Feedback
9,7

Tieleman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tielemankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tieleman Keukens
Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en zelfs daarbuiten. 100% klanttevredenheid is de basis van het doen en denken van alle medewerkers van Tieleman Keukens. Al meer dan 50 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens een positieve uitzondering. U kunt er op vertrouwen dat Tieleman Keukens er alles aan doet om deze eervolle positie te handhaven.

Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Naar aanleiding van onafhankelijke onderzoeken bij klanten, leveranciers en collega’s is Tieleman Keukens In 2003, 2004 en 2009 tot drie keer toe uitgeroepen tot de Beste Keukenspecialist van Nederland. Tieleman Keukens weet goed te scoren op alle relevante criteria voor de consument en is bovendien een welkome inspiratiebron. Criteria als klantvriendelijkheid, gedegen advies, breed assortiment, goede service en een eigen montageteam wogen zwaar mee.

In de unieke showroom van Tieleman Keukens te Middelharnis vindt u meer dan 70 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern. De showroom, op het kookeiland van Nederland, biedt nog veel meer: een professionele lunchroom met binnentuin, de LivingWall 3D keukenpresentatie op een scherm van 3 bij 4 (uniek in Nederland), een kinderbioscoop, een playstation centre, een Miele Experience Centre, twee enorme ruimtes met grepen, bladen, fronten. Kortom een ultieme keukenbeleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en inspirerende omgeving.


Ervaringen
Er zijn 191 ervaringen over Tieleman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren159 ervaringen
4 sterren25 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Niet opdringerig”
Door G van der Woude op woensdag 8 jul 2015 '15
Nieuwe keuken gekocht en hierbij zeer goed geholpen. Een pluspunt is dat men niet opdringerig is .De keuken laten plaatsen. Dit is zeer netjes en vakkundig gedaan. Ik raad Tieleman dan ook iedereen aan die een keuken wil gaan aanschaffen.
FOTO VAN G VAN DER WOUDE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Sterrenwacht op dinsdag 4 sep 2018 '18
Door Tieleman keukens is er voor sterrenwacht "Tweelingen" Spijkenisse een keuken gesponsord. En daar zijn we als leden heel erg blij mee! De oude keuken was inmiddels een jaar of 20 oud en de nieuwe keuken ziet er uit om door een ringetje te halen.
Zo kunnen we weer heel wat jaren door met deze prachtige keuken. Via deze manier willen we dan ook "Tieleman Keukens" nogmaals hartelijk danken voor onze gave keuken en hun welkom heten als donateur van sterrenwacht "tweelingen" Spijkenisse.
FOTO VAN STERRENWACHT
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Marjolein Baris op zondag 25 mrt 2018 '18
Keuken. Heel goed en vakkundig geholpen. Ik wil dit bedrijf zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Groot succes”
Door Theo Bohmers op donderdag 7 feb 2019 '19
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe Tieleman keuken, het hele proces van het begin tot het einde is naar volle tevredenheid verlopen. Speciale dank aan de monteurs, zij hebben een knap staaltje vakwerk afgeleverd. Ook de firma van Lenten en stukadoor Frank hebben keurig werk afgeleverd. Dit is nu de derde keuken die wij van Tieleman hebben en wederom een groot succes. Wij zijn onlangs van Spijkenisse naar Gelderland verhuisd maar omdat wij veel vertrouwen hebben in Tieleman hebben wij ondanks de afstand toch besloten bij Tieleman een keuken aan te schaffen. Ik zou iedereen aan willen raden een bezoek te brengen aan Tieleman Keukens in Middelharnis. Net als wij krijgt u daar geen spijt van.
FOTO VAN THEO BOHMERS
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“kan niet beter”
Door dhr. en mw. Schepers op dinsdag 6 jan 2015 '15
We zijn ongelooflijk tevreden over de keuken van Tieleman. Mijn vrouw en ik vinden allebei dat het resultaat onze hooggespannen verwachtingen nog overtreft. De keuken is nog mooier dan we dachten. We hebben een volledige, nieuwe keuken aangeschaft voor de jaren 60 bungalow die we hadden gekocht en gingen renoveren. Bij het ontwerp zijn we geduldig en vakkundig geadviseerd door een ontwerper van Tieleman. De keuken werd optimaal afgestemd op de beschikbare ruimte en op de stijl van de woning. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De montage is probleemloos en zeer zorgvuldig uitgevoerd. Kwaliteit is veel belangrijk dan snelheid bij Tieleman. De prijs van de keuken is correct (gelukkig niet van die onzinkortingen van 50%). De service kan niet worden overtroffen. Wie op zoek is naar een kwalitatief hoogstaande keuken, deskundig advies, professionele begeleiding, moet bij Tieleman zijn.
FOTO VAN DHR. EN MW. SCHEPERS
keuken Bergen op Zoom
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Fam. Hoogerwerf op woensdag 11 dec 2013 '13
Onze eerste keuken hebben we rond 1970 bij Tieleman gekocht, en omdat de service toen en door de jaren heen uitstekend was zijn we voor onze nieuwe keuken weer bij Tieleman wezen kijken. We werden er vriendelijk ontvangen en de adviseur heeft een goed plan voor ons gemaakt waar we meteen voor vielen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en ook weer uiterst tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Tieleman. Kortom, het is helemaal goed.
FOTO VAN FAM. HOOGERWERF
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door De Man op maandag 29 jul 2013 '13
De familie de Man wil Tieleman Keukens bedanken voor de correcte wijze van het plaatsen van onze keuken. Het vakkundige personeel die alle aanpassingen met je bespreekt voor zij over gaan met het aan brengen van het onderdeel. Wij zijn er heel blij mee dat we gekozen hebben voor Tieleman keukens wat een fijne zaak! Nogmaals bedankt namens de fam de Man.
Reactie of foto toevoegen
“Tien met griffel”
Door J.Mackloet op donderdag 19 apr 2018 '18
We hadden geen afspraak gemaakt gingen zomaar even kijken. We stelden een vraag aan verkoper en hij heeft ons fantastisch geholpen, gelijk tekening gemaakt en vervolg afspraak gemaakt. Hij heeft het toen perfect uitgewerkt en de prijs erbij. Monteurs ook vakmensen, dikke tien met griffel.
Reactie of foto toevoegen
“Monteurs zijn echte vaklui”
Door Familie J., Barendrecht op woensdag 12 mrt 2014 '14
Voor onze nieuwe keuken zijn we bij meerdere keukenleveranciers geweest en omdat de ouwe baas een kennis van mijn moeder is zijn we ook bij Tieleman in Middelharnis wezen kijken. De klantvriendelijkheid en de service zijn goed en in eerste instantie zijn alle afspraken nagekomen. Nadat we de keuken echt in gebruik hadden genomen merkten we dat de verlichting niet optimaal was. We hebben doorgegeven dat er twee lampjes bij moesten komen. Bij de montage was gebleken dat er laatjes verkeerd geleverd waren en ook dat de plint niet helemaal goed was. De bedoeling was dat dit in een keer opgelost zou worden maar dit is helaas niet goed gecommuniceerd. De afspraak is nu dat dit in mei voor elkaar gaat komen, zodat de keuken dan echt af is. De monteurs zijn overigens nette jongens die meedenken en ter plekke advies geven. Ze wijzen je op de voor- maar ook op de nadelen van een bepaalde oplossing, het zijn echte vaklui die precies weten waar ze mee bezig zijn. Volgens Hr Tieleman moet een keuken kopen een feest zijn,dat klopt ,maar het is een nog groter feest om als kookliefhebbers in onze nieuwe keuken te koken.
FOTO VAN FAMILIE J., BARENDRECHT
Reactie of foto toevoegen
“Maak een afspraak”
Door Ilse op vrijdag 8 dec 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht bij Tielemans & vanaf het eerste moment hebben wij top service gehad! Na het maken van een 1e afspraak hebben wij op verzoek de bouwtekening van onze woonkamer gemaild. Bij ons eerste bezoek aan Tielemans was deze tekening al benut/bewerkt om direct aan de slag te gaan & een keuken naar wens in te tekenen. Robbert Deurloo was onze adviseur & heeft goed maar vooral ook persoonlijk advies gegeven. Er werd constant meegedacht met ons & de kennis van Robbert was compleet en up to date! Alle tips en ideeen rondom onze keuken stuurde hij ook gelijk door per email. Robbert gaat echt voor service! Ook na de aankoop van de keuken (tekenen voor offerte) staat Robbert altijd voor je klaar bij vragen. Het gehele proces - van 1e afspraak tot montage- kan je goede service van Tielemans verwachten. De heren van montage waren dan ook erg professioneel! Wij raden Tielemans zeker aan. Zorg wel dat je een afspraak maakt voordat je langs gaat..ook al heb je maar enkele vragen. De/je adviseurs zijn eigenlijk constant bezet dus zonder afspraak is het lastig vragen te stellen/iets na te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaringen”
Door Jan Lankhuijzen op vrijdag 2 feb 2018 '18
Net als bij de eerste keuken, hebben wij ook bij de tweede keuken weer hele goede ervaringen met Tieleman keukens. Geen probleem maar een uitdaging zei de monteur, en het is geweldig opgelost! Geen gezeur, en een hele goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Tineke Brouwer op zondag 28 aug 2016 '16
Onze ervaring is uitstekend, hartelijk dank aan verkoper Jeroen voor zijn deskundig advies,en een groot compliment aan Martijn Remco en Ronald voor het plaatsen van de keuken,ondanks de hitte hebben ze keihard gewerkt,De keuken is fantastisch geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid en service zijn super”
Door Yoka Kreft op maandag 31 mrt 2014 '14
Op familiebezoek naar Middelharnis rijden we altijd langs de showroom van Tieleman en voor onze nieuwe keuken besloten we om daar eens naar binnen te gaan. We hadden zelf een ontwerp op papier gezet, maar uiteindelijk hebben we toch volmondig voor het ontwerp van Tieleman gekozen, dat overigens totaal anders was dan het onze. Helaas ontbrak bij de plaatsing de glazen achterwand, in de fabriek in Italië had men de opdracht hiervoor niet goed verwerkt en omdat de bouwvak er net tussen viel hebben we daar een paar maanden op moeten wachten. Een klein minpuntje is het aanrechtblad, we wilden absoluut geen glanzend blad en inmiddels zijn we gelukkig aan de nadelen van het gekozen gezoet granieten aanrechtblad gewend. Het was ons wel verteld, maar achteraf gezien hadden we het prettig gevonden als ons nog duidelijker was gezegd dat je hier echt alles op ziet, zelfs een fles water laat een kring achter. Onlangs zijn we nog even in Middelharnis langs geweest met de foto’s en we kregen weer een heerlijke lunch aangeboden, wat een verwennerij, het restaurant alleen al is een omweg waard.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door SB op donderdag 23 jul 2015 '15
Onze keuken heeft zaterdagavond de vuurproef gehad: de eerste verjaardag in ons nieuwe huis. En we zijn nog steeds erg blij met deze 'bar'-indeling: erg praktisch. Dus Robbert, nogmaals bedankt voor je advies!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden ermee”
Door mevr Van Oostenbrugge op donderdag 15 jun 2017 '17
via Woon Goed Flakkee mocht ik een nieuwe keuken uitzoeken en zijn we uitstekend geholpen en op de geplande datum is de keuken snel en vakkundig geplaatst door Jordi Hotting en een collega ben er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en vakkundig”
Door Anita Verhagen op dinsdag 28 aug 2018 '18
Gewoon even tussendoor in onze tijdelijke huurwoning in 2 dagen een keuken geplaatst terwijl dat helemaal nog niet in hun planning stond. Echt top!! Dat geeft ook veel vertrouwen voor de keuken in onze nieuwe koopwoning straks. De aankoop van die uiteindelijke keuken was sowieso al een feestje. Snel, vakkundig en de latere aanpassingen van onze kant werden zonder problemen en binnen no time verwerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Solide bedrijf”
Door Familie Buitink op woensdag 15 jan 2014 '14
Nadat we ons goed op de keukenmarkt georiënteerd hadden hebben we besloten met Tieleman in zee te gaan. Misschien niet het goedkoopste adres, maar wat een prettig bedrijf. De kwaliteit van de adviezen was voortreffelijk, er werd ook goed naar alternatieven gekeken, het budget werd in de gaten gehouden, er werd zeer nauwkeurig ingemeten en de plaatsing werd door vaklui gedaan. Bij Tieleman staat men open voor de klant, en dat vind je in alles terug.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jan Bezuijen op maandag 8 jun 2015 '15
Super blij met onze nieuwe keuken in het kantoor pand! Tieleman keukens het was en is een feest..... Zowel de behandeling en ontvangst in de showroom. Dank jullie wel voor de super service en alles er om heen!
FOTO VAN JAN BEZUIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 9 jaar”
Door J.M. de Jonge op dinsdag 27 mrt 2018 '18
9 jaar geleden hebben wij een keuken gekocht, onlangs was er iets aan de koelkastdeur en even later aan een keukenkastje, wij gingen er vanuit dat dat voor onze rekening was na 9 jaar, maar alles is gratis verholpen, dat is toch wel een hele goede service. nogmaals bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“totaal ontzorgd”
Door fam. H. van der Poel op dinsdag 25 nov 2014 '14
Tieleman maakt zijn belofte van "totaal ontzorgd"een keuken te plaatsen helemaal waar.Vanaf het allereerste contact met verkoper Robbert Deurloo tot het plaatsen van de laatste radiator is alles uiterst prettig en efficient verlopen. De verkoper begreep goed wat wij wilden en droeg ook slimme oplossingen aan en alle mensen die betrokken waren bij het voorbereidende werk en bij het plaatsen van de keuken deden hun werk rustig en heel zorgvuldig.Het resultaat is een prachtige keuken. wij kunnen dit bedrijf echt aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Een feestje was het”
Door Fam. R.M. Gagliardi op dinsdag 19 nov 2013 '13
Bij de voorbereidingen voor ons nieuwe 55+-appartement kwamen wij voor de keuken via mond tot mond reclame bij Tieleman uit. "Een keuken kopen moet een feestje zijn" las ik op de website en je denkt: gaan we dat echt meemaken? Een bezoek aan de prachtige zaak liet ons veel zien, ook ver buiten ons budget. Adviseur Michael Dollimore hielp ons geweldig en binnen ons budget een Keller keuken gekocht met goede apparatuur. Er moesten in ons appartement eerst 3 stopcontacten verplaatst worden in een dragende muur van gewapend beton. Deze klus werd gedaan door een elektricien, weer zo'n vriendelijke man. Bijna aan het eind kwamen we even kijken en zagen stofwolken beton, damschijven uitgezaagd beton, dik betonijzer en gruis, het zag er niet uit. Na afloop werd alles brandschoon opgeruimd, geen beton stof of gruis meer, het was keurig netjes allemaal! Daar word je dan toch een beetje stil van. Wat een bedrijf! Johan, Joop en later Michel hebben de keuken geïnstalleerd. Ook nu weer, heel precies werkende mannen, zeer vriendelijk en ook ongevraagd goede informatie verstrekkend over de keuken, de apparatuur en het onderhoud daarvan. Johan loste tussen neus en lippen door ook even een probleem op met de warmwater druk en halverwege de tweede dag was alles aangesloten en gedemonstreerd. Ook nu werd aan het eind alles weer opgeruimd, gestofzuigd en geveegd. Wij mochten niets doen. Ongelooflijk! Dan staat die keuken daar, op een haar na helemaal af, de lampjes aan boven het prachtige blad en dan sta je toch heel trots te glunderen. Een feestje was het, we hebben het mee mogen maken!
Reactie of foto toevoegen
“Tieleman Keukens”
Door Niek Oosters op woensdag 7 sep 2016 '16
Keukencentrum Tieleman uit Middelharnis "met recht de beste keukenspecialist van Nederland". In het jaar 2000 hebben wij een keuken gekocht bij keukencentrum Tieleman. In de afgelopen 16 jaar is er wel eens een onderdeel stuk gegaan zoals bijvoorbeeld een scharnier van de oven. Eén telefoontje en het werd direct gemaakt en garantie!!
Nu in 2016 ging op verschillende plaatsen van de deurtjes de folie los zitten. Ik dacht zou ik durven bellen of er nog garantie is? Toch gebeld en wat denkt u, na 16 jaar wordt dit zo keurig opgelost met een beperkte bijdrage van onze kant dat ik dit graag wil melden op de verschillende moderne media. Nadat er contact geweest was met de service afdeling werd direct een voorstel gedaan over geheel nieuwe deurtjes met een grotere eigen bijdrage of alle keuken fronten demonteren en door een erkende meubelspuiter laten spuiten met een beperkte eigen bijdrage. Die keuze hebben we gemaakt. In een kleur te bepalen door de klant. Mijn vrouw en ik hebben gekozen voor oud grijs-blauw. We hadden eerst vanillekleur . Het resultaat is voor ons 100% geslaagd. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het spuitwerk en het personeel van Tieleman die alles kwam demonteren en monteren. Zelf toen ik een vraag stelde over een kapotte spotjes in het plafond werd dit ook nog gerepareerd. Dus voor ons is Tieleman met recht de beste keukenspecialist van Nederland.
Niek en Diana Oosters, Stellendam.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Xander Keuvelaar op vrijdag 4 aug 2017 '17
Bij Tieleman namen ze ruim de tijd tijdens het uitzoeken van onze keukens. We vonden het vooral prettig dat ze zich aan de gemaakte afspraken hielden. Niet alleen voor het plaatsen, maar ook toen onze gaspit een keer haperde stond er binnen twee dagen iemand op de stoep om het probleem te verhelpen. Super!
Reactie of foto toevoegen
“De perfekte keuken”
Door Jelle op donderdag 15 aug 2013 '13
Ik wil George en de rest van de Tieleman-organisatie bedanken voor de mooie keuken, de perfekte plaatsing en service. Gisteren op de namiddag kwam monteur Jasper nog even langs om te vragen of er mogelijk nog op- en aanmerkingen waren. Hij heeft enkele kleine puntjes verbeterd en nog enige uitleg gegeven omtrent het gasfornuis. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Fam. Pols op donderdag 26 okt 2017 '17
​​Wij willen iedereen die een mooie keuken zoekt Tieleman aanraden. Ten eerste is de showroom in Middelharnis van een hele andere ordere dan dan alle andere keuken leveranciers, netjes, fris, tot in de puntjes verzorgt, vol met mooie keukens die allemaal mooie details bevatten, ze staan ook allemaal op een bijpassende vloer, wat je een goed beeld geeft (tov een loods vol met pak hem beet blauw vloerbedekking). Vervolgens word er bij het ontwerp gekeken naar wensen en een estetisch optimaal ontwerp (qua lijnenspel en kleuren) , en niet naar het selecteren van producten waaroip het meest word verdient. En dit alles door een ervaren vakman, die rustig te tijd voor je neemt en als doel heeft om een mooie keuken te ontwerpen voor je. Resultaat is dan dus ook een zeer mooie keuken met kwaliteit spullen, die je het idee geeft dat ie ''af is'' en dit alles voor een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige tevredenheid”
Door Wendy op maandag 15 jul 2013 '13
Hebben een paar maanden geleden een keuken gekocht bij keukencentrum tieleman, naar volledige tevredenheid over de manier waarop wij zijn geholpen. Konden in de avonduren langskomen wat ook al heel prettig was met het oog op werk overdag en zo konden we in alle rust ons laten adviseren en rondkijken. We hadden wel een bepaald beeld van hoe dat we het wilde maar hadden helemaal geen idee wat de mogelijkheden waren, maar hadden een goede verkoper die daar precies op in speelde en goed advies gaf. En konden door de 3D tekening een heel Goed beeld kregen hoe dat het er uit kwam te zien. En doordat er genoeg staat van prachtige voorbeelden in de showroom hadden we al snel het gevoel dat we op de goede plaats zaten. Service en plaatsen word daardoor ook heel professioneel daar vertrouw ik op en verheug me op het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig”
Door Van Zwol op donderdag 18 jul 2013 '13
Prima personeel. Zeer deskundig en hebben goede ideeën en oplossingen. Duur dat wel, maar dan heb je wel kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk en klantvriendelijk”
Door John & Wendy op woensdag 28 mei 2014 '14
Op qasa hadden wij veel positieve ervaringen gelezen over Tieleman en daarom zijn wij hier naar toe gegaan. De mensen van Tieleman staan voor vakwerk. De keuken is keurig gemonteerd, geen haastwerk, maar men neemt echt de tijd voor de klant. Wij hadden een zeer strakke planning uiteindelijk door de onverwachte vroeggeboorte van onze tweede zoon, maar ook daar werd prima en flexibel mee omgegaan, terwijl de netheid niet uit het oog verloren werd. Alles werd keurig en opgeruimd achtergelaten. Kortom: Tieleman Keukens zouden wij iedereen aanbevelen, van de verkoop tot installatie wordt alles keurig en correct afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Scheurwater op vrijdag 7 sep 2018 '18
Al voor de eerste paal was geslagen waren wij in de showroom in Middelharnis om ons te verdiepen in de mogelijkheden. In een zeer prettig gesprek met Rob Leeuwenburgh hebben wij onze vragen gesteld en onze wensen duidelijk gemaakt. Het eerste ontwerp van Rob was voor ons meteen een schot in de roos. Uiteraard hebben wij de configuratie van de keuken naderhand nog iets bijgeschaafd, maar de basis van het ontwerp is gebleven zoals in de eerste opzet. Aangezien onze woning ongeveer een jaar na bestelling van de keuken is opgeleverd, ging er nog een behoorlijke tijd overheen. In die tijd hebben we af en toe contact gehad over het leidingwerk en de voorlopige planning, hetgeen ook prettig verliep. Voor de oplevering heeft Tieleman in onze woning gecontroleerd of het leidingwerk op de afgesproken plek was geplaatst om eventuele ongewenste verrassingen te voorkomen. Onlangs is de keuken in drie dagen geplaatst door de vaste monteurs van Tieleman, Corné en Remco. Wat een verademing om dat soort vakmannen over de vloer te hebben! Vriendelijk, beleefd, netjes, zeer vakkundig en ze hebben goed gereedschap bij zich. De keuken is exact zoals wij hem in het ontwerp voor ogen hadden en alles klopt en is goed in verhouding. De monteurs kunnen een keuken maken of breken; onze bijzondere dank gaat uit naar deze twee professionals! Wij kunnen iedereen Tieleman Keukens van harte aanbevelen; keep up the good work!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrevovatie”
Door fam. V. op vrijdag 20 apr 2018 '18
Wij hebben reeds 2x een nieuwe keuken bij Tieleman gekocht en nu heeft er een renovatie plaats gevonden, omdat de folie na 18 jaar los liet. Prima geholpen, prima service!
FOTO VAN FAM. V.
Gerenoveerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Roodnat op zaterdag 28 okt 2017 '17
We hebben een prachtige keuken. Helemaal gemaakt naar onze wensen. Uitstekend geadviseerd door Nico. Door vakmensen geplaatst! We zijn er blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door RdB op maandag 16 mrt 2015 '15
In tegenstelling tot enkele concurrenten was er bij Tieleman geen sprake van "agressieve" verkoop. Er werd goed meegedacht. Voor mij zijn dit belangrijke punten. In deze branche is overigens een prijsvergelijk vrijwel niet mogelijk. Het is een complete keuken met alle inbouwapparatuur. Drie dagen monteurs in huis gehad om de keuken te plaatsen. Deze waren bijzonder vriendelijk en vakbekwaam. De keuken ziet er gelikt uit! De woning werd eerder opgeleverd dan gepland, maar bleek voor Tieleman geen probleem. Zij zijn bijzonder flexibel met afspraken. Kortom, een aanrader.
FOTO VAN RDB
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect verlopen, complimenten aan Tieleman Keukens”
Door Fam. Bakker op dinsdag 29 jul 2014 '14
Wij willen via dit bericht onze tevredenheid overbrengen. Van de aankoop tot en met de laatste opleverpunten, is alles perfect verlopen. De adviezen over hoe de keuken in te delen zijn goed uitgepakt. De keuken is prachtig geworden. De keuken is geplaatst door Jan en Leo en Andre heeft vandaag de laatste werkzaamheden afgehandeld. Stuk voor stuk aangenaam gezelschap, zeer vriendelijk en vakkundige mensen. Kortom wij zijn zeer tevreden! Met vriendelijke groet, Fam. Bakker Vlaardingen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Egas op vrijdag 21 sep 2018 '18
Hier een review van een zeer tevreden en blije familie. Na breken , boren , zagen en bouwen staat onze nieuwe keuken er dan ! Alles precies zoals we het ons het gewenst en voorgesteld hebben. Wat een vakmannen zeg... Piet en André. Het was ontzettend leuk voor hen dat gisteren op het allerlaatste moment (om 16.30) de juiste handgrepen nog bezorgd werden. Het is allemaal zo zorgeloos en soepel verlopen. Grote complimenten voor iedereen. Gistermiddag afgesloten met koffie en gebak. Vandaag keuken poetsen en inrichten. Dat is het leukste werk natuurlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het verkoopproces”
Door Lilian Bliek op donderdag 18 okt 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over het verkoopproces, het inmeten en plaatsen van de keuken. Dagelijks genieten we van onze nieuwe keuken. Klein aandachtspunt: 2 onderdelen moesten worden nageleverd. Hiervoor hebben 2 x contact moeten opnemen en duurde onnodig lang. Dit bleek later een intern een misverstand.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Henk en Ine Beekers op donderdag 24 jan 2019 '19
Wij hebben een Mereno keuken gekocht via verkoopadviseur Ad Paens met apparatuur van Siemens en Miele. Het gehele proces van aankoop, advies, afspraken, plaatsing en oplevering verdient een groot compliment.
FOTO VAN HENK EN INE BEEKERS
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Ellis bwnr 25 op zondag 7 jul 2013 '13
Meer dan een jaar geleden heeft Michael Dollimore geholpen met onze keuken voor Abeelhof in Rotterdam. Ik ben trots en dankbaar voor onze mooie keuken. We zijn er heel blij mee en bij deze wil ik Michael bedanken voor de goede hulp en service. E. Delken
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door van Marion op maandag 27 nov 2017 '17
Een bijzondere vorm en mate van dienstverlening. Elk probleem wordt onmiddellijk aangepakt. Een prachtige keuken is het resultaat. Hulde!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Alja op maandag 4 mrt 2013 '13
Vorig jaar keuken gekocht, nog niet geleverd dus dat moet nog blijken, maar zeker goed gevoel gekregen bij de koop. leverancier via de voorkeur projectontwikkelaar, nergens anders geweest, 2e afspraak keuken gekocht. goed gevoel, eerlijk contact, goed meedenken, niks opdringen, niet het typische verkoopverhaal dat we bijv. bij de badkamerzaken wel tegenkwamen, waarin heel erg gestuurd wordt en zeker niet geluisterd wordt naar wat de klant wil.
Reactie of foto toevoegen
“Service heel goed”
Door Chantal van 't Hof op dinsdag 5 aug 2014 '14
Omdat we via via alleen maar goede verhalen over Tieleman hadden gehoord en we niet zo van prijsvechters houden zijn wij niet eerst naar andere zaken gegaan maar direct naar Middelharnis. Uit eigen ervaring kan ik nu ook zeggen dat het een goed adres is, ze hebben ons uitstekend geadviseerd en alle afspraken zijn volgens plan nagekomen. Bij de montage bemerkten de monteurs dat er een deurtje beschadigd was, zij hebben ons dit direct gezegd en ervoor gezorgd dat er een ander deurtje kwam. Verder is alles probleemloos verlopen en wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Drie maal chapeau”
Door Familie Van der Stel op zaterdag 22 jun 2019 '19
Wij hadden maar 1 probleem ........ dat we geen klachten hadden. En dat is even wennen na een eerdere verbouwing via een ander (landelijk) bedrijf. En dan hebben we echt ons best gedaan om te zoeken naar wat er verbeterd moet worden. Maar dan doen we al die goede dingen/verrassingen enorm te kort. Bij elke stap in het gehele proces hebben wij ons klant gevoeld. Dat dit nog bestaat! Chapeau, chapeau, chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig ontwerp”
Door Mevr. Swildens op woensdag 26 mrt 2014 '14
Omdat mijn schoonouders een keuken van Tieleman hebben en erg tevreden zijn over de service zijn we aanvankelijk ook bij Tieleman wezen kijken. Jammer genoeg troffen we een verkoper die naar ons idee niet optimaal functioneerde en daarom zijn we bij andere keukenleveranciers gaan kijken. Maar uiteindelijk zijn we toch weer teruggegaan naar Tieleman en hebben om een andere verkoper gevraagd en dat klikte meteen heel goed. Wat ik prettig vond is dat hij zoveel aandacht aan het ontwerp heeft besteed om onze wensen voor 100 % te verwezenlijken, alle registers werden bij wijze van spreken open getrokken. Over dit ontwerp, dat goed doordacht is en met vakmanschap gemaakt, zijn we heel tevreden, met name ook over de speciaal voor ons ontworpen kast. Ook heel prettig vond ik dat je bij de plaatsing verder nergens omkijken naar hebt, de stukadoor en de elektricien worden door Tieleman geregeld en ingepland. De keuken kon niet in een keer worden geplaatst omdat het aanrechtblad te laat geleverd werd, gelukkig kon ik in die tussentijd wel gewoon koken. We wachten nu alleen nog op een nieuwe bestekbak voor de vaatwasser, maar dat zal ongetwijfeld gauw in orde komen.
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door M.Looijaard op vrijdag 11 dec 2015 '15
Wonend in Zoetermeer, heeft Tieleman keukens zelfs op sinterklaasdag binnen 2 uur na melding een vervangende vriezer en koelkast geleverd. was Atag apparatuur. gisteren nieuwe koelvriezer geleverd door Atag (ook heel snel en klantvriendelijk) vandaag heeft Tieleman de vervangende spullen (die verschrikkelijk in de weg staan) al weer opgehaald. Hulde aan zo'n klantvriendelijk bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Jordi Smit op woensdag 18 mei 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze keuken van Tieleman Keukens. Zelfs na de plaatsing bleef het contact erg goed voor enkele servicepuntjes. Nu genieten wij dagelijks nog meer van de allerlekkerste maaltijden!
Reactie of foto toevoegen
“Een genot”
Door Fam. Roze op donderdag 3 okt 2019 '19
Wij hebben in 2018 onze droomkeuken samengesteld met de hulp van Gerwin den Beste. Het maakte niet uit of we 1x of 10x langskwamen om nog dingen aan te passen. We werden elke keer opnieuw even vriendelijk en enthousiast geholpen. Nu zijn ze afgelopen maandag begonnen met het opbouwen van de keuken. In eerste instantie denk je van ohhh einde van de dag staat de keuken. Niets in minder waar want Jasper en Roland leken wel 2 chirurgen die te werk gingen. Alles moest tot op de millimeter goed. Zelfs over het aanleggen van de Bora kookplaat en de kitrand daarom heen werd een hele discussie gestart want het moest perfect van de keukenmannen. Als klant is het een genot om naar het opbouwen van een keuken te kijken als er 2 mannen zo gedreven en minutieus een keuken opbouwen. Wij willen Gerwin, Jasper en Roland heel erg bedanken voor het realiseren van onze droomkeuken. En als jullie een keer in de beurt zijn de koffie of het bier staat klaar voor jullie. Groetjes Fam Roze uit Rhoon
FOTO VAN FAM. ROZE
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettige ervaring”
Door Birgit PlasmeijerKobiella op vrijdag 23 okt 2015 '15
Een erg prettige ervaring van het eerste bezoek aan de showroom tot aan de plaatsing van de keuken. Zeer professioneel en het resultaat is gewoon prachtig. Wij vinden tieleman keukens een absolute aanrader. En wij zijn super blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam C.A. den Boer op donderdag 15 mrt 2018 '18
We zijn tevreden met het plaatsen van onze keuken. Het instaleren is met vakmanschap gebeurd en uiterste precisie. We hopen er met veel plezier in te kunnen koken en werken. Ik zal zeker mensen aan raden om naar jullie bedrijf te gaan. Als nog bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Hoge verwachtingen worden overtroffen”
Door Pat J. Belgie op vrijdag 26 jul 2013 '13
We moeten zeggen dat de Nederlandse efficientie ons bevestigd heeft wat er zovelen over Tieleman zeggen..de top en dat zal ik aan mijn patienten ook doorvertellen. Alles is hier naar wens verlopen en het geleverd product en kwaliteit bevestigt dus wat er zovelen over Tieleman zeggen en schrijven... Voor George een dikke pluim op je hoed om dit project zo goed ingevuld te hebben en ook al zijn er verschillende zittijden voor nodig geweest , het eindresultaat is gewoon fantastisch. Jullie hebben zeker overtuigde kopers die heel erg blij zijn met alles.
Reactie of foto toevoegen
“Jarenlang goede service”
Door H & M uit Brielle op zaterdag 11 feb 2017 '17
thema: succesformule van Tieleman
Beste tieleman, De familie VG uit Vlaardingen heeft onlangs (voor hun nog te bouwen huis) via u een keuken besteld. Toen werd door u gevraagd hoe ze zo bij Tieleman verzeild geraakt waren. In 2015 heeft de familie VG onze keuken bezichtigd. Daar zij grootse bouwplannen hadden adviseerden wij hen jullie showroom te bezoeken daar wij zeer tevreden zijn over jullie bedrijf. In 2008 lieten wij nl. een woonkeuken en bijkeuken aanbouwen. Vroegtijdig zijn we gaan oriënteren en belanden in de Tielemanfilialen in Spijkenisse en Melissant. We waren al snel overtuigd dat de keuze op een Tielemankeuken zou vallen. Inmiddels was in Middelharnis het nieuwe filiaal geopend en daar hebben we toen onze keuken besteld. Het maakte niet uit op welke locatie Tieleman ook zat wij hebben ervaren dat het personeel altijd klantvriendelijk was. Verkoop-ontwerpers hadden bij ons veel creatieve vrijheid omdat we zelf de afmetingen van de aanbouw nog konden bepalen. Opvallend was dat de meeste verkopers van de goedkopere keukenzaken deze vrijheid niet aankonden. Ze kregen het benauwd van de vrijheid van afmetingen en er kwam maar geen geschikt ontwerp uit hun handen. Zij waren blijkbaar gewend aan het werken met onrendabele keukenmaten, creëerden asymetrische onrustige vaste ontwerpen met noodzakelijke opvulkastjes en- stukjes als oplossing want zelfs wij kregen zo'n ontwerp en daar moesten wij het mee doen. Ook hadden we bij deze bedrijven onze bedenkingen over duurzame kwaliteit, montage, service en voortbestaan van het bedrijf. Deze situaties hadden we helaas eerder meegemaakt. Bij Tieleman daarentegen dachten ze wel creatief en adviesgericht mee met onze wens van een woonkeuken met eyecatherverbinding naar de woonkamer. Wij wilden onze oude glazen – rvs design afzuigkap met een locatie tussen 2 nog te ontwerpen ramen een heel nieuw leven inblazen ipv een traditioneel raam boven de spoelbak. Van groot belang was dat ze bij Tieleman de uitdaging aangingen, met een mooi passend ontwerp kwamen maar ze ons wel geheel vrij lieten bij de beslissingen. Dus geen mening of idee werd ons opgedrongen door bijvoorbeeld steeds af te leiden met prijskortingen, kadobonnen en ultimatum ( zoals bij andere zaken wel gebeurde). Het installeren werd door vriendelijk, rustig en fatsoenlijk personeel verricht. Zowel onze oude apparatuur als de nieuwe keukenkastjes werden met zorg geplaatst. Ook al verliep niet alles vlekkeloos de problemen werden steeds snel en vriendelijk opgelost. Bij mijn familie en andere bekenden heb ik jullie jarenlange goede service al in de jaren 90 gezien. Ook dit is 1 van de redenen waarom wij nu gekozen hadden voor een Tieleman-keuken ( ook al is die duurder) en wij steeds in onze omgeving reclame voor jullie bedrijf maken. Het uitkiezen en kopen is een leuke uitdaging die slechts in een aantal dagen verricht is, maar de duurzaamheid van de producten en de naservice zijn belangrijk en beslaan hopelijk ook voor ons nog heel veel jaren. Wij zijn natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar uw creatieve ontwerp en de uitvoering van de keuken van familie VG, maar we moeten helaas nog lang nieuwsgierig blijven daar de eerste paal van hun huis nog niet geslagen is. Met vriendelijk groet, H & M uit Brielle
Reactie of foto toevoegen
“Een en al kwaliteit”
Door Peter van Dartelen op woensdag 4 apr 2018 '18
Dit is mijn derde keuken van Tieleman Keuken. De eerste gekocht in 1984. De tweede in het jaar 2000 en de derde dit jaar in 2018. Op advies van mijn toenmalige buurman ben ik in 1984 bij Tieleman Keuken terecht gekomen. In 1984 was Tieleman Keuken nog een kleine keukenleverancier in Melissant, maar toen al met een topkwaliteit qua advisering, installatie en nazorg. Met mijn tweede keuken was het weer top. Dus voor mijn derde keuken kon ik niet anders dan weer naar Tieleman Keukens in Middelharnis toe gaan. En weer is het zorgeloos. Van de advisering tot aan de installatie is het één en al kwaliteit. Alles klopt gewoon. Dit komt mijn inziens door de vakkundigheid van alle medewerkers van Tieleman, van receptionist, adviseur tot aan installateur. Ook de eigen keukenmontage-afdeling van Tieleman is een groot pluspunt. Geen discussies tussen montage en verkoop. Tieleman Keukens levert wat er verwacht wordt binnen de afgesproken planning. Voor mij was het kopen van een keuken wederom een feest !
FOTO VAN PETER VAN DARTELEN
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Marielle Klink op dinsdag 3 feb 2015 '15
Wij hebben een hele goede ervaring met Keuken centrum Tieleman. Goed en vakkundig geholpen, door de verkoper die helemaal met ons mee dacht. En zo met ons de keuken realiseerde. Met alle inbouw apparatuur. En het plaatsen door ervaring monteurs maken het compleet. Wij zijn heel tevreden, ook het meedenken vd monteurs en samen tot een oplossing komen in goed overleg. Het waren ook gezellige dagen. Prijs-kwaliteit is uitstekend. Een dikke 10 voor jullie!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi opgeknapt”
Door L Koornneef op zaterdag 22 nov 2014 '14
Onze keuken was aan een opknapbeurt toe, maar het aanrechtblad en de apparatuur wilden we behouden. Verkoper langs geweest om mogelijkheden door te nemen en was geen probleem. Offerte op laten maken en even langs geweest om wat keuzes te maken en de bestelling definitief te maken. De weken daarna hadden wij nog wat vragen en opmerkingen. Er kwam weer iemand langs om de punten door te nemen en werden zonder kostenverhoging opgelost. een paar weken voor de plaatsing kwam er nog iemand langs voor de definitieve controle op maten en volledigheid. Een toen werd de keuken vervangen. Uit de kunst ! Vriendelijke en meedenkende monteurs die duidelijk lieten merken kennis van zaken te hebben. De werkzaamheden verliepen volgens plan en duurden zoals vooraf aangegeven. Ziet er heel netjes uit en wij genieten er nog elke dag van. Een aanrader hoor 'Tieleman keukens' !
Reactie of foto toevoegen
“Positief in alle opzichten”
Door jh logger op dinsdag 29 aug 2017 '17
Positief in alle opzichten van presale tot aftersale.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door fam. Ponstein op zaterdag 18 jun 2016 '16
Op grond van de positieve reacties van anderen zijn ook wij terecht gekomen bij Tieleman Keukens. En wat is dat voortreffelijk uitgepakt. Zowel de voorlichting en advisering (Maarten), als de planning en opmeting (Leo) en de montage en installatie (Martijn en Jos) waren geweldig en getuigden stuk voor stuk van kwaliteit, vakmanschap, accuratesse en klantgerichtheid. Wij zijn heel blij met en zeer tevreden over onze nieuwe Schüller-keuken. Een aanwinst waar we erg trost op zijn mede dankzij de uitstekende en prettige wijze waarop alles is gegaan. Wij kunnen Tieleman Keukens bij iedereen, die op zoek is naar een nieuwe keuken, dan ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Schuller keuken”
Door Van der Zwet op dinsdag 30 aug 2016 '16
We hebben een Schullerkeuken gekocht bij Tieleman: fantastisch geadviseerd door Robbert Deurloo. De plaatsing en montage verliep ook prima! Later kwam Corne nog eens alles nalopen.
We genieten nu volop van een prachtige Tieleman keuken!! En kunnen deze zaak van harte aanbevelen!
FOTO VAN VAN DER ZWET
Prachtige Tieleman keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg deskundig”
Door Dimitri op maandag 4 mei 2015 '15
Deskundige begeleiding bij de aanschaf van onze Tieleman keuken. Er wordt goed met je meegedacht over het ontwerp. Zeer tevreden met onze keuken. Prima service zeker ook na het plaatsen. De after sales service is zeer goed. Kleine probleempjes worden snel en zonder kosten verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken bij Tieleman”
Door P. Stolk op maandag 29 aug 2016 '16
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Tieleman Keukens. En ook deze keer zijn wij uitstekend geholpen en begeleid bij het uitzoeken van de keuken. Fijn dat ze met je meedenken. Voor het plaatsen van de keukens hebben ze eigen monteurs die hun werk erg goed doen. Kortom, ook deze keer weer uitermate tevreden over Tieleman Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd voor je”
Door Diana op woensdag 16 jul 2014 '14
Voor de nieuwe keuken heb ik me via Internet en bezoeken bij andere keukenzaken goed georiënteerd. Bij mijn bezoek aan Tieleman kreeg ik het gevoel geven dat het helemaal om mij draaide. Ze denken met je mee en geven in alles deskundig advies. Alle afspraken zijn goed nagekomen en de levering is volgens de planning verlopen. Kleine mankementen werden adequaat en direct opgelost. De prijs/kwaliteit verhouding en de service zijn uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geplaatst”
Door Marjan Graveland op woensdag 11 mei 2016 '16
Er is heel veel keus en ik zag eerlijk gezegd door de bomen het bos niet meer. Door eerlijke en goede begeleiding met dito voorbeelden kom je dan samen tot de keuken van je dromen. Vanaf het begin een goed gevoel bij dit fantastische bedrijf. Ga zo door Tieleman .....
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door J. Alkerman op maandag 1 okt 2018 '18
We hebben een Keller/Tieleman keuken gekocht ! Zijn prima geadviseerd en heel tevreden over het verdere verloop. Vakkundig personeel met gevoel voor service! Op alle punten wordt meegedacht om samen een goede oplossing te vinden. De plaatsing en afhandeling was perfect en geheel volgens planning! Dit bedrijf is een aanrader en heel betrouwbaar!
FOTO VAN J. ALKERMAN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Verhoeven op maandag 30 dec 2019 '19
Het gehele traject vanaf oriëntatie voor de aankoop van de keuken voor ons nieuwe appartement hebben wij ervaren als "een feestje". Waren zeer onder de indruk van de kennis van zaken en de adviezen tijdens het ontwerp en de door ons in een later stadium gevraagde kleine aanpassingen. Levering vond plaats op het geplande tijdstip door deskundig personeel (deels met kraanassistentie), waarna een uiterst vakkundige montageploeg met toewijding de keuken heeft geplaatst en opgeleverd. Hier werd niet de regel gehanteerd dat een keuken in een dag geplaatst moet worden, zoals wij nogal een hebben gezien. Er is maar één conclusie, Tieleman maakt waar wat ze pretenderen! Wij genieten nog dagelijks van onze mooie keuken.
FOTO VAN FRANS VERHOEVEN
Reactie of foto toevoegen
“profesioneel”
Door R Grootenboer op donderdag 4 dec 2014 '14
wij hebben (nu inmiddels) 2 jaar geleden een mooie landelijke eggersman keuken gekocht bij tieleman. We kwamen daar terecht omdat je alleen maar goede dingen hoort over tieleman keukens. We werden zeer gastvrij ontvangen en begeleid door een vriendelijke verkoper die ons al snel een goede indruk gaf van hetgeen we in ons hoofd hadden. Dus na veel puzzelen, meten en apparatuur bekijken, hebben we een prachtige keuken samengesteld. De levering van de keuken was iets later dan gepland omdat wij nog niet helemaal gereed waren met onze verbouwing, maar dit was geen probleem voor tieleman, de keuken is gewoon even in opslag gegaan. Daarna hebben we een afspraak gemaakt voor een andere datum en is alles goed gekomen. De zeer vakbekwame monteurs, kwamen keurig op tijd en hebben in een paar dagen tijd, een stuk vakwerk neergezet. Er was een kranslijst niet helemaal in de juiste kleur, maar er werd niet moeilijk gedaan en gelijk een nieuwe besteld. Toen alles af was stond er als het ware een heel nieuw meubelstuk in ons huis, want zo mag je het wel noemen. Het is echt een eye catcher geworden. We zijn dan ook zeer tevreden over tieleman en ook wat de prijs betreft, vinden wij dat de prijs kwaliteit verhouding goed is. Als u een keuken wil kopen zal ik zeggen zoek niet verder en ga gewoon naar tieleman keukens in Middelharnis en daar krijgt u zeker geen spijt van. Van ons krijgt tieleman als cijfer een 10, want er is echt niets op deze prachtige keukenzaak aan te merken. Je ziet en voelt gewoon de warmte van een keukenbedrijf die echt alles voor zijn klanten over heeft en geen nepbeloftes doet zoals je bij veel andere keukenzaken wel vaak hoort. Tieleman bedankt!!!
FOTO VAN R GROOTENBOER
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn geholpen vanaf het eerste bezoek in de showroom”
Door Maikl Brendan Boers op maandag 8 dec 2014 '14
Super fijn, netjes en goed geholpen. Bij Tieleman staat de tevredenheid van de klant hoog in het vaandel. Je word er keurig geholpen en op een juiste manier begeleid in het kopen van een keuken. Ik als starter vond het erg fijn dat de verkopers je ook juiste tips geven bij het uitkiezen van bepaalde producten. Bij Tieleman word je geholpen zoals het overal zou moeten gaan. Ook het plaatsen van de keuken gebeurd allemaal keurig volgens afspraak. De keukenmonteurs zijn gemotiveerd,kundig enthousiast en gaan op een relaxte manier te werk. Ik heb geen moment spijt van mijn aankoop gehad en ben erg blij met het resultaat. Ik wens alle medewerkers van Tieleman veel succes in de toekomst en ik zal er zeker nog eens terug komen!
FOTO VAN MAIKL BRENDAN BOERS
Reactie of foto toevoegen
“Erg klantvriendelijk”
Door Karin Karman op donderdag 17 jul 2014 '14
Gelijk vanaf ons eerste bezoek werden we bij Tieleman zeer klantvriendelijk behandeld. I.v.m. de door ons gewenste kleur wilden we een paar keer van merk veranderen, maar dat was geen enkel probleem, alles werd opnieuw uitgerekend en daar werd absoluut niet moeilijk over gedaan. Erg leuk was ook dat we duidelijke tekeningen kregen en zelfs een boekje met foto's van hoe de keuken zou gaan worden. De levering en de plaatsing zijn perfect en volgens de planning verlopen, we hebben daarover geen enkele klacht gehad. De keuken is inmiddels alweer een tijdje in gebruik en bevalt prima. We zitten nu alleen nog te wachten op een afspraak voor het nalopen van de keuken en ook moeten we nog een factuur krijgen. Gezien onze ervaringen kunnen we Tieleman zeer zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Kort op donderdag 29 jun 2017 '17
Een hele fijne zaak om een keuken uit te zoeken. Niet opdringerig en zeer meedenkend. Ook het plaatsen van de keuken is vakkundig en met zorg uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door WebNL BV op donderdag 21 sep 2017 '17
Geweldig eindresultaat. Super vakmensen!
FOTO VAN WEBNL BV
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Eric Kleijn op woensdag 22 nov 2017 '17
Onze keuken is onlangs geplaatst en is precies de droomkeuken geworden die wij voor ogen hadden. Zowel de verkoopgesprekken als de montage en service zijn ons uitstekend bevallen. Beloftes worden nagekomen en ze doen er alles aan om de keuken te leveren die helemaal naar de wens van de klant is. Kortom onze ervaring met Tieleman keukens is zeer goed bevallen. Het kan dus nog wel in de wondere wereld van de keukenboeren.
Reactie of foto toevoegen
“Stop met zoeken!”
Door Lau Mijnders op woensdag 6 nov 2013 '13
Op zoek naar een keuken? Allerlei keukenzaken aan het aflopen? Stop er maar mee en maak gebruik van onze ervaringen (want wij hebben dat allemaal al achter de rug). Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een keuken bij Tieleman keukens en daarvan hebben we nog geen seconde spijt gehad. Integendeel: nog elke dag prijzen we ons gelukkig met deze beslissing. Bij Tieleman is je droomkeuken misschien niet de allergoedkoopste, maar het prijsverschil met stuntbedrijven (50% korting etc.!!!) bleek uiteindelijk te verwaarlozen. Bij de aankoop kun je je dus volledig richten op dat waar het uiteindelijk om gaat: je keuken (indeling, kleuren, materialen, grepen ....genoeg om over na te denken). Daarbij werden wij door verkoper Ad voorzien van praktische adviezen, zonder dat we daarbij het gevoel kregen dat ons iets werd aangesmeerd. De keuken werd geplaatst door twee rustige, zéér vakbekwame en uiterst precies te week gaande heren (Niels en Ben: super!!). Een ladefront met een minimale beschadiging (wij hadden het niet gezien)wordt direct vervangen. Tieleman gaat voor 100% klanttevredenheid. Bij ons is dat tot op heden helemaal gelukt. Vandaag ontvingen we een mooi boeket bloemen: Veel plezier met uw Tieleman keuken. En dat hebben we nu al en ongetwijfeld nog een hele tijd hierna. Fam. Mijnders, Oudemolen.
Reactie of foto toevoegen
“Wereldklasse”
Door Henk op woensdag 24 jul 2013 '13
Ruim vier jaar geleden hebben wij een nieuw appartement gekocht, de project ontwikkelaar promote Teileman Keukens, moet zeggen we waren niet zo blij want over het algemeen wat zo project ontwikkelaar aanbeveeld is voor hun eigen zak en niet voor de klant. Maar gezien het feit dat wij ervaring hebben met het kopen van nieuwe keukens doordat in de afgelopen jaren regelmatig zijn verhuisd en steeds een nieuwe keuken moesten kopen hebben we ervaring, dus met argwaan togen we met zijn vieren naar MIddelharnis op vrijdagmiddag. We hadden geen afspraak wilde alleen maar kijken, het begon al bij de receptie die ons uitnodigde om een heerlijk kopje koffie te nemen in het restaurant, eenmaal daar aangekomen zeiden wij tegn elkaar dit gaat ons veel geld kosten want die showroom zag er niet zo uit als bij andere keukenboeren, maar we hebben ons vergist in een heel fijn gesprek met de heer Nico Paasse kwamen we er achter dat daar een z.g. Tieleman sfeer heerste niets moet alles kan, hoef niet perse duur te kosten, op het eind vat gesprek werd er niet gedramd of we wilde tekenen nee Nico gaf de hand en zij denk er over na heb je vragen kan je mij altijd bellen. Moet helaas dit verhaal wat kort houden maar de keuken is geplaatst zoals wij dat hadden gedacht maar ook heel vriendelijk voor ons budget. Over de service afdeling die onder leiding staat van Andre en ja je heb ze af en toe nodig ook na een paar jaar, Als er wat aan de hand is je belt Andre en hij maak je weer blij, Tieleman neem je keuken zorgden weer over, en dan komt de monteur in dit geval was dat Leo lacht eens maak het stelt gelijk weer alle deurtjes af en gaat dat weg en zeg de keuken is weer op Tieleman kwaliteit. Tieleman jullie hebben een wereld zaak ga zo door, en tot slot ik vind het heel knap dat die mijnheer Tieleman het voor elkaar heeft gekregen zo goed team op poten te zetten super.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Arnold Verzijl op vrijdag 18 aug 2017 '17
Top zaak, 2e keuken gekocht en zoals 15 jaar geleden geholpen nu ook weer top service. Uiteraard bij meerdere keuken zaken geweest, maar toch bij het vertrouwde gebleven.
FOTO VAN ARNOLD VERZIJL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Fijne winkel”
Door Daniël op dinsdag 22 jan 2013 '13
Zeer tevreden over de gang van zaken hoe het loopt met onze bestelde keuken. We worden netjes gebeld en gemaild,en hebben echt het gevoel van klant is koning.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Fam van der Mast op vrijdag 19 aug 2016 '16
Wij hebben inmiddels onze tweede keuken bij Tieleman gekocht. Mooie showroom met uitgebreid assortiment, goed advies bij aankoop, prima verhouding prijs kwaliteit, nette plaatsing door eigen monteurs, goede nazorg en service!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed”
Door Mevr. R., Stellendam op woensdag 9 jul 2014 '14
Mijn dochter heeft een jaar geleden bij Tieleman een keuken gekocht en ik heb alleen maar goede verhalen van haar gehoord over hoe het allemaal is verlopen. Daarom ben ik voor mijn nieuwe keuken ook naar hun gegaan. Uit eigen ervaring kan ik nu zeggen dat Tieleman zonder meer aan te raden is, ook bij mij is alles van het begin tot de eindmontage prima gegaan, ik heb geen enkele klacht gehad en ben heel tevreden over mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijke dank”
Door Annamarie op zondag 8 sep 2013 '13
Ik heb nog nooit zo'n mooie keuken gehad. Ik vind de kwaliteit heel mooi en zowel het plaatsen van de keuken als het tegelzetten getuigen van echt vakmanschap! Mijn hartelijke dank aan Tieleman Keukens en aan de medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Helena Sturm op dinsdag 5 jan 2016 '16
We hebben een schitterende keuken ontvangen door de bezorging van Tieleman Keukens, alles op tijd, alle onderdelen aanwezig, zonder schade en perfect in elkaar passend. Inmiddels koken we 3 weken op deze fantastische keuken. Enkel perfectie vinden ze belangrijk bij Tieleman. Nou, voor ons geen enkel probleem! Ik mag deze keukenzaak aan u aanraden!

Eerdere ervaring van 24 augustus 2015: Wij hebben een mooie keuken gekocht. We waren op zoek naar iets anders, niet de standaard keuken maar gewoon iets anders. We hebben de adviseur onze wensen voorgelegd en hij heeft ons naar een keuken geleid waar wij heel erg blij mee zijn. Ook de korte levertijd vinden we fijn. Binnen 3 weken is er een monteur om alles in te meten! Kortom een superervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Geheel volgens verwachting”
Door Mevr. L van Dijk op dinsdag 15 aug 2017 '17
Zowel het uitzoeken onder deskundige leiding van Dhr.Paase als stipte levering en plaatsing en de nazorg geheel volgens verwachting die we na eerdere ervaring hadden met Tieleman Keukens werden na 18 jaar opnieuw bevestigd.
Reactie of foto toevoegen
“Inderdaad een feestje”
Door Ingrid op donderdag 29 aug 2013 '13
Inmiddels is bij mij de keuken geplaatst en ik wil laten weten dat ik super tevreden ben over het hele proces. In de winkel ben ik goed geadviseerd, bij de voorbereidingen werd er plezierig meegedacht en oplossingen aangedragen. Alle vakmensen die via Tieleman zijn ingehuurd zijn ook vakmensen, vriendelijk en prima werk afgeleverd. Als kers op de taart werd afgelopen twee dagen de keuken geplaatst, waarbij ik een speciale vermelding wil maken, door Niels en Martijn. Twee vriendelijke mannen die enthousiast en zeer kundig deze klus aanpakten. Dit is inmiddels mijn tweede Tieleman keuken dus helemaal verbaasd over deze goede service ben ik niet, maar de eerste keuken is al weer van een tijd geleden en ben blij dat jullie service nog steeds hoog in het vaandel staan. Het is inderdaad een feestje om bij jullie een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geplaatst”
Door H.M. van Heffen op donderdag 27 sep 2018 '18
Keuken gekocht, goede ervaring met het bedrijf, goede service, zou dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Volmondig gekozen voor Tieleman Keukens”
Door Familie Troost op dinsdag 5 nov 2013 '13
Via familie was ik al geattendeerd op Tieleman en na wat surfen op Internet en een aantal bezoeken aan keuken showrooms hebben mijn vrouw en ik volmondig voor Tieleman Keukens gekozen. We zijn er prettig geholpen en werden goed geadviseerd. De keuken is inmiddels, behalve een klein onderdeeltje dat nog nabesteld moest worden, keurig op tijd geleverd en goed geïnstalleerd, en de werking van de nieuwe apparatuur is uitgelegd. Wat mijn vrouw en ik vooral erg prettig vonden is dat we in alle rust een keuze hebben kunnen maken, er is geen gedram bij Tieleman.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Familie Gerritse op woensdag 4 jun 2014 '14
Omdat onze hulp in een uitzending van Business Class Tieleman Keukens had gezien en daar enthousiast over vertelde zijn we naar Middelharnis getogen. We waren onder de indruk van het bedrijf, de goede presentatie van het assortiment en de prettige ontvangst, en hebben ons goede gevoel gevolgd en bij Tieleman onze nieuwe keuken uitgekozen. Over de klantvriendelijkheid en de service zijn we heel tevreden, ze hebben de slogan: Het kopen van een keuken moet een feest zijn, en dat was het bij ons ook. Bij de levering bleek een deurtje beschadigd, en dat moet nog vervangen worden, maar verder is alles vlekkeloos verlopen. Wij kunnen Tieleman van harte aanraden, vooral ook voor de goede adviezen en het meedenken, het was allemaal uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut geen spijt ervan”
Door Marc van Eekelen op donderdag 17 mrt 2016 '16
Bij het zoeken naar een keukenleverancier hebben wij gebruik gemaakt van de ervaringen die gedeeld worden op internet. Door de vele aanbevelingen hebben wij besloten om een afspraak te maken bij Tieleman Keukens. En daar hebben wij tot op heden absoluut geen spijt van. Tieleman heeft een enorm uitgebreide en mooi ingerichte showroom en de verkopers bleken heel goed in staat om onze ideeën om te zetten in een droomkeuken. Tot op heden dus super tevreden. We verheugen ons nu al op het toekomstig gebruik van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Familie Braan op dinsdag 17 apr 2018 '18
Vanaf het moment van onze eerste afspraak bij Tieleman keukens zijn we op een prettige manier geholpen door verkoopadviseur Robert Deurloo. We zijn samen tot een mooi, en vooral niet standaard ontwerp gekomen, helemaal naar onze smaak. Robert wist onze stijl feilloos weer te geven in het ontwerp en nam hier alle ruimte en tijd voor. Bijzonder knap dat onze ideeën die groeiden in ons hoofd zo worden verwerkt in een mooi 3D ontwerp. Ook over de keukeninstallateurs niets anders dan lof, alle ruimte voor overleg en alles netjes weer opgeruimd bij vertrek. Onze opmerking over de afhandeling achteraf is ook op een nette manier opgelost. We bevelen Tieleman keukens dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Showroombezoek”
Door BBO op zondag 26 jul 2015 '15
Goed geholpen door Jeroen en mooi ontwerp meegekregen. Een riante lunch coupon voor het restaurant maakte het bezoek uiterst aangenaam.
Het ontwerp was mooi, maar Tieleman iets te ver rijden naar onze smaak. Als we dichterbij zouden wonen, dan hadden we zeker verder gegaan!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Menheere op maandag 30 okt 2017 '17
Wij zijn, zowel in de voorbereiding, bij de verkoop , bij de plaatsing als bij de nazorg, enorm tevreden over de manier waarop Keukencentrum Tieleman ons geholpen heeft om onze nieuwe keuken te realiseren. Kortom een top-onderneming.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Fam. Dieleman op donderdag 26 okt 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze geweldig mooie keuken. Nico heeft ons erg goed geholpen met het ontwerpen van onze keuken. Al onze wensen zijn hierin opgenomen. Wij krijgen heel veel positieve reacties en dat is erg leuk. Het plaatsen van de keuken en de service daarna is erg goed gegaan. Al onze vragen zijn snel opgepakt. De communicatie is prima verlopen. Wij zijn zoals gezegd heel blij en kunnen jullie ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg enthousiast”
Door Astrid van Bellen-van Dijk op woensdag 15 jan 2020 '20
Een prachtige Tieleman keuken gekocht. Alle kontakten waren bijzonder goed, vanaf de verkoop via de planning tot aan bezorging en de installatie. En ook de nazorg was uitstekend (met als toegift een bloemetje). De keuken is geweldig. Ik ben dan ook erg enthousiast over Tieleman keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Geen prijsvechter”
Door Pim van Keulen op dinsdag 22 jul 2014 '14
We hebben ons voor onze nieuwe keuken op Internet en via bezoeken aan allerlei showrooms heel goed georienteerd en voor Tieleman gekozen. Alhoewel we van onze eigen klanten, die daar in de buurt wonen, hoorden dat Tieleman nogal duur zou zijn is dat onze ervaring beslist niet. Het is geen zaak die met zogenaamde kortingen om je oren slaat, wij hebben Tieleman leren kennen als een solide en betrouwbaar bedrijf, en je weet gewoon dat het daar goed zit. We zijn uitermate tevreden over de adviezen, de levering en de plaatsing van de keuken en kunnen iedereen aanraden daar een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit staat bij Tieleman hoog in het vaandel”
Door Marjolein op dinsdag 2 sep 2014 '14
We hebben bij Tieleman een compleet nieuwe keuken gekocht met vernieuwd plafond en vloer. Bij binnenkomst in de showroom wordt je vriendelijk ontvangen. Gedurende de 3 keer dat we de verkoper hebben gesproken zijn we heel plezierig geholpen. Er werd goed met ons meegedacht om onze wensen te realiseren. De offerte was duidelijk en volledig. De levering van de keuken was compleet en onbeschadigd. Alle onderdelen werden in de verpakking geleverd en zijn ter plekke uitgepakt. De planning werd ons van tevoren toegestuurd en alle werkzaamheden (in ons geval sloop, stucwerk, vloer leggen, montage) zijn volgens planning uitgevoerd, d. w. z. voldoende tijd om een goede kwaliteit af te leveren. Na voltooiing van de verbouwing was er geen nalevering: de keuken kon direct in gebruik worden genomen. Er werd netjes gewerkt en de oude keuken en het bouwafval werden meegenomen. De samenwerking tussen Tieleman en de door hen aangedragen aannemer was goed geregeld. Je betaalt wat meer dan bij sommige andere keukenzaken, maar de kwaliteit is prima in orde en je kunt met een gerust hart alle werkzaamheden aan Tieleman overlaten.
FOTO VAN MARJOLEIN
Onze nieuwe trots
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door W. Teekamp op woensdag 21 nov 2018 '18
Al een al de professionele begeleiding -Rob- bij het samenstellen en kopen van een keuken was inderdaad een feest. Wat een klantgerichtheid! Meedenken en adviseren, begeleiden. Dan het plaatsen. Twee vaklui, jaar of 30. Klikte meteen. Keurig gewerkt. 3 dagen. Uitstekende communicatie. Alles is top gemonteerd. Ook uitgelegd, meegedacht met de klant. Wij zíjn uiterst tevreden.
FOTO VAN W. TEEKAMP
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig geholpen”
Door Marjolein op donderdag 19 okt 2017 '17
We zijn erg prettig geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken.
De verkoper had veel geduld, aangezien we nogal wisselden van merk en kleur. Dit was totaal geen probleem, elke keer konden er dingen aangepast worden, totdat we helemaal zeker waren van onze zaak. Het voorwerk door de aannemer en het plaatsen van de keuken is geheel naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig gemonteerde Snaidero Ola 20 keuken”
Door Rinus Bol Raap op donderdag 15 mei 2014 '14
Na lang wachten (in onze beleving in elk geval) was het dan zover. De Tieleman wagen kwam voorrijden met onze nieuwe keuken. De heren Joop en Johan hadden 3 dagen nodig om deze mooie keuken te plaatsen, en het resultaat was er dan ook naar. Keuken is zeer mooi geworden en overtrof onze verwachtingen. Ook de afzuigkap afvoer naar buiten is zeer mooi weggewerkt met een perfect passende koof (hulde). Hierbij nogmaals dank aan Joop en Johan voor hun montage werk, en Tieleman verkopers voor het ontwerpen van onze nieuwe keuken. Bijgevoegd zijn nog wat foto's van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RINUS BOL RAAP
Snaidero Ola 20
Reactie of foto toevoegen
“Ook het koken in een Tieleman keuken is een feest!!!”
Door Arjan van Pelt op woensdag 21 jan 2015 '15
Wij hebben onze keuken bij Tieleman laten samenstellen en hierna ook gekocht. De verkoper nam ruim te tijd voor ons en ook de aanpassingen die volgenden waren geen probleem. Het hele traject liep vlekkeloos. En wij hadden/hebben geen klachten die opgelost dienen te worden. De prijs kwaliteit verhouding is prima. En de verkopers zijn totaal niet opdringerig. Dit is helaas in andere winkels wel het geval! Al met al de moeite waard om Tieleman eens te bezoeken en zeker om er een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam Koremans op donderdag 15 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn er zeer blij mee! Een compliment voor de monteurs! Zeer netjes en zeer vakkundig gemonteerd!
FOTO VAN FAM KOREMANS
Keuken met blad in vensterbank
Reactie of foto toevoegen
“feest”
Door peter wolff op zondag 9 nov 2014 '14
"het kopen van een keuken moet een feest zijn" Als je binnenkomt bij Tieleman weet je eigenlijk al…., dat je hier je keuken wilt gaan kopen. Echt een prachtige keukenshowroom waar alle stijlen zijn vertegenwoordigd. We zijn echt super ontvangen en hebben Tieleman de opdracht gegeven om er ook bij ons een feestje van te maken. Alles keurig volgens afspraak geplaatst. (De twee missende ladefronten zijn inmiddels ook geplaatst!) Eigenlijk weten we het nu al zeker: "Onze volgende keuken wordt weer een Tieleman".
FOTO VAN PETER WOLFF
feestkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Een feest.”
Door J. Houtman op maandag 9 dec 2013 '13
Het kopen van een keuken bij Tieleman Keukens in Middelharnis bleek, in de ruimste zin van het woord, inderdaad een feest te zijn en daarmee overeen te komen met de slogan van haar directeur de heer Jan Tieleman. Niet alleen het kopen van de keuken maar ook het eraan uitvoering geven waren voor ons een kennismaking met het uitmuntende vakmanschap, de klantvriendelijkheid, de flexibiliteit en een perfecte service van Tieleman Keukens. Waarbij met betrekking tot het geven van service nog vermeld dient te worden dat Tieleman Keukens zich hierin niet beperkt zag tot het noodzakelijke. Kortom, wij zijn nu in het gelukkige bezit en trotse eigenaars van een schitterende keuken welke geheel overeenkomt met en voldoet aan onze wensen en om die reden en gezien onze zeer positieve ervaring met Tieleman Keukens, bevelen wij deze ondernemer, zijn medewerkers, in het bijzonder vanuit hun betrokkenheid Nico, André, Eric, Niels en Jasper, en haar producten ten zeerste bij u aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Florentine van Geest op dinsdag 1 aug 2017 '17
Mijn ervaring bij Tieleman Keukens is zeer goed! Er werd alle tijd voor ons genomen en er werd goed meegedacht en geadviseerd. Terwijl we op de offerte zaten te wachten, konden we heerlijk lunchen in het restaurant. Ze zijn zeer service gericht!
Reactie of foto toevoegen
“Snel gereageerd”
Door Eelco Versaevel op maandag 28 dec 2015 '15
Snelle reactie op afspraakverzoek. Voor het weekend de vaatwasser besteld, gelijk na het weekend geplaatst. Monteur werkte snel en netjes. En heeft zelfs even de kastdeurtjes nog rechtgezet. Kortom geheel tevreden over de gang van zaken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door H. en M. v.d. Nieuwendijk op dinsdag 7 nov 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij Tieleman gekocht, wij zij heel goed geholpen door Robbert Deurloo, goed advies gekregen, om het zo goed mogelijk in ons budget te laten passen. Ook het plaatsen is perfect verlopen nette/beleefde monteurs, als liep volgen afspraak. Het spreek woord het kopen van een keuken moet een feest zijn, gaat bij ons zeker op. Toe aan een nieuwe keuken raden wij zeker aan om bij Tieleman binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door H.R. van der Paauw op maandag 22 sep 2014 '14
Door het programma Business Class van Harry Mens hadden wij van Tieleman gehoord en voor onze nieuwe keuken zijn we ook in Middelharnis wezen kijken. Wat ons bij Tieleman vooral opviel was het meedenken om onze wensen zo goed mogelijk te verwezenlijken, en daarnaast de kundige adviezen om voor ons het best mogelijke resultaat te verwezenlijken. De bouw van ons appartement was vertraagd en daardoor moest de levering worden uitgesteld, maar dat was voor Tieleman geen enkel punt. We hebben nu nog een klein probleempje met een klepje van een keukenkastje, dat is niet helemaal goed afgesteld, maar dat wordt binnenkort opgelost. We willen Tieleman zeker aanbevelen met name voor de klantvriendelijkheid en het meedenken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door E.P. Beij op vrijdag 24 apr 2015 '15
Bij het ontwerpen van de keuken zijn we heel goed geholpen door Dhr. Paan. Het plaatsen gebeurde met een bijzonder grote zorgvuldigheid en inventiviteit waar oplossingen gevonden moesten worden bij onverwachte situaties. Kortom, onze keuken is een feest om in te vertoeven
FOTO VAN E.P. BEIJ
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Tieleman Keukens
aMiddelharnis , Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis, tel 0187 - 60 25 55
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.