Feedback
9,7

Total Home Concept

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
totalhomeconcept.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Total Home Concept
Wij zijn gespecialiseerd in keukens, sanitair, wand- en vloerafwerking. Bij ons wordt uw huis ook echt uw thuis.

Keukens
Bij Total Home Concept vindt u een uitgebreide collectie keukens van hoogstaande kwaliteit.

Vloerafwerking
Uw vloer is een van de fundamenten van uw woning. Total Home Concept heeft een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen.

Sanitair
Kijk samen met een van onze adviseurs naar een passende indeling voor uw badkamer. Geheel naar eigen wens.

Wandafwerking
Een team van ervaren specialisten staat voor u klaar om uw idee voor de wanden vorm te geven. Verbaas u over de vele mogelijkheden.

Alles geregeld. Onder een dak.
Een nieuwbouwhuis of verbouwing? Leuk, maar ook spannend! Hoe zorgt u ervoor dat uw huis het ultieme thuisgevoel geeft? Wij kunnen u helpen met het afwerken en inrichten van uw droomhuis. Dat begint bij de basis: keuken, badkamer, wanden en vloeren. Zijn deze goed op elkaar afgestemd, dan heeft u gelijk de belangrijkste basis voor de verdere inrichting.

Grote showroom. Kom sfeer proeven.
Total Home Concept heeft een zeer grote showroom van maar liefst 3000m2 groot. U bent hier van harte welkom om inspiratie op te doen voor uw nieuwe woning of verbouwing. Bekijk op uw gemak onze prachtige modelkamers en laat u uitgebreid informeren en adviseren. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes, zodat de complete afwerking van uw huis geheel op elkaar afgestemd is. Wij regelen en ontzorgen. Zodat u alleen nog maar hoeft te verhuizen.
Ervaringen
Er zijn 128 ervaringen over Total Home Concept. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren106 ervaringen
4 sterren21 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 127 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Complete keuken”
Door W. Niemans op dinsdag 5 okt 2021 21
Volledig ontzorgd en persoonlijke aanpak!
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon positieve ervaring”
Door mr R.P. Kranenborg op vrijdag 1 okt 2021 21
De ervaringen zijn buitengewoon positief. De consultant was deskundig, prettig in de omgang en informatief. Liet veel verschillende opties de revue passeren. Uiteindelijk is het oorspronkelijk keukenplan sterk gewijzigd, hetgeen o.m. de uitstraling sterk ten goede is gekomen. Keuken is inmiddels geleverd. Prachtige afwerking, ook qua materiaal, met diverse opties. Veel opbergruimte. Fijn is dat er veel tijd en aandacht is besteed aan een relatief grote investering.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Wouter op zondag 26 sep 2021 21
Heel vriendelijk ontvangen in de winkel, in alle rust de keuken naar onze eigen wensen kunnen aanpassen met de nodige tips van Ulfert-jan. Uiteindelijk is de keuken op de afgesproken datum gemonteerd en ziet er werkelijk schitterend uit, precies wat wij in gedachten hadden en op tekening was gezet bij het ontwerp klasse!!
Wouter en Stacy
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Leonie op zondag 19 sep 2021 21
Afgelopen week zijn nieuwe keukenkasten door Total Home Concept geleverd en gemonteerd en we zijn super blij met het resultaat! Goede service en perfect opgeleverd. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN LEONIE
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel en klantgericht”
Door Philippe op dinsdag 14 sep 2021 21
Tijdens corona lockdown langs geweest voor een nieuwe vloer en nieuwe keuken. Maken van een afspraak met tijdsslot ging heel soepel. Onze adviseur was Marjolein. Super aardige vrouw, veel kennis van zaken en denkt super goed mee. Uitgebreid de tijd voor ons genomen, meerdere opties besproken, veel goede tips voor de inrichting en het gebruik. Het montageteam niet horen vloeken tijdens de installatie dat tekeningen niet klopten (wat vrij uniek is), dus dat laat wel een stukje kwaliteit zien. Ook nog een hele goede ervaring met René die ons meer ondersteunt heeft bij de vloer. Een bak kennis daarover en ook altijd bereikbaar en komt tussendoor gewoon even langs als dat handig is. Super flexibel en klantgericht ook.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C.R.Rademaker op maandag 13 sep 2021 21
Bij THC een nieuwe keuken gekocht, mede door goede reviews. Wij wilden graag goede kwaliteit, correcte levering, opruimen en bouwen in een hand. En dat is zeer goed gelukt. Met passie werd alles verzorgd en compleet in een keer goed geleverd en geïnstalleerd. Een afstelling werd correct uitgevoerd en alles klopt. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Monique op dinsdag 13 jul 2021 21
Een keuken voor de bijkeuken gekocht. Relatief eenvoudige keuken maar aandacht en service waren er bepaald niet minder om. Een bedrijf met passie voor hun vak, fijn om zaken mee te doen! Eveneens dikke pluim voor de montage! Kortom: AANRADER!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paulien Kloet op woensdag 30 jun 2021 21
Zeer tevreden over het resultaat! Een prachtige keuken en vloer laten leggen in ons nieuwbouwappartement door Total Home Concept. Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe vloer en keuken”
Door Vivianne Lambriex op donderdag 24 jun 2021 21
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Wij hebben een nieuw vloer en keuken gekocht. Wij zijn goed en professioneel geholpen en alles ging volgens planning. Ook is alles erg mooi en strak geïnstalleerd. Al met al zijn wij erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Familie Oosterom op dinsdag 25 mei 2021 21
Het leggen van een nieuwe PVC-vloer op de hele begane grond inclusief hoge plinten, het plaatsen van een nieuwe keuken en stuken van de keukenmuren wilden wij graag in één hand hebben voor een strakke doorlooptijd. En natuurlijk een goed eindresultaat.
We hebben gekozen voor THC en dat was een prima keuze. Het was prettig schakelen voor keuze vloer en keuken(ontwerp), ook de afstemming daarna qua planning verliep netjes en zorgvuldig. De uitvoering verliep goed, restpuntjes werden netjes opgepakt en afgewerkt. Ook de tip voor het laten verwijderen van de oude plavuizen pakte goed uit. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!
FOTO VAN FAMILIE OOSTEROM
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend werk”
Door Jeroen Rook op vrijdag 30 apr 2021 21
Na een scherpe onderhandeling, (want het is geen broodje kaas) , zijn we tot overeenstemming gekomen met Total Home Concept voor onze algehele verbouwing. Een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, een nieuw toilet, een nieuwe vloer. Het was me nogal wat. Vooraf zaten we te piekeren wat voor tegenslagen we konden verwachten. Ik kan echter niet anders zeggen: ze hebben prima werk geleverd. Koelkast was wat later en ook de vensterbank in de keuken, maar dat had met de leveringstijden tijdens Coronatijd te maken. Total Home Concept heeft de planning gemaakt voor de aan hen gelieerde onderaannemers, en die planning klopte allemaal prima. We zijn dus zeer tevreden. Wel viel het ons op dat er veel diverse types mensen aan ons project werkten, van rasechte Urkers tot Oosterlingen tot aan type Amsterdammer. Alhoewel er niet met iedere vakman een klik ontstond, kan ik niet anders zeggen dat er gewoon uitstekend werk is geleverd, en daar gaat het uiteindelijk om. Dus: aanrader!
FOTO VAN JEROEN ROOK
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Paul & Christel op maandag 19 apr 2021 21
Wij hebben eind 2020 0nze keuken gekocht bij @Home. Het kundige advies en de gastvrijheid hebben wij als fijn ervaren. Marjolein was onze keuken adviseuse. Zij nam ons aan de hand, door het hele gebouw, om alle mogelijkheden te laten zien. Deurtjes en kastjes openmaken en dichtdoen. Zij heeft ons ontzettend goed begeleid bij het ontwerp. Professioneel, gastvrij en bovenal kundig. De keuken is ook van hoogwaardige kwaliteit, dat merk je aan hoe deuren, kastjes en lades open en dichtgaan. Perfect. De logistiek liet wel wat te wensen over: Kapot werkblad, maten van de gootsteen bleken niet te kloppen, zogenaamde schoen die niet meer leverbaar is maar wel op de definitieve koopovereenkomst staat. Die zaken zijn jammer, ook omdat je vooraf 100% betaald. Maar de manier waarop al deze zaken zijn aangenomen, opgelost en afgehandeld zijn wij erg tevreden mee. Wij hebben daar geen strijd voor hoeven leveren en alles werd vernieuwd. Service was goed en dat is belangrijk. Overal kunnen dingen misgaan, belangrijk is dan hoe het opgelost wordt. Wij zouden @Home daarom ook zeker weten aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Naren Sahai op vrijdag 9 apr 2021 21
Wij zijn op gesprek geweest zonder enig idee te hebben voor onze nieuwe keuken. Het eerste gesprek verliep wat stroefjes omdat er gevraagd werd naar een budget. A.d.h.v. het budget vond het keukenontwerp plaats. Uiteindelijk is dit uitgebreid en werd de keuken weliswaar 2x duurder, maar wel volgens onze wensen. Wij hebben THC alles laten verzorgen. Het afbreken van de oude keuken, het verleggen van electra/leidingen. En het laten plaatsen van de keuken natuurlijk. Na het plaatsen waren enkele punten waar we wat opmerkingen over hadden. Zonder enige aarzeling, en vooral door mee te denken met ons, is alles opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Ron en Ria Bontekoning op zondag 28 mrt 2021 21
Op een zaterdag afspraak met Rik gemaakt en onze nieuwe keuken uitgezocht. Budget kenbaar gemaakt en onze wensen. Greeploze witte keuken van 3700 met 2 grote bovenkasten met klepdeur en hier tegenover 3 hoge kasten met apparatuur. Na de sessie van 2 1/2 uur was de keuken een feit. Al onze wensen aangevuld met tips van Rik en dan ook nog binnen ons budget. Bij het 2e gesprek en het wijzigen van de uitvoering van het keukenblad de offerte ondertekend. Afspraak gemaakt wat verder in het jaar ivm onze vakantie. Mannen kwamen op de afgesproken vrijdag om 08.00 uur en en waren 14.15 helemaal gereed. Achterwand bekleding doen wij in eigen beheer. Wat zijn wij blij met onze keuken. Helemaal super. Niet alleen de keuken maar ook de begeleiding in de showroom en het installeren van de keuken. Petje af. Rik bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Akke Buenk op dinsdag 23 mrt 2021 21
Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe keuken, goed advies en mooie kwaliteit. Goed werkbaar, Siemens apparatuur ook fijn om mee te werken, alleen was een lichtje op de zwarte rand van afzuiger wel fijn geweest, moeilijk te zien. Ook de plaatsing door de firma Groeneveld was prima, netjes gewerkt en meegedacht met paar kleine veranderingen. Kleine beschadiging is ook prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Gerie de Jong op zondag 14 mrt 2021 21
Super goede ervaring met dit bedrijf. Er werd goed met ons mee gedacht en zijn geadviseerd door Hannie Poel. Zij voelde ons heel goed aan. Ik wilde een aanpassing doen op onze bestaande keuken, gekocht destijds bij Harry de Vries. Dit was geen enkel probleem en is goed gelukt. Zelfs de monteurs dachten met ons mee. Ik zou Total Home Concept zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Echte vakmensen”
Door Ruud en Monique V op zaterdag 13 mrt 2021 21
Wij zijn door Total Home Concept prima geholpen bij de aanschaf van de keuken. Ronald was ons aanspreekpunt. Zeer aardig behulpzaam persoon. Ze nemen alle tijd voor je en ze zetten je niet onder druk als ze met een prijs komen, die gebeurt namelijk wel bij andere keukenzaken waar wij langs zijn geweest. Het installatiebedrijf wat ze bij ons hadden ingeschakeld werkt zeer snel en nauwkeurig. Ze hebben niet alleen de keuken geplaatst maar ook de oude keuken weggehaald en het elektrawerk uitgevoerd. Tevens hebben ze het schilderwerk geregeld wat moest gebeuren. Echte vakmensen. 1 kastje was beschadigd bij aankomst maar is vervangen. Wij raden THC aan om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Familie Van den Bedum - de Haas op vrijdag 12 mrt 2021 21
Toen wij bij Total Home Concept de badkamer uitzochten ten behoeve van ons nieuwbouwhuis, werden we beiden op slag verliefd op deze keuken. Hannie Poel nam ruim de tijd voor ons om vervolgens een prachtige keuken samen te stellen.
Ook het afroepgesprek (ca. 1,5 jaar later) met Marcel Zwart was prettig. Al onze eerder gekozen apparatuur kreeg o.m. een upgrade. De uiteindelijke plaatsing van de keuken in december 2020 verliep professioneel en snel. Toen wij achteraf toch een kleine beschadiging aan de rand van de kookplaat ontdekten, werd dit vakkundig opgelost.
Total Home Concept is wat ons betreft dus echt een aanrader.
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN BEDUM - DE HAAS
+ Toon extra foto van Familie Van den Bedum - de Haas
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige zwarte keuken”
Door Maureen Veurman op dinsdag 9 mrt 2021 21
Bij een totale renovatie van mijn huis hoort ook een nieuwe keuken. Wat zag ik ertegenop om een keuze te maken, want er is zoveel. Via een netwerkcontact kwam ik terecht bij Total Home Concept. Vriendelijke, servicegerichte mensen met een goede kijk op de zaak. Het idee wat ik in mijn hoofd had is het niet geworden, dat lag niet aan hen, maar aan mij. Goed advies ontvangen, waardoor het uiteindelijk een prachtige zwarte keuken is geworden met prachtige apparatuur. Alles staat en alles werkt, genot om in mijn keuken te verblijven.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Janneke van Gelderen op maandag 25 jan 2021 21
Het fijne van Total Home concept is dat je alles in één keer kunt uitzoeken en je maar een aanspreekpunt hebt. Ik heb de wandafwerking, een keuken en de vloer van mijn nieuwe appartement gekocht bij Total home concept. Er was een heel ruime keus en na de aankoop bleef de communicatie goed. Ook de levering en plaatsing van de keuken en vloer en de wandafwerking verliep prima. Een kleine kink in het leveringsschema werd keurig opgelost en alles werd door de beste vaklui gedaan. Ik ben zelf heel erg blij met mijn oranje keuken, hij is behoorlijk prachtig geworden.
FOTO VAN JANNEKE VAN GELDEREN
Reactie of foto toevoegen
“Klant is Koning”
Door Koos op woensdag 20 jan 2021 21
Ik kan heel kort zijn, top service!!!

Goed, dat is wel heel kort dus voor die gene die iets meer info willen zal ik mijn ervaring delen.

Wij hadden dus een nieuwe keuken nodig hadden inmiddels al een paar bedrijven bezocht voordat we bij Total Home Concept binnen stapte. Goh wat luxe zei ik tegen mijn vrouw, zouden we hier wel kunnen slagen met ons budget? We werden hartelijk ontvangen door Ulfert-Jan en hij heeft ons super geadviseerd. Uiteindelijk hebben wij alleen de keuken exclusief apparatuur en aanrechtblad gekocht en besloten de rest zelf aan te schaffen. Overigens werd ons heel voordelig via de door Total Home Concept een vaatwasser en een oven aangeboden die via de keuken fabrikant meegeleverd konden worden. Het enthousiasme waarmee we geholpen zijn door Ulfert-Jan gaf ons echt het gevoel dat het er bij Total Home Concept niet toe doet of je een groot of kleine beurs hebt, KLANT IS KONING! Ulfert-Jan, bedankt dat je ons geholpen hebt onze droomkeuken te realiseren. Wat wij vooral hebben gewaardeerd is jouw oprechte blijdschap die jij toonde naar ons. Koos en Safia uit Almere
Reactie of foto toevoegen
“Zelfgeplaatste keuken met goede begeleiding”
Door Roderick op vrijdag 15 jan 2021 21
Ik was eigenlijk van plan om zelf een keuken te maken, maar besefte al snel dat ik er simpelweg de tijd en expertise niet voor had. Total Home Concept heeft me vervolgens geholpen met het opmeten en plaatsen van de keuken. Vanwege het persoonlijke contact met René voelde het als vertrouwd en verliep het proces erg soepel. Uiteindelijk heb ik een keuken staan met bijzondere functionaliteiten waar ik erg blij mee ben. Het enige nadeel is wel dat ik bijna niet meer normaal eet, maar altijd alsof ik in een michelin restaurant zit! Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Aaldert en Marja op maandag 11 jan 2021 21
In het najaar van 2020 is onze nieuwe keuken geplaatst door Total Home Concept uit Lelystad. En daar zijn we heel tevreden over. Alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. In het bijzonder Marjolein, zij heeft ons uitstekend geholpen bij alle keuzes omtrent de keuken. Daar zijn we erg dankbaar voor. Het plaatsen van de keuken is zeer vakkundig gedaan door de mannen van Flevo Keukenmontage. Total Home Concept is echt een aanrader!
FOTO VAN AALDERT EN MARJA
Reactie of foto toevoegen
“Juist advies”
Door Irene Schmidt op zaterdag 2 jan 2021 21
De aanschaf van de keuken bij THC was een prettige ervaring. Goed advies en fijne samenwerking met de adviseur. Wij kregen goeie tips om de keuken samen te stellen naar onze wensen. De plaatsing van de keuken ging erg snel en professioneel. Bij plaatsing bleek dat er enkele afwerklijsten niet aanwezig waren en daar is ter plekke werk van gemaakt en zodra het binnen is, worden deze geplaatst. Wij hebben de keuken nu 3 weken in gebruik en wij zijn er erg tevreden over. Door het juiste advies is dit een keuken die precies bij ons past.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwbouw keuken”
Door Cor Touw op dinsdag 29 dec 2020 20
Al begin 2020 een keuken uitgezocht. Met een mooie 3d tekening konden we iedereen laten zien hoe het er uit zou zien. Ons huis zou pas eind 2020 opgeleverd worden. Dus spannend toen alles uitgepakt werd en geïnstalleerd. Het was helemaal conform onze gedachten. We wilden de keuken eerder dan dat de leverancier in eerste instantie aangaf. Maar gelukkig kon de datum vervroegd worden. Met de elektrische aansluitingen waren er enkele problemen maar Total Home Concept nam de stress hierover bij mij direct weg en ze losten het prima op. Nog even wachten op en niet geleverde plank in een kast en dan is alles klaar.
FOTO VAN COR TOUW
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door L.E. Den Houting op donderdag 24 dec 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht Vanaf het begin is alles perfect verlopen! Goed op elkaar afgestemd Nette deskundige vakmensen. Helemaal blij met onze prachtige keuken!

Aanvulling ontvangen 28 december 2020: de keuken is al geleverd en geplaatst begin december Wat ik al schreef : helemaal tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goede planning en deskundig advies”
Door Albert Posthumus op woensdag 23 dec 2020 20
Voor de aanschaf van de keuken kwamen we via bouwbedrijf Van Wijnen bij jullie terecht. Hartelijke ontvangst met een bakje koffie en een tosti van de receptioniste werden we verder geadviseerd door Rik. Samen met hem hebben we een prachtige keuken voor ons nieuwbouw appartement samengesteld. En een aantal weken later hebben we ook onze pvc vloer daar kunnen bestellen. De wandafwerking hadden we al bij een andere firma besteld, maar anders was de keuze zeker duidelijk geweest voor jullie. Alles bij Total Home Concept. Goede planning en deskundig advies. En nu genieten we van onze prachtige keuken en mooi afgewerkte vloer. Heel fijne kerstdagen dus dankzij deze keuze.
FOTO VAN ALBERT POSTHUMUS
Reactie of foto toevoegen
“Volop genieten van onze keuken”
Door Inge en Hettie op zondag 6 dec 2020 20
De keuken is vlot en deskundig geïnstalleerd. Voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Paar kleine beschadigingen die meteen door de installateurs zijn geconstateerd en doorgegeven zijn aan de service-afdeling. Vlot opgepakt en opgelost. De komende jaren kunnen wij volop genieten van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Dank en hulde”
Door Andries en Marjolijn Greiner op zaterdag 5 dec 2020 20
We kochten een bestaand appartement. Het moest helemaal gestript worden. We gingen naar Total Home Concept met de simpele formulering: we willen het geheel bij jullie neerleggen. Dus: wanden, vloeren, keuken, badkamer... alles, adviseer ons, leid ons door het (keuze)proces. Dat is precies wat THP heeft gedaan. Deskundig, voorkomend en innemend. Wat fijn dat dit niet online hoeft. Dank en hulde!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Jurion Veenstra op dinsdag 1 dec 2020 20
Keuken en vloer gekocht bij Total Home. Alles laten plaatsen. Goed contact gehad met Rik van Dijk over de aankoop. Goede prijs en een mooie keuken en vloer. Ook de nazorg was goed geregeld. Fijn bedrijf met een goede klant gerichte insteek.
FOTO VAN JURION VEENSTRA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Onze trots”
Door Eric en Marja op maandag 9 nov 2020 20
Wij hebben via Total Home Concept onze wanden, vloeren en keuken laten doen in onze nieuwbouwwoning. Zij plannen dit zo nauwkeurig dat de puzzel in elkaar past. Afspraak is afspraak bij Total Home! Onze trots is de keuken! Van tekentafel tot uitvoering heb ik mijn droomkeuken nu in huis. Bedankt Ronald voor het prachtige ontwerp, de keuken is super functioneel en René bedankt voor het plannen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door S de Jong op woensdag 7 okt 2020 20
Total Home Concept eigenlijk bezocht om wat inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken in ons appartement.We wilden niet te veel investeren aangezien het om een verhuurobject gaat.Ook overwogen om naar een bekende Zweedse meubelgigant te kijken maar we werden verrast bij THC dat er ook met minder geld kwaliteit geleverd kon worden. We zijn zeer tevreden over de begeleiding en de informatie voorziening door de medewerkers. Plaatsing is correct verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Paul en Ellen op woensdag 7 okt 2020 20
Na verschillende keukenbedrijven bezocht te hebben werden we zeer vriendelijk ontvangen bij Total Home Concept in Lelystad. Rik nam alle tijd voor ons en dacht heel goed met ons mee. We besloten hierop met hun in zee te gaan. Verleden week is de keuken geplaatst. Hiervoor alle lof zoals alles verliep. John en Niels kwamen alles installeren. Geweldig zoals alles verlopen is. Het is een prachtige keuken geworden en alles was in een keer perfect in orde. Bedankt hiervoor. We zijn uitermate tevreden.
FOTO VAN PAUL EN ELLEN
Greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nogmaals dank”
Door Elma en Roy op zaterdag 5 sep 2020 20
Vanaf het eerste moment dat wij binnenkwamen hadden wij een heel goed gevoel. Zeer gastvrij behandeld, nemen alle tijd en denken heel goed mee. Wij hadden zelf al aardig bedacht hoe we het wilden hebben, maar Marjolein heeft heel goed met ons meegedacht om het verder uit te werken en ons te helpen bij de keuze van de kleuren en materialen. Grote dank hiervoor! Wij genieten nu elke dag weer van onze keuken, zijn er superblij mee. Wij adviseren anderen echt om bij total home te gaan kijken. Dank nogmaals en veel succes!
FOTO VAN ELMA EN ROY
Gerealiseerde keuken
+ Toon extra foto van Elma en Roy
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de perfectie gedaan”
Door Frits en Jannie op dinsdag 18 aug 2020 20
Wij hebben voor ons nieuwe appartement een keuken aangeschaft bij de firma Total Home Concept. Wij zijn goed geïnformeerd en hebben mooie producten uitgezocht geen moeite was teveel. Tijdens de verbouwing bleek een aantal zaken niet mogelijk en moest de keuken op laatste moment compleet verandert worden wat gelukkig mogelijk was. De keuken is tot in de perfectie uitgeleverd en gemonteerd.
FOTO VAN FRITS EN JANNIE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prettige zaak”
Door familie Graumans op woensdag 12 aug 2020 20
We zijn in het voorjaar voor het eerst bij Total Home Concept geweest, een prachtige zaak met heel veel verschillende keukenopstellingen. We zijn heel prettig geholpen door Ronald. Hij kon zich goed in ons verplaatsen en kwam met hele goede ideeën. Het plaatsen van de keuken ging vlot en vlekkeloos. De koelkast werd later geleverd, maar alles werd goed overlegd. Ook nadien werd nog contact opgenomen door Ronald met de vraag of alles in orde was. Al met al zijn we zeer tevreden. Een prettige zaak om een keuken uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken en badkamer”
Door Lars op maandag 3 aug 2020 20
Tijdens het uitzoeken van onze keuken bij Total Home Concept hadden wij redelijk goed voor ogen wat wij wilden. Hier werd in eerste instantie met wat onverwachte weerstand op gereageerd. Uiteindelijk kon ons idee toch gerealiseerd worden en zijn wij met een getekende offerte en leuk presentje de deur uit gegaan. Het afroepgesprek met Marcel hebben wij als zeer prettig ervaren. Samen hebben wij de puntjes op de i gezet waardoor wij inmiddels kunnen genieten van onze droomkeuken in ons eerste eigen huis.Wij raden Total Home aan voor iedereen die een keuken op maat wil en geven een 8.

Naast de keuken ook onze badkamer bij Total Home Concept aangeschaft. Van ontvangst tot ontwerp uitstekend geholpen. Madelon heeft ons goed begeleid en meegedacht om onze wensen en ideeën te verwezenlijken binnen ons budget. Helaas was de door ons gekozen tegel niet meer op tijd te verkrijgen door een fout van de leverancier. Hier heeft Total Home Concept ons pro-actief over benaderd en een passend alternatief voor aangeboden. Wij kunnen niet anders dan Total Home Concept beoordelen met een dikke 10 voor zowel de badkamer als de service!
FOTO VAN LARS
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima en vakkundig”
Door Bert van der Werk op zondag 2 aug 2020 20
Van begin tot eind heeft Total home concept ons prima en vakkundig geholpen. Ze hebben ons goede tips gegeven over de aanpak voor de nieuwe keuken. De oplevering liep perfect. Het is nu echt ons eigen keuken geworden. Bedankt Total home concept.
FOTO VAN BERT VAN DER WERK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Van der Meer op vrijdag 24 jul 2020 20
Keuken geplaatst in nieuwbouw woning. Goed meegedacht over bv: wat voor vloer komt er straks? Keuken volgens afspraak, onbeschadigd en vakkundig geplaatst. Netjes opgeleverd, alles weer opgeruimd.
Reactie of foto toevoegen
“Excellent”
Door Yannick op vrijdag 17 jul 2020 20
Excellent customer service, great follow up from purchase till after the installation, beautiful kitchen and bathrooms. I will highly recommend Total home Concept for kitchen and bathrooms needs.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Hein en Wemmie op donderdag 16 jul 2020 20
Via het bouwproject kwamen we bij THC terecht voor onze nieuw te plaatsen keuken. Tijdens ons eerste bezoek nam Marcel alle tijd om samen met ons de mogelijkheden te bespreken. Tijdens ons tweede bezoek gingen we finetunen waarbij Marcel ons goede tips gaf. Vakkundig en met warme aandacht voor de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geholpen”
Door Dirk op zaterdag 11 jul 2020 20
Ik ben zeer vakkundig geholpen bij het kiezen van een keuken en vloer. Met tijd en geduld goed advies gekregen, wat heeft geresulteerd in een mooie vloer en prachtige keuken.

Aanvulling ontvangen 14 juli 2020: De aankoop is naar wens geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Trots”
Door Fam. Buiter op vrijdag 10 jul 2020 20
Rond februari een prachtige keuken uitgezocht bij Total Home in Lelystad. Bij binnenkomst word je verrast door het mooie ruime pand. Op de begane grond en de 1ste verdieping staan de keukens. Op de 2de verdieping het badkamer sanitair. We kregen de gelegenheid om eerst rustig een kopje koffie / thee te drinken en de showroomkeukens te bewonderen. Daarna werden we geholpen door Rik. Samen hebben we gekeken naar onze wensen en , niet minder belangrijk, het kostenplaatje. Ook hierin werd goed meegedacht en eventuele suggesties aangedragen om vervolgens op een mooie betaalbare en van goede kwaliteit keuken uit te komen. Door middel van de 3D tekeningen werd voor ons het plaatje pas echt compleet. In totaal zijn wij 2 a 3 keer bij Total Home geweest voor onze nieuwe keuken. Bij iedere komst werd weer meegedacht wanneer wij toch onze twijfels hadden over een bepaalde opstelling, wel of geen lades, kookplaat toch verschuiven etc... Inmiddels staat de keuken nu een aantal weken. Alles was goed en compleet bij levering. Vorige week hadden we een mankement aan onze kookplaat. Hier kon Total Home niks aan doen, maar zij hebben ons hierbij wel geholpen het op te lossen. Binnen een week was onze kookplaat gerepareerd. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de service van Total Home en zouden ook andere mensen Total Home aanraden voor hun keuken, sanitair, wanden en of vloeren. Super blij en trots met onze prachtige keuken!
REACTIE VAN FAM. BUITER
Alleen de plintjes moeten we nog plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige nieuwe keuken”
Door Clemens en Ellen op donderdag 2 jul 2020 20
We maken alweer een paar weken gebruik van onze prachtige nieuwe keuken van Total Home Concept. Wij zijn zeer tevreden over Total Home concept. Na een een mail te hebben gestuurd om een afspraak te maken werden we binnen een uur al teruggebeld en was een afspraak snel gemaakt. Het ontvangst was hartelijk en ontspannen en gaf ons meteen een goede indruk. Er was een kookdemonstratie gaande van Siemens apparatuur en bij een vervolg afspraak een demonstratie van de Bora inductieplaat met geïntegreerde afzuigkap, erg informatief en we wisten al gauw dat we voor dit apparatuur wilden gaan. De afspraken verliepen heel soepel en de verkoper, Ronald Holwerda, was professioneel en vakkundig, er werd ruim tijd de genomen om alles door te nemen en niks was teveel. Ook het plaatsen verliep prima, er werd netjes gewerkt. Er waren nog wat "kleinigheden" met het aanrechtblad maar dat werd meteen adequaat opgepakt en keurig opgelost. Na een paar weken namen ze nog een keer contact met ons op met de vraag of alles naar wens was...TOP!! Wij zouden onze keuken weer bij Total Home kopen!!
FOTO VAN CLEMENS EN ELLEN
+ Toon extra foto van Clemens en Ellen
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer meubel”
Door K van Gemeren op donderdag 18 jun 2020 20
Wij hebben een badkamer meubel gekocht. Voor wij naar de winkel gingen wisten wij eigenlijk nog niet precies wat wij wilde. Maar we hebben een prima advies en keuze gekregen. Het geheel voldoet aan al onze wensen. Wij zijn uiterst tevreden en helemaal blij met de aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Elise op zaterdag 13 jun 2020 20
Vanuit het project werden we naar Total Home verwezen. Een leuk gesprek en vervolgens afwachten tot het zover was om de keuken te laten plaatsen. Nu is het zover en hij is prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leonie & Dennis Haveman op zaterdag 13 jun 2020 20
Total Home Concept heeft bij onze nieuwbouw woning de keuken, vloer- en wandafwerking geleverd. Wij hebben zaken gedaan met Ulfert-Jan Luitjens, zeer correct geholpen. Van aankoop tot oplevering, zeer tevreden! Aanrader!
FOTO VAN LEONIE & DENNIS HAVEMAN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Daan Wekking & Mandy Walther op zondag 31 mei 2020 20
Total Home Concept zat vanuit ons nieuwbouwproject aangesloten voor de levering van de standaardkeuken. Na eerst ergens anders te hebben gekeken stak Total Home Concept er met kop en schouders bovenuit, dit op het gebied van prijs, kwaliteit en service. Met Marcel als adviseur was er veel mogelijk en ook hielp hij ons enorm in de keuzes. Tevens besloten wij de vloer op de begane grond en de 1e verdieping te leggen. Hier kan een ieder zijn mening over verschillen op het gebied van de prijs maar ten opzichte van de kwaliteit, service en de vakmensen die het kwamen leggen waren wij erg blij met onze keuze! Tijdens ons afroep gesprek bleek dat er wat apparatuur vernieuwd was, dit kon zonder problemen worden omgezet. Tevens hielp Marcel ons toen om de laatste puntjes op de i te zetten. Al met al zijn wij zeer tevreden over de keuken, de vloeren, het contact, de levering en het plaatsen. Super bedankt Total Home Concept en Marcel!!
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Joke en Willem Hacquebard op vrijdag 29 mei 2020 20
Super fijn bedrijf, wij hebben met Ulfert-Jan alles bij elkaar gezocht, was top! Hij denkt goed mee en luistert gewoon heel goed. Maar ook Marcel en de andere zijn top! We hebben nu een prachtige keuken die nog mooier is dan wij dachten. Alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Frank de Jooden en Carin Roelands op maandag 25 mei 2020 20
Een prettig contact met Ronald vanaf het eerste moment. Ronald dacht goed mee, gaf prettig advies en dacht in kansen en mogelijkheden. Mede daardoor hebben we een keuken die perfect past bij onze wensen. Daarnaast zijn we ook erg tevreden over de installatie van de keuken. Kortom we zijn erg tevreden. Complimenten voor THC!
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Mieke Koorn op vrijdag 22 mei 2020 20
Keuken en laminaatvloer gekocht bij Total Home concept. Ze nemen ruim de tijd om alles door te nemen. Diverse gesprekken gehad. Ruim assortiment. Elke suggestie wordt meegenomen en indien mogelijk ook uitgevoerd. Altijd eerlijk advies gekregen. Installatie van de keuken ging perfect. Keurige ervaren installateurs. Natuurlijk ging er ook iets mis (kastdeur beschadigd en een te kleine kast maar was schuld van de fabriek). Maar de klasse van een bedrijf zie je pas als het ontstane probleem goed en adequaat opgelost wordt. En dat werd bij Total home concept perfect afgewikkeld. De vloer werd binnen een paar uur gelegd. Ligt er heel strak bij. Super tevreden over. Ook hier werd een kleine klacht direct opgelost! Kortom zeer zeer tevreden over Total home concept en onze super mooie keuken en vloer! Top bedrijf!
FOTO VAN ADRIE KOORN
+ Toon extra foto van Adrie Koorn
Reactie of foto toevoegen
“Uitzonderlijk”
Door Mark van der Horst op dinsdag 19 mei 2020 20
Na een offerte te hebben aangevraagd bij een andere keukenleverancier tevens bij total home concept een afspraak gemaakt. De manier waarop men daar ontvangen en geholpen wordt, is uitzonderlijk te noemen. Het woord "service" zit in het dna van de mensen die daar werken. Alle communicatie verliep vlekkeloos en ook tijdens de montage zijn er geen problemen geweest. Er zijn na het plaatsen nog een aantal aandachtspunten naar voren gekomen die binnenkort verholpen worden. Al met al een geweldige ervaring, een keuken aanschaffen doe je namelijk niet dagelijks en dan is het prettig dat er een professioneel team klaar staat om je daarin te begeleiden.
FOTO VAN MARK VAN DER HORST
Grote keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vakwerk”
Door Meredith op woensdag 13 mei 2020 20
Voor ons nieuwbouwappartement hebben wij een prachtige keuken aangeschaft bij THC. De planning en montage was heel professioneel; vakwerk! Wij hadden een issue met onze keukenkraan en deze is goed opgelost door het after-sales team van THC. Ze denken mee met de klant en zijn altijd uitermate vriendelijk! Deze vriendelijkheid alsook persoonlijke benadering geldt trouwens voor alle THC medewerkers waarmee ik contact heb gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag blij”
Door Maaike Stoffels op vrijdag 8 mei 2020 20
Zijn erg goed geholpen tijdens het uitkiezen van een keuken voor ons nieuwbouwhuis. Bij het oproepgesprek nog veel aan de keuken kunnen wijzigen door nieuwe adviezen die wij toen van de keukenspecialist kregen (ons oude contactpersoon werkte er toen niet meer). Ook met de planning voor het plaatsen is flink meegedacht, o.a. vanwege laatste weken van zwangerschap. Zelfs de dag voor Kerst, waarop er normaal niets geplaatst werd, heeft Total Home geregeld dat dit alsnog werd gedaan, zodat het huis klaar was voor de baby. Ben elke dag weer blij met mijn keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door mevrouw I de Vries op woensdag 29 apr 2020 20
Rik van Dijk heeft ons fantastisch geholpen,meegedacht en het precies uitgevoerd,met veel geduld zo als wij het wilden hebben.Alles goed uitgelegd,en het resultaat is grandioos alleen maar lof. Goede apparatuur en de keuken van uitstekende kwaliteit.
Krijgen alleen maar complimenten met de mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geluisterd naar wensen”
Door Bakker op dinsdag 28 apr 2020 20
Total home concept heeft in maart 2020 onze keuken geplaatst. Dit bedrijf was gekoppeld aan ons nieuwbouwproject. Wij willen onze complimenten geven aan Marcel Zwart. Hij heeft ons uitstekend geholpen en geluisterd naar onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Een topservice”
Door Saskia op zaterdag 11 apr 2020 20
Vanaf moment één een topservice. Mooie showroom, goede prijs-kwaliteitverhouding, mooie materialen en verkoopconsultant Ronald heeft ons goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Geen opdringerige verkoop en ze nemen zeer ruim de tijd voor je. Ook het leidingwerk en keukenplaatsing door Jeroen van Montagebedrijf Groeneveld via Total Home is zeer goed gedaan. Enig minpuntje: blad was niet helemaal goed ingemeten en bleek dus te lang. Maar goed opgelost door Jeroen. Kortom; Total Home is een aanrader.
FOTO VAN SASKIA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Rudy de Boer op vrijdag 3 apr 2020 20
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader
FOTO VAN RUDY DE BOER
Witte keuken langs de muur
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fitim Meha op zaterdag 21 mrt 2020 20
Nieuwe keuken aangeschaft, vanaf seconde 1 deskundig geholpen. Ook de planning en montage verliep perfect. Erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door wouter op vrijdag 20 mrt 2020 20
1,5 jaar geleden voor het eerst daar de showroom binnen gestapt en meteen goed geholpen. Onze kinderen waren die dag ook mee en ook aan werd gedacht. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en goed mee gedacht over het ontwerp van onze keuken. Bijna een jaar later weer langs gegaan om de laatste details te bespreken en wederom viel het ons op hoe de verkopers van THC met ons mee dachten. Uiteindelijk ook besloten om bij THC ook de vloer te kopen. Gisteren was het eindelijk zover en werd de keuken geplaatst bij ons. En wat een geweldig resultaat, mijn complimenten aan een ieder van THC die hieraan heeft bij gedragen. Wij zijn meer dan tevreden over het verlopen proces en raden THC meer dan aan.
FOTO VAN WOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Peter Noeken op donderdag 12 mrt 2020 20
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren
FOTO VAN PETER NOEKEN
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Monique Speur op donderdag 5 mrt 2020 20
Van de koffie en de heerlijke lunch tot plaatsing van de keuken, dit bedrijf heeft service in hart en nieren. Zowel met het uitzoeken van de keuken tot en met de montage dachten ze mee, en daardoor toch nog wat last minute verbeteringen kunnen uitvoeren. Afwerking van de keuken is zeer goed, helaas hadden we door transport 1 beschadigt kastje, dit werd door het montage tEam gelijk gemeld en snel besteld. Binnenkort komt montage team kastje vervangen, dit zonder gedoe! Ideaal. Houden zo!
FOTO VAN MONIQUE SPEUR
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door familie van Beest op donderdag 5 mrt 2020 20
T.b.v ons nieuwbouw appartement zijn wij 2 keer een volledige dag in ontspannen sfeer in bij THC in Lelystad geholpen door Ronald Holwerda. Prima advies m.b.t. apparatuur, wanden, vloeren en opstelling cq indeling van keuken. De latere levering en uitvoering van de werkzaamheden alsmede de after-sales zijn tot onze volle tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vakkundig”
Door W.H. Bruil van Wakeren op maandag 2 mrt 2020 20
Op advies van mijn zoon ben ik naar Total Home concept gegaan voor een keuken.Ik ben daar zeer plezierig en goed geadviseerd.De gehele montage is naar wens afgerond in 1 dag. Zowel bij de aankoop als plaatsing zeer goed en vakkundig geholpen. Complimenten hiervoor.
FOTO VAN W.H. BRUIL VAN WAKEREN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede aankoop”
Door Wilco op maandag 24 feb 2020 20
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
FOTO VAN WILCO
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Fam Buizert op zondag 23 feb 2020 20
Voor het samenstellen van onze keuken zijn we geholpen door Ronald. THC was voor ons een verademing in keukenland. Daarvoor hadden we echt al veel andere leveranciers bezocht. Overal was men vriendelijk en welwillend tot het moment van offerte en prijs...ineens konden wensen en eerdere toezeggingen niet meer sluitend worden gemaakt. Daar was Ronald echt heel transparant en meedenkend in. Levering was exact zoals afgesproken, plaatsing heel duidelijk en snel. Dit was de eerste keukenlevering waar alles conform offerte geleverd werd en zonder ook maareen krasje! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Kim op zaterdag 22 feb 2020 20
Eind 2018 hadden wij een optie op een huis. De keuken bevatte veel ramen en daardoor was het niet mogelijk om de hoogte in te gaan. Total home concept hebben wij toen de opdracht gegeven om voor ons een passende keuken te ontwerpen. Dit viel niet mee met ons wensenlijst(je). Ronald heeft ons uren geholpen en nam echt de tijd voor ons. Hij gaf ook aan dat we pas stopten als we een keuken hadden naar onze zin. Tussendoor werden we voorzien van een fijne lunche. Afgelopen donderdag is de keuken geplaatst en wat zijn wij blij met onze mooie keuken. Hij is nog mooier in het echt.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Wilma op woensdag 19 feb 2020 20
Wij hebben zowel een keuken als badkamer bij Total Home aangeschaft. Hier vonden we precies wat we wilden. Er werd goed meegedacht over het ontwerp van keuken en badkamer. We hebben er heel wat uurtjes doorgebracht en er werd altijd goed voor ons gezorgd. Montage verliep ook prima. Kleine probleempje werden in goed overleg opgelost. We hebben een mooie badkamer en prachtige keuken. Precies zoals we het ons voorgesteld hadden. Dit bedrijf is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Martijn & Jessica op zaterdag 15 feb 2020 20
Wij hebben diverse keukenwinkels bezocht en tekeningen/offertes laten maken. Maar Total Home Concept was een verademing vergeleken met de "snelle jongens" van de andere keukenwinkels. Marcel Zwart heeft ons door het hele proces geholpen met 100% tevredenheid! De keuken is geplaatst met precisie en vakwerk. Door het transport zat er helaas een beschadiging aan een zijpaneel van het keukeneiland en er zat een heel klein pitje in een plint. Dit werd nota bene door de monteurs zelf aangewezen en direct doorgegeven aan het bedrijf zodat er z.s.m. een nieuwe geplaatst kon worden. Later merkte wij dat er een handvat afweek van de deur. Dit ook gelijk doorgegeven en het zou ook meegenomen worden. Met een paar weken (eerder dan geschat) werden wij door Total Home Concept gebeld om een afspraak te maken om alle onderdelen te vervangen...echt top service en heel fijn omdat we wel eens hoorden dat het bij sommige bedrijven heel veel tijd/energie en telefoontjes kost voordat zoiets geregeld wordt. Wij raden aan om bij Total Home Concept in Lelystad te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door V. Drenth op zaterdag 15 feb 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen. Niet op onnodige kosten gejaagd. Wij hebben een keuken, vloeren en de muren laten doen en alles werd prima geleverd door vriendelijke mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles geplaatst”
Door G. Schnitzler op vrijdag 14 feb 2020 20
Badkamer gekocht bij Total Home. Ze zijn prettig in het contact en zeer klantvriendelijk. Goed bereikbaar bij extra vragen en reageren snel per mail. Met 1 van de medewerkers hebben we snel een mooi badkamerontwerp kunnen maken.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Willeke Klukhuhn op donderdag 6 feb 2020 20
Total Home Concept is een klantgericht en betrokken bedrijf. Bij Total Home Concept zijn adequate, vriendelijke mensen werkzaam. Bij het uitzoeken werd alle tijd genomen voor ons om tot een juiste keuze te komen. Voor plaatsing heeft Total Home Concept vakkundige mensen die ook meedenken. Daar worden wij blij van. Op die manier is bij de inbouw de ruimte optimaal benut. Nazorg bij vragen krijgt ook een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door van Ginkel op dinsdag 4 feb 2020 20
Onze keuken helemaal compleet geleverd door THC daarna netjes en vakkundig geplaatst wij zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Over het geheel tevreden”
Door Erwin Halfwerk op zaterdag 18 jan 2020 20
Het ontwerp wat ik in gedachten had is perfect uitgewerkt door Ronald Schuurman van THC. Kleurstelling en materialen zijn heel mooi op elkaar afgestemd. Gedurende de looptijd hier en daar wat veranderingen gedaan wat zonder problemen kon worden aangepast. Tijdens de montage bleek dat de inbouwkast van de koelkast met de verkeerde maten was geleverd, dit werd echter ter plekke door de vakkundige monteurs verholpen. Enige waar ik niet geheel tevreden over ben is de ETNA inductie plaat. Deze valt niet goed te regelen. Het is of heet of lauw afgifte van de warmte. Hierdoor kookt het niet of juist te hard waardoor het overkookt. Daardoor de randen maar afgekit zodat het water niet tussen het blad en de kookplaat gaat zitten. Ook de bediening is vreemd, gaat soms aan, dan weer uit. Ook al 2x stekker in en uit het contact moeten halen om de plaat te resetten. Contact hierover gehad met THC maar dat bleek wel eens voor te komen (?) Al met al prima keuken van THC en zeker blij met het eindresultaat, maar laat je goed voorlichten wat betreft de inductieplaat.
Reactie of foto toevoegen
“Begeleiding is super goed”
Door Earl & Shagita Wijnaldum op woensdag 15 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en wij zijn super goed begeleid gedurende het proces. Al bij binnenkomst werden wij super goed ontvangen. Het kiezen van een keuken is niet zo makkelijk al ik had gedacht, maar wij zijn zo goed begeleid gedurende het proces en konden daardoor ook onze droom keuken uitkiezen. Hij is inmiddels geleverd en geïnstalleerd en het ziet er fantastisch uit. Wat een plaatje. Alle mensen die ons te woord hebben gestaan en hebben geholpen wil ik middels deze weg nogmaals bedanken. Super service. Ook onze kinderen kwamen aan hun trekken, die zijn flink verwend (er werd een tekenfilm voor ze gezet) door de lieve dames. Onze dank is groot.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wim op zaterdag 4 jan 2020 20
Een maand of twee geleden is door THC zowel een keuken als een vloer aangebracht in mijn nieuwe appartement. Over beiden ben ik zeer tevreden. Installatie ging vlekkeloos via de betreffende vaklieden. THC kan ik iedereen van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vloer en wand”
Door Angelique & Robert Tan A Kiam op zaterdag 4 jan 2020 20
Wij hebben bij Total Home concept bij ons nieuwbouwhuis
- keuken
- vloerafwerking gehele huis
- wandafwerking gehele huis.

De eerste gesprekken en advisering waren zeer goed. Het voelde heel goed, prettig er werd echt de tijd voor je genomen en werden echt goed geholpen. Ook konden we steeds mailen als we toch nog vragen hadden en werden gelijk terug gemaild. Wij hebben het concept zo afgenomen zodat alles uit handen werd genomen en als we de sleutel kregen alles werd gedaan. Deze gedachte was erg fijn en hier ging onze voorkeur ook naar uit. Zo kregen we vanuit home concept een planner en die stemde in het begin alles af met de uitvoering. Zodat dit op elkaar werd afgestemd en wij kregen dan te horen wanneer wie zou starten en klaar zou zijn. Met de uitvoering vloeren en de keuken was het goed afgestemd en klopte de planning. Ook het communiceren was erg prettig en duidelijk! Helaas was de ervaring met de wandafwerking niet goed. Zo werden er dingen toegezegd wat er gedaan zou zijn, maar bleek het nog niet gedaan en dit tot meerdere malen aan toe. Waardoor ze niet klaar waren maar de vloeren ondertussen er ook in gingen. Dit gaf helaas veel onrust en tevens ging de communicatie met uitvoering wandafwerking niet goed. Zo zijn we nog bezig met de punten betreft afwerking wat nog gedaan moet worden.
Reactie of foto toevoegen
“Ideale keuken”
Door Kim B. op vrijdag 27 dec 2019 19
Ik heb bij Total Home Concept een waanzinnige keuken gekocht. Vorige week is hij geplaatst. Ronald heeft mijn wensen verraad naar de ideale keuken. Nadat de keuken geplaatst is heeft Ronald nog contact opgenomen om te checken of alles naar wens is. Ik had wat vragen en punten van aandacht en Ronald heeft alles in het werk gezet om dat meteen op te lossen. Klasse bedrijf, van begin tot eind wordt de klant echt verzorgd en wordt er echt geluisterd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. de Boer op dinsdag 17 dec 2019 19
Voor een nieuwbouw appartement heb ik een keuken aangeschaft bij TotalHome met alles er op en er aan. Daarbij ben ik uitstekend geadviseerd door de verkoper. Hij nam uitgebreid de tijd en was uitermate vriendelijk. De keuken is goed ingemeten en goed geplaatst. Er waren een paar problemen, maar deze zijn goed en snel verholpen. De technische service is benaderbaar, snel, vriendelijk en vakkundig. Ik wacht alleen nog op een aanpassing van de vensterbank, maar ben in het algemeen zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door PRB op zaterdag 14 dec 2019 19
Wij hebben een keuken en laminaat vloer gekocht bij Ronald. Veel veel energie en gedrevenheid heeft hij onze wensen vertaald naar het eindresultaat. Dikke prima.

Aanvulling ontvangen 16 december 2019: Aankoop is in april 2019 gemonteerd en sindsdien tot volle tevredenheid in gebruik.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Elmo & Francien Lodewijks op zaterdag 14 dec 2019 19
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Total Home Concept. Hij is nu ongeveer 2 maanden geleden geplaatst en wij zijn super tevreden met het resultaat. Iedere dag staan we weer te glunderen als we erin aan het werk zijn. Bij de aankoop heeft René Brand ruim de tijd genomen om samen met ons de juiste keuken uit te zoeken. De offerte was er snel en wij konden daardoor weer snel doorpakken en de finale keus werd ook weer in 5 uur beklonken. De plaatsing in één dag werd perfect en professioneel uitgevoerd. Dit bedrijf is een aanrader. En René, bedankt voor alle goede zorgen.
FOTO VAN ELMO & FRANCIEN LODEWIJKS
Keuken aan beide zijden
+ Toon extra foto van Elmo & Francien Lodewijks
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Henri Kuipers op woensdag 4 dec 2019 19
We waren op zoek naar kwaliteit, schoonheid en vakmanschap voor onze nieuwe keuken, compleet met apparatuur. We vonden alle drie bij Total Home Concept. Klantvriendelijkheid top. Vanaf het moment dat we er over de drempel stapten t/m de kleinste details in de montage bij ons thuis. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Supermooie keuken”
Door Ruud en Joke op maandag 2 dec 2019 19
In één woord: FANTASTISCH! Voor ons nieuwbouw appartement hebben we THC wanden, vloeren en keuken in handen gegeven en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Voor het uitzoeken/samenstellen van de keuken zijn we 3 (4?) dagen fantastisch gastvrij in de showroom in Lelystad ontvangen; inclusief lunch! Geen druk, geen verkooppraatjes; gewoon luisteren en meedenken met de klant. Het resultaat is er dan ook naar: een supermooie keuken. Levering/plaatsing/afwerking: allemaal top. Goede planner, ervaren monteur. Iedereen van THC is toegankelijk, luistert en staat er voor de klant. Kortom: wij raden THC absoluut aan. Laat je niet afschrikken door de eventuele afstand naar Lelystad. Het is het waard om daar de tijd voor te nemen. Uiteindelijk wil je jaren van je nieuwe keuken (en evt. inrichting) genieten. Deze review kan ik onmogelijk plaatsen zonder één speciaal iemand bij naam te noemen: Ronald Holwerda. Ronald: van ons krijg je de prijs voor verkoper van het jaar! Ga zo door en blijf heerlijk jezelf! Je doet het fantastisch.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Albert redegeld op vrijdag 22 nov 2019 19
Wij hebben keuken gekocht bij Total home,we zijn geholpen door Ronald holwerda druk baasje maar wij hadden gelijk een klik met hem,dankzij zijn input prachtige keuken op papier gezet met veel handige ideeen waar jezelf niet zo gauw op komt. Keuken is geplaatst door 2 mannetjes uit ede die alleen maar keukens van Total home plaatsen,hij zei ik citeer, ik pieker er niet over om keukens van brugman of 1 of andere vage tent plaats alleen kwaliteits keukens. Mannetjes hebben keuken keurig geplaatst ze checken ook alles 3 keer. Kortom aanrader Total home, zijn niet goedkoop maar verschil zie je duidelijk.
FOTO VAN ALBERT REDEGELD
Keuken met wit eiland
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Harry Koster op woensdag 20 nov 2019 19
Voor onze nieuwbouw woning konden wij bij THC terecht. Vanuit het buitenland hebben wij op afstand veel zaken kunnen regelen en waren met een eenmalig bezoek aan de showroom instaat een fantastisch product samen te stellen! Toen wij alles een week moesten opschuiven ivm latere oplevering van de woning was ook dit door Marcel en Rene felxibel opgevangen. Zonder de service gerichte instelling en positieve houding van de medewerkers waren wij nooit in staat geweest dit te realiseren. In 1 woord TOP
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Alwin Mosselaar op zaterdag 16 nov 2019 19
Ik heb hier mijn keuken besteld. Geen montage alleen levering. Ik werd goed geholpen en er werd de tijd genomen. De prijs was ook naar wens. Levering was netjes gedaan er waren een paar dingen niet helemaal goed aangekomen en er was een productie fout gemaakt. Dit werd allemaal meteen netjes opgelost. Erg tevreden met dit bedrijf en zal het zeker aanbevelen. Montage service weet ik niet hoe goed ze zijn ik heb zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles gemonteerd”
Door Kees Lansu op zaterdag 16 nov 2019 19
Keuken, vloer en pakket wandafwerking. We zijn tweemaal geweest in Lelystad, beide keren groot gedeelte van de dag. Er werd alle tijd gegeven aan ons om alles rustig te bekijken. Vragen werden deskundig beantwoord en eventuele alternatieve opties besproken. Alles was mogelijk. Werkelijk een plezier om daar rond te lopen en fantastisch mooie spullen uit te kiezen. Grote dank aan Ronald Holwerda, de verkoper van Total Home.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Sana Pinto Silva op maandag 11 nov 2019 19
Afgelopen zomer bij Total Home Concept een nieuwe keuken gekocht. Wij waren eerst bij 2 andere keukenboeren geweest, maar voelden ons toch niet helemaal gehoord. Bij Total Home Concept voelden we ons gelijk goed geholpen. Wij werden vakkundig geholden door Ronald Holwerda die zijn vak goed verstaat. Hij heeft goed met ons meegedacht en met veel geduld onze keuken ontworpen. De keuken staat nu ruim 1 maand in huis en we zijn er nog elke dag dolblij mee. Onze badkamer moet binnenkort ook vernieuwd worden, wij weten al waar we moeten zijn.
FOTO VAN SANA PINTO SILVA
Dolblij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Matina op zondag 3 nov 2019 19
Total Home Concept heeft mijn keuken en wanden verzorgd. Adviseur Ronald Holwerda doet enorm zijn best om de wensen uit te werken, hij heeft duidelijk veel kennis van de producten en blijft bij ieder contact even enthousiast. Ook wanneer producten niet meer leverbaar zijn (zat bij mij een lange tijd tussen het advies en de oplevering van mijn huis) doet hij een passende suggestie en beantwoordt hij met alle geduld de vragen via de mail. Minder vond ik dat het niet mogelijk was om kleurstalen op te vragen maar ik begreep dat dit bij de leverancier ligt. Staal uit de showroom mag wel geleend worden maar het is prettiger om de kleur bij de hand te hebben bij het uitzoeken van de inrichting. Om die reden ben ik teruggekomen van mijn eerste keuze en heb voor veilig wit gekozen. Keuken is perfect geplaatst door een zeer professionele monteur. Wanden zijn netjes afgewerkt, ik had wel moeten aangeven bij de stukadoor dat ik geen plinten wilde. De hoeken waren niet netjes afgewerkt dus toch plinten moeten laten plaatsen. Zal onwennigheid zijn, dit is het eerste nieuwbouw appartement dat ik koop. Ontvangst is meer dan gastvrij en een prettige locatie om op je gemak rond te lopen. Ik zal THP zeker aanbevelen maar ook de tip geven om telefonische afspraken goed te checken. De stukadoor kwam anderhalve dag later dan was afgesproken, vandaar de beoordeling goed i.p.v. super.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door J. Wijma op vrijdag 1 nov 2019 19
Total Home heeft in 2019 onze keuken geleverd en geplaatst. Er is goed meegedacht en uitvoerig de tijd genomen om de juiste keuken te kopen en te plaatsen. Ondanks wat problemen met de natuurstenen bladen en spatlijsten (buiten hun schuld om) is alles uiteindelijk netjes afgeleverd en gemonteerd en opgelost. De monteurs doen hun uiterste best om de overlast voor de klant te beperken. Er zijn zelfs een paar aanpassingen besproken en doorgevoerd die we bij de aanschaf over het hoofd hebben gezien. Al met al een leverancier waar we een volgende keer zeker weer langs gaan om te kijken/informeren voor een andere keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gegaan”
Door Fleur van den Berg op maandag 28 okt 2019 19
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en onze nieuwe badkamer. Wij zijn uitstekend geholpen. Bij Total Home Concept wordt er echt de tijd voor je genomen. Wij hebben op het laatste moment nog alles omgegooid, maar we werden wederom weer super geholpen!

Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Artikelen zijn geleverd en het monteren is goed gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Linda op woensdag 16 okt 2019 19
Voor onze nieuwbouwwoning hebben we een keuken bij Total Home Concept gekocht. We waren op zoek naar behoorlijke flexibiliteit en dat hebben we hier gevonden. Er werd goed met ons meegedacht zodat we uiteindelijk onze droomkeuken hebben kunnen laten plaatsen. Ook servicemeldingen zijn goed afgehandeld. We zijn ontzettend tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi”
Door Familie van der Ploeg op maandag 14 okt 2019 19
We hebben door THC de wanden van onze nieuwbouwwoning laten afwerken met Brander Diamant fijne korrel. We hebben 7 verschillende kleuren gebruikt en het is erg mooi geworden! De spuiter, Henri, heeft keihard gewerkt en heel netjes gewerkt. Verder hebben we bij THC voor de begane grond een rigid Core XL PVC-click vloer besteld. Deze is ook mooi gelegd en ziet er erg mooi uit! Goede en vriendelijke begeleiding door René Brand van THC.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar aanbevelen”
Door Ozcan op zaterdag 12 okt 2019 19
We hadden een keuken aangeschaft en zijn er erg tevreden me. Goede prijs/kwaliteit houding. Ronald Holwerda was ons aanspreek partner en hadden een heel goede ervariing. We waren ook over het installatie team erg tevreden. Ze zijn allemaal deskundig, snel en betrouwbaar. Kunnen we alleen maar aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Kan het van harte aanbevelen”
Door Jan Stellingwerff op donderdag 3 okt 2019 19
Ik ben prima geholpen door Ronald. Mooie keuken voor een schappelijke prijs. Het huismerk is erg mooi!! De monteurs Albert en Erik werken nauwkeurig en erg netjes.
Probleempje werd goed opgelost. Goede service. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
FOTO VAN JAN STELLINGWERFF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen enkele opmerking”
Door Jeremy twigt op zaterdag 21 sep 2019 19
Mooie woonkeuken gekocht. Hulp in de winkel was uitmuntend. Wordt actief en constructief meegedacht voor de beste oplossing. Prijs/ kwaliteit verhouding is beter dan bij menig merkwinkel. Plaatsten ging in een keer goed geen enkele op- en/of aanmerking kunnen vinden. Nu de keuken 4 maanden in gebruik en zou niets veranderen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken helemaal ok”
Door Marijke van Veen op vrijdag 30 aug 2019 19
Prima behandeling, keurige afwerking en goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht en betrokken bedrijf”
Door Andre op vrijdag 30 aug 2019 19
Totalhomeconcept hebben wij als een klantgericht en betrokken bedrijf ervaren. Van eerste contact tot nazorg. Zowel keuken als vloer is exact geworden zoals we met elkaar hebben bedacht. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Persoonlijke benadering door medewerkers, zowel in traject van samenstelling van keuken en vloer als in planning en levering. Dit geldt ook voor keukenmonteur en vloerenlegger.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige samenwerking”
Door Joke Asscheman en Herman Hulsman op maandag 26 aug 2019 19
We zijn Deskundig en uitgebreid geholpen. De adviezen die gegeven zijn zijn goed meegedacht en getuigen van een goed inzicht. De plaatsing is bijzonder goed verlopen. De monteur, Jeroen, werkt keurig volgens afspraak en denkt ook zeer goed mee. Hij heeft overal een oplossing voor. Al met al was het van begin tot eind een plezierige samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Metamorfose”
Door Mw. B. de Vries op woensdag 31 jul 2019 19
Door Total Home werd mijn appartement een compleet nieuw huis! Ik was van plan om alleen de keuken te vernieuwen,maar toen ik rondgeleid werd in de zaak en goede adviezen kreeg, besloot ik gaandeweg om dan alles maar aan te pakken. Keuken, badkamer, vloeren en wanden werden nieuw en de planning van het geheel kon ik met een gerust hart over laten aan dit bedrijf. Zowel de gebruikte materialen als de afwerking zijn kwalitatief heel mooi. Kundige mensen en prima overleg: ik ben heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Total Home Concept
aLelystad , Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad, tel 0320 - 21 15 79
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.