Feedback
9,7

Total Home Concept

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
totalhomeconcept.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Total Home Concept
Wij zijn gespecialiseerd in keukens, sanitair, wand- en vloerafwerking. Bij ons wordt uw huis ook echt uw thuis.

Keukens
Bij Total Home Concept vindt u een uitgebreide collectie keukens van hoogstaande kwaliteit.

Vloerafwerking
Uw vloer is een van de fundamenten van uw woning. Total Home Concept heeft een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen.

Sanitair
Kijk samen met een van onze adviseurs naar een passende indeling voor uw badkamer. Geheel naar eigen wens.

Wandafwerking
Een team van ervaren specialisten staat voor u klaar om uw idee voor de wanden vorm te geven. Verbaas u over de vele mogelijkheden.

Alles geregeld. Onder een dak.
Een nieuwbouwhuis of verbouwing? Leuk, maar ook spannend! Hoe zorgt u ervoor dat uw huis het ultieme thuisgevoel geeft? Wij kunnen u helpen met het afwerken en inrichten van uw droomhuis. Dat begint bij de basis: keuken, badkamer, wanden en vloeren. Zijn deze goed op elkaar afgestemd, dan heeft u gelijk de belangrijkste basis voor de verdere inrichting.

Grote showroom. Kom sfeer proeven.
Total Home Concept heeft een zeer grote showroom van maar liefst 3000m2 groot. U bent hier van harte welkom om inspiratie op te doen voor uw nieuwe woning of verbouwing. Bekijk op uw gemak onze prachtige modelkamers en laat u uitgebreid informeren en adviseren. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes, zodat de complete afwerking van uw huis geheel op elkaar afgestemd is. Wij regelen en ontzorgen. Zodat u alleen nog maar hoeft te verhuizen.
Ervaringen
Er zijn 195 ervaringen over Total Home Concept. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren166 ervaringen
4 sterren27 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Complimenten”
Door Peter de bruijn op dinsdag 10 okt 2023 23
Wij hebben een keuken aangeschaft en zijn door de medewerkers van Home Concept zeer vriendelijk en deskundig geholpen. De ontvangst was altijd zeer plezierig en wij werden indien gewenst verwend met een lunch. Onze contactpersoon heeft alle tijd voor ons genomen en ons gewezen op alle belangrijke details voor een goede aanschaf van de keuken. Conclusie een zeer goed advies en voldoende ruimte om rustig na te denken over invulling en keuze van de keuken. Compliment aan onze adviseur en gastvrouwen van Home Concept. Het plaatsen van de keuken is zeer deskundig en door vriendelijke medewerkers verzorgd. De oplevering was zonder problemen en alle apparatuur en accessoires waren aanwezig. Dus ook hier een compliment aan de installateurs van de keuken. Al met al een succesverhaal.
FOTO VAN PETER DE BRUIJN
+ Toon extra foto van Peter de bruijn
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige en flexibele totaalleverancier”
Door Peter en Marian Wight op dinsdag 10 okt 2023 23
Via projectontwikkelaar Van Wijnen kwamen we bij Total Home Concept uit voor een keuken /vloer en wanden voor onze nieuwe woning. We zijn netjes ontvangen en verkoopster Hannie Poel nam uitgebreid te tijd om onze wensen voor de keuken in een ontwerp te vatten. Na het bepalen van de technische tekening was er nog steeds ruimte om aanpassingen door te voren qua kleur en aanrechtblad. Daarnaast een hele mooie vloer uitgezocht en advies gekregen over de mogelijkheden voor het opleveren van de wanden. Toen bekend werd wanneer onze woning opgeleverd zou worden werd alles keurig en snel ingepland door Total Home en vervolgens is alles volgens planning uitgevoerd. De keuken is compleet geleverd en zeer netjes geïnstalleerd. De wanden en de vloer zijn netjes opgeleverd Samenvattend kunnen wij zeggen dat Total Home Concept een prettige en flexibele totaalleverancier is gebleken die meer dan een prima product heeft afgeleverd! Wij zijn er blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Jonathan op zaterdag 28 jan 2023 23
Uitermate tevreden met onze nieuw geplaatste keuken. Zonder intentie naar Total Home Concept gegaan, met een heel prettig gevoel en een droomkeuken naar huis gegaan. Goed advies en erg meedenkend in het indelen van de keuken, levertijd uitstekend en de plaatsing professioneel uitgevoerd. Voor onze nieuwe badkamer komen we ook zeker langs.
Reactie of foto toevoegen
“Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig”
Door Mark Ermers op maandag 13 mrt 2023 23
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Aan de hand van veel showroomvoorbeelden, duidelijke tekeningen en video's zie je je toekomstige keuken vorm krijgen. Toch een ander frontje? Of een andere indeling? Je krijgt direct in beeld hoe het er in je eigen omgeving uit ziet. Ronald maakt duidelijke afspraken welke terug te vinden zijn in een uitgebreide 'procesmap'. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. De levering is prima verlopen (ook alles in 1 keer geleverd) en de plaatsing via Total Home Concept is uitgevoerd door vaklui die niet alleen netjes werken, maar ook flexibel en creatief omgaan met de kleine verrassingen die bij een plaatsing altijd komen kijken. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!"
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door K Heij op zondag 8 jan 2023 23
Na twee bijeenkomsten kwamen we uit bij de keuken naar onze wensen. Er was weinig onderhandelingsruimte over de prijs. Het bedrag voor de plaatsing is behoorlijk hoog, als je kijkt naar wat de monteur er aan verdient. Nalevering van twee apparaten duurde erg lang. Nette ontvangst. Verder alles volgens de regels. Er was in eerste instantie geen navraag gedaan over hoe de keuken bevalt. Naar aanleiding van onze ervaring heeft Total Home concept contact met ons opgenomen. In goed overleg is alles tot tevredenheid doorgesproken. Dat verdient een dik compliment aan het adres van Total Home Concept.
Reactie of foto toevoegen
“Het was het wachten 100% waard”
Door Hans Roosendaal op zondag 15 okt 2023 23
Al in febr 2022 een keuken gekocht en deze is oktober 2023 geleverd en gemonteerd. Het is toch spannend als je zo lang moet wachten en of eea nog aan de verwachtingen beantwoord. Wel het was het wachten 100 % waard. Wat een mooie keuken hebben we samen met Rik van Dijk samengesteld. Alles klopt! Van kookeiland tot spoel gedeelte en van koof tot apparatuur. Kwalitatief hoogwaardig. Niet onbelangrijk, de keukenmonteurs Henri en Gerald ( van gebroeders van Ark) hebben mede bijgedragen tot "ons juweel".
FOTO VAN HANS ROOSENDAAL
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Ben en Lucy op maandag 9 jan 2023 23
Vanaf het moment dat wij de zaak van total home binnenstapten hadden wij een goed gevoel. We werden vriendelijk te woord gestaan en er werd meteen een afspraak met Ronald Schuurman voor ons gemaakt. Wij wilden een nieuwe keuken, maar de oude moest ook afgebroken worden en er moest het nodige meerwerk gedaan worden. We zijn in dit hele proces meegenomen, er werd duidelijk uitgelegd, er werden meerdere opties gegeven en zij konden alles voor ons regelen. Bij het tweede gesprek werd er een klap op gegeven en werden de spullen besteld. Uiteindelijk hebben we perfecte vakmensen (montagebedrijf Groeneveld) hier gehad die alles, maar dan ook alles voor ons in orde hebben gemaakt. Ook over de latere levering van een paar delen (de corona nasleep) werd steeds goed gecommuniceerd. Hulde voor dit keukenbedrijf. We zouden het iedereen kunnen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Sana Pinto Silva op maandag 11 nov 2019 19
Afgelopen zomer bij Total Home Concept een nieuwe keuken gekocht. Wij waren eerst bij 2 andere keukenboeren geweest, maar voelden ons toch niet helemaal gehoord. Bij Total Home Concept voelden we ons gelijk goed geholpen. Wij werden vakkundig geholden door Ronald Holwerda die zijn vak goed verstaat. Hij heeft goed met ons meegedacht en met veel geduld onze keuken ontworpen. De keuken staat nu ruim 1 maand in huis en we zijn er nog elke dag dolblij mee. Onze badkamer moet binnenkort ook vernieuwd worden, wij weten al waar we moeten zijn.
FOTO VAN SANA PINTO SILVA
Dolblij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Martijn & Jessica op zaterdag 15 feb 2020 20
Wij hebben diverse keukenwinkels bezocht en tekeningen/offertes laten maken. Maar Total Home Concept was een verademing vergeleken met de "snelle jongens" van de andere keukenwinkels. Marcel Zwart heeft ons door het hele proces geholpen met 100% tevredenheid! De keuken is geplaatst met precisie en vakwerk. Door het transport zat er helaas een beschadiging aan een zijpaneel van het keukeneiland en er zat een heel klein pitje in een plint. Dit werd nota bene door de monteurs zelf aangewezen en direct doorgegeven aan het bedrijf zodat er z.s.m. een nieuwe geplaatst kon worden. Later merkte wij dat er een handvat afweek van de deur. Dit ook gelijk doorgegeven en het zou ook meegenomen worden. Met een paar weken (eerder dan geschat) werden wij door Total Home Concept gebeld om een afspraak te maken om alle onderdelen te vervangen...echt top service en heel fijn omdat we wel eens hoorden dat het bij sommige bedrijven heel veel tijd/energie en telefoontjes kost voordat zoiets geregeld wordt. Wij raden aan om bij Total Home Concept in Lelystad te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Menno op dinsdag 5 dec 2023 23
Leuk gesprek gehad waarbij de adviseur goed naar ons wensen heeft geluisterd en actief heeft meegedacht. Oplevering/montage zijn super gegaan. Ook een later gemeld probleem werd prima en adequaat opgelost. Qua prijs niet de goedkoopste, maar kwalitatief zijn wij erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht en betrokken bedrijf”
Door Andre op vrijdag 30 aug 2019 19
Totalhomeconcept hebben wij als een klantgericht en betrokken bedrijf ervaren. Van eerste contact tot nazorg. Zowel keuken als vloer is exact geworden zoals we met elkaar hebben bedacht. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Persoonlijke benadering door medewerkers, zowel in traject van samenstelling van keuken en vloer als in planning en levering. Dit geldt ook voor keukenmonteur en vloerenlegger.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Trienke Lootsma op zondag 20 feb 2022 22
Total Home Concept was ons aanbevolen door vrienden. En terecht. We zijn heel goed geholpen met het samenstellen van de keuken. Onze wensen, de mogelijkheden, nieuwe inzichten. Geen moeite teveel om materialen, kleuren, opstellingen etc te laten zien. Maar ook prettig en actief meedenken in wat wij zochten en soms met verrassend prettige alternatieven komen. De keuken is zelfs nog mooier en completer dan ik had kunnen hopen (we hebben geen grote keuken oppervlakte helaas). Ook het opmeten en installeren verliep allemaal vlot. Prettige mensen, nette afwerking. Alles klopte! Communicatie van begin tot het eind makkelijk. Kortom, heel erg tevreden en zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M. Hamer op zaterdag 11 dec 2021 21
Ik was al lang op zoek naar een badkamer en vond bij TotalHomeConcept precies wat ik zocht. Ik ben bij het uitzoeken erg goed geholpen en daarbij mooi binnen mijn budget gebleven. TotalHomeConcept zorgde overal voor dus ik hoefde niet zelf op zoek naar een aannemer. Alle afspraken zijn mooi nagekomen en ik hoefde zelf nergens achteraan. Mijn badkamer kon zelfs eerder worden geplaatst dan aanvankelijk gepland, en het is prachtig geworden. Ik ben super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Rudy de Boer op vrijdag 3 apr 2020 20
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader
FOTO VAN RUDY DE BOER
Witte keuken langs de muur
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan en Marcella Bekker op dinsdag 10 okt 2023 23
Al bij de eerste stap over de drempel bij THC werden we warm ontvangen. Zelfs tot twee keer aan toe uitgenodigd voor de lunch, maar dat is bijzaak. Wij zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Ronald, zowel bij het maken van de keuze van onze PVC vloer, als bij het samenstellen van de keuken. Beide producten zijn kwalitatief prima. De keuken is helemaal zoals we hadden gehoopt dat hij zou worden, de vloer trouwens ook. Ook zeer tevreden over de keukeninstallateur, Jeroen (en collega's) van montagebedrijf Groeneveld. Helaas had de fabriek een verkeerde kast geleverd, maar alles is perfect opgelost. Kortom: wij durven THC bij anderen aan te bevelen!
FOTO VAN JAN EN MARCELLA BEKKER
+ Toon extra foto van Jan en Marcella Bekker
+ Toon extra foto van Jan en Marcella Bekker
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Hein en Wemmie op donderdag 16 jul 2020 20
Via het bouwproject kwamen we bij THC terecht voor onze nieuw te plaatsen keuken. Tijdens ons eerste bezoek nam Marcel alle tijd om samen met ons de mogelijkheden te bespreken. Tijdens ons tweede bezoek gingen we finetunen waarbij Marcel ons goede tips gaf. Vakkundig en met warme aandacht voor de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wim op zaterdag 4 jan 2020 20
Een maand of twee geleden is door THC zowel een keuken als een vloer aangebracht in mijn nieuwe appartement. Over beiden ben ik zeer tevreden. Installatie ging vlekkeloos via de betreffende vaklieden. THC kan ik iedereen van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Gonny Appelman op dinsdag 30 apr 2019 19
In september vorig jaar heb ik mijn eerste bezoek gebracht aan Total Home Concept.
Ik kreeg direct al een goed gevoel bij dit bedrijf vooral ook omdat zij een totaal concept bieden. Complimenten ook voor de geweldige verzorging tijdens de gesprekken. Dank aan de medewerkers en de directeur voor het geduld, de uitleg van de details en het meedenken. Zo kwamen wij tot een voor mij mooi ontwerp keuken.

Het heeft even geduurd. In de aanloopfase moesten er toch een paar hobbels worden genomen. Echter, in goed overleg, met name met de directeur Ulfert-Jan Luitjens, zijn we er samen uitgekomen en......staat er nu een prachtige keuken, met kwaliteit apparatuur van Siemens, waar ik elk moment van de dag van geniet.
Hartelijk dank!
FOTO VAN GONNY APPELMAN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede aankoop”
Door Wilco op maandag 24 feb 2020 20
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
FOTO VAN WILCO
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed geregeld”
Door Dorien en Tom Lebrechthausen op donderdag 17 nov 2022 22
Eind 2021 besloten wij een nieuwe keuken te kopen. Toen wij onze woning ruim dertig jaar geleden kochten zat de keuken er al zo'n 15 jaar in. Wij hebben ons begin 2022 georienteerd en kwamen via aanbeveling uit bij Total Home Concept. Wij werden geholpen door Rik van Dijk. Het was een verademing. Hij is deskundig, denkt mee, service gericht zonder goedkope verkooppraatjes. Bij Total Home Concept is het mogelijk je volledig te laten ontzorgen. Total Home Concept heeft begeleid en heeft alles geregeld. Wij werden tijdig geinformeerd en hadden zelf geen zorgen voor. De mensen die de oude keuken demonteerden en de nieuwe keuken monteerden werken super netjes en zorgvuldig. Ik kan Total Home Concept echt iedereen aanbevelen!
FOTO VAN TOM LEBRECHTHAUSEN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken helemaal ok”
Door Marijke van Veen op vrijdag 30 aug 2019 19
Prima behandeling, keurige afwerking en goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Service met aandacht”
Door Karin Tamboer op vrijdag 29 okt 2021 21
Bij Total Home Concept kom je binnen als in een warm bad. Aan alles voel je dat zij service en kwaliteit willen bieden. Wellicht niet de goedkoopste keukenadviseur, maar wel de beste. Met alle aandacht en enorm veel tijd zijn wij geholpen voor onze keuken. Marjolein was onze adviseur en we kunnen haar van harte aanbevelen. We waren zo tevreden dat we ook onze bijkeuken hier hebben besteld en ook deze is supermooi geworden. Marjolein heeft echt moeite gedaan om onze wensen te vertalen en dat is echt goed gelukt. Eventuele problemen bij of na installatie, zoals schade of een missend onderdeel worden automatisch opgepakt door de service dienst, aangezien de monteur/installateur dit direct na oplevering doorgeeft.
Wil je goed, professioneel en met aandacht geholpen worden, dan moet je bij Total Home Concept zijn. De kwaliteit van de keuken is trouwens top! De kasten zijn zeer degelijk en hebben een hele mooie afwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ruchenka op vrijdag 2 dec 2022 22
Ik heb een keuken besteld bij total home concept. Ik ben hier vriendelijk geholpen door Ben. Er werd geluisterd naar je wensen, er werd tijd voor je genomen. Er werden adviezen gegeven, soms had ik wensen en dan zeiden ze nee dat kun je beter zo doen of denk hier eens aan. Keuken werd ook snel geleverd, binnen 12 weken. Ik kon ook andere mensen de keuken laten plaatsen. Wat ik ook heb laten doen door andere. De enige min puntjes zijn dat ik dacht dat mijn hoekkast waar de pannen in komen te staan, de lades er verder uitgetrokken konden worden. Ze komen er maar een klein stukje uit en ik had begrepen dat je ze er helemaal uit kon trekken. En 1 kastje zou ik liever een lade kastje gehad hebben ipv een deur met planken. Maar verder erg tevreden met mijn keuken.
FOTO VAN RUCHENKA
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Albert redegeld op vrijdag 22 nov 2019 19
Wij hebben keuken gekocht bij Total home,we zijn geholpen door Ronald holwerda druk baasje maar wij hadden gelijk een klik met hem,dankzij zijn input prachtige keuken op papier gezet met veel handige ideeen waar jezelf niet zo gauw op komt. Keuken is geplaatst door 2 mannetjes uit ede die alleen maar keukens van Total home plaatsen,hij zei ik citeer, ik pieker er niet over om keukens van brugman of 1 of andere vage tent plaats alleen kwaliteits keukens. Mannetjes hebben keuken keurig geplaatst ze checken ook alles 3 keer. Kortom aanrader Total home, zijn niet goedkoop maar verschil zie je duidelijk.
FOTO VAN ALBERT REDEGELD
Keuken met wit eiland
Reactie of foto toevoegen
“Trots”
Door Fam. Buiter op vrijdag 10 jul 2020 20
Rond februari een prachtige keuken uitgezocht bij Total Home in Lelystad. Bij binnenkomst word je verrast door het mooie ruime pand. Op de begane grond en de 1ste verdieping staan de keukens. Op de 2de verdieping het badkamer sanitair. We kregen de gelegenheid om eerst rustig een kopje koffie / thee te drinken en de showroomkeukens te bewonderen. Daarna werden we geholpen door Rik. Samen hebben we gekeken naar onze wensen en , niet minder belangrijk, het kostenplaatje. Ook hierin werd goed meegedacht en eventuele suggesties aangedragen om vervolgens op een mooie betaalbare en van goede kwaliteit keuken uit te komen. Door middel van de 3D tekeningen werd voor ons het plaatje pas echt compleet. In totaal zijn wij 2 a 3 keer bij Total Home geweest voor onze nieuwe keuken. Bij iedere komst werd weer meegedacht wanneer wij toch onze twijfels hadden over een bepaalde opstelling, wel of geen lades, kookplaat toch verschuiven etc... Inmiddels staat de keuken nu een aantal weken. Alles was goed en compleet bij levering. Vorige week hadden we een mankement aan onze kookplaat. Hier kon Total Home niks aan doen, maar zij hebben ons hierbij wel geholpen het op te lossen. Binnen een week was onze kookplaat gerepareerd. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de service van Total Home en zouden ook andere mensen Total Home aanraden voor hun keuken, sanitair, wanden en of vloeren. Super blij en trots met onze prachtige keuken!
REACTIE VAN FAM. BUITER
Alleen de plintjes moeten we nog plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met alle service”
Door Fam. Holman op dinsdag 11 jul 2023 23
Via een kennis kwamen we bij Total home concepts terecht. We wilden een nieuwe keuken maar niet iets kant en klaars. We waren hier zeker aan het goede adres; na een uitgebreide ronde door de winkel mochten we blijven voor de lunch. We werden echt in de watten gelegd, dat was een aangename verrassing, we voelden ons helemaal thuis in de winkel. We kregen hulp van Ronald Holwerda en samen hebben we een keukenontwerp gemaakt. Genoeg keuze!! We waren eruit en bestelden de keuken. Bij vragen of opmerkingen hadden we weer even contact. De keuken werd keurig geplaatst. Er was nog een probleempje met een koelkastdeur die tegen de wand kwam, hier kregen we nog extra handgrepen voor met de post. De keuken is uiteindelijk exact geworden zoals het 3d ontwerp eruitzag. We zijn er heel blij mee en zeer tevreden met alle service. Het voelde als een warm bad!
FOTO VAN FAM. HOLMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Daan Wekking & Mandy Walther op zondag 31 mei 2020 20
Total Home Concept zat vanuit ons nieuwbouwproject aangesloten voor de levering van de standaardkeuken. Na eerst ergens anders te hebben gekeken stak Total Home Concept er met kop en schouders bovenuit, dit op het gebied van prijs, kwaliteit en service. Met Marcel als adviseur was er veel mogelijk en ook hielp hij ons enorm in de keuzes. Tevens besloten wij de vloer op de begane grond en de 1e verdieping te leggen. Hier kan een ieder zijn mening over verschillen op het gebied van de prijs maar ten opzichte van de kwaliteit, service en de vakmensen die het kwamen leggen waren wij erg blij met onze keuze! Tijdens ons afroep gesprek bleek dat er wat apparatuur vernieuwd was, dit kon zonder problemen worden omgezet. Tevens hielp Marcel ons toen om de laatste puntjes op de i te zetten. Al met al zijn wij zeer tevreden over de keuken, de vloeren, het contact, de levering en het plaatsen. Super bedankt Total Home Concept en Marcel!!
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte precies”
Door C.A. Crebas op woensdag 20 okt 2021 21
Geweldig ontvangen, rustig overleggen en uitzoeken. Prachtige keuken en met passie geïnstalleerd. Alle afspraken klopten precies en in een keer complete keuken.Wij zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit hoog in het vaandel”
Door Alex van Keulen op donderdag 11 jul 2019 19
Wij hebben heel het land afgezocht, en zelfs in Duitsland geweest, op zoek naar een keuken in het hogere segment. Wij konden nergens vinden wat wij zochten. Toevallig reed ik langs deze zaak. Vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing was het contact direct goed. Geen commercieel gedoe, maar oprechte betrokkenheid. Ook hier hadden zij niet wat wij zochten. maar samen hebben wij het ontwerp doorgenomen en zij zijn op zoek gegaan naar mogelijkheden om de keuken op maat te maken. Wij zijn er wel tien keer geweest en iedere keer werd de tijd genomen en werd het ontwerp aangepast. Niets was teveel... Als makelaar in diverse woonprogramma's kom ik in contact met veel leveranciers. Dit is het enige bedrijf dat echt de tijd heeft genomen om onze wensen in kaart te brengen en mee te denken. De keuken staat en is het middelpunt van ons huis geworden. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dan dat hier service en kwaliteit echt nog in het vaandel staan.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Saskia op zondag 9 jul 2023 23
We hebben voor de tweede keer een keuken bin Total Home gekocht en ook deze keer zijn we zeer tevreden. Goed begeleiding bij aankoop, mooie keuken en een zeer professionele plaatsing. Alles was weer top geregeld. Eén van de glasplaatjes in een lade was kapot en ook deze is een aantal weken later keurig vervangen. Conclusie: een aanrader!
FOTO VAN SASKIA
Reactie of foto toevoegen
“Dank en hulde”
Door Andries en Marjolijn Greiner op zaterdag 5 dec 2020 20
We kochten een bestaand appartement. Het moest helemaal gestript worden. We gingen naar Total Home Concept met de simpele formulering: we willen het geheel bij jullie neerleggen. Dus: wanden, vloeren, keuken, badkamer... alles, adviseer ons, leid ons door het (keuze)proces. Dat is precies wat THP heeft gedaan. Deskundig, voorkomend en innemend. Wat fijn dat dit niet online hoeft. Dank en hulde!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vakwerk”
Door Meredith op woensdag 13 mei 2020 20
Voor ons nieuwbouwappartement hebben wij een prachtige keuken aangeschaft bij THC. De planning en montage was heel professioneel; vakwerk! Wij hadden een issue met onze keukenkraan en deze is goed opgelost door het after-sales team van THC. Ze denken mee met de klant en zijn altijd uitermate vriendelijk! Deze vriendelijkheid alsook persoonlijke benadering geldt trouwens voor alle THC medewerkers waarmee ik contact heb gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie”
Door Vera Nijwening op woensdag 20 sep 2023 23
Fantastische begeleiding door Rik van Dijk en zijn collega's van Total Home Concept bij de aankoop van onze keuken. We zijn goed geïnformeerd en er werd heel fijn meegedacht over het ontwerp. Rik had creatieve oplossingen voor de uitdagingen die we hadden. Gedurende het proces was de communicatie duidelijk, waardoor we goed op de hoogte waren. De monteurs waren vakkundig en hebben de keuken erg netjes (en snel) geïnstalleerd en afgewerkt. Kortom, we zijn enorm tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Aaldert en Marja op maandag 11 jan 2021 21
In het najaar van 2020 is onze nieuwe keuken geplaatst door Total Home Concept uit Lelystad. En daar zijn we heel tevreden over. Alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. In het bijzonder Marjolein, zij heeft ons uitstekend geholpen bij alle keuzes omtrent de keuken. Daar zijn we erg dankbaar voor. Het plaatsen van de keuken is zeer vakkundig gedaan door de mannen van Flevo Keukenmontage. Total Home Concept is echt een aanrader!
FOTO VAN AALDERT EN MARJA
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door mevrouw I de Vries op woensdag 29 apr 2020 20
Rik van Dijk heeft ons fantastisch geholpen,meegedacht en het precies uitgevoerd,met veel geduld zo als wij het wilden hebben.Alles goed uitgelegd,en het resultaat is grandioos alleen maar lof. Goede apparatuur en de keuken van uitstekende kwaliteit.
Krijgen alleen maar complimenten met de mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Matina op zondag 3 nov 2019 19
Total Home Concept heeft mijn keuken en wanden verzorgd. Adviseur Ronald Holwerda doet enorm zijn best om de wensen uit te werken, hij heeft duidelijk veel kennis van de producten en blijft bij ieder contact even enthousiast. Ook wanneer producten niet meer leverbaar zijn (zat bij mij een lange tijd tussen het advies en de oplevering van mijn huis) doet hij een passende suggestie en beantwoordt hij met alle geduld de vragen via de mail. Minder vond ik dat het niet mogelijk was om kleurstalen op te vragen maar ik begreep dat dit bij de leverancier ligt. Staal uit de showroom mag wel geleend worden maar het is prettiger om de kleur bij de hand te hebben bij het uitzoeken van de inrichting. Om die reden ben ik teruggekomen van mijn eerste keuze en heb voor veilig wit gekozen. Keuken is perfect geplaatst door een zeer professionele monteur. Wanden zijn netjes afgewerkt, ik had wel moeten aangeven bij de stukadoor dat ik geen plinten wilde. De hoeken waren niet netjes afgewerkt dus toch plinten moeten laten plaatsen. Zal onwennigheid zijn, dit is het eerste nieuwbouw appartement dat ik koop. Ontvangst is meer dan gastvrij en een prettige locatie om op je gemak rond te lopen. Ik zal THP zeker aanbevelen maar ook de tip geven om telefonische afspraken goed te checken. De stukadoor kwam anderhalve dag later dan was afgesproken, vandaar de beoordeling goed i.p.v. super.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Tim de Jong op dinsdag 17 okt 2023 23
Geweldig geholpen, uitgebreid gezeten om de kasten te combineren met het blad en het ziet er in het echt nóg mooier uit! De kwaliteit is zoveel hoger dan dat ik gewend ben.
Reactie of foto toevoegen
“Metamorfose”
Door Mw. B. de Vries op woensdag 31 jul 2019 19
Door Total Home werd mijn appartement een compleet nieuw huis! Ik was van plan om alleen de keuken te vernieuwen,maar toen ik rondgeleid werd in de zaak en goede adviezen kreeg, besloot ik gaandeweg om dan alles maar aan te pakken. Keuken, badkamer, vloeren en wanden werden nieuw en de planning van het geheel kon ik met een gerust hart over laten aan dit bedrijf. Zowel de gebruikte materialen als de afwerking zijn kwalitatief heel mooi. Kundige mensen en prima overleg: ik ben heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vloer en wand”
Door Angelique & Robert Tan A Kiam op zaterdag 4 jan 2020 20
Wij hebben bij Total Home concept bij ons nieuwbouwhuis
- keuken
- vloerafwerking gehele huis
- wandafwerking gehele huis.

De eerste gesprekken en advisering waren zeer goed. Het voelde heel goed, prettig er werd echt de tijd voor je genomen en werden echt goed geholpen. Ook konden we steeds mailen als we toch nog vragen hadden en werden gelijk terug gemaild. Wij hebben het concept zo afgenomen zodat alles uit handen werd genomen en als we de sleutel kregen alles werd gedaan. Deze gedachte was erg fijn en hier ging onze voorkeur ook naar uit. Zo kregen we vanuit home concept een planner en die stemde in het begin alles af met de uitvoering. Zodat dit op elkaar werd afgestemd en wij kregen dan te horen wanneer wie zou starten en klaar zou zijn. Met de uitvoering vloeren en de keuken was het goed afgestemd en klopte de planning. Ook het communiceren was erg prettig en duidelijk! Helaas was de ervaring met de wandafwerking niet goed. Zo werden er dingen toegezegd wat er gedaan zou zijn, maar bleek het nog niet gedaan en dit tot meerdere malen aan toe. Waardoor ze niet klaar waren maar de vloeren ondertussen er ook in gingen. Dit gaf helaas veel onrust en tevens ging de communicatie met uitvoering wandafwerking niet goed. Zo zijn we nog bezig met de punten betreft afwerking wat nog gedaan moet worden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Kim op zaterdag 22 feb 2020 20
Eind 2018 hadden wij een optie op een huis. De keuken bevatte veel ramen en daardoor was het niet mogelijk om de hoogte in te gaan. Total home concept hebben wij toen de opdracht gegeven om voor ons een passende keuken te ontwerpen. Dit viel niet mee met ons wensenlijst(je). Ronald heeft ons uren geholpen en nam echt de tijd voor ons. Hij gaf ook aan dat we pas stopten als we een keuken hadden naar onze zin. Tussendoor werden we voorzien van een fijne lunche. Afgelopen donderdag is de keuken geplaatst en wat zijn wij blij met onze mooie keuken. Hij is nog mooier in het echt.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Wouter op donderdag 16 feb 2023 23
Goede ervaringen met THC. De service is uitstekend: Tijdig informeren, meedenken in oplossingen en nette montage. Ook bij vragen of latere wijzigingen nemen ze de tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Een hele prettige ervaring”
Door Veltman op zaterdag 21 jan 2023 23
Wij hebben binnen 2 gesprekken een keuken gevonden bij TotalHome zonder het gevoel dat we getild werden en dat is toch wel heel prettig bij die speurtocht. We kregen goede adviezen, er werd meegedacht en meerdere alternatieven passeerden de revue. Al met al een hele prettige ervaring met als resultaat een keuken waar we heel content mee zijn. Hierbij is de installatie ook uitstekend verlopen, nette bedrijven die dat komen doen. Qua aftersales ook niets dan lof. Bij het vervangen van een klein onderdeel is dit snel opgepakt en opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goede planning en deskundig advies”
Door Albert Posthumus op woensdag 23 dec 2020 20
Voor de aanschaf van de keuken kwamen we via bouwbedrijf Van Wijnen bij jullie terecht. Hartelijke ontvangst met een bakje koffie en een tosti van de receptioniste werden we verder geadviseerd door Rik. Samen met hem hebben we een prachtige keuken voor ons nieuwbouw appartement samengesteld. En een aantal weken later hebben we ook onze pvc vloer daar kunnen bestellen. De wandafwerking hadden we al bij een andere firma besteld, maar anders was de keuze zeker duidelijk geweest voor jullie. Alles bij Total Home Concept. Goede planning en deskundig advies. En nu genieten we van onze prachtige keuken en mooi afgewerkte vloer. Heel fijne kerstdagen dus dankzij deze keuze.
FOTO VAN ALBERT POSTHUMUS
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Frank de Jooden en Carin Roelands op maandag 25 mei 2020 20
Een prettig contact met Ronald vanaf het eerste moment. Ronald dacht goed mee, gaf prettig advies en dacht in kansen en mogelijkheden. Mede daardoor hebben we een keuken die perfect past bij onze wensen. Daarnaast zijn we ook erg tevreden over de installatie van de keuken. Kortom we zijn erg tevreden. Complimenten voor THC!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door A. Hoogland op donderdag 27 sep 2018 18
Wij hebben een half jaar geleden een keuken laten plaatsen door Total Home Concept. Wij hebben niets anders dan lof voor de manier waarop Total Home Concept ons voor, tijdens en na de plaatsing van de keuken heeft geholpen. Onze keuken heeft geen alledaagse vorm zoals een hoekkeuken, maar toch is het de monteurs gelukt om de keuken in een keer zonder problemen te plaatsen. Nu een half jaar later zijn wij nog steeds zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Naren Sahai op vrijdag 9 apr 2021 21
Wij zijn op gesprek geweest zonder enig idee te hebben voor onze nieuwe keuken. Het eerste gesprek verliep wat stroefjes omdat er gevraagd werd naar een budget. A.d.h.v. het budget vond het keukenontwerp plaats. Uiteindelijk is dit uitgebreid en werd de keuken weliswaar 2x duurder, maar wel volgens onze wensen. Wij hebben THC alles laten verzorgen. Het afbreken van de oude keuken, het verleggen van electra/leidingen. En het laten plaatsen van de keuken natuurlijk. Na het plaatsen waren enkele punten waar we wat opmerkingen over hadden. Zonder enige aarzeling, en vooral door mee te denken met ons, is alles opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Mieke Koorn op vrijdag 22 mei 2020 20
Keuken en laminaatvloer gekocht bij Total Home concept. Ze nemen ruim de tijd om alles door te nemen. Diverse gesprekken gehad. Ruim assortiment. Elke suggestie wordt meegenomen en indien mogelijk ook uitgevoerd. Altijd eerlijk advies gekregen. Installatie van de keuken ging perfect. Keurige ervaren installateurs. Natuurlijk ging er ook iets mis (kastdeur beschadigd en een te kleine kast maar was schuld van de fabriek). Maar de klasse van een bedrijf zie je pas als het ontstane probleem goed en adequaat opgelost wordt. En dat werd bij Total home concept perfect afgewikkeld. De vloer werd binnen een paar uur gelegd. Ligt er heel strak bij. Super tevreden over. Ook hier werd een kleine klacht direct opgelost! Kortom zeer zeer tevreden over Total home concept en onze super mooie keuken en vloer! Top bedrijf!
FOTO VAN ADRIE KOORN
+ Toon extra foto van Adrie Koorn
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Nathan op zaterdag 21 jan 2023 23
Fijne ervaring bij het kopen van de keuken, top service en goede levering. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een U keuken”
Door Ferry & Laura op dinsdag 26 okt 2021 21
Een grote shoot out naar total home concept! :) We hebben een U keuken besteld van zeer goede kwaliteit. Stevig materiaal en goed apparatuur. De prijs zal ik niet noemen maar het viel erg mee! Vanaf de realisatie fase tot aan de uitvoer fase zijn we goed op de hoogte gehouden en begeleid. We waren super geholpen door Ronald.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Zitah de Groot op dinsdag 17 mei 2022 22
Ik heb een volledige keuken gekocht bij Total Home Concept. Bij het uitzoeken zijn wij op een hele prettige wijze geholpen. Bij het afnemen konden wij er voor kiezen om hem onder voorbehoud van financiering te kopen, wat voor een hoop rust zorgde. Ook was een aanbetaling niet nodig, wat ook heel erg fijn was. Bij het afleveren is er netjes met alle spullen omgegaan en het in elkaar zetten zelf ging ook heel erg vlot. Alles is naar behoren afgeleverd, en het is een prachtige keuken!
FOTO VAN ZITAH DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door familie van Beest op donderdag 5 mrt 2020 20
T.b.v ons nieuwbouw appartement zijn wij 2 keer een volledige dag in ontspannen sfeer in bij THC in Lelystad geholpen door Ronald Holwerda. Prima advies m.b.t. apparatuur, wanden, vloeren en opstelling cq indeling van keuken. De latere levering en uitvoering van de werkzaamheden alsmede de after-sales zijn tot onze volle tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Geen moment spijt gehad van onze keuze”
Door Marlon Parmentier op dinsdag 18 apr 2023 23
Wij hebben sinds november een nieuwe vloer, gestucte muren en een nieuwe keuken via Total Home Concept en geen moment spijt gehad van onze keuze! Vanaf moment 1 dacht Marjolein goed mee (keuken was in eerste instantie zelfs voor een ander huis) en kwam ook met leuke en praktische ideeen voor de keuken. We hebben uiteindelijk meermaals aan tafel gezeten en vanalles gewijzigd, hier werd steeds ruim de tijd voor genomen. Een erg fijne, ongehaaste ervaring. Het eindresultaat is fantastisch mooi geworden en de weg er naar toe was geheel ontzorgd doordat Total Home Concept de planning (in overleg) uitwerkt. Binnen drie weken was de gehele begane grond getransformeerd en de nieuwe keuken geplaatst. Er waren een paar kleine bevindingen bij plaatsing van de keuken, maar deze werden allemaal netjes en snel opgevolgd. Ook nu, een aantal maanden later, bevalt het allemaal uitstekend. De geleverde spullen zijn duidelijk van goede kwaliteit.
FOTO VAN MARLON PARMENTIER
Reactie of foto toevoegen
“Ze hebben een topproduct afgeleverd”
Door L. Dubbelaar op dinsdag 21 mrt 2023 23
Via projectontwikkelaar Van Wijnen kwamen we bij Total Home Concept uit voor een keuken voor onze nieuwe woning. We zijn netjes ontvangen en verkoper Rik van Dijk nam uitgebreid te tijd om onze wensen voor de nieuwe keuken in een ontwerp te vatten. Toen we er helemaal uit waren kregen we ook nog een mooie korting. Daarna bleek vanuit de projectontwikkelaar dat de keuken ook aan de andere kant van de woning geplaatst kon worden, wat onze voorkeur had. We konden dus weer terug naar de showroom in Lelystad om het ontwerp opnieuw te maken, maar dan aan de andere kant van de woning. Ook nu werden we weer met alle egards ontvangen en werd er een mooi ontwerp gemaakt, met behoud van het eerder afgesproken kortingspercentage. Samenvattend kan ik zeggen dat Total Home Concept een prettige, flexibele keukenleverancier is gebleken die een topproduct heeft afgeleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer, wandafwerking en keuken”
Door Willem Offermans op woensdag 8 dec 2021 21
Ik heb door Total Home Concept mijn vloer/wandafwerking en keuken laten plaatsen in mijn nieuwbouwwoning en is naar volle tevredenheid verlopen. Alles was zeer goed ingepland. 1e week na sleuteloverdracht keramische tegelvloer gelegd op de b.g.g.. 2e week renovlies behangen en gesaust, 3e week pvc vloer boven gelegd en 4e week de keuken geplaatst. Alles verliep vlekkeloos. In het bijzonder ook de communicatie met Rene Brand van de planning. De keuken ziet er mooi strak uit en is precies wat we voor ogen hadden. Ook hulde aan Rik van Dijk die meedacht met de kleine details om alles naar wens te krijgen . Nu alles klaar is zijn we zeer tevreden en hebben gelukkig geen issues gehad m.b.t. naleveringen enz.. Ik adviseer mensen om toch eens te gaan kijken bij Total Home concept in Lelystad want hebben een mooie showroom en veel keuzes. Ik ben in ieder geval een zeer tevreden klant.
FOTO VAN WILLEM OFFERMANS
REACTIE VAN WILLEM OFFERMANS
Chapeau voor Total Home concept
+ Toon extra foto van Willem Offermans
+ Toon extra foto van Willem Offermans
+ Toon extra foto van Willem Offermans
+ Toon extra foto van Willem Offermans
+ Toon extra foto van Willem Offermans
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Gerie de Jong op zondag 14 mrt 2021 21
Super goede ervaring met dit bedrijf. Er werd goed met ons mee gedacht en zijn geadviseerd door Hannie Poel. Zij voelde ons heel goed aan. Ik wilde een aanpassing doen op onze bestaande keuken, gekocht destijds bij Harry de Vries. Dit was geen enkel probleem en is goed gelukt. Zelfs de monteurs dachten met ons mee. Ik zou Total Home Concept zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ineke Brand op vrijdag 12 jan 2018 18
Waarom super? Ten eerste was er een ruim assortiment om uit te kunnen kiezen. Ten tweede ben ik zeer tevreden over de aflevering en de communicatie van jullie als bedrijf. Als er een vraag van mijn kant was dan werd hier snel en adequaat op gereageerd. Kortom wij zij erg tevreden en kunnen jullie zeker aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar een bedrijf die vloeren, wanden etc. wil aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Elmo & Francien Lodewijks op zaterdag 14 dec 2019 19
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Total Home Concept. Hij is nu ongeveer 2 maanden geleden geplaatst en wij zijn super tevreden met het resultaat. Iedere dag staan we weer te glunderen als we erin aan het werk zijn. Bij de aankoop heeft René Brand ruim de tijd genomen om samen met ons de juiste keuken uit te zoeken. De offerte was er snel en wij konden daardoor weer snel doorpakken en de finale keus werd ook weer in 5 uur beklonken. De plaatsing in één dag werd perfect en professioneel uitgevoerd. Dit bedrijf is een aanrader. En René, bedankt voor alle goede zorgen.
FOTO VAN ELMO & FRANCIEN LODEWIJKS
Keuken aan beide zijden
+ Toon extra foto van Elmo & Francien Lodewijks
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door J. Wijma op vrijdag 1 nov 2019 19
Total Home heeft in 2019 onze keuken geleverd en geplaatst. Er is goed meegedacht en uitvoerig de tijd genomen om de juiste keuken te kopen en te plaatsen. Ondanks wat problemen met de natuurstenen bladen en spatlijsten (buiten hun schuld om) is alles uiteindelijk netjes afgeleverd en gemonteerd en opgelost. De monteurs doen hun uiterste best om de overlast voor de klant te beperken. Er zijn zelfs een paar aanpassingen besproken en doorgevoerd die we bij de aanschaf over het hoofd hebben gezien. Al met al een leverancier waar we een volgende keer zeker weer langs gaan om te kijken/informeren voor een andere keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken en badkamer”
Door Lars op maandag 3 aug 2020 20
Tijdens het uitzoeken van onze keuken bij Total Home Concept hadden wij redelijk goed voor ogen wat wij wilden. Hier werd in eerste instantie met wat onverwachte weerstand op gereageerd. Uiteindelijk kon ons idee toch gerealiseerd worden en zijn wij met een getekende offerte en leuk presentje de deur uit gegaan. Het afroepgesprek met Marcel hebben wij als zeer prettig ervaren. Samen hebben wij de puntjes op de i gezet waardoor wij inmiddels kunnen genieten van onze droomkeuken in ons eerste eigen huis.Wij raden Total Home aan voor iedereen die een keuken op maat wil en geven een 8.

Naast de keuken ook onze badkamer bij Total Home Concept aangeschaft. Van ontvangst tot ontwerp uitstekend geholpen. Madelon heeft ons goed begeleid en meegedacht om onze wensen en ideeën te verwezenlijken binnen ons budget. Helaas was de door ons gekozen tegel niet meer op tijd te verkrijgen door een fout van de leverancier. Hier heeft Total Home Concept ons pro-actief over benaderd en een passend alternatief voor aangeboden. Wij kunnen niet anders dan Total Home Concept beoordelen met een dikke 10 voor zowel de badkamer als de service!
FOTO VAN LARS
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Henri Kuipers op woensdag 4 dec 2019 19
We waren op zoek naar kwaliteit, schoonheid en vakmanschap voor onze nieuwe keuken, compleet met apparatuur. We vonden alle drie bij Total Home Concept. Klantvriendelijkheid top. Vanaf het moment dat we er over de drempel stapten t/m de kleinste details in de montage bij ons thuis. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Een prima bedrijf”
Door Fedde Bergsma op zaterdag 18 feb 2023 23
Wij kochten een appartement van de eerste koper en kwamen helaas pas in tweede instantie in contact met Total Home Concept. Een prima bedrijf met uitstekende service, vriendelijke medewerkers die goed geïnformeerd zijn en het afleveringsproces op de voet volgen. Kortom we zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Echte vakmensen”
Door Ruud en Monique V op zaterdag 13 mrt 2021 21
Wij zijn door Total Home Concept prima geholpen bij de aanschaf van de keuken. Ronald was ons aanspreekpunt. Zeer aardig behulpzaam persoon. Ze nemen alle tijd voor je en ze zetten je niet onder druk als ze met een prijs komen, die gebeurt namelijk wel bij andere keukenzaken waar wij langs zijn geweest. Het installatiebedrijf wat ze bij ons hadden ingeschakeld werkt zeer snel en nauwkeurig. Ze hebben niet alleen de keuken geplaatst maar ook de oude keuken weggehaald en het elektrawerk uitgevoerd. Tevens hebben ze het schilderwerk geregeld wat moest gebeuren. Echte vakmensen. 1 kastje was beschadigd bij aankomst maar is vervangen. Wij raden THC aan om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken overtreft onze verwachtingen”
Door Familie van der Land-Vroegop op maandag 24 jul 2023 23
Toen de koop van ons nieuwe huis net rond was hebben we contact opgenomen met Total Home Concept voor een oriënterend gesprek. Dit kon hetzelfde weekend nog plaatsvinden, wat ons al zeer verheugde. We werden hartelijk ontvangen door een medewerker, we kregen iets te drinken aangeboden en de medewerker (Ronald) die ons zou helpen werd geattendeerd op onze aankomst.
Ronald bleek een schappelijke en professionele verkoper, waar wij direct een goed gevoel bij kregen. We werden duidelijk geïnformeerd, rondgeleid en er werd een ontwerp opgesteld op basis van onze eisen. Het advies van Ronald over de indeling van de keuken hebben we overgenomen, desondanks kwam hij met meerdere ontwerpen. Zodoende kregen wij niet alleen het gevoel dat we serieus werden genomen, maar ook dat we ons goed konden beraden over de verschillende opties. Inmiddels is onze keuken geplaatst en zijn we dolgelukkig met het eindresultaat. De kleuren. Het werkblad. De indeling. De ruimte! De keuken overtreft onze verwachtingen, opvallend omdat we precies wisten waar we aan toe waren. Na de plaatsing ontvingen we nog een telefoontje van Ronald, onverwacht attent, of alles naar wens was geweest en hoe de nieuwe keuken beviel. We hebben het idee dat we echt kwaliteit hebben gekocht, bij een kwaliteitszaak. We hebben niet 1 punt van verbetering, omdat elke vraag, opmerking of wens tijdens het proces is besproken en uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Linda op woensdag 16 okt 2019 19
Voor onze nieuwbouwwoning hebben we een keuken bij Total Home Concept gekocht. We waren op zoek naar behoorlijke flexibiliteit en dat hebben we hier gevonden. Er werd goed met ons meegedacht zodat we uiteindelijk onze droomkeuken hebben kunnen laten plaatsen. Ook servicemeldingen zijn goed afgehandeld. We zijn ontzettend tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met het resultaat”
Door Matthijs Kuijk op vrijdag 20 okt 2023 23
Bij de koop van een nieuw appartement in een nieuwbouw locatie te Ede werd in samenwerking met Total Home Concept een nieuwe keuken geleverd. Tijdens het prettige voorbereidende gesprek in de showroom te Lelystad werden de verschillende optie mogelijkheden en afwerking naar keuze gemaakt. Met het deskundige advies van Ronald Schuurman heb ik mijn voorkeur in het plan kunnen opnemen. Enig tijd na de oplevering van mijn appartement is de plaatsing van de keuken gerealiseerd door een monteur. Alles is keurig afgewerkt en het ziet er helemaal uit zoals ik in de voorbereiding voorgesteld had. Erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Bruinsma op donderdag 17 mei 2018 18
Ik heb een hele mooie keuken gekocht. Waar ik super blij mee ben. Goeie service en kwaliteit. Iedereen die bij me komt kijken zegt wauw wat een gave keuken :)
Reactie of foto toevoegen
“Service en nazorg goed geregeld”
Door Dirk de Vries op maandag 17 okt 2022 22
Super zo als de mensen van Totalhome met zijn klanten omgaat. Je voelt je eerder gast dan klant als je wordt geholpen. Zeker ook voor de mensen van over de dijk. Het is de moeite waard om het ritje te maken. Wij hebben onze keuken gekocht omdat wij het gevoel hebben dat wij eerlijk en serieus benaderd zijn, er werd ruim de tijd voor ons genomen en naar onze wensen geluisterd. De keuken is prima geïnstalleerd, bedankt Ruud. Ook de service en na zorg, prima voor elkaar, goed geregeld en dank aan Rik.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Paul en Ellen op woensdag 7 okt 2020 20
Na verschillende keukenbedrijven bezocht te hebben werden we zeer vriendelijk ontvangen bij Total Home Concept in Lelystad. Rik nam alle tijd voor ons en dacht heel goed met ons mee. We besloten hierop met hun in zee te gaan. Verleden week is de keuken geplaatst. Hiervoor alle lof zoals alles verliep. John en Niels kwamen alles installeren. Geweldig zoals alles verlopen is. Het is een prachtige keuken geworden en alles was in een keer perfect in orde. Bedankt hiervoor. We zijn uitermate tevreden.
FOTO VAN PAUL EN ELLEN
Greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Van Beeren op woensdag 5 jan 2022 22
Hartelijke ontvangst, geen opdringerige verkopers. Goed advies. Heel blij met eindresultaat. Kwalitatief mooie en goede keuken.
FOTO VAN VAN BEEREN
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Martin Dekker op woensdag 5 sep 2018 18
In 2015 een keuken gekocht bij Total Home Concept. Tijdens de installatie een aantal fouten van de bouwer door de installateurs al keurig hersteld (meerwerk van de buren mbt elektra aansluitingen waren bij mij uitgevoerd :-)) en nu net kosteloos een kapot gegaan elementje toegestuurd gekregen als service. Uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Geluisterd naar wensen”
Door Bakker op dinsdag 28 apr 2020 20
Total home concept heeft in maart 2020 onze keuken geplaatst. Dit bedrijf was gekoppeld aan ons nieuwbouwproject. Wij willen onze complimenten geven aan Marcel Zwart. Hij heeft ons uitstekend geholpen en geluisterd naar onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken in oplossingen”
Door Joliette de Groote op donderdag 12 okt 2023 23
Vanaf het begin meedenken in oplossingen! Waardevolle adviezen vooral omdat niet alles standaard was. De montage verliep prima. Zeer kundige, vriendelijke en nette monteurs. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JOLIETTE DE GROOTE
+ Toon extra foto van Joliette de Groote
+ Toon extra foto van Joliette de Groote
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de hele gang van zaken”
Door Remco en Jacqueline op woensdag 30 aug 2023 23
Wij hebben ons hele keukenaankoop traject als heel plezierig ervaren. Verkoper luisterde goed naar onze wensen, dacht goed mee en kwam met mooie en nuttige ideeën wat betreft indeling en apparatuur. Vervolgens is de keuken volgens afspraak snel en (belangrijker) heel netjes geplaatst door vriendelijke monteur. Wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige zaak”
Door familie Graumans op woensdag 12 aug 2020 20
We zijn in het voorjaar voor het eerst bij Total Home Concept geweest, een prachtige zaak met heel veel verschillende keukenopstellingen. We zijn heel prettig geholpen door Ronald. Hij kon zich goed in ons verplaatsen en kwam met hele goede ideeën. Het plaatsen van de keuken ging vlot en vlekkeloos. De koelkast werd later geleverd, maar alles werd goed overlegd. Ook nadien werd nog contact opgenomen door Ronald met de vraag of alles in orde was. Al met al zijn we zeer tevreden. Een prettige zaak om een keuken uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door van Velzen op dinsdag 16 jul 2019 19
Keuken en vloeren aangeschaft en laten plaatsen in nieuwbouw huis, prima service van begin tot eind. Ontvangst in de showroom is hartelijk en men denkt in detail mee vanaf oriëntatie t/m aanschaf en plaatsing. Nu, ruim 8 maanden na plaatsing laat er een plint los, gebeld, geen probleem, lossen we op. Service zoals het hoort. Een aanrader volgens ons.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne partij om mee samen te werken”
Door Raoul Groenewegen op zaterdag 4 nov 2023 23
Vanaf het eerste bezoek zeer tevreden over Total Home Concept, we kwamen voor een keuken en zijn uiteindelijk geslaagd voor een keuken, badkamer en mooie vloer. Het advies, meedenken en uiteindelijk de gestroomlijnde uitvoering maakt Total Home Concept een fijne partij om mee samen te werken.
FOTO VAN RAOUL GROENEWEGEN
+ Toon extra foto van Raoul Groenewegen
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf keuken en vloer”
Door Anneke de Boer op dinsdag 26 okt 2021 21
We hebben een hele goede ervaring met de aanschaf van onze keuken en vloer bij Total Home Concept. Ze hebben ons goed geadviseerd en vriendelijk geholpen. Er was een goede service en alles was goed gepland zodat we op tijd in een compleet huis konden gaan wonen. Kortom helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ramon op donderdag 16 feb 2023 23
Mooie showroom, goed advies en een mooie oplevering. Erg tevreden!
FOTO VAN RAMON
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige nieuwe keuken”
Door Clemens en Ellen op donderdag 2 jul 2020 20
We maken alweer een paar weken gebruik van onze prachtige nieuwe keuken van Total Home Concept. Wij zijn zeer tevreden over Total Home concept. Na een een mail te hebben gestuurd om een afspraak te maken werden we binnen een uur al teruggebeld en was een afspraak snel gemaakt. Het ontvangst was hartelijk en ontspannen en gaf ons meteen een goede indruk. Er was een kookdemonstratie gaande van Siemens apparatuur en bij een vervolg afspraak een demonstratie van de Bora inductieplaat met geïntegreerde afzuigkap, erg informatief en we wisten al gauw dat we voor dit apparatuur wilden gaan. De afspraken verliepen heel soepel en de verkoper, Ronald Holwerda, was professioneel en vakkundig, er werd ruim tijd de genomen om alles door te nemen en niks was teveel. Ook het plaatsen verliep prima, er werd netjes gewerkt. Er waren nog wat "kleinigheden" met het aanrechtblad maar dat werd meteen adequaat opgepakt en keurig opgelost. Na een paar weken namen ze nog een keer contact met ons op met de vraag of alles naar wens was...TOP!! Wij zouden onze keuken weer bij Total Home kopen!!
FOTO VAN CLEMENS EN ELLEN
+ Toon extra foto van Clemens en Ellen
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Alwin Mosselaar op zaterdag 16 nov 2019 19
Ik heb hier mijn keuken besteld. Geen montage alleen levering. Ik werd goed geholpen en er werd de tijd genomen. De prijs was ook naar wens. Levering was netjes gedaan er waren een paar dingen niet helemaal goed aangekomen en er was een productie fout gemaakt. Dit werd allemaal meteen netjes opgelost. Erg tevreden met dit bedrijf en zal het zeker aanbevelen. Montage service weet ik niet hoe goed ze zijn ik heb zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door S de Jong op woensdag 7 okt 2020 20
Total Home Concept eigenlijk bezocht om wat inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken in ons appartement.We wilden niet te veel investeren aangezien het om een verhuurobject gaat.Ook overwogen om naar een bekende Zweedse meubelgigant te kijken maar we werden verrast bij THC dat er ook met minder geld kwaliteit geleverd kon worden. We zijn zeer tevreden over de begeleiding en de informatie voorziening door de medewerkers. Plaatsing is correct verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Excellent”
Door Yannick op vrijdag 17 jul 2020 20
Excellent customer service, great follow up from purchase till after the installation, beautiful kitchen and bathrooms. I will highly recommend Total home Concept for kitchen and bathrooms needs.
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Van der Meer op vrijdag 24 jul 2020 20
Keuken geplaatst in nieuwbouw woning. Goed meegedacht over bv: wat voor vloer komt er straks? Keuken volgens afspraak, onbeschadigd en vakkundig geplaatst. Netjes opgeleverd, alles weer opgeruimd.
Reactie of foto toevoegen
“Supermooie keuken”
Door Ruud en Joke op maandag 2 dec 2019 19
In één woord: FANTASTISCH! Voor ons nieuwbouw appartement hebben we THC wanden, vloeren en keuken in handen gegeven en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Voor het uitzoeken/samenstellen van de keuken zijn we 3 (4?) dagen fantastisch gastvrij in de showroom in Lelystad ontvangen; inclusief lunch! Geen druk, geen verkooppraatjes; gewoon luisteren en meedenken met de klant. Het resultaat is er dan ook naar: een supermooie keuken. Levering/plaatsing/afwerking: allemaal top. Goede planner, ervaren monteur. Iedereen van THC is toegankelijk, luistert en staat er voor de klant. Kortom: wij raden THC absoluut aan. Laat je niet afschrikken door de eventuele afstand naar Lelystad. Het is het waard om daar de tijd voor te nemen. Uiteindelijk wil je jaren van je nieuwe keuken (en evt. inrichting) genieten. Deze review kan ik onmogelijk plaatsen zonder één speciaal iemand bij naam te noemen: Ronald Holwerda. Ronald: van ons krijg je de prijs voor verkoper van het jaar! Ga zo door en blijf heerlijk jezelf! Je doet het fantastisch.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Joke en Willem Hacquebard op vrijdag 29 mei 2020 20
Super fijn bedrijf, wij hebben met Ulfert-Jan alles bij elkaar gezocht, was top! Hij denkt goed mee en luistert gewoon heel goed. Maar ook Marcel en de andere zijn top! We hebben nu een prachtige keuken die nog mooier is dan wij dachten. Alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Familie Van den Bedum - de Haas op vrijdag 12 mrt 2021 21
Toen wij bij Total Home Concept de badkamer uitzochten ten behoeve van ons nieuwbouwhuis, werden we beiden op slag verliefd op deze keuken. Hannie Poel nam ruim de tijd voor ons om vervolgens een prachtige keuken samen te stellen.
Ook het afroepgesprek (ca. 1,5 jaar later) met Marcel Zwart was prettig. Al onze eerder gekozen apparatuur kreeg o.m. een upgrade. De uiteindelijke plaatsing van de keuken in december 2020 verliep professioneel en snel. Toen wij achteraf toch een kleine beschadiging aan de rand van de kookplaat ontdekten, werd dit vakkundig opgelost.
Total Home Concept is wat ons betreft dus echt een aanrader.
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN BEDUM - DE HAAS
+ Toon extra foto van Familie Van den Bedum - de Haas
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden met het eindresultaat”
Door Theo hegeman op maandag 19 dec 2022 22
Op zoek naar een badkamer. Wij troffen Madelon en wat kon zij de technische details goed uitleggen. Te meer omdat manlief zelf uit de techniek komt. Zij heeft zijn kritische vragen goed kunnen beantwoorden en bleef daarbij zichzelf. Zo top te zien en te horen dat een jonge vrouw de techniek zo goed beheerst! 'Onze' badkamermannen Sam en Sander hebben vervolgens de badkamer aangepakt. Snel en efficiënt hebben zij gewerkt. Een superteam; ze verstaan elkaar goed bij een fijne sfeer. En ook hierbij; manlief heeft voor het eerst een grote klus uit handen gegeven (spannend voor hem). Deze mannen hebben gouden handjes en beiden zijn wij supertevreden met het eindresultaat, zowel ethisch (dank aan Madelon en de belijning die de badkamermannen hebben toegepast) als alle technische materialen.
FOTO VAN THEO HEGEMAN
+ Toon extra foto van Theo hegeman
+ Toon extra foto van Theo hegeman
Reactie of foto toevoegen
“Mega tevreden”
Door Lianne van Asselt op zaterdag 21 jan 2023 23
We werden geholpen door Madelon. Ze is goed en kundig in haar werk, denkt goed mee en laat je ook verder kijken naar andere opties. Uiteindelijk vonden wij onze keuken en zijn we er nog elke dag blij mee! Het uitzoeken van de keuken was een ontzettend leuke ervaring, waar ook goed voor de klant werd gezorgd door middel van een heerlijke lunch. Al met al zijn we mega tevreden!
FOTO VAN LIANNE VAN ASSELT
+ Toon extra foto van Lianne van Asselt
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwbouw keuken”
Door Cor Touw op dinsdag 29 dec 2020 20
Al begin 2020 een keuken uitgezocht. Met een mooie 3d tekening konden we iedereen laten zien hoe het er uit zou zien. Ons huis zou pas eind 2020 opgeleverd worden. Dus spannend toen alles uitgepakt werd en geïnstalleerd. Het was helemaal conform onze gedachten. We wilden de keuken eerder dan dat de leverancier in eerste instantie aangaf. Maar gelukkig kon de datum vervroegd worden. Met de elektrische aansluitingen waren er enkele problemen maar Total Home Concept nam de stress hierover bij mij direct weg en ze losten het prima op. Nog even wachten op en niet geleverde plank in een kast en dan is alles klaar.
FOTO VAN COR TOUW
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door John en Natascha op vrijdag 21 jun 2019 19
Zeer goed geholpen. Geen opdringerige verkopers. Maak wel een afspraak dan nemen ze alle tijd om te helpen met uitzoeken van alle details rondom je gewenste keuken. Mooie showroom, overzichtelijk en in elke stijl wel meerdere modelkeukens te bewonderen. Er kan heel veel maar gelukkig wordt er ook eerlijk gezegd als iets niet kan of wat de nadelen zijn van een bepaalde keuze. Tekeningen, 2d en 3d, zijn goed en laten uitstekend zien hoe de keuken zal gaan worden. Er is ook alle ruimte om zaken aan te passen en over details van gedachte te wisselen. Prijs kwaliteit verhouding van de keuken en de apparatuur is meer dan goed. Mooie details zowel cosmetisch, binnenzijde kasten en laden in passend motief/kleur, als ook in de technische uitvoering van de keuken, gebruikte materiaal en veel geschroefd ipv geniet. De aflevering was zoals afgesproken. Keuken was prima verpakt en beschermd tegen schade. Montage verliep snel, schoon en zonder problemen. Ook hier werd goed meegedacht want er zijn altijd wel kleine details die over het hoofd gezien zijn tijdens het ontwerp. Al met al een zeer prettige ervaring en eentje die je niet verwacht als je enkele keukenzaken hebt bezocht op de grotere woonboulevards.
Reactie of foto toevoegen
“Veel fouten gemaakt, maar wel een mooie keuken”
Door H.G.Zoomers op vrijdag 27 okt 2023 23
Winkel concept was goed. Hebben het totaal pakket afgenomen. Keuken, muren, vloer. Specificatie van rekeningen kunnen duidelijker, zeker wat vloer en afwerking muren betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Johan en Aine van Houten op zondag 25 sep 2022 22
Al in februari kwamen we in contact met Total Home Concept en met de verkoper/adivseur Rik van Dijk. We hadden al een idee van wat het ongeveer zou moeten worden. Dit idee steeds met Rik verder besproken en aangepast. Hierbij gaf Rik blijk van inlevingsvermogen vertaald in ideeën , suggesties en mogelijkheden. Ondanks alles was al onze apparatuur toch binnen gekomen en is onze keuken is onlangs geïnstalleerd. Dit gebeurde door 2 echte vakmensen (met jaren ervaring), die op uiterst vakkundige wijze de keuken hebben geplaatst. Een kleine storing werd snel opgepakt en verholpen. Kortom dhr Rik v Dijk en total home concept zijn echte aanraders als u op zoek bent naar een nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen enkele opmerking”
Door Jeremy twigt op zaterdag 21 sep 2019 19
Mooie woonkeuken gekocht. Hulp in de winkel was uitmuntend. Wordt actief en constructief meegedacht voor de beste oplossing. Prijs/ kwaliteit verhouding is beter dan bij menig merkwinkel. Plaatsten ging in een keer goed geen enkele op- en/of aanmerking kunnen vinden. Nu de keuken 4 maanden in gebruik en zou niets veranderen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door W. Niemans op dinsdag 5 okt 2021 21
Volledig ontzorgd en persoonlijke aanpak!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door de Visser op dinsdag 23 nov 2021 21
Dit was onze eerste keuken verbouwing en wat zijn we goed geholpen heel veel gesprekken gehad maar echt aan alles is gedacht ruime keus aan spullen en materialen en ook heel snel en netjes geleverd mochten we ooit een nieuwe keuken of badkamer nodig hebben komen we zeker terug uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Dhr. van Iperen op vrijdag 3 mrt 2023 23
Voor nieuwbouwwoning een moderne keuken aangeschaft. Adviseur Hannie nam alle tijd om onze wensen in kaart te brengen en die te vertalen naar een prachtige keuken die bovendien binnen ons budget paste. Deze week is de keuken geïnstalleerd. Ervaren monteurs klaarden de klus in circa zes uur. Na het afvoeren van de verpakkingen en het stofzuigen, nam een van de mannen het gebruik van de apparaten en het onderhoud met mij door. De bijbehorende producten werden zonder kosten meegeleverd. Genoten van de professionele aanpak van Total Home Concept, vanaf showroom tot en met oplevering. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de badkamer, keuken, muren en vloeren”
Door Ton Marsman op zaterdag 14 okt 2023 23
Wij hebben een appartement gekocht op World Food Center in Ede op het oude kazerne terrein. Total Home Concept regelde de badkamer, keuken, muren en vloeren. Wij werden uitgenodigd voor een gesprek op het kantoor in Lelystad van Total Home Concept. De verkopers legden uit wat de mogelijkheden zijn en lieten ons in de uitgebreide showroom alles zien. Wij hebben toen een keuze kunnen maken onder het genot van koffie en een lunch. Later hebben wij nog aanpassingen gedaan wat plezierig werd gedaan en met een goed advies.
Na de oplevering werden de gekozen sanitaire artikelen geplaatst in de badkamer. Ook werden de muren, vloer en keuken door aannemers geregeld via Total Home Concept. Wij kregen een aantal weken van de voren door op welke datum dit gepland was per e-mail. Niet alles ging op rolletjes maar in grote lijnen liep alles op schema. De service van Total Home Concept vonden wij uitstekend en is een aanrader voor toekomstige appartement kopers.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Onderwater op woensdag 22 jun 2022 22
Een geweldige zaak om je te laten adviseren en kopen van de keuken- vloer- wandafwerking en badkamer. Ronald gaf altijd een super goed advies en verzorgde met heel veel enthousiast al onze wensen. Ook na oplevering bleef hij betrokken of alles volgens wens verloopt. Total Home Concept is een bedrijf waar je absoluut goed zaken mee kunt doen. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Stapersma op zaterdag 25 feb 2023 23
Vloer, keuken en wanden bij Total Home gekocht. Prima geholpen bij het uitzoeken in de showroom. Levering en service waren uitstekend. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Veel begeleiding gehad”
Door Margot Bleumer op donderdag 31 aug 2017 17
In de laatste fase van het nieuwe appartement, te weten de afwerking van muren, vloer en keukeninstallatie, heb ik veel steun gehad van Total Project. Bij het maken van de keuzes hiervoor zijn wij goed begeleid door de verkopers/adviseurs. Men nam alle tijd. Total Project heeft een groot assortiment (van wandafwerking t/m sanitair)en de presentatie hiervan in de showroom in Lelystad is erg overzichtelijk. Men dacht mee over kleuren en opstelling. Omdat ik snel moest verhuizen heb ik alle medewerking gehad mn. van René Brand, waar het ging om de planning, levering en de uit te voeren werkzaamheden. Je zit al in een gestressde situatie van inpakken, regelen van zaken enz. Maar ik kan het met een gerust hart overlaten aan René Brand. Hij denkt mee en stelt je gerust bij uitgesproken zorgen. Alle lof! voor dit bedrijf! zie www.totalproject.nl. TotalProject doet haar naam alle eer aan.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Total Home Concept
aLelystad , Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad, tel 0320 - 21 15 79
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.