Feedback
9,6

Total Home Concept

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
totalhomeconcept.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Total Home Concept
Wij zijn gespecialiseerd in keukens, sanitair, wand- en vloerafwerking. Bij ons wordt uw huis ook echt uw thuis.

Keukens
Bij Total Home Concept vindt u een uitgebreide collectie keukens van hoogstaande kwaliteit.

Vloerafwerking
Uw vloer is een van de fundamenten van uw woning. Total Home Concept heeft een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen.

Sanitair
Kijk samen met een van onze adviseurs naar een passende indeling voor uw badkamer. Geheel naar eigen wens.

Wandafwerking
Een team van ervaren specialisten staat voor u klaar om uw idee voor de wanden vorm te geven. Verbaas u over de vele mogelijkheden.

Alles geregeld. Onder een dak.
Een nieuwbouwhuis of verbouwing? Leuk, maar ook spannend! Hoe zorgt u ervoor dat uw huis het ultieme thuisgevoel geeft? Wij kunnen u helpen met het afwerken en inrichten van uw droomhuis. Dat begint bij de basis: keuken, badkamer, wanden en vloeren. Zijn deze goed op elkaar afgestemd, dan heeft u gelijk de belangrijkste basis voor de verdere inrichting.

Grote showroom. Kom sfeer proeven.
Total Home Concept heeft een zeer grote showroom van maar liefst 3000m2 groot. U bent hier van harte welkom om inspiratie op te doen voor uw nieuwe woning of verbouwing. Bekijk op uw gemak onze prachtige modelkamers en laat u uitgebreid informeren en adviseren. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes, zodat de complete afwerking van uw huis geheel op elkaar afgestemd is. Wij regelen en ontzorgen. Zodat u alleen nog maar hoeft te verhuizen.
Ervaringen
Er zijn 91 ervaringen over Total Home Concept. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren72 ervaringen
4 sterren18 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 90 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Denken goed mee”
Door Van der Meer op vrijdag 24 jul 2020 20
Keuken geplaatst in nieuwbouw woning. Goed meegedacht over bv: wat voor vloer komt er straks? Keuken volgens afspraak, onbeschadigd en vakkundig geplaatst. Netjes opgeleverd, alles weer opgeruimd.
Reactie of foto toevoegen
“Excellent”
Door Yannick op vrijdag 17 jul 2020 20
Excellent customer service, great follow up from purchase till after the installation, beautiful kitchen and bathrooms. I will highly recommend Total home Concept for kitchen and bathrooms needs.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Hein en Wemmie op donderdag 16 jul 2020 20
Via het bouwproject kwamen we bij THC terecht voor onze nieuw te plaatsen keuken. Tijdens ons eerste bezoek nam Marcel alle tijd om samen met ons de mogelijkheden te bespreken. Tijdens ons tweede bezoek gingen we finetunen waarbij Marcel ons goede tips gaf. Vakkundig en met warme aandacht voor de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geholpen”
Door Dirk op zaterdag 11 jul 2020 20
Ik ben zeer vakkundig geholpen bij het kiezen van een keuken en vloer. Met tijd en geduld goed advies gekregen, wat heeft geresulteerd in een mooie vloer en prachtige keuken.

Aanvulling ontvangen 14 juli 2020: De aankoop is naar wens geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Trots”
Door Fam. Buiter op vrijdag 10 jul 2020 20
Rond februari een prachtige keuken uitgezocht bij Total Home in Lelystad. Bij binnenkomst word je verrast door het mooie ruime pand. Op de begane grond en de 1ste verdieping staan de keukens. Op de 2de verdieping het badkamer sanitair. We kregen de gelegenheid om eerst rustig een kopje koffie / thee te drinken en de showroomkeukens te bewonderen. Daarna werden we geholpen door Rik. Samen hebben we gekeken naar onze wensen en , niet minder belangrijk, het kostenplaatje. Ook hierin werd goed meegedacht en eventuele suggesties aangedragen om vervolgens op een mooie betaalbare en van goede kwaliteit keuken uit te komen. Door middel van de 3D tekeningen werd voor ons het plaatje pas echt compleet. In totaal zijn wij 2 a 3 keer bij Total Home geweest voor onze nieuwe keuken. Bij iedere komst werd weer meegedacht wanneer wij toch onze twijfels hadden over een bepaalde opstelling, wel of geen lades, kookplaat toch verschuiven etc... Inmiddels staat de keuken nu een aantal weken. Alles was goed en compleet bij levering. Vorige week hadden we een mankement aan onze kookplaat. Hier kon Total Home niks aan doen, maar zij hebben ons hierbij wel geholpen het op te lossen. Binnen een week was onze kookplaat gerepareerd. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de service van Total Home en zouden ook andere mensen Total Home aanraden voor hun keuken, sanitair, wanden en of vloeren. Super blij en trots met onze prachtige keuken!
REACTIE VAN FAM. BUITER
Alleen de plintjes moeten we nog plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige nieuwe keuken”
Door Clemens en Ellen op donderdag 2 jul 2020 20
We maken alweer een paar weken gebruik van onze prachtige nieuwe keuken van Total Home Concept. Wij zijn zeer tevreden over Total Home concept. Na een een mail te hebben gestuurd om een afspraak te maken werden we binnen een uur al teruggebeld en was een afspraak snel gemaakt. Het ontvangst was hartelijk en ontspannen en gaf ons meteen een goede indruk. Er was een kookdemonstratie gaande van Siemens apparatuur en bij een vervolg afspraak een demonstratie van de Bora inductieplaat met geïntegreerde afzuigkap, erg informatief en we wisten al gauw dat we voor dit apparatuur wilden gaan. De afspraken verliepen heel soepel en de verkoper, Ronald Holwerda, was professioneel en vakkundig, er werd ruim tijd de genomen om alles door te nemen en niks was teveel. Ook het plaatsen verliep prima, er werd netjes gewerkt. Er waren nog wat "kleinigheden" met het aanrechtblad maar dat werd meteen adequaat opgepakt en keurig opgelost. Na een paar weken namen ze nog een keer contact met ons op met de vraag of alles naar wens was...TOP!! Wij zouden onze keuken weer bij Total Home kopen!!
FOTO VAN CLEMENS EN ELLEN
+ Toon extra foto van Clemens en Ellen
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer meubel”
Door K van Gemeren op donderdag 18 jun 2020 20
Wij hebben een badkamer meubel gekocht. Voor wij naar de winkel gingen wisten wij eigenlijk nog niet precies wat wij wilde. Maar we hebben een prima advies en keuze gekregen. Het geheel voldoet aan al onze wensen. Wij zijn uiterst tevreden en helemaal blij met de aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Elise op zaterdag 13 jun 2020 20
Vanuit het project werden we naar Total Home verwezen. Een leuk gesprek en vervolgens afwachten tot het zover was om de keuken te laten plaatsen. Nu is het zover en hij is prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leonie & Dennis Haveman op zaterdag 13 jun 2020 20
Total Home Concept heeft bij onze nieuwbouw woning de keuken, vloer- en wandafwerking geleverd. Wij hebben zaken gedaan met Ulfert-Jan Luitjens, zeer correct geholpen. Van aankoop tot oplevering, zeer tevreden! Aanrader!
FOTO VAN LEONIE & DENNIS HAVEMAN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Daan Wekking & Mandy Walther op zondag 31 mei 2020 20
Total Home Concept zat vanuit ons nieuwbouwproject aangesloten voor de levering van de standaardkeuken. Na eerst ergens anders te hebben gekeken stak Total Home Concept er met kop en schouders bovenuit, dit op het gebied van prijs, kwaliteit en service. Met Marcel als adviseur was er veel mogelijk en ook hielp hij ons enorm in de keuzes. Tevens besloten wij de vloer op de begane grond en de 1e verdieping te leggen. Hier kan een ieder zijn mening over verschillen op het gebied van de prijs maar ten opzichte van de kwaliteit, service en de vakmensen die het kwamen leggen waren wij erg blij met onze keuze! Tijdens ons afroep gesprek bleek dat er wat apparatuur vernieuwd was, dit kon zonder problemen worden omgezet. Tevens hielp Marcel ons toen om de laatste puntjes op de i te zetten. Al met al zijn wij zeer tevreden over de keuken, de vloeren, het contact, de levering en het plaatsen. Super bedankt Total Home Concept en Marcel!!
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Joke en Willem Hacquebard op vrijdag 29 mei 2020 20
Super fijn bedrijf, wij hebben met Ulfert-Jan alles bij elkaar gezocht, was top! Hij denkt goed mee en luistert gewoon heel goed. Maar ook Marcel en de andere zijn top! We hebben nu een prachtige keuken die nog mooier is dan wij dachten. Alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Frank de Jooden en Carin Roelands op maandag 25 mei 2020 20
Een prettig contact met Ronald vanaf het eerste moment. Ronald dacht goed mee, gaf prettig advies en dacht in kansen en mogelijkheden. Mede daardoor hebben we een keuken die perfect past bij onze wensen. Daarnaast zijn we ook erg tevreden over de installatie van de keuken. Kortom we zijn erg tevreden. Complimenten voor THC!
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Mieke Koorn op vrijdag 22 mei 2020 20
Keuken en laminaatvloer gekocht bij Total Home concept. Ze nemen ruim de tijd om alles door te nemen. Diverse gesprekken gehad. Ruim assortiment. Elke suggestie wordt meegenomen en indien mogelijk ook uitgevoerd. Altijd eerlijk advies gekregen. Installatie van de keuken ging perfect. Keurige ervaren installateurs. Natuurlijk ging er ook iets mis (kastdeur beschadigd en een te kleine kast maar was schuld van de fabriek). Maar de klasse van een bedrijf zie je pas als het ontstane probleem goed en adequaat opgelost wordt. En dat werd bij Total home concept perfect afgewikkeld. De vloer werd binnen een paar uur gelegd. Ligt er heel strak bij. Super tevreden over. Ook hier werd een kleine klacht direct opgelost! Kortom zeer zeer tevreden over Total home concept en onze super mooie keuken en vloer! Top bedrijf!
FOTO VAN ADRIE KOORN
+ Toon extra foto van Adrie Koorn
Reactie of foto toevoegen
“Uitzonderlijk”
Door Mark van der Horst op dinsdag 19 mei 2020 20
Na een offerte te hebben aangevraagd bij een andere keukenleverancier tevens bij total home concept een afspraak gemaakt. De manier waarop men daar ontvangen en geholpen wordt, is uitzonderlijk te noemen. Het woord "service" zit in het dna van de mensen die daar werken. Alle communicatie verliep vlekkeloos en ook tijdens de montage zijn er geen problemen geweest. Er zijn na het plaatsen nog een aantal aandachtspunten naar voren gekomen die binnenkort verholpen worden. Al met al een geweldige ervaring, een keuken aanschaffen doe je namelijk niet dagelijks en dan is het prettig dat er een professioneel team klaar staat om je daarin te begeleiden.
FOTO VAN MARK VAN DER HORST
Grote keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vakwerk”
Door Meredith op woensdag 13 mei 2020 20
Voor ons nieuwbouwappartement hebben wij een prachtige keuken aangeschaft bij THC. De planning en montage was heel professioneel; vakwerk! Wij hadden een issue met onze keukenkraan en deze is goed opgelost door het after-sales team van THC. Ze denken mee met de klant en zijn altijd uitermate vriendelijk! Deze vriendelijkheid alsook persoonlijke benadering geldt trouwens voor alle THC medewerkers waarmee ik contact heb gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag blij”
Door Maaike Stoffels op vrijdag 8 mei 2020 20
Zijn erg goed geholpen tijdens het uitkiezen van een keuken voor ons nieuwbouwhuis. Bij het oproepgesprek nog veel aan de keuken kunnen wijzigen door nieuwe adviezen die wij toen van de keukenspecialist kregen (ons oude contactpersoon werkte er toen niet meer). Ook met de planning voor het plaatsen is flink meegedacht, o.a. vanwege laatste weken van zwangerschap. Zelfs de dag voor Kerst, waarop er normaal niets geplaatst werd, heeft Total Home geregeld dat dit alsnog werd gedaan, zodat het huis klaar was voor de baby. Ben elke dag weer blij met mijn keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door mevrouw I de Vries op woensdag 29 apr 2020 20
Rik van Dijk heeft ons fantastisch geholpen,meegedacht en het precies uitgevoerd,met veel geduld zo als wij het wilden hebben.Alles goed uitgelegd,en het resultaat is grandioos alleen maar lof. Goede apparatuur en de keuken van uitstekende kwaliteit.
Krijgen alleen maar complimenten met de mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geluisterd naar wensen”
Door Bakker op dinsdag 28 apr 2020 20
Total home concept heeft in maart 2020 onze keuken geplaatst. Dit bedrijf was gekoppeld aan ons nieuwbouwproject. Wij willen onze complimenten geven aan Marcel Zwart. Hij heeft ons uitstekend geholpen en geluisterd naar onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Een topservice”
Door Saskia op zaterdag 11 apr 2020 20
Vanaf moment één een topservice. Mooie showroom, goede prijs-kwaliteitverhouding, mooie materialen en verkoopconsultant Ronald heeft ons goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Geen opdringerige verkoop en ze nemen zeer ruim de tijd voor je. Ook het leidingwerk en keukenplaatsing door Jeroen van Montagebedrijf Groeneveld via Total Home is zeer goed gedaan. Enig minpuntje: blad was niet helemaal goed ingemeten en bleek dus te lang. Maar goed opgelost door Jeroen. Kortom; Total Home is een aanrader.
FOTO VAN SASKIA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Rudy de Boer op vrijdag 3 apr 2020 20
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader
FOTO VAN RUDY DE BOER
Witte keuken langs de muur
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fitim Meha op zaterdag 21 mrt 2020 20
Nieuwe keuken aangeschaft, vanaf seconde 1 deskundig geholpen. Ook de planning en montage verliep perfect. Erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door wouter op vrijdag 20 mrt 2020 20
1,5 jaar geleden voor het eerst daar de showroom binnen gestapt en meteen goed geholpen. Onze kinderen waren die dag ook mee en ook aan werd gedacht. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en goed mee gedacht over het ontwerp van onze keuken. Bijna een jaar later weer langs gegaan om de laatste details te bespreken en wederom viel het ons op hoe de verkopers van THC met ons mee dachten. Uiteindelijk ook besloten om bij THC ook de vloer te kopen. Gisteren was het eindelijk zover en werd de keuken geplaatst bij ons. En wat een geweldig resultaat, mijn complimenten aan een ieder van THC die hieraan heeft bij gedragen. Wij zijn meer dan tevreden over het verlopen proces en raden THC meer dan aan.
FOTO VAN WOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Peter Noeken op donderdag 12 mrt 2020 20
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren
FOTO VAN PETER NOEKEN
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Monique Speur op donderdag 5 mrt 2020 20
Van de koffie en de heerlijke lunch tot plaatsing van de keuken, dit bedrijf heeft service in hart en nieren. Zowel met het uitzoeken van de keuken tot en met de montage dachten ze mee, en daardoor toch nog wat last minute verbeteringen kunnen uitvoeren. Afwerking van de keuken is zeer goed, helaas hadden we door transport 1 beschadigt kastje, dit werd door het montage tEam gelijk gemeld en snel besteld. Binnenkort komt montage team kastje vervangen, dit zonder gedoe! Ideaal. Houden zo!
FOTO VAN MONIQUE SPEUR
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door familie van Beest op donderdag 5 mrt 2020 20
T.b.v ons nieuwbouw appartement zijn wij 2 keer een volledige dag in ontspannen sfeer in bij THC in Lelystad geholpen door Ronald Holwerda. Prima advies m.b.t. apparatuur, wanden, vloeren en opstelling cq indeling van keuken. De latere levering en uitvoering van de werkzaamheden alsmede de after-sales zijn tot onze volle tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vakkundig”
Door W.H. Bruil van Wakeren op maandag 2 mrt 2020 20
Op advies van mijn zoon ben ik naar Total Home concept gegaan voor een keuken.Ik ben daar zeer plezierig en goed geadviseerd.De gehele montage is naar wens afgerond in 1 dag. Zowel bij de aankoop als plaatsing zeer goed en vakkundig geholpen. Complimenten hiervoor.
FOTO VAN W.H. BRUIL VAN WAKEREN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede aankoop”
Door Wilco op maandag 24 feb 2020 20
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
FOTO VAN WILCO
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Fam Buizert op zondag 23 feb 2020 20
Voor het samenstellen van onze keuken zijn we geholpen door Ronald. THC was voor ons een verademing in keukenland. Daarvoor hadden we echt al veel andere leveranciers bezocht. Overal was men vriendelijk en welwillend tot het moment van offerte en prijs...ineens konden wensen en eerdere toezeggingen niet meer sluitend worden gemaakt. Daar was Ronald echt heel transparant en meedenkend in. Levering was exact zoals afgesproken, plaatsing heel duidelijk en snel. Dit was de eerste keukenlevering waar alles conform offerte geleverd werd en zonder ook maareen krasje! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Kim op zaterdag 22 feb 2020 20
Eind 2018 hadden wij een optie op een huis. De keuken bevatte veel ramen en daardoor was het niet mogelijk om de hoogte in te gaan. Total home concept hebben wij toen de opdracht gegeven om voor ons een passende keuken te ontwerpen. Dit viel niet mee met ons wensenlijst(je). Ronald heeft ons uren geholpen en nam echt de tijd voor ons. Hij gaf ook aan dat we pas stopten als we een keuken hadden naar onze zin. Tussendoor werden we voorzien van een fijne lunche. Afgelopen donderdag is de keuken geplaatst en wat zijn wij blij met onze mooie keuken. Hij is nog mooier in het echt.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Wilma op woensdag 19 feb 2020 20
Wij hebben zowel een keuken als badkamer bij Total Home aangeschaft. Hier vonden we precies wat we wilden. Er werd goed meegedacht over het ontwerp van keuken en badkamer. We hebben er heel wat uurtjes doorgebracht en er werd altijd goed voor ons gezorgd. Montage verliep ook prima. Kleine probleempje werden in goed overleg opgelost. We hebben een mooie badkamer en prachtige keuken. Precies zoals we het ons voorgesteld hadden. Dit bedrijf is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Martijn & Jessica op zaterdag 15 feb 2020 20
Wij hebben diverse keukenwinkels bezocht en tekeningen/offertes laten maken. Maar Total Home Concept was een verademing vergeleken met de "snelle jongens" van de andere keukenwinkels. Marcel Zwart heeft ons door het hele proces geholpen met 100% tevredenheid! De keuken is geplaatst met precisie en vakwerk. Door het transport zat er helaas een beschadiging aan een zijpaneel van het keukeneiland en er zat een heel klein pitje in een plint. Dit werd nota bene door de monteurs zelf aangewezen en direct doorgegeven aan het bedrijf zodat er z.s.m. een nieuwe geplaatst kon worden. Later merkte wij dat er een handvat afweek van de deur. Dit ook gelijk doorgegeven en het zou ook meegenomen worden. Met een paar weken (eerder dan geschat) werden wij door Total Home Concept gebeld om een afspraak te maken om alle onderdelen te vervangen...echt top service en heel fijn omdat we wel eens hoorden dat het bij sommige bedrijven heel veel tijd/energie en telefoontjes kost voordat zoiets geregeld wordt. Wij raden aan om bij Total Home Concept in Lelystad te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door V. Drenth op zaterdag 15 feb 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen. Niet op onnodige kosten gejaagd. Wij hebben een keuken, vloeren en de muren laten doen en alles werd prima geleverd door vriendelijke mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles geplaatst”
Door G. Schnitzler op vrijdag 14 feb 2020 20
Badkamer gekocht bij Total Home. Ze zijn prettig in het contact en zeer klantvriendelijk. Goed bereikbaar bij extra vragen en reageren snel per mail. Met 1 van de medewerkers hebben we snel een mooi badkamerontwerp kunnen maken.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Willeke Klukhuhn op donderdag 6 feb 2020 20
Total Home Concept is een klantgericht en betrokken bedrijf. Bij Total Home Concept zijn adequate, vriendelijke mensen werkzaam. Bij het uitzoeken werd alle tijd genomen voor ons om tot een juiste keuze te komen. Voor plaatsing heeft Total Home Concept vakkundige mensen die ook meedenken. Daar worden wij blij van. Op die manier is bij de inbouw de ruimte optimaal benut. Nazorg bij vragen krijgt ook een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door van Ginkel op dinsdag 4 feb 2020 20
Onze keuken helemaal compleet geleverd door THC daarna netjes en vakkundig geplaatst wij zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Over het geheel tevreden”
Door Erwin Halfwerk op zaterdag 18 jan 2020 20
Het ontwerp wat ik in gedachten had is perfect uitgewerkt door Ronald Schuurman van THC. Kleurstelling en materialen zijn heel mooi op elkaar afgestemd. Gedurende de looptijd hier en daar wat veranderingen gedaan wat zonder problemen kon worden aangepast. Tijdens de montage bleek dat de inbouwkast van de koelkast met de verkeerde maten was geleverd, dit werd echter ter plekke door de vakkundige monteurs verholpen. Enige waar ik niet geheel tevreden over ben is de ETNA inductie plaat. Deze valt niet goed te regelen. Het is of heet of lauw afgifte van de warmte. Hierdoor kookt het niet of juist te hard waardoor het overkookt. Daardoor de randen maar afgekit zodat het water niet tussen het blad en de kookplaat gaat zitten. Ook de bediening is vreemd, gaat soms aan, dan weer uit. Ook al 2x stekker in en uit het contact moeten halen om de plaat te resetten. Contact hierover gehad met THC maar dat bleek wel eens voor te komen (?) Al met al prima keuken van THC en zeker blij met het eindresultaat, maar laat je goed voorlichten wat betreft de inductieplaat.
Reactie of foto toevoegen
“Begeleiding is super goed”
Door Earl & Shagita Wijnaldum op woensdag 15 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en wij zijn super goed begeleid gedurende het proces. Al bij binnenkomst werden wij super goed ontvangen. Het kiezen van een keuken is niet zo makkelijk al ik had gedacht, maar wij zijn zo goed begeleid gedurende het proces en konden daardoor ook onze droom keuken uitkiezen. Hij is inmiddels geleverd en geïnstalleerd en het ziet er fantastisch uit. Wat een plaatje. Alle mensen die ons te woord hebben gestaan en hebben geholpen wil ik middels deze weg nogmaals bedanken. Super service. Ook onze kinderen kwamen aan hun trekken, die zijn flink verwend (er werd een tekenfilm voor ze gezet) door de lieve dames. Onze dank is groot.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wim op zaterdag 4 jan 2020 20
Een maand of twee geleden is door THC zowel een keuken als een vloer aangebracht in mijn nieuwe appartement. Over beiden ben ik zeer tevreden. Installatie ging vlekkeloos via de betreffende vaklieden. THC kan ik iedereen van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vloer en wand”
Door Angelique & Robert Tan A Kiam op zaterdag 4 jan 2020 20
Wij hebben bij Total Home concept bij ons nieuwbouwhuis
- keuken
- vloerafwerking gehele huis
- wandafwerking gehele huis.

De eerste gesprekken en advisering waren zeer goed. Het voelde heel goed, prettig er werd echt de tijd voor je genomen en werden echt goed geholpen. Ook konden we steeds mailen als we toch nog vragen hadden en werden gelijk terug gemaild. Wij hebben het concept zo afgenomen zodat alles uit handen werd genomen en als we de sleutel kregen alles werd gedaan. Deze gedachte was erg fijn en hier ging onze voorkeur ook naar uit. Zo kregen we vanuit home concept een planner en die stemde in het begin alles af met de uitvoering. Zodat dit op elkaar werd afgestemd en wij kregen dan te horen wanneer wie zou starten en klaar zou zijn. Met de uitvoering vloeren en de keuken was het goed afgestemd en klopte de planning. Ook het communiceren was erg prettig en duidelijk! Helaas was de ervaring met de wandafwerking niet goed. Zo werden er dingen toegezegd wat er gedaan zou zijn, maar bleek het nog niet gedaan en dit tot meerdere malen aan toe. Waardoor ze niet klaar waren maar de vloeren ondertussen er ook in gingen. Dit gaf helaas veel onrust en tevens ging de communicatie met uitvoering wandafwerking niet goed. Zo zijn we nog bezig met de punten betreft afwerking wat nog gedaan moet worden.
Reactie of foto toevoegen
“Ideale keuken”
Door Kim B. op vrijdag 27 dec 2019 19
Ik heb bij Total Home Concept een waanzinnige keuken gekocht. Vorige week is hij geplaatst. Ronald heeft mijn wensen verraad naar de ideale keuken. Nadat de keuken geplaatst is heeft Ronald nog contact opgenomen om te checken of alles naar wens is. Ik had wat vragen en punten van aandacht en Ronald heeft alles in het werk gezet om dat meteen op te lossen. Klasse bedrijf, van begin tot eind wordt de klant echt verzorgd en wordt er echt geluisterd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. de Boer op dinsdag 17 dec 2019 19
Voor een nieuwbouw appartement heb ik een keuken aangeschaft bij TotalHome met alles er op en er aan. Daarbij ben ik uitstekend geadviseerd door de verkoper. Hij nam uitgebreid de tijd en was uitermate vriendelijk. De keuken is goed ingemeten en goed geplaatst. Er waren een paar problemen, maar deze zijn goed en snel verholpen. De technische service is benaderbaar, snel, vriendelijk en vakkundig. Ik wacht alleen nog op een aanpassing van de vensterbank, maar ben in het algemeen zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door PRB op zaterdag 14 dec 2019 19
Wij hebben een keuken en laminaat vloer gekocht bij Ronald. Veel veel energie en gedrevenheid heeft hij onze wensen vertaald naar het eindresultaat. Dikke prima.

Aanvulling ontvangen 16 december 2019: Aankoop is in april 2019 gemonteerd en sindsdien tot volle tevredenheid in gebruik.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Elmo & Francien Lodewijks op zaterdag 14 dec 2019 19
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Total Home Concept. Hij is nu ongeveer 2 maanden geleden geplaatst en wij zijn super tevreden met het resultaat. Iedere dag staan we weer te glunderen als we erin aan het werk zijn. Bij de aankoop heeft René Brand ruim de tijd genomen om samen met ons de juiste keuken uit te zoeken. De offerte was er snel en wij konden daardoor weer snel doorpakken en de finale keus werd ook weer in 5 uur beklonken. De plaatsing in één dag werd perfect en professioneel uitgevoerd. Dit bedrijf is een aanrader. En René, bedankt voor alle goede zorgen.
FOTO VAN ELMO & FRANCIEN LODEWIJKS
Keuken aan beide zijden
+ Toon extra foto van Elmo & Francien Lodewijks
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Henri Kuipers op woensdag 4 dec 2019 19
We waren op zoek naar kwaliteit, schoonheid en vakmanschap voor onze nieuwe keuken, compleet met apparatuur. We vonden alle drie bij Total Home Concept. Klantvriendelijkheid top. Vanaf het moment dat we er over de drempel stapten t/m de kleinste details in de montage bij ons thuis. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Supermooie keuken”
Door Ruud en Joke op maandag 2 dec 2019 19
In één woord: FANTASTISCH! Voor ons nieuwbouw appartement hebben we THC wanden, vloeren en keuken in handen gegeven en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Voor het uitzoeken/samenstellen van de keuken zijn we 3 (4?) dagen fantastisch gastvrij in de showroom in Lelystad ontvangen; inclusief lunch! Geen druk, geen verkooppraatjes; gewoon luisteren en meedenken met de klant. Het resultaat is er dan ook naar: een supermooie keuken. Levering/plaatsing/afwerking: allemaal top. Goede planner, ervaren monteur. Iedereen van THC is toegankelijk, luistert en staat er voor de klant. Kortom: wij raden THC absoluut aan. Laat je niet afschrikken door de eventuele afstand naar Lelystad. Het is het waard om daar de tijd voor te nemen. Uiteindelijk wil je jaren van je nieuwe keuken (en evt. inrichting) genieten. Deze review kan ik onmogelijk plaatsen zonder één speciaal iemand bij naam te noemen: Ronald Holwerda. Ronald: van ons krijg je de prijs voor verkoper van het jaar! Ga zo door en blijf heerlijk jezelf! Je doet het fantastisch.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Albert redegeld op vrijdag 22 nov 2019 19
Wij hebben keuken gekocht bij Total home,we zijn geholpen door Ronald holwerda druk baasje maar wij hadden gelijk een klik met hem,dankzij zijn input prachtige keuken op papier gezet met veel handige ideeen waar jezelf niet zo gauw op komt. Keuken is geplaatst door 2 mannetjes uit ede die alleen maar keukens van Total home plaatsen,hij zei ik citeer, ik pieker er niet over om keukens van brugman of 1 of andere vage tent plaats alleen kwaliteits keukens. Mannetjes hebben keuken keurig geplaatst ze checken ook alles 3 keer. Kortom aanrader Total home, zijn niet goedkoop maar verschil zie je duidelijk.
FOTO VAN ALBERT REDEGELD
Keuken met wit eiland
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Harry Koster op woensdag 20 nov 2019 19
Voor onze nieuwbouw woning konden wij bij THC terecht. Vanuit het buitenland hebben wij op afstand veel zaken kunnen regelen en waren met een eenmalig bezoek aan de showroom instaat een fantastisch product samen te stellen! Toen wij alles een week moesten opschuiven ivm latere oplevering van de woning was ook dit door Marcel en Rene felxibel opgevangen. Zonder de service gerichte instelling en positieve houding van de medewerkers waren wij nooit in staat geweest dit te realiseren. In 1 woord TOP
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Alwin Mosselaar op zaterdag 16 nov 2019 19
Ik heb hier mijn keuken besteld. Geen montage alleen levering. Ik werd goed geholpen en er werd de tijd genomen. De prijs was ook naar wens. Levering was netjes gedaan er waren een paar dingen niet helemaal goed aangekomen en er was een productie fout gemaakt. Dit werd allemaal meteen netjes opgelost. Erg tevreden met dit bedrijf en zal het zeker aanbevelen. Montage service weet ik niet hoe goed ze zijn ik heb zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles gemonteerd”
Door Kees Lansu op zaterdag 16 nov 2019 19
Keuken, vloer en pakket wandafwerking. We zijn tweemaal geweest in Lelystad, beide keren groot gedeelte van de dag. Er werd alle tijd gegeven aan ons om alles rustig te bekijken. Vragen werden deskundig beantwoord en eventuele alternatieve opties besproken. Alles was mogelijk. Werkelijk een plezier om daar rond te lopen en fantastisch mooie spullen uit te kiezen. Grote dank aan Ronald Holwerda, de verkoper van Total Home.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Sana Pinto Silva op maandag 11 nov 2019 19
Afgelopen zomer bij Total Home Concept een nieuwe keuken gekocht. Wij waren eerst bij 2 andere keukenboeren geweest, maar voelden ons toch niet helemaal gehoord. Bij Total Home Concept voelden we ons gelijk goed geholpen. Wij werden vakkundig geholden door Ronald Holwerda die zijn vak goed verstaat. Hij heeft goed met ons meegedacht en met veel geduld onze keuken ontworpen. De keuken staat nu ruim 1 maand in huis en we zijn er nog elke dag dolblij mee. Onze badkamer moet binnenkort ook vernieuwd worden, wij weten al waar we moeten zijn.
FOTO VAN SANA PINTO SILVA
Dolblij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Matina op zondag 3 nov 2019 19
Total Home Concept heeft mijn keuken en wanden verzorgd. Adviseur Ronald Holwerda doet enorm zijn best om de wensen uit te werken, hij heeft duidelijk veel kennis van de producten en blijft bij ieder contact even enthousiast. Ook wanneer producten niet meer leverbaar zijn (zat bij mij een lange tijd tussen het advies en de oplevering van mijn huis) doet hij een passende suggestie en beantwoordt hij met alle geduld de vragen via de mail. Minder vond ik dat het niet mogelijk was om kleurstalen op te vragen maar ik begreep dat dit bij de leverancier ligt. Staal uit de showroom mag wel geleend worden maar het is prettiger om de kleur bij de hand te hebben bij het uitzoeken van de inrichting. Om die reden ben ik teruggekomen van mijn eerste keuze en heb voor veilig wit gekozen. Keuken is perfect geplaatst door een zeer professionele monteur. Wanden zijn netjes afgewerkt, ik had wel moeten aangeven bij de stukadoor dat ik geen plinten wilde. De hoeken waren niet netjes afgewerkt dus toch plinten moeten laten plaatsen. Zal onwennigheid zijn, dit is het eerste nieuwbouw appartement dat ik koop. Ontvangst is meer dan gastvrij en een prettige locatie om op je gemak rond te lopen. Ik zal THP zeker aanbevelen maar ook de tip geven om telefonische afspraken goed te checken. De stukadoor kwam anderhalve dag later dan was afgesproken, vandaar de beoordeling goed i.p.v. super.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door J. Wijma op vrijdag 1 nov 2019 19
Total Home heeft in 2019 onze keuken geleverd en geplaatst. Er is goed meegedacht en uitvoerig de tijd genomen om de juiste keuken te kopen en te plaatsen. Ondanks wat problemen met de natuurstenen bladen en spatlijsten (buiten hun schuld om) is alles uiteindelijk netjes afgeleverd en gemonteerd en opgelost. De monteurs doen hun uiterste best om de overlast voor de klant te beperken. Er zijn zelfs een paar aanpassingen besproken en doorgevoerd die we bij de aanschaf over het hoofd hebben gezien. Al met al een leverancier waar we een volgende keer zeker weer langs gaan om te kijken/informeren voor een andere keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gegaan”
Door Fleur van den Berg op maandag 28 okt 2019 19
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en onze nieuwe badkamer. Wij zijn uitstekend geholpen. Bij Total Home Concept wordt er echt de tijd voor je genomen. Wij hebben op het laatste moment nog alles omgegooid, maar we werden wederom weer super geholpen!

Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Artikelen zijn geleverd en het monteren is goed gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Linda op woensdag 16 okt 2019 19
Voor onze nieuwbouwwoning hebben we een keuken bij Total Home Concept gekocht. We waren op zoek naar behoorlijke flexibiliteit en dat hebben we hier gevonden. Er werd goed met ons meegedacht zodat we uiteindelijk onze droomkeuken hebben kunnen laten plaatsen. Ook servicemeldingen zijn goed afgehandeld. We zijn ontzettend tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi”
Door Familie van der Ploeg op maandag 14 okt 2019 19
We hebben door THC de wanden van onze nieuwbouwwoning laten afwerken met Brander Diamant fijne korrel. We hebben 7 verschillende kleuren gebruikt en het is erg mooi geworden! De spuiter, Henri, heeft keihard gewerkt en heel netjes gewerkt. Verder hebben we bij THC voor de begane grond een rigid Core XL PVC-click vloer besteld. Deze is ook mooi gelegd en ziet er erg mooi uit! Goede en vriendelijke begeleiding door René Brand van THC.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar aanbevelen”
Door Ozcan op zaterdag 12 okt 2019 19
We hadden een keuken aangeschaft en zijn er erg tevreden me. Goede prijs/kwaliteit houding. Ronald Holwerda was ons aanspreek partner en hadden een heel goede ervariing. We waren ook over het installatie team erg tevreden. Ze zijn allemaal deskundig, snel en betrouwbaar. Kunnen we alleen maar aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Kan het van harte aanbevelen”
Door Jan Stellingwerff op donderdag 3 okt 2019 19
Ik ben prima geholpen door Ronald. Mooie keuken voor een schappelijke prijs. Het huismerk is erg mooi!! De monteurs Albert en Erik werken nauwkeurig en erg netjes.
Probleempje werd goed opgelost. Goede service. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
FOTO VAN JAN STELLINGWERFF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen enkele opmerking”
Door Jeremy twigt op zaterdag 21 sep 2019 19
Mooie woonkeuken gekocht. Hulp in de winkel was uitmuntend. Wordt actief en constructief meegedacht voor de beste oplossing. Prijs/ kwaliteit verhouding is beter dan bij menig merkwinkel. Plaatsten ging in een keer goed geen enkele op- en/of aanmerking kunnen vinden. Nu de keuken 4 maanden in gebruik en zou niets veranderen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken helemaal ok”
Door Marijke van Veen op vrijdag 30 aug 2019 19
Prima behandeling, keurige afwerking en goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht en betrokken bedrijf”
Door Andre op vrijdag 30 aug 2019 19
Totalhomeconcept hebben wij als een klantgericht en betrokken bedrijf ervaren. Van eerste contact tot nazorg. Zowel keuken als vloer is exact geworden zoals we met elkaar hebben bedacht. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Persoonlijke benadering door medewerkers, zowel in traject van samenstelling van keuken en vloer als in planning en levering. Dit geldt ook voor keukenmonteur en vloerenlegger.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige samenwerking”
Door Joke Asscheman en Herman Hulsman op maandag 26 aug 2019 19
We zijn Deskundig en uitgebreid geholpen. De adviezen die gegeven zijn zijn goed meegedacht en getuigen van een goed inzicht. De plaatsing is bijzonder goed verlopen. De monteur, Jeroen, werkt keurig volgens afspraak en denkt ook zeer goed mee. Hij heeft overal een oplossing voor. Al met al was het van begin tot eind een plezierige samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Metamorfose”
Door Mw. B. de Vries op woensdag 31 jul 2019 19
Door Total Home werd mijn appartement een compleet nieuw huis! Ik was van plan om alleen de keuken te vernieuwen,maar toen ik rondgeleid werd in de zaak en goede adviezen kreeg, besloot ik gaandeweg om dan alles maar aan te pakken. Keuken, badkamer, vloeren en wanden werden nieuw en de planning van het geheel kon ik met een gerust hart over laten aan dit bedrijf. Zowel de gebruikte materialen als de afwerking zijn kwalitatief heel mooi. Kundige mensen en prima overleg: ik ben heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Martin Maliangkay op vrijdag 26 jul 2019 19
Ik zocht een nieuwe praktische keuken zonder franjers, fraaie gadgets en overbodige luxe welke ik zelf nog zou kunnen verfraaien indien later gewenst. Deze samen met de adviseur samengesteld. Hier en daar wat gestreept, gecorrigeerd en aangepast, geheel naar mijn wensen, wat kon qua toepassing. Wat ik uiteindelijk kreeg was een kwalitatief zeer goede keuken, precies wat ik zocht. Later nog wat probleempjes tegen gekomen maar alles prima opgelost door Total Home Concept. Dat heeft even geduurd maar ik ben super tevreden.......over mijn keuken en over de afhandeling in zijn geheel.
Reactie of foto toevoegen
“Strak werk”
Door Naomi van den Berg & Donny Heere op maandag 22 jul 2019 19
Bij Total Home Concept hebben wij onze nieuwe keuken gekocht. Wat een service! Wij werden enorm goed geholpen en er werd echt de tijd voor ons genomen. Ook hielpen zij enorm goed bij de ideeën die wij hadden en hoe wij bepaalde dingen misschien anders konden doen. Wij hebben een prachtige keuken gekocht en zijn er enorm blij mee! De keuken was binnen 2 dagen volledig geplaatst en super strak.
FOTO VAN NAOMI
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed”
Door Snoek op vrijdag 19 jul 2019 19
We zijn ontzettend goed geholpen, veel deskundigheid aanwezig! Keuken, wandafwerking én houten vloer gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Planning en uitvoering top geregeld. Het resultaat en de nazorg zijn onovertroffen! Wij zijn uiterst tevreden dat we hebben gekozen voor THC
FOTO VAN SNOEK
Keuken met eiland en visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door van Velzen op dinsdag 16 jul 2019 19
Keuken en vloeren aangeschaft en laten plaatsen in nieuwbouw huis, prima service van begin tot eind. Ontvangst in de showroom is hartelijk en men denkt in detail mee vanaf oriëntatie t/m aanschaf en plaatsing. Nu, ruim 8 maanden na plaatsing laat er een plint los, gebeld, geen probleem, lossen we op. Service zoals het hoort. Een aanrader volgens ons.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit hoog in het vaandel”
Door Alex van Keulen op donderdag 11 jul 2019 19
Wij hebben heel het land afgezocht, en zelfs in Duitsland geweest, op zoek naar een keuken in het hogere segment. Wij konden nergens vinden wat wij zochten. Toevallig reed ik langs deze zaak. Vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing was het contact direct goed. Geen commercieel gedoe, maar oprechte betrokkenheid. Ook hier hadden zij niet wat wij zochten. maar samen hebben wij het ontwerp doorgenomen en zij zijn op zoek gegaan naar mogelijkheden om de keuken op maat te maken. Wij zijn er wel tien keer geweest en iedere keer werd de tijd genomen en werd het ontwerp aangepast. Niets was teveel... Als makelaar in diverse woonprogramma's kom ik in contact met veel leveranciers. Dit is het enige bedrijf dat echt de tijd heeft genomen om onze wensen in kaart te brengen en mee te denken. De keuken staat en is het middelpunt van ons huis geworden. Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dan dat hier service en kwaliteit echt nog in het vaandel staan.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goed”
Door Bruil op zondag 7 jul 2019 19
In mei 2018 een keuken gekocht en in oktober laten installeren. De verkoop als zeer plezierig, meedenkend en ongedwongen ervaren. de installatie zeer vakkundig uitgevoerd ( geen restpunten) en de nazorg ( een manco opgetreden na 8 maanden) snel,goed en zonder discussie uitgevoerd. prima bedrijf om zaken mee te doen.
FOTO VAN BRUIL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zorgeloos”
Door R. Visser op vrijdag 28 jun 2019 19
Ik heb o.a. een keuken bij Total Home gekocht, keurig geplaatst, zonder problemen, zorgeloos!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door John en Natascha op vrijdag 21 jun 2019 19
Zeer goed geholpen. Geen opdringerige verkopers. Maak wel een afspraak dan nemen ze alle tijd om te helpen met uitzoeken van alle details rondom je gewenste keuken. Mooie showroom, overzichtelijk en in elke stijl wel meerdere modelkeukens te bewonderen. Er kan heel veel maar gelukkig wordt er ook eerlijk gezegd als iets niet kan of wat de nadelen zijn van een bepaalde keuze. Tekeningen, 2d en 3d, zijn goed en laten uitstekend zien hoe de keuken zal gaan worden. Er is ook alle ruimte om zaken aan te passen en over details van gedachte te wisselen. Prijs kwaliteit verhouding van de keuken en de apparatuur is meer dan goed. Mooie details zowel cosmetisch, binnenzijde kasten en laden in passend motief/kleur, als ook in de technische uitvoering van de keuken, gebruikte materiaal en veel geschroefd ipv geniet. De aflevering was zoals afgesproken. Keuken was prima verpakt en beschermd tegen schade. Montage verliep snel, schoon en zonder problemen. Ook hier werd goed meegedacht want er zijn altijd wel kleine details die over het hoofd gezien zijn tijdens het ontwerp. Al met al een zeer prettige ervaring en eentje die je niet verwacht als je enkele keukenzaken hebt bezocht op de grotere woonboulevards.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aanschaf”
Door Elise Amsterdamcitizen op vrijdag 10 mei 2019 19
VIa Total Home een keuken aangeschaft. Erg tevreden met de ontvangst in de ruime showroom. Vriendelijke mensen, we mochten zelfs meelunchen! Wij zijn erg blij met de keuken. Het leveren en beginnen met plaatsen was zelfs eerder dan verwacht. Ze waren zelfs eerder begonnen en dus ruim op tijd klaar. Erg fijn in een periode van verhuizen dat er in ieder geval een partij is die zie aan zijn deadline houdt. Hoe de keuken kwalitatief is moet nog blijken maar het ziet er goed en netjes uit. Mooie afwerking. Ook prachtig dat de kastjes aan de binnenkant dezelfde kleur hebben als de buitenkant, love it!
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring! Creatief, meedenkend en transparant.”
Door Lynne & Remco op woensdag 8 mei 2019 19
Bij binnenkomst waren we al erg onder de indruk van de showroom. Zoals de naam al verraad kun je hier naast keuken bijna alles vinden voor de afwerking van je woning. We hebben ons goed laten inspireren. Onze keukenwensen werden goed vertaald en gelijk visueel gemaakt! Dat vonden we helemaal top. We kregen alle ruimte en tijd om goed na te denken over de keuze`s die we moesten maken. De adviezen die we kregen waren erg nuttig. Hierdoor hebben we betere keuzes kunnen maken. Inmiddels staat de keuken bij ons thuis en genieten we dagelijks en genieten we er met volle teugen van!
FOTO VAN LYNNE & REMCO
Gerealiseerde keukenwensen
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Gonny Appelman op dinsdag 30 apr 2019 19
In september vorig jaar heb ik mijn eerste bezoek gebracht aan Total Home Concept.
Ik kreeg direct al een goed gevoel bij dit bedrijf vooral ook omdat zij een totaal concept bieden. Complimenten ook voor de geweldige verzorging tijdens de gesprekken. Dank aan de medewerkers en de directeur voor het geduld, de uitleg van de details en het meedenken. Zo kwamen wij tot een voor mij mooi ontwerp keuken.

Het heeft even geduurd. In de aanloopfase moesten er toch een paar hobbels worden genomen. Echter, in goed overleg, met name met de directeur Ulfert-Jan Luitjens, zijn we er samen uitgekomen en......staat er nu een prachtige keuken, met kwaliteit apparatuur van Siemens, waar ik elk moment van de dag van geniet.
Hartelijk dank!
FOTO VAN GONNY APPELMAN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgen”
Door Ben Lankamp op zondag 21 apr 2019 19
Wij zijn bij Total Home Concept uitgekomen na een informatiemiddag bij een nieuwbouwproject. De keuze is uiteindelijk niet gevallen op nieuwbouw, maar de aankoop van een bestaande woning (appartement). Onze wensen waren het vernieuwen van de vloer, plaatsen van een nieuwe keuken, renoveren van de badkamer en gedeeltelijke wandafwerking (sauzen en stuken). Alles is naar wens vervuld, het ziet er fantastisch uit. De planning was vooraf goed verzorgd, maar bij de werkzaamheden was het wel nodig dat wij zelf goed toezicht hielden om dingen af te stemmen. Dat is iets dat Total Home Concept, in het kader van ontzorgen, nog kan verbeteren. Het werk is verder wel heel vakkundig uitgevoerd. Het afhangen van de keukenkastjes is bijvoorbeeld minutieus gedaan en dat zie je! Over de nazorg en service ook geen klachten, enkele kleine zaken zijn snel opgepakt en opgelost. Wij raden Total Home Concept zeker aan.
FOTO VAN BEN LANKAMP
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Andre Hoekstra op maandag 1 apr 2019 19
Een nieuwe keuken aangeschaft. Perfecte adviseurs met oog voor detail en voor de klant. Denken mee en zeker niet in hun eigen belang.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgen”
Door J. Eijk op zaterdag 16 feb 2019 19
Via de aannemer verwezen naar Total Homo Concept. In één ochtend keuken, vloer en afwerking wanden geregeld. Als je weet wat je wilt, is er een overzichtelijke keuze waar alle smaken in vertegenwoordigd zijn. Het resultaat is een plaatje. Prachtige keukenapparatuur een visgraatparketvloer met een zwart biesje en mooi gespoten wanden! Total Home Concept ONTZORGT!
FOTO VAN J. EIJK
Resultaat is een plaatje
Reactie of foto toevoegen
“Compleet verzorgd”
Door cj van der voet op vrijdag 4 jan 2019 19
complete keuken stucwerk + afschilderen en vloer Behandeling en aandacht uitstekend zeer vriendelijke gesprek goede adviezen adviseur fantastisch Hannie Poel
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door A. Hoogland op donderdag 27 sep 2018 18
Wij hebben een half jaar geleden een keuken laten plaatsen door Total Home Concept. Wij hebben niets anders dan lof voor de manier waarop Total Home Concept ons voor, tijdens en na de plaatsing van de keuken heeft geholpen. Onze keuken heeft geen alledaagse vorm zoals een hoekkeuken, maar toch is het de monteurs gelukt om de keuken in een keer zonder problemen te plaatsen. Nu een half jaar later zijn wij nog steeds zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Klassiek moderne keuken”
Door Melanie Smit op woensdag 26 sep 2018 18
Wij hebben via een project in Assen een keuken gekocht bij Total Home Concept. Na ons eerste bezoek wilden wij een wijziging doorvoeren in de keuken, dit was geen enkel probleem voor de verkoper. Wij hebben nu een prachtige, klassiek moderne keuken in onze woning staan die ook nog eens in 1x compleet is opgeleverd. Ook werd niet moeilijk gedaan toen wij na oplevering van de keuken nog een afwerking wilden laten aanbrengen voor het wegwerken van de afvoer van de afzuigkap.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Harold de Vrij op dinsdag 18 sep 2018 18
Wij zijn prima geslaagd bij Total Home Concept. De verkoper heeft goed met ons meegedacht en het uiteindelijke resultaat is een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Martin Dekker op woensdag 5 sep 2018 18
In 2015 een keuken gekocht bij Total Home Concept. Tijdens de installatie een aantal fouten van de bouwer door de installateurs al keurig hersteld (meerwerk van de buren mbt elektra aansluitingen waren bij mij uitgevoerd :-)) en nu net kosteloos een kapot gegaan elementje toegestuurd gekregen als service. Uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Bruinsma op donderdag 17 mei 2018 18
Ik heb een hele mooie keuken gekocht. Waar ik super blij mee ben. Goeie service en kwaliteit. Iedereen die bij me komt kijken zegt wauw wat een gave keuken :)
Reactie of foto toevoegen
“Keurg geholpen”
Door Jamal op zondag 1 apr 2018 18
Wij zijn keurig geholpen door zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Ook de montage door de monteurs is heel prettig en correct verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C.M. Zuurveld op woensdag 7 mrt 2018 18
We hebben een keuken gekocht. Bij aanschaf goed en plezierig advies gekregen en gevoelsmatig voor een correcte prijs. Uiteindelijk valt en staat je koop bij hoe het staat in je huis staat en gemonteerd wordt. Dit laatste was helemaal perfect. Zeer plezierige monteur gehad die keurig werk geleverd heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Gastvrij”
Door Reijer Koele op zondag 25 feb 2018 18
Zowel de keuken, vloer als sanitair aangeschaft. We zijn zeer gastvrij ontvangen en men nam alle tijd voor ons. Er werd goed meegedacht met de wensen die we hadden en daar waar nodig ook geadviseerd wat we evt. anders zouden kunnen doen. Deze lijn werd doorgezet in de planning en uitvoering, alles keurig op tijd geleverd en gemonteerd. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sjors Lammers op maandag 15 jan 2018 18
Inmiddels onze derde keuken hier gekocht. Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf als het gaat om goede voorlichting, degelijke keukens tegen een schappelijke prijs, en een goede nazorg. Een plotselinge, last-minute, noodzakelijke aanpassing van de raampartij tijdens de nieuwbouw, is in goed onderling overleg opgevangen met een aanpassing van de al bestelde keuken. De montage verliep vlekkeloos; een kleine klacht achteraf wordt in overleg snel verholpen. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ineke Brand op vrijdag 12 jan 2018 18
Waarom super? Ten eerste was er een ruim assortiment om uit te kunnen kiezen. Ten tweede ben ik zeer tevreden over de aflevering en de communicatie van jullie als bedrijf. Als er een vraag van mijn kant was dan werd hier snel en adequaat op gereageerd. Kortom wij zij erg tevreden en kunnen jullie zeker aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar een bedrijf die vloeren, wanden etc. wil aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Anders dan anderen”
Door Martine op maandag 18 dec 2017 17
Wou graag wat anders dan anderen. Total Home concept heeft een mooi ontwerp gemaakt waar ik ontzettend blij mee ben. Goed geadviseerd en staat nu een prachtige keuken.
FOTO VAN MARTINE
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Christina Admiraal op woensdag 25 okt 2017 17
Prima informatie, levering en plaatsten. Snel contact via email en telefoon.

Aanvulling ontvangen 30 oktober 2017: Perfecte service, meedenken en oplossen. Mooie keuken, vloer en wanden
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en vloer aankoop”
Door Stienstra op dinsdag 24 okt 2017 17
Voor ons nieuwe huis hebben wij een samenstelling van keuken en vloer gekocht bij Total home concept. Hier werd er echt de tijd voor ons genomen en er werd ons niks opgedrongen (was bij een andere partij wel anders..) We zijn met name positief verrast over de kwaliteit-prijs verhouding. Er werd meteen een eerlijke prijs gegeven zonder gestunt o.i.d. Ook na de koop werd alles netjes afgehandeld. Enkel een scharnier moest nageleverd worden maar dat werd meteen geregeld. Al met al een top ervaring en mooie nieuwe inrichting van ons huis bedankt! P.S. Ook dank aan de gastvrouw die ons de hele dag heeft voorzien van heerlijke broodjes en drankjes!
Reactie of foto toevoegen
“Veel begeleiding gehad”
Door Margot Bleumer op donderdag 31 aug 2017 17
In de laatste fase van het nieuwe appartement, te weten de afwerking van muren, vloer en keukeninstallatie, heb ik veel steun gehad van Total Project. Bij het maken van de keuzes hiervoor zijn wij goed begeleid door de verkopers/adviseurs. Men nam alle tijd. Total Project heeft een groot assortiment (van wandafwerking t/m sanitair)en de presentatie hiervan in de showroom in Lelystad is erg overzichtelijk. Men dacht mee over kleuren en opstelling. Omdat ik snel moest verhuizen heb ik alle medewerking gehad mn. van René Brand, waar het ging om de planning, levering en de uit te voeren werkzaamheden. Je zit al in een gestressde situatie van inpakken, regelen van zaken enz. Maar ik kan het met een gerust hart overlaten aan René Brand. Hij denkt mee en stelt je gerust bij uitgesproken zorgen. Alle lof! voor dit bedrijf! zie www.totalproject.nl. TotalProject doet haar naam alle eer aan.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Total Home Concept
aLelystad , Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad, tel 0320 - 21 15 79
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.