten en de naservice zijn belangrijk en beslaan hopelijk ook voor ons nog heel veel jaren. Wij zijn natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar uw creatieve ontwerp en de uitvoering van de keuken van familie VG, maar we moeten helaas nog lang nieuwsgierig blijven daar de eerste paal van hun huis nog niet geslagen is. Met vriendelijk groet, H & M uit Brielle
Reactie of foto toevoegen
“Veeleisende klant”
Door Diny en Pieter van der Meijden op zondag 10 jan 2016 16
Nadat wij reeds in 2011 een super ervaring met het Tieleman team hadden gehad, hebben wij als veeleisende klant geen moment getwijfeld in onze nieuwe woning wederom met Tieleman in zee te gaan. Hetzelfde team, bestaande uit George Spuy (verkoop) en Cornee en Richard (plaatsing), hebben weer een uitstekende prestatie geleverd. De keuken is zowel functioneel als qua uitstraling geweldig. Ook André van after sales heeft tezamen met de andere Tieleman teamleden de geconstateerde probleempjes voortvarend en uitstekend opgelost. De door Tieleman ingezette onderaannemer Onno voor het plaatsen van het glas tegen de wanden (in plaats van tegelwerk) pastte binnen de kwaliteitsnormen van Tieleman. Wederom zijn wij blij dat er nog dergelijke kwaliteit in Nederland kan worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door M.Looijaard op vrijdag 11 dec 2015 15
Wonend in Zoetermeer, heeft Tieleman keukens zelfs op sinterklaasdag binnen 2 uur na melding een vervangende vriezer en koelkast geleverd. was Atag apparatuur. gisteren nieuwe koelvriezer geleverd door Atag (ook heel snel en klantvriendelijk) vandaag heeft Tieleman de vervangende spullen (die verschrikkelijk in de weg staan) al weer opgehaald. Hulde aan zo'n klantvriendelijk bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Gerdien op donderdag 19 apr 2018 18
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Tieleman. De service was perfect van begin (aankoop) tot einde (plaatsing).
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Leo op zondag 13 aug 2017 17
Wat ons is opgevallen: De verkoper weet gewoon heel veel van keukens verkopen. Alles klopt ook na de levering, het ontwerp, advies, kleurkeuzes etc. En de monteurs: netjes, beleefd, nauwkeurig, alles waterpasrecht, meedenken, behulpzaam, streven naar een perfecte oplevering. Maar ook is opgevallen dat de planner en werkvoorbereider het heel goed in de vingers hebben. En blijkbaar gaat er ook niets mis tussen bestellen, levertijden, transport, planning en logistiek. Alles klopt, anders kan je geen keuken opleveren zonder schade of missende onderdelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de keuken”
Door van Oosterbosch op zaterdag 3 jun 2017 17
​Beste mensen, vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn erg tevreden!
Grote complimenten voor vakmensen Jan en Andre. Een prachtig stuk vakmanschap hebben zij bij ons laten zien! Dank!​
FOTO VAN P. VAN OOSTERBOSCH
+ Toon extra foto van P. van Oosterbosch
REACTIE VAN P. VAN OOSTERBOSCH
Als straks de schilder is geweest is het plaatje helemaal compleet #ergtevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Lilian van Maanen op zondag 1 jul 2018 18
Wij zijn dik tevreden! De verkoper heeft ons geweldig geholpen. De keuken is geleverd en geplaatst op de afgesproken dag, na een paar weken is de keuken nog een keer afgesteld! Wat een super mooi bedrijf en een geweldige service! Een dikke 10 van ons!
FOTO VAN LILIAN VAN MAANEN
Supermooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door WebNL BV op donderdag 21 sep 2017 17
Geweldig eindresultaat. Super vakmensen!
FOTO VAN WEBNL BV
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Henk en Ine Beekers op donderdag 24 jan 2019 19
Wij hebben een Mereno keuken gekocht via verkoopadviseur Ad Paens met apparatuur van Siemens en Miele. Het gehele proces van aankoop, advies, afspraken, plaatsing en oplevering verdient een groot compliment.
FOTO VAN HENK EN INE BEEKERS
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Kort op maandag 23 okt 2017 17
​Bij verschillende keukenwinkels geweest. Maar hier hadden we echt de klik en niet opdringerig gevoel van de verkoper/bedrijf. Aantal keren telefonisch contact gehad over de aansluitingen hier ook prima geholpen. Levering vriezer kon ook eerder dan plaatsing. Goede vaklui over de vloer die ook ter plaatse dingen adviseerde en ook maakte. En na paar weken een hele mooie bos bloemen bezorgd. Echt een top zaak totaal!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrevovatie”
Door fam. V. op vrijdag 20 apr 2018 18
Wij hebben reeds 2x een nieuwe keuken bij Tieleman gekocht en nu heeft er een renovatie plaats gevonden, omdat de folie na 18 jaar los liet. Prima geholpen, prima service!
FOTO VAN FAM. V.
Gerenoveerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Beloofd is waargemaakt”
Door C.H. Wesselius op woensdag 14 okt 2015 15
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken gekocht bij Tieleman!
Het ontwerp, de kwaliteit en vooral ook jullie service is prima! Jullie zijn vakkundig, vriendelijk en meedenkend en alles wat beloofd is hebben jullie gedaan, heel hartelijk bedankt daarvoor!
FOTO VAN C.H. WESSELIUS
Reactie of foto toevoegen
“Tien met griffel”
Door J.Mackloet op donderdag 19 apr 2018 18
We hadden geen afspraak gemaakt gingen zomaar even kijken. We stelden een vraag aan verkoper en hij heeft ons fantastisch geholpen, gelijk tekening gemaakt en vervolg afspraak gemaakt. Hij heeft het toen perfect uitgewerkt en de prijs erbij. Monteurs ook vakmensen, dikke tien met griffel.
Reactie of foto toevoegen
“Erg enthousiast”
Door Astrid van Bellen-van Dijk op woensdag 15 jan 2020 20
Een prachtige Tieleman keuken gekocht. Alle kontakten waren bijzonder goed, vanaf de verkoop via de planning tot aan bezorging en de installatie. En ook de nazorg was uitstekend (met als toegift een bloemetje). De keuken is geweldig. Ik ben dan ook erg enthousiast over Tieleman keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door fam. Vlam op donderdag 4 mei 2017 17
Vandaag is de laatste hand gelegd aan onze nieuwe keuken. We zijn dik tevreden over de plaatsing en nazorg. Met name waren we zeer gelukkig met de door u opgegeven "afbouw specialist " Johan Koert. Hij heeft alles prima op elkaar afgestemd en de werkzaamheden op tijd en zonder onderbreking uitgevoerd.(dat hoor je wel eens anders)' Ik kan niet anders zeggen dat alles met veel vakmanschap tot in de puntjes is afgewerkt. Onze dank
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Fam. Pols op donderdag 26 okt 2017 17
​​Wij willen iedereen die een mooie keuken zoekt Tieleman aanraden. Ten eerste is de showroom in Middelharnis van een hele andere ordere dan dan alle andere keuken leveranciers, netjes, fris, tot in de puntjes verzorgt, vol met mooie keukens die allemaal mooie details bevatten, ze staan ook allemaal op een bijpassende vloer, wat je een goed beeld geeft (tov een loods vol met pak hem beet blauw vloerbedekking). Vervolgens word er bij het ontwerp gekeken naar wensen en een estetisch optimaal ontwerp (qua lijnenspel en kleuren) , en niet naar het selecteren van producten waaroip het meest word verdient. En dit alles door een ervaren vakman, die rustig te tijd voor je neemt en als doel heeft om een mooie keuken te ontwerpen voor je. Resultaat is dan dus ook een zeer mooie keuken met kwaliteit spullen, die je het idee geeft dat ie ''af is'' en dit alles voor een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door De Ruiter op donderdag 8 jun 2017 17
Ruime keuze met prachtige showroom. Zijn zeer netjes en professioneel geholpen. Ook toen er in planning wat fout dreigde te gaan is dit snel en adequaat opgelost.
tieleman keukens hartelijk bedankt! heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaringen”
Door Jan Lankhuijzen op vrijdag 2 feb 2018 18
Net als bij de eerste keuken, hebben wij ook bij de tweede keuken weer hele goede ervaringen met Tieleman keukens. Geen probleem maar een uitdaging zei de monteur, en het is geweldig opgelost! Geen gezeur, en een hele goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Florentine van Geest op dinsdag 1 aug 2017 17
Mijn ervaring bij Tieleman Keukens is zeer goed! Er werd alle tijd voor ons genomen en er werd goed meegedacht en geadviseerd. Terwijl we op de offerte zaten te wachten, konden we heerlijk lunchen in het restaurant. Ze zijn zeer service gericht!
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Prins op woensdag 18 mei 2022 22
Allereerst willen wij Hans Aarsten (de keukenverkoper) bedanken voor zijn geduld en advies, Hij heeft zich met hart en ziel ingezet, het resultaat is dat we door zijn advies een prachtige keuken hebben die bij ons past. De keuken is inmiddels geplaatst, door de kunstenaars van Tieleman keuken. Vaklui!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastishe goede service”
Door Helmut en An van Roijen op woensdag 14 okt 2015 15
Na veel gezoek naar een keuken in Asia besloten we een keuken inI Holland te kopen We waren in verscheidenen zaken geweest in Holland
Tot een vriend ons vertelde over Tielemans. Daar werden wij heel goed ontvangen en mijn voorwaarden waren dat het bedrijf alles zou behandelen included verschepen. Nou daar hadden zij bij Tielemans geen problem mee. De Keuken is naar Phuket in Thailand verscheept en een professional team heft de keuken geplaats. Ik heb nog nooit zulk fantastishe goede service gehad van kopen tot het plaatsen in Thailand
Iedereen bedankt voor de heel geode medewerking
FOTO VAN HELMUT EN AN VAN ROIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Groot succes”
Door Theo Bohmers op donderdag 7 feb 2019 19
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe Tieleman keuken, het hele proces van het begin tot het einde is naar volle tevredenheid verlopen. Speciale dank aan de monteurs, zij hebben een knap staaltje vakwerk afgeleverd. Ook de firma van Lenten en stukadoor Frank hebben keurig werk afgeleverd. Dit is nu de derde keuken die wij van Tieleman hebben en wederom een groot succes. Wij zijn onlangs van Spijkenisse naar Gelderland verhuisd maar omdat wij veel vertrouwen hebben in Tieleman hebben wij ondanks de afstand toch besloten bij Tieleman een keuken aan te schaffen. Ik zou iedereen aan willen raden een bezoek te brengen aan Tieleman Keukens in Middelharnis. Net als wij krijgt u daar geen spijt van.
FOTO VAN THEO BOHMERS
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Helena Sturm op dinsdag 5 jan 2016 16
We hebben een schitterende keuken ontvangen door de bezorging van Tieleman Keukens, alles op tijd, alle onderdelen aanwezig, zonder schade en perfect in elkaar passend. Inmiddels koken we 3 weken op deze fantastische keuken. Enkel perfectie vinden ze belangrijk bij Tieleman. Nou, voor ons geen enkel probleem! Ik mag deze keukenzaak aan u aanraden!

Eerdere ervaring van 24 augustus 2015: Wij hebben een mooie keuken gekocht. We waren op zoek naar iets anders, niet de standaard keuken maar gewoon iets anders. We hebben de adviseur onze wensen voorgelegd en hij heeft ons naar een keuken geleid waar wij heel erg blij mee zijn. Ook de korte levertijd vinden we fijn. Binnen 3 weken is er een monteur om alles in te meten! Kortom een superervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuze”
Door Jeroen op maandag 12 okt 2015 15
Het gesprek zelf met de verkoopadviseur (Nico) was al uitermate prettig. Qua prijs ben je misschien elders goedkoper uit, maar als je naar het totaalplaatje kijkt van o.a. kwaliteit, degelijkheid, service en betrouwbaarheid dan is dit echt een perfecte keuze. Als ik een punt van kritiek zou moeten noemen dan is het dat een probleem met de kookplaat vrijwel direct na oplevering via de fabrikant wordt opgelost. Het is een keuze, maar dit hoort naar mijn mening bij nazorg en dan wil ik met Tieleman van doen hebben en niet met de fabrikant.
Reactie of foto toevoegen
“Topklasse”
Door Peter Gevaert op zaterdag 3 sep 2016 16
Vanaf de aankoop tot de oplevering een bedrijf van topklasse. Ruime keuze in keukens en apparatuur. Afspraken worden nagekomen. In de aankoopfase wordt er ruim de tijd genomen voor het maken van de juiste keuze. Plaatsing en levering door vaklieden.
FOTO VAN PETER GEVAERT
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Leonie Kuijvenhoven op dinsdag 18 dec 2018 18
Wij hebben een keuken bij Tieleman gekocht. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Wat hebben ze de keuken keurig geplaatst! En wat zijn we blij met de goede service! Echt top! Mocht je twijfelen zeg ik gewoon doen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geplaatst”
Door H.M. van Heffen op donderdag 27 sep 2018 18
Keuken gekocht, goede ervaring met het bedrijf, goede service, zou dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Fakkel op vrijdag 1 feb 2019 19
Beste team van Tieleman, Gisteren is de servicemonteur langs geweest. Helaas even zijn naam kwijt. Maar de bedoeling was dat hij even de puntjes op de "i" zou zetten. Maar dit bleek toch wel even een flink klusje te zijn. Maar via dit bericht onze complimenten aan deze vriendelijke, rustige en vakkundige man. Onze keuken is nu helemaal geworden zoals we hoopten. Vanaf de aankoop bij Rob, richting de planning met Andre, de vriendelijke bezorgers, de plaatsing door Johan, het contact met Marielle en de receptie hebben wij het meer dan prettig ervaren. Bedankt voor jullie team-work. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Roodnat op zaterdag 28 okt 2017 17
We hebben een prachtige keuken. Helemaal gemaakt naar onze wensen. Uitstekend geadviseerd door Nico. Door vakmensen geplaatst! We zijn er blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door SB op donderdag 23 jul 2015 15
Onze keuken heeft zaterdagavond de vuurproef gehad: de eerste verjaardag in ons nieuwe huis. En we zijn nog steeds erg blij met deze 'bar'-indeling: erg praktisch. Dus Robbert, nogmaals bedankt voor je advies!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Familie Braan op dinsdag 17 apr 2018 18
Vanaf het moment van onze eerste afspraak bij Tieleman keukens zijn we op een prettige manier geholpen door verkoopadviseur Robert Deurloo. We zijn samen tot een mooi, en vooral niet standaard ontwerp gekomen, helemaal naar onze smaak. Robert wist onze stijl feilloos weer te geven in het ontwerp en nam hier alle ruimte en tijd voor. Bijzonder knap dat onze ideeën die groeiden in ons hoofd zo worden verwerkt in een mooi 3D ontwerp. Ook over de keukeninstallateurs niets anders dan lof, alle ruimte voor overleg en alles netjes weer opgeruimd bij vertrek. Onze opmerking over de afhandeling achteraf is ook op een nette manier opgelost. We bevelen Tieleman keukens dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Fredriksz op vrijdag 28 apr 2017 17
Wij zijn helemaal blij met onze vernieuwde keuken. Deskundig advies in een prachtige showroom en we willen de tieleman-monteurs complimenteren met de vakkundige afwerking. Positieve ervaring met dit mooie onderscheidende bedrijf, helemaal super!
FOTO VAN FREDRIKSZ
Vakkundig afgewerkte keuken
REACTIE VAN TAMARA
Wat een mooie keuken! Mag ik u vragen wat u voor deze keuken heeft betaald? Kon u onder/rond de 20.000 blijven? Wij zijn op zoek naar een soortgelijke keuken en ik zou graag inschatten of wij bij Tieleman kunnen slagen.
REACTIE VAN WALTER FREDRIKSZ
Deze keuken stond er al toen wij het huis kochten. Wij hebben uitsluitend de kastjes op de achtergrond van de keuken door Tieleman laten maken. Ik kan u daarom geen indicatie van de totale kosten geven. Groet, Walter
REACTIE VAN TAMARA
Bedankt voor de snelle reactie! Ik ga verder zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Damen op donderdag 2 apr 2020 20
Vanaf dat wij bij Tieleman binnen kwamen , hadden wij er een goed gevoel bij. Enorm goed geholpen, namen rustig de tijd om alles te bespreken. Voor dat de keuken definitief werd geplaatst, 2 x op ons adres bezocht om alles en zeker te weten dat alles goed geplaatst on worden. Dat gaf ons zeer veel vertrouwen. Hr.Gerrit die kwam de keuken plaatsen top niks anders dan lof voor hem. Wij zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Familie van Etten - Hellevoetsluis op zaterdag 19 aug 2017 17
Dit was onze derde keuken van Tieleman en het was van het begin tot het eind weer klasse. Verkoper, Nico die op een prettige manier en met alle geduld heeft meegeholpen onze keuken vorm te geven en mee te denken in het samenstellen van de keuken. De montageploeg, Erik en Arjan die met zoveel passie en kennis de keuken hebben geplaatst, alsof het een keuken voor hun zelf was. Wat een perfectie en wat een professionaliteit, helemaal top! Het eindresultaat is prachtig. Wij zouden iedereen Tieleman keukens aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Stoltz op vrijdag 16 jun 2017 17
Wij hebben er graag drie keer (retour) de afstand Brabant/Zeeland voor gereden om de keuken in Middelharnas te kopen. Vanaf het eerste bezoek een vertrouwd gevoel. De plaatsing door het eigen personeel en de familiegedachten stonden ons zeer aan. Zelfs één dag voor het plaatsen kwam ik op een idee, belde en er was al rekening mee gehouden voor wat het materiaal betreft. Al met al een zéér goede ervaring die wij graag overbrengen aan anderen die ook toe zijn aan een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal zoals voorgesteld”
Door Betty Sabel op vrijdag 18 aug 2017 17
Door de informatie die ons is gegeven over de mogelijkheden die er waren is de keuken helemaal geworden zoals ik mij dat had voorgesteld. Het is echt mijn droomkeuken met alles erop en eraan, ondanks de beperkte ruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Fam van der Mast op vrijdag 19 aug 2016 16
Wij hebben inmiddels onze tweede keuken bij Tieleman gekocht. Mooie showroom met uitgebreid assortiment, goed advies bij aankoop, prima verhouding prijs kwaliteit, nette plaatsing door eigen monteurs, goede nazorg en service!
Reactie of foto toevoegen
“Heel positieve ervaring”
Door Davidse op donderdag 10 jan 2019 19
Onze ervaring bij Tieleman keukens is heel positief. Misschien een min puntje de levertijd en had wat meer informatie verwacht over de ingebouwde apparaten. Waarschijnlijk zelf alerter moeten zijn. Voor de rest alles prima achter elkaar gesloopt en geplaatst en keurig netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Boeve op maandag 18 sep 2017 17
Zowel bij aanschaf V d tafel als de mogelijkheid om hout en kleur te kiezen in de fabriek. Goede service bij aflevering en plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door Gaston van de Ree op woensdag 26 sep 2018 18
Voor ons was het kopen van de keuken absoluut een feest! Wij zijn van begin tot eind geweldig goed geholpen! George heeft meerdere keren alle tijd voor ons genomen. Hij heeft veel kennis en voelt goed aan wat je wel of niet wilt. Hij laat je ook flink nadenken over keuzes en durft zijn eigen mening te geven (in tegenstelling tot bij andere zaken waar ze het altijd eens zijn met de klant). De tekeningen en 360 graden view beloofden veel! Het plaatsen is (voornamelijk) gedaan door Jordi. Hij gaat met veel beleid te werk en denkt ook met je mee. De keuken is perfect door hem geïnstalleerd en ziet er geweldig uit. Wij gaan hier nog jaren van genieten maar komen in de toekomst zeker weer terug.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door H. en M. v.d. Nieuwendijk op dinsdag 7 nov 2017 17
Wij hebben onze keuken bij Tieleman gekocht, wij zij heel goed geholpen door Robbert Deurloo, goed advies gekregen, om het zo goed mogelijk in ons budget te laten passen. Ook het plaatsen is perfect verlopen nette/beleefde monteurs, als liep volgen afspraak. Het spreek woord het kopen van een keuken moet een feest zijn, gaat bij ons zeker op. Toe aan een nieuwe keuken raden wij zeker aan om bij Tieleman binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Positief in alle opzichten”
Door jh logger op dinsdag 29 aug 2017 17
Positief in alle opzichten van presale tot aftersale.
Reactie of foto toevoegen
“Schuller keuken”
Door Van der Zwet op dinsdag 30 aug 2016 16
We hebben een Schullerkeuken gekocht bij Tieleman: fantastisch geadviseerd door Robbert Deurloo. De plaatsing en montage verliep ook prima! Later kwam Corne nog eens alles nalopen.
We genieten nu volop van een prachtige Tieleman keuken!! En kunnen deze zaak van harte aanbevelen!
FOTO VAN VAN DER ZWET
Prachtige Tieleman keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door J. Alkerman op maandag 1 okt 2018 18
We hebben een Keller/Tieleman keuken gekocht ! Zijn prima geadviseerd en heel tevreden over het verdere verloop. Vakkundig personeel met gevoel voor service! Op alle punten wordt meegedacht om samen een goede oplossing te vinden. De plaatsing en afhandeling was perfect en geheel volgens planning! Dit bedrijf is een aanrader en heel betrouwbaar!
FOTO VAN J. ALKERMAN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Verhoeven op maandag 30 dec 2019 19
Het gehele traject vanaf oriëntatie voor de aankoop van de keuken voor ons nieuwe appartement hebben wij ervaren als "een feestje". Waren zeer onder de indruk van de kennis van zaken en de adviezen tijdens het ontwerp en de door ons in een later stadium gevraagde kleine aanpassingen. Levering vond plaats op het geplande tijdstip door deskundig personeel (deels met kraanassistentie), waarna een uiterst vakkundige montageploeg met toewijding de keuken heeft geplaatst en opgeleverd. Hier werd niet de regel gehanteerd dat een keuken in een dag geplaatst moet worden, zoals wij nogal een hebben gezien. Er is maar één conclusie, Tieleman maakt waar wat ze pretenderen! Wij genieten nog dagelijks van onze mooie keuken.
FOTO VAN FRANS VERHOEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Ray van Golen op zondag 17 mrt 2019 19
Perfecte uitleg en maken van ontwerp keuken zonder enige dwang om maar gelijk te moeten tekenen. Bij de 2e afspraak met Elize word weer de tijd genomen om alles opnieuw door te nemen , en hij durft ook zijn idee over ontwerp aan ons te laten zien. Na tekenen contract is werkvoordereider 2 keer bij ons langs geweest , hij is duidelijk een vakman die weet waar hij het over heeft en heel flexibel is en meedenkt. Ook voor de monteurs van de keuken ,niets dan lof. Keuken is zeer vakkundig gemonteerd en voor alles werd de tijd en een oplossing gevonden. Ook na montage, geen probleem als er vragen zijn , en gedane beloftes worden nagekomen.
FOTO VAN RAY VAN GOLEN
De nieuwe keuken
REACTIE VAN VD VEN
Wat heeft deze U keuken in totaal gekost en welk merk aan apparatuur is er in de keuken geplaatst( totale prijs aub inclusief montage).
REACTIE VAN RAY VAN GOLEN
alle apparatuur is van Siemens en keuken was niet goedkoop
Reactie of foto toevoegen
“Tieleman Keukens”
Door Niek Oosters op woensdag 7 sep 2016 16
Keukencentrum Tieleman uit Middelharnis "met recht de beste keukenspecialist van Nederland". In het jaar 2000 hebben wij een keuken gekocht bij keukencentrum Tieleman. In de afgelopen 16 jaar is er wel eens een onderdeel stuk gegaan zoals bijvoorbeeld een scharnier van de oven. Eén telefoontje en het werd direct gemaakt en garantie!!
Nu in 2016 ging op verschillende plaatsen van de deurtjes de folie los zitten. Ik dacht zou ik durven bellen of er nog garantie is? Toch gebeld en wat denkt u, na 16 jaar wordt dit zo keurig opgelost met een beperkte bijdrage van onze kant dat ik dit graag wil melden op de verschillende moderne media. Nadat er contact geweest was met de service afdeling werd direct een voorstel gedaan over geheel nieuwe deurtjes met een grotere eigen bijdrage of alle keuken fronten demonteren en door een erkende meubelspuiter laten spuiten met een beperkte eigen bijdrage. Die keuze hebben we gemaakt. In een kleur te bepalen door de klant. Mijn vrouw en ik hebben gekozen voor oud grijs-blauw. We hadden eerst vanillekleur . Het resultaat is voor ons 100% geslaagd. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het spuitwerk en het personeel van Tieleman die alles kwam demonteren en monteren. Zelf toen ik een vraag stelde over een kapotte spotjes in het plafond werd dit ook nog gerepareerd. Dus voor ons is Tieleman met recht de beste keukenspecialist van Nederland.
Niek en Diana Oosters, Stellendam.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen, een echt feestje”
Door Fam.Segers op woensdag 12 jun 2019 19
Al vanaf de eerste dag werd ik geweldig geholpen zonder tijdsdruk. Men nam de tijd. Het team van Tieleman gaf ons een goed gevoel. We hebben gekozen voor een Schullerkeuken geadviseerd door Hans Aertssen.De plaatsing was echt een feestje met Johan en Jordy echt vakmannen. De keuken is echt geweldig mooi geplaatst. Wij willen Tieleman keukens bedanken en genieten er elke dag van. Wij bevelen deze zaak aan!!
FOTO VAN FAM.SEGERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door M. Stelljes op woensdag 4 mei 2022 22
Samen met Gerwin den Besten heb ik mooie plannen kunnen maken voor mijn droomkeuken. Ik heb veel goeie tips gekregen en vooral is er goed mee gedacht om alles te realiseren. De plaatsing van mijn keuken is super netjes uitgevoerd door de heren. Erg blij met het resultaat. Top service!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid”
Door Fam. Lax op dinsdag 26 sep 2017 17
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom ervoeren we een klantvriendelijke, beslist geen opdringerige sfeer. We hadden al eerder andere keukenzaken bezocht en onze plannen voorgelegd, maar bij Tieleman kregen we de antwoorden en uitleg waar we wat mee konden. Adviseur Eliza Struik dacht met ons mee en kon ons ter plekke een heleboel laten zien en laten vergelijken. We hadden het prettige gevoel dat er oprecht de tijd voor ons werd genomen. Er is bovendien een hele goede communicatie en Tieleman keukens komt de afspraken na. Geen gegoochel vooraf met allerlei stuntacties, maar duidelijke en transparante prijzen. Men komt de klant op allerlei andere manieren ruimschoots tegemoet! Het plaatsen van de keuken was eveneens een prettige ervaring en werd door medewerkers Gerrit en Johan heel nauwkeurig gedaan. Ook hier was er weer ruimte voor overleg en inspraak en het door mijn man zo vurig gewenste laatje onder de kookplaat kwam er toch!
Onze keuken staat inmiddels en we genieten er volop van. Men komt over een paar weken nog een keer langs om te controleren of er nog wat afgesteld moet worden en deze nazorg is tekenend voor dit bedrijf. Wij kunnen Tieleman Keukens van harte aanbevelen. Het was voor ons een uur rijden, maar dat hadden we graag over voor deze klantvriendelijkheid.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Kort op donderdag 29 jun 2017 17
Een hele fijne zaak om een keuken uit te zoeken. Niet opdringerig en zeer meedenkend. Ook het plaatsen van de keuken is vakkundig en met zorg uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam C.A. den Boer op donderdag 15 mrt 2018 18
We zijn tevreden met het plaatsen van onze keuken. Het instaleren is met vakmanschap gebeurd en uiterste precisie. We hopen er met veel plezier in te kunnen koken en werken. Ik zal zeker mensen aan raden om naar jullie bedrijf te gaan. Als nog bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg goed”
Door edith op zondag 6 mrt 2016 16
Na een vervelende ervaring elders bij Tieleman keukens terecht gekomen. Wat een verademing, wat een kennis en wat een service. Top! Een regelrechte aanrader voor iedereen die een keuken nodig heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Geen 9 tot 5 mentaliteit”
Door Jim op donderdag 29 nov 2018 18
Wij kwamen bij Geerco terecht en wat zijn wij fantastisch geholpen. Geen 9 - 5 mentaliteit, maar doorgaan tot de klant tevreden is. Keukens zijn wat duurder, maar daar heb je dan ook kwaliteit voor! Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Waargemaakt”
Door Tiane en Henk Reedijk op zondag 12 jul 2020 20
Uitstekende ervaring met Tieleman Keukens, zowel qua advies, levering en montage. Mede dankzij onze adviseur Ad Paans, Andre van de planning en Rick en Peter voor het plaatsen van onze Snaidero Way keuken met Miele apparatuur. De leus "het kopen van een keuken moet een feestje zijn" is helemaal waargemaakt.
FOTO VAN TIANE EN HENK REEDIJK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Maak een afspraak”
Door Ilse op vrijdag 8 dec 2017 17
Wij hebben een keuken gekocht bij Tielemans & vanaf het eerste moment hebben wij top service gehad! Na het maken van een 1e afspraak hebben wij op verzoek de bouwtekening van onze woonkamer gemaild. Bij ons eerste bezoek aan Tielemans was deze tekening al benut/bewerkt om direct aan de slag te gaan & een keuken naar wens in te tekenen. Robbert Deurloo was onze adviseur & heeft goed maar vooral ook persoonlijk advies gegeven. Er werd constant meegedacht met ons & de kennis van Robbert was compleet en up to date! Alle tips en ideeen rondom onze keuken stuurde hij ook gelijk door per email. Robbert gaat echt voor service! Ook na de aankoop van de keuken (tekenen voor offerte) staat Robbert altijd voor je klaar bij vragen. Het gehele proces - van 1e afspraak tot montage- kan je goede service van Tielemans verwachten. De heren van montage waren dan ook erg professioneel! Wij raden Tielemans zeker aan. Zorg wel dat je een afspraak maakt voordat je langs gaat..ook al heb je maar enkele vragen. De/je adviseurs zijn eigenlijk constant bezet dus zonder afspraak is het lastig vragen te stellen/iets na te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Linda W op maandag 22 jun 2020 20
Na een jaar is de keuken nog niet af. Monteurs komen niet op de afgesproken tijden, bouwen zaken "zoals ik dat altijd doe" in plaats van de wens van de klant te volgen. Na vertrek kostte het dagen om alle plastic restjes tussen de deurtjes weg te peuteren en de beschadigingen bij oplevering zijn na een jaar nog niet hersteld. Advies over apparatuur is matig. De vraag die gesteld wordt is "wat heeft u nu voor merk" in plaats van "wat vindt u belangrijk, wat zijn uw wensen ten aanzien van keukenapparatuur". Advies mn vanuit de catalogus, die niet terug te zien zijn in de (overigens mooie) showroom. Belangrijk leerpunt voor een volgende keuken om alle apparatuur te zien en te proberen (bijvoorbeeld vaatwasserindeling die superonpraktisch is). Verkoper had ook geen enkel idee ter verbetering van onze zelfbedachte indeling. Positief puntje: de koffie is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel volgens verwachting”
Door Mevr. L van Dijk op dinsdag 15 aug 2017 17
Zowel het uitzoeken onder deskundige leiding van Dhr.Paase als stipte levering en plaatsing en de nazorg geheel volgens verwachting die we na eerdere ervaring hadden met Tieleman Keukens werden na 18 jaar opnieuw bevestigd.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Sterrenwacht op dinsdag 4 sep 2018 18
Door Tieleman keukens is er voor sterrenwacht "Tweelingen" Spijkenisse een keuken gesponsord. En daar zijn we als leden heel erg blij mee! De oude keuken was inmiddels een jaar of 20 oud en de nieuwe keuken ziet er uit om door een ringetje te halen.
Zo kunnen we weer heel wat jaren door met deze prachtige keuken. Via deze manier willen we dan ook "Tieleman Keukens" nogmaals hartelijk danken voor onze gave keuken en hun welkom heten als donateur van sterrenwacht "tweelingen" Spijkenisse.
FOTO VAN STERRENWACHT
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aankooptraject”
Door Jan en Petra van Gils op woensdag 27 jul 2016 16
We hebben verschillende keukenzaken bezocht en Tieleman Keukens sprong er bovenuit voor wat betreft kennis en klantvriendelijkheid. Het ontwerp werd gemaakt door Robbert Deurloo, die ons ook steeds te woord stond en ons op ons gemak stelde. Geduldig heeft hij naar onze wensen geluisterd en dit omgezet naar een droomkeuken. Hij stond open voor onze vragen en gaf raad waar nodig. Eigenlijk precies zoals wij als klant geholpen willen worden.
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en professioneel”
Door Ria en Fred Wijnen op zondag 11 dec 2016 16
De beide monteurs hebben heel rustig en professioneel gewerkt. Er waren best grote problemen, zoals een scheve muur die nog overhelde ook. Maar op een rustige manier hebben ze alle problemen opgelost. De keuken ziet er heel erg mooi uit. Ook enkele weken later toen er een probleem optrad werd het probleem vakkundig opgelost. Onze volgende keuken, over 20 jaar hopen we, komt weer van Tieleman.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Arnoud op maandag 30 nov 2015 15
Al vanaf het eerste dag werd ik geweldig geholpen door het team van Tielemans Keukens. Ze zijn vriendelijk, vakkundig en meedenkend. Mijn nieuwe keuken is prachtig geplaatst. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door fam. Ponstein op zaterdag 18 jun 2016 16
Op grond van de positieve reacties van anderen zijn ook wij terecht gekomen bij Tieleman Keukens. En wat is dat voortreffelijk uitgepakt. Zowel de voorlichting en advisering (Maarten), als de planning en opmeting (Leo) en de montage en installatie (Martijn en Jos) waren geweldig en getuigden stuk voor stuk van kwaliteit, vakmanschap, accuratesse en klantgerichtheid. Wij zijn heel blij met en zeer tevreden over onze nieuwe Schüller-keuken. Een aanwinst waar we erg trost op zijn mede dankzij de uitstekende en prettige wijze waarop alles is gegaan. Wij kunnen Tieleman Keukens bij iedereen, die op zoek is naar een nieuwe keuken, dan ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door P van Dooren op zaterdag 18 aug 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden met de manier waarop wij zijn geholpen en toen de keuken werd geplaatst enkel maar lof voor deze jongens ze hebben heel netjes gewerkt en in 2 dagen was het klaar
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Bos op vrijdag 13 okt 2017 17
Bij deze wil ik even mijn dank uitbrengen aan alle medewerkers die hebben geholpen met het plaatsen van de nieuwe keuken. Zag er tegenop maar het is allemaal perfect gegaan ! De bloemen die zijn bezorgd zijn erg mooi en ik vind het erg attent. Mocht er nog iemand in mijn omgeving een nieuwe keuken willen hebben zal ik uw bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door I ten Barge op vrijdag 13 nov 2020 20
Perfectie! Bijna dagelijks kwam ik langs 'Tieleman keukens' op weg naar mijn werk. Al enkele erg positieve reacties gehad en nu wij aan een nieuwe keuken toe waren, richting Middelharnis gereden voor een bezoek aan 'Tieleman keukens'. Er is alle tijd genomen om tot de mooie keuken te komen, die nu inmiddels in onze woning staat. De mannen die de keuken plaatsten zijn echte vaklui, werken erg precies en nemen het werk zeer serieus, met als eindresultaat een schitterende keuken. We zijn erg blij de rit naar 'Tieleman keukens' gemaakt te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop Keller keuken”
Door P. Welter op vrijdag 17 aug 2018 18
We kochten een Keller keuken voor onze vakantiewoning. Het aankoop advies was zeer bekwaam. De keuken assemblage, bij ons niet onproblematisch, werd uitgevoerd door ervaren gespecialiseerd personeel. De AFTERSALE dienst had sneller kunnen worden behandeld, met tekortkomingen en extra verzoeken in aanmerking worden genomen. We zijn toch helemaal tevreden en zijn blij om elke dag te koken in onze keuken. Wij raden Tieleman keuken te allen tijde aan.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Schepman op dinsdag 30 okt 2018 18
Onze complete keuken via Tieleman Keukens is heel mooi geworden. Met dank en complimenten aan het hele team van Tieleman. Wij zijn ook blij dat we gebruik hebben gemaakt van de aannemer via Tieleman. Het totale resultaat is helemaal naar onze zin. Wij raden Tieleman zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door L Visser op vrijdag 23 jun 2017 17
Zeer tevreden over de verkoper van Tieleman.Hij dacht met ons mee. verkocht wat wij wilden kopen. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Ook de monteurs van Tieleman keukens zijn vakmensen. Alles in eigen beheer bij Tieleman dat geeft vertrouwen .
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Tieleman Keukens
aMiddelharnis , Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis, tel 0187 - 60 25 55
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.