Feedback
5,2

Fabrieksverkoop Genemuiden

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Overijssel & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Fabrieksverkoop Genemuiden
Fabrieksverkoop Genemuiden is een groothandel voor particulieren die rechtstreeks levert vanuit de fabriek.
Alternatieven voor Fabrieksverkoop Genemuiden
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 346 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 120 ervaringen
• Het Vloerenhuis
   
(Nijkerk Gelderland) score 9,8 uit 98 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,7 uit 402 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 8,0 uit 924 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 260 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,3 uit 34 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 1 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Fabrieksverkoop Genemuiden. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Vinyl vloer voldoet niet aan wat we gekocht hebben”
Door Jeff op zondag 3 jul 2022 22 | vestiging Genemuiden
Ongelooflijk wat een slecht bedrijf. Even snel wat verkopen vanuit een fabriekshal. En als je betaald hebt een dan met een klacht komt wordt je niet serieus genomen. Niet reageren op mailtjes, telefoon niet aannemen, smoesjes, kortom gewoon tijd rekken. Ze laten je gewoon zitten met een vloer die totaal niet voldoet aan het gene wat ze je hebben verkocht. En voor een bedrijf dat in een christelijk dorp gevestigd is mag je meer betrokkenheid verwachten. Ga liever naar een professioneel bedrijf, en laat je niet iets aansmeren.
FOTO VAN JEFF
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden niet nagekomen”
Door B op dinsdag 7 feb 2023 23 | vestiging Genemuiden
Wat een slecht bedrijf. Mooi praten als je wat koopt, maar daarna....geen enkele afspraak nakomen. Geen duidelijke factuur. Ze wisten zelf niet eens meer precies wat wij betalen moesten. Kregen telefoon waarom we nog niet betaald hadden, terwijl de factuur er nog niet eens was.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door D.Schuiten op maandag 16 aug 2021 21 | vestiging Genemuiden
Op 19/07/21, 12 M1 chinchilla tapijt gekocht voor de ongelofelijke prijs van de helft van de inkoopprijs bij groothandel .Ik kan het weten zit in het vak.Nogmaals dank.
FOTO VAN D.SCHUITEN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Elmira op dinsdag 6 jun 2023 23 | vestiging Genemuiden
Veel keuze, vlot geslaagd voor een mooie vloerbedekking. De vloerbedekking is netjes en vakkundig gelegd, ik ben er heel blij mee. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Krijg geen factuur”
Door Peter Versteeg op dinsdag 11 aug 2020 20 | vestiging Genemuiden
Wij hebben kunstgras online besteld. Ondanks dat het afleveren uren langer duurde dan was afgesproken werd het bestelde geleverd. Daarna hebben wij het erin gelegd. So far so Good. Ik had een week vantevoren naar het bedrijf gebeld om te vragen of men tijdens de levering de factuur van het kunstgras mee zou nemen. Dat was geen probleem. Echter werd helaas de factuur niet meegenomen. Deze factuur is belangrijk omdat ik hem wil declareren vanuit mijn bouwdepot. Dit had ik ook uitgelegd. Men snapte dat. En ik heb een officiële factuur nodig om dit bedrag gedeclareerd te krijgen. Ik belde na levering op en na een aantal minuten werd de telefoon opgenomen. Ik legde uit dat ik graag de factuur gemaild wilde krijgen ivm het bouwdepot. Mijn e-mailadres had men omdat ik het ook via de mail gevraagd had. Men zou het in orde maken. Er gebeurde niks. Uiteindelijk heb ik 6 keer gebeld en 6 mails gestuurd. Geen enkele reactie. Dit terwijl het mailen van een factuur 2 minuten werk is en ik ook recht heb op een factuur. Ik hen zelfs nog een tussenpersoon gebeld en geaao't. Ook geen enkele reactie. Hoe men mij telefoon te woord stond was ook al niet echt beleefd. Al met al geef ik het op en zijn de kosten van bijna 500,- voor mijzelf. Dit komt mij financieel heel slecht uit. Dus beste mensen bestel maar beter hier niets. De service is zeer slecht. Je kan beter bij een ander bedrijf iets meer betalen want service is veel waard. Dit is echt een mega slecht bedrijf. Ik zou mijn geld hier niet aan uitgeven. Helaas is het voor mij te laat.Wees gewaarschuwd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Harry Veldman op woensdag 30 okt 2019 19 | vestiging Genemuiden
Na onze voorgaande positieve ervaring met dit bedrijf hebben we nu kunstgras gekocht voor ons dakterras. Het kunstgras is keurig bezorgd en we hebben dit inmiddels zelf gelegd. We zijn hier zeer content mee en zijn zeer tevreden over de wijze waarop je wordt geholpen. De prijs-kwaliteitverhouding is prima.
FOTO VAN HARRY VELDMAN
Kunsgras voor op terras
+ Toon extra foto van Harry Veldman
+ Toon extra foto van Harry Veldman
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door gab op donderdag 16 aug 2018 18 | vestiging Genemuiden
datum leggen was meer dan 2 maand van te voren vastgelegd, en aankoop 3 maand eerder. 1 dag van te voren wilde genemuiden het leggen uitstellen. Omdat dat niet ging ivm geplande verhuizing zijn ze toch gekomen maar met te weinig materiaal. het afmaken van het karwei heeft 2 week geduurd, en werd steeds uitgesteld. toezeggingen ivm de overlast werden niet nagekomen, en er werd zelfs niet meer teruggebeld. erg teleurstellend allemaal.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 5
Vestigingen Fabrieksverkoop Genemuiden
  Genemuiden (7 ervaringen), Schering 17A, 8281 JW Genemuiden, tel 038-3856670
  Oudenbosch, Klinkstraat 8J, 4731 DM Oudenbosch, tel 0165-742141
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.